2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Nagyméretű repülőgépeket összeszerelő üzemet avattak fel Kínába
Kína első nagyméretű - kínai szóhasználattal Jumbo Jet - utasszállító repülőgépeket összeszerelő üzemét avatták fel vasárnap Sanghajban. A 19 milliárd jüan (443 milliárd forint) alaptőkével rendelkező China Commercial Aircraft vállalat felel a Kínában készülő első nagy gépek fejlesztéséért, gyártásáért, és forgalmazásáért. A kínai állami vagyonkezelő cég tulajdonban lévő SASAC (State Assets Supervision and Administration Commission) mintegy 6 milliárd jüanos befektetéssel az összeszerelő üzem legnagyobb részvényese. Mintegy 5 milliárd jüannal a második legnagyobb részvényes a sanghaji önkormányzat és Kína két legnagyobb repülőgépgyártó vállalata, az AVIC I (China Aviation Industry Corp.) és az AVIC II konglomerátuma.
2008.05.11. 10:52
 
Átadták a bécsi metró új szakaszát
Alig egy hónappal az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság kezdete előtt a hét végén átadták a bécsi metró új szakaszát, amely közvetlen utazási lehetőséget biztosít az Ernst-Happel Stadionhoz. Az eddig a Karlsplatzot a Schottenringgel összekötő, meghosszabbított U2-s vonal öt új állomással bővült: Taborstrasse, Praterstern, Messe, Krieau és Stadion. A most felavatott szakasz 3,9 kilométer hosszúságú, megépítése az egyéb korszerűsítésekkel együtt 890 millió euróba - több mint 225 milliárd forintba - került. A két végállomás, a Karlsplatz és a Stadion közötti utat 14 perc alatt teszik meg a szerelvények.
2008.05.11. 10:46
 
 
Két munkást megműtöttek a kompolti üzemi baleset sérültjei közül
A Heves megyei kompolti üzemei baleset négy súlyos sérültje közül kettőt megműtöttek - közölte Molnár István, az egri Markhot Ferenc Kórház ügyeletes orvosa az MTI-vel. Elmondta: az egyik hasi sérülést szenvedett munkás állapota életveszélyessé vált, őt ezért kellett megműteni, míg másikuk térdműtéten esett át. Két társuk csonttöréseket szenvedett a balesetben, egyikük nyílt bokatöréssel, a másik munkás pedig medencetöréssel fekszik kórházban. A két könnyebb sérült zúzódásokkal úszta meg a balesetet. A hat munkás a Heves megyei Kompolton egy üzemcsarnokban sérült meg, amikor a dominószerűen dőlő, 20 méter hosszú vasszerkezeti elemek rájuk zuhantak még szombat délelőtt.
2008.05.11. 10:10
 
29-en megszöktek egy brazíliai börtönből, mert lejárt az őrök szerződése
Huszonkilenc fogoly megszökött egy délkelet-brazíliai börtönből: a szökést a helyi média szerint az tette lehetővé, hogy a börtönőrök szerződése lejártával lanyhultak a biztonsági intézkedések. A rendőrség szombaton elmondta, hogy a foglyok előző éjjel szöktek meg az Espirito Santo szövetségi állambeli Vitoria közelében található Novo Horizonte-i börtönből. A legnagyobb brazil televízió, a Globo internetes honlapján beszámolt róla, hogy a foglyok az udvaron átvágták a drótkerítést, majd egy falon keresztül elmenekültek. Négyüket már szombaton sikerült elfogni.
2008.05.11. 09:31
 
 
Pelikánnal "ütközött" egy úszó Floridában
Pelikánnal "ütközött" egy úszó nő a floridai St. Petersburg közelében, a feltehetőn hal után lemerülő madár csőrével az arcába kapott. A baleset még csütörtökön történt. Az 50 éves Debbie Shoemaker arcán a pelikán csőre okozta sebet 20 öltéssel varrták össze, de már pénteken elhagyhatta a kórházat. A madár elpusztult. St. Petersburg tűzoltóparancsnoka elmondta: soha nem hallott még olyan esetről, hogy halászat közben lemerülő pelikán bárminek is nekiütközött volna.
2008.05.11. 09:24
 
 
Ismét kitört az Etna
Ismét kitört a szicíliai Etna vulkán szombaton, a tűzhányó délkeleti kráteréből láva ömlött - közölte a palermói Földtani és Vulkanológiai Intézet. A lávaömléssel kísért kitörés, amelyet az utóbbi hetekben szeizmikus tevékenységek jeleztek előre, délután kezdődött. A láva lakatlan terület irányába ömlik, és nem jelent veszélyt. A lávaömlés intenzitása estére csökkenni kezdett - mondták el az intézetben. A legutóbbi kitörés ugyanebben a kráterben történt 2007. november 23-án és nem egészen tíz órán át tartott. Az azt megelőző szeptemberi kitöréskor a lávakilövellés és a hamufelhő miatt le kellett állítani a forgalmat Catania repülőterén. A 3295 méter magas szicíliai tűzhányó legutóbbi látványos kitörése 2001 nyarán történt.
2008.05.11. 09:00
 
Új informatikai céget alapít a Videoton
Új informatikai céget alapít a Videoton: a tulajdonában lévő VT-SOFT Kft-ből kiszervezve létrehozza a Videoton Business Solution-t, miközben a a VT-SOFT többségi tulajdonát eladja egy lengyel befektetőnek. A cég közleménye szerint a VT-SOFT-ba pedig meghatározó tulajdonosként beszáll a varsói tőzsdén jegyzett Teta Sa. lengyel informatikai cég azzal a céllal, hogy a humán erőforrás-megoldások, valamint a szintén jelentős ügyfélkapcsolati menedzsment területen regionálisan is vezető szerepre tehessen szert. A lengyel cég a magyar IT-cég részvényeinek 86 százalékáért 31,5 millió zlotyt, mintegy 2,3 milliárd forintot fizet.
2008.05.11. 08:46
 
 
Férjhez ment George Bush lánya
Férjhez ment Jenna Bush, George Bush amerikai elnök lánya Henry Hagerhez, a Republikánus Párt virginiai elnökének fiához. A 26 éves tanárnő Oscar de la Renta tervezte fehér menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent szombat este napnyugtakor a Bush-család texasi farmján, Crawfordban felállított oltár előtt. A koszorúslány Jenna ikertestvére, Barbara volt. A szertartást a sajtó kizárásával, több mint kétszáz családtag és közeli barát jelenlétében tartották. A Fehér Ház szóvivője azt nem volt hajlandó közölni, vajon Jenna felveszi-e férje nevét, s azt sem, hova utazik nászútra a fiatal pár. A The Washington Post úgy tudja, hogy a fiatalok a mézesheteket Európában töltik.
2008.05.11. 08:25
 
 
Szerbiában megkezdődött a választás
Szerbiában és Koszovó szerbek lakta részén vasárnap reggel megkezdődött az idő előtti szerb parlamenti és a rendes helyhatósági választás. Szerbia egyetlen autonóm tartományában, a Vajdaságban ezenfelül a tartományi parlamentről is dönteniük kell a választóknak. A szavazóhelyiségek este nyolcig tartanak nyitva, s addig nem is várható semmilyen eredménybecslés, mivel Szerbiában nem készülnek a szavazóhelyiségből távozó választók megkérdezésén alapuló exit pollok. Az első eredményekre tehát késő estig kell várni. A választásra jogosultak száma 6.749.688, ők választhatják meg a 250 tagú szerb parlamentet, illetve a vajdaságiak azontúl a 120 tagú újvidéki törvényhozást is. Országos szinten 22 pártlista indult, amelyek közül 10 a nemzeti kisebbségeké.
2008.05.11. 08:15
 
 
16-an haltak meg a tornádó miatt Missouri és Oklahoma államokban
Legkevesebb tizenhat ember meghalt, amikor tornádó söpört végig az egyesült államokbeli Missouri és Oklahoma szövetségi államokban - közölték vasárnap a helyi hatóságok. A missouri katasztrófavédelmi hivatal szóvivője szerint az állam délnyugati részében tízen vesztették életüket. A szélvihar megrongálta a távvezetékeket, sok helyen áramkimaradás van. Oklahoma Picher városában hatan haltak meg - mondta el az ottani katasztrófavédelem szóvivője.
2008.05.11. 08:01
 
NBI: Sima zalai siker a Tatabánya ellen
Magabiztos győzelmet aratott a Zalaegerszeg a Tatabánya felett a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Eredmény: FC Tatabánya-ZTE FC 0-2 (0-2), gólszerzők: Waltner (3.), Miljatovic (29.). Szőnyi út, zárt kapus. Waltner vezető találata után egy pillanatig sem forgott veszélyben a vendégek sikere. A Tatabánya teljesen veszélytelen volt a kapura, a ZTE pedig még növelni is tudta előnyét, így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.
2008.05.10. 21:17
 
NBI: Hazai győzelem Székesfehérváron
A Fehérvár a hajrában szerzett gólokkal nyert a vendég Diósgyőr ellen labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Eredmény: FC Fehérvár-DVTK-Borsodi 3-1 (0-0), gólszerzők: Sitku (57.), Dvéri (81.), Nagy D. (90.), illetve Pintér (69.). Sóstói Stadion, 3000 néző. Meddő mezőnyfölényben futballoztak a fehérváriak az első félidőben, hiába állomásoztak többnyire a DVTK térfelén, nem találtak Köteles kapujába. A második játékrészben aztán mindkét együttes kinyílt és a jó iramúvá vált találkozón a hazai csapat jött ki jobban az "adok-kapokból".
2008.05.10. 21:11
 
 
NBI: Megszakadt a Vasas győzelmi sorozata
A Vasas hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Kaposvártól a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Az angyalföldiek három győztes mérkőzés után hullajtottak pontokat. Eredmény: Vasas-Kaposvár 1-2 (1-1), gólszerzők: Lázok (33.), illetve Alves (16. - 11-esből), Oláh (68.). llovszky-stadion, 500 néző. Az első félidőben a Vasas irányította a játékot, mégis egy 11-essel a vendégek szereztek vezetést, ám Mészöly Géza együttese egy szép góllal még a szünet előtt egyenlíteni tudott. A fordulást követően is a Vasas volt aktívabb, ám az angyalföldiek rendkívül ötlettelenül támadtak, míg Prukner tanítványai egyetlen valamirevaló akciójukból megszerezték a győztes gólt és ezzel mindhárom pontot elvitték az Illovszky-stadionból.
2008.05.10. 20:59
 
NBI: Kétgólos REAC-siker
A REAC Torma triplájával kétgólos győzelmet aratott a vendég Siófok felett a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Eredmény: REAC-BFC Siófok 4-2 (2-0), gólszerzők: Somorjai (1.), Torma (45., 51., 63.), illetve Melczer (47.), Magasföldi (75.). Sopron, 600 néző. Gyorsan vezetést szerzett a REAC, majd gyenge színvonalú, unalmas játékot láthattak a nézők. Tormának a félidő utolsó percében szerzett gólja egy alacsony színvonalú első félidőt foglalt keretbe, amelyben a valamivel többet támadó REAC megérdemelten jutott előnyhöz. A második játékrészben mindkét csapat bátran, nyílt sisakkal játszott. A REAC több helyzetet dolgozott ki ellenfelénél és a kétgólos különbség a helyzetek alapján a vendégekre nézve hízelgő.
2008.05.10. 20:56
 
 
A szlovák legfőbb ügyészség le akarja zárni Malina Hedvig ügyét
Szlovákia legfőbb ügyészsége augusztus végéig le akarja zárni Malina Hedvig ügyét - jelezte Ctibor Kostál, Dobroslav Trnka legfőbb ügyész első helyettese. Trnka korábban március végére ígérte a legfőbb ügyészi vizsgálat befejezését, de a helyettese szombaton új időpontot jelölt meg. Mint mondta, csaknem minden tanút kihallgattak, már csak az egykori látleleteket kiállító három orvos meghallgatása van hátra. Malina Hedviget is kihallgatják, majd egy arra hivatott "intézet kerül sorra, amely Malina Hedvig egészségi állapotát fogja megvizsgálni, aztán az ügyészségen az összes bizonyíték birtokában elemezzük" az ügyet.
2008.05.10. 20:03
 
 
Férfi vízilabda Final Four: a harmadik hely megvan a Vasasnak
Harmadik lett a magyar bajnok Vasas a férfi vízilabda Euroliga négyes döntőjében, miután a barcelonai Final Four bronzmeccsén két góllal nyert a horvát bajnok Mladost Zagreb ellen. Eredmény, Final Four, a 3. helyért: TEVA-VasasPlaket - Mladost Zagreb (horvát) 8-6 (2-2, 1-1, 2-2, 3-1) a magyar góldobók: Varga Dénes 3, Steinmetz B. 2, Heinrich, Steinmetz Á., Tóth 1-1.
2008.05.10. 19:33
 
 
Asztalitenisz világselejtező: Póta a nyolc között
Póta Georgina megnyerte első mérkőzését az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Lovas Petra kikapott, így ő a 9-16. helyért folytathatja szereplését. Póta riválisa az orosz Okszana Fagyejeva volt, akinek mindössze egy szettet sikerült nyernie a negyedik helyen kiemelt magyar ellen. Lovas a tajvani Pan Li-csunnal csapott össze, de esélye sem volt, még játszmát sem tudott nyerni. Mindketten vasárnap délelőtt lépnek ismét asztalhoz, Póta számára a négy közé jutás lesz a tét.
2008.05.10. 18:59
 
Evezős Vk, München: döntős a Varga, Hirling duó
A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a fináléba, azaz a legjobb hat közé az evezősök müncheni Világkupa-versenyén. A már olimpiai kvótás egység - a nemzetközi szövetség honlapja szerint - a szombati középdöntőben ugyan csak a harmadik lett a franciák és az olaszok mögött, de ez is elég volt ahhoz, hogy a vasárnapi zárónapon éremért küzdhessen. A magyar női egységek egyformán a C döntőben voltak érdekeltek: itt a Verőci Lídia, Bende Zsófia (kétpár) és a Hajdú Zsuzsa, Novák Zsófia (könnyűsúlyú kétpár) duó ötödik, Szabó Katalin (egypár) pedig hatodik lett, így az előbbi két hajó a 17., utóbbi pedig a 18. helyen zárta a viadalt.
2008.05.10. 18:39
 
 
Kajak-kenu válogató: Kovács duplázott 500 méteren
A világbajnoki címvédő Kovács Katalin nyerte - Benedek Dalma és Janics Natasa előtt - a nők 500 méteres, azaz olimpiai távú versenyét a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden. A párosok versenyében az idén ismét összeült Kovács, Janics duó diadalmaskodott. A férfiak K-1-es számában Benkő Zoltán diadalmaskodott, Vereckei Ákos ínhüvelygyulladása miatt visszalépett. C-1, illetve C-2 500 m-en - pénteki, 1000 m-en aratott győzelme után duplázva - Vajda Attila, illetve a Sáfrán-testvérek, Mihály és Mátyás nyert, míg K-2-ben a nagy esélyes Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros haladt át elsőként a célvonalon a Szalay Tamás, Papp Sándor egység előtt.
2008.05.10. 18:26
 
 
Férfi kézilabda: KEK-győztes a Veszprém
Az MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda KEK-et, miután a döntő visszavágóján, a német Rhein-Neckar Löwen otthonában - az első mérkőzésen aratott 37-32-es győzelmét követően - 28-28-as döntetlent ért el. Férfi KEK-döntő, visszavágó: Rhein-Neckar Löwen (német) - MKB Veszprém 28-28 (14-14). A kupát 65-60-as összesítéssel a Veszprém nyerte. Veszprém 1992 után diadalmaskodott ismét a KEK-ben, a mostani a klub történetének második nemzetközi kupadiadala.
2008.05.10. 18:20
 
 
Először rendeztek Magyarországon tűsarkú futóversenyt
Igazi majális hangulatú, sok érdeklődőt vonzó esemény volt az Erzsébet téren szombaton rendezett Stiletto Run: először rendezték meg Magyarországon a tűsarkú cipőben való futás versenyét, amelyen Áschin Zorka nyerte meg az egymillió forintos fődíjat. Az egyik, fiatal nőknek szóló divatmagazin szervezte a versenyt, amelyre 1300-an jelentkeztek és közülük közjegyző előtt 100-at sorsoltak ki. A szabályok szerint cipő sarka nem lehetett 8 centiméternél alacsonyabb és másfél centiméternél szélesebb, nem lehetett csizmában vagy lábra erősített tűsarkúban futni, és a magyar állampolgárságú, rajthoz álló hölgyeknek be kellett tölteniük a 18. életévét.
2008.05.10. 18:07
 
NBI: Nulla-kettőről egyenlített a Győr
A Győr kétgólos hátrányt ledolgozva hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Honvéddal a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Győri ETO FC-Budapest Honvéd 2-2 (0-1), Győr, 2500 néző, gólszerzők: Bajzát (64.), Varga L. (72.), illetve Diego (25.), Dobos (63. - 11-esből). Az első félidő rendkívül alacsony színvonalú játékot hozott, amelyben a Kispest megérdemelten vezetett a kapura teljesen veszélytelen hazaiak ellen. Szünet után gyorsan növelte előnyét a vendégcsapat, ám egy perc elteltével Bajzát szépített, majd a csereként beállt Varga L. első labdaérintésével egyenlített az ETO. A 75. percben Völgyi a nyakánál fogva lerántotta a kitörő Abrahamot, amiért a játékvezető azonnal kiállította. A játék képe alapján igazságos döntetlen született.
2008.05.10. 17:15
 
 
Cherie Blair: én mondtam Tonynak, hogy ne adja át Gordonnak a hatalmat
Cherie Blair, a tíz év után tavaly leköszönt előző brit miniszterelnök felesége volt a fő hajtóereje Tony Blair politikai karrierjének, és ő buzdította férjét arra, hogy induljon a Munkáspárt vezéri posztjáért akár Gordon Brown, a mostani kormányfő ellenében is. Mindez abból az önéletrajzi ihletésű könyvből derül ki, amelyet Cherie írt a hatalom felé vezető útról és a hatalom csúcsán töltött évtizedről. A Speaking for Myself - A magam nevében szólva - című 400 oldalas kötettől már előzetesen mindenki azt várta, hogy az elsősorban Blair és egykori szövetségese, majd pénzügyminisztere és örök riválisa, Gordon Brown párharcára, valamint Cherie Blair és Brown legendás és kölcsönös ellenszenvére összpontosít.
2008.05.10. 16:01
 
Négy sérült egy BKV-busz balesetében
Négy ember megsérült, amikor a 9-es busz a Kőbányai úton elütött egy gyalogost szombat délután; hárman a busz utasaiként a vészfékezéskor sérültek meg - közölte a BKV Zrt. fődiszpécsere.Takács Renáta elmondta: a gyalogos a parkoló autók közül lépett a busz elé, a jármű vezetője vészfékezett, és ekkor esett el a busz három utasa. A balesetben a gyalogos és az egyik utas súlyos, a többiek könnyű sérülést szenvedtek. Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a városközpontból kifelé tartó jármű balesetének helyszínelése miatt a Kőbányai úton csak egy sávon halad a forgalom.
2008.05.10. 14:39
 
 
Forma-1, Török Nagydíj: Massa indul az élről
A Ferrarit erősítő brazil Felipe Massa indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es világbajnokság idei ötödik futamán, a isztambuli Török Nagydíjon. A szombati időmérőn a finn Heikki Kovalainen lett a második, az ugyancsak mclarenes brit Lewis Hamilton pedig a harmadik.
2008.05.10. 14:18
 
 
Kötöttfogású olimpiai selejtező: Virág kvótát szerzett
Virág Lajos bejutott a 96 kg-osok fináléjába, s ezzel olimpiai kvótát szerzett a kötöttfogású birkózók első kvalifikációs selejtező versenyén Rómában. A magyar versenyző a negyeddöntőben a fehérorosz Cimafej Dzejnyicsenkát, az elődöntőben pedig az üzbég Gennagyij Csikadzét győzte le óriási küzdelemben. A szombati nap másik magyarja, a 60 kg-ban szereplő Kliment László kiesett, miután örmény legyőzője az elődöntőben "elvérzett". A római viadalon egyedüli magyar kvótás Virág Lajos az ötödik kötöttfogású versenyző, aki biztosította helyét a játékokon, hiszen a tavalyi vb-n Lőrincz Tamás (66 kg), Bácsi Péter (74), Fodor Zoltán (84) és Deák Bárdos Mihály (120) is kvótát érő helyen végzett.
2008.05.10. 13:59
 
 
Szlovéniában szigorodtak a közlekedési büntetések
Az ittas vezetőket azonnali elzárással, az ittasan gyorshajtókat pedig a járművük lefoglalásával büntetik Szlovéniában, ahol jelentősen emelkedtek a közlekedési szabálysértésekért kiróható büntetési tételek is. Az utóbbi évek adatai alapján a halálos balesetek döntő többségének oka a gyorshajtás és az ittas vezetés volt, ezért leginkább ezeknek a büntetési tételeit emelték a május 1-jétől érvényes törvénymódosítással. A sebesség túllépéséért 250 és 1000 euró közötti helyszíni bírságot szabnak ki a hatóságok. A 10-20 km/órás sebességtúllépésnél 250 és 500 euró között mozog a büntetési tétel, de ha a vezető a megengedett sebesség kétszeresével hajt, a jogosítványát a helyszínen bevonják hat hónapra.
2008.05.10. 13:48
 
 
Hamilton, az "Apolló űrhajós Pán Péter"
Szponzori kötelességének teljesítése miatt lett köznevetség tárgya Lewis Hamilton, a Forma-1-es McLaren-Mercedes pilótája. A brit sztár a Vodafone megbízásából Apolló istent alakította egy reklámfilmben, és egy kötélen magasra felhúzva, tűzálló és támogatói hirdetésekkel teli versenyruhájában kellett - a történet szerint - igazságot szolgáltatnia egy vitában. "Hatalmas istenség helyett Pán Péter és egy űrhajós keverékére hasonlított. Hihetetlen közröhej volt a látvány" - tudósított a kínos pillanatokról a Times című londoni napilap. Maga Hamilton is elismerte, hogy nem éppen testhezálló szerepet találtak neki.
2008.05.10. 13:22
 
Margitszigeti gyaloglással indult a Sétálj az egészségedért! mozgalom
Mintegy 60 résztvevő egyórás sétájával indult szombat délelőtt a Margitszigeten a gyaloglást népszerűsítő mozgalom; a program fővédnöke April Foley, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, maga is lépésszámlálót kapott a szervezőktől és sétálni indult az egybegyűltekkel megnyitóbeszéde után. A Sétálj az egészségedért! programsorozatot a Magyar Elhízástudományi Társaság és az Országos Egészségfejlesztési Intézet közösen rendezi a szív- és érrendszeri betegségek és az elhízás megelőzése érdekében az ország több pontján.
2008.05.10. 12:46
 
 
Százezrek jelenlétében kezdődött a pünkösdi búcsú Csíksomlyón
Százezrek jelenlétében kezdődött szombaton délben a székelyföldi Csíksomlyón a 442. hagyományos csíksomlyói pünkösdi búcsú. Mint minden esztendőben, az idén is keresztalják sokasága népesítette be a Csíkszereda mellett magasló két Somló-hegy közötti "Nyerget", ahol Erdélyből és világ számos más tájáról több százezer magyar gyúlt össze. A tömegben egyaránt láthatóak a szentkoronás magyar lobogók, itt-ott egy-egy Árpád-sávos zászló is. Az ünnepség kezdésekor emlékeztették a jelenlévőket, hogy a zarándoklat a legdemokratikusabb intézmény, itt mindenki egyenlő. Csak egy hivatalos meghívottja van a búcsúnak, a celebráns ünnepi szónok, aki az idén Schönberger Jenő szatmári püspök.
2008.05.10. 12:27
 
 
Török Nagydíj, 3. szabadedzés: Webber volt a leggyorsabb
A Red Bullt erősítő, ausztrál Mark Webber nyerte a harmadik szabadedzést az 59. Forma-1-es világbajnokság ötödik futamán, a Török Nagydíjon. Második a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso (Renault), míg a harmadik az ugyancsak Red Bull-os brit David Coulthard lett.
2008.05.10. 12:11
 
 
Berlin: Szávay kikapott Ivanovictól
Szávay Ágnes elvesztette a pénteken sötétedés miatt félbeszakadt, Ana Ivanovic elleni negyeddöntőjét az 1,34 millió dollár összdíjazású berlini salakpályás női tenisztornán. Az első szettet a magyar tini nyerte 6:3-ra, a másodikban a címvédő szerb 6:4-re győzött és kiegyenlített. A szombati folytatásban ellenfele 3:0-ra elhúzott, majd 5:2-nél a mérkőzésért adogatott, meccslabdája is volt, ám a Vasas játékosa brékelni tudott. Saját szerváját azonban már nem bírta hozni, így összességében 2:01 órás küzdelemben Ivanovic jutott a négy közé. A szerb játékosnak délután még egy mérkőzést kell játszania, ezúttal már az elődöntőben az orosz Jelena Gyementyjeva ellen. A másik ágon az ugyancsak orosz Dinara Szafina és a fehérorosz Viktoria Azarenka csatázik majd.
2008.05.10. 11:52
 
 
Navracsics Tibor: hármas válság van
Magyarországon ma hármas válság van; megélhetési, politikai és gazdasági - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Veszprémben, a Fidelitas Országos Választmánya ülésén. Ma körülbelül három millió ember a szegénységi küszöb alatt él, s további másfél millió küzd a lecsúszás ellen - jelentette ki az ellenzéki politikus. Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc "sajátos ajándékként" a politikai válságot is "elhozta nekünk"; szétesett a koalíciós együttműködés, nem működik a kisebbségi kormányzás sem. Ma nem a kormányzati célkitűzésekről folyik a vita, hanem nap mint nap arról szólnak a hírek, hogy Gyurcsány Ferenc még a nyár előtt vagy utána bukik meg, avagy 2010-ig is kihúzhatja.
2008.05.10. 11:40
 
 
Vaselemek dőltek munkásokra Hevesben, hatan megsérültek
Hat munkás megsérült, közülük négyen súlyosan a Heves megyei Kompolton egy üzemcsarnokban, amikor dominószerűen dőlő, 20 méter hosszú vasszerkezeti elemek zuhantak rájuk szombat délelőtt. A munkások tetőszerkezeti elemeket festettek, miközben ez idáig ismeretlen okból feldőltek az acél pilonok - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Soltész Bálint elmondta, hogy a dolgozók közül sokan még idejében kiugrottak a zuhanó tetőívek alól, ám hat munkásra így is rádőltek a vasszerkezeti elemek. Sasi Csaba, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője elmondta: a sérültek valamennyien magyar állampolgárok. Négyen súlyos, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.
2008.05.10. 11:36
 
 
Mikola: a Fidesz-KDNP sikere a társadalombiztosítás megvédése
A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) sikere a társadalombiztosítás megvédése, az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény visszavonása - mondta a Fidesz szakpolitikusa, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának alelnöke. A Fidesz-KDNP sikerének három állomása van - közölte Mikola István sajtótájékoztatón. Első állomás a szociális népszavazás, a második a pénztártörvény visszavonása, míg a harmadik az, hogy a kormány rákényszerült az egészségügyből korábban elvont bevételek pótlására. A politikus szerint a kormány a társadalom összefogása, és a Fidesz-KDNP fellépése miatt kényszerült ezen döntések meghozására.
2008.05.10. 11:10
 
Még az idén üzembe helyezhetik a Békéscsaba-Nagyvárad távvezetéket
A Békéscsaba és Nagyvárad között húzódó nemzetközi távvezeték végleges üzembe helyezése 2008 második félévében várható - mondta a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. átviteli igazgatója egy békéscsabai energetikai fórumon pénteken. Tari Gábor elmondta: "a mintegy 4,2 milliárd forintos projekt keretében magyar oldalon megépült közel 39 kilométer távvezeték, megtörtént a békéscsabai alállomás bővítése, amelynek eredményeként lehetőség van az új 400 kilowattos összeköttetés biztosítására". Még zajlik az új törvényi előírásoknak megfelelő kormányközi megállapodás egyeztetése, s ezt követi majd a határ két oldalán található végoszlopok összeköttetése, illetve a bekapcsolással járó üzemi próbák elvégzése.
2008.05.10. 10:45
 
 
Együtt vizsgálódik az élelmiszerbiztonsági hatóság és az APEH mézügyben
Lakossági bejelentés alapján vizsgálódik az élelmiszerlánc-biztonságáért felelős hatóság, valamint az APEH több mézelőállító üzemnél, ahol azt feltételezik, hogy nem megengedett anyagok felhasználásával hamisítottak mézet. Kiderült: a vizsgálatok még nem zárultak le és a szakértők csak részeredményeket tudnak felmutatni az ügyben. A vizsgálat lezárása pedig akár több hónapba is beletelhet. Süth Miklós országos főállatorvos, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára jelezte, hogy már a magyar méz körül évek óta fel-fel merülnek gondok. Ezért most az élelmiszerlánc-biztonságért felelős szakértők tüzetesen megvizsgálták azokat az üzemeket, amelyekkel kapcsolatban gondokat észleltek.
2008.05.10. 10:40
 
 
Már 125 hipermarket működik Magyarországon
A hipermarketek száma 125-re nőtt Magyarországon, ezzel párhuzamosan e kereskedelmi csatorna piaci részesedése az élelmiszerkereskedelemben 2 százalékkal, a vegyi áruk között pedig egy százalékkal nőtt az elmúlt 12 hónapban, az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Nielsen piackutató vállalat. Tavaly és az idén a Tesco 13, az Interspar pedig 3 új hipermarketet nyitott, ezzel a Tesco áruházlánc egységeinek száma elérte a 76, az Interspar egységeinek száma pedig a 29 darabot. Az Auchan 10, a Cora 7, a CBA pedig egy áruházzal rendelkezik a magyar piacon.
2008.05.10. 10:37
 
 
Sakk: Anand ötödik Oscar-díja
Az indiai Viswanathan Anand ötödször szerezte meg a szakújságírók által évente megszavazott sakk Oscar-díjat. A chessbase.com portál szerint a 30 országból származó 220 megkérdezett közül 130-an tették első helyre a világbajnok és világranglista-vezető klasszist. Második az orosz Vlagyimir Kramnyik, harmadik az amerikai Gata Kamsky lett, a 20 jelölt között volt Lékó Péter is. "Ujjongtam, amikor meghallottam a hírt! Ez a kitüntetés azt jelenti, hogy a szakértők elismerik a teljesítményemet" - üzente chennai otthonából a 38 éves Anand, aki immár az egyetlen nem orosz nagymester öt Oscarral.
2008.05.10. 10:13
 
 
107 éve égő villanykörte Kaliforniában
107 éve, 1901 óta folyamatosan világít egy villanykörte a kaliforniai Livermore-ban. Ez a világ legrégebb óta égő izzója, bekerült a Guinness-féle világrekordok könyvébe is. A múlt század eleje óta szinte folyamatosan izzó, matuzsálemi korú villanykörte lassan csaknem egymillió órája világít a Livermore-i 6. számú tűzoltóságon. Azért csak szinte, mert a tűzoltóság motorházának plafonjáról lógó szénszálas izzót egyszer, 1976-ban 22 percre lekapcsolták. A gyönge fényű szénszálas villanykörte az amerikai megbízhatóság és leleményesség jelképe, amelyet a múltban több szenátor, sőt elnök is méltatott. Az izzónak saját weboldala van - www.centennialbulb.org -, amelyet évente egymillióan látogatnak.
2008.05.10. 09:02
 
 
Harmincegyszer fényképezett le egy gyorshajtót ugyanaz a radar
Harmincegy alkalommal fényképezett le villanófénnyel ugyanaz a svájci országúti sebességellenőrző radar egy gyorshajtót Svájcban 2008 első négy hónapja alatt. A pakisztáni nemzetiségű, 36 éves sofőr, aki egy belga rendszámú kocsit vezetett, a Bázel közelében lévő Binningen közelében - mint később elismerte -, maga is gyakran észlelte a villanást, de azt gondolta, hogy csak figyelmeztetésről van szó. Mivel a sebességhatárt általában csak 15 kilométerrel lépte túl, a 31-szeres szabálysértést összesen 2000 svájci frank (311 ezer forint) bírsággal úszta meg.
2008.05.10. 08:56
 
 
EURO-2008: 5000 eurós büntetés a zászlós autóknak?
Ausztriában a rendőrség megtiltotta az autósoknak, hogy gépkocsijukat a június 7-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság idején az ország zászlajával díszítsék. "Bármilyen tárgy elhelyezése kívül az autón a közlekedés biztonságát veszélyezteti, szabálysértésnek számít, amelyért 5000 eurós büntetés is kiszabható" - mondta Brigitte Nedbal-Bures, a rendőrség szóvivője. "Természetesen nem biztos, hogy azonnal ezt kapja, aki kitesz egy kis zászlót az autójára, minden ilyen esetet külön bírálunk el. Elképzelhető, hogy első alkalommal egy figyelmeztetéssel is megúszhatja a sofőr, de nem érdemes kockáztatni." A 2006-os németországi vb idején több ezer autót díszítettek fel a kis zászlókkal, melyeket a járművek oldalán rögzítettek.
2008.05.10. 08:46
 
 
Szűcs Erika a hajléktalanok integrációjában a helyi közösségekre számít
Az új szociális miniszter a hajléktalanok társadalmi integrációjában a helyi közösségek segítségére számít. Szűcs Erika (MSZP) az MTI-nek adott interjújában azt is közölte: el szeretné érni, hogy a bizonytalan társadalmi státuszú, fedél nélkül élő társaiktól ne féljenek az emberek. Az új szociális és munkaügyi miniszter szerint e félelmeket a helyi közösségi együttműködésben lehetne tompítani. Álláspontja szerint ennek érdekében új elemeket is be lehet építeni a hajléktalanellátás rendszerébe, ebben pedig az önkormányzatok és a civil szervezetek együttműködése meghatározó lehet, hiszen ők tudják, milyen feladatokat lehetne megoldani.
2008.05.10. 08:37
 
 
Kések után kutatnak a pekingi metrón
Kések és más veszélyes tárgyak után kutatnak a pekingi metró forgalmasabb bejáratainál felállított biztonsági ellenőrzőpontoknál. A repülőtereken megszokott csomagátvilágító berendezéseket május eleje óta használják. Az ötkarikás játékok közeledtével a különösen veszélyes vágóeszközök, mint például a bicskák, a vércsatornás kések, valamint a 22 centiméternél nagyobb pengehosszúságú tőrök vásárlása is csak személyigazolvány felmutatásával lehetséges. Az olimpiára készülő Pekingben a látványos biztonsági intézkedések egyelőre még könnyen kijátszhatók, az utasok ellenőrzését ugyanis csak a fontosabb csomópontokban kezdték el, a kisebb kézitáskákat ritkán világítják át, miközben a bűncselekmények elkövetésénél sem a hentesbárdok, hanem a rövidpengéjű kések dominálnak.
2008.05.10. 08:29
 
 
Hollandok építenek üdülőfalut Dunaszentmiklóson
A holland Maram Invenst Kft. és a Duna Plexus Kft. áprilisban megvásárolt egy 90 apartmanos üdülőfalut Dunaszentmiklóson és 1,3 milliárd forint ráfordításával további 80 szálláshely építését tervezik. A területen korábban is üdülőfalu volt, de négy éve nem volt számottevő forgalom. Elsőként az elmaradt karbantartásokat pótolják és befejezik a park felső részén lévő 14 szerkezetkész lakást, valamint rendbe hozzák a területen található medencéket és sportpályákat - mondta el terveiről Marco Hop és Ramon Loeffen. Szeptemberben hozzálátnak a központi épület befejezéséhez, ahol wellness központot, éttermet és konferenciatermet alakítanak ki.
2008.05.10. 08:24
 
 
Hatástalan tűzfalak a trójai programokkal szemben
Több trójai program is kikapcsolja a számítógépre telepített tűzfalakat, s ezzel utat nyit más károkozók számára, amelyek személyes adatokat lophatnak el az eszközökről. Az amerikai Sunbelt Software kutatócsoportja szerint a legfertőzőbb kémprogramok és számítógépes károkozók közé tartoznak a hamis biztonsági riasztásokat adó programok, amelyek a felnőtt tartalmakat megjelenítő oldalakról kerülnek a számítógépekre. Hasonlóan veszélyes a Slagent/Navipromo, amely az alvilág egyik népszerű szoftver-frissítője, s aminek segítségével a károkozók legújabb variációi automatikusan frissülnek a fertőzött számítógépeken, hasonlóan a legális Microsoft Update szolgáltatáshoz.
2008.05.10. 08:20
 
 
Mianmar bárhonnan érkezett segélyt kész elfogadni
Mianmar bármely országból érkezett segélyszállítmányt kész elfogadni azt követően, hogy az ázsiai országban egy hete gyilkos erejű ciklon pusztított. Kjav Tint Szve, Mianmar ENSZ-nagykövete a világszervezet New York-i székhelyén egy tanácskozáson közölte: országa hajlandó a világ közösségével együttműködni a természeti csapás okozta károk felszámolása és a bajba jutottak megsegítése terén. A diplomata elmondta: két hajó és 11 szállítógép segélyekkel megrakodva már meg is érkezett Mianmarba. A nagykövet közölte: főként orvosi berendezésekre, élelmiszerre, ruhára, villanygenerátorokra, sátrakara és pénzsegélyre van szüksége most Mianmarnak.
2008.05.10. 08:02
 
 
Gyurcsány: szakítani kell a Magyar Gárdával
Mindenki szakítsa meg kapcsolatát azokkal, akiknek közük van a Magyar Gárdához, szakítsa meg kapcsolatát a Jobbikkal, a polgármesterek pedig ne adjanak helyet a Magyar Gárda felvonulásainak - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke, a szocialista párt Békenap című rendezvényén pénteken Budapesten. Olyan országban akarunk élni, ahol a parlamenti pártok nem működnek együtt azokkal, akik a Magyar Gárdát alapították - mondta a kormányfő a megemlékezés résztvevői előtt. A rendezvény - néhány bekiabálástól, valamint a megemlékezők és a kormány ellen tüntetők közötti szóváltástól eltekintve - nagyobb rendzavarás nélkül véget ért.
2008.05.09. 19:40
 
 
Gallup: a többség szerint előrehozott választásokat kellene kiírni
A mielőbbi új választások kiírása lenne az ország érdeke a jelenlegi belpolitikai helyzetben - véli a Magyar Gallup Intézet legfrissebb felmérésében megkérdezetteknek több mint a fele; minden harmadik válaszadó szerint viszont az MSZP-nek végig kell vinnie a kormányzást ebben a ciklusban. A megkérdezettek 56 százaléka szerint - a jelenlegi belpolitikai helyzetben - az lenne az ország érdeke, hogy mielőbb új választásokat írjanak ki; a megkérdezettek 31 százaléka úgy véli, az MSZP-nek kell végigvinnie a kormányzást ebben a ciklusban - olvasható a cég internetes oldalán közzétett elemzésben, amelyet a társaság április 30. és május 6-a között, 1.024 felnőtt megkérdezése alapján készített.
2008.05.09. 19:25
 
 
Portugália ünnepélyesen ratifikálta a Lisszaboni Szerződést
Anibal Cavaco Silva portugál elnök az Európa Napon, pénteken hirdette ki ünnepélyesen az európai reformszerződés lisszaboni ratifikálására vonatkozó jogszabályt. A 27 EU-tagállam által tavaly december 13-án Lisszabonban aláírt reformszerződést a portugál parlament április 23-án ratifikálta nagy többséggel. A szerződés "előrelépést jelent az egységesebb és szolidárisabb Európa felépítése felé, amelynek sikere politikai eltökéltséget, a tagállamok vezetői és az európai intézmények közötti egybehangzó erőfeszítéseket igényel" - mondta a portugál államfő.
2008.05.09. 17:41
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402[2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista