2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
25 eurómilliárdos él Ausztriában
Huszonöt milliárdos szerepel azon a listán, amelyet a száz leggazdagabb osztrákról állítottak össze. A legtehetősebbek a Piech-Porsche autódinasztia tagjai: a népes család 30,5 milliárd eurós (a jelenlegi árfolyamon 7,32 billió forintot kitevő) vagyonnal büszkélkedhet. Tavaly 5,4 milliárd euróval lett gazdagabb a főként gépkocsigyártásból élő família. A ranglista 2. helyét a 2006 októberében elhunyt Friedrich Karl Flick iparmágnás örökösei foglalják el, ők 6,1 milliárd eurós vagyon birtokosai. A bronzérmes a Red Bull energiaital feltalálója és forgalmazója, Dietrich Mateschitz, aki egyetlen év leforgása alatt a 10. helyről küzdte fel magát a dobogóra: potom 1,8 milliárd euróval növelte vagyonát, amely így most 4,1 milliárdra rúg.
2008.06.23. 13:01
 
 
Ősztől nő a felvehető diákhitel összege
A következő tanévtől a hallgatók havonta 10 ezer forinttal több diákhitelt vehetnek fel, a kölcsön kamata az év végéig továbbra is 9,5 százalék lesz - közölte Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója hétfőn. Ezentúl a költségtérítéses diákok maximum havi 50 ezer, az államilag finanszírozott képzésben tanulók maximum havi 40 ezer forintot igényelhetnek. Emellett továbbra is választhatják a havi 30, 25, 21 és 15 ezer forintos kölcsönösszegeket. A Diákhitel Központ a jogszabályi előírásoknak megfelelően megállapította a diákhitel kamatának 2008. december 31-ig érvényes mértékét, amely változatlanul évi 9,5 százalék.
2008.06.23. 12:30
 
 
Vizsgálják a Fehérgyarmatnál lezuhant gép fekete dobozát
Megkezdték a Fehérgyarmatnál pénteken lezuhant katonai oktatógép fekete dobozának vizsgálatát hétfőn Kecskeméten - árulta el az MTI érdeklődésére Mózes Zoltán ezredes, a Debreceni Katonai Ügyészség vezetője. A hatóság közölte: "sikerült adatokat kinyerni" a fekete dobozból. Elmondta: a két halálos áldozatot követelő baleset helyszínén vizsgálódó ügyeletes katonai ügyész szerint a repülés során megsérthették a légi közlekedés szabályai. A géppel vélhetően olyan manővereket hajtottak végre, ami nem volt engedélyezett és nem tartozott a repülési feladatok közé.
2008.06.23. 12:13
 
 
Hópárduc született a Szegedi Vadasparkban
Hópárduc született a Szegedi Vadasparkban, a ritka macskafélét eddig Magyarországon csak a Tisza-parti városban sikerült szaporítani - közölte Veprik Róbert, az állatkert igazgatója. A hím egyed április 26-án látta meg a napvilágot, az elmúlt hetekben már annyira megerősödött, hogy a közönség is láthatja - mondta a szakember. Az állatnak még nincs neve, gondozói azt szeretnék, ha a 2005-ben született Kasmírhoz és Szecsuánhoz hasonlóan egy Ázsiához kapcsolódó földrajzi név alapján neveznék el a látogatók. A hópárducok Közép-Ázsia hegységeiben élnek kétezer méter fölötti magasságban. Számukat 3,5-7 ezer közöttire teszik, de ez a viszonylag nagy állomány több mint 1,2 millió négyzetkilométeren szétszórva él.
2008.06.23. 12:08
 
 
140 milliárd forintnyi összeget adakozott a legbőkezűbb brit adakozó
Közel félmilliárd fontot ajánlott fel jótékony célra egy londoni fedezeti alap vezetője, és ezzel elnyerte a legbőkezűbb brit adakozó címet. Chris Hohn, a The Children's Investment Fund (TCI) befektetési alap vezetője 466 millió fontot (140 milliárd forintot) adományozott egy alapítványnak a harmadik világbeli gyermekek megsegítésére. Egyéni donorként Nagy-Britanniában még soha nem ajánlottak fel ekkora összeget jótékony célra. A jelenleg 41 éves Hohn úgy alapította meg a TCI-t öt évvel ezelőtt, hogy a bevételének bizonyos százaléka automatikusan egy hozzá kötődő alapítvány, a Children's Investment Fund Foundation (CIFF) számlájára folyjon be. A kedvezményezett alapítványt Hohn felesége, Jamie Cooper-Hohn irányítja.
2008.06.23. 10:55
 
Vitányi Iván szerint a reformokat folytatni kell
A nehéz és kiélezett helyzetben is folytatni kell a reformokat - mondta Vitányi Iván, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) szociáldemokrata platformjának elnöke hétfőn Nyíregyházán sajtótájékoztatón. Ahhoz, hogy az ország ne csak formálisan, a nevében legyen uniós tag, hanem fel is zárkózzon a kontinens fejlett országaihoz, az átalakítást véghez kell vinni - hangsúlyozta a politikus. Hozzátette: a jelenlegi alapvető társadalmi gondok a reformokhoz kapcsolódnak, és a többség addig nem is érezheti a rendszerváltás eredményét, amíg a teljes átalakítás be nem fejeződik.
2008.06.23. 10:47
 
 
Kirabolták Pelét
Kirabolták a legendás brazil labdarúgót, Pelét - jelentette a brazil média. Késekkel és pisztolyokkal felfegyverzett fiatal férfiak feltartóztatták a háromszoros világbajnok futballsztár gépkocsiját a Sao Paulo állam déli részén fekvő Santos város térségében, egy szegénynegyed közelében. Fegyvert fogtak a 67 éves Pelére, s elrabolták arany nyakláncát, mobiltelefonját és karóráját. Június 13-án történt a bűneset, de csak most hozták nyilvánosságra. Pelé (polgári nevén Edson Arantes do Nascimento) ugyanis nem tett feljelentést a rendőrségen, csak barátainak beszélte el az esetet a múlt héten, s rajtuk keresztül jutott az ügy a nyilvánosság elé.
2008.06.23. 10:41
 
 
Peking 2008: jelenleg 165-en indulhatnak
Az elmúlt héten Szabó Nikolett gerelyhajításban és Dara Eszter 100 m gyorson ért el olimpiai B szintet. A magyar ötkarikás csapat létszáma azonban csak egy fővel nőtt, Dara ugyanis már korábban nevezhetővé vált. A jelenlegi helyzet szerint így 165 versenyzőt lehetne indítani. Egyes sportágban többen rendelkeznek részvételi joggal, illetve a szükséges szinttel, mint ahányan a korlátozó szabályok alapján majd rajthoz állhatnak.
2008.06.23. 10:37
 
 
500 milliárd dolláros haszont termel évente az élelmiszerbűnözés
Évi 500 milliárd dollár haszon származik az élelmiszerbűnözésből a világon - mondta Szeitzné Szabó Mária a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal főigazgatója hétfőn, az élelmiszerbűnözésről rendezett konferencián. Az emberi életet is veszélyeztető, engedély nélkül végzett tevékenység nyeresége már meghaladja a kábítószer kereskedelemből származót - mondta a főigazgató. Süth Miklós országos főállatorvos elmondta, hogy a múlt évben több mint 1 millió hatósági élelmiszer ellenőrzést végeztek, és ezek 30 százalékában tártak fel minőségi kifogást. Kondorosi Ferenc kormánybiztos szerint a megelőzésben a tudatos állampolgári magatartás is fontos.
2008.06.23. 10:35
 
 
Nőtt a születések, csökkent a halálozások száma idén
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfői tájékoztatása szerint 2008 első négy hónapjában Magyarországon több gyermek született és kevesebben hunytak el, mint az előző év azonos időszakában. Az előzetes adatok szerint 2008 első négy hónapjában 31.774 gyermek született, ez 3,2 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában. Az elhunytak száma 45.301 volt, ami 1,9 százalékos csökkenést jelent 2007 január-áprilisához képest. A természetes fogyás 13.527 fő volt, kevesebb az egy évvel korábbinál. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 millió 36 ezer volt - írja közleményében a KSH.
2008.06.23. 09:45
 
 
Mikor vált sivataggá a Szahara?
A kutatók korábban úgy gondolták, hogy a Szahara viszonylag rövid idő alatt vált erdős, füves szavannából sivataggá. Újabb kutatások viszont azt bizonyítják, hogy a folyamat bizony igen lassú volt: több ezer évet vett igénybe, mire a korábban gazdag növény- és állatvilág eltűnt.
2008.06.23. 09:10
 
 
KÖNYV: Csodaszép Magyarország
Fedezze fel Magyarországot teljes szépségében! Könyvünk régiók szerint nyújt betekintést jellegzetes tájegységeink földrajzi és építészeti nevezetességeibe, természeti kincseibe. Ismerje meg hazánk gazdag történelmi múlttal rendelkező városait, falvait, ezeréves kultúránk ma is látható tárgyi emlékeit. Megcsodálhatja közelebbről a világörökség részévé nyilvánított Pannonhalmát, a Tokaj-hegyaljai borvidéket, a cseppkőbarlangjairól híres Aggteleki-karsztot, a Hortobágyi Nemzeti Parkot... Utazzon velünk Közép-Európa legnagyobb tava, a Balaton körül! Az ismert üdülőhelyek mellett országszerte kis falvak sora vár arra, hogy felfedezzék az autóval, kerékpárral vagy gyalogosan érkező kirándulók. A Csodaszép Magyarország ötlettárként szolgál akár a néhány napos, akár a többhetes országjáró programjának megtervezéséhez.
2008.06.23. 09:07
 
 
Tovább erősödhet a forint
Hétfőn a forint tovább erősödhet, mert a piacon újabb negyed százalékpontos alapkamat-emelést várnak a Magyar Nemzeti Banktól, és legalább egy továbbit júliusban vagy augusztusban, írta elemzők véleményét idézve péntek reggel a Dow Jones hírügynökség. A múlt héten, már szintén e várakozások miatt, a forint pénteken ötéves csúcsra, 238,35/euróra emelkedett. A szlovák koronánál és a cseh koronánál nemigen várható mozgás, az ottani központi bankok valószínűleg nem változtatnak az alapkamaton. Lengyelországban szintén kamatemelés lehetséges.
2008.06.23. 08:47
 
 
Pártfogolt biotehenek
Egy spanyol biofarm pártfogásba adja teheneit és a pártfogási összeget természetben fizeti vissza. A katalóniai Girona közelében élő gazdálkodónak farmja modernizálásához nem volt elég tőkéje. Hogy pénzhez jusson, eredeti ötlete támadt. Ezerötszáz euróért - ennyibe került neki egy tehén 1997-ben - kliensei pártfogásukba vehetnek egy-egy jószágot, és ő ezen összeg fejében tejtermékeket, tartósítószer, színezék, mesterséges aroma nélküli biojughurtot, sajtot szállít nekik. Az ötlet bevált, a pártfogók internetes megrendelés alapján kéthetenként kapják az egészséges táplálékokat.
2008.06.23. 08:35
 
 
A zsidó telepek bővítésének befagyasztását szorgalmazza Sarkozy
A zsidó telepek bővítésének befagyasztására szólította fel Nicolas Sarkozy francia elnök az izraeli vezetőket egy palesztin lapnak adott nyilatkozatában. Sarkozy hangsúlyozta, hogy Kelet-Jeruzsálemre is vonatkozik felhívása. Álláspontja szerint Jeruzsálemnek az a "hivatása, hogy két állam fővárosa legyen". Az izraeli-palesztin megbékélés útiterv néven emlegetett nemzetközi terve és az egyesült államokbeli Annapolisban kötött tavalyi egyezség egyaránt előírja az új telepek építésének, illetve a meglévők bővítésének teljes befagyasztását - mutatott rá a vasárnap óta hivatalos látogatáson Izraelben tartózkodó francia államfő, hozzátéve, hogy ez vonatkozik e telepek "természetes növekedésére" is.
2008.06.23. 08:20
 
Nagyon magas UV-B sugárzás várható
Nagyon erős UV-B sugárzás várható hétfőn országszerte - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) reggel az MTI-t. Az OMSZ közleménye szerint 8,1-es extrém, és a következő napokban is magas, 7,5-ös nagyon erős kategóriájú UV-B sugárzás valószínű a 10-es skála szerint. Normál bőrtípusnál már tizenöt-tizenhét perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet. Az OMSZ felhívja a szabadban tartózkodók figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a napsugárzás okozta leégés elleni védelemre. Amennyiben lehetséges, 11 és 15 óra között kerüljék a napozást, és később is használjanak fényvédő krémet - teszik hozzá.
2008.06.23. 08:15
 
 
Rouen bejelentkezne a Francia Nagydíjért
Rouen pályázni akar a Forma-1-es Francia Nagydíj megrendezésére. A franciaországi versenynek az utóbbi időben rendszeresen Magny-Cours ad otthont, de Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke a hiányos infrastruktúra miatt nem szeretné itt tartani a viadalt. Sőt, már be is jelentette, hogy a vasárnapi volt az utolsó F1-es körözés ezen a pályán. A Rouen-Les-Essarts-i aszfalton korábban öt F1-es futamot bonyolítottak le (1952, 1957, 1962, 1964, 1968). A leendő versenyeket illetően a döntéshozók több lehetőséggel számolnak, melyek közül az egyik egy városi pálya kialakítása lenne. Rouen mellett más jelentkezők is akadnak Franciaországban, a választásra vélhetően még heteket kell várni.
2008.06.23. 08:11
 
 
AC Milan: Ronaldo hamarosan futni akar
Két-három hét múlva már futni szeretne Ronaldo, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil sztárja, aki úgy véli, jó úton halad a felépülése februári térdműtéte után. Ronaldo szerződése június végén lejár az olasz klubnál, s mint elárulta, még nem tudja, kap-e újabb ajánlatot Milánóban.
2008.06.23. 07:55
 
 
Kamatdöntő ülést tart a monetáris tanács
Kamatdöntő ülést tart ma a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, az elemzők jelentős többsége a jelenlegi 8,50 százalékos alapkamat 25 bázispontos emelését várja. A várakozások mögött a tovább emelkedő nemzetközi energiaárak, a vártnál magasabb magyar inflációs és béradatok, illetve az euróövezeti kamatemelések kilátásba helyezése áll. A monetáris tanács legutóbb május 26-i ülésén emelte az alapkamatot 25 bázisponttal 8,50 százalékra. A döntést a testület 8 tagja támogatta, hárman az alapkamat szinten tartására, egy tag az alapkamat 25 bázispontos csökkentésére szavazott. Akkor a monetáris tanács egyebek között az inflációs kockázatokkal indokolta döntését.
2008.06.23. 07:50
 
 
Világgazdaság: Nyitáslázban a magyar szállodapiac
Látványos felfutás várható a következő három-öt évben a magyarországi szállodafejlesztéseknél. Az itt megtelepedett nagyobb nemzetközi ingatlancégek erre alapozva indították be vagy tervezik az önálló hotelüzletágat - ismerteti a hétfői Világgazdaság. A lap írása szerint Magyarországon főleg a két-három csillagos szállodákból van hiány, ezért elsősorban ezeknél lehet számítani nagy fejlesztési hullámra. Átalakul a fővárosközpontú szemlélet is; a cégek mind gyakrabban térképezik fel a megyeszékhelyeket, illetve a Balaton, a Dunakanyar és Északkelet-Magyarország lehetőségeit.
2008.06.23. 07:33
 
 
Napi Gazdaság: Milliárdos állami támogatás fesztiváloknak
Az év utolsó negyedévében kezdődhet el az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) fesztiváltámogatási stratégiájának megvalósítása, amelynek célja egy hatékony, átlátható és tervezhető rendszer megteremtése - írja a hétfői Napi Gazdaság. Szurmainé Silkó Mária, a szaktárca főosztályvezetője a lapnak azt mondta, hogy az eddigi rendszer átláthatatlan volt, az évente megrendezett mintegy háromszáz fesztiválról, valamint egyéb rendezvényekről nem vezettek nyilvántartást, és egységes pályázati rendszer sem létezett támogatásukra. Az évi négy-hat millió látogatót vonzó események ugyanakkor az államnak is jelentős bevételeket hoznak, így támogatásuk kiemelt feladat.
2008.06.23. 07:28
 
 
Washington az ENSZ BT elé viszi a zimbabwei választások ügyét
Az Egyesült Államok az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) elé tárja a zimbabwei politikai helyzet kérdését, miután Morgan Tsvangirai ellenzéki vezető vasárnap bejelentette visszalépését az elnökválasztás második fordulójától - közölte a Fehér Ház. A kezdeményezést azzal indokolták, hogy a Robert Mugabe zimbabwei elnök nevével fémjelzett rendszer törvénytelen jellege minden nappal tovább erősödik, s véget kell vetni az ellenzéki személyiségek és a megfigyelők ellen az afrikai országban irányuló, "abszurd erőszakos cselekményeknek".
2008.06.23. 07:22
 
 
Magyar Nemzet: Két kézzel szórja a pénzt a kormány
Egy 2004-es kormányrendeletnek köszönhetően a kormánynak lehetősége nyílik arra, hogy közbeszerzési eljárás nélkül szerezzen be termékeket, szolgáltatásokat. E rendelet segítségével született meg a múlt héten indult és azóta is folyamatosan a kritikák kereszttüzében álló kormányszóvivői internetes oldal is - írta a hétfői Magyar Nemzet. A Magyar Nemzet felidézi, hogy a Vasárnapi Reggel című lap információi szerint a kormányszóvivő.hu is ennek a rendeletnek a szellemében született 200 millió forintért.
2008.06.23. 07:18
 
Koppenhága az ideális város
Koppenhága a legideálisabb, legélhetőbb a világ nagyvárosai közül - erre a következtetésre jutott a Monocle című brit folyóirat. A lap 25-ös listáját annak alapján állította össze, hogy egy város mennyire érdekes, milyen ott az életminőség, mennyire vonzó a látogatók számára, milyen lehetőségeket kínál az üzleti élet képviselőinek és az éjszakai élet kedvelőinek. Ezen kívül figyelembe vették a városok bűnözési rátáját, a jó iskolákat és közkórházakat, a másság iránti toleranciát - természetesen a megfoghatatlan, utánozhatatlan hangulat mellett. A második helyen München áll, a dobogó harmadik fokára pedig Tokió került. Nincs viszont a legkedveltebbek között London és New York.
2008.06.23. 07:07
 
Népszabadság: Nem lesz korbácsrendelet
Nem vezeti be a kormány a háziorvosok vényírási szabadságát korlátozó, úgynevezett "korbácsrendeletet". Július elseje után sem bünteti, de figyeli az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) a gyógyszert felíró orvosokat - olvasható a Népszabadságban. A korábbi rendelet új változata készül, de abban már nincs szó szankciókról- mondta Kökény Mihály (MSZP). A lapnak nyilatkozó egészségpolitikus szerint a jövő hónap elején az eredetileg tervezett büntetőszankciók helyett egy több hónapos monitorozási időszak következik. Aki a megfigyelési időszak alatt, az átlagos körzetekben felhasznált gyógyszertámogatás összegét tartósan és legalább 50 százalékkal túllépi, helyszíni és tételes ellenőrzésre számíthat.
2008.06.23. 07:00
 
 
Népszabadság: Bajnai az MSZP-elnökség előtt
Fejlesztéspolitikai kérdésekről tárgyal hétfőn az MSZP elnöksége a párt megyei elnökeivel. A tanácskozáson Bajnai Gordon gazdasági miniszter tart előadást, de meghívást kapott az egészségügyi és a közlekedési tárcavezető is - olvasható a hétfői Népszabadságban. A lap úgy tudja, hogy a szocialisták nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni a leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztésére: az egyik fő irány az úthálózat javítása. Az egyeztetésen a megyei elnökök beszámolnak a régiójukra vonatkozó feladatokról és problémákról, egyúttal tájékoztatást várnak az uniós források regionális felhasználásáról.
2008.06.23. 06:58
 
 
EURO-2008: tizenegyesekkel jutottak tovább a spanyolok
Spanyolország tizenegyesekkel 4-2-re legyőzte a vb-címvédő Olaszországot az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság utolsó negyeddöntőjében. A büntetőpárbajban az olaszoknál De Rossi és Di Natale is rontott és mivel a spanyoloknál csak Güiza hibázott, így ők jutottak a csütörtöki elődöntőbe, ahol Oroszország ellen lépnek pályára. Negyeddöntő: Spanyolország-Olaszország 0-0, 11-esekkel: 4-2 Bécs, 51 428 ezer néző.
2008.06.22. 23:24
 
 
Kisiklott egy motorvonat Pusztaszabolcsnál, nincs sérült
Kisiklott egy motorvonat Pusztaszabolcsnál vasárnap este - tudatta a MÁV sajtófőnöke az MTI-vel. Pusztaszabolcs állomásra érkezés közben a váltóberendezéseknél négy kerékkel "lelépett a vágányról" egy Budapestről érkező FLIRT motorvonat. Személyi sérülés nem történt, a kár sem nagy. A Budapest-Sárbogárd-Pécs, a Budapest-Sárbogárd-Baja, illetve a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros közötti vonalakon viszont az este, éjszaka folyamán késésekre lehet számítani, de a hajnali üzemkezdetre várhatóan helyreáll a menetrend szerinti vasúti közlekedés. A baleset okát még vizsgálják, személyi mulasztás kizárt, feltehetően műszaki hiba miatt siklott ki a motorvonat.
2008.06.22. 21:15
 
 
A brit kislemezlista élére került a Coldplay
A brit Coldplay együttes ezen a hétvégén most először ért a brit kislemezlista csúcsára Viva La Vida című dalával, új albumának címadó számával. Bár az internetes eladások alapján már néhány napja ismert az ősszel Budapestre is ellátogató banda sikere, a lista csúcsának bevételét csak vasárnap este jelentették be. A listákkal foglalkozó UK Charts Company illetékese megerősítette a kislemez első helyezését, miközben az együttes negyedik albuma már a második hetét kezdi meg a csúcson. Az ügy érdekessége, hogy a lemezt a maga fizikai valóságában még mindig nem lehet megkapni, így egyedül az internetes letöltéseknek köszönheti első helyezését.
2008.06.22. 20:09
 
 
Tüdőtágulata van Amy Winehousenak
Amy Winehousenak tüdőtágulata van és orvosai figyelmeztették, hogy meghal, ha nem hagyja abba a drogozást - közölte a brit énekesnő édesapja egy vasárnap megjelent lapinterjúban. A tüdőtágulat megnehezíti az oxigénfelvételt és a légzést. Az énekesnőnél még korai, kezelhető stádiumban fedezték fel a betegséget, amely azonban már nem visszafordítható. A kór előrehaladása esetén a betegeknek légzéssegítő eszközökre, például oxigénmaszkra van szükségük. Amy Winehousenál a tüdőtágulat valószínűleg a túlzásba vitt dohányzás és a drogozás következménye - mondta az apa a Sunday Mirror című lapnak adott interjúban.
2008.06.22. 19:57
 
 
Újra vizsgálják az 1980-as usticai repülőszerencsétlenség ügyét
Római ügyészek új vizsgálatot indítottak vasárnapi sajtóértesülések szerint az 1980-ban Szicíliától északra lezuhant utasszállító gép ügyében, miután Francesco Cossiga volt köztársasági elnök korábban azt közölte, hogy a gépet francia rakéta találta el információi szerint. 1980. június 27-én Ustica szigete fölött lezuhant az Itavia belföldi légitársaság egy Palermóba tartó járata, 81 fővel fedélzetén. Az illetékesek akkor terrorakcióval magyarázták a szerencsétlenséget. A kiemelt roncsok hosszas laboratóriumi vizsgálatával azonban 1989 év elején megállapították: rakétatalálat okozta a gép lezuhanását.
2008.06.22. 19:50
 
 
Ötvenen szenvedtek gázmérgezést egy német uszodában
Ammóniaszivárgás miatt ötvenen szenvedtek gázmérgezést, köztük 15-20 személy súlyosat, egy szabadtéri uszodában a bajorországi Kulmbachban - jelentette vasárnap az n-tv német hírtelevízió. A szivárgás idején az uszodában és körülötte legalább 500 látogató tartózkodott, őket kimenekítették a veszélyes körzetből. Számos sérült még az uszoda előtt orvosi ellátásban részesült. A súlyos sérültek között van egy csecsemő is, akit mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. A mérges gáz feltehetően egy meghibásodott biztonsági szelep miatt szivároghatott ki - közölte egy rendőrségi szóvivő. Az uszodát lezárták.
2008.06.22. 19:45
 
Halálos közúti baleset történt az M5-ösön Kecskemétnél
Egy halottja és négy sérültje van annak a balesetnek, amelyben kisbusz és személyautó ütközött Kecskemétnél az M5-ös felhajtóján vasárnap - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A sérültek közül három súlyos, egy könnyebb - tette hozzá Dobson TIbor szóvivő.
2008.06.22. 19:30
 
 
Jonah Metzger izraeli főrabbi átadta az EMIH zsinagógájának új szárnyát
Jonah Metzger, Izrael askenázi főrabbija vasárnap átadta az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) Keren Or nevű zsinagógájának kibővítését, ami Budapest első új zsidó imaháza a holokauszt óta, és az ehhez kapcsolódó kulturális központot. A főrabbi a nap folyamán találkozott Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével; elismerő okleveleket adott át az imaház létrehozásáért egyházközségi tagoknak és Rogán Antalnak, az V. kerület polgármesterének. Jonah Metzger megemlítette, hogy a Keren Or elnevezés a zsinagóga egyik jelentős támogatója lányának a neve, amelynek jelentése: fénysugár.
2008.06.22. 19:20
 
 
Tőkés személyes találkozót javasolt Markónak
A helyhatósági választásokon nem a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), hanem hatalmi pozíciói bizonyultak erősnek, a másik oldalról nézve pedig nem a Magyar Polgári Párt (MPP), hanem az erdélyi magyar demokrácia bizonyult gyengének - állapította meg Markó Bélához intézett vasárnapi levelében Tőkés László, aki személyes találkozót javasolt. A református püspök az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnökeként és európai parlamenti képviselőként intézett levelet az RMDSZ elnökéhez. Tőkés szerint a szövetség helytelen következtetéseket vont le a helyhatósági választások eredményeiből.
2008.06.22. 18:51
 
 
Vagyon egy cipősdobozban
A bankok iránti bizalmatlanságból 600 ezer eurót tartott készpénzben egy 88 éves bajorországi nő egy cipősdobozban, s azt magával vitte a kórházba is, ahol eltűnt egy része. Amikor az idős nőt a mentők Vilshofenből kórházba szállították, ragaszkodott hozzá, hogy a cipősdobozt is magukkal vigyék. A kórházi személyzet tanúk jelenlétében felnyitotta a dobozt, és 600 ezer eurót talált benne bankjegyekben - jelentette az Am Sonntag című passaui lap a rendőrség szóvivőjére hivatkozva. A pénzt egy zárható gyógyszeres szekrényben helyezték biztonságba. Másnap reggel, amikor a gondnok magához akarta venni a pénzt, hogy egy bankban helyezze el, már csak 525 ezer eurót számolt meg a dobozban.
2008.06.22. 18:32
 
 
Nem vesz részt a választásokon a zimbabwei ellenzék vezetője
Morgan Tsvangirai zimbabwei ellenzéki vezető vasárnap bejelentette: a pártja elleni erőszak és megfélemlítés miatt visszalép, nem vesz részt az elnökválasztás második fordulójában.Tsvangirai, a Mozgalom a Demokratikus Választásért (MDC) vezetője ezt hararei sajtótájékoztatóján közölte, miután Robert Mugabe elnök pártjának támogatói körülzárták pártja fő kampánygyűlésének színhelyét. A március 29-i elnökválasztáson Tsvangirai szerezte meg a voksok többségét, de szavazatainak száma nem volt elegendő a győzelemhez a hivatalos eredmény szerint, így június 27-re második fordulót írtak ki.
2008.06.22. 18:26
 
 
Sarkozy: Egy palesztin állam elengedhetetlen Izrael biztonságához
Egy palesztin állam létrehozása elengedhetetlen Izrael biztonságához- szögezte le Tel-Avivban a francia elnök. Nicolas Sarkozy szerint nyitva áll a béke útja, amelyhez Franciaország és az Európai Unió segítséget kíván nyújtani. Mint mondta, lehetséges a jövőben az izraeli-palesztin békemegállapodás, "amely lehetővé teszi majd a két nép számára, hogy békében és biztonságban éljenek egymás mellett". Izrael és a Palesztin Autonómia 2007 novemberében kezdte újra a béketárgyalásokat az egyesült államokbeli Annapolisban, azzal a céllal, hogy 2008 végéig megszülessen a megállapodás, a tárgyalások azonban azóta is egy helyben topognak.
2008.06.22. 18:21
 
Később sorsolnak a BL-ben és az UEFA Kupában
A magyar szövetség hivatalos honlapja szerint az eredetileg kijelölt június 27. helyett csak július elsején kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. és 2., illetve az UEFA Kupa 1. selejtezőkörének sorsolására. Az MTK Budapest a BL második kvalifikációs körében lép először pályára, ami azt jelenti, hogy ellenfelével július 29-én vagy 30-án, illetve augusztus 5-én vagy 6-án találkozik. Az UEFA Kupában a debreceniek és a győriek már az első selejtezőfordulóban érdekeltek lesznek. Ezeknek a párharcoknak a meccseit július 17-én, illetve 31-én rendezik.
2008.06.22. 18:13
 
 
Cristiano Ronaldo a Realba vágyik
A News of the World című lap vasárnapi száma szerint Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója mindenképpen a Real Madridban akarja folytatni pályafutását, ezért a jövő hét elején kérni fogja jelenlegi klubjától szerződése felbontását. A 23 éves portugál válogatott klasszis az elmúlt szezonban 42 góllal járult hozzá a manchesteriek fantasztikus szerepléséhez, a Bajnokok Ligája és a Premier League megnyeréséhez. Az Independent című újság vasárnap arról írt, hogy Ronaldo lehet a világ legdrágább játékosa, akiért a madridiak 100 millió eurót kínálnak, vagy 80 milliót és a holland válogatott Wesley Sneijdert adnák oda a manchesterieknek.
2008.06.22. 17:54
 
 
Orbán Viktor Izrael askenáz főrabbijával találkozott
Orbán Viktor találkozott Yona Metzgerrel, Izrael Állam askenáz főrabbijával vasárnap Budapesten - tudatta a Fidesz. A Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség meghívására egynapos látogatáson Magyarországon tartózkodó vallási vezető és a Fidesz elnökének találkozóján elsősorban a hazai zsidó közösség kérdései, így az oktatás helyzete, a közösség sokszínűvé válása és szerveződései voltak napirenden - áll a FIdesz közleményében.
2008.06.22. 17:43
 
 
Intertotó Kupa: győzött a Honvéd Kazahsztánban
A Budapest Honvéd egygólos győzelmet aratott a kazah Zsetiszu otthonában a labdarúgó Intertotó Kupa első fordulójának első mérkőzésén. A magyar klub honlapjának tudósítása szerint az első félidőben nem esett gól, majd a fordulás után előnybe kerültek a hazaiak, de ez az állapot nem tartott sokáig, mert a kispesti gárda negyedóra alatt fordított. Eredmény: Zsetiszu (kazah)-Budapest Honvéd 1-2 (0-0) g: Mihajlov (59.), illetve Hercegfalvi (65.), Bojtor (74.). A visszavágót jövő szombaton 19 órakor rendezik a Bozsik Stadionban.
2008.06.22. 17:20
 
 
Az MSZP szerint a Fidesz számára is üzlet az egészségügy
Az adófizetőknek joguk van tudni, hogy az adóforintjaikból kiket támogatnak fideszes vezetésű önkormányzatok egészségügyi intézményeken keresztül. Ezért az MSZP felszólítja a fideszes vezetésű önkormányzatokat, hozzák nyilvánosságra a Diagnosztikum Zrt.-vel kötött szerződéseket, valamint minden olyan szerződést, amelyet az Orbán Viktor bizalmasához, Kékessy Dezsőhöz köthető üzleti körökkel írtak alá - közölte Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő vasárnap az MTI-vel. "A minap nyilvánosságra került ötmilliárdos gyanús diagnosztikai mutyi után bebizonyosodott, hogy az egészségügy igenis üzlet a Fidesz számára, csak az a lényeg, hogy hozzájuk közel álló cégekhez kerüljenek a közpénzek" - fogalmazott a szocialista politikus.
2008.06.22. 16:52
 
 
Forma-1, Francia GP: Massa győzött, kettős Ferrari siker
Kettős Ferrari-sikkerrel zárult a Forma-1-es világbajnokság nyolcadik futama, a Francia Nagydíj: a viadalt a brazil Felipe Massa nyerte meg, a második helyen pedig a vb-címvédő Kimi Raikkönen végzett. A Magny-Cours-ban rendezett 70 körös versenyen az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett a harmadik. Massa, aki idei harmadik futamgyőzelmét szerezte meg, 48 ponttal az élre került a vb-összesítésben, az eddigi éllovas lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) a második 46 ponttal, míg Raikkönen a harmadik 43-mal. A brazil pilóta a második helyről rajtolt, és a 38. körben sikerült megelőznie a műszaki hibával küszködő csapattársát, majd előnyét biztosan megőrizve, fölényesen nyert.
2008.06.22. 15:45
 
Görkorcsolyás rendőrök Jakartában
Görkorcsolyás rendőrök kezdtek járőrözni Jakartában, a világ egyik legzsúfoltabb nagyvárosában. Az első guruló "közegek" néhány nappal ezelőtt léptek szolgálatba az indonéz fővárosban, és mint parancsnokuk örömmel jelentette, első munkanapjukon egyikük sem esett el. Összesen 21 rendőr kapott kéthónapos görkorcsolyás kiképzést. Az új járőrözési módszert nem csupán azért találták ki a helyi hatóságok, hogy a rendőrök könnyebben eljussanak a helyszínekre az óriási dugókban, hanem azért is, mert ezzel is próbálnak valamit enyhíteni Jakarta rendkívüli légszennyezettségén.
2008.06.22. 15:40
 
 
Lebukott egy magyar drogcsempész Máltán
Heroincsempészés miatt letartóztattak egy magyar férfit Máltán - jelentette vasárnap a MaltaMedia hírportál. A beszámoló szerint a 28 éves férfi szerdán Brüsszelből érkezett a máltai nemzetközi repülőtérre és a rendőrség rögtön a nyomába szegődött. Másnap reggel csaptak le rá, miután beszállt máltai cinkosa, egy szintén 28 éves nő gépkocsijába. Megmotozásuk során a férfinál egy heroinkapszulát találtak. Az őrizetbe vételt követően a magyar férfi gyomrában további 30 kapszulára bukkantak. Összesen körülbelül 300 gramm heroint foglaltak le a rendőrök.
2008.06.22. 15:36
 
 
Földhöz csapódott egy helikopter Somogy megyében
Mintegy 15-20 méter magasról zuhant a fákra az a helikopter, amely vasárnap délután balesetet szenvedett a Somogy megyei Nagybajom külterületén - mondta a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője az MTI-nek. A független, szakmai vizsgálat első helyszíni megállapításai szerint a gép a felszállási helytől 200 méterre egy erdős terület fölött esett le. A gép fedélzetén lévő öt személy megsérült, valamennyiüket kórházba szállították - tette hozzá Bajkó Erika. A helikoptert üzemeltető kft. ügyvezetője az MTI-nek elmondta: a Gazella típusú bérelt gép magáncélú repülést végzett.
2008.06.22. 15:30
 
 
Mérséklődhet a nyersolaj ára az olajcsúcs után
Szaúd-Arábia kész még több olaj piacra dobására az év hátralévő részében, hogy az árak elmozduljanak a mostani rekord magas szintjükről, jóllehet a piaci olajellátás megfelelő szintű - közölte Ali al-Naimi szaúdi olajügyi miniszter az olajtermelő és fogyasztó országok Dzsiddah-ban rendezett értekezletén. Szaúd-Arábia már korábban bejelentette, hogy júliusban napi 9,7 millió hordós szintre emeli a kitermelést, ami azt jelenti, hogy kétszeri lépésben májushoz képest napi 550 ezer hordónyi termelésnövelést hajt végre. Naimi közölte: amennyiben fogyasztói igény mutatkozik rá, a királyság e szint fölé is emelheti a kitermelést.
2008.06.22. 15:07
 
 
A világ legrondább kutyája
Gus, a háromlábú és félszemű fajtiszta kínai kopaszkutya érdemelte ki a világ legrondább kutyájának járó díjat az észak-kaliforniai Petalumában szombaton rendezett kutyacsúnyasági versenyen. Gusnak csak a fején van egy gyér szőrcsomó, amúgy teljesen szőrtelen. Gazdája, Jeanenne Teed az ország másik végéből, Floridából utazott vele Kaliforniába a hőn vágyott, 500 dollárral járó cím elnyerése céljából. A kínai kopaszkutyák mindig jó eséllyel indulnak a kutyacsúnyasági versenyen, amelyet minden évben megrendeznek a petalumai Sonoma-Marin vásáron. A tavalyi győztes Elwood, egy kínaikopasz- és chihuhuakeverék volt.
2008.06.22. 14:21
 
 
Mikor nő fel a férfi?
A pasik sem egyszerűek:eleinte az idősebb után futnak, később a sokkal fiatalabbat veszik el. Igaz a mondás miszerint a férfiak később érnek, mint a nők.
2008.06.22. 14:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363[2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista