2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Német Nagydíj: Hamilton a második szabadedzésen is a legjobb
A brit Lewis Hamilton az első után a második szabadedzésen is a leggyorsabb volt a Forma-1-es világbajnokság tizedik futamán, a Német Nagydíjon. 2. szabadedzés: 1. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:15.025 p, 2. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:15.722, 3. Kimi Raikkönen (finn, Ferrari) 1:15.760, 4. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:15.990, 5. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:16.017, 6. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:16.230.
2008.07.18. 16:01
 
A Föld és a Hold alienszemmel
Egy amerikai űrszonda a Földtől 50 millió kilométernyi távolságból küldött haza páratlan videófelvételt bolygónkról, és az előtte elhaladó orbitális pályán keringő Holdról - úgy, ahogy egy földön kívüli civilizáció láthat minket. A két rövid felvételbe sűrített mozgókép nemcsak a rendkívüli látvány miatt izgalmas - értékelték a NASA tudósai, akik a Deep Impact üstökösmegfigyelő misszió útját követik nyomon -, hanem azért is, mert segíthet a Földön kívüli világok után kutatóknak. A távoli kép támpontokat adhat nekik, hogy voltaképpen mit is keressenek.
2008.07.18. 15:57
 
 
Diószegpusztán kap szobrot Bob Marley
Egy kis bánáti faluban, Diószegpusztán kap először Európában szobrot Bob Marley, a reggaezene legendája. A kezdeményezés a szerb-román határ közelében fekvő kis településen rendezett fesztiváltól, a Rock Village-től indult és a szoboravatásra augusztus 23-án kerül sor. A szervezők mindenkit várnak erre, "akik tisztelik e gitárral felfegyverkezett szabadságharcost" - olvasható a fesztivál honlapján. Az avató ünnepség természetesen a reggae jegyében zajlik majd. A megnyitón az egyik legismertebb balkáni reggaebanda, a belgrádi Del Arno Band játszik, majd fellépnek Bob Marley honfitársai, a jamaikai Ras Abraham & The Irie Wibes.
2008.07.18. 15:53
 
 
Fokozott rendőri jelenlét a nyár végéig
Több rendőr lesz a kiemelt turisztikai centrumokban augusztus végéig, a fővárosból kivezető utakon pedig a Készenléti Rendőrség segíti a forgalom folyamatos haladását - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. Mint közleményükben írták, június 1-je és augusztus 31-e között - a fővárosban szeptember 30-áig - fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani a kiemelt turisztikai centrumokban, valamint az idegenforgalmi szempontból jelentős területeken. A fokozott rendőri jelenlét célja, hogy visszaszorítsák "a turistaforgalom nemkívánatos jelenségeit".
2008.07.18. 15:08
 
 
Újabb rekordot ért el a forint
Újabb rekordot ért el a forint, az euró árfolyama pénteken kora délután 228,00 forint volt a bankközi devizapiacon. Nyitás után rövid ideig, a csütörtökinél kicsivel gyengébb pozícióban, 229,60/70-es szinten állt a forint az euróval szemben, délelőtt 229,00 és 229,50 között mozgott az árfolyam. A kedvező nemzetközi környezet és a piaci hatások együttesének köszönhetően negyed kettőre már újabb történelmi rekordon: 228,00 forinton is született kötés. E szint alá - egyelőre - nem jutott el az árfolyam, egy kisebb korrekció után 228,50-es szintig emelkedett. A dollár/forint árfolyam 144,30/40 a reggeli 144,75/85 után.
2008.07.18. 15:06
 
 
Fegyelmi vizsgálat egy mentőtiszt ellen Kolonics halálával kapcsolatban
Fegyelmi vizsgálat indult az ellen a mentésvezető ellen, aki szolgálatban volt, amikor Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, kenus edzés közben meghalt - jelentette be Göndöcs Zsigmond, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója. A főigazgató elmondta: a vizsgálat, amely még nem ért véget, megállapította, hogy a szolgálatban lévő mentésvezető közelebbi mentőegységet is küldhetett volna az olimpikonhoz. A vizsgálat először is a hívás fogadására terjedt ki. Mint kiderült, a hívás 10 óra 22 perckor futott be a mentőszolgálathoz, két perccel később riasztották a mentőkocsit, amely az indulást követően 17 perccel később ért ki a helyszínre.
2008.07.18. 14:55
 
 
Szerbia nem ismeri el a koszovói útlevelet
Szerbia nem ismeri el a koszovói útleveleket, amelyeknek a kiadását pénteken kezdték meg a pristinai albán hatóságok - erősítette meg Ivica Dacic szerb belügyminiszter. A magát a múlt év ősze óta függetlennek tartó ország úti okmányairól egyelőre nem lehet tudni, mire lesznek jók. Vannak országok, amelyek már bejelentették, hogy elfogadják: például Montenegró és Horvátország. A szerbiai határon azonban nem lehet átkelni velük, sőt - mint Ivica Dacic mondta - ha egy külföldinek az útlevelében Koszovói pecsétet látnak, azt a szerb határőrök felülbélyegzik, hogy látni se lehessen.
2008.07.18. 14:31
 
 
Peking 2008: Pistorius váltóban sem indul
Nem válogatták be a 4x400 méteres dél-afrikai váltóba, így biztosan nem vesz részt a pekingi olimpián a műlábakkal versenyző dél-afrikai Oscar Pistorius. Az már szerdán eldőlt, hogy a 21 éves atléta fő számában, 400 m-en nem futhat a játékokon, ugyanis hiába javította versenyről versenyre az idejét, s ért el két napja Luzernben 46.25 másodperces egyéni rekordot, azzal is messze elmaradt a 45.55 mp-es kvalifikációs szinttől. Pistorius még bízott abban, hogy a váltóban helyet kaphat, ám hazája szövetsége másként döntött. A sportág helyi első embere, azzal indokolt, hogy van nála négy gyorsabb futó.
2008.07.18. 14:04
 
MÁV ÁBE: nem jött érvényes ajánlat a kgfb-állományra
Egy érvényes ajánlat sem érkezett a MÁV Általános Biztosító Egyesület (ÁBE) kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állományának átvételére pénteken 12 óráig, így a leggazdaságosabb megoldás az lenne, ha az egyesület tagjai 20-30 ezer forint pótbefizetést vállalnának - mondta Varga Csaba, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) főigazgatója. A PSZÁF elsődlegesen azt javasolja a MÁV ÁBE jövő csütörtökön tartandó közgyűlésének, hogy szavazzák meg a pótbefizetést, mert így anyagilag jobban járnak, mint ha elutasítják azt.
2008.07.18. 14:03
 
 
Peking 2008: Kozmann György Kiss Tamással indul az olimpián
A kenus Kozmann György Kiss Tamással indul 1000 méteren az olimpián. Erről Kozmann és edzője, Ludasi Róbert döntött. Angyal Zoltán szövetségi kapitány ugyanis rájuk bízta a választást, miután a kétszeres olimpiai bajnok Kolonics György keddi halálát követően Kozmann pár nélkül maradt - adta hírül pénteken a Magyar Kajak-kenu Szövetség honlapja. Kozmann és Kiss csak 1000 méteren áll rajthoz, C-2 500 méteren az Európa-bajnokságon a magyar csapat számára olimpiai kvótát szerzett és az elnökség döntése alapján korábban már tartalékként csapatba került Sáfrán Mihály és Sáfrán Mátyás indul a pekingi ötkarikás játékokon.
2008.07.18. 13:28
 
 
Könnyebb lesz a Szerbiában és Ukrajnában élő magyarok beutazása
Könnyebb lesz a Szerbiában és Ukrajnában élő magyarok beutazása az anyaországba augusztus 1-jétől - jelentette be Horváthné Fekszi Márta külügyi államtitkár a kormányszóvivői tájékoztatón. Augusztustól a határon túli magyar szervezetek arra jogosult vezetői igazolhatják a Magyarországra utazás anyagi feltételeinek meglétét, ezt a magyar hatóságok elfogadják a vízumadásnál - mondta az államtitkár. Hozzátette: a magyarigazolvány megléte szintén megkönnyíti a vízumkötelezett Ukrajnában és Szerbiában élő magyarok beutazását az anyaországba.
2008.07.18. 12:38
 
 
Teltház egy sydneyi bordélyban a pápalátogatás idején
Árkedvezményt kínál egy sydneyi vörös lámpás ház a pápalátogatás idejére, amivel az elmúlt napokban megduplázta forgalmát, még beugró lányai is tömve vannak munkával. Az Xclusive nevű luxusbordély vezetője felduzzasztotta alkalmazottainak számát is a katolikus ifjúsági találkozó idejére, hogy bírja szusszal a megnövekedő számú látogató kiszolgálását. A tulajdonos azt mondja, nem biztos, hogy zarándokokból áll a műintézet célközönsége, de az üzletmenetre igen kedvezően hatott a találkozó résztvevőinek és az eseményről tudósító mintegy 3-5000 újságírónak kínált 10 százalékos árengedmény, az öt extraalkalmazott is dugig van munkával.
2008.07.18. 12:16
 
 
Elővigyázatosságra figyelmeztetik a Horvátországban nyaralókat
A turisták hiányos ismeretei és felelőtlensége miatt minden évben számos halálos baleset éri a Horvátországban nyaralókat, ezért a horvát tengeri és hegyi mentők figyelmeztetésként összefoglalták a tragédiák leggyakoribb okait. Az igazi nyári szezon még alig kezdődött el az Adrián, de már eddig 10 turista lelte halálát nyaralása közben. A horvát tengeri kutató- és mentőszolgálat központja szerint a tragédiák oka leginkább az, hogy a nyaralók felkészületlenül, a környezetet nem ismerve és felesleges kockázatokat vállalva bocsátkoznak bele mindféle kalandba a fürdés és napozás mellett - számolt be a tapasztalatokról a horvát Javno hírportál.
2008.07.18. 12:08
 
 
A világháló felzárkózott a tévé mellé
A magyar lakosság 41 százaléka internetezik rendszeresen, 30 százaléka gyakran olvas online híreket, a felnőttek 13 százaléka az internetről értesül először a vezető hírekről - derült ki az Index és a Forsense közös felméréséből, amelynek eredményét pénteken tette közzé a portál. A rendszeresen internetezők között az internet hírforrásként felzárkózik a teljes lakosságban vezető televízió mellé - állapították meg a május első felében ezer ember megkérdezésével, véletlenszerűen kiválasztott reprezentatív mintán végzett felmérés alapján.
2008.07.18. 12:05
 
 
Melegfelvonulás: felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek egy férfit
Egy év és nyolc hónap, felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt hivatalos személy elleni erőszak és garázdaság miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki a melegfelvonuláson utcakövekkel dobálta a rendőröket; az ítélet jogerős. A bíró nyomatékos súlyosító körülményként hivatkozott arra, hogy a hasonló cselekmények rendkívüli módon elszaporodtak az utóbbi időben Budapesten, már jóformán nem is lehet egy tömegrendezvényt vagy akár állami ünnepséget úgy megtartani, hogy ne érje támadás a biztosítást végző rendőröket. A bíró hangsúlyozta: csak azért nem kapott letöltendő szabadságvesztést a vádlott, mert önként jelentkezett a rendőrségen, tettét teljes körűen beismerte és megbánta.
2008.07.18. 11:06
 
Az MNV honvédségi üdülőket, klubokat hirdetett meg
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) hét ingatlant - üdülőket, helyőrségi klubokat és földterületet - hirdetett meg eladásra a pénteken közzétett hirdetmény szerint. Az egyfordulós nyilvános pályázatokon a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő ingatlanokat adják el. Budakalászon gazdasági épületet és földingatlant, Sárbogárdon volt harcálláspontot, Siófokon és Tiszacsegén üdülőt, Tapolcán honvédségi szállót és helyőrségi klubot, Zalaegerszegen szintén helyőrségi klubot kínálnak megvételre. Az MNV összesen 63 millió forint pályázati biztosítékot ír elő a hét ingatlanra, amelyre az ajánlatokat külön-külön lehet megtenni.
2008.07.18. 10:38
 
 
Együttműködésről állapodott meg az MDF a luxemburgi Keresztényszociális Párttal
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) és a luxemburgi Keresztényszociális Párt (PCS) hosszú távú együttműködéséről és szorosabb kapcsolatának kialakításáról állapodott meg Luxembourgban Dávid Ibolya és Jean-Claude Juncker pártelnök. Az MDF elnöke pénteken az MTI-nek telefonon elmondta: közel kétórás megbeszélést folytatott Luxembourgban Jean-Claude Juncker pártelnök-miniszterelnökkel. A találkozón szó volt Magyarország belpolitikai-gazdasági helyzetéről, az MDF és PCS együttműködéséről, és az EU jövőjéről, különös tekintettel a lisszaboni "stratégia" jövőjére az írországi népszavazás után. Dávid Ibolya szerint Juncker fontosnak tartja, hogy az MDF és a PCS által képviselt értékek hangsúlyosabban jelenjenek meg az európai politikában.
2008.07.18. 09:00
 
 
Csökkent az építőipar teljesítménye
Az építőipari termelés volumene 2008 májusában kiigazítatlan adatok alapján 7,8 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 6,7 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés májusban 1 százalékkal volt alacsonyabb az előző havinál. Az év első öt hónapjában a termelés 12,1 százalékkal maradt el a 2007. azonos időszakitól. Az építőipar termelése áprilisban a kiigazítatlan adatok alapján 0,8 százalékkal magasabb, munkanaptényezővel kiigazítva 1,6 százalékkal alacsonyabb volt, mint egy évvel korábban, míg szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 3,1 százalékkal haladta meg az előző havit.
2008.07.18. 08:45
 
 
Nem fogadta el a miniszterelnök lemondását a belga király
Nem fogadta el Yves Leterme belga miniszterelnök lemondását II. Albert király - jelentette be a királyi palota csütörtök éjjel. A miniszterelnök hétfőn ajánlotta fel kormánya lemondását a királynak, miután a kitűzött időpontig nem sikerült megállapodásra jutni a belga intézményi rendszer átalakításáról. A Leterme-kormány célja az volt, hogy július 15-ig dolgozzák ki a flamand és a vallon népközösség, illetve a két tartomány, Flandria és Vallónia eddiginél is nagyobb önállóságát célzó megállapodást. Ez azonban éppen Leterme pártjának, a Kereszténydemokrata Flamand Pártnak az ellenállása miatt nem sikerült.
2008.07.18. 08:15
 
 
Módosultak az építési szabályok
Jelentősen átszabta a kormány az országos településrendezési és építési követelményekről szóló rendeletét (OTÉK), az új szabályokat a legfrissebb Magyar Közlöny tartalmazza. Az egyik, kiemelésre érdemes új szabály szerint valamennyi építési övezetben elhelyezhetők a megújuló energiaforrások műtárgyai, amennyiben a helyi építési szabályzat vagy szabályozási terv másként nem rendelkezik. Az utcafronti épületek utólagos hőszigetelésének vastagságát - közvetve - 10 centiméterben maximálja az új szabály. Eszerint a 2002. március 15. előtt készült épületeknél a közterület legfeljebb 10 centiméterrel csökkenthető a homlokzat utólagos hőszigetelése, vagy burkolása esetén.
2008.07.18. 07:47
 
 
Pénz- és szexálló rendőr
10 ezer dollárt és magát ajánlotta fel egy ittasan vezető nő az Egyesült Államokban az őt igazoltató rendőrnek, ám a "fakabát" még ennyi pénzért sem állt neki szexelni. Pedig a 30 éves hölgy nem rút és testileg is vonzó, dollárjai szokványos külcsínűek. A rendőrséget amúgy járókelők értesítették telefonon előre, hogy egy részeg nő vezetni készül. A hölgy be is ült TROUBLE (magyarul: BAJ) rendszámú autójába és elhajtott. Nem jutott messzire, mert a rendőrök már lesben ülve várták. Megszondáztatták és rögvest őrizetbe vették. A nő ekkor rukkolt ki ajánlatával: magával és pénzével. A rendőr nem élt vele, inkább kiegészítette a hölgy rovásán az ittasan és bevont jogosítvánnyal történt vezetés vétkét megvesztegetéssel.
2008.07.18. 07:45
 
 
A fővárost sújtotta leginkább az éjjeli vihar
A katasztrófavédelem adatai szerint az országban a fővárost sújtotta a leginkább az éjjeli vihar. Budapesten a tűzoltókat több mint hetven helyre riasztották, fennakadások voltak a tömegközlekedésben is. A meteorológusok szerint pénteken is viharos szélre és jégesőre kell készülni az ország keleti és déli részén. Budapesten több mint nyolcvan helyre riasztották a tűzoltókat a csütörtöki vihar miatt. Főként a kidőlt fák és a pincéket elárasztó víz okozott problémát. A viharban senki nem sérült meg. Vadász Vilmos meteorológus szerint a júliusban eddig lehullott csapadék lényegesen több az átlagosnál, a főváros környékén két, két és félszerese, közel 90 milliméter esett le eddig.
2008.07.18. 07:15
 
 
A terrorizmus elleni egységre szólította fel a világ vallásait a pápa
A világ valamennyi vallásának híveit a terrorizmus elleni közös fellépésre és a konfliktusok békés megoldására szólította fel pénteken Sydney-ben XVI. Benedek pápa. A katolikus egyházfő, aki a katolikus ifjúsági világtalálkozóra érkezett Ausztráliába, a kontinens iszlám és zsidó vezetőivel való találkozón hangsúlyozta: egy olyan világban, amelyet az erőszak minden formája fenyeget, a vallásos emberek egyesülten lépjenek fel, hogy a nemzetek és a közösségek békés eszközökkel és az emberi méltóság teljes tiszteletben tartásával oldják meg nézeteltéréseiket.
2008.07.18. 07:00
 
 
Jégeső és vihar a fővárosban
Több autó, köztük egy mentő is elakadt a fővárosban a csütörtök esti viharos erejű széllel kísért felhőszakadásban - tapasztalták az MTI munkatársai. A meteorológiai szolgálat Budapest belterületén 128 kilométeres széllökéseket is mért, az éjszaka folyamán újabb viharzóna éri el a várost. A tűzoltók folyamatosan kapják a hívásokat, nem sokkal este tíz óra után már 12 egységük dolgozik a kerületekben, fákat távolítanak el az utakról és szivattyúzzák a vizet az épületek pincéjéből - közölte Molnár Péter, a fővárosi tűzoltóság szóvivője. A XI. kerületi Daróczi utcában egy lakást is elöntött a víz.
2008.07.17. 22:00
 
Új ifjúsági szálló nyílt Párizsban, 15 év óta először
Bertrand Delanoe párizsi polgármester avatta fel csütörtökön Párizs új, 275 ágyas ifjúsági szállóját, amely a város fejlődőben lévő északkeleti részén, a Szajna partján épült. Ez a város nyolcadik hasonló létesítménye - és tizenöt éve az első, amely kifejezetten a kispénzű, fiatal turisták igényeinek kielégítésére létesült. Az ifjúsági szálloda, amelyhez étterem is tartozik, az 1990-ben leégett Közraktárak helyén épült Chaix és Morel építészeti irodájának tervei alapján, a korszerű ökológiai követelményeknek megfelelően.
2008.07.17. 20:34
 
 
U19-es Eb: győzelem a spanyolok ellen, már vb-n a magyar csapat
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott második mérkőzését is megnyerte a csehországi Európa-bajnokságon, miután 1-0-ra legyőzte a spanyol csapatot. Az A csoport másik mérkőzésén Németország legyőzte Bulgáriát, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott bejutott az elődöntőbe az U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon. Sisa Tibor együttese a vasárnapi záró fordulóban a szintén százszázalékos német válogatottal találkozik. A magyar csapat csütörtöki győzelmével egyben biztosította helyét a jövő évi, egyiptomi világbajnokságon. A csoportküzdelmek után óriási meglepetésre búcsúra kényszerül a végső győzelemre is esélyesnek tartott spanyol együttes, amely az Eb előtt megszakítás nélkül 23 mérkőzésen maradt veretlen.
2008.07.17. 20:02
 
 
Árverésre bocsátják Hendrix megégett gitárját
Árverésre bocsátják szeptemberben Jimi Hendrix egyik kedvenc, megégett gitárját, amelyet sokáig elveszettnek hittek. A londoni Fame Bureau rockereklyéket áruba bocsátó szeptember 4-i aukciójának egyik sztárja lesz az 1965-ben készült Fender Stratocaster gitár, amelyet Jimi 1967 márciusában a londoni Finsbury Astoria színházban gyújtott fel koncertje végén. A mutatványtól, amelyet később az 1967. júniusi monterey-i fesztiválon is megismételt, Jimi kisebb égési sérüléseket szenvedett a kezén, a nyakán és a hangszedője körül megégett gitárt azonban stábja megmentette.
2008.07.17. 19:55
 
 
Szerbiában eljárás indul 28 egykori koszovói albán gerilla ellen
Eljárás indul Szerbiában az egykori Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UCK) 28 tagja, köztük Fatmir Limaj jelenlegi koszovói közlekedési miniszter ellen tíz évvel ezelőtt az akkori dél-szerbiai tartományban civilekkel szemben elkövetett háborús bűncselekmények vádjával. A háborús bűntettek ügyében eljáró belgrádi ügyész utasítást adott arra, hogy idézzék be, hallgassák ki, és - ha indokolt - vegyék őrizetbe az érintetteket, akik a vád szerint 22 szerb és albán civilt öltek meg 1998 júniusa és októbere között Koszovó középső részén Lipljan, Stimlje és Glogovac környékén.
2008.07.17. 19:27
 
 
Jövő pénteken búcsúztatják Kolonics Györgyöt
Július 25-én, jövő pénteken 14:30 órakor a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Kolonics Györgyöt, aki kedden edzés közben vesztette életét. A kétszeres olimpiai bajnok világhírű kenust a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Önkormányzati Minisztérium saját halottjának tekinti. A 36 évet élt Kolonics kedden edzés közben rosszul lett, elveszítette az eszméletét és életét nem sikerült megmenteni. Halálát az első diagnózis szerint hirtelen szívleállás okozta.
2008.07.17. 19:10
 
 
Tour de France: Cavendish harmadik szakaszgyőzelme
A brit Mark Cavendish nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszát, míg összetettben továbbra is az ausztrál Cadel Evans vezet. Cavendish az idei viadalon harmadik etapgyőzelmét aratta. Pénteken a Narbonne és Nimes közötti 182 km vár a mezőnyre.
2008.07.17. 17:40
 
 
Victoria Beckham férje segítségére szorult
Férje segítségére szorult a tegnap esti vacsora után Victoria Beckham, aki olyannyira felöntött a garatra, hogy nem tudott segítség nélkül kitámolyogni az étteremből.
2008.07.17. 17:34
 
 
Europol: a terrorizmus elleni harc élvez elsőbbséget
Továbbra is a terrorizmus elleni harc élvez elsőbbséget az unió közös rendőri szervezete, az Europol munkájában, míg Magyarország vonatkozásában megnövekedett a nemzeti összekötő iroda által szervezett és koordinált nemzetközi műveletek száma - tartalmazza a szervezetnek, az Európai Rendőrségi Hivatalnak a 2007-es évről szóló jelentése, amelyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra Hágában. A szervezet internetes oldalán olvasható dokumentumban kiemelték, hogy az Europol továbbra is hangsúlyos támogatást nyújt a tagállamoknak az Európai Uniót különösen veszélyeztető iszlamista és más terrorista csoportok, hálózatok azonosításához, felismeréséhez.
2008.07.17. 17:28
 
 
Hazahozták az Afganisztánban hősi halált halt Nemes Krisztián holttestét
Hazahozták az Afganisztánban hősi halált halt Nemes Krisztián holttestét csütörtökön. A posztumusz tűzszerész őrnagy földi maradványait szállító AN-26 katonai szállító repülőgép 16 órakor landolt a Magyar Honvédség pápai bázisrepülőterén. A bázison jelen volt Szekeres Imre honvédelmi miniszter, Havril András vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke és Tömböl László altábornagy, az Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka is. A katonai szállítógép Nürnbergből hozta Pápára Nemes Krisztián őrnagy holttestét. Afganisztánból Németországba a német légierő gépe szállította a koporsót.
2008.07.17. 16:47
 
Németország tervet terjesztett elő a grúz-abház konfliktus megoldására
Németország tervet terjesztett elő csütörtökön a grúz-abház konfliktus megoldására. Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter a grúz fővárosban, Tbilisziben ismertette elképzelését grúz kollégájával, Eka Tkeselasvilivel.(Steinmeier tárgyal később a tervezetről Mihail Szaakasvili grúz elnökkel és a nemzetközileg el nem ismert Abházia - Grúzia szakadár tartománya - vezetőivel is.) A terv fő eleme, hogy a felek kezdjenek közvetlen párbeszédet, és kölcsönösen mondjanak le az erőszakról - mondta Steinmeier a grúz külügyminiszterrel tartott találkozója után rendezett sajtóértekezletén.
2008.07.17. 16:31
 
 
Vettel veszi át Coulthard helyét
A következő szezonban a német Sebastian Vettel veszi át az idény végén visszavonuló brit David Coulthard helyét a Forma-1-es Red Bull istállónál. A 21 éves, "Baby Schumi" becenévre hallgató pilóta - aki jelenleg az osztrák csapat "kistestvérénél", azaz a Toro Rossónál versenyez - egyelőre csak a 2009-es szezonra kap majd szerződést. "Fölösleges volt titkolózni, hiszen annyira egyértelmű volt a döntés" - nyilatkozta Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke. Vettel 2006-ban 19 évesen minden idők legfiatalabb pilótájaként debütálhatott a száguldó cirkuszban.
2008.07.17. 16:24
 
 
Tárki: elégedetlenek, de egyre bizakodóbbak a magyarok
A négy visegrádi ország lakosai közül már 2006-ban is a magyarok voltak a legelégedetlenebbek az anyagi helyzetükkel, és ez tavaly és idén sem változott. A magyarok jövőképe azonban bizakodóbb képet fest a korábbiaknál - olvasható a CEORG (Central European Opinion Research Group) kutatásával együttműködve végzett Tárki-felmérés legfrissebb eredményeinek összefoglalójában. A Tárki közleményében azt írta, hogy a többi közép-európai ország lakosaihoz képest nálunk nagyon alacsony - a megkérdezettek körülbelül tizede - azoknak az aránya, akik a saját anyagi helyzetüket jónak érzékelik. A többi országhoz képest az anyagi helyzetüket a magyarok látják legnagyobb arányban rossznak.
2008.07.17. 16:00
 
 
Megállapodás a dinnyeháborúban: megszünteti az akciót az Auchan
Nem árusítanak akciós dinnyét az Auchan áruházlánc üzleteiben péntektől, miután a dinnyetermesztő gazdálkodók képviseletében Karsai József (MSZP) országgyűlési képviselő, a gazdák szószólója megállapodott csütörtökön az áruházlánc vezetésével Budaörsön, az Auchan Magyarország Kft. központjában. Karsai József az MTI-nek a tárgyalást követően arról számolt be, hogy az Auchan Magyarország Kft. július 18-iki határidővel leszedi a dinnyével kapcsolatos óriásplakátjait. Az áruházlánc vállalja továbbá, hogy ugyancsak péntektől a dinnyével kapcsolatosan árait a piaci árakhoz igazítva alkalmazza.
2008.07.17. 15:35
 
 
180 millió forintos bocsánatkérés a McCann-ügyben
Elnézést kért csaknem tucatnyi brit napilap a McCann-ügy egyik fő gyanúsítottjától a róla megjelentett, rágalmazónak minősített cikkek miatt, és 600 ezer font (csaknem 180 millió forint) kártérítést is fizettek neki. Néhány hónapon belül ez második ilyen eset a Portugáliában több mint egy éve eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében. Az idén ötéves Madeleine-nek tavaly május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjában. A gyermek - két kisebb testvérével - a szobában aludt, miközben a szülők a szállodától nem messze, baráti társasággal vacsoráztak.
2008.07.17. 15:21
 
Mégsem világbajnoki címért bokszol Balzsay
Mégsem mondott le a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki övéről Joe Calzaghe, így ezért a címért nem mérkőzhet meg Balzsay Károly és a kanadai Jean Pascal. A monokli.com internetes szaklap beszámolója szerint a WBO ennek megfelelően módosította a magyar bokszoló mérkőzésének kiírását, vagyis az összecsapáson Balzsay az úgynevezett "átmeneti" vb-övért szállhat ringbe a profik között szintén veretlen Pascallal. Amennyiben Calzaghe a szeptemberi, Roy Jones Jr. elleni félnehézsúlyú meccse után visszatér a nagyközépsúlyba, ki kell állnia a Balzsay-Pascal összecsapás győztesével, különben annak a párharcnak a nyertese lesz a világbajnok.
2008.07.17. 15:21
 
 
Több gazdasági mutató előrejelzését is módosította a PM
Az államháztartási hiány prognózisát lefelé, az inflációs előrejelzését fölfelé módosította a Pénzügyminisztérium (PM), míg a növekedési várakozását változatlanul hagyta. A szaktárca 0,2 százalékponttal 3,8 százalékra csökkentette GDP arányosan az államháztartási idei hiányának prognózisát. Veres János pénzügyminiszter elmondta: júliusra 150 milliárd forintos többletet várnak és azzal számolnak, hogy a hiány szeptemberre a GDP 2,8 százaléka lesz. A PM azzal számol, hogy az infláció az idén az 5,9 százalékos tervezettnél magasabb, átlagosan 6,5 százalék lesz, év végén 6 százalék alá csökken, a GDP az idén, a tervezettnek megfelelően 2,4 százalékkal bővül.
2008.07.17. 14:27
 
 
Veres: az üzleti környezet javítására készül a kormány
Veres János pénzügyminiszter szerint a kormány a következő évtől tovább javítja a magyarországi üzleti környezetet, ennek részeként a vállalkozások számára egyszerűsödik az adminisztráció az adózásban és más, gazdaságot érintő területeken, valamint várható a közterhek mértékének a csökkentése is. A pénzügyminiszter ezt a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) rendezvényén mondta, ahol bemutatták a HEBC 10. jelentését a magyar gazdaságról, üzleti környezetről. Veres János aláhúzta: az üzleti környezet javítását szolgálja a közpénzügyi törvény ősszel történő parlamenti megvitatása, várható elfogadása is, amihez reményei szerint részben sikerül megszerezni az ellenzék támogatását is.
2008.07.17. 13:45
 
Lendvai: esély kínálkozik a valódi politikai vitára
Lendvai Ildikó szerint a nyár váratlan esélyt hozott a pártoknak az érdemi vitára. A szocialisták parlamenti frakcióvezetője sajtótájékoztatóján azt kérte a politikusoktól, hogy ezt az esélyt ne játsszák el, mert az ország valódi kérdéseiről van szó. A politikus példaként három témakört sorolt fel. Mint mondta, arra kell választ keresni, mi a gazdasági növekedés forrása, hogy áll Magyarországon a demokrácia, és mi a szociálpolitika feladata. Lendvai mindhárom témakörben ismertette pártja álláspontját, illetve a jobboldal eddig nyilvánosságra került, többféle elképzelését. Hangsúlyozta: látja annak a veszélyét, hogy a vita elsilányodik, és lesz, aki - megijedve a közvélemény reakcióitól - felelőtlen ködösítésbe kezd. Ennek már vannak jelei - fogalmazott.
2008.07.17. 12:55
 
 
Orvosi jelentés szerint már elfogása napján meghalt a két izraeli katona
Már elfogása napján meghalt az a két izraeli katona, akiknek holttestét szerdán szolgáltatta vissza a Hezbollah libanoni síita szervezet a zsidó államnak - derül ki egy izraeli katonaorvosi jelentésből. Az izraeli hadsereg egészségügyi szolgálatának kórboncnokai megállapították: 2006. július 12-én Ehud Goldvasszer azt követően vesztette életét, hogy egy RPG-7 típusú páncéltörő fegyverből kilőtt rakétagránát eltalálta a két katona terepjáróját. Bajtársát, Eldad Regevet ugyanez a lövedék a fején súlyosan megsebesítette. A katona még menekülni próbált, de nem sokkal később ő is meghalt. A Hezbollah a fogolycsere napjáig titokban tartotta a két katona sorsát.
2008.07.17. 12:44
 
 
Életveszélyesen megfenyegették a romaügyi megbízottat
Teleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott életveszélyes fenyegetést kapott e-mailben. Erről a szocialista képviselő az MSZP frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatóján beszélt. A politikus véleménye szerint ez azzal lehet összefüggésben, hogy szerdán köszönetet mondott az amerikai nagykövetnek, amiért az Egyesült Államok megszüntette a kuruc.info nevű szélsőjobboldali portál működését. Teleki László a sajtótájékoztatón felolvasta a gyalázkodó elektronikus üzenetet, amelynek feladója azzal fenyegetőzött, hogy a politikust és családját is felgyújtja.
2008.07.17. 12:39
 
Tűzoltósztrájk egy kövér kollégáért
Sztrájkkal fenyegetőznek kövér kollégájuk védelmében tűzoltók Skóciában. Munkatársukat 22 év szolgálat után egyszerűen elbocsátották, mert túl súlyosnak találtatott, ami önveszélyes is lehet munkája jellegéből adódóan. Kollégái azonban rendkívül igazságtalannak érzik a döntést, és sztrájkot fontolgatnak. "Ahelyett, hogy háttérmunkakörbe helyezték volna, a legegyszerűbb megoldást választották: kirúgták" - mondta az illetékes szakszervezeti titkár. A túlsúlyos extűzoltó felettesei másként látják a dolgot. "Akinek megvan a lehetősége arra, hogy edzett maradjon, ám nem él ezzel, annak nincs helye köztünk. A tűzoltóság testedzési politikája a testület és tagjainak védelmét szolgálja" - mondta a tűzoltóparancsnok-helyettes.
2008.07.17. 12:37
 
 
Fazekas kifizette tartozását és küzd a pekingi kiküldetési szintért
Fazekas Róbert diszkoszvető kifizette tartozását a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), így elvileg ott lehet Pekingben, amennyiben teljesíti a kiküldetési szintet. Annus Adrián és Fazekas azután indított - és vesztett - pert a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) a NOB ellen, hogy az ötkarikás szervezet doppingvétség miatt megfosztotta őket athéni olimpiai aranyérmüktől. A perköltségből ugyan valamennyit már korábban törlesztettek, de 3,6 millió forint még mindig fennmaradt. Fazekas most rendezte a rá eső részt. Mivel diszkoszvetésben van magyar A szintes (Kővágó Zoltán és Máté Gábor), Fazekasnak 64,50 métert kell elérnie.
2008.07.17. 12:29
 
 
Filippi Európa-csúcsot úszott
Az olasz Alessia Filippi 15:52,84 perccel Európa-csúcsot úszott női 1500 méteren hazája országos bajnokságán. Ez minden idők harmadik legjobb produktuma ezen a távon az amerikai Kate Ziegler világrekordja (15:42,54 p) és a szintén amerikai Janet Evans előző csúcsa (15:52,10) mögött. A korábbi Európa-csúcsot a svájci Flavia Rigamonti tartotta 15:55,38 perccel, amelyet tavaly március 27-én úszott Melbourne-ben. A szám nem része az olimpiai úszóprogramnak.
2008.07.17. 12:20
 
 
Eddig 570 millió forint bírságot szabtak ki a Kánikula-kommandó során
Eddig csaknem 570 millió forint bírságot szabtak ki a hatóságok a Kánikula Kommandó elnevezésű átfogó ellenőrzési akció során - számolt be Kondorosi Ferenc kormánybiztos a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten. Hozzátette, hogy a nyolc hatóság részvételével zajló, két héttel ezelőtt indított akció keretében eddig 12 ezer ellenőrzést végeztek és 4.053 esetben bírságoltak. A kormánybiztos közölte azt is: a tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek egyre inkább jogkövetők. Kondorosi Ferenc beszámolt arról, hogy a fogyasztóvédelem területén csökkentek azok az esetek, amelyek bírságot vontak maguk után.
2008.07.17. 12:15
 
 
Fejbe lőtte magát egy rendőrnő Szekszárdon
Fejbe lőtte magát szolgálati fegyverével egy rendőrnő a szekszárdi rendőrkapitányságon - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Értetlenül állunk a tragédia előtt, semmi nem utalt erre a szándékára korábban - mondta Soczó László dandártábornok. Tájékoztatása szerint a 22 éves mohácsi lány most végzett a rendőrtiszti főiskolán, július elsején lépett munkába Szekszárdon mint bűnügyi vizsgáló. Csütörtökön reggel megérkezett az irodájába, ahol szolgálati fegyverével fejbe lőtte magát, majd a kórházban belehalt sérülésébe. A tragédia okát, körülményeit a rendőrség vizsgálja.
2008.07.17. 12:10
 
 
Fogolycsere: eltemették a két katonát Izraelben
Ezrek kísérték utolsó útjára csütörtökön azt a kéz izraeli katonát, akiknek holttestét előző nap adta át a Hezbollah libanoni síita szervezet Izraelnek fogolycsere keretében. Előbb Naharíjában Ehud Goldvasszert helyezték végső nyugalomra katonai tiszteletadással az észak-izraeli város temetőjének katonai parcellájában. A gyászolók tömegét autóbuszok szállították a temetésre, amelyet egyenes adásban közvetített a televízió. Jelen volt és rövid beszédet mondott Ehud Barak védelmi miniszter, és megjelent számos katonatiszt és biztonsági vezető is.
2008.07.17. 11:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341[2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista