2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Peking 2008: a kajak-kenu volt a legeredményesebb magyar sportág
A kajak-kenu válogatott 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérmet szerzett a pekingi olimpián, összesen 34 pontot gyűjtött, és ezzel magyar szempontból a legeredményesebb sportágnak bizonyult. A kajak-kenusokat az úszók követik 19 ponttal, majd a vívók következnek 14-gyel. A pekingi magyar szereplés sportáganként (a pontszám rangsorol): 1. 2. 3. 4. 5. 6. pont: Kajak-kenu 2 1 1 2 2 1. 34. Úszás - 3 - - 1 2 19. Vívás - - 1 2 2 - 14. Vízilabda 1 - - 1 - - 10. Birkózás - 1 - - 1 -. 7. Atlétika - - - 1 - - 3. Kézilabda - - - 1 - - 3. Ökölvívás - - - - 1 - 2. Sportlövészet - - - - - 1 1.
2008.08.24. 13:39
 
 
Újraindult a vasúti forgalom a Keleti pályaudvaron
Újraindult a vasúti közlekedés a Keleti pályaudvaron, azt követően, hogy vasárnap délelőtt bombariadó miatt ki kellett üríteni az állomást; a menetrend szerinti közlekedés csak éjjelre állhat helyre teljesen - tájékoztatta Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője az MTI-t. A tűzszerészek átvizsgálták az állomást, nem találtak robbanószerkezetet, így megindulhatott a vonatközlekedés. Az elővárosi vonatok várhatóan már a délutáni, a távolsági vonatok csak az éjszakai órákban közlekedhetnek menetrend szerint - hangsúlyozta Sigulinszki. A bombariadó miatt másfél órán át állt a közlekedés a Keletiben, a pályaudvarról minden vonatot ki kellett húzni külső vágányokra és az utasoknak is el kellett hagyniuk az állomás területét.
2008.08.24. 13:30
 
 
MSZP: az ÁSZ-jelentéssel "kipukkadt a Széchenyi-terv lufija"
Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő szerint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) jelentésével "kipukkadt a Széchenyi-terv lufija"; a politikus vasárnap Budapesten azt mondta, kiderült, hogy rohamtempó, nyakló nélkül költött pénz, felelőtlenség, rossz műszaki előkészítés jellemezte azt a programot, amelyet Orbán Viktor, a Fidesz elnöke "nemzetboldogítóként" hirdet. A képviselő sajtótájékoztatóján a gyógyfürdők esetét emelte ki, amelyek támogatására 2002-ig 7 milliárd forintot költött az Orbán-kormány, de a 13 beruházás gyakorlatilag "csődöt mondott", mivel a megvalósuló fürdők 35 millió forint veszteséget termeltek.
2008.08.24. 11:56
 
 
A Fidesz felszólította a kormányt, hogy kezdjen igazságos gazdaságpolitikát
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy sürgősen kezdjen reális, igazságos gazdaságpolitikát - közölte Iván László, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus szerint az elmúlt időszak kormányzása szociális rombolást, súlyos szociális válságot és megélhetési válságot okozott Magyarországon. Iván László ezért arra szólította fel a kormányt, hogy a sürgősen kezdjen reális, igazságos gazdaságpolitikát, amely figyelemmel van a mindennapok emberére. Szerinte ki kell dolgozni egy elszegényedést megállító programot, és új gazdaságpolitikára, új szociálpolitikára van szükség. Hozzátette: a kormány nem háríthatja át a felelősségét, nem leplezheti el a problémákat.
2008.08.24. 11:45
 
 
Peking 2008, férfi vízilabda: Magyarország az olimpiai bajnok
A magyar férfi vízilabda-válogatott négy góllal legyőzte az Egyesült Államok legjobbjait a pekingi olimpia döntőjében, ezzel sorozatban harmadik ötkarikás aranyérmét nyerte meg. A sportág történetében másodszor fordult elő, hogy egy csapat sorozatban háromszor szerzett aranyérmet ötkarikás játékokon, korábban ez a briteknek sikerült 1908 és 1920 között. Eredmény, döntő: Magyarország-Egyesült Államok 14-10 (6-4, 3-4, 2-1, 3-1). Peking, 5000 néző. Magyarország: Gergely István - Varga Tamás, Benedek Tibor 2, Kásás Tamás 1, Kiss Gergely 1, Kis Gábor 1, Biros Péter 3. Csere: Szécsi Zoltán, Varga Dénes 2, Madaras Norbert 1, Varga Dániel 2, Hosnyánszky Norbert, Molnár Tamás 1.
2008.08.24. 10:55
 
Japánban gazdaságélénkítő csomagterv készül
Japán gazdaságélénkítő csomagtervet készít: a nyolcezer milliárd jenes (73 milliárd dolláros) csomag célja, hogy a vállalkozásokat és a fogyasztókat is segítse a magas üzemanyag- és nyersanyagárak hatásainak kivédésében. A kormány augusztus végéig véglegesíti a csomagot. A csomagterv bejelentésére azt követően kerül sor, hogy a világ még mindig második legnagyobb gazdasága a második negyedben zsugorodott az egy évvel korábbihoz képest, a gyenge export és a lanyha belső fogyasztás következtében. Az élénkítő csomagban a mezőgazdaságot és a halászatot segítő tételek is szerepelnek, miután júliusban több ezer japán halász tüntetett az olajárak növekedése miatt.
2008.08.24. 10:22
 
 
Megérkezett Grúziába az első segélyszállító amerikai hadihajó
Befutott vasárnap Batumi fekete-tengeri grúz kikötőbe az első segélyszállító amerikai hadihajó, jeléül annak az erős támogatásnak, amelyet az Egyesült Államok nyújt a kaukázusi szovjet utódállamnak az Oroszországgal kialakult konfliktusában. A USS McFaul torpedóromboló humanitárius segélyt, ezen belül ágyakat és élelmiszert vitt az augusztus 7-8-án kirobbant dél-oszétiai válság miatt menekülésre kényszerült emberek tízezreinek. Batumi 80 kilométerre délre fekszik a másik grúz kikötőtől, Potitól, mely a Grúzián áthaladó olajszállítmányok fő állomása, és amelyben az orosz hadsereg - közlése szerint - az országból történt kivonulás után is fenn akarja tartani a jelenlétét.
2008.08.24. 08:52
 
 
Peking 2008: Schmitt Pál csalódott és összefogást javasol
Magyarország a nemzetek rangsorában a 20. vagy 25. helyen végez a pekingi olimpián - a férfi vízilabda-válogatott döntőbeli eredményétől függően. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke csalódott a szereplést illetően, mert szerinte a háromszor hat érem benne volt a csapatban. "Én is csalódott vagyok a vártnál gyengébb teljesítmény miatt, többet vártam - mondta Schmitt a MOB sajtótájékoztatóján. - Ugyanakkor senkit nem illetek negatív szóval, a szakszövetségeknek kell megmondaniuk az okokat, nem kell egymásra mutogatni. Százhetven nagyszerű sportember képviselte a magyar színeket Pekingben, ők bejutottak a világ legjobb 10 500 sportolója közé."
2008.08.24. 08:38
 
Peking 2008: kedd hajnalban érkezik Budapestre a magyar olimpiai csapat
Kedden hajnalban érkezik haza Pekingből a magyar olimpiai csapat utolsó nagy csoportja, több mint 160 versenyző, edző, sportvezető. A küldöttség hétfőn hagyja el az olimpiai falut, helyi idő szerint kedden 1:20-kor emelkedik a magasba a Hainan légitársaság menetrendszerinti gépe, amely az időeltolódás miatt reggel fél hat körül már le is száll Ferihegyen. Molnár Zoltán csapatvezető az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a repülőtérről közvetlenül a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba mennek, ahol átveszik a csomagjaikat, majd mindenki hazaindul. Hivatalos program, ünneplés ott nem lesz, de a főszereplőkkel lehet beszélgetni. Az eredményesen szerepelt versenyzők és edzőik számára pénteken adnak fogadást a Parlamentben.
2008.08.24. 08:20
 
 
Peking 2008: 132 olimpiai és 43 világrekord született
A rekordok olimpiája volt a pekingi a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vasárnap közzétett adatai szerint. A játékokon 204 állam sportolói vettek részt. Összesen 132 olimpiai és 43 világrekord született. Ugyancsak csúcs, hogy 87 ország szerzett érmet, első ízben ért el dobogós szereplést olimpián Afganisztán, Mauritius, Tádzsikisztán és Togó. Első aranyérmét szerezte Bahrein, Mongólia és Panama, India pedig első egyéni olimpiai bajnokságának örülhetett. Minden eddiginél többen látták az olimpiát szerte a világon, és ez volt az első az olimpiák történetében, amelynek digitális közvetítése az egész világra kiterjedt. A játékok rekordnézettséget értek el Kínában és az Egyesült Államokban.
2008.08.24. 08:05
 
 
Lócsókolás közös fogyásért
Lóval váltott csókot egy megyei önkormányzat vezetője az Egyesült Államokban, mert beosztottai többet fogytak, mint a megyei kórház dolgozói. A lócsók fogadás tétje volt: a két testület már évek óta fogyásversenyezik, váltakozó eredménnyel és nem túl nagy eltéréssel. A viadal ellenére még nem fogytak le és el teljesen, de az utóbbi egy esztendőben szűk két mázsányit könnyebbedtek, pár dekával többet, mint a kórháziak. Ha az utóbbi könnyebbedtek volna jobban, akkor az ő igazgatójuknak kellett volna csókot váltania a kijelölt lóval. Az önkormányzati vezető a csók előtt igen mély levegőt vett és a következőt mondta Renónak, a lónak: "Neked biztos jobban fog esni, mint nekem".
2008.08.24. 05:40
 
 
12 óra szabadság két börtönbüntetés között
Szabadulása után röpke 12 órával már ismét rács mögé került egy notórius autótolvaj az Egyesült Államokban. A 22 éves férfi előzőleg is kocsilopásért ült és becsülettel letöltötte büntetését. Nem sokkal azután, hogy kiléphetett a börtön kapuján, megint ellopott egy autót és a rendőrség csak hosszas, bár igen gyors - helyenként 170 kilométer/órás - üldözés után tudta elfogni.
2008.08.24. 05:04
 
 
Szervezetének optimalizálásra keres vállalkozót az ÁAK
A stratégiájával összhangban lévő szervezetoptimalizálási lehetőségek kialakítására írt ki tendert az Állami Autópálya Kezelő Zrt., a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az ajánlattevőnek szakértői, tanácsadói támogatást kell nyújtania a menedzsment részére, amely tanulmány elkészítését jelenti. Ajánlatot az a társaság tehet, amelynek az elmúlt három üzleti évben - évente - legalább 8 millió forgalma származott szervezetoptimalizálási tanácsadásból. A referenciák között kell lennie egy olyannak, amelynél a szervezetoptimalizálási tanácsadást legalább 500 fős magyar cégnek nyújtotta az ajánlattevő, és a javaslatai között szerepelt kiszervezés, valamint üzletág leválasztás is.
2008.08.24. 04:34
 
 
MNB: hétfőn sem vár kamatváltoztatást a piac
Az elemzők egybehangzó véleménye szerint nem változtat a jelenlegi 8,5 százalékos alapkamaton a monetáris tanács hétfői ülésén, amely után közzéteszik a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentésének frissített változatát is. Augusztusban még nem csökkenti a jelenlegi 8,5 százalékos alapkamatot a monetáris tanács - vélik egyöntetűen a Reuters friss felmérésében részvevő elemzők, aki ugyanakkor megosztottak a kamatciklus jövőjével kapcsolatban: kilenc szakértő szerint a következő lépés kamatcsökkentés lesz, míg másik kilenc elemző úgy véli a decembert is 8,5 százalékos kamattal zárja a jegybank.
2008.08.24. 04:32
 
 
Fél százalékos a felszámolási arány az utazásszervezésben
Az idén az első félévben az 1.707 utazás szervező cégből 8-at számoltak fel, ami az ágazatban dolgozó cégek kevesebb mint fél százaléka - közölte az Opten Céginformációs Kft. Az adatok elemzése alapján a céginformációs cég szakemberei úgy vélik, hogy az utazásszervezés az egyik legstabilabb szektor a magyar gazdaságban, az utazásszervező cégek száma stabilan, évről-évre 4 százalék körüli mértékben emelkedik. A közlemény szerint az utazási ágazatban a rendesen, végelszámolással megszűnő cégek száma sokkal nagyobb, mint a felszámoltaké. Az utazásszervezőknél 2,5 végelszámolásra jut egy felszámolás szemben az országos nagyjából egy az egyhez aránnyal.
2008.08.24. 04:18
 
 
A szövetségi kapitány szerint az amerikai vízilabdacsapatot nehéz megverni
Az amerikai férfi vízilabda-válogatott fantasztikus formában van, nehéz megverni - nyilatkozott Terry Schröder szövetségi kapitány a The New York Timesnak szombaton. Az amerikai csapat a 2000-ben (Sydney), majd 2004-ben (Athén) is aranyérmes magyar válogatottal küzd meg az olimpiai elsőségért vasárnap Pekingben. Az újság szerint a magyarok a favoritok, Schröder azonban figyelmeztetett: ne becsüljék alá játékosait. "Csak egy mérkőzésről van szó, és lehet, hogy most jobbak leszünk" - mondta bizakodóan az amerikaiak esélyeit latolgatva. A Times szerint az amerikaiak valószínűtlen győzelmi sorozatot produkáltak - az elődöntőben Szerbiát verték meg 10:5-re -, így jutottak be 20 év óta először a döntőbe.
2008.08.24. 01:04
 
 
Biden: Amerika nem engedhet meg még négy év Bush-kormányzást
Az Egyesült Államok nem engedhet meg magának még négy évet a George W. Bush és John McCain-féle kormányzásból - jelentette ki Joe Biden szenátor, a leendő demokrata párti alelnökjelölt. "Ezek rendkívüli idők, ez egy rendkívüli választás (...) s talán az utolsó alkalom, hogy helyreállítsuk Amerika szellemét" - fogalmazott a 65 éves szenátor, akiről aznap hajnalban tudta meg Amerika, hogy Barack Obama mellett alelnökjelölt lesz. Obama, a valószínű demokratapárti elnökjelölt és választott társa először lépett együtt közönség elé egy választási nagygyűlésen az Illinois állambeli Springfieldben.
2008.08.24. 00:57
 
 
Elkezdődhet az oktatás a gazdagréti iskolában
Szeptemberben elkezdődhet az oktatás abban a XI. kerületi iskolában, amelynek szombat hajnalban kigyulladt a tetőszerkezete - mondta el az intézmény gazdasági vezetője az MTI megkeresésére. Szeptemberben 1-től indul a tanítás, semmi akadálya nem lesz, az eszközeink épek - közölte Németh Erzsébet, a gazdagréti Szent György Média és Informatikai Felsőfokú Szakképző Iskola gazdasági vezetője. Hozzátette: a károk mértékéről még nem tud nyilatkozni. Elmondta, hogy a tűz az iskola nem használt oldalsó bejáratánál lévő lépcsőfeljárónál keletkezett, ahol hajléktalanok telepedtek le.
2008.08.23. 21:08
 
 
Horogkereszteket rajzoltak a berlini holokauszt-emlékműre
Meggyalázták a nácizmus európai zsidó áldozatainak emléket állító berlini holokauszt-emlékművet: hét kőtömbjén tizenegy horogkeresztet találtak - közölte a rendőrség. A vörös és fekete színű náci jelképeket az egyik leglátogatottabb berlini emlékmű egyik őre fedezte fel. A legkisebb horogkeresztek 20, a legnagyobbak pedig 60 centiméteresek voltak - tudatta közleményében a rendőrség, amely vizsgálatot indított az ügyben. A Berlin szívében 1,9 hektáron elterülő emlékműben egymástól 95 centiméteres távolságra elhelyezett, 2711 szürke, különböző magasságú antracit kőtömb áll. 2005-ben történt megnyitása óta több mint 7 millió látogatója volt.
2008.08.23. 20:40
 
 
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: szenzációs győzelem az olaszok ellen
A magyar férfi kosárlabda-válogatott fantasztikus mérkőzésen, szenzációs, 68-64-es győzelmet aratott az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában az olasz csapat ellen. Eredmény, A csoport, 2. forduló: Magyarország-Olaszország 68-64 (20-23, 22-10, 11-22, 13-9), magyar pontszerzők: Báder 15, Németh 12, Trepák 11, Molnár 10, Sitku 10, Simon B. 4, Horváth 4, Fodor 2. Megilletődötten kezdte a mérkőzést a magyar válogatott, ám az első időkérés után magára talált a csapat és tartani tudta a tempót a tavalyi spanyolországi Európa-bajnokságot megjárt olaszokkal.
2008.08.23. 20:05
 
 
A NATO ismét az orosz csapatok Grúziából történő kivonását sürgeti
A NATO szombaton ismét sürgette, hogy az orosz csapatok vonuljanak az augusztus 6. előtti állásaikba - közölte egy illetékes. "Álláspontunk, hogy a (csapatoknak) vissza kell vonulniuk az augusztus 6. (a dél-oszétiai konfliktus kezdete) előtti állásaikba" - közölte Carmen Romero, az észak-atlanti szövetség szóvivője. Továbbra is sürgetjük a tűzszünet maradéktalan betartását - tette hozzá. Oroszország pénteken kivonta harckocsijait, tüzérségét és gyalogosait a grúz terület belsejéből, és úgy ítélte meg, hogy ezzel eleget tett a francia közvetítéssel elfogadott tűzszüneti egyezménynek.
2008.08.23. 17:41
 
 
Két ügyet mosnak össze a szlovákiai "rendszámbizniszről" szóló cikkben
Két, egymástól különböző ügyet mos össze az egyik pozsonyi napilap "rendszámbizniszről" szóló cikke - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő. Az egyik ügy arról szól, hogy magyar autókra szlovák rendszámot szereznek azért, hogy Magyarországon ne kelljen adót fizetni; a másik ügy viszont a révkomáromi Selye János Egyetemért Alapítvány magyarországi támogatásával kapcsolatos - mondta a kormányszóvivő a pozsonyi Új Szó szombati számában megjelentekkel kapcsolatban. Daróczi Dávid azt is közölte, hogy a rendszámokkal kapcsolatban bűncselekményt gyanítanak egyesek, és ezért a vám- és pénzügyőrség vizsgálatot folytat ebben az ügyben.
2008.08.23. 16:35
 
 
Lezárult a magyar-szlovák miniszterelnöki találkozó előkészítése
Továbbra sem lehet tudni, mikor és hol kerül sor Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák kormányfő találkozójára, annyi azonban bizonyossá vált, hogy ezt megelőzően a két miniszterelnök informális-baráti találkozóra tart, de ennek időpontját és helyszínét majd csak a kormányfők személyes megállapodása után kormányszóvivőik fogják bejelenteni. A miniszterelnökök találkozójának előkészítéséről szombaton Szlovákiában, az Érsekújvárhoz közeli Tardoskedden újra egyeztető találkozót tartott Kiss Péter kancelláriaminiszter és szlovák kollégája, Dusan Caplovic miniszterelnök-helyettes abból az alkalomból, hogy a nagyközség önkormányzatának vendégeként részt vettek a falu Szent István-napi ünnepségén.
2008.08.23. 16:22
 
Átlépte az egymilliárdot a használatban lévő PC-k száma
Átlépte az egymilliárdot a használatban lévő személyi számítógépek száma a világon. A fejlődő térségekben tapasztalható rohamos növekedésnek köszönhetően a kétmilliárdos küszöböt előreláthatólag 2014-ben sikerül átlépni - írja a Gartner piackutató vállalat tanulmánya.
2008.08.23. 15:58
 
 
Merkel regionális konferenciát akar Grúziáról, lehetőleg Oroszország nélkül
Angela Merkel német kancellár regionális konferencia összehívását szeretné Grúzia szomszédjainak részvételével, de lehetőleg Oroszország nélkül - közölte a kormány sajtóosztályának egyik szóvivője. A Der Spiegel című német hetilap hétfőn megjelenő számában arról ír, hogy Merkel az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Franciaország elnökének, Nicolas Sarkozynek tette ezt a javaslatot. A szóvivő szerint Oroszország valóban nem szerepel azoknak az országoknak a listáján, amelyeknek ezen a konferencián Angela Merkel szerint részt kellene venniük. Elvben egyetlen országot sem lehet azonban eleve kizárni a konferenciáról - pontosított a szóvivő.
2008.08.23. 15:30
 
 
"Iskola rendőre" program szeptembertől
A szeptemberi iskolakezdéstől indítja útjára az Országos Rendőr-főkapitányság az "iskola rendőre" elnevezésű programot, amelynek alapvető célja, hogy minden általános iskolának legyen egy "saját rendőre", aki közvetlen kapcsolatot tart az intézmény vezetésével, a szülőkkel és a tanulókkal - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi igazgatója. Váradi Károly ezredes elmondta: a program az általános iskolai oktatásra épül, az "iskola rendőre" alkalmanként részt vesz osztályfőnöki órákon, órát tart a tanulóknak a baleset- és a bűnmegelőzésről, s bekapcsolódik a diákok egyes, iskolai tanórákon kívüli szabadidős programjaiba is.
2008.08.23. 14:30
 
 
Konzervatív fordulatra van szükség a gazdaságban Dávid Ibolya szerint
A többségbe került ellenzék előtt a lehetőség, hogy megvalósítsa kampányígéreteit, elérje az adók és járulékok csökkentését - mondta az MDF elnöke szombaton Szombathelyen. Dávid Ibolya szerint a gazdasági szakemberek is egyetértenek a konzervatívok programjának elképzeléseivel. A pártelnök sajtótájékoztatóján kijelentette, az elmúlt hónapok alatt bebizonyosodott, hogy a kisebbségi kormány ebben a formában nem alkalmas az ország vezetésére. Ugyanakkor kételyét fejezte ki az SZDSZ ellenzékiségével kapcsolatban, a liberális párt ugyanis - mint mondta - megtartott néhány kormányzati pozíciót, így az állami vállalatok igazgatótanácsi tagságait és a külképviseleti tisztségeket.
2008.08.23. 13:33
 
 
Kamerák az olasz taxikban
Július közepétől 117 milánói taxiban működik olyan videokamera, amely a jármű egész belsejét - beleértve az utast is - befogja. A 2400 eurós (565 ezer forint) felszerelési költségből 1000 eurónyit (235 ezer forint) az önkormányzat finanszíroz. A cél a taxisok és az utasok biztonságának garantálása - írta a Corriere della Sera. A város egymillió eurót tartalékol erre a célra, ennek az összegnek eddig 15 százaléka fogyott el. A taxisok egy része lelkes, mások viszont attól tartanak, hogy a város ezen az úton működésük szabályosságát is ellenőrizni akarja. A város biztonságáért felelős tanácsnok kijelentette: büszke arra, hogy Milánó Olaszország "leginkább videóellenőrzött" városa.
2008.08.23. 13:28
 
Grúzok tiltakoznak Potiban az orosz jelenlét ellen
Mintegy ezer grúz tiltakozott ingerülten szombaton Poti stratégiai fontosságú fekete-tengeri kikötővárosban az ellen, hogy közvetlenül a kikötő mellett vagy húsz orosz katona posztol. Nem sokkal korábban Moszkvában Anatolij Nogovicin, az orosz vezérkari főnök helyettese közölte, hogy az orosz alakulatok akkor is járőrözni fognak Potiban, ha az kívül van az Abházia (szakadár grúz terület) elé vont ütközőövezeten. Az orosz katonák, akik lövészárkokat ástak őrhelyükön, azzal válaszoltak a tiltakozó tömegnek, hogy ők békefenntartók.
2008.08.23. 13:10
 
 
SZDSZ: három év alatt ezer-ezer milliárdos adó- és kiadáscsökkentést
Csak akkor lehet komolyan venni a kormány gazdasági programját, ha abban a következő három évre legalább ezermilliárd forintos adó- és ugyanekkora mértékű állami kiadáscsökkentés szerepel - mondta Kóka János az MTI-nek. Az SZDSZ frakcióvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök várhatóan augusztus 25-én, hétfőn hozza nyilvánosságra terveit. Kóka János szerint most ki fog derülni, hogy a kormány versenyben akar-e maradni, kormányozni akar, "vagy már feladta" és a miniszterelnök csak a túlélésre játszik. Kóka szerint legfőbb ideje annak, hogy végre a kormány is belássa, hogy Magyarországon fordulatra van szükség.
2008.08.23. 12:55
 
 
Intézkedéseket kérnek a gazdálkodók az almaügyben
Szigorúbb minőségellenőrzést, hathatósabb piacvédelmet, továbbá a külföldi tulajdonú feldolgozók állami támogatásának felfüggesztését kérte Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől, valamint Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) szövetségi igazgatója, valamint Czomba Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton Budapesten az almatermelő szabolcsi gazdák nevében. Az agrár-érdekképviseleti vezető, valamint a fideszes politikus sajtótájékoztatón számolt be az újságíróknak a jelenlegi szabolcsi almahelyzetről.
2008.08.23. 12:11
 
 
Ötórás a várakozás a röszkei határátkelő belépő oldalán
A szabadságukról hazatérő török és szerb vendégmunkások miatt jelentős, mintegy ötórás várakozásra kell számítani szombat délelőtt a röszkei határátkelő belépő oldalán; a kilépés egyelőre folyamatos - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Tuczakov Szilvána elmondta: a gyorsabb határátlépés érdekében az utazóknak elsősorban a tompai átkelőt javasolják, mivel ott folyamatos az átlépés, de lehetőség van a tiszaszigeti határátkelő használatára is. Az utóbbit csak a magyar és a szerb állampolgárok használhatják reggel 8-tól este 6-ig. Itt is azonban egy órát kell várakozni az átkelésre - tette hozzá.
2008.08.23. 11:45
 
 
Egy fiú ikerpárt mentettek ki szombat hajnalban a Balatonból
Egy horgásznak köszönheti az életét egy 18 éves fiú ikerpár, akiket szombaton hajnalban mentettek ki a Balatonból, miután még péntek este egy gumimatracon próbáltak meg átkelni Balatonboglárról az északi partra - mondta el Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-nek. Az ikerpár meg akarta spórolni a vonatutat, ezért pakolta fel két sporttáskáját és hátizsákját egy matracra, és indult el a Balaton északi partja felé, kézzel evezve, péntek este 9 óra után - mondta a szóvivő. Hozzátette: a vízi mentőket hajnali három órakor riasztotta egy horgász azzal, hogy segélykiáltásokat hall a víz felől, Révfülöp közelében.
2008.08.23. 11:40
 
 
Peking 2008: aranyérmes a Kovács, Janics kajakkettes 500 méteren
A Kovács Katalin, Janics Natasa kajakpáros remek, magabiztos versenyzéssel megvédte címét 500 m-en a pekingi olimpián, s ezzel megszerezte a magyar küldöttség második aranyérmét. Az egyesben nagy meglepetésre csak negyedikként végzett Kovácsnak szűk egy órája volt az egyes után, hogy "áthangoljon" a párosra, a duó tagjai azonban már rutinosnak számítanak ebben a műfajban, igaz, négy éve, Athénban fordított volt a szereposztás. Akkor Janics indult - és nyert - egyesben, Kovács pedig "melegítette" számára a hajót, hogy aztán közösen diadalmaskodjanak a páros számban is.
2008.08.23. 11:25
 
 
Peking 2008: negyedik a Kammerer, Kucsera kajakkettes 500 méteren
A pénteken, 1000 m-en csalódást keltve csak ötödikként zárt Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakpáros 500 m-en is lemaradt a dobogóról a pekingi ötkarikás játékokon, a rövidebb távon negyedik lett. A rutinos, negyedik olimpiáján szereplő és háromszoros bajnok Kammerer - a magyar csapat zászlóvivője - újonc társával egyértelműen azzal a céllal érkezett a kínai fővárosba, hogy a hosszabb távon a dobogó legfelső fokára állhasson, s miután ez nem sikerült, már csak az 500 m maradt számukra, hogy legalább éremmel távozzanak a játékokról.
2008.08.23. 10:51
 
 
Grúzia pénzsegélyt kért a Nemzetközi Valutaalaptól a károk felszámolásához
Grúzia pénzsegélyt kért az orosz invázió okozta károk felszámolásához a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) - közölte a hét végén John Lipsky, az IMF vezérigazgatójának első helyettese. A grúz hatóságok kérték a nemzetközi pénzügyi szervezettől, hogy küldjön ki a helyszínre egy szakértői csapatot, amely megvizsgálja a valutaalap pénzeszközeinek felhasználási lehetőségeit. "Szakértőink már ott vannak Tbilisziben, vagy holnap érnek oda" - mondta Lipsky pénteken. Apadni látszik a külföldi beruházók Grúzia iránti érdeklődése a térségben kirobbant háború kezdete óta.
2008.08.23. 10:44
 
 
Peking 2008, kajak: Vereckei Ákos hatodik K-1 500 méteren
Vereckei Ákos a hatodik helyen végzett a férfi kajak egyesek 500 méteres távján a pekingi olimpián. A négyesben kétszeres ötkarikás aranyérmes magyar klasszis egy előfutam-győzelemmel, majd egy rendkívül szoros csata után elért középfutamos harmadik hellyel kvalifikálta magát a fináléba, amelyet kis túlzással csillagok háborújának is lehetett titulálni. A rajtnál nagyobbnál nagyobb nevek készülődtek, többek között a legnagyobb favoritnak tartott, címvédő és aktuális világbajnok kanadai Adam van Koeverden, a pénteki 1000 m-en diadalmaskodó brit Tim Brabants, s a mögötte második norvég Eirik Veraas Larsen, az idei Eb-n bronzérmes orosz Anton Rjakov és a legjobb idővel döntőbe került horvát Stjepan Janic.
2008.08.23. 09:35
 
 
Peking 2008, női kézilabda: negyedik lett a magyar csapat
Negyedik helyen végzett a magyar női kézilabda-válogatott a pekingi olimpián, miután a bronzmérkőzésén 33-28-ra kikapott a Koreai Köztársaság csapatától. A 3. helyért: Koreai Köztársaság-Magyarország 33-28 (13-15), Peking, 8000 néző. Magyarország: Pálinger Katalin - Pigniczki Krisztina 1, Görbicz Anita 5, Szamoránsky Piroska 1, Kovacsicz Mónika 2, Hornyák Ágnes 3, Tomori Zsuzsanna 1, csere: Ferling Bernadett 7, Tóth Tímea 3/3, Bódi Bernadett, Borbás Rita 5. A dél-koreai gólszerzők: Mun 10, Hong 8/6, Park 5, Kim O. 4, An 3, Csoj 1, Huh 1, Kim C. 1. Hétméteres: 6/6, illetve 3/3. Kiállítás: 6, illetve 14 perc.
2008.08.23. 09:01
 
 
Tűzharc volt Pakisztán északnyugati részén, 39 halott
Harmincöt iszlamista szélsőséges halt meg szombaton pakisztáni katonákkal vívott tűzharcában az ország északnyugati részén elterülő Szvat-völgyben. Négy katona is elesett a szélsőséges fegyveresek által kezdeményezett tűzharcban - közölte a pakisztáni hadsereg sajtóhivatalának egy illetékese. Az iszlamista fegyveresek röviddel azután ütöttek rajta a hadsereg egyik járőrosztagán, hogy egy öngyilkos merénylő nekihajtott egy rendőrőrs épületének az Északnyugati határvidék tartományban elterülő Szvat-völgy egy másik szektorában, megölve nyolc rendőrt.
2008.08.23. 08:16
 
 
Biden szenátort választotta ki alelnökjelöltjéül Barack Obama
Nem hivatalos közlés szerint Joseph Biden delaware-i szenátort választotta ki alelnökjelöltjéül Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltje. Egy a saját nevének elhallgatását kérő demokrata párti tisztségviselő fedte fel az alelnökjelölt nevét az amerikai AP hírügynökségnek. Obama kampánystábja azt ígérte, hogy szombaton reggel hivatalosan bejelentik az illinois-i szenátor péntek este meghozott döntését. (Azt már pénteken jelentették az amerikai tömegtájékoztató eszközök, hogy Obama döntött alelnökjelöltjének személyéről, de akkor még nem közölték, hogy kire esett a választása.) Napokon át intenzív találgatások folytak az amerikai sajtóban Obama "párjáról".
2008.08.23. 07:57
 
 
Peking 2008: Vajda viszi a magyar zászlót a záróünnepélyen
A magyar csapat vezetése Angyal Zoltán kajak-kenus szövetségi kapitánnyal egyetértésben Vajda Attilát, a pekingi olimpia első magyar aranyérmesét jelölte ki a vasárnap esti záróünnepély zászlóvivőjének. A magyar zászlót így a nyitó után a záró ünnepségen is kajak-kenus viheti, hiszen az augusztus 8-i megnyitón Kammerer Zoltán vonulhatott be a Nemzeti Stadionba a lobogóval. A MOB tájékoztatása szerint a kajak-kenu versenyzőkre szombaton hosszú nap vár: délutáni döntők után a csapat együttesen keresi fel a Long Mai üdülőközpontban a magyar szurkolótábort, hogy személyesen és közvetlenül is köszönetet mondjanak a rendkívül lelkes biztatásért.
2008.08.23. 07:41
 
 
Óriás törpeharcsafogás Barbie-s bottal
Lányunokája rózsaszín játékpecabotjával fogott rekordméretű törpeharcsát egy férfi Észak-Karolina államban: a 10 kilós hal hosszabb, mint a karácsonyra kapott Barbie-s műanyagbotocska. Előbbi 81 és fél centis, utóbbi pedig csak 76. Az unoka csupán kis időre adta át játékbotját nagyapjának, míg vécére ment. A férfi nem is vette komolyan az őrzést, ám másodpercek múlva már fordult a kocka. Nemcsak hogy hatalmas harcsa akadt a játékbotra, hanem egyenesen minden idők legnagyobbja az államban.
2008.08.23. 06:39
 
 
Letartóztatás könyvtári késedelemért
Könyvtári késedelemért tartóztatott le és vett bűnügyi nyilvántartásba a rendőrség egy fiatal nőt az Egyesült Államokban. A hölgy két - nem túl értékes - könyvet nem vitt vissza időre, és nem foglalkozott a könyvtár felszólító leveleivel, sem pedig az utolsó cseppel a pohárban: a bírósági idézéssel. Ezért aztán igencsak meglepődött, amikor otthonába becsengettek a rendőrök letartóztatási paranccsal, megbilincselték és elvitték a rendőrségre, ahol ujjlenyomatokat vettek tőle és lefényképezték szemből, profilból, ahogy minden bűnözőt szokás. A nőnek végül 30 dollárjába került a könyvtári bírság, anyjának meg 172-be, hogy kihozassa a fogdából, azaz összesen 28 ezer forintnyi pénzük bánja a dolgot.
2008.08.23. 06:33
 
 
Az elefánt jobb számtanból, mint az ember
Az elefánt jobban számol, mint az ember - állítják japán kutatók. Az eredményhez az állatok szeme láttára két vödörbe almákat ejtettek, nem egészen ugyanannyit mindegyikbe, azután választásra bírták az elefántokat: el kellett találniuk, hogy melyik vödörben van több több alma, majd többször a vödrök mellé is ejtettek néhány gyümölcsöt és megint választattak az állatokkal vödröt. Mindez után emberekkel is végigcsináltatták ugyanezt. A végeredmény: az elefántok 74 százalékban választották a több almás vödröt, az emberek csak 67 százalékban találták el.
2008.08.23. 06:05
 
 
Kigyulladt egy iskola teteje a fővárosban
Kigyulladt egy iskola épületének tetőszerkezete hajnalban a fővárosban - közölte a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője. A főváros XI. kerületében, Gazdagréten a Szent György Informatikai és Média felsőfokú szakképző iskola épületének fa tetőszerkezete mintegy 300 négyzetméteres területen kapott lángra - mondta Molnár Péter. Hozzátette: az épület belsejére nem terjedtek át a lángok. Közölte: a tűzoltók öt vízsugárral és egy kosaras vízágyú sugárral a lángokat megfékezték, majd megkezdték az utómunkákat. Mint a szóvivő mondta, személyi sérülésről a tűzoltóknak nincs tudomása. A tűz okának vizsgálata megkezdődött.
2008.08.23. 05:51
 
 
Túl kövér a gyilkos a bírósághoz
Kövérsége miatt nem tudnak egy gyilkossággal vádolt nőt bíróság elé citálni és börtönbe zárni Texasban. A 27 éves korára 4 és fél mázsás nőt 2 esztendős unokaöccse agyonverésével gyanúsítják. Csakhogy még a bírósági tárgyalásra sem tudják elcipelni, nem hogy a börtönbe. A nő egyszerűen ki sem fér az ajtón, már jó ideje kényszerű szobafogsában él, sőt, egyenesen ágyrab. Szökésétől így aztán nemigen kell tartani, a seriff őrizetbe sem vette, bár inkább azért, mert állandó orvosi kezelést kell kapnia a nőnek, különben meghal.
2008.08.23. 05:40
 
 
Brit villanykörtedoyen: 70 éve szolgál
Hetven éve nem kellett cserélnie egy villanykörtéjét egy asszonynak Nagy-Britanniában. De nem azért, mert sosem kapcsolta fel a lámpát. Becslése szerint vagy 600 ezer órán át világított eddig az izzó, mégsem égett ki. Lakásában a többit ugyanakkor gyakran kellett és kell cserélgetnie. "A mostani dolgok drágák és nem tartanak sokáig. Ez az öreg villanykörte jól mutatja, hogy milyen jól megcsinálták a dolgokat régen" - mondta a Daily Mirror című brit lapnak. A 70 éves izzó amúgy messze nem világrekorder: az Egyesült Államokban 107 éve világít egy tűzoltósági villanykörte, ráadásul állandóan, bár röpke megszakítással.
2008.08.23. 05:10
 
 
A közigazgatással kapcsolatos elégedettséget vizsgáltatja az NFÜ
A közigazgatással kapcsolatos lakossági és a vállalkozói elégedettségét vizsgáltatja meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ). Az erről szóló tender-felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg, eszerint a munka közvélemény-kutatással indul és záró tanulmánnyal végződik. A közigazgatással kapcsolatos véleményalkotás a kiírás szerint kiterjed az ügyintézés mellett az alkalmazott jogszabályok egyszerűségére, alkalmazhatóságára, de vizsgálni kell a tisztviselőkkel kapcsolatos elégedettséget is. Az ajánlattevőtől elvárják az elmúlt két üzleti évről nyereséges mérleget tudhasson magáénak.
2008.08.23. 04:26
 
 
Módosultak az európai uniós támogatások felhasználásának szabályai
Konzorciumok is pályázhatnak európai uniós támogatásra, a valótlan adatot közlő pályázó nem támogatható - egyebek mellett ezeket a szabályokat is tartalmazza a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, valamint a pénzügyminiszter együttes rendelete, amely a Magyar Közlönyben jelent meg. A mostani rendelet azt a 2006-ban született jogszabályt módosítja, amely a 2007-2013 közötti időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások felhasználásának szabályait tartalmazza. Kiegészítésként került be a szabályok közé az, hogy a projekt megvalósítására létrehozott konzorcium is nyújthat be pályázatot.
2008.08.23. 04:22
 
 
Brown és Blair is halálos fenyegetéseket kapott egy terroristacsoporttól
Gordon Brown miniszterelnök és elődje, Tony Blair elleni halálos fenyegetések ügyében indított nyomozás során került a brit rendőrség látókörébe az a három férfi, akiket egy héttel ezelőtt vettek őrizetbe terrorizmus gyanújával Anglia északi részén - jelentette a BBC hírszolgálata. A két politikus elleni halálos fenyegetéseket januárban jelentette meg egy iszlamista portálon a magát "Al-Kaida Nagy Britanniában" nevezett csoport. A szervezet öngyilkos merényletekkel fenyegette meg Brownt és Blairt, ha London nem vonja vissza csapatait Irakból és Afganisztánból. Emellett a csoport követelte a brit börtönökben fogva tartott muzulmán foglyok szabadon bocsátását.
2008.08.23. 04:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312[2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista