2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Salakmotoros egyéni Eb: szerény magyar eredmények Németországban
Nem sikerült jól a magyarok számára a németországi Herxheimben megrendezett salakmotoros egyéni Európa-bajnoki középdöntő. A végső győzelemre is esélyesnek tartott Ferjan Matej hat ponttal a kilencedik, míg Nagy Róbert öttel a 12. helyen végzett. Szatmári László egészségi, Bencze Zsolt pedig technikai okok miatt nem indult el a viadalon. A versenyt a korábbi Grand Prix-menő, svéd Mikael Max nyerte. A középdöntő másik ágán, június 21-én Debrecenben, Tihanyi Sándor és Tabaka József száll harcba a döntőbe jutásért.
2008.06.09. 17:51
 
 
EURO-2008: Vieira rendbe jött
Patrick Vieira marad a francia labdarúgó-válogatott keretében, miután rendbe jött a combsérülése. Erről a nemzeti együttes illetékesei határoztak a legfrissebb vizsgálatok eredményének ismeretében. A döntés egyben azt is jelenti, hogy nincs szükség Mathieu Flaminire, akit Raymond Domenech szövetségi kapitány egy hete biztonsági tartaléknak hívott meg. Vieira a románok elleni hétfői mérkőzést még kihagyja, a folytatásban azonban már számolhat vele a szakvezető. A csapatkapitány bő egy hete a válogatott egyik toulouse-i edzésén érzett fájdalmat a korábban már sérült bal combjában, ezért kihagyta csapata két utolsó felkészülési mérkőzését.
2008.06.09. 17:32
 
 
Aluljáró-művészet a Boráros téren
Új hagyományt teremtenek azok a fiatal cseh, szlovák és magyar képzőművészek, akik 2008. június 7. – 21. között idén már másodszor veszik birtokba Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján, a Boráros téren, az éppen kihasználatlan üvegfalú elárusítóhelyeket. Az idei kiállításon bemutatkozó művészek célja, hogy beillesszék a kortárs művészetet a kortárs hétköznapokba.
2008.06.09. 17:16
 
 
Megkezdődött a móri bankrablás ügyének bírósági tárgyalása
A vádirat ismertetésével, a vádlott vallomásának meghallgatásával, illetve kihallgatásával, valamint tanúk kihallgatásával kezdődött meg a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás vádlottjának a tárgyalása Székesfehérvárott a Fejér Megyei Bíróságon, Mórocz Emil tanácsvezető bíró elnökletével. W. Róbertet előre kitervelten, több emberen, társtettesként elkövetett emberöléssel vádolja az ügyészség. A vádlott csak részben ismerte el a bűnösségét, mint mondta, ott volt ugyan a bankrablás színhelyén, részt vett a rablásban, de emberélet kioltásához nincs köze. A 35 éves vádlottat lábbilincsben, vezető szíjon, kommandósok kísérték a tárgyalóterembe, s a tárgyalás idején mellette és a terem ajtaja előtt is fegyveres őrök álltak.
2008.06.09. 17:00
 
A pekingi metrón búcsút mondtak az egyszerhasználatos papírjegyeknek
A pekingi metrón hétfőtől mondtak búcsút a 38 éve forgalomban lévő egyszerhasználatos papírjegyeknek. A kínai fővárosban ezentúl már csak a chipkártyával ellátott elektronikus jegyeket vagy az autóbuszokon és trolibuszokon is érvényes tömegközlekedési kártyát fogadják el. A metrón utazóknak korábban a bejáratnál vásárolt papírjegyet csak egyszer kellett felmutatniuk, az utazás pedig távolságtól függetlenül mindössze 2 jüanba, azaz mintegy 44 forintba került. Az új fizetési rendszerrel elsősorban az utazási szokásokat kívánják felmérni, amelyek megismerésével a járatok gazdaságosabban működtethetők - mondta a pekingi metró egyik tisztviselője.
2008.06.09. 16:51
 
Kedden kezdődik a kormány kétnapos nyitott konzultációja
Kétnapos nyitott konzultációt tart kedden és szerdán Dobogókőn a kormány. A miniszterelnök azért kezdeményezte ezt, hogy megteremtse az egységet a kormányban és a pártban a következő két év politikájához, amelynek középpontjában a munka és a gazdaságfejlesztés áll - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. Gyurcsány május 21-én jelentette be, hogy közvetlenül a tavaszi ülésszak utolsó napját követően kétnapos politikai konzultációra hívja az MSZP elnökségét, a szocialista parlamenti frakcióvezetést, a kormánytagokat, és az államtitkárokat. Az MTI úgy tudja, a fő téma a munka- és a gazdaságfejlesztés, amelynek elemei: a munkahelyteremtés, a munkára ösztönzés, és a munkára képessé tétel.
2008.06.09. 16:15
 
 
Helytálló a Medárd-napi népi megfigyelés: esős időszak áll előttünk
Vasárnap, Medárd napján az ország jelentős részén - néhol nagyobb mennyiségben is - esett az eső, a népi megfigyelés szerint ezért negyven napig esni fog. A meteorológusok szerint idén részben igazat lehet majd adni a népi megfigyelésnek: ha negyven napig nem is fog esni egyfolytában, de az átlagosnál csapadékosabb időjárásra számíthatunk az elkövetkezendő hetekben. A Medárd-napi az egyik legnagyobb eséllyel megvalósuló népi megfigyelés, előrejelzés - mondta Bozóki István meteorológus. Bár olyan még nem fordult elő, hogy negyven napig folyamatosan essen, de hogy egy hosszabb ideig tartó csapadékosabb időszak következik, "az szinte bizonyos" - tette hozzá.
2008.06.09. 15:46
 
 
Gyurcsány: az MSZP és az SZDSZ együttműködése közös érdek
Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP és az SZDSZ közötti együttműködés mindkét párt közös érdeke. A miniszterelnök hétfői blogbejegyzésében úgy fogalmazott: partnerként tekint az SZDSZ-re, és ez nem változott az elmúlt időszakban megszaporodott viták miatt sem. Gyurcsány Ferenc véleménye szerint van jó néhány olyan kérdés, amelyben az SZDSZ és az MSZP együttműködése jelenti a progresszív nemzeti álláspont képviseletének egyik biztosítékát. Ide sorolta a demokratikus alkotmányosság, az emberi jogok, az emberi méltóság védelmének kérdéseit. Mint fogalmazott, a patrióta, nyitott politizálás a közös alapja az MSZP és az SZDSZ politizálásának.
2008.06.09. 14:30
 
 
Orbán tárgyalni hívta Fodort
Orbán Viktor levélben tárgyalásra hívta Fodor Gábort, az SZDSZ új elnökét. A Fidesz elnöke egy sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy ha az SZDSZ valódi ellenzéki pártként viselkedik, akkor megvan a szükséges számú szavazat a parlament felosztatásához, ami az előrehozott választások előfeltétele. Orbán kérdésre válaszolva azt mondta: az MSZP-t kivéve mindenkinek érdeke - beleértve az SZDSZ-t is -, hogy minél hamarabb döntésképes kormánya legyen az országnak, ez pedig előrehozott választások nélkül nem megy. Hozzátette: előrehozott választások akkor lehetségesek Magyarországon, ha a parlament a jelen lévő képviselők több felének igen szavazatával feloszlatja önmagát.
2008.06.09. 14:28
 
Új cimbalom a Zeneakadémia népzene szakosainak
Új hangszert avathat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, miután a Népzene szakirány jelentős támogatást kapott a CIB Bank Társadalmi Felelősségvállalás Alapítványától. Az Egyetem megrendelésére készült milliós értékű egyedi hangszert a bemutatón a szakirány tanára, Balogh Kálmán szólaltatja meg.
2008.06.09. 14:05
 
Kisteherautó borulása a X. kerületben
Egy kisteherautó és két személygépkocsi ütközött hétfőn kora délelőtt a X. kerületben. A Kőrösi Csoma Sándor úton a Szent László tér és a Kőbanyai út között egy Audi A4-es, egy Toyota Corolla és egy KIA kisteherautó karambolozott, utóbbi a bal oldalára borulva keresztbe fordult az úton, eltorlaszolva a buszsávot. A kisteherautót vezető férfi súlyosan, a Toyotát vezető férfi könnyebben sérült, mindkettőjüket a mentők kórházba szállították. A rendőrségi helyszínelés után a hússzállító kisteherautót a tűzoltók daru csörlőjének segítségével állították kerekeire. A Kőbányai út felé vezető oldalon több mint egy órán át csak egy sávon haladhatott a forgalom - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.06.09. 14:02
 
Élsportolók a suliban
Élsportolókkal találkozhatnak az újbudai Diákolimpia és Középiskolás Bajnokságon kimagasló eredményt elért tanulói.
2008.06.09. 13:59
 
Alkotmányügyi bizottság: igen a több-biztosítós modellről szóló népszavazásra
A parlament alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén egyhangúlag támogatta azt a határozati javaslatot, amely szerint az Albert házaspár kezdeményezése alapján az Országgyűlés elrendeli a több-biztosítós egészségügyi modellről szóló népszavazást. A népszavazásra feltett kérdés úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó, üzleti alapon működő több-biztosítós egészségbiztosítást?" A népszavazás elrendeléséről az Országgyűlés plenáris ülése várhatóan hétfő délután dönt. A határozati javaslat szerint a népszavazás költségvetése 3,7 milliárd forint.
2008.06.09. 13:35
 
 
MSZP: függesszék fel Simon Miklós mentelmi jogát
Az MSZP azt kéri minden országgyűlési képviselőtől, hogy támogassa Simon Miklós (Fidesz) mentelmi jogának felfüggesztését; a képviselőt jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettével vádolják. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt hétfőn Budapesten. A fideszes országgyűlési képviselő, Nyírbogát polgármestere fejlesztési forrásokból 40 millió forintot játszott át egy helyi vállalkozónak - közölte a szóvivő. Mint mondta, a legfőbb ügyész kérte a képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. Nyakó István azt mondta: az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésén csak a kormánypárti képviselők gondolták úgy, hogy ilyen súlyos bűnügyben ki kell adni a képviselőt, azaz fel kell függeszteni mentelmi jogát.
2008.06.09. 13:19
 
 
Nem került szóba a frakcióvezető-váltás az SZDSZ frakcióülésén
Nem került szóba a frakcióvezető-váltás az SZDSZ hétfői, budapesti frakcióülésén - mondták szabad demokrata politikusok az esemény után az egybegyűlt újságírók kérdésére válaszolva. Fodor Gábor a párt szombaton megválasztott új elnöke, aki a kérdésre szintén nemmel válaszolt, azt mondta: megtartotta első ülését az ügyvivői testület, amelyen áttekintették az előttük álló feladatokat, beszéltek az átadás-átvételről és ő megköszönte az előző elnök, Kóka János munkáját. Hangsúlyozta: nincs megosztottság a frakción belül.
2008.06.09. 12:45
 
 
A tokiói ámokfutó előre bejelentette tettét az interneten
Az interneten előre bejelentette tettét az az ámokfutó japán férfi, aki Tokió belvárosában 17 embert késelt meg - közölte a japán rendőrség és a média. A 25 éves Kato Tomohiro, aki vasárnap a japán főváros Akihabara negyedében egy furgonnal a járókelők közé hajtott, majd késével válogatás nélkül kaszabolni kezdte a járókelőket, előzőleg egy egész sorozat üzenetet küldött mobiltelefonjáról egy internetes üzenőfalra, részletesen kifejtve, hogy mire készül. Médiabeszámolók szerint a fiatalember első üzenete, amelyet azzal a címmel adott fel, hogy "Embereket fogok megölni Akihabarában", már órákkal ámokfutása előtt megjelent egy világhálós üzenőfalon.
2008.06.09. 12:04
 
 
Rendszerszerű a korrupció Magyarországon
A Magyarországon tevékenykedő üzletemberek szerint korrupció nélkül rendkívül nehezen lehet érvényesülni az üzleti életben - állapítja meg hétfőn Budapesten bemutatott tanulmányában a Transparency International (TI). A korrupcióellenes nemzetközi civil szervezet Korrupciós kockázatok az üzleti életben című tanulmánya szerint a vállalkozásokra és a versenyre vonatkozó jogszabályok elvileg megfelelő alapot biztosítanak a vállalkozás szabadságához és a tiszta verseny érvényesüléséhez, a törvények végrehajtásánál azonban komoly hiányosságok jelentkeznek, a tágabb jogszabályi környezet pedig korrupciós mechanizmusokat generál.
2008.06.09. 12:01
 
 
Megkezdődött a Nagy Imre-per hangfelvételének nyilvános lejátszása
Nagy érdeklődés mellett megkezdődött a Nagy Imre néhai miniszterelnök és társai perének hanganyagát tartalmazó felvétel nyilvános lejátszása a Nyílt Társadalom Archívum és az 1956-os Intézet szervezésében Budapesten hétfőn; a kétszáz személyes teremben az érdeklődők meghallgathatják a bírósági eljárás egyes részeit, olyan időbeosztásban, ahogyan annak idején a valóságban lezajlott. A hangfelvétel lejátszásának első fél órájában - mások mellett - jelen volt Nagy Imre unokája, Jánosi Katalin és Maléter Pál özvegye, Gyenes Judit, valamint az 1956-os Intézet igazgatója, Rainer M. János.
2008.06.09. 11:45
 
 
Ötös erejű földrengés volt Szecsuanban
Újabb, ötös erejű földrengés volt hétfőn Kína délnyugati Szecsuan tartományában, a májusi nagy rengés térségében. Károkról vagy áldozatokról nem szólnak az első jelentések. Az Új Kína hírügynökség szerint a rengés központja a tartományi fővárostól, Csengtutól pár kilométerre volt, és mintegy tíz másodpercig tartott. A lakosság az utcákra menekült. A jelentések nem térnek ki arra, milyen hatással volt a földmozgás a földcsuszamlásoktól elzárt Tangcsiasan földrengéstóra, amelynek szintje veszélyesen emelkedik, és a felgyülemlett 245 millió köbméter víz a lentebb lakókat fenyegeti áradással.
2008.06.09. 11:15
 
 
Peking 2008: jelenleg 163-an indulhatnak
Az elmúlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, így a jelenlegi helyzet szerint 163 versenyzőt lehet nevezni a pekingi játékokra. A hétvégi triatlon-világbajnokság után vált biztossá Szabó Zita pekingi részvétele. A magyar versenyző ugyan a vb-n nem indult, ám a világranglistán elfoglalt helye olimpiai szereplést ért. Vasárnap az atlétikai hétpróba országos bajnokságon 5842 ponttal győztes Farkas Györgyi olimpiai B-szintet ért el. Vannak sportágak, melyekben többen rendelkeznek indulási joggal, illetve a szükséges szinttel, mint ahányan a korlátozó szabályok alapján majd rajthoz állhatnak Pekingben.
2008.06.09. 10:59
 
 
Az úszószövetség elnöksége szerdán tárgyal a "csodadresszről"
A Magyar Úszó Szövetség (MUSZ) elnöksége szerdai ülésén foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy a válogatott legjobbjai is hozzájuthatnak-e olyan "csodadresszhez", mint amilyenben a külföldi vetélytársak számos világcsúcsot értek el az elmúlt hetekben-hónapokban. "Ez a téma is napirenden lesz" - reagált szűkszavúan Ruza József MUSZ-főtitkár az MTI érdeklődésére. A kérdést legújabban az emelte a középpontba, hogy a japán Kitadzsima Koszuke, aki 2004-ben éppen Gyurta Dániel előtt lett olimpiai bajnok Athénban, 200 m mellen elképesztően nagy idővel, 2:07.51 perces világrekorddal rukkolt ki vasárnap a tokiói Japan Openen, bő egy másodpercet javítva a korábbi legjobb eredményen.
2008.06.09. 10:56
 
 
Százezerfős bulit csapott az özvegyasszony, hogy a mennybe jusson
Százezerfős bulit csapott egy 80 éves özvegyasszony Indiában, hogy a mennybe jusson. A tehetős özvegynek nincsenek rokonai és attól tartott, senki sem ügyel majd arra, hogy megfelelő halotti tort szervezzen emlékének. Ezért maga vette kezébe a dolgot és kétnapos dínom-dánomra látta vendégül tágabb környezetét, még a szomszédos települések lakosait is. Összesen 6 millió forintnyi összegbe került a népes lakoma.
2008.06.09. 10:46
 
 
A kávé védi a nőket az érelmeszesedéstől
Lényegesen kisebb mértékben meszesedik a koszorúere azoknak a holland nőknek, akik sokat kávéznak, mint azoknak, akik nem kedvelik a kávéitalt. A Rotterdami Koszorúér-elmeszesedési Tanulmánynak ezt az új eredményét az érelmeszesedéssel, véralvadással és az erek biológiájával foglalkozó tudományos folyóirat közölte. "Étkezési, életmódi tényezők alapvető szerepet játszanak a koszorúérbetegség kialakulásában" - mondta Johanna M. Geleijnse, a kutatócsoport vezetője. "A kávé fontos része az étkezésnek, mert az egyik legtöbbet fogyasztott, biológiailag hatásos üdítő ital. Ugyanakkor a kávé hatását az érbetegségek megjelenésével kapcsolatban alig vizsgálták" - tette hozzá.
2008.06.09. 10:42
 
Férfi tenisz-világranglista: Nadal az ATP Race élén
A Roland Garroson sorozatban negyedszer diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal átvette a vezetést a férfi teniszezők idei eredményét összesítő ATP Race-ben, míg a hagyományos ranglistán változatlanul második a svájci Roger Federer mögött.
2008.06.09. 10:34
 
 
Téli gumik: 16 ezer óvszert kapott az antarktiszi amerikai bázis
Tizenhatezer gumióvszert kapott télre az Egyesült Államok antarktiszi kutatóállomása. Bár a tél hosszú a sarkvidéken, a bázison alig vannak többen száz főnél, így dúskálhatnak a téli gumikban. A hosszú - többhónapos - éj hamarosan elkezdődik és csak augusztus 20-án kezd pirkadni. Sötétben persze "szabad a csók!" Az ottani nyári időszakban - amely az északi féltekén a tél - egyébként havonta ezer gumióvszert kap a bázis.
2008.06.09. 10:26
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay visszacsúszott a 15. helyre
A Roland Garroson a 32 között búcsúzó Szávay Ágnes a 13.-ról visszacsúszott a 15. helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic vezet. A fináléban vereséget szenvedett orosz Dianara Szafina öt helyet javítva a kilencedik.
2008.06.09. 10:11
 
 
Gyorsvasúti pálya épül a magyar határtól az Adriáig
Megkezdődött Horvátország legnagyobb vasúti beruházásának előkészítése, amelynek eredményeként öt éven belül két párhuzamos, részben új sínpáron, 200 kilométeres sebességgel száguldhatnak majd óránként a vonatok a magyar határtól Fiuméig (Rijekáig). Nemcsak gyorsabb lesz a közlekedés, de a távolság is lerövidül a horvát Tengeri, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztérium tervei alapján az európai V/b közlekedési folyóson. A teljes, 269 kilométeres távolságot mindössze 2 óra alatt teszik meg a személyszállító vonatok. Az áruszállító vagonokkal is 5 órára rövidül a megtett út ideje, így akár 120 kilométeres tempóban is mehetnek majd a vonatok.
2008.06.09. 10:03
 
 
Ruhatrendek a 2008 tavasz/nyári szezonban
Az abszolút trend ebben a szezonban a virágmintás vagy állatbőr/szőrmintás ruhadarabok, kiegészítők viselése. A könnyű nyári ruhádon most nem lehet túl sok vagy túl nagy a rózsa és az ocelotmintás kabátkádnál semmi sem sikkesebb. Ha pedig ennél is merészebb vagy, tollboát tekersz a nyakadba vagy legalább tollakkal díszített retikült a kezedbe.
2008.06.09. 10:03
 
 
Öt EURO-NCAP csillag az új Superb számára
Az új Skoda Superb öt csillagot szerzett a független Euro-NCAP töréstesztjei során, ami a lehető legjobb minősítésnek számít. E kiváló eredményhez a térdlégzsák is hozzájárult, az Euro-NCAP ugyanis a Skoda Superb mellé fűzött kommentárjában többek között az utasok térdei és felsőcombjai kiemelkedő védelmét is hangsúlyozta.
2008.06.09. 09:58
 
 
Svédországban van a legjobb dolguk az anyáknak
Megint Svédországot találta a "világon a legjobb helynek egy anya számára" az az amerikai jótékonysági szervezet, amely évente vizsgálja az anyák helyzetét a világ országaiban. A Save the Children gyermekmentő segélyszervezet kedden közzétett jelentése 146 országot rangsorolt. Svédországot Norvégia majd Izland követi, az első tízbe pedig még Új-Zéland, Dánia, Ausztrália, Finnország, Írország, Németország és Franciaország jutott be. Az értékelésnél több szempontot vettek figyelembe, köztük a várható élettartamot, az ivóvíz minőségét, a gyermekgondozási szabadság lehetőségeit, a nők politikai részvételét és az öt év alatti gyerekek halálozási mutatóját.
2008.06.09. 09:56
 
 
MOZI: Wanted
A 25 éves Wes volt a legszürkébb irodai rabszolga, akit a hátán hordott a föld. A főnöke óránként megalázta, a barátnője rendszeresen semmibe vette, az élete szűnni nem akaró nyűgként vánszorgott előre. Mindenki biztos volt abban, hogy ez a hasznavehetetlen alak semmire sem viszi. Wesnek nem maradt más, mint hogy valahogyan eltöltse sivár napjait, és belehaljon a lassú gürcölésbe. Ám ekkor találkozott egy Fox nevű nővel. Miután Wes apját meggyilkolják, a halálosan szexi Fox beszervezi a fiút a Testvériségbe, egy titkos társaságba, amely arra képezi ki West, hogy megbosszulja apja halálát a benne szunnyadó képességek feltárásával. Miközben a nő megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy ősi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad. Ördöngösen briliáns tanítói - köztük a rejtélyes vezető, Sloan - segítségével Wes élvezni kezdi azt az erőt, amelyre mindig is vágyott. Ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtőzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hősiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak ő egyedül irányítja a sorsát.
2008.06.09. 09:50
 
 
Megbecsültek voltak a nők az antik görög világban
A Manchesteri Egyetem régészei a mükénéi királysírokat kutatva új elmélettel álltak elő: az antik görög birodalomban a nők nem tárgyként kezelt eszközök voltak, hanem a nagypolitika megbecsült szereplői. Legalábbis a társadalmi elithez tartozó hölgyek.
2008.06.09. 09:44
 
 
Kanadai Nagydíj: Hamilton tíz hellyel hátrébb Magny-Cours-ban
Tíz hellyel hátrébb sorolták a következő futamon Lewis Hamiltont, miután balesetet okozott vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Kanadai Nagydíján. A McLaren-Mercedes brit pilótája a vb-címvédő Kimi Räikkönennel (Ferrari) együtt menti ki a boxutcába. A kijárat előtt a finn tilos jelzést kapott, lefékezett Robert Kubica (BMW-Sauber) mellett, Hamilton ezt nem vette észre, belerohant, mindkét gép összetört, ezzel mindkettejük számára befejeződött a montreali futam. A kanadai pályabírók az eset kivizsgálása után úgy döntöttek, hogy Hamilton a felelős a balesetért. Ezért az időmérőn megszerzendő pozíciójánál 10 hellyel hátrébb kell indulnia jövő vasárnap, a Magny-Cours-ban sorra kerülő Francia Nagydíjon.
2008.06.09. 09:15
 
 
GKI: a mélypont után májusban javultak a várakozások
Az áprilisi, soha nem látott alacsony szintről májusban határozottan felfelé mozdult, -22,5 pontról -19 pontra emelkedett a GKI konjunktúra-indexe, májusban valamennyi ágazat és a fogyasztók várakozása is kedvezőbb volt az előző havinál. A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az EU támogatásával készített felmérése szerint az üzleti bizalmi index -10,9 pontról -7,3 pontra, míg a fogyasztói bizalmi index - 55,4 pontról - 52,3 pontra emelkedett. Az áprilisi zuhanás után különösen a magyar gazdaság kilátásainak megítélése javult látványosan az üzleti szektorban, jelezve, hogy az áprilisi pesszimizmus egyik előidézője a felmérés előtt felbomlott koalíció volt.
2008.06.09. 08:29
 
 
Ma kezdődik a móri bankrablás bírósági tárgyalása
A vádirat ismertetésével és a vádlott kihallgatásával kezdődik meg ma a nyolc halálos áldozatot követelő móri fegyveres bankrablás ügyében a tárgyalás a Fejér Megyei Bíróságon, Székesfehérváron. A Fővárosi Főügyészség által a megyei bírósághoz április 2-án benyújtott vádirat alapján előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen társtettesként elkövetett emberöléssel, valamint lőfegyverrel- és lőszerrel való visszaélés bűntettével vádolják a 35 éves W. Róbertet - mondta el a megyei bíróság szóvivője. A Nemzeti Nyomozóiroda tavaly december 20-án jelentette be, hogy vádemelési javaslattal lezárta le a nyomozást a 2002. május 9-én elkövetett fegyveres bankrablás ügyében.
2008.06.09. 08:05
 
Luxustelefont dobott piacra a Dior
Egy párizsi Dior-butik legújabb sztárja egy 18 ezer eurós mobiltelefon, amelybe 640 gyémántot építettek és krokodilbőr a bevonata. A cég meggyőződése, hogy egy éven belül 30 ezret eladnak belőle. Olcsóbb, acélváltozatát már 3500 euróért kínálják. A múlt évben világviszonylatban egymilliárd mobiltelefont vásároltak, tíz európaiból kilenc rendelkezik vele, így a Dior úgy gondolta: itt az ideje, hogy luxuskivitelben is megjelenjen. A Dior Phone-t a cég a nőknek szánja, mivel ők kétszer annyi mobilt használnak, mint a férfiak.
2008.06.09. 07:55
 
 
EURO-2008: elkezdődik a küzdelem a "halálcsoportban"
Hétfőn előbb Románia-Franciaország, majd Olaszország-Hollandia mérkőzést rendeznek az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A 18 órakor kezdődő román-francia találkozónak a zürichi Letzigrund Stadion ad otthont, a kontinensviadal első igazi rangadójának, a 20:45-től zajló olasz-holland párharcnak pedig a berni Stade de Suisse. A "halálcsoportnak" is nevezett C jelű kvartett nagyon kiegyenlítettnek tűnik, így egy-egy győzelem nagyon sokat érhet.
2008.06.09. 07:48
 
 
Új elnököt választanak az alkotmánybírák
A héten, de legkésőbb a jövő héten megválasztják az Alkotmánybíróság új elnökét - értesült a Népszava. A lap hétfői számában megjelent cikkben emlékeztetnek arra: a választásra azért van szükség, mert július 2-án lejár Bihari Mihály, a testület jelenlegi elnöke és Kukorellli István alkotmánybírói megbízatása. A lap szerint az elnöki posztra - amelyre az eddigi hagyományoknak megfelelően a két távozó bíró is szavaz - a legesélyesebb Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság helyettes elnöke. A cikk szerzője úgy véli a két megüresedő poszt egyelőre biztosan betöltetlen marad, mivel a pártok a tavaszi ülésszak alatt nem tudtak megegyezni az utódok személyéről.
2008.06.09. 07:37
 
 
Eb-meccset nézhet a jó magaviseletű fogoly
Jó magaviseletük jutalmául késő estig fennmaradhatnak és megnézhetik a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit az elítéltek egy svájci börtönben. A berni kantonban fekvő Witzwil börtönében a foglyok egy belső udvaron felállított kivetítőn nézhetik a futballmérkőzéseket. A börtönhatóságok azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy este tíz órakor mindenki a cellájában legyen, ott televízión kísérhetik figyelemmel a késő esti mérkőzések második félidejét. A 120 fogoly mintegy fele nézi így a meccseket - közölte a börtön szabadidőprogramért felelős illetékese.
2008.06.09. 07:27
 
 
Bush: a vízummentes beutazás könnyebb lesz az új szabályozással
Könnyebbé teszi a januártól életbe lépő új szabályozás az Egyesült Államokba történő vízummentes beutazást - nyilatkozott George Bush amerikai elnök egy szlovén televíziónak. "Hogy megnehezítettük-e a vízummentes országok állampolgárai számára a beutazást az Egyesült Államokba? Nem, megkönnyítettük" - fogalmazott Bush a szlovéniai POP TV-nek adott interjújában, amelynek szövegét a washingtoni Fehér Ház vasárnap tette közzé. Michael Chertoff belbiztonsági miniszter egy hete jelentette be: január 12-től a vízummentességet élvező államokból beutazóknak indulásuk előtt legalább 72 órával online regisztráltatniuk kell magukat az amerikai kormánynál.
2008.06.09. 07:05
 
 
Fodor Gábor visszahívná az SZDSZ meghatározó személyiségeit
A liberálisok új elnöke visszahívná pártjába az SZDSZ meghatározó politikusait, köztük Bauer Tamást, Kis Jánost, Tölgyessy Pétert, Tamás Gáspár Miklóst és Hack Pétert. Fodor Gábor az ATV Pont 7 című műsorában arról is beszélt, hogy az ultimátumok politikája az SZDSZ részéről lejárt, ő a jövőben a párbeszéd politikáját kívánja képviselni. Az SZDSZ szombaton megválasztott elnöke úgy fogalmazott, kísérletet tesz a több évtizedes sebek begyógyítására. Mint mondta, feltett szándéka, hogy az elkövetkezendő hetekben felkeresi mindazokat, akik az SZDSZ-t elhagyták, s valaha meghatározó személyiségei voltak a pártnak. Szeretném világossá tenni a számukra, hogy "nyitva az ajtó" - hangoztatta.
2008.06.08. 22:01
 
 
Forma-1, Kanadai Nagydíj: Kubica győzött
Robert Kubica, a BMW-Sauber lengyel pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság idei hetedik futamát, a Kanadai Nagydíjat. Kubica mögött csapattársa, a német Nick Heidfeld lett a második, a brit David Coulthard (Red Bull) pedig a harmadik. A lengyel pilóta, aki pályafutása első futamgyőzelmét szerezte meg, ezzel átvette a vezetést a brit Lewis Hamiltontól a vb-pontversenyben. Kelet-európai versenyző első alkalommal diadalmaskodott az autósport elitkategóriájában.
2008.06.08. 20:44
 
 
EURO-2008: Horvátország-Ausztria 1-0
A kontinenstornán újonc, társrendező osztrák labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott Horvátországtól az Európa-bajnokság B csoportjának nyitómeccsén, Bécsben.A találkozó egyetlen gólját Luka Modric szerezte a 4. percben, 11-esből. Eredmény: Horvátország-Ausztria 1-0 (1-0) Bécs, 51718 néző. Gól: Modric (4., 11-esből). Sárga lap: R. Kovac (51.), illetve Pogatetz (3.), Säumel (21.), Prödl (68.).
2008.06.08. 20:01
 
 
Barack Obama ötven államra kiterjedő kampányt kezd
Barack Obama, aki várhatóan a Demokrata Párt jelöltje lesz a novemberi amerikai elnökválasztáson, mind az ötven szövetségi államra kiterjedő kampányt kezd, a hagyományosan republikánus államokban is igyekszik megnyerni a választók kegyeit - közölték az illinois-i szenátor tanácsadói. Obama arra a hatalmas lelkesedésre, a minden korábbinál magasabb választó részvételre alapoz, amely az idei demokrata előválasztásokat jellemezte. John McCain, a várható republikánus elnökjelölt bázisához is szólni kíván az olyan vörös, vagyis a tradicionálisan a republikánus elnökjelöltekre szavazó államokban, mint Észak-Karolina, Missouri vagy Montana.
2008.06.08. 18:58
 
 
A Republikánus Párt Clinton "segítségével" támadja Obamát
Hillary Clinton támadásait a következő öt hónapban is hallani fogja Barack Obama, a várható demokrata párti elnökjelölt, a Republikánus Párt gondoskodni fog erről - írta a The Wall Street Journal. A New York-i szenátor a hét végén hivatalosan befejezte elnökjelölti kampányát és közölte, hogy Obama mögé áll. Éles fordulat ez, hiszen hónapokon át kíméletlenül támadta. John McCain, a republikánus jelölt stábja éppen ezt fogja kihasználni. A két nagy párt elnökjelöltje közötti őszi, általános választási kampány elsősorban a politikai közép meghódításáról szól. McCain nem titkolja, hogy meg akarja szerezni a Clinton-hívők és a konzervatív demokraták egy részének támogatását, amely nem tartja Obamát elég tapasztaltnak.
2008.06.08. 18:54
 
 
Tarlós: maradjanak fővárosi kézben a gyógyfürdők és a strandok
A fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője azt szeretné, ha fővárosi kézben maradnának a budapesti gyógyfürdők és a strandok. Tarlós István azt mondta, ellenzi, hogy az önkormányzat privatizálja az intézményeket. A fővárosi politikus azt követően nyilatkozott, hogy véleménye szerint a sajtóban egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelentek meg arról, mi a szándéka a városvezetésnek az intézményekkel. A távirati irodának nyilatkozó egyik, neve elhallgatását kérő szakember megerősítette: az intézményeket fenntartó fővárosi cég idei üzleti tervében valóban szerepel az üzemeltetési jogok, valamint több, részben használaton kívüli volt fürdőingatlan eladásának terve.
2008.06.08. 18:19
 
 
Mianmarban megerősítették a biztonsági ellenőrzést
Nagymértékben megerősítette a biztonsági ellenőrzést a természeti katasztrófa sújtotta területen a mianmari katonai kormányzat. Az Iravádi folyó deltája felé vezető utakon géppisztolyos katonák számtalan útakadályt állítottak fel, amelyeknél minden gépkocsit ellenőriznek. Ezenkívül elkergetik az utcákról az élelmiszert kolduló, szükséget szenvedő embereket. Öt héttel azután, hogy a Nargis ciklon lecsapott az országra, megérkezett Rangunba az ENSZ öt helikoptere. A világszervezet által bérelt helikopterek szombaton kora reggel indultak el Bangkokból, ahol napok óta vártak a mianmari hatóságok beutazási engedélyére.
2008.06.08. 18:11
 
 
Roland Garros, férfi egyes: Nadal megvédte címét
A címvédő spanyol Rafael Nadal nyerte a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyes döntőjét, miután 1 óra 51 perc alatt, három sima játszmában győzött a svájci Roger Federer ellen. Nadal sorozatban negyedszer diadalmaskodott a Roland Garroson és ezzel pályafutása negyedik Grand Slam-tornáját nyerte meg. A mallorcai klasszis az idén játszmát sem vesztett Párizsban.
2008.06.08. 17:08
 
 
Hazatérhetett Ecuadorból egy magyar drogfutár
Hazatérhetett Ecuadorból egy magyar drogfutár, miután magyar diplomáciai közbenjárásra úgynevezett elnöki irgalmat kapott a dél-amerikai országban - közölte a Külügyminisztérium szóvivője. Szelestey Lajos, akit az MR-1 Kossuth Rádió híre alapján keresett meg a távirati iroda, elmondta, a harmincas éveiben járó fiatalember már több évet töltött egy ecuadori börtönben, és a napokban súlyos betegségére tekintettel engedték haza Magyarországra. Jelezte, a férfit korábban jó magaviselete miatt feltételesen szabadlábra helyezték, ám az országot csak az elnöki döntéssel hagyhatta el.
2008.06.08. 15:36
 
 
Erős földrengés rázta meg a Peloponnészosz-félszigetet
Erős, a nyitott végű Richter-skála szerint 6,5-es fokozatú földrengés rázta meg vasárnap délután a dél-görögországi Peloponnészosz-félszigetet. A belügyminiszter szerint két ember meghalt, a - jórészt könnyű - sérültek száma 37, öten pedig egy összeomlott ház romjai alatt rekedtek. A rengés fészke 10 kilométerrel a föld felszíne alatt, epicentruma pedig Athéntól 205 kilométerre nyugatra, a félsziget északi részén fekvő Pátra város közelében volt az athéni földrengéstani kutatóintézet tájékoztatása szerint. Helyi idő szerint 15 óra 25 perckor mozdult meg a föld. A legerősebben a Peloponnészosz-félsziget északi és nyugati részén, de az ország közepén, Athénban és Lamíában is érezni lehetett a földrengést.
2008.06.08. 15:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376[2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista