2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Úszó ob: Takács országos csúcsa, Kovács Ágnes búcsúja
Takács Krisztián 24.05 mp-cel új országos csúcsot ért el 50 m pillangón a 110. Allianz úszó országos bajnokság szombati zárónapján, amelyen a visszavonuló, olimpiai bajnok Kovács Ágnest is köszöntötték. Takács amellett, hogy megdöntötte Gáspár Zsolt közel hat éve fennálló, 24.12-es rekordját, Cseh Lászlót is maga mögé utasította. Utóbbi 200 m mellen is a második lett Gyurta Dániel mögött, aki kedvenc számában századmásodpercre ugyanolyan időt produkált, mint a pénteki selejtezőben. Jelen állás szerint 31 fős úszócsapat utazik majd Pekingbe, a szövetség elnöksége szerdán véglegesíti az indulók névsorát.
2008.07.12. 13:48
 
 
Nemzetközi roma konferencia kezdődött Budapesten
Európa legnagyobb kisebbségének, a cigányságnak a társadalmi integrációja összeurópai társadalmi ügy; minden kormánynak saját felelőssége, hogy az uniós irányelvek vagy saját stratégia alapján konkrét lépéseket tegyen főként az oktatás és a foglalkoztatás területén - fogalmazták meg egy, a témában rendezett nemzetközi konferencián Budapesten. Az Európai Roma Kerekasztal című nemzetközi konferenciára Európa hatvan roma civilszervezetét hívták meg. Az egész napos tanácskozáson megvitatják - a romák társadalmi integrációjának legfontosabb kérdései mellett - a gyermekkoldulás, a gyermekkereskedelem, a korai házasság, a női jogok, valamint a nők kényszersterilizációjának kérdéskörét is.
2008.07.12. 13:07
 
 
Fodor: a liberálisok felelősséget éreznek a határon túliakért
A liberális nemzetfogalom befogadó, a liberálisok felelősséget éreznek mindazok iránt, akik a határon túl magyarnak vallják magukat, ott mind az egyén, mind a közösség számára az autonómia jelenti a legjobb megoldást - mondta Marosvásárhelyen az SZDSZ elnöke. Fodor Gábor pártja delegációjának élén utazott az erdélyi városba, ahol megbeszéléseket folytatott Markó Bélával, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnökével. Markó elmondta: áttekintették a két szervezet közötti együttműködés lehetőségeit például az infrastruktúra-fejlesztés, az oktatáspolitika területén, valamint az önkormányzatok közötti kapcsolatokban.
2008.07.12. 12:22
 
 
A hatok megállapodtak, miként ellenőrizzék a nukleáris leszerelést
Az észak-koreai nukleáris programról folytatott tárgyalások résztvevői megállapodtak arról, hogyan ellenőrizzék Phenjan atomfegyver-mentesítését. A hatok - a két Korea, az Egyesült Államok, Japán, Kína és Oroszország - képviselői három napon át tárgyaltak a megbeszélések helyszínéül szolgáló kínai fővárosban. A megállapodás értelmében Észak-Korea október végéig teszi működésképtelenné legnagyobb nukleáris létesítményét, miközben az Egyesült Államok, Kína és a többi három fél teljesíti az olajszállításokra és más gazdasági segítségre tett korábbi ígéreteit.
2008.07.12. 11:25
 
 
Fidesz: a kormány csapdája a távhőár újabb emelése
A Fidesz szerint a kisebbségi kormány csapdája az, hogy bár a Fidesz-KDNP javaslatot tett a távhő áfatartalmának csökkentésére, a távfűtés ára a mérséklődés helyett mégis nő - mondta László Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselője. A Fidesz kezdeményezése a távhő árának csökkentésére "szociális, környezetvédelmi és egyéb szempontból is megalapozott javaslat" - fogalmazott az ellenzéki politikus a főváros újpalotai lakótelepén tartott sajtótájékoztatón. Mint emlékeztetett: Budapesten idén egyszer már 6,1 százalékkal drágult a távfűtés, és a napokban született döntés egy újabb, 5,5 százalékos emelésről.
2008.07.12. 11:15
 
 
Több száz mázsa dinnyét borítottak a termelők az Auchan parkolójába
A dél-békési választókerület több dinnyetermelője több száz mázsa dinnyét borított szombat reggel az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszánál működő Auchan áruház parkolójába. Az akciót vezető Karsai József szocialista párti országgyűlési képviselő elmondta: hatalmas kárt okozott az Auchan áruházlánc a dinnyetermelőknek azzal, hogy 49 forintért árulja a dinnyét. A multinacionális áruházlánc akciójával Karsai szerint azt érte el, hogy a német és lengyel piacra szánt dinnye felvásárlási ára 26 forintra, a hazai piacra szánt termék ára pedig 20-22 forintra csökkent. Ilyen alacsony felvásárlási ár mellett tönkremennek a termelők - mondta a politikus.
2008.07.12. 10:30
 
 
Melegfelvonulás: újabb fotókat tett közzé a rendőrség
Újabb fotókat tett közzé honlapján a rendőrség szombaton azokról, akiket a múlt szombati melegfelvonulás idején történt különböző bűncselekmények miatt keresnek. A felvételeken 14 ember látható, továbbá két csoportképen egy nagyobb társaság. Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a fotókon látható embereket többek között hivatalos személy elleni erőszak, illetve garázdaság miatt keresik. A BRFK-n és a kerületi kapitányságokon 11 büntetőeljárás indult. Ebből kettő ismeretlen tettesek ellen, a további 9 ügyben - összesen 25 emberrel szemben - folyik a nyomozás magánlaksértés vétsége, garázdaság bűntette, illetve vétsége miatt.
2008.07.12. 09:24
 
 
Pletykálni jó?
A pletykálás jót tesz az egészségnek: javítja a kedélyt, levezeti a frusztrációt, növeli az önbecsülést és erősíti a társadalmi kapcsolatokat. Az olasz OK Salute című szakmagazin legutóbbi számában több oldalt szentel ennek az ősi hagyománynak, hangsúlyozva, hogy a jólértesültség volt az egyik húzó elem a primitív ember fejlődésében. A szakértők szerint megszerezni egy pletykát vagy továbbadni, stimulálja az agyban az antidepresszáns hatástú szerotonintermelést. De vigyázat: csak addig van jótékony hatása, amíg nem válik betegessé, rosszindulatúvá, míg mások kikémlelése nem válik életcéllá - mondják a pszichológusok. Csak addig, amíg nem ártunk vele másoknak.
2008.07.12. 09:21
 
 
Kutyátlanított pekingi menük
Nem szerepelhet kutyahús a pekingi szállodák és vendéglátó helyek étlapján az augusztusi olimpia és a szeptemberi paralimpia idején. A kínai főváros élelmiszerbiztonsági hivatala az olimpiai eseményekkel szerződött helyi szállodáknak már júniusban megtiltotta, hogy kutyahúsból készült ételt szolgáljanak fel, sőt azt is kikötötte, hogy a hagyományos gyógydiétáknál is világosan fel kell tüntetni, ha eb is került beléjük. A hivatal azonban a város összes éttermére is kiterjesztette a rendelkezést attól tartva, hogy a kutyamenük felháborítják az állatvédő szervezeteket és a nyugati világból érkezett látogatókat.
2008.07.12. 09:19
 
 
Cseh pókember
Pókot tenyészt egy férfi Csehországban, minek köszönhetően több mint ezerrel él együtt. A 22 éves illetőnek főként a nagytestű pókok a gyengéi, ilyenekből mintegy 80 van neki. Ugyanakkor a legapróbbak is akkorák, hogy megugrasztják a "normális" embert. Gazdájuk szerint a házi kedvencek közül a pókok a legjobbak, mert igen szerény igényűek, elég kéthetente egyszer megetetni őket, de van olyan fajta, amelyik fél évig is kihúzza evés nélkül. Ladislav Nerad - így hívják a cseh "pókembert" - már hét éve tenyészt pókokat, miután egy barátjától kapott egy madárpókot. Azonnal beleszeretett - az állatba -, jóllehet addig hidegen hagyták a pókok. Gyűjteménye a világ leggazdagabbjai közé tartozik. Barátnői vonatkozásban viszont kevésbé sikeres.
2008.07.12. 09:15
 
 
Nem várható a bérek gyors emelkedése Kubában
Nem várható a bérszínvonal gyors emelkedése Kubában - jelentette ki Raúl Castro a havannai parlamentben helyi idő szerint pénteken. A kubai vezető a világgazdasági hatásokkal magyarázható "elkerülhetetlen szenvedésekre" figyelmeztette a lakosságot a bátyja, Fidel Castro visszavonulása utáni első törvényhozási ciklus utolsó ülésén. A kormány továbbra is törekszik "a bér-probléma" kezelésére, de az áremelkedés és a gazdaság lassulása miatt csak "fokozatosan és a prioritásoknak megfelelően" tudja ezt megtenni - mondta a politikus. Kuba a lakosság élelmiszer-szükségletének 84 százalékát importálja. A havi átlagkereset 17 dollár körül van.
2008.07.12. 09:11
 
 
Több legyet ütne egy csapásra Sarkozy a mediterrán unióval
Több legyet ütne egy csapásra Nicolas Sarkozy francia elnök a mediterrán unió kialakításával - mondta Lévai Imre, az MTA Politikai Tudományok Intézetének főmunkatársa az Unió a Mediterrán Térségért nevű szervezet alakuló ülése előtt. A mediterrán unió egyebek mellett a migrációs problémák kezeléséről és Törökország uniós közeledéséről szól - mondta a szakember, aki szerint a következő években meg is alakulhat a szervezet. Nicolas Sarkozy nagyon ambiciózus, ezt a kérdést pedig csak a franciák tudják megoldani, hiszen a történelmi hagyományok miatt erős a befolyásuk az észak-afrikai térségben - mutatott rá. A francia elnök tervei alapján észak-afrikai országok bevonásával kitolhatóak az unió külső határai a menekülthullám felfogására.
2008.07.12. 09:08
 
Erőpróba: a világ legcsípősebb mártása
A legcsípősebb curry - indiai mártás - kategóriában Guinness-rekordra pályázó fogást szolgáltak fel egy londoni étteremben. A bárányhúsalapú Bollywood Burner a Cinnamon Club specialitása és a héten kóstolhatták meg először a vendégek. "Nem csak erős, finom is. Külön-külön érezni a fűszerek ízét" - mondta az első próbálkozó, a 19 éves Toby Steel. "Elsőször nem is csípett annyira, de néhány perc után kivert a veríték és szédülni kezdtem. Nagyon szeretem a csípőset, de ilyet még én sem ettem" - mondta a brightoni diák.
2008.07.12. 09:04
 
 
A nanotechnológia oktatását fejlesztené a Nano Törzsasztal
A nanotechnológia oktatásának fejlesztését és az arról szóló szélesebb körű tájékoztatást, végső célként pedig a tantervszerű középiskolai tanítást tűzte ki célul a Nano Törzsasztal - mondta a szerveződés elnöke, Mojzes Imre. A törzsasztal elnöke a technológiát úgy írta le: minden olyan anyag vagy eszköz, amelynek egyik dimenziója kisebb, mint 100 nanométer, nanotechnológiának tekinthető. Számos tudományágban, így az orvostudományban is megjelenik, de a társadalomra is kihatással van. Mojzes Imre szerint a nanotechnológia számos iparágban sok újdonságot hoz, a közeljövőben a kijelzők gyártásában terjed majd el az alkalmazása.
2008.07.12. 09:00
 
 
Elhunyt a hímtaghosszító matróna
Elhunyt Indonézia leghíresebb "szexológusa", a varázserejével hímtaghosszításra képes matróna, Mak Erot. Korát csak becsülni lehet, de legalább 100 éves volt. A hölgy természetfölötti képességei mellett hagyományos gyógynövényeket vegyített imákkal, hogy a fohászok jobban hassanak és a kliensek péniszei megnagyobbodhassanak. Alakja már életében legendássá vált, romantikus filmvígjátékokban is felbukkant alakja. Sokan gyászolják, főként férfiak. Egy indonéz ihonlapon többen is keseregnek, hogy immár sohasem részesülhetnek az asszony kezelésében.
2008.07.12. 08:57
 
 
A lakóparkiak közel fele panelból jött
A lakóparkokban élők 45 százaléka panelből költözött új lakásába, és 50 százalékuk 5-10 évig ott kíván élni - derül ki az Elephant Holdingnak a hétvégi, 4. Horizont Lakásbörzére készített felméréséből. A vizsgálatból kiderül az is, hogy az új építésű lakások tulajdonosainak nagy többsége, 70 százaléka átlagosan 3-5 éve költözött jelenlegi lakásába, amelynek elkészültére átlagosan 7,5 hónapot várt. A válaszadók 30 százaléka első önálló otthonát rendezte be a lakóparkban, az összes megkérdezett 45 százaléka panellakásból, 30 százalékuk téglaépítésű társasházból, míg 25 százalékuk családi házból jött.
2008.07.12. 08:50
 
 
Kártérítési igény vallásos áhítat miatti esésért
Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot. Az 54 éves illető még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is műtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli. A templom biztosítója elutasította a kárigényt, ezért a férfi perbe kezdett.
2008.07.12. 08:47
 
 
BRK Speciális Mélyépítő Kft.: 2,6 milliárd forint bevétel tavaly
A BRK Speciális Mélyépítő Kft. az építőipari recesszió ellenére növelni tudta árbevételét tavaly: 2,6 milliárd forint bevételt ért el, szemben a 2006. évi 1,7 milliárd forinttal - mondta Csanádi József, a cég ügyvezető igazgatója. A cég speciális mélyépítési tevékenysége kiterjed épületek és hidak alapozására és munkatér-határolásokra, ilyen például a cölöpözés, résfal-építés, horgonyzás. A 200 millió forint alaptőkéjű cég 2006-ban, illetve tavaly összesen mintegy 420 millió forintot ruházott be, jellemzően új technológiai eszközök beszerzésére, a beruházások az idén és 2009-ben is folytatódnak - mondta az ügyvezető. A BRK Magyarországon 70 embert foglalkoztat.
2008.07.12. 08:45
 
 
Az Alkotmánybíróság megsemmisítette Újpest építési rendeletét
Az Alkotmánybíróság július 11-i hatállyal megsemmisítette Budapest IV. kerülete (Újpest) önkormányzatának az épített környezet tervszerű fejlesztésének egyes szabályairól szóló rendeletét, a megsemmisítést a közigazgatási hivatal kezdeményezte - a határozat a Magyar Közlönyben jelent meg. Az Alkotmány szerint a helyi önkormányzat - feladatkörében - rendeletet alkothat, ez azonban nem lehet ellentétes magasabb szintű jogszabállyal. Az önkormányzati törvény pedig megengedi, hogy az önkormányzat a törvény által nem szabályozott társadalmi viszonyok rendezésére is alkothasson saját rendeletet.
2008.07.12. 08:40
 
 
Faktoring piac: kedvezőtlen környezet, csekély bővülés
A számottevő belső politikai és tartós nemzetközi pénzpiaci bizonytalanság, valamint a növekvő vállalati kockázatok a faktoring piacon is éreztették hatásukat, ami egyrészt a piac lassulásában, másrészt a futamidők növekedésében nyilvánult meg - állapítja meg az MKB Central European Banker (CEB) Online-ban publikált elemzés. A magyarországi faktoring piac a kedvezőtlen környezetben a tavalyi évet mindössze 6,8 százalékos forgalomnövekedéssel zárta az előző évi közel 55 százalékos növekedés után: a faktorált forgalom a 2006. évi 739,9 milliárdról csupán 790,4 milliárd forintra bővült.
2008.07.12. 08:37
 
 
Obama: hibát követne el az USA, ha nem működne együtt Oroszországgal
Hibát követne el az Egyesült Államok, ha kizárná Oroszországot az együttműködésből, mert számos globális problémát, például a nukleáris leszerelés kérdését csak közös erővel lehet megoldani - mondta Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltje a CNN-nek egy interjúban, amelyből a hírtelevízió egyelőre részleteket mutatott csak be. Az illinois szenátor várható republikánus ellenfele, John McCain korábban azt mondta, hogy Moszkvát ki kellene zárni a világ hét legfejlettebb ipari államát és Oroszországot tömörítő G8 csoportból, mert az orosz kormány antidemokratikus lépéseket is véghezvitt az elmúlt években.
2008.07.12. 08:28
 
 
Népszabadság: Erősödőben az intolerancia Magyarországon
A rendpárti közvélemény jelentős része akár a melegek jogait is korlátozná, hogy elkerülhetőek legyenek a múlt hét végihez hasonló csetepaték - ez áll a Medián a Népszabadság megbízásából készített felmérésében. A napilap szombati számában közétett felmérésből kiderül: a közvélemény leginkább a melegtüntetés ellen tiltakozó radikális csoportokat tartja felelősnek a múlt hét végi atrocitásokért, de megkérdezettek többsége felelősnek tartja a felvonulókat is. Egy másik kérdésre válaszolva pedig a kétharmaduk értett egyet azzal, hogy "a melegeknek nem kellett volna felvonulniuk, mert ezzel provokálták az ellentüntetőket".
2008.07.12. 08:24
 
Népszabadság: Erősödőben az intolerancia Magyarországon
A rendpárti közvélemény jelentős része akár a melegek jogait is korlátozná, hogy elkerülhetőek legyenek a múlt hét végihez hasonló csetepaték - ez áll a Medián a Népszabadság megbízásából készített felmérésében. A napilap szombati számában közétett felmérésből kiderül: a közvélemény leginkább a melegtüntetés ellen tiltakozó radikális csoportokat tartja felelősnek a múlt hét végi atrocitásokért, de megkérdezettek többsége felelősnek tartja a felvonulókat is. Egy másik kérdésre válaszolva pedig a kétharmaduk értett egyet azzal, hogy "a melegeknek nem kellett volna felvonulniuk, mert ezzel provokálták az ellentüntetőket".
2008.07.12. 08:24
 
 
Megbukott a BT-ben a Zimbabwe elleni szankciókról szóló javaslat
Oroszország és Kína megvétózta az ENSZ Biztonsági Tanácsában (BT) a Zimbabwe elleni szankciókról szóló határozati javaslatot pénteken. Az Egyesült Államok nevéhez fűződő javaslat fegyvereladási embargót léptetett volna életbe Zimbabwe, és utazási, valamint pénzügyi szankciókat Robert Mugabe elnök és a vezetés 13 másik tagja ellen. A 15 tagú testületben összegyűlt a határozat elfogadásához minimálisan szükséges kilenc támogató szavazat, Oroszország és Kína azonban élt vétójogával, így a javaslat megbukott. Összesen öt ország képviselője szavazott a határozat ellen, egy pedig tartózkodott.
2008.07.12. 08:19
 
 
Golden League, Róma: Iszinbajeva új világcsúcsot ért el rúdugrásban
Az orosz Jelena Iszinbajeva 5,03 méterrel világcsúcsot ért el rúdugrásban az atlétikai Golden League-sorozat római versenyén. Ez volt pályafutása 22. világcsúcsa. Iszinbajeva biztos benne, hogy hamarosan újra túlszárnyalja az új világcsúcsát is. "Azt hiszem, mindenki láthatta, hogy nem voltam közel a léchez, simán átvittem" - mondta az olimpiai és világbajnok sztár. "Ez csak a kezdet." A 26 éves atléta közel hároméves rekordot döntött meg, az 5,01-et 2005 augusztusában, Helsinkiben ugrotta.
2008.07.12. 08:17
 
 
Vízilabda Eb: hetedszer is a szerbek nyertek
A magyar férfi vízilabda-válogatott a bronzéremért játszhat a málagai Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben, hosszabbítás után 8-7-re kikapott Szerbiától. Kemény Dénes olimpiai címvédő együttese a világbajnok horvátokkal csatázhat majd a harmadik helyért vasárnap, a döntőben a szerbek a montenegróiakkal találkoznak. A pénteki meccsen két negyed után még 3-1-es hátrányban volt a magyar csapat, majd a záró felvonásban 7-5-re már nála volt az előny, de a rivális egyenlíteni tudott, a ráadásban pedig a döntő gólt is megszerezte. Eredmény, elődöntő: Szerbia-Magyarország 8-7 (0-0, 3-1, 1-3, 3-3 - 1-0, 0-0) - hosszabbítás után, a góldobók: Vujasinovic 3, Sapic 2, Filipovic, Radjen, Udovicic 1-1, illetve Madaras, Benedek, Kiss G., Varga Dániel, Kásás, Hosnyánszky, Molnár 1-1.
2008.07.12. 08:03
 
 
Magyar Nemzet: Várólistákat is vizsgál az Egészségbiztosítási Felügyelet
Országos ellenőrzést indít az Egészségbiztosítási Felügyelet a kórházi várólisták ügyében - olvasható a Magyar Nemzetben. A napilap arról írt, hogy nemcsak a várólisták meglétét ellenőrzik, hanem többek közt azt is, hogy a betegeket valóban a megfelelő sorrendben látják-e el. A szabálysértő fekvőbeteg-ellátó intézményeket megbüntethetik, de erről nem árult el részleteket Kiss Norbert főosztályvezető. A Magyar Nemzet beszámolója szerint a szakemberek egyetértenek abban, hogy a várólista könnyen kijátszható. A betegek egymás között terjesztik a tarifát: egy visszér-, sérv- vagy epekőműtétért általában 100-300 ezer forintot kérnek, ha valaki a várólista elejére szeretne kerülni.
2008.07.12. 07:59
 
 
Fodor a határon túli magyarok problémáira reagáló politikát kíván folytatni
A határon túli magyarok problémáira érzékenyen reagáló, fogékony politikát kíván folytatni Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke, aki pénteken pártja delegációjának élén Erdélybe érkezett. Fodor szombaton Marosvásárhelyen készül tanácskozni Markó Bélával, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnökével. A delegáció - amelynek tagja Szent-Iványi István európai parlamenti képviselő, Eörsi Mátyás ügyvivő és Léderer András, az SZDSZ Új Generáció elnöke - pénteken Tusnádfürdőn találkozott Korodi Attila romániai környezetvédelmi miniszterrel.
2008.07.11. 21:35
 
 
Tenisz, Budapest GP: Arn Gréta villámgyőzelme
Arn Gréta remek tenisszel, 45 perc alatt nyert a hetedik helyen kiemelt cseh Klara Zakopalova ellen és bejutott a legjobb négy közé a Római Teniszakadémián zajló, 175 ezer dollár összdíjazású női tornán. A magyar játékos végig uralta a pályát kissé bizonytalankodó riválisával szemben. A szombati elődöntőben Arn ellenfele a második helyen kiemelt francia Alize Cornet lesz; a két teniszezőnek ez lesz az első összecsapása WTA-tornán. Eredmények: egyes: negyeddöntő: Arn Gréta-Zakopalova (cseh, 7.) 6:0, 6:1.
2008.07.11. 19:23
 
 
Gallup: a Fidesz támogatottsága nem változott, az MSZP-é kissé nőtt
A Fidesz támogatottsága a teljes népességen belül nem változott május vége és július eleje között, továbbra is 39 százalékon áll, az MSZP-é azonban 13-ról 15 százalékra nőtt - áll a Magyar Gallup Intézet felmérésében, amelyet pénteken juttatott el az MTI-nek. A nyári politikai közhangulat jellemzői címmel készült közvélemény-kutatás szerint a Fideszt a biztos pártválasztók kétharmada, míg az MSZP-t 25 százaléka támogatná. Az ebben a körben mért támogatottságbeli különbség az ellenzéki szavazók jelenlegi nagyobb részvételi elszántsága miatt nagyobb a teljes népességen belül mértnél - írták.
2008.07.11. 19:15
 
 
Magyarországra látogat szeptemberben az Európai Bizottság elnöke
Szili Katalin házelnök meghívását elfogadva szeptember 15-én Magyarországra látogat José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke - közölte az Országgyűlés Külügyi Hivatalának vezetője, Sárdi Péter az MTI-vel. José Manuel Durao Barroso a budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet első igazgatósági ülésére érkezik, találkozik az Országgyűlés elnökével és a parlamenti pártok vezető politikusaival - mondta el a hivatalvezető. Szili Katalin júniusban, az európai házelnökök lisszaboni konferenciáján hívta meg Magyarországra az Európai Bizottság elnökét.
2008.07.11. 18:20
 
Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó üzeme Szabadegyházán
A Hungrana Kft. szabadegyházi üzeme 100 millió eurós, kapacitásbővítő beruházással Európa legnagyobb kukorica-feldolgozó és Magyarország első bioetanol gyára lett, amelyet Gráf József agrárminiszter avatott fel. A brit-amerikai Eaststarch és az osztrák Agrana csoport 50-50 százalékos tulajdonában levő Hungrana üzemében a két év alatt megvalósult beruházásnak köszönhetően napi 3.000 tonna kukorica feldolgozása vált lehetővé. A fejlesztések során bővítették a keményítőt, folyékony, izocukrot, alkoholt, takarmányt és bioetanolt előállító gyár teljes feldolgozósorát, megduplázták az izocukorgyártást, modernizálták az infrastruktúrát.
2008.07.11. 18:15
 
Zöldövezet a Balaton Sound
A Zöldövezet Társulás idén hat nyári fesztiválon, köztük a Balaton Sound-on szervezi meg a szelektív hulladékgyűjtést. A program célja, hogy a fesztiválokon keletkező hasznosítható hulladékok visszajussanak az anyagok körforgásába, ezzel kevesebb vegyes szemét kerüljön a hulladéklerakókra. A kezdeményezéssel a szervezők csökkenteni kívánják a rendezvényeknek helyet adó természeti környezet terhelését. A programot Dióssy László szakállamtitkár (Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium) jelenlétében mutatták be Zamárdiban. A Zöldövezet fő támogatója az ÖKO-Pannon Kht., aki szemléletformáló programokkal is igyekszik meggyőzni a fiatalokat a szelektálás fontosságáról.
2008.07.11. 17:52
 
 
Profi boksz, nehézsúlyú vb címmérkőzés: Thompson nehezebb Klicskónál
A kihívó amerikai Tony "Tiger" Thompson három kilóval nehezebbnek bizonyult a címvédő ukrán Vlagyimir Klicskónál a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú övéért kiírt szombati, hamburgi találkozó előtt. A pénteki mérlegelésen - amelyet közel háromezren tekintettek meg a helyszínen, egy bevásárlóközpontban - a bajnok 109,3, riválisa pedig 112,3 kilót nyomott. A 32 éves Klicsko eddig 50 profi meccset nyert, ezek közül 44-et idő előtt fejezett be, háromszor szenvedett vereséget. A 36 éves Thompson 32 mérkőzéséből 19-et fejezett be korábban és csak egyszer kapott ki.
2008.07.11. 17:33
 
A gyerekek még átérzik más baját
Mások fájdalmát látva a gyerekek agya úgy reagál, mintha az velük történne, ami azt mutatja, hogy természettől fogva hajlanak az együttérző viselkedésre - közölték amerikai kutatók pénteken.
2008.07.11. 17:28
 
 
Tbiliszi az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős összehívását kérte
Grúzia az ENSZ Biztonsági Tanácsa sürgős összehívását kérte az Abháziában és Dél-Oszétiában kialakult helyzet miatt - jelentette be pénteken Grigol Vahadze grúz külügyminiszter-helyettes. Oroszország pénteken a grúz csapatok kivonását szorgalmazta Abháziából. Az orosz külügyminisztérium közleményében rámutatott: az abháziai és dél-oszétiai konfliktusra azután lehet megoldást találni, hogy sürgősen aláírják az erő alkalmazását kizáró megállapodásokat. Grúzia azzal fenyegetőzött, hogy egyoldalúan, a Független Államok Közösségének hozzájárulása nélkül hoz döntést az Abháziában és Dél-Oszétiában (FÁK-misszióként) állomásozó orosz békefenntartó katonák kivonásának kikényszerítésért.
2008.07.11. 17:15
 
Ingyenes nappal zár a Modemben az erdélyi kiállítás
Július 13-án, vasárnap bezár a Modem III. emeleti kiállítótermében a Természetes körülmények között című, kortárs erdélyi alkotók munkáit bemutató kiállítás. A tárlat – melyet a művészeti központ döntése szerint kizárólag 18 éven felüliek látogathatnak – az elmúlt hónapokban sok vitát váltott ki. A vendégkönyv bejegyzései szerint többen pornográf provokációként értelmeztek néhány alkotást – köztük a leghíresebb kortárs román képzőművész, Dumitro Gorzo műveit.
2008.07.11. 17:11
 
23 milliárdot költöttek a magyarok kekszre
Az édes kekszek bolti forgalma jelenleg már meghaladja a 23 milliárd forintot Magyarországon - állapítja meg legújabb összegzésében a Nielsen Piackutató kft. Az édes keksz évek óta egyre népszerűbb: kiskereskedelmi forgalma értékben 10, mennyiségben 2 százalékkal emelkedett 2007 júniusa és 2008 májusa között az előző hasonló időszakhoz képest. A mennyiségi értékesítés évi 26 ezer tonna fölé került. A felmérés szerint a legkedveltebbek a sima édes kekszek. Az egy kilóra jutó fogyasztói átlagárak minden szegmensben emelkedtek egy év alatt. Például egy kiló száraz keksz átlagos fogyasztói áránál tavaly április-májusban 503, az idén 566 forintot regisztrált a Nielsen. Ugyanakkor az édes keksz 938 forintról 963-ra drágult.
2008.07.11. 16:30
 
 
Melegfelvonulás: nyilvánosságra hozták a rendzavarásokról készült jelentést
Elemzéseket és konzultációkat követően tesz javaslatot az igazságügyi és rendészeti miniszter a jogszabályok kiegészítésére, hogy megfelelően kezelhessék a szélsőséges megnyilvánulásokat - tájékoztatta Draskovics Tibor levélben a kormányfőt, miután a hétvégi melegfelvonulással kapcsolatos tájékoztatókat megküldte részére. A kormányszóvivő.hu portálon péntek délután hozták nyilvánosságra az igazságügyi és rendészeti miniszter jelentését és a legfőbb ügyész tájékoztatását a július 5-i rendzavarásokról.
2008.07.11. 16:30
 
Megalakult a nemzeti egységkormány Libanonban
Megalakult Libanon nemzeti egységkormánya, amelyben az ellenzéki Hezbollah szervezet és szövetségesei vétójoggal rendelkeznek. Az utóbbi évtizedek legsúlyosabb belpolitikai válságát rendező dohai megállapodás alapján a Fuád Szinjóra régi-új miniszterelnök vezette kormány 30 tagjából tizenegyet delegál az ellenzék, tizenhatot a Szíria-ellenes parlamenti többség, hármat pedig Michel Szulejman államfő nevez ki. A szemben álló libanoni erők vezetői a katari Dohában május 21-én írták alá megállapodást az akkor már másfél éve tartó belpolitikai válság rendezéséről, visszarántva Libanont egy újabb polgárháború széléről.
2008.07.11. 16:00
 
Az OPNI helyére új országos intézmény kell a pszichiáterek szerint
Egységes intézménynek kell a nemrégiben felszámolt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) helyébe lépnie - hangoztatták pénteki közös sajtótájékoztatójukon a Magyar Pszichiátriai Társaság és a Pszichiátriai Szakmai Kollégium vezetői. "Nem az ágyak hiányoznak, hanem az a koncentráltság, ami ott megvolt" - mondta Lehóczky Pál, a Magyar Pszichiátriai Társaság főtitkára, aki már azt is kedvező változásnak látja, hogy az új tárcavezető egyeztetésbe kezdett a szakmai szervezetekkel a kérdésről.
2008.07.11. 15:38
 
Magyar lesz a vajdasági parlament elnöke
Magyar lesz a vajdasági parlament elnöke - tájékoztatta az MTI-t Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke pénteken. Az egyetlen szerbiai autonóm tartományban a legnagyobb délvidéki magyar párt adja az első miniszterelnök-helyettest, s három minisztert, így övé lesz a gazdasági, a kisebbségügyi és jogalkotási, valamint a közoktatási tárca.
2008.07.11. 15:34
 
 
ORFK: javult a baleseti statisztika
Az év első felében 188-cal kevesebben haltak meg az utakon, mint az előző év hasonló időszakában, a súlyos és a könnyű sérülésekkel járó balesetekből is kevesebb történt - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság féléves statisztikájában. A rendőrség honlapján pénteken közzétett közlemény szerint az ittasan okozott balesetek száma is csökkent. A legtöbb baleset gyorshajtás miatt történt, illetve azért, mert nem adták meg az elsőbbséget, nem tartották be az irányváltoztatás, a haladás és kanyarodás szabályait. A legtöbb balesetet személygépkocsi-vezetők okozták, őket a statisztika sorrendjében a kerékpárosok és a teherautóvezetők követik. Az év első hat hónapjában 8.891 baleset történt, tavaly ugyanebben az időszakban 9.523.
2008.07.11. 15:30
 
 
Madonna öccsének új könyve szerint a sztár csak magát szereti igazán
Már csak ez hiányzott Madonnának! Nem elég, hogy magyarázkodásra kényszerült egy baseballsztár miatt, akivel hírbe hozták, most még a családból is hátba támadták: öccse hamarosan megjelenő memoárkötetében úgy festette le a popdívát, mint aki csak önmagát szereti igazán. Christopher Ciccone könyve, a Life With My Sister Madonna (Az élet nővéremmel, Madonnával) ugyan csak a jövő kedden kerül a boltokba, ám az amerikai hírügynökség már belelapozott a 342 oldalas műbe. A 47 éves szenzációhajhász mindenek előtt leszögezi, hogy Madonna és férje szerelmesek egymásba, és a híresztelések ellenére eszük ágában sincs válni. Ugyanakkor azt sem titkolja, hogy szerinte nővére még uránál is jobban imádja a karrierjét és saját magát.
2008.07.11. 15:20
 
 
A Lufthansa ismét emelte az üzemanyagpótlékot
A Lufthansa német légitársaság pénteken újból felemelte az üzemanyagpótlékot európai és tengerentúli járatain, hivatkozva a nyersolaj és a kerozin áremelkedésére. A társaság közleménye szerint július 17-től 3 euróval 27 euróra emelik a pótadót a Németországon belüli és az európai járatokon. A tengerentúli járatokon 5 euróval 97 euróra drágítanak. Az új tarifákat a július 17-e után eladott jegyeken érvényesítik. A Lufthansa legutóbb június 16-án döntött az üzemanyag pótadó emeléséről. A társaság a jövőben is folyamatosan módosítja majd a pótadó mértékét a kerozin ármozgása függvényében - olvasható a társaság közleményében.
2008.07.11. 14:25
 
Moszkva az Abháziában lévő grúz csapatok kivonását szorgalmazza
Oroszország szorgalmazta pénteken a grúz csapatok Abháziából való kivonását, valamint azt, hogy Tbiliszi megállapodásban vállalja az erő alkalmazásától való tartózkodást szakadár területeinek esetében. Az orosz külügyminisztérium közleményében rámutatott: az abháziai és dél-oszétiai konfliktusra azután lehet megoldást találni, hogy sürgősen aláírják az erő alkalmazását kizáró megállapodásokat. Abházia esetében egy ilyen szerződést össze kell kötni azzal, hogy kivonják a grúz csapatokat a Kodori-szorosból.
2008.07.11. 14:18
 
 
Német Nagydíj: Talmácsi megnyerte az első időmérőt
A vb-címvédő Talmácsi Gábor megnyerte a 125 kcm-es kategória első időmérő edzését a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján. A viadal honlapja szerint az összetettben negyedik helyen álló magyar pilóta - aki tavaly megnyerte ezt a versenyt, és a legutóbbi, Holland GP-n is diadalmaskodott - 1:27.623 perc alatt teljesítette legjobb körét. A pontversenyben élen álló francia Mike Di Meglio csak a nyolcadik lett.
2008.07.11. 14:01
 
 
A McLaren fizet a Ferrarinak
A Forma-1-es kémtörténet lezárásaként a McLaren kifizeti a Ferrarinak az ügyben felmerült valamennyi költségét, kiadását - állapodott meg a két csapat. Az összeg egyelőre nem ismeretes. A McLarent tavaly kizárták a konstruktőri bajnokságból, emellett 100 millió dollárra megbüntették. Kiderült, hogy a mcLarenes Mike Coughlan a Ferrari tulajdonát képező műszaki adatokat kapott az olasz istálló fejlesztésekért felelős korábbi mérnökétől, Nigel Stepneytől. Coughlan felesége a wokingi csapat székhelyéhez közeli üzletbe vitte lemásoltatni a Stepneytől kapott 780 oldalas anyagot. Az olaszokat a fénymásolószalon munkatársa értesítette a visszaélésről.
2008.07.11. 13:53
 
 
Úszó ob: újabb két országos csúcs
Cseh László 200 m pillangón, A Jövő SC-II. kerület pedig a női 4x100-as gyorsváltóban ért el országos csúcsot a Komjádi uszodában zajló úszó országos bajnokság péntek délelőtti döntői során. Cseh saját, tavalyi rekordját javította meg 1:56.56 percre. A Kőbánya SC világ- és Európa-bajnoka ezzel hatodik aranyérmét szerezte az ob-n - úgy, hogy nem állt rajthoz fő számában, 400 m vegyesen -, s valamennyit új magyar csúccsal. A Jövő SC-II. kerület női 4x100-as gyorsváltója 3:48.35 perc alatt ért célba, ezzel a szintén a klub által tartott 2007-es rekordot írta át.
2008.07.11. 13:15
 
 
Gyurcsány: nincs vita az inflációs célról
Csökkenő inflációs pálya mentén, az egyensúly és a szociális biztonság megőrzése mellett a gazdasági növekedés élénkítését nevezte célnak Gyurcsány Ferenc kormányfő a jegybankelnökkel, vállalkozásokkal, gazdasági érdekképviseletekkel folyatatott megbeszélését követően pénteken Budapesten. A kormány ennek érdekében felelős költségvetési gazdálkodást folytat, egyszerűsíti az adórendszert, csökkenti a bürokratikus és az átlagos adóterhelést, illetve a vállalkozásokra és a munkavégzésre rakódó terheket - mondta a miniszterelnök. Hozzátette: a találkozón egyetértettek abban, hogy a gazdaság gyorsuló növekedési pályán van.
2008.07.11. 12:53
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346[2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista