2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A válság ellenére teltház lesz az idei Construma kiállításon
A gazdasági válság ellenére nagy a belföldi és a külföldi kiállítók érdeklődése az idei Construma kiállítás iránt, így előreláthatóan teltház lesz az április 1. és 5. közötti kiállításon - közölte a Hungexpo Zrt. A csúcstechnológiák, az energiatudatos építkezési formák, a készházak, az energiatakarékos építő-, burkoló- és szigetelőanyagok, a nyílászárók, az épületgépészeti berendezések egyaránt megtalálhatók leszne az idei Construma és a vele egyidőben látható Hungarotherm kiállításokon. A két kiállításon az építőipar összes ágazata megjelenik, a megújult kiállítási terület teljes egészén vonultatva fel a korszerű termékeket és szolgáltatásokat.
2009.01.25. 09:14
 
 
Építési engedély nélkül is kiírható a közbeszerzés az utakra
Jogerős építési engedély nélkül is kiírható a közbeszerzés az utakra és a többi sajátos építményfajtára, de az engedélynek a szerződéskötéskor rendelkezésre kell állni - egyebek mellett ezt tartalmazza az a szombattól hatályos kormányrendelet, amely a Magyar Közlöny legutolsó számában jelent meg. Az építési beruházások és a közbeszerzés viszonyát szabályozó, öt évvel ezelőtt született kormányrendelet azt írja elő, hogy közbeszerzést elindítani csak akkor lehet, ha az adott létesítménynek van jogerős építési engedélye. Ezt módosítja az új rendelet, a sajátos építményfajtáknál.
2009.01.25. 09:01
 
 
Az amerikaiak többsége elégedett Obama első döntéseivel
Az amerikaiak több mint kétharmada elégedett Barack Obama elnökségének első néhány napjával - derült ki egy szombaton közzétett felmérésből. A megkérdezettek 68 százaléka egyetértett a kedden beiktatott új elnök első intézkedéseivel, és csak 12 százalék helytelenítette azokat. Obamánál eddig csak John F. Kennedy volt népszerűbb az elnöki hivatal első napjaiban, az ő támogatottsága 72 százalékos volt 1961-ben közvetlenül a beiktatása után. A közvélemény-kutatást a Gallup készítette szerda és péntek között 1591 választó megkérdezése alapján.
2009.01.25. 09:00
 
 
Egymilliárd béka kerül évente a világ asztalaira
Az ENSZ kereskedelmi adatainak alapos vizsgálata után jutottak arra a megállapításra a kutatók, hogy évente egymilliárd béka lesz a konyhaművészet egyes fortélyainak áldozata - írja honlapján a BBC News. A két legfőbb importőr, Franciaország és az Egyesült Államok mellett számos kelet-ázsiai ország is az elsőszámú "békafogyasztók" között szerepel. A "békacomb ott szerepel az európai iskolák menzáinak étlapjain, az ázsiai piacok pultjain és az ebédlőasztalokon, valamint a legkülönbözőbb éttermekben szerte az egész világon" - mondta az ausztrál Adelaide-i Egyetem professzora.
2009.01.25. 08:41
 
Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét
Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét. Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerű csalásán a magyar származású amerikai színésznő. Madoff évek óta folytatott gigantikus csalására december közepén derült fény, amikor az üzletember bevallotta, hogy vállalkozása egy nagy hazugság. A 70 éves üzletember kiemelkedően magas hozamot ígérve vonzotta magához a befektetőket, és az új befektetésekből fizette ki az előző befektetői kört. Meghamisította cége papírjait, hogy elrejtse ügyfelei elől a veszteségeket. A Wall Street történetének talán legnagyobb, 50 milliárd dolláros befektetői veszteségét okozó szélhámosságát követte el.
2009.01.25. 08:30
 
 
Primera División: magabiztos győzelmet aratott a Barcelona
A Barcelona magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Numancia felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén. A sztárokkal teletűzdelt gránátvörös-kék alakulat ezzel visszavágott a még éppen bennmaradó pozícióban lévő kiscsapattól az első fordulóban elszenvedett vereségért. Primera División, 20. forduló: FC Barcelona-Numancia 4-1 (0-0), gól: Messi (49., 76.), Eto'o (53.), Henry (71.), illetve Barkero (61.).
2009.01.25. 08:21
 
 
Várhatóan érvényes lesz a ferencvárosi választás
A délután fél hatig leadott szavazatok alapján várhatóan érvényes lesz a ferencvárosi időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulója; másfél órával a szavazókörök bezárása előtt már a választók 25,72 százaléka elment voksolni. Eszerint a 31.055 választásra jogosult ferencvárosi közül 7.988-an adták le szavazatukat. A szavazókörök este 7 óráig lesznek nyitva. A két héttel ezelőtti első fordulóban 17.30-ig a jogosultak 22,87 százaléka járult az urnákhoz. Hivatalos eredmény csütörtökre várható, mert még meg kell várni a külképviseleti szavazatokat hazajuttatását.
2009.01.25. 08:06
 
 
Megnyílt az amerikai magyar évad a a New York-i Carnegie Hallban
A Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű koncertjével a New York-i a Carnegie Hallban szombat este hivatalosan megnyílt az Extremely Hungary című amerikai magyar kulturális évad; az eseményen részt vett a Hiller István oktatási és kulturális miniszter vezette delegáció. A cigány zene témája köré épülő koncert a Carnegie Hall Stern Auditóriumát megtöltő mintegy 2800 fős közönség rajongását váltotta ki: az álló ovációval fogadott előadás után az együttest többször visszatapsolták. A New Yorkban és Washingtonban rendezendő tíz hónapos magyar évad célja bemutatni a kortárs magyar művészetet, illetve annak az amerikai kultúrára tett hatását.
2009.01.25. 07:57
 
 
Férfi kézilabda-vb: vereség a horvátoktól, elúszott az elődöntő
A magyar válogatott 27-22-re kikapott a házigazda horvát csapattól a férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntős csoportjában szombaton. A vereség miatt nincs ok a szégyenkezésre, volt esély a győzelemre is, ám ezzel eldőlt, hogy a magyarok nem juthatnak be az elődöntőbe. Középdöntő, 1. forduló: I. csoport (Zágráb): Horvátország-Magyarország 27-22 (14-12), gól: Cupic 6/2, T. Valcic 5, Duvnjak 4, Hrvatin 3, Vori 3, Metlicic 3, Balic 2, Lackovic 1, illetve Nagy 6, Ilyés 2, Mocsai 2, Gál 2, Iváncsik G. 2, Eklemovics 2, Harsányi 2, Császár 2/1, Putics 1, Iváncsik T. 1.
2009.01.24. 22:05
 
 
Vége Harry herceg románcának
Szakított Harry herceg és kedvese: a BBC szombat esti értesülése szerint a brit trón harmadik számú várományosa és dél-afrikai barátnője "közös megegyezéssel" vetett véget a meglehetősen viharos románcnak. A brit hadsereg hadnagyaként szolgáló, 24 éves Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - öt éve találkozott a modell alkatú, Zimbabwében született szőke szépséggel, Chelsy Davyvel. A 23 esztendős Chelsy, aki a leedsi egyetem joghallgatója, állítólag Harry kedvéért költözött Dél-Afrikából Nagy-Britanniába, ám a kapcsolatot rendszeresen próbára tették a herceg korábbi botrányos - és rendszerint nyilvános - kicsapongásai.
2009.01.24. 20:43
 
 
Vizsgálat a kislányt megerőszakoló szegedi diákok ügyében
Az oktatási jogok biztosa vizsgálatot indított a kilencéves szegedi kislány megerőszakolása ügyében - erősítette meg az MR1-Kossuth Rádió információját maga Aáry-Tamás Lajos az MTI-nek. Hangsúlyozta, a kislányt megerőszakoló hasonló korú napközis diáktársai is áldozatok, mert tettüket feltehetőleg valamilyen felnőtt minta alapján követték el, és a felelősöket is elsősorban a felnőttek között kell keresni. Osztálytársukat, egy kilenc esztendős kislányt erőszakoltak meg szegedi fiúk tavaly ősszel - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton. A szegedi rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, majd azt lezárták, mivel valamennyi gyanúsított gyermekkorú volt.
2009.01.24. 20:16
 
 
Natalie Portman a szüleihez költözött
A színésznő huszonhét évesen nehezen viseli a szakítást, próbál a fájó emlékektől megszabadulmi.
2009.01.24. 20:04
 
 
Megölte kisfiát, majd öngyilkos lett egy rácalmási férfi
Megölte három és fél éves kisfiát, majd öngyilkossági szándékkal egy kamionnak rohant a 62-es főúton egy 51 éves rácalmási férfi. A férfi a szombat reggeli balesetet követően bennégett kocsijában - közölte a rendőrség. A baleset valamivel hat óra után történt. A kisfiú másik szobában alvó édesanyja nem sokkal korábban fedezte fel a gyilkosságot - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: az apa akkor már nem volt otthon, kocsijának adatai alapján a rendőrség megkezdte a keresését. A szombat délután elvégzett boncolás eredménye megerősítette, hogy a kisfiú bűncselekmény áldozata lett.
2009.01.24. 19:18
 
 
Miniszterek egyeztettek a kormányfőnél
Szűcs Erika szociális miniszter szerint semmi nem indokolja, hogy ezen a területen azonnali intézkedéseket hozzanak és beavatkozzanak az ellátórendszerbe. A tárcavezető azután nyilatkozott, hogy több kormánytaggal Gyurcsány Ferenccel egyeztettek a világgazdasági válság miatt szükségessé vált intézkedésekről. A kormányfőnél tartott többórás megbeszélésen ott volt Kiss Péter kancelláriaminiszter, Veres János pénzügyminiszter, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési miniszter, valamint később csatlakozott hozzájuk Szűcs Erika, a szociális tárca vezetője, Molnár Csaba közlekedési miniszter és Gyenesei István önkormányzati tárcavezető.
2009.01.24. 18:35
 
FA Kupa: Geráék, Halmosiék és Priskinék a 16 között
Három magyar érdekeltségű csapat már készülődhet a nyolcaddöntőre az angol labdarúgó FA Kupában, Fülöp Márton Sunderlandje ugyanakkor szombati döntetlenje után újrajátszásra kényszerül. Gera Zoltán csapata, a Fulham az ötödosztályú Ketteringet, Halmosi Péter együttese, a Hull City pedig a harmadik ligás Millwallt búcsúztatta - mindkét játékos kezdett, majd előbbit a 69., utóbbit pedig a 66. percben lecserélték. A Priskin Tamás nélkül felálló, másodosztályú Watford a Crystal Palace-t legyőzve jutott a legjobb 16 közé. Fülöpék Blackburn elleni meccsén nem született gól - a hazaiak kapuját a magyar hálóőr védte.
2009.01.24. 18:26
 
 
Még gyilkolni akart a belga bölcsődei ámokfutó
További fegyverek és három másik gyermekintézmény címe lapult a hátizsákjában annak a fiatal férfinak, aki pénteken késsel megölt két kisdedet és egy dadát egy belga városka bölcsődéjében. Az ámokfutó golyóálló mellényt viselt az inge alatt, hátizsákjában egy további kés, egy fejsze és egy játékpisztoly volt - tudta meg az amerikai hírügynökség Christian Du Four dendermondei ügyésztől. A helyi ügyészség munkatársai elmondták, hogy a zsákban ott volt egy cédula is, rajta másik három gyermekintézmény címével. Ez arra enged következtetni, hogy a belga sajtó által Kim D. néven emlegetett ámokfutónak nem a Meseország nevű bölcsőde volt az egyetlen célpontja.
2009.01.24. 18:18
 
 
Műkorcsolya Eb: Sebestyén nyolcadik
Sebestyén Júlia a nyolcadik helyen végzett a Helsinkiben zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A tiszaújvárosi versenyző a rövidprogramot követően csupán a 14. pozíciót foglalta el, de szombati kűrjével - a szabadkorcsolyázásban a pontozók szerint a hetedik legjobb teljesítmény volt az övé - jelentősen előrelépett. A győzelmet a hazai szurkolók örömére a finn Laura Lepistö szerezte meg, a dobogó második fokára az elmúlt két Eb-n győztes olasz Carolina Kostner állhatott fel, míg harmadikként az ugyancsak finn Susanna Pöykiö zárt. A magyar színekben szereplő Hadford Katherina a rövidprogram után 31. volt, így szombaton - amikor a legjobb 24 korcsolyázó szerepelt - már nem léphetett jégre.
2009.01.24. 16:43
 
 
Ferguson a brit sport legerőteljesebb személyisége
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője a legerőteljesebb személyiség a brit sportéletben - legalábbis így vélekedik a Times című szigetországi lap. Százas listájának élére helyezve őt, az újság azt írta a 67 éves szakemberről, hogy "nem azt nehéz megállapítani, hogy hol kezdődik az ereje, hanem hogy hol ér véget". A lista második helyére a volt középtávfutó, jelenleg a 2012-es londoni olimpia szervezőbizottságát vezető Sebastian Coe került, míg a harmadik a másik manchesteri futballklub, a City tulajdonosa, Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk lett. A Chelsea orosz főnöke, Roman Abramovics a hatodik helyet érdemelte ki a Timesnál, éppen megelőzve a futballsztár David Beckhamet.
2009.01.24. 16:29
 
 
Forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a Nabucco-csúcs idején
A Budapesten rendezendő Nabucco-konferencia miatt a Belvárosban forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfőn, kedden és szerdán. A rendőrségi tájékoztatás felhívja a figyelmet, hogy a Parlament, a Magyar Tudományos Akadémia és a Belváros területén jelentős közlekedési dugók alakulhatnak ki, továbbá részleges zárásra kell számítani a Ferihegyi repülőtérre vezető útvonalon, de csak a delegációk átvonulásának idejére. A Nabucco-konferenciát kedden tartják, de a delegációk várhatóan már hétfőn megérkeznek.
2009.01.24. 15:52
 
 
Négy gyermek halálát okozta egy beomlott sportcsarnok Spanyolországban
Négy gyermek meghalt szombaton, amikor a viharos szél hatására beomlott egy sportcsarnok teteje Barcelona közelében. Sant Boi de Llobregat katalán község sportcsarnokában mintegy 30 gyerek tartózkodott, amikor beomlott a tető. Az első hírekkel ellentétben tízen szenvedtek részben súlyos sérülést - közölte a helyi mentőszolgálat. A német ZDF televízió értesülése szerint többen még a romok alatt vannak. A gyerekek - más források szerint tinédzserek - a közeli szabadtéri pályán készültek baseball mérkőzésre, amikor kitört a vihar. A fenyegető veszély, az óránként 160 kilométer sebességű szél elől a csarnokba menekültek. Az épület tetőszerkezete azonban nem bírt ellenállni a heves viharnak, és beszakadt.
2009.01.24. 15:37
 
 
Szijjártó: a kormány minden áron meg akarja tartani a hatalmat
Megdöbbentő, hogy mialatt az ország súlyos válságban van, a miniszterelnök legnagyobb problémája az: az MSZP elnökségének tagjai nem nyilatkoznak eleget a televízióban - reagált Gyurcsány Ferencnek az MSZP szombati választmányi ülésén mondott szavaira a Fidesz szóvivője. Szijjártó Péter azt mondta: ebből is látszik, hogy az elmúlt két évben erről szólt a kormány gondolkodása, a hatalom minden áron való megtartásáról, és most is ez a cél Gyurcsány Ferenc számára. A politikus úgy fogalmazott, hogy összefogásra szükség van, de az emberek elleni összefogásban a Fidesz nem hajlandó részt venni.
2009.01.24. 15:27
 
 
Australian Open: Nadal gázolt, Gonzalez izzadt
A világelső Rafael Nadal gond nélkül legyőzte a német Tommy Haast, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A chilei Fernando Gonzalez ugyanakkor 4 óra 9 perces, gigászi csatában tudott csak felülkerekedni a francia Richard Gasquet-n. Az idén még veretlen skót Andy Murray továbbjutott a nyolcaddöntőbe. Az abu-dzabi meghívásos tornán, majd Dohában is diadalmaskodó játékos a harmadik fordulóban az osztrák Jürgen Melzert "intézte el" 1:40 óra alatt. A nőknél az olimpiai bajnok orosz Jelena Gyementyjeva - aki szintén nem vesztett még meccset 2009-ben - két szettben verte a hazai kedvenc Samantha Stosurt.
2009.01.24. 14:38
 
 
Kyokushin karate-vb októberben Budapesten
A föld minden szegletéből félezernél is több versenyzőt várnak a szervezők a magyar fővárosba, az október 2. és 4. közötti össz-kyokushin karate-világbajnokságra. A japán harcművészet egyik legkeményebb ágának művelői a Papp László Budapest Sportarénában vetélkednek majd, s formagyakorlatok mellett hét - a férfiaknál négy, a nőknél három - küzdelmi kategóriában csapnak össze a vb-címekért. Az összecsapásokat védőfelszerelés nélkül vívják majd a tatamin a küzdőfelek, akik kiütésig harcolnak egymással a full contact szabályrendszerben.
2009.01.24. 14:34
 
 
Kate Beckinsale szeretőt tart?
Legújabb filmjének bematása után, lesifotósok lencsevégre kapták Kate-t, amint egy ismeretlen férfival kéz a kézben andalog.
2009.01.24. 14:23
 
 
Szerbia EU-tagságot akar, majd Koszovó státusának meghatározását
Koszovó végleges státusáról még dönteni kell, de csak azután, hogy Szerbia elnyerte az EU-tagságot - jelentette ki a Beta szerb hírügynökségnek a Koszovóval foglalkozó belgrádi minisztérium államtitkára. Oliver Ivanovic szerint Belgrád a tárgyalások felújítását várja. Előtte azonban el kell jutni az EU-tagságig, mert akkor Európa nagyobb tisztelettel viseltetik majd Szerbia iránt, s az ország pozíciói jelentősen javulnak - fogalmazott. Nem szabad alábecsülni azt a tényt, hogy Koszovót már 54 állam elismerte, ám ezek az országok - köztük a világ néhány vezető nagyhatalma - is tudják, hogy Koszovó státusa mindaddig nem lehet végleges, amíg azt Szerbia el nem fogadja - vélekedett Ivanovic.
2009.01.24. 13:40
 
 
A Gazprom többletszállítást ajánl Magyarországnak
A Gazprom többletgázszállítást ajánl magyarországi partnereinek, kártérítésként a január 20-ig kieső 500 millió köbméter földgázért, az eddigi szerződéses áron - közölte Alekszandr Medvegyev, a vállalat vezérigazgató-helyettese a Budapesten tartott sajtótájékoztatón. A második negyedévtől már csökken a földgáz ára - tette hozzá az orosz gázcég vezetője a magyar-orosz gazdasági együttműködési kormányközi bizottság társelnöki találkozója utáni tájékoztatón. Az orosz földgáz ukrajnai tranzitjának felfüggesztése miatt Magyarországra a korábbi információk szerint mintegy 500 millió köbméter földgáz nem érkezett meg a január 20-ig tartó, csaknem három hetes gázstop idején.
2009.01.24. 13:36
 
 
Egy orosz bank lesz a Malév közvetett tulajdonosa
A Malév közvetett tulajdonosa az orosz állami Vnyesekonombank lesz, az üzemeltetés pedig az Aeroflottal partnerségben történik - jelentette be Veres János pénzügyminiszter és Viktor Zubkov orosz első miniszterelnök-helyettes a magyar-orosz gazdasági együttműködési kormányközi bizottság társelnöki találkozója után. A sajtótájékoztatón Veres János az MTI kérdésére válaszolva azt mondta, a konstrukciót úgy alakították ki - és ezt az orosz fél is tudomásul vette -, hogy a Malév magyar nemzeti légitársaság maradjon, és ne veszítse el európai uniós repülési jogait.
2009.01.24. 13:04
 
Alpesi Vk: Gisin nyerte a női lesiklóversenyt
A svájci Dominique Gisin nyerte meg az alpesi Világkupa női lesiklóversenyét az olaszországi Cortina d,Ampezzóban. A 23 éves győztes egy hete szerezte meg első Vk-trófeáját, amikor a svéd Anja Paersonnal holtversenyben diadalmaskodott Altenmarkt-Zauchensee-ben. Eredmények: 1. Dominique Gisin (svájci) 1:16,98 p, 2. Lindsey Vonn (amerikai) 1:17,13, 3. Anja Paerson (svéd) 1:17,15. A szakági Világkupában 3 verseny után (még 5 van hátra): 1. Vonn 240 pont, 2. Gisin 226, 3. Paerson 160. Az összetett Vk-ban 18 verseny után (még 17 van hátra): 1. Vonn 856 pont, 2. Maria Riesch (német) 810, 3. Paerson 762.
2009.01.24. 12:29
 
 
Aktívabb állami szerepvállalást szorgalmaz a Fidesz kulturális stratégiája
A polgári kulturális politika az intézményfenntartásban a jelenleginél aktívabb állami szerepvállalást tart szükségesnek, mert a magánszféra csak akkor fogja támogatni a kultúrát, ha arra az állam is jelentős összegeket fordít - ez az egyik üzenete a Fidesz kulturális stratégiájának, amelyet konferencián mutattak be. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője bevezetőjében arról beszélt, hogy a kultúra és a politika együttélése Európának ebben a régiójában nem volt könnyű, hiszen a politika évtizedeken keresztül alapjaiban áthatotta a kultúrát. Szerinte ezzel szemben a Fidesz alapcélja, hogy ne a politika hassa át a kultúrát, hanem a kultúra hassa át és tegye nemesebbé a politikát.
2009.01.24. 12:17
 
 
Fidesz: luxusautókat vásárol a pénzügyi tárca
Bár Magyarország a gazdasági válság közepén van, az embereknek újabb és újabb megszorításokat kell elszenvedniük, a Pénzügyminisztériumban mégis van lehetőség arra, hogy Veres János miniszternek 14 milliós, államtitkárának pedig 8 milliós autót vásároljon a tárca; ez a Fidesz szerint "pofátlanság" - mondta Koszorús László, a Fidesz országgyűlési képviselője. A Fidesz úgy gondolja, "a brutális megszorítások idején, a gazdasági válság kellős közepette luxuskiadásokkal foglalkozni, és emellett különböző megszorító intézkedésekről szónokolni, több mint pofátlanság" - jelentette ki a politikus a Pénzügyminisztérium épülete előtt. A szaktárca azzal indokolta a cserét, hogy a két vezető autója már "erősen elhasználódott".
2009.01.24. 12:13
 
 
Ámbráscetek pusztulása Tasmánia partjai előtt
Három újabb bálna pusztult el szombaton Ausztrália közelében, miután megrekedtek a parthoz közeli sekély vízben. Nagy ámbráscetek (Physeter catodon) 48 tagú csoportja még a hét elején került bajba Tasmánia sziget északkeleti partjainál. A tengeri emlősök zöme időközben kimúlt. A vízi mentőszolgálat munkatársai a még élő öt példányt szombaton reggel megpróbálták a dagály segítségével mélyebb vizekbe tuszkolni. Az erős szél és az eső azonban meghiúsította próbálkozásukat. Így már csak két cet van életben a csoportból.
2009.01.24. 11:51
 
 
Gyurcsány: Magyarország gyengesége a belpolitikai háborúskodás
A világtörténelem első globális válságában Magyarország legnagyobb gyengesége az egy évtizede tartó belpolitikai háborúskodás - mondta a miniszterelnök az MSZP választmányának ülésén Budapesten. Gyurcsány Ferenc szerint a magyar politikai elit jelentős részét egyfajta reformfélelem tartja fogságban, az országot pedig az öldöklő belpolitikai háborúskodástól elforduló apátia jellemzi. A gyengeségek mellett Magyarországnak vannak erősségei is, az egyik az, hogy az elmúlt években intenzíven fektetett az oktatásba, az útépítésbe és az energetikai infrastruktúrába - mondta a kormányfő. Hozzátette: erősség az is, hogy a kormány a gazdasági válság kezdete óta határozottan, gyorsan reagált.
2009.01.24. 11:25
 
 
UNODC: kábítószerpénzekből mentettek meg bankokat
Bizonyos jelek szerint jó néhány bank kábítószer-kereskedelemből származó pénzekkel próbálta megoldani likviditási gondját a pénzügyi-gazdasági válság folyamán - állítja az ENSZ bécsi székhelyű Kábítószer-ellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatalának (UNODC) ügyvezető igazgatója. Antonio Maria Costa a profil osztrák hírmagazin legfrissebb, hétfői számában megjelenő, de már a hét végén kivonatosan ismertetett nyilatkozatában beszélt azokról a hivatala birtokába jutott adatokról, amelyek alapján feltételezhető, hogy kábítószerüzletből származó tőkével mentettek meg bankokat a csődbe jutás elől. Jelenleg a drogpénz az egyetlen rendelkezésre álló likvid befektetési tőke - fejtette ki az igazgató.
2009.01.24. 10:59
 
 
VPOP: 650 millió forintos adócsalás egy könyvelőirodánál
Egy 650 millió forintos adócsalási ügyet göngyölített fel a Vám-és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala, a hatóság 19 gyanúsítottal szemben élt vádemelési javaslattal, egy ember előzetesben letartóztatásban van - közölte Sipos Jenő, a VPOP szóvivője. A nyomozás megállapította, hogy egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei könyvelőiroda több, látszólag valós tevékenységet - munkaerő-kölcsönzést - folytató cég gazdasági ügyeit intézte, azonban ezen cégek hosszabb-rövidebb idejű tényleges működés után nem teljesítették adózási kötelezettségeiket. A könyvelő iroda okirat-hamisítással, valótlan tartalmú adóbevallásokkal, hamis számlák kiállításával összesen 650 millió forint adóhiányt okozott.
2009.01.24. 10:54
 
 
Kiemelték a Hudsonból a folyóra leszállt Airbus második hajtóművét is
Kiemelték a Hudson folyóból a nyolc nappal korábban kényszerleszállást végrehajtó Airbus második hajtóművét. A négytonnás szerkezetet húsz méter mélységből húzta a felszínre egy úszódaru, miután búvárok drótköteleket erősítettek a folyam fenekén heverő hajtóműre. A péntek délután történt kiemelés után a közlekedésbiztonsági felügyelet (NTSV) szakértői nyomban megkezdték a részegység vizsgálatát. A korábban kiemelt első hajtóműben szerves anyagokat és madártollakat találtak. Ez megerősíti azt a feltevést, hogy a US Airlines társaság gépe nem sokkal a felszállás után madárrajjal ütközött, s ennek következtében állt le mindkét hajtóműve.
2009.01.24. 10:49
 
 
Mengele kísérletei miatt született nagyszámú ikerpár egy brazil kisvárosban?
A "halál angyalaként" ismert, az auschwitzi haláltáborban az árja faj "tökéletesítése" céljából kísérletező Josef Mengele náci orvos lehet a magyarázata annak, hogy számtalan ikerpár született egy brazil kisvárosban - állítja egy argentin történész. A tudósok évekig hiába kerestek magyarázatot arra, hogy Candido Godoiban miért született minden ötödik terhességből ikerpár - többségében szőke és kékszemű - írta a The Daily Telegraph brit napilap. A városka lakói elmondták, hogy Mengele a hatvanas évek elején gyakran járt Candido Codoiban, először állatorvosnak adta ki magát, majd orvosi ellátásban részesítette a város asszonyait.
2009.01.24. 10:18
 
 
Australian Open: újabb Szávay-győzelem párosban
Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyinával az oldalán győzött a női párosok második fordulójában, és továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az egyesben már hétfőn búcsúzó magyar játékos és partnere a nyolcadik helyen kiemelt Csuang Csia-csung, Szun Tien-tien tajvani, kínai kettős után ezúttal a cseh Iveta Benesova, Barbora Zahlavova-Strycova duót győzte le ugyancsak három játszmában. Szávayék a legjobb 16 között a kilencedik helyen rangsorolt Daniela Hantuchova, Ai Szugijama szlovák-japán párossal találkoznak.
2009.01.24. 09:41
 
 
"Királyi cipődoboz" elfoglalt gazdagoknak
Új szolgáltatással lepte meg azokat a túlságosan elfoglalt ügyfeleit az amszterdami Insinger de Beaufort befektetési bank, akiket idegesít a papírmunka. Minden hónapban "királyi cipődobozt" (royal shoe box) küld címükre, ebbe berakhatják felgyűlt bankszámláikat, kimutatásaikat, üzleti leveleiket, mindent, ami biztosításaikra és befektetéseikre vonatkozik. A hónap végén egy futár begyűjti a dobozokat, majd a bank három nap alatt mindent rendbeszed, elkönyvel, kifizet. A szolgáltatás a bank minden befektető ügyfelének, illetve bárki másnak is rendelkezésére áll, aki kész évi 10 ezer eurót (2,88millió forint) fizetni azért, hogy szert tegyen a királyi cipődobozra.
2009.01.24. 08:57
 
Iszlamisták merényletekkel fenyegették meg Németországot
Németországi célpontok elleni merényletekkel fenyegetőztek iszlamisták egy eddig ismeretlen videoüzenetben a Focus című német hetilap jelentése szerint. A feltételezett iszlamisták a YouTube fájlmegosztó honlapra feltöltött - de időközben eltávolított - üzenetben Berlint, Kölnt és Brémát jelölték meg lehetséges célpontként. Németországnak és négy másik országnak gondjai lesznek idén februártól - hangzik el a felvételen, miközben a háttérben gépfegyverropogás és gránátok robbanásának hangja hallatszik. Az üzenetben egyébként - amelyet most a biztonsági szervek elemeznek - nincsenek a hasonló fenyegetéseknél megszokott vallásos utalások, s a szerzők kiléte sem állapítható meg egyértelműen.
2009.01.24. 08:56
 
 
Részt vesz az Európai Beruházási Bank a Nabucco finanszírozásában
Támogatni fogja az Európai Unió saját bankja anyagilag a Nabucco gázvezeték megépítését célzó programot, azonban a hozzájárulás mértékéről a luxemburgi székhelyű intézménynél még korainak tartják beszélni. Az Európai Beruházási Bank (EIB) az őt magában foglaló EU álláspontjával megegyező módon már a kezdeményezés felbukkanása után jelezte, hogy részt kíván venni a finanszírozásban. Ez a pozíciója azóta sem változott: pénteken például a Nabuccóval foglalkozó kormányközi konferenciának is megerősítette a részvételi készséget.
2009.01.24. 08:44
 
 
Obamababák?
Obamagyanús babákat dobott piacra egy játékgyár az Egyesült Államokban. A babák nem Barack Obamára, az Egyesült Államok új elnökére "hajaznak", hanem két lányára, bár jobbára csak nevükben. Az egyiket Marvelous (a szó eredendően két l betűvel írandó) Maliának, azaz Csodás Maliának, a másikat Sweet Sashának, Édes Sashának hívják. "Bőrszínük" elég barna, hajuk fekete, de különben nemigen hasonlítanak a 10 és 7 éves elnöki lánykákra. A gyártó tagadja, hogy az ő másuk lennének, azaz, hogy az elnökség révén adódott ismertséget akarná meglovagolni a babákkal. Érvelése szerint csupán azért választották ezt a két nevet, mert gyönyörűek és jól passzolnak új modelljeikhez.
2009.01.24. 08:35
 
 
Obama a britek helyett inkább az ázsiai országokra fog összpontosítani
A brit kormányfővel és több más ország vezetőjével, köztük a szaúdi királlyal egyeztetett pénteken telefonon a héten hivatalba lépett új amerikai elnök - közölte a Fehér Ház. Barack Obama a tájékoztatás szerint különlegesnek nevezte Washington és London viszonyát a Gordon Brown brit kormányfővel folytatott beszélgetésben, amelyben szóba került többek között a világgazdasági válság leküzdését célzó együttműködés, a gázai helyzet és Afganisztán. A The Daily Telegraph című londoni lap azt írta, az új amerikai kormány felülvizsgálja az amerikai-brit viszonyt, s a szigetország búcsút mondhat a megkülönböztetett bánásmódnak, immár egy lesz csak a sok szövetséges között.
2009.01.24. 08:24
 
 
Visa: bővült a kereskedőhelyi forgalom Magyarországon
Visa Europe üzleti kártyáival Magyarországon a 2007. szeptember végétől 2008. szeptember végéig tartó pénzügyi év alatt a kereskedőhelyeken (POS-terminálokon) 83,3 millió euró költést regisztráltak, ami éves bázison 15,4 százalékos növekedés. A POS tranzakciók száma Magyarországon összességében - a betéti és hitelkártyák együttes adatai alapján - 21,9 százalékkal 54 millió tranzakcióra nőtt egy év alatt, az országban összesen 2,7 millió darab Visa kártya van forgalomban. A Visa Europe jelenleg mintegy 4.580 európai tagbankkal rendelkezik.
2009.01.24. 08:21
 
 
A takarítócégek akár bővülhetnek is a válság miatt
Az elsősorban takarítással és építőipari tevékenységgel foglalkozó Jánosik és Társai Kft. 2009-ben is az árbevétel növekedésére számít, a bővülés ugyanakkor várhatón kisebb lesz az elmúlt években megszokottaknál - mondta a cég tulajdonosa. Jánosik Lajos kifejtette: a társaság bevételeinek növekedését elsősorban az teszi lehetővé, hogy a nagyobb cégek jellemzően a kiszolgáló személyzet, így például a takarítók és a portások elbocsátásával kezdik a gazdasági recesszió miatt kényszerű leépítéseket. A munka elvégzését pedig külön ezekre a munkákra szakosodott cégekre bízzák.
2009.01.24. 08:18
 
 
Átvilágításon a háziorvosok
Néhány héten belül önként jelentkezhetnek a háziorvosok arra a kormányzati programra, amelyben maguk értékelhetik praxisuk minőségét - olvasható a szombati Népszabadságban. Vojnik Mária, az egészségügyi tárca államtitkára a lapnak elmondta: a program pontos képet adhat a körzetekben zajló orvosi munka minőségéről. A cikk szerint az önfelmérésre vállalkozók bevétele havonta több tízezer forinttal nőhet. Az új rendszer négy területen, 64 szempont szerint értékeli a praxisokat.
2009.01.24. 08:05
 
 
Két férfit zsarolni próbálta John Travoltát
Őrizetbe vett a Bahama-szigeteki rendőrség két férfit, köztük egy helyi szenátort azzal a gyanúval, hogy pénzt akartak kicsalni John Travoltától. Az egyik gyanúsított egy ügyvéd-politikus, a másik egy mentőautó-sofőr, aki hírek szerint egy sor bulvárlapnak nyilatkozott arról, hogyan próbálták újjáéleszteni a kétszeres Golden Globe-díjas színész 16 éves fiát, Jettet. A krónikus betegségben - Kawasaki-szindrómában - szenvedő fiú január 2-án hunyt el a Travolta-család Bahama-szigeteki villájában, a hivatalos közlés szerint görcsökkel járó rohamban. A hatóságok nem közölték, a gyanúsítottak mivel próbálták zsarolni a sztárt. Korábbi hírek szerint a két férfi állítólag a haldokló fiúról készült fotókért cserébe követelt pénzt Travoltától.
2009.01.24. 08:03
 
 
Zsuga: egyedül a magyar gázellátás nem omlott össze a gázvita alatt
Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója szerint új világ köszönt az európai, benne pedig a magyar gázellátásra, mert amit korábban elképzelhetetlennek tartottak, azzal mostantól kezdve számolniuk kell. A Népszabadságban a vezérigazgató úgy fogalmazott: Magyarország nagyon jól reagált a váratlan helyzetre, a környező országok közül egyedül a magyar gázellátás nem omlott össze. Ráadásul egy ilyen esetre nem lehetett korábbi tapasztalatunk - tette hozzá. Zsuga a lapnak azt mondta, át kell tekinteniük, hogy az üzemi szabályokat hogyan lehet az ilyen helyzetek lehető leggyorsabb kezeléséhez igazítani, és készülniük kell arra, mi van, ha újra kiesik az ukrajnai gázimport.
2009.01.24. 08:01
 
 
Nem volt pszichiátriai kezelt, drogos vagy részeg a belga bölcsődei mészáros
A vizsgálóbíró vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki Dendermonde belga város bölcsődéjében leszúrt két kisgyermeket és egy dadát. A 20 éves elkövetőt háromszoros gyilkossággal és többszörös gyilkossági kísérlettel vádolják. Az ámokfutó pénteken a flamand város egyik bölcsődéjében három embert agyonszúrt: két kisfiút, akik még nem voltak kétévesek, és egy 54 éves dadát. A férfit, akinek személyazonosságát eddig nem közölték, röviddel a gyilkos ámokfutás után elfogták, és többórás kihallgatásnak vetették alá. A helyi ügyészség közlése szerint nem állt pszichiátriai kezelés alatt, és nem volt alkohol vagy kábítószer befolyása alatt sem a bűntény elkövetésekor. Szörnyű tettére nem adott magyarázatot.
2009.01.24. 07:57
 
 
Jégkorong osztrák liga: kiütéses Alba Volán-siker
Az Alba Volán hazai közönség előtt 10-1-re legyőzte az Innsbruck gárdáját a jégkorong osztrák ligában. Eredmény: Alba Volán-Innsbruck 10-1 (2-0, 4-1, 4-0).
2009.01.23. 21:51
 
 
A Gazprom megvizsgálja Bulgária és Szlovákia kártalanítási igényét
Vis maiorra hivatkozott az orosz-ukrán gázvita folytán elmaradt szállítások miatti kártérítési igényekkel kapcsolatban Alekszandr Medvegyev, az orosz Gazprom gázvállalat vezérigazgató-helyettese, pénteken Szófiában és Pozsonyban. Medvegyev mindkét fővárosban Ukrajnát tette felelőssé az orosz gázszállítások leállása miatt. A Gazprom megvizsgálja Bulgária kártalanítási igényét a január első felében elmaradt gázszállítás miatt - mondta Medvegyev Szófiában. Bulgária vagy közvetlen pénzbeli kártalanítást szeretne a gázhiány miatt leállásra kényszerült vállalatok számára, vagy pedig az elmaradt gázszállítmányok pótlását kéri, kedvezményes áron - mondta Petar Dimitrov bolgár gazdasági és energiaügyi miniszter.
2009.01.23. 19:58
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178[2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista