2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Súlyosan megsérült Harry Potter dublőre
Súlyos balesetet szenvedett az új Harry Potter-film forgatása közben a címszereplő dublőre. A 25 éves kaszkadőrt a regényfolyam utolsó epizódjából készülő film egyik látványos jelentének próbáján érte a baj. A Harry Potter és a halál ereklyéi című, 2007-ben megjelent befejező rész filmváltozatának egyes részeit a Londonhoz közeli Leavesden stúdió műtermeiben forgatják. A csütörtöki Daily Mirror beszámolója szerint a dublőr - akit a lap nem nevezett meg - éppen egy repülős jelenetet próbált, amikor egy robbanás miatt nagy magasságból a földre zuhant.
2009.01.29. 13:55
 
 
Távhőszolgáltatás: a januári számlát az áremelés növeli
A távhőszolgáltatást igénybe vevőknek a tavaly januárihoz képest 2009 januárjában többletfogyasztást nem kell megfizetni, a számla mégis magasabb lesz a 2008. évi négyszeri gázáremelés hatására - mondta el László György, a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségétnek (Matász) alelnöke. Az alelnök elmondta az időjárás alakulása miatt a 2008. januárihoz képest a fogyasztók nem használtak fel több távhőt, az elmúlt évek melegebb időjárásához viszonyítva azonban már magasabb volt a felhasználás. Decemberben viszont az átlaghoz képest 13 százalékos megtakarítást jelentett a fogyasztóknak a melegebb időjárás.
2009.01.29. 13:13
 
 
Jolie nélkül tervez új Tomb Raider-mozit az Eidos
Lara Croft, az akcióhős régész kalandjai hamarosan folytatódnak a mozivásznon - ám ezúttal már Angelina Jolie nélkül. A Tomb Raider című videojáték 1996-ban került a piacra. A londoni Eidos cég játéka hatalmas sikert aratott. A női akcióhős bevezetése jövedelmező vállalkozásnak bizonyult: Lara Croft, a régész akciósztár első kalandját egy sor újabb föld körüli misszió követte. A Paramount két, jókora bevételt hozó filmet is forgatott a játékokból Angelina Jolie főszereplésével, ám a jogok azóta visszaszálltak az Eidosra, amelyben közben csaknem 20 százalékos részesedést szerzett a Warner Bros. filmstúdió.
2009.01.29. 12:50
 
 
Az EU támogatja az EBESZ grúziai missziójának fennmaradását
Az Európai Unió támogatja az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) törekvését, hogy megoldást találjon grúziai missziójának fenntartására - húzta alá az unió soros elnökségét betöltő Csehország külügyminisztere csütörtökön. Karel Schwarzenberg az EBESZ bécsi székhelyű állandó tanácsában kifejtette, hogy az EU ezután is kész kivenni részét a kaukázusi térséggel kapcsolatos ügyekből, ám elkötelezettsége nem helyettesítheti, legföljebb kiegészítheti az általa értékesnek minősített EBESZ-jelenlétet.
2009.01.29. 12:30
 
 
Veres: a kormánynak kell korrigálnia a költségvetést
A kormánynak akkor kell módosítania a költségvetés számait, ha a kiadások 2,5 százalékkal eltérnek az előirányzattól, akkor szükséges pótköltségvetést benyújtania, ha a változás eléri az 5 százalékot, egyébként a kormánynak kell dönteni a korrekciókról, s most ez a helyzet - mondta Veres János pénzügyminiszter a parlamentben csütörtökön. Magyarországon a lakosság 80 százaléka reformpárti, ugyanakkor, csak 20 százalék támogatja a reformokat, ha ez őt nem érinti pozitív módon - idézett egy friss közvélemény kutatást a pénzügyminiszter, aki szerint ezzel kell szembenéznie a kormánynak, amikor döntéseket hoz.
2009.01.29. 12:00
 
 
Kilencszáz doppingellenőrzés szerepel a 2009-es állami tervben
A 2009-ben rendelkezésre álló állami forrás terhére összesen 900 doppingellenőrzés végrehajtását javasolja a Nemzeti Doppingellenes Koordinációs Testület (NDKT). Az NDKT a sportolók tartózkodási helyére vonatkozó, úgynevezett whereabouts-információk közlésével kapcsolatos tapasztalatokat értékelve ajánlást fogadott el, melyben felhívta minden érintett szövetség és a sportolók figyelmét arra, hogy a nemzetközi szövetségek tájékoztatása mellett a holléti információkat a hazai szövetség részére is folyamatosan szolgáltatniuk kell. A testület ajánlásában hangsúlyozta, hogy e kötelezettség megszegése doppingvétséget megalapozó magatartásnak minősül.
2009.01.29. 11:58
 
 
Dávid Ibolya: a puha, felszínes válságkezelés nem válságkezelés
A puha, felszínes válságkezelés, nem válságkezelés - jelentette ki Dávid Ibolya, az MDF elnöke csütörtökön a parlamentben. Az ellenzéki pártelnök szerint az elmúlt két-három hónapban semmi érdemi kormányzati lépés nem történt, ami a válság okozta helyzetet a "gyökereknél kezelte volta". Dávid Ibolya emlékeztetett arra, hogy pártja komoly válságkezelő programot tett le a tavaly novemberben tartott Nemzeti Csúcson, a kormány azonban nem vette azt figyelembe. Mint kiemelte, a válságkezelés története nem a következő választásról szól, hanem arról, hogyan lesz gyerekeinknek munkahelye, hogyan lesz nyugdíjunk.
2009.01.29. 11:46
 
 
Davosi csúcs: az ENSZ-főtitkár sürgős segélyt kér a Gázai övezetnek
Mintegy 613 millió dolláros (466 millió eurós) mielőbbi segélyt kért a nemzetközi közösségtől a Gázai övezet 1,4 milliós lakosságának csütörtökön az ENSZ-főtitkár. Ban Ki Mun felhívása a davosi Világgazdasági Fórumon hangzott el. Az ENSZ-főtitkár nemrégiben járt a palesztin területen. A svájci tanácskozáson megrendülten beszélt arról, hogy mindenütt, ahol megfordult, azt látta: égető szükség van az emberbaráti segítségre. A Gázai övezet újjáépítésében az egész nemzetközi közösségnek részt kell vállalni, Izraelnek is - tette hozzá. ENSZ-adatok szerint a keskeny földsávban mintegy 1300 ember halt meg a három héten át tartó izraeli offenzívában.
2009.01.29. 11:18
 
 
A Gazprom elutasítja a kártérítési követeléseket
Elutasította az orosz- ukrán gázvita miatt elmaradt gázszállítások miatt a Gazprommal szemben támasztott követeléseket, köztük konkréten a német E.ON Ruhrgas követelését az orosz állami energiakonszern elnökhelyettese. Alekszandr Medvegyev a Handelsblatt című német üzleti napilap csütörtöki számában megjelent interjúban hangoztatta, hogy a "gázstoppot" Ukrajna kényszerítette ki. Ezen túlmenően a Gazprom mindent megtett annak érdekében, hogy Ukrajnát megkerülve eleget tegyen szállítási kötelezettségeinek - fogalmazott Medvegyev.
2009.01.29. 11:15
 
 
Fodor: kössenek megállapodást a parlamenti erők
Az SZDSZ azt javasolja, hogy kössenek megállapodást a parlamenti politikai erők - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a rendkívüli parlamenti ülésen. Fodor Gábor szerint a megállapodás a Fidesztől azt kívánja, hogy az ellenzéki párt hagyjon fel az előre hozott választást szorgalmazó politikájával, az MSZP-től pedig azt, hogy lépjen végre a cselekvés útjára. A liberális pártelnök szerint az SZDSZ-nek is önkritikusnak kell lennie. Az SZDSZ elnöke szerint a pártoknak meg kell állapodniuk az euró bevezetésének dátumáról, ki kell dolgozniuk a demokratikus intézményrendszerbe vetett bizalmat erősítő jogszabályokat és a szociálpolitika, a közigazgatás és a közterherviselés kérdéseinek közös csomagját.
2009.01.29. 11:08
 
 
Lendvai Ildikó: a végső döntésekben a kormányoldalé a felelősség
Nemcsak ez a parlamenti ülés a rendkívüli, rendkívüli a helyzet, és rendkívüli a felelősség is, a végső döntésekben azonban a kormányoldalé a fő felelősség - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője csütörtökön a parlamentben. A kormánypárti politikus megköszönte a Fidesznek és a KDNP-nek, hogy nem mentek ki az ülésteremből, amikor a miniszterelnök beszélt. "Ezúttal a parlament, mintha a normális Országgyűlés képét mutatná" - fogalmazott. Kiemelte: a gazdasági világválság nem olyan, mint az influenza, hogy "túl vagyok rajta, és utána a régi módon folytatom az életem". Ez a válság modellválság is egyben - tette hozzá.
2009.01.29. 10:43
 
 
Navracsics: a Fidesznek a választópolgárokkal kell összefognia
A Fidesz tudja, hogy összefogásra van szükség, de nem Gyurcsány Ferenccel, hanem a választópolgárokkal kell összefogni - jelentette ki a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen Navracsics Tibor, a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője, aki választópolgárokkal való szembenézésre szólította fel a miniszterelnököt. Gazdasági hanyatlás, magas államadóság, ez Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tevékenységének mérlege - mondta Navracsics Tibor. Hozzátette: ezt a gyenge országot döntötte le a legjobban a világgazdasági válság a kelet-európai országok közül. Ön ezért biztosan felelős - mondta Gyurcsány Ferencnek a Fidesz frakcióvezetője.
2009.01.29. 10:37
 
 
Merkel a Balti-tengeri földgázvezeték támogatására szólította fel az EU-t
Két nappal a Budapesten tartott Nabucco-konferencia után az Oroszországot Németországgal, illetve Európával összekötő, tervezett Balti-tengeri földgázvezeték határozott támogatására szólította fel az Európai Uniót Angela Merkel német kancellár. A Financial Times Deutschland (FTD) című üzleti, s egyben politikai napilap csütörtöki értesülése szerint a kancellár ennek érdekében külön levélben fordult José Manuel Barroso európai bizottsági elnökhöz és Mirek Topolánekhez, az unió soros elnöki tisztét betöltő Csehország miniszterelnökéhez.
2009.01.29. 10:15
 
A Real Madrid Szalai Ádámot nevezi a BL-be
Az AS című spanyol sportnapilap értesülései szerint a Real Madrid benevezi Szalai Ádámot a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kiesés szakaszára. Erre azért kerülhet sor, mert a királyiak végül lemondtak arról, hogy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) forduljanak az UEFA azon szabályával szemben, amely meghatározza, hogy csak egy olyan futballistát lehet nevezni a tavaszi folytatásra, aki már szerepelt az UEFA Kupában. A királyi gárda mindkét téli szerzeménye, a holland Huntelaar és a francia Diarra is játszott a második számú európai kupasorozatban. Juande Ramos vezetőedző utóbbit választotta, így viszont Ruud van Nistelrooy sérülése miatt csatárposzton van "üresedés", ez pedig jól jött a magyar támadónak.
2009.01.29. 10:05
 
 
Gyurcsány: az adórendszerben ezermilliárd forintot kell átrendezni
Jelentősen és határozottan kell csökkenteni a személyi jövedelemadót és a tb-járulékot, ezzel egyidejűleg el kell törölni a vállalkozások, magánszemélyek különadóját - jelentette be Gyurcsány Ferenc a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen. A kormány ezermilliárd forintos átcsoportosítást tervez az adórendszerben - közölte a miniszterelnök. Ehhez jelentősen szűkíteni kell az adórendszerben meglévő mentességeket és kedvezményeket, mérsékelten kell növelni az áfát, illetve létre kell hozni az egységes vagyonadót - mondta a miniszterelnök. A fideszes és KDNP-s képviselők korábbi bejelentésüknek megfelelően bent maradtak az ülésteremben Gyurcsány beszéde alatt.
2009.01.29. 10:00
 
Postázták az Oscar-szavazólapokat az akadémikusoknak
Kipostázták az Oscar-szavazólapokat az Amerikai Filmakadémia (AMPAS) 5810 tagjának. A szerdán kiküldött listán 19 kategória Oscar-díjának odaítéléséről dönthet a hollywoodi filmes elit. Többek között a legjobb filmről, a legjobb rendezőről és négy színészi kategória legjobbjáról szavazhatnak. Öt további díj sorsáról csak akkor van joguk voksolni, ha bizonyítják, hogy látták a kérdéses produkciókat. Ezek a egész estés és rövid dokumentumfilmek, az idegen nyelvű filmek, a rövid animációk és a rövidfilmek. Az akadémia tagjainak február 17-ig kell visszajuttatni szavazataikat. A díjkiosztó gálaestre öt nappal később, február 22-én kerül sor a Los Angeles-i Kodak Színházban.
2009.01.29. 09:35
 
 
Gyurcsány: tisztességes reformpolitikára van szükség
Háború helyett békére, illúziók helyett tisztességes, határozott reformpolitikára, a politikai rendszer működésének átalakítására van szükség - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a parlamentben csütörtökön. A kormányfő szerint e három mellett negyedik feladat a válság rövid távú kezelése. Gyurcsány Ferenc azt mondta: e feladatok teljesítésével lehet Magyarország a régió megbecsült, sikeres országa. A magyar gazdaság teljesítménye idén várhatóan 2,5-3 százalékkal csökken, miközben az Európai Unió is recesszióban van - közölte a kormányfő. Gyurcsány Ferenc szerint be kell fejezni az elmúlt 10 év politikai háborúját, az illúziókeltés helyett reális célokat kell kitűzni és át kell alakítani az igazgatási rendszert.
2009.01.29. 09:30
 
 
Nem vették napirendre a parlament feloszlatását
Nem vette napirendre az Országgyűlés feloszlatásáról szóló Fidesz-KDNP indítványt a parlament a csütörtöki rendkívüli ülésen, miután a sürgős tárgyalást 158 igen és 197 nem ellenében elutasították. Mivel a sürgős tárgyalást elutasította az Országgyűlés többsége, ezért a naprend kiegészítéséről már nem is szavaztak. Az eredmény várható volt, hiszen szerdán az MSZP és az SZDSZ is jelezte, hogy a csütörtöki napirendre vételt nem támogatják. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője a szavazás előtt azt mondta, hogy ma Magyarországnak többségi, cselekvőképes, a választópolgárok bizalmát élvező kormányra és Országgyűlésre van szüksége.
2009.01.29. 09:20
 
 
Román-magyar csúcstalálkozó lesz a jövő héten
Február 2-án és 3-án látogat Budapestre Traian Basescu román államfő - írta csütörtöki számában a bukaresti Új Magyar Szó (ÚMSZ) a magyar Köztársasági Elnöki Hivataltól szerzett értesülésére hivatkozva. A román államfő elnöki mandátumának első hivatalos magyarországi útján Sólyom László meghívásának tesz eleget, Basescu a magyar államfővel, a kormányfővel és a házelnökkel is tárgyal. Budapesti programja hétfőn délelőtt a Szent György téren kezdődik, majd Sólyom és Basescu szűk körű megbeszélést folytat a Sándor-palotában. A négyszemközti találkozó után plenáris tárgyalásra kerül sor, szintén a Sándor-palotában. Délután a román elnököt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, majd Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke fogadja.
2009.01.29. 09:15
 
 
Felgyújtották Molnár Albert országgyűlési képviselő autóját
Felgyújtották Molnár Albert (MSZP) országgyűlési képviselő autóját csütörtökre virradó éjjel; a kocsi mintegy 80 százaléka kiégett, sérülés nem történt - közölte az MTI-vel a rendőrség. Az autó az országgyűlési képviselő székesfehérvári családi házának udvarán állt, amikor ismeretlen tettes szándékosan felgyújtotta - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a tűz a kocsi utasterében keletkezett. A képviselő családjának sikerült eloltania a lángokat. A rendőrség közveszélyokozás bűntette miatt, szakértők bevonásával indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
2009.01.29. 08:38
 
 
Navracsics: csak februárban kezdhetik el a vitát a parlament feloszlatásáról
Csak február 16-án kezdhetik el a vitát a parlament feloszlatásáról - mondta el Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön az MR1-Kossuth rádió reggeli műsorában. Bár az MSZP az MDF, a Fidesz és a KDNP szavazataival napirendre tudják venni a parlament feloszlatása iránti kérelmüket, a politikus szerint annak sürgős tárgyalását nem tudják biztosítani. Navracsics arról is beszélt, hogy az esetleges kormányváltás esetére megvan a párt alapprogramja - az Erős Magyarország -, ezt tavaly március 30-án fogadta el a Fidesz országos választmánya.
2009.01.29. 08:32
 
 
Áramkimaradások a Nyugat-Dunántúlon
Hat településen nincs tanítás Vas megyében az áramszünet miatt, ezekben az iskolákban ugyanis nem tudták működtetni a kazánokat, ezért fűteni sem lehetett - közölte a Vas Megyei Védelmi Bizottság titkára csütörtökön. Csikós Nagy József elmondta: Bajánsenyén, Gersekaráton, Győrváron, Kisrákoson, Pankaszon és Őriszentpéteren döntöttek úgy, nem csütörtökön nem nyitják ki az iskolát. Hozzátette, hogy Vas megyében délelőtt tíz órára már csak tizenöt településen nem volt áram, három további helységben pedig csak részlegesen volt áramszünet. Kitért arra is: a vízellátással Vas megyében már csak négy településen vannak gondok az áramszünet miatt.
2009.01.29. 08:00
 
 
Kihalás fenyegeti a császárpingvineket
Kihalás fenyegeti a császárpingvineket; a klímaváltozás miatti antarktiszi jégolvadás hatására a császárpingvinek száma 95 százalékkal fog csökkenni 2100-ra, addigra összesen 600 pár marad belőlük - vélik a tudósok. A császárpingvin a legnagyobb ma élő pingvinfaj, kifejlett példányaik 90-110 centiméteresek. Testtömege 20-40 kilogramm. Ez a faj az egyetlen, amelynek költése a kíméletlen antarktiszi tél idején zajlik. A kolóniák hosszú utat tesznek meg a tenger jegén, és a nőstények mindössze egyetlen tojást raknak, amelyre a hím vigyáz. A jég tehát fontos szerepet játszik a költés sikerében.
2009.01.29. 07:54
 
 
A nők 32 éves korukban érzik magukat a legszebbnek
A nők mintegy negyven százaléka 32 éves korában érzi magát a legszebbnek - derült ki egy internetes felmérésből. A megkérdezettek közül sokan úgy vélték, hogy ez az érzés az élettapasztalatból fakadó magabiztosságból, az aktív szerelmi életből és az evés-ivás öröméből fakad ebben az életkorban Sandra Wheatley pszichológus biztatónak nevezte, hogy a felmérésben résztvevő nők önbizalma nemcsak külső megjelenésükben rejlett, hanem abban, hogy értéket tulajdonítottak az életben elért sikereiknek is.
2009.01.29. 07:49
 
 
Másfél százalékkal csökkenhet a távhő díja
A Fővárosi Közgyűlés ma tárgyalja és a Napi Gazdaság információi szerint el is fogadja a Főtáv javaslatát, így február elsejétől a budapesti távfűtés díja 1,5 százalékkal, azaz egy átlagos lakás esetében éves szinten 3974 forinttal csökken. Ugyanakkor - mint arról a gazdasági lap beszámol - az alapdíj és a hődíjtételek csökkenése, valamint a kedvezmények ennél jelentősebb, éves szinten 23 ezer forint - 8,52 százalékos - tényleges költségcsökkentést jelentenek a fogyasztóknak. Mint a lap írja, a Főtáv azt tervezi, hogy áttér az egyenletes díjfizetés rendszerére, amelyről a végső szót a közgyűlés mondja ki februárban.
2009.01.29. 07:38
 
 
Forma-1: perpatvar Monza és Róma között az olasz GP miatt
Kitört a "háború" Róma és Monza között: az olasz főváros a nem túl távoli jövőben Forma-1-es Nagydíj rendezésén gondolkodik, Monza, a jelenlegi házigazda viszont óva inti a rómaiakat attól, hogy elvegyék tőlük az olasz GP-t. Marco Mariano monzai polgármester a Telenova tv-csatornának szerdán adott nyilatkozatában egyenesen "disznóságnak" nevezte a római tervet, és arra kérte a lombardiai politikusokat, hogy hiúsítsák meg az ötletet. Giovanni Alemanno római főpolgármester keddi nyilatkozatában arról beszélt, hogy egyelőre csak az esetleges jövőbeli rendezés lehetőségeit vizsgálják, a döntés még "nagyon messze" van.
2009.01.29. 07:02
 
 
Izrael palesztin fegyvergyártó műhelyt bombázott a Gázai övezetben
Izraeli harci gépek csütörtök reggel bombázták a Gázai övezet déli részét, nem sokkal azt követően, hogy palesztin fegyveresek egy rakétával izraeli területet támadtak - közölték szemtanúk és a Hamász iszlamista szervezet. Egy izraeli katonai szóvivő megerősítette a légicsapás hírét, azt állítva, hogy egy fegyvergyártó műhely volt a célpont. Ezt a palesztin rakétacsapásra válaszul támadták meg. Egyelőre nem érkeztek jelentések a támadás sebesültjeiről abban az öntödében, amely szemtanúk szerint romba dőlt Rafah városában, a Gázai övezet Egyiptommal határos részében. Ez volt a második izraeli bombázás a Gázai övezetben azóta, hogy január 18-án Izraeli leállította 22 napig tartó hadműveletét.
2009.01.29. 07:00
 
 
A washingtoni képviselőház elfogadta Obama gazdaságélénkítő csomagját
A washingtoni képviselőház helyi idő szerint szerda este megszavazta a Barack Obama által beterjesztett, több évre szóló, soha nem látott nagyságú, összesen 825 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagtervet. A tervezetet, amelynek lényege Obama szavai szerint, hogy pénzt pumpálnak a gyengélkedő, több mint egy éve recesszióban lévő amerikai gazdaságba, 214 képviselő támogatta 188 ellenében. Gyorsan és határozottan kell lépnünk, hogy újra munkahelyhez juttassuk az amerikaiakat, és ez a gazdaságot talpra állító terv pontosan ezt kezdi meg, a következő években összesen több mint hárommillió munkahelyet teremt, illetve őriz meg - írta az elnök közvetlenül a szavazás előtt ismertetett üzenetében.
2009.01.29. 06:50
 
 
Nem változtatott a kamatszinten az amerikai jegybank
A várakozásoknak megfelelően nem változtatott az alapkamaton az amerikai jegybank (Fed) szerdán. A döntés értelmében az egynapos kamat célsávja 0,0 és 0,25 százalék között maradt. A Fed erre a szintre előző, december 16-i ülésén szállította le a kamatot, 75 bázispontos csökkentéssel. Szerdán a Fed kamatdöntő Nyíltpiaci Bizottsága (FOMC) 8-1 arányban döntött a kamatsáv szinten tartásáról. A Fed közleménye szerint a jegybank folytatja a banki adósságok és a jelzáloggal támogatott kötvények felvásárlását, hogy ezzel is támogassa a jelzálog- és lakóingatlan-piacokat.
2009.01.28. 20:48
 
 
Az MSZP-frakció támogatja a kormányfő beszámolóját
Az MSZP-frakció támogatta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Magyarország gazdasági helyzetéről szóló beszámolóját - mondta Kovács Tibor, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten újságíróknak; a politikus közölte azt is, hogy a kormányfő a változtatás irányairól szólt a frakcióülésen, de konkrétumokról - például az adórendszer kapcsán - nem beszélt. A kormány által az Országgyűlésnek benyújtott, a gazdasági helyzetről szóló beszámoló lényegében tartalmazza azt, amit a miniszterelnök elmondott a frakciónak - közölte a politikus az MSZP frakcióülése után, amelyen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tájékoztatta a képviselőket.
2009.01.28. 20:24
 
 
Rekord látogatottság az Eiffel-tornyon
A francia főváros jelképét, az Eiffel-tornyot hetvenezer híján hétmillió látogató kereste fel 2008-ban a világ minden tájáról; ez új rekord, félszázalékkal több, mint az azt megelőző évben. A tornyot üzemeltető társaság (SETE) szerdai adatai szerint az összes látogató 19 százalékát a turistacsoportok adják, amelyeknek a 70 százaléka a múlt év márciusában bevezetett internetes rendszeren keresztül, előzetesen megváltotta belépőjét. Ezt a lehetőséget az idei év végétől az egyéni látogatók is igénybe vehetik majd. A 2009-es év első felében a SETE - a világturizmusra is kiható gazdasági válság miatt - jelentős visszaesésre számít.
2009.01.28. 19:27
 
 
Megnyílt a Világgazdasági Fórum Davosban
Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök beszédével hivatalosan megkezdődött szerdán este a svájci Davosban a 39. Világgazdasági Fórum. A csúcstalálkozó teljes mértékben a globális pénzügyi és gazdasági válság jegyében zajlik. A híres svájci síparadicsomban rendezett világfórumra több mint 40 állam- és kormányfőt várnak, kétszer annyit, mint tavaly. Összesen 2500 közéleti szereplő, a világ gazdasági és üzleti elitjének képviselői jelezték részvételüket a csúcson. Pénteken felszólal a találkozón Angela Merkel német kancellár, és odavárják Gordon Brown brit kormányfőt is.
2009.01.28. 19:22
 
 
Jerezi teszt: Talmácsi negyedik
Talmácsi Gábor a negyedik időt érte el a spanyolországi tesztelés harmadik napján. A magyar motoros, aki tavaly a 125 kcm-esek között bronzérmes lett a világbajnokságon, az idén a negyedliteresek között versenyez. A szerdai gyakorláson - akárcsak az első és a második napon - ismét a spanyol Alvaro Bautista volt a leggyorsabb, ezúttal 1.43.488 perccel lett első, Talmácsi ideje pedig 1:44.266 p volt, ami alig marad el a keddi legjobbjától (1:44.201 p). A magyar versenyző hétfőn az ötödik, míg kedden a harmadik leggyorsabb volt. Talmácsi csütörtökön elutazik Valenciába, ahol további két napon át teszteli az Apriliát.
2009.01.28. 19:16
 
 
Vlagyimir Klicsko június 20-án, a Stamford Bridge-en bokszolhat
A brit Davis Haye lesz az IBF, a WBO és az IBO nehézsúlyú bokszvilágbajnoki címét birtokló Vlagyimir Klicsko következő ellenfele - ezt maga az ukrán ökölvívó jelentette be szerdai, kijevi sajtótájékoztatóján. "Még egyeztetünk, de szinte biztos, hogy a csatára június 20-án, Londonban kerül sor" - mondta Klicsko, aki lehetséges helyszínként a Chelsea labdarúgócsapatának stadionját, a Stamford Bridge-et jelölte meg. A világbajnok kissé ingerülten reagált leendő riválisa szavaira, Haye ugyanis azt üzente neki, hogy legyőzi.
2009.01.28. 19:12
 
 
Vasárnaptól szabadságvesztés fenyegeti a tojásdobálókat
Vasárnaptól akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető az, aki a garázdaságot tojás- vagy papírgalacsin-dobálással követi el; Juhász Gábor rendészeti államtitkár szerdán újságírókkal ismertette azt az új törvényt, amely a tárca szerint hatékonyabb fellépést biztosít a közrendet, vagy az igazságszolgáltatási és hatósági eljárást megzavarók ellen. A február 1-jén hatályba lépő jogszabály olyan törvénymódosításokat tartalmaz, amely szigorúbb büntetési tételeket, illetve új elkövetési magatartásokat állapít meg a közrendet veszélyeztetőkkel szemben. Lényeges elem az is, hogy több bűncselekmény előkészületi magatartása is büntetendővé válik.
2009.01.28. 18:44
 
 
Várhatóan nem kerül napirendre a parlament feloszlatása csütörtökön
A csütörtöki rendkívüli ülésen várhatóan nem kerül napirendre a Fidesz és a KDNP parlament feloszlatásáról szóló javaslata, mivel a sürgős tárgyalást sem az MSZP, sem az SZDSZ nem támogatja, ugyanakkor a tavaszi ülésszak első napján megkezdődhet az indítvány vitája - így summázható a szerdai soron kívüli házbizottsági ülés utáni nyilatkozatok tartalma. A Fidesz és a KDNP kedden jelentette be, hogy március 8-i hatállyal a parlament feloszlatását kezdeményezik, és javasolják, hogy a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen napirendre kerüljön ez az indítvány.
2009.01.28. 18:10
 
 
Dakar-rali: jövőre is Dél-Amerikában robog a karaván?
Yann Le Moenner, a Dakar-ralit szervező A.S.O. irányítója a szerdai madridi tanácskozás után kijelentette, hogy a "nagy sikerre való tekintettel" ismét dél-amerikai helyszíneken rendezhetik meg a nagyszabású viadalt. "A 2010-es esztendő hatalmas lehetőség lenne Argentína és Chile számára, hiszen ez a két ország a függetlensége bicentenáriumát ünnepli jövőre. Természetesen még más javaslatok is szóba jöhetnek" - nyilatkozta Le Moenner. Az A.S.O. vezetője elmondta, hogy a helyszín kiválasztásánál nem kizárólag a gazdaságossági szempontokat fogják figyelembe venni. "A nem túl távoli jövőben döntünk" - mondta Moenner.
2009.01.28. 17:31
 
 
Influenzajárvány van Magyarországon
Influenzajárvány van Magyarországon, bár még nem érte el az ország minden részét; több mint 21 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az év negyedik hetében, ez másfélszeres emelkedés a korábbi héthez képest - tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat honlapján szerdán. A tájékoztatás szerint a legtöbben a közép-magyarországi régióban, a fővárosban és Pest megyében fordultak orvoshoz, kétszer annyian, mint az ország más területein. Budapesten 19 betegtől vett mintából hat páciensnél mutatták ki az influenza A-vírust.
2009.01.28. 17:07
 
Az AC Milan ötmillió eurót kínál Beckhamért
Brit lapértesülések szerint az AC Milan ötmillió eurót kínál kölcsönfutballistája, David Beckham amerikai klubjának, a Los Angeles Galaxynek. A szigetországi média úgy tudja, az olaszok már felvették a kapcsolatot a tengerentúliakkal az angol játékos megvásárlásának ügyében. Beckham kölcsönszerződése március 8-án jár le, ezután elvileg vissza kellene térnie az Egyesült Államokba. Olaszországban hétfőig tart az átigazolási időszak, így addig mindenképpen egyezségre kell jutniuk a feleknek.
2009.01.28. 16:07
 
 
Gyurcsány: nincs lehetőség drasztikus adócsökkentésre
A pénzügyminiszter 2009-es új prognózisa szerint változatlan feltételek mellett idén 2,5-3 százalékos lehet a recesszió, és 2,5-3 százalékos az infláció - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán, a kibővített kormányülés közben tartott sajtótájékoztatóján. A kormányfő a Veres János által készített dokumentumból - amelyet a miniszter a kormányülésen ismertetett - idézve azt mondta: a cél az, hogy a költségvetés maradjon az eredetileg kitűzött, 2,6 százalékos hiány "környezetében". Gyurcsány Ferenc kiemelte: a kormány több előterjesztést készít, amelyek növekedésösztönzőek, így a feltételek megváltoznak év közben.
2009.01.28. 15:52
 
Üzérkedni akartak az Oscar-gála jegyeivel
Beperelte az Amerikai Filmakadémia (AMPAS) azt az arizonai céget, amely jegyeket ajánlott az idei Oscar-gálára. Az akadémia jogi képviselői hétfőn nyújtottak be keresetet egy Los Angeles-i szövetségi bíróságra, hogy megakadályozzák a phoenixi központú McMurry Inc. vállalkozást a törvénytelen jegyeladásban. Az Oscar-jegyek nem átruházhatók - ezt a szabályt szigorúan veszi az akadémia a zaklatók és a terroristák távoltartására. Az ügyeskedéssel (és drága pénzen) beszerzett gálajegyek gazdáit jogbitorlóknak tartja a testület. A filmakadémia díjainak átadására február 22-én kerül sor a hollywoodi Kodak Színházban.
2009.01.28. 15:45
 
 
A miniszter szerint az uniós döntés gyorsíthatja a Nabucco-beruházást
A kedden Budapesten megtartott Nabucco-csúcskonferencia első kézzel fogható eredménye az Európai Bizottság szerdai döntése a projekt megkezdéséhez adandó 250 millió euró támogatásról - jelentette ki Molnár Csaba, közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter szerdán. A Budapesten tartott sajtótájékoztatón a miniszter a Nabucco projektben részes államok mellett Magyarország sikerének nevezte a döntést. Az elmúlt időszakban ugyanis Magyarország javasolta azt, hogy a Nabuccóra ne pusztán üzleti projektként, hanem közös európai biztonsági kérdésként tekintsenek - tette hozzá.
2009.01.28. 15:40
 
 
Juncker: nincs veszélyben az euróövezeti stabilitás
Az euróövezeti stabilitás nincs veszélyben, még ha a gazdaságpolitikai koordinációt nem is sikerül azonnal javítani - jelentette ki szerdán az euróövezeti pénzügy- és gazdasági miniszteri csoport, az Eurogroup elnöke. Jean-Claude Juncker a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatójának azon kijelentésére válaszolt, hogy az eurózóna stabilitása veszélybe kerül, ha a tagországok nem egyeztetik szorosabban gazdaságpolitikájukat. Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója a német Die Zeitnak nyilatkozott így. Strauss-Kahn lapnyilatkozatában azt is elmondta, hogy az IMF-nél sok ország áll sorba, és a valutaalapnak egyelőre van is elég pénze, de ha ténylegesen kisegíti a kérelmezőket, forrásai oroszlánrészét 6-8 hónap alatt feléli.
2009.01.28. 15:40
 
A magyar Suzukinál is csökkentek a bérek
Az idén kevesebbet vihetnek haza az esztergomi Suzukinál dolgozók. A fizetéscsökkenés oka a pótlékok csökkenése, az alapbérekhez nem nyúlt a vállalat - közölte szerdán az MTI-vel a vállalat kommunikációs vezetője, azzal a hírrel kapcsolatban, hogy a japán anyavállalatnál a leállások idejére részlegesen csökkentik a dolgozók bérét. Ruska Viktória elmondta, az alapbérhez kapcsolódó pótlékok az éjszakai műszak és a szombati munka megszűnése miatt csökkennek, mivel a gyár hetente öt napot termel, két műszakkal.
2009.01.28. 15:29
 
Az IMF csökkentette világgazdasági növekedési előrejelzését
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerdán 0,5 százalékra - a második világháború óta a legalacsonyabbra - csökkentette a világgazdaság idei átlagos növekedésére szóló előrejelzését a novemberben jósolt 2,2 százalékról. Jövőre az IMF 3,0 százalékos növekedést vár globálisan, ez 0,8 százalékkal kevesebb a novemberi előrejelzésében szereplő becslésnél. Az IMF szerint - amely ezúttal csak a jelentősebb országok, országcsoportok kilátásait igazította ki - az idén csupán a feltörekvő piacok lesznek a világgazdaságon belül a növekedés forrásai. A valutaalap mostani értékelése szerint a világgazdaság mély válságban van, és nyomás alatt marad az idei év egészében.
2009.01.28. 15:21
 
 
A Simply Red lesz az idei Kapcsolat-koncert sztárvendége
A Simply Red lesz a sztárvendég az idei Kapcsolat-koncerten, amelyet június 27-én rendeznek Budapesten, a volt Felvonulási téren - közölték a szervezők szerdán. A T-Mobile által szervezett ingyenes koncertet 13. alkalommal szervezik meg. Az már korábban ismertté vált, a hogy a brit formáció előtt a Megasztár 4. vetélkedő győztese, Király Viktor ad koncertet. Az eseményre ez alkalommal is százezreket várnak az Ötvenhatosok terére. A Simply Rednek eddig minden albuma felkerült a brit Top 40 listára, nagy részük többszörös platinalemez is lett. Saját szerzeményeiken kívül Neil Young, a The Hollies, Aretha Franklin, Harold Melvin és a The Blue Notes dalainak feldolgozása hallható lemezeiken.
2009.01.28. 15:11
 
 
Nézőpont Intézet: Gyurcsány a kormány legnépszerűtlenebb tagja
Gyurcsány Ferenc saját kormányának legnépszerűtlenebb tagja - derült ki a Nézőpont Intézet Heti Válasz számára készített közvélemény-kutatásából. Kiderült: a megkérdezettek nem tesznek egyenlőségjelet Gyurcsány Ferenc és miniszterei közé. Gráf József agrárminiszter például majdnem kétszer annyi támogatót (57 százalék) tudhat maga mögött, mint a miniszterelnök (30 százalék). Összességében elmondható, hogy azok a tárcavezetők, akik elsősorban szakterületük kérdéseiben nyilvánultak meg, nagyobb elismerésnek örvendenek, mint a nagypolitika alakítói. Előkelő helyen végzett Göncz Kinga külügyminiszter (52 százalék), melyben nagy szerepet játszik a tárca jellege és a láthatatlanság.
2009.01.28. 14:57
 
 
Februárban BKV-sztrájk lehet
BKV-sztrájk lehet februárban, miután a HÉV kiszervezésének és a vállalat átalakításának leállítását követelő 11 szakszervezet és a munkáltató között szerdán sem született megegyezés - közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnökhelyettese. Az érdekképviseleti vezető elmondta, hogy hamarosan elkezdődnek a szakszervezetek között az egyeztetések az esetleges februári munkabeszüntetésről, amely elsősorban a közlekedési társaság kötöttpályás ágazatait érintené. Ez azt jelenti, hogy leállhat a metró, a HÉV, a villamos és a trolibusz is a sztrájk alatt - tette hozzá.
2009.01.28. 14:34
 
 
Szabadlábra helyezte a Globex egykori vezetőit
Szabadlábra helyezte a Globex két egykori vezetőjét szerdán a Legfelsőbb Bíróság (LB), és ügyükben új másodfokú bírósági eljárást rendelt el. A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla egy éve jogerősen Postáné Vellai Györgyikét hét, Vajda Lászlót pedig hat év börtönre ítélte. Ez ellen azonban a jogerős szabadságvesztésüket töltő vádlottak és védőik felülvizsgálati kérelmet nyújtottak be, amely alapján az LB szerdán hatályon kívül helyezte a jogerős ítéletet és elrendelte a szabadlábra helyezést. Ugyanakkor lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság.
2009.01.28. 14:26
 
Ferihegyi sztrájk: közeledtek az álláspontok
Közeledett a szakszervezetek és a Budapest Airport (BA) álláspontja a szerdai egyeztetésen - közölte Szollár Domokos, a BA szóvivője szerdán. A szakértői csoportokban megtartott szerdai egyeztetés fő napirendi pontja az utasbiztonsági ellenőrök új műszakrendje volt. A BA továbbra is hatékonyabb és rugalmasabb műszakszervezéssel kívánja felváltani a jelenlegi 12 órás rendeket, hogy a repülőtér forgalmához igazítsa a munkát. A szakszervezetek nyitottak a javaslatra, amelyhez több kiegészítést és módosítást csatoltak. Ezek megvalósíthatóságát a BA jelenleg vizsgálja - olvasható a közleményben.
2009.01.28. 13:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174[2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista