2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Balzsay nem pályázik az ökölvívó szövetség kapitányi posztjára
Balzsay Károly, a férfi ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya tárgyal a Központi Sportiskolával, ám véglegesen még nem zárta ki annak lehetőségét, hogy benyújtja pályázatát a poszt újbóli elnyeréséért. A magyar szövetség (MÖSZ) keddi elnökségi ülésén Csötönyi Sándor elnök jelentette be, hogy a tisztséget 2004 óta betöltő szakember nem a nemzeti csapat élén képzeli el jövőjét, hanem a KSI edzőjeként. Balzsay ezt az ülésen nem cáfolta, ám mint később az MTI-nek elmondta, a helyzet nem ennyire egyértelmű. Balzsay irányításával a 2005-ös világbajnokságon egy ezüst-, a 2006-os Európa-bajnokságon két bronz-, míg az idei kontinensviadalon egy ezüst- és három bronzérmet szerzett a válogatott.
2008.12.02. 15:31
 
 
Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács támogatja a főbírójelöltet
Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) keddi ülésén a tagok többsége támogatta Sólyom László köztársasági elnök jelöltjét, Havasiné Orbán Máriát a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjára - erősítette meg a testület közleményben az MTI értesülését. Az OIT közleményében azt írta: 7:6 arányban támogatták a testület tagjai a titkos szavazáson Havasiné Orbán Máriát. A döntésről Fazekas Sándor, az OIT elnökhelyettese a köztársasági elnököt és az Országgyűlés elnökét levélben tájékoztatta. Sólyom László köztársasági elnök a múlt héten mutatta be főbírójelöltjét, Havasiné Orbán Máriát.
2008.12.02. 15:30
 
 
Sólyom: válság idején az egyházakra még nagyobb szükség van
Az emberekben még nem tudatosult a Magyarországot is érintő nemzetközi gazdasági válság mértéke, ezért az egyház karitatív tevékenységére az eddiginél is nagyobb szükség lesz - jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök újságírók előtt kedden, mielőtt hivatalában magyarországi és határon túli magyar egyházi méltóságokat fogadott. A gazdasági válság idején lelki támaszra is szükség lesz, hogy azoknak, akik erre rászorulnak, segítsenek a helyzet feldolgozásában - mondta az államfő. Sólyom László hozzátette, hogy ha nem történik strukturális változás a gazdaság területén és a lelkekben, akkor "hosszú és lassú vergődés vár az országra".
2008.12.02. 15:09
 
Fitch: Lettországnak nagyobb pénzügyi csomagra lesz szüksége
Lettországnak kvóta- és GDP-arányosan sokkal nagyobb külső finanszírozási csomagra lesz szüksége a súlyos gazdasági és pénzügyi válság kockázatának csökkentésére, mint amilyenben Magyarország részesült, áll a Fitch Ratings kedden Londonban kiadott elemzésében, amely szerint a hitelminősítő elégtelen mértékű külső segítség nélkül befektetési szint alá fogja süllyeszteni a balti köztársaság adósbesorolását. A hitelminősítő átfogó elemzése három forgatókönyvet állít fel. A derűlátó szerint a lett gazdaság teljes külső finanszírozási igénye 2009-ben 3,425 milliárd euró lesz, az alapeseti forgatókönyv szerint 5,955 milliárd euró, a borúlátó forgatókönyv alapján azonban 13,493 milliárd euró.
2008.12.02. 15:00
 
 
Lezárult a MÁV Cargo privatizációs folyamata
Lezárult a MÁV Cargo privatizációs folyamata, a Rail Cargo Ausztria (RCA) a vételárat átutalta a MÁV Zrt.-nek, a részvények a vevőhöz kerültek - mondta Heinczinger István, a MÁV Zrt. vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Friedrich Macher, a Rail Cargo Ausztria igazgatótanácsának szóvivője kiemelte: a tranzakcióval Közép-Kelet-Európa első számú vasúti árufuvarozójává váltak, Európában pedig az első három nagy vasúti árufuvarozó cég között vannak.
2008.12.02. 14:13
 
 
Orbán: Magyarországnak van a legrosszabb kormánya Európában
Orbán Viktor szerint európai összehasonlításban Magyarországnak van a legrosszabb kormánya, amely döntéseivel súlyosbítja a válságot, és egyik héten az SZDSZ-t, másik héten az MDF-et vásárolja meg a parlamenti szavazáskor; a Fidesz elnöke erről azt követően beszélt, hogy kedden találkozott a Reformszövetség vezetőivel. Orbán Viktor úgy fogalmazott: azért nem látszik a fény az alagút végén, mert a többi európai országgal ellentétben "mi nem alagútban vagyunk, hanem gödörben", és azért tart az ország ott, ahol, mert európai összehasonlításban a legrosszabb kormánya van Magyarországnak.
2008.12.02. 14:01
 
 
Gyenesei: három változat a Sportkórház működtetésére
Az Országos Sportegészségügyi Intézet jövőbeni működtetésére immár három változat létezik - jelentette ki Gyenesei István sportügyekért felelős önkormányzati miniszter kedden, az Országgyűlés sport és turisztikai bizottsága előtti meghallgatásán. Az első, hogy egy általános kórházzal együtt, magántőke bevonásával jelenlegi helyén, az Alkotás úton épüljön fel. A második, hogy ugyanott mindez a Semmelweiss Egyetem keretein belül, állami finanszírozással valósuljon meg, csakhogy ehhez a Pénzügyminisztériumnál nincs meg a forrás. A harmadik verzió pedig, hogy a sportegészségügyi központ más helyszínre, az Állami Egészségügyi Központhoz kerüljön.
2008.12.02. 13:32
 
 
2009 a gorilla éve
Hétfőn megkezdődött a gorilla éve: az ENSZ által indított kezdeményezés a betegségek, erdőirtás és orvvadászat által fenyegetett főemlős megmentését tűzte ki céljául. A gorillákat leginkább az ebola, az erdőirtás és az élőhelyek közelében dúló fegyveres konfliktusok fenyegetik, de számos orvvadász is gyilkolja őket húsukért, illetve a feketepiacon jól eladható kölykökért. Egy augusztusban kiadott jelentés szerint a főemlősök 634 fajának és alfajának fele került a kihalás szélére az emberi tevékenységek következtében. A legrosszabb a helyzet Ázsiában: az itt élő főemlősök 70 százaléka szerepel a legveszélyeztetettebb fajok nemzetközi vörös listáján.
2008.12.02. 13:30
 
 
Századvég-Forsense: a többség támogatja a 13. havi nyugdíj maximalizálását
Az emberek döntő része támogatja az állami vállalatok vezetőit érintő jutalom csökkentését, valamint a közszférában dolgozók jutalmának és a 13. havi nyugdíjnak a maximalizálását - olvasható a Századvég és a Forsense felmérésében. A közvélemény-kutatás összegzése szerint a megkérdezettek ugyanakkor nagymértékben megosztottak a közszférában dolgozók 13. havi illetékének megvonásával és az őket érintő bérbefagyasztással kapcsolatban. A válaszadók kétharmada hallott olyan, a lakosságot közvetlenül érintő kormányzati intézkedéstervről, amely a válság negatív hatásait igyekszik mérsékelni.
2008.12.02. 13:09
 
 
Bevásárlókocsi-mosók amerikai szupermarketekben
Bevásárlókocsi-mosókat állítottak üzembe amerikai szupermarketekben higiéniai célból. A kocsik tökéletes fertőtlenítésére szolgáló újdonság eddig az Egyesült Államok 20 üzletközpontjában működik. A berendezések amolyan minikocsimosók, amelyekben az áthaladó bevásárlókocsikat peroxidoldattal permetezik le. Az eljárást minden használat, minden vevő után megismétlik; a kórokozók 99 százaléka, köztük az E. coli és a szalmonella baktérium garantáltan elpusztul. Az Egyesült Államok bevásárlóközpontjaiban már általánosan elterjedt a bejáratnál téphető, ingyenes fertőtlenítő kendő használata, amellyel a vásárlók letörölhetik a kocsik fogantyúját.
2008.12.02. 12:24
 
 
Nő a lakásrezsi-támogatások összege Budapesten
A havi és a téli fővárosi kiegészítő lakásrezsi-támogatások összegének jövő évi emelését támogatta a Főpolgármesteri Kabinet - közölte a Városháza kommunikációs igazgatója. A Fővárosi Közgyűlés jövő heti ülésére benyújtandó javaslat szerint a távhőszolgáltatás esetében május és december között megmarad a 2.500 forintos támogatás, június és november között pedig a 800 forintos kompenzáció. Január és április között az eddigi 4.000-ről 4.500 forintra emelkedik a havi kompenzáció, így ez háztartásonként évi 27.800 forintra nő. A téli kiegészítő támogatás 16.000 forintra emelkedik háztartásonként. Így a távhőszolgáltatási díj utáni kompenzációra jogosultak összességében évi 43.800 forint támogatásban részesülnek.
2008.12.02. 12:06
 
 
Jelentősen nőtt az eladott autópálya-matricák száma
Novemberig az eladott autópálya-matricák darabszáma és a realizált árbevétel is jelentős mértékben növekedett az előző év hasonló időszakához képest az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) értékesítési mutatói szerint. Az idei év első tizenegy hónapjában az elmúlt esztendő hasonló időszakával összehasonlítva a járművezetők összességében mintegy 12 százalékkal több úthasználati jogosultságot (e-matricát) vásároltak, ami 10 százalékos bevétel többletet eredményezett az ÁAK Zrt. számára. Ez a 2007-es 44,3 milliárd forinttal szemben 2008-ban közel 48,7 milliárd forintos bruttó összeget jelent.
2008.12.02. 11:57
 
 
Nem változott a BKV-tarifák emeléséről szóló javaslat
Kilencezer forint lesz a vasúton és a Volán-járatokon is használható dolgozói havibérlet ára a BKV-nál, és megszűnik a drágább éjszakai jegy; egyebek mellett ezeket is tartalmazza a jövő héten a Fővárosi Közgyűlés elé kerülő javaslat. Nyáry Krisztián, a Városháza kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a BKV-tarifák átlagosan 7,9 százalékos emeléséről szóló javaslat nem változott. Az igazgató tájékoztatása szerint a tanuló-, nyugdíjas- és a kismamabérletek ára a város vezetőinek javaslata szerint 3550 forint lenne. Újdonságként jelenik meg a 27.000 forintos negyedéves bérlet, amely száz napig lesz érvényes, így az utas tíz százalékot megtakaríthat az árból.
2008.12.02. 11:37
 
 
Az Európai Befektetési Bank jövőre 30 százalékkal több hitelt nyújt
Az Európai Unió hitelintézete, az Európai Befektetési Bank (EIB) jövőre és 2010-ben 30 százalékkal növeli hitelnyújtását, hogy megfelelően támogathassa a kisebb vállalkozásokat, illetve azért, hogy az unió tagországai teljesíthessék a környezetvédelemmel összefüggő céljaikat - fejtette ki Philippe Maystadt, az EIB vezetője a De Tijd nevű belga lapnak adott nyilatkozatában. Maystadt a hitelnyújtásnak az idei évi 48 milliárd euróról jövőre 63 milliárd euróra történő növelését jelentős kihívásnak tekinti. Az EIB a köbvetkező négy évben 30 milliárd eurót bocsát a kereskedelmi bankokon keresztül a kisebb vállalkozások rendelkezésére.
2008.12.02. 11:25
 
 
Másodszor is halálra ítélték "Vegyi Alit"
Másodszor is halálra ítélték Irakban a "Vegyi Ali" néven ismert Ali Haszán al-Madzsidot, Szaddám Huszein egykori diktátor unokatestvérét. A bagdadi "zöld zónában" székelő iraki legfelsőbb büntető bíróság kedden az 1991-es síita felkelés leverésében játszott szerepéért ítélte el őt. Ugyancsak halálbüntetéssel sújtották Abdel Gáni Abdel Gafúrt, aki a kormányzó Báász párt vezetője volt Irak déli részén a felkelés idején. "Vegyi Alit" 2007. júniusában már halálra ítélték egyszer, miután bűnösnek találták 182 ezer iraki kurd 1980-as évekbeli lemészárlásában.
2008.12.02. 11:23
 
 
Február 1-jétől vásárolhatnak telket a külföldiek Horvátországban
Horvátországban február 1-jétől vásárolhatnak telkeket a külföldiek az Európai Unióval kötött megállapodás értelmében. A horvát parlament decemberben oldja fel a vonatkozó tilalmat, de a döntést az uniós tagságra pályázó országban formalitásnak tekintik. Horvátország Albánia mellett az egyedüli Földközi-tengeri ország, amely akadályokat gördített a külföldiek földszerzése elé, igaz a rendelkezéseket sokan strómannok segítségével vagy saját cégek alapításával játszották ki. Becslések szerint mintegy 30 ezren szerezhettek ily módon telkeket, és élnek bizonytalanságban amiatt, hogy a hatóságok a jogilag rendezetlen helyzetben esetleg megtagadják az építési engedélyek kiadását.
2008.12.02. 11:15
 
 
Forma-1: január 16-án Angliában mutatják be az új Ezüst Nyilat
Angliában mutatják be jövőre a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton új McLaren-Mercedesét. Az angol-német istálló az elmúlt idény előtt Stuttgartban ismertette meg a nyilvánossággal azt a kocsit, amellyel a brit pilóta minden idők legfiatalabb világbajnoka lett. A következő szezonra készült Ezüst Nyilat Hamilton és csapattársa, a finn Heikki Kovalainen január 16-án Wokingban mutatja be, a McLaren székhelyén.
2008.12.02. 11:15
 
 
A szociáldemokrata-konzervatív szövetség nyert Romániában
A végleges hivatalos eredmények szerint is a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Konzervatív Párt (PC) alkotta választási szövetség szerezte a legtöbb a szavazatot a romániai parlamenti választásokon. Az országos választási iroda keddi bejelentése szerint a PSD-PC a képviselőházi helyekre adott voksok 33,09 százalékát szerezte meg. Alig marad el mögötte a a Demokrata-Liberális Párt (PDL), amely 32,36 százalékot mondhat magáénak. Maradt a harmadik helyen a Nemzeti Liberális Párt (PNL) 18,57 százalékkal, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) pedig a negyedik helyet foglalta el 6,17 százalékkal.
2008.12.02. 11:05
 
 
Sisakos kaméleonok jöttek a világra a Miskolci Állatkertben
Egy hét leforgása alatt hat kis sisakos kaméleon (Chamaeleo calyptratus) kelt ki a Miskolci Állatkertben, a június utolsó napjaiban lerakott mintegy 50 tojásból öt hónap után bújtak elő a körülbelül négycentis apróságok - tájékoztatta az MTI-t a Miskolci Állatkert és Kultúrpark kedden. A kis kaméleonok az első perctől kezdve biztosan kapaszkodnak az ágakon apró lábacskáikkal és vékony farkukkal, amelyet mint ötödik végtagot használnak. Jelenleg két tojás van még a keltetőben, amelyekből remélhetőleg hamarosan szintén előbújnak a kis kaméleonok, a többi tojás terméketlennek bizonyult. Az újszülötteket hétvégenként az oktatóteremben az állatkert látogatói is megtekinthetik.
2008.12.02. 10:45
 
 
2010-ben Budapest rendezi a junior birkózó-vb-t
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) végrehajtó bizottsága Budapestnek ítélte a 2010-es junior világbajnokság rendezését. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a vb-re - melyen mindhárom szakág (kötöttfogás, szabadfogás, női) versenyeit lebonyolítják - július 20. és 25. között kerül sor. A világbajnokság ideje alatt szintén a magyar fővárosban tartják majd meg a FILA kongresszusát, amit általában a felnőtt vb helyszínén szoktak megrendezni. Magyarország legutóbb 1994-ben adott otthont junior birkózó-világbajnokságnak, akkor a kötött- és szabadfogás számára.
2008.12.02. 10:28
 
 
A nagykövet szerint a Thaiföldön rekedt magyarok fele már hazatért
A Thaiföldön rekedt és a bangkoki nagykövetségen bejelentkező magyarok közel felének már sikerült hazautaznia - közölte Balogh András nagykövet. A diplomata elmondta, hogy a magyar képviseletet több mint száz magyar állampolgár kereste fel. Körülbelül a felüknek sikerült olyan tanácsokat adni, vagy olyan légitársaságokkal összehozni őket, hogy annak eredményeképpen elutazhattak. Vannak azonban olyanok, akiknek eddig nem volt szerencséjük a légitársaságokkal. Ezeknek a magyaroknak a képviselet megadta azoknak a szállodáknak a névsorát, ahova mehetnek.
2008.12.02. 10:27
 
 
Véres Mária itala: 75 éves a Bloody Mary koktél
Hetvenöt éve, 1933-ban keverték az első Bloody Mary koktélt. Az ital New Yorkban született, alkotója a hagyomány szerint egy francia származású kocsmáros. Legfőbb összetevői a vodka, a paradicsomlé, a tabasco paprikaszósz és a worcestershire szósz. A koktél születési neve Red Snapper. Mai elnevezését valószínűleg I. Mária XVI. századi angol uralkodóról kapta, aki különös kegyetlenséggel próbálta helyreállítani a katolikus egyház uralmát országában, és a Véres Mária (Bloody Mary) gúnynevet ragasztották rá. Az ital 75. születésnapját kedden ünneplik a Times Square-en, a környékbeli kocsmákban pedig egész nap az 1933-as áron kínálják.
2008.12.02. 10:03
 
 
Letette a hivatali esküt az új osztrák nagykoalíciós kormány
Letette a hivatali esküt kedd délelőtt a Werner Faymann szociáldemokrata kancellár vezette új osztrák nagykoalíciós kormány. A beiktatási ceremónia a Hofburgban, a Mária Terézia nevét viselő teremben zajlott le, ahol Heinz Fischer köztársasági elnök ünnepélyesen kinevezte a kabinet tagjait. Az eskütételt követően a minisztertanács megtartotta első, alakuló ülését. Az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) és az Osztrák Néppárt (ÖVP) alkotta új kormány hatvanöt nappal a szeptember végi, előre hozott parlamenti választás után lépett hivatalba. Az előző, 2007 januárjában létrejött piros-fekete szövetség másfél évi, belső vitákkal és széthúzással terhelt kormányzás után a nyáron bomlott fel.
2008.12.02. 09:52
 
 
A Főpolgármesteri Kabinet az elektronikus BKV-jegyről tárgyalt
Első olvasatban tárgyalt a Főpolgármesteri Kabinet a BKV elektronikus jegyrendszerének bevezetési lehetőségéről, a város vezetése rövidesen ismét foglalkozik a kérdéssel - közölte a Városház kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián kifejtette, hogy a BKV vezetésének új javaslata szerint az elektronikus jegyrendszer kiépítése először a BKV szolgáltatási területén, a metrókon és a HÉV-járatokon történne meg. Ebben az időszakban az elektronikus kártya és a papíralapú jegyek használata még párhuzamosan működne. Második lépésben a villamos-, a busz- és a trolibuszjáratokon vezetnék be a rendszert.
2008.12.02. 09:26
 
 
Lance Armstrong indul a 2009-es Tour de France-on
Véget értek a találgatások: Lance Armstrong indul a jövő évi Tour de France kerékpáros körversenyen. Ezt az amerikai bringás szóvivője közölte. A rekorderként hétszeres Tour-győztes Armstrong három év kihagyás után idén jelezte: visszatér, de az egészen mostanáig nem volt biztos, hogy vállalja a jövő évi franciaországi viadalt, ugyanis nem felhőtlen a viszonya az őt doppingolással vádoló francia szervezőkkel, újságírókkal és szurkolókkal. A 37 esztendős legendás kerékpáros a rák elleni küzdelemmel indokolta visszatérését. Azt már korábban bejelentette, hogy pályafutása során először indul a Giro d'Italián. Az olaszországi viadalt 2009 májusában tartják, a Tourra júliusban kerül sor.
2008.12.02. 08:11
 
 
Szappanbuborék-fújatás garázdaság ellen
Meglelték a garázdaság elleni csodafegyvert egy brit városban: szappanbuborékokat fújatnak a kocsmából kilépő részegekkel. Az ötlet gazdái remélik, hogy így nem ököllel esnek egymásnak - meg a környék kirakatainak - az ittas legények, hanem legfeljebb buborékokkal. A fúvókákat - amelyek kétfunkciósak, mert tollak is - rendőrök osztják decemberben a "rászorulóknak" Bolton városában. Az utóbbi időben igen változatos gondoskodási ötleteik vannak a brit városoknak. A múlt héten Torbey városa például azzal állt elő, hogy gumipapucsokat osztat rendőreivel az éjszakai utcákon tűsarkú cipőkben hazatántorgó részeg nőknek testi épségük védelmében, azaz elesés ellen.
2008.12.02. 07:47
 
 
Ma folytatódik a költségvetés vitája
Az Országgyűlés ma újra megnyitja a 2009-es költségvetés részletes vitáját. Az újra megnyitott részletes vitát két részletben folytatják le a képviselők. Délelőtt ötórás időkeretben, televíziós közvetítés mellett vitatkoznak a frakciók a büdzséről, ezt követően más törvények részletes vitáját kezdik el. Este folytatódik a költségvetés vitája, időkeret és televíziós közvetítés nélkül. A fő számok elfogadása után most már csak fejezeteken belüli átcsoportosításokra van lehetőség a büdzsében.
2008.12.02. 07:42
 
 
Karácsonyfadíszek rénszarvasból
Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bőréből. Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Előbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik. Az újdonság egy állatkertnek köszönhető Illinois államban. "Bűvös rénszarvas gyémántdísznek" hívja az állatkert kereskedelmi igazgatónője a terméket, melynek darabja 5 dollárba - bő ezer forintba - kerül az állatkert ajándékboltjában.
2008.12.02. 07:39
 
 
ING: nem várható globális depresszió
A jelenlegi gazdasági válság várhatóan nem fordul át globális depresszióba, sőt, az általános visszaesés ellenére jó néhány olyan iparág létezik, amely vonzó befektetési lehetőséget kínál - ez a fő megállapítása az ING Investment Management 2009-es makrogazdasági kilátásokat vizsgáló, legújabb elemzésének. A vagyonkezelő cég szakemberei szerint a pénzpiaci döntéshozók (kormányok és jegybankok) várhatóan csillapítani fogják a pénzügyi válság reálgazdaságra gyakorolt negatív hatását. Az elkövetkező időszakot leginkább a kamatvágások és az alacsonyabb inflációs várakozások jellemzik majd, ami hosszú távon az államkötvények hozamainak csökkenését eredményezi.
2008.12.02. 07:35
 
 
Tanácskozást kezdenek Brüsszelben a NATO-külügyminiszterek
Kétnapos tanácskozást kezdenek kedden Brüsszelben a NATO-országok külügyminiszterei. A délután kezdődő hivatalos ülést közös ebéd előzi meg több mediterrán állam - Izrael és számos arab ország - külügyminiszterének részvételével. Az Észak-atlanti Tanács keddi napirendjén a NATO Ukrajnához, Grúziához, illetve Oroszországhoz fűződő kapcsolatainak kérdésköre szerepel. Szerdán az észak-atlanti szervezet jelenlegi műveletei - Afganisztán, Koszovó, valamint az Afrika szarva körüli tengeri térség kalózai elleni fellépés - szerepelnek a napirenden, majd ülést tart a NATO-ukrán és a NATO-grúz vegyes bizottság.
2008.12.02. 07:30
 
 
Világgazdaság: Csökkenhet az újságok mérete
Egyelőre nem lesz kisebb a címke a majonézes flakonon, a könyvesboltok ajtajára sem kerül lakat, csupán néhány napilap, illetve magazin mérete és terjedelme változik a közeljövőben - írta a keddi Világgazdaság. A lap szerint az évtizedes rekordokat döntögető papírár még nem érezteti a hatását, sem a nyomdák, sem a lapkiadók nem terveznek radikális intézkedéseket a növekvő költségek ellensúlyozására. Noha az évente 650-700 tonna papírt felhasználó nyomdaipari vállalkozásokat súlyosan érinti az alapanyagár-változás, a feszesebb költséggazdálkodást a lakossággal nem akarják éreztetni.
2008.12.02. 07:26
 
 
Cristiano Ronaldo nyerte az Aranylabdát
Cristiano Ronaldo, az angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Manchester United portugál játékosa nyerte el idén az Aranylabdát, a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését. Az Európa legjobbjának járó díjról döntő szavazást a francia France Football című lap szervezi, világszerte összesen 96 újságíró voksai döntöttek. A 23 éves klasszis támadó 446 ponttal fölényesen végzett az élen, megelőzve a Barcelona argentin futballistáját, Lionel Messit (281) és az FC Liverpool, valamint az Európa-bajnok spanyol válogatott csatárát, Fernando Torrest (179). A 2007/08-as idényben összesen 42 gólt szerzett Ronaldo Eusebio és Luis Figo után a harmadik portugál labdarúgó, aki kiérdemelte az elismerést.
2008.12.02. 07:20
 
 
Uniós egyezség született az új autók gázkibocsátásról
Megállapodtak az Európai Unió tagországai és intézményei hétfőn arról, hogy 2015-re az EU-ban újonnan gyártott autók széndioxid-kibocsátása nem haladhatja meg kilométerenként a 130 grammot. Az egyezmény némi visszalépést jelent az Európai Bizottság eredeti terveihez képest, amelyek szerint már 2012-től el kellett volna érni ezt az arányt. Környezetvédő szervezetek emiatt már előre bírálták az uniós döntéshozókat. Sajtóértesülések szerint elsősorban a befolyásos német autógyártó cégek járták ki az eredeti javaslat enyhítését. 2005-ben kilométerenként 159 gramm volt az EU-ban az új autók széndioxid-kibocsátása.
2008.12.02. 07:09
 
 
A thaiföldi alkotmánybíróság feloszlatott három kormánypártot
A thaiföldi alkotmánybíróság elrendelte három kormányzó párt feloszlatását, miután bűnösnek találta őket választási csalásokban, de a kormánypártok bejelentették, hogy új kormánykoalíciót hoznak létre. Az alkotmánybíróság feloszlatta a legnagyobb kormánypártot, a Népi Erő Pártját (PPP), és öt évre eltiltotta a politikai szerepvállalástól Szomcsai Vongszavat kormányfőt, továbbá a pártvezetés 36 tagját. A taláros testület emellett elrendelte a kormánykoalíció második legnagyobb tömörülése, a Csart Thai, valamint egy kisebb kormánypárt, a Macsima Thipataja feloszlatását is, és ezeknek vezetőit is öt évre eltiltotta a politikai életben való részvételtől.
2008.12.02. 07:02
 
 
A FED elnöke szerint lehetséges a további kamatcsökkentés
Keresztülvihetőnek tartotta a további kamatcsökkentést Ben Bernanke Fed elnök hétfőn texasi üzletemberek előtt mondott beszédében. Mindamellett figyelmeztetett: behatároltak a kamatcsökkentésnek az élénkítő hatásai az amerikai gazdaságra, amely Bernanke szerint még jövőre is gyengélkedni fog. A Fed irányadó kamata jelenleg 1 százalék - ilyen alacsony kamatszintre az elmúlt fél évszázadban csak egyszer volt példa - s elemzők arra számítanak, hogy a Fed következő, december 15-16-án tartandó kamatdöntő ülésén ismét a kamat csökkentéséről fognak határozni.
2008.12.01. 21:44
 
 
MSZP: Gyurcsány Ferenc konzultál az EP-listáról
Az MSZP európai parlamenti (EP) választási listájával kapcsolatos egyeztetéseket Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke folytatja le - mondta hétfő este Nyakó István, az MSZP szóvivője, aki szerint pártja aktív kampányra készül. A pártelnök az Európai Szocialisták Pártja és annak parlamenti frakciója vezetőivel is fog konzultálni a választási lista összeállításáról, illetve az MSZP delegációvezetőjének a véleményét is kikéri - közölte a szóvivő azt követően, hogy a párt országos elnöksége az EP-listával kapcsolatos feladatokról tárgyalt. A politikus elmondta, hogy a választmány az elnökség javaslata alapján, az elnökséggel közösen terjeszti a párt március végi kongresszusa elé a választási listát.
2008.12.01. 21:12
 
 
Amerika gazdasága "hivatalosan" is recesszióban van
Az Egyesült Államok gazdasága már "hivatalosan" is recesszióban van; a gazdasági ciklusokat értékelő Nemzeti Gazdasági Kutatóiroda (NBER) megállapította: az amerikai gazdaság 2007 decembere óta a recesszió állapotában van - közölte hétfőn a CNN hírtelevízió. A független, nem kormányzati szervezetként működő NBER aznapi közleménye szerint a gazdasági recesszió nagyjából egy éve tart. A nonprofit alapon működő, Cambridge-i (Massachusetts) székhelyű gazdaságkutató intézet azt is közölte, hogy utoljára 2001 márciusa és novembere között volt a gazdaság recesszióban.
2008.12.01. 19:37
 
 
Elfogadták a költségvetést megalapozó törvényeket
A parlament hétfőn - 208 igen és 168 nem szavazattal - elfogadta a jövő évi költségvetést megalapozó másfél tucatnyi törvényt módosító javaslatot, amelyben a 13. havi nyugdíj maximálása is szerepel. A nyugdíjtörvény a jövő évre 80 ezer forintban maximálja a 13. havi nyugdíjat, de azt is csak azok kaphatják, akik betöltötték a 62. életévüket. A módosítás kimondja, hogy 2010-től az éves költségvetésben szerepel majd a 13. havi nyugdíj maximális összege. Az államháztartási törvény (áht) módosítása a legnagyobb terjedelmű.
2008.12.01. 19:03
 
 
Az Országgyűlés elfogadta az adótörvény-módosításokat
Az Országgyűlés hétfőn 198 igen szavazattal, 181 ellenében megszavazta az adó- és járuléktörvények módosítását. A változás részeként a személyi jövedelemadó törvény úgy módosul, hogy az adókedvezmény kulcsa évi 3,4 millió forintig egységesen 30 százalék, de összesen évi 100 ezer forintot lehet ilyen címen leírni az adóból. Vagyoni típusú adó lesz a cégautó adója, amelynek összege 1600 köbcentiméter hengertérfogat alatt 7 ezer, afelett pedig 15 ezer forint évente. A parlamenti képviselők február 1-jétől 15 százalékos adót fizetnek költségtérítésük után, ugyanez vonatkozik a polgármesterekre és az önkormányzati képviselőkre is.
2008.12.01. 18:44
 
 
A Ford el akarja adni a Volvót
A Ford Motor szívesen megválna a Volvo személyautógyártól, hogy javítson pénzügyi helyzetén. Az amerikai autógyár hétfői közleménye szerint a svéd autógyár stratégiai átvilágítása néhány hónapot fog igénybe venni. Konkrét terveket egyelőre nem ismertetett az amerikai vállalatcsoport. A Ford vezérigazgatója, Alan Mulally közleményében azt emelte ki, hogy a vállalatot és az egész ágazatot sújtó nehézségek közepette áttekintik a lehetséges opciókat a Volvóval kapcsolatban. A Ford az új stratégia jegyében csak a saját márkájára kíván összpontosítani.
2008.12.01. 18:40
 
 
Nemzetbiztonsági tanácskozást hívott össze a pakisztáni kormányfő
Összehívta az ország politikai vezetőit Juszuf Raza Gilani pakisztáni kormányfő, hogy "nemzeti konszenzusos politikát" dolgozzanak ki Indiával kapcsolatban a két ország viszonyában a mumbai terrortámadások után kialakult feszültség közepette - közölte hétfőn a kormányfő szóvivője. A nemzetbiztonsági kérdésekkel foglalkozó konferenciát kedden tartják a politikusok részvételével. Pakisztán "barbár terrorcselekménynek" nevezte és elítélte a mumbai támadásokat, és tagadta, hogy állami szerveknek bármi közük lenne hozzájuk. A Fehér Ház hétfőn közölte, hogy folytatódik a vizsgálat a mumbai merényletek ügyében, s eddig nem találtak olyan jelet, amely a pakisztáni kormány érintettségére utalna.
2008.12.01. 17:45
 
 
Egyre több a HIV-fertőzött Magyarországon is
Kiállítás, előadások, ingyenes HIV-szűrés várta az érdeklődőket hétfőn a Gödör Klubban Budapesten az AIDS elleni világnap alkalmából tartott "Védd magad!" című rendezvényen. Havonta négyezren jelentkeznek HIV-szűrésre, a vizsgálat ingyenes és név nélkül történik. Ezt megelőzően mindenkinek javasolt egy tanácsadás, ahol őszintén el kell mondani, mi az oka, hogy felmerült a szűrővizsgálat elvégzésének fontossága. Ez alapján döntik el, hogy milyen típusú vizsgálatot kell elvégezni - mondta el Romcsek Kálmán, az Anonim AIDS Tanácsadó Szolgálat munkatársa.
2008.12.01. 17:37
 
 
F1: Briatore szerint csak nyerő autóval lehet megtartani Alonsót
Flavio Briatore, a Forma-1-es Renault csapatfőnöke szerint csak akkor tudja megtartani az istállónál Fernando Alonsót, ha egy győzelemre esélyes autóba ülteti be. "Az a célunk, hogy 2009-ben világbajnokságot nyerjünk, más út nincs a számunkra. Amennyiben nem leszünk sikeresek, a pilótáinkat sem tudjuk megtartani" - nyilatkozta Briatore az Auto Motor und Sport című magazinnak. A Renault-nál a következő idényben is a kétszeres világbajnok Alonso és brazil Nelson Piquet Jr. irányítja majd a versenyautókat.
2008.12.01. 17:22
 
Külön jelzést kell használniuk a jövőben a gyermekeket szállító járműveknek
Külön jelzést kell használniuk és biztonsági övvel kell rendelkezniük a jövőben a gyermekeket szállító járműveknek - mondta Puch László, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkára hétfőn az Országgyűlésben egy azonnali kérdésre válaszolva. Molnár Gyula (MSZP) azt kérdezte, van-e arra lehetőség, hogy a gyermekszállítás speciális szabályait kialakítsák? A kormány tervezi-e a jobbkezes utcák biztonságának felülvizsgálatát, a KRESZ-szabályok módosítását - tudakolta. A képviselő utalt arra, hogy múlt szerdán súlyos baleset történt a XI. kerületben egy gyermekeket szállító kisbusszal. Puch László államtitkár válaszában közölte: az új KRESZ-szabályok 2009. szeptember 1-től lépnek hatályba.
2008.12.01. 17:07
 
 
Hillary Clinton lesz Obama külügyminisztere
Korábbi vetélytársát, Hillary Clinton szenátort kérte fel külügyminiszterének Barack Obama, a védelmi miniszter Robert Gates marad - derült ki a megválasztott amerikai elnök hétfői bejelentéséből. Obama Chicagóban tett bejelentést nemzetbiztonsági kabinetjének tagjairól. Közölte azt is, hogy meg fogja újítani Amerika nemzetközi vezető szerepét George Bush nyolcévi elnöksége után. A CNN Hillary Clintonhoz közeli forrásokra hivatkozva azt közölte: a New York-i szenátor "izgatottan" várja új feladatát, amelyet "kötelességérzetből" vállal el. Gates az első olyan védelmi miniszter, aki egy új elnök hivatalba lépésével megtarthatja pozícióját.
2008.12.01. 16:51
 
 
Már idén kedvezőbbek lehetnek az örökösödési szabályok
Jövő január 1-je helyett, már az idén illetékmentessé válhat közvetlen családtagok esetében 20 millió forintig az öröklés, mivel egy erről szóló fideszes módosító javaslatot támogat a kormány, így az várhatóan többséget kap az adótörvények hétfői zárószavazásán. A fideszes Répássy Róbert zárószavazás előtt benyújtott módosító indítványában azt javasolja, hogy az örökösödési illetékre vonatkozó kedvezőbb szabályokat ne január elsejétől, hanem előbb, már a kihirdetés napjától alkalmazzák a folyamatban lévő, jogerősen még el nem bírált ügyekben, mert ez a jogbiztonság szempontjából helyesebb lenne. A fideszes politikus javaslatát az alkotmányügyi bizottság és a kormány is támogatja.
2008.12.01. 16:49
 
 
Cristiano Ronaldo lehet a harmadik portugál aranylabdás
A brit lapok szerint szinte százszázalékos biztonsággal megjósolható: kedden Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa kapja idén az Aranylabdát, a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését. Amennyiben a jóslat valósággá válik, Ronaldo lesz a harmadik portugál játékos, aki kiérdemli a magas elismerést. Portugáliából legutóbb 2000-ben Luis Figót, 1965-ben pedig Eusebiót ítélték meg a legjobbnak a France Football magazin által szervezett szavazáson. A 23 esztendős támadónak, aki tavaly második lett a voksoláson a brazil Kaká mögött, az idén meghatározó szerepe volt abban, hogy a Manchester United diadalmaskodott a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában.
2008.12.01. 16:44
 
 
Ismét Angela Merkel a Német Kereszténydemokrata Unió elnöke
Ismét Angela Merkelt választották hétfőn a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökévé. A párt stuttgarti kongresszusán a hivatalban lévő pártelnök - aki egyedüli jelöltként indult - a küldöttek szavazatainak 94,83 százalékát kapta. Az 54 éves Merkel 2000 óta a CDU elnöke, s azóta negyedszer választották újjá. Legutóbb két évvel ezelőtt Drezdában a voksok 93,06 százalékával erősítették meg a párt élén. A mostaninál több szavazatot Merkel csak 2000-ben kapott, amikor Essenben a szavazatok 95,94 százalékával első ízben választották meg a nagyobbik német konzervatív párt elnökének.
2008.12.01. 16:41
 
 
Emelkedett azok aránya, akik nem választanának a pártpalettáról
A Marketing Centrum pártok népszerűségét vizsgáló felmérése szerint augusztus vége óta huszonötről harmincöt százalékra emelkedett azok aránya, akik nem tudnak vagy nem kívánnak választani a pártpalettáról. A Fidesz továbbra is nagy fölénnyel előzi meg az MSZP-t; az MDF és az SZDSZ pedig a parlamenti bejutási küszöb alatt van. A kutatók szerint nagyon valószínűtlen, hogy a 25 százaléknyi bizonytalan voks döntő többsége végül is egy irányba dőljön el, ezzel együtt mégiscsak figyelemreméltó, hogy immáron majdnem akkora arányú a bizonytalanság, mint a két nagy párt várható támogatottsága közti különbség.
2008.12.01. 16:25
 
 
Fehér port tartalmazó levelet kapott két budapesti MSZP-iroda
Két fővárosi MSZP-iroda is fehér port tartalmazó borítékot kapott hétfőn - közölte az MSZP sajtóirodája az MTI-vel. A II. és a XVII. kerületi irodába érkezett fehér port tartalmazó boríték, amelyek feladója a "Magyar Felszabadítási Szervezet". A mellékelt levélben az áll, hogy amíg ki nem derül, "kik voltak 2006. október 23-án a rendőrruha alatt", addig továbbra is kapnak ilyen "meglepetéseket" a szocialisták - mondta sajtóiroda munkatársa. A sajtóiroda munkatársa azt közölte, hogy egyik levelet sem bontották fel, a párt megtette a feljelentést. Az eddig érkezett fehér por liszt vagy sütőpor volt - tette hozzá.
2008.12.01. 15:21
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223[2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista