2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Barack Obama megkapta az első hírszerzési tájékoztatást a kormánytól
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt múlt hét óta hivatalos elnökjelöltje megkapta az első hírszerzési tájékoztatást a kormánytól, és az elnökjelöltséget csütörtök este elfogadó republikánus John McCaint is hamarosan tájékoztatják. Obamát Chicagóban tájékoztatta a 16 amerikai kémszervezet tevékenységét koordináló Michael McConnell nemzeti hírszerzési igazgató, aki hetente hatszor George Bush elnöknek is jelentést tesz. Mint Thomas Fingar, McConnell helyettese elmondta, az amerikai felderítő szervek hozzákezdtek a világ különböző országaiból érkező jelentések újraelemzéséhez és frissítéséhez, hogy a januárban hivatalba lépő új amerikai elnök azonnal átfogó képet kaphasson.
2008.09.04. 21:05
 
 
Először jutottak be külföldi katonai megfigyelők a Dél-Oszétia körüli övezetbe
Első ízben jutottak be nemzetközi katonai megfigyelők csütörtökön az orosz hadsereg által a Dél-Oszétia körüli grúz területen létesített ütközőövezetbe azóta, hogy Grúzia és Oroszország a múlt hónapban fegyveres konfliktusba keveredett egymással a szakadár Dél-Oszétia hovatartozása miatt. Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) közleményben tudatta: fegyvertelen katonai megfigyelői járőröztek az övezetben. A nyugati országok nyomásgyakorlásával dacolva Oroszország mindeddig nem engedett be megfigyelőket a területre, ahol Grúzia állítása szerint déloszét félkatonai csoportok grúz falvakat fosztottak ki és gyújtottak fel. Az EBESZ közölte, hogy megfigyelői a Karaletiből Megrevekiszibe vezető úton járőröztek.
2008.09.04. 19:58
 
 
Pars óvatos, 50-50 százalék esélyt lát az ezüstéremre
Pars Krisztián egyelőre nagyon óvatos és úgy látja: a pekingi olimpia kalapácsvető döntőjében előtte végzett két fehérorosz atléta doppingesetében bármilyen döntés születhet. Már csak elővigyázatosságból is azt mondom, hogy 50 százalék az esélye annak, hogy elveszik tőlük az érmeket és 50, hogy nem - nyilatkozta az MTI-nek a szombathelyi dobóatléta, aki a kínai fővárosban második Vagyim Gyevjatovszkij és harmadik Ivan Tyihon bűnössége esetén olimpiai ezüstérmes lehetne. A 26 éves Pars elmondta, próbál nem foglalkozni az üggyel, de természetesen nem tudja függetleníteni magát az eseményektől.
2008.09.04. 19:51
 
 
A MOB október 3-án értékeli az olimpiai szereplést
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége október 3-án tartja soron következő ülését, a közgyűlést pedig október 18-ra hívták össze. Mindkét tanácskozáson a pekingi ötkarikás játékok értékelése áll majd a napirend középpontjában. A MOB tájékoztatása szerint az olimpián részt vett sportágak szakszövetségeinek szeptember 17-ig kell benyújtaniuk az elnökségük által jóváhagyott, részletes, elemző jelentéseiket, amelyekben 12 kérdésre kell választ adniuk. Mindenek előtt a felkészülési programban kitűzött eredményességi célokat és azok teljesítését, valamint a versenyzők, csapatok teljesítményének értékelését, az eredményesség vagy a sikertelenség okainak őszinte, tárgyilagos feltárását várják el.
2008.09.04. 19:41
 
 
KÖNYV: Meztelen igazság
A harmincas éveiben járó Sally nyakig ül a pácban. Munkahelyén maradi kollégái nem hagyják érvényesülni, és barátja, Will is lapátra teszi. Újdonsült szerelme, Marcus csak további bonyodalmakat okoz - a jóképű srácról csak számos vad szeretkezés után derül ki, hogy még a tizennyolcat sem töltötte be.
2008.09.04. 19:27
 
 
Az Audi kifejlesztette az R8 versenyváltozatát
Ingolstadt – Az Audi R8 500 lóerős GT3-változatával az Audi Sport 2009 őszétől első ízben kínál kifejezetten az ügyfélsport céljaira kifejlesztett versenyautót. Az AUDI AG ügyfélsport-programjának logisztikai és gyártási feltételeit Ingolstadtban, Neckarsulmban és Győrben az elkövetkező hónapok során kívánják megteremteni.
2008.09.04. 19:22
 
 
Magyar Kupa: hosszabbítás után jutott tovább a Siófok
A Siófok hosszabbítás után jutott tovább a Szentlőrinc ellenében a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójából. Eredmény, 3. forduló (a 32 közé jutásért): Szentlőrinc (III. osztályú)-BFC Siófok 0-2 - hosszabbítás után.
2008.09.04. 19:17
 
 
Ismét gránátokat találtak a Margit híd közelében
Gránátokat és tüzérségi eszközöket találtak a Margit híd közelében a Batthyány tér felé vezető oldalon, a hídtól mintegy 200 méterre, forgalmi fennakadás nincsen - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese csütörtökön délután az MTI-t. Harnócz Gyula őrnagy tájékoztatása szerint alkotóelemeikre szétszedett eszközökről van szó. Az első vizsgálatok szerint a tűzszerészek éjjel három órakor kezdik meg a tárgyak részletes vizsgálatát - tette hozzá.
2008.09.04. 18:25
 
„Music in Exile - Száműzött zene”
Az idei Zsidó Nyári Fesztiválon három hangverseny is emléket állít a Holokauszt áldozatául esett, vagy emigrációba kényszerített zeneszerzőknek. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel együttműködésben megvalósuló „Music in Exile” (Száműzött zene) program koncertjeire szeptember 5-én és 6-án a Régi Zeneakadémián, szeptember 7-én pedig a Bartók Emlékházban kerül sor.
2008.09.04. 18:21
 
 
Britney Spears nyitja meg az MTV zenei díjkiosztó gálát
Britney Spears nyitja meg az MTV zenei televízió éves díjkiosztó gálaestjét, tavalyi botrányos fellépése ellenére. Van Toffler, az MTV elnöke a hír bejelentésekor úgy fogalmazott, hogy ezúttal nem egy előadásról lesz szó, hanem valami "mulatságos és váratlan" történik majd a vasárnap esti show-műsorban. A "váratlan" jelző talán a legfinomabb megfogalmazása annak, amit az egzaltált sztárénekes művelt a tavalyi gálán, amikor kínosan összeszedetlenül botladozta végig a színpadon a Gimme More című slágert. Spears azonban közleményében tudatta, hogy igenis várja már, hogy az MTV-gála pódiumáról köszönthesse ismét rajongóit, egyébként meg hogyan lehetne nélküle elképzelni a zenei díjak kiosztásának 25. évfordulóját.
2008.09.04. 18:18
 
 
Varázslatos Őstenger kiállítás
2008. szeptember 13-val, Őstenger címmel varázslatos időszaki kiállítás nyílik a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, mely a tengerek 4600 millió éves történetét interaktív módon, tudáspróba és ajándékok társaságában mutatja be.
2008.09.04. 18:12
 
Paralimpia 2008: felvonták a magyar zászlót a faluban
Ünnepélyes külsőségek között felvonták a magyar zászlót Pekingben, a sportolóknak és kísérőiknek otthont adó paralimpiai faluban. A versenyzők szálláshelyének főbejáratánál lezajlott ceremónián a magyar csapat már Pekingbe érkezett minden tagja jelen volt. Hét vívó és egy erőemelő szombaton, a játékok megnyitójának napján érkezik a kínai fővárosba, velük együtt összesen 33 sportoló képviseli Magyarországot a XIII. nyári paralimpián. A részvevő 148 ország nemzeti lobogójának kialakított arénában a naplemente után tartott zászlófelvonáson sorrendben az izraeli, majd a magyar együttes vonult fel.
2008.09.04. 17:18
 
 
A Fidesz visszaköltözik a Szentkirályi utcába
A közeledő európai parlamenti választások kampányszervezési munkái miatt a Fidesz központi stábja két év után a Polgárok Házából visszaköltözik a Szentkirályi utcai irodaházba - erősítette meg Nyitrai Zsolt, az ellenzéki párt operatív igazgatója az MTI-nek. Az Index értesülése kapcsán Nyitrai Zsolt azt mondta, a Fidesz központi hivatala, a pártszervezés és a pártigazgatóság költözik vissza a Szentkirályi utcai, hat emeletes Makona-irodaházba, amely 2007 eleje óta Szövetségesek Háza néven, a Fidesszel szövetséges szervezetek - a Nemzeti Fórum, a Kisgazda Polgári Egyesület, a Magosz, a Lungo Drom és a Fidelitas - székhelye volt.
2008.09.04. 17:15
 
 
150 millió forintot érő cigarettára bukkantak a határrendészek Nagylaknál
Csaknem 36 ezer karton cigarettát találtak a magyar és román határrendészek egy Magyarországra belépni kívánó, belga rendszámú kamion rakodóterében - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A határrendészek a közös ellenőrzés során bukkantak a nagy mennyiségű cigarettára. A belépésre jelentkező kamion bolgár állampolgárságú sofőrje a papírok szerint görög szőlőt szállított Németországba. A rakomány átvizsgálásakor azonban kiderült, a szőlő csupán a rakodótérbe rejtett cigarettakartonokat fedi el. A határrendészek összesen 716 mesterkartont találtak a kamionban. Egy ilyen csomagolás 50 karton cigarettát tartalmaz, így a lefoglalt szállítmány összesen 358 ezer doboz füstölnivalót jelent. A csempészáru értéke meghaladhatja 150 millió forintot.
2008.09.04. 17:13
 
Apa lett az első klónozott kutya
Apa lett Snuppy, a világ első klónozással létrehozott kutyája, egy afgán agár: ő már természetes(ebb) úton szaporodott tovább, nevezetesen mesterséges megtermékenyítés nyomán vált két nősténykutya kölykeinek felmenőjévé - jelentették be dél-koreai tudósok. Az afgán agár sikere a szöuli egyetem közleménye szerint bizonyítja, hogy a klónozott kutya képes a reprodukcióra. A közlemény kiemeli, hogy először születtek kölykei egy klónozott ebnek. Ez azt jelenti, hogy Snuppy immár két elsőséget mondhat magának: nemcsak az első klónozott kutya, de egyben az első klónozott kutyaapa is. Az afgán agár két vele azonos fajú nőstényt termékenyített meg a tudósok segítségével, összesen tíz kölyke született, közülük kilenc életben maradt.
2008.09.04. 16:57
 
 
86 forintról akár 30-32-re csökkenhet az SMS átlagára az EU-ban
Ha megvalósul az uniós távközlési biztos terve, akkor a magyar mobil előfizetőknek az eddigi átlagosan 86 forint helyett csak 30-32 forintba kerül egy SMS küldése az unión belül - mondta Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke az MTI-nek. Pataki Dániel, aki egyben az Európai Hírközlési Hatóságok Szövetségének (ERG) is az elnöke, hozzátette: bár egyelőre még nem hivatalosak az elképzelések, üdvözlik a kiszivárgott terveket. Aláhúzta: a tervezet visszatükrözi az ERG javaslatait, amelyeket a nyáron terjesztett az uniós bizottság elé.
2008.09.04. 16:31
 
 
MSZP: új politikai keret kell az együttműködéshez
A kormányzás csak az SZDSZ-szel együtt tud működni, ezért az MSZP "tabutémák" nélküli tárgyalásra készül a liberálisokkal - tájékoztatták vezető szocialista politikusok az MTI-t. Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője valószínűsítette, hogy elmennek a tárgyalásokra, ugyanakkor kérdésesnek nevezte, milyen mandátumot kapnak a delegáció tagjai. Szocialisták politikusok szerint először a közös célokban kellene kiegyezni, és abban, hogy a választásokig hátralévő másfél év igazolhatná a koalíciós kormányzás eddigi lépéseit. A célok meghatározása után a közösen vállalható tartalom lehetne a megegyezés tárgya, majd ezt követően a két párt jövőbeni együttműködésének formája.
2008.09.04. 16:00
 
 
A heroinfüggő elefánt leküzdte káros szenvedélyét
Egy hároméves leszoktató-programot követően, immár "tisztán" térhet vissza otthonába az az elefánt, amelyet korábban heroin csempészek tartottak fogva, rászoktatva őt heroinnal átitatott banánra. A négyéves elefántbikát 2005-ben fogta be Kína délkeleti részén néhány csempész. Miután a rendőrség pár hónappal később lefülelte az illegális állattartókat és szabadon engedte a "Nagy Testvér" névre keresztelt elefántot, az láthatóan szenvedett az őt kínzó elvonási tünetektől. A drogfüggő ormányost egy vadállat-kórházba szállították Hajnan szigetére, ahol egy éven keresztül az emberek kezelése során használt metadon adag ötszörösét kapta injekció formájában.
2008.09.04. 15:55
 
 
Tiltakoznak a megállapított almaár ellen a kisebb feldolgozók
Tiltakoznak a megállapodásban rögzített 9 eurócentes ár miatt a magyar tulajdonban lévő iparialma-feldolgozó üzemek, mert szerintük az ellehetetlenülésüket okozza a kikötött összeg - közölte három Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei cég nevében Filep László, a mátészalkai ESZAT Kft. igazgatója csütörtökön az MTI-vel. A kft vezetője a mátészalkai, a nagykállói és a vajai almafeldolgozó üzem közös véleményét tartalmazó írásos nyilatkozatban azt állította: az osztrák tulajdonban lévő "Agranával kötött földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszteri alku a magyar tulajdonban lévő sűrítménygyártó gazdasági társaságok kapacitásának likvidálását jelenti".
2008.09.04. 15:29
 
 
Horváth Éva veszi át Kiss Ramóna helyét?
Horváth Éva is bevállalta! A ma megjelenő egyik heti magazin információi szerint ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! című új valóságshow-ban Kiss Ramóna megüresedő helyét a modell veszi át.
2008.09.04. 15:16
 
 
Gráf: az idei gabonatermés 75 százaléka jó minőségű
Az idei nyári kalászosgabona-termés 7,9 millió tonna lett, a betakarított termény 75 százaléka jó vagy kiváló minőségű - mondta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón csütörtökön Budapesten. Hozzátette: a kalászos gabonák - búza, árpa, zab, rozs, tritikálé - idei termésmennyisége 41 százalékkal haladja meg a tavalyit, és 23 százalékkal múlja felül az elmúlt öt év termésátlagát. A búzából mintegy 5,6 millió tonnát takarítottak be, ez a tavalyi termésnél 40 százalékkal, az elmúlt öt évi átlagnál pedig 24 százalékkal magasabb.
2008.09.04. 15:00
 
Kukorica táblában rejtették el a zsákmányt
A lábon álló tengeri közé rejtett közel milliós értéket a helyszíni kihallgatás során szedték össze az enyingi nyomozók, miután egy négy betörésből álló sorozat elkövetőit dugták rács mögé. Az eljárás alá vont két fiatalkorú fiú és társuk főként szerszámgépeket loptak. Értékesíteni már nem nagyon maradt idejük. Az enyingi nyomozók megcsípték őket.
2008.09.04. 14:41
 
 
Véget ért az almacsata, aláírták a megállapodást
Aláírta az ipari alma felvásárlási áráról és az állami támogatásról szóló megállapodást Gráf József agrárminiszter Jakab Istvánnal, a Magosz elnökével és Budai Gyulával, a szövetség igazgatójával csütörtökön a minisztérium épületében, ezzel egy időre hivatalosan is véget ért az almacsata. Az ipari alma kilójáért a piac 60 százalékát uraló Agrana minimum 9 eurócentet fizet, az agrártárca pedig a termelők tavalyi többletkiadásai miatt hektáronként mintegy 70 ezer forinttal támogatja a termelőket, az összeget még az idén megkapják. A másik felvásárló, a Rauch a hét végéig gondolkodik, hogy elfogadja-e ezt a felvásárlási árat.
2008.09.04. 13:58
 
 
Minimum 8,8 százalékkal drágul a fővárosban a távfűtés hődíja
Az októberi 6,5 százalékos földgázáremelés miatt novembertől ismét, idén immár negyedik alkalommal drágul a fővárosban a távfűtés hődíja, ezúttal minimum 8,8 százalékkal - közölték a Főtáv Zrt. vezetői. A novemberi emeléssel egy 52 négyzetméteres átlagos lakás esetében havi 1000 forinttal drágul a számla. A jövő januárban várható újabb gázáremelés miatt februártól ismét drágul a távfűtés hődíja. Kovács Lajos vezérigazgató elmondta: a cég a tavaly elindított hatékonyságnövelő programja keretében működési költségeinek 20 százalékát takarította meg. Ezek eredménye, hogy idén elmaradhatott az inflációkövető 8 százalékos alapdíjemelés.
2008.09.04. 13:23
 
Feltárták az ősi Jeruzsálem városfalát
Az ősi Jeruzsálem 2100 éves városfalát tárták fel izraeli régészek, akik egyúttal XIX. századi brit kollégáik által hátrahagyott sörösüvegekre is rábukkantak. A jeruzsálemi óváros déli csücskében, Sion hegyén lévő fal a Második Templom korából származik, amelyet Kr. u. 70-ben, a zsidó felkelés leverésekor romboltak le a rómaiak. Az Izraeli Régészeti Hivatal ásatását irányító Jehiel Zelinger szerint a fal elhelyezkedése arra utal, hogy Jeruzsálem déli irányban növekedett az adott korban, és legnagyobb kiterjedését a bibliai időkben érte el. A 3,2 méter magas fal építői nem használtak sem habarcsot, sem más kötőanyagot, amikor a várost körülvevő hat kilométeres véderődítményt megépítették.
2008.09.04. 13:12
 
 
100 dollár körül marad az átlagos olajár
A következő egy-másfél évben a nemzetközi piacokon a kereslet-kínálat alapján 100 dollár körüli átlagos olajár alakul ki, és ebből következően átlagosan mintegy 300 forintos benzinár és a 310-320 forintos gázolajár várható a magyar piacon ebben az időszakban - mondta Hegedűs Miklós, a GKI Energiakutató Kft. ügyvezető igazgatója csütörtökön az MTI-nek. Úgy vélte, a hordónkénti 70-80 dolláros előrejelzés ugyanabba a szélsőséges kategóriába tartozik, mint a korábban jósolt 200-250 dolláros ár. A szakember elképzelhetőnek tartja ugyan, hogy bizonyos időszakokban akár 70-80 dollárra is csökkenhet az ár, de ez bizonyosan nem lesz tartós.
2008.09.04. 12:31
 
 
Gyurcsány: adó- és járulékcsökkentésre szükség van
Adó- és járulékcsökkentésre szükség van, de azt nem lehet az állam működőképességének a rovására, a szociális és jóléti biztonság kárára megtenni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön Balatonfüreden, az adóhivatali dolgozók országos konferenciáján. Kompromisszumot kell kötni, és az adórendszeren kívül "egy sor más elemmel kell segíteni a gazdasági növekedés gyorsítását" - tette hozzá a miniszterelnök. Hangsúlyozta: "igazi tartalékunk a magyar gazdaságnak abban a húsz százalékában van, amely nem vesz részt a közteherviselésben".
2008.09.04. 12:14
 
 
Átkutatták Ratko Mladic állítólagos segítőjének házát Boszniában
Házkutatást tartottak NATO-katonák a Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnokot támogató hálózat egyik állítólagos tagjánál csütörtökön a boszniai Szerb Köztársaságban. A Boszniában állomásozó NATO-csapatok szarajevói parancsnokságán közölték, hogy átkutatták Petar Jesic nyugalmazott ezredes házát Rogatica városban, hogy információkat szerezzenek a legkeresettebb hágai vádlott, Ratko Mladic hollétéről. "Tudjuk, hogy Jesic közeli barátja Mladicnak. Sokáig szoros kapcsolatot ápolt vele, és nekünk szilárd bizonyítékaink vannak arra nézve, hogy tagja a Mladicot támogató hálózatnak" - mondta Derek Chappel NATO-szóvivő.
2008.09.04. 12:05
 
 
Palacsintarekord Olaszországban
45 kilónyi tésztából sütnek palacsintát csütörtök este a közép-olaszországi Castel di Lamában. A sütnivaló már előző nap elkészült, a speciális, nyelével együtt 8,5 méter hosszúságú serpenyőt egy helyi iparos készítette. A megapalacsinta sütéséhez 13 kg olajat fognak felhasználni, az elkészült mű szobányi lesz: 14 négyzetméteres alapterületű. A kezdeményezés a helyi önkormányzattól származik, ezzel kívánják megnyitni és egyben népszerűvé tenni a hétvégi háromnapos mezőgazdasági és állattenyésztési vásárt. Az eseményre természetesen hivatalos a londoni székhelyű Guinness rekordokat hitelesítő ítésze is.
2008.09.04. 11:43
 
 
NHH: júliusban 1,46 millió szélessávú előfizető
Július végén több mint 1,46 millió volt a vezetékes szélessávú előfizetések száma, szemben az egy hónappal korábbi 1,447 millióval - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön. Az NHH gyorsjelentése szerint a hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internet-szolgáltatásra előfizetők száma júliusban alig 0,3 százalékkal 782 ezerre nőtt, míg a négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató, az UPC, a T-Kábel, a Fibernet és a DIGI szélessávú internet-előfizetőinek száma 3,37 százalékkal 489 ezerre emelkedett.
2008.09.04. 11:24
 
 
Hétvégén kánikula várható, másodfokú hőségriasztást rendeltek el
Péntektől vasárnapig másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése alapján - közölte az ÁNTSZ. Az OMSZ előrejelzése szerint a következő napokban erőteljes felmelegedés várható. Péntektől jövő hét elejéig a hőmérséklet délután az ország nagy részén több fokkal 30 fok felett várható. A napi középhőmérsékletek jellemzően elérhetik a 25, hétvégén és hétfőn a 27 fokot. A legmagasabb hőmérséklet szombaton és vasárnap várható. Az országos tiszti főorvos felhívja a figyelmet arra, hogy a kánikulában hűtsük magunkat, pótoljuk az elveszített folyadékot és sót - különösen az idősek, szív-, vese-, máj- és cukorbetegségben szenvedők.
2008.09.04. 11:15
 
 
Csökkenhet a szabadságvesztésre ítélt fiatalkorúak száma
Elkészült a Büntető törvénykönyv (Btk.) általános részét tartalmazó úgynevezett novella tervezete; az új jogszabály elfogadása után várhatóan csökken a végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt fiatalkorúak száma - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) csütörtökön. A szaktárca azt követően adott ki közleményt, hogy előző nap Szabó Máté ombudsman "konkrét intézkedési tervet" kért Draskovics Tibor minisztertől, mert egy vizsgálatában azt állapította meg: közvetlen veszélyben vannak a fiatalkorú fogvatartottak élethez és emberi méltósághoz fűződő alkotmányos jogai több büntetés-végrehajtási intézetben.
2008.09.04. 11:11
 
 
Helen Mirren: "Szerettem a kokaint"
"Szerettem a kokaint" - ezzel a meghökkentő vallomással állt elő az Oscar-díjas Helen Mirren színésznő egy brit magazinnak adott nyilatkozatában. A 63 esztendős díva megosztotta a GQ riporterével, hogy egészen a nyolcvanas évek elejéig szippantotta - bár csak módjával - a kábítószert, ám aztán teljesen leállt. "Sohasem vetettem el a sulykot, csak partikon használtam egy kicsit" - mesélte, s tovább gombolyítva a történetet elmondta, hogy amint tudomást szerzett róla, hogy a II. világháború után Dél-Amerikában rejtőző tömeggyilkos náci háborús bűnös, Klaus Barbie bujkálása éveiben kokainforgalmazó volt, sohasem nyúlt többé a szerhez.
2008.09.04. 10:56
 
 
A Pedagógusok Szakszervezete szerint nem feszültségmentes a tanévkezdés
Nem feszültségmentes az idei tanévkezdés sem - mondta Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke csütörtöki tanévkezdő sajtótájékoztatón a fővárosban. Az érdekvédő elmondta: az egy év tapasztalatai alapján kezdeményezik annak vizsgálatát, hogy az intézményi társulások elérték-e céljukat, finanszírozási, irányítási, szervezési helyzetük átlátható-e, valóban jól szolgálják-e a tanulók érdekeit. Hozzátette: az intézményhálózat racionalizálása nem fejeződött be, s pontos képet szeretnének arról is kapni, hogyan változtak a pedagógus álláshelyek. Felidézte, hogy a szakszervezet tavaly novemberben levélben fordult az oktatási tárca vezetőjéhez, kérték ennek vizsgálatát, ám ez nem történt meg.
2008.09.04. 10:50
 
 
Kezdődik a női és férfi kézilabda NB I
A pekingi olimpia lezárása után alig két héttel, pénteken már rajtol is a női kézilabda NB I, míg a férfiak pontvadászata szombaton kezdődik. A nőknél egyértelműen a címvédő Győr az esélyes, már csak azért is, mert a riválisok - a Dunaferr és az FTC - főleg anyagi okok miatt meggyengültek, és a Debrecenben is nagy változások voltak. Ezzel együtt nem lenne meglepő, ha a hajdúságiak harcban lennének a dobogóért, akárcsak a székesfehérvári Fehérép-Alcoa. A férfiaknál megtörhetetlennek látszik a Veszprém és a Szeged párharca. A címvédő, KEK-győztes veszprémiek ettől a szezontól kezdve vadonatúj csarnokukban fogadhatják a mostani idényre sokat igazoló nagy riválist.
2008.09.04. 10:23
 
 
Kosárlabda Eb-selejtező: harmadikok a nők, sereghajtók a férfiak
A magyar női kosárlabda-válogatott a harmadik, míg a férfi az ötödik, utolsó helyről várja a folytatást az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A legutóbbi játéknapon Rátgéber László együttese nem lépett pályára, távollétében az addig százszázalékos franciák kikaptak Szlovákiában, míg az otthon Románia felett diadalmaskodó horvátok felzárkóztak a magyarok mellé. A férfiak szerdán némi meglepetésre 79-64-es vereséget szenvedtek Finnországtól Salgótarjánban, ezzel négy fordulót követően sereghajtók az A csoportban. Javítási lehetőség két nap múlva kínálkozik Bulgária ellen.
2008.09.04. 09:17
 
 
Peking 2008: Pars Krisztián kizárások miatt ezüstérmes lehet
Az olimpiai negyedik helyről az ezüstérmes pozícióba léphet előre a kalapácsvető Pars Krisztián, amennyiben a Pekingben eredetileg második fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkijt, illetve a honfitárs bronzérmes Ivan Tyihont doppingvétség miatt kizárják. A két belorusz atlétától az augusztus 17-i pekingi döntő után vettek mintát, amelyben túl magas volt a tesztoszteronszint. A magyar szövetség (MASZ) nem hivatalos, ám számára megbízható forrásból úgy értesült, hogy az A próba mindkét versenyző esetében pozitív lett. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fegyelmi testülete a hónap végén ül össze az ügyben.
2008.09.04. 09:14
 
 
US Open: Serena Williams nagy csatában győzött testvére ellen
Serena Williams két rövidített játszmában, 2 óra 25 perc alatt nyert testvére, Venus ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében. Venus az első szettben két, a másodikban nyolc játszmanyerési lehetőséget szalasztott el. "El sem akarom hinni, hogy nyertem. Az döntött mellettem, hogy jobban bírtam a szoros végjátékot" - jegyezte meg Serena. Eredmények: női egyes, negyeddöntő: S. Williams-V. Williams 7:6 (8-6), 7:6 (9-7). Az elődöntőben: Jankovic-Gyementyjeva, S. Williams-Szafina, a férfiaknál Nadal az elődöntős, negyeddöntő: Nadal-Fish 3:6, 6:1, 6:4, 6:2.
2008.09.04. 08:23
 
 
Népszabadság: késhet a Szabadság híd átadása
Késhet a Szabadság híd átadása, mert vasárnap éjszaka a rendőrség leállította a zajos munkát, és a folytatásra csak korlátozott engedélyt adott ki az V. kerületi önkormányzat - írta a csütörtöki Népszabadság. A másfél éve kezdett munkához nem kért speciális éjszakai, illetve hétvégi munkavégzést lehetővé tevő engedélyt a Hídépítő Zrt. Ezt mostanra már beszerezték, de ehhez az kellett, hogy vasárnap éjjel, lakossági bejelentésre kivonuljon a rendőrség. Ekkor derült ki, hogy addig engedély nélkül dolgoztak.
2008.09.04. 08:06
 
 
Pokorni: legkritikusabb éveit éli az oktatás több területe
Az elmúlt négy év nem tartozik a magyar oktatásügy sikeres korszakai közé, amely néhány területén a legkritikusabb esztendőket éli; a közoktatásból az idei tanévben is több tízmilliárd forintot vonnak ki - mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz oktatáspolitikusa az MTI-nek adott tanévkezdő nyilatkozatában. A volt oktatási miniszter a kritikus területek között említette a kisiskolákat, a kollégiumokat és a nevelési feladatok elsorvasztását. Annak ellenére, hogy programokban, "verbális innovációban" példátlan aktivitást folytat a kormányzat, az eredmények önmagukban és nemzetközi viszonylatban sem szívderítőek - összegezte a fideszes szakpolitikus.
2008.09.04. 08:00
 
 
A DNS árulkodik felmenőink születési helyéről
Amerikai, brit és svájci kutatók által kidolgozott módszer révén DNS-vizsgálat segítségével viszonylag nagy pontossággal meg lehet határozni az egyén felmenőinek születési helyét. "Európán belül az olyan egyének, akiknek az összes nagyszülője egyazon régióból származott, genetikailag egy kicsit jobban hasonlítanak egymásra, mint azok a személyek, akik távolabbi vidékekről erednek" - hangsúlyozta Carlos Bustamante, a Cornelli Egyetem kutatója, aki biológiai statisztikával foglalkozik. Így viszonylag nagy pontossággal meg lehet állapítani, hogy Európán belül ki honnan származik.
2008.09.04. 07:59
 
 
61-re nőtt a Hanna hurrikán áldozatainak száma Haitin
Legkevesebb 61 halálos áldozatot követelt a Hanna hurrikán Haitin, miközben az Atlanti-óceán felett kialakult újabb, Ike névre keresztelt szélörvény rendkívüli erőre tett szert. A Hanna hétfő óta időzött Haitin, alaposan megkeserítve a szigetlakók életét. Az ország kiterjedt területeit két-három napja víz borítja, a fővárostól, Port-au-Prince-től 150 kilométernyire északra fekvő Gonaives város egyes körzeteiben továbbra is több méter magasan áll a víz az utcákon. Mintegy 25 ezren kényszerültek átmeneti szállásokon menedéket keresni. Az Ike néhány óra alatt erősödött trópusi viharból a második legerősebb fokozatú hurrikánná, de egyelőre nem fenyeget senkit.
2008.09.04. 07:25
 
 
Autóflottát bérelnek a rendőrség számára
A rendőrség részére minimum kétezer személyautót kíván beszerezni a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság flottabérleti és -kezelési szerződés keretében - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A kocsik a rendőrség szolgálati feladatainak ellátásához kellenek, és két csoportba oszthatók - ezekre külön-külön is adható be ajánlat. Az első csoportba 1.500 közbiztonsági járőrkocsi, míg a másodikba 500 darab - plusz 20 százalék - bűnügyi ügyintéző szolgálati kocsi tartozik. A KSZF három évre bérelné a járműveket.
2008.09.04. 07:16
 
 
A republikánusok hivatalosan jóváhagyták McCain elnökjelöltségét
Az amerikai Republikánus Párt St. Paul-i konvencióján hivatalosan jóváhagyta John McCain elnökjelöltségét, helyi idő szerint csütörtök este. A küldöttek név szerint szavaztak. Előtte Sarah Palin, akit McCain a hétvégén nevezett meg alelnökjelöltjének, megtartotta első országos beszédét, amely a konvenció csúcspontja volt. Palin kijelentette: az amerikai népnek novemberben választania kell azon jelöltek között, akik a változást használják karrierjük előmozdítására, és azok között, akik a karrierjüket használják fel a változás elérésére, ilyen John McCain. Kijelentésével az alaszkai kormányzónő közvetve a demokrata elnökjelöltet, Barack Obamát támadta, aki a változás jelszavával igyekszik meghódítani a Fehér Házat.
2008.09.04. 07:05
 
 
Több előzést vár Hamilton a Formula-1 -ben
A bajnoki tabella éllovasa, Lewis Hamilton úgy véli, hogy jelenleg túl kevés az előzés a Formula-1-ben, így a versenyek gyakran nem sok izgalmat nyújtanak. Az új aerodinamikai szabályoktól és a slick gumiktól mindenki előrelépést vár ezen a téren.
2008.09.03. 23:26
 
Illegálisan lépték át az országhatárt
Határsértőket fogtak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei szerdán nem sokkal éjfél után.
2008.09.03. 22:05
 
 
Lavrov feltételekhez kötötte orosz csapatok gyors kivonását
Az olasz külügyminiszter felszólította szerdán Oroszországot, hogy gyorsan teljesítse Grúziában lévő katonai erőinek kivonására vállalt kötelezettségét. Az orosz külügyminiszter viszont ahhoz kötötte a csapatkivonást, hogy egy nemzetközi békefenntartó erő hozzon létre előbb ütközőövezeteket Dél-Oszétia és Abházia körül. Oroszországnak még azelőtt lépnie kellene ebben az ügyben, hogy az Európai Unió Nicolas Sarkozy francia elnök vezette küldöttsége Moszkvába utazik hétfőn - vélekedett Franco Frattini, az olasz diplomácia vezetője, miután megbeszélést folytatott Tbilisziben grúz kollégájával, Eka Tkeselasvilivel, valamint Miheil Szaakasvili elnökkel és Vladimer Gurgenidze miniszterelnökkel.
2008.09.03. 21:00
 
Svéd-magyar: Wilhelmsson és Svensson nem játszik a magyarok ellen
A svéd labdarúgó-válogatott két középpályása, Christian Wilhelmsson és Anders Svensson combsérülés miatt kihagyja a Magyarország és Albánia ellen esedékes világbajnoki selejtező mérkőzéseket. Mindkét játékos edzés közben szenvedett izomszakadást és bár a helyettesítésük megoldható, Lars Lagerback szövetségi kapitány a svájci FC Baselben légióskodó védőt, Behrang Safarit behívta a keretbe. A svéd válogatott szombaton Albániában lép pályára, majd jövő szerdán Stockholmban fogadja Magyarország nemzeti tizenegyét.
2008.09.03. 20:40
 
 
Orbán Viktor találkozott idősebb George Bushsal
Orbán Viktor szerdán az Egyesült Államokban, a Minnesota állambeli St. Paulban találkozott idősebb George Bush volt amerikai elnökkel, aki azt mondta a Fidesz elnökének, hogy "rendkívül bizakodó, komoly esélyt lát a republikánus kormányzás folytatására". Orbán az egyórás szűk körű megbeszélés után az MTI-nek elmondta: "az amerikai politika esélyein kívül, mert itt mindenkit ez foglalkoztat, az európai politikáról, Oroszországról, a grúz válságról és a közép-európai államok együttműködésének lehetőségéről cseréltünk elsősorban eszmét". Orbán az Európai Néppárt alelnökeként - ő a felelős a transzatlanti kapcsolatokért - érkezett a Republikánus Párt e heti elnökjelölt-állító konvenciójára, annak margóján találkozott a volt elnökkel.
2008.09.03. 20:30
 
Motoros nyomozók kapták el a biciklis rablót...
Két kis üzlet ellen elkövetett rablással is gyanúsítják a fehérvári nyomozók azt a 24 éves úrhidai férfit, akit kedden éjjel fogtak el a Mészöly Géza utcában. Az elfogott rablónál megtalálták az elkövetéskor használt légpisztolyt is...
2008.09.03. 20:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302[2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista