2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Afganisztán területének kétharmadát aknamentesítették
Afganisztán területének kétharmadát aknamentesítették már, de az ázsiai ország négymillió lakosa még mindig aknaveszélyes környezetben él - jelentette hétfőn az ENSZ. Több mint 8500 aknaszedő, különböző szervezetek alkalmazottai járultak hozzá az elmúlt 16 évben, vagyis a kommunista rendszert követő időszakban az Afganisztánban telepített aknák felszedéséhez - mutatott rá a világszervezet aknamentesítéssel foglalkozó akciócsoportjának vezetője. Hajdar Raza elmondta: a fel nem robbant aknák és lőszerek kétharmadát megsemmisítették, de számításaik szerint még 2268 település veszélyben van.
2008.07.21. 15:19
 
 
Peking 2008: Tanu még nem döntött az indulásról
A szintet ugyan már megfutotta, de még mindig nem döntötte el, hogy rajthoz áll-e a pekingi olimpián az Athénban doppingbotrányba keveredett Ekaterini Tanu görög sprinter. A helyi olimpiai bizottság közlése szerint Tanu eddig nem jelezte, hogy részt venne az augusztus 8-án kezdődő nyári játékokon, márpedig a nevezési határidő szerda éjfélkor lejár. "Szerdáig mindenképpen jelentkeznie kell, különben biztosan nem utazhat Kínába" - nyilatkozta a bizottság szóvivője. Tanu múlt hétfőn 11.39 mp-et futott egy réthimnói viadalon, amivel teljesítette az olimpiai B szintet.
2008.07.21. 15:14
 
Csillagsakk: magyar siker Parduvicében
Magyar sikerrel fejeződött be a parduvicei nemzetközi fesztivál keretében rendezett csillagsakk-verseny, amelyen Schenkerik Csaba végzett az élen. Polgár László, a csillagsakk feltalálója az MTI-nek elmondta, hogy az ötödik helyet a mindössze hétéves Indig Ákos szerezte meg. Magyarországon már több mint 100 versenyt rendeztek, a világon jelenleg 4-5 ezren játsszák a csillagsakkot, amelyet már közel 35 könyvből és számítógépes programokból lehet megtanulni.
2008.07.21. 15:06
 
Szíria megerősítette, hogy kész nagykövetséget nyitni Bejrútban
Szíria hajlandó nagykövetséget nyitni Libanonban és kijelölni a két ország közös határának vonalát - erősítette meg Valíd Moallem szíriai külügyminiszter hétfőn Bejrútban. "Eltökélt szándékunk nagykövetséget nyitni Bejrútban. De mindkét országot jellemeznie kell ennek az eltökéltségnek" - fogalmazott a miniszter a Michel Szuleimán libanoni elnökkel folytatott tárgyalásait követő sajtótájékoztatón. A két ország vezetői július 12-én, az Unió a Mediterrán Térségért párizsi alapító csúcstalálkozóján megállapodtak arról, hogy Libanon és Szíria - függetlenné válása óta először - diplomáciai kapcsolatokat létesít egymással.
2008.07.21. 14:10
 
 
Púder lett a rendőrség kokainja
Púderré változott egy mázsányi kokain Spanyolországban egy sevillai rendőrkapitányságon. Feltehetően belső emberek - azaz rendőrök - cserélték ki a bűnözőktől elkobzott drogot ártalmatlan hintőporra, mert erőszakos behatolásnak nincs nyoma. A lopás akkor derült ki, amikor el akarták vinni megsemmisíteni a kokaint. A mázsányi narkó utcai értéke 5 millió euróra - 1,1 milliárd forintra - becsülhető.
2008.07.21. 13:55
 
 
Csökken bruttó 5-5 forinttal a gázolaj és a benzin ára szerdán
Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb június 18-án emelte bruttó 5-5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát. Így az üzemanyagok ára akkor történelmi csúcsot értek el. A szerdai csökkentéssel a gázolaj átlagos ára literenként 325 forint, a 95-ös benziné pedig 305 forint lesz. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A szakértők szerint az árcsökkentés lehetőségét a forint erősödése és a nemzetközi jegyzés árak teszik lehetővé.
2008.07.21. 13:32
 
A radikálisok és a nacionalisták megbénították a szerb parlamentet
A radikálisok és a nacionalisták obstrukciója lehetetlenné tette a szerb parlament érdemi munkáját, ezért a házelnök hétfőn fél órával a kezdete után két hétre bezárta a törvényhozás ülését. A parlamenti munka ellehetetlenülésében meghatározó szerepe van annak, hogy a szerb szocialisták, akik a májusi választás után sokáig a radikálisokkal és a nacionalistákkal egyezkedtek, végül a demokrata táborral állapodtak meg kormányalakításban, s már azt is bejelentették, hogy a volt partnereikkel írásban megkötött szerződést felrúgva Belgrádban szintén a demokratákhoz szegődnek. A Szerbiában meghatározó súllyal bíró főváros képviselői hétfőn láttak hozzá a vezető testületek és a polgármester megválasztásához.
2008.07.21. 13:03
 
 
Az áremelkedés ellenére nőtt az üzemanyag-fogyasztás az első félévben
Míg a járműüzemanyag ára tavaly június óta 15,6 százalékkal emelkedett, addig a fogyasztás 0,6 százalékkal nőtt az idén az első félévben a tavalyi első félévhez képest, miután a benzin fogyasztás-csökkenését ellensúlyozta a gázolaj felhasználás bővülése. Az idén az első félévben több mint 779,4 millió liter benzint adtak el a magyar piacon, ami 3 százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához viszonyítva, eközben a gázolaj értékesítése 4,5 százalékkal, 776,4 millió literre nőtt - közölte a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ). Tavaly júniusban a benzin ára literenként 295 forint körül alakult, míg az idén 317 forint volt. A gázolaj átlagára 2008 júniusában 335 forint, egy évvel korábban 260 forint körül volt.
2008.07.21. 12:52
 
 
Kína és Oroszország 40 éves határvitát zárt le
Negyvenéves határvitát zárt le Kína és Oroszország azzal, hogy hétfőn Pekingben Szergej Lavrov orosz és Jang Csie-cse kínai külügyminiszter aláírta a két ország határáról szóló megállapodás kiegészítő jegyzőkönyvét. A dokumentum a két ország közötti keleti határvonalat érinti. A China Daily című angol nyelvű lap értesülése szerint a most született egyezség értelmében Oroszország 174 négyzetkilométernyi területet ad vissza Kínának: Jinlung szigetét (orosz nevén: Tarabarov), valamint a Hejhsziace (azaz a Nagy-Usszuri) sziget felét. A két terület Kína északkeleti részén fekszik, az Amur és az Usszuri folyók találkozásánál.
2008.07.21. 12:16
 
A Greenpeace a megújuló energiák elterjedéséért kampányol
A Greenpeace országjáró túrára indul, hogy a megújuló energiákat népszerűsítse, első állomásukon, a budapesti Batthyány téren egy 7 méteres szélerőművet állítottak fel hétfőn a zöld szervezet aktivistái. Rohonyi Péter, a Greenpeace kampányfelelőse elmondta: a civil szervezet változást szeretne a szélerőművek létesítésének és üzemeltetésének feltételeiben, hogy azok gyorsabban terjedjenek el Magyarországon. Az ehhez szükséges feltéteket a kormányzatnak kell megteremtenie - tette hozzá. A zöld szervezet által a helyszínen kiadott tájékoztató anyagból kiderül, hogy a Greenpeace 2020-ig 1.000 megawatt szélenergiát szeretne rendszerbe állítani.
2008.07.21. 11:43
 
Melegfelvonulás: Nem lesz eljárás Lévai és Szetey ügyében
A Központi Nyomozó Főügyészség hatáskör hiányában nem jár el a Szetey Gábor volt államtitkár és Lévai Katalin EP-képviselő személyét érintő cselekményben - közölte a főügyészség vezetője az MTI-vel hétfőn. A július 5-i melegfelvonulás után ellentüntetők megtámadták azt a rendőrautót, amelyben Lévai Katalin szocialista európai parlamenti képviselő és a másságát nyíltan vállaló Szetey Gábor volt államtitkár próbálta elhagyni a teret. A kisbusz ablaka betört, és annak törmeléke beterítette a járműben utazókat, sérülése azonban senkinek sem keletkezett.
2008.07.21. 11:25
 
Zajlik a kárbecslés Bogácson
Eddig 308 bejelentett kárigényt tartanak számon a dél-borsodi Bogácson, ahol egy hete fákat és villanyoszlopokat döntött, illetve tetőszerkezeteket bontott meg a vihar - mondta hétfőn a település polgármestere az MTI-nek. Verhóczki Sándor közölte: az önkormányzati minisztérium az edelényi viharkárok támogatásához hasonlóan Bogácsnak is segítséget ígért. A károk műszaki felmérését már elvégezték, jelenleg ezek becslése zajlik. Várhatóan a hét második felére ezzel is elkészülnek, és továbbítani tudják az adatokat a szaktárcának - tette hozzá a polgármester.
2008.07.21. 11:00
 
 
OFIK: magas ponthatárok várhatók a nagy túljelentkezésű szakokon
A felsőoktatási jelentkezések alapján az várható, hogy a hagyományosan kedvelt szakokon és intézményekben idén is magasak lesznek a ponthatárok - közölte az Országos Felsőoktatási Információs Központ hétfőn az MTI-vel. A pontokat július 24-én határozzák meg. A ponthatárok alakulása több tényező függvénye, ezért nehéz előzetes jóslatokba bocsátkozni. A jelentkezések alapján az azonban bizonyosan mondható, hogy a hagyományosan nagy túljelentkezésű szakokon és intézményekben lesznek magas ponthatárok - olvasható az OFIK közleményében. A ponthatárokat a www.felvi.hu portálon hozzák csütörtök este nyilvánosságra, s az érdeklődők a fővárosban, a Millenáris Parkban, a Pont Ott Party-n is tájékozódhatnak.
2008.07.21. 11:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay továbbra is a 14. helyen áll
A Bad Gasteinben elődöntős Szávay Ágnes továbbra is a 14. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Az élen a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic áll. Női világranglista: Egyes: 1. ( 1.) Ivanovic (szerb) 3828 pont 2. ( 2.) Jankovic (szerb) 3685 3. ( 3.) Sarapova (orosz) 3626 4. ( 4.) Kuznyecova (orosz) 3455 5. ( 5.) Serena Williams (amerikai) 3251 14. (14.) SZÁVAY ÁGNES 1644 15. (15.) Marion Bartoli 1550 ...121. (126.) Czink Melinda 295 ...145. (145.) Arn Gréta 228 ...198. (182.) Nagy Kyra 145. Páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 4490 pont 3. (3.) Kveta Peschke (cseh) 3305 ...31. (31.) Szávay Ágnes 1380 ...119. (119.) Czink Melinda 376 ...145. (148.) Nagy Kyra 279.
2008.07.21. 10:00
 
 
A rugalmas munka egészségesebb
A rugalmas munkafeltételekkel dolgozók általában egészségesebb életet élnek, mint a kötött rendben munkába járók - mutatták ki első ízben amerikai szakemberek. A kutatók egy multinacionális gyógyszergyártó cég alkalmazottainak egyharmadát, 3200 dolgozóját kérdezték ki a vezetőktől a raktárosokig, s arra az eredményre jutottak, hogy azok, akik a legrugalmasabb munkafeltételekkel dolgozhatnak, általában egészségesebb életvitelt folytatnak, így például sportolnak és eleget alszanak. A jelenség pontos magyarázata egyelőre nem ismert.
2008.07.21. 09:53
 
 
Gusztos: őszre tiszta helyzetet kell teremteni a felügyelőbizottságokban
Gusztos Péter szerint őszre tiszta helyzetet kell teremteni az állami vállalatokban és felügyelőbizottságokban helyet foglaló, a párt holdudvarához tartozó szakértők helyzetét illetően. Az SZDSZ egy ellenzéki párt és nem állhat fenn még a látszata sem, hogy a szocialista párt lekötelezettje bármilyen értelemben - mondta a párt frakcióvezető-helyettese hétfőn, a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Ugyanakkor megjegyezte: nem a pártok delegálják formálisan a tagokat, az állami vállalatok jelentős részénél ezek miniszteri, máshol pedig önkormányzati döntések. Ez egyike azoknak a kérdéseknek, amelyeket a nyáron rendbe kell tenni. Az a helyes, ha az ősznek úgy megyünk neki, hogy ebben is teljesen tiszta helyzet állt elő - hangsúlyozta.
2008.07.21. 09:15
 
 
Bedrogozott rendőrségi autó
400 ezer dollár értékű kokainra bukkant egy rendőr Dallasban, és még csak nem is kellett messzire mennie érte: a rendőrségen egy rendőrségi autóban akadt a 25 kilónyi kábítószerre. A kocsi ugyan nem járőrautóként szolgált, de rendőri állományban volt már két hónapja, megfigyelésekhez használódott. Az év elején foglalták le egy drogbandától egy másik autóval együtt. Bár alaposan átvizsgálta a kábítószer-felderítő részleg, nem talált benne semmit. A minap azonban az autót mosó egyik rendőr felfedezte, hogy tetemes mennyiségű narkót rejtenek hidraulikus alkatrészei. A másik elkobzott kocsit árverésen értékesítette a rendőrség. Most keresik a vevőt, hogy kiderüljön, nem narkós-e az az autó is.
2008.07.21. 08:57
 
 
Napi Gazdaság: száz kilométerrel több közút lesz az év végére
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) szerint több mint száz kilométerrel bővülhet a közúthálózat 2008-ban Magyarországon - írta hétfői számában a Napi Gazdaság. Az infrastruktúra fejlesztő szerint a tavalyról átcsúszott autópálya-átadásokkal együtt is tartható az idei ütemterv. Így összesen 200 milliárd forint értékben bővül majd a magyar közúthálózat. Az egyik legnagyobb beruházás az M0-ás északi hídja és a hozzá kapcsolódó út lesz, amelyet augusztusban adnak át - írta a napilap. A NIF szerint 2008 és 2010 között ismét 200 kilométerrel bővül majd a gyorsforgalmi úthálózat hossza.
2008.07.21. 08:25
 
 
Egy férfi eladta gyereke nevét egy tanknyi benzinért
Egy tanknyi benzinért eladta még meg sem született gyermeke elnevezésének jogát egy férfi az Egyesült Államokban. A vevő egy rádióállomás, amely meghirdette, hogy 100 dollár értékű benzinutalványt ad annak, aki gyereke keresztnevének két műsorvezető kereszt- és egy producer teljes neveit adja. Ami a terhes anyukát illeti, a felelősséget párjára hárítja. "Megállapodtunk, hogy ha lány lesz, én nevezem el, ha fiú, ő. Fiú lesz. Valószínű gyűlölni fogja a nevét, de ha felnő, mindig kéznél lesz egy sztorija, hogy miként nevezték el. Én mindig szerettem volna valamilyen történetet magamnak, de engem csak Samanthának hívnak" - mondta a nő az Orlando Sentinel című amerikai lapnak.
2008.07.21. 07:41
 
 
Félmillió pelenkás dollár
Bepelenkázott dollárokra bukkantak, összesen 490 ezerre - 70 millió forintnyi összegre - katonák Mexikóban rutinellenőrzés során. Egy traktorost állítottak meg, aki pótkocsijában tetemes mennyiségű pelenkát szállított. A bankjegyek előbukkanása után kiderült, hogy pénzmosás végett viszi a traktoros a dollárokat pelenkákba rejtve. A pelenkák nem használtak, hanem vadonatújak voltak. A dugipénz feltehetően drogügyletekből származik.
2008.07.21. 07:27
 
 
Körhintabaleset: továbbra is életveszélyben van az egyik sérült
Továbbra is életveszélyes állapotban van a töki falunapon vasárnap este történt körhintabaleset egyik sérültje - közölte Sült Tamás Péter, a Madarász utcai Gyermekkórház sebész főorvosa. A lánynak lépsérülése, hasüregi vérzése és koponyasérülése van. A másik súlyos sérült lánynak, aki mellette ült a körhintán - az arcán csontig hatoló sebe, a nyakon szúrt sebe van, és részben a fejbiccentő izma is leszakadt - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a Madarász utcai Gyermekkórházban ápolt öt sérült állapotát már stabilizálták. A kórházba három könnyű és két súlyos sérült gyermeket szállítottak vasárnap éjszaka. A gyermekek 12-14 év közöttiek. A három könnyű sérültet agyrázkódással, eszméletvesztéssel, emlékezetzavarral és zúzódásokkal szállították be a kórházba.
2008.07.21. 07:15
 
Az MTK nyerte a labdarúgó Szuperkupát
A bajnok MTK Budapest nyerte a labdarúgó Szuperkupát miután tizenegyesekkel legyőzte a kupagyőztes DVSC-TEVA együttesét. Sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem született gól. A debreceni közönség és a játékosok a kezdés előtt egyperces néma gyászszünettel emlékeztek Kolonics Györgyre, a kedden 36 évesen elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenusra. Eredmény: DVSC-TEVA - MTK Budapest 0-0 - tizenegyesekkel 2-3. Debrecen, 4 ezer néző. Jobban kezdte a találkozót az MTK, de Lambulicék mezőnyfölénye után kiegyenlítetté vált a játék. Fordulás után magasabb fokozatba kapcsolt a Loki, de Kerekesék elpuskázták a lehetőségeket. Az alacsony színvonalú mérkőzésen a hosszabbításban sem esett gól.
2008.07.21. 07:05
 
 
Lezuhant egy amerikai B52-es hadászati bombázó Guam szigetnél
Tengerbe zuhant egy amerikai B52-es hadászati bombázó hétfőn a csendes-óceáni Guam szigetnél, a gépen hattagú legénység tartózkodott. A baleset Apra Harbortól mintegy 48 kilométerre északnyugatra történt. Az amerikai parti őrség közlése szerint két embert találtak a tengerben, állapotukról egyelőre nincsenek információk, s legénység többi tagjának a sorsa is ismeretlen. Az amerikai haditengerészet, a parti őrség és a helyi tűzoltóság emberei nagyszabású kutatóakciót indítottak a túlélők keresésére. A baleset helyszínén gépdarabok és olajfoltok sodródnak a tenger felszínén. Az amerikai légierő közölte, hogy a gép fedélzetén nem volt atomfegyver.
2008.07.21. 06:59
 
Tizenegy kenust mentettek ki a tűzoltók a viharban
Tizenegy megrémült kenust mentettek ki a tűzoltók egy dunai homokpadról a vasárnap éjszakai viharban - mondta Tóth Zoltán, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ügyeletese az MTI-nek. A kenusok a vihar elől menekültek a folyó közepén álló homokpadra, ahonnan később már nem mertek átevezni a partra. Amikor a szél és az eső felerősödött telefonon kértek segítséget a tűzoltóktól - számolt be az esetről az ügyeletes hétfőn az MTI-nek. Végül a fővárosi tűzoltók motorcsónakja sietette a tizenegy kenus segítségére, akiknek az ijedtségen kívül semmi bajuk nem esett - mondta Tóth Zoltán, hozzátéve, hogy emlékezete szerint az elmúlt néhány évben ilyen esettel nem találkoztak a tűzoltók.
2008.07.21. 06:55
 
 
U19-es labdarúgó Eb: Németország-Magyarország 2-1
A magyar válogatott 2-1-re kikapott Németországtól, így csoportmásodikként jutott az elődöntőbe a 19 éven aluliak labdarúgó Európa-bajnokságán. A csapat szerdán Olaszországgal találkozik. Sisa Tibor a németek ellen pihentette a kulcsjátékosok közül Németh Krisztiánt, Gulácsi Pétert és Korcsmár Zsoltot is. Eredmények: A csoport: Németország-Magyarország 2-1. Gól: Reinartz (35.), Risse (76.), illetve Simon (74.) Spanyolország-Bulgária 4-0. A csoport végeredménye: 1. Németország 9 pont, 2. Magyarország 6, 3. Spanyolország, 3,. 4. Bulgária 0
2008.07.20. 21:58
 
Felborult egy körhinta a Pest megyei Tökön: 17 sérült
Egy körhinta tartókonzolja tört el, majd félig ráborult egy színpadra vasárnap este a töki falunapon - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. A Pest-megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hat súlyos sérültről számolt be. Az MTI tudósítói összesen 17 sérültről értesültek, közülük - mint megtudták - egy állapota életveszélyes. Az első hírek szerint a körhinta leszakadt üléseiben több gyermek is ült, s közülük is többen megsérültek. A helyszínre elsőként kiérkező mentőautók közül több már úton van a főváros különböző kórházai felé.
2008.07.20. 21:14
 
 
Rice: jót tesz az országnak Obama várható elnökjelöltsége
Jót tesz az országnak, hogy a demokrata párti Barack Obama személyében első alkalommal afro-amerikai politikus az idei elnökjelöltség egyik várományosa - jelentette ki Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter a CNN hírtelevízióban vasárnap sugárzott interjúban. Az idei elnökválasztás azt mutatja, hogy az Egyesült Államok nagy utat tett meg, és nagyszerű dolog, hogy Obama talán képes lesz ledönteni az utolsó nagy akadályt is, amely eddig az afro-amerikaiak előtt állt - vélekedett Rice. A külügyminiszter jövőbeli terveiről szólva elmondta, hogy könyvet készül írni az amerikai külpolitikáról, és semmiképp sem akar alelnök lenni.
2008.07.20. 19:45
 
 
Nyílt levelet írtak a mentősök Kolonics edzőjének
Az Országos Mentőszolgálat Központi Rohamcsoportjának munkatársai nyílt levelet írtak Kolonics György edzőjének, amelyben többek közt felvetik: Ludasi Róbert miért nem beszél arról, milyen tapaszok voltak a sportoló testén, és vajon milyen szerepet játszhattak ezek a bekövetkezett tragédiában. Az edző visszautasította a vádakat. Az RTL Klub vasárnap esti híradója számolt be arról, hogy a levél aláírói azt állítják: a legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoztak Kolonics ellátásánál is. Csonka Rita mentőorvos, a levél egyik aláírója az MTI-nek vasárnap este elmondta: a levelet a központi mentőállomáson, a mentésirányításban és a kivonuló állományban dolgozók nagy része szignálta, s így már több mint százan csatlakoztak az aláírókhoz.
2008.07.20. 19:34
 
Gyurcsány is támogatja, hogy Kolonics mennyasszonya megkapja az életjáradékot
Gyenesei István szerint hétfőre eldől, miként kaphatja meg az olimpiai életjáradékot Kolonics György mennyasszonya. Az olimpiai bajnok Nagy Tímea és Móna István javaslatát Gyurcsány Ferenc is támogatja. Gyenesei István az MTI-nek hangsúlyozta, hogy mindenképpen egyedi esetről van szó, amellyel nem szeretnének lavinát elindítani. A mostani, kivételes elbírálást indokolja, hogy egy aktív sportolóról van szó, aki éppen az ötkarikás játékokra készült a tragédia bekövetkeztekor. A kétszeres olimpiai bajnok kenus hét éve együtt élt mennyasszonyával, s októberre tervezték az esküvőt.
2008.07.20. 19:32
 
 
Gyilkosság áldozata lett a Salgótarjánban megtalált 15 éves lány
Gyilkosság áldozata lett az a 15 éves lány, akinek holttestét vasárnap találtak meg egy Salgótarján külterületén lévő hétvégi házban - közölte a helyszíni szemlén megállapított tényt a rendőrség. Vasárnap egy somlyói hétvégi ház tulajdonosa jelentette be, hogy háza egyik helyiségében fiatal női holttestet talált, az áldozaton sérülések nyomai láthatók. A megyei főkapitányság forró nyomos csoportja szakértők bevonásával folytatja a vizsgálatot. A sajtóügyeletes a helyszíni szemle befejezése után elmondta azt is, hogy a hétvégi házban megtalált lányt már keresték a rendőrök, miután szülei pénteken éjszaka bejelentették az eltűnését. A lány pénteken kora délután ment el otthonról.
2008.07.20. 19:23
 
 
Nemcsak Magyarországon emelkedik a motoros balesetek száma
Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) ügyvezető elnöke szerint egész Európában probléma a motoros balesetek számának emelkedése, vagyis ez nem magyar sajátosság. Kiss Csaba az MTI-nek vasárnap elmondta: folyamatosan vizsgálják és elemzik a motoros balesetek okait és körülményeit. Hozzátette: azoknál a baleseteknél, amelyeket a motorosok okoznak, több mint 50 százalékban a gyorshajtás felelős a tragédiáért. Komoly probléma, hogy sok motoros nincs tisztában a képességeivel - vélekedett. Az alezredes úgy látja, odafigyeléssel meg lehetne előzni a baleseteket, de a motorosok egy része láthatóan nem tanul az elrettentő példákból. Véleménye szerint probléma az is, hogy nem minden motoros tud megfelelően vezetni.
2008.07.20. 19:00
 
 
Nagyköveteket akar visszaküldeni az EU-országokba Szerbia
A szerb külügyminisztérium azt javasolja, hogy térjen vissza állomáshelyére azoknak a nagyköveteknek egy része, akiket Koszovó függetlenségének kikiáltását követően tiltakozásként rendeltek haza a volt szerb tartomány önállóságát elismerő országokból - közölte vasárnap Vuk Jeremic külügyminiszter. Az indítvány az e heti kormányülés elé kerül, kizárólag EU-tagországokban működött nagykövetekre vonatkozik, s közülük se mindre. Jeremic a lépést azzal indokolta, hogy növelni kell Szerbia erőfeszítéseit, amennyiben az év vége előtt meg akarja szerezni az EU-tagjelölti státust. Ehhez hozzátartozik a diplomáciai tevékenység élénkítése is, amihez szükség van nagykövetekre.
2008.07.20. 18:00
 
 
Csaknem százötvenezren léptek ki a hétvégén Röszkén az országból
Megszűnt a várakozás a röszkei határátkelőhelyen, ahol az elmúlt négy napban csaknem százötvenezren hagyták el az országot - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Szenti Szabolcs elmondta: a hétvége forgalmi szempontból csúcsot döntött, csütörtök óta ugyanis több mint száznegyvennyolcezer utazót léptettek ki az országból, és csaknem ötvennyolcezren érkeztek. Péntek volt a legzsúfoltabb nap, akkor majdnem negyvenezren léptek ki, és csaknem tizennyolcezren léptek be Röszkénél Magyarországra.
2008.07.20. 18:00
 
Atlétika: kérdéses Győrffy Dóra olimpiai indulása
A női magasugrás csúcstartója, a gerincsérvvel küszködő Győrffy Dóra nem állt rajthoz az Uniqa atlétikai országos bajnokságon, Debrecenben, és kérdéses pekingi részvétele is. Győrffy az MTI-nek elmondta, június óta küszködik a sérüléssel, s kedden dől el, hogy utazik-e az ötkarikás játékokra.
2008.07.20. 17:45
 
Tiltakozó tüntetések kezdődtek Kolumbiában a túszejtések ellen
Kolumbia 1100 városában kezdődtek gyűlések és felvonulások vasárnap a baloldali gerillák, a jobboldali halálbrigádok és a bűnözők fogságában tartott túszok kiszabadítását követelve. A legnagyobb megmozdulások az ország 32 tartományi fővárosában zajlanak, köztük az amazóniai Leticiában, ahol Álvaro Uribe elnök a fő vendég, aki meghívta a brazil és a perui államfőt, valamint Shakira kolumbiai énekesnőt is. Kolumbiában mintegy 3 ezer ember van túszként fogságban - emlékeztetett a párizsi Trocadero téren hasonló céllal tartott, koncerttel egybekötött nagygyűlésen Ingrid Betancourt kolumbiai politikus, aki hat év után július elején szabadult ki a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) fogságából.
2008.07.20. 17:20
 
U23-as evezős vb: két magyar érem
Egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek a magyarok a 23 éven aluli evezősök világbajnokságán, a németországi Brandenburgban. A hazai sportági szövetség tájékoztatása szerint második lett a Varga Tamás Csaba, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpár. A magyaroknak előzetesen győzelmi esélyei voltak, de a táv eleje nem sikerült igazán. A dobogó harmadik fokára állhatott fel egypárban Szabó Katalin. Mindkét magyar egység tavalyi eredményét ismételte meg. A Cselinácz János, Markgrúber Balázs, Csepregi Gábor, Rácz Róbert Bence könnyűsúlyú négypár hatodik lett.
2008.07.20. 17:05
 
 
Véget ért a Krisna-hívők Szekérfelvonulása
Atrocitás vagy rendbontás nélkül vonult végig a mintegy ezer Krisna-hívő a belvároson, akik az idei Szekérfelvonulással a vegetáriánus életmódra akarták felhívni a társadalom figyelmét - közölte a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének kommunikációs vezetője az MTI-vel. Tornóczky Gusztáv elmondta: fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a vegetáriánus életmód elősegíti az élelmiszerválság megoldását. A menet délelőtt indult a Hősök teréről, majd a Lánchídnál az Apáczai Csere János utca felé kanyarodva haladt tovább a Vörösmarty térig. Itt estig színes kulturális program, kirakodóvásár, ingyenes vegetáriánus ételkóstoló, tradicionális indiai zene, arcfestés, táncbemutató, filozófiai előadások várják az érdeklődőket.
2008.07.20. 17:00
 
 
Öttusa Eb: bronzérmes lett a férfi váltó
Bronzérmet szerzett a Kasza Róbert, Marosi Ádám, Tibolya Péter összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében. Győztek az oroszok, a második helyen pedig a litvánok végeztek. A magyar csapat hullámzó teljesítményt nyújtott, lövészetben harmadik, vívásban kilencedik, úszásban második, lovaglásban nyolcadik, futásban pedig első volt. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta a lövészet a helyezés ellenére nem sikerült jól, "a 267 körnél már jóval többet is értek el ezek a fiúk".
2008.07.20. 16:23
 
 
Forma-1, Német Nagydíj: Hamilton győzött
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság 10. futamát, a Német Nagydíjat, sikerével egyedül áll az élen a pontversenyben. A brazil Nelson Piquet (Renault) végzett a 2., honfitársa, Massa (Ferrari) pedig a 3. helyen. Összetettben Hamilton 58 ponttal vezet, Massa 54-gyel követi, a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) pedig 51-gyel a harmadik. A vasárnapi futamon harmincegy körrel a vége előtt Timo Glock hatalmasat bukott, Toyotája jobb hátsó kereke leszakadt, amikor ráhajtott a kerékvetőre, a kocsi megpördült, és oldalt-háttal a belső falnak csapódott, majd ismét keresztül csúszva a pályán a túloldalon állt meg. A német pilóta saját lábán szállt ki az autóból, de a derekát fájlalta, miközben támogatták.
2008.07.20. 15:40
 
 
Gordon Brown az izraeli telepbővítések leállítását követeli
A zsidó telepek építésének, illetve bővítésének leállítását követelte Betlehemben Gordon Brown brit miniszterelnök vasárnap, miután találkozott Mahmúd Abbász palesztin elnökkel. "Világos cél lebeg a szemünk előtt: olyan (izraeli-palesztin) béke, amely az 1967-es határokon alapul, életképes palesztin állammal egy biztonságban élő Izrael mellett, Jeruzsálemmel mint mindkét állam fővárosával" - mondta a brit kormányfő. Brown sürgette a palesztin kereskedelmet gátló izraeli közlekedési korlátozások enyhítését Ciszjordániában, s további pénzügyi, építőipari és egyéb segítséget, valamint rendőrképzést ígért a palesztin kormánynak. A brit miniszterelnök előzőleg Simon Peresz izraeli államfővel tárgyalt Jeruzsálemben.
2008.07.20. 14:42
 
 
Egyszerre demonstráltak romák és a Magyar Gárda tagjai Szikszón
Hangos szóváltásokkal, de atrocitás nélkül fejeződött be a Magyar Gárda és a romák demonstrációja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón, a rendre legalább száz rendőr, köztük kommandósok vigyáztak - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. Egyszerre demonstráltak romák és a Magyar Gárda tagjai vasárnap délután a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Szikszón. A két tábort nem engedte egymás közelébe a rendőrség, körülbelül 20-30 méteres sáv választotta el a két tábort. Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a Magyar Gárda tovább folytatja azt a politikai ámokfutást, amelyet a politikai haszonszerzés vezényel.
2008.07.20. 14:35
 
 
Rekordrészvétel a német Loveparade technoseregszemléjén
Soha ennyi látogatót nem vonzott még a világ technorajongóinak legnagyobb seregszemléje, a németországi Loveparade, mint az idén. A nagyszabású rendezvényt először tartották a Ruhr-vidék szívének számító Dortmundban. A technozene imádóinak egész napos fesztiváljára szombaton került sor, s az egy nappal későbbi összegzés szerint a meglehetősen mostoha időjárás ellenére kereken 1,6 millió látogató érkezett 12 országból, köztük a tengerentúlról, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Dél-Koreából. A Loveparade 1989-ben Berlinben "született", s tavaly költözött első ízben a Ruhr-vidékre, mégpedig Essenbe. Mostanáig az 1999-es 1,5 millió technorajongóval Berlin tartotta a rekordot.
2008.07.20. 13:50
 
 
Áltulajdonostól bérelt lakást egy férfi
Áltulajdosnak fizetett havonta 800 dollár - 110 ezer forintnyi - lakbért fél éven át egy férfi az Egyesült Államokban, mígnem a lakás valódi gazdája felfedezte a lakót. A bérlő még januárban egy benzinkútnál beszélgetett barátaival arról, hogy szeretne kivenni egy lakást. Ekkor lépett hozzá egy idegen, felajánlotta segítségét és azon melegében el is vitte megmutatni az ingatlant. A bérlőnek megfelelt, azonnal megírták a szerződést, a lakó pedig minden hónapban rendre átutalta a lakbért. A minap azonban a valódi tulajdonos felhívta a rendőrséget, hogy szerinte valaki lakik lakatlannak hitt lakásában. A bérlő amúgy szeretne maradni, és reméli, hogy a valódi tulajdonos is kiadja neki a lakást.
2008.07.20. 12:00
 
 
Gyújtogató virágcserép
Virágcserép gyújtott fel egy házat az Egyesült Államokban. A tűzoltói vizsgálat szerint öngyulladás történt, ami elég ritka. A műanyag cserépben virágföld volt és a talaj, a nedvesség és a hőmérséklet rendkívül szerencsétlen kombinációban "játszott össze". Több napos hőség után a cserép annyira felhevült, hogy lángra kapott, a tűz pedig átterjedt az egész házra. A benne alvó 17 éves lányt járókelők ébresztették fel és menekítették ki.
2008.07.20. 11:45
 
 
Fidesz: hivatali visszaélés, hogy a kormány több milliárdot fizetett ki tanulmányokra
Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő szerint a Gyurcsány-kormány hivatali visszaélést követett el azzal, hogy 2002 és 2007 vége között több mint 4,6 milliárd forintot fizettek ki szakértőknek és cégeknek olyan tanulmányokért, amelyek tartalma nem áll arányban ezzel az összeggel. A politikus úgy értékelte vasárnapi sajtótájékoztatóján, hogy egy állandó vagy akár eseti parlamenti vizsgálóbizottságnak meg kell ezt vizsgálnia, és ha beigazolódik a gyanú, akkor kezdeményezni kell a szükséges eljárásokat. Nyitrai közlése értelmében a 4,6 milliárd forint kifizetése pártfinanszírozási célokat is szolgálhatott, következtetése szerint ezzel az összeggel az MSZP-s és az SZDSZ-es klientúrát is támogatták.
2008.07.20. 11:30
 
 
Szado-mazo Barbie baba
Még az üzletekben sincs, máris vitát váltott ki. Barbie baba legújabb változatában szado-mazochista képzettársításokra ad alkalmat. A gyártó Mattel cég ugyanis az 1940-es évek végének képregény-szuperhősnőjéről, Black Canary-ról mintázta az új Barbie-t. A baba fekete neccharisnyát visel, sötét, testhezálló műbőr ruhát, motoros dzsekit, kesztyűt és tűsarkú cipőt. Sokaknak ennyi elég is ahhoz, hogy felháborodjanak: azt mondják, már csak egy korbács, egy nyakörv és egy bilincs kellene a kezébe, és máris tökéletes "BDSM"-ikon lenne belőle. Éppen ezért az ellenzők, köztük a Christian Voice vallásos csoport szerint Black Canary Barbie perverz, beteges szexuális kapcsolatokat idéz, tehát egyáltalán nem alkalmas arra, hogy kislányok játéka legyen.
2008.07.20. 11:15
 
 
A világ légi forgalma a rekord olajár mellett is tartósan növekszik
A repülőtársaságok németországi képviseletének testülete (BARIG) szerint a légi utazások a magas üzemanyagárak ellenére tartósan tovább nőnek világszerte. A szervezet főtitkára szerint a világ légi forgalma a következő húsz évben éves átlagban 5 százalékkal bővül majd. Martin Gaebges szerint bár vannak hullámhegyek és -völgyek, az ágazatra nehezedő terhek most nem olyan mértékűek, mint a 2001. szeptember 11-i terrortámadást követően voltak, amikor az ágazati válság általános konjunkturális visszaeséssel párosult. A légitársaságok azonban egyelőre nem bíznak a tartós repülési konjunktúrában: a kerozin árának emelkedése miatt közülük egyre több jelent be létszámcsökkenést, főként az amerikai cégek közül.
2008.07.20. 10:45
 
Egyre népszerűbbek a béren kívüli juttatások
Míg 2006-ban a válaszadó cégek 26 százaléka nyilatkozta magáról, hogy cafeteria rendszer keretében nyújt valamilyen adómentes juttatást, addig 2008-ban már a vállalkozások 58 százaléka használja a béren kívüli juttatások rendszerét - derül ki az Accor Services kutatásából. A béren kívüli juttatások összege szintén emelkedett a két évvel ezelőtti adatokhoz képest. Megduplázódott (18,1 százalékra) a 241.000-360.000 forint közötti éves cafeteria keretet adó cégek aránya, a 120.000 forint alatti keretet biztosító cégek aránya pedig 12 százalékkal (15,2 százalékra) csökkent. Jelenleg a munkavállalók átlagosan körülbelül 15 ezer forint jutatásban részesülnek havonta, ami éves szinten 280-300 ezer forintot jelent.
2008.07.20. 10:30
 
 
A magyar tőke az ötödik helyen áll Horvátországban
Magyarország az ötödik legnagyobb befektetőnek számít Horvátországban, ahová 1995 óta egymilliárd eurót meghaladó tőke érkezett magyar cégektől - mondta el az MTI-nek a zágrábi magyar nagykövetség külgazdasági szakdiplomatája. Závoczky Péter a horvát jegybank adatai alapján beszámolt arról, hogy Ausztria, Hollandia, Németország és Franciaország után a külföldi befektetők sorrendjében Magyarország következik. A több mint egymilliárd eurós tőkében jelentős rész a Mol-nak az INA olajtársaságbeli részesedése és az OTP piaci jelenléte.
2008.07.20. 10:15
 
 
KRESZ-módosítási javaslat: rendszám hiányában bevonnák a forgalmit
Amennyiben hiányzik a jármű rendszámtáblája, a rendőr mérlegelés nélkül vonja be a forgalmi engedélyt - egyebek mellett ezt javasolja a KRESZ felülvizsgálatát végző csoport, mondta Kondorosi Ferenc az "Új rend és szabadság" programért felelős kormánybiztos az MTI-nek. A Nemzeti Közlekedési Hatóság, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint a kormánybiztos munkatársaiból álló csoport a múlt héten javaslatot tett a KRESZ egyes szabályainak módosítására. Az egyik javaslat az egyre inkább elterjedt rendszám nélküli közlekedéssel kapcsolatos. Miután a rendszám a jogszerűen felszerelt jármű része, az a javaslat született, hogy a rendszám nélküli jármű forgalmi engedélyét azonnal vonja be a rendőr.
2008.07.20. 09:59
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339[2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista