2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Fidesz: Gyurcsány hozza nyilvánosságra az IMF-szerződés feltételeit
A Fidesz elnöksége határozottan felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy 24 órán belül hozza nyilvánosságra a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött hitelszerződés minden feltételét - mondta az ellenzéki párt szóvivője a Fidesz elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón. Szijjártó Péter közölte: tudni akarják, mennyi a kamat, mikor kell a hitelt visszafizetni és milyen további megszorításokat írt elő az IMF Magyarország számára a hitelfelvétel lehetőségéért. Az Országgyűlés költségvetési bizottságának fideszes tagjai felkérték a testület elnökét, hogy csütörtökre hívja össze a bizottság rendkívüli ülését.
2008.11.11. 13:49
 
 
Bokrétaünnep a a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában
Telkiben megtartották a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) várhatóan tavasszal elkészülő edzőközpontja, a Globall Football Park and Sporthotel elnevezésű létesítmény bokrétaünnepségét, miután a kivitelezésnél elérték a legmagasabb pontot. Az ünnepség előtti bejárás során elhangzott, a mintegy hat hektáron elterülő, az európai (UEFA) és a nemzetközi szövetség (FIFA) támogatásával létrejövő komplexumban a centerpályán kívül két edző-, továbbá egy-egy műfüves és futsalpálya várja majd a magyar válogatottakat. Összesen 60 kétágyas szobában és négy apartmanban lehet elhelyezni a játékosokat, akik minden igényt kielégítő, festői szépségű környezetben készülhetnek fel a soron következő összecsapásukra.
2008.11.11. 13:43
 
 
Fodor és Radicova a gyűlölet elutasítására szólították fel a politikai pártokat
Egymással összefogva elutasítjuk az országaink közötti erőszak minden formáját és hitet teszünk amellett, hogy nemzeteinknek békében és barátságban kell élniük - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke és Iveta Radicova, a szlovákiai ellenzék közös államfőjelöltje a magyar-szlovák határon átívelő Erzsébet-híd Révkomárom (Komárno) felőli oldalán. "Emeljük fel hangunkat a mindkét oldali szélsőségesek ellen, különösen azok ellen, akik újra akarják építeni a köztünk lévő határokat. A két nemzet közötti párbeszédre, békére és barátságra hívunk fel mindenkit" - jelentették ki magyar és szlovák nyelven felolvasott nyilatkozatukban a politikusok. Majd csatlakozásra, a gyűlölet elutasítására és a partnerség erősítésére szólították fel a két ország pártjait.
2008.11.11. 13:38
 
 
Zuschlag két vádpontban elismerte bűnösségét
Zuschlag János volt szocialista képviselő két vádpontban - nagy értékre elkövetett csalás és bűnpártolás - elismerte bűnösségét a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon zajló perében kedden. Zuschlag János közölte: elsimeri büntetőjogi felelősségét a nagy értékre elkövetett csalásban, amely abból állt, hogy a pályázatokon elnyert pénzt nem az eredeti célra használták fel. Hozzátette: a pénzből kizárólag közösségi rendezvényeket finanszíroztak. A volt képviselő kijelentette, hogy nem hoztak létre bűnszervezetet, így az ezzel kapcsolatos vádpontban nem ismeri el büntetőjogi felelősségét.
2008.11.11. 13:29
 
 
Közös nyilatkozat születhet a magyar-szlovák kormányfői találkozón
Közös nyilatkozatot fogadhat el a kisebbségekről és a nacionalizmusról a magyar és a szlovák kormányfő szombati találkozóján - mondta Göncz Kinga külügyminiszter kedden Budapesten az MTI-nek. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mi lesz a nyilatkozat szövege, a szlovák és a magyar diplomaták most készítik elő a dokumentumot - jelentette ki a tárcavezető az Országgyűlés Külügyi és határon túli magyarok bizottságának ülése után. Göncz Kinga reményét fejezte ki, hogy a szombati miniszterelnöki találkozón, ami a magyarországi Komáromban és a szlovákiai Révkomáromban (Komarnóban) lesz, előrelépés történik. Egyikünknek sem jó, ha nemzetközi színtérre kerülnek problémáink - fűzte hozzá.
2008.11.11. 13:13
 
 
Ferencvárosi választás: megkezdődött az ajánlószelvények gyűjtése
A posta ezen a héten kézbesíti az érintetteknek a január 11-én esedékes ferencvárosi időközi országgyűlési választásra az ajánlószelvényeket - közölte Temesi Sándor, az önkormányzat sajtófőnöke kedden az MTI megkeresésére. A Political Capital (PC) azt közölte: az eredmény ellen mindenképpen kifogással él majd, hogy kiderüljön, a mulasztásos alkotmánysértés veszélyezteti-e a 2010-es választást. A választáson azok indulhatnak a mandátumáról lemondott Gegesy Ferenc (SZDSZ) parlamenti székéért, akik december 19-éig 750 érvényes szelvényt összegyűjtenek. Hivatalos jelölt még nincs, ám több parlamenti párt közölte, hogy jelöltet állít az időközi megmérettetésre.
2008.11.11. 13:05
 
 
119 milliárdos vasútfelújítás Kelenföld és Székesfehérvár között
Egy 119 milliárd forintos vasútfelújítási projektről, a vállalkozások terheit érintő kormánydöntésekről és a hétfőn elfogadott, úgynevezett Robin Hood adóról beszélt Budai Bernadett keddi, online kormányszóvivői tájékoztatóján. A kormányszóvivő azt mondta, hogy a kabinet szerdai ülésén döntött a Budapest-Kelenföld-Székesfehérvár-Boba vasútvonal rekonstrukciójáról, amit hamarosan be is fognak nyújtani az Európai Bizottságnak. Hozzátette, hogy a vasút versenyképes és környezetkímélő szállítási módot jelent. Közölte: az előnyöket az Európai Unió is felismerte, ezért kiemelten támogatja a vasútfejlesztést.
2008.11.11. 12:44
 
 
AZ MSZP és az MDF is megadóztatná a képviselők költségtérítését
Az MSZP és az MDF, más-más módon ugyan, de egyaránt megadóztatná az országgyűlési képviselők költségtérítését; erről módosító indítványokat nyújtottak be a 2009-es adótörvényekhez. Az országgyűlési képviselők költségtérítését és a polgármesterek, önkormányzati képviselők költségátalányát 2009. február 1-ől 15 százalékos adóval sújtaná az MSZP. Lendvai Ildikó frakcióvezető ezt a módosító indítványt nyújtotta be a jövő évi adócsomaghoz. Az MDF javaslata csak az országgyűlési képviselőket érinti: költségtérítésüket 18 százalékos forrásadóval adóztatná.
2008.11.11. 12:00
 
 
MSZP: a jövőben kockázatosabb lesz rendbontást elkövetni
Kockázatosabb lesz rendbontást és randalírozást elkövetni, ha az ezzel kapcsolatos közrendvédelmi törvénycsomag hatályba lép - mondta Bárándy Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A jövőben erőszakos cselekménynek minősül az, ha valakit élelmiszerrel, például tojással vagy tortával megdobnak, akkor is, ha nem okoz sérülést - közölte a politikus, aki szerint ez az értelmező rendelkezés a bírói gyakorlat törvénybe iktatását jelenti. Bárándy Gergely elmondta: a törvénycsomag szerint a hatóság eljárásának, illetve közérdekű üzem, például a tömegközlekedésnek a megzavarása is bűncselekménynek számít.
2008.11.11. 11:26
 
 
Gyurcsány-Fico találkozó lesz szombaton
Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök és Robert Fico szlovák kormányfő szombaton találkozik Komáromban, illetve Komárnóban - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel kedden. Elmondta: Gyurcsány Ferenc - miután találkozott a Magyar Koalíció Pártja elnökével és alelnökeivel - felhívta a szlovák miniszterelnököt, és megállapodtak a találkozóról. A magyar kormány szükségesnek tartja, hogy mielőbb munkatalálkozóra kerüljön sor a két miniszterelnök között, hogy megerősítsék elkötelezettségüket az együttélés európai normái, értékei és elvei mellett - jelentette ki. Németh Zsolt, a Fidesz szakpolitikusa azt mondta, a kormányzat számíthat a Fidesz támogatására.
2008.11.11. 11:00
 
Rövid időre megfeneklett a Queen Elizabeth 2 óceánjáró
Rövid időre megfeneklett kedden a brit partoknál a Queen Elizabeth 2, a világ egyik leghíresebb óceánjárója. Az utolsó világkörüli útján hajózó brit óceánjáró egy homokzátonyra futott, de rövidesen sikerült továbbhaladnia a dél-angliai Southampton kikötője felé, ahol II. Erzsébet királynő férje, Fülöp edinburgh-i herceg búcsúlátogatást tesz a fedélzeten. Ezután a hajó Dubaj felé indul majd tovább, hogy lehorgonyozzon egy mesterséges sziget partjainál, és ötcsillagos szállodává alakuljon át. Valamivel több mint négy évtized során az óceánjáró 25 világkörüli utat tett meg, s több mint nyolcszázszor szelte át az Atlanti-óceánt.
2008.11.11. 11:00
 
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút megvárja az uniós döntést a MÁV Cargo ügyében
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) nem kommentál értesüléseket, megvárja az Európai Unió versenyhatóságának hivatalos döntését a MÁV Cargo privatizációs szerződéséről - mondta Székely Csaba, a társaság vezérigazgatója kedden az MTI érdeklődésére. A Népszabadság keddi számában azt írta, hogy a GYSEV kiszáll a MÁV Cargo privatizciójára szerződött konzorciumból a szerződés uniós jóváhagyása érdekében. Székely Csaba elmondta: akkor fognak érdemben foglalkozni az üggyel, ha bármilyen hivatalos döntést kapnak a MÁV-Cargo privatizációjával összefüggésben Brüsszelből.
2008.11.11. 10:40
 
 
Három hétre leáll a Dacia autógyár
A Renault csoport tulajdonában lévő Dacia autógyár november 20-a és december 7-e között leáll a gyártással, a keresletnek a hazai és a külföldi autópiacon tapasztalható visszaesése miatt - jelentette be a cégcsoport. A Dacia októberben már négy napra leállította a romániai Pitestiben a Dacia Logan és a Sandero modellek összeszerelését. A Mediafax hírügynökség híre szerint a dolgozók a leállás ideje alatt bérük 85 százalékához jutnak hozzá. Októberben Romániában 30 százalékkal csökkentek a gépkocsieladások az előző év azonos időszakához képest, amiben részben a dráguló hitelek és a használt autók importjának megugrása is közrejátszott.
2008.11.11. 10:16
 
 
A japán házaspárok egyharmada nem él házaséletet
Nem él házaséletet a japán házaspárok több mint egyharmada; a szex nélküli házastársak aránya négy év alatt 31,9 százalékról 36,5 százalékra nőtt. A Munka- és Egészségügyi Minisztérium 2008-as tanulmánya szerint a csökkenő szexuális aktivitás egyik oka a munka miatti fáradtság, erre a megkérdezett férfiak 24,6 százaléka, a nőknek pedig a 15,1 százaléka hivatkozik. A szexuális étvágytalanság másik okaként a lustaságot említi a férfiak 9,3 százaléka és a nők 18,8 százaléka. A kutatást vezető doktor Kunio Kitamura azt állítja, ha a párok nem beszélgetnek többet egymással, a helyzet tovább romolhat. A kutatás vezetője szerint meg kell küzdeni a japán társadalom bizonyos tabuival.
2008.11.11. 10:04
 
 
Részeg medvék okoznak veszélyt Szlovákiában
A fákról lehullott rothadó gyümölcsök miatt növekszik a medvetámadás veszélye Szlovákiában. A késő őszi időben különösen a Magas-Tátra veszélyes. Óhegy (Staré Hory) falu környékén már láttak is torkoskodó barnamedvét - közölte a Szlovák Tudományos Akadémia (SAV) erdőökológiai kutatóintézete. Az állatok előszeretettel dézsmálják a gyümölcsfák alatt rothadó hullott gyümölcsöt, amelynek alkoholtartalma ugyan nem magas, a medvék viszont rövid idő alatt hatalmas mennyiséget tömnek magukba. A jól megtermett mindenevők az alkohol hatására könnyen elveszíthetik az egyensúlyukat, megszűnik a félénkségük és nem futnak el az ember elől - áll a SAV közleményében.
2008.11.11. 09:50
 
 
Megérkezett Gorlebenbe a franciaországi nukleáris hulladék-szállítmány
A heves tüntetések miatt kereken egynapos késéssel, nyolcvan órás út után, kedden hajnalban megérkezett az alsó-szászországi Gorlebenbe a Franciaországból még az elmúlt héten indult nukleárishulladék-szállítmány. A szállítmány útját több tartományon keresztül mindvégig tiltakozások kísérték, a tüntetők a legváltozatosabb eszközökkel - a sínek felszakításával, a vágányok felgyújtásával és különböző blokádokkal - igyekeztek feltartóztatni a veszélyes atomhulladékot szállító, összesen 11 konténerrel ellátott vonatot, majd a különleges teherautókat, amelyek az utolsó szakaszon fuvarozták a szállítmányt. A rendőrök és a tüntetők között több helyütt összecsapásokra került sor.
2008.11.11. 09:29
 
 
Megtagadta a vallomástételt Zuschlag János
Zuschlag János kedden megtagadta a vallomástételt a Bács-Kiskun Megyei Bíróság bírói tanácsa előtt, de elmondta, hogy a per későbbi szakaszában tesz vallomást. Fodor Endre tanácsvezető bíró, a bírói tanács elé rabláncon bekísért elsőrendű vádlott korábbi, védője jelenlétében történt vallomásának felolvasásával folytatta a per bizonyítási eljárását. Zuschlag János a nyomozati szakban is többször megtagadta a vallomástételt, de egy alkalommal összefüggő vallomást tett. Ugyanakkor nem válaszolt kérdésekre, nem vállalta a szembesítést.
2008.11.11. 09:08
 
 
Elkészítette a Szent Korona élethű mását egy kaposvári ötvös
A magyar Szent Korona élethű mását készítette el Rónai Attila kaposvári ötvös; a míves replika hamarosan a Koronaőrséghez kerül, nemzeti ünnepeken helyettesíti majd a Parlamentben őrzött eredetit - írta kedden a Somogyi Hírlap. A mester, fényképek és történeti dokumentumok alapján, csaknem egy évig dolgozott a nemzet jelképén. A másolat nem aranyból, hanem nehezebben kezelhető és zománcozható aranyozott ezüstből készült. A legérdekesebb feladatot a mikroszkóp alatt készült tűzzománc táblaképek sora jelentette, amelyben a 0,1 milliméteres aranyszalagok hatását kellett visszaadni.
2008.11.11. 08:39
 
 
Szili Katalin továbbra is tárgyalna a szlovák házelnökkel
Szili Katalin továbbra is kész arra, hogy tárgyaljon a szlovák házelnökkel, aki eddig nem adott neki időpontot; erről az Országgyűlés elnöke a Duna Televízió reggeli műsorában beszélt kedden. A magyar házelnök értetlenségét fejezte ki a szlovák parlament múlt kedden elfogadott határozata miatt, amely szerint a pozsonyi törvényhozás elfogadhatatlannak tartja, hogy a Magyar Koalíció Pártjának képviselői részt vegyenek egy másik ország parlamentje, a magyar Országgyűlés égisze alatt létrehozott testület, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) munkájában.
2008.11.11. 08:25
 
 
Obama a járműgyártók azonnali megsegítését sürgette Bushtól
Barack Obama megválasztott amerikai elnök felszólította Bush elnököt, hogy nyújtson azonnali támogatást a megrendült amerikai járműiparnak. A megválasztott és a hivatalban lévő elnök találkozójára hétfőn került sor. A megbeszélésekről hivatalosan semmit sem közöltek. A The New York Times értesülése szerint Bush kijelentette: adna pénzügyi segítséget a járműgyártóknak, ha Obama és pártja nem ellenkezne a kongresszusban, és támogatná a szabadkereskedelmi megállapodás megkötését Kolumbiával. Korábban Obama azt mondta, hogy mindaddig nem támogatják a megállapodás aláírását Kolumbiával, amíg ott egyebek között nem szűnik meg a szakszervezeti tagok üldözése.
2008.11.11. 07:29
 
 
Az AC Milan máris hosszabbítana Ronaldinhóval
Alig pár hónappal leigazolása után máris szerződést hosszabbítana Ronaldinhóval az AC Milan labdarúgócsapata. A brazil zseni Milánóban ismét régi fényében ragyog, számos gólt szerez, így nem meglepő, hogy az olasz klub szeretné újratárgyalni a nyáron három évre megkötött szerződést. A Corriere dello Sport értesülései szerint a 28 éves játékmester ismét olyan volumenű fizetést kapna, mint korábban Barcelonában, egyúttal a kontraktus nem 2011, hanem 2012 nyaráig szólna. Az AC Milan idén nyáron 21 millió euróért szerezte meg Ronaldinhót, akiért bizonyos feltételek teljesülése esetén további 4 milliót fizet a Barcelonának.
2008.11.11. 07:22
 
Helikopterrel mentek bevásárolni
Helikopterrel ment bevásárolni egy nagyáruházba két férfi Romániában. A légi járművel az autóparkolóban landoltak, ami eléggé meghökkentette a vásárlóközönséget. "Mindenféle biztosítás nélkül szálltak le, ráadásul elég erős szél volt, így könnyen nekimehetett volna a helikopter egy villanyvezetéknek vagy -dúcnak" - mondta egy szemtanú a román sajtónak. A két férfi egy órát "shoppingolt", aztán visszaszállt a helikopterbe és elszállt. A román szabályok szerint csak akkor volt jogos a landolás, ha a pilóta engedélyt kapott hozzá az áruháztól. Amúgy helikoptereknek tilos lakott területek felett repkedniük előzetes óvintézkedések nélkül.
2008.11.11. 07:18
 
 
Hónapokig elhúzódhat a magyar-szlovák feszültség egy politológus szerint
Hónapokig elhúzódhat a feszültség Magyarország és Szlovákia között, a két kormány vitája nemzetközi színtéren is folytatódhat - mondta Juhász Attila, a Political Capital elemzője az MTI-nek. Ez nagyon hosszú folyamat lesz, amelyet nem lehet megoldani egy-egy politikai nyilatkozattal. A következő lépés valószínűleg az lesz, hogy nemzetközi fórumokon csap össze a magyar és a szlovák diplomácia. Csak ezt követően rendezheti ügyeit a két ország - hangsúlyozta Juhász Attila. A magyar diplomácia eddig nem tudta megfelelően kezelni az elhúzódó konfliktust; ennek folyamatában a dunaszerdahelyi futballmeccsen történt rendőri atrocitás nem a legfontosabb, hanem csak a legújabb fejlemény.
2008.11.11. 07:13
 
 
Magyar Nemzet: nem a magyar államnak kell segítenie a külföldi bankokon
Érthetetlen, hogy a külföldi tulajdonban lévő magyarországi bankokon miért a magyar állam segít, és nem a külföldi anyavállalatok - mondta a keddi Magyar Nemzetnek Róna Péter közgazdász. Elfogadhatatlan a miniszterek és a jegybankelnök érvelése, amikor azt mondják: a pénzintézeteknek nyújtandó hatszázmilliárd forintos mentőcsomag a magyar bankok versenyképességének megőrzésére szolgál - jelentette ki Róna Péter, utalva arra, hogy a magyar bankszektor nyolcvan százaléka külföldi tulajdonban van. A közgazdász rámutatott, hogy a Simor András által esetleges rászorulóként megnevezett három bank közül kettőnek, a CIB-nek és az MKB-nek külföldi a tulajdonosa.
2008.11.11. 07:05
 
 
A NASA befejezettnek nyilvánította a Phoenix működését
A NASA befejezettnek nyilvánította a Marsra májusban leszállt Phoenix automata kutatólaboratórium működését. Barry Goldstein, az amerikai űrkutatási hivatal Phoenix-programjának igazgatója hétfőn elmondta: a szondától november 2-a óta nem kapnak jeleket, aminek oka az, hogy lemerültek a napelemtáblái. A Phoenix leszállóhelyén, a bolygó északi sarkvidékén ugyanis mostanra beköszöntött a marsi ősz. A nappalok egyre rövidebbek, az időjárás mind zordabbá válik, ráadásul az elmúlt hetekben homokviharok is tomboltak a környéken. Emiatt a napelemtáblák már nem kapnak annyi napfényt, amennyire szükségük lenne ahhoz, hogy a szonda műszereinek működtetéséhez energiát tudjanak termelni.
2008.11.11. 06:56
 
Kihirdették a People's Choice Awards jelöltjeit
Kihirdették a 35. People's Choice Awards amerikai közönségdíj filmes és televíziós jelöltjeit. A nézők kedvenc 2008-as filmje kategóriában a Vasember (Iron Man), A sötét lovag (The Dark Knight) és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) versenyez a hétfői bejelentés szerint. A díjakat január 7-én adják át. A gálát élőben közvetíti a CBS országos csatorna a Los Angeles-i Shrine Auditoriumból, az est házigazdája Queen Latifah. Szavazni a díj honlapján lehet, több mint negyven kategóriában. Több díj most debütál, ilyen például a kedvenc szuperhős, a legjobb tévédrámadíva és a legjobb filmes szereposztás díja.
2008.11.10. 21:11
 
 
Barack Obama történelmi látogatása a Fehér Házban
Barack Obama megválasztott amerikai elnök "történelmi látogatásra" érkezett hétfőn George Bush elnök meghívására a washingtoni Fehér Házba - jelentette a CNN hírtelevízió. Az Egyesült Államok első fekete bőrű elnöke múlt pénteki chicagói sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kétpártiság szellemében kíván találkozni Bush elnökkel. Obamát a Fehér Házba elkísérte felesége, Michelle Obama, kettejüket Bush elnök és a first lady, Laura Bush fogadta. Az Obama-házaspár az új elnök beiktatása, január 20. után költözik be majdani otthonába, a Fehér Házba.
2008.11.10. 21:05
 
Nők, akik szeretik a sexet
Ebben a különleges könyvben magukat erősen szexuális beállítottságúnak tartó nők beszélnek intim részletekbe menően arról, hogy mi nyújtja számukra a legnagyobb örömöt. Tapasztalataik szerint az igazi szex sokkal többet jelent két test egybeolvadásánál: erőt, energiát és mély megelégedettséget hoz életük szinte minden területén. Nemiségük korántsem csak a közösülésről és az orgazmusról szól; az egész testre kiterjedő érzékiség, a bizalom, a megosztás, a szeretet és a spiritualitás legalább ilyen fontos alkotóelemek lehetnek. Gina Ogden több évtizedes szexológiai kutatás eredményeire alapozott, beszélgetésekre épülő, közérthető stílusban, de mégis tudományos igénnyel megírt műve lehetővé teszi a nők számára, hogy saját szemszögükből értsék meg szexualitásukat.
2008.11.10. 20:31
 
Módosított immunsejtekkel az álcázott HIV-vírus ellen
A génmódosított immunsejtek akkor is felismerhetik az AIDS vírusát, ha álcázza magát - közölték amerikai kutatók a brit Nature tudományos magazinban. Makákókkal végzett kísérletekben az ölősejteknek is nevezett T-sejteknek sikerült felismerniük a megfertőzött sejteket, és lassították a vírus terjedését. A kutatás során genetikailag módosított náthavírussal juttatták célba a vakcinát. Ezután az emberi immunhiányt okozó vírus (HIV) majomváltozatát (SIV) fecskendezték be nagy mennyiségben a főemlősöknek. A majmok szervezete azonban képes volt megfékezni a vírus sokszorozódását, és a fertőzés után 500 nappal is egészségesek maradtak az állatok.
2008.11.10. 20:29
 
 
Olmert területi engedményeket szorgalmaz a békéért cserébe
Jelentős területi engedményeket szorgalmazott és arra figyelmeztetett hétfőn a leköszönő izraeli miniszterelnök, hogy kifuthatnak az időből az izraeli-palesztin konfliktus megoldására kidolgozott, két független állam létrehozását célzó rendezési terv megvalósításában. Ehud Olmert hétfőn fejtette ki nézeteit egy megemlékezésen, amelyet Jichak Rabin néhai miniszterelnöknek szenteltek. Az izraeli-palesztin konfliktus rendezéséért tett erőfeszítéseiért Nobel-békedíjjal kitüntetett izraeli politikust tizenhárom évvel ezelőtt, 1995-ben gyilkolta meg egy szélsőségesen nacionalista zsidó fiatalember.
2008.11.10. 19:39
 
 
Sokat panaszkodik a tipikus brit
A legrosszabb sorozatot is képes megnézni a tévében az igazi brit, és a szomszédok után leskelődik, ha éppen nem részegre issza magát, nem az árengedményeket lesi a boltokban, vagy nem panaszkodással tölti az időt - mutatta ki a onepoll.com közvélemény-kutató intézet 5000 brit megkérdezése alapján. Az alanyokat a tipikus brit tulajdonságokról faggatták, majd az említés gyakorisága szerint sorrendbe szedték a brit nemzetkarakterológia elemeit. A megkérdezettek 58 százaléka nem bírja megállni, hogy ne tegyen megjegyzést az időjárásra. Ez a tulajdonság áll az első helyen. A második legfontosabb brit tulajdonság a britek szerint az udvariasság sorban állás közben.
2008.11.10. 19:23
 
 
A Mol szerint rossz üzenet a befektetőknek a Robin Hood-adó
A Robin Hood-adó rossz üzenet a mostani és majdani befektetők felé, mivel 50 százalékos társaságiadó-emelést jelent az energiaszektorban - közölte a Mol. Az olajcég közleményében arra reagált, hogy az Országgyűlés elfogadta a távhőszolgáltatás versenyképesebbé tételéről szóló törvényt. A Mol szerint az új adó "rövidlátó, és fenyegetően hat mind a mostani, mind a majdani befektetőkre", valamint diszkriminálja a magas színvonalon működő vállalatokat - olvasható a közleményben. Továbbá indokolatlanul versenyhátrányba hozza a hazai cégeket regionális versenytársaikhoz képest - teszik hozzá.
2008.11.10. 19:19
 
 
Tenisz: Nadal nem játszik a Davis Kupa döntőjében
Rafael Nadal sérülése miatt nem lép pályára a Davis Kupa döntőjében, amelyen a spanyol teniszválogatott az argentinokkal mérkőzik november 21. és 23. között Mar del Platán. A világelső térdsérülése következtében a vasárnap kezdődött idényzáró Mesterek Kupájára sem utazott el Sanghajba. "Végtelenül sajnálom, hogy nem játszhatok a fináléban. Mindent megtettem, hogy eljussunk a döntőig. Már hozzászoktam a fájdalmakhoz, de ez valami új, képtelen vagyok kontrollálni" - fogalmazott Nadal, aki az idén a Roland Garros után megnyerte a wimbledoni bajnokságot és letaszította a világranglista éléről a svájci Roger Federert.
2008.11.10. 19:04
 
Körözött autót fogtak a hódmezővásárhelyi rendőrök
Tegnap délután "portyázás" közben körözött személygépkocsit fogtak a hódmezővásárhelyi rendőrök. Egy a belvárosban lévő (Hódmezővásárhely) gépkocsi mosóban igazoltatták az Opel Omega tulajdonosát. Az ellenőrzés során derült fény arra, hogy a gépkocsit, illetve annak vezetőjét körözi a Budapest IX. kerületi Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
2008.11.10. 18:41
 
Emberi holttest maradványait találták Pellérd közelében
Emberi holttest maradványait találta egy férfi Pellérd közelében szombat délután. A rendőrorvos szerint nem kizárt, hogy bűncselekmény áldozata lehetett az egyelőre ismeretlen személy. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. További információt a nyomozás érdekére tekintettel nem közöl a rendőrség.
2008.11.10. 18:34
 
 
Elfogadták a Robin Hood-adót
Az Országgyűlés hétfőn 190 igen szavazattal, 184 ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta a távhőszolgáltatás versenyképesebbé tételéről szóló törvényt, az úgynevezett Robin Hood-adót, ami alapján jövőre 8 százalékos különadót kell fizetniük a nagy energiaellátó és kereskedő cégeknek. A Robin Hood-adóból származó bevételt a távhőfelhasználás korszerűsítésének, illetve igénybevételének támogatására fordítják. A törvényjavaslatot az MSZP 188 jelen lévő képviselője, valamint Lengyel Zoltán MDF-es és Gyenesei István független képviselő, önkormányzati miniszter támogatta. Nemmel szavazott a Fidesz jelen lévő 134, a KDNP 23, az SZDSZ 17, az MDF 7 képviselője és 3 független honatya.
2008.11.10. 18:20
 
 
Göncz: káros, ha a szélsőségesek határozzák meg a magyar-szlovák kapcsolatokat
Nagyon káros mindenkinek, ha a szélsőségesek határozzák meg a magyar-szlovák kapcsolatokat, ezért mindkét oldalon vissza kell fogni a szélsőséges nacionalistákat - hangsúlyozta hétfőn Brüsszelben újságírók előtt a magyar külügyminiszter. Göncz Kinga előzőleg, az EU külügyminiszteri tanácskozása idején kétoldalú megbeszélést folytatott Jan Kubissal, a szlovák diplomácia irányítójával. Úgy vélekedett, hogy szlovák részről most van megértés és talán készség a párbeszéd ilyen szellemű megindítására. Megerősítette, hogy Kubis december 15-én Budapestre látogat.
2008.11.10. 18:00
 
 
Parlament előtt a banki mentőcsomagról szóló törvényjavaslat
A kormány hétfőn benyújtotta az Országgyűlésnek a banki (pénzügyi) mentőcsomag néven ismertté vált törvényjavaslatot, amely bizonyos magyarországi bankok számára 300 milliárd forintos garanciaalap megnyitását, illetve 300 milliárd forint összegű tőkejuttatást tesz lehetővé. Ugyanebben a javaslatban kapott helyet a befektetési alapok szabályozásának átalakítása és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jogköreit bővítő indítvány. A mentőcsomaggal összefüggésben az idei költségvetést is módosítják, hogy a bankok még az idén igénybe vehessék a 300 milliárd forint keretösszegben megjelölt tőkejuttatást.
2008.11.10. 17:33
 
 
Pécs második lett az élhető városok világversenyének döntőjében
Pécs második lett, Eger bronzminősítést kapott az élhető városok világversenyének (LivCom Awards) hétfőn, a kínai Tungkuanban (Dongguan) zárult döntőjében - közölte a pécsi önkormányzat szóvivője. Pánics György elmondta: az Egységes település díjáért a 75 ezer-200 ezer lelkes városok között indult baranyai megyeszékhely az angliai Broadland mögött végzett a második helyen, a 20 ezer-75 ezer lélekszámú városok között nevezett Eger nem került az első háromba, de kiváló bemutatkozását bronzminősítéssel jutalmazták.
2008.11.10. 17:13
 
 
Alapvetően egyetértenek a pártok a magyar-szlovák viszony témájában
Gyurcsány Ferenc szerint a magyar-szlovák viszonyt érintő legutóbbi történések értékelésében alapvetően egyetértenek a parlamenti pártok, a konkrét lépésekről pedig tovább egyeztetnek. A miniszterelnök erről az általa kezdeményezett ötpárti egyeztetés után beszélt dolgozószobája előtt, hétfőn a parlamentben. A kormányfő azért kezdeményezett egyeztetést, hogy közösen beszéljék meg, miként kezeljék a magyar-szlovák viszonyban keletkezett feszültségeket. Szerinte kivételes helyzet van, hiszen a pártok alapvetően egyetértenek abban, miért jött létre ez a helyzet, mi jellemzi azt, és miben különbözik a magyar és a szlovák álláspont.
2008.11.10. 17:05
 
 
Felújítja az EU a partneri tárgyalásokat Oroszországgal
Felújítja az Európai Unió Oroszországgal az átfogó partneri szerződésről szóló tárgyalásokat - jelentette be a tagállamok külügyminisztereinek brüsszeli találkozóját követően az elnöklő francia Bernard Kouchner. Azt is elmondta, hogy a hétfői ülésen egy tagállam - más források szerint Litvánia - még mindig ellenezte a tárgyalások újrakezdését. Az EU-tagországok vezetői szeptember elején, a grúz-orosz válság miatt döntöttek a tárgyalások leállítása mellett.
2008.11.10. 16:35
 
 
Az autósok zöme talál olcsóbb kgfb ajánlatot
Az autósok zöme talál meglévőjénél olcsóbb, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) ajánlatot; a díjkalkulációk szerint az átlagos megtakarítás eléri a 15.600 forintot, de a szerződéskötéseknél a mérték 13-14 ezer forint, mivel sokan nem a legolcsóbb ajánlatot választják - áll a netrisk.hu internetes alkusz közleményében. A netrisk.hu honlapján eddig mintegy 400 ezren számították ki kgfb díjaikat, közülük 340 ezren kaptak a meglévőnél olcsóbb ajánlatot. Ha minden díjszámító autós a legolcsóbb ajánlatot választaná, akkor az összesített megtakarítás meghaladná a 6 milliárd forintot.
2008.11.10. 16:14
 
 
Idén kevesebb bor lesz a szokásosnál
A szokásosnál kevesebb lesz a bor az idén, az átlagos évekre jellemző, 4 millió hektolitert meghaladó mennyiséggel szemben várhatóan 3,5-4 millió hektoliter kerül a pincékbe - mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára. A szürettel az ország szőlőtermő területein már mintegy 95-98 százalékban végeztek, nagyobb mennyiségű termés már csak Tokaj-hegyalján van a tőkéken. A legutóbbi termésbecslés szerint mintegy 581 ezer tonna termést takarítanak majd be a szőlőtermelők, így a várható átlagtermés 8,3 tonna lesz hektáronként. Az idei termésátlag ugyan 25 százalékkal magasabb a tavalyinál, de a termés egy részét elvitte a fagy és az aszály.
2008.11.10. 16:03
 
 
Fico: ha a szélsőségesek akciója Szolvákiában lenne, eltávolítanák őket
Robert Fico szlovák kormányfő hétfőn azt hangsúlyozta, hogy ha magyar-szlovák határátkelők forgalmát a magyar oldalon akadályozó szélsőségesek akciója Szlovákiában lenne, akkor "a szlovák hatóságok közbelépnének és eltávolítanák őket". "A szélsőségek és radikálisok megközelítésében talán épp ez a különbség Szlovákia és Magyarország között" - idézte Fico szavait a TASR szlovák hírügynökség azzal kapcsolatosan hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda több magyar-szlovák határátkelőn félpályás útlezárásokat szervezett. Szlovákiai sajtójelentések szerint egy-egy átkelő magyar oldalán tíz-húsz gépkocsi lassítja közlekedést, de incidens kora délutánig nem történt.
2008.11.10. 15:34
 
 
Még mindig magas a hibaarány az uniós kifizetéseknél
Továbbra is túl magas az európai uniós támogatások kifizetéseiben előforduló hibaarány, vagyis a szabálytalan felhasználás, állapította meg az EU számvevőszéke az unió tavalyi, 115 milliárd eurós költségvetéséről hétfőn Brüsszelben nyilvánosságra hozott éves jelentésében. Az elmaradottabb ágazatok és területek felzárkózásának segítésére szolgáló, összesen mintegy 42 milliárd eurós kohéziós keretből "a számvevőszéki mintán alapuló becslés szerint a költségtérítéseknek legalább a 11 százalékát helytelenül fizették ki", és magas a hibaarány a mezőgazdaságra és természeti erőforrásokra jutó 51 milliárd eurós keret esetében is.
2008.11.10. 15:29
 
 
Európai elfogatóparancsot adott ki a bíróság Farkas Péterrel szemben
Európai elfogatóparancsot adott ki hétfőn a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) az olimpiai bajnok birkózó Farkas Péterrel szemben. Az MTI érdeklődésére a Fővárosi Bíróság sajtótitkársága azt közölte: a PKKB a rendőrségtől kapott hivatalos információk alapján "az N. Pál és társai ellen kábítószerrel visszaélés büntette miatt folyamatban lévő ügyében, F. Péterrel szemben európai elfogatóparancsot adott ki". A közlés szerint amennyiben a bíróság hivatalosan tudomást szerez arról, hogy Farkas Péter Európán kívül tartózkodik, "a szükséges lépéseket megteszi".
2008.11.10. 15:00
 
BAMOSZ: rekord méretű tőkét vontak ki a befektetési alapokból
A befektetési alapokból októberben 275 milliárd forint tőkét vontak ki a befektetők, a piaci teljesítmények pedig további 111 milliárd forinttal csökkentették az alapok vagyonát - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) hétfőn. A szövetség tagjai által kezelt befektetési alapok összvagyona 12,8 százalékkal csökkent idén októberben, és a hónap végén 2.645 milliárd forintot tett ki. A legnagyobb veszteséget az ingatlanalapok szenvedték el: ezekből októberben 112 milliárd forint tőke távozott, és a korábbi hónapok pozitív hozamával szemben 2,1 milliárd forint veszteséget hozott a piaci teljesítményük is.
2008.11.10. 14:44
 
 
F1: jövőre Mercedes-motorokkal versenyez a Force India
A jövőben Mercedes-motorok hajtják majd a Forma-1-es Force India csapat autóit. A vb-sorozat idei újonca hétfőn jelentette be közleményben a hosszú távra szóló együttműködés szentesítését. A Force India a McLarentől is kap majd segítséget, a brit istálló biztosítja a sebességváltót és a hidraulikus rendszert. "Nagyon örülünk a megállapodásnak, melynek révén jelentősen előreléphetünk" - lelkendezett a csapattulajdonos Vijay Mallya.A Force India pénteken bontotta fel szerződését a Ferrarival. A két fél között 2007-ben született megállapodás arról, hogy az olasz gyár 2009 végéig szállít motorokat, az együttműködés azonban egy év után véget ért.
2008.11.10. 14:34
 
 
Kovács a Honvédban és Csipes Ferenccel folytatja
A Domino Honvédban és Csipes Ferenc irányításával készül fel a következő évek világversenyeire Kovács Katalin kétszeres olimpiai bajnok kajakos, aki ismét megerősítette, hogy a 2012-es londoni ötkarikás játékokig folytatja a pályafutását. A 23-szoros világbajnok klasszis elmondta: miután eddigi klubja, az MTK nem kívánta meghosszabbítani december 31-én lejáró szerződését, új csapat után kellett néznie, s bár több egyesület - így a Janics Natasát is foglalkoztató Démász-Szeged - is érdeklődött iránta, ő végül a Honvéd mellett döntött, amelynek szakosztály-igazgatója a négyesben kétszeres olimpiai aranyérmes Horváth Gábor.
2008.11.10. 13:45
 
 
Egyetértettek a frakciók a Szlovákiáról szóló politikai nyilatkozat szükségességében
Minden frakció egyetértetett abban hogy szükség van a Fidesz által kezdeményezett, a szlovákiai magyarellenes megnyilvánulásokról szóló politikai nyilatkozatra, a tervezet tartalmát az Országgyűlés Hivatala egyezteti az öt parlamenti párttal - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság rendkívüli ülése után hétfőn. Mint mondta, a nyilatkozat jövő hétfőn a Ház elé kerülhet, de elfogadásához kétharmados többség kell. Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője azt mondta: az utóbbi években kormányzati szintre emelkedett és irracionális méreteket ölt Szlovákiában a magyarellenesség, ennek oka pedig az, hogy egy "fasisztoid politika szervezet" vált a szlovák kormány részévé.
2008.11.10. 13:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241[2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista