2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Olmert átadta lemondó levelét Peresznek
Ehud Olmert izraeli kormányfő vasárnap este átadta lemondó levelét Simon Peresz államfőnek, ezzel megtörtént a miniszterelnöki posztról való szabályos lemondása. Elképzelhető azonban, hogy az új kormány megalakításának elhúzódása miatt ügyvezető kormányfőként még hetekig hivatalban marad. A Tízes Csatorna televízió bemutatott egy fényképet, amelyen Olmert felolvassa Peresznek a levelet. Olmert a kormány szokásos heti ülésének kezdetén, vasárnap reggel erősítette meg, hogy lemond.
2008.09.21. 19:51
 
Szlovéniában az ellenzéki szociáldemokraták győztek az exit poll szerint
Szlovéniában az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (SD) nyerte meg a választást a szavazóhelyiségekből távozó választók megkérdezésén alapuló felmérések (exit poll) szerint. A POP tévécsatorna által az urnák zárása után közzétett felmérés szerint a SD a szavazatok 31,5 százalékát szerezte meg, míg a Janez Jansa miniszterelnök vezette jobbközép Szlovén Demokrata Párt (SDS) a voksok 27,7 százalékára tett szerint. Bármely párt nyeri meg a választást, koalícióra kényszerül más pártokkal, de az exit pollból ítélve a Borut Pahor vezette SD-nek balközép szövetségeseivel együtt több szavazata van, mint az SDS-nek a konzervatív partnerpártokkal egyetemben.
2008.09.21. 19:48
 
 
NBI: Győzött és ismét élen az Újpest
Az Újpest hazai pályán 3-2-re legyőzte a Kaposvár együttesét a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának zárómérkőzésén, és ezzel vezeti a pontvadászatot. Eredmény: Újpest FC - Gabona-Trans Kaposvár 3-2 (2-0), gólszerzők: Mijadinoski (6.), Cutuk (25.), Rajczi (64.), illetve Nikolic (59.), Zahorecz (84.). Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző, v.: Berger. Az Újpest már a hatodik percben vezetést szerzett Mijadinoski révén, majd Cutuk szezonbeli harmadik góljával megduplázta az előnyt. A fordulást követően Nikolic talált be, ám Rajczi öt perc múlva visszaállította a különbséget. A hajrában a vendégek a középhátvéd Zahorecz látványos, átemelős góljával ismét feljöttek, de egyenlíteni már nem tudtak.
2008.09.21. 19:36
 
 
Vuelta: Contador történelmi sikere
A spanyol Alberto Contador nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt. A 25 esztendős kiválóság idén győzött a Giro d'Italián, tavaly pedig a Tour de France-on, így ő az első spanyol, aki mindhárom nagy, háromhetes viadalon diadalmaskodott már. Ez a bravúr Contador előtt csak négy bringásnak - a francia Jacques Anquetilnek és Bernard Hinault-nak, a belga Eddy Merckxnek és az olasz Felice Gimondinak - sikerült. Az utolsó, hagyományos madridi befutót hozó szakaszon a dán Matti Breschel volt a leggyorsabb.
2008.09.21. 18:54
 
 
Hétfőn benyújtja a kormány a Robin Hood-adót
A kormány hétfőn benyújtja az Országgyűlésnek a távhő-támogatásról szóló törvényjavaslatot - tudta meg kormányzati forrásból az MTI. A hírügynökség információi szerint a törvényjavaslat három elemet tartalmaz: a távhő-kompenzáció rendszerét, energiatakarékossághoz támogatási lehetőségeket, valamint az energiaszolgáltatók megadóztatását. Az indítvány szerint a Robin Hood-adót fix ideig, 2010 decemberéig kellene fizetnie ezeknek a cégeknek. A törvényjavaslat szerint bárki kérhet támogatást ahhoz, hogy a távhő mérhető és szabályozható legyen a lakásában és önkormányzati, illetve állami támogatással ebbe akár már önerő nélkül is belevághat.
2008.09.21. 18:51
 
 
Téves diagnózisok miatt felfüggesztettek egy magyar orvost Nagy-Britanniában
Téves diagnózisok - köztük rákos daganat fel nem ismerése - miatt töröltek a brit orvosi nyilvántartásból egy magyar orvost. A WalesOnline hírfórum vasárnapi beszámolója szerint a brit orvosi regisztert vezető szervezet (GMC) "sokkoló tévedések" miatt vonta vissza a walesi Llanelli városában dolgozó, 40 éves doktor működési engedélyét. Az orvos tavaly február és július között dolgozott kórszövettani konzultánsként a Fülöp herceg nevét viselő kórházban. Ez alatt az idő alatt egy ízben például nem ismerte fel, hogy egy nőbeteg lábán lévő szemölcs rákos burjánzásnak indult, de a beszámoló szerint félrediagnosztizált súlyos bélrendszeri és májbetegségeket is.
2008.09.21. 18:47
 
 
Az erőszak és a kirekesztés ellen szerveznek demonstrációt civilek
Több tucatnyi civil szervezet Tarka Magyar! elnevezéssel demonstrációt szervez az erőszak és a kirekesztés ellen október elején - ismertették a rendezők az erőszakmentesség világnapjához kapcsolódó megmozdulás programját. A civil jogvédő, meleg, roma és zsidó szervezetek október 4-re hirdették megmozdulásukat, mert véleményük szerint megálljt kell parancsolni a kisebbségeket érő atrocitásoknak, a kirekesztésnek, a gyűlölködésnek, az erőszak minden formájának. A megmozdulást az Erőszakmentesség világnapjához kapcsolódóan szervezik, a legendás indiai politikus, Mahatma Gandhi születésének évfordulóján.
2008.09.21. 18:05
 
 
Héliumszivárgás miatt áll le a nagy hadronütköztető
Nagymennyiségű folyékony hélium szivárgott ki a világ legnagyobb részecskegyorsító berendezésének, a nagy hadronütköztető gyűrűnek (LHC) a hűtőrendszeréből pénteken; a meghibásodás miatt legalább két hónapra le kell állítani a szeptember 10-e óta próbaüzemelés alatt álló gépezetet. A hiba miatt nem valószínű, hogy az első protonnyalábok ütköztetésére 2009 előtt sor kerülhet az LHC-ben. James Gillies, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) szóvivője a hét végén elmondta: a 27 kilométeres LHC föld alatti alagútjának utolsó szakaszán keletkezett a hiba.
2008.09.21. 17:50
 
Hamis okmányok Kiszomboron és Nagylakon
Kiszombori határátkelőhelyen 2008.09.21-én egy kilépésre jelentkező román állampolgárnál hamis román vezetői engedélyt, míg egy belépő moldáv állampolgárnál hamis román személyi igazolványt fedtek fel a határrendészek.
2008.09.21. 17:43
 
Lapuló határsértők Röszkénél
Tegnap hajnalban furcsa hőfoltokat észleltek a kézi hőkamerával a szegedi határrendész járőrök Röszkénél a vasúti sínek mellett. Óvatosan megközelítették a helyszínt ahol négy az árokban lapuló férfit találtak.
2008.09.21. 17:40
 
 
NOB: Lausanne-ban a fehérorosz dobók
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) október 17-ig adott haladékot a fehéroroszok doppingolással vádolt két kalapácsvetőjének, a Pekingben ezüstérmes Vagyim Gyevjatovszkijnak és bronzérmes Ivan Tyihonnak igazuk bizonyítására. A két atlétának az augusztus 17-i ötkarikás döntő után levett mintájában túl magas volt a tesztoszteronszint, s ezért kell felelniük a NOB fegyelmi bizottsága előtt. Amennyiben a testület bűnösnek találja őket, elveszthetik az érmeiket, s ez esetben az ezüst az eredetileg negyedik helyen végzett Pars Krisztiánhoz kerülne.
2008.09.21. 17:27
 
 
Gazdára talált minden idők legnagyobb hatoslottó-nyereménye
Gazdára talált minden idők legnagyobb magyarországi hatoslottó-nyereménye a vasárnapi számhúzás után, a szerencsés nyertes közel hárommilliárd forintot vihet haza. Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője elmondta: a mostani a harmadik legnagyobb főnyeremény a szerencsejátékok történetében. Ezen a héten 5,3 millió szelvény volt játékban, ami szintén rekordnak számít. A szóvivő azt azonban egyelőre nem tudta megmondani, hogy a szelvényt hol adták játékba. A 28 hete halmozódó nyeremény, amely adómentes: 2.958.307.350 forint. A nyerőszámok: 11, 18, 26, 42, 43, 45.
2008.09.21. 17:21
 
 
Bajnokok Trófeája: nem sikerült a bravúr, a Ciudad Real a győztes
Nem sikerült a bravúr: a spanyol Ciudad Real nyerte a férfi kézilabda Uniqa Bajnokok Trófeáját, miután a döntőben 32-28-ra legyőzte a 45 percig remeklő házigazda MKB Veszprém csapatát. A döntőben: Ciudad Real (spanyol) - MKB Veszprém 32-28 (10-13). A kontinentális Szuperkupát 1979 óta rendezik meg (1984 és 1995 között nem tartották meg) és eddig a magyarok csak a második helyig jutottak: 1982-ben a Bp. Honvéd, 2002-ben és most a Veszprém. A Dunaferr 2000-ben harmadik lett. A férfi Bajnokok Trófeáján kizárólag spanyol, német és szlovén együttesek nyertek.
2008.09.21. 16:44
 
 
Az UD Vagyonvédelmi Zrt. vezetése pereket indít
Büntetőeljárásokat és kártérítési pereket indít az UD Zrt. vezetése - közölte a cég jogi képviselője, Futó Barnabás. A jogi képviselő azt mondta: a pereket "a médiumok ellen" indítják, mert az UD Zrt. felháborítónak tartja, hogy múlt hét óta a céget folyamatos lejáratják a médiában, valamint bűncselekményekkel és politikusok megfigyelésével hozzák összefüggésbe. "E mögött üzleti és politikai érdekek állhatnak" - közölte Futó Barnabás, hozzátéve: egyes konkurens cégek üzleti érdeke, hogy a másfél milliárdos éves forgalmú társaságot és annak kiépített informatikai rendszerét és fejlesztéseit tönkretegyék, valamint politikai érdekek, aktuálpolitikai csatározásokra használják a társaság jelenlegi helyzetét.
2008.09.21. 15:48
 
 
Gyurcsány: még változhatnak az adóval kapcsolatos elképzelések
Gyurcsány Ferenc szerint parlamenti vita során még változhatnak a Megegyezés című programban szereplő adóval kapcsolatos elképzelések, ahogyan az Országos Érdekegyeztető Tanács javaslatára is módosultak az eredeti tervek. Erről a miniszterelnök a kapcsolat.hu-nak adott interjújában beszélt. Az OÉT-ban folytatott viták során a leglényegesebb változás Gyurcsány Ferenc szerint az, hogy jövőre 5 százalék helyett csak 4 százalék legyen a (munkáltatói) járulékcsökkentés, és nem adóztatják meg a természetbeni juttatásokat, mint az étkezési jegy és az üdülési csekk. Ezt a javaslatot egyébként az OÉT-ban mind a munkaadók, mind a munkavállalók támogatták.
2008.09.21. 15:41
 
 
Az amerikai kormány 700 milliárd dollárt költene a piac stabilizálására
Az amerikai kormány 700 milliárd dollárt tervez költeni arra, hogy megmentse az összeomlástól az amerikai bank- és pénzügyi rendszert. Az erre vonatkozó tervet a kormány szombaton jutatta el a kongresszus szakbizottságaihoz, amelyek már megkezdték annak tanulmányozását. Megfigyelők arra számítanak, hogy a kongresszus már kedden, vagy szerdán dönt a javaslatról. Ennek lényege, hogy a 700 milliárd dollárból az állam kivásárolja a bankoknál és biztosítóknál felgyülemlett rossz adósságokat. Ez azonban csak azokra az intézetekre terjedne ki, amelyeknek a székhelye az Egyesült Államokban van.
2008.09.21. 14:46
 
 
Kézilabda, Bajnokok Trófeája: harmadik a Kiel
A THW Kiel végzett a harmadik helyen a férfi kézilabda Uniqa Bajnokok Trófeájában, miután legyőzte a Nordhornt a német bronzmeccsen Veszprémben. A 3. helyért: THW Kiel (német) - Nordhorn (német) 36-31 (18-13). A BL-finalista Kiel előző nap a BL-győztes spanyol Ciudad Realtól, az EHF Kupában bajnok Nordhorn pedig a KEK-első Veszprémtől kapott ki a kontinentális Szuperkupának számító torna elődöntőjében. A két német gárda összecsapásán az esélyesebb Kiel gyorsan meglépett, és magabiztosan őrizte előnyét. A második félidőt sokkal jobban kezdte a Nordhorn, felzárkózott 20-18-ra, ám a rivális újított és végül könnyedén diadalmaskodott.
2008.09.21. 14:37
 
 
Maratoni kajak-kenu vb: Csabaiék tizedszer is nyertek
Csabai Edvin és Györe Attila ismét megnyerte a kenupárosok küzdelmét a maratoni kajak-kenusok világbajnokságán, a csehországi Tynben. A magyar duó 1999 óta nem talál legyőzőre ebben a számban, azaz sorozatban tizedik elsőségét gyűjtötte be. A másik egység, Gilányi Zsolt és Korisánszky Péter hetedik lett a 12 kettőst felvonultató mezőnyben. A női kajakosoknál két érmet is szereztek a magyarok: a Csay Renáta, Faldum Bereniké duó második, a Kollár Judit, Folláth Vivien páros pedig harmadik lett.
2008.09.21. 14:35
 
 
Erdőtűz miatt kitelepítették Makarska egy részének lakóit és turistáit
Több mint 700 hektáron ég péntek óta az erdő a horvátországi Makarska környékén, ahol a város egy részéből vasárnapra virradó éjjel kitelepítették a lakosokat és a turistákat. Horvát internetes sajtóbeszámolók szerint éjszaka a gyerekeket, az időseket és a betegeket házról házra járva menekítették ki a népszerű dalmáciai üdülőhely külvárosában, Veliko Brdoban, de Zelenikát is veszélyezteti a tűz. A makarskai riviéra fenyőerdővel körülvett szállodáit szintén kiürítették, többségében cseh és lengyel turisták laktak a hotelekben, akiket a helyiekkel együtt a közeli iskolákba szállították.
2008.09.21. 12:53
 
 
BRFK: elengedték a tüntetésen előállítottakat
A szombat esti rendzavarás során előállított tizenöt embert elengedte a rendőrség, az eljárás ellenük tovább folytatódik - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője. A tizenöt embert garázdaság, hivatalos személy elleni erőszak, tiltott önkényuralmi jelkép viselése, közbiztonságra különösen veszélyes eszközökkel kapcsolatos szabálysértés, valamint jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt állították elő, két személy ellen feljelentést tettek. Tafferner Éva hozzátette: egy feltört rendőrségi autóból 11 pajzsot loptak el, ezek közül hét megkerült még az este folyamán; volt, amelyiket állampolgár adott vissza és volt, amelyiket az utcán találtak meg a rendőrök.
2008.09.21. 12:23
 
 
Fidesz: a kormány állítsa le a Nemzeti Tankönyvkiadó privatizációját
A Fidesz álláspontja szerint le kell állítani a Nemzeti Tankönyvkiadó még állami tulajdonban lévő részének eladását - mondta a párt oktatási munkacsoportjának vezetője. Sió László szerint a még állami tulajdonban lévő 25 százalék plusz egy szavazat sem jelent erős befolyást a cég döntéseibe, de "még mindig jobb, mint a semmi". Mint mondta, az állami befolyás elvesztése veszélyezteti a közoktatási fejlesztéseket, és jelentős árdrágulást is eredményezhet a tankönyvpiacon.
2008.09.21. 11:58
 
 
Hamilton-ügy: tárgyalás hétfőn, ítélet kedden
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bizottsága hétfőn, Párizsban tárgyalja a Forma-1-es McLaren-Mercedes beadványát, amelyet azért nyújtott be az istálló, mert szerinte a két héttel ezelőtti Belga Nagydíjon jogtalanul sorolták utólag a harmadik helyre brit pilótáját, az eredetileg győztes Lewis Hamiltont. A döntés nagyban befolyásolhatja az idei világbajnokság végkimenetelét, ha ugyanis a 23 éves szigetországi klasszis visszakapja elvesztett pontjait, akkor négy futammal a zárás előtt nem egy, hanem hét pont lesz az előnye a második helyen álló brazil Felipe Massával (Ferrari) szemben.
2008.09.21. 11:51
 
Gyalogos gázolás Békéscsabán
Békéscsaba belterületén az esti órákban egy személygépkocsi a kijelölt gyalogátkelőhelyen elütött egy gyalogost, aki súlyos sérüléseket szenvedett.
2008.09.21. 11:41
 
Kereszteződésben ütköztek Kardoson
Kardos belterületén egy kereszteződésben az elsőbbég adást mulasztotta el az a kardosi lakos, aki Suzuki Swift gépkocsijával, nekiütközött egy szabályosan közlekedő csabai férfi Audi A4-es gépkocsijának. A balesetben a Suzukit vezető középkorú sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.
2008.09.21. 11:38
 
Körözték az egyik zenészt - szabolcsi nyomozók akciója Zalában
Szombaton koraeste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Zala megyei Lentiben fogtak el egy körözött személyt.
2008.09.21. 11:35
 
 
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: szerb győzelem a magyar csoportban
A szerb válogatott tízpontos győzelmet aratott a bolgárok otthonában a férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtezők A jelű csoportjának utolsó mérkőzésén, így 15 ponttal végzett az élen. A magyar válogatott szombaton kikapott a finnek vendégeként, így csoportutolsóként jövő augusztusban osztályozóra kényszerül az A divízióban maradásért. Az ellenfél Csehország, Ukrajna és Észtország lesz. Eredmény, A csoport, 8. forduló: Bulgária-Szerbia 77-87.
2008.09.21. 10:43
 
 
Bébi zsírsejtek várnak hízásra
Már a születés előtt vagy közben megtalálhatóak az erekben azok a "bébi" zsírsejtek, melyek később zsírraktárakat képeznek és arra várnak, hogy új zsírsejteket hozzanak létre - írják amerikai kutatók a Science című tudományos folyóiratban. A dallasi Texas Egyetem orvosi karának kutatói úgy vélik, az érfalakban megbúvó zsírsejtek többlet kalória-bevitel hatására aktiválódnak és elhagyják addigi helyüket. - "Ezek az éretlen, úgynevezett progenitor sejtek még a születés előtt vagy közben képződnek" - mondta Jonathan Graff, a kutatás vezetője.
2008.09.21. 10:12
 
 
Olmert bejelentette, hogy lemond a miniszterelnöki tisztségről
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök vasárnap bejelentette, hogy lemond tisztségéről. A korrupciós botrányba keveredett Olmert a kormány ülésén közölte, hogy távozik a miniszterelnöki posztról. Mindazonáltal az továbbra sem világos, hogy Olmert mikor nyújtja be hivatalosan lemondását Simon Peresz államfőnek. Olmert és kormánya az új kabinet megalakulásáig - akár még hetekig - ügyvezetőként hivatalban marad. A lemondás hivatalos benyújtása után az államfő várhatóan Cipi Livnit, az izraeli Kadima szerdán megválasztott új elnökét kéri fel kormányalakításra.
2008.09.21. 10:08
 
 
Kritikus állapotban van Illovszky Rudolf
Kritikus állapotban kórházban fekszik Illovszky Rudolf, a Vasas labdarúgócsapatának egykori legendás játékosa és edzője, volt szövetségi kapitány. A magyar szövetség (MLSZ) honlapja - idézve a klub internetes oldalát - arról számol be, hogy a 86 éves sportembert, aki két időszakban is irányította válogatottat, tüdőgyulladás miatt szállították be. Állapota ugyanakkor nem javult, és jelenleg is az intenzív osztályon kezelik. Az orvosok szívnagyobbodást is megállapítottak a korábbi sikeredzőnél, aki jelenleg lélegeztető géphez van kötve - írja az mlsz.hu.
2008.09.21. 10:05
 
 
Meghalt a cseh nagykövet a pakisztáni robbantás következtében
Életét vesztette Csehország pakisztáni nagykövete az iszlámábádi Marriott szálloda ellen végrehajtott öngyilkos merénylet következtében - jelentette be vasárnap Juszuf Raza Gilani pakisztáni kormányfő. Ivo Zdárek, aki a nyáron érkezett Vietnamból pakisztáni állomáshelyére, ideiglenesen a Marriott szállodában lakott. A robbanást követő percekben munkatársai kétszer is beszéltek telefonon a nagykövettel, aki épnek és egészségesnek mondta magát, de segítséget kért ahhoz, hogy ki tudjon menekülni. A német külügyminisztérium vasárnap közölte, hogy a merényletben legalább hét német állampolgár sebesült meg.
2008.09.21. 09:56
 
 
Új alapokon a Fiat-gyártás Szerbiában
A szerb kormány és az olasz Fiat autógyár képviselői megállapodtak, hogy szeptember 29-én írják alá azt a megállapodást, amelynek értelmében új vegyes vállalatot hoznak létre Fiat autók gyártására. A szerb gazdasági minisztérium közlése szerint a Fiat 700 millió eurót fektet az vegyes vállalatba, és 70 százalékos lesz a részesedése. A szerb állam 300 millió eurót tesz a vállalkozásba, elsősorban állóeszközök formájában. A beruházáshoz 110 millió euró támogatást nyújt az állam. Belgrádban idén április végén írták alá azt a szándéknyilatkozatot, amely szerint 70 százalékban a Fiat konszerné lesz a ma még állami tulajdonban lévő kragujeváci Zastava gépkocsi gyár.
2008.09.21. 09:25
 
 
Szavazatarányos lehet a pártalapítványok támogatása
Teljes egészében szavazatarányossá válhat a pártalapítványok költségvetési támogatása az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága által elkészített törvénytervezet alapján, amely az MTI birtokában került. Az előterjesztés benyújtásáról hétfőn dönt a testület. Az új számítási módszer szerint az MSZP Táncsics Mihály Alapítványa éves szinten 24,9 millió forinttal, a Fidesz Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítványa 61,5 millió forinttal kaphat több állami támogatást. Rosszabbul járna viszont a másik három ellenzéki párt: az MDF Antall József Alapítványa 29,6 millióval, az SZDSZ Szabó Miklós Alapítványa 28,8 millióval és a KDNP Barankovics István Alapítványa 52,9 millió forinttal kaphat kevesebbet a büdzséből.
2008.09.21. 09:17
 
 
Bérelhető rendőrök
Bérbe vehetők a rendőrök ősztől Nápolyban olyan magáncélokra, mint esküvő, költözködés, filmforgatás. Az ötletet más városok polgármesterei is támogatják és valószínűleg bevezetik Rómában is. Gianni Alemanno római polgármester a Corriere della Sera című olasz napilapnak nyilatkozva utalt arra, hogy a rendőrség már most is végez nem kifejezetten a városi szolgálathoz kötődő feladatokat. Firenzében már neve is van a dolognak: szolgáltatás kívülállók számára és a rendőr nettó 15 (3600 forint) eurót kap minden óráért.
2008.09.21. 09:12
 
 
Benzinárextrás drogfutár
A légitársaságok és a pizzafutárok példáját követi egy amerikai drogfutár: szintén benzinfelárat kér szállítmányaiért vevőitől az olajdrágulással lépést tartva. Az illető 25 dollárt - 4000 forintot - tett rá a kokain árára, mert többe kerül neki a tankolás, mint korábban. Kilométerenként nagyjából 120 forintnyi összeget számított fel pluszban, aztán az olaj további drágulása után még többet, viszont a minap megnyugtatta az egyik vevőt, hogy hamarosan csökkenni fog a benzinfelár. Nem tudta, hogy mennyire igaza lesz, mert nullára csökken. Ez a vevő ugyanis álruhás rendőr volt és letartóztatta a futárt.
2008.09.21. 09:09
 
 
Bankos Robin Hood
Bankos Robin Hoodja van Spanyolországnak: a 32 éves férfi hiteleket csal ki pénzintézetektől, amelyeket azután szétoszt a pénzügyi rendszer ellen küzdő aktivistáknak. Az illető megtagadja, hogy visszafizesse a bankoknak a pénzt, afféle polgári engedetlenségnek minősíti magatartását. Eddig félmillió euróval - 120 millió forintnyi összeggel - tartozik a kamatokkal együtt 39 banknak. Mivel egy idő után a saját nevére már nem kapott hitelt, céget alapított, és annak nevében vett fel kölcsönöket. "Mi lehetne jobb annál, mint fosztogatni azokat, akik minket fosztogatnak és odaadni a pénzt azoknak, akik a bankrendszer ellen harcolnak?" - vetette fel saját újságjában, amelyet 200 ezres példányszámban adatott ki.
2008.09.21. 09:03
 
 
Vám- és pénzügyőrök nemzetközi kongresszusa kezdődik Budapesten
Hétfőn kezdődik Budapesten az Európai Adó- és Pénzügyi Dolgozók 44. kongresszusa; a tizenhét országból érkező szakemberek többek között a forgalmiadó-csalások és a lichtensteini adóparadicsom elleni küzdelem lehetőségeiről tárgyalnak - közölte a rendezvényt szervező Vám- és Pénzügyőrség Független Szakszervezetének elnöke. Holecz Gábor elmondta: egyre több olyan probléma jelentkezik az adó- és vámigazgatás munkájában, amelynek megoldásait európai szinten kell keresni. "Ezért létfontosságú, hogy európai szervezetünkön keresztül kifejthessük véleményünket" - mondta az elnök.
2008.09.21. 08:57
 
 
Előre ivott utólag a betörő
"Előre ivott utólag" a medve bőrére egy betörő Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le. A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgővel ünnepelte meg egyfős buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgőtől aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerűen a kormányra bukott és elaludt. Még mindig megúszta volna a lebukást, ha nincsenek jólelkű düsseldorfiak, akik aggodalmukban, hogy a férfi rosszul van, értesítették a rendőröket. Ők ébresztették fel a betörőt, akinek igazoltatásakor kiderült, hogy körözik egész sor rablásért.
2008.09.21. 08:52
 
 
Törvényjavaslat az elektronikus kézbesítésről és -tértivevényről
A vállalkozásoknak 2011. július 1-jétől tárhellyel kell rendelkezniük a kézbesítési szolgáltatónál és a polgári peres-, valamint a fizetési meghagyásos ügyeiket csak elektronikusan intézhetik - tartalmazza az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium honlapján olvasható törvényjavaslat, amely a hivatalos iratok elektronikus kézbesítéséről, valamint az elektronikus tértivevényről szól. A kézbesítési szolgáltató ugyanaz az állami szerv lesz, amely a kormányzati portált működteti, a feladata pedig az elektronikus kézbesítés technikai hátterének biztosítása. Gondoskodnia kell arról, hogy a rendszerén át küldött üzenetek titkosított és biztonságos elektronikus csatornán jussanak el a címzettekhez.
2008.09.21. 08:48
 
 
Megkezdődtek Szlovéniában a parlamenti választások
Megkezdődtek a parlamenti választások vasárnap Szlovéniában. A legtöbb közvélemény-kutatás szerint a kormányzó jobbközép Szlovén Demokrata Párt (SDS) számíthat a legtöbb szavazatra, ugyanakkor a legfrissebb felmérések szerint a ellenzéki balközép Szociáldemokrata Párt (SD) is megszerezheti partnereivel a kormányzáshoz szükséges többséget. Az új kormány elsődleges feladata lesz a kiadások kézben tartása és a magas infláció csökkentése, a globális pénzügyi válságban a lendületesen fejlődő gazdaság növekedő pályán tartásával. A szavazóhelyiségek este hétig lesznek nyitva. Az első exit poll becsléseket a két nemzeti televíziós csatorna urnazáráskor ismerteti.
2008.09.21. 08:45
 
 
Alacsony a kelet-európai háztartások internet ellátottsága
A közép-európai országokban az otthoni internet hozzáférés jóval az európai átlag alatt van: míg a kelet-európai háztartások 44 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel, addig az Európai Uniós átlag 54 százalék. Az internet hozzáférési arány a skandináv országokban és Hollandiában a legjobb, ahol a lakosság majdnem 80 százaléka éri el otthon a világhálót. Az Európai Uniós 54 százalékos értéke mellett a közép-európai országok mutatói sokkal kisebbek. A felmérés szerint a legnagyobb aránnyal Csehország büszkélkedhet, ahol a háztartások több mint fele, 52 százaléka rendelkezik hozzáféréssel. A helyzet Magyarországon ennél rosszabb, hiszen itt a háztartások 42 százaléka kapcsolódik az internethez.
2008.09.21. 08:39
 
 
Az Aviva jó piacot lát Közép-Kelet-Európában
Az Aviva nemzetközi élet- és nyugdíjbiztosító szerint a közép-kelet-európai régió továbbra is alulbiztosított, ezért a cég nagy növekedési potenciált lát a térségben. A biztosító közleménye szerint az EU 15 tagállamaiban a lakosság 8,36 százaléka, míg a közép-kelet-európai régióban 3,6 százaléka, Magyarországon pedig mindössze 1,7 százaléka rendelkezik életbiztosítással. A GDP növekedési üteme viszont ennek éppen a fordítottja, a régióban 4,1, míg Nyugat-Európában mindössze 1,7 százalék. Így Közép-Kelet-Európa jelentős növekedési potenciált jelent az életbiztosítási piacon.
2008.09.21. 08:37
 
 
A kétoldalú együttműködésről tárgyalt Sólyom László Ecuadorban
A kétoldalú és régiók közötti együttműködés fejlesztéséről tárgyalt Sólyom László köztársasági elnök Quitóban Rafael Correa Delgado ecuadori elnökkel, kezdeményezve, hogy vendéglátója csatlakozzon a környezetvédelem ügyét szívűkön viselő "zöld elnökök" hálózatához. A magyar-ecuadori államfői tárgyalásokat szombat este - budapesti idő szerint már vasárnap hajnalban - tartották Quitóban, a Carondelet-palotában. A csúcsszintű magyar-ecuadori találkozót eredetileg péntekre tervezték, de a köztársasági elnök gépének csaknem kilenc órás késése miatt másfél nappal elhalasztották.
2008.09.21. 08:22
 
 
Olcsón megúszta George Michael a legújabb drogkalandot
Olcsón megúszta legújabb kokainkalandját George Michael: a Wham egykori frontemberét figyelmeztetéssel engedték el az észak-londoni Hampstead Heath kerület rendőrőrséről, miután egy környékbeli nyilvános illemhelyen A kategóriás, vagyis a legkeményebb osztályba sorolt drogot találtak nála. Vasárnapi londoni sajtóbeszámolók szerint a görög származású énekest azután vették őrizetbe, hogy a jómódú londoni városrész egyik közösségi mosdójában "kószált" jó ideig. A kokain birtoklásáért Michael akár hét év börtönt is kaphatott volna, vagyis a rendőrségi figyelmeztetéssel még igen jól járt. A rendőrök arra hivatkozva nem továbbították az ügyet a vádhatóságnak, hogy a 45 éves művész "megbánást tanúsított".
2008.09.21. 08:17
 
 
Tizenöt tüntetőt állított elő a rendőrség
Tizenöt tüntetőt állított elő a rendőrség szombaton a fővárosban, két randalírozót feljelentettek. Összesen öt rendőr sérült meg az utcai összecsapásokban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól (BRFK). A rendőrök garázdaság, hivatalos személy elleni erőszak, tiltott önkényuralmi jelkép viselése, közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, valamint jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt állítottak elő tüntetőket. A rendőrségi összefoglaló szerint összesen tizenegy rendőri pajzsot szereztek meg a tüntetők, ezek közül négyet megtaláltak. A rendőrök összesen negyven könnygázgránátot lőttek ki, vízágyút nem vetettek be.
2008.09.21. 08:10
 
 
Eltérően ítélik meg a pártok a szombaton Budapesten történteket
Eltérően ítélik meg a parlamenti pártok a szombaton Budapesten történteket. A politikusok az utcai összecsapásokba torkolló demonstrációk után nyilatkoztak az MTI-nek. Az MSZP és az SZDSZ szóvivője szerint volt létjogosultsága a tolerancia érdekében összahívott demonstrációknak, bár a liberálisok szerint időben és térben jobban el kellene különíteni az egymással ellentétes érdekű tüntetéseket. A Fidesz és a KDNP szerint provokáció történt, és a rendőrség nem tudta megfelelően kezelni a helyzetet. Az MDF frakcióvezetője szerint pedig a szélsőjobboldalt erősíti a széteső államhatalom, és a rendőrök nem tudták megvédeni a békés polgárokat.
2008.09.21. 07:58
 
Rablás különös kegyetlenséggel
Az áldozat kezét és lábát megkötözték, a fejére harisnyát húztak. A gyanúsítottak őrizetben vannak, egyikük részletes beismerő vallomást tett.
2008.09.20. 20:12
 
 
Autózik a baba
Minden gyermekkel bővülő család számára emlékezetes, megható pillanat, amikor a pár napos kis újszülöttet szépen felöltöztetve a zárójelentéssel együtt kiadja a kórház, és megtesszük az első lépéseket a közös élet felé.
2008.09.20. 20:08
 
 
Kézilabda, Bajnokok Trófeája: döntőben a Veszprém
Elsőként a rendező, KEK-győztes MKB Veszprém jutott be a férfi kézilabda Uniqa Bajnokok Trófeája négyestornájának vasárnapi fináléjába, miután 39-30-ra nyert az EHF Kupában címvédő német Nordhorn ellen. Az első elődöntőben: MKB Veszprém - Nordhorn (német) 39-30 (20-14). Váltott vezetéssel haladtak a csapatok, mindkét gárda agresszíven támadott, a védekezésbe több hiba csúszott. Elhúzni nem tudott egyik alakulat sem. A folytatás pedig már egyértelműen a Veszprém elképzelései szerint alakult. A második félidőre is lendületben maradt a vendéglátó, olyannyira, hogy hamarosan kétszámjegyű lett a különbség. A hátralévő időben már mindenki szóhoz jutott, de így sem változott a játék képe.
2008.09.20. 17:50
 
 
NB I: DVSC-Vasas 4-1
A házigazda Debrecen a szünetben még hátrányban volt, fordulás után azonban húsz perc alatt négyszer is betalált, így végül magabiztosan nyert a Vasas ellen a Soproni Liga 8. fordulójában. DVSC-Vasas 4-1, Debrecen, 3000 néző, gólszerzők: Oláh (60., 67.), Dudu (72.), Szakály P. (80.), illetve Dobric (25.). A vendégek már a második percben büntetőhöz jutottak, amelyet ugyan kihagytak, de ez nem zavarta meg őket, mert bár a folytatásban a hazaiak dolgoztak ki hatalmas helyzeteket, Dobric távoli bombájával mégis megszerezték a vezetést. A második játékrész rengeteg gólszerzési lehetőséget hozott, s a debreceniek húsz perc alatt négyszer is mattolták Németh Gábort, eldöntve ezzel a találkozó sorsát.
2008.09.20. 17:28
 
 
Két hónapra leáll a nagy hadronütköztető
Egy nappal újraindítása után szombaton ismét le kellett állítani a világ legnagyobb részecskegyorsító berendezését, a nagy hadronütköztető gyűrűt (LHC), az újabb meghibásodás két hónapos leállást von maga után. Mint ez Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) szóvivője, James Gillies közölte, valószínűleg elektromos csatlakozási hiba miatt történt a meghibásodás, a gépezet javításra szorul. Az LHC-t először szeptember 10-i üzembe helyezése után néhány nappal állították le a hűtőrendszerben keletkezett áramellátási zavar miatt.
2008.09.20. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287[2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista