2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Koszovó nem fogadja el Ban Ki Mun tervét
Az EULEX Koszovóba telepítésével kapcsolatban nem jöhet létre kompromisszum - közölték a Danas című belgrádi lappal Fatmir Sejdiu koszovói elnök hivatalában. Az Európai Unió kedden hetvenkét órát adott a koszovói vezetésnek arra, hogy elfogadja Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár hatpontos tervét, amely lehetővé tenné, hogy az európai rendőri és igazságszolgáltatási misszió (EULEX) megkezdje a munkát Koszovóban. A terv Pristina által legvitatottabb része az az elképzelés, hogy Koszovó szerbek által lakott területein, illetve az északi határon ENSZ-felügyelet alatt maradjon a rendőrség, s a vámhivatalok.
2008.11.12. 13:05
 
 
Berlusconi: elképzelhetetlen az EU Törökország nélkül
Az Európai Unió elképzelhetetlen Törökország nélkül, súlyos hiba lenne az unión kívül tartani ezt az országot - vélekedett az olasz kormányfő a két legnagyobb török napilap szerdai számában megjelent interjúban. Silvio Berlusconi csütörtökön érkezik Izmirbe, hogy találkozzék török kollégájával, Recep Tayyip Erdogannal. Hangsúlyozta a Hürriyet és a Sabah számára adott interjúban, hogy Törökország kulcsszerepet játszik a kontinens biztonságában, és úgy vélekedett, hogy ezért a török EU-csatlakozás fékezése ellentétes Európa érdekeivel.
2008.11.12. 13:00
 
 
Révkomáromban lesz a Gyurcsány-Fico találkozó
A magyar és a szlovák kormányfő találkozója - az eredeti tervekkel ellentétben - csak Révkomáromban (Komárno) lesz - tudta meg kormányzati forrásból az MTI. A kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy szombaton lesz a magyar-szlovák miniszterelnöki találkozó Komáromban és Révkomáromban, amelynek keretében Gyurcsány Ferenc és Robert Fico együtt átsétál a város egyik részéből a másikba. Az MTI úgy tudja, a két miniszterelnök négyszemközti találkozója a révkomáromi városházán lesz, és ott tartják majd a közös sajtótájékoztatót is. Gyurcsány Ferenc ezután várhatóan szlovák partnere nélkül megy át Komáromba - értesült a távirati iroda.
2008.11.12. 12:45
 
 
MSZP: a Mol nemzetietlenül viselkedik
Felháborítónak és nemzetietlennek tartja a szocialista Szanyi Tibor, hogy a Mol rossz és rövidlátó parlamenti döntésnek nevezte az úgynevezett Robin Hood-adót. A pénzügyi válság miatt meghozott intézkedések 300-400 milliárd forintot tesznek ki, 2008-ban pontosan ennyi az olajtársaságnak csak a profitja - közölte az MSZP-frakció távhő eseti munkacsoportjának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján. Ha a cég éveken át képes volt százmilliárdokban mérhető kedvezményekre szert tenni azzal a jelszóval, hogy a Mol sikere Magyarország sikere, akkor Magyarország most azt mondja, hogy a Mol sikeréből az emberek részesedni akarnak - fogalmazott a politikus.
2008.11.12. 11:51
 
7 milliárd forintos vegyipari beruházás Tiszaújvárosban
Hét milliárd forintos beruházással Európa legmodernebb és legnagyobb kapacitású, ipari koromgyárává vált a tiszaújvárosi Columbian Tiszai Carbon Ltd. Az elsősorban gumiabroncs gyártásnál használt kormot előállító gyárat szerdán avatták. Az amerikai Columbian konszern kizárólagos tulajdonában lévő, tiszaújvárosi gyár kapacitását 50 százalékkal bővítették, így évente 100 ezer tonna ipari kormot gyárthat - mondta az avatáson Dobos László vezérigazgató. Az ipari korom iránt azt követően nőtt meg a kereslet, hogy Magyarországon és a környező országokban egymás után telepedtek meg, építettek gyárakat a gumiabroncs-gyártó cégek. Ezek a társaságok vásárolják fel túlnyomórészt a tiszaújvárosi társaság termékét.
2008.11.12. 11:44
 
 
Gyurcsány-Sólyom-Szili találkozó lesz csütörtökön
Sólyom László köztársasági elnök, Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön reggel egyeztet arról, hogy milyen közös álláspontot képviseljenek partnereikkel való találkozóikon a magyar-szlovák viszony kapcsán - erősítette meg az MTI információját a kormányszóvivő szerdán. Az MTI úgy tudja, az egyeztetést Gyurcsány Ferenc kezdeményezte. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI kérdésére elmondta: a kormányfő felhívta a köztársasági elnököt, és egyetértettek abban, hogy szükség van egy ilyen megbeszélésre. Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője az MTI-nek megerősítette a találkozó tényét.
2008.11.12. 11:42
 
 
Fidesz: megszorítás helyett növekedési csomagra van szükség
A Fidesz szerint a kormány rosszul kezeli a gazdasági válságot, hiszen megszorítások helyett növekedési programra lenne szükség; erről Szatmáry Kristóf, a párt országgyűlési képviselője beszélt Budapesten. A növekedési csomag nem nélkülözheti az élőmunka terheinek, valamint a vállalkozások adminisztrációs terheinek csökkentését, emellett - a csomag részeként - az EU forrásokból nagyobb arányban kellene a hazai kis- és középvállalatokat segíteni - mondta Szatmáry sajtótájékoztatóján, majd megjegyezte: a vállalkozások egyetértenek e javaslatokkal.
2008.11.12. 11:23
 
 
FIFA-világranglista: Spanyolország az első, Magyarország az 56.
Az előző hónapban elfoglalt pozíciójához képest hat helyet javítva Magyarország az 56. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az Európa-bajnok Spanyolország vezet. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő csapatok közül a portugálok a 10., a svédek a 29., a dánok a 34., az albánok a 86., a máltaiak pedig a 150. helyet foglalják el a rangsorban. Erwin Koeman csapata jövő szerdán azzal az Észak-Írországgal találkozik barátságos mérkőzésen, mely a 42. jelenleg.
2008.11.12. 11:16
 
 
Vitairattal készül a gazdasági csúcsra az SZDSZ
A Válságból lehetőség című liberális vitairatot viszi az SZDSZ a csütörtöki gazdasági csúcsra, amely öt alapvető javaslatot tartalmaz a kialakult helyzet kezelésére - mondta Fodor Gábor pártelnök szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Elsőként a válságkezelés azonnali lépéseinek szükségességét emelte ki; közölte, hogy szükség van egy konjunktúracsomagra is, amelynek középpontjában az euró bevezetése áll. Harmadik pontként az adócsomagot említette. Mint mondta, beszélni kell a felelősség és az átláthatóság kérdéséről is: az állampolgároknak tudniuk kell, mire költik el az adóforintjaikat. Utolsóként említette az állami és önkormányzati reformot, vagyis az állam jelenleginél olcsóbb működését.
2008.11.12. 11:10
 
 
Az Alitalia dolgozói szerdán is sztrájkolnak
Az Alitalia olasz légitársaság alkalmazottai szerdán is folytatják hétfőn elkezdett sztrájkjukat. A csődbe jutott légitársaság bejelentése szerint szerdán is legkevesebb 50 járatot lesznek kénytelenek törölni, de a nap folyamán még több járatot is érinthet a munkabeszüntetés. Az Alitalia dolgozói előre be nem jelentett sztrájkja kedden 124 járat, hétfőn pedig mintegy 100 járat törléséhez vagy késedelmes indulásához vezetett. Főképp a római Fiumicino és a milánói repülőtéren kaotikusak az állapotok, utasok százai rekedtek a repülőtereken. A dolgozók a jövőbeli új tulajdonos, az olasz CAI befektetési csoport munkaszerződései ellen tiltakoznak.
2008.11.12. 11:05
 
 
Kudarc fenyegeti a Nabuccót a Handelsblatt szerint
Végérvényes kudarc fenyegeti a Nabucco földgázvezetéket - írta szerdai számában a Handelsblatt. A német üzleti, s egyben politikai napilap szerint Oroszország keresztezi az európaiak stratégiáját. Az újság emlékeztetett arra, hogy az Európai Unió az elmúlt időszakban jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy új közép-ázsiai gázszállítók megnyerésével csökkentse az Oroszországtól való függőséget. Ezek az erőfeszítések azonban a Handelsblatt szerint kevés sikerrel jártak. A lap szerint a napokban Angela Merkel kancellár személyesen járt közbe a türkmén elnöknél a közép-ázsiai gázszállítások érdekében.
2008.11.12. 10:58
 
 
MNB: nőtt a hitelintézetek egynapos betéteinek átlagállománya
Októberben jelentősen csökkent a kéthetes MNB-kötvények átlagállománya, miközben a hitelintézetek egynapos betéteinek átlagállománya csaknem 302 milliárd forinttal emelkedett, amelynek hátterében a bankok fokozottan óvatos likviditáskezelése áll - közölte a Magyar Nemzeti Bank kedden. A jegybank szerdán publikált októberi statisztikai mérlege mind az eszköz, mind a forrásoldalon a bankok óvatos likviditáskezelését tükrözi. Az egyéb eszközök átlagállomány-növekedésének döntő része az októberben bevezetett, kéthetes és hathónapos jegybanki hitelek igénybevételére vezethető vissza.
2008.11.12. 10:12
 
 
A fagylaltot utálja, a rákos tésztát imádja: érdekességek Obamáról
Barack Obama tizenévesen egy Baskin-Robbins fagylaltozóban dolgozott és most ki nem állhatja a fagyit, viszont imádja felesége, Michelle rákos tésztáját, ő maga pedig a chilli készítésének mestere - olvasható egy amerikai internetes hírmagazinban. Az Egyesült Államok első fekete elnökéről tudni lehet, hogy sosem kávézik, ritkán fogyaszt alkoholt, kedvenc itala a fekete erdei gyümölcsökből készült jeges tea. Odavan a csokis-mogyorós proteinszeletért. Amikor Indonéziában élt, evett kutya- és kígyóhúst, sőt, sült szöcskét is. Obama keresztneve, Barack szuahéli nyelven annyit tesz, hogy "az áldott". A középiskolában O'Bomber volt a beceneve, mert jól kosarazott.
2008.11.12. 09:10
 
 
Spanyol Király Kupa: a Real Madrid kínos búcsúja
Újabb nagy pofont kapott a Real Madrid labdarúgócsapata, mely óriási meglepetésre csak egy góllal nyert a harmadosztályú Real Union ellen a Spanyol Király Kupa negyedik fordulójának visszavágóján, és kiesett. Az utóbbi időben gyengén játszó fővárosi sztárcsapat ezúttal is elsősorban védekezésben nyújtott értékelhetetlen teljesítményt, így fordulhatott elő, hogy a vendégek három gólt szereztek a Bernabeu Stadionban és 6-6-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutottak - a madridiak helyett - a nyolcaddöntőbe.
2008.11.12. 08:37
 
 
Gyurcsány világos megállapodást szeretne kötni a szlovák kormányfővel
Világos megállapodást szeretne kötni a jövőre vonatkozóan Robert Fico szlovák kormányfővel Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök, aki a TV2 kereskedelmi televízió reggeli hírműsorában beszélt a szombatra tervezett magyar-szlovák kormányfői találkozóról. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor nyomatékosan hangsúlyozta azt is: "szeretné hinni", hogy a találkozóra Fico el tudja vinni a szlovák rendőrség jelentését a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen történtekről. Hozzátette: teljesen természetes elvárás az, hogy ha a magyar kormány arra kéri a szlovák kormányt, vizsgálják ki, mi történt Dunaszerdahelyen, akkor a szlovák fél megteszi ezt, és választ ad a magyar félnek, hogy ilyen vagy olyan eredményre jutott.
2008.11.12. 08:06
 
Műholdak térképezik fel a kolera felbukkanását
Olyan módszert sikerült kifejleszteniük amerikai kutatóknak, amely a tenger műholdas megfigyelésével jósolja meg a kolera felbukkanását. Tapasztalataik szerint ugyanis a kolerakitörések a tengervíz időszakos melegedésével állnak összefüggésben - tudósít a BBC online. A műholdak a Bengáli-öbölben mérték a víz hőmérsékletét valamint a fitoplankton - mikroszkopikus tengeri növények - mennyiségét. Az eredmények rámutattak, hogy az indiai Kolkatában (Kalkutta) és a bangladesi Matlabban röviddel azután tört ki a kolera, hogy a tengervíz hőmérséklete megemelkedett, a fitoplanktonok pedig elszaporodtak.
2008.11.12. 08:04
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A csökkentéssel a benzin átlagára 258 forint körülire, míg a gázolajé 287 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák. A benzin és a gázolaj ára az idén június 18-án érte el történelmi csúcsát a magyar piacon: akkor a gázolaj ára 335 forint, a benziné pedig 317 forint volt.
2008.11.12. 07:59
 
 
A szóbelikkel folytatódnak mától az őszi érettségi vizsgák
A szóbelikkel folytatódnak mától az őszi érettségi időszak vizsgái, a diákok emelt és középszinten adnak számot tudásukról. Az emelt szintű szóbeliket november 12. és 17. között tartják: az 1814 vizsga 28 helyszínen lesz, a diákok összesen 182, egyenként 3-3 tagú tantárgyi bizottság előtt adnak majd számot tudásukról. A középszintű szóbelik november 20-ától 28-áig lesznek. A 149 helyszínen 203 vizsgabizottság az elhangzó, mintegy 13 ezer szóbeli felelet értékelését követően megállapítja a vizsgák eredményét és kiállítja minden vizsgázónak a szükséges dokumentumot. Az írásbelik november 3-án zárultak.
2008.11.12. 07:40
 
 
Egyre népszerűbb idegenforgalmi célpont a csernobili tiltott övezet
Mind több turista látogat a felrobbant Csernobili Atomerőmű körül elkülönített, sugárszennyezett 30 kilométeres tiltott zónába, ahová ukrán utazási irodák egyéni és csoportos kirándulásokat is szerveznek. A csernobili tiltott övezet nemcsak az ukrán katasztrófaturisták körében népszerű utazási célpont, sokan keresik fel a bekerített és állandó őrizet alatt lévő zónát Oroszországból, Fehéroroszországból, Csehországból és a balti államokból is. Az egynapos csernobili kirándulás személyenként legalább ezer hrivnyába (kb. 35 ezer Ft) kerül, ha a látogatás az övezetbe tízfős csoport keretében történik - írta keddi számában a lembergi (lvivi) Ekszperesz című országos napilap.
2008.11.12. 07:39
 
 
Katasztrófavédelmi gyakorlat miatt lezárják a kőröshegyi völgyhidat
Katasztrófavédelmi gyakorlat miatt 12-én 11 órától két órára lezárják a kőröshegyi völgyhidat; az M7-es autópályán ebben az időszakban az autósok nem használhatják a bálványosi és a balatonszárszói csomópont közötti pályarészt. Terelőútként a 6505-ös jelű út Kőröshegyen és a 7-es számú főút Balatonföldváron átvezető szakaszát vehetik igénybe - tájékoztatta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. kommunikációs vezetője az MTI-t. Winkler-Virág András elmondta, az említett útvonal jelentősebb csomópontjaiban a terelés idején rendőrök segítik a közlekedést. A völgyhíd lezárását és a lehajtási kötelezettséget az autópálya felett elhelyezett táblák jelzik.
2008.11.12. 07:35
 
 
Magyar Hírlap: újabb MDF-es leszámolás készül?
Az MDF pártalapítványa, az Antall József Alapítvány vezetésének széke is inog: a pártvezetésben felvetődött a főigazgató leváltása - írta a szerdai Magyar Hírlap. Kiss Gábornak, az alapítvány főigazgatójának munkáltatója Antall József özvegye, Fülepp Klára, aki azonban - mint a lapnak elmondta - nem értene egyet ezzel a kezdeményezéssel. Elégedett vagyok Kiss Gábor munkájával, semmiképpen sem egyeznék bele leváltásába - mondta a Magyar Hírlapnak Antall Józsefné arra a felvetésre reagálva, hogy mi történne, ha Dávid Ibolya pártelnök Kiss Gábor leváltásának szándékával keresné meg.
2008.11.12. 07:30
 
Fitch: Lettország a befektetési sáv alján
A még épphogy befektetésre ajánlott alapsáv alsó szélére, a spekulatív kategória határára rontotta Lettország szuverén adósi besorolását a Fitch Ratings hitelminősítő, amely szerint a balti köztársaság külső segítség nélkül súlyos gazdasági-pénzügyi válság kockázatával szembesül. A Fitch kedd esti londoni bejelentése szerint a hosszú futamú lett adóskockázati osztályzat az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB mínusz"-ra, a hazai valutában kiadott hosszú lejáratú államadósság besorolása "BBB plusz"-ról "BBB"-re romlik. A kereskedelmi adósságkibocsátókra megállapított külön besorolási országplafon "A"-ról "A mínusz"-ra süllyed.
2008.11.12. 07:26
 
 
McCain: ne bántsák Sarah Palint
John McCain amerikai republikánus párti elnökjelölt szerint nem Sarah Palin volt az oka választási vereségének. McCain, aki a szavazás óta kedden este az NBC tv-csatorna Jay Leno Tonight Show-jában sugárzott, előre felvett interjújában első ízben nyilatkozott, elutasította azokat a bírálatokat, amelyek szerint alelnökjelöltjének kiválasztása pecsételte meg a sorsát. "Nagyon büszke vagyok rá és hálás neki, hogy hajlandó volt mellettem versenybe szállni. Sokakat megihletett és megihlet azóta is" - mondta McCain, aki megszólalását a veteránok napjára időzítette.
2008.11.12. 07:10
 
 
A fővárosi MSZP támogatja a Főgáz eladását
Mind a 24 szocialista képviselő megszavazza a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén a Főgáz Zrt. értékesítési eljárásának a megkezdéséről szóló határozatot - nyilatkozta Steiner Pál az MTI-nek. Az MSZP-frakcióvezető elmondta, hogy a képviselőcsoport keddi, az esti órákig elhúzódó ülésén részletesen áttekintették a Főgáz Zrt. részvényeinek eladásával összefüggő kérdéseket. A frakció tagjai azt követően foglaltak állást a javaslat támogatásáról, miután Tiba Zsolt főjegyző ismertette azt az előterjesztői kiegészítést, amely szerint a Főgáz-részvények eladásáról a végső döntést a Fővárosi Közgyűlés és nem annak pénzügyi bizottsága hozza meg.
2008.11.11. 22:00
 
Hitelügyintézőnek adta ki magát
A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban vádemelési javaslattal zárta le azt az ügyet, melyet egy –, a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő – N. Z. 42 éves tatabányai férfi és szabadlábon védekező társai ellen csalás bűntett, közokirat-hamisítás bűntett, valamint magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott.
2008.11.11. 21:20
 
 
A gazdagok is Obamára szavaztak, elegük volt Bushból
A múlt keddi amerikai elnökválasztáson meglepő módon a gazdagok többsége is a demokrata párti Barack Obamára szavazott - állapította meg a Newsweek hírmagazin, amely szerint a társadalom legjobban kereső rétegéből is sokaknak elegük van a Bush-kormányzásból. A választás napján készült exit poll felmérések szerint az évente 200 ezer dollárnál nagyobb jövedelmű választók körében Obama 52-46 arányban nyert a republikánus John McCainnel szemben. Ez a gazdagok és nagyon jól keresők köre, a szavazásra jogosultak 6 százalékát teszi ki. A Newsweek szerint azért meglepő a 250 ezer dollár felett kereső gazdagok Obama-barátsága, mert a demokrata jelölt éppen ennek a csoportnak nem ígért adócsökkentést.
2008.11.11. 20:21
 
Sláger lett a YouTube-on az Obama ír származásáról szóló dal
Páratlan sikert aratott a YouTube videomegosztó portálon a Senki sem annyira ír, mint Obama című dal, amelyet már hétfőig 600 ezren hallgattak meg - főleg november 4-ét, az amerikai elnökjelölt választási győzelmét követően. A számot a Hardy Drew and the Nancy Boys nevű ír együttes írta, amely önjellemzése szerint "magukra hagyott marginális figurák bandája". A dalban Obama neve a tipikusan ír O'Hara névre rímel: "O'Leary, O'Reilly, O'Hare és O'Hara/Senki sem olyan ír, mint Obama/Nem fogja hinni, de én tudom/Obama olyan ír, mint JFK valaha" - a JFK betűk John Fitzgerald Kennedy néhai amerikai elnökre utalnak.
2008.11.11. 20:15
 
Sodrásban – életmentő ózdi rendőrök
A jéghideg vízbe vetették magukat az ózdi rendőrök, hogy a patakba esett idős nőt kimenthessék. A napokban Ózd belterületén egy folyamba esett egy helyi nő, aki a növényzetbe kapaszkodott, amíg az el nem szakadt.
2008.11.11. 20:03
 
 
Renegát és Reneszánsz költözik be a Fehér Házba
Renegát és Reneszánsz költözik be január 20. után a Fehér Házba, Ragyogással és Rózsabimbóval - a vezető államférfiak biztonságára felügyelő amerikai Titkosszolgálat ezeket a kódneveket adta az új "első család" tagjainak, az Obama házaspárnak és két gyerekének. Barack Obama megválasztott elnök a titkosszolgálati kommunikációban Renegát (vagyis hitehagyott) néven szerepel, felesége, Michelle a Reneszánsz nevet kapta. Két kislányukat, a 10 éves Malia Annt és a 7 éves Natashát (Sashát) Ragyogás, illetve Rózsabimbó kódnéven fogják emlegetni a biztonságukra ügyelő ügynökök - közölte kedden az MSNBC televízió.
2008.11.11. 19:40
 
Bakot lőtt a légpuskás
Kóbor kutyára lőtt, de majdnem az unokáival sétáló nagymamát találta el egy putnoki férfi.
2008.11.11. 19:10
 
Kirabolták a szoláriumost
Székesfehérváron egy Budai úti szoláriumos riasztotta a távfelügyeletet és a rendőrséget miután gyanússá vált neki az a páros, akik hétfőn kora este tértek be napfürdőzni. Olyan érzése támadt, hogy erőszakkal akarják az üzlet hátsó traktusában tartani kérdéseikkel, miközben az üzlet eleje üresen maradt. Amikor hallotta, hogy csattant a pénztárgép ajtaja előreszaladt. Két alak távozott nagy sietve. A szoláriumos nem tétovázott, megnyomta a riasztó gombját.
2008.11.11. 18:42
 
 
A szlovák elnök találkozót szorgalmaz Sólyom Lászlóval
Sólyom László hamarosan kialakítja álláspontját Ivan Gasparovic szlovák államfő javaslatával kapcsolatban, amelynek célja a szlovák-magyar viszony rendezése - mondta Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője. Az MTI azzal összefüggésben kérdezte a főosztályvezetőt, hogy Ivan Gasparovic keddi, lengyelországi látogatásán találkozót javasolt Sólyom László köztársasági elnökkel a szlovák-magyar kapcsolatok ügyében. A magyar államfő is részt vett a függetlenség napja alkalmából rendezett központi varsói ünnepségeken, előzőleg pedig a délkelet-lengyelországi Jaroslawban felavatta a lengyel-magyar barátság emlékművét.
2008.11.11. 18:38
 
 
Vasárnapi művészpiac a Gödörben
"Gömbölyű és gyönyörű, csodaszép és csodajó, nyitható és csukható, gomb és gömb, gyöngy és gyűrű" - Kosztolányi A játék című verséből idéznek a november 16-i Wasárnapi Művészpiac szervezői. Ezen a napon ugyanis a karácsony közeledtével a játékoké lesz a főszerep. Az ősz utolsó vasárnapi művészpiaca a játék jegyében telik: lesz tervezői kiállítás, érdekes "zenei szetteket" lehet hallgatni, különleges design játékokat és kézműves "kütyüket" lehet vásárolni. Minden eddiginél több látogatóra számít a mindig népszerű gyereksarok. A Best of WAMP válogatást is megrendezik, kölcsönvéve a legjobb designerektől néhány értékes darabot.
2008.11.11. 18:36
 
 
Fideszes demonstráció a főváros gazdasági bizottságában
Jelen volt, de tiltakozásként nem vett részt az érdemi munkában a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottságának kedd délutáni ülésén Hutiray Gyula, a fideszes politikus szerint ugyanis a városvezetők semmibe veszik a bizottsági döntéseket. Hutiray Gyula az ülés elején sérelmezte, hogy hetek óta nem kapott választ a budapesti önkormányzati parkolási társulás működésére vonatkozó felvetéseire, ennek kapcsán a bizottság határozatban is fordult a városvezetéshez. Megjegyezte: nem teljesült az a bizottsági határozat sem, hogy az önkormányzat gazdasági társaságának félidős beszámolóit terjessze be erre az ülésre a városvezetés.
2008.11.11. 18:35
 
 
Metál fesztivál - Szombathelyen!
A nagysikerű Metál fesztivál pénteken Szombathelyre érkezik!
2008.11.11. 18:30
 
 
Zuschlag és az MSZP közötti alkudozásra utal egy telefonbeszélgetés
Zuschlag János és MSZP közötti alkudozásra történtek utalások abban a telefonbeszélgetésben, amelyet az elsőrendű vádlott egy ismeretlen személlyel folytatott; a Zuschlag-per keddi tárgyalási napján a bíró felolvasta a szöveget, majd lejátszotta a felvételt a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. A telefonbeszélgetésből Lados István másodrendű vádlott rögzített a mobiltelefonjával egyes részeket, azt vette fel, amit Zuschlag mondott az ismeretlen személynek. A felvételt a házkutatás során találták meg Lados Istvánnál az ügyészek. Lados korábban azt vallotta, hogy Zuschlag János az országgyűlési mandátumról történő lemondásért cserébe alkuba bocsátkozott az MSZP-vel.
2008.11.11. 17:25
 
 
Ökölvívó Eb: Varga elődöntős
A 60 kg-ban szereplő Varga Miklós bejutott az elődöntőbe, és ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. A magyar bokszoló a keddi negyeddöntőben a grúz Koba Fakadzét győzte le pontozással. A magyar bokszoló a keddi negyeddöntőben a grúz Koba Fakadzét győzte le pontozással. Az elődöntőben, csütörtökön az orosz Leonyid Kosztilevvel mérkőzik. Az esti programban Bacskai Balázs (69 kg) lép kötelek közé - éremért. Eredmény: 60 kg, negyeddöntő: Varga Miklós-Koba Fakadze (grúz) p. gy. 8-6.
2008.11.11. 16:45
 
 
Nicole Kidman transzszexuális férfit játszik
Nicole Kidman lesz a producere és a főszereplője a The Danish Girl című filmnek. Az ausztrál színésznő a dán festőt, Einar Wegenert fogja alakítani, filmbeli feleségét, a szintén festő Gerda Portát pedig Charlize Theron. A művészházaspár munkái nagyon népszerűek voltak az 1920-as évek Koppenhágájában. A film valós történeten alapul: a dán művészpár kapcsolata akkor érkezett fordulóponthoz, amikor Greta arra kérte férjét, hogy női ruhába öltözve álljon neki modellt. Ami játéknak indult, teljes átalakulással végződött. 1931-ben Einar volt a világon az első ismert férfi, aki nemváltoztató műtéten esett át. Az ötödik műtét során, amikor méhet ültettek be a testébe, szervezete azt nem fogadta be, és - feltehetően a beavatkozás következtében - meghalt.
2008.11.11. 16:42
 
 
IBF: Vlagyimir Klicskónak Povetkinnel is meg kell mérkőznie
Sikeres címvédése esetén Alekszandr Povetkinnel is meg kell mérkőznie Vlagyimir Klicskónak, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú ukrán világbajnokának, aki az orosz sérülése miatt december 13-án az amerikai Hasim Rahmannal csap össze. Ezt az IBF elnöke, Marian W. Muhammad jelentette be. Eredetileg Povetkin lett volna Klicsko kihívója, ő azonban bokaszalag-szakadást szenvedett, és egy hónapos pihenőre kényszerül. Rahmannal ezt követően állapodott meg a csapata. Az orosz továbbra is az első helyen marad a szervezet ranglistáján és kihívhatja a decemberi, mannheimi csata győztesét, akinek kilenc hónapja lesz a felkészülésre.
2008.11.11. 16:40
 
 
A Hamász állítása szerint kapcsolatban áll Obama tanácsadóival
Folyamatos kapcsolatban áll a Hamász radikális palesztin mozgalom saját állítása szerint Barack Obama megválasztott amerikai elnök tanácsadóival, az amerikai elnökválasztás előtt még egy találkozóra is sor került Gázában. Ahmed Juszúf vezető Hamász-politikus az al-Hajat című lap keddi számának azt mondta, az amerikaiak arra kérték a Hamászt, tartsa titokban a kapcsolatfelvételt, hogy ne ártson az Obama-kampánynak. Nem lehet tudni, az iszlamista politikus Obama melyik tanácsadójáról beszélt. Robert Malley, az egyik Közel-Kelet-szakértő a demokrata párti szenátor környezetében még májusban elismerte, hogy kapcsolatba lépett a Hamásszal.
2008.11.11. 16:30
 
 
Tárki: egybeolvadnak a nemi sztereotípiák
A felnőtt magyar lakosság jelentős hányada a férfiaknál a pénzkereséshez, szakmai sikerhez szükséges képességet, míg a nőknél a lelki érzékenységet, gyereknevelést tartja kívánatos tulajdonságnak. Az is megfigyelhető, hogy a legtöbb jellemzőt mindkét nem számára fontosnak tartják az emberek és nem kizárólagosan a férfiaknak vagy nőknek tulajdonítják azt - derül ki a TÁRKI kutatásából. Bár a jellemzők többségét a megkérdezettek mindkét nem számára fontos tulajdonságnak tartották, még mindig lehet találni olyan karakteres tulajdonságokat, amelyeket a válaszadók jelentős hányada inkább a férfiakhoz (pénzkeresés, szakmai sikerek), illetve inkább a nőkhöz (gyereknevelés, családi harmónia biztosítása) sorol kívánatos tulajdonságként.
2008.11.11. 16:24
 
 
Gyurcsány: növelni kell az állam fizetési készségét
A gazdasági csúcson a kormány azt javasolja majd, hogyha az állam a jövőben nem fizet időben partnereinek, akkor ugyanúgy késedelmi kamat terhelje, mint a gazdasági élet más szereplőit hasonló esetben - mondta a miniszterelnök kedden Budapesten a Befektetői Tanács ülését követő sajtótájékoztatón. Gyurcsány Ferenc kifejtette, ez a javaslat az állam megbízható fizetési készségét növeli majd. A miniszterelnök elmondta, ha a legnagyobb ellenzéki pártnak valóban van egy olyan, több mint 1.000 milliárd forintos valós adócsökkentési programja, amelyik például nem veszélyezteti az egyensúlyt és a szociális biztonságot, akkor azt meg kell valósítani.
2008.11.11. 16:00
 
 
22 éves dán férfi nyerte a póker-világbajnokságot
A mindössze huszonkét éves dán Peter Eastgate nyerte a póker-világbajnokságot (World Series of Poker), ezzel minden idők legfiatalabb bajnoka lett. A döntő sorozatra vasárnaptól keddig került sor a Las Vegas-i Rio Casinóban, a júliusban indult selejtezőkön összesen 6488 versenyző ült az asztalokhoz. Győzelmével Eastgate 9 millió 152 ezer 416 dollárt (közel kétmilliárd forintot) tehetett zsebre, a második helyen végzett orosz Ivan Gyemidov 5 millió 809 ezer 595 dollárral (kb. 1,2 milliárd forinttal) gazdagodott. Eastgate a legendás Phil Hellmuth rekordját adta át a múltnak, aki 1989-ben 24 éves lett világbajnok.
2008.11.11. 15:56
 
Guruló pókot fedeztek fel a Szaharában
Különleges mozgású pókfajtára bukkant egy német tudós a Szaharában: az újonnan felfedezett ízeltlábú nem mászik, hanem gurul. Eddig csak a délnyugat-afrikai Namíb-sivatagban találtak olyan pókot, amely lábait kerekekké alakítva le tud gurulni a homokdűnéken. A szaharai guruló póknak azonban sokkal erősebb a lábmunkája, s ennek köszönhetően gyorsabb gurulásra képes - mondta a berlini egyetem professzora, aki egy kutatóút során teljesen véletlenül fedezte fel az eddig ismeretlen pókfajtát. A németországi Senckenberg Intézet egyik pókszakértőjének már sikerült besorolni a guruló pók egy hímnemű, konzervált példányát a Cebrennus nemzetségbe.
2008.11.11. 15:51
 
 
Ökölvívó Eb: Ungvári elődöntős
A 48 kg-ban szereplő Ungvári István bejutott az elődöntőbe, és ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben pontozással legyőzte a fehérorosz Anton Bekist. Az első ütéseket Anton Bekis vitte be, s amikor a sarokban megsorozta a hajdúsámsoniak 19 éves papírsúlyú versenyzőjét, többen attól tartottak, hogy a magyar fiú nem állja végig a nyolc percet. Eredmény: 48 kg, negyeddöntő: Ungvári István-Anton Bekis (fehérorosz) p. gy. 8-2.
2008.11.11. 15:47
 
 
Az EU 72 órát adott Pristinának az ENSZ-terv elfogadására
Hetvenkét órát adott az Európai Unió Koszovó vezetésének arra, hogy fogadja el az ENSZ-főtitkár hatpontos tervét, ami lehetővé tenné, hogy az európai rendőri és igazságszolgáltatási misszió (EULEX) megkezdje a munkát Koszovóban. A Koha Ditore című koszovói albán napilap nemzetközi diplomáciai forrásokra hivatkozva azt írta kedden, hogy a nemzetközi összekötő csoport négy uniós tagja arra kérte Pristinát, vizsgálja felül elutasító álláspontját, és Szerbiához hasonlóan hagyja jóvá az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé kerülő tervet.
2008.11.11. 15:41
 
Labdarúgó Ligakupa: négygólos Honvéd-siker
A Budapest Honvéd 5-1-re győzött a Baktalórántháza otthonában a labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában. D csoport: Baktalórántháza-Budapest Honvéd 1-5 (1-4).
2008.11.11. 15:35
 
 
Elhúzódó gazdasági recesszióra számít a kormány
A kormány az elhúzódó reálgazdasági válság közepette négy jelenség kezelését tartja kiemelten fontosnak: a szűkülő pénzügyi források és a zsugorodó exportpiacok ellensúlyozását, valamint a növekvő munkanélküliség mérséklését és a versenyképesség fokozását - derül ki a miniszterelnök által összehívott csütörtöki gazdasági csúcs résztvevőinek elküldött vitaindítóból. A gazdasági minisztérium által készített anyagban a kormány azzal a kérdéssel fordul a gazdasági csúcs résztvevőihez, hogy milyen eszközöket javasolnak a válság hatásainak csökkentésére.
2008.11.11. 15:17
 
 
Fodor-Radicova: elutasítjuk az országaink közötti erőszak minden formáját
Egymással összefogva elutasítjuk az országaink közötti erőszak minden formáját és hitet teszünk amellett, hogy nemzeteinknek békében és barátságban kell élniük - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke és Iveta Radicova, a szlovákiai ellenzék közös államfőjelöltje kedden, a magyar-szlovák határon átívelő Erzsébet-híd Révkomárom (Komárno) felőli oldalán tartott közös sajtótájékoztatón. "Emeljük fel hangunkat a mindkét oldali szélsőségesek ellen, különösen azok ellen, akik újra akarják építeni a köztünk lévő határokat. A két nemzet közötti párbeszédre, békére és barátságra hívunk fel mindenkit" - jelentették ki magyar és szlovák nyelven felolvasott nyilatkozatukban a politikusok.
2008.11.11. 14:30
 
 
Moody's: Budapest is rosszabb osztályzatot kapott
A magyar szuverén adósosztályzat rontása után, kedden Budapest külön nyilvántartott deviza- és forintadósi besorolását is egy fokozattal leminősítette a Moody's Investors Service, és az osztályzat kilátását stabilról további leminősítés lehetőségére utaló negatívra változtatta. A nemzetközi hitelminősítő múlt pénteken hajtott végre ugyanilyen mértékű osztályzat- és kilátásrontást Magyarország egészére. Akkori indoklásában szerepelt egyebek között, hogy a globális likviditási válság kirobbanása óta Magyarország hozzáférése a külső finanszírozási piacokhoz a korábbinál sokkal korlátozottabbá vált.
2008.11.11. 13:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240[2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista