2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Népszava: Folytatná a Hídépítő a metróépítést
A jövő hét közepére várható döntés arról, milyen technológiával, mennyiért és mikorra fejeződik be a 4-es metró kritikus helyzetben lévő Fővám téri állomásának építése - értesült a Népszava. Az már szinte biztos, hogy a beruházó DBR Metró nem cseréli le a kivitelezőt, így a munkát a Hídépítő Zrt. fejezi be - írta a lap. A műszaki problémák kezelésére több javaslatot is benyújtott a cég, költségszámításokkal és határidőkkel. Fehér László, a Hídépítő vezérigazgatója elmondta a javaslatok között van a már ismert módszer: egy, a Dunán kialakított mesterséges szigetről építenék az állomásszerkezet folyó alá benyúló részét. Ez a legdrágább: mintegy 3-3,5 milliárdos többletköltséget és három hónapos csúszást jelent.
2008.04.29. 07:21
 
 
Geráék gyakorlatilag feljutottak a Premier League-be
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Southamptonnal az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 45. fordulójában. Eredmény: West Bromwich Albion-Southampton 1-1. A magyar válogatott futballista végig pályán volt a mérkőzésen. A WBA a döntetlennel átvette a vezetést a tabellán és 3 pont az előnye a 3., nem közvetlen feljutást jelentő helyen álló Hulll Cityvel szemben, ráadásul Geráék gólkülönbsége is 12-vel jobb a bronzérmes pozíciót elfoglaló gárdánál. A WBA az utolsó körben vasárnap Buzsáky Ákos csapatával, a Queens Park Rangersszel találkozik.
2008.04.29. 07:17
 
 
Tornádók pusztítottak az Egyesült Államokban
Egyszerre három tornádó pusztított az Egyesült Államok keleti részén fekvő Virginia szövetségi államban hétfőn. Az ítéletidőben több mint kétszáz személy sebesült meg- közölték a hatóságok. A Virginia középső és délkeleti vidékein végigsöprő szélviharok számos épületet megrongáltak, néhol teljesen leromboltak, fákat csavartak ki tövestül, villamos felsővezetékeket téptek szét, autókat fordítottak fel. A természeti csapás következtében a kormányzó rendkívüli állapotot hirdetett ki az állam délkeleti részén.
2008.04.29. 07:07
 
 
Politológusok szerint megerősödése után nem lép újra koalícióra az SZDSZ
Az MTI-nek nyilatkozó politológusok szerint ha megerősödik az SZDSZ, akkor az új koalíció helyett az előrehozott választások megtartása is érdekük lehet a liberálisoknak. Ebben Gyulai Attila, a Political Capital elemzője és Kiszelly Zoltán is egyetértett. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet szakértője viszont úgy vélte, hogy ebben az esetben inkább ellenzékben maradnának a liberálisok. Kóka János a párt vasárnapi küldöttgyűlésén azt hangsúlyozta, hat-nyolc hónapon belül mindenképpen olyan állapotban kell lennie a pártnak, hogy legyen reális esélye a parlamentbe jutásra. Hétfői parlamenti felszólalásában pedig azt mondta, hogy az SZDSZ konstruktív ellenzéki szerepre készül.
2008.04.29. 06:48
 
 
Gorbacsov volt az egyik megrendelője a pápa elleni merényletnek?
Mihail Gorbacsov volt szovjet elnök aláírása is szerepel azon az utasításon, amely megbízza a KGB-t a néhai II. János Pál pápa elleni 1981-es merénylet megszervezésével - állítja egy amerikai könyv szerzője, akivel a Wprost című lengyel magazin közölt interjút. A szovjet pártvezetés kilenc akkori tagjának, köztük Gorbacsovnak az aláírása található a szovjet titkosszolgálatnak címzett, a merényletre felhatalmazást adó 1979-es feljegyzésen - mondta John O. Koehler egy iratra hivatkozva, amelyre egy varsói archívumban talált rá. Az 1978-ban megválasztott lengyel pápa szálka volt a szovjet vezetés szemében, mert megingatta a kommunista berendezkedést Lengyelországban.
2008.04.28. 19:49
 
 
Számvevőszék: nyereséges az MTI, de vannak kockázatok
A Magyar Távirati Iroda (MTI) 2007-ben nyereséges volt, ugyanakkor az MTI Zrt. sajátos jogi környezetében a szabályozás hiányosságaira visszavezethető kockázatok tavaly is fennálltak - állapította meg a hírügynökség tavalyi gazdálkodásáról szóló - sorrendben tizedik - vizsgálatának összegzésében az Állami Számvevőszék (ÁSZ). Kockázatot hordoz, hogy az alapító és közgyűlési jogokat gyakorló Országgyűlés jóváhagyása nélkül született az MTI Zrt. stratégiai és éves üzleti terve. "Mindez az Országgyűlés 2002. évi határozatának, azaz a nemzeti hírügynökségi törvény és az alapító okirat módosításának, újragondolásának aktualitását jelzi" - állapítja meg a dokumentum.
2008.04.28. 19:38
 
 
Férfi vízilabda ob I, döntő: Eger - Vasas 7-10
A címvédő Vasas 10-re nyert Egerben a férfi vízilabda-bajnoki döntő harmadik mérkőzésén és 2-1-es előnyre tett szert az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. ING férfi vízilabda ob I, döntő, 3. mérkőzés: Brendon-UPC-ZF-Eger - TEVA-Vasas-Plaket 7-10 (2-3, 0-1, 2-5, 3-1). Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 a Vasas javára.
2008.04.28. 19:28
 
 
Bevallotta tettét az osztrák vérfertőző férfi
Bevallotta tettét az az alsó-ausztriai férfi, aki huszonnégy éven át amstetteni házuk pincéjébe zárva tartotta a lányát és a vérfertőzés útján tőle született gyerekeit. A hetvenhárom éves Josef F. hétfőn tárta fel a részleteket a rendőröknek. A tartományi rendőrfőkapitány, Franz Prucher hétfő délutáni sajtóértekezletén úgy fogalmazott, hogy "nagyjából és egészében" sikerült tisztázni az ügyet. A férfi beismerte, hogy lányát, Elisabethet tizennyolc évesen, 1984-ben megkötözte, bezárta a házuk pincéjébe és akarata ellenére azóta is ott őrizte fogolyként. Az évek során nemi kapcsolatra kényszerítette, és a vérfertőző viszonyból gyerekeik születtek. A lány korábban azt vallotta, hogy az apja először tizenegy éves korában molesztálta.
2008.04.28. 17:56
 
 
Két államtitkár lesz ezentúl a minisztériumokban
Két államtitkár lesz a jövőben egyes minisztériumokban: Burány Sándor és Molnár Csaba a gazdasági tárcához kerül, az Önkormányzati Minisztériumban Jauernik István lesz a másik államtitkár, a munkaügyi tárcánál Korózs Lajos, az igazságügyinél Avarkeszi Dezső, míg az Oktatási és Kulturális Minisztériumban Csák Ferenc lesz az új államtitkár. A kormányfő új államtitkárokat jelöl a minisztériumok megüresedő államtitkári posztjainak betöltésére, és további egy-egy államtitkárt az igazságügyi és rendészeti, az oktatási és kulturális, valamint a szociális és munkaügyi tárca vezetésébe a jelenlegi államtitkárok mellé - közölte a kormányszóvivői iroda.
2008.04.28. 17:44
 
 
Politológusok szerint a kinevezések Gyurcsány erősítését szolgálják
A kormányalakítás azt mutatja, hogy Gyurcsány Ferenc saját pozícióját szeretné stabilizálni politikailag súlytalan emberek kinevezésével - derül ki az MTI-nek hétfőn adott politológusi elemzésből. Gyulai Attila, a Political Capital kutatási igazgatója és Kiszelly Zoltán politológus egyetértett abban, hogy Gyurcsány Ferenc pozícióinak erősítését szolgálja a kormányátalakítás. A miniszterelnök nem nyúlt azokhoz a tárcavezetőkhöz, akiket a nyilvánosság befolyásos MSZP-politikusoknak tart, vagy úgy tekintenek rájuk, mint a kormányfő lehetséges kihívóira. Az új posztokra politikailag súlytalan, könnyen elmozdítható embereket rakott - tették hozzá.
2008.04.28. 17:40
 
 
Prága: Czink negyeddöntős párosban
Czink Melinda - oldalán a dél-afrikai Natalie Grandinnal - győzött a prágai, 145 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna párosversenyének 1. fordulójában. A duó ellenfele a második helyen kiemelt Vera Dusevina, Meghann Shaughnessy orosz, amerikai kettős volt. Egy-egy nyert szett után végül az úgynevezett szuper tiebreak döntött - Czinkék javára. Eredmény: páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Czink, Grandin (magyar, dél-afrikai)-Dusevina, Shaughnessy (orosz, amerikai, 2.) 6:4, 2:6, 10-8 - szuper tiebreak. Czink egyesben a selejtezőből indulva feljutott a 32-es főtáblára, ahol várhatóan kedden lép először pályára. Ellenfele egyelőre nem ismert.
2008.04.28. 17:36
 
 
Elítélte a kabuli támadást az ENSZ-főtitkár
Élesen bírálta az ENSZ-főtitkár a kabuli ünnepség ellen vasárnap intézett támadást, amely elől Hamid Karzai afgán elnöknek is menekülnie kellett, de végül sértetlenül került ki belőle. Ban Ki Mun a világszervezet New York-i székhelyén nyilvánosságra hozott közleményében ítélte el, hogy ismeretlenek automata fegyverekből tüzet nyitottak a kabuli nyilvános ünnepséget és katonai parádét megtekintő afgán elnökre és más állami vezetőkre. A főtitkár elfogadhatatlannak minősítette a szerinte a törvényes afgán állami intézmények és az afgán nép ellen irányuló támadást. A merénylet elkövetőiként a kormányellenes tálib felkelők jelentkeztek. Karzai számos merényletkísérletet élt túl az utóbbi években.
2008.04.28. 17:35
 
 
A szigorú Madonna
Se tévézés, se cukorka: Madonna, a popikon kiérdemelte "a legszigorúbb anya a könnyűzene világából" címet. "A gyerekeknek is szükségük van korlátokra, különben becsavarodnak" - magyarázta a német KulturSpiegel című lapnak a 49 éves díva, akinek két gyermeke van: Loudres 11 éves, Rocco pedig hat. A zenei ízlését viszont sohasem kényszerítette rá a csemetéire, azt hallgathatnak a szobájukban, amit akarnak. Önmagát továbbra is "lázadóként" határozta meg, de ez szerinte nem akadályozza abban, hogy erősen tartsa a családi gyeplőt, s úgy gondolja, ezt a gyerekek cseppet sem bánják.
2008.04.28. 16:17
 
 
Visszavonták a BKV két vezetőjének megbízását
Felmentették posztjáról Somodi Lászlót, a BKV Zrt. közlekedési vezérigazgató-helyettesét és Bosnyák Gyula stratégiai igazgatót - tájékoztatta a közlekedési cég hétfőn az MTI-t. A közlemény szerint Somodi László felmentésének fő indoka, hogy a vezetése alatt készített idei paraméterkönyv "szakmailag alkalmatlan". Ugyancsak távozik posztjáról Bosnyák Gyula, a paraméterkönyvvel kapcsolatos koordinációval idén februárban megbízott stratégiai igazgató is - olvasható a kommünikében.
2008.04.28. 16:11
 
 
Négy szakszervezeti szövetség ünnepel együtt május 1-jén
A hat országos szakszervezeti konföderáció közül ismét csak négy ünnepli közösen május 1-jét Budapesten a Városligetben - jelentették be az érdekképviseletek vezetői. A munka ünnepe alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke a minimálbér megszüntetésére vonatkozó kérdésre válaszolva elmondta: jó lenne, ha a Magyar Nemzeti Bank elnöke nem "babrálna" a minimálbérrel, mert a szakszervezetek sem szólnak bele a kamatdöntésekbe. Simor András, a jegybank elnöke március végén egy lapinterjúban azt mondta, javasolja, hogy vizsgálják felül, szükség van-e a minimálbér intézményére.
2008.04.28. 15:23
 
 
Védőoltás dohányzás ellen
Dohányzás elleni oltóanyagot fejlesztettek ki Svédországban. A Niccin nevű szer feladata, hogy a nikotinmolekulákhoz tapadó antitestek termelésére serkentse az immunrendszert, és így megakadályozza, hogy az anyag eljusson az agyba és függőséget keltő hatást gyakoroljon a jutalmazó központra. A stockholmi Karolinska Intézetben kifejlesztett oltóanyagot most kezdik tesztelni. Az egész Skandináv-félszigetre kiterjedő kísérletsorozat minimum 12 hónapig tart. Az első vizsgálat 400 fő részvételével indul - írta a Svenska Dagsbladet.
2008.04.28. 14:31
 
 
Kóka: az SZDSZ-nek nem célja a kisebbségi kormány megbuktatása
Az SZDSZ konstruktív ellenzéki szerepre készül, kész az egyeztetésre valamennyi párttal, nem fog dacból nemmel szavazni egyetlen javaslatra sem és nem célja a kisebbségi szocialista kormány megbuktatása - mondta Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője hétfőn napirend előtt a parlamentben. A politikus kiemelte: a liberális párt békével távozik a koalícióból, mert úgy látja, hogy a két párt külön-külön talán jobban teljesíthet, mint együtt. Szerinte azzal, hogy az SZDSZ kilépett a koalícióból, a hatalom, a befolyás és a pozíciók megőrzése helyett saját becsületét, tartását, értékeit, programját választotta.
2008.04.28. 14:30
 
 
Navracsics: Gyurcsány kérjen bizalmi szavazást, vagy mondjon le
A Fidesz frakcióvezetője hétfőn napirend előtt arra szólította fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy kérjen bizalmi szavazást maga ellen az Országgyűlésben, vagy nyújtsa be lemondását a köztársasági elnöknek. "Miniszterelnök úr, ha valóban olyan nagylegény, kérjen bizalmi szavazást önmaga ellen, legyen világos, hogy az SZDSZ támogatja-e az ön összetákolt kormányát, vagy pedig nem támogatja, Kóka János heti eskütételei a valóságban érvényesek-e vagy csak arra érvényesek hogy magasabb alkupozíciót vívjanak ki maguknak" - mondta a fideszes politikus, aki szerint a másik lehetőség, hogy a kormányfő ajánlja fel a lemondását a köztársasági elnöknek.
2008.04.28. 14:15
 
 
25 bázisponttal emelte az alapkamatot a Monetáris Tanács
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal, 8,25 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfői ülésén. Az elemzők kis többsége negyed százalékpontos kamatemelésre, a többiek a kamat szinten tartására számítottak. A tanács legutóbbi, március végi kamatdöntő ülésén 50 bázisponttal, 8,0 százalékra növelte az alapkamatot, a testület két tagja 25 bázispontos emelésre, egy tag a kamat tartására szavazott. A monetáris tanács közleményében az inflációs kockázatokkal indokolja a kamatemelést. Hozzáteszik: amennyiben az inflációs cél elérése megkívánja, a testület a továbbiakban is kész megtenni a szükséges lépéseket.
2008.04.28. 14:10
 
 
Heteken belül sztrájkolhatnak a BKV-szakszervezetek
Sztrájkba léphetnek két, maximum három héten belül a BKV szakszervezetei, ha a cég vezetőségével folytatott tárgyalások nem vezetnek eredményre - közölte a sztrájkbizottság szóvivője. Nemes Gábor a lehetséges munkabeszüntetés időpontjáról azt mondta, hogy akkor tartják majd, amikor az a legkevesebb kellemetlenséget okozza például az érettségiző dákoknak. A sztrájk megtartásáról több nappal előbb értesítik az utazóközönséget az érdekképviseletek - tette hozzá Nemes Gábor, aki szerint az már biztos, hogy több napos sztrájkra kell készülni, ha nem sikerül megegyezni a munkáltatóval.
2008.04.28. 13:59
 
 
Magyarországon nincs szennyezett ukrán étolaj
Az élelmiszerbiztonságért felelős hatósági szervezetek tudomása szerint jelenleg Magyarországon nincs szennyezett ukrán étolaj - közölte Süth Miklós országos főállatorvos, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára. Az Európai Bizottság és tagországi illetékesek hétvégén jelentették be, hogy szénhidrogénnel szennyezett ukrán étolaj került az európai uniós országok üzemeibe, de az emberi egészségre az első vizsgálatok szerint nem jelent veszélyt. A főállatorvos elmondta: a szennyezésről, illetve arról, hogy egy termék forgalmazását fel kell függeszteni, a terméket előállító vállalkozónak kell értesítenie a hatóságokat. Az illetékes magyar hatóságokhoz eddig ilyen jelzés nem érkezett.
2008.04.28. 13:31
 
 
Szili: nagy kérdés, hogy a kormányátalakítás hogyan szolgálja a reformokat
Nagy kérdés, hogy a szerkezeti átalakítás hogyan szolgálja azokat a programokat, amelyeket akár a fejlesztés, akár az egészségügyi reform területén végig kívánunk vinni - mondta Szili Katalin az MTI-nek, azt követően, hogy tárgyalt az új-zélandi házelnökkel. A házelnöki találkozón szó volt a kisebbségi kormányzásról is. Margaret Wilson a távirati irodának kiemelte: Új-Zélandon immár három választáson keresztül volt kisebbségi kormányzás. Annak érdekében, hogy jól működjön az ilyen rendszer, megértésre és sok konzultációra van szükség a pártok között - tette hozzá.
2008.04.28. 13:30
 
 
Milliós sikkasztással vádolják a Fidesz tatabányai frakcióvezetőjét
Bereznai Csaba, a Majki Népfőiskolai Társaság elnökeként másfél év alatt hét és félmillió forintot utalt két biztosítónak a társaság tudta nélkül, ezért a tatabányai városi ügyészség jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntettével vádolja - mondta hétfőn a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője. A vádlott a Fidesz tatabányai frakcióvezetője. A vádlott egyébként saját magára kötött életbiztosítást, kedvezményezettje a felesége volt. A futamidő húsz, illetve öt évig terjedt. A két biztosítás éves díjfizetése egyenként egymillió forint volt, azonban ezeken az összegeken felül is történtek kifizetések - mondta Horváthné Varga Erzsébet.
2008.04.28. 13:29
 
 
Kammerer megtörné a zászlóvivők átkát
A kajakos Kammerer Zoltán bízik abban, hogy a pekingi olimpián megtöri a rossz sorozatot és zászlóvivőként is aranyérmet szerez társával, Kucsera Gáborral. Számára egy újabb siker már a negyedik bajnoki címet jelentené. Furcsa statisztika, de az a sportoló, aki az ötkarikás megnyitón a magyar lobogót vitte, hosszú évtizedek óta nem nyert a későbbi versenyeken. A klasszis lapátforgató azonban nem fél az átoktól. "Remekül halad a felkészülésünk és nagyon bízom abban, hogy Sydney és Athén után ismét a dobogó legfelső fokára állhatok" - fogalmazott a 2000-es játékok kétszeres és a 2004-es seregszemle egyszeres bajnoka.
2008.04.28. 13:23
 
 
Herényi: a kormányfőnek bizalmi szavazást kellene kezdeményeznie
Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek bizalmi szavazást kellene kezdeményeznie saját személyéről a parlamentben - mondta Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője hétfőn, azután, hogy a miniszterelnök ismertette az új kormányszerkezetet. Mivel az SZDSZ-küldöttgyűlés vasárnap arról döntött, hogy kilép a koalícióból, ezért javasolta az MDF azt, hogy a miniszterelnök kérjen bizalmi szavazást személyéről a parlamentben - fogalmazott az ellenzéki politikus. Mint kiemelte, a bizalmi szavazás alapján kiderülne, hogy van-e a kormánynak, illetve a kormányfő személyének többségi támogatása az Országgyűlésben. Amíg ez nem derül ki, az MDF felelőtlenségnek tartja olyan emberek bevonását a kormányba, akik a civil szférából jönnek.
2008.04.28. 13:02
 
 
Felfüggesztették Hajdú László móri ügyét
Bizonytalan időre felfüggesztette a Hajdú László ellen a móri mészárlás és más bűncselekmények miatt folyó eljárást a Fővárosi Bíróság (FB) hétfőn. A megismételt elsőfokú eljárás előző tárgyalásán az ügyész perbeszédében a vád módosítását javasolta azzal, hogy a bíróság mondja ki: nem Hajdú követte el a móri gyilkosságokat. Más erőszakos bűncselekmények miatt azonban fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyész vádbeszédében. A tárgyalás hétfőn a védőbeszédekkel folytatódott volna, ám Hajdú ügyvédei azt indítványozták: az FB függessze fel az egész eljárást addig, amíg a móri ügyben már két és féléve jogerősen tényleges életfogytiglanra ítélt Kaiser Ede vonatkozásában a napokban elrendelt perújítási eljárásban meg nem születik a döntés.
2008.04.28. 12:49
 
 
Közlekedési macskajaj
Macskát okol a rendőrség Kaliforniában egy olyan autóbalesetért, amely miatt csaknem egy órára le kellett zárni egy forgalmas utcát Modesto városában. A macska gazdasszonya ölében ücsörgött autózás közben, amikor egyszercsak megkarmolta a nőt, aki erre egy villanyoszlopnak hajtott. Az asszonyt könnyebb serülésekkel kórházba vitték, a macskát meg állatorvoshoz, mert megsérült a szeme. Kaliforniában épp a múlt héten készült el a törvénytervezet, amely tiltaná az autóvezetést ölebbel az ölben.
2008.04.28. 12:23
 
 
Hét új minisztert nevez ki a kormányfő
Új kormányszerkezetet és hét új minisztert jelentett be hétfőn Budapesten Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, aki közölte azt is, hogy az átalakítások két-három hét múlva lépnek hatályba. Bajnai Gordon lesz az összevont fejlesztési és gazdasági tárca vezetője, Székely Tamás az egészségügyi miniszter, Szabó Imre a környezetvédelmi és vízügyi miniszter; Szabó Pál az újonnan megalakuló közlekedési, hírközlési és energiaügyi tárcát vezeti, Szűcs Erika a szociális és munkaügyi tárcát veszi át, az önkormányzati tárca élére Gyenesei István kerül, és Molnár Károly lesz a tudománypolitikai-kutatásfejlesztési tárca nélküli miniszter - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn, sajtótájékoztatón.
2008.04.28. 12:10
 
 
Gyurcsány Ferenc is részt vett az SZDSZ frakcióülésén
Gyurcsány Ferenc is részt vett az SZDSZ hétfői parlamenti frakcióülésén. A távozó miniszterelnök kérdésekre nem válaszolt. Kiszivárgott értesülések szerint Gyurcsány Ferenc beszámolt a kormány szerkezetének tervezett átalakításáról. Szabad demokrata forrásokból az MTI úgy értesült, hogy a kormányfő a beszélgetésen azt is mondta, hogy átalakítja a kormányszerkezetet, de az SZDSZ előtt nyitva áll az ajtó. A frakcióülésről távozó Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, hogy valószínűleg megszavazzák a kormányszerkezet átalakítását.
2008.04.28. 12:01
 
 
Női kézilabda európai kupák: nem tud triplázni a Győr
A jelenlegi legjobb két magyar női kézilabdacsapat, a Győr és a Dunaferr is elvérzett az európai kupaelődöntőkben. Magyar győztes azonban így is lehet, a Bajnokok Ligája fináléjába került osztrák Hypo Niederösterreich edzője ugyanis Németh András, akinek a keze alatt játszik többek között a BL góllövőlistáját vezető Tóth Tímea, valamint Kirsner Erika. A Győr hiába nyert idegenben két góllal a hét világbajnokkal felálló orosz Zvenyigorod ellen, hazai környezetben nem volt elég agresszív és akadozott a támadójátéka is, így maradt - akárcsak tavaly - a keserű búcsú éppen a döntő kapujában.
2008.04.28. 11:37
 
A Fekete-tengerbe zuhant egy ukrán helikopter, 20-an meghaltak
A Fekete-tengerbe zuhant egy ukrán helikopter hétfőn reggel, a szerencsétlenségben mind a húsz fedélzeten tartózkodó személy életét vesztette. A balesetet vizsgáló bizottság egyik tagja szerint a gépet, amely váltószemélyzetet vitt az egyik tengeri földgázkitermelő platformra, egy tanuló pilóta vezette, az oktató felügyeletével. A kitermelést végző állami Naftogaz vállalat szóvivője elmondta, hogy a helikopter leszállni készült a parttól 70 kilométerre lévő úszó platformon. Hátsó rotorjával azonban nekiütődött az egyik tartóoszlopnak, és a tengerbe zuhant. Az utasok többsége a Naftogaz alkalmazottja volt.
2008.04.28. 11:29
 
 
Kissé emelkedett az Ecostat ingatlanbarométere
A múlt év végi 43,9 százalékról idén március végére 46,6 százalékra, 2,7 százalékponttal emelkedett az Ecostat ingatlanbarométere - mondta Belyó Pál, az intézet vezetője hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. Elhangzott: ha az építőipar növekedése idén eléri a 3-5 százalékot, a következő félévben az index újabb 3 százalékponttal emelkedhet, amely legalább 32-33 ezer új lakás felépítésével jár együtt. Az index csúcsa 2002 első negyedében volt, 56,8 százalékkal.
2008.04.28. 11:23
 
 
Egypetéjű hármasikrek
Egypetéjű hármasikrei lettek egy párnak Nagy-Britanniában természetes módon, amire az esély egy a 200 millióhoz. A trió lányokból áll, 1,47 és 1,64 kilogramm közötti súllyal jöttek a világra, császármetszéssel. Kissé idő előtt kellett "belevágni" az operációba, mert az anyának túl magas lett a vérnyomása. A 23 éves kismama amúgy mindössze 150 centi magas és szülésznő. Mind az ő, mind párja családjában akadtak már ikrek, hármasiker azonban - ismereteik szerint - soha. A "mesterhármas" még januárban született, de a sajtóval csak most közölték a hírt.
2008.04.28. 11:13
 
 
A Fidesz szerint növekszik a munkanélküliség Magyarországon
Az elmúlt 10 év alatt nem volt olyan nagy mértékű munkanélküliség Magyarországon, mint most - közölte Bernáth Ildikó, a Fidesz országgyűlési képviselője. Az ellenzéki képviselő arra reagált, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn nyilvánosságra hozott adatai szerint a foglalkoztatottak száma a 2008 január és március közötti időszakban 3 millió 844 ezer, a munkanélkülieké 333 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 8 százalékot tett ki, ami 0,5 százalékpontos emelkedés az egy évvel korábbi szinthez képest. Bernáth Ildikó közleményében azt írta: a KSH jelentése újabb bizonyíték a Gyurcsány-kormány gazdaságpolitikájának teljes csődjére.
2008.04.28. 11:04
 
 
A Móricz Zsigmond körtérhez ért a 4-es metró egyik alagútja
Megérkezett a Móricz Zsigmond körtérre hétfőn délelőtt a 4-es metró déli alagútját építő fúrószerkezet - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság szóvivője. Pető Szabolcs elmondta, hogy március elejétől, a Bocskai úti állomástól indulva 300 méter alagutat építettek. Az Etele tértől pedig a Móricz Zsigmond körtérig 2.400 méter alagút épült a déli alagútban. Az északi alagútból eddig 2 km készült el. A szóvivő tájékoztatása szerint a szükséges karbantartás után tovább halad a déli alagút fúrószerkezete a Gellért térre, amit várhatóan augusztusban ér el. Az év végéig pedig a tervek szerint a Fővám térig épül meg mindkét alagút.
2008.04.28. 10:42
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes a 14.
Szávay Ágnes az előzőhöz képest egy pozícióval hátrébb, a 14. helyen áll a női teniszezők világranglistáján. A magyar játékos - aki párosban jelenleg a 31. - a múlt héten nem szerepelt tornán. Az élcsoportban nem változott a sorrend. Női világranglista: Egyes: 1. (1.) Justine Henin (belga) 6105 pont, 2. (2.) Ana Ivanovic (szerb) 4157, 3. (3.) Marija Sarapova (orosz) 3986, 4. (4.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3905, 5. (5.) Jelena Jankovic (szerb) 3775, 6. (6.) Serena Williams (amerikai) 2726., 14. (13.) Szávay Ágnes 1603, ...140. (142.) Czink Melinda 268, ...143 (141.) Arn Gréta 261, 144. (148.) Nagy Kyra 261.
2008.04.28. 09:22
 
 
8 százalékos volt a munkanélküliség az I. negyedévben
A foglalkoztatottak száma a 2008 január és március közötti időszakban 3 millió 844 ezer, a munkanélkülieké 333 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 8 százalékot tett ki, ami 0,5 százalékpontos emelkedés az egy évvel korábbi szinthez képest - adta hírül a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A KSH korábbi közlése szerint a foglalkoztatottak száma a 2007 december és 2008 február közötti időszakban 3 millió 855 ezer, a munkanélkülieké 337 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 8 százalékos volt. Egy évvel korábban, a 2007 január és március közötti időszakban a foglalkoztatottak száma 3,906 millió, a munkanélkülieké 316 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 7,5 százalékot tett ki.
2008.04.28. 09:03
 
 
C. Ronaldo lett a Premier League legjobb játékosa
Cristiano Ronaldót, a Manchester United támadóját választották meg a jelenlegi idény legjobbjának az Angliában játszó profi labdarúgók. A hivatásos futballisták szervezetének (PFA) voksolásán egymás után másodszor került az élre a portugál játékos. Cristiano Ronaldo mostanáig 38 gól szerzett a szezonban. A PFA hatos jelöltlistáján még a spanyol Fernando Torres (Liverpool) és Cesc Fabregas (Arsenal), a togói Emmanuel Adebayor (Arsenal), valamint az angol Steven Gerrard (Liverpool) és David James (Portsmouth) szerepelt. A legjobb fiatal játékos Fabregas lett.
2008.04.28. 08:55
 
 
Disszidáló angol falu
Egy angol faluban népszavazáson döntenek arról, hogy "disszidáljanak-e" Walesbe. A tét: ingyenes parkolás a kórházaknál és vizitdíjmentesség. A Cheshire grófságban fekvő Audlem alig 15 km-re fekszik a walesi határtól, ezért viszonylag könnyen letudnának válni Angliáról. Noha viszonylag kicsi az esély, hogy hamarosan a walesi parlament fennhatósága alá tartozzon, a helyek mégis azt mondják, a referendummal üzenni akarnak a politikának: egyre nagyobb a brit korona országai között az egyenlőtlenség. Az internetes népszavazás jelenlegi állása - 154 szavazat - szerint az audlemiek 63 százaléka az elszakadást választja, 37 százalékuk angol maradna.
2008.04.28. 08:09
 
 
Mourinho Madridba vagy Barcelonába menne
José Mourinho, a Chelsea korábbi vezetőedzője azt mondta, hogy szívesen lenne az FC Barcelona vagy a Real Madrid labdarúgócsapatának a trénere. "Egyelőre még nem tudom mit a hoz a jövő. A Barcelona fantasztikus csapat, lehet, hogy ott dolgozom, de az is elképzelhető, hogy ellenük játszunk majd" - nyilatkozta a portugál szakember a Correio da Manha című lisszaboni lapnak. Mourinho ismét leszögezte, hogy nem állapodott meg az Internazionaléval, bár "szívesen" edzősködne egy olasz csapatnál. A tréner elmondta, szeptember óta jóval több időt töltött a családjával, de most már "nagyon hiányzik a futball".
2008.04.28. 08:05
 
 
Megkezdődött az olimpiai fáklyás váltófutás észak-koreai szakasza
Megkezdődött az olimpiai fáklyás váltófutás észak-koreai szakasza helyi idő szerint hétfőn Phenjanban. A kommunista ország fennállása óta most először halad át az olimpiai fáklya a Koreai-félsziget északi részén. A láng útját több ezer fős, békés tömeg kísérte figyelemmel, egyesek kínai zászlókat lengettek a különlegesen feldíszített útszakasz mentén. Az olimpiai láng világ körüli útjának több korábbi szakaszán tüntetők tiltakoztak Kína Tibet-politikája ellen. Az észak-koreai váltófutás valószínűleg zavartalan lesz, mert a phenjani önkényuralmi rendszer nem tűr meg ellenzéket.
2008.04.28. 08:00
 
 
Délben jelenti be a kormányátalakítást a miniszterelnök
Délben jelenti be a kormányátalakítást és az MSZP-n belüli változásokat a miniszterelnök; az MSZP vezetői vasárnap késő este több órán keresztül tárgyaltak. Az MTI információi szerint Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter lesz az összevont fejlesztési és gazdaságpolitikai tárca vezetője. Új minisztériumot hoznak létre a gazdaságélénkítésre, ide tartozik majd az infrastruktúra is. A Hírszerző.hu úgy tudja, ennek vezetője Szabó Pál, a Magyar Posta vezérigazgatója lesz, a távirati iroda szerint az államtitkár Puch László lesz. Várhatóan létrejön a kormány fejlesztési kabinetje is, és a kutatás-fejlesztésre új tárca nélküli minisztert nevez ki a kormányfő, Molnár Károlyt, a Budapesti Műszaki Egyetem rektorát.
2008.04.28. 08:00
 
 
Az I. Nemzeti Fejlesztési Tervben 604,2 milliárdot már kifizettek
Az európai uniós fejlesztési források felhasználása során a 2004-2006. évi I. Nemzeti Fejlesztési Tervben (NFT) eddig 604,2 milliárd forintot fizettek ki a mintegy 670 milliárd forint keretből. Az NFÜ adatai szerint Magyarország a 2004-ben csatlakozott tagországok között ezzel a teljesítménnyel az első helyen áll a kifizetéseket tekintve. Az európai uniós források felhasználási szabályai szerint az I. Nemzeti Fejlesztési Terv programjait 2008. végéig kell végrehajtani, és a támogatásokat kifizetni. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapján közzétett információ szerint az I. NFT öt operatív programjában 19.748 szerződést kötöttek 715,6 milliárd forint támogatásra.
2008.04.28. 07:47
 
Hamarosan lejár a társaságiadó-bevallás határideje
A 2008. május 31-éig esedékes társaságiadó-bevallásra és az ehhez kapcsolódó egyéb kötelezettségekre hívja fel a figyelmet a KPMG legfrissebb adóhírlevele. Az adóhatóság honlapján már elérhető a társaságiadó-bevallás 0729 számú formanyomtatványa, amelyet -naptári évvel megegyező üzleti év esetén - 2008. május 31-éig kell benyújtani az adóhatósághoz. Ugyancsak 2008. május 31-éig kell befizetni a megfizetett társaságiadó-előleg és az adóévre megállapított társasági adó különbözetét is. Ugyanez vonatkozik a társas vállalkozások különadójára is.
2008.04.28. 07:43
 
 
Szadr mozgalma elutasítja az iraki kormányfő feltételeit
Elutasította Muktada asz-Szadr iraki radikális síita hitszónok mozgalma vasárnap azokat a feltételeket, amelyek teljesítésétől Núri al-Máliki kormányfő függővé tette a síita milicisták ellen indított hadművelet leállítását. Egyúttal "tárgyilagos párbeszédet" követelt a hatóságokkal a kérdés rendezése érdekében. Máliki pénteken négy feltételt szabott meg, amelyek teljesülése esetén hajlandó leállítani a Mahdi hadserege elleni hadműveleteket. A milicisták fegyverletételét, valamint azt sorolta e feltételek közé, hogy a jövőben nem szabad beavatkozniuk az állami szervek működésébe. Követelte továbbá, hogy a milicisták adjanak ki a hatóságok által körözött minden embert és adják át a lázadás résztvevőinek névsorát.
2008.04.28. 07:23
 
 
66 ember vesztette életét egy kínai vonatszerencsétlenségben
Hatvanhat személy életét vesztette, 247 pedig megsebesült hétfőn egy vonatszerencsétlenségben Kína keleti részén. 51 sérültnek súlyos az állapota. Az Új Kína hírügynökség beszámolója szerint két személyvonat ütközött össze a Santung tartománybeli Cepo városában. Az egyik szerelvény Pekingből Csingtao városa felé tartott, a másik Jantajból Hszücsou felé. Egyelőre ismeretlen a szerencsétlenség oka. Kínában általában viszonylag biztonságos a vasúti közlekedés, az utóbbi bő egy évtizedben azonban több nagyobb vasúti szerencsétlenség is történt. A legnagyobb ezek közül egy 1997-es összeütközés volt; akkor 126 ember vesztette életét és csaknem kétszáz sérült meg.
2008.04.28. 07:14
 
Népszabadság: A válás megviselte a feleket
A kormánykoalíciós szakításból az MSZP és az SZDSZ sem jött ki jól. A szocialisták támogatottsága jelenleg a népesség egészén belül 15, a szabad demokratáké 1 százalékos - közölte a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása alapján hétfőn a Népszabadság. A cikk szerint a biztos pártválasztók körében is mélyponton van e két párt: 23 százaléknyi, illetve 2 százaléknyi aktív választópolgárt érezhet maga mögött. A szavazótáborok is eltávolodtak egymástól, a rokonszenvet a semlegesség érzése váltja fel: egy évvel ezelőtt még a szocialisták egyharmada az SZDSZ-t nevezte meg második kedvelt pártjaként. Most 10 százalékuk, míg az MDF-et 20 százalék. A Fidesz tartja a népszavazást követően megszerzett pozícióját.
2008.04.28. 07:00
 
 
Gyurcsány szerint nem jelentős, de karakteres a kormányátalakítás
Nem jelentősnek, de karakteresnek nevezte a kormányátalakítást Gyurcsány Ferenc a Magyar Televízió Este című műsorában, ahol több személyi döntést is megindokolt. A miniszterelnök az államtitkárokkal kapcsolatban annyit közölt, még nem teljes a lista. Mint mondta, Németh Imre volt agrárminiszter nem marad a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, de szán neki feladatot, ahogy Kolber Istvánnak is, aki közvetlen környezetében fog dolgozni. Gyurcsány Ferenc megfogalmazása szerint kiváló emberek vállaltak tárcavezetést a kormányban.
2008.04.28. 07:00
 
 
Menyasszonyvásár Moszkvában
Menyasszonyvásár lesz kedden a Moszkva dél-keleti részén lévő Viino-Zsulebinóban: a helyi egyetemek női hallgatói mutatják be, mit tudnak a családi tűzhelyről. A versenyen az Állami Közigazgatási Egyetem, a Szkrjabin állatorvosi és -biológiai akadémia, a Moszkvai Állami Humanitárius Egyetem és több más felsőoktatási intézmény még eladósorban lévő hallgatói vetélkednek főzésben, népdaléneklésben és a családi szabályok felállításában. Végül a kéznél lévő anyagokból kell ruhát varrniuk a jövendőbelijükkel való nagy találkozásra, s a vásár az esküvői ruhák bemutatójával ér véget. A díjakról egyelőre annyit tudni, hogy azoknak jó hasznát veszik majd a feleségek.
2008.04.28. 07:00
 
 
Primera División: háromgólos madridi győzelem
A címvédő, listavezető Real Madrid három góllal nyert az Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. A madridiak sikere csak az utolsó negyed órában vált biztossá, a vendégek az első játékrészben 1-0-nál tizenegyest hibáztak és több veszélyes helyzetet is kialakítottak. Bernd Schuster együttese győzelmének köszönhetően négy körrel a befejezés előtt tíz pont előnnyel vezeti tabellát. Eredmény: Real Madrid-Athletic Bilbao 3-0. Korábban: Real Betis-Villarreal 0-1, Espanyol-Real Zaragoza 1-1, Getafe-Atlético Madrid 1-1, Real Mallorca-Racing Santander 3-1, Recreativo Huelva-Levante 2-0, Valencia-Osasuna 3-0, Valladolid-Almería 1-0.
2008.04.28. 06:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412[2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista