2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az ellenzék nem ért egyet a Robin Hood adóval
Az ellenzék - az SZDSZ-szel együtt - elutasítja, hogy a távhőtámogatást a Robin Hood-adóból finanszírozza a kormány. Az MSZP-n belül még vita van az elképzelésről - derült ki az MTI-nek adott nyilatkozatokból kedden. Gyurcsány Ferenc hétfőn vetette fel, hogy az energiacégektől kellene támogatást kérni a távhőkompenzációra. Ennek csak egy eleméhez, az új adó bevezetéséhez kellene törvényt módosítani, ezzel biztosítanák a kompenzáció 2009-es és 2010-es forrását. Az MTI szocialista forrásból úgy tudja, hogy a távhőkompenzáció rendszerét már az idei fűtési szezontól bevezetik, de az ehhez szükséges 7 milliárd forintos plusz forrást egyelőre a költségvetés tartalékából fedezik.
2008.09.16. 16:46
 
 
McCain és Obama sem tud megoldást a Wall Street válságára
A Wall Street fekete hétvégéje és hétkezdete, az amerikai bankszektor rémálma után John McCain és Barack Obama, a republikánus és a demokrata párti elnökjelölt sem tud receptet ajánlani a pénzpiaci válságra, állapította meg a keddi The Washington Times. A két elnökjelölt kampányának fő témája immár a Wall Street krízise, amelynek mélységével kapcsolatban elemzők megjegyzik: az 1930-as évek nagy válságát is átélő, 158 éves Lehman Brothers és a 94 éves Merrill Lynch bank ítéltetik eltűnésre. A The Washington Times szerint az elnökjelöltek közötti vita felerősödött, de egyiküknek sincs új javaslata.
2008.09.16. 16:45
 
Az új i20 lesz a Hyundai kiállításának sztárja a párizsi autószalonon
Hat új Hyundai modell nemzetközi bemutatójának helyszíne lesz idén a párizsi “Mondial de l’automobile”. A Hyundai Motor Company e rendezvény alkalmával több újdonságát is bemutatja – már tömeggyártásra kész modelljeit, amelyeket európai vevők számára terveztek és készítettek, valamint két innovatív tanulmányt, amelyekkel a vállalat újra bebizonyítja „zöld” elkötelezettségét; ezenkívül pedig a rabul ejtő Coupé Show Car-t, és a Genesis prémium szedánt.
2008.09.16. 16:11
 
 
A Budapest Airport szerint konstruktív volt a párbeszéd Ferihegyen
Konstruktívnak nevezte a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezettel (LESZ) kedden délelőtt folytatott tárgyalásokat a Budapest Airport szóvivője, az egyeztetést a felek pénteken 10 órakor folytatják. Szollár Domokos elmondta: a tárgyaláson konkrét felvetések és konkrét megoldási javaslatok hangzottak el. Az érdekképviseletnek a forgalmi területen meglévő létszámhiányra vonatkozó felvetésére, a BA szakterületének vezetője elmondta, hogy több munkacsoport is dolgozik a lehetséges megoldásokon, például a munkaidő beosztás módosításán. A BA tervei között szerepel, hogy a déli és a délután 5 órai "forgalomszegény" időszakokból átcsoportosít munkavállalókat a forgalmas esti órákra.
2008.09.16. 15:56
 
Bejárós örömlányok
A kéjszolgáltatásokat végzők sokszor Miskolc környező településeiről járnak be a városba. Előfordul olyan is, aki a Dunántúlról érkezve próbálkozik. Hiába, hiszen még mindig tart a miskolci „szüret”.
2008.09.16. 15:56
 
Franciaország újabb szankciókat javasol Irán ellen a nukleáris vitában
Franciaország kénytelen újabb szankciókat javasolni Irán ellen a nukleáris vitában a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) hétfői jelentése alapján - közölte kedden a francia külügyminisztérium. "Nincs más választásunk, mint azon dolgozni a következő napokban és hetekben, hogy közelebb jussunk az új biztonsági tanácsi szankciókhoz" - mondta Eric Chevallier szóvivő. A NAÜ hétfőn leszögezte, hogy Teherán megakadályozta azoknak a feltételezéseknek a kivizsgálását, amelyek szerint atomfegyvert próbált előállítani, s a vizsgálat elakadt.
2008.09.16. 15:54
 
Hasbaszúrta társát, majd megpróbált elmenekülni
Tegnap a késő esti órákban Karcagon az egyik nagyáruház elé érkezett egy hét fős, szemmel láthatóan ittas társaság.
2008.09.16. 15:49
 
 
Tovább csökkentené a bliccelést a BKV vezérigazgatója
Kocsis István, a BKV Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója elkötelezett a bliccelés további csökkentése és az ellenőrzések felszíni kiterjesztése mellett - közölte a közlekedési cég. A BKV Zrt. teljes vezetősége egyetértett abban, hogy szükség van a bliccelés felszíni visszaszorítására, hiszen a fokozott ellenőrzés, a büntetés megelőzése a fizető utasok érdekeit szolgálja - tette hozzá. A fokozott felszíni ellenőrzés technikai előkészítése, a részletek pontos kidolgozása továbbra is folyik. Ha az ellenőrzés kivitelezése során az szükséges, a BKV Zrt. természetesen beszerzi a megfelelő hatósági engedélyeket - olvasható a társaság keddi közleményében.
2008.09.16. 15:48
 
 
Politológusok a kisebbségi kormány fennmaradását valószínűsítik
A politológusok szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy az MSZP és az SZDSZ valamilyen formában megállapodik egymással, fennmarad a kisebbségi kormányzás, és "átmegy" a költségvetés - erről Kiszelly Zoltán, Szomszéd Orsolya és Juhász Attila nyilatkozott az MTI-nek. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy "átmegy" a kisebbségi kormány költségvetése a parlamenten - nyilatkozta Kiszelly Zoltán. Mint mondta, Gyurcsány Ferencnek az SZDSZ-es Gegesy Ferenc lemondása után csupán négy plusz szavazatot kell szereznie. A politológus szerint az MSZP és az SZDSZ tovább folytatja majd a tárgyalásokat, ám megegyezésre köztük csak akkor van esély, ha a szocialisták gesztusokat tesznek a liberálisok felé.
2008.09.16. 15:45
 
Román nemzetiségű jelölteket is állít az RMDSZ a választásokon
Tíz román nemzetiségű képviselőjelöltet is indít a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a november végi parlamenti választásokon - döntött a párt Szövetségi Állandó Tanácsa, annak érdekében, hogy azokban a romániai megyékben is a lehető legtöbb szavazatot szerezze meg a párt, ahol a magyar közösség számaránya alacsony. Az Új Magyar Szó internetes kiadása azt írja, a román jelöltek a bukaresti és az Erdélyen kívüli megyék egyéni választókerületeiben indulnak az RMDSZ színeiben. László Attila, a Kolozs megyei RMDSZ elnöke szerint a jelöltlistát a helyi szervezetek ajánlása alapján fogadták el.
2008.09.16. 14:20
 
 
Kevesebb bor lesz a vártnál
A korábban várt mintegy 4 millió hektoliter bor helyett az idén csak mintegy 3,5 millió hektoliter kerülhet a pincékbe - mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára. A szakember közölte: az idén a termésbecslés szerint mintegy 580 ezer tonna szőlő terem, hozzávetőlegesen 70 ezer hektáron. A jelzett termésmennyiségből megközelítőleg 3,5 millió hektoliter bor készülhet. Ez 25-30 százalékkal több a tavalyinál, ám lényegesen elmarad az a korábbi idei termésbecslési adatoktól. A kisebb termésmennyiséget Horváth Csaba elsősorban azzal magyarázta, hogy az érés során lazább fürtök fejlődtek, ami csökkenti a termés mennyiségét.
2008.09.16. 13:48
 
 
A NATO-főtitkár szerint folytatódik a NATO bővítése
Folytatódni fog a NATO bővítésének folyamata, és senki se vétózhatja meg a katonai szövetség kapcsolatát egy országgal - jelentette ki Tbilisziben Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkár, nyilvánvalóan Oroszországnak címezve szavait. A tbiliszi állami egyetemen tartott előadásában Scheffer közölte, hogy Tbiliszi a NATO-hoz való csatlakozás útját választotta, s az észak-atlanti szövetség a továbbiakban is támogatni fogja az országot, Grúzia szuverenitását és területi egységét a nemzetközileg elismert országhatárokon belül. A NATO-főtitkár ugyanakkor hozzátette, hogy a NATO "nem zárja be ajtaját" Oroszország előtt sem, mert ez nem áll érdekében.
2008.09.16. 13:34
 
Paralimpia 2008: Sas hetedik, Szávai helyezetlen erőemelésben
Sas Sándor a 100 kg-os súlycsoportban 195 kg-os eredménnyel a hetedik helyen végzett az erőemelők versenyében a pekingi paralimpián. A plusz 100 kilósok között induló Szávai Csaba nem tudott érvényes gyakorlatot bemutatni, ezért helyezetlenül zárt. Az erőemelőknek egy padon fekve kell a mellkasukig leengedni, majd onnan egy lendülettel kinyomni a súlyt. A súlyemelőkhöz hasonlóan három bíró figyeli, hogy nem tört-e meg a versenyző lendülete és mindent szabályosan hajtott-e végre. A magyar csapat szerint Szávai esetében kétszer is erősen vitatható ítélet született, ennyiszer fordult elő, hogy 2-1-es különbséggel nem fogadták el a gyakorlatát.
2008.09.16. 12:59
 
 
Fidesz: Gyurcsány csak az előre lejátszott meccseken vesz részt
A Fidesz frakcióvezetője szerint a hétfői parlamenti nap eseményei megmutatták, hogy Gyurcsány Ferencnek csak az "előre lejátszott meccseken" van bátorsága részt venni, a nyílt végű mérkőzéseken nem. Navracsics Tibor keddi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a parlament feloszlásáról szóló MDF-es javaslat mellett, a Fidesz kezdeményezésére hétfőn egy másik vitát is lefolytathatott volna a parlament, mégpedig Gyurcsány Ferenc Megegyezés című programjáról. Ez a fideszes javaslat azonban megbukott, mert az MSZP nem támogatta a rendkívüli házbizottsági ülésen, hogy a házszabálytól eltéréssel hétfőn a miniszterelnök programjáról is szavazzanak - tette hozzá Navracsics Tibor.
2008.09.16. 11:45
 
 
A GKI a meleg étkezési jegyek adómentes értékének emelését javasolja
A hideg étkezési utalványok 6000 forintos adómentes értékének megtartását, esetleg 7000-re emelését, illetve a meleg utalványok esetében 12 ezer forintról 13-14 ezer forintra növelését javasolja a GKI Gazdaságkutató Zrt., ami számításaik szerint 3-4 milliárd forintos többlet költségvetési terhet jelentene az ideihez képest - mondta Ádler Judit, a GKI kutatásvezetője. A GKI és a Szonda Ipsos közös keddi sajtótájékoztatójának anyagában ismertetik: a kormányzat az adómentesség biztosításával "áldozatot" vállalt a 2,5 millió munkavállaló érdekében, ezzel azonban hozzájárult több ezer munkahely fennmaradásához is.
2008.09.16. 11:37
 
 
A vonat-metró kombinációval lehet a leggyorsabban közlekedni Budapesten
Alig több mint egy óra alatt elértek a belvárosi Deák térre a rákosligeti vasúti megállótól az Európai Mobilitási Hét alkalmából kedden Budapesten rendezett Eljutási Verseny vonattal és metróval közlekedő résztvevői, maguk mögé utasítva a busz-metró kombinációt, illetve az autót választó versenyzőket. Az autós résztvevő - Bényi Ildikó televíziós műsorvezető - másfél óra alatt tette meg a távot és az utolsó helyen végzett. A 68 perc alatt másodikként beérkező buszos-metrós csapat - többek között Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója - öt perccel maradt le a vonatot metróval kombináló első helyezett formációtól, amelyet Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes vezetett.
2008.09.16. 11:33
 
Peking 2008: már szerdán megérkeznek az olimpiai jutalmak
Gyorsított eljárásban fizetik ki a pekingi olimpián 1-6. helyezést elért sportolók jutalmát, így az érintettek már szerdán megkaphatják az összesen 886,4 millió forintot - közölte az Önkormányzati Minisztérium. Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter kezdeményezésére a férfi vízilabdacsapat, a Kozmann György-Kiss Tamás kenupáros, valamint a Kovács Katalin-Janics Natasa kajakpáros emelt szintű elismerésben részesült. Az érintett sportszövetségeknek erre a tárca összesen 119 millió forint kiegészítő forrást biztosított. Az ötkarikás játékokon 74 sportoló végzett az 1-6. helyen, rajtuk kívül díjazzák a 7-8. helyezetteket, az olimpikonokat felkészítő edzőket, orvosokat, sportszakembereket is.
2008.09.16. 11:26
 
 
Átadták az M0 körgyűrű keleti szektorának újabb szakaszát
A kormány egyik prioritása a gyorsforgalmi utak fejlesztése, Baross Gábor óta nem fejlődött ilyen ütemben a közlekedés Magyarországon - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az M0 körgyűrű 26,5 kilométeres újabb szakaszának átadásakor az M0-M3 csomópontjában. A teljes M0 keleti szakasz előkészítése és kivitelezése 350 millió euróba kerül, ebből 285 millió az EU kohéziós alapjából származik. A most átadott szakasz kivitelezési költsége nettó 49 milliárd forintot tett ki, a még fel nem használt támogatásból épül meg az M0-Gödöllő közti M31 számú, 12,4 kilométeres átkötés, amely várhatóan két év múlva készül el. Az átadott autópálya szakaszt legkésőbb délután 5 órától vehetik használatba a közlekedők.
2008.09.16. 11:22
 
Lejárt útlevél, fénymásolt engedély
Lejárt útlevéllel akartak Romániába menni azok a guineai állampolgárok, akiket hétfőn reggel állítottak elő a rendőrök Battonyánál.
2008.09.16. 11:20
 
Fél órán át feküdt mellette a betörő
Keddre virradó éjszaka Nyírcsászáriban egy középkorú nő arra ébredt, hogy valaki lehúzza róla a takarót, közben pedig hozzáért a lábához. A halálra rémült hölgy felült, majd néma csendben várt, saját érzése szerint csaknem fél órát, miközben valaki az ágya mellett feküdt.
2008.09.16. 11:12
 
Véget ért az M3-as lezárása
Egy előző nap árokba borult kamion műszaki mentése miatt kedden délelőtt lezárták az M3-as autópálya Nyíregyházáról Budapest felé vezető szakaszát a 225-ös kilométernél, a Nyíregyháza-Dél felhajtó és a hajdúnánási kijárat között. A munkálatok 10 óra 20 perckor véget értek, az autópálya forgalma megindulhatott.
2008.09.16. 11:08
 
 
Veres: jövőre 145 milliárdos tehercsökkenés
A jövő évi adó- és járuléktörvények tervezete szerint összesen 145 milliárd forint tehercsökkenés valósulhat meg, amelyből 100 milliárddal a vállalkozók, 45 milliárd forinttal a lakosság részesedik - mondta Veres János pénzügyminiszter kedden az Országos Érdekegyeztetési Tanács (OÉT) plenáris ülésén. A tehercsökkenés forrása kiadáscsökkentés, amelynek összege 260 milliárd forint, s amely valamennyi minisztériumi fejezetre kiterjed - jelentette ki Veres János. A pénzügyminiszter jelezte azt is, hogy a konvergenciaprogramban foglalt, jövő évre vonatkozó, GDP-arányosan 3,2 százalékos államháztartási hiányból nem lehet engedni.
2008.09.16. 10:59
 
Kínában kijelölték azt az űrhajóst, aki az első űrsétát hajtja végre
Egy 42 éves katonai pilóta, Csaj Cse-kang lesz az első kínai űrhajós, aki űrsétát hajt végre az ázsiai ország harmadik űrmissziója során - jelentette be kedden a kínai kormány. Csaj a kínai Népi Felszabadító Hadsereg ezredese, s 1998-tól vesz részt űrhajóskiképzésen. A Sencsou-7 típusú űrhajót várhatóan szeptember 25-én indítják útjára háromfős legénységgel. Csaj két társa, Liu Po-ming és Csing Haj-peng ugyancsak a hadsereg repülőtisztjei. Mindhárman már régóta a Kínai Kommunista Párt tagjai, s összesen 68 órát tartózkodnak majd a kozmoszban. Csaj várhatóan szeptember 26-án vagy másnap lép ki a nyílt világűrbe, mintegy 40 perces időtartamra. Útjára bocsát egy kis műholdat, amely felvételeket készít űrsétájáról.
2008.09.16. 10:16
 
 
Az államfő bemutatta ombudsmanjelöltjét a pártok képviselőinek
Sólyom László köztársasági elnök kedden a Sándor-palotában bemutatta Jóri András ügyvédet, adatvédelmi biztos-jelöltet a pártok képviselőinek. Jóri András több mint tízéves szakmai gyakorlattal rendelkezik az adatvédelem terén - mondta az államfő, aki július 25-én nevezte meg jelöltjét. Az államfő hangsúlyozta: Jóri András pártatlansága vitán felül áll, semmiféle politikai elfogultsággal nem lehet vádolni. A parlamenti pártokat Lendvai Ildikó (MSZP), Navracsics Tibor (Fidesz), Hock Zoltán (MDF), Kóka János (SZDSZ), valamint Semjén Zsolt (KDNP) képviselte a Sándor-palotában.
2008.09.16. 09:30
 
Feljelentést tett az UD Vagyonvédelmi Zrt. egyik tulajdonosának ügyvédje
Magántitok jogosulatlan megszerzése miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen Tóth János, az UD Vagyonvédelmi Zrt. egyik tulajdonosának jogi képviselője. Futó Barnabás ügyvéd kedden az MTI-nek elmondta: védence szerint nem az UD készítette azt a nemrégiben nyilvánosságra került hangfelvételt, amelyen ő és Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója hallható, "tehát valamilyen lehallgatás történhetett".A feljelentés célja: a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja meg, hogy ki készíthette az ominózus hangfelvételt, amelyet végül valakik odaadtak Dávid Ibolyának, az MDF elnökének - tette hozzá.
2008.09.16. 09:25
 
 
58 százalékos volt a magyar szállodák kihasználtsága
Az év első nyolc hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 58 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel és a vendégéjszakák száma 1 százalékkal csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A bruttó szobaárbevétel folyó áron összességében 1 százalékkal csökkent, számottevő emelkedést a Balaton partján működő egységek és a kelet-magyarországi négy- és ötcsillagos szállodák értek el, a legnagyobb csökkenés a nyugat-magyarországi háromcsillagos egységekben volt. Egy kiadott szállodai szoba bruttó átlagára 17.400 forint (70 euró) volt az első nyolc hónapban, az ötcsillagos egységek átlagára kiemelkedően magas, 35.800 forintos (144 euró) volt.
2008.09.16. 09:06
 
 
Tokió: Szávay veresége
Szávay Ágnes három szoros játszmában, 2 óra 26 perc alatt kikapott a japán Morita Ajumitól az 1,34 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás női tenisztorna első fordulójában. A viadal honlapja szerint a világranglista 19. helyén álló, ebben a szezonban várakozáson alul teljesítő magyar játékos rövidítésben nyerte meg az első szettet, majd 7:5, 6:4-re elbukta a következő kettőt és kiesett. Morita szabadkártyával indult, és a világranglistán jelenleg a 162.
2008.09.16. 08:29
 
 
Paralimpia 2008, vívás: Krajnyák, Dani és Pálfi negyeddöntős
Krajnyák Zsuzsa a kerekesszékes tőrvívók versenyében magabiztosan jutott tovább a selejtezőből és a negyeddöntőben folytatja szereplését, Juhász Veronika azonban mind az öt kvalifikációs találkozóját elveszítette és kiesett. A párbajtőrözőknél Pálfi Judit és Dani Gyöngyi is túljutott a selejtezőn. Az előcsatározások során elért eredményei alapján Dani azonnal a nyolc közé került, Pálfinak ehhez még egy asszót kellett vívnia, melyet 15-9-re megnyert az olasz Rosalba Vettraino ellen.
2008.09.16. 08:10
 
 
Elbuktak a napteszten az ösztrogén krémek
Az ösztrogéntartalmú krémek nem tüntetik el a ráncokat, különösen a napfény okozta redők ellen hatástalanok. A krémek kétségtelenül segítenek a napfénytől védett bőrnek, hogy több kollagént, tehát olyan anyagot termeljen, amely simábbá teszi a bőrt. De ez a bőr általában távolról sem olyan ráncos, mint a napégette - jelentették ki a Michigan Egyetem tudósai. Az esetek többségében az emberek az arcukról, a kezükről és a nyakukról szeretnék eltüntetni a ráncokat. Az ösztrogénről általában úgy tartják, hogy hasznos a bőrnek. Egy csomó vállalat ajánlgat olyan terméket, amelyről azt hirdeti, hogy az ösztrogén segít megelőzni a bőr öregedését. Ám ez csak részben igaz - mondta a kutatás egyik vezetője.
2008.09.16. 08:05
 
 
Törvénybe foglalt udvariasság
Törvény lett az észak-olaszországi Vicenzában az udvariasság, és büntetik azt, aki megsérti. Életbe lépett egy helyi önkormányzati rendelet, amely kimondja: "tilos nem átengedni az ülőhelyet közterületen lévő padon idős emberek, iskoláskorúnál fiatalabb gyermekkel álló szülők, terhes nők, mozgássérültek, vagy magukat rosszul érzők egyszerű kérésére." A renitensek 25-től 500 euróig (4800 - 115.000 forint) terjedő büntetést kaphatnak - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.
2008.09.16. 08:00
 
 
Vasrudas "udvarlókergetés"
Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár óvadékába került. A 45 éves apa még azt sem tudta, hogy lányának van valakije, így nagyon meglepődött, amikor hangokat hallva gyermeke szobájából, rányitott az ifjú párra. A fiú a lány ágyán ácsorgott anyaszült meztelenül, és ő sem örült a találkozásnak. Illendőn bemutatkozni nem volt ideje, mert a lány apja éktelen dühében felkapott egy vasrudat, és azzal esett neki a legénykének, aki a még nagyobb ruházás elől pucéran menekült ki a bejárati ajtón a házból. Az apa ezek után telefonált a rendőrségnek, ám kiskorú bántalmazása miatt ő kerül bíróság elé.
2008.09.16. 07:45
 
 
"Csibeszitter" macska
Csibét fogadott örökbe egy macska Nagy-Britanniában egy gazdaságban. A kiscsirke egyedül élt túl a családjából és a baromfiállományból egy rókatámadást. Gazdái ezek után a házban tartották, macskájuk pedig valóságos "csibeszitter" lett. A két állat már jó két hónapja él együtt elválaszthatatlan barátságban. A macska nem anyai ösztöneinek engedett a szokatlan istápolással, mivel kandúr. Szorgosan mosdatta a nyelvével az első naptól fogva kis védencét. A csirke eleinte csakis macskatestőrével merészkedett ki a házból - adta hírül a brit sajtó.
2008.09.16. 07:35
 
 
Az államfő ma mutatja be ombudsmanjelöltjét
Sólyom László köztársasági elnök egyik alkalommal sem egyeztetett a jelöltekről a pártokkal.
2008.09.16. 07:32
 
 
Háromszoros különbség van az egyes kerületek lakásárai között
Budapesten a legolcsóbb lakások 300 ezer forintba kerülnek négyzetméterenként, míg a legdrágábbak fajlagos ára 850 ezer forint, az eltérés közel háromszoros - derül ki az Express Ingatlan felméréséből. A legolcsóbb - 300 ezer forintos fajlagos áru - három kerület a következő: X., XVII., és a XXIII. kerület. A legdrágább pedig a már idézett 850 ezer forinttal a XII. kerület. A felkapott budai kerületek közül az I.-ben 670 ezer, a II.-ban 580 ezer, míg a XI.-ben 510 ezer forint az új lakások átlagos négyzetméter ára. Legtöbb új lakás a XIII. kerületben - Angyalföldön - épül a fővárosban, a számuk 8.100. Itt a fajlagos ár 490 ezer forint.
2008.09.16. 07:27
 
 
A korrupció még mindig jelentős kihívás
A korrupció mértéke továbbra is jelentős kihívást jelent a vállalatok és a törvényhozók számára is az Ernst and Young (E and Y) nemzetközi felmérése szerint. A 34 országban készített 1.186 interjúban résztvevő válaszadók 61 százaléka szerint az általuk képviselt szektorban elterjedt jelenség a korrupció. Negyedük állítja biztosan, hogy vállalatánál volt korrupciós eset az elmúlt két évben és majd ugyanennyien ismerik el, hogy egy üzlet megnyeréséhez vagy folytatásához már kértek tőlük vesztegetési összeget. Ezzel párhuzamosan a vezetők több, mint kétharmada véli úgy, hogy a korrupcióellenes jogszabályok hatósági betartatása erős, fele érzékeli úgy, hogy a korrupciót feltáró vizsgálatok száma növekszik.
2008.09.16. 07:23
 
 
Világgazdaság: sokallják a palackadót a szakmai érdekképviseletek
Elfogadhatatlannak tartják a szakmai szervezetek a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVM) javaslatát az italcsomagolásokra kivetett termékdíjak átalakítására - írta a keddi Világgazdaság. Az érintett ágazatok cégeit összefogó szervezetek elsősorban azt kifogásolják, hogy az italcsomagolások után kivetett termékdíj befizetésére - saját számításaik szerint - jövőre csaknem 20 milliárd forintot kellene fordítaniuk az idei mintegy hétmilliárdot követően. A zöldtárca jogszabály-koncepciója szerint ugyanakkor a teljes csomagolási termékdíjteher csak minimális mértékben, 10,6 milliárdról 10,8 milliárd forintra emelkedne.
2008.09.16. 07:12
 
 
Népszabadság: kémszoftvert telepítettek az NBH számítógépére
Kémprogramot telepítettek nyolc hónapja a Nemzetbiztonsági Hivatal számítógépére, ennek felfedezését követően kezdődött el az a felderítés, amely múlt héten az UD Vagyonvédelmi Zrt. vezetőjének feljelentéséhez vezetett - írta a Népszabadság. A lap értesülése szerint a szakértői vizsgálatok hónapokig is elhúzódhatnak, mert az UD a titkosszolgálattól különböző okok miatt kilépett legjobb számítógépes szakembereket alkalmazta. Így tartani lehet például attól is, hogy a gépek olyan szoftvereket is tartalmaznak, amelyek, ha óvatlanul nyúlnak hozzájuk, megsemmisítik a lemezeken tárolt adatokat - olvasható a cikkben.
2008.09.16. 07:04
 
 
Továbbra sincs egyezség a MÁV és a VDSZSZ között
Nem állapodtak meg a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok képviselői a szakszervezet sztrájkköveteléseiről a Herczog László közvetítő részvételével megtartott hétfői egyeztetésen sem. A tárgyalást a munkaügyi vita rendezéséről szeptember 19-én folytatják. Az egyeztetést követően Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke, a szakszervezeti delegáció vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a munkáltató továbbra is tartja eddigi elutasító álláspontját. A VDSZSZ alelnöke úgy látja, a MÁV a létszám leépítéseket tovább viszi, annak ellenére, hogy ezt tagadja, és az erre vonatkozó szakszervezeti megállapodási-javaslatot rendre visszautasítja.
2008.09.15. 20:27
 
 
Megdőlt az országos és a fővárosi hidegrekord is
Megdőlt hétfőn az országos és a fővárosi hidegrekord is - közölte Fodor Zoltán meteorológus. Az országos hidegrekordot 1925 óta Zalaegerszeg "tartotta", ott ezen a napon a maximum napi hőmérséklet 10,5 Celsius-fok volt, hétfőn azonban Sopronban ennél csaknem két fokkal kevesebbet, 8,6 fokot mértek - mondta a szakember. Budapesten hétfőn mindössze 11,5 Celsius-fok volt a legmagasabb hőmérséklet, a fővárosban az eddigi legalacsonyabb értéket 1912-ben mérték szeptember 15-én: 12,4 fokot. Fodor Zoltán elmondta, hogy kedden a maximum hőmérséklet 8-13 Celsius-fok körül alakul, de napról napra melegszik az idő, a hétvégén 13-18 fokra lehet számítani.
2008.09.15. 20:26
 
Egyik kezében kormány, a másikban italos üveg
Alkoholt ivott és kábítószert is fogyasztott az a német-osztrák állampolgár, akit pénteken délelőtt vettek őrizetbe a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei.
2008.09.15. 20:18
 
Interaktív drogprevenciós kiállítás Törökszentmiklóson
Törökszentmiklós és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás valamint a helyi rendőrkapitányság közösen pályázott az elmúlt évben az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium által kiírt a „Közterületen elkövetett jogsértések visszaszorítására készített programok megvalósításának támogatására”.
2008.09.15. 20:11
 
Újabb programokkal gazdagodik a Falk Art Fórum
Az évente két alkalommal megrendezett Falk Miska utcai kulturális eseménysorozat, a Falk Art Fórum őszi kiadása szeptember 20-án a megszokott képzőművészeti és régiségekkel kapcsolatos rendezvényei mellett színházi és kivételesen egy építészeti programmal is várja az érdeklődőket.
2008.09.15. 20:09
 
Motoros balesetek Budapesten
A zuhogó esőben, szinte egy időben két olyan motoros baleset történt hétfőn délelőtt Budapesten, amelyeknek a BKV járatai is részesei voltak.
2008.09.15. 20:04
 
Emeletes autóbusz gyulladt ki a IX. kerületben
Tűz ütött ki a Kisalföld Volán távolsági autóbuszának motorterében vasárnap este a IX. kerületben. A Győrből a népligeti buszpályaudvarra tartó Ikarus E99 típusú emeletes busz sofőrje a Könyves Kálmán körúton haladva vette észre, hogy a motortérből dől a füst. A jármű körülbelül 15 utasát leszállította, majd kézi porral oltó készülékkel fogott hozzá az oltáshoz. A férfi lélekjelenlétének köszönhetően a tűz az utastérre nem terjedt át, a rövid idő alatt kiérkező tűzoltóknak már csak a motor visszahűtése jutott feladatul. Az eset miatt a Lenkei János utca és a Gyáli út között a Népliget felé három sávból csak egyen haladhatott a forgalom - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.09.15. 20:02
 
 
Pitt és Jolie a hollywoodi szupersztárlista élén
A Brad Pitt-Angelina Jolie (azaz Brangelina) páros egy sor mutató alapján lekörözte Tom Cruise-t és Jennifer Anistont, és a szerdán a boltokba kerülő 2009-es Guinness Rekordok könyve szerint már ők a legszuperebb hollywoodi szupersztárok. Az évente megjelenő kiadvány vasárnap előrebocsátott érdekességei között a hatgyermekes sztárpár úgy szerepelt, mint akik az internetes keresések, a sajtósztorik és a bevételek kombinációját tekintve jutottak a csúcsra. Mégsem ők a legkeresettebb nevek az interneten: ezt a kétes dicsőséget Britney Spears hódította el kaotikus viselkedésével és botrányaival Paris Hiltontól.
2008.09.15. 19:59
 
A kamarazene gyöngyszemei hallhatóak Várjon Dénessel és barátaival
Várjon Dénes zongoraművész a Zeneakadémia Alma Mater koncertsorozata keretében magyar és külföldi művészbarátaival együtt különleges zenei csemegéket kínáló kamarazenei koncertsorozatra várja a közönséget. Négy estén át a fellépők Beethoven, Mozart, Mendelssohn és Schumann népszerű művei mellett a szerzők ritkán hallható darabjait is előadják. Az első hangversenyen a kamarazene slágerei mellett egy Schumann dalciklus is elhangzik világhírű művészek közreműködésével.
2008.09.15. 19:54
 
 
Sztárok a moziünnepen
Idén szeptember 25-28., csütörtök és vasárnap között a Moziünnepen a mozik tárt kapukkal várja mindazokat, akik szerint filmek nélkül egyszerűen elképzelhetetlen az élet. Ilyenkor a néző bepótolhatja a nyári lemaradásokat, megnézhet olyan filmeket, melyeket a mozik már egy ideje nem játszanak, számos premier és premier előtti filmből is válogathatnak, de a filmeken túl a Moziünnep páratlan alkalom arra, hogy a közönség sztárokkal is találkozzon. A Moziünnep két nagykövete, Kamarás Iván és Cseh Laci mellett színészekkel, sportolókkal, tévés sztárokkal és zenészekkel együtt ünnepelhetjük idén is a Mozit!
2008.09.15. 19:49
 
Public art kiállítás a Modem előtt
Szeptember 16-tól láthatóak Debrecenben a Baltazár Dezső téren a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus által a Reneszánsz Év 2008 keretében kiírt országos public art pályázat díjazott alkotásai.
2008.09.15. 19:47
 
 
Hamarosan nyílik Szilvitzky Margit kiállítása
Szeptember 19-étől, péntektől csupán tíz napig lesz látogatható Szilvitzky Margit festmények - rajzok – művészkönyvek című kiállítása. Szilvitzky Margit hosszú idő óta nem rendezett kiállítást Budapesten. Legutóbb 2002-ben a Szombathelyi Képtárban „Nyitott folyamatok” címmel mutatta be több évtizedes munkásságának legszebb darabjait; jelezve művészi pályája sokoldalúságát.
2008.09.15. 19:41
 
 
Súlyosabb influenzajárvány várható idén
Régi ellenségünk, az influenza új, még csúnyább arcát mutatja az idén kezdődő szezonban - hangzott el a portugáliai Vilamourában tartott európai influenzakonferencián. Az idei járvány azért lehet rosszabb, mint a korábbi években, mert a fenyegető vírus új típusú. Az infektológusok a tanácskozáson felhívták a figyelmet: ebben az esztendőben még fontosabb a védekezés, aki teheti, oltassa be magát, különösen a "veszélyeztetett csoportokba" tartozók. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) úgy döntött, hogy teljes egészében megváltoztatja a 2008-2009-es szezonra szánt oltóanyag összetételét.
2008.09.15. 19:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292[2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista