2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
A fókák a csillagokat követik
A fókák képesek azonosítani egy csillagot az éjszakai égbolton, és ahhoz viszonyítani útjukat. A német rostocki egyetem kutatója, Guido Dehnhardt és európai csapata egy kísérlet segítségével első ízben bizonyította be, hogy a tengeri emlősök is képesek az emberhez hasonlóan a csillagok segítségével tájékozódni. Eredményeiket az Animal Cognition című szaklapban tették közre.
2008.08.05. 09:49
 
 
A Krasznán is megszűnt az árvízvédelmi készültség
A Krasznán is megszűnt az árvízvédelmi készültség, így a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei területén már sehol sincs készenlét - közölte a nyíregyházi szervezet vezetője. A Krasznán felgyorsult az apadás, a folyó ágerdőmajori határszelvényében kedden reggel 8.00 órakor 271, míg a Mátészalka melletti Kocsordnál 457 centiméteres volt a vízállás, és az egy nappal korábbihoz képest 69, illetve 59 centivel csökkent a vízszint. A Krasznát befogadó Felső-Tiszán is levonult már az ár, így a kis folyó vásárosnaményi szakaszán felerősödött a szívóhatás, ami segítette a Kraszna vízmagasságának készenléti szint alá csökkenését.
2008.08.05. 09:30
 
Már a Marson is fertőzött a talaj?
Az élet kialakulását gátló vegyületet mutatott ki annak a marsi talajmintavételnek a vegyi elemzése, amelyet a Phoenix amerikai kutató laboratórium egyik berendezése végzett el a vörös bolygón.
2008.08.05. 09:14
 
 
Külkereskedelmi mérleg: +368 millió euró
Az idén január-májusban a külkereskedelmi mérleg 368 millió euró (93 milliárd forint) aktívumot mutatott, ez 671 millió euró (169 milliárd forint) javulást jelent a 2007 január-májusi 303 millió euró (76 milliárd forint) passzívumhoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden a külkereskedelmi termékforgalom január-májusi részletes adatait. A korábban közölt előzetes adatok szerint az idén január-májusban a külkereskedelmi mérleg 388 millió euró (98 milliárd forint) aktívumot mutatott, ami az egyenleg 675 millió eurós (170 milliárd forintos) javulását jelenti a 2007 január-májusi 287 millió euró (72 milliárd forint) passzívumhoz képest.
2008.08.05. 09:08
 
 
Peking 2008: megérkezett a férfi vízilabda-válogatott
Kedden a címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott is megérkezett Pekingbe, a csapat tagjai azonban nem sokat pihenhettek, mert Kemény Dénes edzést vezényelt számukra. A vasárnap érkezett sportolókhoz hasonlóan a pólósok is zökkenőmentesen léptek be Kínába. "Az utolsó margitszigeti edzéssel már elkezdődött az olimpia, azonban még nem tudjuk, hogy mi vár itt ránk, milyen messze van az uszoda, milyen a szállás, de bízunk a legjobbakban" - mondta el az MTI-nek a kapus Gergely István. "Lényegében nem kell mást tennünk, csak azt, amit tudunk, és amiért itt vagyunk, ez pedig a vízilabda" - tette hozzá.
2008.08.05. 08:57
 
Népszava: Elkezdték a Horvát Utazási Iroda ügyfeleinek kártalanítását
Hétfőtől fizet az Allianz Hungária Biztosító a csődben ment Horvát Utazási Iroda ügyfeleinek - olvasható a keddi Népszavában. A biztosítótársaság szóvivője a lapnak elmondta: az utazási iroda írásban is közölte velük, hogy fizetésképtelenné vált, így elkezdhették a kártalanítást. Tájékoztatása szerint a társaság 64 millió forintot utal át az eddig beérkezett 338 kárigény alapján. Az utazási irodától kapott utas-, illetve foglalási listák alapján még nagyjából két tucat igénylőre számítanak, de a 68,9 millió forintos vagyoni biztosíték keretösszege elegendő lesz a befizetett díjak visszafizetésére. A Népszava a szóvivőre hivatkozva beszámol arról is, hogy akik beadták a kárigényüket, akár már ezen a héten megkaphatják pénzüket.
2008.08.05. 08:10
 
 
A gazdájával kezdett ki a kanos bika
Tehénnek nézte gazdáját egy kanos bika, és olyan heves ostromba fogott, hogy az idős ember alig tudott előle elmenekülni. A kéjsóvár állat bizonyára megérezte rajta a tehenek szagát, és azonmód rárontott a 68 éves férfira. "Letépte a ruháit, és körbekergette, taszigálta a mezőn" - mesélte a lengyel tejfarm tulajdonosának lánya. A meztelen, vérző és halálra rémült embernek szerencsére sikerült megúsznia a "vadromantikus" kalandot, de kórházi kezelésre szorult - írta az Ananova hírportál.
2008.08.05. 08:05
 
 
Az élet kialakulását gátló vegyületet mutatott ki a Phoenix a Marson
Az élet kialakulását gátló vegyületet mutatott ki annak a marsi talajmintavételnek a vegyi elemzése, amelyet a Phoenix amerikai kutató laboratórium egyik berendezése végzett el a vörös bolygón. A korábbi vizsgálatok alapján a kutatók még arra gyanakodtak, hogy a szonda leszállási térségnek talaja tápértékben gazdag anyagokat, mint például magnéziumot, nátriumot és klórt tartalmaz. Az egyik analizátor azonban az élet kialakulás szempontjából nem éppen "barátságos", erősen oxidáló vegyület, perklorát létét mutatta ki a marsi talajban.
2008.08.05. 07:45
 
Richter: 32,8 százalékkal csökkent a profit
A Richter Gedeon Nyrt. 2008 első félévében nem konszolidáltan 86,676 milliárd forint árbevételt ért el, ami 2,5%-kal magasabb az előző év első félévinél, adózott nyeresége 32,8%-kal 11,149 milliárd forintra csökkent - közölte a társaság a nemzetközi számviteli szabvány (IRFS) szerinti gyorsjelentésben. Konszolidáltan a társaság árbevétele 3,2 százalékkal 114,834 milliárd forintra nőtt, a csoport mérleg szerinti nyeresége 29,2 százalékkal 13,134 milliárd forintra csökkent az első hat hónapban. Külön a második negyedévben a konszolidált árbevétel 57,808 milliárd forint volt, 4 százalékkal alacsonyabb, mint a bázisidőszakban, a mérleg szerinti eredmény 2,913 milliárd forintot tett ki, ami 72,4%-os visszaesés 2007 második negyedévéhez képest.
2008.08.05. 07:36
 
 
Megdőlt a sörcsapolás világcsúcsa
Egy elszánt belga csapos fejére kerül eztán a "csapolók koronája": a férfi 84 órán át mérte a pultnál a habos nedűt egy antwerpeni kocsmában. A Gazet van Antwerpen című lap - amely fotóriportot közölt a rekordról internetes oldalán - szerint Ivan Stuyts nem kevéssel verte meg a korábbi bajnokot, aki "csak" 24 órán át csapolt. A képekből kitűnik: Stuyts eléggé hálásnak látszott időről-időre a hátmasszázsért, amelynek segítségével átvészelte a három és fél napos maratont. A rekordot még meg kell erősítenie a londoni székhelyű Guinness Rekordok Könyvének.
2008.08.05. 07:35
 
 
Heves széllökések, zivatarok kísérték az átvonuló hidegfrontot
Heves széllökések, záporok, zivatarok kísérték a Magyarországon átvonuló hidegfrontot, a legerősebb, óránkénti 108 kilométeres széllökést Fonyódon mérték - mondta el az MTI-nek Török László, az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese hétfő este. Az ország keleti részén, Tarcalon óránként 65 kilométeres széllökést, Miskolcon hasonló erősségű szelet mértek. Szintén viharos erejű szél söpört a fővárosban, Lágymányoson, 62 kilométeres óránkénti sebességgel, Nyugat-Magyarországon, Mosonmagyaróváron és Szombathelyen 76 kilométeres széllökéseket regisztráltak. Északkeleten és a Dunántúlon nagy mennyiségű csapadék is hullott, Pakson az elmúlt órában 11 milliméternyi - mondta Török.
2008.08.05. 07:30
 
 
Elfogták a dílert akitől a hétvégén meghalt emberek kábítószere származott
Elfogták a kábítószer-kereskedőt, akitől az utolsó adagot vásárolta a szombaton éjjel a III. kerületben holtan talált 30 éves férfi és 33 éves nő - erősítette meg a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője az MTV Az Este című műsorában hétfőn. Ródler Norbert elmondta: a Szőlő utcában megtalált áldozatokról az is kiderült, hogy a kábítószeren kívül alkoholt is fogyasztottak, és ez is közrejátszhatott a halálukban. Tájékoztatása szerint az elfogott díler már több éve foglalkozott kábítószer kereskedelemmel. Hozzátette: a másik két áldozat, akiknek a holttestét a XIII. kerületben találták meg, nem ettől a terjesztőtől szerezte be a drogot.
2008.08.05. 07:00
 
Tömeges baleset az M0-áson
Egy beszorult sérültet szabadítottak ki a tűzoltók az M0-ás autóút XXII. kerületi szakaszán, ahol hétfőn kora este hat gépjármű ütközött. Az M7-es felé vezető oldalon, a 7-es főút lehajtója előtt egy lengyel Scania nyerges vontató, egy Opel személygépkocsi, egy olasz Citroën személyautó, egy Mercedes billenőcskocsis teherautó, egy Iveco teherautó és egy Mercedes teherautó ütközött egymás hátuljába. Az Iveco sofőrjét az érdi tűzoltók szabadították ki, majd a mentők kórházba szállították - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.04. 21:56
 
 
A boldog tehenek jobb ízű tejet adnak
Hollandiában megkülönböztetett bánásmódban részesül a szarvasmarha annak a reményében, hogy a boldog tehén jobb ízű tejet ad. Az elgondolás jegyében a Wapse-farm nyolcvan tehene masszázsban részesül, s matracon hajtja álomra a fejét, míg néhány szerencsésebb egyed vízágyat kapott - olvasható az Ananova című angol hírportálon. Nancy Vermeer farmtulajdonos szerint a teheneknek boldognak kell lenniük, ellenkező esetben nem adnak tejet.
2008.08.04. 21:27
 
Peking 2008: megérkeztek az iraki sportolók
Megérkezett Pekingbe az a négy iraki sportoló, akik csak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) külön engedélyével vehetnek részt az ötkarikás játékokon. A NOB múlt kedden vonta vissza az irakiak kizárásáról hozott határozatot, akkor azonban még csak két versenyző indulásához járult hozzá. Az irakiak kérésére megduplázódott a résztvevők száma. A NOB végrehajtó bizottsága június 4-én függesztette fel Irak tagságát, mert az ország politikai vezetése beleszólt abba, hogy kik kaphatnak vezető tisztségeket a sportszövetségekben. A kormány az ország olimpiai bizottságát feloszlatta és új tisztségviselőket választott. Az átalakult Iraki Olimpiai Bizottságot a NOB nem ismerte el.
2008.08.04. 21:09
 
 
Putyin: helyre kell állítani Moszkva pozícióit Kubában
Az orosz miniszterelnök egy hétfőn idézett kijelentése szerint "helyre kell állítani Moszkva befolyását Kubában és más országokban". Vlagyimir Putyin szavai a minisztertanács ülésén hangzottak el, amelyen egy magas rangú orosz küldöttség beszámolt nemrégiben tett havannai látogatásának eredményeiről. A delegáció, élén Igor Szecsin miniszterelnök-helyettessel megállapodott a kubai kormánnyal az együttműködés fő területeiben - energia, bányászat, mezőgazdaság, szállítás, egészségügy és távközlés -, és abban, hogy januárra állnak elő a konkrét javaslatokkal. A küldöttség tagja volt Nyikolaj Patrusev, az orosz Nemzetbiztonsági Tanács titkára is.
2008.08.04. 19:22
 
 
A kormány 11,5 milliárdot szán a légimentés körülményeinek javítására
A kormány a mentés és légimentés fejlesztésére az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) keretében 11,5 milliárd forintot szán; a teljes légimentés koncepciójának átalakítása jelenleg is tart - közölte az Egészségügyi Minisztérium hétfőn az MTI-vel. A mentésirányítási rendszer korszerűsítésére - szintén ÚMFT-forrásból - további 3,5 milliárdot különít el hat régiónak; a közép-magyarországi régiónak pedig 600 millió forint pályázati pénz jut; a sürgősségi ellátás fejlesztéséről, a mentésről, légimentésről szóló uniós pályázatot várhatóan kora ősszel írják ki - tudatta közleményében a tárca.
2008.08.04. 19:11
 
 
Morgan Freeman súlyosan megsérült egy balesetben
Kar-és könyöktörést, valamint kisebb vállsérülést szenvedett Morgan Freeman, aki vasárnap éjjel szenvedett súlyos közúti balesetet charlestoni otthona közelében. A színész szóvivője közölte, hogy a műtét előtt álló színész hangulata jó és bízik a teljes felépülésben. A 71 éves Oscar-díjas színészt egy memphisi országúton érte a baleset. Freeman autója többször megpördült, majd egy árokban landolt. A színészt és utasát, Demaris Mayert, aki az autó tulajdonosa, fémvágóval szabadították ki a roncsok közül, majd mentőhelikopterrel szállították őket a legközelebbi, 145 kilométerre északra fekvő memphisi Regional Medical Center kórházba.
2008.08.04. 18:57
 
U18-as női vízilabda Eb: a magyar válogatott második mérkőzését is megnyerte
A magyar válogatott második mérkőzését is megnyerte az U18-as női vízilabda Európa-bajnokságon, Győrben. A magyar együttes ezúttal a cseheket győzte le 18 góllal. B csoport, 2. forduló: Magyarország-Csehország 24-6 (9-0, 4-1, 5-3, 6-2). A csoport másik mérkőzésén: Németország-Horvátország 8-7 (4-1, 3-2, 1-2, 0-2). A magyarok kedden 16:30-kor az olaszok ellen szállnak vízbe.
2008.08.04. 18:29
 
 
Reptéren felejtett gyermek
Egy gyermekeivel európai vakációra induló jeruzsálemi házaspár a nagy rohanásban véletlenül a Ben-Gurion repülőtéren felejtette hároméves kislányát. Az ultraortodox zsidó szülők vasárnap tömérdek csomaggal és öt gyermekükkel igyekeztek feljutni a Párizsba tartó gépre, amikor a pici valahogy lemaradt tőlük. A síró kislányra a repülőtér egyik rendőre figyelt fel. A népes család közben már megnyugodva, hogy még sem késték le a gépet, útra kelt Franciaország felé. Amíg meg nem kérdezték tőlük, nem is vették észre, hogy eggyel kevesebben vannak. A hajmeresztő történet szerencsésen végződött: a lánykát egy másik járattal és utaskísérővel juttatták el szüleihez Párizsba.
2008.08.04. 16:43
 
 
Hamarosan virágzik a tündérrózsa
Pár nap múlva kinyílik a Füvészkertben a Viktória tündérrózsa, amelynek levelei elbírják egy kisgyermek súlyát is. A tündérrózsa virágzása idején a Füvészkert este 18 órakor újra kinyit és este 11-ig fogadja a látogatókat. Az óriás tündérrózsa virágzása augusztus 7-től az esti órákban várható - tudta meg az MTI munkatársa Rabi Évától, a kert sajtófőnökétől. A vízen úszó óriás virág levelének átmérője elérheti az 1-1,5 métert, pereme pedig 10-15 centiméter magas is lehet. A 20-25 centiméteres virágok mindössze két éjszakán át nyílnak. Az első éjszaka hófehérek,a második éjszakán ananászillatúak lesznek és rózsaszínűvé válnak.
2008.08.04. 16:40
 
 
A törvény nem tiltja, de korlátozza a távközlési fekete listát
Az elektronikus hírközlésről szóló törvény lehetővé teszi, hogy a mobilszolgáltatók úgynevezett közös fekete listát vezessenek nemfizető ügyeleikről, ám a jogszabályok korlátozzák, hogy ki, mikor kerülhet fel rá - mondta Márton György, a Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője. A listára csak az az ügyfél kerülhet fel, akinek például számlatartozása miatt a szolgáltatója felmondta a szerződést, vagy már korlátozta az igénybe vehető szolgáltatást. Felkerülhet a listára akkor is valaki, ha a szolgáltató ellene bírósági, vagy hatósági eljárást indított, illetve akkor is, ha kiderül róla, hogy megtévesztő szándékkal hamis, vagy érvénytelen okmányokkal igazolta magát a szolgáltatónak.
2008.08.04. 16:38
 
 
A Malév csoportos létszámleépítést tervez
A Malév megkezdi 250 aktív és 150 jogi állományban lévő dolgozó csoportos létszámleépítését, ami az aktív foglalkoztatottak 21,6 százalékát érinti, és a téli menetrendben átmenetileg kölcsönbe adja öt Boeing 737-es repülőgépét - közölte a Malév hétfőn az MTI-vel. A légitársaság a működés és a létszám optimalizálását, valamint a további költségcsökkentő intézkedéseket gazdasági kényszerrel indokolja, a mintegy 2500 dolgozó munkahelyének megőrzése érdekében. Az elbocsátások várhatóan nagyobb mértékben érintik a pilótákat és a légiutas-kísérőket.
2008.08.04. 15:42
 
 
A Fidesz tudni szeretné, mennyit költöttek kommunikációra a tárcák
A Fidesz arra vár választ az összes minisztériumtól, hogy mennyi pénzt költöttek el kommunikációs kiadásokra a 2002-es kormányváltás óta - mondta Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten. A kormányszóvivő erre reagálva közölte: a kormány a 2003-as üvegzsebtörvény óta valamennyi vonatkozó adatot nyilvánosságra hozza. A Fidesz nevében írásbeli kérdésekkel fordulnak a tárcavezetőkhöz, akiknek 15 napjuk van válaszolni arra, hogy minisztériumuk (vagy annak jogelődje) mennyi pénzt fordított hat év alatt kommunikációra, PR-ra, reklámkampányokra és politikai elemzésekre - mondta sajtótájékoztatóján a fideszes politikus.
2008.08.04. 15:30
 
 
Megkezdődött a dél-afrikai kormánypárt elnökének korrupciós pere
Megkezdődött egy dél-afrikai bíróságon hétfőn a kormányzó párt elnökének, Jacob Zumának a pere korrupciós vádak alapján, amely jövőre meghiúsíthatja államfővé választását. A vádlott megjelent a z első meghallgatáson, miközben a bíróság épülete előtt pártja, az Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) több ezres tüntetést, valóságos erődemonstrációt tartott, szilárd támogatásáról biztosítva vezetőjét, akit hívei "politikai mesterkedés" áldozatának tekintenek. Zuma ügyvédje már a tárgyalás kezdetekor benyújtotta sokadik kérelmét az eljárás megszüntetésére, ügyfele jogainak sérelmére hivatkozva.
2008.08.04. 15:11
 
 
Ismét népszerű volt a műgyűjtők éjszakája
A nyár közepi időpont ellenére is nagyon sokan választották tegnap kikapcsolódásuk helyszínéül a budapesti galériás negyedet, a Falk Miksa utcát és környékét. A 9. Műgyűjtők éjszakáján ismét több ezren voltak kíváncsiak a képzőművészeti újdonságokra. Egy este alatt 8 kiállítás nyílt meg, koncerteket és előadásokat is hallgathattak az érdeklődők. S ugyan a nyári zápor a Falk Miksa utcát sem kímélte, a látogatók nagy részének az sem vette kedvét a további részvételtől. Aki pedig lemaradt a tegnap estéről, annak sem kell elkeserednie, hiszen a most megnyílt kiállítások jó része a következő hetekben is látható a galériákban.
2008.08.04. 15:03
 
 
Putyin szerint Oroszországban nagy a terrorizmus veszélye
Oroszországban még mindig nagy a terrorizmus veszélye - figyelmeztetett hétfőn Moszkvában a kormány ülésén Vlagyimir Putyin miniszterelnök. Az orosz hírügynökségek idézték a politikust, aki szerint súlyos csapásokat mértek a terroristákra és támogatóikra. Számot kell vetni ugyanakkor azzal, hogy a veszély nem múlt el. Az még mindig nagy - hangsúlyozta a kormányfő. Az orosz kormány hétfőn tekintette át a terrorizmus elleni küzdelem új szövetségi programját, minthogy a korábbi lejárt. A miniszterelnök szerint dollármilliárdokat kell fordítani a terrorizmus elleni küzdelemre.
2008.08.04. 14:54
 
A hétvége két kiemelkedő eseménye Ábrahámhegyen
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának ábrahámhegyi strandon szolgáló vízimentője lélekjelenlétének köszönhetően menekült meg még szombaton egy két éves kislány. A parton szolgáló vízimentő először a kis vízben üresen lebegő úszógumit vette észre. Azonnal a beindult a vízbe és az úszógumitól nem messze meglátta a víz alatt a kislányt. Azonnal kiemelte a kisgyereket a fél méteres vízből. A kislány szerencséjére azonnal kiöklendezte a szervezetébe került vizet, majd felsírt. A VMSZ vízimentője ezt követően a kislányt visszavitte szüleihez, akik csak ekkor tudták meg, hogy mi történt gyermekükkel.
2008.08.04. 14:52
 
Ingyen tanulni a Közép-Dunántúlon
Bár tavalyhoz képest 12,5 százalékkal nőtt a felsőfokú szakképzésre jelentkezők száma, még mindig sok helyre várják a jelentkezőket. Országos tendencia, hogy a fiatalok nem használják ki ezt a képzési lehetőséget, annak ellenére, hogy államilag támogatott és a vállalatok is üdvözlik a szakképzett, gyakorlatias tudással rendelkező munkaerőt. A Dunaújvárosi Főiskola gazdasági, informatikai, műszaki és kommunikációs képzéseire augusztus 13-áig még lehet jelentkezni.
2008.08.04. 14:49
 
 
Létszámleépítés a Malévnál
A Malév a téli menetrendben kölcsönbe adja öt Boeing 737-es repülőgépét és megkezdi 250 aktív és 150 jogi állományban lévő dolgozó csoportos létszámleépítését - közölte a Malév az MTI-vel. A társaság a működés és a létszám optimalizálását gazdasági kényszerrel magyarázza, a mintegy 2.500 dolgozó munkahelyének megőrzése érdekében. A Malév szeptembertől állít üzembe négy Bombardier Q400-as turbópropelleres repülőgépet, amelyek a többi gépnél 30 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. A légitársaság flottájában 18 Next Generation Boeing-737-es repülőgép van. A Malév több légitársasággal folytat tárgyalásokat az öt repülőgép bérbeadásról.
2008.08.04. 14:43
 
Az Egyesült Királyágban közös memorandum született az illegális file-cserélések csökkentésére
Számos telekommunikációs, internet- és tartalomszolgáltató nagyvállalat - mint például a British Phonographic Industry, a Virgin Media, a BSkyB, az Orange -, valamint a hét legnagyobb amerikai filmstúdió érdekvédelmi szervezete, az MPA (Motion Pictures Assotiation), továbbá a brit versenyhivatal és a kormány memorandumot írtak alá a napokban, melyben önkorlátozó magatartásra szánják el magukat az illegális file-cserélések csökkentése érdekében – adta hírül az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány (ASVA).
2008.08.04. 14:41
 
Később nyílik a magyarországi Szoc-art kiállítás
Az eredetileg tervezetthez képest később nyílik meg a Modem Szoc-art kiállítása. A műveket tartalmazó kamion ugyanis addig nem indulhat el Moszkvából, amíg az orosz kulturális minisztérium munkatársai nem készítenek írásos nyilatkozat minden egyes alkotás művészi besorolásáról és anyagi értékéről. Mivel ez a procedúra a nyári szabadságolások miatt késik, s extrém esetben akár további egy hónapig is elhúzódhat, a debreceni művészeti központ a nagy érdeklődéssel várt kiállítás megnyitását az eredetileg tervezett augusztus 14-ről szeptember 25-re halasztja. Ez az időpont egybeesik a Modem második születésnapjával. Jó hír viszont, hogy a tárlat vernisszására – mások mellett – Debrecenbe érkezik Vitalij Komar, az irányzat egyik megalapítója, aki jelenleg New Yorkban él. A tervek szerint összesen 16 orosz művész tart majd performanszokat, köztük a világhírű Blue Noses csoport két tagja is.
2008.08.04. 14:37
 
Szürreális „rémregény” és mesevilág a Holdudvar Parkszínpadon
Augusztus 7-től ismét a margitszigeti Holdudvarban vendégeskedik az OCTOGONart Galéria. Ezúttal Parkszínpad című összeállításukat mutatják be, megelevenítve tíz ifjú művész színes álomvilágát. Augusztus 9-én Jel-képek címmel Hajnal András olimpikon fotóiból nyílik ablaktárlat.
2008.08.04. 14:35
 
 
C. Ronaldo mindenképpen távozik az Manchestertől
Portugál lapértesülés szerint Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója száz százalékig biztos abban, hogy még a nyáron elhagyja a szigetországi együttest. "Ronaldo elhatározása végleges, a válogatott futballista nem nyit vitát ebben a kérdésben" - írta az A Bola című lisszaboni sportnapilap. Az újság szerint a portugál klasszis már az előző idényben szeretett volna átigazolni a Real Madridhoz, de a britek akkor leállították a tárgyalásokat. "Minden pillanatban várható a szenzációs bejelentés" - jegyezte meg a cikkíró. A bokaműtéte után hazájában lábadozó játékos várhatóan kedden utazik Manchesterbe.
2008.08.04. 13:55
 
 
A vártnál alacsonyabban tetőzik a Tisza a középső szakaszon
A Közép-Tiszán levonuló árhullám tetőzési értékei a vásárosnaményi adatok ismeretében alacsonyabbak lesznek, mint azt az elsődleges becslések alapján várni lehetett - közölte a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. Szolnoknál a folyó a hét második felében tetőzik 650 centiméter körül, ami az elsőfokú árvízvédelmi készültség szintjét jelenti. A védekezés szempontjából kedvező változás annak köszönhető, hogy az elmúlt napok meleg időjárása kedvező feltételeket teremtett a Felső-Tiszáról érkezett árhullám "ellapulására". A Tisza középső szakaszán Kisköre és Fegyvernek között július 31-től van érvényben elsőfokú árvízvédelmi készültség mindkét parton, eddig jelentős beavatkozásra nem volt szükség.
2008.08.04. 13:50
 
Növekedett az arc és testápoló szerek kiskereskedelmi forgalma
Az arc és testápoló szerek kiskereskedelmi forgalma 2007 júliusa és 2008 júniusa között meghaladta a 16 milliárd forintot, több mint 1 milliárd forinttal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Nielsen piackutató vállalat legfrissebb felmérését az MTI-vel. A testápolók piaca a vizsgált időszakban 7 milliárd forint, az arcápolóké 9 milliárd forint fölé emelkedett. A testápolók kiskereskedelmi forgalma mennyiségben 8, értékben 7 százalékkal növekedett az egy évvel korábbi időszakhoz képest, az arcápolási kellékek kiskereskedelmi forgalma pedig egy év alatt 8 százalékkal emelkedett.
2008.08.04. 13:10
 
 
Csökken a gázolaj ára
Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból az MTI. A Mol legutóbb július 28-án változtatott az üzemanyagok árán, akkor a mindkét üzemanyagét, így a 95-ös benzin árát is mérsékelte 5-5 forinttal.A szerdai csökkentéssel a gázolaj átlagára literenként mintegy 320 forint lesz, a benziné pedig 303 forint marad. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.A szakértők a csökkentést piaci folyamatokkal magyarázzák, így alapvetően azzal, hogy a gázolaj nemzetközi ára esett.
2008.08.04. 12:32
 
 
Fidesz: mennyiért nem költözik Gyurcsány irodája?
A fideszes Cser-Palkovics András arra vár választ a kancelláriaminisztertől, mennyibe kerül az adófizetőknek, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő irodája mégsem költözik át a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) épületébe. A Fidesz helyettes szóvivője az FVM előtt arról beszélt, hogy sajtóhírek szerint akár ötvenmillió forintba is kerülhet a meg nem valósult költözés. A politikus ezért írásbeli kérdést nyújtott be Kiss Péter kancelláriaminiszterhez, akitől arra vár választ, hogy igazak-e a sajtóban megjelent információk, és ha igen, akkor hogyan fordulhat elő most már sokadszor, hogy olyan beruházásokra költ pénzt a kormány, amelyek aztán soha nem valósulnak meg.
2008.08.04. 11:36
 
 
A rendőrség folytatja akcióját a fővárosi közterületeken
A fővárosi rendőrség szerint sikeres volt a közterületek rendjének megszilárdítására indított három hónapos akció; a sikereken felbuzdulva újabb egyhónapos fokozott ellenőrzés kezdődött a fővárosban hétfőn. Bozsó Zoltán ezredes, a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a Nyugati téri aluljáróban elmondta: a májusban elrendelt akcióban - amelynek célja a közterületek, aluljárók, pályaudvarok, turisztikailag frekventált területek ellenőrzése volt - közel hétezer rendőr, vámos, közterület-felügyelő vett részt, akik összesen közel 80 ezer órában teljesítettek szolgálatot. A fokozott ellenőrzés során - 14 ezer igazoltatás mellett - előállítottak vagy elfogtak mintegy 700 embert.
2008.08.04. 11:35
 
 
Peking 2008: elbúcsúzott a férfi vízilabda-válogatott
Délelőtti nyilvános edzéssel köszönt el a szurkolóktól az olimpia bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Margitszigeten fejezte be ötkarikás felkészülését. A Széchy-uszodában bő félórán át gyakoroltak, illetve végeztek inkább könnyedebb átmozgatást a csapat tagjai, akik mind jó erőben és bizakodó hangulatban várják az olimpiai rajtot. Kemény Dénes szövetségi kapitány a 13 fős legénysége nevében is vette át szimbolikusan azt az óriás méretű, csaknem 100 négyzetméteres zászlót, amely mintegy 6000 üzenetet tartalmaz a válogatott sikeréért szorítóktól. Az együttes ma délután indul Kínába.
2008.08.04. 11:18
 
 
A világ legkisebb kígyóját találták meg Barbadoson
A világ legkisebb, mindössze 10 cm hosszú, spagettivékonyságú kígyóját azonosították kutatók a karibi Barbados szigetén - közölték hétfőn amerikai kutatók a Zootaxa című folyóiratban. A most felfedezett kígyófaj egy példányára szikla alatti leshelyén bukkantak rá. A Leptotyphlops carlae néven regisztrált kígyó kisebb, mint bármelyik másik a 3100 korábban ismert faj közül. A sziget keleti, erdős részén 2006-ban megtalált faj egyike a mintegy háromszáz fonálkígyófajnak, színe barnásszürke két sárga csíkkal. A nőstények kígyóknál szokatlan módon egyetlen nagy tojást raknak, a kikelő egyed súlya eléri a szülői súly felét.
2008.08.04. 11:09
 
 
Peking 2008: javul Görbicz állapota
Szépen javul Görbicz Anita állapota, a női kézilabda-válogatott irányítója már nem húzza a lábát, de azt még nem lehet tudni, hogy mikor léphet pályára először a pekingi olimpián. A győri klasszis az elutazás előtt forrázta le jobb lábfejét. "A javulás kézzelfogható, és ez nagyon jó hír" - mondta a MOB-nak Sinka László sportágvezető. "A mi lányaink lesznek azok egyébként, akik a sportág csoportmérkőzéseinek helyszínéül szolgáló csarnok fő tesztmérkőzését vívják majd kedden este 19 órától (magyar idő szerint 13 órától). A Kína-Magyarország felkészülési találkozó lesz az "éles" főpróbája az eredményjelző-tábla kezelőinek, továbbá az eseményről közvetítő tévéseknek."
2008.08.04. 10:59
 
 
Férfi tenisz-világranglista: még Federer az első
Roger Federer még tartja első helyét a férfi teniszezők hagyományos világranglistáján, de a szombati cincinnati tornán eldőlt, hogy augusztus 18-tól - a svájci 235 hetes uralkodása után - a spanyol Rafael Nadal veszi át től a stafétabotot. A másik komoly változás; Cincinnatiban aratott bámulatos sikerével a brit Andy Murray három helyet előrelépve, már a hatodik a rangsorban. Az idei eredményeket összegző ATP Race-t változatlanul Nadal vezeti, Djokovic viszont megelőzte Federert és a második.
2008.08.04. 10:55
 
 
A gyártóhoz szállítják a lezuhant mentőhelikopter hajtóműveit
A franciaországi gyártóhoz szállítják átvizsgálásra a múlt héten lezuhant mentőhelikopter hajtóműveit, a vezérlőegység memóriájának adatait pedig amerikai vagy francia laboratóriumban próbálják majd kiolvasni - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) hétfőn az MTI-vel. A mentőhelikopter csütörtökön zuhant le Kiskunlacháza és Apajpuszta között. A gép Paksról Budapestre tartott egy kétéves égési sérült gyerekkel és annak édesanyjával, valamint egy ápolóval és egy orvossal, amikor a pilóta kényszerleszállást hajtott végre. A zuhanás következtében a mentőápoló a helyszínen életét vesztette. Hárman megsérültek, köztük Hatala János főpilóta, aki vasárnap éjjel meghalt.
2008.08.04. 10:38
 
 
Tolongás Oroszországban 2008. 08. 08-i házasságkötésért
Óriási a tolongás az orosz anyakönyvi hivataloknál a 2008. augusztus 8-ra tervezett házasságkötések miatt. Az évszázad nyolcadik éve nyolcadik hónapjának nyolcadik napját jó előjelnek tartják a házasulandók. Moszkvában a házasságkötő-termek pénteken késő estig nyitva tartanak és arra számítanak, hogy mintegy kétharmaddal nő majd a házasságkötések száma egy normális nyári péntekhez képest. Mint a moszkvai anyakönyvi hivatal szóvivője, Jevgenyija Szmirnova közölte, 1675 házasulandó párt várnak, holott pénteken és szombaton általában 900-1000 között van a házasságkötések száma. Hasonló tumultus volt tavaly 2007. július 7-én is.
2008.08.04. 10:02
 
 
Narancssárga figyelmeztetést adott ki az OMSZ, délutántól viharok várhatók
Narancssárga figyelmeztetést adott ki az ország nagy részére az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), mert hétfő délutántól országszerte intenzív zivatarok várhatók - közölte Fehér Tamás, veszélyjelző meteorológus. Az országot észak-nyugat felől éri el egy zivatarzóna délután, ezért 90 kilométer/órát meghaladó széllökések, lokálisan 50 millimétert meghaladó csapadék és két centimétert meghaladó átmérőjű jégszemek is hullhatnak az országban. A meteorológus szerint várhatóan a riasztást is ki fogják adni a nap folyamán - mondta a meteorológus.
2008.08.04. 09:50
 
 
Leonardo DiCaprio az ideális Lenin
Orosz filmesek szerint tökéletesen alkalmas Lenin alakjának megformálására Leonardo DiCaprio. A "Lenin agya" munkacímű filmprojekt vezetői szerint a 33 éves amerikai színésznek szlávos vonásai vannak és megszólalásig hasonlít az 1917. novemberi orosz szocialista forradalom vezérére. "Egymás mellé tettük DiCaprio és a fiatal Lenin arcképeit. A hasonlóság megdöbbentő, még sminkesre sem lenne szükség" - mondta Alekszander Borodjanszkij, az átszámolva 3 milliárd forintos költségvetésű film forgatókönyvírója. A producerek hamarosan fel is veszik a kapcsolatot a színész ügynökével - tette hozzá.
2008.08.04. 09:40
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay továbbra is a 14.
Szávay Ágnes maradt a 14. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a szerb Ana Ivanovic vezet. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Ana Ivanovic (szerb) 3887 pont 2. ( 2.) Jelena Jankovic (szerb) 3745 3. ( 4.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3505 4. ( 3.) Marija Sarapova (orosz) 3256 5. ( 5.) Serena Williams (amerikai) 3251. 14. (14.) SZÁVAY ÁGNES 1624 15. (16.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 1615 ...111. (111.) Czink Melinda 316 ...142. (143.) Arn Gréta 229 ...210. (201.) Nagy Kyra 139. Páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 4490 pont 3. (3.) Kveta Peschke (cseh) 3310 ...35. (34.) Szávay 1253 ...117. (126.) Czink 387 ...144. (146.) Nagy 282.
2008.08.04. 09:27
 
Állatok "olimpiai rekordjai"
Amikor Pekingben elkezdődik az olimpia, a világ ismét feszült érdeklődéssel vár újabb rekordokat. Az állatvilágban megszülető rekordokkal összehasonlítva azonban elhalványul nem egy sportbeli aranyérem fénye: vándorsólymok óránként 230 kilométeres sebességgel szelik a levegőt, ámbráscetek akár 2500 méter mélyre is lemerülnek és az orrszarvúbogár saját testsúlyának 850-szeresét is képes elmozdítani - olvasható a Természetvédelmi Világalap (WWF) napokban közzétett jelentésében.
2008.08.04. 08:30
 
 
Büntetőeljárás indult a szombaton kisiklott vonat ügyében
Büntetőeljárást indított a Bonyhádi Rendőrkapitányság a hétvégi vasúti baleset ügyében a Tolna Megyei Online portálra hétfőn feltett hír szerint. A szombat délutáni balesetben a Kaposvárról a Budapest-Déli pályaudvarra tartó, csaknem száz utast szállító vonat több kocsija kisiklott, az utolsó az oldalára borult, csak a mozdony és az első vagon maradt a síneken. Tizenkét utas sérült meg könnyebben; kettejüket kórházban, a többieket a helyszínen látták el.
2008.08.04. 08:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328[2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista