2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Nukleáris vészhelyzetek elhárítását gyakorolta a katasztrófavédelem
Lezárult az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sugárvédelmi szakkiképzése. Öt napon át, két váltásban a megyei Veszélyhelyzeti Felderítő Csoportok, valamint a Budapest és Pest megye védelmét ellátó Veszélyhelyzeti Felderítő Szolgálat mintegy 40 munkatársa vett részt az oktatáson a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Hajdúszoboszlói Kiképző Bázisán.
2008.06.17. 15:24
 
A multik nem foglalkoztatnak fogyatékkal élőket
„Az egyéni vállalkozók és kisvállalatok aránylag nyitottak arra, hogy fogyatékkal élőket vagy megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztassanak. Sajnos ez nem mondható el sem a közép méretű cégekről, sem a multinacionális vállalatokról” – ismertette felmérésének eredményét Gyülingné Schindler Rózsa, a Székesfehérvári Regionális Képző Központ igazgatója a MindenTanulásban. Még mindig kevés cég hajlandó őket foglalkoztatni, annak ellenére, hogy jelentős támogatást kapnak utánuk.
2008.06.17. 15:19
 
 
Gyurcsány Ferenc kedden konzultál az SZDSZ vezetésével
Jövő héten kedden találkozik az SZDSZ vezetőivel Gyurcsány Ferenc. Ezt maga a kormányfő jelentette be az MSZP-frakció ülésének szünetében, kedden Budapesten. A találkozón abban kell egyetértésre jutni, melyek azok a konkrét intézkedések, amelyekkel a gazdaság dinamizálása kormányzati vagy egyéb eszközökkel ösztönözhető, de határozni kell adó- és járulék kérdésekben is - közölte a kormányfő újságírókkal. Gyurcsány Ferenc az egyeztetés kérdései közzé sorolta azt is, hogyan lehet az állami költségvetés kiadási oldalán olyan takarékos politikát folytatni, ami lehetőséget teremt a munkát terhelő adók és járulékok csökkentésére, illetve hogyan lehet munkára ösztönző szociális rendszert kialakítani.
2008.06.17. 15:15
 
 
Kreativitás és komolyzene
„Most még úgy tűnhet, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ha nem változtatunk, 10-15 év múlva kiürülhetnek a komolyzenei koncerttermek.” – állítja Erdődy Orsolya a most megalakult KLASSZ Zenei Iroda vezetője. A Hungarofest Kht-n belül létrehozott iroda, nagy komolyzenei évadokat, fesztiválokat, ösztöndíjakat koordinál majd, másképpen. A komolyzene törzsközönsége mellett a fiatalokra összpontosít, kreatív és dinamikus kommunikációval kívánja megszólítani őket, bevonva őket a tervezésbe is, „hiszen – állítja - csak így érhető el, hogy ne tűnjön el szép lassan a komolyzene közönsége.”
2008.06.17. 15:11
 
 
MACS: két pozitív magyar doppingeset
Május 24-én Baráth János erőemelő, május 25-én Meixner Mónika atléta doppingellenőrzése során az A minta pozitív eredményt hozott - tájékoztatta a Magyar Antidopping Csoport az MTI-t. "Az "A" minta pozitív vizsgálati eredménye önmagában nem jelenti a doppingvétség megállapítását, a versenyző kérheti a "B" jelű minta analízisét. Az érintett sportág sportszövetsége jogosult a doppingvétség megállapítására az előzetes felülvizsgálati eljárás folyamán" - áll a MACS közleményében, amely a sportolók tájékoztatása után, az érintett sportszövetséggel egyeztetve került kiadásra.
2008.06.17. 15:01
 
 
Két magyar fiatalt vertek meg Temerinben
Súlyosan bántalmaztak Temerinben két magyar fiatalembert - tájékoztatta az MTI-t a Vajdasági Magyar Demokrata Párt (VMDP) helyi szervezete. A párt szülőktől kapott információkra hivatkozva arról számolt be, hogy június 14-én a Vajdaságban, Temerinben minden ok nélkül megtámadták, és súlyosan bántalmazták az utcán békésen közlekedő 19 éves K. Rolandot és a 18 éves K. Viktort. K. Rolandot sörösüveggel leütötték és megrugdosták. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az újvidéki kórházban szombaton sürgős műtéti beavatkozásra volt szükség, hogy ne veszítse el látását. Az incidenst követően a tettesek terepjárójukba pattantak és elmenekültek a helyszínről.
2008.06.17. 14:57
 
 
Nem bizonyított, hogy a mobiltelefon növelné a rák kockázatát
Nem növeli a daganatos megbetegedések kockázatát a mobiltelefonok használata - erre a következtetésre jutott a német szövetségi sugárvédelmi hatóság legújabb kutatása során. A szakértők több mint 50 kutatási projekt keretében vizsgálták a mobiltelefonok egészségre gyakorolt hatásait. Megállapították, hogy sem a vezeték nélküli telefonok, sem azok töltőállomásai nem növelik az agytumor kialakulásának veszélyét, sőt a fejfájás vagy az alvászavarok sem hozhatók összefüggésbe a készülékekkel. A mobiltelefonálás gyermekekre gyakorolt hosszú távú hatása azonban máig nem tisztázott, ezen a területen további kutatásokra lenne még szükség.
2008.06.17. 14:34
 
 
GfK: tavaly 104 ezer forintot költött ruházatra egy háztartás
A magyar háztartások tavaly ruházati termékekre, cipőre és kiegészítőkre átlagosan 104 ezer forintot költöttek, ami 1,8 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet kedden. A GfK vizsgálata szerint a textilpiac 2006. évi rekordforgalmát követően 2007-ben a háztartások kevesebbet költöttek ruházati termékekre. A ruházati piac mérete értékben kifejezve 2006-ig minden évben növekedett a megelőző évhez képest, és 2006-ban elérte a rekordnak számító 358,1 milliárd forintot. A magyar háztartások által ruházati termékekre költött összeg nagysága azonban 2007-ben 3,7 százalékkal 345,5 milliárd forintra esett vissza.
2008.06.17. 14:01
 
 
A szlovák államfő aláírta a közoktatási törvényt
Ivan Gasparovic szlovák államfő kedden aláírta az új közoktatási törvényt, amelyet a koalíciós pártok szavazatai nyomán, s az ellenzéki pártok minden észrevételét mellőzve a pozsonyi parlament a közelmúltban fogadott el. Habár a parlamenti vita során Dusan Mikolaj oktatási miniszter a Magyar Koalíció Pártjának engedményeket tett, ezeket az időközben napvilágra került végrehajtási rendelkezésekkel gyakorlatilag semmissé tette. Ezt az bizonyítja, hogy a jövőben a magyar iskolák számára készült tankönyvekben már csak a szlovák nyelvű helységneveket szabad feltüntetni, és a helységek magyar nevét egy-egy kiadványban csak egyszer, a szlovák név mögött, zárójelek között engedélyezik leírni.
2008.06.17. 13:26
 
 
Megúszta a vádemelést Britney Spears a gázolás ügyében
Nem indul hivatalos eljárás Britney Spears ellen, jóllehet egy lesifotós azzal vádolta meg az utóbbi években inkább botrányairól hírhedt énekesnőt, hogy autójával tolatva szándékosan áthajtott a lábán. Az eset még tavaly novemberben történt, és a fotós hat hónappal később, májusban tett feljelentést a rendőrségen. Az ügyészség azonban úgy ítélte meg az incidensről készült videofelvétel alapján, hogy nem lehet bizonyítani a szándékosságot. A felvételen látszik, hogy hatalmas zaj és kavarodás volt az énekesnő autója körül, képtelenség bizonyítani, hogy a gyanúsított észrevette volna a fotós lábát az autója alatt.
2008.06.17. 12:42
 
 
Eladhatóbbak az idén a balatoni ingatlanok
Élénkül a balatoni ingatlanforgalom, ez azonban nem jár áremelkedéssel, hanem csak eladhatóvá teszi az épületeket az Otthon Centrum elemzése szerint. A legkeresettebbek az új építésű lakóingatlanok a Balaton partján, de az újszerű, víz közeli 30-55 millió forintba kerülő családi házakat is keresik a vevők. A sorházaknál 20 millió forint a felső vételár, és ugyanennyit adnak a vásárlók a 400-600 négyzetméteres telken álló, felújításra szoruló 50-60 négyzetméteres nyaralókért. Itt is feltétel, hogy közel legyen a tó. Az ingatlancég felmérése szerint továbbra sem lehet eladni a fizetővendéglátásra épült, nagyméretű villákat.
2008.06.17. 12:36
 
 
Budapest GP: első helyen emelhetik ki Szávayt
Július 5. és 13. között a Római Teniszakadémián rendezik meg a Gaz de France elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát, amelyen várhatóan Szávay Ágnes lesz az első kiemelt. Márky Jenő versenyigazgató elmondta, hogy a hagyományos fővárosi viadalra elkészült a négyezer fő elhelyezésére alkalmas lelátó is. "A Roland Garros után itthon, kemény pályán készültem, úgy érzem, jó formában vagyok, és már alig várom, hogy ismét füvön teniszezhessek" - mondta a világranglistán jelenleg 15. Szávay, aki kedd délután utazik el a hétfőn kezdődő angol nyílt teniszbajnokságra, Wimbledonba.
2008.06.17. 12:32
 
 
Budapest GP: első helyen emelhetik ki Szávayt
Július 5. és 13. között a Római Teniszakadémián rendezik meg a Gaz de France elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát, amelyen várhatóan Szávay Ágnes lesz az első kiemelt. Márky Jenő versenyigazgató elmondta, hogy a hagyományos fővárosi viadalra elkészült a négyezer fő elhelyezésére alkalmas lelátó is. "A Roland Garros után itthon, kemény pályán készültem, úgy érzem, jó formában vagyok, és már alig várom, hogy ismét füvön teniszezhessek" - mondta a világranglistán jelenleg 15. Szávay, aki kedd délután utazik el a hétfőn kezdődő angol nyílt teniszbajnokságra, Wimbledonba.
2008.06.17. 11:55
 
 
EURO-2008: Németország-Ausztria 1-0
A német válogatott 1-0-ra legyőzte a társrendező Ausztria együttesét a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának utolsó, harmadik fordulójában, ezzel a horvátok mögött a kvartett második helyén végzett és bejutott a negyeddöntőbe. A németek így a nyolc között az A csoport győztesével, azaz a portugálokkal találkoznak csütörtökön. Az összecsapást Michael Ballack 49. percben szerzett bombagólja döntötte el. A csoport másik mérkőzésén a továbbjutását már korábban biztosító Horvátország 1-0-ra nyert az Eb-től búcsúzó Lengyelország ellen. A horvát együttes nyugodtan futballozott, a lengyelek ugyan becsülettel küzdöttek, de alig akadt említésre méltó helyzetük.
2008.06.17. 11:41
 
 
Betiltják a hagyományos villanykörtéket Új-Zélandon
Kivonják a forgalomból és modern, energiatakarékos fénycsövekre cserélik a hagyományos izzókat 2009 októbere Új-Zélandon az üvegházhatású gázok kibocsátásának és az energiára fordított költségek csökkentése érdekében. A hagyományos technológiával gyártott izzók teljesítménye egyáltalán nem hatékony: a felhasznált energiának mindössze öt százaléka nyújt fényt, a maradék pedig hő formájában kárba vész - érvelt az új-zélandi energiaügyi miniszter a jövő októbertől hatályba lépő rendelkezés mellett. Az égők újabb generációi, a kompakt fénycsövek költséghatékonyabbak, energiatakarékosak és kevésbé károsítják a környezetet.
2008.06.17. 11:16
 
 
A kisebbségi ombudsman veszélyesnek tartja a monoki példát
Törvény- és alkotmányellenes, emellett diszkriminatív a monoki és a hozzácsatlakozott más települési önkormányzatok azon döntése, hogy a segélyek kifizetését munkához kötik - közölte az ügyben indított vizsgálati eredményeit ismertetve Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, hozzátéve: a monoki példát rendkívül veszélyesnek tartja. A mintegy 30 oldalas jelentés megállapítja, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település példáját követve Ivád, Sárospatak és Kerepes önkormányzata rendeleteiben nem csak tudatosan sért törvényt, de felmerül a közvetett diszkrimináció lehetősége is.
2008.06.17. 11:11
 
 
Pszichológusok is közreműködtek a durva vallatási módszerek kidolgozásában
Pszichológusok szaktudását is igénybe vette az amerikai titkosszolgálat, hogy kidolgozza a terroristagyanús személyekkel szembeni durva vallatási módszereket, egyebek mellett a kutyákkal való megfélemlítést, a meztelenre vetkőztetést és a huzamosabb állásra való kényszerítést - állapította meg egy washingtoni szenátusi bizottság. A katonai bizottság által indított vizsgálat azt is megállapította, hogy mielőtt Donald Rumsfeld akkori védelmi miniszter jóváhagyta e durva és megalázó vallatási eljárások alkalmazását, a hadsereg jogászai figyelmeztették a kormányt, hogy törvénybe ütközőek lehetnek az ilyen módszerek, de ezt figyelmen kívül hagyták - mondták a vizsgálati anyagot ismerő illetékesek.
2008.06.17. 11:10
 
 
Magyarországon vásárolják a legtöbb autót a visegrádi térségben
Az EU új tagországaiban májusban - az egész Európára jellemző irányzatnak megfelelően - csökkent az új autók vásárlása az egy évvel korábbihoz képest, a tavaly májusinál kevesebb munkanap miatt és részben a magas üzemanyagárak riasztó hatására, de az első öt hónapban továbbra is a nyugat-európaival ellentétes volt az irányzat: ott 1,5 százalékkal kevesebb, ezen a térfélen 9,8 százalékkal több új autó kapott rendszámot, mint a tavalyi első öt hónapban. Az európai autógyártók szövetségében (ACEA) hét végén közölt adatokból az is kiderül, hogy a visegrádi országok közül továbbra is Magyarországon fogy a legtöbb kocsi.
2008.06.17. 09:55
 
 
A miniszterelnök egyeztetést kezdeményez Fodor Gáborral
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egyeztetést kezdeményez Fodor Gáborral, az SZDSZ elnökével a következő két év politikájáról - jelentette be Daróczi Dávid kormányszóvivő kedden Budapesten újságíróknak, miután a kormányfő beszédet mondott az MSZP-frakció ülésén. A kormányfő MSZP-frakció ülésének szünetében bejelentette: jövő héten kedden találkozik az SZDSZ vezetőivel. Daróczi Dávid az SZDSZ-szel való egyeztetésről azt mondta: ha lesz olyan program, amit mind a két párt támogat, előre lehet lépni, és meg lehet beszélni, hogyan valósítsák meg azt. "Szó nincs a miniszterelnök személyéről. Programokról, Magyarországról van szó, arról, hogyan lehet erősíteni Magyarországot" - fogalmazott.
2008.06.17. 09:30
 
 
PM: 281,2 milliárdos államháztartási hiány júniusra
A Pénzügyminisztérium (PM) júniusra 281,2 milliárd forint államháztartási hiányt vár, az önkormányzatok nélkül - jelentette be Keller László, a PM államtitkára. Hozzátette: az első féléves hiány a tárca korábbi, 732,1 milliárd forintos prognózisánál várhatóan alacsonyabb, 706 milliárd forint, a GDP 2,6 százaléka lesz. Az év egészében továbbra is a GDP 4 százalékát kitevő hiánnyal számolnak, nominálisan azonban a korábban vártnál alacsonyabbal, 1.080 milliárd forinttal.
2008.06.17. 09:29
 
 
Törvény által szabályozott derékbőség
Törvény által szabják meg Japánban, hogy a szigetország lakosságának mekkora lehet a derékbősége. A törvény, amely két hónappal ezelőtt lépett életbe, a cégek és a helyi önkormányzatok kötelességévé tette, hogy évente megmérje a 40 és 74 év közötti lakosok derékbőségét. A törvény megállapítja a maximálisan megengedhető derékparamétereket: ez a nők esetében nem haladhatja meg a 90 centimétert, a férfiaknál pedig a 85 centimétert. Azoknak a japánoknak, akiknek derékbősége meghaladja a megengedettet, három hónap múlva újbóli mérésre kell jelentkezniük, s ha nem történt javulás, táplálkozási útmutatót kapnak. Ha további hat hónap után is bővelkednek a derékcentiméterekben, a helyes táplálkozást oktató tanfolyamra küldik a renitenseket.
2008.06.17. 09:20
 
 
Orbán: nincs idő, azonnal cselekedni kell
A Fidesz elnöke szerint megrázkódtatások fogják érni a világgazdaságot és benne Magyarországot is, ezért azonnal cselekedni kell. Orbán Viktor erről a Magyar Nemzet keddi számában megjelent interjújában beszélt. "Akkora felhők gyülekeznek a magyar emberek feje felett, hogy azonnal cselekednünk kell. Megrázkódtatások fogják érni a világgazdaságot, és benne minket, akik ráadásul gyengék is vagyunk" - mondta Orbán Viktor. A Fidesz elnöke szerint új világgazdasági korszak kezdődött el, amelynek egyetlen üzenete a magyar politikusok felé az, hogy "nincs idő". A politikus szerint Magyarország mély válságban van, ezért nemzeti válságkezelő kormányt kell majd alakítani. A válságkezelés az alapja pedig csakis a közbizalom újjáépítése lehet.
2008.06.17. 08:15
 
 
Al Gore: Amerikának változásra van szüksége 8 év hozzá nem értés után
Az Egyesült Államoknak változásra van szüksége nyolc év hozzá nem értés, mellőzöttség és kudarc után - hangoztatta Al Gore volt amerikai alelnök hétfőn Detroitban, ahol bejelentette, hogy mindent megtesz Barack Obama demokrata párti szenátor elnökké választása érdekében. Gore - aki a Demokrata Párt egyik legbefolyásosabb személyisége - szenvedélyes hangon támadta George Bush elnököt, aki a 2000. évi választáson máig vitatott módon legyőzte őt. Gore több szavazatot kapott, mint republikánus vetélytársa, de a legfelsőbb bíróság az akkori patthelyzetet a floridai szavazatok újraszámlálásának leállításával oldotta föl, így Bush szerezte meg az elektori szavazatok többségét.
2008.06.17. 07:30
 
A TEÁOR átsorolás csak az ügyvéd díjába kerül
Több tízezer forintjába is kerülhet egy cégnek a gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszerének (TEÁOR) megújulása. A cégbíróságnak július 1. helyett elég az év végéig bejelenteni a TEÁOR számok változását, ez csak az ügyvéd díjába kerül, mivel az igazságügy miniszter rendelete szerint ezt a változást nem kell közzétenni, tehát díja sincs. A cégbírósági módosítás ügyvédi munkadíja változó, általában 10-50 ezer forint. A gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszerének (TEÁOR) új változatát egy 2006. decemberi EK rendelet hirdette ki. Az egész unióban ezt kell alkalmazni - kötelezően - ez év első napjától.
2008.06.17. 07:15
 
 
A vodka győzött a whisky felett Nagy-Britanniában
Nemzedékeken keresztül a skót whisky volt a legnépszerűbb alkoholos ital Nagy-Britanniában, ám újabban a vodka a sláger. Tizenkét hónap alatt, ez év áprilisáig a brit szigetek lakossága 747 millió fontot (234,4 milliárd forintot) költött vodkára - ez 11 százalékos növekményt jelent egy év alatt. Skót whiskyt 742 millió fontért (232,7 milliárd forintért) vásároltak, ami 1 százalékos növekedés jelent - olvasható a The Daily Telegraph című brit lapban. Annak ellenére, hogy a whisky 872 millió fontos (273,3 milliárd forintos) összforgalma még mindig meghaladja a vodkaértékesítést, a szakértők véleménye szerint még az év vége előtt az utóbbi alkoholos nedű kerül a toplista élére.
2008.06.17. 07:06
 
 
Mourinho népszerűbb a szponzoroknál, mint elődje
A szponzorok szemében sokkal népszerűbb José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője, mint elődje, Roberto Mancini - állítja Ernesto Paolillo, a milánóiak klubigazgatója. "Mourinho személyisége vitathatatlanul több figyelmet generál, mint Mancinié. Érvényes ez az olasz, de leginkább a külföldi befektetőkre, akik több reklámlehetőséget és ezáltal több bevételt látnak benne" - nyilatkozott a sportvezető. A 45 éves portugál szakembert két hete nevezték ki az olasz bajnok trénerévé, miután néhány nappal korábban menesztették Mancinit.
2008.06.17. 07:01
 
 
EURO-2008: Horvátország-Lengyelország 1-0
A továbbjutását már korábban biztosító Horvátország 1-0-ra nyert az Eb-től búcsúzó Lengyelország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság 3. fordulójában, a B csoportban. A kvartettből Horvátország csoportelsőként, százszázalékos teljesítménnyel jutott a negyeddöntőbe. B csoport, 3. forduló: Horvátország-Lengyelország 1-0 (0-0) Klagenfurt, 30 ezer néző. A biztos továbbjutás tudatában a horvát együttes nyugodtan futballozott, a lengyelek ugyan becsülettel küzdöttek, de alig akadt említésre méltó helyzetük.
2008.06.16. 22:45
 
 
EURO-2008: Németország-Ausztria 1-0
A német válogatott 1-0-ra legyőzte a társrendező Ausztria együttesét a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának utolsó, harmadik fordulójában, ezzel a horvátok mögött a kvartett második helyén végzett és bejutott a negyeddöntőbe. A németek így a nyolc között az A csoport győztesével, azaz a portugálokkal találkoznak csütörtökön Bázelben. B csoport, 3. forduló: Németország-Ausztria 1-0 (0-0) Bécs, Ernst Happel Stadion, 51 428. Az összecsapást Michael Ballack 49. percben szerzett bombagólja döntötte el.
2008.06.16. 22:41
 
 
Al Gore mindent megtesz Obama elnökké választása érdekében
A Nobel-békedíjas Al Gore volt amerikai alelnök hétfőn közölte: mindent megtesz azért, hogy Barack Obama demokrata szenátor legyen az Egyesült Államok következő elnöke. Gore úgy foglalt állást az Obamát támogatóknak szétküldött e-mail üzenetében: az illinois-i szenátor az utóbbi másfél évben egységes mozgalmat teremtett maga mögött. A máig nagy tekintélynek örvendő volt alelnök arra kérte híveit, hogy támogassák online adományaikkal Obama kampányát. Al Gore, a Demokrata Párt egyik legbefolyásosabb személyisége mindeddig háttérben maradt az elnökválasztási kampányban, egyik elnökjelölt-aspiránst sem támogatta.
2008.06.16. 22:30
 
 
Orbán felére csökkentené az önkormányzati képviselők számát is
A Fidesz elnöke nem csak a parlamenti, hanem az önkormányzati képviselők számát is a felére csökkentené. Orbán Viktor erről az origo.hu hírportálon hétfőn tartott, másfél órás "chatelése" során írt. "Általában a hivatásos politikusok, beleértve az önkormányzati tisztségviselők világát is, félbevágásának, megfelezésének vagyok híve" - fogalmazott Orbán arra az olvasói kérdésre: kormányra kerülése esetén a Fidesz tervezi-e a parlamenti képviselők számának csökkentését? A Fidesz elnöke ezzel összefüggésben utalt arra, hogy az országgyűlés asztalán fekszik Navracsics Tibor, pártja frakcióvezetőjének előterjesztése. E "kész törvényjavaslat" szerint a parlament létszámát a mai 386-ról 200-ra csökkentenék.
2008.06.16. 21:55
 
 
Jánosi Katalin: Nagy Imre jézusi értelemben volt kommunista
Nagy Imre jézusi értelemben volt kommunista, mindig a szegényekért, az elesettekért küzdött, az eszme, amiért élt, ma is él - mondta Jánosi Katalin, az egykori miniszterelnök unokája hétfőn este Budapesten a Kossuth téri emlékműsor részeként elhangzott beszédében. Nagy Imre betartotta ígéretét, haláláig hű fia maradt a hazának. Reformkommunista volt; tisztességes, becsületes ember, aki történetesen kommunista. Ma ez szitokszó, de soha nem felejthetjük, hogy volt idő, amikor ez progressziót, a társadalmi haladás egyik lehetséges útját jelentette - tette hozzá Jánosi Katalin.
2008.06.16. 21:42
 
 
Szeptember 21-re tűzték ki a szlovén választásokat
Szeptember 21-én lesznek Szlovéniában a következő parlamenti választások Danilo Türk államfő hétfői rendelete értelmében. A kampány hivatalosan augusztus 22-én kezdődik. A legutóbbi, 2004 októberi választások eredményeként négypárti jobbközép kormány alakult Szlovéniában. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint jelenleg a lakosság nagy része az ellenzéki balközép Szociáldemokrata Pártot (SD) támogatná szavazatával.
2008.06.16. 21:01
 
 
Sólyom László hivatalában fogadta Fodor Gábort
Sólyom László köztársasági elnök hivatalában fogadta hétfőn Fodor Gábort, az SZDSZ új elnökét - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t. A közlemény szerint a találkozó az SZDSZ újonnan megválasztott elnökének kezdeményezésére jött létre. Fodor Gábort június 7-én választották a Szabad Demokraták Szövetségének elnökévé a párt rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén Budaörsön. Az elnökválasztáson Fodor Gábor 346 szavazattal győzött, a korábbi pártelnök, Kóka János 344 szavazatot kapott. Fodor Gábor akkor bejelentette: tárgyalást kezdeményez a parlamenti pártok vezetőivel Magyarország jövőjéről.
2008.06.16. 21:00
 
 
Kórházban kezelik Amy Winehouset
Amy Winehouse brit soulénekes elájult otthonában hétfőn, de röviddel később magához tért és édesapja egy londoni kórházba vitte kivizsgálásra. A sztár szóvivője szerint az énekesnőnek nem történt baja az eszméletvesztés miatt, mert egyik alkalmazottja éppen mellette volt, és el tudta kapni, amikor összeesett. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta. A Grammy-díjas énekes és dalszerző az utóbbi időben gyakran került a címlapokra drogfüggősége miatt. Férje, Blake Fielder-Civil néhány napja állt bíróság előtt, mert megütött egy bártulajdonost és meg akarta vesztegetni, hogy elkerülje a felelősségre vonást.
2008.06.16. 20:54
 
 
Gyurcsány: mai problémáinkra nem lehet válasz 1956 relativizálása
Gyurcsány Ferenc szerint nem lehet egyszerre tisztelni 1956-ot, elfogadni annak demokratikus hagyományait, majd ábrándozni egy magyar prezidenciális rendszerről, mert a kettő nem fér össze. A miniszterelnök a Parlamentben hétfőn tartott emlékülésen úgy fogalmazott: nem lehet 1956-ról álmodozni, és ugyanakkor megkérdőjelezni Nagy Imre és mártírtársainak helyettesíthetetlen történelmi szimbolikus erejét. Hangsúlyozta: a napjaink gondjai, bajai nem írhatók 1956 számlájára. "Nincs ok arra, hogy azért, mert a demokrácia nehéz műfaj, mert felelősséget igényel, ezért azt mondjuk, hogy a mai problémáinkra '56 relativizálása, megtagadása, esetleg elárulása, a demokratikus alkotmányosság csorbítása lenne a válasz".
2008.06.16. 20:30
 
 
A Legfőbb Ügyészség szerint törvénysértő az MLSZ
A Legfőbb Ügyészség befejezte azt a törvényességi felülvizsgálati eljárást, amelyet a Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSZSZ) kezdeményezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ellen, s a döntés a zöld-fehér drukkereknek kedvezett. Az ügyészség minden általuk kifogásolt pontban jogszabály-ellenességet állapított meg és törlésre vagy módosításra kötelezte az MLSZ-t. Erről Boros Bánk Levente, az FSZSZ alelnöke közleményben tájékoztatta az MTI-t. A távirati iroda érdeklődésére az MLSZ-nél azt mondták: még nem kapták kézhez a határozatot, így egyelőre nem kívánnak reagálni.
2008.06.16. 19:46
 
 
Szoros az állás a román szociáldemokraták és demokraták küzdelmében
A romániai helyhatósági választások második fordulójában is szoros eredménnyel végződött a román szociáldemokraták és demokraták küzdelme - derül ki a hétfőn közzétett majdnem végleges eredményekből. Az ellenzéki Szociáldemokrata Pártnak (PSD) sikerült megszereznie a második fordulóban kiosztásra váró polgármesteri mandátumok 32,42 százalékát. A Traian Basescu államfőt támogató, szintén ellenzéki Demokrata Liberális Párt (PD-L) a polgármesteri székekből 29,56 százalékos arányban részesült, míg a kormányon lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) a tisztségek 23,77 százalékát hódította el.
2008.06.16. 19:35
 
 
A FIFA elutasította a Manchester United panaszát
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) semmiféle lépést nem tervez a Real Madrid ellen Cristiano Ronaldo ügyében. A Manchester United egy hete tett hivatalosan panaszt, mert szerinte a spanyol klub tisztességtelen eszközökkel akarja leigazolni a portugál klasszist. Az angol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes együttes elöljárói úgy vélik: a spanyol főváros elitklubja mindent elkövet annak érdekében, hogy a támadót rávegye jelenlegi szerződése felbontására, noha többször jelezték a madridiaknak, hogy Ronaldo nem eladó.
2008.06.16. 19:30
 
 
Gyurcsány szerint erőt meríthetünk a mártírok kitartásából
A miniszterelnök szerint az 1956-os mártírok kitartásából erőt meríthet a magyar nemzet. Gyurcsány Ferenc a budapesti Kozma utcai kisfogház udvarán tartott hétfői megemlékezésen a hősök emlékének megbecsülésére hívott fel. A megemlékezésen a miniszterelnök arról beszélt, hogy annak idején százak váltak mártírrá, mivel ragaszkodtak eszméikhez és elveikhez. A mártíromságban meghaltak közül jó néhánynak csak egy mondatot, egy szót kellett volna kimondani, de erre ők nem voltak hajlandóak, nem akarták elárulni azt, miben hittek.
2008.06.16. 19:21
 
 
WBO: Balzsay címvédő mérkőzésen lép ringbe
Címvédő mérkőzésen lép ringbe július 5-én, Halléban Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka. Az eddigi 18 profi mérkőzésén veretlen magyar öklöző - aki legutóbb április 25-én, a litván Mantas Tarvydas ellen lépett szorítóba - a monokli.com című internetes oldal szerint valószínűleg az argentin José Alberto Claveróval csap össze, a dél-amerikai eddig 27 győzelmet, 6 vereséget és 1 döntetlent ért el a profik között. Balzsay meccse a világszerte figyelemmel kísért nehézsúlyú csúcstalálkozó, a Ruszlan Csagajev-Nyikolaj Valujev összecsapás egyik előmérkőzése lesz.
2008.06.16. 19:00
 
 
Premier League: Scolari az FA Kupa-győztes ellen mutatkozhat be
Az Angol Labdarúgó Szövetségben (FA) elkészítették a Premier League 2008/09-es szezonjának sorsolását. A címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Manchester United a Newcastle Unitedet fogadja a nyitófordulóban, míg a Chelsea - kispadján az új vezetőedzővel, a brazil Luiz Felipe Scolarival - az FA Kupa-győztes Portsmouth ellen kezd. Az immár Gera Zoltánnal felálló Fulham a másodosztályú rájátszás győztesével, azaz a Hull Cityvel találkozik, míg a magyar válogatott futballista korábbi csapata, a West Bromwich Albion az Arsenal otthonában vendégeskedik.
2008.06.16. 18:47
 
 
Hazahozták az Afganisztánban hősi halált halt katona holttestét
Hazahozták az Afganisztánban hősi halált halt Kovács Gyula holttestét hétfőn. A földi maradványokat szállító AN-26-os katonai szállító repülőgép hétfőn 18 órakor Kecskeméten az egyik hangárból gurult a katonai tiszteletadás helyszínére. Az MTI információi szerint egy-két órával korábban landolt a holttestet szállító repülő Kecskeméten. Érkezését előre nem jelentették be. A MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison megjelent Szekeres Imre honvédelmi miniszter, Havril András vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke és Tömböl László altábornagy, az Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka is.
2008.06.16. 18:30
 
 
Gyurcsány és Lendvai lerótta kegyeletét Nagy Imre sírjánál
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője lerótta kegyeletét a 300-as és a 301-es parcellában hétfő délután Nagy Imre mártír miniszterelnök halálának 50. évfordulóján. Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó virágot helyezett el Nagy Imre, Maléter Pál, Gimes Miklós, Losonczy Géza, Szilágyi József és az ismeretlen katona sírjánál. A miniszterelnök prágai útjáról érkezett a rákoskeresztúri Új Köztemetőbe, megemlékezését nem jelentette be előre. A koszorúzás békés volt, tüntetők nem zavarták meg.
2008.06.16. 18:01
 
 
Kitiltották az Angyalok és démonok stábját a római templomokból
Nem forgathat a római templomokban az Angyalok és démonok című misztikus thriller amerikai stábja, mert a produkció "nem egyeztethető össze" a római egyházkerület nézeteivel. Ron Howard, A Da Vinci-kód című sikermozi előzményfilmjeként számon tartott Angyalok rendezője a Róma szívében fekvő Santa Maria del Popolo és a Santa Maria della Vittoria templomban szeretett volna felvételeket készíteni. A két kultúrtörténeti jelentőségű épületet Caravaggio freskói és Bernini szobrai díszítik, az egyik kápolnát pedig Rafaello tervezte. A filmezési tilalom nem vonatkozik a templomok külsejére.
2008.06.16. 17:28
 
 
Nagy a forgalom a diákmunka-közvetítőknél
Nagy a forgalom a vakáció első napján a fővárosi diákmunka-közvetítőknél - derült ki az MTI hétfői körkérdéséből; az egyik irodában például egyetlen nap alatt kétszáz érdeklődő járt. A nehezebb fizikai munkákkal átlagosan 600-700 forintot tudnak keresni óránként a diákok - mondta Sőrés Zoltán, a Diákmunka Iskolai Szövetkezet irodavezetője. Az irodai és szórólapos feladatokért 450-500 forintot adnak, míg a nyelvi tudást megkövetelő vagy egyéb speciális képességet igénylő munkák - mint amilyen például a hoszteszkedés - órabére 1.000-1.300 forint is lehet. Mint mondta náluk a legnépszerűbbek az eladói és az irodai munkalehetőségek.
2008.06.16. 17:20
 
 
Elindult a kormányszovivo.hu
Elindult a kormanyszovivo.hu illetve a sajto.kormanyszovivo.hu internetes oldal - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő a hétfői tájékoztatón. Elmondása szerint a kormanyszovivo.hu-n a legfrissebb hírek mellett a fontosabb ügyintézési és kapcsolatfelvételi információk is megtalálhatók. A sajto.kormanyszovivo.hu-n - a regisztráció után - élőben nyomon követhetők lesznek a kormányszóvivői tájékoztatók, amelyekben kulcsszó alapján keresni is lehet majd. Budai Bernadett hangsúlyozta: a teljes nyilvánosság megteremtése volt a cél, hogy minden médium képviselője, akár vidékről is, azonnal kaphasson információt. Hozzátette: a nekik szóló kérdéseket ezen a honlapon keresztül is fel lehet tenni.
2008.06.16. 17:09
 
 
Holló András lett az Alkotmánybíróság elnökhelyettese
Holló Andrást választotta az Alkotmánybíróság (Ab) helyettes elnökévé hétfőn - közölte a testület sajtófőnöke az MTI-vel. Az Ab teljes ülésén titkos szavazással választották meg három évre az elnökhelyettest, megbízatása július 4-én kezdődik - tudatta közleményben Sereg András. Az Ab június 10-ei teljes ülésén választotta meg elnökévé Paczolay Pétert - a jelenlegi helyettes elnököt - ugyancsak titkos szavazással július 4-től, három évre. A törvény szerint az Ab tagjai közül választja meg három évre elnökét és helyettes elnökét, akik erre a tisztségre újraválaszthatók.
2008.06.16. 17:01
 
 
Száguldozók Borsodban
A megengedett 70 kilométer óránkénti sebesség több mint kétszeresével, 152 kilométerrel száguldott el a traffipax mellett vasárnap délután egy autós Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 37-es számú úton, a sajátos sebességi rekord 130 ezer forintjába kerül. A megyei rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző alosztályának munkatársai egy másik autóssal kétszer is találkoztak, először a hetvenes táblánál 128 kilométeres sebességet regisztrált nála a traffipax, majd később, lakott területen 73 kilométert. Együttesen 120 ezer forintba kerül majd a két fotó a gyorshajtónak - közölte Dobi Tamás, a rendőrség kommunikációs irodájának munkatársa.
2008.06.16. 16:55
 
 
Sarkozy: az ír nemet nem szabad túlértékelni, sem alulértékelni
Az ír választópolgárok által a lisszaboni szerződésre kimondott nemet nem szabad sem túlértékelni, sem alulértékelni - mondta a francia államfő azt követően, hogy Prágában találkozott a négy visegrádi ország - köztük Magyarország - kormányfőivel és külön megbeszélést folytatott Mirek Topolánek cseh miniszterelnökkel. Sarkozy úgy vélte, folytatni kell a ratifikációs folyamatot, de a párbeszédet is a dokumentumot elutasítókkal. A francia államfő - utalva arra, hogy Csehországban az alkotmánybíróság elé utalták a lisszaboni szerződést - azt mondta, Párizs érti a csehek "euroszkepticizmusát", s úgy látja, hogy a cseh politikusoknak gondolkodási időt kell adni ahhoz, hogy eldöntsék: hogyan tovább.
2008.06.16. 16:42
 
 
Visszavonják az alkoholfogyasztásra vonatkozó zéró toleranciát Horvátországban
Eltörlik a horvátországi közlekedésben az alkoholfogyasztásra négy éve alkalmazott "zéró toleranciát". Az eddigi szabályozás szerint egy csepp alkoholt sem fogyaszthatott az, aki volán mögé akart ülni Horvátországban. Az új, májusban elfogadott és kedden életbe lépő törvény ezzel szemben literenként 0,5 gramm alkoholszintet engedélyez a vérben. A 24 év alattiak és a hivatásos sofőrök azonban továbbra sem fogyaszthatnak alkoholt vezetés előtt és alatt. A módosítás ugyanakkor szigorú büntetéssel fenyegeti a határértéket túllépőket. A pénzbüntetés egyes esetekben átszámítva akár a 2100 eurót is elérheti, sőt börtönbüntetés is kiszabható.
2008.06.16. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369[2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista