2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Visszaveszik a brit életmentő kutyát?
A köz nyomására várhatóan visszatérhet munkakörébe az egyetlen brit vízi életmentő kutya. Az ebet pár hete akarták elbocsátani. "Nem alkalmazhatunk kutyát életmentő őrként, mivel az ebek ki vannak tiltva a strandokról" - indokolta a döntést az illetékes hatóság. A vízimentőkutyának, Bilbónak három ember is az életét köszönheti. Súlya igen tekintélyes: 84 kiló, az eb fajtáját tekintve újfundlandi. A szárazon általában gazdája négykerekű terepmotorján - quadján - közlekedett: az 54 éves vízimentő férfi mögött csücsült. Idomítása és ösztönei által diktáltan a vízben a fuldokló mellé úszik, hogy az belekapaszkodhasson hevederébe, és amikor Bilbo érzi a fogást, kiúszik az emberrel a partra.
2008.05.31. 08:55
 
Vulkánkitörés miatt veszélybe kerülhetnek a galápagosi óriásteknősök
Vulkánkitörés miatt veszélybe kerülhetnek óriásteknősök a Galápagos-szigeteken. A lávafolyam egyelőre nem fenyegeti a kráter körül élő különleges hüllők életét, de szükség esetén kimentik őket a veszélyes zónából. A 13 nagy és 40 kicsi, vulkanikus eredetű szigetből álló csoport az Egyenlítő magasságában, Ecuador nyugati partjától csaknem ezer kilométerre a Csendes-óceánban fekszik. A legnagyobb sziget, az Isabela öt tűzhányójának egyike, az 1690 méter magas Cerro Azul csütörtök éjjel lépett működésbe, tíz év nyugalom után. 1998 szeptemberében néhány teknőst elégetett a láva, pedig a hatóságok összegyűjtötték és helikopterekkel elszállították a ritka állatokat.
2008.05.31. 08:48
 
 
Vasárnaptól újra ellenőriznek az osztrák határon
A labdarúgó Európa-bajnokság idejére vasárnap éjféltől Ausztria egy hónapra visszaállítja határain az ellenőrzést, szúrópróbaszerű okmányellenőrzésre kell számítani. A 366 kilométer hosszú magyar-osztrák határszakaszon lévő 22 határátkelő helyen ismét felszerelik a sorompókat, így Hegyeshalomnál is. Az osztrák rendőrség három csoportba sorolta a határátkelőket. Az egyik kategóriába azok tartoznak, melyek nagy forgalmat bonyolítanak, itt folyamatosan ellenőrizik az átmenő forgalmat, de az okmányokat csak szúrópróbaszerűen vizsgálják. Ebbe a kategóriába tartozik a hegyeshalmi átkelő is.
2008.05.31. 08:46
 
 
MDF: legyen kötelező a mindennapos testnevelésóra
Kötelezővé tenné az általános iskolák alsó tagozatán a mindennapos testmozgást az MDF, a közoktatási törvény vonatkozó módosításáról hétfőn tárgyal a parlament oktatási és tudományos bizottsága. Az Almássy Kornél és Herényi Károly által jegyzett módosítási tervezet szerint a mindennapos testmozgás érdekében a kötelező tanórai foglalkozásokhoz a kerettantervben rendelkezésre álló és a helyi tantervekben meghatározott legalább heti három testnevelés órán felül az elsőtől negyedik évfolyamig további heti kettő testnevelési órát kell az iskola tantervébe beépíteni. Rögzítik azt is, hogy testnevelést csak testnevelő tanárok vagy szakirányú továbbképzésen részt vett tanítók oktathatják az 1-4. évfolyamokon.
2008.05.31. 08:39
 
 
Minden nyolcadik palack bor a Balaton környékéről származik
Minden nyolcadik üveg bor a Balaton környékéről kerül a magyar fogyasztók asztalára egy badacsonyi pincészet felmérése szerint. Az elemzés szerint az évi 120 millió palackos magyarországi borforgalom 12,5 százaléka, összesen 15 millió palack bor származik a Balaton borrégióból. A túlnyomórészt fehérbort termelő régió borainak ára a "vörös" régiókhoz képest nem túl magas; az egyik legtöbbet termelt olaszrizling palackjának bolti ára például 400 forintnál kezdődik, a késői szüretelésű szőlőből készült borkülönlegességek ára viszont eléri az 5-6 ezer forintot is.
2008.05.31. 08:29
 
 
Júniustól egybefüggő lesz az M0 északi hídja
Június első napjaiban emelik helyére az M0 északi hídjának a Duna főágát átívelő ferde kábeles híd utolsó elemét - közölte a tervező Céh Zrt. A Megyeri hídnak nevezett objektum része annak az öt hídból álló komplexumnak, amely Budakalászt köti össze Újpesttel. A teljes beruházás 61,9 milliárd forintba kerül. A műtárgy Közép-Európa legkorszerűbb, egyben Magyarország leghosszabb folyami hídja lesz. A pilonok magassága 100 méter - csaknem háromszor akkora, mint az Erzsébet hídé - erre jön még a 8 méter magas repülési irányfény tartószerkezet. A pilonok közti távolság 300 méter.
2008.05.31. 08:26
 
 
Évente 600 millió megszemélyesített küldemény készül Magyarországon
Évente nagyjából 600 millió úgynevezett megszemélyesített küldeményt, vagyis a címzett személyéhez kapcsolódó információt is tartalmazó levelet állítanak elő Magyarországon - áll a Díjbeszedő Zrt. tanulmányában. E küldemények között a szolgáltatói számlalevél és a pénzintézeti egyenlegközlő aránya a legnagyobb, eléri a kétharmadot. A direkt marketing cégek személyre szóló reklámlevelei nagyjából 20 százalékot tesznek ki, a fennmaradó mintegy 15 százalék pedig az államigazgatási intézmények ügyféllevelei.
2008.05.31. 08:24
 
 
Oszkó Péter: A magyar adórendszer szélsőségesen szolidáris
A Deloitte elnök-vezérigazgatója szerint a magyar adórendszer világviszonylatban is "szélsőségesen szolidáris". Oszkó Péter erről egy fórumon beszélt, ahol azt is elmondta: az egykulcsos adó bevezetésének hozadéka nem annyira a foglalkoztatásban, inkább az adófizetési hajlandóság javulásában lenne tetten érhető, mivel az egységes adókulcs csökkentheti a szürke jövedelmek arányát. Oszkó Péter úgy véli, hogy az egykulcsos adórendszer bevezetése önmagában még nem jelent általános gyógyírt a magyar gazdaság összes bajára.
2008.05.31. 08:19
 
Angelina Jolie szóvivője cáfolta az ikrek születéséről szóló hírt
Megszülettek-e vagy sem Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei? Napok óta ezt találgatják a hírességekkel foglalkozó elektronikus és nyomtatott sajtóban. A CBS amerikai televízió bulvárműsora, az Entertainment Tonight pénteken azt állította, hogy Franciaországban világra jöttek az ikrek. A hírt egy magát megnevezni nem kívánó, a színésznő környezetéhez tartozó személy közölte, de további részleteket nem árult el. A People amerikai magazin néhány órával később az Oscar-díjas amerikai filmszínésznő egyik, meg nem nevezett szóvivőjére hivatkozva cáfolta a szülést. "Angelina nem szült. Jól érzi magát, franciaországi otthonában családja körében tartózkodik" - mondta az illető.
2008.05.31. 08:04
 
 
Három mentőrobogó segíti a munkát a fővárosban
Június 1-től három robogó is segít a fővárosban a betegek sürgős ellátásában; a kismotoros mentők a nyáron legfrekventáltabb és mentőautóval nehezen megközelíthető helyeken teljesítenek majd szolgálatot, elsősorban a turistaövezetekben, a budai Várban és a belvárosi sétálóutcákban - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) az MTI-t. A robogós mentő felszerelése gyógyszerekből, infúziókból, újraélesztő berendezésből és defibrillátorból áll. A három robogóból kettőt az OMSZ, egyet pedig a Főnix-Med Zrt.-vel közösen üzemeltetnek.
2008.05.31. 08:01
 
 
NB I: győzelemmel zárta a szezont a Vasas
A Vasas hazai környezetben 3-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a labdarúgó Soproni Liga 30., utolsó fordulójának nyitómérkőzésén. Eredmény: Vasas-Nyíregyháza 3-1 (0-1). Illovszky Stadion, 1000 néző. Gólszerzők: Lázok (53.), Pandur (69.), Németh N. (90.), illetve Lippai (45. 11-esből). Az első félidőben a Vasas próbálkozott többet, egy teljesen értelmetlen kezezés miatt azonban a szünet előtti pillanatokban büntetőhöz jutott a Nyíregyháza, s Lippai kíméletlenül gólra váltotta lehetőséget. A folytatásban már kijött a lépés az angyalföldieknek: 45 perc alatt három gólt és két kapufát is jegyeztek, így teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot.
2008.05.30. 21:05
 
 
Túlfutott a leszállópályán egy gép Hondurasban: öt halott
Túlfutott a leszállópályán és egy utcán állt meg a TACA közép-amerikai légitársaság egyik utasszállító gépe pénteken a hondurasi fővárosban. A balesetnek legalább öt halottja, köztük a kapitány és a másodpilóta, valamint több mint 75 sérültje van. Az Airbus A-320 típusú gép 124 utassal és 11 fős legénységgel a fedélzetén heves esőben és szélben érkezett Tegucigalpába. A gép a város egyik utcájára rohant, és letarolt két gépkocsit. A repülőgép utastere három részre esett szét, leszakadtak a szárnyak, a fedélzeten tűz ütött ki. Televíziós képek tanúsága szerint a pilótafülke beszorult egy hirdetőtábla alá, a két letarolt gépkocsi pedig a gép egyik hajtóműve alá.
2008.05.30. 20:18
 
BÍRKÓZÁS: Sastin ismét „gyilkos” ágon
A svédországi Haparandában megkezdődik a nők négy súlycsoportjának utolsó kvalifikációs versenye. Holnap a 48 kg (amelynek nincs magyar szereplője) és a 63 kg mezőnye lép szőnyegre. A nemrég elkészült sorsolás a vb-ezüstérmes Sastin Mariannát ismét aknákkal teli útra állította: hibázni nem lehet, a sorsul kapott ág minden meccsét meg kell nyerni Pekingért!
2008.05.30. 19:57
 
 
Megszülettek Angelina Jolie ikrei
Franciaországban megszülettek Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai filmszínésznő és élettársa, Brad Pitt ikrei - jelentették be az Entertainment Tonight című televízióműsorban. A hírt egy magát megnevezni nem kívánó, a színésznő környezetéhez tartozó személy közölte, de további részleteket nem árult el. A pár nem kommentálta a bejelentést. Jolie ikerterhességét hivatalosan mindössze két hete ismerte el egy interjúban a cannes-i filmfesztivál idején, ahol Clint Eastwood legújabb filmjének főszereplőjeként vett részt. A Touch magazin ezen a héten számolt be arról, hogy a színésznőt orvosai július közepére rendelték kórházba, hogy császármetszéssel segítsék világra a gyerekeket.
2008.05.30. 19:44
 
 
A lakossági gázár átlagosan 9,9%-kal nő
A közüzemi lakossági földgázárak átlagosan 9,9 százalékkal emelkednek 2008. július 1-től, a közüzemi végfelhasználói átlagár 7,7 százalékkal nő - közölte a gazdasági tárca. A változást elsősorban a nemzetközi piac folyamatosan emelkedő kőolajárai indokolják - áll a közleményben. A július 1-jei emelés egy átlagos (1660 m3 éves fogyasztású), az ártámogatást igénybe nem vevő háztartásnak havonta mintegy 1.540 forintos többletkiadást jelent.
2008.05.30. 19:35
 
 
Fodor Gábor eredményes, hiteles SZDSZ-t akar
Eredményes, parlamentben maradó, hiteles SZDSZ-re van szükség - jelentette ki Fodor Gábor, a párt elnökjelöltje Debrecenben. A politikus nyilvánvalónak nevezte, hogy a tisztújítás kapcsán vitában áll az elnökségért újra harcba szálló pártelnökkel, Kóka Jánossal, ám azt nem engedi, hogy a vita olyan legyen, ami gyógyíthatatlan sebeket okoz. "Ellene vagyok, hogy a kampány olyan mértékben szóljon a különbözőségekről, ami később szétválaszt az együttműködés helyett" - fogalmazott Fodor. Annak kapcsán, hogy melyik jelölt akar független pártot, melyik gondolkodik a kormánykoalícióban, leszögezte: a vita nem ebben van. "Kóka nem jó úton jár, amikor ilyen módon fogalmazza meg a különbségeket" - tette hozzá.
2008.05.30. 19:30
 
Az Alföld és a Tisza-tó Lengyelországban
Az MT Zrt. Észak-alföldi és Dél-alföldi RMI, valamint a Tisza-tavi RTPI Puszta és Tisza-tó régió turisztikai térkép címmel készített kiadványt lengyel nyelven, 50.000 példányban. Az Alföldet és Tisza-tó régiót ábrázoló nagytérkép mellett hasznos információk és elérhetőségek, rendezvények, érdekes tudnivalók, és nem utolsó sorban a régió szolgáltatói is helyet kaptak. A térképes kiadványt május 24-én a „Dziennik Polski” c. krakkói lap turisztikai mellékleteként húzták be 40 000 példányban. Belföldön a régiók és a Tourinform irodák, külföldön a Magyar Turizmus Zrt. lengyelországi külképviselete gondoskodik a kiadványok terjesztéséről.
2008.05.30. 18:30
 
 
Mégis nyilvánosságra kerül a Nagy Imre-per hanganyaga
Mégis nyilvánosságra kerül a Nagy Imre és társai elleni per teljes hanganyaga, miután Gecsényi Lajos, a Magyar Országos Levéltár (MOL) főigazgatója szóbeli ígéretet tett a Nyílt Társadalom Archívumnak és az 1956-os Intézetnek arra, hogy egyszeri lejátszásra átadja a felvételeket - mondta az MTI-nek Csikós Ildikó, a Nyílt Társadalom Archívum munkatársa. Az 52 órás felvételt a mártírhalált halt miniszterelnök és hét társa perének 50. évfordulóján, június 9. és 15. között mutatjuk be a közönségnek, miután a MOL főigazgatója beleegyezett abba, hogy a felvételről kutatói másolat készüljön, és a felhasználás feltételeiről is megállapodtunk - tájékoztatott Csikós.
2008.05.30. 18:15
 
 
Olmert és Abbász hétfőn találkozik palesztin tisztségviselők szerint
Ehud Olmert izraeli kormányfő hétfőn találkozik Mahmúd Abbász palesztin elnökkel, még mielőtt Washingtonba utazik, hogy tárgyaljon George Bush amerikai elnökkel - közölték pénteken nevük elhallgatását kérő palesztin tisztségviselők. Hivatalos közleményt nem adtak ki a hétfőre tervezett találkozóról. Mark Regev, Olmert szóvivője csupán annyit közölt, hogy a két vezető hamarosan ismét tárgyal egymással, de azt nem árulta el, hogy erre a kormányfő washingtoni útja előtt vagy után kerítenek sort. Olmert és Abbász legutóbb május 5-én találkozott.
2008.05.30. 17:15
 
Inter: Mancini ügyvédhez fordult menesztése miatt
Ügyvédhez fordult Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának csütörtökön menesztett vezetőedzője, mivel elfogadhatatlannak tartja a klub indoklását. A milánói egyesület azért küldte el a sikertrénert, mert az márciusban, a Bajnokok Ligája-búcsút követően kijelentette, hogy az idény végén távozik. A szakember ügyvédje, Stefano Gagliardi szerint ez az érvelés túl késői május végén. "Minden kontraktusban benne van, hogy rendkívül történés esetén mindkét félnek tíz napja van megtenni a megfelelő lépéseket, ez esetben pedig hónapokról beszélünk" - mondta Gagliardi az ANSA olasz hírügynökségnek.
2008.05.30. 17:11
 
 
Nyár végéig lezajlik a minisztériumok költözése
A jövő héten kezdődik és várhatóan a nyár végéig lezajlik a minisztériumok költözése - közölte az MTI-vel a kormányszóvivői iroda pénteken. A Népszabadság információi szerint a nyár folyamán több hivatal és minisztérium elköltözik eddigi helyéről. A tervek szerint a kutatás-fejlesztési tárca nélküli miniszter apparátusa a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Kossuth téri épületének egyik szintjét kapja meg, a közlekedési tárca a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Akadémia utcai épületébe kerül. A fejlesztési és gazdasági minisztérium a Honvéd-Alkotmány-Szemere utcai épülettömbjén kívül a Hold utcában is épülethez jut.
2008.05.30. 16:30
 
 
Öttusa-vb: Horváth Viktor döntős
Horváth Viktor - elsőként a magyarok közül - bejutott a vasárnapi döntőbe a budapesti öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében. A vb-címvédő székesfehérvári versenyző az A csoportban szerepelt, s a papírformának megfelelően magabiztosan lépett tovább. Kilencszáz pont fölötti vívással kezdett, jó időt úszott, majd pontosan célzott - 188 kört ért el -, így a futásra nem maradt izgulnivalója. A 3000 méternek másodikként vágott neki, s az élbollyal haladva könnyedén őrizte meg pozícióját. Ugyanakkor meglepetésre nem került be a legjobbak közé a 2005-ben világbajnok kínai Csien Csen-hua.
2008.05.30. 16:15
 
Tőzsdén az Externet
A mai napon megkezdődött a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén az Externet Nyrt. részvényeivel. Az Externet stratégiai célkitűzése, hogy a távközlési piac konszolidációs folyamatának aktív résztvevőjeként tovább növelje a társaság értékét és előfizetői állományát. „Törekvéseinket nagymértékben elősegíti a tőzsdei jelenlét, amelyen keresztül a jövőben lehetőség nyílik az akvizíciókat támogató forrásbevonásra. – emelte ki Pórffy András, a társaság elnök-vezérigazgatója.
2008.05.30. 15:46
 
Szivacsos agyvelőbántalmak - magyar jelentés az EP-ben
Az Európai Parlament környezetvédelmi bizottsága e héten tárgyalta a szivacsos agyvelőbántalmakkal (TSE) kapcsolatos feladatokat. A téma felelőse, parlamenti rapportőre a magyar Hegyi Gyula. A szocialista képviselő hangsúlyozta, hogy a parlament - mint az Európai Unió egyetlen, a polgárok által közvetlenül választott testülete - feltétlenül élni kíván jogosítványaival, és felügyelni kívánja a szivacsos agyvelőbántalmakkal kapcsolatos intézkedéseket.
2008.05.30. 15:44
 
 
Összedőlt egy építkezési daru Manhattanban: két halott
Felborult egy építkezési daru New Yorkban, a manhattani Upper East Side negyedben péntek reggel, két munkás meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült. Az óriás daru egy 23 emeletes lakóépületbe csapódott, majd az utcára zuhant. A lakóépület legfelső emeletét mintha bombatalálat érte volna, a leomló daru szétzúzta a saroklakást. A baleset az Első sugárút és a 91. utca találkozásánál történt. A baleset bekövetkezésekor azonnal életét vesztette a darukezelő, egy 30 éves férfi. A súlyos sérültek közül órákkal később meghalt egy másik, 27 éves építőmunkás. Michael Bloomberg polgármester azonnal úgy nyilatkozott, hogy a közbiztonság a legfontosabb, a járókelőket nem szabad veszélynek kitenni, ez a baleset "elfogadhatatlan".
2008.05.30. 15:26
 
 
Elrendelték a nyomozást a BKV kémprogramjai ügyében
Elrendelték a nyomozást a BKV Zrt. informatikai rendszerében talált kémprogramok ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken. Megvizsgálták a közlekedési társaság feljelentését és "számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen. A nyomozók az ügy kapcsán megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk meghallgatását, igazságügyi informatikai szakértőt rendeltek ki. A BKV azután tett feljelentést, hogy egy belső vizsgálat kiderítette: ismeretlenek öt kémprogramot telepítettek a társaság informatikai rendszerére, ezzel a behatolók a cég számítógépes hálózatának minden eleméhez hozzáfértek.
2008.05.30. 14:50
 
 
Olasz GP: Talmácsi hetedik az 1. időmérőn
A 125 kcm-es géposztályban világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a hetedik időt érte el a gyorsaságimotoros-vb hatodik, olaszországi futamának első időmérő edzésén. A magyar pilóta a tréning utolsó percében teljesítette a leggyorsabb körét (2:19.698 p) a 5,245 km-es mugellói aszfaltcsíkon. Az első helyen a spanyol Pol Espargaro végzett, a második a brit Scott Redding lett, míg a harmadik pozíciót a világbajnoki pontversenyben éllovas francia Mike di Meglio szerezte meg.
2008.05.30. 14:16
 
 
Roland Garros: Szávayék nyertek párosban
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafinával az oldalán párosban bejutott a második fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon, az év második Grand Slam-tornáján. A viadal honlapja szerint a kilencedik helyen kiemelt kettős pénteken egy szoros és egy sima játszmában verte a Stephanie Foretz, Olga Szavcsuk francia, ukrán duót. Eredmény: női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay, Szafina (magyar, orosz, 9.)-Foretz, Szavcsuk (francia, ukrán) 6:4, 6:1.
2008.05.30. 14:00
 
 
Roland Garros: Serena Williams kiesett
Az amerikai Serena Williams nagy meglepetésre a harmadik fordulóban kiesett a francia nyílt teniszbajnokságon, az év második Grand Slam-tornáján. Az ötödik helyen kiemelt játékos a szlovén Katerina Srebotnikkal csapott össze a nyolcaddöntőbe kerülésért és két játszmában maradt alul. Ezzel biztossá vált, hogy új női bajnokot avatnak Párizsban, miután Serena Williams volt az egyetlen korábbi győztes a mezőnyben.
2008.05.30. 13:48
 
 
Evezős Vk, Luzern: középdöntős a Varga, Hirling duó
A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a középdöntőbe az evezősök idei második Világkupa-versenyén, Luzernben. A pekingi olimpiára készülő magyar duó - a viadal honlapja szerint - egy-egy brazil, ausztrál, új-zélandi és kubai egységgel küzdött a pénteki előfutamban, s bár az új-zélandiakat végül nem sikerült megelőznie, második helyével így is egyenes ágon a legjobb 12 közé került. A középdöntőt szombaton, a finálét pedig vasárnap rendezik.
2008.05.30. 13:47
 
 
Veres: az Új Tulajdonosi Program nem feszíti a konvergencia programot
Az lakossági megtakarításokat ösztönző, és a polgárosodást erősítő Új Tulajdonosi Program (ÚTP) egyensúlyi oldalon nem feszíti a konvergencia program megvalósítását, 2009-ben, az első évben mindössze félmilliárd forintnyi hatással lesz a konvergencia programra - mondta Veres János pénzügyminiszter pénteken a kormányszóvivői tájékoztatón. A várhatóan mintegy 300 ezer háztartást megmozgató Új Tulajdonosi Program 2009-ben a szakértők által készített modell szerint 698 millió forinttal növeli a hiányt, illetve 1,21 milliárd forinttal csökkenti azt.
2008.05.30. 13:30
 
 
Újabb letartóztatás a jerseyi gyermekotthonban történt visszaélések ügyében
Újabb, immár a harmadik személyt, egy 45 éves férfit tartóztattak le Nagy-Britanniában a jerseyi gyermekotthonban történt szexuális visszaélések ügyében. A Haut de la Garenne településen nyitott és 1986-ban bezárt gyermekgondozó intézményben a gyanú szerint több évtizeden át visszaéltek a gyerekekkel, s egyre több volt gondozott számol be súlyos testi-lelki tortúrákról, bántalmazásokról, nemi erőszakról. Az épület pincéjének feltárásakor a nyomozók egy gyermekkoponyát, fogakat és más csontokat is találtak, s a csontok némelyike egyértelműen emberölésre utal. A gyanúsítottak több mint negyvenen vannak, de közülük eddig csak három esetében rendelték el a letartóztatást.
2008.05.30. 13:24
 
 
A KPMG öt százalékos áfát javasol a szállodai szolgáltatásoknál
Nem csökkenne a turizmusból származó közel 2.600 milliárd forintos összesített adó és járulékbevétel 2008-2013 között, ha a szállodai szolgáltatások jelenlegi 20 százalékos áfája öt százalékra csökkenne - mutatta ki a Magyar Szállodaszövetség (MSZSZ) pénteki tájékoztatóján Káli Zoltán, a KPMG menedzsere. A KPMG tanulmánya szerint a vendégéjszakák száma a jelenlegi 14,5 millió után 2013-ig 20 százalékos áfa mellett 15,1 millióra, 15 százalékos áfa mellett 15,7 millióra, 10 százalékos áfa mellett 16,3 millióra, 5 százalékos áfa mellett 17,4 millióra nőne.
2008.05.30. 13:22
 
FC Barcelona: Guardiola az új vezetőedző
Noha jó ideje kész tényként kezelték, hogy Josep Guardiola lesz az FC Barcelona új vezetőedzője, a tréner csak most írta alá kétéves szerződését a katalánok futballcsapatához. Spanyol sajtóértesülés szerint azért kellett eddig várni, mert Guardiola e héten vált meg a gárda B együttesétől, amelynél eddig edzősködött. A 37 éves szakember játékosként 11 évet húzott le a Barcelonánál, és összesen 263 mérkőzésen lépett pályára. Elődje, a holland Frank Rijkaard 2003 óta vezette az együttest, amellyel két bajnoki címet és egy Bajnokok Ligája-elsőséget szerzett. A Barca csalódást okozva csak a harmadik helyen végzett a bajnokságban.
2008.05.30. 12:36
 
 
Pénteken vagy szombaton hirdetik ki a gázár-rendeletet
Pénteken vagy szombaton hirdetik ki a gázár-rendeletet - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő pénteken a kormányszóvivői tájékoztatón. Veres János pénzügyminiszter az áremelés mértékére vonatkozó kérdésre válaszolva annyit mondott, hogy a Napi Gazdaságban a földgáz árának emelésére vonatkozó számok egy minisztérium véleményét tükrözik és az nem a Pénzügyminisztérium. A gáz árát a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter hirdeti ki a pénzügyminiszterrel egyetértésben. A Napi Gazdaság pénteki információi szerint a szaktárca július 1-jétől a lakossági gázár 9,4 százalékos emelését javasolja, az ipari felhasználóknak pedig egy ennél valamivel alacsonyabb emelést tart indokoltnak.
2008.05.30. 12:33
 
 
Megbeszélést folytatott Párizsban Putyin és Chirac
Hivatalos párizsi látogatásának második napján, pénteken "magántalálkozón" fogadta Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök szállodájában Jacques Chirac volt francia államfőt. A miniszterelnökként első külföldi látogatására Párizsba érkezett Putyin bejelentette: június 12-én Moszkvába várják a volt francia elnököt, ahol "nagyon ünnepélyes ceremónián" a legmagasabb orosz állami kitüntetést, az Állami Díjat veheti majd át. A kitüntetés "kifejezi, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítunk mindannak, amit a francia-orosz együttműködés terén tettél" - mondta az orosz miniszterelnök Chiracnak.
2008.05.30. 12:23
 
 
Történelmi mélyponton a brit Munkáspárt
A pártnépszerűségi felmérések 65 éves nagy-britanniai történetében még nem volt olyan alacsony a kormányzó Munkáspárt támogatottsága, mint most - áll a The Daily Telegraph által pénteken közölt legújabb kimutatásban. A legnagyobb brit konzervatív napilap megbízásából elvégzett havi közvélemény-kutatás szerint a brit baloldal 1997 óta hatalmon lévő pártjára jelenleg 23 százaléknyian voksolnának; ez egy hónap alatt hárompontos visszaesés. A legnagyobb ellenzéki erő, a Konzervatív Párt ugyanakkor hárompontos emelkedéssel 47 százalékon áll a YouGov közvélemény-kutató cég által elvégzett országos felmérés szerint.
2008.05.30. 12:09
 
 
Elvonóklinikán az Aerosmith frontembere
Steven Tyler, az Aerosmith együttes frontembere "nyugodt környezetre" vágyva vonult be egy rehabilitációs klinikára, hogy fájdalmas lábműtétei után a világ szeme elől rejtve végre ott lábadozhasson. A hatvanéves sztár csütörtökön közleményben tudatta, hogy az előadóművészi pályája során szerzett régi lábsérülései miatt szükségessé vált műtéti beavatkozások és az azt követő fájdalmas fizikoterápia jobban megviselték, mint gondolta volna. Ezért keresett egy olyan zavartalan környezetet, ahol nyugodtan kikapcsolhatja a telefonját és a világ zajától távol, békében állhat talpra ismét.
2008.05.30. 11:57
 
 
Fidesz: tizedszer emeli a kormány a gáz árát
A kormány 2002 óta a tizedik gázáremelésre készül, miközben meg sem kísérli megvédeni az embereket a brutális árnövekedéstől - mondta Fónagy János. A Fidesz szakpolitikusa emlékeztetett arra, hogy a kormány 2002-ben azt ígérte, nem lesz gázáremelés, miközben az idén nyáron várható tizedik árnövekedés eredményeképpen az embereknek több mint kétszer annyit kell fizetniük a gázért, mint hat évvel ezelőtt. Kérdésre válaszolva hangsúlyozta: nem azt állítja, hogy az olaj világpiaci árának növekedése teljes mértékben kivédhető lenne, az azonban nem igaz, hogy a kormány tehetetlen, hiszen az energiaárakban lévő nagyon jelentős adótételek felülvizsgálatával mérsékelheti az árakat.
2008.05.30. 11:28
 
Minél több a gyerek, annál kevesebb a fog
Megalapozott az a közhiedelem, hogy minél több a gyerek, annál kevesebb a fog - persze nem összességében, a Földön, hiszen a gyereknek is nő idővel, hanem csupán - az anyára szűkítve. Amerikai kutatók országos reprezentatív minta alapján kiválasztva, 2635 nő adatait vizsgálták a 18-64 éves korosztályban, akiket társadalmi-gazdasági státusuk szerint három csoportba osztottak. A legmagasabb státusú gyermektelen nők körében az átlagos foghiány nem érte el az egyet, az egygyerekeseknél ez a hiány már kettő, a négynél több gyerekeseknél pedig már csaknem öt fog volt (áltagról van szó).
2008.05.30. 11:11
 
 
Kínában már 69 ezerhez közelít a földrengés halálos áldozatainak száma
Kínában 68 858-ra emelkedett a két héttel ezelőtti földrengés halálos áldozatainak és 18 618-ra csökkent az eltűnteknek a hivatalos száma - közölte Pekingben a kormány szóvivője. Kuo Vej-min - miközben hangoztatta, hogy még mindig nem végleges adatokról van szó - hozzátette, hogy a Richter-skála szerinti 8-as erősségű természeti katasztrófában 366 586 ember sérült meg. Az előző, csütörtökön közölt adatok szerint a földrengésben 68 516 ember halt meg, és 19 350-en tűntek el. A földrengés következtében mintegy 15 millió ember kényszerült lakhelye elhagyására.
2008.05.30. 11:02
 
Olasz GP: Talmácsi második az első szabadedzésen
A 125 kcm-es géposztályban világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a második legjobb időt érte el a gyorsaságimotoros-vb hatodik, olaszországi futamának első szabadedzésén. A magyar pilóta, aki szerdán ünnepelte 27. születésnapját, szokása szerint az edzés utolsó másodperceiben teljesítette a leggyorsabb körét (2:15.749 p) a 5,245 km-es mugellói pályán. A legjobb eredményt Pol Espargaro érte el 2:15.341 perccel; a spanyol versenyző szintén a zárás előtt néhány pillanattal robogott végig pokoli sebességgel a vizes pályán. A harmadik az osztrák Michael Ranseder lett, már kissé lemaradva, 2:117.167 perccel.
2008.05.30. 10:44
 
 
MTV: újabb sikertelen elnökjelölés
Nem sikerült elnököt jelölnie a Magyar Televízió (MTV) élére a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének pénteken. A testület úgy döntött: új pályázatot ír ki a tisztségre. A Fidesz és a KDNP delegáltjai felvetették: mindhárom médiakuratórium elnökségének tagjai mondjanak le. Az egyik testületi tagtól az MTI úgy tudja, hogy a szimpátiaszavazásokat követő, döntő körben a szükséges tíz kurátor helyett kilenc állt Székely Ferenc mellé, míg négyen Havasi Jánost támogatták. Az egyetlen résztvevő, aki ebben a körben nem voksolt, az MDF által delegált Csernus János volt. A Havasi János támogatásáról szóló értesülést a Fidesz- és KDNP-delegáltak péntek délutáni közleményükben megerősítették.
2008.05.30. 10:10
 
 
Hivatalos vizsgálat indult a Deutsche Telekom ellen
A bonni államügyészség hivatalos vizsgálatot indított az újságírók, illetve saját korábbi vezetői kémlelésével vádolt Deutsche Telekom ellen. Európa egyik legtekintélyesebb távközlési cégét viszont már nem csak azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt években a "célzott személyek" telefonkapcsolatait ellenőrizte. A legújabb vádak arról szólnak, hogy a vállalat az érintett menedzserek és újságírók bankszámláiról is informálódott, továbbá rejtett kamerákkal mozgásukat is figyeltette. A német sajtóban immár "Telekomgate"-nek nevezett botrány legújabb fejleményei közé tartozik, hogy a minden szempontból jogellenes "felderítésben" a gyanú szerint egy berlini cég alkalmazottjaiként korábbi Stasi-munkatársak is közreműködtek.
2008.05.30. 09:42
 
 
Rendőrök felügyelik az iskoláknál a gyalogátkelőket Budapesten
Budapest legveszélyesebb hetven gyalogátkelőhelyén péntektől a tanév végéig minden reggel rendőrök és polgárőrök felügyelik az iskolák közelében a forgalmat, és segítik a diákokat a biztonságos átkelésben - hangzott el a Róna utca és az Erzsébet királyné útja kereszteződésében tartott sajtótájékoztatón. Az elmúlt hetekben egyre több haláleset történt gyalogosátkelőn szerte az országban, a gyerekek pedig a vakáció közeledtével egyre figyelmetlenebbek, ezért a rendőrség és a polgárőrség fokozottan ellenőrzi a gyerekek, illetve az autósok közlekedését - jelentette be Bozsó Zoltán, a Budapesti Rendőr-főkapitányság főkapitányának rendészeti helyettese.
2008.05.30. 09:35
 
 
FIFA-kongresszus: elfogadták a 6 plusz 5-ös szabályt
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) sydneyi kongresszusán nagy többséggel elfogadta Joseph Blatter elnök előterjesztését, mely szerint egy csapatban maximum öt külföldi játékos léphet pályára kezdőként. Az úgynevezett 6 plusz 5-ös szabályt a jelenlévők közül 155-en támogatták, s csupán öten szavaztak ellene. Az új rendszert 2012-től szeretné bevezetni a szövetség, a kongresszus éppen ezért arra kérte Blattert és Michel Platinit, az európai szövetség (UEFA) elnökét, mindent tegyenek meg azért, hogy Európában is életbe léphessen a szabály. Erre azért van szükség, mert az Európai Unió állásfoglalása szerint ez ellenkezik az EU-n belül a szabad munkaerő-áramlást biztosító joggal.
2008.05.30. 09:15
 
 
Az ipari termelői árak 6,5 százalékkal nőttek
Az ipari termelői árak az előző hónaphoz viszonyítva 0,1 százalékkal csökkentek, az egy évvel korábbinál 6,5 százalékkal voltak magasabbak - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A KSH korábbi közlése szerint az ipari termelői árak márciusban az előző havinál 0,2 százalékkal, az egy évvel korábbinál 5,7 százalékkal voltak magasabbak. Tavaly áprilisban az ipari termelői árak az előző hónaphoz viszonyítva 0,8 százalékkal csökkentek, 2006 áprilisához képest 0,1 százalékkal nőttek.
2008.05.30. 09:10
 
 
Áprilisban csökkent a monetáris bázis
Áprilisban a monetáris bázis 91,1 milliárd forinttal 2.985,1 milliárd forintra csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken. A monetáris bázis (M0) rövid bázisú évesített növekedési indexe 115,3 százalék, az előző havinál 5,1 százalékponttal alacsonyabb. A márciusi adatokhoz képest mindhárom pénzmennyiség rövid bázisú évesített indexe csökkent. Az M1 pénzmennyiség 7,6 százalékponttal 106 százalékra, az M2 pénzmennyiségé 0,7 százalékponttal 110,4 százalékra, az M3 pénzmennyiség 6,9 százalékponttal 109,1 százaléka csökkent.
2008.05.30. 09:08
 
 
Népszabadság: Kirúgja kerékpárszállítóját a posta
Kerékpár-vásárlási szerződése felmondására készül a Magyar Posta; a tendergyőztes Cronopont Kft-nek nyolc napja maradt nyilatkozni a szállítás teljesítéséről - tudta meg a Népszabadság pénteki száma.A lap információi szerint a társaság igazgatósága megállapította, hogy a kézbesítők kerékpárjainak beszerzésénél számos szabálytalanság történt, és az ügyben több postai vezető közvetlen vagy közvetett felelőssége állapítható meg. A posta belső vizsgálata egyértelműen bebizonyította, hogy Gergely László, a társaság közbeszerzési bizottságának vezetője a kerékpárbeszerzési pályázatot megelőzően - felhatalmazás nélkül - információkat adott át a tendert későbbi győztesének.
2008.05.30. 09:07
 
 
A CIA főnöke szerint az al-Kaida vereségre áll
Az al-Kaida terrorszervezete lényegében vereséget szenvedett Irakban és Szaúd-Arábiában, s védekezésbe szorult a világ számos más részén - jelentette ki Michael Hayden CIA-igazgató a Washington Postnak adott, pénteken megjelent interjújában. A derűlátó értékelés - írja a lap - kevesebb mint egy évvel azután lát napvilágot, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) még az újjáéledő al-Kaida által jelentett fenyegetésekre figyelmeztetett. A CIA főnöke szerint "stratégiai vereség előtt áll" az al-Kaida Irakban csakúgy, mint Szaúd-Arábiában.
2008.05.30. 08:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384[2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista