2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Képzőművészeti project a Modem udvarában
A MODEM 11 fiatal képzőművészt és egy képzőművész párost kért fel arra, hogy 2008 áprilisa és jövő év márciusa között készítsen egy-egy projektet az épület belső kertjébe, amelynek a témája a „zárt kert” (hortus conclusus).
2008.10.13. 16:39
 
 
A MÁV szerint a magyar vasút biztonsága megfelelő
A MÁV álláspontja szerint a magyar vasút biztonsága megfelelő, a hatóságilag előírt biztonsági ellenőrzéseket rendszeresen elvégzik a pályákon - mondta Mosóczi László, a vasúttársaság általános vezérigazgató-helyettese. Utalt arra, hogy a nemzetközi vasúti ügynökség adatai alapján a magyar vasút biztonsága Európa középmezőnyébe tartozik a szabályozási és biztonsági berendezések rendelkezésre állása alapján. Elmondta: az állomásokon lévő biztosító berendezések, illetve a pályákon meghatározott szakaszonként lévő térközbiztosító berendezések ugyan eltérő technikai színvonalat képviselnek, de mindegyik biztonságos. Kérdésre válaszolva közölte, hogy a 700 állomásból 300-nál európai szinten mérve is korszerű berendezések vannak.
2008.10.13. 16:30
 
 
Lance Armstrong jövőre elindul a Giro d'Italián
A jövőre visszatérő Lance Armstrong kitűnő országúti kerékpáros meglepetésre bejelentette, hogy rajthoz áll a Giro d'Italián. A hétszeres Tour de France-győztes amerikai fenomén ezt az olasz körversenyt szervező RCS sajtótájékoztatóján közölte video-bejelentkezésen keresztül. "Nagyon örülök, hogy pályafutásom során első alkalommal a Girón is rajthoz állhatok" - mondta a 37 éves Armstrong. A Girót, amely jövőre ünnepli alapításának 100. évfordulóját, május 9. és 31. között rendezik meg. Az amerikai kerekes szeptember 9-én jelentette be, hogy három év kihagyás után visszatér, és jövőre szeretné nyolcadik alkalommal is megnyerni a világ legjelentősebb körversenyét.
2008.10.13. 16:11
 
Cipőrablók sarkában volt a rendőrség
Három órán belül elfogták azt az öt, köztük négy fiatalkorú elkövetőt, akik vasárnap hajnalban megtámadtak egy fiatalembert, akiről még a cipőjét is lehúzták.
2008.10.13. 16:11
 
Megérkezett Máltára a magyar labdarúgó-válogatott
Hétfőn megérkezett Máltára, a szerdán 19:30-kor kezdődő világbajnoki selejtező helyszínére a magyar labdarúgó-válogatott. A magyar szövetség honlapja szerint a szigetországban kellemes idő, 25 fokos meleg fogadta Erwin Koeman szövetségi kapitány együttesét. A szakember 18:30-kor tartja első szigetországi edzését. A vb-selejtezőt izlandi játékvezetői hármas dirigálja majd. A hazai szövetség honlapja szerint a vezetőbíró Johannes Valgeirsson lesz, őt asszisztensként Olafur Ingvar Gudfinnsson és Johann Gunnar Gudmundsson segíti.
2008.10.13. 15:56
 
 
Ringo Starr szakít rajongóival
A legendás Beatles egykori dobosa, Ringo Starr bejelentette, hogy többé nem ad autogramot és minden egyes rajongói levele a szemetesben fog landolni - a popszakma veteránja szigorú döntését azzal indokolta, hogy túlságosan elfoglalt mostanában. "Ne küldjenek több levelet egyik címemre se" - kérte rajongóit a feketébe öltözött Ringo Starr a honlapján közzé tett videoüzenetben. A zenész október 20-i dátumot jelölt ki az autogramosztás végső napjának: "minden később feladott levél a kukában végzi" - hangsúlyozta a sztár, hozzátéve, hogy "szeretettel és békével" kér mindenkit, hogy hagyják békén - derül ki a BBC tudósításából.
2008.10.13. 15:27
 
 
A kormány nem nyújt be új adótörvényt
A kormány, miután visszavonta az adótörvények módosítását, az idén nem nyújt be újabbat - közölte az MTI kérdésére Csizmár Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára hétfőn. Hozzáfűzte: így a jelenleg érvényes adótörvény marad hatályban. Mint mondta, a kormánynak nincs olyan kötelezettsége, hogy évente módosítsa az adókról szóló jogszabályt. Veres János pénzügyminiszter az MTI-nek csupán annyit mondott: jelenleg arról van kormánydöntés, hogy a kabinet visszavonja az adótörvényeket. A hogyan továbbról nem kívánt nyilatkozni. Az MTI szocialista frakcióból származó értesülései szerint nem kizárt, hogy a jövő évre tervezett adóegyszerűsítési lépések új csomagban a parlament elé kerülnek.
2008.10.13. 15:25
 
 
Elemzők szerint a devizahitelek felfüggesztése csökkenti a fogyasztást
A bankok devizahiteleinek esetleges felfüggesztése az MTI által hétfőn megkérdezett elemzők szerint csökkenti a fogyasztást és akár a forint árfolyamát is gyengítheti. Az MKB Bank hétfőn jelentette be, hogy október 13-tól határozatlan időre felfüggeszti az euró és svájci frank alapú hitelek igénylésének befogadását az árfolyamkockázatok miatt. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője szerint ha több bank is így dönt, az visszafogja a kiskereskedelmi forgalmat, hatása lesz az ingatlanpiacra és a járműkereskedelemre.
2008.10.13. 15:24
 
 
Az államfő visszaküldte a kitüntetésekről szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a Magyar Köztársaság kitüntetéseiről szóló törvényt, valamint a Kossuth-díjról és Széchenyi-díjról szóló törvényt módosító törvényt - közölte hétfőn a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) Stratégiai és Kommunikációs Főosztálya. Mint írták, erről az államfő levélben tájékoztatta Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét. "A köztársasági elnök ugyanis hiányolja, hogy a kitüntetési törvények a módosítást követően sem biztosítják a kitüntetni tervezett személyek részére, hogy eldöntsék, kívánnak-e részesülni az adott állami kitüntetésben" - olvasható a KEH közleményében.
2008.10.13. 14:50
 
Felöntöttek a garatra a gépjárművezetők
A büntetés majd emlékezteti a törvényre azt a 22 gépkocsivezetőt, akikkel szemben ittas járművezetés miatt indult eljárás a hétvégén. Többnyire urak húzták meg az üveget, mielőtt autóba ültek volna, de hölgyeknél is elszíneződött a szonda.
2008.10.13. 14:44
 
 
Montenegró még az idén megpályázza az EU-tagságot
Montenegró még az idén benyújtja csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz. "Olyan gyorsan EU-tagok akarunk lenni, amilyen gyorsan csak lehet, és felvételi kérelmünket még a francia elnökség alatt be fogjuk nyújtani" - mondta Milo Djukanovic montenegrói kormányfő hétfőn Bécsben egy üzleti fórum keretében. A balkáni állam mielőbb csatlakozni szeretne a NATO-hoz is. Djukanovic arra számít, hogy Montenegró már a következő NATO-csúcson meghívást kap a szövetségbe.
2008.10.13. 14:21
 
 
Sólyom: fontos, hogy Magyarország jelen legyen a tágabb világban
Fontos, hogy Magyarország jelen legyen, visszatérjen a tágabb világba - mondta Sólyom László köztársasági elnök hétfőn Ammanban újságíróknak, miután megbeszélést folytatott II. Abdalláhhal, a Jordán Hásimita Királyság uralkodójával. Kiemelte, hogy Magyarország számára fontos a jordániai út, hiszen hazánk az arab világban régóta nincs jelen. "A globalizált világban nem lehet úgy szerepelni, hogy csak az uniós vagy az orosz és atlanti viszonyra koncentrálunk" - jelentette ki. Mint mondta, a jordániai uralkodóval jó hangulatú és gyümölcsöző beszélgetést folytattak. Sólyom László emlékeztetett arra, hogy a jordániai király tavaly járt Magyarországon. Hozzátette: a látogatás óta felélénkültek a két ország kereskedelmi kapcsolatai.
2008.10.13. 14:09
 
 
Kóka: a parlamenti pártok elfogadták a házszabálytól való eltérést
Mind az öt parlamenti párt elfogadta a házszabálytól való eltérést a plafontörvény esetében, ezért október 27-ig megtörténhet a zárószavazás - mondta a parlament házbizottságának rendkívüli ülése után Kóka János. Az SZDSZ frakcióvezetője közölte, hogy az elemzők Izland mellett Magyarországot tartják a nemzetközi gazdasági válság által leginkább veszélyeztetett országok egyikének. Véleménye szerint ezért arra van szükség, hogy a parlament még hétfőn megkezdje a költségvetési plafonról szóló törvényjavaslat általános vitáját. Kóka János kijelentette, az a leghatékonyabb védekezés, ha lejjebb szorítják az állam költségeit, és megpróbálnak teret adni a stabilizációnak.
2008.10.13. 13:54
 
 
Peking 2008: egy hónapon belül készek a teszteredmények
Jacques Rogge-nak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének ígérete szerint egy hónapon belül készülnek el az újravizsgált tesztek eredményei. A NOB első embere elmondta, 4770 minta van lefagyasztva Lausanne-ban, ahol 2016-ig őrzik azokat, s arra a kérdésre, hogy a sztároknak van-e félnivalójuk az újabb ellenőrzéstől, csak annyit felelt: "bármi megtörténhet". "A pekingi olimpiának várhatóan csak nyolc év múlva lesz vége." - tette hozzá. A NOB a múlt héten jelentette be, hogy újraelemzik a pekingi játékokon doppingvizsgálat céljából levett minták egy részét. Az első híradások még arról szóltak, hogy az ismétlés az összes tesztre vonatkozik, utóbb kiderült, egyelőre nem dőlt el, hány mintát vesznek elő újra.
2008.10.13. 13:40
 
 
Gyurcsány szombatra hívta össze a nemzeti csúcsot
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök október 18-ára, szombatra hívta össze a nemzeti csúcsot. A politikus ezt hétfőn jelentette be az Országgyűlésben napirend előtt. A nemzeti csúcsnak meg kell mutatnia, hogy a válság kivédésében egységesek vagyunk - közölte a kormányfő. Szerinte a tanácskozásnak segítenie kell, hogy 2009-re széleskörű gazdasági, társadalmi megállapodás jöjjön létre jövedelmi és bérügyekről, a költségvetés és az adózás kérdéseiről. Gyurcsány Ferenc szerint, ha ezekben az ügyekben megállapodnak, Magyarország nagyobb biztonságban lesz.
2008.10.13. 13:37
 
 
Visszavonják a jövő évi adótörvény- és költségvetési javaslatot
A kormány visszavonja a jövő évi adótörvény- és költségvetési javaslatot - derült ki Szili Katalin házelnök tájékoztatásából a házbizottság hétfői rendkívüli ülése után. A házelnök elmondta: a költségvetést a kormány pénteken új formában benyújtja. Közölte az is: a frakciók megegyeztek abban, hogy a plafontörvényt házszabálytól eltéréssel elkezdik tárgyalni; hétfőn megkezdődik az általános vita, jövő héten lesz a részletes vita, 27-én pedig a zárószavazás. Szintén megegyeztek a frakciók, hogy a bankbetétek biztonságát garantáló Országos Biztosítási Alapról (OBA) szóló törvény módosítását házszabálytól eltéréssel tárgyalják.
2008.10.13. 13:23
 
 
Szerbia gyors döntést vár Hágától Koszovó ügyében
Szerbia arra számít, hogy a hágai Nemzetközi Bíróság egy éven belül véleményt nyilvánít Koszovó függetlenségéről - jelentette ki hétfőn Belgrádban Mirko Cvetkovic szerb kormányfő. A Robert Fico szlovák miniszterelnökkel folytatott megbeszélés után nyilatkozó politikus szerint Belgrádban úgy tudják, hogy a hágai testület gyorsított eljárásban tárgyalja az ENSZ-közgyűlés ülésszakán jóváhagyott kérdést.
2008.10.13. 13:20
 
 
Észak-Korea beengedte az ENSZ-ellenőröket atomerőműve területére
Észak-Korea hétfőn lehetővé tette az ENSZ ellenőreinek, hogy ismét belépjenek a jongbjoni nukleáris komplexum területére - közölték a világszervezet diplomatái Bécsben. A (Nemzetközi Atomenergia-ügynökség) ellenőrei folytathatják munkájukat a jongbjoni komplexum valamennyi létesítményében, még az észak-koreai atomfegyverprogram gerincét képező plutónium-feldolgozó üzemben is - mondta egy diplomata.
2008.10.13. 13:19
 
 
A Princeton egyetem professzora kapta a közgazdasági Nobel-díjat
Az idei közgazdasági Nobel-díjban Paul Krugman, az amerikai Princeton egyetem közgazdásza részesült - jelentette be hétfőn a Svéd Tudományos Akadémia. Krugman a nemzetközi kereskedelem mozgásainak és a gazdasági aktivitás területi összefüggéseinek elemzéséért kapta az elismerést, amelyhez 10 millió svéd korona (1,4 millió euró) pénzdíj is járul. A professzor emellett új elméletet dolgozott ki az urbanizáció mozgatórugóinak témakörében. Krugman "integrálta a nemzetközi kereskedelemre és a gazdaság földrajzi összefüggéseire vonatkozó, korábban össze nem illesztett kutatási területeket"- olvasható a bizottság közleményében.
2008.10.13. 13:09
 
 
Fidesz: azonnali cselekvésre van szükség
A Fidesz szerint Magyarországot a szomszéd országoknál mélyebben érinti a pénzügyi válság, ennek oka, hogy hiteltelen és alkalmatlan a kormány - jelentette ki Varga Mihály, a Fidesz alelnöke. A politikus szerint az Fidesz hétpontos javaslatának megvalósítására, adócsökkentésre lenne szükség. Hozzátette: a kormány továbbra sem érti teljes egészében a problémát, a válsággal való valós szembenézés helyett semmitmondó, üres retorikára állt rá a kormányzati kommunikáció. Az ellenzéki párt politikusa szerint Gyurcsány Ferenc egy hét alatt attól a mondattól, hogy a "válság kevésbé érinti Európát", a "nagy válság van" pénteki kijelentésen át hétfőig oda jutott, hogy "túl is vagyunk a válság első részén".
2008.10.13. 13:05
 
 
Szerdán csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti 8 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete mérsékelte az árakat, akkor a gázolajét 2 forinttal, a benzinét pedig 5 forinttal csökkentette. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 285 forint körülire, míg a gázolajé 302 forintra esik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázták.
2008.10.13. 13:03
 
 
Fidel Castro Obamára szavazna
Kéretlen támogatást kapott Barack Obama, a demokrata párt jelöltje három héttel az amerikai elnökválasztás előtt, mégpedig Fidel Castrótól. A kubai forradalom időközben visszavonult vezetője, aki mostanában terjedelmes kommentárok és elemzések írásával tölti idejét, hivatalos honlapján megjelent egyik bejegyzésében arra a megállapításra jutott, hogy Obama "intelligencia és tisztánlátás" terén felülmúlja republikánus ellenfelét, John McCaint. A "líder máximo" a továbbiakban "kész csodának" mondja, hogy Obama még nem jutott Martin Luther King sorsára, vagyis nem tették el láb alól.
2008.10.13. 13:00
 
 
A bangkoki hangyászok idegenkednek a politikai viharoktól
Három hónapra szabadságoltak két hangyászsünt a bangkoki állatkertből, mert még nem szokták meg a belpolitikai viharokat. A hangyászok igen jó hallásúak és nem élvezik a könnygázgránátok durranásait, a tüntető tömeg üvöltözését, a rendőrségi szirénázást. Mindez elég közel zajlik lakhelyükhöz, mivel az állatkert a thai parlament épületének szomszédja. A többi állat ugyanakkor már régebb óta lakik az állatkertben és eléggé hozzászokott a thaföldi belpolitikai viharokhoz. A hangyászpárt - amelynek mindkét tagja 4 éves - most egy vidéki állatkertbe költöztetik, hogy kipihenhessék az "embereket".
2008.10.13. 13:00
 
Hétfőtől lehet szavazni a 200 forintos érme rajzolatára
Hétfőtől lehet szavazni arra, hogy milyen kép szerepeljen az új 200 forintos érmén. Az MNB a www.forint.hu webes címen és helyi tarifával hívható kék számon, a 06-40-121212-n várja a lakosság szavazatait. A legtöbb voksot elnyerő érmekép lesz az, amelyet a jövőre kibocsátandó érmén láthatunk majd. Az érme látványtervein háromféle motívum, illetve téma szerepel, amelyek közül választani lehet. Lehet voksolni a fehér gólyára és a fakopáncsra - amelyek védett állatok - a cifra kankalinra és a kövér daravirágra, amelyek védett növények, de lehet szavazni hidakra is, mégpedig a legrégibbre és a legújabbra, azaz a Lánchídra vagy az új, nemzetközileg is elismert építészeti alkotásra, a Megyeri hídra.
2008.10.13. 12:57
 
 
Alkotmányellenes az OÉT-törvény több rendelkezése
Az Alkotmánybíróság (Ab) hétfői döntése szerint alkotmányellenes az Országos Érdekegyeztető Tanácsról szóló, valamint az ágazati párbeszéd bizottságokról és a középszintű szociális párbeszéd egyes kérdéseiről szóló törvények több rendelkezése - közölte az a testület sajtófőnöke. A két, az Országgyűlés által még 2006. december 11-én elfogadott, de még ki nem hirdetett törvény alkotmányellenességének előzetes vizsgálatát az államfő kérte a testülettől - mondta Sereg András. A köztársasági elnök alapvetően a két törvényben rögzített egyes közhatalmi jogkörökkel összefüggésben indítványozta az előzetes alkotmányossági vizsgálatot.
2008.10.13. 12:46
 
 
Az EU felfüggeszti a fehérorosz vezetőkkel szembeni beutazási tilalmat
Felfüggesztik a fehérorosz rendszer vezetőivel szemben eddig érvényesített uniós vízumkiadási tilalmat - döntöttek hétfőn Luxembourgban az EU külügyminiszterei. Az intézkedés, amellyel az Európai Unió pozitív visszajelzést kívánt adni a fehéroroszországi politikai foglyok szabadon engedésére, Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfőre is vonatkozik. Diplomáciai közlés szerint a felfüggesztés egyelőre fél évre szól, utána felülvizsgálják, hogy indokolt-e továbbra is fenntartani.
2008.10.13. 12:39
 
 
308 km/órás sebességgel száguldott egy vak férfi
Új sebességrekord született vak vezetésből, mármint vak autós vezetéséből: 308,78 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott egy belga férfi egy Lamborghini Gallardo típusú kocsival. A 43 éves Luc Costermans négy évvel ezelőtt veszítette el látását egy baleset miatt. A mostani sebességcsúcsot nem forgalmas autópályán, hanem egy franciaországi katonai repülőtér kifutópályáján erte el. Természetesen nem egyedül ült a kocsiban, hanem irányítósegéddel.A drága autó nem Costermans-é, csupán kölcsön kapta. A vak vezetési sebességrekordot eddig egy brit férfi tartotta, ő 268-as tempóval hajtott 2005-ben egy tuningolt BMW-vel.
2008.10.13. 11:28
 
 
Gyurcsány: a pénzügyi válság első támadását sikeresen kivédtük
Magyarország elsőként szervezte meg a régióban a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió támogatását azért, hogy "ne kelljen soha igénybe venni" - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn Budapesten. Szükség van arra, hogy azok, akik az országot támadják, lássák, hogy Magyarországnak erős szövetségesei vannak, s nincs egyedül - tette hozzá a kormányfő a pénzügyi szakemberekkel folytatott megbeszélését követően tartott tájékoztatón. A pénzügyi válság első támadását sikeresen kivédték - mondta a miniszterelnök a tájékoztatón, de hozzátette: még "nem vagyunk túl a válságon, csak az első támadáson, a védekezés folyik".
2008.10.13. 10:59
 
 
Lengyel Zoltán csatlakozik az MDF-frakcióhoz
Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselő csatlakozik az MDF-frakcióhoz - közölte maga az érintett és Herényi Károly frakcióvezető a képviselőcsoport ülése közben hétfőn délelőtt. A frakcióhoz való csatlakozásról megállapodást írt alá Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője, Atyánszky György, a Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpárt (FKNP) főtitkára, és Lengyel Zoltán képviselő, az FKNP elnökségi tagja - tudatta a párt közleményben. A párt országgyűlési képviselőcsoportját megszűnés fenyegette, mert pénteken Vas János kilépésével létszáma a házszabályban meghatározott tíz fő alá csökkent.
2008.10.13. 10:29
 
 
Jelentősen erősödött a forint
A hétfő reggeli kereskedést a forint látványos erősödése jellemezte a bankközi piacon. A budapesti bankközi devizapiacon hétfőn fél tízkor 252,30/50 forint volt az euró árfolyama, ami jelentős forinterősödés a pénteki 259,00/15 forint után - és csaknem megegyezik az euró/forint csütörtök kora délutáni, a hatalmas zuhanást megelőző 252,45/55 forintos értékével. Időközben, pénteken kora reggel 272 forintig is eljutott az árfolyam. A kereskedők szerint a hangulat érzékelhető javulását a hét végén történt nemzetközi intézkedések, a hitelezési válság leküzdése érdekében tett lépések magyarázzák.
2008.10.13. 10:13
 
Kukoricásban landolt egy Opel a 6-os főúton
Letért az útról és a kukoricásba hajtott egy személygépkocsi vasárnap éjszaka a 6-os főút Pest megyei szakaszán. Százhalombatta és Ercsi között a 30-as kilométerénél, a finomító déli bejárata közelében lévő körforgalom és a megyehatár között a Százhalombatta felé haladó Opel Corsa áttért a szemközti sávba, majd az ároonk át a kukoricásban 35 métert tett meg, az út szélétől körülbelül 25 méterre állt meg. Az autót vezető férfit és egyik női utasát a mentők kivizsgálásra kórházba szállították, míg a járműben utazó fiatal nő súlyos sérüléseket szenvedett. A súlyos sérültet a mentők a tűzoltók segítségével hozták ki hordágyon a kukoricásból. A mentésben az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók vettek részt - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.10.13. 09:58
 
Bálatűz Érden
Több mint kétezer bála takarmány kapott lángra vasárnap este Érden. A Bíbic utcában a tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a tűz a tanyaépületre, valamint egy további, nyolcszáz bálát tartalmazó kazalra átterjedjen. Csaknem négy órán át tartott, míg a bálák szétbontásával sikerült megfékezniük a tüzet - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.10.13. 09:57
 
Rablót fogtak Hódmezővásárhelyen
Pénteken rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, egy makói férfit.
2008.10.13. 09:51
 
 
Feltérképezték az óriáspanda genetikai állományát
Géntérképészek meghatározták az óriáspanda DNS-ének összetételét, ami segíthet a veszélyeztetett faj megőrzésében - jelentette az Újkína hírügynökség. A genetikai felépítés ismeretében a kutatók magyarázatot találhatnak arra, miért oly alacsony a születési arány az óriáspandáknál és segíthetnek abban, hogy több pandakölyök szülessen - közölte Vang Dzsun, a pekingi Genomikai Intézet kutatója. Az idén márciusban indult projekt talált bizonyítékokat arra az elméletre, amely szerint az óriáspanda a feketemedvék egyik alfaja lehet. Vang szerint a pandagenom ismerete a köztük terjedő betegségek megfékezésében is hasznos lehet. A kutatók úgy vélik, kétezernél kevesebb a vadon élő óriáspanda Kínában.
2008.10.13. 09:36
 
 
A brit kormány 37 milliárd font tőkepótlást kínál a bankoknak
A brit kormány összesen 37 milliárd font tőkejuttatást ajánlott fel a piaci részesedés alapján legnagyobb négy brit bank közül háromnak a példátlan, egyes esetekben jelentős mértékű, potenciális államosítással felérő bankmentő csomagterv alapján. A legtöbb költségvetési támogatást a súlyosan megrendült tőzsdei helyzetű Royal Bank of Scotland veheti fel: a kormány közvetlenül 5 milliárd font befektetést eszközöl ebben a pénzintézetben osztalékelsőbbségi részvények fejében, és további 15 milliárd font értékben kész lejegyezni új törzsrészvényeket, ha a már meglévő részvényeseknek szánt zártkörű kibocsátás nem járna sikerrel. Számítások szerint a Royal Bank of Scotland 60 százaléka kerülhet így állami tulajdonba.
2008.10.13. 09:27
 
 
Kundera "feljelentői" múltjáról ír a cseh sajtó
Milan Kundera, a világhírű cseh író fiatal korában valószínűleg feljelentette a kommunista állambiztonságnak egyik egyetemi kollégiumi lakótársnője barátját, aki a nyugati hírszerzés számára dolgozott. Az érintett fiatalember ezután 14 évet töltött el a kommunista rendszer börtöneiben. A jelenleg Franciaországban élő író fiatalságának ezen, eddig ismeretlen epizódjáról a Respekt című liberális cseh hetilap ír hétfőn megjelent legújabb kiadásában. Az 1950-ben történt eset dokumentumait a cseh nemzeti emlékezet intézetének egyik történésze találta meg az egykori Állambiztonsági Hivatal (STB) levéltárában. Kundera, aki jelenleg Párizsban él, az üggyel kapcsolatban nem nyilatkozott.
2008.10.13. 09:05
 
 
A PM várja a pártok válaszát javaslataira
A Pénzügyminisztérium (PM) az Országgyűlés Házbizottságának hétfői üléséig várja a válaszokat a parlamenti pártoktól arra, hogy a hétvégi egyeztetésen felvetődött kérdésekben milyen álláspontot foglalnak el. A tárca sajtófőnöke elmondta: a kormány az elmúlt héten több olyan intézkedést hozott, amelyekkel gyorsan kíván reagálni a nemzetközi pénzpiaci válság Magyarországot érintő hatásaira. Ezek érintik a már parlament előtt lévő adótörvény javaslatokat, valamint a jövő évi költségvetés tervezetét. A kormány úgy gondolja, hogy mivel az ország stabilitása fontos nemzeti érdek, így az ennek biztosítását szolgáló intézkedéseket valamennyi parlamenti párt támogatni fogja - mondta Pichler Ferenc.
2008.10.13. 08:52
 
 
Az IMF és az EU kész segíteni Magyarországot a pénzügyi válság leküzdésében
A Nemzetközi Valutaalap párbeszédet folytat a magyar hatóságokkal és az Európai Unióval a Magyarországot érintő kihívásokról és arról, hogy adott esetben technikai és pénzügyi segítségben részesítse az országot - derül ki Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutalap vezérigazgatója által hétfőn kiadott közleményből. Strauss-Kahn közleményében megjegyzi: tájékoztatta a magyar hatóságokat arról, hogy az IMF készen áll erőfeszítéseik támogatására. Az Európai Bizottság és az Európai Unió tanácsa is támogatja azokat az erőfeszítéseket, amelyeket Magyarország tesz a pénzügyi válsággal kapcsolatos kihívások kezelésére - szögezi le hétfő reggeli brüsszeli közleményében az uniós bizottság.
2008.10.13. 08:38
 
 
Az időjárás-változás miatt csökken a pingvinek száma az Antarktiszon
Rohamosan csökken a pingvinkolóniák száma az Antarktiszon, a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan - figyelmeztetett a Természetvédelmi Világalap (WWF) és az Argentínai Vadvilág Alapítvány. Andrés Barbosa, az argentin Tudományos Kutatások Legfelső Tanácsának kutatója elmondta egy, a természet világával foglalkozó barcelonai konferencián, hogy a hőmérséklet emelkedésével csökkent a tengeri jégtakaró az Antarktiszi-félszigeten és ezzel együtt a fitoplankton mennyisége. Ez utóbbit fogyasztja a garnélarák, amely egyben alapvető tápláléka nemcsak a pingvineknek, hanem sok más antarktiszi gerinces állatnak is.
2008.10.13. 07:35
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV és a vasúti szakszervezet között
Ma folytatódik az egyeztetés a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet követeléseiről. A VDSZSZ eredeti követelése 10 százalékos többlet béremelésről szólt a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, illetve a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára. Ez egészült ki azzal a követeléssel, hogy a korábban bezárásra szánt 38 vasúti szárnyvonalon maradjon meg a személyszállítás, a munkáltató 1,1 százalékos béremeléssel kompenzálja a vártnál magasabb inflációt, továbbá a MÁV-társaságoknál az idén ne legyen létszámleépítés munkáltatói érdekből.
2008.10.13. 07:16
 
 
Washington Post-ABC: Obama 10 ponttal vezet McCain előtt
Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt tíz pontos előnyre tett szert republikánus párti ellenfelével, John McCainnel szemben - ez derült ki a The Washington Post és ABC News hírcsatorna hétfőn közzétett felméréséből. A múlt keddi televíziós vita után készült közvélemény-kutatás szerint Obama 53-43 arányban vezet. A felmérésből az is kiderül, hogy a megkérdezettek 64 százaléka vélekedik kedvezően a demokrata párti elnökjelöltről, 6 százalékkal többen, mint szeptember elején. A televíziós vita után a szavazók harmadának jobb lett a véleménye az illinoisi szenátorról, nyolc százalékuk fest róla kedvezőtlenebb képet a korábbiakhoz képest. Az arizonai szenátor esetében ez az arány 12/26 százalék.
2008.10.13. 07:00
 
 
Gyurcsány reméli, hogy az ellenzék is részt vesz a nemzeti csúcson
Gyurcsány Ferenc bízik abban, hogy az ellenzék is részt vesz a nemzeti csúcson, amely nyilvános lesz. A miniszterelnök a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában vasárnap este felidézte: a nemzeti csúcsot akkor találta ki, amikor pénteken "kifejezetten biztatóra" sikerült a találkozója a frakcióvezetőkkel, mert a résztvevők érezték a súlyát annak, hogy "itt valamit csinálni kell". A kormányfő hangsúlyozta: azt fogja javasolni, hogy a nemzeti csúcsra meghívottak hívhassanak magukkal egy-egy szakértőt. A csúcs konkrét helyszínét még nem tudta megnevezni.
2008.10.12. 22:00
 
 
Tenisz, Legendák csatája: Ivanisevic győzelme
Goran Ivanisevic nyerte a Legendák csatája elnevezésű szenior tenisztornát a Papp László Sportarénában. A 2001-ben wimbledoni bajnok horvát ászkirály a döntőben két játszmában győzött a francia Henri Leconte ellen. A finálé előtt néhány órával még azt a szomorú hírt közölték a szervezők, hogy Ivanisevic, akinek kiújult a combsérülése, nem tud pályára lépni, szerencsére mégis sikerült "összedrótozni" a langaléta játékost, olyannyira, hogy szinte "leütötte a pályáról" riválisát. Igaz, Leconte is kegyes volt a horváthoz, mert nem túl gyakran élt félelmetes rövidítéseivel. A díjakat Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter adta át a győztesnek és a helyezetteknek.
2008.10.12. 20:49
 
Dolgozni ment a halálos gázolás után
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt vett őrizetbe egy 39 éves szakolyi lakost. A megalapozott gyanú szerint a sofőrként dolgozó férfi pénteken este a műszak megkezdése előtt Szakoly belterületén egy zsákutcából tolatott ki autóbusszal, és közben áthajtott egy úttesten fekvő férfin. A 40 éves utcabeli lakos a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges adatok szerint a buszvezető kiszállt, meglátta az elgázolt személyt, majd elhajtott. A balesetről csak szombaton hajnalban, azután szólt a rendőrségnek, hogy műszakja lejártával hazament, és még aludt is egyet.
2008.10.12. 19:15
 
 
MOZI: A házinyuszi
A nyusziéveket sajnos másképp számolják: amikor Shelley (Anna Faris) betölti a 27-et (ami szőke nyusziknál 59-cel ér fel), kirakják a Playboy-házból, ahol addig boldog semmittevésben éldegélt. Nincs senkije, fogalma sincs semmiről, és semmi okos nem jut az eszébe: nehéz napok elé néz. De néhány szerencsétlen véletlen és különös félreértés folytán egy főiskolai kollégiumba keveredik, ahol elvállalja egy szobára való rosszul öltözött kékharisnya nevelését. És a lányok, akik addig jó tanulók voltak, de bulizásból, pasizásból, sminkelésből és öltözködésből biztosan megbuktak volna, fokozatosan átalakulnak. Először kinevetik a platinaszőke babát, azután irigyelni kezdik, végül rájönnek, hogy érdemes tudni, amit ő tud. Mert jól vizsgázni se rossz, de a bulizás, pasizás, sminkelés és öltözködés is rejtegethet néhány kellemes percet.
2008.10.12. 19:12
 
 
Új dalokkal jön a Depeche Mode
A Depeche Mode tagjai Berlinben jelentették be visszatérésüket. A csapat új lemezen dolgozik, amit jövő áprilisra ígérnek.
2008.10.12. 19:08
 
 
Veres János és Kóka János vasárnap is egyeztetett a világgazdasági válságról
A világgazdasági válság magyarországi hatásairól tárgyalt vasárnap délután az SZDSZ frakcióvezetője Veres János pénzügyminiszterrel. A tárgyalásról, amelyen mindkét politikus szakértők társaságában vett részt, Kóka János közleményben tájékoztatta az MTI-t. Mint írta: a tárgyaláson azt az álláspontot képviselte, hogy a Parlament kezdje meg a költségvetési plafontörvény tárgyalását, és két héten belül szavazzon róla. Az ország és a gazdaság számára egyaránt káros lenne, ha a kormány a krízisre hivatkozva teljesen feladná az adócsökkentést - tette hozzá, hangsúlyozva: "felelős javaslatok" kellenek, ezért az SZDSZ kész újraszámolni adócsomagját, de nem adja fel az adócsökkentést.
2008.10.12. 18:43
 
 
Hétfőn még biztosan létezik az MDF-frakció
Hétfőn még biztosan létezik az MDF-frakció, mert a képviselőcsoport feloszlására vonatkozó háromnapos határidő csak aznap éjfélkor jár le - közölte Szili Katalin. Emlékeztetett: miután pénteken Vas János kilépett az MDF frakcióból, a házszabály szerint a párt frakcióvezetőjének, Herényi Károlynak kell megállapítania a képviselőcsoport feloszlását, legkésőbb három napon belül. Ha ezt nem teszi meg, akkor a házelnök rögzíti a feloszlás tényét - tette hozzá. A házszabály azonban azt nem zárja ki, hogy ez idő alatt újabb képviselőt vegyenek fel a frakcióba, amelynek létszáma így ismét elérheti a tíz főt, és akkor mégsem szűnik meg.
2008.10.12. 18:24
 
 
Tenisz, Legendák csatája: McEnroe nyerte a bronzmeccset
Minden idők egyik legjobb teniszezője, John McEnroe nyerte a bronzmérkőzést a Legendák csatája elnevezésű szenior tornán a Papp László Sportarénában: az amerikai fenomén a spanyol Sergi Bruguerát győzte le úgy, hogy a kétszeres Roland Garros-bajnok (1993, 1994) a második játszmában - vesztes állásnál - lábsérülése miatt feladta a mérkőzést. A hétszeres Grand Slam-győztes McEnroe február 16-án lesz "félszázados". Eredmény: a 3. helyért: McEnroe (amerikai)-Bruguera (spanyol) 6:3, 4:1-nél Bruguera feladta. A találkozó után Goran Ivanisevic, aki szombaton lábsérülést szenvedett McEnroe ellen, bejelentette, hogy a döntőben nem tud kiállni a francia Henri Leconte ellen.
2008.10.12. 18:10
 
 
Az eurózóna országai garantálják a bankközi hiteleket
Az eurózóna országainak politikai vezetői közös akciótervben állapodtak meg a pénzügyi válság leküzdésére, melynek lényege a bankközi hitelek állami garantálása és szükség esetén a bankok újratőkésítése a banki csődök megakadályozására - jelentette be vasárnap Nicolas Sarkozy. A francia elnök az Európai Unió soros elnökeként kezdeményezte a francia elnöki hivatalban a 15 ország vezetőinek találkozóját. A politikai vezetők nem döntöttek olyan egységes, az eurózónát érintő bankmentő csomagról, mint a 700 milliárd dolláros Paulson-terv vagy a 250 milliárd fontnyi brit program, hanem az elfogadott nyilatkozatnak megfelelően minden kormány azonnali hatállyal maga dönt az országában szükséges intézkedésekről.
2008.10.12. 18:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267[2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista