2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az orosz nagykövet a déloszét válságról: fejtetőre állított tények
Oroszország magyarországi nagykövete a déloszét válságban történtekkel kapcsolatban szerdán, Budapesten, az MTI-nek azt mondta: orwelli világban élünk, ahol egyesek nyugodtan megfeledkeznek arról, mi történt valójában, és fejtetőre állítják a tényeket. Igor Szavolszkij emlékeztetett arra, hogy a múlt péntekre virradóra a grúzok indítottak támadást Dél-Oszétiában, és akkor tizenkétszeres túlerőben voltak az ott lévő erőkkel szemben. Oroszország nem nézhette tétlenül a történteket, és a nemzetközi jognak megfelelően megtette válaszlépéseit - mondta.
2008.08.13. 19:23
 
 
Nemzetközivé lett a Sziget: látogatók és fellépők 46 országból
A fesztivál első napjának tapasztalatai alapján igazolódni látszik az évek óta tartó tendencia: a Sziget nemzetközivé lett. Az MTI által megkérdezett külföldi látogatók szinte mindegyike kiemelte az öt napos rendezvénysorozat "kozmopolita, laza" hangulatát, és nemzetközi összehasonlításban is színvonalas fesztiválnak tartotta a Szigetet. A Nagyszínpad mögötti Nemzetek sugárútján 46 ország zászlaja lobog, azaz ennyi országból jöttek fellépők vagy látogatók a Szigetre, többek között Albániából, Chiléből, Jamaikából, Maliból, Örményországból, Svédországból vagy Tunéziából. A szervezők hozzáteszik, aki nem látja a saját népe lobogóját, jelentkezzen, így a lista a fesztivál végére valószínűleg bővülni fog.
2008.08.13. 19:05
 
 
Négy uniós tagország vezetője bírálta Sarkozy béketervét
Négy egykori kommunista uniós tagállam vezetője bírálta szerdán Nicolas Sarkozy francia államfő béketervét, mondván, hogy az nem védi meg Grúziát, és hiányzik belőle az ország területi épségének garantálása. "Úgy véljük, hogy a... Moszkvában és Tbilisziben bemutatott dokumentumokból eltűnik a fő elem, Grúzia területi egységének tiszteletben tartása" - mondta Valdas Adamkus litván elnök, aki Varsóban ismertette Lengyelország, Lettország és Észtország vezetőinek vele közösen megfogalmazott nyilatkozatát. A dokumentumban a politikusok "teljes támogatásukról biztosították Grúzia területi épségét a nemzetközileg elismert határain belül".
2008.08.13. 19:01
 
 
Sok a jelentkező a HIV- és hepatitisz szűréseken a Szigeten
Már az első nap tapasztalata azt mutatja, hogy sikeres a Sziget fesztiválon indított HIV- és hepatitisz szűrés, sok a jelentkező, folyamatosan érkeznek az egészségsátorhoz a vállalkozó szellemű fesztiválozók. Siska Ilona, az Országos Epidemiológiai Központ munkatársa az anonim szűrésről elmondta: az ujjbegyből vett vérmintát egy HIV-gyorsteszt segítségével analizálják, az eredményt fél óra múlva kézhez is kaphatja a "páciens", akit sorszám szerint azonosítanak be. A hepatitisz vizsgálat nem ilyen gyors, annak eredményét három nap múlva tudhatja meg - szintén a Szigeten - az, aki kíváncsi arra, fertőzött-e.
2008.08.13. 18:50
 
 
Elhunyt a világ legmagasabb asszonya
Egy indianai ápolóotthonban elhunyt szerdán Sandy Allen, aki 232 centiméteres testmagasságával a világ legmagasabb asszonyának számított. Az 53 éves amerikai nő számos betegségben szenvedett, s egy ideje már tolókocsiba kényszerült. Az otthon lakója egy másik rekorder is, a 115 éves Edna Parker, aki a világ legidősebb élő személyének számít. Sandy Allen 1974-ben a Guinness Rekordok Könyvéhez fordult segítségért, hogy találjon egy megfelelően magas társat. Sandy Allen Chicagóban született. Magasságát az agyalapi mirigyben, a hipofízisben kifejlődött daganatnak "köszönhette", amelyet 22 éves korában távolítottak el.
2008.08.13. 18:40
 
 
econet.hu: a Sziget Kft. vételára 4 milliárd forint
Az econet.hu, amely jelenleg közvetve 26 százalékban tulajdonos a Sziget Kft.-ben, 2012-re maximum nettó 4,2 milliárd forintért a kft. 100 százalékos birtokosa lesz - mondta Balázs Csaba, az econet.hu Nyrt. elnök-vezérigazgatója, a Sziget fesztiválon tartott sajtótájékoztatón. A közvetlen tulajdonos, az econet.hu csoporthoz tartozó Est Média Group Kft. a Sziget Kft. készpénztermelő képességétől függően fizet, mégpedig részletekben és készpénzben - tette hozzá. A kft. megvásárlását külső forrásból finanszírozzák, ami akár az econet.hu nyilvános részvénykibocsátása is lehet.
2008.08.13. 18:31
 
 
Biztosítja a lóversenyzés működését 2009. végéig az NVT
Biztosítja a magyar lóversenyzés működését 2009. végéig az Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT). Az NVT szerdai ülését követően tájékoztatta az MTI-t arról, hogy - megvizsgálva a Nemzeti Lóverseny Kft. és a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. pénzügyi helyzetét - úgy döntött, 2009. végéig biztosítja a két társaság működését, ennek érdekében kormányhatározat módosítását is kezdeményezi. Az NVT közölte: közbeszerzési eljárást kezdeményez, amelynek keretében a Nemzeti Lóverseny Kft. (NL) tulajdonában lévő alagi ingatlanokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megvásárolja mintegy 2,5 milliárd forintért. Az ingatlanokat továbbra is az NL Kft. kezeli.
2008.08.13. 18:23
 
 
Rendszám-razzia Budapesten szeptember közepéig
Rendszám-razziát tart a rendőrség Budapesten; a motorosrendőrök egy hónapon keresztül ellenőrzik ellenőrzik és bírságolják azokat a motorkerékpárosokat, akik vagy felhajtott rendszámmal, vagy rendszám nélkül közlekednek; illetve a rendszám nélkül közlekedő autósokat is - közölte Komáromi Endre, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője egy, a Sziget fesztiválon tartott kerekasztal beszélgetés után. A rendőrök a közlekedési hatósággal együttműködve a motorok zajkibocsátását is ellenőrzik - tette hozzá.
2008.08.13. 16:23
 
 
Peking 2008, női kézilabda: Magyarország-Németország 25-24
A magyar női kézilabda-válogatott remek hajrával 25-24-re legyőzte Németországot a pekingi olimpia csoportmérkőzéseinek 3. fordulójában. Eredmény: B csoport, 3. forduló: Magyarország-Németország 25-24 (12-14) ; Peking, 1000 néző. A magyarok következő ellenfele a világbajnok Oroszország lesz pénteken. A csoport élén a Koreai Köztársaság áll 5 ponttal (90-72), a 2. Oroszország 5 ponttal (85-72), a 3. Magyarország 5 ponttal (83-76), a 4. Németország 2 ponttal, az 5. Brazília 1 ponttal, a csoport utolsó helyén pedig Svédország áll pont nélkül.
2008.08.13. 16:21
 
 
Szaakasvili orosz hódító háborús tervekre figyelmezteti a Nyugatot
Nagyszabású orosz hódító hadjárat veszélyére figyelmeztette Európát Miheil Szaakasvili grúz államfő, s ismételten segítséget kért az Egyesült Államoktól. Orosz páncélosok százainak grúziai behatolása után a Baltikum és Ukrajna lehetnek a következő országok - jelentette ki az elnök egy újságírókkal tartott telefonkonferencián. Felrótta Moszkvának, hogy erői a kihirdetett tűzszünet ellenére tovább nyomulnak Tbiliszi felé. "Nemcsak Grúziáról van szó" - mondta Szaakasvili, s azt hangoztatta, hogy az Egyesült Államoknak mihamarabb meg kell szerveznie Európa védelmét.
2008.08.13. 16:20
 
 
A HIV-fertőzött feleség titka
A HIV legyőzésének titkát hordozhatja egy nő, akit férje tíz éve fertőzött meg a vírussal, ám máig sincs szüksége gyógyszeres kezelésre - közölték amerikai kutatók. Az úgynevezett "elit elfojtók, szupresszorok" közé tartozó nő immunrendszerét a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem munkatársai vizsgálják. Arra keresnek választ, hogy szervezete miként birkózik meg a ma még gyógyíthatatlan betegséghez vezető vírusfertőzéssel. "Először úgy tűnt, a házaspárt hibás vírus fertőzte meg" - mondta Joel Blankson, a tanulmány vezetője. A házastársaknál azonban, akik 17 éve monogám kapcsolatban éltek, ugyanazt a vírustörzset mutatták ki a kutatók. Az egyetlen különbség a feleség immunrendszere, mely miatt másként reagál a fertőzésre.
2008.08.13. 16:07
 
 
1700 rendőr és 50 mentő lesz jelen az augusztus 20-ai rendezvényeken
A március 15-i biztonsági intézkedésekhez hasonlóakra lehet számítani a védett személyek tekintetében a jövő szerdai nemzeti ünnepen - mondta a Juhász Gábor, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára. A rendezvények lebonyolításért felelős operatív törzs több biztonsági tervet készített; a rendezvényeken összesen 1.700 rendőr, és 50 mentőautó lesz - közölte az államtitkár. Hozzátette: a vízen is lesz egy mentőfelszereléssel rendelkező rendőrhajó. Elmondta: 102 tűzoltó dolgozik majd a nemzeti ünnepen, 15 tűzoltóautóval és egy tűzoltóhajóval. Juhász Gábor azt mondta: a rendezvények személyi felelőse ő maga, vagyis ő lesz az, aki veszély esetén lefújhatja a tűzijátékot.
2008.08.13. 15:55
 
 
Az EU külügyminiszterei valódi tűzszünetre szólítottak fel
Az Európai Unió külügyminiszterei arra kérték szerdán Grúziát és Oroszországot, hogy "valódi tűzszünetet" tartsanak életben. A miniszterek brüsszeli ülésük végén nyilvánosságra hozott zárónyilatkozatukban felszólították a konfliktusba sodródott feleket, hogy tartsák tiszteletben mindazokat a kötelezettségvállalásaikat, amelyek egy valódi tűzszünet bevezetésére és jóakaratuk kinyilvánítására vonatkozik, mind a konfliktus helyszínén, mind az érintett körzetekben.
2008.08.13. 15:39
 
 
Peking 2008,vívás: Mincza-Nébald bronzérmes
Mincza-Nébald Ildikó bronzérmet nyert a női párbajtőrözők között a pekingi olimpián, miután a harmadik helyért rendezett összecsapáson 15-11-re legyőzte a kínai Li Nát. Az elődöntőben Mincza-Nébald drámai küzdelemben 15-14-re kikapott a román Ana Maria Branzától az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhetett. A 32 között a honfkongi Jeung Csuj Linget 15-11-re, a 16 között a kanadai Schalmot 15-13-ra győzte le. Cseh László két ezüstérme után ez volt a magyar olimpiai küldöttség harmadik dobogós helyezése a kínai fővárosban. Mincza-Nébald 2000-ben csapatban, négy éve pedig egyéniben vesztette el a bronzcsatát.
2008.08.13. 14:51
 
 
Az MDF ismét kezdeményezi a KRESZ módosítását
Az MDF ismét javaslatot tesz a KRESZ módosítására, eszerint a kezdő autósoknak egy évig a tanulóvezetőket jelző T betűt kellene gépkocsijukra ragasztani - mondta Pettkó András, az MDF Országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, egy autókereskedésben tartott sajtótájékoztatón. Pettkó András egy évvel ezelőtt, friss jogosítványa birtokában kirakta autójára a T betűt, melyet az MDF által javasolt idő lejártával, a sajtótájékoztató keretében, Herényi Károllyal, a párt frakcióvezetőjével együtt levett onnan.
2008.08.13. 14:47
 
 
A dalai láma szerint Kína az olimpia alatt is elnyomás alatt tartja Tibetet
A dalai láma szerint Kína nem tartja tiszteletben "az olimpiai fegyverszünetet", és továbbra is folyamatosan elnyomás alatt tartja Tibetet - közölték szerdán francia törvényhozók, akik zárt ajtók mögött találkoztak a Párizsban tartózkodó tibeti vallási vezetővel. Az olimpiai játékok alatt is folytatódik a tibeti nép elnyomása, a letartóztatásokat a nemzetközi sportesemény ellenére sem függesztették fel - továbbította a dalai láma szavait Robert Badinter szocialista szenátor. Jean-Louis Bianco szocialista képviselő a vallási vezetőre hivatkozva arról beszélt, hogy március 10. óta folyamatosak a letartóztatások és a kivégzések Tibetben.
2008.08.13. 14:14
 
 
Magyarország nem adott el fegyvereket Grúziának
A kormányszóvivő és a Honvédelmi Minisztérium is cáfolta szerdán azt a sajtóhírt, hogy Magyarország fegyvereket adott volna el Grúziának. Magyarország nem adott el fegyvereket Grúziának - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI érdeklődésére. Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője azt mondta, a Magyar Köztársaság sem nem adott el, sem nem adott át fegyvereket Grúziának. Hozzátette: fegyverdonáció csak a NATO felhívására, azaz szövetségesi kereteken belül képzelhető el. A Právo című prágai baloldali lap szerdán orosz forrásokra hivatkozva azt írta, Magyarország 66 páncélozott szállítójárművet szállított a grúz hadseregnek.
2008.08.13. 12:38
 
 
Peking 2008, tenisz: kiesett a Szávay, Arn páros
A Szávay Ágnes, Arn Gréta kettős nem jutott be párosban a legjobb 16 közé a pekingi olimpia teniszversenyén, miután a nyitófordulóban két játszmában kikapott a japán Morita Ajumi, Szugijama Aj duótól. Az első szettben 3:2-es előnyhöz jutottak a magyarok, ám ezt követően Szávay elvesztette a saját adogatójátékát. A japánok végül sorozatban négy gémet nyerve jutottak előnyhöz. A második, egyben utolsó játszmában ismét brékeltek Szugijamáék, de Szávayék három játékot hoztak és vezetéshez jutottak. Ezzel azonban el is lőtték összes puskaporukat, ismét négy gémet veszítettek és így a magyarok befejezték szereplésüket a pekingi tenisztorán.
2008.08.13. 11:52
 
 
Véget ért a sztrájk a brüsszeli repülőtéren
Véget ért szerdán a főként poggyászokat kezelő földi személyzet tiltakozó akciója a brüsszeli nemzetközi repülőtéren, és a légikikötő működése már közel áll a normálishoz - jelentette be egy helyi szóvivő. A kétnapos sztrájkot követően a legnagyobb nehézséget a felhalmozódott mintegy 20 ezer csomag eljuttatása okozza, ez akár egy hétbe is telhet egyes utasok esetében. Az Aviapartner és a Flightcare cégek dolgozóinak sztrájkja miatt a hét elején káosz uralkodott a repülőtéren, a járatok nagy részét más városokba kellett irányítani vagy törölték őket. Több budapesti járat sem tudott elindulni.
2008.08.13. 11:38
 
 
A Magyar Suzuki 149.480 járművet gyártott le az első félévben
A Magyar Suzuki Corporation (MSC) az idei év első félévében 149.438 járművet gyártott, ez a tavalyi év hasonló időszaki 112.072-es darabszámhoz viszonyítva 33,34 százalékos növekedés - közölte az MSC. A közlemény szerint a bővülés az elmúlt évek intézkedéseinek köszönhető. A Suzuki magyar leányvállalatának kapacitásbővítése 2003-ban indult. A cég tervei között szerepel, hogy 2008 végére elérjék a 300 ezres gyártási darabszámot, tavaly 232.480 jármű készült a gyárban. Az idei év első felében 151.587 járművet értékesített a cég, ebből 14.414 darab gépkocsi kelt a magyar piacon, 137.173 darab pedig más európai országokban. Az összes eladott jármű száma az előző év azonos időszakában értékesített 116.252 darabhoz képest 30,39 százalékos bővülés.
2008.08.13. 11:35
 
 
Ma még lehet jelentkezni pótfelvételire
Ma jár le a pótfelvételi határideje a felsőoktatási intézményekben, a határidő nem a postára adás dátuma, a jelentkezési lapnak szerdáig kell megérkeznie az adott intézménybe. A pótfelvételi lehetőségével azok élhetnek, akik egyetlen felsőoktatási intézménybe sem kerültek be a ponthúzás után, illetve nem jelentkeztek a tavaszi eljárás során. Az Educatio kht. korábbi tájékoztatása szerint a diákok alap-, egységes, osztatlan képzések és felsőfokú szakképzések esetében 1.633 szak közül választhatnak, míg a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára 573 mesterképzési szakot hirdettek meg. Ezek leginkább költségtérítéses képzések, de a mesterképzések és felsőfokú szakképzések között találhatók államilag támogatott szakok is.
2008.08.13. 11:35
 
 
Fidesz: az egészségügyben csak egy előre hozott választás hozhat változást
A Fidesz szerint a kormány nemrégiben megjelent egészségügyi programja nem ad választ a betegellátás problémáira, így az egészségügyben csak egy előre hozott választás hozhat változást - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa. "Szemfényvesztésként" jellemezte a fideszes képviselő a néhány hete megjelent Biztonság és partnerség, feladatok az egészségügyben 2010-ig című programot, amelyből szerinte hiányzik a helyzetfelmérés és a szakszerűség. Mint mondta, a programban szereplő néhány milliárd forint, amit pályázatok útján akarnak bevonni az egészségügybe uniós forrásból, nem jelent javulást a betegellátásban.
2008.08.13. 11:25
 
Éttermi mosogatóban fürdött meg egy férfi
Egy gyorsétterem mosogatójában fürdött meg egy férfi "szabályosan" - szappannal - az Egyesült Államokban. Az illető nem krónikus fürdőszobahiány miatt feküdt be a mosogatóba, hanem születésnapja alkalmából, tréfából. A fürdésről videofelvétel is készült, az étterem egy másik alkalmazottja vette fel a produkciót, amelyet azután a születésnapos kitett az internetre a saját honlapján. Két kollégája vesztére. Miután a Burger King értesült a fürdésről, kirúgta mind az operatőrt, mind az étterem vezetőjét, és persze a fürdőző sem dolgozik már a láncnál.
2008.08.13. 11:01
 
 
Peking 2008, vívás: Mincza-Nébald Ildikó elődöntős és éremért vívhat
Mincza-Nébald Ildikó bejutott az elődöntőbe a női párbajtőrözők között a pekingi olimpián. Az athéni játékok negyedik helyezettje a német Imke Duplitzert győzte le 15-11-re a legjobb nyolc között. Az Athénban negyedik helyezett, 38 éves Mincza-Nébald gyakorlatilag simán legyőzte a nemzetközi szövetség rangsorában negyedik német ellenfelét. A hosszúra nyúlt Duplitzer csak az első tusnál vezetett, attól kezdve a magyar párbajtőröző irányított.A fináléba kerülésért a román Ana Maria Branzával, a világranglista második helyezettjével vív közép-európai idő szerint 13:30-kor. A nyolcaddöntőben kiesett Szász Emese 12. lett.
2008.08.13. 10:00
 
 
Lavrov: Oroszország tiszteletben tartja Grúzia szuverenitását
Moszkva nem törekszik arra, hogy elfoglalja Grúziát, vagy megszállás alatt tartsa az ország bármelyik részét - írta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Financial Times című brit napilap szerdai számában, ismételten hangsúlyozva, hogy Oroszország tiszteletben tartja Grúzia szuverenitását. Lavrov "teljes képtelenségnek" nevezte azokat a találgatásokat, amelyek szerint az orosz katonai akciónak Dél-Oszétiában az lehetett a célja, hogy megdöntsék a grúz kormányt. A külügyminiszter írásában hangsúlyozta: Oroszország nem saját akaratából került bele ebbe a konfliktusba, amelyből véleménye szerint egyik fél sem kerülhet ki győztesen.
2008.08.13. 09:54
 
 
Brit tornász lesz Lara Croft következő modellje
A Tomb Raider című akció-videojáték főszereplője, Lara Croft az új verzióban Allison Carroll 23 éves brit tornász-modelltől kölcsönzi arcát. A 2001-ben készült film óta a figura szinte összenőtt Angelina Jolie színésznővel. Carroll, az egykori Tesco-alkalmazott szerepel majd az Underworld című új - várhatóan november 21-én megjelenő - Tomb Raider-kiadás promóciós hadjáratában. Hogy felkészüljön a feladatra, az új Lara lövészeti és régészeti tanulmányokat folytatott, mivel a játék harcos hősnője eredetileg régész.
2008.08.13. 09:30
 
 
21,6 százalékkal nőttek a mezőgazdasági árak
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2008 júniusában 21,6 százalékkal haladta meg a 2007 júniusit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Ezen belül a növényi termékek árszínvonala 20,5 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 22,9 százalékkal nőtt júniusban az előző év azonos időszakához képest. Az év első hat hónapjában a mezőgazdasági termelői árak 28,2 százalékkal nőttek éves bázison, a növényi termékek 34,7 százalékos, illetve az élő állatok és állati termékek termelői árának 20,2 százalékos növekedése nyomán. Tavaly az első hat hónapban az agrártermékek termelőiár-szintje 8,9 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, ezen belül júniusban 6,4 százalékkal nőtt.
2008.08.13. 09:04
 
 
Peking 2008, ökölvívás: Bedák Pál kiesett
Bedák Pál kikapott a legjobb 32 között a 48 kg-os súlycsoportban a pekingi olimpia ökölvívótornáján. A 2005-ös világbajnokság magyar ezüstérmese a kazah Birzsan Zsakipovtól szenvedett vereséget 7-6-os pontozással, és búcsúzott.
2008.08.13. 08:58
 
 
Peking 2008, női vízilabda: magyar-ausztrál 7-7
Négy másodperccel a vége előtt dobott góllal 7-7-es döntetlent játszott a magyar női vízilabda-válogatott az ausztrál csapattal a pekingi olimpián a csoportmérkőzések 2. fordulójában. Godova Gábor szövetségi kapitány szerint küzdelmes mérkőzést vívott a csapat, de az ausztrálok ellen erre lehetett számítani. "Az ausztrálok fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkeznek, s ránk is erőltették az akaratukat. Nagyon elfáradtunk, de bírtuk a harcot. Elkövettünk egy-két olyan hibát, ami a győzelembe már nem fért volna bele. Örülök, hogy a lányoknak a helyén volt a szívük, s éltek a kapott lehetőséggel."
2008.08.13. 08:15
 
Peking 2008: tüntetőket vettek őrizetbe Pekingben
Őrizetbe vettek legkevesebb hét tüntetőt szerdán Pekingben az egyik központi olimpiai helyszín közelében - számoltak be róla szemtanúk és a tüntetést szervezők. A tüntetők hét-nyolc fős csoportja a tibeti emberi jogi helyzet miatt tiltakozott a Madárfészeknek is nevezett Nemzeti Stadiontól nem messze. A tüntetést mintegy öt perc alatt feloszlatták. A demonstráció résztvevőit, valamint egy brit újságírót őrizetbe vette. Szemtanúk szerint az újságírót bántalmazták is.
2008.08.13. 08:09
 
Tűzoltó lépcsőfutóverseny a SOTE toronyépületében
Mintegy kétszáz lánglovag méri össze gyorsaságát csütörtökön a SOTE Nagyvárad téri toronyépületében; a 414 lépcsőfokot teljes menetfelszerelésben kell leküzdeniük a jelentkezőknek - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek. A katasztrófavédelem, a hivatásos önkormányzati és önkéntes, valamint létesítményi tűzoltóságok lánglovagjai mérik össze tudásukat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Nagyvárad téri elméleti tömbjében, illetve az előtte lévő parkolóban; itt tartják ugyanis a III. Országos Tűzoltó Lépcsőfutó Versenyt és az II. Országos Tűzoltó Erőpróbát.
2008.08.13. 08:02
 
Pokolgép robbant Tripoliban: 16 halott
Tizenhat ember életét oltotta ki egy pokolgép szerda reggel az észak-libanoni Tripoli belvárosának egyik forgalmas utcájában - közölték libanoni biztonsági tisztviselők. A tizenhat halálos áldozat közül hét katona volt. A halálos áldozatok mellett legalább 30 sebesültje is van a merényletnek. A támadás célpontja egy autóbusz volt, amelyen katonák is utaztak. A pokolgépet feltehetően magán a járművön vagy annak közvetlen közelében rejtették el. Még senki nem jelentkezett elkövetőként.
2008.08.13. 07:50
 
 
Peking 2008, cselgáncs: Mészáros Anett negyeddöntős
Győzelemmel kezdte meg szereplését Mészáros Anett a 70 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián. A paksiak világbajnoki bronzérmese első mérkőzésén az orosz Julija Kuzinával szállt szembe. A találkozó elején a 2004-ben Eb-harmadik rivális lépett fel kezdeményezőbben, a bíró hamarosan meg is intette a magyart, aki ezt követően a fenekére huppant egy akció nyomán, így ellenfele már 2 kokával vezetett. Az állás azonban csakhamar megfordult, mivel Kuzinát is kétszer figyelmeztették földre húzásért, így Mészáros neve mellett már jukó szerepelt. A hajrában Hangyási László tanítványa még 10 másodpercig leszorította az oroszt, de az állás már nem változott, így a magyar dzsúdós került a legjobb nyolc közé.
2008.08.13. 07:35
 
 
Az USA cáfolja, hogy amerikai katonák harcolnának Grúziában
Az Egyesült Államok helyi idő szerint kedden cáfolta, hogy amerikai katonák harcolnának a grúz erők oldalán, illetve több amerikai katona elesett volna a harcokban, mint ahogyan azt az orosz NATO-nagykövet állította. "Mindenki jelen van és egészséges" - közölte Elizabeth Hibner alezredes, a Pentagon egyik szóvivője. Kedden Dmitrij Rogozin, Oroszország állandó NATO-képviselője nem zárta ki, hogy amerikai katonák harcolnak a grúz erők oldalán, de állítását nem tudta bizonyítani. Rogozin brüsszeli sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy legalább 127 amerikai katonai kiképző volt Grúziában a konfliktus kezdete előtt.
2008.08.13. 06:18
 
 
Szélütés okozta Isaac Hayes soulénekes halálát
Magas vérnyomás miatt szélütés okozta Isaac Hayes Oscar-díjas amerikai soulzenész, zeneszerző halálát - közölték a memphisi hatóságok. A 65 éves zenészt magas vérnyomással kezelték és tavaly már volt egy kisebb szélütése. Felesége talált rá öntudatlan állapotban vasárnap, és mire eljutottak vele a memphisi kórházba, már nem lehetett rajta segíteni. A rendőrség szerint a család elfogadta az orvosi szakvéleményt, és nem kért boncolást. Isaac Hayes Tenessee-ben született szegény farmercsalád gyermekeként. Nevét elsősorban Theme from Shaft című szerzeménye nyomán ismerték világszerte. Az 1970-es filmdalért Oscar-díjat és Grammy-díjat is kapott.
2008.08.13. 05:47
 
 
Álmában elmotyogtatta férjével annak szeretője nevét, címét
Alvó férjét faggatta ki egy gyanakvó feleség Kínában és a férfi vallott: elmotyogta, hogy szeretője van. A nej körmönfontan beszélgetést kezdett férjével, miután az elaludt és sikerült is kivallatnia: a férfi felfedte a nő nevét és pontos címét, jószerivel csak a személyi számát nem. A feleség másnap kérdőre vonta urát, aki váltig tagadott. Az asszonykának azonban gyanús volt, mert egy ideje hűvösebben viselkedett vele és ha megszólalt a mobiltelefonja, mindig elvonult beszélgetni. A feleség elment a "megálmodott" címre, ahol együtt találta férjét a nevezett nővel - adta hírül a kínai sajtó.
2008.08.13. 05:20
 
 
Peking 2008: Bácsi bronzéremért birkózhat
Bácsi Péter kikapott az elődöntőben a kötöttfogásúak 74 kilós súlycsoportjában a pekingi olimpián, így a magyar idő szerint 10 órakor kezdődő délutáni programban (11:40-kor) a bronzéremért birkózhat. Aktuális riválisa, a grúz Manucsar Kvirkelija tavaly, ő pedig idén nyerte meg a súlycsoport küzdelmeit az Európa-bajnokságon. Az ellenfélről Struhács György szövetségi kapitány azt mondta, kirobbanó formában van, de reményt keltő lehet, hogy Bácsi idén egyszer már legyőzte őt. Eredmény: elődöntő: 74 kg: Kvirkelia (grúz)-Bácsi tusgyőzelem a harmadik menetben.
2008.08.13. 05:07
 
 
Peking 2008, súlyemelés: Baranyai János súlyosan megsérült
Súlyos sérülést szenvedett Baranyai János súlyemelő, a sportág egyetlen magyar szereplője a pekingi olimpián. A 77 kg-os kategóriában érdekelt versenyzőnek a jobb könyöke kifacsarodott harmadik kísérletekor, a 148 kg felemelése közben. Baranyait, akinek ráadásul a visszazuhanó súly a hátára esett, hordágyon vitték le a pódiumról. A magyar a 140 és a 145 kg-ot sikeresen teljesítette a kategória B csoportjában. "Kórházba került, s már túlvan a röntgenvizsgálaton János, akinek a könyöke kificamodott, s most altatják, hogy a helyére tegyék. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy törés nincs, és valószínűleg szakadás sincsen, amellett további sérülés nélkül megúszta, hogy ráesett a súlyzó" - mondta el Halász István, a Magyar Súlyemelő Szövetség főtitkára.
2008.08.13. 05:05
 
 
Peking 2008, úszás: Phelps tizenegyszeres olimpiai bajnok lett
Michael Phelps a 200 m pillangóban - Cseh Lászlót megelőzve - megszerezte pályafutása tizedik ötkarikás aranyérmét, így minden idők legeredményesebb olimpikonja lett. Az amerikai világklasszis nem sokkal később a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként begyűjtötte 11. elsőségét is. A 23 éves amerikai úszófenomén ezzel megelőzte honfitársait, Mark Spitz úszót és Carl Lewis atlétát, továbbá Paavo Nurmi finn futót, valamint Larissza Latinyina szovjet tornászt, akik kilenc olimpiai elsőséget gyűjtöttek. Phelps - akinek alapvető célja Spitz egy olimpián, jelesül az 1972-es münchenin nyert hét aranyérmének túlszárnyalása - Pekingben már a ötödik alkalommal állhat fel a dobogó tetejére szerdai két sikerével.
2008.08.13. 04:40
 
 
Peking 2008: Cseh megszerezte a második ezüstöt
Cseh László 1:52.70 perces Európa-csúccsal második lett a 200 méteres pillangóúszás döntőjében az 1:52.03-as világrekorddal győztes amerikai Michael Phelps mögött a pekingi olimpián. Eredmény: férfi 200 m pillangó, olimpiai bajnok: Michael Phelps (Egyesült Államok) 1:52.03 p - új világcsúcs (régi: 1:52.09 p, Phelps, 2007.03.28., Melbourne) 2. CSEH LÁSZLÓ (MAGYARORSZÁG) 1:52.70 3. Macuda Takesi (Japán) 1:52.97. Cseh még egy számban érdekelt az olimpián, a szerda délutáni programban - magyar idő szerint 14:17 órakor - a 200 m vegyes előfutamában áll rajthoz.
2008.08.13. 04:37
 
Peking 2008, birkózás: Lőrincz és Bácsi is győzelemmel kezdett
Lőrincz Tamás és Bácsi Péter is győzelemmel kezdte szereplését a kötöttfogású birkózók olimpiai versenyén, Pekingben: a 66 kilós Lőrincz egy örmény, a 74 kilós Bácsi pedig egy amerikai riválist vert első mérkőzésén, így mindketten bejutottak a 16 közé. Bácsi az örmény Arsen Julfalakjannal, Lőrincz pedig a francia Steeve Guenot-val mérkőzik a 16 között. Eredmények: a 16 közé jutásért: 66 kg: Lőrincz-Adikjan (örmény) 2-0 (2-2, 2-1), 74 kg: Bácsi-Dantzler (amerikai) 2-1 (5-1, 2-2, 3-0).
2008.08.13. 04:22
 
 
Peking 2008, birkózás: Bácsi is nyolcaddöntős
Lőrincz Tamás után a 74 kg-os Bácsi Péter is bejutott a nyolcaddöntőbe a kötöttfogású birkózók között a pekingi olimpián. Az idei Európa-bjnokságon aranyérmes Bácsi az amerikai TC Dantzler ellen három menetben győzött.
2008.08.13. 04:02
 
 
Peking 2008, birkózás: Lőrincz nyolcaddöntős
Lőrincz Tamás bejutott a nyolcaddöntőbe a kötöttfogású birkózók 66 kg-os kategóriájában a pekingi olimpián. A 2006-os Európa-bajnok magyar az örmény Arman Adikjan ellen mérkőzött a legjobb 32 között és két szoros menetben nyert.
2008.08.13. 03:41
 
 
Magyar Hírlap: már három gyanúsított van az SZDSZ elnökválasztási ügyében
A rendőrség eddig három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei SZDSZ-alapszervezeti tagot gyanúsított meg magánokirat-hamisítással a tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésen történt szabálytalanságokkal összefüggésben - közölte a BRFK a Magyar Hírlappal. Tafferner Éva szerint az ügyben további gyanúsítások várhatók a közeljövőben. A rendőrség eddig több mint harminc pártdelegáltat hallgatott ki tanúként. A rendőrség azt nem vizsgálta, hogy milyen eredményt hozott volna a tisztújítás, ha a most meggyanúsítottak nem szavaznak.
2008.08.13. 03:03
 
 
Nem helyezik szabadlábra John Lennon gyilkosát
New York szövetségi állam büntetés-végrehajtási bizottsága kedden elutasította - immár ötödször - John Lennon gyilkosának, Mark David Chapmannek a feltételes szabadlábra helyezési kérelmét. A döntés indoklása szerint a bizottság úgy ítélte meg, hogy a "közrend és a közbiztonság érdekében nem kívánatos a szabadlábra helyezés". Chapmant azért ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre, mert 1980. december 8-án lelőtte az egykori Beatles-sztárt, amikor az feleségével, Yoko Onóval megérkezett New York-i otthonukba.
2008.08.13. 01:34
 
 
Fergeteges koncertet adott az Iron Maiden a Szigeten
Közel kétórás, fantasztikus látványelemekkel tarkított koncertet adott az Iron Maiden a Sziget nulladik napján. Este nyolc óra körül a Sziget Nagyszínpadának előtere egy heringes dobozhoz hasonlított, annyi rajongó várta a brit heavy metal egyik legnagyobb klasszikusának fellépését, pedig ekkor még több mint egy óra volt hátra a koncert kezdetéig. Kilenc óra után néhány perccel a színpad minden átmenet nélkül fényárba borult, és Bruce Dickinson rákezdett az Aces high című klasszikus számra. A kor és forróság ellenére az Iron Maiden fantasztikus közel kétórás koncertet adott, amelyből csak a ráadás körülbelül negyedórát tett ki.
2008.08.13. 00:10
 
BL-selejtező: két góllal nyert a Fiorentina
A Fiorentina két góllal nyert a Slavia Praha ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első felvonásán. Bajnokok Ligája, selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés: Fiorentina (olasz)-Slavia Praha (cseh) 2-0 (1-0), gól: Mutu (3.), Gilardino (57.). A visszavágókat augusztus 26-án és 27-én rendezik a továbbjutók a bekerülnek a többmillió eurós bevételt garantáló csoportkörbe, a kiesők az UEFA Kupa főtábláján folytathatják szereplésüket.
2008.08.13. 00:05
 
 
Másodfokú hőségriasztás szerdára
Másodfokú hőségriasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden. Három napon keresztül 25 fok felett lesz majd a napi középhőmérséklet, az aszfalton a negyven fokot is meghaladhatja majd a meleg - mondta Fodor Zoltán meteorológus. Szerdától péntekig fokozatosan meleg levegő áramlik a Kárpát-medencébe, ezért emelkedik a napi középhőmérséklet napról-napra. A következő három napban az átlagos napi középhőmérséklet meghaladja majd a 25 fokot, ez alól kivétel csak a Kisalföld térsége lehet - hangsúlyozta. Az ország déli részén pénteken 37-38 fokkal tetőzik majd a hőség. A nagyvárosokban az aszfalton akár a negyven fokot is meghaladhatja, sőt akár a 45 fokot is elérheti majd a hőmérséklet.
2008.08.12. 21:42
 
 
A grúz hadsereg nagy része megsemmisült
A grúz hadsereg súlyos veszteségeket szenvedett, és megsemmisítették fegyverzetének nagy részét, beleértve három hadihajót - közölte Alekszandr Lomaja, a grúz nemzetvédelmi bizottság titkára. "Csapataink súlyos veszteségeket szenvedtek. Felszerelésük és fegyverzetük jelentős részét megsemmisítették a túlerőben lévő oroszok" - mondta. Külön kiemelte, hogy Poti kikötőjében kedden a parti őrség három hadihajóját rombolták szét. "Mégis sikerül megőrizni haderőnk szívét, és átcsoportosítani a főváros védelmére" - tette hozzá. Lomaja azzal vádolta az ellenfelet, hogy folytatja a bombázásokat, amelyek már legalább 14 civil halálát követelték, noha Medvegyev orosz elnök elrendelte a hadműveletek leállítását.
2008.08.12. 19:33
 
 
A Mol közölte vételi igényét az INA horvát társaságra
A Mol beadta kérelmét az illetékes horvát hatóságnak az iránt, hogy nyilvánosságra hozhassa vételi ajánlatát a horvát INA olajtársaság nem állami részére. A zágrábi jelentések szerint a horvát tőkepiaci felügyelet (HANFA) most ellenőrzi a Mol folyamodványát, és ha minden rendben, úgy 14 napon belül véleményezi azt. A Molé az INA 25 százaléka plusz egy részvénye - ezt 2003-ban vette 505 millió dollárért -, és most a horvát kormány kezében lévő 44,84 százalékon felüli, több mint 30 százalékos részesedésre pályázik. Ezek részben horvát háborús veteránok tulajdonában vannak, részben a zágrábi tőzsdén forognak.
2008.08.12. 18:39
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321[2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista