2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Hillary Clinton kevesebbet fog keresni elődjénél
Hillary Clinton a januárban hivatalba lépő Obama-kormány külügyminisztereként kevesebbet fog keresni, mint elődje, Condoleezza Rice, azt is tudni lehet, hogy 4700 dollárral (csaknem 1 millió forinttal) lesz kisebb az éves fizetése. A washingtoni kongresszus csöndben határozatot fogadott el arról, hogy a New York-i szenátor évi 186 ezer 600 dolláros (37,3 millió forintos) fizetést fog kapni, szemben az amerikai diplomácia jelenlegi irányítójával, aki 191 ezer 300 dollárt (38,3 millió forintot) kap. Azért kellett külön határozatban "rendezni", vagyis tulajdonképpen csökkenteni a külügyminiszter fizetését, hogy ne merüljön fel alkotmányos akadálya Hillary Clinton kinevezésének.
2008.12.12. 08:58
 
 
Az ínyenc bálnák trükkjei
A kardszárnyú delfinek valóságos ínyencek: Észak-Amerika nyugati partjai előtt meghökkentő pontossággal derítik fel kedvenc eledelüket, a zsírban különösen gazdag királylazacot. Márpedig ezek a halak mostanra mindössze öt-tíz százalékát teszik ki a lazacállományoknak. A Hawaii Egyetem tengerbiológusai most utánajártak, hogyan képes megkülönböztetni a tengeri emlős a kiadós falatokat a kevésbé táplálóaktól - írta a Der Spiegel című német hetilap. Kísérletek során reprodukálták a kardszárnyú delfinek által a vadászat során kibocsátott ultrahanghullámokat, és összehasonlították a különböző lazacfajok által visszavert hangokat.
2008.12.12. 08:09
 
 
Meglepetésként érte a szlovákokat Gyurcsány hat pontja
A szlovák külügyminiszter meglepődött Gyurcsány Ferenc - később elutasított - hatpontos javaslatán, amit szerinte diplomáciai előkészítés nélkül tett le az asztalra a magyar miniszterelnök. Ján Kubis erről a Népszabadságban pénteken megjelent interjújában beszélt. A külügyminiszter Sólyom László államfő javaslataival kapcsolatban azt mondta: nincs szükség kisebbségi ombudsmanra és kisebbségi törvényre sem Szlovákiában. Szerinte nevetség tárgyává lett külföldön Magyarország és Szlovákia a két ország közötti vita miatt. Vannak vitás kérdések, nézeteltéréseink is, de ezeket az uniós tagországok között szokásos módszerekkel kell megtárgyalni - tette hozzá.
2008.12.12. 08:00
 
 
Nincs egyezség az amerikai kongresszusban az autógyáraknak nyújtandó hitelről
Összeomlottak a tárgyalások az amerikai szenátusban az autógyáraknak nyújtandó mentőcsomagról helyi idő szerint csütörtök éjjel. A marathoni egyeztetések vége előtt nem sokkal a kongresszusból olyan értesülés szivárogott ki, hogy egy demokrata és republikánus csoport már elvi megállapodásra jutott a csődközeli állapotba jutott detroiti autógyáraknak nyújtandó 14 milliárd dolláros szövetségi hitelről. Később viszont kiderült, hogy a felek nem tudtak megegyezni, mert az autóipari szakszervezet nem volt hajlandó elfogadni a bérek gyors csökkentésére vonatkozó republikánus követelést.
2008.12.12. 07:33
 
 
Géppisztolyt kapott a nagymama
Géppisztolyt kapott egy nagymama Nagy-Britanniában, ám nem a Mikulástól, még csak nem is családjától a születésnapjára, hanem a postától - tévedésből. A fegyvert a hölgy címéhez közeli rendőrkapitányságra kellett volna kézbesíteni, ám a fegyverelosztó rossz irányítószámot írt a csomagra. A nagymama ugyanakkor várt egy csomagot, csak éppen lószerszámot tartalmazót, így gyanútlanul átvette a küldeményt, aztán, amikor kibontotta, elkerekedtek a szemei.
2008.12.12. 07:24
 
 
Plenáris ülést tart az Országos Érdekegyeztető Tanács
Plenáris ülést tart ma az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT), amely a bértárgyalások kilencedik fordulója lesz. A múlt heti ülésen a munkaadói oldal a havi minimálbérre 70 ezer forintos javaslatot tett, a szakszervezetek erre reagálva 75.500 forintra csökkentették korábbi 76.500 forintos javaslatukat. A szakmunkás bérminimum jelenlegi havi 86.500 forintos összegét megtartva, a munkaadói oldal azt kezdeményezi, hogy ezt a kezdő szakmunkások ugyanúgy kapják meg, mint a kétéves gyakorlattal rendelkezők. A munkáltatók - kimozdulva az oldal eddigi bérbefagyasztást szorgalmazó javaslatáról - 0-3 százalékos országos bérajánlást tettek.
2008.12.12. 07:20
 
 
Ferihegyi sztrájk: megtelt utasokkal a 2B terminál
Hosszú sorok alakultak ki péntek reggelre a ferihegyi repülőtéren, sokan a terminálokon éjszakáztak, a Lufthansa már törölte egyik járatát, és további járattörlésre, jelentős késésekre is számítani kell. Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője elmondta, hogy 22 induló és 21 érkező járat lesz délig, utóbbiak várhatóan időben szállnak le, az indulásoknál azonban jelentős csúszásokra kell számítani. A Malév még csütörtökön döntött arról, hogy hat pénteki járatát törli, csütörtökön összesen 13 járatát nem indította. A Budapest Airport honlapján (www.bud.hu) naprakész információkat közöl a járatokról és a várakozási időkről.
2008.12.12. 06:50
 
Feltehetően amerikai gépről kilőtt rakéta hét embert megölt Pakisztánban
Feltehetően egy amerikai pilóta nélküli repülőgépről kilőtt rakéta megölt hét fegyverest csütörtökön az al-Kaida erősségének tartott pakisztáni Dél-Vazirisztán tartományban - közölt két pakisztáni hírszerző illetékes. Egyikőjük elmondta, hogy vélhetően külföldiek is vannak a halottak között, de az állampolgárságukat nem közölte. A rakéta egy vallási iskola közelében lévő házba csapott bele. Heten meghaltak - mondta az illetékes. Ez volt a második csapás, amelyet decemberben feltehetően amerikai pilóta nélküli repülőgéppel követtek el Pakisztán északi részén. Hasonló támadásban korábban hárman haltak meg Észak-Vazirisztánban.
2008.12.11. 20:43
 
 
Határozatlan idejű sztrájk lesz január 12-től a közszolgálatban
Határozatlan idejű közszolgálati sztrájkot hirdet 2009. január 12-től az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottság, amely erről csütörtöki, budapesti ülésén döntött. Ezt Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke közölte az MTI érdeklődésére. Az általános közszolgálati sztrájk célja, hogy a sztrájkbizottság kikényszerítse a kormánnyal tavaly februárban kötött megállapodás jövő évre vonatkozó részének betartását - mondta a szakszervezeti vezető. Kerpen Gábor hozzátette: az elmúlt időszak tárgyalásai bebizonyították, hogy van elmozdulási lehetőség a költségvetési sarokszámok között a követelések teljesítésére.
2008.12.11. 20:33
 
 
Női kézilabda Eb: nyolcadik a magyar csapat
Összesítésben a nyolcadik helyen végzett a magyar női kézilabda-válogatott a macedóniai Európa-bajnokságon, miután középdöntős csoportjában negyedik lett. Ez azután dőlt el, hogy az ukránok legyőzték a dánokat az ohridi csoportban. A másik csoportot a németek nyerték, miután nyertek a világbajnok, olimpiai és Európa-bajnoki második oroszok ellen. Eredmények: Középdöntő: I. csoport (Ohrid): Ukrajna-Dánia 30-25 (18-12), Spanyolország-Magyarország 23-21 (10-12).
2008.12.11. 20:02
 
 
Obama kijelölte egészségügy-miniszterét
Obama chicagói sajtóértekezletén bejelentette, hogy Tom Daschle-t, a szenátus egykori demokrata többségi frakcióvezetőjét választja egészségügy-miniszterévé. A leendő elnök azt mondta, hogy a volt dél-dakotai szenátor - aki egyik legközvetlenebb tanácsadója volt az elnökválasztási kampányban - az ország legelismertebb egészségügyi szakértői közé tartozik. Kifejtette, Daschle feladata az lesz, hogy rendbe tegye az egészségügyet, amit a volt szenátor a legnagyobb belpolitikai kihívásnak és szívügyének tekint. A Fehér Házban az egészségügyi reformok irányítására külön iroda alakul, amelynek munkáját Daschle fogja felügyelni. A volt szenátor a közelmúltban könyvben foglalta össze az amerikai egészségügyi ellátás javítására vonatkozó javaslatait.
2008.12.11. 19:00
 
 
Szabadon dönthetnek a kórházak a maradványból szétosztott pénzről
Szabadon dönthetnek az Egészségbiztosítási Alap maradványából szétosztott pénz felhasználásáról a juttatásban részesülő kórházak - közölte Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter csütörtökön Sopronban, hozzátéve: a kormány előző napi döntése alapján járó pénzeket még ebben a hónapban átutalják a kórházaknak. A kancelláriaminiszter az MTI-nek beszámolt arról, hogy a soproni Erzsébet kórház igazgató-főorvosával, Baranyai Tiborral folytatott megbeszélésein arra is kitért, hogy ez a kórház 136 millió forintot kap az Egészségbiztosítási Alap maradványából. Mint részletezte: a kormány által szétosztott 18 milliárd forintból 688 millió forint jut Győr-Moson-Sopron megye egészségügyi intézményeinek.
2008.12.11. 18:46
 
 
A Fehér Ház szerint megengedhetetlen az autógyárak bukása
A washingtoni Fehér Ház szerint megengedhetetlen az amerikai autógyárak bukása, a General Motors, a Chrysler és a Ford csődje következtében újabb 1 millió munkahely szűnne meg. Hasonlóképpen foglalt állást Barack Obama megválasztott elnök is. Dana Perino fehér házi szóvivő csütörtökön kijelentette: a jelenlegi gyenge gazdasági helyzet nem teszi lehetővé az autógyártók összeomlását. Perino arra hivatkozva szorgalmazta az autóiparnak nyújtandó szövetségi mentőcsomag szenátusi jóváhagyását, hogy 26 éve nem volt olyan magas az új munkanélküli segélyért folyamodók száma, mint a múlt héten.
2008.12.11. 17:45
 
 
Női kézilabda Eb: Spanyolország-Magyarország 23-21
Csoportjában csak a negyedik vagy ötödik helyen végez a magyar női kézilabda-válogatott, miután 23-21-re kikapott a spanyol csapattól a macedóniai Európa-bajnokság záró középdöntős fordulójában. Középdöntő, I. csoport (Ohrid): Spanyolország-Magyarország 23-21. A magyarok számára a csoport harmadik helye, a spanyoloknak pedig az elődöntőbe jutás volt a tét. A vereség azt jelenti, hogy a magyarok számára befejeződött az Eb, de a végső helyezés (8., 9. vagy 10. hely) csak később dől el.
2008.12.11. 17:44
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn ezüstérmes
Verrasztó Evelyn 2:07.93 perces új országos csúccsal ezüstérmet nyert 200 m vegyesen a rijekai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A Jövő SC 19 éves versenyzője a délelőtti előfutamban felállított, 2:08.51-es rekordját adta át a múltnak, ezzel ő lett a magyar küldöttség első éremszerzője. A számot az olasz Francesca Segat nyerte 2:07.03 perces Európa-csúccsal.
2008.12.11. 17:42
 
 
Kikerült az intenzív osztályról Törőcsik Mari
Elbocsátották az intenzív osztályról szerdán Törőcsik Marit. A Nemzet Színésze csütörtöktől egy rehabilitációs osztályon lábadozik, a karácsonyt lehet, hogy már otthon töltheti - mondta Gál János professzor, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében található intenzív terápiás klinika igazgatója a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztatón. Törőcsik Mari október 14-én került az intenzív terápiás klinikára, egy újraélesztést követően. Megérkezésekor a keringését és a légzését instabilnak találták, életveszélyes állapotban volt. Mivel az első hét napban mély kómában volt, a légzését és a keringését mesterségesen támogatták. Összesen 24 napon keresztül volt szükség arra, hogy az életfontosságú szervek működését géppel támogassák.
2008.12.11. 17:40
 
 
Posztumusz Arany Glóbusz-jelölést kapott Heath Ledger
Posztumusz Arany Glóbusz-jelölést kapott a januárban elhunyt Heath Ledger az utolsó Batman-film, A sötét lovag Joker szerepéért. A 28 évesen gyógyszer-túladagolásban meghalt színészt a legjobb férfi mellékszerepre jelölte csütörtökön a hollywoodi külföldi újságírók szövetsége (HFPA). Az Oscar előszobájának tekintett Arany Glóbusz várományosainak mezőnyében olyan sztárok vannak, mint Brad Pitt, Meryl Streep, Tom Cruise vagy Angelina Jolie. A díjkiosztó gálát január 11-én rendezik Beverly Hillsben.
2008.12.11. 17:34
 
 
Sztrájk Ferihegyen: a járatok 90 százaléka elindult csütörtökön
A 139 érkező járatból 17-et, 125 induló járatból összesen 15-öt kellett törölni a sztrájk miatt a ferihegyi repülőtéren - áll a légikikötőt működtető Budapest Airport (BA) kommunikációs igazgatójának csütörtök esti közleményében, amely szerint arra számítanak, hogy pénteken is a mostanihoz hasonló szolgáltatási színvonalon, folyamatosan üzemelni fog a reptér. "Néhány munkavállaló erőn felüli munkájának köszönhetően a ferihegyi repülőtér folyamatosan üzemelt az esti órákban is. A nap folyamán a Budapest Airport mintegy 10 ezer utast szolgált ki a 2B terminálon" - írja Szollár Domokos, aki megjegyzi: a repteret folyamatosan ellenőrző hatóságok semmi kivetnivalót nem találtak a működésben.
2008.12.11. 17:00
 
 
Egyes génjeink miatt eszünk többet a kelleténél
Az emberek többségénél meglévő gének okolhatók azért, hogy sokan vonzódnak az egészségtelen, magas zsír- és cukortartalmú ételekhez - derítették ki angol tudósok. A University of Dundee kutatói szerint a magasabb zsír- és cukortartalmú fogásokat kívánják azok, akik a zsírtömeg kialakulásáért és az elhízásért részben felelősnek tartott FTO génvariációit hordozzák, és ezért étkezésenként átlagosan 100 felesleges kalóriát fogyasztanak. Az FTO gént az emberek 63 százaléka hordozza - írja a BBC.
2008.12.11. 16:48
 
 
Obama magas népszerűségi mutatókkal vághat neki az elnökségnek
Magas népszerűségi mutatókkal vághat neki Barack Obama az amerikai elnökségnek - derült ki két friss, csütörtökön ismertetett felmérésből. A Wall Street Journal/NBC News közös kutatása szerint az amerikai felnőttek 73 százaléka pozitívan ítéli meg a leendő elnök eddigi előkészületeit, a hatalomátadással kapcsolatos magatartását. A The Wall Street Journal szerint a nagy támogatottsági érték egyszerre jó is, meg rossz is Obamának: biztos népszerűséggel foghat hozzá az általa hirdetett változtatásokhoz, viszont veszélyeket rejt magában az a hatalmas várakozás, hogy képes lesz kezelni a válságot és egyesíteni az országot.
2008.12.11. 16:37
 
 
Rotterdamból rajtol a 2010-es Tour de France
Rotterdamból rajtol a 2010-es Tour de France kerékpáros körverseny. A prológ megrendezése iránt Budapest is érdeklődött. Ez lesz a hatodik alkalom, hogy Hollandiából rajtol a világ legjelentősebb bringás viadala. Utoljára 1996-ban járt itt a Tour. A rotterdami prológ 9 km-es egyéni időfutam lesz július 3-án. A nyitónapi prológ, valamint az első szakasz rajtja iránt Budapest is érdeklődött, akárcsak Katar, Skócia, Kanada vagy Japán. Törzsök Zsolt, a magyar szövetség elnöke az MTI-nek elmondta: a szövetség korábbi vezetése és Budapest 2006-ban szándéknyilatkozatot juttatott el a Tour szervezőihez, de ezen kívül más érdemi lépés nem történt.
2008.12.11. 15:51
 
 
Zuschlag-per: a pártelnökök meghallgatását kezdeményezte az egyik ügyvéd
Sándor László ügyvéd, az ötödrendű vádlott védője a per csütörtöki tárgyalási napján indítványozta, hogy tanúként hallgassák ki a parlamenti pártok elnökeit, az ifjúsági ügyekkel is foglakozó volt minisztereket, valamint a főpolgármestert is, hogy a bíróság választ kapjon a magyarországi pártfinanszírozás rendszerére. Sándor László szerint Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Dávid Ibolya és Fodor Gábor, valamint az ifjúsági ügyekkel foglalkozó korábbi miniszterek - Deutsch Tamás, Jánosi György és Göncz Kinga - és Demszky Gábor tanúkénti meghallgatásával kell feltárnia a bíróságnak, hogy a jelenlegi jogszabályi környezetben milyen "álságos pártfinanszírozás" folyik Magyarországon.
2008.12.11. 15:46
 
 
Elérhető közelségbe került a klímavédelmi megállapodás az EU-csúcson
Elérhető közelségbe került az Európai Unió tagországai között a megállapodás a klímavédelmi és energiahatékonysági intézkedéscsomagról, és várhatóan pénteken meg is születik - vélték uniós diplomaták Brüsszelben az állam- és kormányfők találkozójának első munkaülését követően. A csütörtökön kezdődött csúcstalálkozó előtt még jelentősen eltértek a tagállamok álláspontjai a végrehajtás részleteiben, de az eszmecsere során sikerült ezeket közelíteni. Utóbbit este megerősítette Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök is, aki a találkozó előtt még a vétót sem tartotta kizártnak országa részéről, ha nemzeti érdekeit túlságosan sértő lenne a kompromisszumtervezet.
2008.12.11. 15:25
 
Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától
Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától, mert túl agresszív a hibajelölési szín - állítják ausztrál pszichológusok. Intelmüket már meg is fogadta az egyik ausztrál állam, Queensland, és oktatási minisztériuma vagy 30 iskolának eljuttatta "kímélettippkészletét", javasolt módosításait. Ezek között szerepel, hogy a tanárok a piros helyett más színt használjanak a dolgozatok és házi feladatok kijavításához, értékeléséhez. További ajánlatként szerepel, hogy a tanárok kérjenek elnézést a diákoktól, amikor szükséges. Az állam parlamentjében azért akadnak olyan képviselők, akik elmebajosnak tartják a piros tinta tilalmát.
2008.12.11. 14:45
 
 
Csáky Pál nem jelölteti magát az Európai Parlamentbe
Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke csütörtökön közölte, hogy nem fog szerepelni a párt európai parlamenti képviselő-jelöltjeinek listáján. Az MKP országos elnökségének döntése alapján Csáky nem távozik Brüsszelbe, hanem továbbra is otthonról fogja irányítani a pártot. Az MKP európai képviselői-jelöltjeiről szombaton dönt az országos elnökség. Sajtóinformációk szerint a listát Bauer Edit, jelenlegi EP-képviselő fogja vezetni.
2008.12.11. 14:34
 
 
420 millió forint bírságot szabtak ki a Csillagszóró II. ellenőrzés keretében
November 20. és december 6. között a hatóságok szakemberei több mint 11 ezer ellenőrzést hajtottak végre a Csillagszóró II. nevű fogyasztóvédelmi ellenőrzési program keretében, amelyek során 2.275 esetben mintegy 420 millió forint bírságot szabtak ki a jogsértő vállalkozásokra - mondta a kormányszóvivői tájékoztatón Kondorosi Ferenc. Az új rend és szabadság kormánybiztosa hozzátette, hogy a bírságok mellett közel 470 millió forint értékben szoftvereket, 16 millió forint értékben ruhákat és cipőket, 10 millió forint értékben CD-ket és DVD-ket foglaltak le a hatóságok szakemberei. Emellett közel 25 tonna élelmiszert vontak ki a forgalomból. Az akciósorozat január 4-ig tart.
2008.12.11. 14:30
 
 
A pápa a mohóságot okolja a pénzügyi válságért
A globális pénzügyi válság annak a magatartásnak az eredménye, amely rövid távú nyereségre törekszik a közjó rovására - mutatott rá csütörtökön a katolikus egyházfő. Éves békeüzenetében XVI. Benedek pápa rámutat: a pénzügyi rendszer legfontosabb szerepe az volna, hogy biztosítsa a hosszú távra szóló beruházásokat és ezáltal a tartós fejlődést. A pápa sajnálkozva állapítja meg: a dölyfösség azt eredményezi, hogy az aranyból épült házat sivatag és hanyatlás veszi körül. Ezzel a megfogalmazással azt a véleményét érzékeltette, hogy a szegények és a gazdagok közötti szakadék még a legfejlettebb országokban is tovább mélyült az utóbbi időben.
2008.12.11. 14:15
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn magyar csúccsal döntős
Verrasztó Evelyn országos csúccsal, a legjobb idővel került be a csütörtök délutáni döntőbe 200 m vegyesen a rijekai, rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján. A Jövő SC versenyzője a 27 fős mezőnyben remekelt a matinés selejtezőben, s a 2:08.51 perccel nem pusztán a leggyorsabbnak bizonyult, hanem jelentősen javított saját országos rekordján is. A régi csúcs 2:09.83 p volt, s ezt Verrasztó csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt, december 13-án, a debreceni Európa-bajnokságon úszta. Országos alapcsúcsot állított fel - eddig ilyet nem tartott nyilván a honi szövetség - a 4x50 méteres vegyesváltóban rajtoló Cseh László, Gyurta Dániel, Kovács Norbert, Takács Krisztián alkotta kvartett.
2008.12.11. 13:36
 
4 milliárd forintért kelt el a pápai húsgyár
Négymilliárd forintot meghaladó vételárért kelt el a két éve felszámolás alatt lévő Pápai Hús Zrt.; a már harmadszor kiírt pályázatra egy projektcég, a Pápai Hús Kft. jelentkezett és nyert, miután a kormány bankgaranciát vállalt a hitel 80 százalékára - tájékoztatta Varga Jenő felszámolóbiztos, a Vectigalis Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-t. Az összeg a vételáron túl a további működéshez szükséges forgóeszközök értékét és a fejlesztési hiteleket is magában foglalja - tette hozzá a felszámolóbiztos. Varga szerint hozzáértő és felelős tulajdonosi kör kezébe kerül a nagymúltú gyár.
2008.12.11. 13:05
 
 
Karácsonytól még könnyebben utazhatnak magyarok az Egyesült Államokba
Karácsonyig elkészül az amerikai elektronikus utasnyilvántartási rendszer (ESTA) magyar fordítása, így még könnyebben utazhatnak a magyarok az Egyesült Államokba - mondta April H. Foley amerikai nagykövet csütörtökön Budapesten. A diplomáciai vezető arról is beszélt, hogy elhagyja a budapesti nagyköveti posztot. A magyarok egy hónapja utazhatnak vízummentesen az Egyesült Államokba. Az új rendszer működik, eddig körülbelül 1500 magyar állampolgár jutott el Amerikába az ESTA használatával - mondta April H. Foley. A nagykövet az MTI kérdésére azt is hozzátette, hogy a rendszer magyar fordítása karácsonyig elkészül, az eredeti tervek szerint december 16-a lesz ez az időpont.
2008.12.11. 12:52
 
 
Az EU Izland tagsági kérelmére számít jövőre
Az Európai Unió számít arra az eshetőségre, hogy a jövő év elején Izland csatlakozási kérelmet ad be - közölte csütörtökön Brüsszelben Olli Rehn, az EU bővítési biztosa. Megfogalmazása szerint az EU legfőbb végrehajtó testülete, az Európai Bizottság "lelkileg felkészül" egy ilyen fejleményre. Mint hozzátette, Izland maga dönti el, mikor tesz meg ilyen lépést, de most "egyértelműen mozgás tapasztalható" Izlandon ebben a tekintetben.
2008.12.11. 12:30
 
A munkaügyi tárca 2013-ra megduplázná a távmunkában dolgozók arányát
A munkaügyi tárca tervei szerint 2013-ig megdupláznák a távmunkában dolgozók arányát, és a foglalkoztatottak jelenlegi 4-5 százalékáról ez 8-10 százalékra emelkedne - mondta Simon Gábor, a szaktárca államtitkára, a Távmunka Tanács elnöke sajtótájékoztatón Budapesten. Az államtitkár elmondta: öt olyan programot terveznek a közel jövőben, amelyek bővítik a távmunka elterjedését. Hozzátette: az elmúlt hat évben hat pályázat keretében mintegy 5000 embernek tették lehetővé a távmunkában való részvételt. A Fidesz szerint a munkaügyi tárca 2013-ig szóló távmunkaprogramja nem oldja meg a foglalkoztatás problémáját - mondta Bernáth Ildikó, az ellenzéki párt szakpolitikusa.
2008.12.11. 12:25
 
 
Fél százalékpontos kamatcsökkentés Svájcban
A Svájci Nemzeti Bank csütörtökön fél százalékponttal csökkentette irányadó kamatcélját: a svájci frankra számított, háromhónapos londoni bankközi kamatcélja (LIBOR) mostantól 0,00-1,00 százalék, az eddigi 0,50-1,50 százalék helyett. A svájci központi bank öt év után először október elején enyhített, a mértékadó központi bankok egyeztetett intézkedésekor, és azóta most negyedszer csökkentette irányadó kamatcélját. Két hónap alatt, a csütörtökivel együtt, 2,25 százalékpontot enyhített. "Ezzel az intézkedéssel csökkentjük a még hangsúlyosabb gazdasági romlás kockázatát", olvasható a döntés indoklásában. A bank előrejelzése szerint a svájci GDP jövőre 0,5-1 százalékkal csökkenhet, és az infláció sokkal kisebb lehet a korábban vártnál.
2008.12.11. 11:59
 
Keanu Reeves terápiával vészelte át a negyvenesek krízisét
A 44 éves Keanu Reeves pszichoterápiára járt, hogy túlélje a negyvenesek egzisztenciális krízisét - olvasható a német In Touch magazinban. "Ahogy az lenni szokott, átestem a negyvenedik születésnapomon. Olyan volt, mintha valaki felkattintott volna egy lámpát. Szükségem volt a terápiára, hogy ezt valahogy túléljem" - mondta a lapnak a kanadai filmsztár. A Wachowski fivérek Mátrix-trilógiájának népszerű Neója élete "újrakezdéséhez" házat vásárolt, hogy végre "gyökeret ereszthessen". Reeves elmondta, gyerekkorában sokat volt egyedül, és most menekül a magánytól. Szeretne családot és gyerekeket. Nyugodtabban kíván az életre tekinteni, ami számára azt jelenti, hogy próbál "nem anyagiasan gondolkodni", és kerülni fogja a hírességek partijait.
2008.12.11. 11:41
 
Egy hét múlva BKV-sztrájk, ha nem születik megegyezés
Jövő hét csütörtökön tartanák félnapos munkabeszüntetésüket a BKV sztrájkot jelentő szakszervezetei, ha addig, pontosabban december 15-ig nem sikerül megegyezni a cég vezetőségével. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője csütörtökön elmondta: érkeztek ugyan bíztató hírek arról, hogy a BKV vezetőségének sikerül forrásokat találnia a jelentős hiánnyal küzdő cég finanszírozására, de ha december 15-ig nem szolgálnak konkrétumokkal, akkor a sztrájkot megtartják. A szóvivő hangsúlyozta: 30 milliárd forint azonnali gyorssegélyre van szüksége a cégnek, hogy az idei és a következő évi tervezett hiányt pótolni tudják, és ne kerüljön veszélybe a BKV működése.
2008.12.11. 11:37
 
 
Kicsi a magyar lakosság egészségi kockázata az ír sertéshús miatt
Elhanyagolhatóan kicsi a magyar lakosság egészségi kockázata az írországi, dioxinnal szennyezett sertéshús miatt - közölte a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal (MÉBiH) csütörtökön az MTI-vel. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal szerint európai átlagban a fogyasztók napi sertéshús-bevitelének legfeljebb 10 százalékát teszi ki az Írországból származó sertéshús, Magyarországon azonban ennél is jóval alacsonyabb. Mivel nem zárható ki annak a lehetősége, hogy a magyarországi vállalatok is vásároltak a szennyezett termékekből, az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság fokozott készültség mellett ellenőrzi a potenciálisan érintett élelmiszerek körét.
2008.12.11. 11:33
 
 
A Fidesz név szerinti szavazást kezdeményez a 13. havi bér elvételéről
A Fidesz név szerinti szavazást kezdeményez a közszférában dolgozók 13. havi bérének elvételét tartalmazó indítványról, az ellenzéki párt ugyanis elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány 700-800 ezer családot nagyon nehéz helyzetbe hozzon - mondta Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatóján. A politikus brutális megszorításnak nevezte a 13. havi bér elvételét, ami szerinte "ordító igazságtalanság", mert a tanárok, az ápolók, a rendőrök vagy a tűzoltók nem tehetnek arról, hogy a kormány példátlanul nehéz helyzetbe hozta az országot. A közszférában dolgozók eddig is ugyanolyan jól dolgoztak, mint eddig, ezért megérdemlik a 13. havi bérüket, ami egyáltalán nem kegy, hanem törvény szerint jár nekik - hangsúlyozta.
2008.12.11. 11:30
 
 
Kártérítés kifizetését tervezik a tejbotrány után Kínában
Kártérítési rendszert készítettek elő Kínában a melaminnal szennyezett tejtermékektől meghalt vagy megbetegedett csecsemők családjainak kompenzálására - közölte a kínai Egészségügyi Minisztérium csütörtökön. Az egészségügyi tárca jelenleg a kompenzáció véglegesítéséhez szükséges kórtörténeteket és statisztikai adatokat ellenőrzi - mondta Mao Csün-an egészségügyi minisztériumi szóvivő, hozzátéve, hogy a részletekről csak a tervezet elfogadása után adhat felvilágosítást. A szóvivő kiemelte, hogy a tartományi kormányzatok jelentős összegeket fordítottak a kórházi ultrahang készülékek beszerzésére és a gyógykezelésekre, miután Kína-szerte több mint 22 millió gyermeket kellett kivizsgálni.
2008.12.11. 11:24
 
Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet egy bécsi színházban
Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet a bécsi Burgtheater színpadán, a hamburgi Thalia társulat vendégszereplésén. A drámában - Friedrich Schiller Stuart Máriájában - az egyik szereplőnek önkezével kell véget vetnie az életének -, ami majdnem be is következett. A figurát alakító 30 éves színész, Daniel Hoevels az előadás zárójelenetében begyakorolt mozdulattal metszette el a nyakát, abban a hiszemben, hogy a kés ugyanaz a színházi kellék, amelyet korábban is használt. De nem az volt, hanem egy valódi, éles vágószerszám. A vágást követően a színész nyakából spriccelni kezdett a vér, ő maga pedig - részben a sokk következményeként - összerogyott. A közönség fergeteges tapsviharban tört ki a "különleges hatás" láttán.
2008.12.11. 11:13
 
Tömegek menekülnek el Zimbabwéból a kolerajárvány miatt
Katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították a Dél-afrikai Köztársaság hatóságai az ország Zimbabwéval határos északkeleti régióját, ahová tömegesen menekülnek az emberek a szomszédos országból az egyre súlyosbodó kolerajárvány miatt. A rendelkezés Limpopo tartomány Vhembe körzetére vonatkozik - közölte csütörtökön a helyi tartományi kormányzat szóvivője. Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a kolera halálos áldozatainak száma már 800-hoz közelít Zimbabwéban. Robert Mugabe zimbabwei elnök eközben kijelentette: "már nincs kolerajárvány" az országban.
2008.12.11. 11:07
 
25 éven belül idén először csökken a kőolajfogyasztás
A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) csütörtökön megjelent, decemberi olajpiaci felmérése szerint a világ kőolajfogyasztása 25 éven belül először csökken az idén. A legújabb piaci információk birtokában az IEA most már csak átlagosan napi 85,8 millió hordóra becsüli a világ idei kőolajfogyasztását, napi 350 ezer hordóval kevesebbre, mint novemberben becsülte, és 0,2 százalékkal kevesebbre a tavalyi fogyasztásnál. Az IEA mostani becslése szerint a világ kőolajfogyasztása jövőre közel 0,6 százalékkal átlagosan napi 86,3 millió hordóra nőhet, feltéve, hogy beválik a Nemzetközi Valutaalap (IMF) jóslata, hogy jövőre a második félévben a világgazdaság már fokozatos javulásnak indul.
2008.12.11. 10:54
 
 
Pars Krisztián olimpiai ezüstérmes lett
Pars Krisztián ezüstérmessé lépett elő a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számában, miután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága csütörtökön kizárta a játékokról és megfosztotta érmeitől a pozitív doppingtesztet produkáló fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkijt és Ivan Tyihont, így módosult a sorrend - tájékoztatta az MTI-t Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. A két atléta fegyelmi büntetése nyomán a győztes szlovén Primoz Kozmus mögött a szombathelyi versenyző lett a második, a japán Murofusi Kodzsi pedig a harmadik.
2008.12.11. 10:40
 
A Toyota egy millióval kevesebb gépkocsit értékesíthet jövőre
A Toyota, a legnagyobb japán autóipari vállalat lapjelentések szerint jövő évi értékesítési célját több mint egy millió gépjárművel csökkentheti - értesült jól informált forrásokra hivatkozva a Kyodo hírügynökség. Augusztusban még a Toyota csoport, amelyhez a Daihatsu Motors és a Hino Motors cégek is tartoznak - 9,7 millió gépjármű jövő évi eladásával számolt. Amennyiben a konszern valóban 1 millió autóval módosítja eladási célját, úgy a Toyota 2005 óta a legkevesebb autót fogja piacra dobni. 2005-ben a csoport 8,12 millió autót adott el.
2008.12.11. 10:30
 
A Pentagon újabb három dandárral erősítené az afganisztáni erőket
A Pentagon terve az, hogy az afganisztáni erőket három újabb dandárral mindenképpen megerősíti - jelentette ki csütörtökön Robert Gates amerikai védelmi miniszter újságíróknak a repülőgépen, amelyen afganisztáni látogatására tartott. A miniszter gépe közben megérkezett a dél-afganisztáni Kandahárba. A harctéri parancsnokok azt szeretnék, ha az Egyesült Államok négy dandárral és a már ott lévő egységek felduzzasztásával erősítené meg az Afganisztánban szolgáló erőket. Ezeknek az erősítéseknek az együttes létszáma lehet akár 20 ezer fő is. Egy dandár legalább 3500 katonából áll. Gates most először mondott konkrétumokat azzal kapcsolatban, hogy Washington mit tervez a katonai vezetés kérésére válaszul.
2008.12.11. 10:25
 
 
Írország októberig új népszavazást tartana a lisszaboni szerződésről
Az ír kormány azt tervezi, hogy legkésőbb jövő októberben újabb népszavazást rendez az Európai Unió döntéshozatali és intézményi rendszerét megreformáló lisszaboni szerződésről - szivárgott ki csütörtökön Brüsszelben, néhány órával az EU-csúcsértekezlet kezdete előtt. Az írek - egyetlen olyan uniós tagországként, ahol referendumot kellett tartani a kérdésben - idén júniusban elvetették a lisszaboni szerződést. Az EU-csúcson most azt várják az ír kormányfőtől, hogy vázolja fel a zsákutcából való kijutás menetrendjét.
2008.12.11. 10:13
 
 
Athénban a diákok megtámadtak legalább öt rendőrőrsöt
Diáktársuk halála elleni tiltakozásul fiatalok megtámadtak több rendőrőrsöt csütörtökön a görög fővárosban, Athénban és az ország északi részén fekvő Szalonikiben. A diákok összecsaptak a rendőrökkel a városi börtön, valamint a mezőgazdasági kar épületénél is. Ez utóbbinál azt követően robbant ki összetűzés, hogy a diákok különböző tárgyakkal dobálták meg a rendőröket. Mintegy 15 rendőrőrsöt ért támadás a fővárosban. A támadásokban egy személy megsérült, őt kórházba szállították. A múlt hét végén rendőrök által lelőtt 15 éves, tüntető fiúra, Alexisz Grigoropuloszra emlékeztetve több tüntető "Miért?" feliratú táblákkal vonult az utcákra.
2008.12.11. 08:37
 
 
Zuschlag szabadlábra helyezését kérhetik csütörtökön
Várhatóan a tavaly szeptember óta előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag János szabadlábra helyezését kéri ügyvédje a 75 milliós állami támogatás jogosulatlan megszerzéséről szóló büntetőper csütörtöki, utolsó idei tárgyalási napján - értesült a Népszava. Arra várnak, hogy kiderüljön: a volt szocialista képviselő zárkájában novemberben talált mobiltelefonról milyen hívásokat intéztek, s ennek alapján kijelenthető-e, hogy az övé volt a telefon. Ha erről szó esik a tárgyaláson és a szakértők úgy találják, nem az elsőrendű vádlotté a mobil, akkor kérvényezik a szabadlábra helyezést - mondta Kovács M. Gábor, Zuschlag János védője.
2008.12.11. 07:48
 
 
Az állam nem feltétlenül segítene a Malévon
Az államnak nem feladata, hogy egy veszteséges vállalatot minden áron megsegítsen, a Malév esetleges csődje pedig nem jelentené a ferihegyi repülőtér bezárását - idézte a pénzügyminiszter válaszát egy ellenzéki képviselő levelére a csütörtöki Magyar Hírlap. "Korszerű piacgazdaságban az államnak nem feladata egy veszteséges gazdasági társaság minden áron való megsegítése az adófizetők pénzéből, ez csak extrém körülmények között, alapos indokkal lehetséges" - hangsúlyozta Veres János pénzügyminiszter Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselőnek adott írásos válaszában.
2008.12.11. 07:45
 
 
Hét gyanúsított az SZDSZ-es elnökválasztási ügyben
Hétre emelkedett azoknak az SZDSZ-es politikusoknak a száma, akiket a Budapesti Rendőr-főkapitányság magánokirat-hamisítással gyanúsít a párt tavalyi elnökválasztó küldöttgyűlésén történt csalások miatt - értesült a Magyar Nemzet. Öt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei küldöttet gyanúsítanak magánokirat-hamisítással. A nyomozás határideje december közepén jár le, ez az időpont azonban meghosszabbítható - tudta meg a napilap a rendőrségtől és az ügyészségtől. Az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán "álküldöttek", illetve szavazati joggal nem rendelkezők is voksolhattak, amelynek eredményeként az első forduló döntetlenje után másodjára Kóka Jánost választották elnöknek - emlékeztetett a Magyar Nemzet.
2008.12.11. 07:39
 
 
Egérfutamította tűzoltó
Két egér futamított meg egy tűzoltót állomáshelyéről Nagy-Britanniában: a férfi úgy megijedt tőlük, hogy villámgyorsan bezárta őrhelyét és hanyatt-homlok elhajtott autójával a központba. Ez a központ sem nagy, csupán Harlow városáéról van szó, de legalább nem egyedül van benne a "megegeresedett" tűzoltó, aki az átéltek miatt reszkető lábakkal, de bátran bevallotta félelmét kollégáinak, és hogy ő bizony nem mer egyedül visszamenni, annyira retteg a két egértől. Parancsnokai nem bizonyultak megértőnek, visszazavarták az egyszemélyes őrhelyre, amely két órán át volt gazdátlan.
2008.12.11. 07:36
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215[2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista