2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
A szolgáltatásokkal legelégedetlenebbek az EU-ban a fogyasztók
Energia, bankok, vezetékes telefon, posta, tömegközlekedés - ezek a szolgáltatási területek okozzák az európai fogyasztóknak a legtöbb problémát, derül ki az Európai Bizottság által hétfőn közzétett jelentésből. A "fogyasztói piacok eredménytáblájának" elkészítői több mint húsz ágazatot világítottak át az áruk és a szolgáltatások piacán. A vizsgálati eredmény ismeretében Meglena Kuneva, az EU fogyasztóvédelmi biztosa aggodalmát hangoztatta amiatt, hogy az emberek életében központi szerepet betöltő szolgáltatási területek rosszul szerepeltek a felmérésen.
2009.02.02. 13:42
 
 
Magyar divattervezők ruháit viselik hírességek az Operabálon
Színésznők, énekesnők, tévés műsorvezetők, sportolók viselik majd 12 neves magyar divattervező ruháit a február 21-i Operabálon, hogy bemutassák, milyen az idei báli divat. Az Operabálon kötelező a nagyestélyi, de színekben is vannak megkötések. Héjja János modelljét Détár Enikő, Benes Anitáét Magony Szilvia, Halász Éváét Krizsó Szilvia, Makány Mártáét Kiss Ramóna, Frank Adélét Dammak Jázmin, Joó Beáét Pikali Gerda, Konsánszky Dóráét Molnár Andrea, Kovács Andorét Ullmann Mónika, Léber Barbaráét Keleti Andrea, Német Anikóét Harcsa Veronika, S. Hegyi Luciáét Gubás Gabi, Sziráczky Brigittáét Mincza Ildikó viseli majd.
2009.02.02. 13:37
 
 
Budapest-Bamako rali: a táv teljesítve!
A hir3.hu által támogatott Hungarikum Team Vasárnap sikeresen teljesítette a távot.
2009.02.02. 13:14
 
 
A fővárosi állatkertben még tétováznak a medvék
A Fővárosi Állat- és Növénykertben a medvék még nem döntötték el, hogy visszamennek-e szundikálni, azaz kemény lesz-e a tél, avagy kint maradnak, mert érzik a tavasz közeledtét. Buci, Noé és Mídász, a három barnamedve kijött barlangjából, és jóízűen elfogyasztották tízóraijukat, a többi között hagymát, répát, karalábét, salátát. Kicsit nézelődtek, sétáltak, két lábra álltak, kacérkodtak a fáramászással, majd belekotortak egy üreges farönkbe élelem után kutatva. Németh Lajos meteorológus elmondta: a medvék nehéz helyzetben vannak, mivel az ország keleti részében süt a nap, tehát ott visszabújnának a barlangjukba. A nyugati országrészben havazik, itt a macik nem látnák meg az árnyékukat.
2009.02.02. 13:03
 
Megérkeztek Andy Warhol képei Szegedre
Megérkezett a szegedi Reök-palotába a pénteken nyíló Andy Warhol-kiállítás anyaga; a tárlat látogatói többek között találkozhatnak a pop-art legismertebb képviselőjének Marilyn Monroe-sorozatával és Mao Ce Tung-portréival. A tárlat anyaga keresztmetszetet ad Andy Warhol munkásságáról, a mintegy hetven mű között szerepelnek a hatvanas években készült képei éppúgy, mint a nyolcvanas évekből származó alkotások - mondta Nátyi Róbert művészettörténész, a kiállítás kurátora. Magyarországon utoljára a kilencvenes évek elején a Műcsarnokban volt nagyobb Andy Warhol-kiállítás, ezért a szegedi tárlat képeit úgy válogatták össze, hogy a művész legismertebb alkotásai is helyet kapjanak köztük - tudatta a szakember.
2009.02.02. 13:00
 
Sólyom: tovább folytatódnak a jó magyar-román kapcsolatok
A hétfői tárgyalások azt mutatták, hogy az eddigi jó kapcsolatok tovább folytatódnak Magyarország és Románia között - mondta Sólyom László köztársasági elnök, azt követően, hogy Budapesten tárgyalt román partnerével, Traian Basescuval. A tervezettnél hosszabb megbeszélésen kisebbségi kérdésekről, energetikai együttműködésről és környezetvédelmi ügyekről is szó volt. A román fél szerint az, hogy az RMDSZ kikerül a kormányból, nem érinti a romániai magyarokat, mert a jogaikat továbbra is garantálni fogják - idézte a találkozón elhangzottakat Sólyom.
2009.02.02. 13:00
 
Bild: Huszti Szabolcsért hárommillió eurót fizetett a Zenit
A német Bild című lap szerint hárommillió eurót fizetett Huszti Szabolcsért az UEFA Kupa- és Európai Szuperkupa-győztes orosz Zenit a Bundesligában szereplő Hannover 96-nak. A játékos így minden idők legdrágább magyar futballistája lett. Az újság internetes kiadása emlékeztet arra, hogy a vasárnapi üzlettel - melynek keretében a 25 éves labdarúgó négy évre szerződött Szentpétervárra - nagyon jól járt a német klub, hiszen 2006 nyarán, amikor Husztit leigazolta a francia Metztől, csupán 300 ezret kellett kiadnia érte. A Bild úgy tudja, hogy a 38-szoros válogatott középpályás évi 1,5 millió eurót keres majd Oroszországban, kétszer annyit, mint amennyit egy esetleges szerződéshosszabbítás esetén Hannoverben kapott volna.
2009.02.02. 12:50
 
Nem egységes a szlovákiai koalíció az oktatásügyi törvény esetében
Nincs egység a szlovákiai kormánykoalíció három pártja között a módosított oktatásügyi törvényről, amely lehetővé tenné, hogy a kisebbségi tankönyvekben két nyelven - szlovák és kisebbségi nyelven - szerepeljenek a földrajzi megnevezések. "Nem fog a koalíciós szerződés megszegésének számítani, ha a módosított oktatásügyi törvényről minden párt a saját meggyőződése szerint fog szavazni" - jelentette ki Robert Fico kormányfő, a Smer elnöke a koalíciós tanács ülése után hétfőn Pozsonyban. Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke megerősítette: ha a parlament felülbírálja az államfő vétóját, pártja az alkotmánybíróság elé viszi a törvényt.
2009.02.02. 12:45
 
 
A Fidesz fenntartaná a vegyes választási rendszert
A Fidesz a parlament létszámának megfelezése mellett fenntartaná a jelenlegi vegyes - egyéni válaszkörzeten és listán alapuló - választási rendszert, a legnagyobb ellenzéki párt ugyanakkor a közjogi javaslatokon túl, inkább hatékony válságkezelést várna el a kormánytól - közölte Navracsics Tibor, az ellenzéki párt frakcióvezetője. A Fidesz kisebb parlamentről szóló javaslata megfelezné a listán és az egyéni körzetben megszerezhető mandátumok számát, így körülbelül 193 fős parlament jönne létre - mondta.
2009.02.02. 12:45
 
 
De Niro éttermeinek több millió dollárt kell kifizetni a pincéreknek
Robert de Niro amerikai filmszínész étteremlánca peren kívüli megegyezést köt a borravaló elosztása körül pincérekkel kirobbant vitában. Az egyezség értelmében a Nobu japán étteremlánc 2,5 millió dollárt (584 millió forint) fizet három New York-i vendéglő jelenlegi és korábbi munkatársainak. A pert két pincér indította 2007-ben több száz alkalmazott nevében. A beadvány szerint arra kényszerítették őket, hogy osszák meg a borravalót az elitvendéglők vezetésével, és nem kapták meg a túlórákért járó fizetséget. A Nobu Robert de Niro és Macuhisza Nobujuki japán sztárszakács közös vállalkozása. 1994-ben alapították, és azóta már világszerte 16 éttermet nyitottak.
2009.02.02. 12:30
 
 
Gyurcsány: túl erősek a bankok az ügyfelekkel szemben
A magyarországi bankok túl széles körben élnek az egyoldalú szerződésmódosítás lehetőségével, a szabályozást szigorítani kell ezen a téren, a bankok ugyanis ebből szempontból túl erősek, az ügyfelek pedig túl gyengék - mondta Gyurcsány Ferenc. A kormányfő hétfőn a Parlamentben megbeszélést folytatott a pénzügyi szolgáltatások fogyasztóinak védelméről az érintett intézmények és szervezetek illetékeseivel. "Több segítséget várunk a bankoktól" - jelentette ki Gyurcsány, aki szerint a megbeszélésen a részvevők - többek között a bankszövetség, a versenyhivatal és a pénzügyi felügyelet felügyeleti tanácsának elnöke - nem vitatták az alapelveket.
2009.02.02. 12:15
 
Gyurcsány Ferenc konzultál a jegybankelnökkel
Gyurcsány Ferenc délután a jegybankban Veres János pénzügyminiszterrel és Simor András jegybankelnökkel konzultál arról, kellenek-e és milyen lépések a forint védelmének érdekében - válaszolta kérdésre a kormányfő, miután hétfőn megbeszélést folytatott a pénzügyi szolgáltatások fogyasztóinak védelméről a parlamentben. Gyurcsány hozzátette: a jegybank elnökével megvitatják azt is, hogy az MNB elnöke szükségesnek tartja-e egyes lépésekben a kormány konkrét segítségét.
2009.02.02. 12:11
 
 
Az MTI honlapján is megjelennek a rendszerváltás hírei és dokumentumai
Egyedülálló dokumentumválogatást publikál hétfőtől a honlapján a Magyar Távirati Iroda a húsz évvel ezelőtt kezdődött rendszerváltásról: napról napra közzéteszi az 1989-es évben kiadott híreit, fotóit, valamint az akkor született jellegzetes dokumentumokat. A publikálás az első lépést jelenti az MTI-archívum nyilvánossá tételéhez. Elsőként az 1989. január 1. és február 2. között született anyagok böngészhetők, s ehhez társul majd minden nap a két évtizeddel ezelőtti jelentések gyűjteménye. Az új szolgáltatás célja, hogy a korral foglalkozó szakemberek mellett a közvélemény is részleteiben megismerkedhessen a hétköznapok apró híreivel, akárcsak a korszakos változások MTI-s lenyomatával.
2009.02.02. 12:01
 
 
Elmaradt a magyar és a szlovák emberi jogi bizottság együttes ülése
El sem kezdődhetett hétfőn az Országgyűlés emberi jogi bizottságának és szlovák társbizottságnak együttes ülése hétfőn Budapesten; a szlovák képviselők meghallva, hogy a Balog Zoltán (Fidesz) egy filmet vetítene le a dunaszerdahelyen történtekről, be sem mentek az ülésterembe. Balog Zoltán az MTI-nek elmondta: olyan felvételt szerettek volna bemutatni, ami teljesen egyértelművé teszi, hogy békés szurkolókra támadtak a szlovák rendőrök Dunaszerdahelyen. A szlovák képviselők be sem mentek az ülésterembe, a szocialisták pedig nem voltak hajlandók szavazni a vetítésről. A szlovákok távoztak, a szocialista képviselők pedig kivonultak a teremből.
2009.02.02. 12:00
 
Négy tonna aranypénz lehet az 1744-ben elsüllyedt Győzelem hadihajón
Négy tonnányi aranypénzt rejthet a Victory (Győzelem) nevű brit hadihajó roncsa, amely 1744 óta hever a La Manche-csatorna fenekén - állítják azok amerikai kincskeresők, akik tavaly májusban bukkantak a hajó maradványaira. A 110 rézágyúval felszerelt, 53 méter hosszú vitorlás a legjobban felfegyverzett és legnagyobb hadihajó volt a XVIII. század első felében. A háromárbocos óriás volt a mintaelődje a napóleoni Franciaország ellen vívott 1805-ös trafalgari csatában győztes Nelson brit altengernagy azonos nevű, legendás zászlóshajójának. A Victory 1744. október 4-én süllyedt el egy viharban, miután elszakadt flottája többi hajójától. Több mint 900 fős legénységéből senki sem élte túl a katasztrófát, amelynek körülményei azóta sem tisztázódtak.
2009.02.02. 11:30
 
 
500 milliárd volt a befektetési alapok vesztesége a IV. negyedévben
Tavaly a negyedik negyedévben több mint 390 milliárd forint, az év egészében összesen 466,5 milliárd forint távozott a befektetési alapokból, a piaci teljesítmények az utolsó negyedévében 115 milliárd forint, éves szinten pedig 214 milliárd forint veszteséget jelentettek a befektetőknek - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) hétfőn. Az utolsó negyedévben a befektetési alapok összvagyona 16,7 százalékkal csökkent, a 2008-as év egészében pedig összesen 20,8 százalékos volt a csökkenés, az alapok összvagyona 2008. végén 2.526 milliárd forint volt. A BAMOSZ-tagok által kezelt vagyon december végén 3.458 milliárd forint, az alapokkal együtt 5.984 milliárd forint volt.
2009.02.02. 11:15
 
 
Politológusok szerint nem várható megegyezés Gyurcsány javaslatáról
Politológusok szerint nem valószínű, hogy az MSZP és a Fidesz meg tud egyezni abban, hogy a parlament létszáma 2010-től a mainak közel a felére csökkenjen, és a 199 parlamenti képviselőből 176-ot listán, egy fordulóban, megyénként válasszanak meg, 23-at pedig a mandátumot nem eredményező megyei szavazatok alapján. Juhász Attila, a Political Capital elemzője úgy látja, kétséges, hogy a Fidesz hajlandó-e megegyezni a választási rendszer most felvetett módosításában, hiszen az ellenzéki pártnak a mostani vegyes választási rendszer jobb. Kern Tamás, a Századvég Alapítvány tudományos főmunkatársa szerint sincs esély arra, hogy a Fidesz ebbe a közjogi csomagba belemenjen.
2009.02.02. 09:11
 
Női tenisz-világranglista: Serena Williams ugrott az élre, Szávay 25.
Az Australian Openen diadalmaskodó amerikai Serena Williams ugrott az élre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen elsőkörös búcsúja ellenére Szávay Ágnes változatlanul a 25. A Melbourne-ben döntős orosz Dinara Szafina a harmadikról a második helyre lépett előre, a korábbi világelső szerb Jelena Jankovic pedig visszacsúszott a harmadik pozícióba. Czink Melinda hat helyet javítva a 83.
2009.02.02. 09:05
 
 
Gyurcsány szerint teljesülhet a Fidesz két korábbi javaslata
Gyurcsány Ferenc szerint a kabinet vasárnap ismertetett csomagját értékelheti úgy a Fidesz, hogy teljesül két korábbi, nagy követelése: a megyei önkormányzatok és a parlament létszámának csökkentése. Erről a miniszterelnök nyilatkozott hétfőn az MTI-nek. A kormányfő vasárnap, a soron kívüli kormányülés után jelentette be: a kormány azt javasolja, hogy 199 fős parlament, valamint egyfordulós és arányos választási rendszer legyen a jelenlegi helyett. A 199 parlamenti képviselőből 176-ot listán, egy fordulóban, megyénként választanának meg, 23-at pedig a mandátumot nem eredményező megyei szavazatokat összesítő országos listán.
2009.02.02. 09:00
 
Az AC Milan benevezte Beckhamet az UEFA Kupára
Az AC Milan benevezte David Beckhamet az UEFA Kupában szereplő keretébe annak ellenére, hogy az angol labdarúgónak elvileg márciusban vissza kell térnie a Los Angeles Galaxyhoz. "Beneveztük, mert jó játszik" - jegyezte meg Carlo Ancelotti vezetőedző. A középpályás a Lazio elleni vasárnap 3-0-ra megnyert összecsapáson két gólpasszt adott. A Los Angeles Galaxy 33 éves játékosa március 8-ig kölcsönben szerepel az olasz együttesben. Amennyiben akkor visszatérne amerikai csapatához, csak a legjobb 32 közötti oda-visszavágón képviselhetné a Milant, amely ugyanakkor szeretné hosszabb távon megtartani őt.
2009.02.02. 08:28
 
 
Egymilliárd eurós hitel felvételére készül a kormány
Újabb, egymilliárd eurós hitel felvételére készül a kormány az Európai Beruházási Banktól (EIB) - tudta meg a Világgazdaság kormányközeli forrásokból. A gazdasági napilap hétfői számában arról ír, hogy a meg nem erősített hírek szerint a pénzintézet további jelentős forrásokkal járul hozzá a magyar gazdaság élénkítéséhez. A kormány nemrég, január 26-án írt alá az EIB-vel egy 440 millió eurós hitelről szóló megállapodást. Magyarország és a pénzintézet között 1990 óta több mint 8,9 milliárd euró összegű, kedvezményes, hosszú lejáratú hitel kihelyezéséről született megállapodás.
2009.02.02. 08:00
 
 
Már a pénzügyminiszter is lottózik
Már a pénzügyminiszter is lottózik Németországban, ami lehet a gazdasági válság mélységének jele, de inkább a nyeremény nagyságának tudható be. 35 millió euró - bő 9 milliárd forint - a tét, a német lottó történetének harmadik legnagyobbja. Peer Steinbruck pénzügyminisztert akkor csípte el lottószelvénye ellenőrzésén egy kamera, amikor a parlamentben a szegénység elleni intézkedési lehetősekről folyt a vita. Ami az ország gazdaságának egészét illeti, több mint ezerszer kellene ekkorát nyernie a pénzügyminiszternek a lottón, hogy kifizethesse Németország aktuális adósságát, amely 36 milliárd euró.
2009.02.02. 07:51
 
 
Az utóbbi évek legnagyobb havazása Angliában: London megbénult
Jórészt összeomlott hétfő délelőttre a közúti és a légi közlekedés Londonban és környékén, amelyet hosszú évek óta nem látott havazás sújt. Londont hétfőre 20-30 centiméteres hótakaró borította, és továbbra is sűrűn havazott. Hétfőn délelőtt leállították a forgalmat a Londont kiszolgáló öt nagy nemzetközi repülőtér közül a Heathrow-n és a Lutonon a pályák tisztítása végett. A British Airways hétfő délelőtt közölte, hogy brit idő szerint 17 óráig minden járatát törölte Heathrow-ról. Ez a BA három budapesti járata közül kettőt érint: nem indult el a Ferihegyre közlekedő 868-as délelőtti járat, és törölték a délutáni, 866-os számú budapesti British Airways-járatot is.
2009.02.02. 07:24
 
 
Obama: az USA már átadhatja a felelősséget Iraknak
Az Egyesült Államok immár abban a helyzetben van, hogy az irakiakra hagyhatja az országuk sorsának alakulásárért viselt felelősséget - jelentette ki Barack Obama vasárnap este egy televíziós nyilatkozatban. Az NBC tv-állomásnak adott interjújában az amerikai elnök úgy vélte: az arab országban megtartott eredményes tartományi választások és az erőszakos cselekmények számának jelentős csökkenése arra mutat, hogy Irakra már mind szélesebb körű felelősség hárítható át. Megerősítette egyben, hogy az idén az Egyesült Államok felgyorsítja Irakban állomásozó csapatainak a kivonását.
2009.02.02. 07:10
 
 
A Pittsburgh Steelers nyerte a Super Bowlt
Az Arizona Cardinals elleni győzelemmel a Pittsburgh Steelers nyerte a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint hétfő hajnali döntőjét, a Super Bowlt, Tampában, s ezzel rekordot jelentő hatodik bajnoki címét szerezte meg. A meccs legértékesebb játékosa (MVP) Santonio Holmes lett, aki 131 yardnyi elkapással zárt, s ő szerezte a meccset eldöntő touchdownt (hatpontos gól) is. A Steelers edzője, a 36 éves Mike Tomlin pedig minden idők legfiatalabb bajnok trénere lett. Super Bowl XLIII: Pittsburgh Steelers-Arizona Cardinals 27-23 (3-0, 14-7, 3-0, 7-16).
2009.02.02. 07:03
 
 
Így hibernálja Paris a cicijeit
Egy korábbi interjújában Paris Hilton már kifejtette, hogy életét megnyújtandó, szeretné lefagyasztattni magát. A jelek szerint már neki is látott a hibernálásnak.
2009.02.01. 23:25
 
 
Férfi kézilabda-vb: francia aranyérem Zágrábban
Az olimpiai aranyérmes francia válogatott nyerte a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságot, miután a vasárnapi, zágrábi döntőben legyőzte a hazai csapatot. Döntő: Franciaország-Horvátország 24-19 (11-12). Az első félidőben fej fej mellett haladt a két együttes, azonban a második játékrészre több ereje maradt a vendégeknek, és ekkor már a 15 ezer lelkes szurkoló sem tudott segíteni a kedvenceknek.
2009.02.01. 19:16
 
Talmácsi volt a leggyorsabb a valenciai tesztelésen
A legjobb időt érte el a valenciai tesztelés második napján, vasárnap Talmácsi Gábor, aki idén már a 250 kcm-es géposztályban versenyez a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. A csapattól származó információ alapján a második helyen Talmácsi klubtársa, a spanyol Alvaro Bautista végzett, aki azonban az egyik kanyarban elesett, kulcscsontját törte, és egy hónap pihenőre kényszerül. A magyar pilóta most adott nevet új motorjának, amelyet ezentúl Viktóriának (Viki) hív majd. A vasárnapi eredmények: 1. Talmácsi Gábor 1:38.089 p (33 kör), 2. Alvaro Bautista 1:38.170 (18), 3. Mike DiMeglio 1:38.374 (29)
2009.02.01. 18:47
 
 
Megalakul a kormányzati válságkezelő központ
A hét elején megalakul a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ (KVVK) - tudta meg az MTI kormányzati politikusoktól. Első ülését a hét elején tartja a KVVK. A testületet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vezeti majd, tagjai az érintett miniszterek: Kiss Péter kancellária miniszter, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter és Veres János pénzügyminiszter; illetve Tukacs István, a gazdasági válságövezetek kezeléséért felelős kormánybiztos. Feladata lesz a válságkezelésben fontos szabályozási döntések előkészítése, szükség esetén egyedi döntéseket hozhatnak majd, hogy vállalatokat, munkahelyeket óvjanak meg.
2009.02.01. 18:12
 
 
Változik a cégautó adó, a standolás és a készpénzforgalom szabálya
Néhány, az adót és az illetékeket érintő változás lép hatályba február elsején, ilyen a 250 ezer forint feletti készpénzforgalom korlátozása, a módosított cégautó adó, a standolási szabályok változása, illetve a parlamenti képviselők költségtérítése után megfizetendő 15 százalékos adó. A standolási szabályok szerint a röviditalokról nyilvántartást kell vezetniük a vendéglátóipari vállalkozásoknak. Ez nem vonatkozik a sörre, a borra, a pezsgőre és a köztes alkoholtermékekre. A szabályozás jelentős ellenkezést váltott ki, a vendéglátói érdekképviseletek szerint ugyanis ellehetetleníti a vállalkozásokat, a munkaidőből akár 1-1,5 órát is elvehet, és jelentős többletkiadást okoz a vállalkozóknak.
2009.02.01. 18:06
 
 
Folytatódó brit tiltakozások a külföldi EU-munkaerő ellen
A spontán kezdődött sztrájkok és megmozdulások kiterjesztését és szervezetté tételét tervezik a külföldi EU-munkaerő alkalmazása ellen tiltakozó brit szakszervezetek, és vasárnap már a brit kormány részéről is elhangzott olyan vélemény, hogy Londonnak esetleg az EU-hoz kell fordulnia a kérdés újraszabályozása végett. A máris zajló tiltakozó akciók kiindulópontja az északkelet-angliai Lincolnshire grófságban működő Lindsey olajfinomító volt, a harmadik legnagyobb brit finomító komplexum, amely a francia Total olajipari vállalat tulajdona. A cég 200 millió font értékű fejlesztési beruházással bízott meg egy olasz vállalatot, amelynek alvállalkozói nem helyi munkaerőt toboroztak, hanem portugál és olasz alkalmazottakkal akarták elkezdeni a munkát.
2009.02.01. 17:47
 
Kálovics Anikó újabb mezeifutó sikere
Folytatva idei sikersorozatát Kálovics Anikó nyerte a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) sorozatába tartozó olaszországi mezeifutó versenyt vasárnap. A magyar futónő az 5650 méteres távon 19:34 perccel győzött a brit Stephanie Twell (19:38 p) és a brit Freya Murray (19:59) előtt. A mezeifutó Eb-bronzérmes Kálovics 2006 után másodszor nyert a Milánó melletti, idén 77. alkalommal megrendezett viadalon, 2005-ben második, 2004-ben és 2007-ben pedig harmadik volt. A tavaly Magyarországon az év női atlétájának választott futónő a Bolzanóban lebonyolított hagyományos szilveszteri utcai futóversenyen másodikként ért célba, majd januárban a legnanói mezeifutó viadalon nyert, Elgoibarban második, San Sebastianban pedig első lett.
2009.02.01. 17:45
 
 
Ezrek tüntettek Miskolcon, a demonstráció befejeződött
A miskolci Városház téren mintegy háromezer ember vett részt a Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány mellett szervezett szimpátiatüntetésen késő délután, a rendezvényen politikusok, volt rendőrök, civilszervezetek képviselői, magánemberek szólaltak fel, rendbontás nem történt. A tömegben több árpádsávos és Jobbik-zászlót lehetett látni, valamint táblákat ózdiaktól, debreceniektől, egriektől, de érkeztek résztvevők Kazincbarcikáról, Sajószentpéterről és Edelényből is. Megjelentek a Gój motorosok képviselői is. A tömeg többször is követelte Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter lemondását, és harsány füttyszó követte Gyurcsány Ferenc és Bencze József országos főkapitány nevének említéseit is.
2009.02.01. 17:19
 
 
Vendée Globe: Desjoyeaux másodszor és csúccsal győzött
Michel Desjoyeaux nyerte a Vendée Globe szóló földkörüli vitorlásversenyt. A francia hajós másodszor diadalmaskodott a világ egyik legnehezebb megmérettetésén, s 84 napos eredményével új csúcsot állított fel. A 43 éves, Professzornak nevezett Desjoyeaux teljesítménye azért is különleges, mivel a november 9-i rajt után kevéssel Foncia nevű vitorlása műszaki hibája miatt vissza kellett fordulnia, és a leggyorsabbakhoz képest csak mintegy negyvenórás hátránnyal kezdhette meg ismételten a versenyt. Igaz, ezzel egyben ki is maradt a Vizcayai-öböl térségében dúló viharból, ami a többieket igencsak megtépázta.
2009.02.01. 16:53
 
 
Varga Gabriella harmadik a salzburgi női tőr Vk-n
Varga Gabriella harmadik helyen végzett a salzburgi női tőr Világkupa-versenyen. A csapattól származó információ szerint a győzelmet a dél-koreai Nam Hjun Hi szerezte meg, másodikként pedig a francia Corrine Maitrejean zárt. Varga mellett a német Carolin Golubytskyi kapott még bronzérmet.
2009.02.01. 16:50
 
 
Valódi válaszok nélkül ért véget a davosi csúcs
Ahogy várható volt, nem találtak igazi válaszokat a világgazdaság válságjelenségeire a vasárnap hivatalosan befejeződött davosi Világgazdasági Fórum résztvevői sem. A sorrendben 39. fórum öt napján a világpolitika és -gazdaság mintegy 2500 vezető személyisége, köztük 40 állam- és kormányfő abban jutott csupán egyetértésre, hogy a globális válság csak globális összefogással oldható meg. A résztvevők egy része kudarcként értékelte a tanácskozást, mások - köztük a fórum alapítója, Klaus Schwab - viszont úgy vélik, hogy a világgazdaság globális újratervezésének munkálatai ezután kezdődhetnek, és ehhez a találkozó jó kiindulópontot jelentett.
2009.02.01. 16:18
 
 
Fidesz: hiteltelenek a kormány közjogi javaslatai
A Fidesz szerint a kormánynak nincs válasza a válságra, ezért hiteltelen közjogi javaslatokkal próbálja elterelni a figyelmet - mondta Szijjártó Péter, a legnagyobb ellenzéki párt szóvivője. Az ellenzéki politikus szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kudarca és kormányzati alkalmatlansága is véglegessé vált, ami világosan látszik abból, hogy teljesen hiteltelen közjogi javaslatokkal állt elő. Arra a kérdésre, hogy a Fidesz hajlandó-e a most felvetett javaslatokról egyeztetni, Szijjártó Péter azt mondta: a Fidesz a kisebb parlamentre, a kisebb önkormányzatokra, az állami kiadások csökkentésére az Országgyűléshez korábban már benyújtott javaslatait fenntartja.
2009.02.01. 15:59
 
 
Vasárnaptól módosultak a közlekedési szabályok Szlovákiában
A gyorshajtók és az utakon arrogánsan viselkedő vezetők elleni speciális kommandók is felügyelik majd az új közlekedési szabályok betartását Szlovákiában. A módosított szlovákiai KRESZ vasárnap lépett életbe. A belügyminiszter azt várja, hogy az új törvény segítségével 2010-ben mintegy háromszázra csökkenhet a közúti balesetek halálos áldozatainak száma Szlovákiában. Tavaly a szlovákiai utakon összesen 558 személy vesztette életét; mintegy 200 áldozat kerékpáros és gyalogos volt. Az új szabályozás értelmében Szlovákiában egész évben kötelező a tompított fény használata, a lakott területeken az eddigi óránkénti hatvan helyett csak ötven kilométeres sebességgel lehet haladni.
2009.02.01. 15:18
 
 
Női kézilabda NB I: az FTC legyőzte a címvédőt
A Budapest Bank-FTC 35-34-re nyert a címvédő Győri Audi ETO KC ellen a női kézilabda NB I vasárnapi rangadóján, a Népligetben. A győztes gólt Szucsánszki Zita dobta 8 mp-cel a vége előtt. 16. forduló: Budapest Bank-FTC - Győri Audi ETO KC 35-34 (16-14). Az élcsoport: 1. Győr 28 pont (555-389), 2. DVSC-Aquaticum 28 (518-396), 3. FTC 22, 4. Sonepar-Békéscsaba 19 (398-370), 5. ASA-Consolis-Hódmezővásárhely 19 (449-426), 6. Dunaferr 18, 7. Fehérép-Alcoa 16.
2009.02.01. 15:09
 
 
Rafael Nadal diadalmaskodott az Australian Openen
A spanyol Rafael Nadal nyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokságot, az év első Grand Slam-tornáját, miután vasárnap a melbourne-i Rod Laver Arénában 4 óra 22 perc alatt, óriási csatában, öt játszmában győzött a svájci Roger Federer ellen. Az első helyen kiemelt Nadal pályafutása során először nyerte meg az ausztráliai Grand Slam-tornát, és ő a első spanyol, aki győzött a melbourne-i tornán. Eredmény: férfi egyes, döntő: Rafael Nadal (spanyol, 1.)-Roger Federer (svájci, 2.) 7:5, 3:6, 7:6 (7-3), 3:6, 6:2.
2009.02.01. 14:43
 
 
Százezer eurót találtak munkások egy leselejtezett széfben
Százezer eurót találtak egy "ócskavasmackóban", fémhulladéknak küldött széfben acélipari munkások Németországban. A páncélszekrény a német Postbanktól érkezett, a feladók elfelejtették kiüríteni a "vasmacit". Az öntödei munkások nem tartották meg maguknak "találmányuk", hanem visszaadták a 30 millió forintnyi összeget. A bank szóvivője közölte, hogy egy alkalmazott hanyagsága miatt maradt a pénz a széfben decemberi költözködésükkor.
2009.02.01. 14:06
 
 
Gyurcsány: minél előbb be kell vezetni az eurót
Rendkívül aggasztó a háromszáz forint körüli euróárfolyam - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a soron kívüli kormányülés után. Hozzátette: a magas árfolyamnak messze ható következményei lehetnek, hiszen a devizahiteleseknek 20-30 százalékkal nőtt meg a törlesztő részletük. Mielőbb hiteles eurómenetrend kell, és a lehető leggyorsabb bevezetés - mondta Gyurcsány Ferenc. Az a reális, ha következő hónapokban széles körű egyeztetés mellett legkésőbb szeptember 30-ig elkészülhet az euró bevezetésének magyarországi forgatókönyve - jelentette ki Gyurcsány Ferenc.
2009.02.01. 14:03
 
 
Alpesi sí Világkupa: Lindsay Vonné az első hely szuper-G-ben
Akárcsak pénteken, vasárnap is Lindsey Vonn szlalomozott a legjobban a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának németországi állomásán: a "sima" műlesiklás után két nappal szuper-óriásműlesiklásban is az amerikai diadalmaskodott. A 24 éves, összetettben Világkupa-címvédő tengerentúli versenyzőnek ez volt idénybeli ötödik és pályafutása 18. Vk-győzelme. Eredmények, női szuper-óriásműlesiklás: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:22.16 p, 2. Anja Paerson (svéd) 1:22.55, 3. Jessica Lindell-Vikarby 1:22.88. A szakági Vk állása 4 verseny után (még 3 van hátra): 1. Nadia Fanchini (olasz) 255 pont, 2. Fabienne Suter (svájci) és Lindell-Vikarby 216-216. Az összetett Vk állása 22 verseny után (még 13 van hátra): 1. Vonn 1114 pont, 2. Maria Riesch (német) 935, 3. Paerson 855.
2009.02.01. 13:56
 
 
Megtartják a tervezett szimpátiatüntetést Miskolcon
Megtartják a vasárnapra tervezett békés szimpátiatüntetést Miskolcon, mert Pásztor Albert miskolci rendőrkapitányt úgy helyezték vissza, hogy figyelmeztetést kapott - nyilatkozta az esemény főszervezője. Szemes István azt mondta: a rendőrkapitány figyelmeztetésben részesítették, - a tárca szerint félreérhető és kirekesztő kijelentése miatt - ezáltal pedig "legalizálták a problémákat, újra a szőnyeg alá söpörték azokat". Káli Sándor, Miskolc polgármestere szerint okafogyottá vált a szimpátiatüntetés, és arra kérte a miskolciakat, maradjanak otthon. A rendőrség megerősített erőkkel készül a demonstráció biztosítására. Pásztor Albert arra kérte a mellette kiállókat, hogy fontolják meg részvételüket a tüntetésen.
2009.02.01. 13:13
 
 
A kormány kisebb parlamentet, egyfordulós választási rendszert javasol
A kormány azt javasolja, hogy 199 fős parlament, valamint egyfordulós és arányos választási rendszer legyen a jelenlegi helyett - mondta a miniszterelnök a soron kívüli kormányülés után. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta, a 199 parlamenti képviselőből 176-ot listán, egy fordulóban, megyénként választanának meg, 23-at pedig a mandátumot nem eredményező megyei szavazatokat összesítő országos listán. Véleménye szerint az átalakítás eredményeként nyolc helyett négymilliárd forintba kerülnének az országgyűlési választások. A kormány arra is javaslatot tesz, hogy a parlamenti képviselők tiszteletdíja a mindenkori átlagbér háromszorosa legyen, és szűnjön meg a számla nélküli költségtérítés.
2009.02.01. 12:37
 
 
Horvátországban egyszerűsödött a külföldiek ingatlanszerzése
A horvát állampolgárokkal és cégekkel azonos feltételekkel szerezhetnek ingatlanokat február elsejétől az Európai Unió és így Magyarország polgárai és gazdasági társaságai, ez azonban mezőgazdasági és természetvédelmi területekre nem vonatkozik. Az Európai Unió és Horvátország által 2005-ben megkötött Stabilitási és Társulási Megállapodás irányozta elő, hogy négy év elteltével az EU állampolgárai a horvát állampolgárokkal azonos feltételek mellett szerezhetnek ingatlant. Ennek a kötelezettségének tett eleget a horvát kormány, amikor 2008 végén a horvát parlament elé terjesztette a szükséges törvényváltozás szövegét, melyet december 5-én fogadtak el.
2009.02.01. 12:23
 
 
Real Madrid: Raúl az abszolút gólkirály
A Numancia felett vendégként 2-0-s győzelmet arató Real Madridnak a bajnoki sikeren túl azért is akadt örülni valója szombat este, mert az első találat szerzője, Raúl González - holtversenyben - a spanyol királyi futballklub abszolút gólkirályává lépett elő immár 307 góljával. A 31 éves csapatkapitány a Real jelenlegi tiszteletbeli elnökét, Alfredo di Stefanót érte be azzal, hogy pályafutása 15. szezonjában kilencedszer tudott eredményes lenni. Raúl a 48. percben volt régi jó szokása szerint jó időben jó helyen, amikor a kapusról kipattanó labdát közelről a hálóba pofozta.
2009.02.01. 11:59
 
 
Szijjártó vezeti a Fidesz elnöki stábját
Február elsejétől Szijjártó Péter vezeti a Fidesz elnöki stábját a párton belüli szervezeti átalakítások következtében - közölte az ellenzéki párt. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője Orbán Viktor pártelnök felkérésére veszi át az elnöki stáb vezetését. Orbán Viktor egy januári interjúban közölte, hogy február 1-jétől egy teljesen új irányítási rendszerben működik majd a Fidesz nemcsak az európai parlamenti kampány miatt, hanem - mint mondta - az előttünk álló parlamenti választás miatt is. A Fidesz elnöke elmondta, hogy Deutsch Tamás helyett más lesz a kabinetfőnöke, mivel a politikus biztos helyet kapott a Fidesz EP-listáján.
2009.02.01. 11:56
 
 
Maja szellemeknek áldoznak ásatások előtt a mexikói régészek
A mexikói régészek, mielőtt a maja civilizáció romjainak feltárásához hozzáfognak, manapság is áldozat bemutatásával kérnek engedélyt a szellemektől. A maja kultúra bölcsőjeként számon tartott Yucatán-félsziget régészeti területein "élő" szellemeknek a régészek és az itt dolgozó munkások a mai napig rendeznek szertartásokat, hogy jóakaratukat kérjék a munkához. A kutatók néhány helyen régebben bemutatott áldozatokat, 5-20 centiméteres, agyagból, viaszból, kőből, fából, textilből vagy kukoricalevélből készült szobrocskákat találtak. A régi rítusnak része volt a véráldozat is, a földműves, hogy ő legyen a gazdája a szellemnek, kisujjából kilenc csepp vért is "adott".
2009.02.01. 11:53
 
 
Egy brit lap szerint Michael Phelps drogozik
Kábítószerezésre utaló fotót közölt Michael Phelpsről, a tavaly nyári pekingi olimpia nyolcszoros úszóbajnok-rekorderéről a legnagyobb brit vasárnapi tömeglap. A News of the World "világexkluzívként" közzétett felvételén a lap ismertetése szerint az amerikai - aki mögött Cseh László három olimpiai úszószám döntőjében végzett a második helyen Pekingben - egy olyan üvegpipát tart a szájához, amelyet "általában kannabiszfélék szívására használnak". A felvételhez fűzött kommentár szerint a fotó "tönkreteheti" Phelps karrierjét, és - mivel a drogozásért négy év eltiltás jár - lehet, hogy "máris semmivé váltak" minden idők legeredményesebb olimpiai úszóbajnokának azon álmai, hogy a 2012-es, londoni nyári játékokon tovább gyarapítja aranyérmei számát.
2009.02.01. 10:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171[2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista