2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Házimunkára kényszerítette áldozatát egy olasz emberrabló
Vasalásra és mosogatásra kényszerítette volt barátnőjét egy olasz férfi, aki egy genovai szórakozóhelyről vonszolta ki és kocsijába tuszkolva hurcolta magával áldozatát. A 43 éves emberrabló fenyegetéssel vette rá korábbi párját a házimunkára - jelentette hétfőn a rendőrség, amely egy szemtanú, az áldozat barátjának riadóztatása nyomán indított mentőakciót a bajbajutott nő kiszabadítására. A csalfa barátnő miatt szemlátomást még mindig feldühödött férfit emberrablás vádjával állították elő. Hogy akkor most aztán ki mosogat el, az nem derült ki a hivatalos tájékoztatásból.
2008.06.16. 16:00
 
 
A lakosság eladósodására figyelmeztet a Fidesz
A lakosság "vészesen bővülő" eladósodására hívta fel a figyelmet Domokos László. A pénzügyi bizottság fideszes alelnöke arról beszélt, hogy a lakosság egy év alatt 30 százalékkal, 306 milliárd forintra növelte folyószámlahitelei arányát, ami azt jelzi, hogy az emberek csak hitellel képesek fenntartani eddig elért fogyasztási színvonalukat. Mint mondta, az alacsony jövedelműek hitelfelvételi készsége lényegesen magasabb, ők jobban rászorulnak, hogy jövedelmüket hitellel egészítsék ki. A növekvő hitelfelvételt a bankok is érzik a kockázati oldalon, hiszen míg 2003. és 2006. között 20 százalék körül volt ezen folyószámlahitelek kamata, ma ez eléri a 27 százalékot, ami négyszerese az infláció mértékének.
2008.06.16. 15:51
 
Kettészakadt egy autó a 10-es főúton
Életét vesztette az a fiatalember, aki autójával egy út menti épületnek ütközött hétfőn este a 10-es főúton. Üröm határában, a Külső Bécsi úton balesetet szenvedett Honda oldalirányban összelapult, a kormányoszlopnál pedig kettészakadt. Az autót vezető fiatalember holttestét a rendőrségi helyszínelés után a fővárosi tűzoltók szabadították ki - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.06.16. 15:44
 
 
Pert indítottak a srebrenicai áldozatok hozzátartozói Hollandiában
A holland katonák felelősségét igyekeznek bizonyítani az 1995-ös srebrenicai mészárlás áldozatainak hozzátartozói abban a polgári perben, amely hétfőn kezdődött egy hágai bíróságon a kilencvenes években lezajlott délszláv háborúk legsötétebb fejezetéről. Hollandia ENSZ-békefenntartókat állomásoztatott annak idején a boszniai városban. Nehéz teherként hordozza katonáinak tétlenségét, amelyet a mintegy 8 ezer muzulmán lemészárlásával végződött szerb hadművelet alatt mutattak a holland kéksisakosok. Hat évvel ezelőtt egy erről készült jelentésbe belebukott a holland kormány, de Hága nem hajlandó hivatalosan bocsánatot kérni. Azt hangoztatja, hogy a boszniai szerbeken kell számon kérni a mészárlást.
2008.06.16. 15:33
 
 
Bush: jogos Irán igénye a polgári célú atomenergia előállítására
George Bush kijelentette hétfőn Londonban, hogy jogos Irán igénye a polgárú célú atomenergia előállítására, de az amerikai elnök nem zárt ki semmilyen lehetőséget, amely rákényszerítené Iránt "gyanús" nukleáris tevékenységeinek felfüggesztésére. Bush a brit miniszterelnökkel, Gordon Brownnal tartott közös sajtótájékoztatón beszélt az iráni atomprogram kérdéséről. A két államférfi között nagy volt az összhang az iráni atomválság megítélésében, és Brown bejelentette, hogy London befagyasztja a legnagyobb iráni pénzintézet, a Melli bank kinnlevőségeit, hogy eltántorítsa Teheránt az atomfegyver kifejlesztésétől.
2008.06.16. 15:02
 
 
Elkészült az első magyar hibridautó prototípusa
Elkészült az első magyar hibrid személyautó sorozatgyártásra szánt prototípusa, a Solo, amelyet hétfőn mutattak be a budapesti Közlekedési Múzeumban. A háromszemélyes kisautó az őriszentpéteri ANTRO (Alternatív Erőforrásokat és Járműveket Fejlesztő és Gyártó) Kht. mérnökeinek a munkája. 2001 óta dolgoztak rajta. A tervezésnél a fő szempont a környezet kímélete és a gazdaságosság volt, a kerékagyakba szerelt elektromotorokat meghajtó lítium-ion akkumulátorokat ezért a tetőn elhelyezett napelemek és a bioetanollal működő motor mellett az utasok is tölthetik; az ülések elé szerelt pedálokkal egy generátort táplálhatnak, akár autópályán is, 140 kilométeres óránkénti sebességnél.
2008.06.16. 13:54
 
 
Nincs közös álláspontja a V4-nek a lisszaboni szerződés jövőjéről
Nincs egységes álláspontja a visegrádi csoport négy országának a lisszaboni szerződés jövőjéről azt követően, hogy Írország a múlt héten népszavazáson utasította el a dokumentumot. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint "nagyon nagy baj történt", aminek valószínűleg az lesz a következménye, hogy az Európai Unió hónapokon, sőt éveken át belső, intézményi kérdésekkel fog foglalkozni a fontosabb, konkrét problémák helyett. A kormányfő a "fontosabb" témák közé sorolta az élelmiszerárakat, az energetikát és a pénzügyi piacot. Hasonló véleményt fogalmazott meg Robert Fico szlovák kormányfő is.
2008.06.16. 13:54
 
 
Lemondott a BÉT elnöke
Szalay-Berzeviczy Attila június 16-val lemondott a Budapesti Értéktőzsde elnöki tisztségéről és igazgatósági tagságáról is - ezt maga az érintett közölte az MTI-vel hétfőn. Szalay-Berzeviczy Attila döntését azzal indokolta, hogy a BÉT meg­vál­tozott tu­laj­­donosi szerkezete új helyzetet teremt az in­téz­­mény életében. A Bécsi Ér­ték­­­tőzsde múlt héten csütörtökön köz­le­mény­ben jelentette be, hogy a már meg­lé­vő 12,5 százalékos részesedéséhez további 25,2 százaléknyi tulajdonrészt vá­sá­rol a BÉT-ben az UniCredit Bank Hungary Zrt.-től. Mindez olyan vezetőt igé­nyel, aki képes maradéktalanul megfelelni az átalakult osztrák többségi tu­laj­do­­nosi kör elvárásainak.
2008.06.16. 13:25
 
 
Újabb történelmi csúcson az üzemanyagok az ára
Emeli bruttó 5-5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdától a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az üzemanyagárak - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI. A szerdai emeléssel a gázolaj átlagára 335 forint, a 95-ösé pedig 317 forint lesz. A Mol legutóbb május 19-én emelte az üzemanyagok árát: akkor a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 2 forinttal növelte a társaság. A legolcsóbb és a legdrágább gázolaj ára között mintegy 25 forint, a benzin esetében pedig körülbelül 26 forint a különbség.
2008.06.16. 12:56
 
 
Közel tízmilliárd jut közmunkaprogramra
Közel tízmilliárd forintot fordít a kormány az idén közmunkaprogramra, amivel több tízezer ember juthat legális munkához - jelentette be Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter. A miniszter utalt arra, hogy Magyarország az Európai Unió foglalkoztatási statisztikáit tekintve "a hátul kullogó országok" között van, de ezt az alacsony képzettségűek alacsony foglalkoztatottsága okozza, miközben a képzett munkavállalók foglalkoztatási rátája az uniósnak megfelelő. Szerinte ezért fontos, hogy a közmunkaprogramokat - amelyekre az idén 9,5 milliárd forint áll rendelkezésre - egyre inkább kiegészíti a képzés, a hosszabb futamidejű programok alatt akár OKJ-s képesítést is szerezhetnek a résztvevők.
2008.06.16. 12:37
 
 
Váratlanul Bejrútba érkezett Condoleezza Rice
Előre be nem jelentett látogatásra Bejrútba érkezett hétfőn Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Rice, úton Jeruzsálemből a libanoni fővárosba, a vele tartó újságíróknak kijelentette: biztosítja a bejrúti vezetést a libanoni demokráciának, szuverenitásnak nyújtandó amerikai támogatásról, és tárgyalni kíván arról, miként segítheti Washington egy szabad Libanon intézményeit. Az amerikai támogatásra azért is szüksége van a törékeny libanoni kormánynak, mert a katonai és politikai hatalommal egyaránt rendelkező Hezbollah síita fegyveres szervezet egy májusban kötött kompromisszumos megállapodásban elérte, hogy vétójogot gyakoroljon a bejrúti kormány felett.
2008.06.16. 12:28
 
 
Közérdekű munkára ítélték Budaházyékat az Erzsébet-híd lezárásáért
Harminc nap közérdekű munkára ítélte Budaházy Györgyöt és öt társát az Erzsébet-híd hat évvel ezelőtti lezárása miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság nem jogerősen hétfőn. A bíróság közérdekű üzem megzavarásának kísérletében mondta ki bűnösnek a vádlottakat. Az ítélet szerint ez esetben a közérdekű üzem a BKV, ám miután a működés jelentős mértékű megzavarása nem következett be, a cselekmény kísérleti szakaszban maradt. Az Erzsébet-híd forgalmát 2002. július 4-én, egy hétköznap reggel keresztbe állított személygépkocsikkal akasztotta meg néhány tucatnyi demonstráló, és a forgalom csak délre állt helyre.
2008.06.16. 12:10
 
 
Májusig a tavalyihoz hasonló vendégforgalom a Balatonnál
Az év első öt hónapjában a tavalyi évhez hasonlóan alakult a Balaton-régió vendégforgalma: a vendégek száma kis mértékben, 2,1 százalékkal nőtt, míg a vendégéjszakáké 0,2 százalékkal mérséklődött - mondta a Rosta Sándor, a Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke. A 18 meghatározó balatoni szálláshelyadó adatszolgáltatásai alapján készülő gyorsmérleg szerint január elejétől május végéig 7,1 százalékkal több magyar, és 8,6 százalékkal kevesebb külföldi vendég érkezett az üdülőrégióba. A vendégéjszakák tekintetében a magyar vendégek 4,4 százalékkal több, míg a külföldiek 4,7 százalékkal kevesebb időt töltöttek a magyar tengernél, mint egy évvel korábban.
2008.06.16. 12:06
 
 
EURO-2008: Törökország bejutott a negyeddöntőbe
A török válogatott kétgólos hátrányból fordítva győzött 3-2-re Csehország csapata ellen, s ezzel továbbjutott a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjából. Fatih Terim együttese ezzel a második helyen végzett és a negyeddöntőben a horvát válogatottal találkozik, míg a cseh válogatott búcsúzott a kontinenstornától. A svájci együttes győzelemmel búcsúzott az Eb-től: a hazai közönség előtt szereplő együttes Hakan Yakin két góljával nyert a portugálok ellen. A mérkőzésnek már nem volt tétje, hiszen korábban eldőlt, hogy Portugália csoportelsőként jut tovább a negyeddöntőbe.
2008.06.16. 11:41
 
 
Férfi tenisz-világranglista: nincs változás
A múlt heti tornák nem hoztak változást a férfi teniszezők világranglistáinak élcsoportjában. A hagyományos rangsort a vasárnap Halléban győztes svájci Roger Federer, az idei eredményeket összegző ATP Race-t pedig a Queen,sben diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal vezeti.
2008.06.16. 11:23
 
 
Megszűnt a klórgáz szivárgás Bátán
Hétfőn este hat óra körül megszűnt a klórgáz szivárgása a Tolna megyei Bátán, a meghibásodott palackot Budapestre szállították - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-t. A bejelentés 8 óra 49 perckor érkezett Bátáról, a Sík utca és a Vágóhíd utca sarkán lévő vízműtelepről, miszerint egy 130 kilogramm klórgázt tartalmazó palack szelepe megsérült és a gáz folyamatosan szivárog - mondta Szilasi Lajos alezredes. A helyszínre a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság veszélyhelyzeti felderítő csoportja, a bátaszéki és a mohácsi tűzoltók vonultak ki. A lakosságot a vízműtelep 100 méteres körzetében, szélirányban 200 méteres távolságban kitelepítették.
2008.06.16. 11:10
 
 
Virágzik a plasztikai sebészet Nagy-Britanniában
Bár a britek is érzik már a pénzügyi megszorításokat, növekvő számban hajlandóak akár több millió forintnak megfelelő fontot kifizetni kozmetikai célú műtétekre, közli egy hétfői jelentés. Az ország legnagyobb kozmetikai orvosi csoportjának adatai szerint az elmúlt tíz hónapban 35 százalékkal nőtt meg az igény az efféle beavatkozások iránt. A hasplasztika iránt, amely hárommillió forintnál is drágább, 59 százalékkal emelkedett a kereslet, mellnagyobbítást pedig 40 százalékkal többen szeretnének. A beavatkozások iránti érdeklődés különösen nagy Londontól Leedsig és Cheshire-ig, vagyis a labdarúgók - és feleségeik - körében népszerű környékeken.
2008.06.16. 11:07
 
 
A román szociáldemokraták szerezték a legtöbb polgármesteri mandátumot
A román Szociáldemokrata Párt (PSD) szerezte meg a legtöbb polgármesteri mandátumot a romániai helyhatósági választások második fordulójában. A román központi választási iroda hétfőn közzétett részleges eredményei szerint, a szavazatok több mint 90 százalékának feldolgozottsága után a PSD polgármesterjelöltjei győztek 433 településen. Második helyen végzett a Demokrata Liberális Párt (PD-L), amely 405 polgármesteri mandátumot szerzett a második fordulóban. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség harminc polgármesteri mandátumot, a Magyar Polgári Párt (MPP) pedig öt polgármesteri széket szerzett.
2008.06.16. 10:30
 
 
Peking 2008: bizonytalan, hogy mikor jut el Tibetbe az olimpiai láng
Ismét változott az olimpiai láng menetrendje: a fáklyaváltó hétfői csungcsingi útja után a korábbi tervekkel ellentétben a staféta nem Tibetben, hanem közvetlenül Hszincsiang-Ujgur autonóm területen folytatódik. Ezután vinnék át Tibetbe, utána pedig Csinghaj tartományba. Nem ez az első eset, hogy a pekingi olimpia szervezőbizottsága (BOCOG) változtat a fáklya útján, korábban a szecsuani földrengés áldozataiért tartott háromnapos nemzeti gyász miatt függesztették fel a láng körútját. A láng szecsuani útja a földrengés miatt augusztus 3-a és 5-e között lesz, az időtartamot pedig az eredeti négyről három naposra csökkentették.
2008.06.16. 10:05
 
 
53%-os volt a szállodák szobakihasználtsága az első 5 hónapban
Az év első öt hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 53 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 6 százalékkal, a vendégéjszakák száma 1 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az év első négy hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 50 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 6 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest.
2008.06.16. 09:10
 
 
Minden korábbinál fontosabb az internet az amerikai politikában
Minden korábbinál fontosabb az internet szerepe az amerikai politikában, főleg az idei elnökválasztási versenyben - derült ki egy vasárnap ismertetett tanulmányból. A Pew Internet and American Life Project kutatása szerint a világhálónak nemcsak minden eddiginél fontosabb, hanem már központi szerepe van a nagypolitikában. Az amerikaiak csaknem fele az interneten tájékozódik a politikáról, webes portálokon kíséri figyelemmel az elnökválasztás eseményeit. A felnőttek 17 százaléka nap mint nap szörföl a politikai hírportálokon, olvassa a kampányok email üzeneteit és szerez be internetes információkat a választásról.
2008.06.16. 09:05
 
 
56-os vértanúk emléknapja: megkoszorúzták Nagy Imre szobrát
Katonai tiszteletadás mellett koszorúzták meg hétfőn a közjogi méltóságok és a kormány, valamint a parlamenti pártok képviselői az 1956-os forradalom és szabadságharc éppen ötven évvel ezelőtt kivégzett mártír miniszterelnökének szobrát a budapesti Vértanúk terén. Az Országgyűlés, a köztársasági elnök, a kormány, az Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság nevében egyetlen közös koszorú elhelyezésével rótta le kegyeletét Nagy Imre és 225 kivégzett mártírtársa emléke előtt Szili Katalin házelnök, Sólyom László köztársasági elnök, Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság elnöke és Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság leköszönt elnöke, valamint a kormány képviseletében Kiss Péter kancelláriaminiszter.
2008.06.16. 09:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 15. helyen
Szávay Ágnes maradt a 15. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic vezet honfitársa, Jelena Jankovic előtt. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Ana Ivanovic (szerb) 4222 pont 2. ( 3.) Jelena Jankovic (szerb) 3715 3. ( 2.) Sarapova (orosz) 3706 4. ( 4.) Kuznyecova (orosz) 3565 5. ( 5.) Gyementyjeva (orosz) 2750 6. ( 6.) Serena Williams (amerikai) 2676 7. ( 7.) Venus Williams (amerikai) 2606 ...15. (15.) SZÁVAY ÁGNES 1645 ...117. (124.) Czink Melinda 289 ...151. (152.) Nagy Kyra 219 ...178. (177.) Arn Gréta 166. Páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 5040-5040 pont, ...30. (30.) Szávay 1330 ...111. (110.) Czink 410 ...178. (188.) Nagy 203.
2008.06.16. 08:59
 
 
EU: kockázatos kijelenteni, hogy megmenthető a reformszerződés
Az Európai Unió soros szlovén elnöksége szerint "kockázatos" kijelenteni azt, hogy megmenthető az unió lisszaboni szerződése, miután Írország népszavazáson nemet mondott annak ratifikálására. Dimitrij Rupel, szlovén külügyminiszter hétfőn Luxemburgban azt mondta: Európának "egy kicsit gondolkodnia" kell a helyzeten, és "elemeznie" azt. Rupel az EU külügyminisztereinek tanácskozására érkezett Luxemburgba. Hozzátette: lehet, hogy ír kollégájának, Michael Martinnak lesz ötlete a helyzet megoldására.
2008.06.16. 08:55
 
Megbocsátotta diákjának 1918-as csínyét egy középiskola
Érettségijének 90. évfordulója alkalmából az andoveri Phillips Akadémia megbocsátotta C. Yardley Chitticknek, hogy Humphrey Bogarttal és más iskolatársaival kiosont az iskolaudvarról 1918-ban. Az intézmény legidősebb élő tanulója ma 107 éves. Az idei évzáró ünnepélyen is megjelent, ahol a jelenlegi iskolaigazgató méltatta az idős férfi életét és az iskolának tett szolgálatait, egyúttal elmondta: Chittick 1918-as naplóbejegyzéséből kiderül, hogy egy tavaszi éjjelen kisurrant az iskola területéről Bogarttal és más barátaival, mivel egy hirtelen kitört tüzet akartak szemügyre venni. Az igazgató kijelentette: a diákok ugyan még hajnali háromkor sem értek vissza, de most mégis minden akkori, a szökésért kirótt büntetést érvénytelenít.
2008.06.16. 07:40
 
 
14 éves fiút késeltek halálra Fényeslitkén
Tizennégy éves fiú a fényeslitkei késelés áldozata, tizenhat éves társát súlyos sérüléssel szállították kórházba; negyvenéves támadójukat a rendőrség elfogta és őrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A gyanúsított még vasárnap este, a fényeslitkei kocsma előtt késelte meg a két fiatalt - mondta Fülöp Gergely. A főhadnagy hozzátette: a tanúk elmondása szerint a fiatalok egy rekesz sört vettek az italboltban, ahol valamin összeszólalkoztak a felnőtt férfivel, aki utánuk ment, majd rúgós késével mindkettőt megszurkálta. A bűncselekmény elkövetése után a késelő elmenekült a helyszínről.
2008.06.16. 07:35
 
 
NBA-döntő: szépített a Lakers, elmaradt a bajnokavatás
A Los Angeles Lakers hazai pályán legyőzte a diadal küszöbén álló Boston Celticst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének ötödik mérkőzésén, ezzel 3-2-re szépített a párharcban. Eredmény: Los Angeles Lakers-Boston Celtics 103-98 (39-22, 16-30, 24-18, 24-28). Legjobb dobók: Bryant 25, Odom 20, Gasol 19, Fisher 15, Farmar 11, illetve Pierce 38, Allen 16, Garnett 13. A döntő hatodik felvonására magyar idő szerint szerdán hajnalban kerül sor Bostonban.
2008.06.16. 07:00
 
 
Fokozott rendőri ellenőrzések Budapesten
Fokozott ellenőrzéseket rendelt el éjfélig Budapest rendőrfőkapitánya az Ötvenhatos Vértanúk Emléknapján rendezendő megemlékezések miatt, hogy megakadályozzák, megelőzzék a közbiztonságot veszélyeztető cselekményeket. Az ellenőrzések során a rendőrök igazoltathatnak, az emberek ruházatát, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják, illetve azok bevitelét a rendezvények, események helyszínére megtilthatják. A megemlékezések helyszínein forgalomkorlátozásokra is kell számítani, különösen az Ötvenhatosok tere közelében, a Műegyetemnél, a Pesti srác emlékműnél a Corvin közben, a Forradalom lángjánál a Kossuth téren és az Új köztemető környékén.
2008.06.16. 07:00
 
 
EURO-2008: Törökország-Csehország 3-2
A török válogatott kétgólos hátrányból fordítva győzött 3-2-re Csehország csapata ellen, s ezzel továbbjutott a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjából. Fatih Terim együttese ezzel a második helyen végzett és a negyeddöntőben a horvát válogatottal találkozik, míg a cseh válogatott búcsúzott a kontinenstornától. Eredmény: Törökország-Csehország 3-2 (0-1). Genf. Gól: Arda (75.), Nihat (87., 89.), illetve Koller (34.), Plasil (62.). Piros lap: Volkan (92.).
2008.06.15. 22:52
 
 
EURO-2008: Svájc-Portugália 2-0
A svájci együttes győzelemmel búcsúzott az Eb-től: a hazai közönség előtt szereplő együttes Hakan Yakin két góljával nyert a portugálok ellen a labdarúgó Európa-bajnokság csoportszakaszának harmadik fordulójában, az A jelű négyesben. A mérkőzésnek már nem volt tétje, hiszen korábban eldőlt, hogy Portugália csoportelsőként jut tovább a negyeddöntőbe és az is, hogy a kontinensbajnokság társrendezői kiesnek a további küzdelmektől. Eredmény: Svájc-Portugália 2-0 (0-0). Bázel, 42 ezer néző. Gól: Yakin (71., 83., utóbbit 11-esből).
2008.06.15. 22:46
 
 
Lejátszották a Nagy Imre-per teljes hanganyagát az 50. évfordulón
Hétfőtől vasárnapig játszották le Budapesten a Centrális Galériában a Nagy Imre-per teljes, ötvenkét órás hanganyagát, amelynek keretében az érdeklődők először ismerhették meg a népbírósági koncepciós eljárás minden részletét; a hanganyagot a per ötvenedik évfordulóján tették közzé, pontosan azokon a napokon és ugyanabban az időbeosztásban, ahogy az fél évszázada megtörtént.
2008.06.15. 20:15
 
 
Bush még egy utolsó kísérletet tesz, hogy elkapja Oszama bin Ladent
George Bush amerikai elnök még egy utolsó kísérletet tesz, hogy elkapja Oszama bin Ladent, az al-Kaida terrorszervezet vezérét, aki feltehetően Pakisztán hegyvidéki körzetében rejtőzik - vált ismertté vasárnap Pentagon-forrásokból. Az amerikai katonai felderítés névtelenséget kérő tisztviselői elmondták: újabb titkos hajtóvadászatot indított a hivatalából 2009 januárjában távozó Bush elnök Oszama bin Laden kézre kerítésére. Bush azzal az örökséggel akarja ugyanis elhagyni a Fehér Házat, hogy megdöntötte Szaddám Huszein iraki diktátor hatalmát és elkapta a 2001. szeptember 11-i merényletek kiötlőjét, így biztonságosabbá tette a világot.
2008.06.15. 18:30
 
 
A szlovák államfő szívesen látogatna Magyarországra
Ivan Gasparovic szlovák államfő szerint a magyar fél ódzkodik attól, hogy hivatalos látogatásra hívja meg őt Magyarországra. A négy éve hivatalban levő szlovák államfő vasárnap a Markíza televízió vendégeként nyilatkozva szólt arról, hogy mennyire gyümölcsözőek lehetnének hivatalos megbeszélései Sólyom Lászlóval, de magyar partnerétől máig nem kapott meghívást.
2008.06.15. 17:07
 
 
Lezárták az urnákat a romániai helyhatósági választásokon
Magyar idő szerint este nyolckor lezárták az urnákat Romániában, ahol vasárnap a helyhatósági választások második fordulóját rendezték meg. A választásra jogosultaknak csaknem 1500 településen kellett polgármestert választaniuk a versenyben maradt két jelölt közül. Összesen körülbelül 80 erdélyi településen mérettettek meg a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Magyar Polgári Párt (MPP) jelöltjei. A román központi választási iroda adatai szerint a jogosultak körülbelül ugyanolyan arányban jelent meg az urnák előtt, mint a két héttel ezelőtt rendezett első fordulóban. Helyi idő szerint délután ötig a választásra jogosultak egyharmada voksolt.
2008.06.15. 16:20
 
 
MSZP: tegyen feljelentést Orbán Viktor, ha tud visszaélésekről
Az MSZP arra szólítja fel Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, hogy tegyen feljelentést, ha tudja, mely beruházásoknál történt visszaélés - mondta Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője. Az ellenzéki pártelnök egy televíziós interjúban korábban arról beszélt, hogy hosszú listájuk van arról, milyen beruházásoknál és döntéseknél történt nyilvánvalóan korrupció vagy visszaélés - közölte a szocialista politikus, aki szerint nincs Magyarországon politikai válság, bár Orbán Viktornak igénye lenne rá. A képviselő elmondta, Orbán Viktor szakmája szerint jogász, pontosan tudja, hogy ha tudomása van egy bűncselekményről és nem tesz feljelentést, akkor maga is bűnrészessé válik.
2008.06.15. 15:15
 
 
Török-rali: Hirvonen nyert
A finn Mikko Hirvonen nyerte meg a Török-ralit, a világbajnoki sorozat nyolcadik futamát, és sikerével átvette a vezetést összetettben a címvédő francia Sébastien Loebtől. A 27 éves győztes idei második versenyén diadalmaskodott. Eredmények (19 gyorsasági, 360,12 km): 1. Mikko Hirvonen, Jarno Lehtinen (finn, Ford Focus) 4:42:07.1 ó, 2. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila (finn, Ford Focus WRC) 7.9 mp hátrány, 3. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroe:n C4 WRC) 25.7 mp h. A vb állása (15-ből 8 futam után): 1. Hirvonen 59 pont 2. Loeb 56 3. Latvala 34.
2008.06.15. 14:45
 
 
Argentína szobrot állított szülöttjének, Che Guevarának
Szobrot állított nagy szülöttjének, Ernesto "Che" Guevarának Rosario argentin város szombaton. A négy méter magas bronz alkotás avatási ünnepségén több ezer helybéli vett részt a forradalmár nyolcvanadik születésnapján. Az avatási ceremónián jelen volt Aleida Guevara, Che lánya, valamint Aramis Fuente kubai nagykövet. A szobrot mintegy 75 ezer darab kulcsból öntötték, amelyeket az ügyért elkötelezett argentinok adományoztak e nemes célra. A forradalmárt Bolíviában fogták el és végezték ki 1967-ben.
2008.06.15. 14:43
 
 
A Le Monde szerint egyértelművé vált az EU intézményi válsága
Miközben Párizs azt hangsúlyozza, hogy az Európai Unió július 1-jén kezdődő francia elnöksége mindent meg fog tenni, hogy az EU reformszerződésének írországi "incidense" ne okozzon válságot, a Le Monde című francia napilap hét végi száma szerint az ír "nem" éppen a szervezet több mint egy évtizede tartó intézményi válságára világított rá: a hidegháború vége óta az EU képtelen működését a folyamatos bővítésekhez igazítani, pedig a tagországok számának növekedésével elengedhetetlenné vált az intézményi reform. A mértékadó újság szerint egy megoldás létezik: a jelenlegi EU mellett létre kell hozni azon országok külön csoportját, amelyek elfogadják a minősített többségi szavazás elvét az integráció elmélyítése érdekében.
2008.06.15. 14:30
 
 
Véget ért a "Bringázz a munkába" kampány
Nagyjából 170 tonna szén-dioxid-kibocsátástól kímélte meg a környezetet a Bringázz a munkába kampány több mint hatezer résztvevője - hangzott el a közlekedési tárca szemléletformáló kerékpáros akciójának záró rendezvényén vasárnap, a budapesti Millenáris Velodromban. A tavalyi, első kampány még csak a budapestieknek szólt. A közel kétezer részvevő nagyjából 21 tonna szén-dioxid-kibocsátást spórolt meg. Idén már országos akció indult, amelyből egyéniben és a 763 regisztrált csapatban összesen 6.143 munkavállaló vette ki a részét. Azt vállalták, hogy április 22. és május 31. között legalább tízszer kerékpárral mennek dolgozni.
2008.06.15. 14:15
 
 
Kerékpárosbarát munkahely pályázat indul
Akár 200 millió forintot is kaphatnak vállalkozások, civil szervezetek és állami intézmények kerékpárosbarát munkahely kialakítására - jelentette be Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter Budapesten, a Bringázz a munkába című kampány záró rendezvényén. A június 30-án induló uniós pályázaton 1 millió és 200 millió forint közötti vissza nem téritendő támogatás igényelhető kerékpártároló, öltöző és zuhanyzó építésére. "A fenntartható életmód és fogyasztás program keretében meghirdetett pályázat révén olyan mintaprojektek kidolgozása és megvalósítása kezdődhet el, amelyekkel tovább növekedhet a környezettudatos alternatív közlekedési formák népszerűsége" - mondta a tárcavezető.
2008.06.15. 13:11
 
Kelet-Európa a leggyorsabban növekvő televíziós piac
Kelet-Európa a leggyorsabban bővülő televíziós piac a világon - állapította meg elemzésében a DisplaySearch. A terület vezető piackutató cége szerint a világ tv-piaca 24 százalékkal fog növekedni 2007-2012 között, 42,9 millió darabról 53,1 millióra. Ezen belül a kelet-európai piacon 31 százalékkal 15,4 millióra bővül az eladás 2012-ben. A piackutatók szerint különösen a lapos képernyőjű televíziók iránt növekszik a kereslet a régióban, olyan ütemben, mint Japánban és Nyugat-Európában nőtt 2005-ben és 2006-ban. Az elemzés kitér arra is, hogy Nyugat-Európában a hagyományos katódsugaras képernyős készülékek mindössze 5%-os piaci részesedéssel bírnak, s 2010-ben teljesen el fognak tűnni a piacról.
2008.06.15. 12:15
 
 
Fidesz: felesleges pénzkidobás a kormányszóvivő.hu
Újabb felesleges pénzkidobásnak nevezte Cser-Palkovics András a kormányszóvivő.hu internetes oldalt, amelyre 200 millió forintot költ el a kormány; erről a Fidesz szóvivőhelyettese sajtótájékoztatón beszélt. "Nagyon-nagyon eltúlzottnak tarthatjuk (...) egy honlap elkészítéséért és egy éves üzemeltetéséért" a 200 millió forintot - fogalmazott Cser-Palkovics. Hozzátette: még a nagyon igényes, nagyon drága honlapok is ennek az összegnek a töredékéből megvalósulnak. A Fidesz szóvivőhelyettese érthetetlennek nevezte, hogy a kormány miért költ el ennyi pénzt erre a célra, amikor a Miniszterelnöki Hivatalnak (MeH) van honlapja, ahol eddig megjelentek és a jövőben is megjelenhettek volna a kormányszóvivői tájékoztatók anyagai.
2008.06.15. 12:00
 
 
Romániában megkezdődött a helyhatósági választások 2. fordulója
Romániában vasárnap reggel megkezdődött a helyhatósági választások második fordulója. A helyi idő szerint reggel hét órakor megnyílt szavazóhelyiségekben a választópolgárok az első fordulóban, pontosan két héttel korábban már állást foglaltak, hogy kiket szeretnének a jövőben a helyhatósági intézmények élén látni. A városok polgármesteri tisztségét azonban csak azok a jelöltek nyerhették meg akkor, akik megszerezték a voksok legalább felét plusz egy szavazatot. Így a 3183 polgármesteri mandátumnak akkor még csak valamivel több mint a fele "kelt el", most még 1474 településen kell megmérkőzniük második fordulóban azoknak a jelölteknek, akik két héttel ezelőtt az első két helyen végeztek.
2008.06.15. 11:15
 
15 afgán felkelőt öltek meg a börtönfoglyok utáni hajtóvadászatban
Legkevesebb 15 felkelőt öltek meg az afgán hadsereg és a koalíciós erők katonái Afganisztán déli részén a pénteken megszökött foglyok utáni hajtóvadászatban. Az amerikai csapatok vezette koalíciós haderő vasárnapi tájékoztatója szerint nem bizonyosodott be, hogy a megölt felkelők között vannak kiszabadult börtönfoglyok is. A hadművelet során öt felkelőt fogságba ejtettek. A tálib lázadók péntek este rohamozták meg Dél-Afganisztán legnagyobb börtönét Kandahár városában. Afgán hivatalos források szerint az összehangolt támadás során 870 börtönfogoly szökött meg, köztük 390 tálib.
2008.06.15. 11:00
 
Korrupciós vizsgálat indult több Bayer-alkalmazott ellen
Korrupció gyanúja miatt a Bayer vegy-és gyógyszeripari cég kilenc dolgozója ellen folyik vizsgálat Németországban. Német lapbeszámolók szerint a munkatársak kenőpénzt fogadtak el egy építőipari cégtől, amely így karbantartási munkálatokra kapott megbízást a német csoporttól. A kár 10 millió euró körüli. A vállalat szóvivője szerint az ügy szálai még a tavalyi évre nyúlnak vissza, amikor a cégnél bizonyos szabálytalanságokat fedeztek fel. A vizsgálatba bekapcsolódott az államügyészség is, és tavaly májusban több Bayer-irodát is átkutattak. Ezt követően néhány héttel ezelőtt a konszern vezetése nyolc munkatársat felmentett a munkavégzés alól, egyet pedig azonnali hatállyal elbocsátottak.
2008.06.15. 10:50
 
 
EURO-2008: Görögország a legkorábban kiesett címvédő
A görögök második, szombati veresége révén először fordul elő a labdarúgó Európa-bajnokságok történetében, hogy a címvédő alakulat már két csoportkör után biztos búcsúzónak számítson. A 2004-es portugáliai Eb-t megnyerő kék-fehér együttes a negyedik, amely a csoportmérkőzések után kiesik, de korábban a németek (1984-ben és 2000-ben) valamint a dánok (1996-ban) sorsa csak a harmadik meccsüket követően pecsételődött meg. A címvédők fekete krónikájához tartozik még a franciák fiaskója, akik 1988-ban az Eb-re sem jutottak ki.
2008.06.15. 10:10
 
Új pályázat a magyar-ukrán beruházások támogatására
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásából új pályázatot írt ki a Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (VÁTI Kht.) a határon átnyúló magyar-ukrán beruházások támogatására - közölte az ügynökség sajtóreferense az MTI-vel. A pályázók a gazdasági, humán erőforrás, oktatási, kulturális és innovációs, környezet- illetve természetvédelmi, valamint helyi infrastrukturális fejlesztésekhez kaphatnak 2,7 és 27 millió forint közötti összegben támogatást - mondta Huszár Anita. A beruházási hozzájárulást az Európai Gazdasági Térség (EGT) és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus alapjából nyerhetik el a pályázók.
2008.06.15. 10:00
 
 
Ingyenes McCartney-koncert Kijevben
Közel 200 ezren - közöttük Leonyid Kucsma ukrán exelnök és Mihail Szaakasvili grúz államfő - hallgatták szombat este Kijevben a zuhogó esőben Paul McCartney koncertjét, aki egy ukrán milliárdos meghívására lépett fel az ukrán fővárosban. Az énekes, aki a jövő héten lesz 66 éves, ukránul üdvözölte a nézőket, és megköszönte, hogy az eső ellenére eljöttek a koncertre. A Függetlenség terén, a 2004. évi "narancsszínű forradalom" színhelyén felállított, 53 méter széles és 20 méter magas színpadon tartott koncertet öt ukrán nagyvárosban óriás kivetítőkön és a közszolgálati televízió több csatornáján is nézni lehetett. McCartney több Beatles- és Wings-dalt, valamint néhány egyéni számot is előadott, amelyeket internetes szavazáson választottak ki.
2008.06.15. 10:00
 
 
Fokozott figyelmet kér a szülőktől vakáció idejére a rendőrség
Fokozott figyelmet kér a rendőrség a szülőktől az iskolaév végeztével, hogy a felügyelet alól kikerülő gyermekek ne váljanak bűncselekmények áldozatává, esetleg rossz társaságba keveredve azok elkövetőivé - tudatta a BRFK a honlapján. "Unatkozó, kedveszegett gyermekek lakáskulccsal a nyakukban, ez valószínűleg mindenki számára ismerős látvány. Az egyik legnagyobb gond az, amikor a szülők csak a napi zsebpénzt adják oda a gyermeknek azt gondolva, hogy a vele való törődés ezzel megoldott" - fogalmaz a rendőrségi közlemény.
2008.06.15. 09:30
 
Elfogadta a tervtanács a Bosnyák téri városközpont terveit
Elfogadta a Bosnyák téri Mundo Városközpont terveit a Központi Építészeti- Műszaki Tervtanács - közölte a lengyel Echo Investment beruházó az MTI-vel. A hatályos szabályozás szerint a tervtanács csak véleményezheti a terveket, döntési joga nincs. A gyakorlatban az engedélyt kiadó építési hatóság többnyire figyelembe veszi a szakmai testület véleményét. A közlemény kiemeli, hogy a főként építészeti funkciókat hangsúlyozó 2007. novemberi tervtanácsi prezentáció óta a koncepció alapjaiban nem módosult, a most bemutatott tervek részleteiben kidolgozottabbak lettek.
2008.06.15. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370[2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista