2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Egy gázai izraeli légi csapásban meghalt egy palesztin vezető
Egy izraeli légi csapásban szombatra virradóra életét vesztette a Gázai övezetben Abu Zakaria al-Dzsamál, a Hamász fegyveres szárnyának egyik magas rangú vezetője - közölte a területet irányító palesztin iszlamista mozgalom szóvivője. Az izraeli hadsereg csupán annyit hozott nyilvánosságra, hogy az éjszaka folyamán több légitámadást hajtott végre Gázában. Palesztin kórházi források szerint a december 27-én kezdődött izraeli légi hadjárat következtében eddig legkevesebb 435 palesztin vesztette életét - köztük 75 gyerek és 21 nő -, és 2285-en sebesültek meg. Az izraeli hadsereg - saját közlése szerint - mintegy 750 légi csapást hajtott végre.
2009.01.03. 10:00
 
Szalamandra sebgyógyulásra, kékkagyló a fogazatnak
A szalamandrák bőrváladékából szeretnének előállítani a bécsi egyetem kutatói új orvosi ragasztóanyagokat, például a sebgyógyítás számára. Ennek során a ragasztómirigyek szerkezetét és különösképpen a ragasztóanyag összetételét tanulmányozzák - írta a bécsi Der Standard című lap online kiadása. A kutatók már a kékkagylók és a tengeri makkok ragasztóanyagainak orvosi alkalmazásán is dolgoznak, ezek azonban "igen kemény ragasztók", amelyek inkább "vizes közegben", például fogászati területen alkalmazhatók - mondta Janek von Byern biológus, a kutatás vezetője.
2009.01.03. 09:48
 
 
Nincs többé "gálaruhapánik"
Véget érhet a gálaruha miatti pánik: nem jön szembe a gondosan kiválasztott méregdrága modell az estélyen - a szorongás elkerülésére pedig elég egy kattintás. A rémálomtól egy új honlap szabadítja meg a hölgyeket: a www.dressregistry.com ugyanis magára vállalta azt a súlyos társadalmi feladatot, hogy megkímélje a sajnálkozó, mi több kárörvendő pillantásoktól a proccos események résztvevőit. Az érdekelteknek csupán annyi a dolga, hogy "regisztrálják" a ruhakölteményt, amiben meg szándékoznak jelenni a fontos rendezvényen. Részletesen fel kell tüntetni a színt, a hosszúságot, a tervezőt, a nyakkivágás leírását, és az öltözék minden meghatározó jellegzetességét.
2009.01.03. 09:40
 
Januártól előzetes bizonyítás a közjegyzők előtt
A közjegyzők előzetes bizonyítást végezhetnek 2009. január elsejétől, és ekkortól változik az értékpapírok és okiratok semmissé nyilvánítása is; az erről szóló törvényt még 2008. júniusában fogadta el a parlament. A vállalkozók és a megrendelők életét is megkönnyíti az, hogy a közjegyzők előzetes bizonyítást végezhetnek 2009. január elsejétől. Ha a megrendelő, vagy a fővállalkozó úgy véli, hogy a házat építő kivitelező nem úgy végzi a dolgát, ahogy kellene, akkor a közjegyző az egyes munkafázisokat lefényképezi, jegyzőkönyvet vesz fel, és mindezt közokiratba foglalja.
2009.01.03. 09:31
 
 
Stressz és szorongás miatt kopaszodnak a nők és férfiak Tajvanon
Stressz és szorongás okozza a főként a nők körében járványszerűen terjedő foltos kopaszodást Tajvanon - közölték helyi orvosok. Li Cseng-hung, a tajpeji buddhista Cu Csi kórház bőrgyógyásza sajtótájékoztatóján elmondta, hogy betegei közül főként a nők körében egyre többen szenvednek az alopecia areata nevű bőrbetegségben, ami a hajas fejbőrön kör és ovális alakban okoz kopasz foltokat Tipikus példaként idézve elmesélte egy húszéves női páciense esetét, akinek foltokban hullott ki a haja, mivel folyamatosan szorongott, hogy főnöke esetleg nincs megelégedve a munkájával, és ezért elveszítheti az állását. Li hathónapos terápiával tudta elérni, hogy a nő haja visszanőjön.
2009.01.03. 09:15
 
 
Januárban indul az elektronikus árverés
Január első napjától akár üzletrészt is lehet árverezni elektronikusan, a nyáron módosított bírósági végrehajtási törvény új fejezete - amely az elektronikus árverést szabályozza - ugyanis ekkortól hatályos. Elektronikus árverésre a 100 ezer forint becsértéket elérő ingóságok kerülhetnek, de ingatlanok is árverezhetők így. Az ehhez szükséges elektronikus platformot a végrehajtók kamarája működteti. Az árverési hirdetményt a végrehajtó az elektronikus árverések nyilvántartásában teszi közzé. Ez tartalmazza egyebek mellett a legalacsonyabb vételárat, az előleget és az árverés időtartamát is.
2009.01.03. 09:05
 
 
Kaká 2009-ben mindent vinne
Kaká, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil játékosa azt mondta, hogy az idén szeretné megnyerni a bajnokságot, az UEFA Kupát, megszerezni századik gólját és újra kiérdemelni az Aranylabdát. "Arról álmodozom, hogy az idén nagyon sok sikert érek el a csapatommal" - nyilatkozta a Corriere della Sera című napilapnak a válogatott támadó. "Különleges esztendő volt számomra a tavalyi, hiszen megszületetett a kisfiam, Luca, de a sportban jóval kevesebb babér termett számomra, mint 2007-ben. Nagyon bízom abban, hogy újra a topra kerülünk és ott leszünk a 2010-es BL-döntőben Madridban."
2009.01.03. 09:03
 
 
A PSZÁF árgus szemekkel figyeli a külföldi anyabankok tevékenységét
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a 2009. évi prioritásai között említi azt, hogy fokozattan figyelemmel kíséri a magyarországi bankok külföldi tulajdonosainak tevékenységét; azt hogy történik-e jelentős tőkekivonás például az anyaintézmény megmentése érdekében, hogyan változnak a profitelvárások, vagy miként határozzák meg a Magyarországon követendő stratégiát. A PSZÁF ezt a külföldi anyaintézménnyel rendelkező magyar pénzügyi intézmények számával és jelentős nagyságával indokolja a 2009. évi prioritásokról közzétett publikációjában.
2009.01.03. 08:35
 
 
Működési zavarok várhatók idén az önkormányzatoknál
Jelenleg 219 helyhatóságnál van szükség adósságrendezésre - írja szombati számában a Népszabadság az önkormányzatok helyzetével foglalkozva; a Magyar Nemzetnek önkormányzati vezetők azt mondták: minden eddiginél súlyosabb működési gondokra számítanak idén. A 23 megyei jogú városból öt, a 287 kisvárosból 39, a 2800 községből 175 van adósságrendezési eljárás alatt. A kistelepüléseken nincsenek tartalékok, nincsenek eladható ingatlanok, nincs saját bevétel, és itt érzik leginkább a normatív támogatások rendszerének visszásságait. Azt például, hogy a kötelező feladatok ellátását egyre kevésbé fedezik a fejkvóták - mondta Gyenesei István a Népszabadságnak.
2009.01.03. 08:21
 
 
Tragikus hirtelenséggel elhunyt John Travolta fia
Tragikus hirtelenséggel elhunyt John Travolta fia; péntek délelőtt hirtelen leállt a 16 éves fiú szíve. A család ügyvédjének közlése szerint Travoltáék a Bahama-szigeteken vakációztak, amikor bekövetkezett a váratlan halál. A mentők kórházba szállították az eszméletlen fiút, de az orvosok nem tudták megmenteni Jett Travolta életét. A világsztárnak és feleségének, Kelly Prestonnak Jett volt az egyetlen fiúgyermeke. A párnak van még egy 8 éves lánya. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a fiatal szervezet szívének hirtelen leállását. A People magazin hírportálján emlékeztetett arra, hogy a fiú a fürdőszobában, ahol holttestére bukkantak, előzőleg elesett, és alaposan beverte a fejét.
2009.01.03. 08:15
 
 
Bush terrorista cselekménynek nevezte a Hamász rakétatámadásait
Terrorista cselekménynek nevezte a Hamász rakétatámadásait pénteken az amerikai elnök. George Bush egyben felszólította mindazokat, akik erre képesek, hogy gyakoroljanak nyomást a radikális palesztin szervezetre, hogy az szüntesse be a Gázai övezetből izraeli területekre irányuló rakétatámadásait. Az elnök közölte: az Egyesült Államok egy olyan ellenőrző mechanizmussal rendelkező tűzszünetet óhajt a Közel-Keleten, amely feltartóztatja az övezetbe irányuló fegyvercsempészetet. Bush szokásos heti rádióbeszédében beszélt először a nyilvánosság előtt az egy hete megkezdődött Gáza elleni légi invázióról. A beszédet a Fehér Ház pénteken nyilvánosságra hozta, de a felvétel szokás szerint szombaton kerül adásba.
2009.01.03. 08:08
 
 
Az EU a teljes körű gázszállításra kérte Oroszországot és Ukrajnát
Az Európai Unió cseh elnöksége és az Európai Bizottság péntek este arra szólította fel Oroszországot és Ukrajnát, hogy teljes mértékben biztosítsa a gázszállítást az EU-tagállamokba. Az elnökség azt követően szólította fel erre Moszkvát és Kijevet, hogy a brüsszeli bizottság olyan értesítést kapott Magyarországról és Lengyelországból, amely szerint a továbbított gáz volumene csökkent. A Brüsszelben kiadott közlemény emlékeztetett arra, hogy "az EU és a szomszédos országok közti energiakapcsolatoknak a megbízhatóságon és a kiszámíthatóságon kell alapulniuk".
2009.01.03. 08:00
 
 
Idén kevesebb volt a karácsonyfa-tűz Budapesten
Az idén eddig kevesebb karácsonyfa-tűzhöz hívták a budapesti tűzoltókat, mint a korábbi években, ám az igazán veszélyes időszak még hátravan - mondta el a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság ügyeletvezetője szombaton. Vizi Miklós alezredes szerint a figyelemfelhívások hatására az emberek jobban vigyáznak arra, hogy a karácsonyfákon ne hagyjanak égő gyertyákat, vagy leégett, de még izzó csillagszórókat. Az ügyeletvezető ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy most jön az igazán veszélyeztetett időszak. A fenyőfák kezdenek kiszáradni, és ez fokozott tűzveszélyt jelent a lakásokban - mondta.
2009.01.03. 08:00
 
Lucas Ramón Barrios (Colo Colo) lőtte a legtöbb gólt bajnoki meccsen 2008-ban
Lucas Ramón Barrios, a chilei Colo Colo argentin labdarúgója lőtte 2008-ban a legtöbb bajnoki gólt labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) statisztikái szerint. A 24 éves támadó 37-szer köszönt be az ellenfeleknek. A második helyen Klaas-Jan Huntelaar, a Real Madrid holland gólzsákja végzett, aki a tavalyi esztendőben még az Ajax Amsterdam színeiben 33-szor volt eredményes a pontvadászatban. A harmadik a Miguel Alejandro Ximénez, az uruguayi Sporting Cristal Lima támadója lett 32 góllal, míg az Aranylabdát, valamint az európai Aranycipőt is elnyerő Cristiano Ronaldo 31 találattal a negyedik helyen végzett.
2009.01.02. 20:00
 
 
Rice: Washington a tartós gázai övezeti tűzszüneten munkálkodik
Az Egyesült Államok a "tartós és fenntartható" gázai övezeti tűzszünet elérésén munkálkodik - jelentette ki pénteken Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter, aki egyelőre azonban nem tervezi, hogy az Izrael és az övezetet uraló Hamász palesztin radikális szervezet közötti harcok beszüntetése érdekében közvetítőként a térségbe utazzon. Rice, miután a washingtoni Fehér Házban tájékoztatta George Bush amerikai elnököt a legújabb fejleményekről, újságíróknak hangsúlyozta: Washington olyan tűzszünet elérésén munkálkodik, amely nem teszi lehetővé, hogy a Hamász további rakétatámadásokat intézhessen a Gázai övezetből (Izrael ellen).
2009.01.02. 20:00
 
 
A Juventus szeretné megvenni Messit
Olasz lapértesülés szerint a Juventus a közeljövőben szeretné megvásárolni Lionel Messit, az FC Barcelona argentin sztárlabdarúgóját. "Nagyon sok csodálatos futballistánk van, ám egy, Messi hiányzik közülük" - nyilatkozta a Tuttosport című lapnak Andrea Agnelli, a torinói gárda korábbi elnökének, Umberto Agnellinek a fia. A sportnapilap megjegyezte, hogy a katalán elitcsapat több világsztárt - Maradonát, Romariót, Ronaldót, Ronaldinhót és Figót - foglalkoztatott, de előbb-utóbb valamennyin túladott. A dél-amerikai csodacsatár szerződése 2014-ben jár le és 150 millió euróért lehetne kivásárolni a Barcelonától.
2009.01.02. 19:35
 
 
2008 az utóbbi 50 év egyik legjobb éve volt a repülésbiztonságban
Az utóbbi öt évtized egyik legbiztonságosabb éve volt a 2008-as a légi közlekedésben - közölte a légi baleseteket regisztráló nemzetközi iroda, a genfi székhelyű BAAA. A BAAA kimutatása szerint tavaly ugyan 147 légi baleset történt, ami 6 százalékos emelkedést jelent 2007-hez képest, de ezek az előző évinél 10 százalékkal kevesebb, 876 halálos áldozatot követeltek. A repülőszerencsétlenségben meghaltak száma 2004 óta nem volt olyan alacsony, mint tavaly. A polgári repülésben 2007-ben 136 baleset történt - 1963 óta ez volt a legalacsonyabb szám. Huszonnyolc balesettel kevesebb, mint 2006-ban, jóllehet már az is nagyon kedvező évnek számított a repülésbiztonságban.
2009.01.02. 19:15
 
 
Ukrajna csökkenti a magyarországi szállítást, de van elég gáz
Pénteken 16 óra után az Ukrajnából érkező orosz földgáz nyomása csökkent, de a mennyisége nem - jelentette be Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter pénteki Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Az ukrán gáztársaság arról értesítette a Mol-csoporthoz tartozó Földgázszállító Zrt.-t, hogy a szerződés szerinti napi 37 millió köbméter földgáz mennyiségét 5 millió köbméterrel csökkenti, de időpontot nem jelölt meg. A miniszter hangsúlyozta: ez a mennyiség nem érezhető a jelenlegi napi 63-64 millió köbméter napi felhasználásnál, hiszen a kereskedelmi tárolókban 3,1 milliárd köbméter, a stratégiai tárolóban pedig további 500 millió köbméter gáz van. A tárolókból naponta 51,5 millió köbméter gázt lehet kinyerni.
2009.01.02. 18:00
 
 
Bizalmat kapott a parlamentben az új belga kormány
Bizalmat kapott pénteken a belga törvényhozásban a Herman Van Rompuy flamand kereszténydemokrata politikus által vezetett új kormány. A képviselőház 88-45 arányban szavazott bizalmat az ötpárti koalíciós kormánynak, amelyet Yves Leterme miniszterelnök karácsony előtti lemondása miatt kellett újjáalakítani. Az előző kabinet minisztereinek többsége megőrizte helyét, köztük Karel De Gucht külügyminiszter és Olivier Chastel, az európai ügyek államtitkára. Jo Vandeurzen, a Leterme-mel együtt távozó igazságügy-miniszter helyét Stefaan De Clerck vette át. A mostanáig Van Rompuy által betöltött képviselőházi elnöki tisztséget Patrick Dewael, az eddigi belügyminiszter vette át, akinek posztjára Guido De Padt került.
2009.01.02. 17:21
 
Elhunyt a világ legidősebb embere, egy 115 éves portugál nő
Elhunyt pénteken a világ legidősebb személyeként nyilvántartott portugál nő, a 115 éves Maria de Jesus. A korrekordert kórházba szállítás közben, mentőautóban érte a halál az ország középső részén fekvő Tomar térségében - jelentette a Lusa portugál hírügynökség. Az 1893. szeptember 10-én született Maria de Jesus 115 évet és 114 napot élt. Felpüffedés miatt hívtak érte mentőt. A világ legidősebb emberének címét a portugál matróna csupán november óta viselte, amikor elhunyt az addigi korrekorder, a 115 évet és 220 napot élt amerikai Edna Parker.
2009.01.02. 16:57
 
 
Liverpool: Gerrard pályára lép szombaton
Steven Gerrard, az FC Liverpool futballistája az előzetes hírekkel ellentétben mégis pályára lép a Preston elleni szombati FA Kupa mérkőzésen. A 28 éves csapatkapitány vasárnap estétől hétfőn hajnalig Southport egyik mulatójában ünnepelte barátaival, hogy a hétvégi fordulóban két góllal vette ki részét a Newcastle-ban aratott 5-1-es diadalból, de a buli verekedésbe torkollt. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, egy 34 éves férfit azonban arcsérülésekkel kórházba szállítottak, majd a rendőrség öt társával együtt hajnalban testi sértés és garázdaság vádjával előállította a 70-szeres válogatott játékost. "Teljesen jól van, úgy gondolom, neki is az lenne a legjobb, ha csak a labdarúgással foglalkozna" - nyilatkozta Rafael Benitez vezetőedző.
2009.01.02. 16:45
 
 
Erdő Péter: Európának nagyobb hangsúlyt kell helyeznie az emberi értékekre
Európának a jövőben sokkal inkább szem előtt kell tartani a közös emberi értékeket - hangsúlyozta Erdő Péter bíboros, az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának (CCEE) elnöke a Vatikáni Rádió olasz nyelvű adásának adott nyilatkozatában. A magyar prímás a központi emberi értékek közül kiemelte az emberi élet védelmét a fogantatástól a természetes halálig, és a családot - jelentette pénteken a Kathpress katolikus hírügynökség. Az esztergom-budapesti érsek emlékeztetett arra, hogy Európa sokkal nagyobb, mint az Európai Unió (EU) struktúrája, hiszen egészen az Urálig tart, és határain túli területeket is magában foglal - olvasható a Vatikáni Rádió honlapján.
2009.01.02. 16:30
 
 
A vízimentők szerint életveszélyes a Balaton jegén sportolni
Életveszélyes a Balaton jegén tartózkodni; ha marad a mostani időjárás, még tíz napot kell várni arra, hogy biztonságos legyen a sportolás a jégen - közölte a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) pénteken az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint a tó jegének vastagsága jelenleg legfeljebb négy centiméteres. A vízirendészet ezért kéri, hogy akik korcsolyázni, fakutyázni vagy csak csúszkálni szeretnének, saját érdekükben is legyenek türelmesek. A horgászok figyelmét arra hívták fel, hogy ha léket vágnak, akkor a helyét távozásukkor jól látható módon jelöljék meg, nehogy valaki belecsússzon.
2009.01.02. 16:20
 
 
Moszkva az EP rendkívüli ülésének összehívását javasolja a gáztranzit ügyében
Moszkva az Európai Parlament rendkívüli ülésének összehívását javasolja az Ukrajnán áthaladó gáztranzit ügyében - mondta Alekszandr Grusko külügyminiszter-helyettes a Vesztyi hírtelevízió műsorában pénteken. Közben Szergej Kuprijanov, a Gazprom szóvivője bejelentette: miután Ukrajna nem erősítette meg pénteken a Gazprom által a tranzitvezetékbe juttatott gáz mennyiségét, az orosz monopólium 21 millió köbméterrel többet küldött Európába Ukrajnát elkerülő más vezetékeken, egyebek között Fehéroroszországon át.
2009.01.02. 16:00
 
 
Tenisz, Abu-Dzabi: Murray legyőzte Federert
A brit Andy Murray óriási csatában legyőzte a svájci Roger Federert az abu-dzabi férfi bemutató tenisztorna első elődöntőjében. Federer a döntő játszmában 1:4-ről egyenlített ki, majd a rövidítésben három meccslabdát (3-6) is hárított, ám a negyediket már nem tudta kivédeni. Eredmény, elődöntő: Murray (brit)-Federer (svájci) 4:6, 6:2, 7:6 (8-6).
2009.01.02. 15:27
 
Elhunyt Donald E. Westlake krimiszerző, forgatókönyvíró
Elhunyt Donald E. Westlake, Amerika egyik legsikeresebb krimiszerzője és számos nagysikerű film, köztük a Svindlerek Oscarra-jelölt forgatókönyvírója. A New York Times értesülése szerint a 75 éves írót szilveszterkor szívroham következtében érte a halál Mexikóban, ahol feleségével, Abigaillel töltötte az ünnepeket. Félévszázados pályafutása során Westlake három Edgar-díjat kapott műveiért, a Svindlerek című vígjáték forgatókönyéért Oscar-díjra jelölték, s az amerikai krimiírók társasága 1993-ban "nagymesteri" címmel ruházta fel munkásságáért. The Mercenaries (A zsoldosok) című első krimije 1960-ban jelent meg a Random House kiadónál. A regényt több mint kilencven további kötet követte, amelyeket zömmel írógépén pötyögött le.
2009.01.02. 15:15
 
 
Gyermekáldás a londoni metrón
Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elő, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit főváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerősítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nő adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson. Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelő irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született. A szülésben a helyszínre érkező mentősök segédkeztek, majd a nőt gyermekével együtt beszállították a Nothwick Park kórházba, ahonnan négy nap után elengedték a kicsivel.
2009.01.02. 15:06
 
 
Több mint ötvenezren ünnepelték Vilniust mint Európa kulturális fővárosát
Több mint 50 ezren ünnepelték csütörtökön Vilnius utcáin, hogy az ausztriai Linz mellett a litván főváros lett 2009 európai kulturális fővárosa; az ünneplőknek az sem szegte kedvét, hogy a kormány az utolsó pillanatban drasztikusan megkurtította a programsorozat állami támogatását. A tolongás ellenére komolyabb incidensek nem történtek a nyitórendezvényen, de többen könnyebben megsérültek a tumultusban. A nagy tömegre tekintettel a hatóságok kénytelenek voltak megnyitni a terelőkorlátokat, ami miatt megbénult a belváros közlekedése. A költségvetés lefaragása ellenére a nyitónapon még megtartották a költséges fényjátékot, amelyet egy német cég rendezett.
2009.01.02. 15:00
 
Elhunyt az első magyar párbajtőr világbajnok
Nyolcvanegy éves korában súlyos betegségben elhunyt Sákovics József, az első magyar párbajtőr világbajnok, a magyar vívóválogatott volt szövetségi kapitánya. A halálhírt a hazai sportági szövetség megerősítette. Sákovics 1953-ban, a brüsszeli világbajnokságon állhatott fel egyéniben a dobogó legfelső fokára, 1959-ben, Budapesten pedig csapatban is vb-aranyérmet szerzett. Három olimpián szerepelt, 1952-ben, Helsinkiben tagja volt a bronzérmes tőrcsapatnak, négy évvel később, Melbourne-ben pedig az ezüstérmes párbajtőr és bronzérmes tőrvívó gárdának.
2009.01.02. 14:10
 
 
Kubis: a szlovák-magyar kapcsolatok romlása a Dzurinda-kormány idején kezdődött
Ján Kubis távozó külügyminiszter Szlovákia Magyarországhoz fűződő kapcsolatainak romlását nem tartja a pozsonyi diplomácia kudarcának."A diplomácia ezen a téren csak segíthet, nem okozhat rosszabbodást, ha nem csinálják ügyetlenül" - jelentette ki a szlovák diplomácia vezetője abban az interjúban, amelyet pénteken hozott nyilvánosságra a pozsonyi SITA hírügynökség. Kubis azt állítja, hogy a szlovák-magyar kapcsolatok romlása még az előző, Mikulás Dzurinda vezette pozsonyi kormány idején kezdődött el. A miniszter megerősítette: Szlovákia álláspontja a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkőzésen történt rendőri fellépéssel kapcsolatban változatlan. Az ügyben Magyarország az Európa Tanácshoz fordult.
2009.01.02. 14:07
 
 
Orosz-ukrán gázvita: nincs fennakadás az európai gázszállításokban
Fennakadás nélkül áramlik az orosz földgáz az Európai Unió országaiba egy nappal azután, hogy a Gazprom leállította az Ukrajnának szánt gáz kivitelét. A Reuters beszámolója szerint magyar, lengyel, bolgár és török energetikai vállalatok is azt jelezték, hogy az ellátást nem befolyásolta a lépés. Korábban a legtöbb európai ország importőre úgy nyilatkozott, hogy nem észlelt csökkenést a szállításban. Európa földgázszükségletének nagyjából egyötöde érkezik Oroszországból az Ukrajnán át haladó vezetéken.
2009.01.02. 13:43
 
 
Júliusig Kamuti Jenő irányítja az Európai Vívószövetséget
A júliusi tisztújításig Kamuti Jenő irányítja ügyvezetőként az Európai Vívószövetséget (CEE). Az elnöki poszt az után üresedett meg, hogy az üzbég származású orosz Aliser Uszmanov a nemzetközi szövetség (FIE) élére került. A CEE alapszabálya szerint ilyenkor az első alelnök veszi át az irányítást, márpedig ezt a posztot 2005 óta Kamuti Jenő tölti be, aki korábban volt elnöke is az európai szövetségnek. A január 1-jén érvénybe lépett változással együtt jár, hogy így - hivatalból - ismét van magyar tagja a FIE végrehajtó bizottságának.
2009.01.02. 13:06
 
 
A dohányzási tilalom csökkentette a szívinfarktusok számát
A dohányzási tilalom bevezetését követően három év alatt 41 százalékkal csökkent a szívinfarktusos esetek száma egy amerikai városban - számolt be a témában eddig készült, leghosszabb vizsgálati időt átfogó tanulmány. A coloradói Pueblóban 2003. július 1-jén lépett életbe a munkahelyeken és közintézményekben a dohányzást tiltó törvény. Az amerikai betegségellenőrzési és -megelőzési központ (CDC) kutatócsoportja az ezt követő három éven át követte nyomon a rendelkezés egészségügyi hatását a városban, s szerdán tették közre tanulmányukat.
2009.01.02. 13:02
 
 
Egységes budapesti parkolási rendet javasol az ombudsman
Azt javasolja az ombudsman, hogy Budapesten a kerületi parkolási engedélyek a kerületi önkormányzatok teljes területén, a fővárosi tulajdonú részeken is érvényesek legyenek - ezt az Országgyűlési Biztos Hivatala közölte az MTI-vel. Szabó Máté ombudsman szerint a parkolási engedélyek területi érvényességében és a jeggyel történő parkolás esetén is jogbizonytalanságot eredményezhet, hogy a budapesti közterületeknek eltérőek a tulajdoni viszonyai. Jelenleg a kerületi önkormányzatok csak a saját útjaikra adhatnak ki parkolási engedélyt, a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévőkre nem. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa ezért azt javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy módosítsa parkolási rendeletét.
2009.01.02. 12:00
 
 
24-en haltak meg az utakon az ünnepek alatt
Huszonnégyen haltak meg közlekedési balesetben az év végi ünnepek alatt Magyarországon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája pénteken az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint a 420 személyi sérüléses balesetből 22 végződött halállal, amelyek során 24-en haltak meg, 128 balesetnek volt súlyos, 270-nek könnyű sérültje. Bár a mostani ünnepek alatt kevesebb közlekedési baleset történt, mint a korábbi évek hasonló időszakában, mégis többen haltak meg vagy szenvedtek súlyos sérülést a közutakon, mint egy évvel korábban.
2009.01.02. 11:30
 
 
Izrael folytatta a Gázai övezet bombázását: két halott
Az izraeli hadsereg pénteken már hetedik napja folytatta a Gázai övezet elleni légi csapásokat, megölve két palesztint és többeket megsebesítve, miközben palesztin szélsőségesek rakétákat lőttek ki Askelón izraeli kikötővárosra, könnyebben megsebesítve két izraelit. Izraeli közlések szerint a legújabb légi csapásoknak mintegy 20 célpontjuk volt, köztük palesztin rakétakilövő állások, egy légvédelmi rakétákat szállító teherautó, fegyverraktárak, valamint egy fegyvercsempészésre használt alagút. Az egymást követő légi csapásokban az izraeli pilóták olyan házakat támadtak, melyekben feltételezésük szerint a Hamász fegyveresei vagy más fegyveres palesztin csoportok tagjai rejtőzködtek.
2009.01.02. 11:00
 
 
Három EU-állam megnyitotta munkaerőpiacát a románok és a bolgárok előtt
Három régi uniós tagállam - Görögország, Spanyolország és Dánia - az új esztendő beköszöntével megnyitotta munkaerőpiacát Románia és Bulgária előtt - jelentette pénteken az euobserver.com internetes hírportál. Görögország iránt a bolgár, Spanyolország iránt inkább a román munkavállalók körében mutatkozik jelentősebb érdeklődés a statisztikai adatok szerint. A 2007-ben EU-taggá vált Románia és Bulgária tekintetében a régebbi tagországok többsége átmenetileg fenntartotta a munkavállalás engedélyhez kötött rendszerét, szemben a munkaerő szabad áramlásának általános uniós elvével. Most, két év elteltével újra áttekintették a helyzetet, és Athén, Madrid, valamint Koppenhága a korlátozás feloldása mellett döntött.
2009.01.02. 11:00
 
 
Rekord mélységben az euróövezet feldolgozó ipara
Az euróövezetben rekord mélységbe zuhant a feldolgozó ipar teljesítménye decemberben: a Reuters-kezelte beszerzőmenedzser-mutató 33,9 pontot tett ki, amire eddig még nem volt példa az adatok megfigyelésének 11 éves történetében. A mutató - ami 50 pont alatt zsugorodást, a fölött bővülést jelez - novemberben a végeleges adatok szerint 35,6 pontra esett az októberi 41,1 pontról. Az elemzők 34,5 pontot vártak decemberben. A mutató 50 pont alatti értékekkel hetedik hónapja jelzi a teljesítmény visszaesését az előző hónaphoz képest. A felmérés szerint a kilátások továbbra is rosszak, mivel az új megrendelések almutatója is rekord mélységbe süllyedt, 26,4 pontra a novemberi 28,8 pontról.
2009.01.02. 10:31
 
 
Utolsó pénzéből nyert egymillió fontot egy brit anya
Utolsó ötfontosát sorsjegyre költötte a reményvesztett négygyerekes brit anya. A szerencse pedig rámosolygott: egymillió fontot nyert a játékon. A 42 éves Maria Murray előre rettegett a karácsonytól, mivel nem maradt pénze arra, hogy ajándékot vegyen négy gyermekének. "Már úgyis minden mindegy" alapon végül szenteste utolsó öt fontjáért kaparós sorsjegyet vásárolt. És a csoda megtörtént: megnyerte az egymilliós jackpotot - számolt be a Daily Mirror című napilap. A Bristol melletti Avonmouthban élő pincérnő végül minden gyermekének 300 fontot adhatott karácsonyra, és még további 100 ezret ígért nekik. Ezen kívül meg akarja vásárolni azt a lakást, amelyet immár 16 éve bérel. Tervei között nem szerepel, hogy elhagyná kávéházbéli állását.
2009.01.02. 10:05
 
 
A Gazprom 2009-ben piaci áron fogja adni a gázt Ukrajnának
Ukrajna 2009-ben piaci áron fogja kapni a gázt, mivel nem fogadta el a felajánlott kedvezményes 250 dolláros árat - fenyegetőzött Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója a Vesztyi orosz hírtelevízió csütörtök esti műsorában, az alkudozás legújabb fejleményeként. A Gazprom szóvivőjének péntek hajnali közlése szerint az ukrán Naftohaz akadályozza a RoszUkrEnergo cég tevékenységét, amennyiben nem engedi, hogy az gázt emeljen ki a föld alatti tárolókból. Ezt Kijevben Oleg Dubina, a Naftohaz vezetője cáfolta. A RoszUkrEnergo közvetítésével érkezik Oroszországból a gáz Ukrajnába, de a cég több más európai országnak, köztük Magyarországnak is szállít.
2009.01.02. 10:00
 
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő: 84 milliárdos bevétel
A várhatóan 84 milliárd forintos bevételt elkönyvelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) az év végére készíti el az állami vagyon kataszterét, a költségvetési intézményeknek azonban csak 2010-től kell bérleti díjat fizetniük az általuk használt ingatlanokért. Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: az MNV idei bevételei várhatóan 84 milliárd forintot tesznek ki, a költségvetésben szereplő 115 milliárd forinttal szemben. Az eltérés okaként említette, hogy a terv szerint az ingatlanértékesítési bevételek - mintegy 30 milliárd forint - túlnyomó része a kormányzati negyed projekttel összefüggésben folyt volna be.
2009.01.02. 09:50
 
Uniós támogatással 16 milliárdos szennyvíz-beruházás Szabolcsban
Az Európai Unió fejlesztési támogatásával 16 milliárd forint értékű szennyvíz-hálózatot építhet ki 17 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település önkormányzata - tudta meg az MTI munkatársa az érintett helyhatóságoknál. Brüsszel a beruházások előkészítéséhez is forrást ad az önkormányzatoknak, s a 390 millió forintos összegről a támogatási szerződést már aláírta a helyhatóságokkal - közölték a polgármesterek. A korszerű szennyvíz-hálózatot Apagy térségében nyolc település 6 milliárd forint, Nagyecsed körzetében öt település 5,5 milliárd forint, míg Nyírtelek környékén négy település 4,5 milliárd forint költségből építheti ki 2013-ig.
2009.01.02. 09:47
 
 
A Magyar Posta 2009-re a 2008-ashoz hasonló nyereséget tervez
Az állami tulajdonú Magyar Posta Zrt. a 2008-as várható 195 milliárd forint bevétellel szemben 201 milliárd forint bevételt tervez a jövő évre, míg az üzleti nyereséget az idei 4,8 milliárd forinthoz hasonló nagyságrendben tervezi - közölte Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója az MTI-vel. Az adózás előtti nyereség az idén várható több mint nyolc milliárd forint után 5,5 milliárd forint lesz az üzleti terv szerint. Az idei, 2008-as üzleti terv három milliárd forint adózás előtti nyereséggel számolt. A terven felüli nyereségben a magasabb árbevétel, a költség hatékony gazdálkodás és egyszeri tételek játszottak szerepet.
2009.01.02. 09:41
 
Már működik az állami fogyasztóvédelmi ügyfélszolgálat
Bár a törvény 2009. január 1-től írja elő az állami fogyasztóvédelmi ügyfélszolgálat működtetésének kötelezettségét, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) már tavaly augusztustól működteti azt - mondta Kathi Attila szóvivő az MTI-nek. Az országos ügyfélszolgálati hálózat kiépítése már 2008 augusztusában befejeződött, miközben a parlament 2008. júniusában módosította a fogyasztóvédelmi törvényt. A módosítás írja elő, hogy 2009. január 1-jétől a fogyasztóvédelemért felelős miniszternek ügyfélszolgálatot kell működtetnie, amely fogadja a telefonon illetve elektronikusan érkező bejelentéseket.
2009.01.02. 09:40
 
 
Fagyott rántotta a sztrádán
Fagyott rántotta borított el egy autósztrádát Michigan államban, miután egy tojásszállító kamion balesetet szenvedett. Mint arról a közlekedési hatóságok beszámoltak, a teherautó vezetője vélhetően elaludt a volánnál, ezért a biztonsági korlátnak ütközött, majd kipördült. Tojásszállítmánya mintegy 100 méter hosszan az országútra szóródott. A hideg időjárás miatt a törött tojások az aszfaltra fagytak, ezért azt mintegy hatórán át tartó munkával hókotrók segítségével távolították el.
2009.01.02. 09:36
 
Leállították a szlovákiai V1 atomerőmű második blokkját is
Leállították szerdán a szlovákiai Jaslovské Bohunicében lévő V1-es atomerőmű második energiablokkját. A szovjet gyártmányú reaktort délben kapcsolták ki, s várhatóan már a késő esti órákban nullára csökken a teljesítménye. Az egész V1-es atomerőmű teljes leállítása és biztonságos konzerválása azonban még további mintegy 15-20 évet vesz igénybe. "Szlovákiai ezzel teljesítette az Európai Unióval szembeni kötelezettségvállalását" - mondta újságíróknak Lubomír Jahnátek, szlovák ipari miniszter.
2009.01.02. 09:10
 
 
Gaskó István állítja, hogy nem készül kormányzati szerepre
Gaskó István szerint nincs az a párt, amelyik eredménnyel tudná felkérni politikai vagy kormányzati szerepre; a szakszervezeti vezető a Népszabadságnak arra a felvetésére mondta ezt, mely szerint ajánlatot kapott egy következő, nem szocialista vezetésű kormány közlekedési miniszteri posztjára, esetleg neve szerepel majd a Fidesz választási listáján. Én szociáldemokrata értékrendet vallok magaménak, mit keresnék egy jobboldali párt listáján? - tette fel a kérdést Gaskó István. Közölte: az a bajom, hogy a magát baloldaliként meghatározó szocialista párt olyan ultra-neoliberális politikát folytat, ami szerintem összeegyeztethetetlen a baloldali értékekkel.
2009.01.02. 08:45
 
 
Három felkelő halt meg egy amerikai rakétacsapásban Pakisztánban
Legkevesebb három, egyes források szerint négy külföldi harcos veszítette életét egy feltételezett amerikai légicsapásban pénteken Pakisztán északnyugati törzsi területén - közölték pakisztáni biztonsági források. A rakétákat valószínűleg egy pilóta nélküli amerikai repülőgépről lőtték ki az Afganisztánnal határos Dél-Vazirisztán tartományban. Két rakéta csapódott be egy iskola épületébe, a támadásban három ember megsebesült. Dél-Vazirisztán a kormányellenes afgán tálib lázadók és az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat fellegvára. Feltételezett pilóta nélküli amerikai repülőgépek a múlt év közepe óta több mint 30 rakétatámadást hajtottak végre ebben a tartományban a pakisztáni kormány tiltakozása ellenére.
2009.01.02. 08:05
 
 
Idén 2 százalékra nő a Széchenyi-kártya kamattámogatása
Bajnai Gordon, a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter 2008. december 5-én jelentette be, hogy a Széchenyi-kártya állami kamattámogatása 2 százalékpontra emelkedik, míg a pénzügyminiszter ugyanezen a napon közölte, hogy a költségvetésben rendelkezésre áll a Széchenyi Kártya konstrukció 2009. évi kamattámogatásának forrása. Az intézkedés része a gazdasági válság hatásainak mérséklését szolgáló állami intézkedéseknek. A kis-és közepes vállalkozások a leginkább sérülékenyek a válságban, ezért azokat kell a leginkább támogatni - mondta Bajnai a kamattámogatás növelésének bejelentésekor.
2009.01.02. 07:55
 
 
Gyorsaságimotoros vb: elkészült a nevezési lista
Elkészült a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes nevezési listája: a 250 kcm-esek között két magyar versenyző, Talmácsi Gábor és Tóth Imre szerepel a névsorban. Talmácsi, aki 2006-ban világbajnok, majd tavaly bronzérmes lett a 125 kcm-esek között, az idén szerepel először a negyedliteresek versenyében, míg Tóth már "régi motorosnak" számít, hiszen már két esztendőt lehúzott ebben a kategóriában és tavaly a huszadik lett. A MotoGP.com internetes oldalon található lista szerint Tóth a 10-es, míg Talmácsi 28-as rajtszámot kapta.
2009.01.01. 20:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198[2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista