2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Fidesz-javaslat a kisebb parlamentre: az SZDSZ és az MDF elutasítja
Kétszáz főben korlátozná a parlamenti képviselők létszámát a Fidesz-KDNP alkotmánymódosító javaslata, amelyet az egyik előterjesztő, a fideszes Répássy Róbert ismertetett az Országgyűlésben; az MDF és az SZDSZ jelezte: nem támogatja a javaslatot, az MSZP csak feltételekkel támogatná. Az előterjesztés szerint az alkotmánymódosítást követő egy éven belül meg kellene alkotni a szükséges választójogi törvényeket is. A jelenlegi 386 fős parlamenti létszám rontja a munka hatékonyságát, költséges és más országokhoz képest is magas - mondta Répássy Róbert.
2008.10.07. 12:40
 
 
Egy amerikai és két japán tudósnak ítélték oda a fizikai Nobel-díjat
Az amerikai állampolgárságú Yoichiro Nambunak és két japán állampolgárságú tudósnak, Kobajasi Makotónak, valamint Maszkava Tosihidének ítélték oda kedden az idei fizikai Nobel-díjat. Mindhárom tudós a szubatomi részecskék kutatásában elért eredményeiért kapja a magas kitüntetést - közölte kedden Stockholmban a Svéd Királyi Tudományos Akadémia. Nambu, a Chicagói Egyetem munkatársa kapja a díjjal együtt járó 10 millió svéd korona (1 millió euró) felét a spontán szimmetriasértés a szubatomi részecskék fizikájában elnevezésű mechanizmus felfedezéséért. Kobajasi Makoto és Maszkava Tosihide a szimmetriasértés eredetének felfedezéséért kapja a díjat és vele a másik ötmilliót.
2008.10.07. 12:31
 
 
Fokozott biztonsági intézkedések a NATO-találkozó miatt
Az október 9-10-i budapesti NATO informális védelmi miniszteri találkozó miatt a fővárosban fokozott biztonsági intézkedésekre és ellenőrzésekre, időszakos és átmeneti forgalomkorlátozásokra kell számítani - jelentette be Budai Bernadett. A kormányszóvivő elmondta: több mint 40 delegáció és csaknem hétszáz külföldi vendég érkezik Budapestre. A diplomáciai esemény két napján az autósoknak érdemes elkerülniük a Belvárost, elsősorban a Kossuth teret, a XIII. kerületi Bessenyei utcát a Hegedűs Gyula utca és Pannónia utca között. Ez utóbbit hétfő óta lezárták a forgalom elől, és vasárnap éjfélig nem tudják autóval megközelíteni a környéket - hívta fel a figyelmet a kormányszóvivő.
2008.10.07. 12:13
 
 
Japán Nagydíj: ismét "nyalókázik" a Ferrari
A szingapúri baleset után úgy döntött a Ferrari, hogy a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon ismét a "nyalókás" módszerrel indítja majd versenyzőit a boxkiállások alkalmával. "Nyugalomra van szükségünk, ezért visszatérünk a régi rendszerhez" - mondta Stefano Domenicali csapatfőnök. A "nyalókás" módszernél nem lámpa, hanem a stáb egy táblát fogó tagja tartja vissza, illetve engedi útjára a pilótákat. A vb-címért küzdő Felipe Massa az előző futamon kirántotta a benzincsövet és egészen a boxutca végéig magával húzta, miután az indulást jelző lámpa - egy szerelő hibája miatt - a kelleténél hamarabb váltott zöldre.
2008.10.07. 12:08
 
 
Gyurcsány folyamatosan tájékoztatást kap a vonatbalesetről
Gyurcsány Ferenc kedden reggel tájékoztatást kapott a hétfői vonatbaleset kapcsán érintett állami szervezetek vezetőitől a vizsgálatok eddigi eredményeiről - közölte a kormányszóvivő. Daróczi Dávid elmondta: a kormányfőnek adott tájékoztatás szerint valamennyi sérültet ellátták, és mindenkit azonosítottak. Jelenleg három súlyos, életveszélyes sérültet ápolnak kórházban - tette hozzá. Kitért arra, hogy elkészült a rendőrség első jelentése, az igazságügyi orvosszakértő szakvéleménye pedig két hét múlva várható, az ügyészség ezután kerül döntési helyzetbe. Daróczi jelezte: ettől függetlenül zajlik a Közlekedésbiztonsági Szervezet vizsgálata, a vonatok fekete dobozainak adatait szakértők elemzik.
2008.10.07. 12:04
 
 
Szekeres: a jövő évi NATO-csúcsot is előkészítik Budapesten
A budapesti NATO-találkozónak különleges szerepe van a jövő évi, jubileumi csúcstalálkozóra felkészülésben - mondta a honvédelmi miniszter az Országgyűlés külügyi bizottságának ülésén. A tárcavezető hangsúlyozta: a jövő évi csúcstalálkozón fogják elfogadni a NATO új stratégiáját, így a mostani budapesti megbeszélés egyik fontos témája a koncepció kidolgozása. Ez az új stratégia határozza majd meg, hogyan kell átalakulnia a szövetségnek a XXI. század kihívásainak kezelésére.
2008.10.07. 11:37
 
 
Lemondott a thaiföldi kormányfőhelyettes
Benyújtotta lemondását a kormányellenes tüntetőkkel folytatott tárgyalásokért felelős thaiföldi miniszterelnök-helyettes. Csavalit Jongcsaijud azzal indokolta távozását, hogy vállalja a felelősséget a parlament előtt aznap kitört összecsapásokért, amelyekben legkevesebb 85 ember megsérült. A biztonsági erők fellépése a tüntetőkkel szemben egyáltalán nem felelt meg annak, amit korábban ígértek. "A kormányfő-helyettesi posztról azonnali hatállyal lemondok" - áll saját kezűleg írt lemondólevelében. A rendőrség könnygázzal oszlatta szét a bangkoki parlament előtt tüntető többezres tömeget. A tiltakozók azt akarták megakadályozni, hogy az új kormányfő megtartsa programbeszédét.
2008.10.07. 11:11
 
 
Egyszeri, 10 százalékos távfűtési díjkedvezmény a fővárosiaknak
Egyszeri, 10 százalékos kedvezményt kapnak a távfűtést használó lakossági fogyasztók a szeptemberi számlájukból az átlagosnál hidegebb időjárás és az energiaárak növekedése miatt - tudta meg az MTI. Tájékoztatásuk szerint a kedvezményt a szeptemberi számlák decemberi kifizetésénél érvényesítik. Nyáry Krisztián, a Városháza kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a kedvezmény fedezetét a Főtáv Zrt. hatékonyságnövelő projektjeinek eddigi eredményei biztosítják. A kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint egy 53 négyzetméteres, átlagos lakásnál, amelynek 20 ezer forint körül várható a szeptemberi távhőszámlája, mintegy kétezer forinttal lesz kevesebb a fizetendő összeg.
2008.10.07. 10:58
 
 
Tenisz: Lleyton Hewitt januárban tér vissza
Januárban tér vissza csípőműtétje után Lleyton Hewitt, az ausztrálok korábbi világelső teniszezője. A 27 éves, két Grand Slam-tornán diadalmaskodó klasszis az Australian Opent felvezető sydneyi tornán indul legközelebb, amelyet már négyszer megnyert. A pekingi olimpia óta harcképtelen Hewitt az ATP-ranglista 67. helyére csúszott vissza. Távollétében a válogatott 3-2-re kikapott Chilében a Davis Kupa szeptemberi rájátszásában, így 28-szoros DK-győztes létére kiesett a Világcsoportból az Ázsiai-óceániai Zónába.
2008.10.07. 10:54
 
 
Négyszázezer forint gyorssegély a vonatbalesetben elhunytak családtagjainak
A kormány és a MÁV vezetése úgy döntött, hogy 400 ezer forint gyorssegélyben részesíti a hétfői monorierdői vonatbalesetben elhunytak családtagjait - jelentette be Puch László, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkára kedden a parlamentben, napirend előtt. Monorierdőnél hétfő délelőtt egy személyvonat hátulról nekifutott egy InterCity szerelvénynek. Hárman a helyszínen meghaltak, huszonhét sérültet a mentők vittek kórházba. Egy sérült a kórházba szállítás után vesztette életét. Az Országgyűlés hétfőn egy perces néma felállással emlékezett meg a baleset áldozatairól. Puch László azt kérte a politikai pártoktól, hogy a tragédiát ne használják fel politikai haszonszerzésre.
2008.10.07. 09:20
 
 
1,2 százalékkal csökkent az ipari termelés
Előzetes adatok alapján az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2008 augusztusában 5,9 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva pedig 1,2 százalékkal csökkent - közölte a KSH. A közlemény szerint az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelési index augusztusban 0,8 százalékkal nőtt. Az ipari termelés az idén júliusban 1,8 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva munkanaphatástól megtisztítva, korrekciók nélkül 0,6 százalékkal emelkedett. A termelés volumene az év első nyolc hónapjában 3,6 százalékkal volt magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában.
2008.10.07. 09:07
 
 
A munkavállalók 13 százaléka sztrájkolt délelőtt az egri kórházban
A közvetlen gyógyításban résztvevő 586 dolgozó közül 76-an, vagyis a munkavállalók 13 százaléka sztrájkolt a kedd reggeli műszakban az egri kórházban - közölte az intézmény ápolási igazgatója. Ebben az összesítésben nem szerepelnek a konyhai vagy például a mosodai dolgozók - közölte Szloboda Imréné. Hegyaljai Judit, az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke reggel arról tájékoztatta az MTI-t: folytatják a hétfőn megkezdett, határozatlan ideig tartó sztrájkot. Az intézményben működő szakszervezetek azt követelik, hogy a Heves megyei közgyűlés bontsa fel az intézmény működtetéséről szóló, a HospInvest Zrt.-vel kötött szerződést.
2008.10.07. 08:23
 
 
Óvszert és luxusautókat kér koncertjére a rapper
Luxusautókat és óvszert kér "50 cent" amerikai rapper közelgő chilei koncertjének szervezőitől. A 150 millió dolláros vagyonnal rendelkező énekes, aki rajong a méregdrága autókért, egy páncélozott Mercedes Benzt kér saját magának és egy Lamborghinit az őt éjjel-nappal őrző hat testőrének. A két doboz igényelt óvszer márkája csak Life Style Rough Riders lehet. A chilei főváros egyik legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában kíván lakni, és azt kérte, zárják le a város környékét és a Santiago stadion öltözőszektoraihoz vezető bejáratokat, továbbá azt, hogy a biztonsági őrök használjanak fémdetektorokat.
2008.10.07. 08:21
 
 
A Világbank elnöke szerint a G7 már nem hatékony
A hét legfejlettebb ipari ország alkotta G7 már nem hatékony, helyette olyan vezető csoportra van szükség, amelyben helyet kapnak az olyan fejlődő országok is, mint Kína, India és Brazília - közölte a Világbank elnöke. Robert Zoellick a G7 pénzügyi vezetőinek hét végi washingtoni tanácskozása előtt úgy vélte, hogy a pénzügyi világválság "ébresztő", amely több országra kiterjedő szélesebb együttműködést igényel. "A G7 nem hatékony" - mondta Zoellick az Egyesült Államokat, Kanadát, Nagy-Britanniát, Németországot, Franciaországot, Olaszországot és Japánt magában foglaló csoportra utalva. Hozzátette: rugalmas, nem pedig merev és központosított rendszerre van szükség.
2008.10.07. 08:14
 
 
Ötletes bankrabló
Hirdetéssel bolondított egy bank mellé embereket egy rabló hasonló ruhában, mint amelyet ő viselt a rabláshoz, hogy nehezebb legyen azonosítani. A rabló internetes hirdetésében 28 dollár 50 centes - 4700 forintos - órabért ígért azoknak, akik hosszú ujjú kék ingben, sárga biztonsági mellényben, pormaszkban és védőszemüvegben hajlandók összegyűlni városképcsinosítás végett Monroe városának egy pontján. A pont persze pont egy banknál volt. Jó pár ember összeverődött a munkára, és a rabló is elvegyült a rá várók között. Aztán, amikor felbukkant egy pénzszállító autó, paprikaspray-vel belefújt a kiszálló az őr képébe, megragadott egy pénzeszsákot és elmenekült.
2008.10.07. 08:03
 
 
Napi Gazdaság: alig fizetnek a cégek luxusadót Budapesten
Mindössze 58 ingatlan után fizettek luxusadó-előleget a cégek Budapesten a szeptemberi határidőig, ebből mintegy 35 millió forint bevételre számít a fővárosi önkormányzat az év végéig - olvasható a Napi Gazdaság keddi számában. A nem magánszemély adóalanyokra az idei évtől vonatkozik az említett adófizetési kötelezettség. A magánszemélyek közül idén 435-en fizettek budapesti ingatlanjaik után luxusadót. Kéhl Adrienn, az önkormányzat adóügyosztályának vezető tanácsosa azt közölte, hogy a főváros az év végéig összesen 150 millió forint bevételre számít. Tavaly, amikor még csak a magánszemélyekre vonatkozott a luxusadó, 113 millió forint volt a bevétel.
2008.10.07. 08:01
 
 
Milliókat fial a főállomásfőnök macska
Egymilliárd százmillió jen - 1,7 milliárd forint - hasznot hajtott szűkebb pátriája gazdaságának 2007-ben az a japán macska, amely páratlan vasúti karriert futott be: kinevezték főállomásfőnöknek. Jelenleg a - nem túl nagy - vasúttársaság ötödik legmagasabb rangú embere, illetve állatja. Ugyanakkor a leghasznosabb, mert hírére a vártnál 55 ezerrel több ember váltott jegyet tavaly a vasútvonalra. A cica egykedvűen tűri, hogy tányérsapkát rakjanak fejére és fényképezzék a csodájára járó utasok. A kalkuláció szerint a macska vonzereje 1,1 milliárd jennel növelte a forgalmat a vasúttársaságnál meg az állomása körüli boltokban, éttermekben, egyebekben.
2008.10.07. 07:52
 
 
Feltehetően emberi hiba okozta a nagy hadronütköztető meghibásodását
Feltehetően "emberi hiba" okozta a világ legnagyobb részecskegyorsítójának meghibásodását, amelynek következtében tavaszig fel kellett függeszteni a kísérleteket - közölte a berendezést működtető genfi székhelyű Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN). "Azt hiszem, emberi hiba áll" a szeptember 19-i incidens mögött - mondta hétfőn Lyn Evans, a CERN hadronütköztető projektjének vezetője. Evans szerint a problémát a szupravezető mágneseket összekötő 10 ezer elektromos vezeték egyikének hibás forrasztása okozhatta. A vezeték feltehetően túlhevült, lyuk keletkezett a vezetékben, és a hűtésre használt cseppfolyós hélium az alagútba szivárgott.
2008.10.07. 07:41
 
 
Trichet és Juncker az európai piacokat nyugtatja
Az Európai Központi Bank elnöke, Jean-Claude Trichet nyugalomra szólította fel a piacokat, hangsúlyozva, hogy az euróövezet központi bankja, vagyis az EKB készen áll, hogy a pénzpiacok számára biztosítsa azt a likviditást, amelyre szükségük van, mindaddig, amíg ez az igény fennáll. Jean-Claude Juncker, az euróövezeti pénzügy- és gazdasági miniszteri csoport (Eurogroup) elnöke ugyanakkor kiemelte, hogy egyetlen uniós bankot, vagy biztosítót sem hagynak elbukni. Az uniós államok egyetértenek a pénzügyi piaci stabilitás biztosításában, de ennek érdekében nemzeti szinten cselekszenek. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az államoknak óvatosan kell bánniuk az adófizetők pénzével.
2008.10.07. 07:28
 
 
Lézerrel vetítettek feliratot a Parlamentre
A Lehet más a politika! mozgalom tagjai és szimpatizánsai lézerrel írták fel a Parlament Dunára néző homlokzatára szervezetük monogramját, honlapjának címét és egy ábrát is megjelenítettek az épületen hétfőn este. Az MTI helyszíni tudósítójának beszámolója szerint a mozgalom tagjai azt tervezték, hogy a Batthyány térről festik meg zöld lézerrel a Parlamentet, de a kiérkező rendőrök ezt nem engedélyezték. A rendőrök arra hivatkozva tiltották meg az akciót, hogy az Országgyűlés még ülésezik az épületben. A mozgalom tagjai ekkor autóba ültek, elhagyták a helyszínt és végül egy szálloda hatodik emeleti szobájából "lőttek rá lézerrel" az Országházra.
2008.10.07. 07:17
 
 
Újra a menetrend szerint járnak a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon
Kedd hajnali üzemkezdettől újra a menetrendnek megfelelően közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd vasútvonalon, ahol előző nap tragikus baleset történt - közölte a MÁV sajtófőnöke. A szakemberek még hétfő este eltávolították a roncsokat a vasúti szerencsétlenség helyszínéről. A vonalon legfeljebb néhány perces késésekre kell számítani, mert a baleset helyszínén, Monorierdőnél 200 méter hosszan még óránkénti 40 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben. Monorierdőnél hétfő délelőtt egy személyvonat hátulról belefutott egy InterCity szerelvénybe. A balesetben négyen életüket vesztették.
2008.10.07. 07:01
 
 
Bush: a pénzügyi mentőcsomagnak időre lesz szüksége, hogy hasson
George Bush kijelentette: a pénzügyi mentőcsomagnak időre lesz szüksége, hogy hasson, de hosszú távon az amerikai gazdaság "rendbe fog jönni". A Wall Street tőzsdemutatói egész nap veszteségeket mutattak. A Dow Jones ipari index 2004 októbere óta először esett 10 ezer pont alá; a zuhanás egy alkalommal a 800 pontot is meghaladta, ezzel újabb napi veszteségrekordot állítva fel. A bankok mérlegéből a nem likvid eszközöket eltávolítani hivatott 700 milliárd dolláros mentőcsomag kapcsán az amerikai elnök úgy fogalmazott: "pénteken aláírtam a törvényt, és időbe fog telni, amíg a pénzügyminisztérium megfelelően elhelyezi az eszközöket, úgy, hogy ne pazarolják el az Önök pénzét és el lehessen érni a célokat".
2008.10.07. 07:00
 
Ketten haltak meg a liftbalesetben
Ma délután Budapesten az V. kerület Akadémia utcában egy épületben a liftet bontották. Két munkás a lift tetején állt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a lift a 3-4. emelet magasságában leszakadt és lezuhant. A két középkorú férfi a helyszínen életét vesztette.
2008.10.06. 21:19
 
 
Amerikai vízummentesség: egyhangúan támogatták az utolsó megállapodást
Egyhangúlag támogatta az Országgyűlés külügyi bizottsága az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodást, a bűnügyi adatok cseréjéről szóló egyezmény törvényjavaslatát hétfői ülésén. Az európai ügyek bizottsága kedden szavaz a tervezetről. A parlament egy hét múlva ratifikálhatja a múlt héten megkötött egyezményt - értesült az MTI bizottsági forrásból. A dokumentum szerint a megállapodás célja a Magyarország és az Egyesült Államok közötti együttműködés erősítése a bűncselekmények megelőzésében.
2008.10.06. 21:10
 
 
Menesztették a horvát kormány igazságügyi és belügyminiszterét
A horvát kormányfő hétfőn felmentette hivatalából a belügyi és az igazságügyi tárca vezetőjét, valamint az országos rendőrparancsnokot, miután délelőtt újabb brutális bűntényt követtek el a horvát fővárosban: a gyilkosság áldozata egy korrupcióval gyanúsított volt kormánytag ügyvédjének a lánya. Berislav Roncevic belügyminiszter és Ana Lovrin igazságügyi miniszter, valamint Marijan Benko menesztését még jóvá kell hagynia a horvát parlamentnek. Hétfőn reggel ismeretlen tettes két fejlövéssel végzett egy belvárosi bérház lépcsőházában az ismert ügyvéd, Zvonimir Hodak 26 éves lányával, Ivanával.
2008.10.06. 20:42
 
 
Nem tartalmaznak melamint a Nestlé termékei
Három, egymástól független külföldi laboratórium vizsgálata sem mutatott ki melamint a magyar hatóságok által korábban zárolt, Nestlé Coffee Mate termékekben - közölte a cég hétfőn. A fővárosi és Pest megyei főállatorvos tájékoztatása szerint a hétfői hatósági mintavétel eredménye dönt majd az ügyben, a határérték alatti károsanyag-tartalmú termékeket viszont felszabadították a zár alól. A piaci bevezetés előtt álló termékre a Nestlé Hungária saját maga kezdeményezett önellenőrzést, amely során a felkért magyar laboratórium a megengedettnél nagyobb mennyiségű melamint talált, a Coffee Mate kávéfehérítő öt grammos kiszerelésében.
2008.10.06. 19:25
 
 
Négy év óta először 10 ezer pont alatt a Dow Jones
Csaknem négy év óta először 10 ezer pont alá esett hétfőn az amerikai a Dow Jones ipari index New Yorkban; a CNN értékelése szerint a hitelpiacot a 700 milliárd dolláros pénzügyi mentőcsomag elfogadása ellenére továbbra is félelem bénítja. A világ piacain történt eladási hullámmal egyidejűleg a Wall Street mutatói is zuhantak; a vezető ipari index, a Dow Jones több mint 400 pontos, időnként 500 pontot is meghaladó eséssel 9900 pont alá került. A blue chip papírokat tartalmazó Dow Jones szeptember 26-án, a múlt hétfői 777 pontos esés előtt 11 143 ponton zárt, ez azt jelenti, hogy az index valamivel több mint egy hét alatt több mint 1100 ponttal, 10 százalékkal esett.
2008.10.06. 17:47
 
 
Az EU-tagok mindent megtesznek a pénzügyi stabilitás megőrzéséért
Az Európai Unió soros elnöki tisztét ellátó francia elnök, Nicolas Sarkozy valamennyi uniós tagország vezetőjének nevében hétfőn kijelentette: "a 27 uniós tagállam kormányai egységesek, szolidárisak és eltökéltek" a pénzügyi válságban, és "valamennyien kinyilvánítják, hogy megteszik a szükséges lépéseket a pénzügyi rendszer stabilitása érdekében". "Az Európai Unió összes vezetője kinyilvánítja, hogy mindannyian minden szükséges intézkedést megtesznek a pénzügyi stabilitás megőrzése érdekében - legyen az a központi bankokon keresztül nyújtott likviditási támogatás, az egyedi bankok helyzetének rendezésére szükséges lépéssorozat, vagy a megerősített betétvédelmi rendszer" - olvasható az uniós elnökség közleményében.
2008.10.06. 17:30
 
 
Tárgyalnak a Fidesz kisebb parlamentről szóló javaslatáról
Az Országgyűlés kedden megkezdheti a Fidesz 200 fős parlamentről szóló javaslatának tárgyalását, miután az Országgyűlés 59 elutasítás után, a hatvanadik alkalommal hétfőn napirendre vette a javaslatot. Erről Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt újságíróknak a parlamentben. A Fidesz javaslata szerint - amelyet a demokrácia-törvénycsomag részeként nyújtottak be - az alkotmányban rögzítenék, hogy a képviselők létszáma legfeljebb 200 fő lehet; az eredeti 2006-ban benyújtott javaslat azt is tartalmazta, hogy alkossanak új választójogi törvényt 2007. április 30-ig.
2008.10.06. 17:20
 
 
Wittner Mária leragasztott szájjal tiltakozott a Parlamentben
Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő, 56-os halálraítélt leragasztott szájjal fejezte ki tiltakozását hétfőn a parlamenti ülésteremben. A fideszes képviselő a szokatlan akció után közölte: így tiltakozott "a kettős mérce ellen, amit az országban és a parlamentben is alkalmaznak". A mandátumáról a múlt héten lemondott Arnóth Sándor esetére utalva Wittner Mária megjegyezte: egyesek felháborodnak azon, hogy egy képviselő elengedi magát és bekiabálja, hogy "lógni fogsz", miközben - utalt Bajnai Gordon gazdasági miniszterre - ott van a kormányban az az ember, aki miatt a "Hajdú-Bétből 15 ember akasztotta fel magát".
2008.10.06. 17:04
 
Fico elhatárolódott Slotától
Robert Fico szlovák kormányfő hétfőn elhatárolódott koalíciós partnere, Ján Slota vasárnapi kijelentéseitől, amelyekben a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) vezetője közvetetten Hitlerhez hasonlította és "nyomorultnak" nevezte Göncz Kinga magyar külügyminisztert. "Mindennemű személyre szóló támadástól elhatárolódom, nem tudok azokkal egyetérteni, de a dolgok lényege, hogy a külügyminiszter asszony ultimátumot intézett" Szlovákiához - mondta Fico, arra utalva, hogy Göncz Kinga a múlt héten magához kérette Szlovákia budapesti nagykövetét, akivel közölte, hogy a magyar fél elvárja: Pozsony adjon választ arra, hogy vajon bizonyos szlovákiai tendenciák az ország hivatalos politikáját képezik-e?
2008.10.06. 17:01
 
 
Még 38 embert keres a rendőrség a fővárosi rendbontások miatt
Még összesen 38 embert keres a rendőrség a fővárosban elkövetett rendbontások miatt; a március 15-i események miatt 12, a július 5-iek miatt 15, a szeptember 20-ai miatt 11 embert keres a rendőrség - derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfői közleményéből. A BRFK azt kéri, hogy aki a www.police.hu oldalon látható embereket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 telefontanú zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
2008.10.06. 16:57
 
 
Tízezer font a macska nyávogásáért
Tízezer fontot, azaz több mint 3 millió forintot áldozott egy brit asszony azért, hogy macskája újból képes legyen nyávogni. Jean Kelly akkor vette észre, hogy valami nem stimmel kedvencével, amikor a Cadbury nevű, 13 éves kandúr hirtelen elveszítette a hangját. Az ok gégebénulás - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap hírportálján. Cadbury két műtéten esett át, s utána hat napot töltött oxigénsátorban. A kandúr további négyheti ápolást igényelt, s rendszeresen kellett vinni felülvizsgálatra is: a gyógykezelés összesen 10 ezer fontba, azaz 3 220 000 forintba került.
2008.10.06. 16:41
 
 
Lemondott a közlekedési miniszter és a MÁV igazgatóságának elnöke
A hétfői monorierdői vonatbaleset miatt lemondott Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Kamarás Miklós, a MÁV Zrt. igazgatóságának elnöke; lemondásukat Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadta. A kormányfő a lemondásokat sajtónyilatkozatban jelentette be hétfőn a Parlamentben. A kormányszóvivő az MTI-vel közölte: Heinczinger István, a MÁV Zrt. vezérigazgatója szintén felajánlotta lemondását, ezt azonban a miniszterelnök nem fogadta el. Erről a vizsgálat végén születik döntés - tette hozzá. Az MTI kérdésére közölte: Kamarás Miklós lemondását még Szabó Pál fogadta el, a közlekedési miniszterét viszont már a miniszterelnök.
2008.10.06. 16:33
 
 
Amerikában a nagy leértékelések sem vonzzák a vásárlókat
Az Egyesült Államokban már a nagy leértékelések sem vonzzák a vásárlókat, jóllehet a pénzügyi válság terjedésével sok üzletlánc megnyomta a pánikgombot és nagy árengedményekkel igyekszik javítani az eladásokon, állapította meg a hétfői The Wall Street Journal. "A leértékelésekkel nehezen lehet rávenni az óvatos vásárlókat, hogy megnyissák pénztárcáikat" - írta a vezető amerikai gazdasági napilap, amely szerint a legtöbb kiskereskedelmi áruházlánc jelentős forgalomcsökkenést szenvedett el szeptemberben. Az elemzők a pénzügyi válság közepette a szokásosnál is érzékenyebben figyelik a fogyasztói magatartás mérőszámait, amelyek alapján kedvezőtlenek a kilátások az idei ünnepi vásárlószezonra.
2008.10.06. 16:27
 
 
Folytatódik a 4-es metró építése
A hét elejétől fokozatosan felveszi a munkát a Bamco konzorcium, miután átmeneti megállapodás született a DBR Metró Projekt Igazgatóság és a kivitelező között - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság hétfőn. Az építtető kifizeti a döntőbizottság által javasolt 13 millió euró (hozzávetőleg 3 milliárd forint) összeget, de DBR választott bírósághoz fordul és amennyiben a bíróság alacsonyabb összeget ítél meg, úgy a különbség visszavonható. A Bamco konzorcium - amely a Szent Gellért téri metróállomás, az Etele téri pajzsindító akna és néhány szellőző-alagút megépítésén dolgozott - múlt héten hétfőn állt le a munkával, miután elszámolási vitába keveredett az építtető DBR Metró Projekt Igazgatósággal.
2008.10.06. 16:16
 
Lengyel futballbotrány: másképp értelmezett egyezség
Miroslaw Drzewiecki lengyel sportminiszter hétfő esti sajtótájékoztatóján azt mondta, legkorábban pénteken kerülhet sor a labdarúgó-szövetséget (PZPN) ideiglenesen irányító felügyelőbiztos, Robert Zawlocki visszahívására. A nemzetközi szövetség (FIFA) közleménye szerint a sportminisztérium és a PZPN közötti megállapodás lényege, hogy keddtől az október 30-i tisztújító közgyűlésig ismét a múlt hétfőn visszahívott vezetés irányítja a PZPN munkáját. A nemzetközi szövetség az európai szervezettel (UEFA) egyetértésben ezért nem büntette meg a lengyeleket.
2008.10.06. 16:11
 
 
A Fidesz és a KDNP lemondásra szólította fel Szűcs Erikát
A Fidesz és a KDNP lemondásra szólította fel Szűcs Erika szociális és munkaügyi minisztert, miután a parlament hétfőn a szakminiszter három interpellációra adott válaszát is leszavazta. Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP frakciószövetség népjóléti kabinetvezetője újságíróknak példátlannak nevezte, hogy háromszor is leszavazta a Ház a szakminisztert, akit egy munkaügyi, egy időseket, illetve egy fogyatékosokat érintő kérdésben interpelláltak. Szerinte ez a három terület arra világít rá, hogy a kormány szociális és a munkaügyi politikája megbukott, éppen ezért felszólítják Szűcs Erikát, mondjon le a tárca vezetéséről.
2008.10.06. 15:51
 
 
Kubica és Heidfeld hosszabbított a BMW-nél
A Forma-1-es BMW-Sauber istálló szerződést hosszabbított 2009-re mindkét élversenyzőjével, a német Nick Heidfelddel és a lengyel Robert Kubicával egyaránt - jelentette be hétfőn a német csapat. Így egymást követő harmadik szezonban is ugyanaz a két pilóta vezeti a BMW-ket a világbajnoki sorozatban, s hasonlóképpen marad a tartalékversenyző, egyben tesztpilóta továbbra is az osztrák Christian Klien. Az idei vb-sorozatban, amikor még három viadal van hátra a 18-ból, Kubica a harmadik a vezetők versenyében 64 ponttal, Heidfeld pedig az ötödik 56 pontjával. A BMW-Sauber a szezonban egy átütő sikert aratott, amikor is a Kanadai GP-n Kubica győzött Heidfeld előtt.
2008.10.06. 15:30
 
 
Harmadjára is leszavazták Szűcs Erika interpellációs válaszát a parlamentben
Hétfőn harmadjára is leszavazták Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter egy fideszes interpellációra adott válaszát az Országgyűlésben. Hirt Ferenc (Fidesz) azt tudakolta, befejeződik-e határidőre az önkormányzati óvodák, alap- és középfokú intézmények fizikai akadálymentesítése, gondolkodik-e a minisztérium a pályázati rendszer felülvizsgálatán. Szűcs Erika válaszában azt mondta, minden fenntartó elsősorban maga kell, hogy megoldja a szükséges átalakításokat, a kormánynak ezt anyagi forrásokkal kell segítenie. A képviselő a választ nem fogadta el, és a Ház sem, amely 183 igen, 169 nem szavazattal és 15 tartózkodással utasította el.
2008.10.06. 15:08
 
 
A közszféra érdeklődik leginkább a munkanélküliségi biztosítás után
A közalkalmazottak és a köztisztviselők kötnek legnagyobb számban munkanélküliségi biztosítást, őket a tanárok követik - áll a Biztosítás.hu Kft. közleményében. Az internetes alkusz társaság 5 ezer eddig megkötött szerződés tapasztalatai alapján hétfőn az MTI-vel ismertette: a szerződést kötők döntő többsége közalkalmazott és köztisztviselő, ma már ez a szféra sem nyújt életre szóló biztonságot. A tanárok állnak a második helyen, őket követik a versenyszféra adminisztratív alkalmazottai és értékesítői, majd az egészségügyi alkalmazottak következnek.
2008.10.06. 14:36
 
Szívesen játszana a magyar válogatottban az NHL-es hokis
Aaron Voros, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt New York Rangers magyar származású játékosa szívesen játszana a magyar válogatottban. A 27 éves csatár a Duna TV-nek elmondta, hogy nagyapja 1956-os menekült, bár ő maga nem tud magyarul, szívesen játszana a világ élvonalába feljutott magyar csapatban, amennyiben számítanak rá. "Büszkén vállalom magyar származásomat!" - nyilatkozta a Tampa Bay Lightning elleni prágai idénynyitón. Kovács Zoltán, a magyar szövetség főtitkára az MTI-nek elmondta: már felvette a kapcsolatot a hokissal.
2008.10.06. 14:15
 
 
Birkanyíró vb
Győzött a papírforma: az új-zélandiak taroltak a Norvégiában tartott bikanyíró világbajnokságon. A viadal csütörtöktől egészen vasárnapig tartott, ez már a 13. birkanyíró világbajnokság volt. A mostanira 28 országból - ami rekord - érkeztek versenyzők és 2700 juhot szabadítottak meg gyapjától. Három kategóriában mérték össze tudásukat az indulók: gépi nyírásban, ollósban és gyapjúválogatásban. Nyírógéppel 20 és 40 másodperc kell egy birkához, ollóval mintegy két perc. A versenyeket egyéni és csapat kategóriákkal bonyolították és a hatból négyet új-zélandiak nyertek. Az ollós egyéni rekord Sheree Alabasteré: tíz birkát nyírt meg 12 perc 52 másodperc alatt.
2008.10.06. 13:29
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj és bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, akkor a gázolajé nem változott. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 293 forint körülire, míg a gázolajé 306 forintra esik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázták.
2008.10.06. 13:19
 
 
MLSZ: 2010-re épülhet meg a nemzeti aréna
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tervei szerint 2010-re felépíti a sportág új hazai központját, a 30 ezer néző befogadására alkalmas Magyar Nemzeti Labdarúgó Arénát, a jelenleg állami kezelésben lévő, 6,6 hektáros Fehér úti telken. Elbert Gábor, az MLSZ főtitkára az MTI-nek elmondta, a tervek elkészültek, az építkezés költsége 11,5 milliárd forint lesz, amit teljes egészében a szövetség áll. "Az MLSZ korábban a Puskás Ferenc Stadionban gondolkodott, ám az IMG sportmarketing cég üzleti elemzése alapján az ottani beruházás sohasem térülne meg. Budapesten egy 30 ezres stadiont lehet gazdaságosan működtetni. A tervek elkészültek és csodálatosak lettek - mondta a korábbi sportszakállamtitkár, aki szeptember 1-től látja el a főtitkári teendőket.
2008.10.06. 13:15
 
 
Gyenesei: eddig jól teljesít a turisztikai ágazat
Az első nyolc havi turisztikai adatok azt mutatják, hogy sikerült tartani a rendszerváltás óta eltelt időszak rekordévének számító, tavalyi vendégforgalmi szintet, a turisztikai ágazat eddig az idén is jól teljesít - mondta Gyenesei István, az ágazatot felügyelő önkormányzati miniszter hétfőn kormányszóvivői tájékoztatón. A Központi Statisztikai Hivatal hétfői közlése szerint az idén január-augusztusban a kereskedelmi szálláshelyeken 5,3 millió vendég 14,4 millió vendégéjszakát töltött el Magyarországon. A vendégek száma 2,6 százalékkal nőtt, a vendégéjszakáké viszont kis mértékben csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2008.10.06. 13:00
 
 
Kézilabda: Skaliczki László lesz a Kecskemét edzője
Skaliczki László, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lesz a férfi élvonalban érdekelt Budapest Bank-Kecskeméti KC vezetőedzője. Vörösmarty Attila, a klubot működtető cég ügyvezetője az MTI-nek elmondta, remélik, hogy a tapasztalt trénerrel sikerül a bennmaradás. A 16 csapatos élvonalból az utolsó négy esik ki. Jelenleg a gárda a 12. helyen áll. Eddig Kun István volt a vezetőedző, de a hétvégén már a másodedző Péter László ült a kispadon. Skaliczki 2001 óta volt a 2004-ben olimpiai negyedik férfi válogatott szövetségi kapitánya, szerződése idén augusztus 31-én lejárt.
2008.10.06. 12:52
 
 
Ha csak egyéjszakás, akkor is legyen intelligens!
Noha a nők tudják, hogy az ideális férfi nem létezik, mégsem elég számukra pusztán a külcsín: amerikai pszichológusok szerint még a nem tartós, akár csak egy éjszakás kalandokhoz is intelligens embert keresnek. Erre a meglehetősen váratlan következtetésre jutottak az Észak-karolinai Elon Egyetem kutatói. Ugyanis a közgondolkodás szerint a nők a hosszú kapcsolatokhoz keresnek jóeszű partnert, jövőtlen, családalapítással biztosan nem végződő flörtök esetében beérik az egyszerű Adoniszokkal is. A férfiak ennél jóval kevésbé racionálisak, sokkal inkább "hormonálisak" - erre egy közelmúltbéli holland kísérlet szintén szolgáltatott tudományos bizonyítékot.
2008.10.06. 12:39
 
Kislányuk szabadította ki a megkötözött szülőket
Hétfőn hajnali öt óra körül három símaszkos alak tört rá házukban egy vásárosnaményi családra.
2008.10.06. 12:37
 
El akarták vinni az autommatát
Hajnalban 02:30 órakor bejelentés érkezett a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Tápiószőlős, Árpád úton egy ATM bankjegykiadó automatát ismeretlen tettes megkísérelt a falból kitépni és eltulajdonítani.
2008.10.06. 12:17
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273[2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista