2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Molnár: Magyarország felkészült az orosz gázszállítás újraindítására
A magyar földgázellátó rendszer napok óta felkészült az Ukrajnán keresztül érkező orosz gázszállítások újraindítására, hangoztatta hétfőn Brüsszelben Molnár Csaba közlekedési és energetikai miniszter. Az EU-tagországok energiaügyi minisztereinek rendkívüli üléséről beszámolva Molnár Csaba megerősítette, hogy az Európai Bizottság és az unió soros elnökségének tájékoztatása szerint komoly esély van arra, hogy a szállítások keddtől kezdve megindulnak. Kijelentette, "bízunk abban, hogy ez a gyakorlatban is megtörténik". Hozzátette: függetlenül ettől Magyarország arra készül, hogy szavatolja a gázellátás biztonságát.
2009.01.12. 18:05
 
 
Brüsszel nem adja fel Oroszországgal való partnerségét
Az Európai Unió továbbra is partneri kapcsolatokra törekszik Oroszországgal, de a mostani gázellátási probléma megerősíti azon meggyőződésében, hogy kiterjedtebbé kell tennie energiabeszerzési forrásainak körét - hangsúlyozta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke hétfőn Brüsszelben, Traian Basescu román államfővel és Milan Boc miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján. A két román vezető közül a miniszterelnök újoncnak számít, és a brüsszeli vizit az ő részéről afféle bemutatkozó látogatásnak volt tekinthető. Miután a román-EU megbeszélések időben egybeestek az uniós gázellátási válsággal, ezúttal különös hangsúlyt kaptak az energiabiztonsági kérdések.
2009.01.12. 17:45
 
 
Lisztes Krisztián a szezon végéig a Hansa Rostockhoz szerződött
Az orvosi vizsgálat után Lisztes Krisztián a szezon végéig a német másodosztályban szereplő Hansa Rostock labdarúgócsapatához szerződött. A 32 éves, 49-szeres válogatott futballista a pepsifoci.hu című internetes honlapon elmondta, hogy rövid időre hazatér Magyarországra és reményei szerint szerdán már a családjával együtt utazik vissza Németországba. "Ugyan éppen, hogy belecsöppentem a felkészülésbe, megpróbálom minél előbb beverekedni magam a kezdőbe" - mondta Lisztes. "Nem tudom, hogy a rajton számít-e rám Dieter Eilts, mindenesetre beszélgetésünk azt sejteti, idővel mindenképpen a kezdők között kaphatok szerepet. "
2009.01.12. 17:35
 
Az IMF nem kommentálja a magyar hitelkeret teljesítését
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta Dominique Strauss-Kahn főigazgató keddi budapesti látogatása előtt azt az értesülést, hogy a Valutaalap nincs megelégedve a magyar készenléti hitelcsomaggal kapcsolatos feltételek teljesítésével. Dominique Strauss-Kahn egynapos látogatást tesz Magyarországon, és sajtótájékoztatót tart, amelyen válaszol a kérdésekre - közölte IMF sajtóirodája az MTI-vel Washingtonban. Az IMF pénteken közleményben tudatta: kedden látogat Magyarországra a pénzintézet vezetője, hogy áttekintse a novemberben nyújtott, 15,7 milliárd dolláros mentőöv felhasználását.
2009.01.12. 17:30
 
 
Sikkasztás miatt is nyomoznak a csepeli alapítványi iskolában
Sikkasztás miatt nyomozást rendelt el a rendőrség abban a csepeli alapítványi iskolában, amelyben múlt szerdán agyonlőtték az intézményvezetőt és az egyik igazgatót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este elkövetett kettős gyilkosság indítéka - több meghallgatott tanú, iratok és a bűncselekményt rögzítő magnófelvétel szerint is - egy elszámolási vita volt az intézményvezető és D. Gábor, az egyik gyanúsított között. A rendőrség korábban azt közölte: D. Gábort, az iskola 36 éves gazdasági igazgatóját és K. Tamást, az iskola 52 éves dolgozóját sikkasztás gyanúja miatt bocsátották el az iskolából a gyilkosság napján, és ez szolgált indítékul a kettős emberölés elkövetésére.
2009.01.12. 17:05
 
 
Tom Cruise-tól kért tanácsot Will Smith egy szexjelenethez
Will Smith barátjától, Tom Cruise-tól kért tanácsot, hogyan viselkedjék egy szexjelenetben, mert ez volt az első alkalom, hogy idegen nővel kellett szeretkezést szimulálnia. Az amerikai színész filmbeli partnere a Seven Pounds című filmben, Rosario Dawson színésznő elmondta, hogy Smith nagyon ideges volt, és folyton őt kérdezgette, hogyan is csinálják, míg végül Smith a forgatáson jelenlévő Cruise-tól kért tanácsot. Cruise azonban nem is értette, mi a baj, hiszen ő mindig is idegen nőkkel szerepelt ilyen jelenetekben. Ez volt az első alkalom, hogy Will Smithnek idegen nővel kellett meztelenül szerepelnie a filmvásznon; az Ali (2001) című filmben a felesége, Jada Pinkett volt a partnere.
2009.01.12. 17:00
 
 
Az OTP-ben 15%-ot meghaladó részesdést szerezhet az Artio Global
Az Artio Global Management LLC (korábbi néven Julius Baer Investment Management LLC) 15 százalékot meghaladó részesedést szerezhet az OTP Bankban. A PSZÁF honlapján hétfőn közzétett határozat szerint a cég 15 százalékot meghaladó, de 33 százalékot el nem érő mértékű közvetlen befolyásoló részesedést szerezhet. A kérelmező a részesedés megszerzésének tényét, valamint a megszerzett részesedés mértékét - a részesedés megszerzését követő 15 napon belül - köteles a felügyelet részére bejelenteni. A BÉT honlapján közzétett adatok szerint az Artio Global Management jelenleg 10,21 százalékos részesedéssel bír az OTP-ben.
2009.01.12. 16:30
 
IMF hitelkeret: a PM szerint Magyarország teljesíti a kötelezettségeit
Magyarország teljesíti az IMF készenléti hitelkeretéről kötött megállapodás február 15-én esedékes első felülvizsgálatáig vállalt kötelezettségeit - hangsúlyozta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium sajtófőnöke azzal összefüggésben, hogy kedden Magyarországra látogat Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója. Hozzátette: az időarányos számszerű és strukturális vállalások is teljesülnek. Példaként említette, hogy a parlament elfogadta a bankmentő csomagot, megszületett a fiskális felelősségről szóló törvény és az Országgyűlés előtt van a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) megerősítését szolgáló törvénytervezet is.
2009.01.12. 16:30
 
Irakba érkezett Joe Biden, leendő amerikai alelnök
Joe Biden leendő amerikai alelnök az iraki fővárosba érkezett hétfőn. Biden hosszú évek óta szenátus külügyi bizottságának elnöke. Előzőleg Pakisztánban és Afganisztánban járt. Bagdadban találkozott Dzsalal Talabani iraki elnökkel. Delaware szövetségi állam szenátora Barack Obama megválasztott elnökkel együtt január 20-án lép hivatalba. Biden 2003-ban az iraki invázió mellett szavazott, de később bírálta a háborút. Irakban Bident egy 2006-os terv szerzőjeként ismerik, amely saját önkormányzattal rendelkező szunnita, síita és kurd országrészekre osztotta volna fel Irakot. Az elgondolás több iraki politikust is sértett, és az erőszak fellángolásával lekerült a napirendről.
2009.01.12. 16:00
 
 
Bush megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját
A nyolc nap múlva hivatalából távozó George Bush amerikai elnök hétfőn megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját, és egyebek között a gázai válságról, a gazdaság helyzetéről és Irakról beszélt. Az előbbi kapcsán kijelentette: Izraelnek joga van az önvédelemhez. Ugyanakkor arra intett, hogy el kell kerülni a polgári áldozatokat. Mint kifejtette, tartós békét csak akkor lehet elérni, ha a Hamász palesztin szervezet felhagy az Izrael elleni rakétatámadásokkal. Véleménye szerint el kell érni, hogy megszűnjön az Egyiptomból Gázába irányuló fegyvercsempészet, amely lehetővé teszi az Izrael elleni támadásokat.
2009.01.12. 15:55
 
 
Óvodásoknak rendeztek sakkbajnokságot
A 2002-ben született, budapesti Kozák Ádám nyerte meg az óvodásoknak rendezett sakkbajnokságot, amelynek a kispesti Százszorszép óvoda adott otthont szombaton. A második helyezett az ugyancsak 2002-ben született Dobos Károly lett. Ő is és Kozák Ádám is Bozay Gergely tanítványa, de a bajnokkal Csonkics Tünde nagymester külön is foglalkozik - tájékoztatta az MTI-t Ádám György, az esemény szervezője, a Barcza Gedeon SC vezetője. A harmadik helyezett Molnár Attila lett, a leánybajnok pedig Róth Rebeka. Mindketten Breitenbach Zoltán, a Sakkovi oktatójának tanítványai.
2009.01.12. 15:45
 
 
Kiszélesíti együttműködését a szlovák és a magyar rendőrség
Kiszélesíti együttműködését a szlovák és a magyar rendőrség; a rendőrök a jövőben a másik ország területén 20 kilométerre a határoktól is beavatkozhatnak, s felhatalmazásuk ezentúl a kihágásokra, például a kisebb lopásokra, rendbontásokra is kiterjed - jelentette ki Ján Packa szlovák rendőrfőkapitány hétfőn Pozsonyban, miután tárgyalt Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal. Packa szerint a szlovák rendőrség szurkolók elleni fellépése november elején, a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen nem volt kiemelt témája a munkatalálkozónak, de szóba került. Packa elmondta, hogy a rendőri fellépés, illetve az arról készült videofelvétel kiértékelése még folyamatban van. A magyar rendőrség várja a vizsgálatok befejezését - mondta Bencze.
2009.01.12. 15:15
 
 
Kedd reggel 8-kor újraindulhat a gázfolyam
Ha semmi sem jön közbe a gáztranzit-ellenőrzés megvalósításában, közép-európai idő szerint kedd reggel 8-kor újraindulhat a gázfolyam, idézte az orosz Gaprom gázipari vállalat vezérigazgató-helyettesét, Alekszandr Medvegyevet hétfő délután a Reuters és az ITAR-TASZSZ hírügynökség. Előzőleg mindenki - azaz Ukrajna és Oroszország után az EU képviselői is - aláírták a gáztranzit ellenőrzéséről szóló jegyzőkönyvet. A Gazprom és Ukrajna illetékesei szerint az orosz csapnyitástól legalább 36 óra kell addig, míg a földgáz eléri az Európai Unió határát, jelentette a Reuters.
2009.01.12. 15:12
 
 
Az étolaj drágult a legjobban tavaly
A legnagyobb forgalmú tíz élelmiszer közül az étolaj 28 százalékkal drágult a múlt évben, és ezzel az első helyen áll, míg a sor végén az ásványvíz található 1 százalékos drágulással - az adatokat az ACNielsen Piackutató Kft. elemzése tartalmazza. Az elemzés alapja az a felmérés volt, amely a forgalommal súlyozott átlagárakat nézte úgy, hogy a 2008. október-novemberi adatokat vetette össze az egy évvel korábbi hasonló időszak áraival. Az első tíz legnagyobb forgalmú termék árdrágulásában az étolaj vezet, ebből egy liter ára 338 forintról 431 forintra emelkedett. Az ásványvíz literjének ára viszont 51 forintról csak 52 forintra nőtt, így az áremelkedés mindössze 1 százalék.
2009.01.12. 14:55
 
 
Edzője szerint pszichológusra lenne szüksége Szávaynak
Edzője, Kuhárszky Zoltán szerint pszichológusra lenne szüksége Szávay Ágnesnek, aki idei első tétmérkőzésén 6:3, 7:5-re kikapott a brit Anne Keothavongtól a hobarti tenisztornán. A világranglistán 25. magyar játékos - saját honlapja szerint - megfázott Hongkongban, és Hobartba érve antibiotikumra fogta az orvos. "Sorolhatnám a kifogásokat, Áginak fáj a torka, nem tud aludni, nagyon fújt a szél, de teljesen felesleges. Ági fejben megint mélypontra került" - mondta Kuhárszky Zoltán. "Olyan mélypont ez, amely egy 14 éves gyereknél is ritka. Értékelhetetlen volt a teljesítménye, ez még Challenger szinten is kevés. Ezzel a játékkal senkit nem tud megverni."
2009.01.12. 14:32
 
 
A belga szenátus elnökével folytatott megbeszélést Szili Katalin
A gazdasági és energiaügyi problémákról, az egymást követő spanyol-belga-magyar európai uniós elnökségről, továbbá Magyarország és Belgium kapcsolatairól folytatott megbeszélést Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a belga szenátus elnökével, Armand De Deckerrel hétfőn Budapesten. A megbeszélés után a házelnök a magyar újságíróknak azt mondta, elsősorban a bilaterális kapcsolatokat tekintették át, hiszen idén május elsejétől Belgium megnyitja határait a magyar munkavállalók előtt. Magyarország ezt a tavalyi év első napján tette meg a belga munkavállalókkal.
2009.01.12. 14:27
 
Kiszélesíti együttműködését a szlovák és a magyar rendőrség
Kiszélesíti együttműködését a szlovák és a magyar rendőrség; a rendőrök a jövőben a másik ország területén 20 kilométerre a határoktól is beavatkozhatnak, s felhatalmazásuk ezentúl a kihágásokra, például kisebb lopásokra, rendbontásokra is kiterjed - jelentette ki a szlovák rendőrfőkapitány. Ján Packa hétfőn Pozsonyban, miután tárgyalásokat folytatott Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal, elmondta, hogy a szlovák rendőrség szurkolók elleni fellépése november elején a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen nem volt kiemelt témája a munkatalálkozónak, de szóba került.
2009.01.12. 14:25
 
 
Válságkezelő adókönnyítést javasol a PwC
A világgazdasági recesszió miatt 18 átmeneti adókönnyítési javaslatot készít a PricewaterhouseCoopers (PwC), bevonva az AmCham-et és konzultálva a többi adótanácsadóval is - mondta a PwC cégtársa a hétfői tájékoztatón. Az átmeneti adókönnyítési javaslatok a vállalkozások talpon maradását segíthetik elő, az 1-2 évig fennmaradó, rendkívüli körülmények között - jelezte Erdős Gabriella. A javaslatok elsősorban a veszteségelhatárolás megkönnyítésére, a tb-fizetés könnyítésére, az állami támogatások könnyített felhasználására és a fejlesztési adókedvezmény kiterjesztésére vonatkoznak - tette hozzá.
2009.01.12. 13:35
 
 
MDF: forgalmi engedéllyel legyen ingyenes az utazás a BKV-n
A fővárosi MDF-frakció azt kezdeményezi a főpolgármesternél, hogy a szmogriadó ideje alatt azok az autósok, akik nem használhatják a gépkocsijukat, a forgalmi engedély felmutatásával térítésmentesen utazhassanak a BKV járatain. Hock Zoltán Demszky Gábornak hétfőn írt nyílt levelében azt javasolta, hogy a szmogriadó végrehajtási rendeletében is szerepeljen a "közösségi közlekedési eszközök forgalmi engedéllyel való használatának lehetősége".
2009.01.12. 13:30
 
 
1 milliárd forint bírságot szabtak ki a Csillagszóró akcióban
A tíz hatóság részvételével zajló Csillagszóró II. akciósorozat keretében a hatóságok szakemberei több mint 30 ezer ellenőrzést hajtottak végre, 5.400 esetben szabtak ki bírságot a jogsértő vállalkozásokra, összesen mintegy 1 milliárd forint értékben - közölte Kondorosi Ferenc kormánybiztos kormányszóvivői tájékoztatón hétfőn Budapesten. A kormány - a tavaly téli akciósorozat mintájára - 2008. november 20. és 2009. január 4. között indított összehangolt ellenőrzéssorozatot az emberek és a tisztességes kereskedők érdekeinek védelmében.
2009.01.12. 13:22
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára szerdán
Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból az MTI hétfőn. A Mol legutóbb karácsony előtt változtatott az üzemanyagok árán, akkor bruttó 3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A szerdai emeléssel a benzin átlagára 235 forint körülire, a gázolajé 246 forintra nő. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.01.12. 13:12
 
1 milliárd forint bírságot szabtak ki a Csillagszóró II. keretében
A tíz hatóság részvételével zajló Csillagszóró II. akciósorozat keretében a hatóságok szakemberei több mint 30 ezer ellenőrzést hajtottak végre, 5400 esetben szabtak ki bírságot a jogsértő vállalkozásokra, összesen mintegy 1 milliárd forint értékben - közölte Kondorosi Ferenc kormánybiztos kormányszóvivői tájékoztatón hétfőn, Budapesten. A kormány - a tavaly téli akciósorozat mintájára - 2008. november 20. és 2009. január 4. között indított összehangolt ellenőrzéssorozatot az emberek és a tisztességes kereskedők érdekeinek védelmében.
2009.01.12. 12:36
 
 
Március 25-én indulhat második űrutazására Charles Simonyi
Március 25-én induhat második űrutazására Charles Simonyi magyar származású amerikai üzletember, aki elkezdte a felkészülést a Moszkva közelében lévő Csillagvárosban. Charles Simonyi ötödik űrturistaként 2007. április 7-én utazott először a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a Szojuz TMA-10 fedélzetén. Jurij Gidzenko, az űrhajósok csillagvárosi felkészítő-központjának helyettes vezetője szerint Charles Simonyi dublőrje, Esther Dyson már decemberben elkezdte a speciális felkészülést. Mivel Charles Simonyi rendelkezik megfelelő tapasztalatokkal, csupán fel kell frissítenie ismereteit, s fel kell készülnie a kísérletekre, amelyeket az űrállomáson folytat majd.
2009.01.12. 12:34
 
 
Az euró 275-283 forint között ingadozhat a következő napokban
A múlt heti rossz amerikai munkaerőpiaci adatok és a régió ipari termelésének erős visszaesése egyaránt kedvezőtlenül hat a forint árfolyamára, amely a következő napokban 275-283 között mozoghat, az alapkamat ennek ellenére csökkenhet - mondta az MTI kérdésére hétfőn Suppan Gergely, a Takarékbank elemzője. A forintpiacon viszonylag gyenge az aktivitás, s a régiós devizák a forinthoz hasonló gyengülő tendenciát mutatnak - jelezte. A helyzetet súlyosbíthatja az orosz gázszállítások elmaradásból származó termeléskiesés is - tette hozzá.
2009.01.12. 11:43
 
 
Forma-1: a Ferrari már előállt új autójával
A Ferrari hétfőn délelőtt felfedte internetes oldalán az idei Forma-1-es sorozatban induló autóját, az F60-as modellt. Az elnevezés arra utal, hogy a csapat 60. éve szerepel a világbajnokságon. Az autó kialakításánál a tervezők szem előtt tartották a költségcsökkentésre irányuló új szabályokat. Az aerodinamikai fejlesztésekkel a mérnökök arra törekedtek, hogy a kocsi stabilabb legyen, mint elődje. Ezért az elülső légterelő szélesebb, a hátsó pedig magasabban van és keskenyebb. A lehető legjobb súlyelosztást szem előtt tartva módosították az autó felfüggesztését. Az első köröket a tavaly vb-második brazil Felipe Massa teszi majd meg az új autóval a mugellói pályán.
2009.01.12. 11:30
 
 
Férfi tenisz-világranglista: továbbra is Nadal az élen
Nincs változás a férfi teniszezők hagyományos világranglistájának élcsoportjában. Változatlanul a spanyol Rafael Nadal vezet a svájci Roger Federer, a szerb Novak Djokovic és a múlt héten Dohában diadalmaskodó Andy Murray előtt. Hagyományos világranglista: 1. ( 1.) Rafael Nadal (spanyol) 13.160 pont 2. ( 2.) Roger Federer (svájci) 10.700 3. ( 3.) Novak Djokovic (szerb) 10.590 4. ( 4.) Andy Murray (brit) 7190 5. ( 5.) Nyikolaj Davigyenko (orosz) 5330 6. ( 7.) Jo-Wilfried Tsonga (francia) 3995 7. ( 6.) Gilles Simon (francia) 3960 8. ( 8.) Andy Roddick (amerikai) 3940 9. ( 9.) Juan Martin Del Potro (argentin) 3890 10. (10.) James Blake (amerikai) 3550.
2009.01.12. 11:18
 
 
Késelés miatt letartóztatták a Taxi sztárját
Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnője partnerét a nyílt utcán Párizsban. Luc Besson Taxi című sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erőszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmű bizonyítékokat. Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozó bírósági források szerint a 47 éves színész vitába keveredett volt barátnőjével, aki segítségül hívta partnerét. Naceri leszúrta a férfit, akinek sebesülése nem életveszélyes. Az eset a múlt héten csütörtökön történt a Champs-Élysées sugárút közelében.
2009.01.12. 11:15
 
 
Nagy valószínűséggel kedd reggel feloldják a szmogriadót Budapesten
Nagy valószínűséggel kedd reggel feloldják a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten - jelentette be a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója hétfőn. Nyáry Krisztián, aki a fővárosi operatív törzs ülése után nyilatkozott újságíróknak, az MTI kérdésre azt közölte, ha feloldják a riasztási fokozatot, akkor arról a kedd hajnali órákban tájékoztatják a hírügynökségeket. Elmondta, méréseik szerint a páratlan rendszámú autótulajdonosok jelentős része jogkövető módon nem közlekedett gépkocsijával Budapesten, annak ellenére sem, hogy a szabálysértésnek jelenleg nincs szankciója.
2009.01.12. 11:09
 
 
Oroszország februártól csökkenti a kőolaj exportvámját
Az orosz kormány tonnánként mintegy húsz dollárral csökkenti a kőolaj exportvámját februártól. Február 1-től az új tarifa 100 dollár lesz tonnánként a jelenlegi - januártól érvényes - 119,1 dollár után. Ezt megelőzően az exportvám jóval magasabb, 192,1 dollár volt. Oroszország a világ második legnagyobb olajtermelője. Az export azonban veszteségessé vált a tavalyi második félévben, mert az energiahordozó világpiaci árának akkori jelentős csökkenése mellett hosszú ideig nem változott a magas exportvám. Az orosz pénzügyminisztérium korábban kéthavonta vizsgálta felül az exportvámot. Ezzel a gyakorlattal novemberben hagyott fel, és most már havonta változtat a szinten az orosz olajcégek nyomására.
2009.01.12. 11:05
 
 
Ferihegyi sztrájk: nyolc órás munkarendet javasol a BA
A kollektív szerződésről folytatott hétfői tárgyaláson a Budapest Airport nyolcórás munkarend bevezetését javasolta, amely a munkaadó véleménye szerint megfelel az EU gyakorlatának, jobban illeszkedik a repülőtér forgalmához is. A felek kedden folytatják az egyeztetést. Szollár Domokos, a BA szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy átadták az érdekképviseleteknek a műszakrendek új tervezetét. Megerősítették: a munkarendek megváltoztatására azért van szükség, hogy a repülőtér rugalmasan tudjon alkalmazkodni a piaci és forgalmi követelményekhez. A Budapest Airport a jövőben 8 órás műszakokkal számol.
2009.01.12. 10:48
 
 
Biometrikus útlevelek: 12 éves kor alatt nem kellene ujjlenyomat az EU-ban
Tizenkét éves kor alatt nem kell majd ujjlenyomatot venni a biometrikus útlevél kiállításához az Európai Unióban - tartalmazza az az indítvány, amelyről kedden Strasbourgban folytat vitát az Európai Parlament (EP). A 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadások hatására az EU 2004-ben rendeletet hozott arról, hogy az európai útlevelek biometrikus azonosító adatokat, köztük ujjlenyomatot is tartalmazzanak, megakadályozandó a dokumentumok hamisítását, megnehezítendő a bűnözést és az illegális bevándorlást, illetve segítendő a terrorizmus elleni küzdelmet. A 2004-es, még hatályba nem léptetett rendelet szerint mindenkitől egységesen kötelező lenne két ujjlenyomatot venni az útlevél készítésekor.
2009.01.12. 10:27
 
 
A jegybanki betétek felé fordultak a hitelintézetek
Decemberben is óvatosak voltak a hitelintézetek, a kéthetes MNB-kötvények átlagállományának nagymértékű emelkedése mellett az egynapos betétek átlagállománya is jelentősen nőtt, a kötelező tartalékráta leszállítása miatt pedig bankszámlabetéteiknek átlagállománya kevesebb mint a felére csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn a decemberi statisztikai mérleg előzetes adatai alapján. A jegybank tájékoztatása szerint a hitelintézetek a kötelező tartalékráta 5 százalékról 2 százalékra való csökkentése miatt 451,4 milliárd forinttal, 328,6 milliárd forintra csökkentették bankszámlabetéteik állományát.
2009.01.12. 10:26
 
 
Izrael maga akarja meghatározni a fegyvernyugvás kezdetének időpontját
Izrael maga akarja meghatározni a gázai övezeti fegyvernyugvás kezdetének időpontját - mondta hétfőn a zsidó állam külügyminisztere. Cipi Livni kijelentette az izraeli rádiónak adott nyilatkozatában: "Nem fogadom el, hogy az ENSZ döntse el, mikor kell befejezni egy terror elleni háborút." Hozzátette: benyomása szerint a nemzetközi közösség nem várja el a tűzszünetre vonatkozó követelés azonnali teljesítését. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) azonnali és tartós tűzszünetre szólította fel Izraelt és a palesztin iszlamista Hamász szervezetet pénteken elfogadott, 1860-as számú határozatában.
2009.01.12. 10:01
 
 
KSH: csökkent a vendégéjszakák száma a kereskedelmi szálláshelyeken
A külföldi és belföldi vendégek által kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 1 százalékkal csökkent 2008 első tizenegy hónapjában az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A kereskedelmi szálláshelyek összesen 229 milliárd forint bruttó árbevételt értek el 2008 január-novemberben, ez folyó áron fél százalékkal maradt el az előző év azonos időszakában mérttől. A vizsgált időszak végéig 3,853 millió belföldi- és 3,3 millió külföldi vendég összesen 18,844 millió vendégéjszakát töltött el a kereskedelmi szálláshelyeken.
2009.01.12. 09:54
 
 
Moszkva elfogadta Ukrajna aláírását, a gázszállítás még nem indult meg
Oroszország hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy Kijev aláírta a korábban a gázszállítások újraindításának feltételéül állított háromoldalú megállapodást. Vladimir Putyin orosz kormányfő szerint a gázcsapok kinyitásához még az Európai Bizottság képviselőinek aláírására és a megfigyelők - dokumentumban kijelölt helyekre történő - megérkezésére van szükség. "Ukrajna aláírta a tranzitgáz szállításának ellenőrzéséről szóló háromoldalú megállapodást, a Gazprom azután indítja meg a gáztranzitot Európa felé, ha az ellenőrök már a helyszínen vannak, illetve ha mi meggyőződtünk arról, hogy a megfigyelők képesek ellenőrzi a földgáz tranzitját"- mondta Vlagyimir Putyin.
2009.01.12. 09:45
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 25., Czink 100.
Szávay Ágnes maradt a 25., míg Czink Melinda - öt pozíciót javítva - feljött a 100. helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a szerb Jelena Jankovic vezet. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Jelena Jankovic 2. ( 2.) Serena Williams 3. ( 3.) Dinara Szafina 4. ( 4.) Jelena Gyementyjeva 5. ( 5.) Ana Ivanovic 6. ( 6.) Venus Williams 7. ( 7.) Vera Zvonarjova 8. ( 8.) Szvetlana Kuznyecova 9. ( 9.) Marija Sarapova 10. (10.) Agnieszka Radwanska...25. (25.) Szávay Ágnes 2058 ...100. (105.) Czink Melinda 690 ...155. (157.) Arn Gréta 396 ...205. (205.) Marosi Katalin 280 ...247 (248.) Kapros Anikó 216 ...293 (294.) Nagy Kyra 166.
2009.01.12. 08:52
 
 
Hobart: Czink a második fordulóban, Szávay máris búcsúzott
A selejtezőből főtáblára jutott Czink Melinda az első fordulóban legyőzte az olasz Tathiana Garbint, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a 220 ezer dollár összdíjazású hobarti női keménypályás tenisztornán. Szávay Ágnes viszont máris búcsúzott, miután kikapott a brit Anne Keothavongtól. Czink három szettben múlta felül olasz riválisát, és a következő körben - a viadal honlapja szerint - a lengyel Urszula Radwanskával találkozik. Az ötödik helyen kiemelt Szávay két játszmában szenvedett vereséget.
2009.01.12. 08:01
 
 
A szabadság 2008-ban is visszaszorulóban volt a világon
A szabadság 2008-ban is visszaszorulóban volt a világon - állapította meg idei jelentésében a Freedom House független amerikai intézet, amely szerint a demokrácia jelentősen gyengült Oroszországban. A demokrácia terjedését 1941 óta világszerte támogató nem kormányzati szervezet - amely három éve folyamatosan a globális szabadság, a demokrácia visszaszorulásáról ad hírt - kiemelte: tavaly különösen leépülőben volt a szabadság a szubszaharai Afrikában, valamint a szovjet utódállamokban, Dél-Ázsia viszont javulást mutatott. A Freedom House 193 ország helyzetét vizsgálta; 89 bizonyult szabadnak, a Föld lakosságának 46 százalékával.
2009.01.12. 07:50
 
 
Danny Boyle filmje tarolt a Golden Globe-on
Los Angelesben 66. alkalommal adták át az Oscar-díj "előfutárának" is tekintett Arany Glóbusz (Golden Globe) filmdíjat. Egy indiai (mumbai) fiatalemberről, a Legyen Ön is Milliomos vetélkedő győzteséről szóló Slumdog Millionaire című film tarolt a Beverly Hilton Hotel báltermében tartott gálán. Megkapta egyrészt a tavalyi év legjobb filmjéért járó díjat, a rendezője, Danny Boyle pedig átvehette legjobb rendezésért járó Arany Glóbusz szobrocskát. A film forgatókönyvírója, Simon Beaufoy is, illetve a film zenéjének szerzője, A.R.Rahman is a legjobbnak bizonyult saját kategóriájában. A tavalyi év legjobb filmvígjátéka Woody Allen rendezésében a Vicky Cristina Barcelona című film lett.
2009.01.12. 07:41
 
 
Sikertelen volt az MTV kuratóriumának elnökválasztó ülése
Sikertelenül zárult a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára kiírt, sorrendben negyedik pályázat is - értesült az elnökjelölt sorsáról döntő kuratóriumi ülés szünetében testületi tagoktól az MTI. Elmondásuk szerint a 35 fős testület tagjai egy kivétellel részt vettek a döntéshozatalban, így a kétharmados támogatáshoz 23 voksot kellett volna megszereznie a pályázónak; Sztaricskai Tamás elnökké választását azonban csak 18-an támogatták, 15-en ellenezték, míg egy szavazat érvénytelen volt. Az MTI értesülése szerint sem a jelölt megválasztása esetén hivatalba lépő "vezérkar" tagjainak nevéről, sem a vezetés struktúrájáról nem esett szó az ülésen.
2009.01.12. 07:38
 
 
Izrael megkezdte a tartalékosok bevonását a gázai hadműveletbe
Izrael megkezdte a tartalékosok bevetését a Gázai övezetben. Avi Benajahu, az izraeli hadsereg szóvivője közölte vasárnap este egy izraeli tévécsatornának adott nyilatkozatában, hogy a hadsereg aznap megkezdte a tartalékos erők bevonását a Gázai övezetben zajló hadműveletekbe. Az izraeli kormány már egy héttel ezelőtt elrendelte több tízezer tartalékos mozgósítását. A kabinet akkori döntése arról szólt, hogy a tartalékosok a Gázai övezetbe átcsoportosított katonák helyére kerülnek, többségüket az északi határ térségébe és a Jordán folyó nyugati partjára vezénylik.
2009.01.12. 07:28
 
 
Az MDF megszakítja az együttműködést az IDF-fel
A Magyar Demokrata Fórum a velencei országos választmányi ülésén úgy döntött, hogy minden formában megszakítja az együttműködést az Ifjúsági Demokrata Fórummal (IDF); a szervezet szerint a testületnek erre nincs jogköre, és a határozat elfogadása is szabálytalan volt. Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője elmondta: az erről szóló határozati javaslatot a kétnapos munkaértekezlet befejező szakaszában, az "egyebek" napirendi pont tárgyalásánál Dávid Ibolya pártelnök terjesztette a választmány elé, amelynek jelen levő tagjai 32 igen és 5 tartózkodás mellett elfogadták azt.
2009.01.12. 07:10
 
Hétfőtől csak vízummal vagy előzetes engedéllyel lehet Amerikába utazni
Hétfőtől csak vízummal vagy - ahogy az a magyar állampolgárok esetében már érvényben van - előzetes elektronikus beutazási engedéllyel látogathatnak külföldiek az Egyesült Államokba. Mindössze Bermuda, Kanada, a Marshall-szigetek és Mikronézia képez kivételt, ezekről a területekről továbbra sem lesz szükség külön beutazási engedélyre. A vízummentes beutazás feltételeit a 2001. szeptember 11-i, Amerika elleni terrortámadások után elrendelt biztonsági intézkedések között szigorították meg. A program tavalyi kibővítése nyomán november 17-e óta a magyar állampolgárok is vízummentesen utazhatnak be az országba, amihez azonban előzetesen, elektronikus úton engedélyért kell folyamodni.
2009.01.12. 07:04
 
 
Ukrajna kész aláírni a gázszállítások ellenőrzéséről szóló megállapodást
Kijev beleegyezett abba, hogy a moszkvai aggodalmakat figyelembe véve, újra aláírja az Európának szánt orosz gázszállítások ellenőrzéséről szóló megállapodást, különválasztva tőle az orosz fél által kifogásolt, kézzel írott ukrajnai csatolmányt. Ferran Tarradellas, az Európai Bizottság szóvivője közölte vasárnap késő este, hogy José Manuel Barroso, az EU-bizottság elnöke telefonon felhívta Julija Timosenko ukrán miniszterelnököt, és megállapodást született köztük arról, hogy különválasztják a két dokumentumot: a megállapodást és a Kijev által hozzá csatolt, kézzel írott nyilatkozatot, amely értelmezését adja a megállapodásnak.
2009.01.12. 07:01
 
 
Ferencvárosi választás: érvénytelen az első forduló, Bácskai (Fidesz) kapta a legtöbb szavazatot
Érvénytelen a ferencvárosi időközi választás első fordulója, miután vasárnap este hét óráig nem jelent meg az urnák előtt a választásra jogosultak fele. A szavazatok több mint 58%-át az előzetes eredmények szerint a Fidesz-KDNP jelöltje, Bácskai János kapta. A főváros 12-es számú országgyűlési egyéni választókerületének szavazóköreiben 8.084-en jelentek meg (ez a 31.058 választópolgár 25,91%-a), közülük 8.005-en szavaztak érvényesen. A választás érvényességhez 50 százalékos részvétel kellett volna, így a két hét múlva tartandó második fordulóban újra indulhat mind a hat jelölt. A legtöbb szavazatot, 4.697-et Bácskai János, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta (58,67%).
2009.01.11. 20:40
 
 
Brüsszel: semmi oka, hogy halogassák a gázszállítás felújítását
Immár semmi oka nincs annak, hogy tovább halogassák az EU-országokba irányuló orosz gázszállítás felújítását - állapította meg vasárnap kora esti közleményében az Európai Bizottság. Eszerint a felek kézhez kapták a nemzetközi megfigyelői mechanizmusról elfogadott dokumentumok kölcsönösen aláírt példányát, a megfigyelők pedig elfoglalták helyüket a legtöbb megfigyelő ponton. Ami az orosz-ukrán határon át történő gáztovábbítás ellenőrzését illeti, az Európai Bizottság ellenőrző csoportját beengedték az orosz területen levő Szudzsa mérőállomásra. Egy másik csoport megérkezett Luganszkba, hogy ellenőrizze a piszarevkai, majd a szohranovkai mérőállomás mérőműszereit.
2009.01.11. 20:30
 
 
Lavrov: Ukrajna elfogadhatatlan kiegészítéseket írt a megállapodáshoz
Az orosz fél megkapta vasárnap későn este az Európának való orosz gázszállítások ellenőrzésére hivatott megfigyelő csoportról szóló megállapodást, immár Ukrajna aláírásával, de Kijev kiegészítéseket csatolt hozzá, amiért Dmitrij Medvegyev elnök megtiltotta az orosz kormánynak a dokumentum alkalmazását és ezzel az európai gázszállítások felújítását. A dokumentum megérkeztét Szergej Lavrov külügyminiszter jelentette be vasárnap késő este. Medvegyev úgy vélekedett: "Ez már csak a józan ész feletti gúnyolódásnak tekinthető, és célja a megszületett megállapodás életbe lépésének akadályozása, nyilvánvalóan destruktív és provokatív lépés".
2009.01.11. 20:20
 
 
Primera División: Raúl gólt szerzett 500. bajnokiján
Raúl pályafutása 500. bajnokiján a Real Madridban egy góllal járult hozzá a címvédő fővárosiak magabiztos idegenbeli győzelméhez a Real Mallorca ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A fővárosiak 31 éves támadója ezzel 1994-es bemutatkozása óta összesen - a többi sorozatot is beleszámítva - 663-szor húzta magára a Real mezét, és 295-ször volt eredményes. Eredmények: Real Mallorca-Real Madrid 0-3, Atlético Madrid-Athletic Bilbao 2-3, Numancia-Getafe 2-0, Racing Santander-Recreativo Huelva 1-1, Real Betis-Málaga 1-2, Sporting Gijon-Valladolid 2-1.
2009.01.11. 20:00
 
Premier League: manchesteri siker a szuperrangadón
A Bajnokok Ligája-győztes, címvédő Manchester United magabiztosan, három góllal nyerte a Chelsea elleni szuperrangadót a labdarúgó Premier League 21. fordulójában. Premier League, 21. forduló: Manchester United-Chelsea 3-0 (1-0). Gól: Vidic (45.), Rooney (63.), Berbatov (87.). Az állás: 1. FC Liverpool 21 35-13 46 pont 2. Chelsea 21 40-12 42 3. Manchester United 19 32-10 41 4. Aston Villa 21 35-23 41 5. Arsenal 21 34-23 38 6. Everton 21 29-25 35 7. Wigan Athletic 20 25-21 31 8. Hull City 21 28-39 27 9. Fulham 19 18-14 26 10. West Ham United 21 26-30 26.
2009.01.11. 19:25
 
 
Ferencvárosi választás: érvénytelen az első forduló
Érvénytelen a ferencvárosi időközi választás első fordulója, miután vasárnap este hét óráig nem jelent meg az urnák előtt a választásra jogosultak 50 százaléka. A főváros 12-es számú országos egyéni választókerületének szavazóköreiben délután fél hatig a szavazásra jogosultak 23 százaléka sem jelent meg, és ez után sem nőtt meg jelentősen a voksolásra jelentkezők száma, így már biztosra vehető, hogy a részvételi arány nem nő az 50 százalékos határ fölé.
2009.01.11. 19:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189[2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista