2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Bush és Talabani személyesen mondott köszönetet Göncz Kingának
George Bush amerikai elnök és Dzsalal Talabani iraki államfő személyesen köszönte meg Göncz Kinga magyar külügyminiszternek kedd este azt a támogatást, amelyet Magyarország Irakban és Iraknak nyújtott az elmúlt időszakban. Bush és Talabani azon a fogadáson fejezte ki köszönetét, amelyet Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár adott a delegációvezetők tiszteletére - közölte Szelestey Lajos külügyi szóvivő. Bush és Talabani is úgy nyilatkozott, hogy a közép-keleti országban konszolidálódik a helyzet és a kormányerők egyre inkább urai a helyzetnek. Mint hozzátették, így megértik, ha újabb államok döntenek úgy, hogy kivonják egységeiket.
2008.09.24. 07:53
 
 
30 milliárdos kár érte a pénzügyi szektort tavaly
A pénzügyi szektort a múlt évben több mint 21 ezer bűncselekmény érte, és az ezek kapcsán keletkezett kárérték meghaladja a 30 milliárd forintot - az adatokat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2007. évi jelentése tartalmazza. Az elkövetett bűncselekmények 90 százaléka a bankkártyákkal való visszaélésekhez kötődik. Kiugróan magas a csalások száma, amelyek jellemzően okirat-hamisítással, ezen belül pedig magánokirat-hamisítással párosulva követtek el. Jellemző bűncselekmények még a következők: hitelezési csalás, lopás, sikkasztás, hűtlen kezelés, rablás, rongálás és hitelsértés.
2008.09.24. 07:22
 
 
Magyar Hírlap: új helyszínt keresnek az osztrák szemétégetőnek?
A Magyar Hírlap információi szerint szakértők bevonásával új, alternatív helyszínjavaslatot dolgoz ki az ausztriai Heiligenkreuzba (Rábakeresztúr) tervezett szemétégetőnek a magyar-osztrák konzultatív csoport. A lap szerdai számában azt írja: felcsillant a remény, hogy új helyszíne lehet az üzemnek. A magyar fél azt szeretné, ha a szemétégető a határtól távolabb épülne fel. Érvei szerint a beruházás társadalmi elfogadottsága szinte a nullával egyenlő, és a hagyományos jó viszonynak sem tenne jót, ha a határ közvetlen szomszédságában épülne fel az üzem.
2008.09.24. 07:15
 
 
Szilvásy: Laborcot és Kellert is megfigyelték
Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főigazgatója és Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára, szocialista országgyűlési képviselő neve is felmerült a megfigyelési ügy célszemélyei között; erről Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter beszélt a Magyar Televízió Az Este című műsorában, kedden. "Politikusi körből is kerültek ki olyan személyek, akikről környezettanulmányt készítettek" - mondta a feljelentés bizonyítékaként szolgáló lehallgatásokra hivatkozva a miniszter, aki kérdésre válaszolva megerősítette, ez nem történt feltétlenül illegális eszközökkel.
2008.09.24. 07:00
 
Meglepetés az óvodában
A Szerencsi Rendőrkapitányságra a napokban érkezett bejelentés, hogy a megyaszói óvodában ismeretlen elkövetők elvitték az ott dolgozók pénztárcáit a benne lévő értékkel együtt.
2008.09.24. 01:10
 
Emberölés kísérlet
2008.szeptember 23-án a hajnali órákban egy egri szórakozóhelyen három személy szóváltásba keveredett egymással, majd a társaság két férfi tagja, - 24 valamint 34 éves egri lakosok- dulakodni kezdtek. Eközben a harmadik személy, egy 17 éves egri lány több alkalommal megszúrta a 34 éves férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.
2008.09.23. 23:51
 
Másfél évig tartó csalás sorozatot göngyölített fel
Másfél évig tartó csalás sorozatot göngyölített fel a Békécsabai rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.
2008.09.23. 23:43
 
Vizsgálóbizottság felállítását kéri az SZDSZ a lehallgatási ügyben?
Valószínűleg parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi majd az SZDSZ a lehallgatási ügyben - közölte Gulyás József, a párt ügyvivője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kedd este, a csatorna összefoglalója szerint. A politikus elmondta: a javaslatot ő maga terjeszti majd a liberális frakció elé. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságában is helyet foglaló képviselő közölte: aggályos az ügy eddigi kezelése. Gulyás szerint az közérdek, hogy teljes mértékben kivizsgálják, ki, kiről és kinek a megrendelésére gyűjtött adatokat, azonban kérdéseket vet fel, hogy hogyan jutnak el a sajtóhoz a naponta nyilvánosságra kerülő újabb információk. Ráadásul az ügy már politikára is hatással van, például befolyásolta az MDF tisztújítását - mondta Gulyás.
2008.09.23. 21:45
 
Magyar Kupa: továbbjutott az MTK és a Fehérvár is
Felcsút SE (II.)-Fehérvár FC 1-1 - büntetőkkel 4-5, Kozármisleny (II.)-MTK Budapest 2-2 (0-0, 1-1) - büntetőkkel 1-3.
2008.09.23. 20:48
 
Szökött cirkuszi elefánttal ütközött egy busz Mexikóban
Kereket oldott egy mexikói cirkusz öttonnás elefántja, de szabad csatangolása szomorú véget ért: forgalmas országútra tévedt kedden, ahol halálra gázolta őt egy autóbusz. Illetékes tisztviselők szerint a busz sofőrje szintén életét vesztette a balesetben, s az utasok közül legalább négyet kórházba kellett szállítani a Mexikóváros közelében, Ecatepec településnél bekövetkezett ütközésben. A rendőrség szóvivője szerint az ormányos egy Circo Union nevű társulattól szökött meg. Mint a Notimex állami hírügynökség beszámolt róla, az Indra névre hallgató elefánt az etetés idején tört ki ketrecéből, majd kidöntötte a cirkusz utcára nyíló vaskapuját és elcsatangolt. Két szomszédos települést is bejárt, mielőtt vesztére megpróbált átkelni az országúton.
2008.09.23. 20:38
 
 
Az MSZP elnöksége összehívta a rendkívüli kongresszust
Az MSZP országos elnöksége úgy döntött, hogy október 11-re összehívja a párt rendkívüli kongresszusát - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden este az MTI-nek. Az elnökség egyhangúlag hozta meg döntését - közölte a szóvivő a testület ülése után. Nyakó az MTI kérdésére elmondta, hogy a rendkívüli kongresszustól felhatalmazást várnak az egypárti szocialista kormányzás folytatásához, és megvitatják a Megegyezés című programot, amely Magyarország megújításának irányairól szól. Lendvai Ildikó az ATV Egyenes beszéd című műsorában arra a kérdésre, mi lesz a kongresszus témája, azt mondta, hogy a küldöttek előtt most először kell számot vetni arról, hogy koalíción kívül kormányoz az MSZP.
2008.09.23. 19:45
 
 
Tigriskölyköket szoptató anyakoca
Három tigriskölyköt szoptat saját malacai mellett egy anyakoca Ukrajnában - jelentette egy ukrán tévéállomás. A filmriport szerint a kistigrisek a múlt héten születtek Dnyipropetrovszk állatkertjében, de anyjuk nem volt hajlandó táplálni őket. Az ápolók ekkor a tigriskölyköket elvitték egy közeli gazdaságba, ahol egy anyakoca nemrég tucatnyi kismalacnak adott életet. A disznónak a jelek szerint nincs kifogása a saját almától némileg különböző jövevények ellen, és így a tigriskölykök szopni kezdtek a kismalacok mellett. Jurij Akszenics, az állatkert igazgatója a tévének elmondta, hogy az anyatigris feltehetően elvesztette anyai ösztöneit a fogságban töltött évek során, ezért nem hajlandó maga táplálni kölykeit.
2008.09.23. 19:30
 
 
Két népszavazási kérdést hagyott jóvá az OVB
Két népszavazási kérdést támogatott a benyújtott 23 közül keddi ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB). Az egyik kérdés az országgyűlési képviselőknek járó költségtérítésről, a másik a büntethetőség korhatárának csökkentéséről szól. Hitelesítette a testület azt a kezdeményezést, amely szerint arról tartanának népszavazást: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?". Ugyancsak hitelesítették azt a kérdést, amely úgy szól: "Egyetért-e ön azzal, hogy a 14 éves büntethetőségi korhatár 10 éves korra csökkenjen?".
2008.09.23. 19:00
 
 
Orbán: perelni kell a Kövért és Demetert ért vádak miatt
Orbán Viktor szerint a Kövér Lászlót és Demeter Ervint ért vádak miatt perelni kell - a Fidesz elnöke erről újságírói kérdésre beszélt kedden. A pártelnöktől azt kérdezték, mi a véleménye arról, hogy Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő miniszter szerint a két fideszes politikus megfigyeléseket rendelt meg az adatgyűjtési ügyben érintett U.D. Zrt.-től. Orbán Viktor erre azt válaszolta: "ha ez elhangzott, akkor ezért perelni kell". A Fidesz elnöke úgy vélte, ha ilyen vád megfogalmazódik, akkor ki kell vizsgálni, és a szükséges lépéseket meg kell tenni.
2008.09.23. 17:44
 
 
F1: elutasították a fellebbezést a Hamilton-ügyben
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elutasította a Forma-1-es McLaren-Mercedes fellebbezését és helybenhagyta a két héttel ezelőtt hozott döntést, miszerint Lewis Hamiltont, a csapat Belga Nagydíjon győztes brit pilótáját utólag a harmadik helyre sorolták. A spa-francorchamps-i pályán Hamilton ugyan ért elsőként a célba, de szabálytalan manőver miatt megfosztották győzelmétől, 25 másodperces büntetést kapott, így végül csak harmadik lett. A futamot így az eredetileg második helyen végzett a ferraris Felipe Massa nyerte. A határozat értelmében négy futammal a zárás előtt Hamilton egy ponttal előzi meg Massát a vb-pontversenyben.
2008.09.23. 16:53
 
 
Nemzetközi összefogást kér a pénzügyi válság leküzdéséhez az ENSZ-főtitkár
A pénzügyi válság leküzdését kérte a világ vezetőitől ENSZ-főtitkár a világszervezet közgyűlésének 63. ülésszakát megnyitó beszédében kedden, s figyelmeztetett, hogy a válság a fejlődésben elért összes eredményt fenyegeti. Helyre kell állítani a nemzetközi pénzügyi rendet - mondta Ban Ki Mun, és ehhez új szemléletet kért, amelyben kisebb a hit a piac mindenhatóságában, s több az együttműködés, mint a konfrontáció.Ban felsorolta, milyen súlyos kihívások elé néz jelenleg a világ: pénzügyi, energetikai és élelmezési válság van, holtpontra jutottak a multilaterális kereskedelmi tárgyalások, s a légkör is melegedőben van. Hiányolta, hogy hiányzik a "globális vezetés".
2008.09.23. 16:45
 
 
Orbán: komoly következményei lesznek a világgazdasági válságnak
Magyarországon is komoly következményei lesznek a világgazdasági pénzügyi válságnak, ezért kormányzati lépésekre van szükség - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miután a gazdasági élet vezető szereplőivel tárgyalt. Az ellenzéki pártelnök szerint le kell számolni azzal az illúzióval, hogy a válság megáll a magyar határoknál. Hozzátette: ez azért sem lesz így, mert a magyar bankrendszer 80 százaléka külföldi kézben van. Orbán Viktor a válság következményeként említette, hogy a hitelek meg fognak drágulni a magyar gazdaságban, vagyis kevesebb pénz lesz és ahhoz is drágábban lehet majd hozzájutni.
2008.09.23. 16:41
 
 
Kalapács alatt Elton John zafírokkal díszített gyémánt kitűzője
Árverésre kerül Elton John brit sztárénekes J betűt formázó, gyémántokkal kirakott, kék zafírokkal díszített kitűzője. Az art deco stílusú ékszer, amely az I Don't Wanna Go On With You Like That 1988-as felvételén szerepelt, a becslések szerint akár 12 ezer fontért (3,6 millió forint) is elkelhet a Bonhams aukciósház csütörtöki londoni árverésén. Az 1935 táján készült kitűző számos régi briliáns módjára csiszolt és "baguette" csiszolású kővel van kirakva, a J külső ívét öt ovális zafírkő, belső ívét pedig kerekre csiszolt zafírok kört formáló csoportja díszíti.
2008.09.23. 16:20
 
 
Itt az első Google-mobil
Kedden délután mutatják be az első mobiltelefont, amely a Google Android nevű operációs rendszerével működik, de a készülékről már a hivatalos prezentáció előtt kiszivárogtak részletek. Az Androidot egy közel negyven tagból álló konzorcium fejleszti, amelyet a Google és a német T-Mobile vezet. A mobilszolgáltatók közül egyebek mellett a kínai China Mobile és a spanyol Telefónica, a gyártók közül pedig a tajvani HTC, az LG Electronics, a Motorola és a Samsung vesz részt a munkában. Az első készülék, amelyen az új operációs rendszer fut a HTC Dream elnevezésű modellje. Az Egyesült Államokban októberben kerül az üzletekbe, Európában 2009-ben jelenik meg, elsőként Nagy-Britanniában.
2008.09.23. 15:52
 
 
Fidesz: újra összeállt az MSZP-SZDSZ koalíció
Titkos háttéralku köttetett, újra összeállt a koalíció; így értékelte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MSZP és az SZDSZ delegációjának keddi budapesti tárgyalását. Az ellenzéki pártszóvivő szerint a háttéralkunak az ország issza meg a levét, és az emberek látják a kárát, mert a hatalmi osztozkodás következménye a rossz költségvetés, újabb adóemelés, folytatódó nyakló nélküli privatizáció és egyre súlyosbodó lemaradás. Szijjártó Péter azt mondta, az ország érdeke továbbra is egyértelmű: "háttéralkuk, zárt ajtók mögötti hatalmi osztozkodás és mutyik" helyett arra van szükség, hogy az emberek dönthessenek saját és az ország jövőjéről.
2008.09.23. 15:45
 
 
Sarkozy: meg kell büntetni azokat akik felelősek a pénzügyi válságért
Nicolas Sarkozy szerint a világ állam- és kormányfőinek tudniuk kell az igazságot a pénzügyi válság hátteréről, és a felelősöket meg kell büntetni. A francia elnök erről hétfő este New York-ban, az Elie Wiesel Alapítvány díszvacsoráján beszélt, ahol átvette a szervezet humanitárius díját. Tartozunk az igazsággal és az őszinteséggel a jelenlegi pénzügyi válságban - jelentette ki Sarkozy. Hozzátette: saját felelősségünket is meg kell vizsgálni. Jelenleg emberek milliói aggódnak a világ minden táján országuk gazdaságáért, a lakásukért, a bankokban elhelyezett megtakarított pénzükért. A mi feladatunk világos válaszokat adni. Ki a felelős a katasztrófáért? Őket meg kell büntetni, nekik el kell számolniuk, nekünk, államfőknek pedig vállalnunk kell a magunk felelősségét.
2008.09.23. 15:02
 
 
Hivatalosan javasolja Brüsszel az SMS-barangolás díjainak csökkentését
Javaslatot tett az Európai Bizottság kedden arra, hogy a külföldről való SMS-küldés díja 2009. július 1-jétől 60 százalékkal csökkenjen. Az Európai Unión belül külföldre utazó uniós polgároknak a mostani 29 centes átlagárral szemben legfeljebb 11 centbe kerülhet majd egy SMS küldése, ha a javaslatot az uniós szervek végérvényesen jóváhagyják,derül ki a bizottság brüsszeli közleményéből. A javaslatokat most az Európai Parlament és a tagállamok kormányait képviselő Tanács elé terjesztik, és mindkét intézménynek el kell fogadnia őket, mielőtt jogerőre emelkednek. Az EU a külföldi hívásfogadás és híváskezdeményezés költségeit tavaly már csökkentette, szintén 60 százalékkal.
2008.09.23. 14:57
 
 
Újabb krátert "támad meg" a Marson az Opportunity
Újabb krátert támad meg a Marson barangoló, golfautó méretű Opportunity amerikai önjáró robot, amely nemrégiben már meghódított egy másikat - jelentette be hétfőn az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. Az Opportunityt irányító szakemberek emlékeztettek arra, hogy a robot korábban már bemászott a Victoria nevű, közel egy kilométer étmérőjű kráterba, majd sikerült onnan kikecmeregnie. Most újabb úticéljaként az Endeavour krátert jelölték ki számára. Ez a felszíni alakzat azonban jóval termetesebb, mint a Victoria: 22 kilométer átmérőjű. Ahhoz azonban, hogy az Opportunity eljusson kiszemelt célpontjához, 11 kilométert kellene megtennie, vagyis kétszer annyit, mint amennyit eddig bejárt a Marson.
2008.09.23. 14:55
 
Magyarország 2010-ben újra úszó Eb-t rendezne
A magyar sportági szövetség megpályázza a 2010-es úszó, műúszó, műugró és hosszútávúszó Európa-bajnokság megrendezését. Ezt Gyárfás Tamás elnök jelentette be. A két év múlva esedékes Eb házigazdájának kilétéről szombaton dönt a kontinentális szövetség (LEN) végrehajtó bizottsága. Budapest vetélytársa Róma és Moszkva. Ha sikerrel pályázik a magyar főváros, 2006 után lehet ismét Eb-rendező.
2008.09.23. 14:51
 
 
Gyurcsány: a költségvetés elfogadása a kulcskérdés
Nyitottan várja az MSZP az SZDSZ törvényjavaslatát a költségvetési plafon meghatározásról - mondta a két párt vezetőinek megbeszélése után kedden Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, aki a költségvetés elfogadását tekinti kulcskérdésnek. A kormányfő elmondta: a pártvezetők helyett az egyeztetés ezt követően parlamenti keretek, frakciók, szakértők között folyik majd a konkrét előterjesztésekről. A szocialisták és a liberálisok közötti megegyezés határidejét firtató kérdésre Gyurcsány Ferenc azt válaszolta: a költségvetés elfogadását tekinti kulcskérdésnek.
2008.09.23. 14:46
 
 
Peking: Szávay nyolcaddöntős
Szávay Ágnes bejutott a legjobb 16 közé a pekingi keménypályás tenisztornán, miután az első fordulóban két játszmában legyőzte a kazah Jaroszlava Svedovát. A címvédő magyar játékos az első szettben gyorsan 3-0-s vezetéshez jutott, a selejtezőből feljutott Svedova azonban egyenlített. A folytatásban mindkét teniszező hozta adogatását, egészen a tizedik játékig, melyet Szávay nyert meg úgy, hogy riválisa szervált. Az első szett 38 perc alatt lett a világranglistán 26. helyezett magyar játékosé. A másodikra is megmaradt a lendülete, megint három gémet nyert egymás után, azután pedig őrizte előnyét a rangsorban 106. ellenféllel szemben. Szávay a nyolcaddöntőben a spanyol Anabel Medina Garriguesszel csap össze.
2008.09.23. 14:43
 
 
A PSZÁF jelentése szerint stabil a magyar pénzügyi rendszer
A magyar pénzügyi piac a nehéz 2007-es évben is stabilan, komolyabb megrázkódtatásoktól mentesen működött - állapítja meg Farkas István, a Felügyeleti Tanács elnöke a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2007-es éves jelentéséhez írt előszavában. A PSZÁF honlapján olvasható jelentés kiemeli, hogy a hazai pénzügyi szektor 2007 során számottevően romló külső, és az előző évihez hasonlóan nehéz belső körülmények között működött. A jelentés szerint a külső körülmények romlása az észak-amerikai jelzálogpiaci válságból táplálkozó globális pénzügyi instabilitásban, illetve ennek nyomán - különösen az év második felében - jelentősen dráguló forrásköltségekben észlelhető.
2008.09.23. 13:54
 
 
Bekerülhet a kgfb törvénybe a direkt kárrendezés
A kormányzat nem utasította el azt a felvetést, hogy a készülő kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) törvénybe bekerüljön a direkt kárrendezés, amikor a más biztosítónál lévő károkozó által okozott kárt a saját biztosító rendezi - mondta Kék Mónika, a Pénzügyminisztérium főosztályvezetője kedden Siófokon. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) konferenciáján Demjénné György Judit a PSZÁF biztosítás felügyeleti főosztályának vezetője elmondta, hogy felmérésük szerint tavaly a 40 ezer biztosítási alkusz közül 23 ezernek hiányzott a szükséges végzettsége, és közülük 10 ezer oktatására terv sem volt.
2008.09.23. 13:47
 
 
Veres: egy év alatt 4 százalékponttal javult az egyensúly
Egyetlen év alatt a GDP közel 4 százalékának megfelelően javult az egyensúly, mérséklődött az államháztartási hiány, ez nemzetközi mércével mérve is jelentős teljesítmény - mondta expozéjában a pénzügyminiszter a parlamentben, a zárszámadási törvényjavaslat általános vitájának kezdetén. Veres János elismerte: tagadhatatlan, hogy az egyensúly helyreállításának ára volt, a növekedés lassult. Mint elmondta, a 2007. évi költségvetési törvény az államháztartás pénzforgalmi hiányát 1.752,1 milliárd forintban, azaz a GDP 6,9 százalékában határozta meg, a bevételek és kiadások eredményeként az éves pénzforgalmi hiány a GDP-hez mérten 1,5 százalékponttal lett kedvezőbb az előirányzottnál.
2008.09.23. 13:45
 
 
Az Európai Bizottság meghosszabbította az ÖBB-MÁV Cargo ügylet vizsgálatát
Az Európai Bizottság tíz munkanappal meghosszabbította az osztrák ÖBB és a MÁV Cargo szerződésének versenyjogi vizsgálatát az osztrák csoport által vállalt kötelezettségek miatt. A bizottság közleménye szerint október 13-a az ügylet jóváhagyásnak, vagy egy mélyreható vizsgálat elrendelésének a következő dátuma. A bizottság nem részletezte, hogy az ÖBB milyen kötelezettségeket vállalt, de mint a hírügynökség megjegyzi, ez általában egy-egy üzletrész eladása szokott lenni, akkor, ha túl nagy a piaci koncentráció.
2008.09.23. 13:30
 
 
Újabb kutyás filmek Hollywoodban
Évtizedekkel Rin Tin Tin és Lassie filmes tündöklése után ismét divatba jönnek a kutyák Hollywoodban: filmek egész sorát szentelik az álomvárosban az ember legkedvesebb négylábújának. Az új "kutyahullám" első filmje a Beverly Chihuahua lesz, amelynek főhőse, Chloé meg is szólal emberi hangon és nyelven, Drew Barrymore-nak köszönhetően, finom lelkű gazdája pedig Jamie Lee Curtis lesz. A Disney új rajzfilmje, a Bolt egy színészkutyáról szól, aki azt hiszi, hogy a valóságban is rendkívüli képességei vannak. Januárban mutatják be a Kutyaszállodát (Hotel for Dogs), amelynek szereplőgárdájában kevés emberi lény lesz, ezek egyike a 17 éves Emma Roberts, Julia Robert unokahúga.
2008.09.23. 12:36
 
 
Egyedi azonosítókat vezetnek be a nagy értékű termékeknél
Rövid időn belül egyedi azonosítókat vezetnek be a nagy értékű élelmiszereknél, gyógyszereknél és az autóalkatrészeknél is, mert az utóbbi időben egyre több ilyen terméket hamisítanak - jelentette be Kondorosi Ferenc egy, a témában rendezett konferencián kedden Budapesten. Az Új Rend és Szabadság Program kormánybiztosa a gyógyszerhamisítást említve példaként, azt mondta, hogy a táplálék-kiegészítők esetében mintegy 5,5 százaléknyi hamis termék kerül forgalomba, főként az interneten. Megemlítette, hogy eddig három nagy razziát tartottak az érintett hatóságok az élelmiszer- és gyógyszerpiacon, de további ellenőrzéseket is sürgetett.
2008.09.23. 12:05
 
 
Magyarország nyolc helyett visszaesett a korrupciós listán
Magyarország nyolc helyett visszaesett, s több országgal "holtversenyben" a 47. helyen áll a Transparency International (TI) kedden Berlinben közzétett, éves korrupciós listáján. A korrupció ellen küzdő, nemzetközi társadalmi szervezet idei listája 179 ország nevét tartalmazza. Az úgynevezett korrupciós index számos nemzetközi tekintélyű szakértő és független intézet véleményén alapul. A listát a legkevésbé korruptnak minősített országok, Dánia, Svédország és Új-Zéland vezetik. A jelentés szerint Szomália és Irak a világ két legkorruptabb országa, de nem sokkal marad el ebből a szempontból Mianmar és Haiti sem.
2008.09.23. 12:00
 
Kétnapon át ünnepel a debreceni művészeti központ
Szeptember 25-én lesz két esztendeje annak, hogy megnyitotta kapuit az ország egyik legnagyobb és legkorszerűbb művészeti központja, a MODEM. A debreceni művészeti központban azóta 34 kiállítást és mintegy kétszáz társművészeti programot rendeztek – ezekre több mint háromszázezer látogató váltott jegyet.
2008.09.23. 11:52
 
Közlekedési balesetek a fővárosban
Reggel 7 óra körüli időben halálos közlekedési baleset történt a főváros XXII. kerületében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható, hogy a Leányka utcai felüljárón egy Daewo Matiz típusú személygépkocsi - tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy tehergépkocsival. A Daewo 49 éves vezetője kórházba szállítása során életét vesztette.
2008.09.23. 11:49
 
 
Nőtt a mobil-előfizetések száma augusztusban
Augusztusban a mobil-előfizetések száma 87 ezerrel nőtt, a hónap végén a három szolgáltató ügyfeleinek száma 11 millió 688 ezer volt - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A hatóság közleménye szerint 100 lakosra 116,4 mobil-előfizetés jutott az egy évvel korábbi 103,3 után. Augusztus végére a hívás fogadására alkalmas SIM-kártyák száma alapján a Pannon piaci részesedése az előző havi 35,20 százalékról 35,27 százalékra emelkedett. A T-Mobile részesedése 43,94 százalékról 43,92 százalékra, a Vodafone részesedése pedig 20,86 százalékról 20,81 százalékra csökkent.
2008.09.23. 11:37
 
 
PSZÁF: többségi tulajdont szerezhet a bécsi tőzsde a BÉT-ben
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) engedélyezte, hogy a Wiener Börse AG többségi tulajdont szerezzen a Budapesti Értéktőzsdében (BÉT). A felügyelet honlapján kedden közzétett határozat szerint a bécsi tőzsde 50,4525 százalékra növelheti részesedését a BÉT-ben. Ezáltal az osztrák börze a BÉT által részben tulajdonolt Központi Elszámolóház és Értéktárban (KELER) 46,67 százalékos közvetett tulajdonra tesz szert.
2008.09.23. 11:25
 
 
Tíz halottja van egy finn iskolában kitört lövöldözésnek
Kilenc embert megölt egy vaktában lövöldöző fegyveres kedd délelőtt egy finnországi iskolában - jelentette a rendőrségre hivatkozva a finn média. A bűncselekmény egy 14 ezres kisvárosban, Kauhajokiban történt. Az áldozatok az iskola tanulói közül kerültek ki. Az ámokfutó az iskola egyik diákja volt, aki a lövöldözés után maga ellen fordította fegyverét, és fejlövéssel válságos állapotban szállították a tamperei kórházba, ahol néhány órával később meghalt. Bűntársa valószínűleg nem volt. A felnőttképzéssel foglalkozó szakiskolában 150-200 ember tartózkodott, amikor az ámokfutás elkezdődött.
2008.09.23. 11:06
 
 
A kormány szerint a Robin Hood-adó nem hárítható át a lakosságra
A Magyar Energia Hivatal folyamatosan vizsgálja majd, milyen költségeket próbálnak felszámolni az energetikai cégek, így azok nem számlázhatják ki a Robin Hood-adót az embereknek - közölte a kormányszóvivő kedden. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a lakossági fogyasztói árakat nem a cég, hanem az állam szabja meg. Daróczi Dávid szerint a kérdés az, ki fizesse ki a távhő-kompenzáció árát: az emberek vagy az energetikai nagyvállalatok, amelyek összesített nyeresége tavaly csaknem 500 milliárd forintra rúgott. Erre az egyszerű kérdésre kell majd választ adniuk a parlamenti képviselőknek, amikor szavaznak a kormány javaslatáról - fűzte hozzá.
2008.09.23. 11:00
 
 
Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a kórháztörvény egyes rendelkezéseit
Az Alkotmánybíróság (Ab) kedden kihirdetett határozatával megsemmisítette a kórháztörvény egyes rendelkezéseit, de elutasította a reformtörvény egészét támadó indítványokat. Az Ab az indítványok alapján megállapította, hogy a fekvőbeteg-kapacitások felosztására kialakított eljárási rend nem felel meg a jogállamiság követelményének, mert az egészségügyi miniszter döntésének szempontrendszerét a jogszabályok elégtelenül határozzák meg. Így a jogbiztonság követelményét sértő, széles körű mérlegelési jogkört biztosított a tárcavezetőnek.
2008.09.23. 10:55
 
 
Elhunyt Illovszky Rudolf
Kedd hajnalban elhunyt Illovszky Rudolf, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya - tájékoztatta az MTI-t a Vasas Sport Club. A 86 évet élt szakembert, aki két időszakban is irányította a nemzeti együttest, pénteken szállították a budapesti Szent Imre Kórházba, ahol tüdőgyulladással az intenzív osztályon kezelték. Illovszky Rudolfot, a Vasas legendás játékosát és edzőjét a klub, a XIII. kerületi Önkormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.
2008.09.23. 10:40
 
 
Gusztos: az SZDSZ kritikusan áll az adótörvények ismert koncepciójához
A keddi MSZP-SZDSZ tárgyaláson a szabad demokraták két dologról tudnak beszélni: egyrészt el tudják mondani, hogyan viszonyulnak az adótörvények megismert koncepciójához - "ez a viszonyulás kritikus" -, emellett ismertetni tudják, hogy szerintük mire van szükség a következő évi költségvetésben - közölte Gusztos Péter a Nap-keltében. A tervezett adócsökkentési koncepciók kapcsán a szabad demokraták frakcióvezető-helyettese azt mondta, kormányzati oldalról először arról volt szó, hogy ezermilliárddal csökkentik három év alatt. Később kiderült, hogy ezt négy esztendő alatt hajtanák végre, de ebből két év átcsúszna a következő parlamenti ciklusba.
2008.09.23. 10:00
 
 
Baleset az M3-as autópályán, feloldották az útzárat
Tíz óra körül feloldották az útzárat az M3-as autópálya a Budapestről kivezető oldalán, a 43-as kilométernél történt baleset helyszínén. A balesetben két-három ember - köztük egy kismama - is megsérült; a balesethez mentőhelikopter ment - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset akkor történt, amikor a személygépkocsi vezetője fékezett, enyhén félrerántotta a kormányt és érintőlegesen ütközött a mellette haladó autóval. Az autó végül az árokba hajtott. A járműben négyen utaztak, a balesetben ketten vagy hárman súlyosan megsérültek. A kocsiban utazott két nő, egyikük kismama, ő be is szorult az autó roncsaiba, a tűzoltók szabadították ki belőle.
2008.09.23. 08:52
 
 
Szilvásy: fideszes politikusok adtak megbízást az árnyék-titkosszolgálatnak
Szilvásy György szerint a Fidesz korábbi két titkosszolgálati minisztere rendszeres kapcsolatban állt a Nemzetbiztonsági Hivatal által feltárt árnyék-titkosszolgálattal és információszerzésre feladatokat is adott a cégnek. A polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter erről kedden Budapesten beszélt újságíróknak, miután zárt ajtók mögött tájékoztatta a nemzetbiztonsági bizottságot az ügyről. A titokminiszter elmondta: a polipszerűen működő hálózat képes volt beépülni különböző szervezetekbe, ahonnan magán-, üzleti és állami titkokat tudott megszerezni.
2008.09.23. 08:15
 
 
Nyúl a nyúlban
Élő nyulat talált egy nyúlban konyhai étel-előkészítés közben egy család Nagy-Britanniában. A nyulat - a "külső borítást" - a család kutyája üldözte és ölte meg. A ház asszonya gyönyörű példánynak találta a nyulat, úgy gondolta, kár lenne kidobni, ezért nekiállt, hogy megsüsse. Belezés közben azután eleven kisnyulat talált a nagyban és sikerült sértetlenül "kicsászármetszenie". Az egészen aprócska árvának a Miracle (Csoda) nevet adta a család, és éjjel-nappal lázasan gondozta a kis nyulat. Óránként etették babatáppal, a tápot fecskendővel adták a nyúl szájába. A nagymama a keblén melengette a nyúllánykát, a melltartójában - adta hírül a Daily Telegraph.
2008.09.23. 07:58
 
 
Az elnökjelöltek szerint túl nagy hatalma van az amerikai pénzügyminiszternek
John McCain amerikai republikánus elnökjelölt hétfőn egy kétpárti szakértői testület létrehozását javasolta, amely felügyelné, hogyan költi el a pénzügyminiszter a bankmentő segélyeket, amelyek összege akár az ezer milliárd dollárt is elérheti. McCain közölte, tiszteli, sőt csodálja Henry Paulson pénzügyminisztert, de kényelmetlenül érzi magát, hogy ekkora feladatot egyetlen emberre bíznak. Mint kifejtette, ki kellene jelölni egy Amerika-szerte elismert szakemberekből álló ellenőrző testületet. Ennek olyan tagjai lennének, mint például a Barack Obamát támogató Warren Buffett milliárdos-üzletember, a republikánus Mitt Romney vagy a független Mike Bloomberg, New York polgármestere.
2008.09.23. 07:43
 
 
Világgazdaság: újra indulhat a bércsata
Még meg sem kezdődtek a jövő évi bértárgyalások, máris sztrájkfenyegetések borzolják a munkaadók és munkavállalók kedélyét - írja a Világgazdaság keddi számában. A BKV-nál és a Budapest Airportnál egyaránt könnyen elképzelhető, hogy munkabeszüntetéshez vezet a bérek körüli nézeteltérés, a MÁV-nál azonban egyelőre nincs közvetlen sztrájkfenyegetés. A munkaadói és munkavállalói oldal is óvatos a megkötendő bérmegállapodással kapcsolatban, a költségvetés beterjesztéséig egyikük sem bocsátkozik számok említésébe.
2008.09.23. 07:41
 
 
Emberek közé hajtott egy palesztin támadó Jeruzsálemben, 15 sebesült
Az izraeli mentőszolgálatok szerint mintegy tizenöten megsebesültek hétfőn éjjel Jeruzsálem egyik forgalmas kereszteződésében, ahol egy autós az emberek közé hajtott. A támadót lelőtték - közölte a rendőrség. Az izraeli közszolgálati rádió szerint fegyveres civilek végeztek a személygépkocsi palesztin sofőrjével. A mentők szerint az elgázolt járókelők közül egyiknek az állapota súlyos, és két további sebesültön kívül, a többiek csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az eset az Óváros közelében történt, Jeruzsálem arabok lakta részének határán.
2008.09.23. 07:15
 
 
Megkezdődött az MSZP-SZDSZ tárgyalás
Megkezdődött az MSZP és az SZDSZ vezetése közötti újabb tárgyalási forduló; a szocialista párt támogatást szeretne nyerni a miniszterelnök Megegyezés című programjához. Két hete Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére már folytattak egyeztetést, akkor abban állapodtak meg, hogy legközelebb szakpolitikai kérdéseket vitatnak meg. Az MSZP tárgyalódelegációját Gyurcsány vezeti, a delegációnak tagja Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezető, Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke, illetve Szekeres Imre és Juhász Ferenc elnökhelyettes. Az SZDSZ részéről Fodor Gábor pártelnök mellett Kóka János frakcióvezető, Gulyás József, Gusztos Péter és Horn Gábor ügyvivő vesz részt a tárgyaláson.
2008.09.23. 07:05
 
 
Csütörtökön indul a Moziünnep
Immár ötödik alkalommal hamarosan kezdődik a Moziünnep! Idén az elmúlt években megszokotthoz képest más időpontban, szeptember 25-28. között várják országosan a mozik a filmek szerelmeseit. A Moziünnep négy napja alatt több mint 200 filmet láthatnak majd az érdeklődők, mintegy 270 vetítővásznon. Idén sokkal több premier előtti alkotás és magyar film pereg majd, mint valaha, az ünnepi jegyár pedig most is rendkívül kedvező lesz, maximum 490 forint.
2008.09.23. 00:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285[2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista