2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az EU kész megfigyelőket küldeni a Gázai övezethez
Az EU kész megfigyelőket küldeni a Gázai övezethez, a nemzetközi misszió ugyanis nagy segítséget jelentene a két fél közötti közvetítésben - mondta az EU soros elnökségét ellátó Csehország külügyminisztere szerdán Strasbourgban, az Európai Parlament vitájában. Karel Schwarzenberg szerint már körvonalazódik a konfliktus megoldása. Az Izrael elleni rakétatámadások azonnali leállítására és az izraeli katonai akciók megszüntetésére van szükség, lehetővé kell tenni a humanitárius segélyek bejuttatását, helyre kell állítani a közszolgáltatásokat, és biztosítani kell az orvosi ellátást - sorolta a teendőket.
2009.01.14. 19:00
 
 
Wall Street Journal: Paul Kennedy szerint Amerika hatalma leáldozóban van
Az Egyesült Államok hatalma leáldozóban van - írta Paul Kennedy neves brit történész a The Wall Street Journal című lap szerdai számában. Az amerikai túlköltekezés és katonai túlterjeszkedés játszott szerepet az Egyesült Államok hagyatlásában és Ázsia felemelkedésében - mutatott rá Kennedy professzor, aki jelenleg a Yale Egyetem nemzetközi biztonsági kutatások központját vezeti. A történész már A nagyhatalmak tündöklése és bukása című híres 1987-es munkájában arról értekezett, hogy minden birodalom túlnövi magát, a túlzott katonai és politikai terjeszkedés súlya alatt gazdaságilag összeroppan. Szerinte ez igaz az Egyesült Államokra is, amely a hidegháború vége után a világ egyetlen szuperhatalmává vált.
2009.01.14. 18:30
 
 
Távoztak az afgán éhségsztrájkolók a budapesti Szent István-bazilikából
Elindult Debrecenbe - az idegenrendészet autóbuszával, rendőri kísérettel - szerda este az a harminc afgán állampolgár, aki néhány órával korábban menekültstátusz elérése céljából érkezett a fővárosi Szent István-bazilikába - tájékoztatta Snell György címzetes apát, a bazilika plébánosa az MTI-t. Snell elmondta, a 15 férfi, 9 asszony és 6 gyermek "teljes békességben" hagyta el a templomot. A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) menekültügyi igazgatója az MTI-vel közölte, hogy mind a harminc afgán rendelkezik befogadott státusszal, ám a menekült státuszt nem kapták meg.
2009.01.14. 17:47
 
 
Fidesz: megbukott az idei költségvetés
A Fidesz szerint már két hét után látható, hogy megbukott az idei évre szóló költségvetés - mondta a párt szóvivője Gyurcsány Ferenc kormányfő idei gazdasági várakozásaira reagálva. "Két hét sem telt el az esztendőből, és gyakorlatilag megszűnt a költségvetés, összeomlott. A gazdasági válság kellős közepén az ország itt áll gazdasági iránytű nélkül" - fogalmazott Szijjártó Péter, aki szerint ez is a kormány alkalmatlanságát mutatja. Emlékeztetett: amikor készült a költségvetés, a Fidesz is és az elemzők is figyelmeztettek arra, hogy nagyobb lesz a visszaesés annál, mint amit a kormány tervez, s kisebb lesz az infláció annál, mint amit a kormány tervez, továbbá a kormány által előrejelzettnél jóval nagyobb mértékben fognak csökkenni a reálbérek.
2009.01.14. 17:10
 
 
Moszkva az orosz gázt importáló országok csúcstalálkozóját javasolta
Moszkva az orosz gázt felhasználó államok vezetőit csúcsértekezletre hívja Moszkvába január 17-re - jelentette be Dmitrij Medvegyev államfő, amikor szerdán Moszkvában fogadta a szlovák, a bolgár és a moldovai kormányfőt, akik a gázexport problémáinak megoldására érkeztek az orosz fővárosba. Az orosz elnök javasolta, hogy a csúcson a vitassák meg, hogyan lehet kilábalni a jelenlegi válságból és a jövőre nézve dolgozzák ki a szabályokat és eljárásokat. Később az elnök sajtótitkára hozzátette: a csúcsra meghívják Ukrajnát is. Medvegyev emlékeztetett arra is, hogy Ukrajna számos hitelajánlatot kapott a gázszállítások finanszírozására, s mint mondta, Oroszország is tett ilyen ajánlatot, de Juscsenko ukrán elnök egyelőre nem válaszolt.
2009.01.14. 17:00
 
 
Gázai offenzíva: meghaladta az ezret a palesztin halálos áldozatok száma
Meghaladta az ezret a szerdán 19. napjába lépett gázai övezeti izraeli offenzíva halálos áldozatainak a száma - közölte az övezet mentőszolgálatának vezetője. Muavíja Haszanein elmondta, hogy 1010 ember - köztük 315 gyermek és 100 nő - vesztette életét az izraeli hadműveletek december 27-i kezdete óta. A hadműveletekben további 4700 palesztin megsebesült. Izrael az övezetből a zsidó állam ellen indított palesztin rakétatámadások beszüntetése végett indította meg az offenzívát, és azzal vádolja az övezetet uraló Hamász palesztin radikális szervezetet, hogy "élő pajzsként" használja a sűrűn lakott terület polgári lakosságát.
2009.01.14. 16:47
 
 
A kormány több intézkedésről döntött a kihűléses halálesetek megelőzéséért
A kormány szerdai ülésén több intézkedésről döntött a kihűléses halálesetek megelőzése érdekében - jelentette be Szűcs Erika szociális miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Közölte: a jegyzők számára kötelezővé válik, hogy a szociális ellátásban részesülő, védendő fogyasztói státuszra jogosultaknak tájékoztatást adjanak a kategóriába kerülés lehetőségéről. Előzetesen tájékoztatnia kell a közüzemi szolgáltatónak az önkormányzat jegyzőjét, ha úgy dönt, hogy megszünteti egy fogyasztó ellátását. A jegyzőnek, amennyiben az érintett jogosult a védett fogyasztói státuszra, segítséget kell nyújtania ennek megszerzésében, illetve más módon is támogatnia kell a rászorulót.
2009.01.14. 16:30
 
 
Már a férfiak harmada nem irtózik a házimunkától Japánban
Nagyot változott a világ a Távol-Keleten is: egy felmérés szerint minden harmadik házas japán férfinak nincs kifogása a házimunka ellen. A Housework Aptitude Test (házimunkaképesség-vizsgálat) során 2080, 20 és 50 év közötti, házasságban élő, Japán különböző régiójából származó nőt és férfit kérdeztek ki. A férfiak 29,5%-a azt mondta, elviseli az otthon rá háruló feladatokat. A legtöbb házimunkát a tokióiak (31,2%) végzik. A felmérés megvizsgálta a résztvevők egyes "részképességét" (főzési, takarítási, bevásárlási, stb. ismeretek) is. Az eredmények szerint a hokkaidói férfiak töltik naponta a legtöbb időt házimunkával (54 perc), az oszakaiak gyorsabbak, ők 49,7 percet dolgoznak "második műszakban", míg a legsebesebbek a tokióiak napi 48,4 perccel.
2009.01.14. 16:20
 
 
A pénzügyminiszter két héten belül új prognózist készít
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felkérte Veres János pénzügyminisztert, hogy két héten belül készítsen új prognózist az idei évre, figyelembe véve az elmúlt egy hónap a gazdaságot érintő fejleményeit - közölte a kormányszóvivő a kabinet szerdai ülését követő sajtótájékoztatóján. Hozzátette: minden további lépésről csak ennek ismeretében lehet eldönteni. Gyurcsány Ferenc azt kérte a pénzügyminisztertől: a prognózis készítésekor legyen figyelemmel arra, hogy a régióban és Európában is gyorsan csökkent az ipari termelés és az export volumene is - fogalmazott Budai Bernadett.
2009.01.14. 14:16
 
 
Volt titkosügynökök keresik a Portugáliában eltűnt Madeleine-t
Egykori rendőrök és titkosügynökök elit csapatával kerestetik szülei a csaknem két éve Portugáliában eltűnt skót kislányt, Madeleine McCannt, akinek édesapja még mindig reménykedik abban, hogy élve megtalálják a gyermeket. Az idén hatéves Madeleine-nek 2007. május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjában. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, különösen azóta, hogy a portugál rendőrség 2007 őszén a kislány orvos szüleit, Gerry és Kate McCannt nyilvánította gyanúsítottá az ügyben. A gyanúsítást ugyan tavaly nyáron - érdemi bizonyítékok hiányában - feloldották, a gyermeknek azonban azóta sem lelik nyomát.
2009.01.14. 14:16
 
 
Esett az új autók értékesítése tavaly
Jelentősen - 10,4 százalékkal 176.978 darabról 158.628 darabra - csökkent 2008-ban az értékesített új személygépkocsik száma 2007-hez képest, míg az új haszonjárművekből közel ugyanannyit adtak el Magyarországon tavaly, mint egy évvel korábban - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) szerdán. A személygépkocsik értékesítése esetében csak az egyterű és a 4X4 kategóriájú gépkocsik eladása emelkedett, míg a legnagyobb piaci veszteséget a terepjárók könyvelhették el.
2009.01.14. 14:14
 
 
Gázkorlátozás: egy hétig még nem kell új intézkedés Magyarországon
Ha a következő egy hétben az előre jelzettnek megfelelően alakul az időjárás és a gázrendszerben nem történik műszaki meghibásodás, akkor sem kell új intézkedést bevezetni, ha továbbra sem jön Ukrajna felől gáz Magyarországra - mondta Molnár Csaba energiaügyi miniszter szerdán kormányszóvivő tájékoztatón. A miniszter elmondta, hogy a jövő hét közepén újraértékelik a helyzetet, amennyiben addig sem indul el a keleti gázszállítás, és a vártnál hidegebbre fordul az idő. Ekkor elképzelhető, hogy hozzá kell majd nyúlni a stratégiai biztonsági tartalékokhoz, vagy magasabb rendű fogyasztás-korlátozást kell bevezetni.
2009.01.14. 13:50
 
 
Visszavonták a harmadfokú riasztást az egész országban
Visszavonta a harmadfokú, piros riasztást szerda délután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ); a riasztást a Dunántúl nyugati körzetében másodfokúra, a térség más részein és Közép-Magyarországon elsőfokúra mérsékelték - olvasható az OMSZ honlapján. Szerda délelőtt négy régióra adtak ki piros riasztást az intenzív ónos eső és a jegesedés miatt: a Dél-Dunántúlra, a Nyugat-Dunántúlra, a Közép-Dunántúlra, majd a fővárost is magában foglaló Közép-Magyarországra. A dél-dunántúli régióban a meteorológia dél előtt visszavonta a harmadfokú riasztást, és azt elsőfokúra mérsékelte. Kora délutánra minden régióban másodfokúra vagy elsőfokúra csökkentették a riasztási fokozatot.
2009.01.14. 13:36
 
 
Lényegesen több munkájuk van a mentőknek az ónos eső miatt
Jelentősen megnőtt a mentők munkája az elmúlt órákban az ónos eső miatt; Veszprém megyében egy mentődolgozó is megsérült betegellátás közben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője. Tájékoztatása szerint jellemzően Nyugat- és Dél-Magyarországon lett több dolguk a mentőknek. Voltak olyan területek - például Győr-Moson-Sopron és Csongrád megye -, ahol plusz kocsikat is szolgálatba állítottak, erre a a közlekedés lelassulása miatt is szükség volt. Budapesten is dolgozik valamennyi mentőkocsi - fűzte hozzá. Hangsúlyozta, a mentőautók is nehezebben mozognak a csúszós utakon, vagyis az egy beteg ellátásához szükséges idő - a kórházba szállítással együtt - meghosszabbodott.
2009.01.14. 13:32
 
 
Oszama bin Laden szent háborút hirdetett Izrael ellen
Izrael elleni szent háborúra szólította fel a muzulmánokat a gázai övezeti offenzíva miatt Oszama bin Laden, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat feje szerdán közzétett, legújabb hangfelvételében. Bin Laden egyúttal elítélte az arab kormányokat, amiért meggátolják népüket abban, hogy tegyen "Palesztina felszabadításáért". A "Dzsihádot hirdetek a Gáza elleni agresszió megállítására" című hangfelvétel azon az iszlamista honlapon jelent meg, amely rendszeresen közzéteszi az al-Kaida üzeneteit. A felvétel valódiságát független forrásból még nem lehetett megerősíteni.
2009.01.14. 13:17
 
 
Megváltoztatták a Zsanett-ügyben megvádolt rendőrök elsőfokú ítéletét
Megváltoztatta az elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa a Zsanett-ügyben korábban meggyanúsított öt rendőr ügyében; a bíróság az első fokkal szemben bűnösnek mondta ki az első-, másod- és harmadrendű vádlottat a hivatali visszaélés vádjában és súlyosította mind az öt rendőr büntetését. Az ítélőtábla katonai tanácsa elfogadta az első fokon eljáró Fővárosi Bíróság katonai tanácsa által megállapított történeti tényállást. Eszerint a három zászlós és a két őrmester 2007. május 4-re virradóra engedély nélkül hagyta el a fővárosi, VIII. kerületi járőrkörzetét, amikor a XIII. kerületbe hazakísérték az intézkedés alá vont, de okmányokkal nem rendelkező E. Zsanettet.
2009.01.14. 13:17
 
 
A Manchester City 100 millió eurót ajánlott a Milannak Kakáért
A Manchester City 100 millió eurót, majd 100 millió fontot ajánlott az AC Milannak Kakáért, az olasz futballklub brazil játékmesteréért. Itáliai sajtójelentések szerint az angol klub több vezetője, így Gary Cook főigazgató járt ez ügyben a lombard fővárosban, s tárgyalt a "rossonerók" irányítóival. Úgy tudni, hogy a City mielőbb vinné Kakát, aki iránt régóta érdeklődik, s nem ez az első megkeresés átigazolása ügyében. A Silvio Berlusconi miniszterelnök által irányított Mediaset vállalat honlapja később azt közölte, hogy Kaká nem hagyja el a milánóiakat.
2009.01.14. 12:24
 
 
Budapest Bamako holnaptól
A hir3.hu is támogatja a Hangodi Zoltán és Prohászka László csapatát. Erről bővebben még olvashatnak híreink között.
2009.01.14. 11:48
 
 
Az SZDSZ szerint a Magyar Gárda puskára cseréli az utcaköveket
Írásbeli kérdést nyújtott be szerdán Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek a Magyar Gárda éles lőfegyverekkel való gyakorlatozása ügyében Gusztos Péter, az SZDSZ frakcióvezető-helyettese. A párt az MTI-hez is eljuttatott közleménye szerint a benyújtott beadványban - amely "A Magyar Gárda a szemünk előtt cseréli az utcaköveket puskákra - mit tesz a kormány?" címet viseli - a liberális politikus többek között azt firtatja, hogyan fordulhat elő, hogy miközben a bíróság első fokon a gárda feloszlatásáról döntött, ilyen jellegű tevékenységre kapjon engedélyt bármilyen magyar állami vagy önkormányzati hatóságtól "a szélsőjobboldali magánhadsereg".
2009.01.14. 11:43
 
 
Ferihegyi sztrájk: a BA hazaküldi a görög biztonsági ellenőröket
A Budapest Airport egyoldalú gesztust tesz, hazaküldi a görög biztonsági ellenőröket - áll a BA közleményében. Hozzáteszik: a sztrájkbizottság a keddi határidőig sem reagált a BA kölcsönös biztosítékokról szóló javaslatára. A BA még múlt héten csütörtökön javasolta, hogy a munkáltató és a sztrájkbizottság is tegyen gesztusokat. A BA vállalta, hogy hazaküldi a külföldi utasbiztonsági őröket, és azt kérte, hogy a tárgyalások ideje alatt a szakszervezet vállalja, január 23-ig nem lesz sztrájk Ferihegyen. A BA érthetetlennek tartja, hogy nem elég több mint 6 nap arra, hogy egy egyoldalas, három pontból álló javaslatot véleményezzenek az érdekképviseletek.
2009.01.14. 11:37
 
 
KÖNYV: Hollywoodi házasságtörők
Létezik szerelem első látásra? És vajon milyen az, amikor valaki nem képes szeretni? Hogyan lehet egy férj hűséges a feleségéhez éveken át, amikor nem is szereti? És miért lép félre az a férj, aki egyébként imádja gyönyörű és tehetséges a feleségét? Valóban szükség van-e a jó testi-lelki kondíció megőrzéséhez az érzelemmentes szexre? Tartós lehet-e az a kapcsolat, amelyben az egyik fél állandó rivaldafényben lubickol, a másik azonban a feltűnésmentes, dolgos hétköznapokat kedveli?
2009.01.14. 11:31
 
 
A Népzene ünnepe
Abból a régóta várt alkalomból, hogy a budapesti Zeneakadémián népzenei tanszak kezdte meg működését, a Művészetek Palotája 2008 januárjában nagyszabású gálaműsort szervezett. A "Tanszékfoglaló" - a népzene ünnepe című koncert, amelynek fókuszában Bartók és Kodály munkássága nyomán a népzene és a műzene kapcsolata állt, rendkívüli sikert aratott. Ez arra ösztönözte a Művészetek Palotája és a népzenei tanszak munkatársait, hogy "a népzene ünnepét" minden évben megrendezzék.
2009.01.14. 11:29
 
 
Heaven Street Seven koncert
A komoly nemzetközi sikereket is arató HS7-et elegáns, remekül hangszerelt, gitáralapú számai, nagyszerű hangulatú koncertjei, Szűcs Krisztián jellegzetes éneke méltán teszik a hazai gitárpop legnépszerűbb együttesévé. Minderről a hazai és nemzetközi díjak, a jelentős kritikai elismerés mellett a közönség stabil szeretete is tanúskodik.
2009.01.14. 11:26
 
 
Túszejtés Óbudán: továbbra sem találják a bankrablót
Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség a Flórián téri bankrablás tettesét, aki a zsákmányolt pénzzel és egy túszt ejtve menekült el a helyszínről, később viszont a bank alkalmazottját elengedte - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az eddig még ismeretlen támadó kedd délután kezében fegyverrel rontott be az egyik III. kerületi Erste Bankba és a bevételt követelte, de bank munkatársai riasztották a rendőröket, akik a helyszínre érve megzavarták a bankrablót. A rablás során lövés is eldördült, de a fegyverhasználatban senki nem sérült meg. Azt, hogy hány lövést adott le a támadó, a rendőrség még vizsgálja.
2009.01.14. 11:25
 
 
A vendéglátósok csökkentik az égetett szesz kínálatot
A vendéglátói érdekképviseletek azt ajánlják tagjaiknak, hogy február elsejéig, a napi standolási kötelezettség hatályba lépéséig fokozatosan csökkentsék 50 százalékkal az égetett szesz kínálatukat - hangzott el az érdekképviseletek közös sajtótájékoztatóján. Buday Gábor, a Magyar Éttermi Szövetség elnöke kiemelte: a napi standolás gyakorlata nem oldja meg a fekete gazdaság elleni küzdelmet, a jogszabály gyakorlatilag végrehajthatatlan, mivel a munkaidőből 1-1,5 órát is elvehet és jelentős többletkiadást okoz a vállalkozóknak.
2009.01.14. 11:23
 
 
MOZI: Volt
Egy szuperkutya élete csupa kaland, veszély és intrika, legalábbis amíg forog a kamera. Amikor Voltot, a népszerű sorozat sztárját véletlenül New Yorkba küldik egy szállítmánnyal, kezdetét veszi az igazi kaland, mégpedig élete legnagyobbja: utazás az országon keresztül, hogy visszajusson gazdájához, Pennyhez. Útitársa két furcsa szerzet: egy kidobott házimacska, Mici és a Tv-függő hörcsög, T-Rex. A nem mindennapi út során pedig Volt lassan rájön, nem is kellenek szuperképességek, hogy hős legyen az ember, vagyis a kutya.
2009.01.14. 11:23
 
 
MSZP: azonnali szankciók kellenek a szmogriadó megsértői ellen
Az MSZP szerint egyértelmű és szigorú szabályokra, valamint azonnali szankciókra van szükség a szmogriadót megsértőkkel szemben - mondta Orosz Sándor, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Egy közlekedéssel kapcsolatos hatósági eljárásban az intézkedés és a szankcionálás között nem szabad sok időnek eltelnie, különösen a levegő minőségének védelmekor - közölte a kormánypárti képviselő az MTI azon kérdésére, hogy Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint a jogszabályok lehetőséget adtak volna a szmogriadó szabályait megsértő autósok elleni fellépésre.
2009.01.14. 11:20
 
 
Ferihegy: a dolgozók nem fogadják el a takarítás kiszervezését
A dolgozók 95 százaléka nem fogadta el a takarítás kiszervezését a sztrájkot hirdetett két érdekképviselet, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) szerint. Kedden a szakszervezetek közül a Repülőtéri Üzemeltetési Dolgozók Szakszervezete megállapodott a munkaadóval a takarítás kiszervezéséről. Ezzel szemben a LESZ és az RDSZSZ szerdai közleményében álságosnak, a Hochtief-Budapest Airport trükkjének tartja, hogy a Repülőtéri Üzemeltetési Dolgozók Szakszervezete (RÜDSZ), általuk fantom-szervezetnek nevezett érdekképviselet belement a takarítás kiszervezésébe.
2009.01.14. 11:10
 
 
Férfi kézilabda-vb: célkitűzés a nyolc közé kerülés
A nyolc közé kerülés a cél a férfi kézilabda-válogatottnak a pénteken rajtoló horvátországi világbajnokságon. Ennek alapján jár a jutalom is: az első hely 20, a második 16, a harmadik 14, a negyedik 12, az ötödik 9, a hatodik 6, a hetedik 4, a nyolcadik pedig 3 millió forintot ér. Hajdu János szövetségi kapitány közben kijelölte 16 fős keretét, amelyben nincs különösebb meglepetés. A magyarok Eszéken játsszák a csoportmérkőzéseiket az ausztrál, a román, a szlovák, az argentin és az olimpiai bajnok francia csapat ellen. Innen három gárda kerül tovább a zágrábi középdöntőbe, ahol majd találkozik a házigazda horvátok, valamint a spanyolok, a svédek, a dél-koreaiak, a kubaiak és a kuvaitiak közül a legjobb hárommal.
2009.01.14. 11:03
 
 
Az Európai Unió betiltaná egyes plazma tévék gyártását
A tetemes energiafelhasználás miatt az Európai Bizottság betiltaná egyes plazma televíziók gyártását - számolt be a brit Daily Telegraph az információforrás megnevezése nélkül. A lap szerint az uniós tagországokban folyamatban van a televíziók energiafogyasztására vonatkozó határértékek meghatározása. A bizottság tervei szerint betiltanák azoknak a modelleknek a gyártását, amelyeknek az energiafelhasználása túllépi a megszabott határt. Szakértők szerint a plazma tévék négyszer annyi energiát fogyasztanak, mint a hagyományos katódsugárcsöves televíziók.
2009.01.14. 10:50
 
 
Az MDF módosítást nyújtott be a cégautó adójára
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) azt javasolja, hogy azok a szervezetek, melyek előző évben nem folytattak vállalkozást, mentesüljenek a cégautó adójának befizetése alól - jelentette ki Pettkó András, a párt országgyűlési képviselője. Hozzátette: az MDF szerint a gépjárműadóról szóló törvény cégautóadóra vonatkozó szabályozásának módosítása hátrányosan érinti a társadalmi szervezeteket, ezért Hock Zoltán képviselőtársával együtt szerdán módosítást nyújtott be a törvényhez.
2009.01.14. 10:43
 
 
Többen, kevesebbért vásároltak karácsonyi ajándékot 2008-ban
A gazdasági válság ellenére és 2007-hez viszonyítva is nőtt a karácsonyi vásárlási kedv tavaly, ugyanakkor csökkent a költési és a hitelfelvételi hajlandóság, valamint a kereskedői visszaélések száma is - állapítja meg a Kirakat.hu és a Szonda Ipsos karácsonyi vásárlási szokásokat vizsgáló januári kutatása. A közlemény szerint a karácsony után elvégzett kutatás egyik legmeglepőbb eredménye, hogy nemcsak a decemberben felmért tervezett vásárláshoz képest, de az elmúlt évhez viszonyítva is nőtt a felnőtt magyar lakosság vásárlási kedve: a kutatásban részvevők 92 százaléka vásárolt valakinek ajándékot 2008 karácsonyára, míg 2007-ben ugyanez az arány 76 százalék volt.
2009.01.14. 10:33
 
 
Coface: emelkedik a fizetésképtelen cégek száma
Az idén tovább emelkedik a fizetésképtelen cégek száma, és romlik a vállalkozások hitelképessége is a Coface Hungary szerint. Az exporthitel-biztosító szerdai közleményében kifejti: a több mint egymillió magyar gazdasági szervezetből ma, csak mintegy 40 ezer számít hitelképesnek, s a gazdasági válság miatt az arány várhatóan tovább romlik. Tavaly mintegy 14 százalékkal nőtt a cégek fizetésképtelenségi mutatója, így 2008-ban a vállalkozások 4 százaléka nem tudta teljesíteni kötelezettségeit. A növekedés nem haladja meg ugyan az előző évi arányokat, ám az idén várhatóan tovább romlik a helyzet.
2009.01.14. 10:09
 
 
Gázvita: Brüsszel jogi lépésekkel fenyegeti Kijevet és Moszkvát
José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke szerdán azzal fenyegette meg Ukrajnát és Oroszországot, hogy az európai gázforgalmazó vállalatok jogi lépéseket tesznek, ha sürgősen nem állítják helyre az Európába irányuló gázszolgáltatást. Az orosz gáznak - az ellenőrzés kérdéséről napokon át folytatott egyezkedés után - kedden kellett volna megindulnia Európa felé, de a felek által egymásnak ellentmondóan kifejtett okokból az ukrajnai csővezetékrendszer nem tudja nyugati irányba továbbítani a gázt. Ennek okait illetően a felek ellentmondanak egymásnak.
2009.01.14. 10:06
 
 
Diplomáciai próbálkozások napja várható a gázvitában
Diplomáciai próbálkozások napja várható a gázvitában szerdán: Moszkvába és Kijevbe várják a két legsúlyosabban érintett EU-tagország, Szlovákia és Bulgária miniszterelnökét. Hétfőn elhárulni látszott az akadály az orosz gázexport felújítása elől Ukrajnán át, miután Oroszország, Ukrajna és az EU illetékesei aláírták a nemzetközi megfigyelők és ellenőrök tevékenységéről szóló megállapodást. Az ellenőröknek egy része már elfoglalta helyét a kompresszor- és mérőállomásoknál a gázvezetékrendszer mentén, keddre azonban kiderült, hogy a rendszer megfigyelt állapotban sem működik, és folytatódott a kölcsönös vádaskodás Oroszország és Ukrajna között azügyben, ki a felelős a gáztranzit további elmaradásáért.
2009.01.14. 08:21
 
 
Gyurcsány Ferenc: mindent újra kell tervezni
Idén a gazdaság visszaesése reálisan -2-3 százalékos lehet a decemberben elfogadott 2009-es költségvetésben rögzített -0,9 százalékos GDP helyett - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Napkeltében. A kormányfő szerint nem lehet elmozdulni az egyensúlyi pályáról, de ezen túlmenően egyetlen szám sincs kőbe vésve. Hozzátette: a világgazdasági kilátások lényegesen rosszabbak annál, mint amit ősszel látni lehetett, és kisebb lesz a hazai infláció a vártnál, ezért mindent újra kell tervezni. Gyurcsány Ferenc kizárta az adóemelés lehetőségét, mert mint fogalmazott: ma Magyarországnak döntően növekedési problémával kell szembenézni, erre rossz válasz lenne az adóemelés.
2009.01.14. 08:19
 
 
Dakar 2009: Palikék már a tizedikek
A Palik László, Darázsi Gábor (Nissan) autós kettős már a tizedik helyen áll összetettben a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadalon. A magyar duó kedden a 17. idővel ért célba a rendkívül nehéz szakaszon, melyen rettenetes hőségben, hatalmas homokhegyeken keresztül vezetett az út az Atacama-sivatagon át. A mért szakasz 476 km volt. A viadal honlapján 29 párost rangsorolnak, ezek között nincs ott a Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) és a Liszi László, Fenesi József (Mitshubishi) kettős. A motorosoknál Dési János (KTM) a 32. pozíciót foglalja el, a Szaller Zoltán, Pócsik László, Csitári Tibor kamionos trió (MAN) már a hetedik, miután kedden kilencedikként zárt.
2009.01.14. 08:16
 
 
Hobart: Czink a negyeddöntőben búcsúzott
A selejtezőből főtáblára jutott Czink Melinda a negyeddöntőben fejezte be szereplését a 220 ezer dollár összdíjazású hobarti női keménypályás tenisztornán, miután a legjobb négy közé jutásért rendezett mérkőzésen kikapott a szlovák Magdalena Rybarikovtól. Nagyon közel állt a továbbjutáshoz a magyar teniszező, mert bár az első szettet simán elvesztette, a másodikat könnyedén nyerte, a harmadikban pedig csak rövidítésben maradt alul.
2009.01.14. 08:08
 
 
Gázai offenzíva: 60 célpontot bombázott az izraeli légierő
Izrael folytatta a Gázai övezet elleni támadásait: szerdára virradó éjszaka összesen hatvan célpontra mértek légicsapást - jelentette az izraeli média. Harmincöt fegyvercsempész-alagutat lőttek, és számos fegyverraktárt bombáztak. Előző nap, az offenzíva 18. napján az izraeli hadsereg jelentősen kiszélesítette a Gázai övezetet uraló Hamász radikális iszlám palesztin szervezet elleni támadásait. A hadművelet megindítása óta először izraeli katonák mélyen benyomultak Gáza elővárosaiba, és szemtanúk szerint órákon át tartó, súlyos összecsapásokat vívtak palesztin fegyveresekkel. Izraeli adatok szerint a keddi harcokban több mint 40 palesztin fegyveres vesztette életét.
2009.01.14. 08:04
 
 
Meghalt Polgár Dénes újságíró
Életének 97. évében kedd este elhunyt Polgár Dénes újságíró. Polgár Dénes a koalíciós években a győri szociáldemokrata helyi újság alapítójaként kezdte pályafutását, majd az írott sajtóban - többek között az Esti Hírlap helyettes főszerkesztőjeként - eltöltött évek után 1958-tól az MTI tudósítója lett. Kairóban, majd Washingtonban, Bonnban és Brüsszelben dolgozott, közben pedig a hetvenes években valóságos forradalmat csinált a magyar televíziózásban A Hét című műsorral, amely ablakot nyitott a külvilágra az elzártság évtizedei után. Polgár Dénes munkáját egyebek között az MTI Örökös Tudósítója címmel, valamint Pulitzer-emlékdíjjal ismerték el, és ő volt az Aranytollas Újságírók Társaságának az elnöke.
2009.01.14. 07:53
 
 
Leégett tűzoltók
Egy német tűzoltóság érdemli ki a világ legrosszabb tűzoltósága címet, miután porig égett. Másodszor. A tűzoltóság Sykében van. A mostani tűznél 250 tűzoltó segédkezett eloltani a lángokat - sikertelenül. Az előzetes vizsgálatok szerint vagy gyakorlatozás miatt égtek le a sykei tűzoltók, vagy elektromos vezeték zárlata okán. A tűzoltóbrigád nem először veszítette el összes felszerelését tűzben. Másfél évtizeddel ezelőtt is teljesen leégett a csapat, új tűzoltóságuk 1994-re készült el. "Nem könnyű bízni olyan tűzoltókban, akik még a saját házuk tüzét sem tudják eloltani" - idézett egy helybéli lakost az Ananova brit hírügynökség.
2009.01.14. 07:51
 
 
"Lepcses ujjú" SMS-rekorder: 14 528 üzenet/hó
Egyetlen hónap alatt 14 528 SMS-t küldött egy 13 éves kaliforniai lány, ami feltehetően világcsúcs. A számítások szerint kétpercenként üzengetett mobiltelefonján - de ebben csak az ébren eltöltött órák vannak benne. Aztán kapott 440 oldalas telefonszámlát - amely szintén rekordgyanús. Szerencsére olyan előfizetési szerződése van, amely korlátlan SMS-ezésre jogosítja fel, különben csaknem 400 ezer forintot fizethettek volna szülei. A lány egyébként az üzengetés zömét négy közeli barátjának produkálta, akik szintén elég lepcses szájúak, vagy "lepcses ujjúak" lehetnek.
2009.01.14. 07:48
 
 
Keresztféléves ponthatárok csütörtökön
Csütörtökön kiderül, hogy kik kezdhetik meg 2009 februárjában tanulmányaikat az egyetemeken, főiskolákon; ekkor határozzák meg a keresztféléves képzések felvételi ponthatárait - tette közzé honlapján az Országos Felsőoktatási Információs Központ. A ponthatárok még csütörtökön kikerülnek a www.felvi.hu honlapra, de a közzététel utáni napokban az országos napilapok is közlik. A honlapon elérhető "Az én felvim" szolgáltatással, a jelentkezők azt is megnézhetik, hogy melyik intézményben kezdhetik meg tanulmányaikat. A kért elbírálási sorrend alapján az első olyan helyre nyer felvételt a jelentkező, ahol elérte a megállapított ponthatárt.
2009.01.14. 07:41
 
 
A DreamCom lehet a befutó a negyedik mobiltenderen
A Napi Gazdaság információi szerint a DreamCom Távközlési Zrt. lehet a befutó a negyedik mobilszolgáltató frekvenciájára kiírt pályázaton. A gazdasági napilap szerdai száma arról ír, hogy a birtokukba került dokumentumok szerint a szakmai szempontok alapján ez a cég kapta a legtöbb pontot, ugyanakkor lehetnek más szempontok is, amelyeket figyelembe vesznek a döntéskor. Úgy tudják, az Externet és a Telekom4 által alapított társaság elsősorban az árbevétel-arányos díjazással érte el, hogy a négy induló közül az első helyre kerüljön. Még folyik a pályázat kiértékelése, így a Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője még azt sem tudta megmondani a lapnak, hogy mikor lesz eredményhirdetés.
2009.01.14. 07:35
 
 
Újabb súlyos baleset történt a Dakaron
Újabb súlyos baleset történt az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon. A spanyol Cristobal Guerrero hatalmasat esett motorjával és az első jelentések szerint a 48 éves versenyző kómában volt, amikor mentőhelikopterrel kórházba szállították. A magyarok közül egyelőre csak a motoros Dési János ért célba. Ő 32. lett a 10. szakaszon és összetettben ugyanezt a pozíciót foglalja el 54 célba érkező után. Az etapot a spanyol Jordi Viladoms nyerte, de honfitársa, Marc Coma továbbra is fölényesen vezet. Az autósoknál nyolcan értek célba, de sem Palik László, sem Liszi László nincs köztük. Ezúttal az összetettben is élen álló szintén spanyol Carlos Sainz bizonyult a leggyorsabbnak.
2009.01.14. 07:13
 
 
Négy régióban van érvényben piros riasztás az ónos eső miatt
Az országban jelenleg négy régióban van piros riasztás, miután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a közép-magyarországi régióra is kiadta azt. A figyelmeztetés szerint több milliméteres, de helyenként fél centimétert meghaladó jégbevonat rakódhat az utakra, az ónos eső többfelé jégpályává változtathatja az utakat. Ilyen időjárási helyzetekben a vasúti és a közúti közlekedésben jelentős fennakadások alakulhatnak ki. Fodor Zoltán meteorológus elmondta, hogy a Dunántúlon "súlyos" a helyzet, jelenleg is intenzíven esik az ónos eső. A csapadékot okozó felhők északi, észak-keleti irányban haladnak tovább, és valószínűleg érintik a főváros térségét is, emiatt itt is érvényes a piros riasztás.
2009.01.14. 07:10
 
 
Kamionok ütköztek össze az M7-esen Zalakomárnál
Több kamion összeütközött szerdán kora reggel az M7-es autópályán Zalakomárnál, a baleset miatt a forgalom egy időre leállt a Budapest felé vezető oldalon, de 11 óra után megszűnt a torlódás. Két sérültet a mentők kórházba szállítottak. A kamionok többsége külföldi rendszámú. A torlódás 11 óra után megszűnt az M7-esen Budapest felé, a rendőrök befejezték a helyszínelést, de a műszaki mentés órákig eltarthat, emiatt továbbra is érvényes a teljes útzár az autópályán, ahol 11 teherjármű ütközött össze. A mentést a helyszínen irányító Egri Gyula nagykanizsai tűzoltóparancsnok az MTI-nek elmondta: az összetört teherjárműveket több daruval próbálják elvontatni az sztrádáról.
2009.01.14. 07:05
 
 
Idei első ülését tartja ma a kormány
A téli szünetet követően szerdán tartja idei első kormányülését a kabinet - mondta a kormányszóvivő. Hozzátette: a kormány 2009-ben is hetente, szerdánként fog ülésezni. A kormányülés napirendjén várhatóan két kiemelt téma szerepel: a gázellátási zavarok elhúzódása esetén szükségessé váló intézkedéscsomag, illetve a fagyhalál megelőzését szolgáló kormányzati intézkedések - közölte Budai Bernadett. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök múlt csütörtökön jelentette be, hogy a következő két hétben Magyarország nagyobb gond nélkül fenn tudja tartani a gázellátás mai mennyiségét. Hozzátette, a kormány szerdán tárgyal azokról az eljárásokról, amelyekkel felkészül a krízis esetleges elhúzódására.
2009.01.14. 07:02
 
 
A rendőrség a Budapesten szerda hajnalra várható ónos esőre figyelmeztetett
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) és az MTI által megkérdezett személyszállítási cégek is felkészültek a szerda hajnalra várható ónos esőre; a rendőrség óvatosságra, lassú közlekedésre hívott fel, aki teheti, inkább ne üljön autóba. Horti Zsófia, az FKF szóvivője arról tájékoztatott, hogy mintegy 70-80 autóval folyamatos készültségben vannak, ha szükséges, akkor minden, a téli munkálatok elvégzésére felkészített autójukat útnak indítják. Elmondása szerint először a fő- és tömegközlekedési útvonalakat, hidakat, felüljárókat, a városba bevezető és a kórházakhoz, élelmiszer-elosztó központokhoz vezető utakat tisztítják meg.
2009.01.13. 21:00
 
 
Putyin: minden további problémát Ukrajnával és az EU-val közösen kell megoldani
Az Európába irányuló orosz gázszállításokkal kapcsolatos minden további kérdést "az ukrán kollégákkal és az Európai Unión belüli partnerekkel közösen kell eldönteni", mondta kedden Vlagyimir Putyin, aki Alekszandr Medvegyev kitűzött sajtóértekezlete időpontjában megjelent a Gazprom épületében. Az orosz kormányfő hangsúlyozta, hogy Moszkva mindenekelőtt a konfliktustól legtöbbet szenvedett országok - a balkáni államok és Szlovákia - igényeit szándékozik kielégíteni, de nem zárta ki, hogy ezzel kapcsolatban műszaki problémák merülhetnek fel Ukrajna gázszállító rendszerében, és nem tudni, biztosítani tudja-e Ukrajna a tranzitot.
2009.01.13. 20:35
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187[2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista