2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
60 halottja van a pakisztáni merényletnek, magyar áldozat nincs
Nem végleges adatok szerint legalább 60 halálos áldozata és több mint 100 sebesültje van a szombati iszlámábádi öngyilkos merényletnek, amelyet a pakisztáni főváros Marriott luxusszállodája ellen követtek el. A terrorakciónak nincs magyar áldozata. A pakisztáni belügyminisztérium közlése szerint a merényletben legkevesebb két külföldi vesztette életét. A merényletet, amelyhez valószínűleg több mint egy tonna robbanóanyagot használtak fel, a pakisztáni főváros központjában, a luxusszálloda bejárata előtt hajtották végre. A kamikáze egy teherautóval robbantotta fel magát, még mielőtt a biztonsági ellenőrzésig eljutott volna.
2008.09.20. 16:45
 
 
Serparali Egerben
A férfiak mezőnyében a szlovák Matus Vencak, a nők között pedig Válóczi-Major Katalin bizonyult a legjobb hegyi teherhordónak az első magyar serparalin szombaton Egerben. A legendás nepáli serpák hagyományai nyomán Magyarországon első ízben megrendezett versenyen a résztvevőknek egy 4 kilométeres, 300 méter szintkülönbségű távot kellett teljesíteniük a város fölé magasodó Eged-hegy lábától a hegy csúcsáig. A férfiaknak egy nepáli mintára elkészített, 60 kilogrammnyi téglával megrakott hordkerettel kellett megtenniük a távot, a nőkre csupán 20 kilogrammnyi terhet raktak a szervezők, hátizsákban elhelyezett ásványvizes palackok formájában.
2008.09.20. 16:27
 
 
Több milliós kárt okozhattak Budapest belvárosában a rendbontók
Feltehetőleg sokmillió forintos kárt okoztak a fővárosi közterületeken azok a rendbontók, akik szombaton törtek-zúztak a belvárosban. A rendőrség az este fél nyolcig tartó összecsapások idején legalább 12 embert őrizetbe vett. Négyen megsérültek, hárman közülük rendőrök. A rendbontás akkor kezdődött, amikor a Magyar Demokratikus Charta és a cigányszervezetek demonstrációja ellen tiltakozó radikális csoportok Hősök terei rendezvényükről a Szabadság térre értek. A radikálisok macskaköveket, Molotov-koktélokat, égő anyagokat és cipőket dobáltak a szovjet hősi emlékmű, illetve az azt védő rendőrök felé. A rendőrség ekkor könnygázt vetett be, és rövid idő alatt a térről a környező utcákba szorította a rendbontókat.
2008.09.20. 16:11
 
 
Premier League: Chopra duplájával nyert a Sunderland
A házigazda Sunderland kétgólos győzelmet aratott a Middlesbrough felett az angol labdarúgó Premier League ötödik fordulójának nyitómérkőzésén. A vendégek a 75. percben - 0-0-s állásnál - 11-est hibáztak, s ezt könyörtelenül kihasználták a hazaiak, akik a szezonbeli első meccsén szereplő Michael Chopra hajrában elért duplájával a maguk a javára fordították a találkozót. Premier League, 5. forduló: Sunderland-Middlesbrough 2-0 (0-0), g: Chopra (82., 90.).
2008.09.20. 16:02
 
 
Trezeguet idén már nem futballozhat
Jövő héten térdműtéten esik át David Trezeguet, a Juventus francia futballsztárja. A 30 éves csatár - aki júliusban lemondta a válogatottságot - az előző szezonban 20 találatával második lett a Serie A góllövőlistáján. "Nem halogathatom tovább a beavatkozást, mert félő, hogy elszakad a szalag, és úgy járok, mint Ronaldo, aki ki tudja, mikor lesz újra százszázalékos. Így 5-6 évvel meghosszabbíthatom a pályafutásomat" - jelentette ki a világ- és Európa-bajnok klasszis, aki 2009 elején lesz újra hadra fogható. Trezeguet 71 válogatottbeli mérkőzésén 34-szer volt eredményes, a 2000-es Eb-döntőben ő szerezte a mindent eldöntő aranygólt az olaszok ellen.
2008.09.20. 14:57
 
 
Erdőtűzzel küzdenek a tűzoltók Horvátországban
Mintegy 200 tűzoltó küzdött a lángokkal szombaton Horvátország déli részén, az adriai partvidéken, ahol eddig 300 hektárnyi terület lett a tűz martaléka - jelentette a horvát televízió. A tűz péntek este ütött ki Makarska városa közelében, erdős vidéken, feltehetően egy távvezetéken bekövetkezett rövidzárlat miatt. A lángok a 100 kilométer/órás szélrohamok miatt rövidesen másfél kilométer széles sávra terjedtek ki. A helyszínre fecskendőket és helikoptereket küldtek, de a tűzoltók az erős szél miatt nem tudtak közbelépni. A tűz éjszaka megközelített egy kisvárost, amelynek lakóit kimenekítették, de a lángok nem érték el a házakat. Két tűzoltó megsérült.
2008.09.20. 14:40
 
 
Gyurcsány: a magyarok nem ellenfelei egymásnak
A magyarok egymásnak nem ellenfelei, hanem bajtársai, testvérei; magyar nem háborúzhat magyarral - mondta a miniszterelnök a Magyar Demokratikus Charta szombati rendezvényén a budapesti Kossuth téren. A főpolgármester pedig a mintegy ötezer résztvevő előtt úgy fogalmazott: "Azért gyűltünk itt össze, hogy kinyilvánítsuk, nem félünk". A demonstrálók, akik közül többen vidékről, különbusszal érkeztek a fővárosba, a Clark Ádám téren és a Roosevelt téren gyülekeztek, onnan vonultak át a Kossuth térre. Mintegy ezerötszázan érkeztek a romaszervezetek nem sokkal korábban véget ért demonstrációjáról is.
2008.09.20. 14:38
 
Új információk: Benzinkútrablás Dédestapolcsányban
Elfogták és őrizetbe vették a dédestapolcsányi benzinkútrablás harmadik elkövetőjét is. Az üzemanyagtöltő-állomást négy férfi rabolta ki, még szeptember 18-án az esti órákban. Két elkövetőt két óra alatt sikerült elfogni, míg harmadik társukat négy óra alatt. A negyedik még szökésben lévő férfit nagy erőkkel keresi a rendőrség.
2008.09.20. 14:27
 
 
Markó: a magyarországi politikusok ne kioktatni jöjjenek Erdélybe
A magyarországi politikusok ne kioktatni jöjjenek Erdélybe, amikor saját otthoni dolgaikat sem sikerül rendbe tenniük, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) nem jobbra, nem balra, hanem előre akar haladni - mondta szombaton Marosvásárhelyen Markó Béla. Az RMDSZ elnöke a Szövetségi Képviselők Tanácsának (SZKT), az RMDSZ "miniparlamentjének" az ülésén a november 30-i választások tétjéről szóló politikai beszámolójában emlékeztetett: a szervezet az elmúlt több mint másfél évtizedben sok mindent elért az anyanyelvi oktatás, a nyelvhasználat, a tulajdonok visszaszolgáltatása vagy az intézményépítés terén.
2008.09.20. 13:19
 
 
130 ezer euró a hollywoodi bébiszitterek átlagkeresete
A hollywoodi sztárok köreiben nagy ázsiójuk van a bébiszitternek, különösen azóta, hogy Julia Roberts és Angelina Jolie divatba hozta a nagycsaládot. A VIP-ek gyermekvigyázója nem lehet akárki. Diplomával, szakmai tapasztalatokkal, jó referenciákkal kell rendelkeznie. A többség specializált ügynökségek szolgálatait veszi igénybe a kiválasztásnál, ahol a jelöltek eleve átesnek egy szigorú szűrőn, orvosi vizsgálaton, pszichológiai és drogteszten. Azt is megvizsgálják, hogy tiszta-e a múltjuk. Harc folyik a legjobbakért, a legmegbízhatóbbakért. Átlagkeresetük 130 ezer euró, de Julia Roberts pl úgy csábította magához Sheryl Crow bébicsőszét, hogy kivágott az asztalra egy egymilliót érő csekket.
2008.09.20. 13:13
 
 
Rugalmasan a szobában
Kis alapterületű szobákban sokszor jelent gondot a különféle funkciójú bútorok praktikus ugyanakkor esztétikus elhelyezése.
2008.09.20. 13:09
 
 
Tom Jones új lemezzel jelentkezik
Novemberben új lemezzel jelentkezik Tom Jones, melyen többek között a U2 tagjai is közreműködnek.
2008.09.20. 13:06
 
 
Hamarosan indul a MoziÜnnep!
Immár ötödik alkalommal hamarosan kezdődik a Moziünnep! Idén az elmúlt években megszokotthoz képest más időpontban, szeptember 25-28. között várják országosan a mozik a filmek szerelmeseit.
2008.09.20. 13:01
 
 
MOZI: A tiltott királyság
Az azúrkék téli ködben egy magányos alak kuporodik le, és hipnotikus, költői szépségű mozgásokat végez. Ez a Nagy Bölcs, akit Majomkirály néven is ismernek. Hirtelen több Jade harcos támadja meg, ám ő egyenként megöli őket.
2008.09.20. 12:53
 
 
Világsztárok Balettgála
Szeptember 26-án és 27-én, a gála történetében először, két városban is hódolhatunk a balett iránti szenvedélyünknek. Pozsony után Budapestre érkezik az a színvonalas produkció, melyben kizárólag a nemzetközi táncélet éllovasaival, azaz profi művészekkel és színes előadásukkal találkozhatunk.
2008.09.20. 12:51
 
 
Betiltották a szélsőjobboldal tervezett megmozdulását Kölnben
Rendkívüli intézkedéssel betiltotta a kölni rendőrség szombaton a szélsőjobboldal délutánra tervezett iszlám-, illetve idegenellenes megmozdulását. A hatósági intézkedésre annak nyomán került sor, hogy a rendezvényt megakadályozni kívánó baloldali anarchista ellentüntetők összetűztek a rendőrökkel, és kövekkel dobálták meg őket. Egy rendőr megsebesült, két anarchistát őrizetbe vettek. "A kölni polgárok biztonsága fontosabb mindennél" - fogalmazott a betiltás kapcsán a helyi rendőrség szóvivője. Előzőleg több tízezren kezdtek tüntetést a Pro Köln szélsőjobboldali szervezet által kezdeményezett megmozdulás ellen.
2008.09.20. 12:25
 
 
Olajmaffiózókra csaptak le a magyar vámosok
Az iparban használatos úgynevezett bázisolajjal üzletelő bűnszervezetre csaptak le a napokban a magyar vámosok - közölte Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője. A bűnszervezet 2006-tól spanyol és román cégek közreműködésével körülbelül másfél millió liter úgynevezett bázisolajt importált Magyarországra Szlovákiából és Csehországból. A nem jövedékiadó-köteles olajat az okmányok szerint Spanyolországba és Romániába vitték volna tovább. Ehelyett azonban Magyarországon gázolajként értékesítették. Az olaj eladásáról nem adtak számlát, és adót sem fizettek. Az eddigi adatok szerint mintegy 250 millió forintnyi adót csaltak így el.
2008.09.20. 12:25
 
 
Navracsics szerint a kormány hiszterizál
Navracsics Tibor szerint a kormány hiszterizálással, az ellenzék ellenségként kezelésével és a titkosszolgálatok felhasználásával próbál hatalmon maradni. A kormány "sok esetben a demokratikus politizálás eszköztárán kívül eső hatalomtechnikai eszközökkel próbálja meghosszabbítani hatalmát, vagy legalábbis elérni, hogy a ciklus végéig hatalom maradjon" - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és a Barankovics Alapítvány közös rendezvényén. Közölte: a jelenlegi politikai elit belátása hiányzik ahhoz, hogy meg lehessen tartani az előre hozott választásokat, és megkezdődhessen az ország kivezetése a jelenlegi válság közeli helyzetből.
2008.09.20. 12:07
 
 
Az MDF támogatja a költségvetési plafont
Az MDF egyetért az SZDSZ által javasolt költségvetési plafonnal - hangsúlyozta Dávid Ibolya, az MDF elnöke szombaton az MTI-nek küldött közleményében. "Egyetértünk a költségvetési kiadási plafon megszabásának szükségességével, azonban úgy látjuk: tisztázni kell azt is, hogy a politikának miért van szüksége jelenleg ilyen önkorlátozó önszabályozásra. (...) Tisztázni kell, hogy hazánk 2002. július 16-án indult meg a fokozódó költségvetési hiány lejtőjén, amikor a frissen hatalomra került MSZP-SZDSZ koalíció a Fidesszel közösen megszavazta a 100 napos programot" - hangsúlyozta Dávid Ibolya.
2008.09.20. 11:00
 
 
Evezős Eb: két bronzérmet nyertek a magyarok
A címvédőként indult Varga Tamás, Hirling Zsolt duó, valamint a Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsa kettős is bronzérmet szerzett a könnyűsúlyú kétpárok versenyében az evezősök athéni Európa-bajnokságán. A verseny honlapja szerint Vargáék a hazaiak olimpiai ezüstérmes egységével, valamint egy-egy olasz, francia, cseh és szlovén hajóval vették fel a küzdelmet a fináléban. A görögök rajt-cél győzelmet aratva örvendeztették meg a közönséget, a magyarok pedig az ötödik helyről felkapaszkodva, remek hajrával jöttek be a harmadik helyre az olaszok mögött. A nőknél Novákék kellemes meglepetésre szerezték meg a bronzérmet a lengyelek mögött, maguk mögé utasítva a brit, osztrák, német triót.
2008.09.20. 10:20
 
 
Az ökoszex szabályai
Kezdetben volt a "szeretkezz, ne háborúzz" jelszó, ezt váltotta fel a Greenpeace környezetvédő szervezet mexikói tagozata a "szeretkezz, ne szennyezd a Földet" szlogenre. Az ökoszexkampány közzétette azokat a szabályokat, amelyek felhívják a figyelmet a testi örömök környezetbarát megvalósulásának módozataira. Az első szabály szerint "az ágyból kell elkezdeni az üvegházhatást okozó gázok elleni harcot": sokkal romantikusabb gyertyafénnyel kezdeni az intim együttlétet, mint villanyfényben. Különösen ajánlják a méhviaszból készült gyertyákat.
2008.09.20. 10:12
 
 
Tenisz: Kuznyecova a döntőben Tokióban
Elsőként az ötödik helyen kiemelt orosz Szvetlena Kuznyecova biztosította a helyét a fináléban az 1,34 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás női tenisztornán. Ellenfele a döntőben honfitársa, Dinara Szafina lesz, aki mindössze egyetlen játékot engedélyezett az ugyancsak orosz Nagyja Petrovának. Eredmény: elődöntő: Szafina (orosz, 4.)-Petrova (orosz) 6:1, 6:0, Kuznyecova (orosz, 5.)-Srebotnik (szlovén) 7:6 (7-5), 6:2.
2008.09.20. 10:10
 
 
Összefogást és harcot hirdettek a romaszervezetek a szélsőjobb ellen
Az összefogás és a szélsőjobb elleni közös fellépés fontosságát hangoztatták azok a felszólalók, akik a romaszervezetek által tartott demonstráción mondtak beszédet szombat délután a fővárosi Olimpiai Parkban. Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) és a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF) elnöke új kezdetet hirdetett, hangoztatva, a nyomor, a kiszolgáltatottság ellen csak romák és nem romák közös összefogása lehet az egyetlen orvosság. A roma vezető beszédében úgy fogalmazott: "feltámadott a szélsőségek tengere, a halált hozó ciklonok ellen gátat kell építeni, mert az ár elsodorhatja egész Magyarországot".
2008.09.20. 10:00
 
 
Arab sejkek bevásárlórohama a Premier League-ben
Az angol első osztályú bajnokságban egyre több klub van külföldi befektetők kezében - mutatott rá a Der Spiegel című német hetilap. Egyetlen más labdarúgóligában sem ilyen magasak a klubok bevételei, sehol másutt nem adnak ki ennyi pénzt játékosokért. Az idei évad kezdete előtt az angol klubok 617 millió eurót (151 milliárd forint) fordítottak játékosvásárlásra, háromszor annyit, mint a német Bundesliga 18 klubja. A tavalyi évadban a Premier League üzleti forgalma 2,3 milliárd euró volt; egyedül a tv-közvetítésekért 1,3 milliárd euró bevételhez jut a 20 élvonalbeli angol egyesület évente.
2008.09.20. 09:54
 
 
Francia szokások számokban
A franciák nyolcvan százaléka rendelkezik mobiltelefonnal, ami jóval elmarad a nyugat-európai országokban tapasztalható több mint 100 százalékos aránytól: Olaszországban, Svédországban vagy Nagy-Britanniában ugyanis egy embernek akár több mobiltelefonja is van. Egyebek közt ez derül ki a francia statisztikai hivatalnak (INSEE) a francia gazdaság változásaira vonatkozó legfrissebb adataiból, amelyekből a Le Figaro című napilap a franciák életmódját és szokásait tükröző statisztikákat gyűjtötte csokorba. A francia mobiltulajdonosok tavaly 19 milliárd SMS-t váltottak: az előfizetők átlagosan havi húsz üzenetet küldenek egymásnak.
2008.09.20. 09:10
 
 
Függetlenek éjszakája először Budapesten
Függetlenek éjszakája címmel, első alkalommal rendeznek saját programsorozatot a magukat függetlenként meghatározó társulatok és művészek szombaton, a főváros több mint húsz helyszínén. A nagyrészt ingyenesen megtekinthető események között helyet kap diszkó(tánc)színház, nyilvános rádiójáték-felvétel, kocsmaszínház és orosz nyelvű Osztrovszkij-előadás is. A belvárosi Zrínyi utca helyszínei már délelőtt 11 órától várják az érdeklődőket: feltűnnek szobrok, festmények, térinstallációk és táncetűdök, a WAMP művészpiac válogatott termékei.
2008.09.20. 09:04
 
 
VfB Stuttgart: Lehmann helikopterrel jár edzésre
Többször is helikopterrel érkezik csapata edzésére Jens Lehmann, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart volt válogatott kapusa. A 38 éves hálóőr családja a várostól 250 km-re fekvő Starnbergi-tó partján, Bergben él, és hogy minél többet lehessen a szeretteivel, az utazás e nem mindennapi formáját választja. A klub közölte: az útiköltséget - alkalmanként mintegy ezer eurót - nem az egyesület, hanem a játékos fizeti. Lakóhelyén ugyanakkor nem nézik jó szemmel Lehmann "röpködését", mivel kétszer is a 8.500 fős település futballpályáján tette le járművét.
2008.09.20. 09:00
 
 
Saját szállodája lesz a Boca Juniorsnak
Két év múlva saját szállodával rendelkezik majd a Boca Juniors, az argentin labdarúgó-bajnokság meghatározó klubja. A Buenos Aires-i hotel tervezett építési költsége 15 millió dollár, a létesítménybe 89 szobát álmodtak, ezek közül több a klub korábbi kiválóságainak nevét kapja. A mindenkori csapat játékosai itt találkoznak majd a mérkőzések előtt, így a szerencsés szurkolóknak lehetőségük nyílik részben együtt tölteni egy-egy hétvégét a kedvenceikkel. A Hotel Boca by Design Suites szálloda díszítésének két alapszíne a klubhoz igazodva a sárga és a kék lesz.
2008.09.20. 08:41
 
 
Pálinkát népszerűsítő kampányt indít az Agrármarketing Centrum
Karácsony előtti, pálinkát népszerűsítő kampányra írt ki gyorsított tárgyalásos közbeszerzést az Agrármarketing Centrum, a felhívás a legfrissebb Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az elvégzendő feladat pontosan így hangzik: "Pálinka 2008-as fogyasztói kampányának tervezése, kivitelezése, lebonyolítása". A kampány november 20-án indul és december 11-ig tart. Nem tehet ajánlatot az, akinek a mérleg szerint eredménye 2005-2007 között egynél több évben negatív volt, továbbá ugyanezekben az években a pályázónak rendelkeznie kell három, egyenként legalább 30 millió forintos, marketing kampányt végig vivő referenciával.
2008.09.20. 08:31
 
 
Közbeszerzésen vásárol villanyáramot a MÁV
A következő évben 30 GWh villamosenergiát kíván vásárolni nyílt közbeszerzésen a MÁV Zrt., az erről szóló felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. A szerződés tehát 2009. január 1-jétől december 31-ig tart. A kisfeszültségű csatlakozó helyek száma 1.978 darab, az egyidejű teljesítmény pedig 24.110 kW. Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek a bankszámláján 2007. január 1. után egynél többször volt 30 napot meghaladó sorban állás. Rendelkeznie kell még az ajánlattevőnek 2006. január 1-jét követően - összesen - legalább 30 GWh villamos energiaszállítási referenciával.
2008.09.20. 08:25
 
 
Megérkezett Ecuadorba Sólyom László
Megérkezett Sólyom László köztársasági elnök Ecuadorba, a három dél-amerikai államot felölelő körútjának első állomására pénteken, helyi idő szerint délután. A magyar államfőt katonai tiszteletadással fogadták a quitói repülőtéren. Sólyom László rövid városnézés után találkozott a helyi egyetem, a Simón Bolivar Andesi Egyetem rektorával, majd a magyar-ecuadori baráti társaság képviselőivel. A magyar-ecuadori államfői találkozót szombaton tartják meg, Sólyom László és Rafael Correa Delgado a kormány székházában, a Carondelet palotában folytat megbeszéléseket.
2008.09.20. 08:12
 
 
Paralimpia 2008: megérkezett a magyar csapat
Csaknem százan várták, majd nagy tapssal fogadták a ferihegyi repülőtéren szombaton reggel hat órakor a pekingi paralimpiáról hazatérő magyar csapatot. A küldöttséget szállító gép több mint kilenc órás út után szállt le Budapesten. A sportolókat és vezetőket rokonok, barátok, néhány televíziós társaság, fotósok és újságírók várták. A legtöbben az egyetlen magyar aranyat nyerő Sors Tamással szerettek volna beszélni, de több médiumnak nyilatkozott a magyar parasport legeredményesebb alakja, a 43 éves Szekeres Pál is, aki Pekingben tőrben lett bronzérmes, míg összesen négy arany- és három bronzérmet nyert a játékokon.
2008.09.20. 08:02
 
Kamionbaleset az M5-ösön
Két és fél órán át akadályozta a forgalmat két összeütközött kamion az M5-ös autópálya Budapest határában.
2008.09.19. 23:46
 
 
Több demonstráció is lesz ma Budapesten
Több demonstrációt is tartanak ma délután Budapesten, a fővárosiak ezért fokozott rendőri ellenőrzésekre és forgalomkorlátozásokra számíthatnak. A miniszterelnök által kezdeményezett Magyar Demokratikus Charta, továbbá több cigányszervezet és radikális jobboldali tömörülés is demonstrációt hirdetett. A társadalmi kirekesztés elleni fellépés jegyében alakult Magyar Demokratikus Charta rendezvénye a Roosevelt téren, illetve a Clark Ádám téren kezdődik. A budai helyszínről a résztvevők a Lánchídon átvonulnak Pestre, a Kossuth térre. Az eseményen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Demszky Gábor főpolgármester is felszólal.
2008.09.19. 22:00
 
 
McCain élesen bírálja a kormány és a Fed segélyakcióját
John McCain amerikai republikánus elnökjelölt pénteken élesen bírálta a kormány és a jegybank "felelőtlen válságkezelését". Leszögezte, hogy szövetségi tartalékbankrendszernek (Fed) azonnal fel kellene hagynia a pénzintézetek megmentését célzó tőkeinjekciókkal. McCain - aki ellen a demokrata ellenzék legfőbb érve az, hogy George Bush elnök folytatását jelentené, és aki ezért egy sor kérdésben igyekszik elhatárolódni a jelenlegi adminisztrációtól - kijelentette: a Fednek vissza kellene térnie eredeti feladatához, a pénzkínálat és az infláció felelősségteljes igazgatásához. A szenátor Wisconsinban üzletemberek előtt azt mondta: a jegybanknak fel kellene hagynia a segélyakciókkal.
2008.09.19. 21:02
 
 
NB I: Fehévár-MTK 0-2
A címvédő MTK két góllal nyert a Fehérvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga nyolcadik fordulójában. Garami József, az MTK vezetőedzője pályafutása 626. élvonalbeli mérkőzésén ült a kispadon, ezzel az örökranglista élére ugrott, megelőzve a legendás Lakat Károlyt. A kiváló tréner mérlege a pénteki sikerrel együtt: 308 győzelem, 160 döntetlen, 158 vereség. A hazaiak ugyan többet birtokolták a labdát, ám kevés helyzetével jobban élt a bajnokcsapat. Eredmény: Fehérvár FC-MTK Budapest 0-2, Sóstói Stadion, 1.500 néző, gólszerzők: Lambulic (66.), Szabó Á. (84.).
2008.09.19. 20:59
 
 
Elkezdődött a szarvasbőgés
Az őszi erdők egyik legimpozánsabb eseménye a szarvasbőgés; ilyenkor, szeptember közepén természetesen a Miskolci Állatkert szarvasbikáját is hajtja a vére: így próbálja bőgésével elnyerni a tehenek kegyeit. A gímszarvas párzási ideje szeptembertől október végéig tart, ez idő alatt a kifejlett bikák bőgésükkel hívják fel a nőstények figyelmét. A bőgés ereje, hangmélysége a többi bika számára is fontos információkat közöl, ugyanis azok összefüggésben vannak a hang tulajdonosának fizikai erejével - mondta Pilz Olivér, az állatkert vezetője.
2008.09.19. 20:08
 
 
Háztartási adókedvezmény a kormány adómódosító javaslatában
Háztartási adókedvezmény bevezetését is tartalmazza egyebek mellett a kormány adómódosító javaslata, amely mintegy 30 törvényt érint. A péntek estétől az Országgyűlés honlapján olvasható javaslat szerint az új adókedvezmény a "lakás falain, a ház kerítésén" belül megvalósuló szolgáltatásokra terjed ki, évi 100 ezer forintos kedvezményi kereten belül, illetve 3,4 millió forintos jövedelemkorláthoz kötötten vehető igénybe. A magánszemélyeket érintő, a kormány által javasolt adóváltozások közül a legjelentősebb, hogy a személyi jövedelemadó sávhatárának 18 százalékos kulcsa évi 1,7 millió forintról 2 millióra emelkedik.
2008.09.19. 20:05
 
 
Bush szerint a döntő pillanatban kell a gazdasági beavatkozás
Az amerikai elnök pénteken arra figyelmeztetett, hogy "jelentős számú" adófizető alapot kockáztat a kormányzatnak az a terve, hogy támogassa az ingatag piacokat, de a beavatkozás szükséges. Ez döntő pillanat az amerikai gazdaság számára - mondta Bush mindössze kilenc perces beszédében, amelyben felszólította a kongresszust hogy hagyja jóvá a törvényt, amely lehetővé teszi a kormányzatnak a rossz hitelek felvásárlását és korlátozza a hitelhez való hozzáférést. Az amerikai pénzügyminiszter korábbi beszédében utalt arra, hogy a terv végrehajtásának költsége több száz milliárd dollár lehet.
2008.09.19. 19:18
 
 
Minden idők legnagyobb napi tőzsdei nyeresége Londonban
Minden idők legnagyobb, csaknem 9 százalékos napi nyereségével zárta a pénteki kereskedést a Londoni Értéktőzsde (LSE) irányadó FTSE-100-as árfolyammutatója, amelyet a pénzügyi szektor papírjai iránt támadt, a rendteremtő célú hatósági intézkedések által táplált hirtelen befektetői eufória rántott szinte függőlegesen a magasba. A vezető londoni tőzsdeindex - amely már a nyitásban is 6-7 százalékos nyereségeket mutatott - végül 431,30 pontos, 8,84 százalékos emelkedéssel 5311,30 ponton zárt. Ekkora napi nyereséget a FTSE-100-as még soha nem produkált; eddigi rekordja 7,9 százalékos zárási plusz volt, még 1987 októberében. A felhajtóerő zömét a bankok adták.
2008.09.19. 18:42
 
 
A NATO további támogatást ígér Grúziának
A NATO további támogatást nyújt Grúziának, intenzívebbé kívánja tenni a partneri viszonyt és a párbeszédet - mondta pénteken Londonban Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkár. A NATO védelmi minisztereinek kétnapos kötetlen eszmecseréje után tartott - és a NATO internetes oldalán élőben közvetített - sajtótájékoztatóján az atlanti szervezet első számú vezetője úgy fogalmazott, hogy a kaukázusi konfliktusban minden érdekelt félnek engedményeket kellett tennie. Megerősítette, hogy a NATO kiáll Grúzia mellett, és "továbbfejleszti" vele együttműködését. Ezzel kapcsolatban azonban részletekbe nem bocsátkozott.
2008.09.19. 18:28
 
 
Ötpárti egyetértés az amerikai vízummentességről
Ötpárti egyetértés van az amerikai vízummentességi programhoz való csatlakozásról és az ehhez szükséges utolsó megállapodásról - közölték a pártok képviselői azt követően, hogy pénteken közösen egyeztettek a külügyi államtitkárral és az amerikai nagykövettel a kérdésről. A politikusok megismerhették a vízummentességi programhoz való csatlakozás menetrendjét, és szó volt az utolsó szükséges megállapodásról, a bűnügyi adatok cseréjéről szóló egyezményről is. A tájékoztatón az is kiderült, hogy a tervek szerint a jövő héten írják alá ezt az utolsó megállapodást.
2008.09.19. 17:53
 
 
Elemzők szerint 2013-ra egész Közép-Európa eurótag lehet, Magyarország is
A közép-európai EU-tagok mindegyike 2013-ra az euróövezet tagja lehet, még Magyarország is, áll az egyik vezető londoni befektetési ház friss elemzésében. A Goldman Sachs (GS) globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlegének heti feltörekvő piaci elemzése a 2011-es lengyel eurócsatlakozásról szóló politikusi nyilatkozatok kapcsán tért ki a térség egészének csatlakozási kilátásaira. A Goldman Sachs londoni elemzői a magyar kilátásokról azt írták: a politikai válság miatt Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy hiteles döntést hozhasson az azonnali ERM-II.-belépésről. Az árfolyamrendszerbeli tagság azonban nem is annyira távoli kilátás, mint amilyennek most tűnik.
2008.09.19. 17:20
 
 
Medián: a többség támogatja a kormányfő adócsökkentési terveit
A többség támogatja a kormányfő adócsökkentési elképzeléseit és a lehető legtöbb eszközzel fellépne a feketegazdaság ellen, arról azonban megoszlanak a vélemények, hogy a tervezett adócsökkentés mértéke megfelelő-e - állapította meg a Medián felmérése. Gyurcsány Ferenc Megegyezés című programjáról az emberek körülbelül háromötöde hallott, ám közülük csak 5 százalék mondta azt, hogy ismeri annak részleteit. A felmérés szerint az adójavaslatok többsége kifejezetten népszerűnek bizonyult, csak az adóamnesztia kérdésében vannak többségben az elutasítók.
2008.09.19. 17:20
 
Evezős Eb: újabb két magyar továbbjutó, döntők már szombaton
A péntek délutáni reményfutamokból újabb két magyar egység jutott tovább az evezősök athéni Európa-bajnokságán: a női könnyűsúlyú kétpár a döntőben, az egypárban versenyző Szabó Katalin pedig a középfutamban folytathatja szereplését. A hazai szövetség tájékoztatása szerint Novák Zsófia és Hajdú Zsuzsanna harmadik helyen végzett reményfutamában, s mivel ebben a számban a kevés nevező miatt nem rendeznek középdöntőt, egyből a fináléba került. Szabó a reggeli, gyengén sikerült előfutam után összeszedte magát és harmadik helyen célba érkezve kvalifikálta magát a legjobb 12 közé.
2008.09.19. 16:31
 
 
Újra sztrájkveszély a MÁV-nál
Akár a jövő hét vége előtt sztrájkba léphetnek a vasutasok, miután a pénteki egyeztetésen sem engedett a MÁV az álláspontjából - közölte Bárány Balázs, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) elnöke. A szakszervezet tett gesztusokat a pénteki tárgyaláson - mondta az elnök, de a részleteket nem ismertette. A MÁV nem engedhet az álláspontjából, miután a követeléseknek nincs gazdasági alapja - reagál Sigulinszki Tibor MÁV szóvivő az MTI-nek. A VDSZSZ eredeti követelése 10 százalékos többlet béremelés a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára.
2008.09.19. 16:15
 
 
Szombaton nyílik a világ egyik legnagyobb népünnepélye, az Oktoberfest
Noha a naptár még javában szeptembert mutat, nevével ellentétben már szombaton megnyílik Münchenben a világ egyik legnagyobb népünnepélye, az Oktoberfest. Az idei immár a 175. a Németországban és a világ több más országában, köztük Magyarországon is rendkívüli népszerűségnek örvendő fesztiválok sorában, amelyre október 5-ig több mint 6 millió vendéget várnak. Az ünnep előtti előjelek a tavalyihoz hasonlóan most sem voltak a legkedvezőbbek. Míg a bajorokat az elmúlt évben a tartomány nagyhatalmú vezetőjének, Edmund Stoibernek a politikából történt visszavonulása szomorította el, most a jövő heti parlamenti választások izgalmai, a kampány hajrája csökkentik - vagy talán növelik? - az ünneplési kedvet.
2008.09.19. 15:58
 
 
Újraindították a nagy hadronütköztetőt
Kicseréltek egy 30 tonnás transzformátort és újraindították a nagy hadronütköztető gyűrűt (LHC) - közölte a Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) pénteken. A világ legnagyobb részecskegyorsító berendezését szerdán, az üzembe helyezés után egy héttel állították le a hűtőrendszerben keletkezett áramellátási zavar miatt. A hibás transzformátort kicserélték és megkezdték a föld alatti köralagút hűtését a Kelvin-skálán számítva abszolút nulla fok - mínusz 273,16 Celsius fok - közelébe. Ez az ideális hőmérséklet a világegyetem keletkezését modellező kísérlethez - áll a genfi székhelyű CERN közleményében.
2008.09.19. 15:38
 
Újabb határsértőket fogtak a szegedi határrendészek
Két nap alatt 24 illegális bevándorlót fogtak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei. A tegnapi napon a 15 fős határsértő elfogással még nem ért véget a határrendészek munkája, ugyanis 17: 25-kor Ásotthalom külterületen 2 felnőttet és 3 gyermeket vették észre a járőrök, amint illegálisan lépik át az államhatárt. Gyorsan a nyomukba eredtek. A szerb család amint észlelte a határrendészeket bevette magát a közeli erdőbe. Egy 20 perces terepkutatást követően elfogták a menekülőket.
2008.09.19. 15:31
 
 
Erdei Zsolt csalódott német klubjában
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka továbbra is hisz abban, hogy karrierje során még találkozik komoly ellenféllel és várja a nagy lehetőséget. A 33 éves klasszis kapcsolata megromlott klubjával, a hamburgi Universum Box-Promotionnel, így azt sem tudja pontosan, mikor állhat újra a kötelek közé. "Azt tudom, hogy ha a csapattársamat, Jürgen Brahmert elítélik, akkor nekem kell majd beugranom november 22-én helyette. Egyelőre nem tudom, ebben az esetben ki lenne az ellenfél, de valószínűleg nem Hugo Hernán Garay, mint ahogyan az több helyen is megjelent" - nyilatkozta pénteken az MTI-nek Erdei, aki 29/0-ás profi győzelmi mérleggel büszkélkedhet, közte 17 kiütéssel.
2008.09.19. 14:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288[2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista