2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Olimpiai szurkolással a gyorsabb gyógyulásért
A pekingi nyári olimpiai játékok ideje alatt a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegei egy egyedülálló összefogás eredményeként nagy felbontású HD tévéken és műsorokon követhetik nyomon a magyar olimpikonok sikereit. A kezdeményezés bejelentését követően Steinmetz Barnabás és Szívós István olimpiai bajnokok is együtt szurkoltak a gyógyuló gyermekekkel.
2008.08.12. 18:22
 
Domboldalba zuhant egy traktor Pest megyében
Több métert zuhant és a fák állítottak meg egy elszabadult traktort Pest megyében. A Pomáz és Szentendre között lévő tanyán leállított munkagép még hétfő kora este kelt önálló életre, s 30-40 méter gurulás után a felső és az alsó út között lévő meredek domboldalba borult. Az MTZ traktor a tízméteres mélységben félúton állt meg. A tulajdonos másnap délelőtt értesítette a pomázi önkéntes tűzoltókat, akik a fővárosi tűzoltóság darujának segítségével emelték vissza az útra a több tonnás gépet - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.12. 18:19
 
 
Sean Pault letartóztatták!
Többek között Sean Pault is letartóztatták a svéd Uppsala reggae fesztiválon.
2008.08.12. 18:16
 
Megvan a Kultúrpart dalversenyének győztese
578 dal versenyzett a közönség szavazataiért a Kultúrpart interaktív dalversenyén: az egy hónapig tartó megmérettetés során új slágerek születtek, új tehetségek mutatkozhattak be. A dalverseny eredményét a Kultúrpart kreatív vezetője, Novák Péter a Sziget Fesztivál mínusz első napján, a Magyar Dal Ünnepén ismertette.
2008.08.12. 18:11
 
 
Panelprogram: további 6,7 milliárd forint igényelhető
A Panelprogram 11,5 milliárd forintos 2008-as keretéből 4,8 milliárd forintot fizetett ki az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) 2008. július 31-ig - közölte a minisztérium. Az ÖM közleménye szerint, ha a Panelprogram támogatási igényei meghaladnák a rendelkezésre álló 2008-as keretet, akkor a kormány többletforrások előteremtésével biztosítaná a pályázatok megvalósulását. Jauernik István, a tárca államtitkára szerint azonban a konvergenciaprogramban biztosított évi 10 milliárd forint elegendő fedezetet biztosít a pályázatok számára 2011-ig.
2008.08.12. 17:50
 
Naponta 120 rendőr a Sziget fesztivál helyszínén
Naponta körülbelül 120 rendőr teljesít szolgálatot a Sziget fesztiválon és a rendezvény közvetlen környezetében - mondta Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány a Szigeten működő rendőrőrsön. Közölte, hogy kollégáik egy része egyenruhás, másik része pedig civil nyomozó. Sokan vannak a helyszínen a kábítószer-bűnözés elleni szolgálattól, ugyanis ez a probléma az elmúlt években is aktívan jelentkezett. Mellettük a Szigeten dolgoznak gépkocsi-feltöréses bűncselekményekkel foglalkozó rendőrök is, valamint a főkapitány szavai szerint szinte az egész zseblopási osztály ott dolgozik. A bűncselekmények száma egyik évben sem érte el a háromszázat, a legjellemzőbb a sátrak kifosztása és a zseblopás volt.
2008.08.12. 16:45
 
 
A NATO szerint fenn kell maradnia Grúzia területi egységének
A NATO-tagországok kedden megerősítették azt az álláspontjukat, hogy Grúzia területi egységének fenn kell maradnia - jelentette be Jaap de Hoop Scheffer főtitkár azt követően, hogy a szövetség döntéshozó, nagyköveti tanácsa meghallgatta Szalom Szamadasvili grúz nagykövetet az orosz-grúz fegyveres konfliktusról. Brüsszeli sajtótájékoztatóján a holland politikus azt is hangoztatta, hogy a volt szovjet köztársaságban vissza kell állítani a harcok kezdete előtti, azaz augusztus eleji állapotot. Ennek fényében fontosnak, de nem elégségesnek minősítette azt a friss orosz bejelentést, hogy leállították a katonai műveleteket Grúzia területén.
2008.08.12. 16:03
 
 
Grúzia kilép a FÁK-ból
Grúzia kilép a Független Államok Közösségéből (FÁK) - jelentette be Tbilisziben Mihail Szaakasvili grúz elnök. Az államfő a fővárosban összegyűlt mintegy 70 ezer híve előtt közölte a grúz távozási szándékot a FÁK-ból, vagyis abból az államközösségből, amely a három balti ország kivételével a volt szovjet tagköztársaságokat tömöríti. Szaakasvili a bejelentést azt követően tette, hogy orosz csapatok grúz területre léptek, miután ellentámadást indítottak a grúz erők ellen, amelyek megkísérelték visszaszerezni az ellenőrzést az oroszbarát grúziai szakadár tartomány, Dél-Oszétia fölött. Szaakasvili beszédében azt is közölte, hogy Tbiliszi a kilépésre biztatja Ukrajnát és más FÁK-tagországokat is.
2008.08.12. 15:51
 
 
Szerdán dönthet a kormány a Grúziának nyújtandó humanitárius segélyről
Göncz Kinga külügyminiszter kezdeményezte, hogy a kormány - a helyzet súlyosságával és a veszteségek mértékével arányosan - szerdai ülésén hozzon döntést azonnali humanitárius segítség nyújtásáról a grúz-orosz konfliktus áldozatainak - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel kedden. Hozzátette: a magyar külügyminiszter az unió tagországainak szerdai külügyminiszteri értekezletén javaslatot kíván tenni a háború okozta károk helyreállítását célzó rekonstrukciós erőfeszítésekre is. A Külügyminisztérium jelenlegi ismeretei szerint Grúziában másfél tucatnyi magyar állampolgár tartózkodik, civilek és nemzetközi szervezetek alkalmazásában.
2008.08.12. 15:23
 
 
Civilek tiltakoztak a Móricka szerkesztősége előtt
Angyalnak öltözött civilek tiltakoztak a Móricka című vicclap budapesti szerkesztősége előtt kedden a lap múlt heti számában megjelent cigányellenes képregény közlése miatt. A magát az Összefogás az Erőszak Ellen Mozgalom akciócsoportjának és angyalkommandónak nevező csoport híres cigány származású személyiségek - többi közt Papp Laci, Szécsi Pál, Domján Edit, Cinka Panna -, valamint Gandhi nevében fejezte ki tiltakozását. Jelképesen kisöpörték a szerkesztőség előtti teret, és megmosták a vicclap főszerkesztőjét jelképező bábu száját, hogy megtisztítsák a csúnya beszédtől. Az esemény egyik résztvevője elmondta: szerintük a Mórickában közzétett képregény kimeríti az uszítás és a gyűlöletbeszéd fogalmát.
2008.08.12. 15:12
 
 
Adószakértők 20 százalékos szja kulcsot javasolnak
Egységes 20 százalékos szja kulcsot és emellett, 15 millió forint feletti jövedelem esetében egy 30 százalékos kulcs bevezetését javasolják adószakértők. A javaslat szerint megszűnne a bevételen alapuló jövedelem átalány, ilyen például az ekho, valamint a minimálbér adómentessége, a munkáltatói tb-járulékot pedig 10 százalékponttal csökkentenék. A kedden Budapesten ismertetett szakértői anyagot a Deloitte Magyarország, az Ernst and Young és a KPMG állította össze. A javaslatot támogatja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ), az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Joint Venture Szövetség és a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társasága.
2008.08.12. 15:00
 
 
Békávézóval és "bírságtalanító" kerékkel vár a BKV a Szigeten
Cowbino-bárral, Békávézóval és "bírságtalanító" kerékkel várja a BKV a Sziget fesztivál látogatóit - mondta Kiricsi Karola, a közlekedési társaság sajtószóvivője kedden Budapesten, a Batthyány téri HÉV-megállóban tartott sajtótájékoztatón. A BKV a Szigeten Békávézót állított fel, ahol augusztus 13. és 17. között az érvényes menetjeggyel vagy bérlettel érkezők egy csésze tejeskávét fogyaszthatnak el a kezelt menetjegy vagy a bérlet felmutatása után - közölte a sajtószóvivő. A Békávézó mellett a közlekedési társaság hűtött italokkal és meleg ételekkel is várja vendégeit a BKV-s belső kialakítással ellátott Cowbino-bárban.
2008.08.12. 14:08
 
 
Peking 2008, úszás: Gyurta olimpiai és Európa-csúccsal elődöntős 200 m mellen
Gyurta Dániel olimpiai és Európa-csúccsal bejutott a 200 m mell elődöntőjébe a pekingi olimpián. A négy éve Athénban ebben a számban ezüstérmes magyar úszó 2:08.68 perccel csapott célba, ami összesítésben a legjobb idő volt. A régi kontinentális és olimpiai rekordot az olasz Paolo Bossini érte el a Gyurta előtti futamban (2:08.98). Gyurta a régi magyar csúcsát (2:10.71 p) 2007. július 19-én az antwerpeni ifjúsági Eb-n úszta.
2008.08.12. 13:57
 
 
SZDSZ Új Generáció: könnyített vízumot a grúz állampolgároknak
Az SZDSZ Új Generáció azt kéri a magyar és az európai külügyminiszterektől, hogy könnyítsék meg a grúz állampolgárok vízumszerzési lehetőségét a schengeni határokon belül - mondta Léderer András, az SZDSZ Új Generáció elnöke kedden Budapesten, az orosz követség előtt tartott sajtótájékoztatón. Kiemelte: arra kérik a magyar diplomácia vezetőit, járjanak közben annak érdekében, hogy minél könnyebben juthassanak be a grúz menekültek Magyarországra és az Európai Unió többi tagállamába.
2008.08.12. 13:56
 
ENSZ: eddig 100 ezren menekültek el a grúz-orosz konfliktus elől
Legkevesebb 100 ezren menekültek el otthonukból az Oroszország és Grúzia között dúló fegyveres konfliktus elől - közölte hétfőn az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNCHR). A genfi székhelyű szervezet a grúz és az orosz kormány adataira támaszkodva közölte, hogy mintegy 30 ezren Dél-Oszétiából a már Oroszországhoz tartozó Észak-Oszétia felé vették az irányt, 12 ezer ember pedig a szakadár köztársaság területén menekül. Grúz oldalon a Dél-Oszétiához közeli Gori városát mintegy 56 ezren hagyták el - közölte újságírókkal a szervezet szóvivője.
2008.08.12. 13:32
 
 
Peking 2008: késik az olimpikonok felkészülési támogatása
A Magyar Oimpia Bizottság tájékoztatása szerint az ökölvívók, atléták és kajak-kenusok egyelőre nem kapták meg a 18 millió forintos olimpiai felkészülési támogatásukat. Ez azt követően derült ki, hogy az ökölvívó Szellő Imre elpanaszolta a pekingi magyar csapatirodán, hogy az olimpiai felkészülési támogatást még nem kapták meg. Molnár Zoltán csapatvezető ezután érdeklődött a támogatást az olimpikonoknak folyósító Wesselényi Sportközalapítványnál, ahol közölték, hogy a Sport Szakállamtitkárság továbbra is késik a támogatás átutalásával. A kormányszóvivő délutáni tájékoztatása szerint a Magyar Államkincstár augusztus 7-én átutalta a közalapítványnak a 18,6 millió forintot.
2008.08.12. 13:29
 
480 éve elsüllyedt hajó maradványaira találtak a Dunakanyarban
Szenzációs felfedezésként egy 480 éve hullámsírban megbújó dunai hajó maradványait jelezték a műszerek a Dunakanyarban, az egyedülálló lelet további feltárásához most szponzorokat keresnek - közölte a kutatást irányító búvár-régész az MTI-vel. Tóth J. Attila, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal munkatársa elmondta, hogy néhány hónapja 25-30 önkéntes búvár látott hozzá a Dunakanyar mindkét partja mentén a mederfenéken felkutatni az iszapban pihenő történelmi relikviákat. A munkálatok induló költségeit tízezer dollár adománnyal az amerikai Hungaria Nostra Foundation civil szervezet fedezte.
2008.08.12. 13:25
 
 
Kisgyermekes bérletet vezet be a BKV szeptembertől
Szeptember 1-től bevezeti a kisgyermeket nevelő szülőknek járó kedvezményes bérletet a BKV. A 3250 forintos szelvények forgalmazása augusztus 26-án kezdődik - tájékoztatta a cég kedden az MTI-t. Az új bérlettípus igénybevételére azok jogosultak, akik budapesti lakcímmel rendelkeznek, és gyermekgondozási segélyben (gyes) vagy gyermeknevelési támogatásban (gyet) részesülnek - áll a közleményben. A kisgyerekes bérlet a BKV valamennyi járművén használható lesz Budapest közigazgatási határán belül, és korlátlan számú utazásra érvényes, a többi budapesti havi bérlethez hasonlóan.
2008.08.12. 12:48
 
 
Oroszország befejezte a dél-oszétiai hadműveletet
Oroszország befejezte grúziai békefenntartó hadműveletét, s egyben ideiglenes fegyverszünetet hirdet, mert elérte minden célját és megvalósította a békefenntartó misszió mandátumát: helyreállította a status quot, megvédte a rendet és a Dél-Oszétiában élő orosz állampolgárokat - mondta kedden Dmitrij Medvegyev orosz államfő a Nicolas Sarkozy francia elnökkel tartott megbeszélés után. Medvegyev közölte az is, hogy a rendezést illetően hat alapelvben állapodott meg Sarkozyvel.
2008.08.12. 12:00
 
 
MSZP: az agráriumnak gyengébb forintra lenne szüksége
A magyar agráriumnak a jelenleginél gyengébb forintárfolyamra volna szüksége ahhoz, hogy exportlehetőségeit és az unió kínálta beruházási többletet optimálisan ki tudja használni - mondta Magda Sándor, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője. A képviselő szerint az erős forint rontja a magyar mezőgazdaság kiviteli lehetőségeit, továbbá a beruházások értéke is csökken az erős forint miatt, mivel az uniótól kapott támogatás forintban kevesebbet ér, mint amivel előzőleg számoltak a gazdálkodók. Ezért ágazatok szűnhetnek meg a mezőgazdaságban, és nőhet a vidéki munkanélküliség - hangsúlyozta Magda.
2008.08.12. 11:44
 
 
Túl közel állt menyasszonyához, most ül
Túl közel állt menyasszonyához egy vőlegény az esküvőn, ami miatt most börtönben ül. Az eset az Egyesült Államokban történt. A 45 éves vőlegény korábban egyszer már volt férje a menyasszonynak - aki meg értelemszerűen felesége a vőlegénynek -, ám elváltak és nem túl csendesen. Olyannyira nem, hogy a bíróság a volt férjnek megtiltotta, hogy az asszony közelébe merészkedjen. A sors azonban úgy hozta, hogy hiányozni kezdtek egymásnak, és ismét összeházasodtak. A ceremóniát követően azonban a férj összeszólalkozott az egyik vendéggel, aki tudott a korábbi bírósági eltiltásról és bosszúból feljelentette a vőlegényt. A férfit a rendőrség lecsukta.
2008.08.12. 11:20
 
 
Dalolva szép az élet - Filmmúzeum az 50-es évekből a Modemben
Helyszín: Modem - földszinti kávézó. Belépés ingyenes.
2008.08.12. 11:04
 
 
Fidesz: a vártnál is rosszabbak az inflációs adatok
A vártnál is rosszabbak a legújabb inflációs adatok, ami nagyon rossz hír a magyar gazdaságnak, a vállalkozásoknak, a családoknak és a nyugdíjasoknak - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az MTI-vel. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden közzétett adatai szerint a fogyasztói árak júliusban 0,1 százalékkal emelkedtek júniushoz képest, és 6,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet. Az elemzők júliusra 6,5 százalékos 12 havi áremelkedést vártak. Az év első hét hónapjában 6,8 százalékkal emelkedtek az árak. Cser-Palkovics közleménye szerint a kisebbségi kormányzás mély válságba sodorta az országot, amiért Gyurcsány Ferenc a hibás.
2008.08.12. 11:00
 
BÍRKÓZÁS: Botlottak az óriások
Szuper rangadóval kezdődött a 60 kg az olimpiai birkózóversenyek első napján, a kötöttfogásban. A kétszeres olimpiai bajnok, ma már bolgár színekben birkózó Armen Nazarjan az aktuális világbajnok, a grúz David Bedinadze ellen – 1:1-re elvesztett első menet után – 4:1, 5:0-ra fordított. Aztán 0:4, 2:0, 2:0-ra megverte a tavalyi vb ezüstérmesét, a japán Makoto Szaszamotót is. Fennakadt azonban 2005 Európa-bajnokán, az azeri Vitalij Rahimovon, aki elég csúnyán (0:2, 3:0, 7:0) megverte.
2008.08.12. 10:58
 
 
Dóm épült a képzőművészeteknek a Szigeten
A idei Sziget Fesztivál Múzeumi Negyedében – egyetlen vidéki kiállítóhelyként – a Modem is képviselteti magát. Már áll a debreceni művészeti központ bambuszrudakból készült impozáns építménye, a Modem Dóm.
2008.08.12. 10:51
 
 
MOZI: Star Wars: A klónok háborúja
A galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői - köztük a gonosz Assaj Ventress - mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erőinek.
2008.08.12. 10:46
 
 
Peking 2008, evezés: nem jutott középdöntőbe a Varga, Hirling egység
Nem jutott a csütörtöki középdöntőbe a Varga Tamás, Hirling Zsolt egység a könnyűsúlyú kétpárevezősök versenyében a pekingi olimpián. A 2005-ben világbajnok, tavaly pedig Eb-győztes magyar duó a keddi reményfutamában elfáradt, csak a negyedik helyen végzett, és a legjobb kettő került tovább. A Varga, Hirling duó az éremszerzés reményében utazott a kínai fővárosba, így szereplése egyértelműen csalódás. A folytatásban már csak a 13-20. helyért küzdhet.
2008.08.12. 10:43
 
 
KÖNYV: Madonna hiteles története
Sokféleképpen jellemezték már. Mondták róla, hogy elragadó és felháborító. Komoly és önző. Pökhendi és vérlázító. Szemtelen és agresszív. Vonzó és provokatív. Abban azonban mindenki egyetért, hogy tehetséges, hogy figyelemre méltó, hogy megdolgozott a sikerért. De hiába áll már huszonöt éve az elragadtatott rajongók és az ellentábor figyelmének kereszttüzében, Madonna ma is csupa rejtély.
2008.08.12. 10:39
 
 
A Transparency International korrupcióellenes lépéseket javasol
A Transparency International magyarországi tagozata a korrupcióra különösen érzékeny területek, így például a kommunikáció, a tanácsadás, az informatikai és építőipari beruházások esetében azt javasolja, hogy hozzanak létre kereshető adatbázisokat a jobb áltáthatóság érdekében. A szervezet közleménye szerint az adatbázisoknak tartalmazniuk kell a szerződő felek nevét, a szerződés célját és értékét is. A Transparency International értékelése szerint Magyarországon nem megfelelően alkalmazzák a közbeszerzési törvényt és az üvegzseb programot.
2008.08.12. 09:58
 
 
Lovasbalesetben könnyebben megsérült Dobrev Klára
Befejeződött Dobrev Klára, a miniszterelnök feleségének vállműtétje; ha nem lép fel komplikáció, szerdán reggel el is hagyhatja a kórházat - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. Dobrev Klárát kedden reggel érte lovasbaleset a Somogy megyei Szólád mellett. Balesete után férje, Gyurcsány Ferenc kísérte be a siófoki kórházba, ahol megvizsgálták és ellátták a könnyebb sérüléseit. A balesetben vállszalagszakadást is szenvedett, amelyet Budapesten operáltak meg délután.
2008.08.12. 09:55
 
 
6,7 százalékkal nőttek a fogyasztói árak
A fogyasztói árak júliusban 0,1 százalékkal emelkedtek júniushoz képest, és 6,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az elemzők júliusra 6,5 százalékos 12 havi áremelkedést vártak. A maginfláció 2007 júliusához viszonyítva 6 százalékot tett ki, egy hónap alatt pedig 0,4 százalékos emelkedést mutatott. Az év első hét hónapjában 6,8 százalékkal emelkedtek az árak. A fogyasztói árak júniusban 0,1 százalékkal emelkedtek májushoz képest, és 6,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet. Az év első hat hónapjában 6,8 százalékkal emelkedtek az árak. A fogyasztói árak tavaly júliusban nem változtak júniushoz képest, és 8,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet.
2008.08.12. 09:10
 
 
Peking 2008, férfi vízilabda: Magyarország-Görögország 17-6
Tizenegy góllal, 17-6-ra legyőzte a görögöket a címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott a pekingi olimpián, a csoportmérkőzések második fordulójában. Kemény Dénes gárdája magabiztos játékkal aratott fölényes győzelmet. A csoportelsőség szempontjából lényeges volt, hogy minél több góllal nyerjen a címvédő együttes, főleg annak tükrében, hogy Montenegró 12-0-ra verte Kanadát. A magyarok következő ellenfele csütörtökön Spanyolország lesz
2008.08.12. 09:08
 
 
Tizennégy halálos áldozatot követelt egy merénylet Pakisztánban
Tizennégy halálos áldozatot követelt egy pokolgépes merénylet kedden a Pakisztán északnyugati részén fekvő Pesavarban - közölte a rendőrség. A robbanószerkezet akkor lépett működésbe, amikor a légierő egyik járműve éppen egy hídon kelt át Pesavar külvárosában, egy légi támaszpont közelében. A gépkocsi úton volt Pesavar és a közeli Badaberben található légi támaszpont között. A rendőrségi tájékoztatás szerint a halottak többsége katona volt. A korábbi híradások még tizenegy rendőr haláláról számoltak be. Tucatnyi másik ember megsérült a hídon nagy lyukat ütő robbanásban.
2008.08.12. 08:15
 
 
Kamionbaleset miatt lezárták az M5-ös egyik szakaszát
Felborult egy kamion Örkénynél kedden hajnalban az M5-ös autópálya 47-es kilométerénél, a baleset miatt teljes szélességében lezárták a Szegedre vezető pályaszakaszt, a forgalmat pedig elterelik - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A tűzoltók és a műszaki mentők jelenleg azon dolgoznak, hogy a román rendszámú kamiont daruval felállítsák. A három villás targoncát és egy személygépkocsit szállító jármű fél kerékkel lecsúszott a padkára, majd a sofőr visszarántotta a kormányt; a kamion nekiment a szalagkorlátnak és felborult, keresztben elzárja az utat - jelentette az MTI munkatársa a helyszínről. Beszámolója szerint a baleset miatt 8-10 kilométeres kocsisor alakult ki.
2008.08.12. 07:45
 
 
Mol: 108 százalékkal nőtt a nettó eredmény az első félévben
A Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. 179,7 milliárd forint nettó eredményt ért el az első félévben, ami 108 százalékkal több az egy évvel korábbi 86,4 milliárd forintnál - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A konszolidált, nem auditált, nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készült gyorsjelentés szerint a Mol az első félévben 1.706,6 milliárd forint bevételt ért el, ami 52 százalékkal haladja meg a tavalyi 1.122,4 milliárd forintot. A társaság a második negyedévben 114,7 milliárd forint profitot ért el, szemben az egy évvel korábbi 26,9 milliárd forinttal. Az elemzők a második negyedévre 102 milliárd forintos nettó eredményt vártak.
2008.08.12. 07:10
 
TVK: 2,76 milliárd forint veszteség az első félévben
A Mol csoporthoz tartozó Tiszai Vegyi Kombinát Nyrt. az év első felében 180,895 milliárd forint árbevétel mellett 2,76 milliárd forint veszteséget könyvelt el - közölte a TVK a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerinti konszolidált gyorsjelentésben. Az árbevétel 11,7 százalékkal emelkedett 2007 első félévéhez képest, amikor a TVK adózott nyeresége 15,257 milliárd forintot tett ki. A kőolaj drasztikus drágulását nem követték a kőolajtermékeket feldolgozó TVK termékárai. Ezért az első negyedévben az árbevétel és közvetlen költségek különbözete, a fedezet jelentősen csökkent, a második negyedévben pedig történelmi mélypontot ért el. A második negyedévben a veszteség 4,564 milliárd forint volt, szemben az egy évvel korábbi 6,192 milliárd forint profittal.
2008.08.12. 07:02
 
 
Peking 2008: krőzusok lesznek a kínai aranyérmesek
Dúsgazdag emberként élhetnek tovább azok a hazai sportolók, akik aranyérmet nyernek a pekingi olimpián. A szombaton Kína első bajnoki címét szerző 48 kg-os súlyemelő, Csen Hszie-hszia egyes számítások szerint összesen 10 millió jüant (220 millió forint) kasszíroz. Ebből az ország sporthivatala (GASC) 250 ezer jüant ad - ami ötszöröse az athéni javadalmazásnak -, míg Fok Ying Tung hongkongi mágnás 1984 óta minden kínai diadalért egy kiló aranyat és 80 ezer dollárt juttat. Ráadásul a tartományi sporthivatalok és a szponzorok is mélyen a zsebükbe nyúlnak, ha a nemzet dicsőségéről van szó.
2008.08.12. 06:51
 
 
Peking 2008: Vizes Kocka-mintázatú a világ legdrágább fürdőruhája
A pekingi olimpia úszóversenyeinek otthont adó Vizes Kocka alapján mintázták a világ jelenlegi legdrágább fürdőruháját. Huang Jin-jün kínai divattervező a grandiózus csarnok egyik szponzorának támogatásával készítette el a fekete egyrészes dresszt, amelyet számtalan Swarovski kristály díszít, és amelynek értéke 800 ezer jüan, azaz 18,2 millió forint. A hamarosan a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülő ruhadarabot az ötkarikás játékok után a lausanne-i Olimpiai Múzeumban állítják ki.
2008.08.12. 06:16
 
 
Peking 2008: Verrasztó Evelyn 9. a 200 m vegyesen
Szétúszás után a kilencedik lett Verrasztó Evelyn a 200 m-es vegyesúszásban, így nem jutott döntőbe ebben a számban a pekingi olimpián. A Jövő SC kitűnősége azért kényszerült újrázásra, mert az elődöntőben holtversenyben a nyolcadik időt úszta a szintén 2:12.18 perc alatt célba ért japán riválisával, Kitagava Aszamival. A magyar versenyző futamában úgy lett negyedik, hogy tovább javította hétfőn elért, 2:12.52-es országos csúcsát, a fináléról döntő szétúszásban azonban már a japán volt a jobb, s jutott be a legjobb nyolc közé, míg Verrasztónak maradt a kilencedik hely.
2008.08.12. 05:53
 
 
Peking 2008, vívás: Szilágyi, Nemcsik és Decsi is kiesett
Szilágyi Áron a legjobb 16 között búcsúzott a férfi kardozók egyéni versenyében a pekingi olimpián. Szilágyi a negyeddöntőbe jutásért az amerikai Keeth Smart ellen lépett pástra és 15-10-re kikapott. Korábban Nemcsik Zsolt és Decsi Tamás ugyanakkor kiesett a legjobb 32 között kiesett a férfi kardozók egyéni versenyében a pekingi olimpián. Szilágyi éppen Decsit győzte le 15-9-re, míg az athéni játékokon ezüstérmes Nemcsik a 32 között nagy csatában, 15-13-ra kapott ki a kínai Csou Han-mingtől.
2008.08.12. 05:43
 
 
Peking 2008: Cseh László döntős 200 m pillangón
Cseh László a negyedik helyen bejutott a 200 m-es pillangóúszás szerdai fináléjába a pekingi olimpián, Mutina Ágnes 200 m gyorson búcsúzott az elődöntőben.Cseh jól kezdett, 150 méterig vezetett, de a hajrában a japán Macuda Takesi és az orosz Nyikolaj Szkvorcov megelőzte. A 400 m vegyes ezüstérmese tovább javította hétfői országos csúcsát (1:54.48), s 1:54.35 perccel csapott célba. A másik futamból csak az amerikai Michael Phelps bizonyult jobbnak, aki a 200 m gyors világcsúcsát kipihenve vert több mint egy testhosszt a mezőnyre (1:53.70 p).
2008.08.12. 05:17
 
 
Ma ismét egyeztet a VDSZSZ és a MÁV
Újabb egyeztetést tartanak ma a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok képviselői a szakszervezet sztrájkköveteléseiről. A VDSZSZ eredeti követelése 10 százalékos többlet béremelés a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, továbbá a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára. Ez egészült ki később azzal a követeléssel, hogy a korábban bezárásra szánt 38 vasúti szárnyvonalon maradjon meg a személyszállítás. A VDSZSZ azt is követeli, hogy a munkáltató 1,1 százalékos béremeléssel kompenzálja a vártnál magasabb inflációt. Legutóbb július 22-én egyeztettek a felek.
2008.08.12. 04:21
 
 
Magyarországon kedvező árakkal működnek a szállodák
Magyarország kedvező árakkal jelenik meg a szállodapiacon, Budapesten egy szállodaszobáért a felmérés szerint átlagosan 123 eurót kérnek egy üzleti vendégtől - derül ki az üzleti utazásokkal foglalkozó Hogg Robinson Group (HRG) legfrissebb szállodapiaci elemzéséből. A nemzetközi szállodaipar a nehéz gazdasági körülmények között is jól állja a sarat és bizonyos régiókban még növekedést is elkönyvelhet. A feltörekvő piacokon továbbra is drágák a szállodák, az üzleti utazók számára változatlanul Moszkvában állítják ki a legborsosabb hotelszámlákat. Budapest meglehetősen olcsónak számít.
2008.08.12. 04:15
 
 
2013 előtt nem tudja lecserélni az elavult űrsiklókat a NASA
Az amerikai űrhajózási hivatal, a NASA pótlólagos források hiánya és műszaki problémák miatt letett arról a tervről, hogy 2013-ig lecserélje az elavult űrsiklókat az új fejlesztésű űreszközökkel - közölték illetékesek. A NASA azt remélte, hogy legkorábban 2013 szeptemberében már az Orion nevű új űreszközökkel juttathatja el asztronautáit a Nemzetközi Űrállomásra (ISS), azaz jóval az eredetileg tervezett időpont, 2015 márciusa előtt. A NASA most azzal számol, hogy az első Orion 2014 szeptemberében indulhat a Nemzetközi Űrállomásra.
2008.08.12. 03:56
 
 
Világgazdaság: már Brüsszelben van a 4-es metró pályázata
Már Brüsszelben van a 4-es metró pályázata, miután a dokumentumot hétfőn elküldte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), és erről visszaigazolást is kapott - közölte a Világgazdaság megkeresésére a hivatal. A támogatási kérelmet még július elején hagyta jóvá a kormány - emlékeztet a lap keddi számában. A következő időszakban az Európai Bizottságnál formailag ellenőrzik a dokumentumot, majd csak ezt követően kezdik meg a pályázat tartalmi elemzését. A kormány hat héttel ezelőtt adott felhatalmazást az NFÜ-nek, hogy a beruházóval kösse meg a metróépítés támogatási szerződését, ha az minden szakmai feltételnek megfelel.
2008.08.12. 03:18
 
 
Magyar Hírlap: hamarosan tucatszámra mennek tönkre a patikák
Kormányzati beavatkozás híján felborul a gyógyszerellátás korábban stabil rendszere, és hamarosan tucatszámra mennek tönkre a patikák - mondta a Magyar Hírlapnak Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészeti Kamara alelnöke. A patikaliberalizációs törvény miatt egyre több gyógyszertár nyílik, és az újonnan piacra lépő befektetők miatt ellehetetlenülnek a több évtizede jól működő patikák. Hankó Zoltán szerint a szabályozás túl liberális, mert bárki bárhol nyithat gyógyszertárat, és a pénzemberek saját profitszempontjaikat a betegek érdekei elé helyezhetik.
2008.08.12. 02:46
 
 
Kerekasztal-megbeszélést hívott össze drogügyben az országos rendőrfőkapitány
Megbeszélésre hívta a kábítószer-fogyasztás megelőzésében érintett szakmai és civil szervezetek képviselőit az országos rendőrfőkapitány szerdára - közölte a rendőrség. Tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban sok drogfogyasztó életét veszítette, Bencze József altábornagy úgy látja, hatékony együttműködésre lenne szükség a megelőzéssel kapcsolatos tájékoztatási tevékenységben az említett szervezetek valamint a kábítószer ügyben szerepet vállaló hatóságok között.
2008.08.12. 00:31
 
 
Mégis vannak magyar turisták Grúziában
A Külügyminisztériumhoz érkezett bejelentések szerint mégis vannak magyar magánszemélyek a háború sújtotta Grúziában. A tárca arra kéri az állampolgárokat, hogy értesítsék a minisztériumot a a 458-1000-es telefonszámon, ha rokonuk, ismerősük tartózkodik a kaukázusi országban - mondta a Külügyminisztérium helyettes szóvivője. Mivel Magyarországnak nincs diplomáciai képviselete Grúziában, a Külügyminisztérium azt tanácsolja a kint lévő magyaroknak, hogy baj esetén keressék fel valamelyik uniós tagország nagykövetségét vagy konzulátusát. A legjobb, ha a német követséget keresik. A Külügyminisztérium információi szerint legalább két magánszemély van Grúziában, velük kedden megpróbálják felvenni a kapcsolatot.
2008.08.12. 00:00
 
 
Egy héten belül vége lehet a grúz-orosz háborúnak egy szakértő szerint
Akár egy héten belül véget érhetnek a nagy hadműveletek Grúzia és Oroszország között a dél-oszétiai háborúban - mondta a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem főmunkatársa. Tbiliszi meghátrált, a reguláris csapatai nem tudják felvenni a küzdelmet az orosz erőkkel, még akkor sem, ha visszatérnek a grúz katonák Irakból. Ezzel együtt kizárható, hogy az orosz erők a vitatott területeken túl Grúziába is bevonulnának. Oroszországnak nem célja a területfoglalás - hangsúlyozta Póti László. Az elhúzódó gerillaharcoknak is kicsi az esélye, de kisebb incidensek a háború után is lehetnek a határmenti területeken. A grúziai célpontok elleni orosz légicsapásokat azonban nem lehet kizárni - mondta az elemző.
2008.08.11. 20:40
 
 
Egy héten belül vége lehet a grúz-orosz háborúnak egy szakértő szerint
Akár egy héten belül véget érhetnek a nagy hadműveletek Grúzia és Oroszország között a dél-oszétiai háborúban - mondta a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem főmunkatársa. Tbiliszi meghátrált, a reguláris csapatai nem tudják felvenni a küzdelmet az orosz erőkkel, még akkor sem, ha visszatérnek a grúz katonák Irakból. Ezzel együtt kizárható, hogy az orosz erők a vitatott területeken túl Grúziába is bevonulnának. Oroszországnak nem célja a területfoglalás - hangsúlyozta Póti László. Az elhúzódó gerillaharcoknak is kicsi az esélye, de kisebb incidensek a háború után is lehetnek a határmenti területeken. A grúziai célpontok elleni orosz légicsapásokat azonban nem lehet kizárni - mondta az elemző.
2008.08.11. 20:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322[2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista