2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Zsaluvas fúródott egy munkás lábába Budapesten
Kis híján teljesen átszúrta a zsaluvas egy munkás lábát pénteken délelőtt az V. kerültben. A Hold utcai szállodaépítésen, az épület alapjának kiásott munkagödörben a középkorú férfi megbotlott és ráesett a 12 milliméter átmérőjű vasrúdra, amely a combjába fúródott. A tűzoltók levágták a kiálló részt, majd a munkást hordágyon, létra segítségével felhozták a mélyből. A férfit a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.10.17. 20:44
 
Akár 24 hónapos elhúzódó válság is lehet az Egyesült Államokban
Nouriel Roubini szerint az Egyesült Államok nem kerülheti el, hogy egy hosszú 18-24 hónapos kemény recessziót éljen át, már az is siker lehetne, ha az Egyesült Államok elkerülné a stagflációt, vagyis a recesszió és az infláció együttes jelentkezését. A New York Egyetem közgazdaságtudományi professzora, aki arról vált híressé, hogy "vészamdárként" megjövendölte 2006 nyarán a jelzálogpiaci, majd később a többi pénzpiacra is átterjedő válságot, mindezt az OTP Alapkezelő Zrt. budapesti rendezvényén mondta. A professzor szerint mivel a világ mostani összesített GDP-jének 50-55 százalékát az Egyesült Államok, az EU és Japán gazdasága állítja elő, elkerülhetetlen, hogy a recessziós jelenségek világméretekben jelentkezzenek.
2008.10.17. 20:00
 
 
Folytatódik a devizaalapú hitelezés az OTP-nél, de emelkednek a kamatok
Az OTP Bank továbbra is nyújt devizaalapú hitelt, a feltételek és a kamatmértékek azonban változnak - közölte az OTP Bank pénteken az MTI-vel. A bank őszi megtakarítás-ösztönző programja több mint 60 milliárd forint lakossági forrást vonzott. A OTP Bank stabil forint- és devizaforrásai bázisán a támogatott és piaci kamatozású forinthitelek széles körét nyújtja, és továbbra is folyósít deviza alapú hitelt. Ugyanakkor a nemzetközi pénzpiaci helyzet hatására és a kedvezőtlen reálgazdasági folyamatok miatt módosít a hitelhez jutás feltételein és a kamatmértékeken - áll a hitelintézet sajtóközleményében.
2008.10.17. 19:34
 
Nem választották be Iránt az ENSZ BT-be
Nem választották be Iránt az ENSZ Biztonsági Tanácsába a 2009-2010-es időszakra, helyette Japán nyerte el az ázsiai államoknak járó helyet. A pénteki szavazáson Japán 158, Irán csak 32 szavazatot kapott. Szintén a BT nem állandó tagja lesz januártól Ausztria és Törökország az európai csoportból, valamint Mexikó és Uganda az amerikai, illetve afrikai államok csoportjából.
2008.10.17. 18:00
 
 
Almunia szerint a pénzügyi válság nehezén már túl vagyunk
A globális pénzügyi válság nehezén már túlvagyunk - mondta pénteken Madridban Joaquín Almunia. Az Európai Bizottság pénzügyi felelőse szerint az európai kormányok összehangolt pénzügyi mentőakciói hatásosnak bizonyultak a piacok megnyugtatásra. "A legrosszabb, a bankközi hitelezés bénultsága már a múlté. A tőkepiacok kezdenek pozitívan reagálni" - jelentette ki Almunia. A pénzügyi biztos szerint a tőkepiacok kezdik érzékelni, hogy egy sokkal stabilabb időszak következik, bár van még bizonytalanság, a dolgoknak vissza kell térniük a normális kerékvágásba.
2008.10.17. 17:55
 
 
Veres szombaton nyújtja be az átdolgozott költségvetést
A kormány megvitatta a költségvetés új változatát és felhatalmazta a pénzügyminisztert, hogy szombaton nyújtsa be azt az Országgyűlésnek. Ezt Veres János jelentette be pénteken Budapesten újságíróknak, miután a kormány tanácskozott az MSZP elnökségével és a párt parlamenti frakciójának vezetőivel. A költségvetésben a korábbinál sokkal szolidabb gazdasági növekedéssel számolnak. Ugyanakkor Veres János hangsúlyozta: a költségvetési egyensúly miatt nem engedhetnek abból a pályából, amelyet korábban meghirdettek.
2008.10.17. 17:52
 
 
Várhatóan novembertől utazhatunk vízum nélkül az Egyesült Államokba
A magyarok várhatóan november közepétől-végétől utazhatnak majd vízum nélkül az Egyesült Államokba; a vízummentességi rendszerhez való csatlakozás pontos időpontját Washington még nem jelölte ki - nyilatkozott Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet magyar újságíróknak. George Bush amerikai elnök a Fehér Házban előzőleg ünnepélyesen bejelentette: az Egyesült Államok újabb hét ország polgáraira, köztük a magyarokra is kiterjesztik a vízummentes beutazás lehetőségét. Bush beszédében úgy fogalmazott, hogy az érintett országok körülbelül egy hónapon belül csatlakozhatnak a vízummentességi programhoz.
2008.10.17. 17:25
 
 
Egész napos lesz a nemzeti csúcs
Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, az esemény házigazdája nyitja meg szombaton Budapesten a miniszterelnök által összehívott nemzeti csúcsot. A tanácskozás akár egész nap tarthat, várhatóan délelőtt szólal fel Gyurcsány Ferenc kormányfő, Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, valamint Veres János pénzügyminiszter és Simor András jegybankelnök. A monstre tanácskozás délelőtt 10 órakor kezdődik, és legkésőbb 17 óráig tart majd; élő közvetítést ad a Magyar Televízió m2-es csatornája és az ATV is. A nemzeti csúcson 66 meghívott vesz részt.
2008.10.17. 17:05
 
 
Gyurcsány a Nemzetközi Pénzügyi Intézet vezetőjével tárgyalt
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken hivatalában fogadta a Nemzetközi Pénzügyi Intézet (Institute of International Finance, IIF) ügyvezető igazgatóját - közölte a kormányszóvivői iroda. A miniszterelnök beszámolt Charles H. Dallarának a nemzetközi pénzügyi válság nyomán Magyarországon kialakult helyzetről, az Európai Unió brüsszeli csúcsértekezletén tett magyar javaslatokról, valamint azokról az intézkedésekről, amelyeket a kormány a nemzeti bankkal és a pénzügyi szervezetek képviselőivel közösen az elmúlt napokban hozott.
2008.10.17. 16:05
 
 
Peking 2008: novemberben döntenek Pars Krisztián ügyében
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) legkorábban novemberben dönt a fehéroroszok doppingolással vádolt két kalapácsvetőjének, a pekingi játékokon második Vagyim Gyevjatovszkijnak és az ott bronzérmes Ivan Tyihonnak az ügyében, akiknek eltiltása esetén az eredetileg negyedik Pars Krisztiáné lenne az olimpiai ezüstérem. Szeptemberben a NOB péntekig adott haladékot a két atlétának arra, hogy bizonyítékokkal alátámasztott magyarázatot adjanak arra, miért volt a mintájukban a megengedettnél magasabb a tesztoszteronszint.
2008.10.17. 16:02
 
 
Vlagyimir Klicsko Povetkin ellen védheti meg címét
Vlagyimir Klicsko december 13-án, Mannheimben védheti meg legközelebb a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF) őrzött nehézsúlyú világbajnoki címét az orosz Alekszandr Povetkin ellen. A hírt az ukrán klasszis menedzsere jelentette be pénteken. A WBO és az IBO szervezeteknél is bajnok Klicsko 55. profi mérkőzésére készül, eddig 51 győzelem és 3 vereség a mérlege. Riválisa lényegesen tapasztalatlanabb nála, igaz, eddigi 16 meccsén mindig győzelmet aratott. A 12 menetesre tervezett mérkőzést a mannheimi SAP Arenában rendezik.
2008.10.17. 15:37
 
 
A Nemzetközi Valutaalap minden segítségre kész
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója a brit Financial Times című lapnak adott nyilatkozatában közölte, hogy az IMF minden tőle telhetővel készen áll azon felzárkózó országok segítésére, melyek sebeket szereznek a globális pénzügyi bonyodalmak miatt. Ilyen sebeknek nevezte például a folyómérlegben jelentkező problémákat. Dominique Strauss-Kahn, a nemzetközi pénzintézet vezérigazgatója elmondta, hogy több ilyen állam képviselővel folytat az IMF tárgyalásokat, köztük ázsiai államokkal, hogy azok is jobban megvédhessék magukat.
2008.10.17. 13:41
 
 
Az elhízott emberek kevesebb örömet éreznek evéskor
Egy csokiturmix kielégíti agyunk örömközpontját, kivéve, ha már elhíztunk. Fiatal nőket agyi képalkotó berendezéssel vizsgálva amerikai kutatók megállapították: amikor agyunk nem érzékel elegendő megelégedettséget az ételtől, akkor hajlamosak vagyunk túlenni magunkat. A Science című tudományos folyóirat legfrissebb számában megjelent tanulmány szerint az elhízottak agyában kevesebb örömöt jelző receptor található, ezért az olyan jutalmazó jellegű dolgokból, mint az étel és a drogok, többet kell magukhoz venniük ugyanakkora hatás eléréséhez.
2008.10.17. 13:39
 
 
BÉT: 10,44 százalékkal esett a BUX
Több mint 10 százalékot esett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe pénteken, a BUX 13.30 órakor már 10,44 százalékkal állt alacsonyabban a csütörtöki záró értékénél. Fél kettőkor 13 százalékot meghaladó mínuszban volt a Magyar Telekom, az OTP és a Richter, míg a Mol vesztesége 6,13 százalékot ért el. A forgalom megközelítette a 22 milliárd forint volt. A nemzetközi hangulat hatására a kereskedés nyereségben kezdődött pénteken a Budapesti Értéktőzsdén. A Mol és az OTP is 8 százalékon felüli nyereségben járt az első fél órában. Az európai tőzsdéken a nyereség csökkent délig, de azóta a mutatók többsége felfele tart.
2008.10.17. 13:36
 
A Fitch negatívra változtatta a magyar hitelosztályzat kilátását
A Fitch Ratings hitelminősítő pénteken stabilról negatívra változtatta a szuverén magyar adósság osztályzatának kilátását. Az osztályzatokat egyszersmind megerősítette az intézet.
2008.10.17. 13:18
 
 
Tilos gyerekeknek szánt élelmiszert importálni Kínából
Minden, kifejezetten csecsemők és gyermekek táplálására szánt összetett élelmiszer importja tilos Kínából - közölte az országos főállatorvos. A közlemény szerint Süth Miklós elrendelte azt is, hogy vizsgálat nélkül azonnal ki kell vonni a forgalomból minden Kínából származó, kifejezetten csecsemők és gyermekek táplálására szánt összetett termékeket. Ezeket haladéktalanul meg kell semmisíteni. A közlemény szerint minden Kínából szállított, vagy onnan származó, tejet és tejterméket tartalmazó összetett élelmiszer és takarmány csak akkor hozható forgalomba és léptethető be az országba, ha azt a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal engedélyezte.
2008.10.17. 13:15
 
 
OÉT: nem közeledtek az álláspontok minimálbér ügyben
A munkavállalók továbbra is havi 80 ezer forintos minimálbérre tettek javaslatot az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki plenáris ülésén, míg a munkaadók nem kívánnak változtatni a jelenlegi 69 ezer forintos összegen. A kormány a keresetek reálértékének megőrzése érdekében 2009. január 1-jétől 4-5 százalékos bruttó bérnövekedésre tesz javaslatot, amely reálértékben megfelel a 3,9 százalékos inflációnak - jelentette be Csizmár Gábor,a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, hozzátéve, hogy amennyiben a gazdasági helyzet javul, akkor félévkor újra lehet tárgyalni a bérjavaslatot. A kormány nem számol jövőre a foglalkoztatás bővülésével - említette az államtitkár. A korábbi makropálya még 0,4 százalékos növekedést tartalmazott.
2008.10.17. 12:32
 
 
Gyurcsány: elsődleges a pénzügyi stabilitás biztosítása
A jelenlegi helyzetben elsődleges a pénzügyi stabilitás és a finanszírozás biztosítása - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt követően, hogy pénzügyi és gazdasági vezetőkkel találkozott. A kormányfő elmondta: a pénzügyi-gazdasági élet vezetői, vezető elemzők egyetértettek abban, hogy ami eddig megtehető volt, azt közösen megtette a kormány, a jegybank, a pénzpiaci felügyelet és a pénzpiaci szereplők. Gyurcsány Ferenc kiemelte: a megbeszélésen az elemzők tanácsot adtak a tekintetben is, hogy az európai szintű együttműködésben, az Európai Unióval való kapcsolattartásban melyek azok a kérdések, amelyeket még napirendre kell venni.
2008.10.17. 11:38
 
 
10 kilót hízott egy férfi egy gigahamburgertől
Csaknem 10 kilót "hízott" pár óra alatt egy férfi az Egyesült Államokban: megevett egy gigahamburgert. A 21 éves férfi persze nem kapkodta el az evést, a végére akár meg is éhezhetett volna, ha közben nem eszik. Négy óra 39 perc alatt tömte magába a bő kilenc kilós hamburgert, melyben a húspogácsa hét kilós volt, a "molnárka" meg jó másfél, és ehhez jöttek még a saláták és öntetek. A mindössze 164 centi magas, de (az evés előtt) 85 kilós férfi - elmondása szerint - azért kebelezte be a bendőpukkasztó adagot, mert kíváncsi volt rá, hogy meg tudja-e enni. Ő az első, akinek ez sikerült, ráadásul az öt órás szintidőn belül.
2008.10.17. 11:27
 
 
Publicus Intézet: kétszeres Fidesz-előny
Kétpárti parlament alakulna, ha most vasárnap lennének az országgyűlési választások a Publicus Intézet október 1-je és 9-e között végzett reprezentatív felmérése szerint. A kutatás szerint a biztos szavazó, pártot választók körében a kormányzó MSZP támogatottsága 29, a Fideszé 60 százalék. A felmérést végző cég szerint az eredmények nem mutatnak semmi meglepőt, és illeszkednek a közelmúlt hasonló méréseihez. A kutatás Sólyom László köztársasági elnök "politikai szerepvállalásának" megítélését is vizsgálta. E szerint a Fidesz-szavazókon kívül az államfő személyiségét minden csoportban nagyobb arányban ítélik megosztónak, mint egységet teremtőnek.
2008.10.17. 10:10
 
 
Bokros: Magyarországon nem kell tartani bankválságtól
Magyarországon nem kell tartani bankválságtól, a betétesek biztonságban érezhetik magukat - hangsúlyozta Bokros Lajos volt pénzügyminiszter a Magyar Televízió Napkelte című műsorában. Hozzátette: a betétesek pénzéért az Országos Betétbiztosítási Alap helytáll. Bokros Lajos három típusú válságot különböztetett meg: a fiskális-, a banki-, valamint a valutaválságot. Úgy véli, hogy ezek közül Magyarországon a bankválság esélye a legkisebb, mivel a hazai bankok - az OTP Bank kivételével - stabil európai nagybankok tulajdonában vannak. Kifejtette: ezek az anyabankok tőkeerősek, s nemigen vásároltak az angolszász piacokon elterjedt rossz amerikai papírokból.
2008.10.17. 10:00
 
 
Kínai Nagydíj, 2. szabadedzés: ismét Hamilton a legjobb
A pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Kínai Nagydíj második szabadedzésén is, Sanghajban. A második helyen az elmúlt két futamon diadalmaskodó, kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso (Renault) végzett, míg a harmadik csapattársa, a brazil Nelson Piquet Jr. lett. Eredmények: 2. szabadedzés: 1. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:35.750 p 2. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:36.024 3. Nelson Piquet Jr. (brazil, Renault) 1:36.094 4. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:36.159 5. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:36.375 6. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:36.480
2008.10.17. 09:50
 
 
Felkészülést tart a nemzeti csúcsra az MSZP péntek délután
Az MSZP különböző testületei pénteken egész délután üléseznek, hogy felkészüljenek a szombati nemzeti csúcsra - tudta meg az MTI szocialista forrásból. A szocialisták először kormánykonzultációt tartanak, majd kibővített elnökségi ülést, végül rendkívüli frakcióülést. A kormánykonzultáción a múlt péntekihez hasonló kör vesz részt: a kormánytagokon kívül a parlament szocialista elnöke és alelnöke, valamint a párt operatív vezetése. Az MTI információi szerint a kormánykonzultáció végén ül össze a kormány, és fogadja el a 2009-es költségvetés tervezetét, amely ezt követően kerülhet a parlament elé. A rendkívüli frakcióülésen részt vesz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Veres János pénzügyminiszter.
2008.10.17. 09:41
 
 
Veres: jövőre 1,2 százalékos GDP növekedés
A kormány által benyújtandó módosított költségvetéshez tartozó új makrogazdasági pálya szerint 2009-ben a GDP a korábbinál várt 3 százalék helyett 1,2 százalékkal nő, 3,9 százalékos átlagos infláció mellett a korábban prognosztizált 4,3 százalék helyett - jelentette be Veres János pénzügyminiszter az Országos Érdekegyeztetési Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. A pénzügyminiszter közölte: a GDP arányos eredményszemléletű államháztartási hiány jövőre 2,9 százalék lesz az idei 3,4 százalékos deficit után. A kormány a keresetek reálértékének megőrzése érdekében 2009. január 1-jétől 4-5 százalékos bruttó bérnövekedésre tesz javaslatot.
2008.10.17. 09:29
 
 
A reálkereset 0,3 százalékkal nőtt az első nyolc hónapban
A január-augusztusi reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,8 százalékos növekedése mellett - 0,3 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Január-augusztusban a bruttó átlagkeresetek összességében 8 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 7,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A január-júliusi reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,8 százalékos növekedése mellett - 0,4 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva. Tavaly a január-augusztusi reálkereset - a fogyasztóiár-index 8,5 százalékos növekedése mellett - 6,3 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2008.10.17. 09:05
 
 
Gyurcsány: a kormány megőrzi a 13. havi nyugdíjat
Meg fogjuk őrizni a 13. havi nyugdíjat - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Nap-keltében. A jövő évi költségvetés tervezete kapcsán a kormányfő azt mondta, hogy a nyugdíjak várhatóan megőrzik értéküket. Jövőre az infláció kisebb lesz a tervezettnél, illetve a kabinet azt szeretné, ha a munkaadók és munkavállalók abban állapodnának meg, hogy a keresetek növekedése az inflációt kövesse - tette hozzá. Arra a kérdésre, hogy a rászorultsági elvet a szociális kiadások tekintetében érvényesítik-e a költségvetésben, hozzányúlnak-e a gyes-hez, a gyed-hez, Gyurcsány Ferenc úgy válaszolt: nincs ilyen javaslat az asztalon.
2008.10.17. 08:07
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Malajziai GP: Talmácsi második az első időmérőn
Talmácsi Gábor a második helyen végzett a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján, Sepangban. A tréningen az olasz Andrea Iannone volt a leggyorsabb. Eredmények, 1. időmérő: 125 kcm: 1. Andrea Iannone (olasz, Aprilia) 2:14.676 perc, 2. TALMÁCSI GÁBOR (APRILIA) 2:15.206, 3. Danny Webb (brit, Aprilia) 2:15.365, 4. Pol Espargaro (spanyol, Derbi) 2:15.676, 5. Sergio Gadea (spanyol, Aprilia) 2:15.684, 6. Joan Olive (spanyol, Derbi) 2:15.860.
2008.10.17. 08:03
 
 
Tartós Obama előnye az utolsó tv-vita után
Tartós Barack Obama ötpontos előnye John McCainnel szemben az amerikai elnökjelöltek utolsó tv-vitája után is - állapította meg a Reuters/C-SPAN/ZOGBY pénteken nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatása. A demokrata párti szenátor mellett foglalt állást a The Washington Post is. A szerda esti vita után közölt első felmérés megerősítette a legutóbbi, 49-44-es arányt a demokrata és a republikánus párt jelöltjeinek támogatottságában. A The Washington Post pénteki terjedelmes vezércikkében, amelynek címe "Barack Obamát elnöknek", azt írta az illinoisi szenátorról, hogy "megvannak a képességei arra, hogy nagy elnök váljon belőle".
2008.10.17. 07:48
 
 
Úszómedencébe zuhant a részeg ló
Annyira berúgott egy ló Nagy-Britanniában rothadó almától, hogy bezuhant egy kerti úszómedencébe. Az állat - amely csupán póni méretű - hajnalban kiszökött istállójából, és beszökött egy nő házának kertjébe, ahol két pofára tömte magába a földön heverő, már cefrésedő almát. Miután több százat behabzsolt, elég ingatagon - pedig "négykézláb" ment - megpróbált kibotorkálni a kertből, ám közben fejest zuhant a fürdőmedencébe. Szerencsére még volt benne víz. A hatalmas csobbanásra felébredt a ház asszonya és kiment a kertbe. A vergődő ló láttán először is segítségül hívta a tűzoltókat, másodszor pedig igyekezett "lehiggasztani" az állatot - almával.
2008.10.17. 07:35
 
 
Észak-Britannia főlustája: autóból sétáltatja kutyáját
Kiérdemelte az Észak-Britannia lustája címet egy férfi azzal, hogy autóban ülve sétáltatja kutyáját: a kocsi ablakán kilógó póráz egy bull mastiff nyakában égződik. Kevin Pyle nem maga vezet, hanem még autóztatja is magát a fiával - bár ezt jól teszi, mert balesetveszélyes lenne és szabálytalan, ha maga fáradna a kormányzással, mivel a kutya elránthatná esetleg a kezét. Az autó lépésben halad, a kutya úgyszintén. Gazdája egy lépést sem tesz a sétán, csak a kocsiig meg vissza. De még így sem kutyagolnak többet napi 800 méternél.
2008.10.17. 07:15
 
 
F1, Kínai Nagydíj, 1. szabadedzés: Hamilton volt a leggyorsabb
A pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Kínai Nagydíj első szabadedzésén, Sanghajban. A második helyen a ferraris brazil Felipe Massa, a harmadikon pedig csapattársa, a finn Kimi Ra:ikkönen végzett. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:35.630 perc, 2. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:36.020, 3. Kimi Raaikkönen (finn, Ferrari) 1:36.052, 4. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:36.103, 5. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber) 1:36.507, 6. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:36.661.
2008.10.17. 07:06
 
 
Ma kezdődnek az őszi érettségik, több mint 14 ezer diák vizsgázik
Több mint 14 ezer diák ad számot tudásáról a ma kezdődő őszi érettségi vizsgákon, a tanulók először nemzetiségi nyelv és irodalomból tesznek írásbelit. Az őszi érettségin a tanulók 1900 emelt és több mint 15 ezer középszintű vizsgára jelentkeztek. Az írásbelik 165 vizsgahelyszínen november 3-ig tartanak. A szóbelik emelt szinten november 12-17 között, középszinten november 20-28 között lesznek. A mostani érettségiszezonban 46 tárgyból szerveznek emelt szinten és 101 tárgyból középszinten vizsgákat. A vizsgák finanszírozására összesen 80 millió forintot különítettek el. Az érettségi hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel folytatódik.
2008.10.17. 07:00
 
 
Washington vízummentességet ad hét országnak, köztük Magyarországnak
Washington hét országra, köztük Magyarországra kiterjeszti a vízummentességet; erről George Bush amerikai elnök helyi idő szerint péntek délelőtt tesz ünnepélyes bejelentést a Fehér Ház rózsakertjében - közölték kongresszusi források. Bush az érintett országok nagykövetei jelenlétében fogja bejelenteni, hogy hat EU-állam, Magyarország, Csehország, Szlovákia, továbbá Észtország, Lettország és Litvánia, valamint Dél-Korea esetében eltörlik a vízumkényszert. A hét ország néhány héten belül, már novemberben csatlakozhat a vízummentességi programhoz; a magyar állampolgárok is vízum nélkül utazhatnak majd a tengerentúlra.
2008.10.17. 06:58
 
 
Zuschlag-per: Szilvásyról, Aratóról és Bajáról is vallott Lados
Mások mellett Szilvásy György jelenlegi titokminiszterről, Arató Gergely oktatási államtitkárról és Baja Ferencről, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkáráról beszélt a Zuschlag-per másodrendű vádlottja csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó perben. A másodrendű vádlott Lados István vallomásában azt mondta: a Táncsics Alapítványtól nyert pályázati pénzekből juttatták pluszforráshoz az MSZP alapszervezeteit a 2006-os választási kampányban. Állítása szerint a választások előtt az MSZP pártalapítványának akkori kuratóriumi elnöke, Baja Ferenc másodmagával tartott tájékoztatót csaknem kétszáz pártaktivistának arról, hogyan kell a civil szervezeteknek pályázniuk az alapítványhoz.
2008.10.16. 20:52
 
 
Rogán: ne engedélyezzenek rendezvényeket a Belváros egyes részein
Rogán Antal V. kerületi polgármester levélben fordult Bencze József országos rendőr-főkapitányhoz, amelyben arra kéri, hogy október 23-án ne adjanak engedélyt rendezvény megtartására a kerület azon területein, ahol útfelújítások és közmű-rekonstrukciók zajlanak. A levelet az MTI-hez is eljuttatta a polgármester. A bejelentett rendezvények és demonstrációk nagy részét idén is a Belvárosban tartják, ezért az ott lakók azok, akik leginkább megérzik a fővárosban tartott nagyobb rendezvények miatti rendőri intézkedéseket - írta a polgármester.
2008.10.16. 19:00
 
 
A pénzügyi válság ellenére bizakodóak az amerikaiak
Az amerikaiak nagy többsége továbbra is bizakodó annak dacára, hogy az Egyesült Államokon néhány hét óta évtizedek óta nem látott pénzügyi válság söpör végig - állapította meg a Pew közvélemény-kutató intézet. Bár jelentősen csökken azoknak az aránya, akik úgy gondolják, hogy az ország jó irányban halad - a megkérdezetteknek szeptemberben még 25 százaléka, most már csak 11 százaléka látja így -, a többség bizakodva tekint a jövőbe. A válaszolók 74 százaléka nem vesztette el azt a hitét, hogy megtakarításai a pénzintézetekben biztonságban vannak.
2008.10.16. 18:56
 
 
A Standard and Poor's negatív figyelőlistára tette az OTP-t
A Standard and Poor's hitelminősítő csütörtökön leminősítést valószínűsítő, negatív figyelőlistára tette az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank "BBB plusz" hosszú távú és "A-2" rövid lejáratú besorolását. Egyszersmind megismételték a közleményben, hogy az OTP osztályzata "kifejezi (a csoport) uralkodó belföldi piaci helyzetét, erőteljes és egészségesen irányított üzletét, sokoldalú közép- és kelet-európai eredménytermelő képességét és erős nyereségességét". Megjegyezték, hogy a magyar kormány és a központi bank intézkedéseket vezet be a magyar pénzügyi piacok fölerősítésére, részben az Európai Központi Bank támogatásával - ezek következményei is befolyásolják majd a megfigyelést.
2008.10.16. 18:08
 
 
Imára hív a muzulmán mobil
Elsöprő sikert aratott az első muzulmán mobil Indonéziában. A készülék imára szólít, tanulmányozható benne a Korán, egyszóval igazi sláger a piacon, kedvező üzletnek ígérkezik. Minden reggel, amikor az éjszaka sötétjét felváltja a hajnal világossága, a mobiltelefon, úgy, ahogy azt a Korán megköveteli, jelzi az öt közül az első ima idejét. A készülék dallama hűen utánozza az indonéz mecsetekben hagyományosan használt, imára hívó dob hangját, azután egy rövid, vallásos jellegű, szintén hagyományos ének hallható. A telefont az augusztus utolsó hetében elkezdődött Ramadán előestéjén dobták piacra, azóta százezer darabot adtak el belőle a legnépesebb muzulmán országban, naponta átlagosan kétezret, és az év végéig 300 ezer darab eladására számítanak.
2008.10.16. 17:25
 
 
Királynői látogatás a Google-nál
Meglátogatta a Google londoni központját és feltöltött egy videót a YouTube-ra csütörtökön II. Erzsébet, az első brit uralkodó, aki e-mailezik, sms-ezik és van saját honlapja. Az uralkodói vizit alkalmából a Google a kereső brit oldalán (www.google.co.uk) tisztelgett II. Erzsébet előtt; a cég logójában a második g betű helyett az uralkodó profilja látható, az e betű fölé pedig a brit korona került. II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg megtekintett egy bemutatót a kaliforniai informatikai óriás által kifejlesztett technológiáról. A pár ezután iskolás gyerekekkel találkozott, akik díjat nyertek a Google logópályázatán, majd a YouTube videomegosztó portál néhány felhasználójával beszélgettek.
2008.10.16. 17:09
 
 
A tisztújító kongresszus összehívásáról dönt az MSZP választmánya vasárnap
A jövő évi költségvetésről tárgyal vasárnap az MSZP választmánya, amely a párt tisztújító kongresszusának időpontjáról is dönt - mondta Simon Gábor, a testület elnöke csütörtökön. A "párt parlamentjének" ülésén Veres János pénzügyminiszter tájékoztatót ad a jövő évi költségvetés tervezett tartalmáról - közölte. Simon Gábor elmondta, hogy a választmány várhatóan összehívja az MSZP tisztújító kongresszusát. Ezzel összefüggésben Lamperth Mónika elnöki kabinetvezető kedden az MTI-nek azt mondta: az MSZP országos elnöksége azt javasolja a választmánynak, hogy 2009. március 21-22-re hívja össze a párt tisztújító kongresszusát.
2008.10.16. 17:05
 
 
EU-csúcs: meg kell előzni a még nagyobb bajt
Az Európai Unió csütörtökön befejeződött brüsszeli csúcsértekezletét megterhelte a nemzetközi pénzügyi válság, és nagy hangsúlyt kapott az a gondolat, hogy össze kell fogni a folyamatok valós gazdasági válsággá alakulásának megakadályozása érdekében, nehogy átgyűrűzzenek a bajok a termelésbe és a szolgáltatásokba. A csúcstalálkozó résztvevői szerint minden tagállamnak mindent meg kell tennie azért, hogy ellensúlyozzák a pénzügyi válságnak a valós gazdaságra gyakorolt hatását: lépéseket kell tenni a munkahelyteremtés, az európai ipar versenyképességének megőrzése, a növekedés biztosítása érdekében.
2008.10.16. 16:56
 
 
Peking 2008: mintegy tíz gyanús doppingeredmény
A pekingi olimpia idején levett vizeletminták közül körülbelül tíznek az elemzése gyanús eredményt hozott, ugyanakkor nem lehet egyértelműen kijelenteni velük kapcsolatban, hogy doppingolás történt. Ezt a francia hírügynökség kérdésére válaszolva mondta Patrick Schamasch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) orvosi bizottságának vezetője. "Bizonyos, hogy azok a minták, melyeket gyanúsként juttattak el hozzánk Pekingből, vagy azok, amelyekkel kapcsolatban nem tudtak döntésre jutni a kinti szakemberek, az újra elemzésre kerülők között lesznek" - fogalmazott Schamasch, rögzítve, hogy ezúttal kizárólag vizeletmintákról van szó.
2008.10.16. 16:47
 
 
Elemzők szerint az MNB lépések stabilizálhatják az állampapírpiacot
A Magyar Nemzeti Bank és az állampapírpiaci elsődleges forgalmazók csütörtöki megállapodása és a kínált jegybanki hitelek stabilizálhatják az állampapírpiacot, és a hosszabb kötvények hozamai heteken belül 100-150 bázisponttal csökkenhetnek - mondták az MTI által megkérdezett elemzők. Az MNB lépései, amellyel segítik az elsődleges forgalmazók állampapír vásárlásait, újraindíthatják a vételeket a befagyott piacon - mondta Barcza György. A K and H Bank vezető elemzője szerint egyidejűleg a forint árfolyama is erősödhet, és a jegybank 5 milliárd euró összegű deviza-forint csere (deviza swap) ajánlata a kereskedelmi bankoknál megszüntetheti a devizahiányt illetve a ki nem elégített deviza éhséget.
2008.10.16. 16:42
 
 
Kínai Nagydíj: három világbajnok Hamilton ellen
Rendkívül kemény futam vár vasárnap Sanghajban Lewis Hamiltonra, a Forma-1-es McLaren-Mercedes istálló pilótájára, hiszen több "nagyágyú" is kijelentette: azon lesznek majd, hogy az összetett pontversenyben élen álló brit ne legyen világbajnok. A pályán két korábbi világbajnokkal kell majd szembenéznie a 23 éves versenyzőnek: tavalyi csapattársa, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso már korábban elmondta, hogy Hamilton első számú vetélytársát, Felipe Massát (Ferrari) fogja segíteni. Persze ez nem meglepő, hiszen főként Hamiltonnak volt köszönhető, hogy Alonso mindössze egy évig volt a wokinigi alakulat alkalmazottja.
2008.10.16. 16:16
 
 
Az agresszív McCain és a higgadt Obama párharca volt az utolsó tévévita
Az agresszív John McCain és a higgadt Barack Obama párharcáról szólt az amerikai elnökjelöltek utolsó tévés vitája - írta a csütörtöki The Washington Post. A mértékadó napilap szerint a republikánus szenátor mindent vetélytársa fejéhez vágott, amit csak tudott, az összes lehetséges fronton támadta őket. Magatartása érthető, hiszen egyre távolodni látszik tőle az elnökség. A demokrata párti politikusnak többször is védekeznie, magyarázkodnia kellett, de higgadtságát megőrizve hárította az attakokat. A liberális The Washington Post a legtöbb tévés kommentátor értékelésével egybehangzóan megállapította, hogy az előző esti párbaj volt a legszínvonalasabb vita.
2008.10.16. 16:11
 
 
Zuschlag-per: Lados szerint az MSZP választási kampányát is finanszírozták
A Táncsics Alapítványtól nyert pályázati pénzekből juttatták plusz forráshoz az MSZP alapszervezeteit az 2006-os választási kampányban - vallotta a Zuschlag-per másodrendű vádlottja, Lados István csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó perben. Baja Ferenc, a Táncsics Alapítvány kuratóriumának az elnöke másodmagával tartott tájékoztatót a 2006-os országgyűlési választások előtt csaknem kétszáz pártaktivistának arról, hogyan kell a civil szervezeteknek pályázni az alapítványhoz - mondta a másodrendű vádlott, akit Fodor Endre tanácsvezető bíró a Táncsics Alapítványhoz benyújtott pályázatokról kérdezett.
2008.10.16. 15:31
 
Fidesz: Gyurcsány Ferenc inkább ne csináljon semmit
A Fidesz arra kéri Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy a jelenlegi válsághelyzetben inkább ne csináljon semmit, mert eddigi kijelentéseivel inkább rontott a helyzeten, mint javított - mondta az ellenzéki párt alelnöke. Kevesebb pr-ra, kevesebb kommunikációs fogásra, és több érdemi döntésre lenne szükség a jelenlegi gazdasági-pénzügyi helyzetben - mondta Pokorni Zoltán. A politikus ugyanakkor megerősítette, hogy a Fidesz delegációja "a kormányfő nemkívánatos kommunikációs akciói ellenére" elmegy a szombati nemzeti csúcsra, ahol kifejtik álláspontjukat a tervezett megszorító csomagról.
2008.10.16. 14:57
 
 
Koeman: profi munka volt a máltai győzelem
Profi munka volt a magyar labdarúgó-válogatott részéről Málta legyőzése az idegenbeli világbajnoki selejtezőn Erwin Koeman szövetségi kapitány szerint. "Sokan még mindig azt hiszik, Máltát és Albániát 3-4 góllal meg lehet szórni, de ez nem így van. Senkit sem könnyű legyőzni, mivel mára szinte minden válogatott megtanult keményen és jól védekezni. Elég ha csak megnézzük az eredményeket, saját csoportunkban például Portugália úgy nem bírt Albániával, hogy több mint egy félidőn keresztül emberelőnyben játszott" - mondta a holland szakvezető jelezve, hogy nem ért egyet az 1-0-ás siker után is fanyalgókkal.
2008.10.16. 14:43
 
 
MDF: két hét múlva derülhet ki, jogszerűen működik-e a frakció
Az elvi szempontokon túl csupán MDF által az ORTT-be delegált tag tekintetében van jelentősége, hogy megszűnt és újjáalakult, vagy meg sem szűnt és jogfolytonosan működik a demokrata fórum parlamenti frakciója. A válaszra két hetet kell várni, az ügyrendi bizottság Szili Katalin házelnök megkeresésére akkor dönthet a kérdésről. Az Országgyűlés elnöke hétfőn, a házbizottság rendkívüli ülése után jelentette be, hogy miután "erős vita" alakult ki arról, jogilag miként működik tovább az MDF képviselőcsoportja, ezért az ügyrendi bizottsághoz fordult.
2008.10.16. 14:12
 
 
Lassan eléri az egymilliárdot az éhezők száma a világon
Az élelmiszerár-emelkedés miatt közel 120 millióval emelkedett az éhezők száma a világon, így összesen már csaknem egymilliárd ember nem jut elegendő ennivalóhoz - közölte az Oxfam brit segélyszervezet. Az Oxfam az élelmezési világnaphoz időzítve elkészült jelentésében felszólította a világ országait, hogy ugyanakkora elszántsággal küzdjenek a nyomor és a szegénység ellen, mint ahogy a pénzügyi válság következményeit igyekeznek elhárítani. Rámutatott, hogy az élelmiszerárak emelkedésével elsősorban nem a termelők jövedelme nőtt meg, hanem az élelmiszeripari nagyvállalatok haszna; így a harmadik világban továbbra is sok gazdálkodó kényszerül arra, hogy vidékről beköltözzön a városba, növelve a nyomornegyedekben élők számát.
2008.10.16. 13:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263[2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista