2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Tizenkét tonna titánium hivatott megmenteni a velencei harangtornyot
Titániumövet kap a velencei Szent Márk tér világhírű harangtornya, mivel a csaknem száz méter magas tornyot az enyészet fenyegeti. Talapzata facölöpökön nyugszik, amelyeket az idők során szétmart a tengervíz. Ezen kívül az emelkedő tengerszint miatt árvizek is fenyegetik az építményt. Hogy megmenthesse a lagúnák városának jelképét, Velence önkormányzata most tizenkét tonna titániumot rendelt - írta a Der Standard című osztrák lap online kiadása. "Lényegében egyfajta protézisről van szó, amely körülölelné a torony talapzatát, hogy mindenféle dőlést megakadályozzon" - magyarázta nemrégiben a restaurációs munkálatokért felelős építész, Claudio Menichelli.
2008.12.30. 07:45
 
 
Josip Broz Tito bolondos fejfedői újévkor
Hogyan ünnepelte az újévet Josip Broz Tito címmel fotókiállítást nyitott régi fényképekből Belgrádban a Red Carpet nevű csoport. Az egykori Jugoszláviában a Köztársaság-, és a Fiatalság Napja után a legnagyobb ünnep az újév várása és köszöntése volt - mondta el újságíróknak Ana Karic, a tárlat kurátora. Hozzátette, hogy a néhai jugoszláv elnök, aki nagy hedonista volt, élvezte az életet, a jó evést és jó ivást, minden alkalommal feledhetetlen ünnepet akart újévre. A főszervező igyekezett is ennek a kívánságnak eleget tenni, s a főszereplő nem volt más, mint bonvivánként maga Josip Broz Tito.
2008.12.30. 07:21
 
 
Ferencvárosi választás: Dézsi Mihály és Polgár Tamás is fellebbezett
A ferencvárosi időközi országgyűlési képviselő-választásból kizárt három jelölt közül ketten már fellebbeztek a Fővárosi Bírósághoz a Fővárosi Választási Bizottság döntése ellen - értesült a Népszava. A lap úgy tudja, az MDF jelöltje, Dézsi Mihály, valamint a Magyar Szociális Zöld Párt jelöltje Polgár Tamás (Tomcat) már megtámadta a bizottság döntését, ám a MIÉP-es Agárdi László ennek már nem látta értelmét. Így a Fővárosi Bíróság döntheti el, hogy a választáson hat párt jelöltje, vagy a kizártak is indulhatnak-e a január 11-ei megmérettetésen.
2008.12.30. 07:17
 
 
Világgazdaság: Most kell a forintot lekötni
A Világgazdaság szerint most érdemes a forintot lekötni, mert január elején eltűnhetnek az évi 13 százalékos, vagy annál is kedvezőbb kamattal kecsegtető lakossági betéti ajánlatok a bankok kínálatából. A lap emlékeztet arra, hogy a jegybank legutóbbi, 50 bázispontos vágása nyomán tovább nőtt a rés az irányadó ráta és a pénzintézetek által kínált kamatok között, ez pedig utóbbiakat a kondíciós listák módosítására késztetheti. Ezt támasztják alá az ügyfélszolgálatok tájékoztatása is: az OTP-nél és a Raiffeisennél egyaránt azt közölték, hogy január első hetében valószínűleg változtatnak a kamatfeltételeken.
2008.12.30. 07:14
 
 
Kormányzati épületeket támadott az izraeli légierő
A Gázai övezetben lévő kormányzati épületekre, valamint a helyi biztonsági szolgálat létesítményeire mért csapásokat keddre virradóra az izraeli légierő. Egy illetékes az AFP francia hírügynökséggel közölte: legkevesebb tíz ember életét vesztette, másik negyven pedig megsebesült a támadássorozatban. Ismét támadás érte a gázai Iszlám Egyetemet, a Hamász kulturális szimbólumát, amely izraeli állítás szerint a radikális palesztin szervezet egyik fegyvergyártó üzeme is. A külügyminisztérium épületét gyakorlatilag teljesen lerombolta az izraeli légierő. A környéken más házak is romba dőltek, és tüzek keletkeztek.
2008.12.30. 07:12
 
 
Tarlós István revansot venne Demszky Gáboron
Tarlós István azt szeretné, ha a szűk két év múlva esedékes főpolgármesteri választáson revansot vehetne Demszky Gáboron. A fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője az Indexnek adott interjújában azt mondta, ma rendetlenséget lát Budapesten, ezért városvezetőként a tereprendezés lenne a feladata. Tarlós István az MSZP-ben nem lát olyan személyt, aki kinőtte volna magát a főpolgármesteri feladatra, ezért nem tartja kizártnak, hogy újra az SZDSZ-es Demszky Gábor legyen az ellenfele, aki őt két éve szoros eredmény mellett győzte le.
2008.12.30. 07:05
 
 
Paczolay Péter: veszélyben vannak a klasszikus alapjogok
Hatvan évvel az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának elfogadása után a klasszikus alapjogok - a véleménynyilvánítás joga, a lelkiismereti és vallásszabadság, a gyülekezési jog - veszélyben vannak - mondta az MTI-nek adott interjújában az Alkotmánybíróság elnöke. Paczolay Péter a nemzetközi környezet változásával indokolta véleményét. Mint mondta: a terrorizmus elleni háborúval él együtt sok állam, és ez felveti az alapjogok védelmének egyik alapkérdését, a biztonság és a szabadság dilemmáját, amelyen ötszáz éve gondolkodik a politikai filozófia és az alkotmányelmélet.
2008.12.30. 07:00
 
 
EU-külügyminiszteri válságtanácskozás Párizsban a gázai helyzetről
Válságtanácskozásra Párizsba hívta keddre az EU-tagállamok külügyminisztereit az integrációs szervezet soros francia elnöksége; a rendkívüli ülésen a Gázai övezet elleni izraeli támadás nyomán kialakult helyzetet vitatják meg, az offenzívának a legfrissebb adatok szerint 345 halálos áldozata van. A huszonhetek kedd délutáni rendkívüli külügyminiszteri ülését azután hirdették meg, hogy Nicolas Sarkozy francia elnök telefonon beszélt Hoszni Mubarak egyiptomi államfővel. A két államférfi többek között a válság lehetséges megoldásait vette számba a francia elnöki hivatal tájékoztatása szerint.
2008.12.29. 21:01
 
 
Stumpf szerint elsöprő jobboldali győzelmet hoz az EP-választás
Elsöprő jobboldali győzelmet prognosztizált a jövő évi európai parlamenti (EP) választásra Stumpf István politológus, a Századvég Alapítvány elnöke, az Orbán-kormány egykori kancelláriaminisztere az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfőn. A politológus elmondta: ha addigra szociális válsággá alakul a jelenlegi gazdasági válság, akkor az országnak a rendszerváltás utáni évek legsúlyosabb szociális krízisével kell szembenéznie 2009-ben, amikor akár az EP-voksolással egy időben tarthatnak előrehozott választásokat.
2008.12.29. 21:00
 
 
Kézilabda vb-felkészülési meccs: Magyarország-Szerbia 29-28
A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-28-ra nyert a szerb csapat ellen a január 16-án kezdődő horvátországi világbajnokság felkészülési mérkőzésén, Balatonfüreden. Eredmény: Magyarország-Szerbia 29-28. Jól kezdtek a magyarok, 6. percben 3-1-re, majd később 7-4-re vezettek. A második félidőben már sokkal mozgékonyabb volt a magyar támadóalakzat, és gyakorta sikerült üres társat vagy pedig százszázalékos helyzetben lévőt találni. Gyorsan jött a fordítás, és a Hajdu-csapat ellépett 24-19-re. A hajrá előtt feljöttek a szerbek, így egy kicsit izgulni kellett. Az utolsó perc 29-28-nál emberhátrányban kezdődött, és végül nem kellett újabb találat a sikerhez.
2008.12.29. 19:42
 
 
300 milliós uniós támogatást nyert három Veszprém megyei kisváros
A településkép javítására nyert mintegy 300 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást Balatonfűzfő, Balatonalmádi és Badacsonytomaj - jelentette be hétfőn sajtótájékoztató keretében a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke. A Közép-dunántúli Operatív Program keretében meghirdetett "Kistelepüléseken településkép javítása" elnevezésű pályázaton a kevesebb mint 10 ezer lakosú városok és a több mint 5 ezer lakosú falvak önkormányzatai indulhattak - emlékeztetett Pál Béla. Balatonalmádi az elnyert 94 717 701 forintos támogatással egy 134 millió forint összköltségvetésű projektet valósít meg a jövő évben.
2008.12.29. 18:48
 
 
Ronaldo nem kapkodja el a visszatérést
Csak akkor tér vissza a pályára Ronaldo, a Corinthians brazil labdarúgósztárja, amikor újra százszázalékos állapotban lesz. "Olyan hamar szeretnék játszani, amennyire csak lehet, de nem szabad kapkodnom. A klubom és az edzőm is azt mondja, hogy nem kell sietni" - nyilatkozta a kétszeres aranylabdás támadó. A 32 éves Ronaldo februárban szenvedett súlyos térdsérülést, így a nyáron nem kapott újabb szerződést az AC Milantól. A csatár augusztus óta a brazil Flamengo csapatánál végezte rehabilitációs programját, ám végül a Corinthians igazolta el.
2008.12.29. 18:45
 
 
Kubis: kiegyensúlyozatlanok voltak az idén a kapcsolatok Magyarországgal
A szlovák-magyar kapcsolatok kiegyensúlyozatlanok voltak ebben az évben - vélte egy hétfői interjúban a posztjáról távozó szlovák külügyminiszter. Ján Kubis ezt a politikai párbeszéd hiányának tudja be, és megjegyezte, hogy voltak ugyan szórványos találkozók a két ország vezetői között, de ezek nem vitték előbbre a kétoldalú kapcsolatokat. "Még abban sem segítettek, hogy némileg megszüntessék a bizalmatlanságot és a gyanakvást... Végül ráébredtünk arra, hogy milyen szélsőségesség, radikalizmus és agresszív nacionalizmus jelent meg Magyarországon" - mondta a TASR szlovák hírügynökségnek.
2008.12.29. 17:37
 
 
Háromszáz felett az áldozatok száma Gázában
Háromszáz fölé emelkedett hétfőn, a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista palesztin mozgalom elleni izraeli légitámadás harmadik napján az offenzíva halálos áldozatainak száma. Megfigyelők szerint szárazföldi támadás körvonalazódik. A Gázai övezeti mentőszolgálat vezetője által közölt hétfő esti összesítés szerint 318 a halálos áldozatok száma, a sebesülteké meghaladja az 1400-at. A halottak többsége a Hamász fegyveresei közül került ki, de több mint félszáz civil is van közöttük. A dél-izraeli Askelónban is életét vesztette egy civil - egy fiatal arab építőmunkás -, nyolcan megsebesültek palesztin rakétatámadásban.
2008.12.29. 17:35
 
 
Szerkezeti változások várhatók a lakáspiacon
A gazdasági válság okozta lakáshitelezési szigorítások és a törlesztőrészletek drasztikus emelkedése miatt a magyar ingatlanpiacon hosszú távú strukturális következményekkel, egyebek mellett a keresett lakásméretek csökkenésével számol az Otthon Centrum. Az MTI-hez hétfőn eljutatott elemzésben az ingatlanforgalmazó cég szakértői kifejtik: a kisebb lakások iránti kereslet növekedése miatt 2009-ben biztosan csökken az új lakások jelenleg 90 négyzetméteres átlagos mérete. Az Otthon Centrum szerint a nem megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkező ingatlanfejlesztők és -értékesítőket 2009-ben a megszűnés fenyegeti, sokan kivonulhatnak a piacról.
2008.12.29. 17:28
 
 
Fico: nehéz lesz ismét elfogadtatni a tankönyvtörvényt
Nehéz lesz ismét elfogadtatni a szlovák parlamenttel a kisebbségi tankönyvek nyelvhasználatával foglalkozó törvénymódosítást, amelyet az államfő visszaküldött a törvényhozásnak - jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök egy hétfői nyilatkozatában. Őszintén szólva, komoly gond lesz a közoktatási törvény módosításának elfogadtatása, mert Ivan Gasparovic elnök ellenvetései miatt azok is elutasíthatják, akik december elején még elfogadták - mondta a Pravo című cseh napilapnak.
2008.12.29. 17:15
 
 
Három év alatt 300 millió eurót költött a Real Madrid elnöke
Kevesebb mint három év alatt csaknem 300 millió eurót költött játékosbeszerzésre Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke. Ezzel az arányokat illetően máris "túlfizette" a spanyol királyi futballklub előző első emberét, Florentino Pérezt, aki elnöksége hat esztendejében 438,6 millióval apasztotta a "realisták" költségvetését, vagyis Calderón "félidőben" jelentősen vezet - írta a spanyol Marca és az El Mundo. A Marca, a legkelendőbb madridi sportnapilap arra hívta fel a figyelmet, hogy a 298,5 milliós kiadás ráadásul nem a támadóképesség javítását szolgálta, hanem a középpálya és a védelem erősítésére ment el.
2008.12.29. 17:05
 
 
Halálos késelési járvány Nagy-Britanniában
Hetente öten halnak bele az Angliát és Walest elöntő, minden eddiginél súlyosabb késelési járványba a hétfőn nyilvánosságra hozott rendőrségi adatok szerint. Az ellenzéki konzervatívok által kért összesítés szerint idén eddig 277 halálos késelés történt a két brit országrészben, 19-cel több, mint a tavalyi azonos időszakban. Csak Londonban 86-an haltak bele késsel okozott sérüléseikbe ebben az évben; ez 26 százalékos növekedés 2007-hez képest. A főleg tizenévesek körében pusztító késeléses bűncselekmények közül több is rendkívüli felzúdulást okozott az elmúlt hónapokban.
2008.12.29. 16:58
 
 
NFL: kialakult a rájátszás mezőnye
Vasárnap befejeződött a profi amerikaifutball-liga alapszakasza, s ezzel kialakult a 12 csapatos rájátszás mezőnye. Az utolsó játéknapon az Amerikai-főcsoportból (AFC) a Baltimore Ravens, a San Diego Chargers és a Miami Dolphins jutott be. Ebből a konferenciából korábban már biztosította rájátszásbeli helyét a ligaelső Tennessee Titans, a 2005-ös bajnok Pittsburgh Steelers és a 2006-ban győztes Indianapolis Colts. A Nemzeti-főcsoportból (NFC) a Minnesota Vikins és a Philadelphia Eagles csatlakozott a címvédő New York Giantshez, továbbá a Carolina Panthershez, az Atlanta Falconshoz és az Arizona Cardinalshoz.
2008.12.29. 16:55
 
 
Fehér Ház: a Hamásznak le kell állítania a rakétatámadásokat
A Hamász radikális palesztin mozgalomnak be kell szüntetnie az Izrael elleni rakétatámadásokat, és bele kell egyeznie egy tartós tűzszünetbe a washingtoni Fehér Ház hétfői közlése szerint ahhoz, hogy a most folyó harcok befejeződjenek. A palesztin mozgalomnak életképes és tartós tűzszünetbe kell beleegyeznie - mondta Gordon Johndroe fehér házi szóvivő. Ezen kell munkálkodnia minden részvevőnek, ezen dolgozik az Egyesült Államok is - fűzte hozzá.
2008.12.29. 16:50
 
 
Londoni elemzők szerint az egész világ recesszióba süllyed 2009-ben
A II. világháború vége óta először a világgazdaság egésze recesszióba süllyed 2009-ben, áll londoni elemzők minden eddiginél komorabb előrejelzéseiben, amelyek szerint a jelenség kevés kedvező velejárója közé tartozik az olajárak további drasztikus csökkenése. Több citybeli elemző 3 százalékos magyar gazdasági visszaesést valószínűsít jövőre. Az Economist Intelligence Unit (EIU) 2009 januárjára szóló átfogó havi világgazdasági prognózisa szerint a globális GDP-érték jövőre ugyan 0,7 százalékkal növekedni fog, a kereskedelmi feltételeket jobban tükröző piaci árfolyamok alapján számítva azonban 0,4 százalékos világszintű gazdasági visszaesés várható 2009-ben.
2008.12.29. 16:18
 
 
Nőtt a munkanélküliek száma Észak-Magyarországon
Nőtt a munkanélküliek száma az észak-magyarországi régió három megyéjében, ahol november végén több mint 93 ezer regisztrált állástalant tartott nyilván a munkaügyi központ, majdnem két és félezerrel többet mint októberben - közölte honlapján a regionális központ. A Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye alkotta észak-magyarországi régióban a munkanélküliségi ráta novemberben 17,9 százalékos volt, 0,5 százalékkal több mint a megelőző hónapban, és 0,4 százalékkal több, mint tavaly ugyanekkor. Ugyanakkor mindhárom megyében az országos átlaghoz képest kevésbé növekedett az arány, amelynek mértéke 5 százalékos volt, miközben a régióban 2,7 százalék.
2008.12.29. 15:46
 
 
Milliós értékben foglaltak le pirotechnikai termékeket Budapesten
Több millió forint értékben foglalt le a rendőrség pirotechnikai termékeket a fővárosban; a szabálysértők fejenként 50 ezer forintos pénzbírságot kaptak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn az MTI-vel. A december 18-i akcióban három, XVII. kerületi lakásban tartottak házkutatást, ahonnan több millió forint értékben foglaltak le különböző pirotechnikai termékeket. Az akcióban három magyar férfival szemben - polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés miatt - indult eljárás. Ennek során - mint folytatják - a szabálysértőkre fejenként 50 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki a hatóság munkatársai.
2008.12.29. 15:04
 
 
Csak január 15-től drágulnak a BKV-jegyek
Január 15-ig a napijegyen kívül az idei áron lehet megvásárolni BKV-jegyeket - közölte a főváros közlekedési cége hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint a vonal-, átszálló-, metrószakasz- és a 10 darabos gyűjtőjegyet január 15-én pénztárzárásig a régi áron árusítja a vállalat. A családi jegy, a turistajegy és a hetijegy a hónap közepéig szintén a 2008-as áron vásárolható meg, ha a kezdőnap január 15-ei, vagy annál korábbi. A közleményben arra is kitértek, hogy a korábban megváltott vagy a 2009. január 16-ig megvásárolt "Éjszakai járatokra nem érvényes" feliratot tartalmazó jegy a tájékoztató ellenére január 1-jétől az éjszakai járatokra is érvényesek.
2008.12.29. 15:00
 
 
Ferihegyi sztrájk: eredmény nélkül folytatódtak a tárgyalások
Hétfőn délelőtt ismét eredménytelenül folytatódtak a tárgyalások a Budapest Airport (BA) vezetése és a két sztrájkoló ferihegyi szakszervezet között. A megbeszélés napirendjén a Fővárosi Munkaügyi Bíróság december 23-i döntése is szerepelt, amelyben a bíróság kimondta, hogy a szakszervezetek 12 sztrájkkövetelésből 8 jogellenes - közölte Szollár Domokos a BA szóvivője hétfőn az MTI-vel. A hétfői tárgyaláson ismételten bebizonyosodott, hogy a munkáltató nem kívánja egy újabb szerződés aláírásáig meghosszabbítani a korábbi kollektív szerződést - mondta Kovács Zoltán, a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) elnöke az MTI-nek.
2008.12.29. 14:17
 
 
Tízezer embert várnak a 10. Ügetőszilveszterre
Immár tizedik alkalommal rendezik meg a Kincsem Lovasparkban az Ügetőszilvesztert, amelyre csaknem tízezer érdeklődőt várnak a szervezők. A rendezvény sajtótájékoztatóján kiderült, a kilátogatókat a 11 futam mellett színes műsorokkal, élő zenével és az esemény végén tűzijátékkal várják. A program 13:45-kor kezdődik és várhatóan 19:30-ig tart. A belépés ingyenes. A 11 futam egyikében - a közéleti személyiségeket felvonultató Bubik István emlékfutamban - rajthoz áll többek között Kőbán Rita olimpiai bajnok kajakos, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó, a fogathajtásban világbajnok Lázár Zoltán és Vilmos, valamint Fábry Sándor humorista.
2008.12.29. 14:00
 
Kormányalakítási tárgyalások kezdődtek Belgiumban
Megkezdte kormányalakítási tárgyalásait Belgiumban hétfőn a flamand kereszténydemokrata Herman Van Rompuy, akit II. Albert király előző nap bízott meg a kormányfői teendők ellátásával. Brüsszeli sajtóértesülések szerint a koalíció öt pártjából négy a lehető leggyorsabban szeretné felállítani az új kabinetet. Az egyetlen kivétel a vezető erő, Van Rompuy flamand kereszténydemokrata pártja, amely a kormánytagok kijelölése előtt néhány témában előzetes megállapodást szeretne elérni, köztük az államreformról szóló tárgyalások folytatásáról. A tavaly nehezen felállított koalíció (flamand és vallon kereszténydemokraták és liberálisok, valamint vallon szocialisták) összetétele a tervek szerint nem változik.
2008.12.29. 13:53
 
 
Barbie-t is elérte a középkorúak válsága
Barbie babát is elérte a középkorúak válsága, az 50. születésnapjára készülő figurát frissítő kúrára küldi a gyártó. A Mattel az egyre csökkenő eladások javulását, és a vezető szerep visszaszerzését várja a megújulástól. Richard Dickson, a világ legnagyobb játékgyárának vezetője a Wall Street Journal című gazdasági lapnak adott nyilatkozatában elmondta: a konkurencia egyre jelentősebb sikerei és a csökkenő eladások kényszerítik a céget a változtatásokra. A vállalat célja, hogy visszaszerezze a nyolc éven felüli lányok érdeklődését. "Elvesztettünk egy teljes piaci szegmenst, a nagyobb lányokat" - mondta a Barbie-főnök.
2008.12.29. 13:32
 
 
Sólyom László nem írta alá a médiatörvény módosítását
Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá és hétfőn véleményezésre megküldte az Alkotmánybíróságnak a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény módosításáról szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-vel. "A médiatörvény módosítása háttérbe szorítja a pályáztatás követelményét a pályázat nélkül történő szerződésmegújítással szemben" - tartalmazza a hivatal közleménye. Hozzátették: ez ellentétes az Alkotmánybíróságnak a sajtószabadsággal és az információszabadsággal kapcsolatban a rádiózás és televíziózás terén kezdettől fennálló gyakorlatával.
2008.12.29. 13:23
 
 
Barak: Izrael könyörtelen harcot folytat a Hamász ellen
Könyörtelen harcot folytat a Hamász ellen a Gázai övezetben Izrael - jelentette ki Ehud Barak izraeli védelmi miniszter hétfőn a parlament előtt. A légitámadások nem a Gázai övezet civil lakossága, hanem az ott hatalmon lévő Hamász ellen irányulnak - jelentette ki Barak. A The Jerusalem Post című izraeli lap internetes kiadása úgy idézte a minisztert: addig folytatódnak a támadások, amíg el nem érik céljukat. A cél az, hogy rákényszerítsék a Hamászt támadásainak leállítására. Ha szükséges, Izrael fokozza a hadműveleteket - mondta, de részletekbe nem bocsátkozott.
2008.12.29. 13:14
 
 
Liverpool: Steven Gerrardot verekedés miatt őrizetbe vették
Verekedés miatt őrizetbe vették Steven Gerrardot, az angol bajnoki éllovas FC Liverpool futballsztárját. A 28 éves csapatkapitány éjjel a kikötőváros melletti Southport egyik mulatójában ünnepelte barátaival, hogy vasárnap két góllal vette ki részét a Newcastle-ban aratott 5-1-es diadalból. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, de egy 34 éves férfit arcsérülésekkel szállítottak kórházba, majd a rendőrség öt társával együtt hajnalban előállította a 70-szeres válogatott játékost. A klub egyelőre nem kommentálta a történteket.
2008.12.29. 12:43
 
 
Vlagyimir Klicsko Povetkin előtt Arreolával fog bokszolni
Vlagyimir Klicsko, az IBF, a WBO és az IBO nehézsúlyú bokszvilágbajnoka áprilisban vagy májusban Chris Arreolával csaphat össze címmérkőzésen. A monokli.com és a profiboksz.hu külföldi sajtóértesülés alapján arról számolt be, hogy a találkozó helyszíne a Los Angeles-i Staples Center lesz. Amennyiben az 51 győzelemnél és 3 vereségnél tartó ukrán öklöző legyőzi az eddig veretlen, 20 győzelmet számláló amerikai riválisát, következhetne az IBF által elrendelt kihívó, az orosz Alekszandr Povetkin (16 győzelem) elleni mérkőzés, várhatóan szeptemberben.
2008.12.29. 12:36
 
 
Megállapodást kötött a MÁV-TRAKCIÓ a szakszervezetekkel
Aláírta a 2009. évi bérfejlesztésről és a Kollektív Szerződés módosításáról szóló megállapodásokat a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. és a társaságnál képviselettel rendelkező szakszervezetek - közölte a MÁV Zrt. az MTI-vel. A bérmegállapodás eredményeképpen a MÁV-TRAKCIÓ munkavállalói 2009-ben átlagosan 4,1 százalékos alapbérfejlesztésben részesülnek. A Kollektív Szerződés módosítása értelmében a vezényelt, valamint a váltásos (fordulós) munkarendű munkavállalók esetében a munkaközi szünet a jövőben nem képezi a munkaidő részét. A rendkívüli munkavégzés díjazása a Munka Törvénykönyvében foglalt szabályokhoz közelít: évi 200 óráig 50 százalékos, azt követően pedig 150 százalékos a pótlék mértéke.
2008.12.29. 12:24
 
Tovább növeli ausztriai töltőállomásai számát a Mol-csoport
Az ENI-csoporttal kötött csereegyezménye keretében 26 töltőállomással növeli ausztriai töltőállomásainak számát a Mol-csoport - közölte a Mol az MTI-vel hétfőn. A legnagyobb olasz ipari vállalattal kötött megállapodása alapján a Mol-nak tíz darab romániai - jelenleg a Mol Románia tulajdonában lévő - töltőállomást kell átadnia, 26 AGIP Austria töltőállomásért cserébe. A Mol közleményében kifejtette: a töltőállomások cseréjének célja mindkét országban a piaci részesedés optimalizálása és a növekedési célok megvalósítása volt. A csere kölcsönös előnyöket biztosít az ENI és a Mol kiskereskedelmi üzlete számára mind Ausztriában, mind Romániában.
2008.12.29. 12:08
 
 
Mélységi rekordra süllyedt hétfőn az angol font árfolyama
A lélektani határnak tekintett egy euró közelébe, egyben mélységi rekordra süllyedt hétfőn a londoni bankközi kereskedésben az angol font árfolyama, a minden eddiginél súlyosabb brit recessziós előrejelzések és a további agresszív jegybanki kamatcsökkentési várakozások hatására. A hétfői londoni nyitás után a font 1,3 százalékkal gyengült az euróhoz képest; a közös európai valuta egysége átlépte 0,97 fontot, ami megfordítva 1,029 eurós - minden eddiginél gyengébb - fontárfolyamnak felel meg. A font az év elején még 1,40 euró körül járt, azóta 32 százalékot esett az euróhoz képest.
2008.12.29. 11:59
 
 
Navracsics: a kormányzat célja a túlélés volt bármi áron 2008-ban
"Túlélés bármi áron" - Navracsics Tibor szerint ez jellemezte a 2008-as kormányzati politikát, a frakcióvezető a Fidesz szempontjából viszont sikeresnek értékelte az évet hétfői sajtótájékoztatóján. Navracsics Tibor évértékelőjében a 2008-as kormányzati politika lényegét úgy foglalta össze: a cél a túlélés volt bármi áron, Gyurcsány Ferencnek hatalomban kellett maradnia. A politikus szerint a népszavazást követően, a koalíció megszűnése után a kisebbségi kormány minden személyi és pénzügyi erőforrását arra fordította, hogy, ha botrányról botrány bukdácsolva is, ha kell, szavazatvásárlással vagy alkalmi koalíciókkal biztosítsa többségét.
2008.12.29. 11:44
 
 
Palesztin rakéta megölt egy izraeli civilt Askelónban
A Gázai övezetből kilőtt rakéta megölt hétfőn egy polgári személyt, további nyolcat pedig megsebesített Askelón városában - közölték a mentők. Egy ENSZ-szervezet szerint a Gázai övezeti izraeli légitámadások 307 halálos áldozata közül 51 polgári személy. Az askelóni polgármester elmondta, hogy a rakéta egy építkezésen csapódott be a város központjában. Az izraeli média szerint az építkezésen arab munkások dolgoznak. A Gázai övezetet uralma alatt tartó Hamász radikális szervezet katonai szárnya közölte, hogy ők lőttek ki három rakétát Askelónra, amely mindössze 13 kilométerre fekszik az övezet határától.
2008.12.29. 11:05
 
 
Paczolay Péter: áttekinti gyakorlatát a jövőre húszéves Alkotmánybíróság
A jövőre húszéves Alkotmánybíróság (Ab) két évtizedes gyakorlatát ősztől kezdődően kezdte áttekinteni - mondta Paczolay Péter, az Ab elnöke az MTI-nek. Az Alkotmánybíróság létrehozásáról 1989 januárjában határozott az Országgyűlés, a szervezetről és hatásköréről azonban már a rendszerváltást előkészítő háromoldalú politikai egyeztető tárgyalásokon született döntés. Az ezeken a tárgyalásokon elért megállapodásnak megfelelően 1989 októberében módosította az Országgyűlés az alkotmányt, és fogadta el az Alkotmánybíróságról szóló alapvető rendelkezéseket. Az idei évet összegezve az elnök azt mondta: az eddigi működése során éves viszonylatban az Ab most hozta a legtöbb határozatot, 549-et.
2008.12.29. 09:58
 
 
Ukrán parlamenti küldöttség tárgyal Moszkvában az exportgáz ügyében
Volidimir Litvin házelnök vezetésével ukrán parlamenti küldöttség tárgyal hétfőn Moszkvában, azt remélve, hogy az utolsó pillanatban sikerül megoldást találni a két ország vitájára Ukrajna adóssága miatt, amely az orosz exportgáz ki nem fizetése miatt keletkezett az idén. Az eddig ismert tervek szerint az ukrán küldöttséget az orosz állami duma és a szövetségi tanács elnöke, Borisz Grizlov és Szergej Mironov fogadja, jelentette az ukrán Unian és az orosz RIA Novosti hírügynökség. Előzőleg az orosz Gazprom gázipari vállalat szóvivője, Szergej Kuprijanov azt mondta egy rádiónyilatkozatában, hogy talán lesz valamilyen - mint mondta: pénzkímélő - megoldás az ukrán adósságra.
2008.12.29. 09:49
 
 
Több mint 17 ezren léptek be Magyarországra a hétvégén Röszkénél
Az éjszaka normalizálódott a helyzet a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, ahol vasárnap estére kétórás várakozás alakult ki a belépő oldalon a Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt; most folyamatos a belépés - tájékoztatta az MTI-t hétfő reggel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Szenti Szabolcs elmondta: a hétvégén Röszkénél tizenhét és fél ezren léptek be az országba, elsősorban az Ausztriába és Németországba tartó szerb vendégmunkások. A következő napokban ismét előfordulhat várakozás, de az igazi torlódás a mostani, és a következő hétvégére várható.
2008.12.29. 09:14
 
 
Kóbor macska mentette meg az emésztőgödörbe esett embert
Egy kóbor macskának köszönheti az életét egy tajvani férfi, aki beleesett egy emésztőgödörbe és két teljes napot töltött a fekáliában. A macska addig nyávogott az egyik szomszéd ajtaja előtt, amíg az nem követte őt a WC-nek használt pöcegödörhöz. A szomszédok halottnak nézték a 68 éves csavargót, ezért halottszállítókat hívtak, akik azonban felfedezték, hogy Liu Young-hui még lélegzik. Kórházba vitték, ahol a férfi visszanyerte az eszméletét, és már lábadozik. A Merit Times című tajpeji lap szerint a férfi egy általa WC-nek használt, nyitott gödörbe esett bele egy dél-tajvani faluban, az életmentő macska pedig azon tucatnyi kóbor cicák egyike, amelyeket ételmaradékkal szokott etetni.
2008.12.29. 09:12
 
 
A Manchester United edzője nem hiszi, hogy összejön négy trófea az idényben
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője nem hiszi, hogy játékosai képesek lennének négy trófeát begyűjteni az idényben. "Semmi esélyünk arra, hogy megnyerjük mind a négy sorozatot, amelyben még versenyben vagyunk. Talán ha márciusban vagy áprilisban is így állunk, de ez számomra nem tűnik kivitelezhetőnek" - nyilatkozott a tréner a Daily Star című lapban. A bajnoki címvédő, BL-győztes és klubvilágbajnok manchesteri alakulat a Bajnokok Ligájában, a Premier League-ben, az angol kupában és ligakupában harcolhatja ki - elvben - az elsőséget.
2008.12.29. 08:58
 
 
Nehezebb az út a Mount Everestről lefelé, mint felfelé
A Mount Everestről lejönni nem gyerekjáték: a 212 hegymászó közül, akik életüket vesztették a Föld legmagasabb hegyének megmászása közben, legtöbben a visszafelé vezető úton haltak meg, méghozzá 8000 méteres magasság felett - állapították meg a Massachusetts General Hospital kutatói, akik első ízben elemezték az expedíciók során bekövetkezett halálesetek okait. A halál leggyakoribb okának a végső kimerültséget, a többi hegymászótól való leszakadást, valamint az előrehaladott napszakban történő csúcsra érkezést említik a kutatók - írta a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása.
2008.12.29. 08:42
 
 
Washingtoni látnivalók Obama beiktatásakor
Washington hivatalos idegenforgalmi szervezete, a Destination DC csokorba szedte azokat az ingyenes vagy olcsó látványosságokat, amelyeket minden turistának illik megnézni, aki Barack Obama amerikai elnök január 20-i beiktatására az Egyesült Államok fővárosába érkezik. A történelmi beiktatási ünnepségen - az első afro-amerikai elnöke foglalhatja el hivatalát - a téli hideg ellenére becslések szerint 4 millió ember vesz majd részt a város központjában. A vízummentes beutazásnak köszönhetően immár a magyarok is könnyebben kijuthatnak Washingtonba.
2008.12.29. 08:19
 
Green Capital: 120 ezer forint spórolható a víz-, a villany- és a gázszámlán
Háztartásonként évi mintegy 120 ezer forint spórolható a víz-, a villany- és a gázszámlán takarékossággal és a fogyasztási szokások megváltoztatásával - állítja a Green Capital független környezetpolitikai kutató-tanácsadó intézet. Az MTI-hez eljuttatott közleményében az intézet ismerteti: a lakás nyersanyag- és energia-felhasználását lényegesen csökkenti a háztartási gépek kapacitásának maximális kihasználása, a fűtési, a szellőztetési és az árnyékolási szokások pozitív irányú megváltoztatása, az energiatakarékos és hatékony megvilágítás alkalmazása, valamint a felesleges energiafogyasztást eredményező készenléti állapotú készülékek kikapcsolása.
2008.12.29. 07:31
 
 
A Déli áramlat magyar szakaszához az E.ON is biztosítana tárolókat
A Gazprom-féle Déli áramlat magyar szakaszához a Mol mellett az E.ON is szívesen biztosítana gáztárolókat - értesült a Népszabadság. Ehhez kapcsolódóan az orosz-európai gázvezeték mögött álló Gazprom tulajdonrészt is szerezhet a hazai gáztárolókban. Az újság hétfői számában arra emlékeztet, hogy a német E.ON 2004-ben vásárolta meg a Moltól az összes, 3,4 milliárd köbméter gáz föld alatti raktározására alkalmas hazai területet. A Gazprom által Európába tervezett Déli áramlat természetes magyar partnereként sokáig a Molt tartották számon. A tervezésre a Gazprom és a Mol közös céget hozott létre, és ígéretként többször elhangzott: a Mol mezői akár 10 milliárd köbméter gáz tárolására is alkalmasak lennének.
2008.12.29. 07:08
 
 
Izrael újabb légicsapásokat mért a Gázai övezetre
Az izraeli légierő hétfőre virradóan újabb több tucatnyi légicsapást mért a Gázai övezetre, és hét palesztin halálát okozta, köztük hat gyerekét - közölték palesztin kórházi források. Az izraeli hadsereg szóvivője megerősítette, hogy a légierő több tucatnyi támadást hajtott végre az éjjel az övezetben, de részleteket nem közölt ezzel kapcsolatban. A szombat óta tartó légitámadásoknak már több mint 300 (egy forrás szerint pontosan 307) halálos áldozata van. A Hamász radikális palesztin mozgalom közben azzal fenyegetőzik, hogy izraeli kormánytagokat öl meg annak megtorlásául, hogy a zsidó állam hadserege második napja támadja a Gázai övezetet.
2008.12.29. 07:06
 
Éles verseny várható a ferencvárosi választáson
Éles verseny várható a január 11-ei ferencvárosi időközi országgyűlési képviselő-választáson - írja hétfői számában a Népszava a Szonda Ipsos egy decemberi felmérésére hivatkozva. A szoros küzdelmet a két nagy párt jelöltje között valószínűsíti a közvélemény-kutató cég. Eszerint az összes megkérdezett 23 százaléka a Fidesz, míg 22 százaléka az MSZP jelöltjére szavazna. A Fidesz-KDNP Bácskai János helyi választókerületi elnököt, míg az MSZP Bánsághi Tamás ferencvárosi alpolgármestert indítja. A válaszadók öt százaléka szavazna az SZDSZ jelöltjére, John Emese fővárosi frakcióvezetőre, míg a többi induló támogatottsága egy-két százalék körüli.
2008.12.29. 07:05
 
 
Természetes kert
Alakítsunk ki romantikus kertet olyan virágok felhasználásával, amelyek természetes hatású virágtengert alkotnak. Hagyjuk érvényesülni a természetet, hogy kertünk romantikus oázis lehessen. A természetes kert kialakítása nem azt jelenti, hogy csak honos vadvirágokat ültethetünk. A jól ismert kerti virágokkal is szép eredményt érhetünk el, ha szem előtt tartjuk az összhatást.
2008.12.28. 20:50
 
 
Érzem Anya illatát
Reflex vagy önállóság? A kisbaba már különbséget tud tenni illatok között, bár az ezekre adott válaszok még reflexszerűek, nem tudatosak. A szagok- ébrenlét és alvás alatt egyaránt – változásokat okoznak a baba lélegzésében és mozgásában. Úgy tűnik, hogy a babák képesek elviselni szagokat: ha egy kellemetlen szagot hosszabb ideig éreznek, akkor már nem fognak rá reagálni. Ezt nevezik hozzászokásnak.
2008.12.28. 20:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201[2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista