2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Összefogna a kisebbségi kormány ellen Dávid Ibolya
Megfelelő üzenet lesz a szocialistáknak, ha -az MDF-hez hasonlóan -minden ellenzéki párt deklarálja, hogy nem szavazza meg ősszel a költségvetési törvényt; így az MSZP fél évvel előbb hozhatná meg politikai döntését a kisebbségi kormányzás megszüntetéséről - áll az MDF elnökének az ellenzéki pártvezetőkhöz írt levelében. Az Orbán Viktornak, Kóka Jánosnak és Semjén Zsoltnak címzett levelében Dávid Ibolya ismét leszögezi, hogy az MDF nem szavazza meg a költségvetési törvényt. Ez ugyanis nem jelentene mást, mint a kormány programjának elfogadását, támogatását. Közben a KDNP jelezte: nem szavazza meg a jövő évi büdzsét, s ilyen tartalmú közleményt juttatott el az MTI-hez a Fidesz szóvivője is.
2008.05.17. 10:14
 
 
Ismét megnyílt a legfőbb tibeti szentély
Két hónappal a zavargások után ismét megnyílt a legfőbb tibeti buddhista szentély, a lhászai Jokhang templom - közölte szombaton az Új-Kína hírügynökség. A március 10-én kezdődött, buddhista szerzetesek által vezetett tiltakozó akció óta a templomot a kínai hadsereg és rendőrség egységei őrizték. Mint az Új-Kína jelentéséből kiderült, a Jokhangot pénteken nyitották meg három és fél órára, és ez idő alatt 400 hívő, valamint 40 turista kereste fel. A nyitás okát nem közölték, ugyanakkor egyelőre nincs hír arról, hogy a szentély immár folyamatosan látogatható lenne.
2008.05.17. 10:09
 
 
Nő a sörfogyasztás Magyarországon
Tavaly a Magyar Sörgyártók Szövetségének tagjai 4,7 százalékkal növelték termelésüket az előző évhez képest - tette közzé honlapján a nagy sörelőállító cégeket tömörítő szervezet. Ezt az eredményt a közterhek, az energia- és anyagköltségek növekedése ellenére érte el 2007-ben a magyar söripar. A múlt évben hazánkban értékesített 7,335 millió hektoliter sör több mint a fele - 52 százaléka - továbbra is a hagyományos sörmárkákból került ki. A növekedés az alacsony árú söröknél volt tapasztalható. A magyarországi sörfogyasztás megközelítőleg 82 liter körüli évente és fejenként.
2008.05.17. 09:51
 
 
A mianmari ellenzék elutasítja a népszavazás végeredményét
Az Aung San Suu Kyi vezette mianmari ellenzék szombaton elutasította az új alkotmányról szóló népszavazás végeredményét. A dél-ázsiai országot kormányzó katonai junta csütörtökön tette közzé a múlt szombati referendum eredményét, amely szerint a választók 92 százaléka hagyta jóvá az új alkotmányt. Mint arra Nyan Win, a Nemzeti Liga a Demokráciáért párt szóvivője rámutatott: a hatóságok kényszerítették az embereket, hogy "igennel" szavazzanak, és nem engedték meg, hogy a zárt szavazófülkékben adják le voksaikat. Éppen ezért, a szavazás eredménye teljességgel hamis.
2008.05.17. 09:34
 
 
Női birkózó olimpiai selejtező: Sastin bronzérmes
A döntőről - és a pekingi kvótáról - lemaradt Sastin Marianna bronzérmes lett a 63 kg-os súlycsoportban a női birkózók első olimpiai selejtező tornáján, Edmontonban. A viadal honlapja szerint a magyar versenyző a vigaszágon egy indiait, majd egy osztrákot vert meg, így szerezte meg a harmadik helyet. Edmontonban csak a döntőbe kerülés jelentett volna indulási jogot a pekingi játékokra. A 72 kg-osok között szereplő Soós Rita első meccsén kikapott és kiesett a női birkózók első olimpiai selejtező tornáján, Edmontonban. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Soós a nyolcaddöntőben az egyiptomi Doaa Ahmed Mahertől szenvedett vereséget két menetben (2-0, 4-0).
2008.05.17. 09:25
 
 
Felgyújtotta munkahelyét egy elégedetlen légikisasszony
Annyira elégedetlen volt az útvonallal egy légikisasszony, hogy dühében felgyújtotta a gép vécéjét. Az eset az Egyesült Államokban történt. A repülő Minneapolisból szállt fel és a kanadai Reginába tartott. A 19 éves utaskísérő hölgy dühében, hogy erre a járatra osztották be, felcsempészett magával egy öngyújtót a fedélzetre, aztán fél órás repülés után bement a vécébe és meggyújtott némi papírt. A füstérzékelők jeleztek, a tüzet pedig hárman - köztük a gyújtogató - eloltották. A gép, fedélzetén 72 utassal, ezekután szerencsésen "vészleszállt" a texasi Fargóban. A gyanú rögtön a személyzetre, főképp az útvonallal elégedetlen légikisasszonyra terelődött, aki hamarosan mindent bevallott. Akár húsz év börtönt is kaphat.
2008.05.17. 09:10
 
 
Elmarad a Bush-Szinjóra találkozó Sárm-es-Sejkben
Nem lesz találkozó Sárm-es-Sejkben George Bush amerikai elnök és Fuád Szinjóra libanoni kormányfő között - közölték pénteken este Rijádban Fehér Házi illetékesek. Az eredeti tervek szerint Bush és Szinjóra az egyiptomi üdülővárosban tartott közel-keleti gazdasági fórum kapcsán folytatott volna vasárnap kétoldalú megbeszéléseket. A lemondás okait nem közölték. Szinjóra jelenleg Dohában tartózkodik egy Libanon-közi konferencián, amelynek célja az ország súlyos válságából való kiútkeresése.
2008.05.17. 09:06
 
 
Jégkorong-vb: kanadai-orosz döntő lesz
A házigazdák lesznek az oroszok ellenfelei a kanadai jégkorong-világbajnokság vasárnapi fináléjában, miután az elődöntőben legyőzték a svéd együttest. Elődöntő: Kanada-Svédország 5-4 (1-1, 4-2, 0-1). Korábban: Oroszország-Finnország 4-0 (1-0, 1-0, 2-0). A további program: szombat, a 3. helyért: Svédország-Finnország 21 órától, vasárnap, döntő: Kanada-Oroszország 19 órától.
2008.05.17. 09:02
 
 
AC Milan: Cafú és Serginho távozik
A szezon végén távozik a tavaly Bajnokok Ligája-győztes AC Milantól Cafú és Serginho, az együttes két brazil labdarúgója. "Eljött az idő. Öt csodálatos esztendőt tölthettem Milánóban, és mindent megnyertem a csapattal" - nyilatkozta a 37 éves világbajnok Cafú, aki visszatér szülőhazájába, akárcsak 36 esztendős honfitársa, aki 1999 óta szolgálta a vörös-feketéket. A Milan az olasz bajnokság utolsó fordulójában az Udinesét fogadja, és akkor érheti el a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyet, ha nyer és ezzel egyidőben a Fiorentina pontot veszít Torinóban.
2008.05.17. 08:52
 
 
A mami segítségét kérte egy szabálytalankodó autós
Az anyját hívta a rendőrök ellen segítségül egy 25 éves férfi az Egyesült Államokban. Az illető autójával közlekedési szabályt sértett, mire üldözőbe vették rendőrök. A férfi telefonján felhívta anyját, elpanaszolva helyzetét, aztán a hajsza egy dugónál véget is ért, a férfi ugyanis képtelen volt továbbhajtani. A rendőrök éppen megpróbálták kihúzkodni kocsijából, amikor megérkezett a 42 éves mama, aki igen rámenős asszonyság lehet. Fia segélykérő hívására rögvest bepattant sportautójába és a helyszínre száguldva, nekihajtott a két rendőrnek, akik szerencsére csak könnyebben sérültek meg. Anyát és fiát őrizetbe vették - más rendőrök.
2008.05.17. 08:37
 
 
Nem csökken az illegális szoftverhasználat Magyarországon
Nem csökkent tavaly a személyi számítógépekre illegálisan telepített szoftverek aránya Magyarországon: 42 százalék maradt annak ellenére, hogy a globális trend szerint a legtöbb országban csökkent az illegális szoftverek felhasználása. A 108 országra kiterjedő elemzés szerint jóllehet az üzleti szektor általában véve jogszerűbb utat követ Magyarországon is mint korábban, az új személyi számítógépek - különösen a laptopok - értékesítésének nagymértékű növekedése és a szélessávú internet hozzáférések számának emelkedése világszinten is inkább az illegális szoftverhasználatot erősíti a lakosság körében. Az Egyesült Államokban a legalacsonyabb, 20 százalék az illegális szoftverek aránya.
2008.05.17. 08:31
 
 
Orbán-kormány idején osztották a legtöbb jutalmat
A kormányfő köztisztasági csomagjának életbe léptetése után többé nem lehet eltitkolni: ki, mikor, milyen juttatást kapott miniszteri, államtitkári munkájáért az adófizetők pénzéből. Kiderült: titokban félévnyi fizetéssel egyenértékű, vagy ennél is nagyobb jutalmat vettek fel az Orbán-kormány miniszterei, államtitkárai. Medgyessy Péter egy-két havi pluszpénzt osztott, Gyurcsány Ferenc viszont szinte semmit nem ad. A népszerű bérkiegészítések közé tartozik a szabadságmegváltás, a tárcák vezetői ugyanis szinte soha nem pihennek.
2008.05.17. 08:21
 
 
Több helyen még kérdéses az önkormányzati traffipaxok működtetése
Debrecen később dönt az önkormányzati traffipaxok működtetéséről, Pécs vizsgálja a lehetőséget, Székesfehérváron pedig egyelőre nemet mondtak a megvalósításra. A fővárosban várhatóan januártól telepítik a sebességmérőket. Danielisz Béla, a Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti Bizottságának elnöke csütörtökön a távirati irodának elmondta, hogy az április 30-án elfogadott szakminiszteri rendelet alapján kezdik meg az előkészítő munkálatokat. Egy rendeletmódosítással várhatóan augusztus végéig lehetővé teszik, hogy a fővárosi közterület-felügyelet végezze a sebességmérést, s döntenek arról az 50 helyszínről, ahol a 40 mobil és a 10 fix traffipax üzemel majd.
2008.05.17. 08:20
 
 
A Freedom House üdvözli a kínai média nyitottságát a földrengés kapcsán
A washingtoni Freedom House üdvözli, hogy Kína nagyobb nyitottságról tesz tanúbizonyságot, amikor lehetővé teszi mind a helyi, mind a külföldi média számára, hogy tudósítson a földrengés következményeiről, és felszólítja a pekingi kormányt, hogy a jövőben is őrizze meg ezt a nagyobb átláthatóságot. A demokráciáért és a szabadságért küzdő, 1941-ben alapított amerikai intézmény az MTI-hez péntek éjjel eljuttatott közleményében emlékeztet, hogy korábban a kínai kormány nem engedte az újságírókat eljutni a katasztrófa sújtotta térségekbe, vagy - mint az atípusos tüdőgyulladás (SARS) esetében - egyszerűen hónapokig letagadta a járvány létezését.
2008.05.17. 08:12
 
 
Újabb milliárdos nyeremény az Euromillions lottójátékon
Közel 14 milliárd forintnak megfelelő összeget (55,6 millió eurót) nyert az Euromillions európai lottójátékon egy szerencsés nyertes Ausztriában a pénteki sorsoláson - közölte az osztrák lottóvállalat közleményében. A játékos, akinek a személye és állampolgársága még nem ismert, Karintiában adta le a szelvényt, amellyel új nyereményrekordot állított fel Ausztriában. A 28,9 millió eurós (több mint 7 milliárd forint) korábbi ausztriai rekordot februárban érte el egy szerencsés nyertes. A kilenc országban játszott Euromillions abszolút nyereményrekordját 2005 júliusa óta egy ír tartja 115,4 millió euróval (28,6 milliárd forint).
2008.05.17. 08:08
 
 
Utórengések hátráltatják a mentési munkátokat Kínában
Egy 5,9-es erősségű utórengés miatt péntek délután egy időre fel kellett függeszteni a mentési munkálatokat Kína délnyugati részén; a földrengés által leginkább sújtott Pejcsuan járás központjában újabb 33 túlélőt mentettek ki. A túlélők közülük a leghosszabb időt, 97 órát egy negyven év körüli vállalkozó töltötte a romok alatt. A hétfői földrengésben a legfrissebb hivatalos adatok szerint 22 069 ember vesztette életét, további 14 ezren még a romok alatt vannak, a sérültek száma összesen 159 ezer. Több mint 4,8 millió ember vált hajléktalanná Szecsuan tartományban, ahol eddig összesen 4 807 200 embert evakuáltak és helyeztek el "ideiglenes menedékhelyeken".
2008.05.17. 08:01
 
 
Mátyás király a legnépszerűbb történelmi alak a diákok körében
A korábbi évekhez hasonlóan a középiskolás diákok körében most is Mátyás király a legnépszerűbb történelmi személyiség, míg a tanároknál Széchenyi István vezeti a ranglistát. A Felvételi Információs Szolgálat legújabb felmérése során 267 érettségit adó középiskolában 2.273 pedagógust és 2.863 diákot kérdeztek meg. A négy évvel ezelőtti kutatáshoz és a 2005-ös évhez hasonlóan 2007-ben is Mátyás király volt a diákok legkedveltebb történelmi személyisége, akit mindhárom év felmérési eredményében Napóleon követ. Széchenyi a harmadik helyen áll. A pedagógusok ugyanakkor a "legnagyobb magyart" kedvelik leginkább. Széchenyi Istvánt, az igazságos Mátyás követi, majd Napóleon következik.
2008.05.17. 08:00
 
 
NB I: Újpesten nyert a Győr
A Győr 3-1-re nyert az Újpest otthonában a Soproni Liga 28. fordulójának nyitómérkőzésén. Eredmény: Újpest FC-Győri ETO 1-3 (1-1). Szusza Ferenc Stadion, 4119 néző. Gólszerzők: Tisza (25.), illetve Bajzát (35., 67.), Juhár (52.-öngól). A hazai szurkolók már a kezdősípszó előtt egy transzparenssel fejezték ki nemtetszésüket az elmúlt hetek teljesítménye miatt: "Hit nélküli futball, ígéretek, kidobott pénzek, gyalázat." Az első félidőben aztán Tisza egy parádés góllal próbálta meg a drukkereket a csapat mellé állítani, de az egyenlítés miatt füttyszó kísérte a hazaiakat az öltözőbe. Később a Győr tetszetős támadásaival folyamatosan zavarba hozta az újpesti védelmet, majd Juhár öngóljával megszerezte a vezetést, Bajzát pedig eldöntötte a három pont sorsát.
2008.05.16. 21:05
 
 
Az amerikaiak közel fele elégedetlen az elnökjelölt-aspiránsokkal
Az amerikaiak csaknem fele, 48 százaléka elégedetlen az elnökjelölt-aspiránsokkal, leginkább a republikánus és konzervatív választók morgolódnak - derült ki a Zogby pénteken ismertetett felméréséből. Míg a megkérdezett demokrata szavazók 82 százaléka nyilatkozott úgy, hogy elégedett a pályázókkal, addig a republikánusoknak majdnem ugyanekkora aránya, 76 százaléka elégedetlenségét fejezte ki. John McCainnek, a republikánus jelöltség várományosának a felmérés szerint nagyon nehéz küzdelemre kell felkészülnie, hiszen a "nagyon konzervatív" szavazók 86 százalékának nem tetszik az általuk túl liberálisnak tartott arizonai szenátor sem.
2008.05.16. 19:07
 
 
Caplovic: Budapest már régóta nem érdekelt a miniszterelnökök találkozójában
Dusan Caplovic szlovák miniszterelnök-helyettes szerint Magyarország már hosszú ideje nem érdekelt a magyar-szlovák miniszterelnöki találkozóban, s most, hogy Gyurcsány Ferenc június első felében várható hivatalos látogatását lemondták, Budapestnek erre jó alkalmat kínált "Ján Slota István királlyal kapcsolatos kijelentése". A Budapesten nyilatkozó Caplovic korábban még nehezményezte, bosszantónak és szerencsétlennek nevezte, hogy a Robert Fico kormányához tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS) magyarellenes kirohanásairól ismert elnöke, "lovasbohócnak" nevezte Szent Istvánt.
2008.05.16. 18:51
 
 
Simon Gábor: van esély új koalícióra az MSZP és az SZDSZ között
Lát esélyt a szocialisták és a szabad demokraták koalíciós együttműködésére a közeljövőben Simon Gábor, az MSZP országos választmányi elnöke, aki pénteki pécsi sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy nyugodt kormányzást remél a következő két évben. A korábban fennállt koalíció újraformálásához nyilvánvalóan nemcsak egyik vagy másik fél akarata, hanem a politikai szándékok egybeesése is szükséges. A két párt júniusban, az SZDSZ tisztújítását követően eldöntheti, a továbbiakban milyen formában kíván együttműködni. Marad-e a konstruktív ellenzékiség, amit ma az SZDSZ képvisel, vagy akár az együttműködés intézményesített formában is megteremtődik a parlamentben - fejtette ki a politikus.
2008.05.16. 18:48
 
 
Kajak-kenu Eb, 500 m: elszálltak a férfi kvótaesélyek
Fürdök Gábor (C-1), Molnár Péter (K-1) és a Szalay Tamás, Papp Sándor (K-2) duó sem jutott be a döntőbe a péntek délutáni 500 m-es középfutamokból a milánói, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon, ezzel mindhárom egység elvesztette az esélyét arra, hogy újabb kvótá(ka)t szerezzen Magyarországnak. A fiúk a B fináléban szállhatnak vízre vasárnap. A pekingi indulási jogok gyarapítása szempontjából szerepet már nem játszó C-2-ben a világbajnoki címvédő Kozmann György, Kolonics György kettős - amely a tavalyi Eb-t bronzérmesként zárta ebben a számban - az előfutamban elért ötödik hely után javított, s magabiztos versenyzéssel megnyerte futamát. A klasszis páros ezzel készülődhet a döntőre.
2008.05.16. 17:54
 
 
Megkezdte munkáját a magyar Baptista Szeretetszolgálat Mianmarban
Megkezdték a ciklon sújtotta Mianmarban a segélyek kiosztását pénteken a magyar Baptista Szeretetszolgálat munkatársai - adta hírül a szolgálat munkatársa Budapesten. Vermes Zoltán elmondta: munkatársai a katasztrófától leginkább sújtott területre utaztak, ahol csatlakoztak a Baptista Világszövetség helyi tagjaihoz. Elmondásuk szerint abban a térségben 9.880 halálos áldozatot követelt a ciklon, és közel 19 ezer háztartást pusztított el. A szeretetszolgálat magyar munkatársai harmincezer dollár pénzadományt vittek magukkal. Öt tábor segélyezését kezdték meg a világszövetséggel közösen, ezekben a táborokban 14-15 ezer ember talált menedéket a természeti katasztrófa után.
2008.05.16. 17:32
 
 
Novemberben újratemetik Janus Pannoniust
A Pécsi Egyházmegye november 18-án temeti újra Janus Pannonius humanista költőt, a ceremónia forgatókönyve május végére készül el - tájékoztatta az egyházmegye egyháztörténeti bizottságának elnöke pénteken az MTI-t. Sümegi József közölte: az eredeti időpont október 22-ike volt, de megváltozott, a sajtóban még a korábbi dátum jelent meg. Szavai szerint az újratemetés 10 órakor lesz a pécsi bazilika altemplomában, nem messze attól a helytől, ahol a neves költő, Pécs 26. püspökének sírját megtalálták. A szertartás nem különbözik majd egy hagyományos temetéstől, bárki leróhatja tiszteletét Janus Pannonius földi maradványai előtt.
2008.05.16. 17:21
 
 
Repülőgép-eltérítőt alkalmaztak takarítónak a londoni reptéren
Repülőgép-eltérítőt alkalmazott a British Airways légitársaság a londoni Heathrow repülőtéren működő irodáinak takarítására. A The Sun, a legnagyobb brit tömeglap pénteki beszámolója szerint a 34 éves Nazamuddin Mohammidy egyike annak a kilenc afgán légi kalóznak, akik 2000-ben Londonba térítették az afganisztáni Ariana légitársaság egyik belföldi járatát, 173 személlyel a fedélzetén. A Boeing 727-es a londoni Stansted repülőtéren szállt le, ahol három napig folyt az alkudozás a lőfegyverekkel és gránátokkal felszerelkezett gépeltérítőkkel.Az akkori tálib rezsim elől menekülő, politikai menedékjogot követelő csoport végül megadta magát.
2008.05.16. 17:10
 
 
Megnyílt az ötödik európai-latin-amerikai csúcsértekezlet
Peruban megnyílt pénteken a latin-amerikai és az európai uniós államok vezetőinek ötödik csúcsértekezlete, amelyen mintegy ötven állam- és kormányfő vesz részt. Magyarországot Göncz Kinga külügyminiszter képviseli. A vezetők megbeszélésének témái között van az éghajlat felmelegedése, a szegénység elleni küzdelem, az élelmezési válság, valamint a két régió gazdasági együttműködése és a kábítószer ellenes közös harc is. Az értekezlet biztonságát légvédelmi rakéták, harci repülőgépek, biológiai fegyverek elleni szakértők valamint 35 ezer rendőr védi.
2008.05.16. 17:07
 
Nő a gyümölcsléfogyasztás
A gyümölcslevek kiskereskedelmi forgalma mennyiségben 1, értékben 9 százalékkal növekedett a 2007. február - 2008 januári időszakban az előző évhez képest; a piac mérete meghaladja az évi 46 milliárd forintot - közölte a Nielsen piackutató vállalat pénteken az MTI-vel. A fogyasztói átlagárak eltérő mértékben változtak. Egy liter 100 százalékos juice átlagára tavaly januárban 257, idén 276 forint volt. A nektár literenként átlagosan 12, az ital 9 százalékkal került többe az idén januárban, mint egy évvel korábban.
2008.05.16. 17:06
 
 
Mianmar: közel 78 ezer halott a legújabb hivatalos adat szerint
A pénteken kiadott legújabb hivatalos adat szerint Mianmarban 77 738-ra nőtt a Nargis ciklon halálos áldozatainak a száma. Az adat majdnem kétszer akkora, mint amit az előző napi összesítésben kiadtak. Emelkedett az eltűntnek nyilvánított személyek száma is. Pár napja 27 ezerről volt szó, pénteken ezt 55 917-re emelték, amint azt a hivatalos televízió és rádió bejelentette. Az ENSZ és a vöröskereszt még ennél is ijesztőbb becslésekkel, 128-100 ezer halottal számol. Szerintük ugyanakkor 1,6-2,5 millió embernek van szüksége tiszta vízre, élelemre és fedélre.
2008.05.16. 16:54
 
 
Szigorúbb lesz a rendőri ellenőrzés a turistaszezonban
Több járőrrel és szigorúbb ellenőrzésekkel készül a rendőrség a turistaszezon kezdetére - közölte Bozsó Zoltán, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendészeti helyettese. Bozsó elmondta: háromszázzal növelték a főváros közterületein szolgálatot teljesítő járőrök létszámát, mert tapasztalataik szerint a turistaszezonban nő a vagyon elleni bűncselekmények száma. Mint hozzátette, az elmúlt két hétben ötszáz személyt állítottak elő, a legtöbbjükkel szemben vagyon elleni bűncselekmény miatt folyik eljárás. Rámutatott arra, hogy kiemelt feladatnak tartják a prostitúció megelőzését és visszaszorítását is; a testüket áruba bocsátókkal szemben eljárás indulhat, míg klienseik ötvenezer forintos pénzbírságra számíthatnak.
2008.05.16. 15:50
 
 
IBO: Kovács Attila lemondott világbajnoki övéről
Kovács Attila már nem világbajnoka a Nemzetközi Bokszszervezetnek (IBO), mivel pár napja önként lemondott a címéről. A 33 esztendős, 23-1-es mérleggel rendelkező ökölvívó 2006 júniusában szerezte meg a szövetség nagyváltósúlyú övét Steve Conway legyőzésével, amit csak tavaly májusban tudott megvédeni, az amerikai Robert Frazier kiütésével. Azóta csak két felhozó mérkőzést szerveztek neki, így lényegében megelőzték azt, hogy a szövetség vegye el tőle az övet.
2008.05.16. 15:46
 
 
Megérkezett a MÁV-hoz a megrendelés a 12 mellékvonalra
A közlekedési tárcától megérkezett a MÁV-START Zrt.-hez a 12 mellékvonal közszolgáltatási menetrendjének meghosszabbítására vonatkozó megrendelés, a menetrendi időszak végéig - közölte a vasúttársaság az MTI-vel pénteken. A megrendelés eredetileg 2008. május 31-ig szólt. A MÁV-START megtette a szükséges intézkedéseket, így ezeken a vonalakon május 31-e után is közlekednek a személyszállító vonatok. Szabó Pál közlekedési miniszter május 6-án jelentette be, hogy a közlekedési tárca az év végéig szólóan megrendeli a vasúti személyszállítási közszolgáltatást a 12 vonalon.
2008.05.16. 15:36
 
 
Szili: új baloldali politika szükséges
Új baloldali politika, új gazdaságpolitika szükségességét szorgalmazta két szocialista politikus, Szili Katalin és Szanyi Tibor azon a budapesti tanácskozáson, melyet az MSZP Európa-politikai tagozata rendezett. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke szerint a fenntartható fejlődés olyan új politika lehetőségét teremti meg, amelyben a gazdaság eszközként szolgálhatja a társadalompolitikai célok megvalósulását. Szanyi Tibor, az MSZP Európa-politika tagozatának elnöke szintén új baloldali politika szükségességéről beszélt, olyanról, amelynek az empátián, vagyis az emberek mindennapi problémáinak megoldásán, a fenntartható fejlődés jövőképén és a szabadság értékén kell alapulnia.
2008.05.16. 15:16
 
 
A Monetáris tanács megszavazta a kamatemelést
A monetáris tanács 7 tagja, köztük Simor András elnök megszavazta az alapkamat 8 százalékról 8,25 százalékra történő emelését, négy tag ellenezte a szigorítást a testület legutóbbi, kamatdöntő ülésén - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közleményében, amely a testület április 28-i üléséről készült. A tanácstagok egyetértettek abban, hogy az infláció alakulását bizonytalanság övezi. A kedvezőtlen inflációs kilátások miatt különösen fontos a monetáris politika hitelességének megőrzése, ezért az inflációs cél elérése érdekében a monetáris tanács a továbbiakban is kész megtenni a szükséges lépéseket.
2008.05.16. 15:14
 
 
Női birkózó olimpiai selejtező: Sastin nehéz ágon
Nehéz ágra került a 63 kg-ban szereplő Sastin Marianna a női birkózók első olimpiai selejtező tornáján, Edmontonban. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar versenyző első mérkőzésén, pénteken a nyolc közé jutásért a korábbi Eb-győztes svéd Helena Allandi ellen kezd, s ha nyer az elődöntőért valószínűleg a spanyolok kontinensbajnoki harmadikjával, Teresa Mendezzel kell megküzdenie. Az olimpiai szereplés kivívásához Edmontonban a fináléba kell kerülni, így Sastinnak nincs hibázási lehetősége. A pénteki program magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.
2008.05.16. 14:55
 
 
Kóka szerint nem szólhat semmittevésről a kormány programja
Nem lehet a négyéves ciklusra kitűzött terveket félidőben, két hét alatt eldobni, és "bársonyosnak nevezett, valójában a gyanúnk szerint semmittevésről szóló programokkal" helyettesíteni - mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke sajtótájékoztatóján pénteken Veszprémben. Hozzátette a szabad demokraták a kormány törvényjavaslatai közül csak azokat tudják támogatni, amelyek adócsökkentésről (20 százalékos egykulcsos adóról), a versenyképesség növeléséről, új munkahelyek teremtéséről és a gazdasági növekedésről szólnak. Szerinte Magyarországnak 2009-re olyan költségvetésre van szüksége, amely alacsonyabb adóbevételekkel elégszik meg, és ehhez mérten szűkíti az állam kiadásait.
2008.05.16. 14:49
 
 
Francia Nagydíj: Talmácsi 11. az első időmérőn
A címvédő Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a 125 kcm-es géposztály első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a Le Mans-i Francia Nagydíjon. A leggyorsabb a spanyol Sergio Gadea volt. "Nem vagyunk boldogok. Van egy kis probléma, de reméljük, szombatra sikerül kijavítani" - mondta az MTI-nek Stefano Favaro, Talmácsi menedzsere. A második időmérőt szombaton rendezik, a rajtsorrend a két tréning összesítése alapján alakul ki.
2008.05.16. 14:45
 
 
MOZI: Nim szigete
Wendy Orr és Kerry Millard regényének adaptációjában egy kislány egy szigetre költözik tudós édesapjával, és magányában egy kalandregény világába menekül képzeletével. Mikor apja eltűnik, a lánynak össze kell fognia a regény írónőjével.
2008.05.16. 14:13
 
 
Nyolc évet kapott Remy Ma
Gyilkosság miatt nyolc év börtönt kapott Remy Ma. A rappernő továbbra is azt állítja, hogy véletlenül lőtte le barátnőjét.
2008.05.16. 14:09
 
 
Macska-egér harc miatt áramszünet Tiranában
Macska-egér harc miatt maradt áram nélkül három teljes napra Albánia fővárosa. A macska Tirana fő áramközpontjában vette üldözőbe az egeret, a hajsza pedig a magasfeszültségű kábeleknél ért - örökre - véget. Az áramütés sújtotta állatok valósággal szénné sültek. A balesetről tartott sajtótájékoztatón az áramellátó cég szóvivője fotókat is bemutatott az állatpárról, bizonyítékul a történtekre, és hangsúlyozva, hogy ilyet még ők sem láttak. Albániában igen gyakoriak az áramszünetek, Tiranában a legtöbb háznak és üzletnek saját aggregátora van.
2008.05.16. 13:46
 
 
Gyurcsány: Magyarország újra utat fog találni
Gyurcsány Ferenc szerint az elmúlt két év "nagyon sok küszködése" és befektetése már mutatja első eredményeit, a következő két év sokakat meg fog győzni arról, hogy érdemes volt ez a befektetés. A miniszterelnök erről az első negyedévi növekedési, illetve inflációs adatokkal összefüggésben írt pénteki blogbejegyzésében. Gyurcsány Ferenc véleménye szerint a következő egy-két évben a magyar gazdaság egyensúlyi növekedési pályára állhat. Hozzátette: idén a jövedelmek és a nyugdíjak reálértéke is növekedni fog, és ez igaz a fogyasztásra is: az emberek többet tudnak vásárolni keresetükből, nyugdíjukból.
2008.05.16. 13:40
 
 
Összegyűltek az aláírások egy újabb népszavazáshoz
Befejeződött az egészségbiztosítás privatizációjának megakadályozásáért gyűjtött aláírások ellenőrzése, ennek alapján megállapítható, hogy összegyűlt a törvényben meghatározott számú aláírás - közölte Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője pénteken az MTI-vel. A LIGA Szakszervezetek örömmel fogadták a bejelentést. Az ellenőrzés elvégzéséről az iroda hétfőn tájékoztatja az Országos Választási Bizottságot (OVB) - mondta Rytkó Emília. Az egészségbiztosítás privatizációjáról szóló népszavazást várhatóan ősszel tartják meg. Az OVB hétfő esti ülésén várhatóan megállapítja az ellenőrzés eredményességét, majd erről írásban tájékoztatja az Országgyűlés elnökét.
2008.05.16. 13:15
 
 
Kajak-kenu Eb, 1000 m: hibátlan középfutamos mérleg
Mindhárom középfutamra kényszerült magyar egység bejutott a szombat délelőtti döntőbe 1000 méteren a milánói, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon. C-1-ben a címvédő és világbajnok Vajda Attila, a férfi kajak egyeseknél a párosban Eb- és vb-bajnok Kucsera Gábor valamint a Tóth Dávid, Paumann Dániel kajakos duó is.
2008.05.16. 13:11
 
 
C. Ronaldo a Real Madriddal kacérkodik
Cristiano Ronaldo a jövő szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-döntője után jelenti be, marad-e a Manchester Unitedben vagy a Real Madridhoz igazol. "Várjunk egy kicsit, meglátjuk, mi lesz a BL-döntőt követően" - mondta a portugál csatár a The Guardian című lapnak. Ronaldót 2012-ig köti szerződés a Chelsea elleni fináléra készülő MU-hoz, s David Gill ügyvezető "kivásárolhatatlannak" nyilvánította a sztárt. Ugyanakkor Ramón Calderón, a Real elnöke Bernd Schuster vezetőedzővel együtt nagyon szeretné Madridban látni Ronaldót.
2008.05.16. 12:28
 
 
MLS: ötéves együttműködés a Barcelonával
Öt évre szóló szerződést kötött az FC Barcelona labdarúgócsapatával az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS). Ennek értelmében a katalán együttes legalább hat alkalommal pályára lép majd az Egyesült Államokban. Az már eldőlt, hogy idén nyáron legalább egy mérkőzésre sor kerül az MLS-hez tartozó egyik alakulat közreműködésével. A további részleteket később hozzák nyilvánosságra. A Barca látogatása két éve átlagosan 80 734 nézőt vonzott, ami a legmagasabb szám barátságos mérkőzéseket illetően az Egyesült Államokban. A katalán csapat akkor háromszor lépett pályára.
2008.05.16. 12:16
 
 
Fidesz: eredménytelenek a versenyképesség érdekében hozott intézkedések
A Fidesz szerint a versenyképesség javítása érdekében meghozott kormányzati intézkedések teljesen értelmetlenek voltak, ezt igazolja a svájci IMD intézet közelmúltban közzétett felmérése is. Minderről a Fidesz frakcióigazgatója beszélt pénteken. A kormány alkalmatlanságát bizonyítja, hogy a kormány által kitűzött cél, a versenyképesség nemhogy javult volna az intézkedések hatására, hanem romlott - mondta Répássy Róbert. Közölte: minden egyes perc, amit a Gyurcsány-kormány a hatalomban tölt, milliárdos károkat okoz az országnak. Politikusok, szakértők, hazai és külföldi elemzők napról-napra világossá teszik, hogy a dolgok rossz irányba mennek, a kisebbségi kormányzás az ország érdekeivel ellentétes.
2008.05.16. 12:11
 
 
Bajnai Gordon szerint munkahelyteremtésre van szükség Magyarországon
Magyarországnak növekedésre van szüksége, az országban ezért új munkahelyeket kell teremteni, egyúttal a munkára való ösztönzésre, a munkaképesség javítására kell a hangsúlyt helyezni - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter pénteken, Budapesten sajtótájékoztatón. Bajnai Gordon aláhúzta: Magyarország akkor fog az Európai Unió fejlett államaihoz közeledni, ha a magyar gazdaság hosszú távon az unió növekedési átlaga felett teljesít 2 százalékponttal, ami tartósan évi 4-5 százalékos gazdasági növekedési rátát jelentene.
2008.05.16. 12:06
 
 
Csapody: az SZDSZ mondjon le az állami pozíciókról
Itt az ideje, hogy amennyiben az SZDSZ komolyan gondolja ellenzéki szerepét, mondjon le arról az általa birtokolt legalább 118 jövedelmező állami pozícióról, amelyekre kormánypártként tett szert - mondta Csapody Miklós, az MDF országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus lehetetlen állapotnak nevezte, hogy a szabad demokraták, megszabadulva a kormánypártisággal járó hátrányoktól, az előnyöket megtartva vonuljanak ellenzékbe. Csapody Miklós emlékeztetett rá, hogy az MDF már korábban felszólította a szabad demokratákat, hogy mondjanak le a kormánypártisággal járó előnyökről, de ezt most szükségesnek tartják megismételni.
2008.05.16. 12:00
 
 
Áprilisban erősen nőtt az autókereslet Európában
Áprilisban 1 420 944új személyautó kapott rendszámot Európában, 9,6 százalékkal több, mint tavaly áprilisban, de a növekedés lényegében annak tudható be, hogy három munkanappal több volt idén áprilisban, mint tavaly áprilisban. Ezzel együtt az autókereslet szinte stagnált az első négy hónapban, 5 575 564 új kocsi kapott rendszámot, 1,0 százalékkal több, mint a tavalyi első négy hónapban, jelentették az európai autógyártók szövetségében (ACEA) pénteken. Az EU régi tizenöt tagországában áprilisban 1 275 546 új autót regisztráltak, 9,4 százalékkal többet, illetve az első négy hónapban 5 029 722-őt, ugyanannyit, mint egy évvel korábban.
2008.05.16. 11:15
 
 
Járványoktól tartanak a kínai hatóságok a földrengés után
Járványoktól tartanak a kínai hatóságok a földrengés sújtotta területeken, mert négy nappal a katasztrófa után még mindig több ezer holttest hever a romok alatt. Az esőzések után a térségben is egyre melegebb az idő, és így bármikor járvány törhet ki - mondta Paj Li-cseng a Szecsuan tartományi Aba járás egyik magas rangú pártvezetője. Az utak sokhelyütt még mindig járhatatlanok, a repülőről ledobott ivóvíz és élelmiszer pedig jóval kevesebb, mint amennyire a túlélőknek szükségük lenne. A pártvezető szerint sokan a helyi kutakból vesznek vizet, de nem lehet tudni, hogy mennyire biztonságosak.
2008.05.16. 11:10
 
 
Kiss Péter: idén nem lesznek elbocsátások a közszférában
A kormány idén már nem tervez a közszférát érintő létszámcsökkentést, a bérek pedig reálértéken maradnak - közölte a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter pénteken a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezetének budapesti kongresszusán. Kiss Péter a küldöttek előtt elmondta azt is, jövőre a 13. havi illetményeket újra a "hagyományos módon" fizetik majd ki a munkavállalóknak. Utalt arra, hogy a korábbi változtatást, vagyis hogy az illetményt az érintettek később kapták meg, a "kényszer szülte". A "bérkérdésről" szólva emlékeztetett arra, hogy a kormány az érdekképviseletekkel korábban abban állapodott meg, hogy 2008-ban a reálkeresetek szinten maradnak.
2008.05.16. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397[2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista