2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Political Capital: a kevesebb képviselő akár többe is kerülhet
A kisebb létszámú parlament nem csökkenti automatikusan a költségeket, a kevesebb képviselő akár többe is kerülhet az adófizetőknek - mutat a Political Capital Institute elemzése. László Róbert, a PC szakértője összevetette a választási rendszer megváltoztatására tett javaslatokat, és arra is felhívta a figyelmet, hogy azok elsősorban "taktikai célokat" szolgálnak. A PC úgy látja, a képviselői javadalmazás csökkentése növelhetné a korrupció kockázatát. A képviselői munkához szükséges háttértudás, szakértői támogatás is pénzbe kerül, így a javadalmazás csökkentésének következtében növekedne "a felkészületlen, tájékozatlan és korrupt" politikusok száma - emelik ki.
2009.02.03. 17:34
 
 
A Manchester City költött a legtöbbet a téli átigazolási szezonban
Bár Kakát, az AC Milan brazil sztárját nem sikerült megszereznie, így is a Manchester City költötte a legtöbb pénzt a téli átigazolási időszakban az angol labdarúgó Premier League csapatai közül. A Deloitte pénzügyi elemző és tanácsadó cég kedden megjelent kimutatásának érdekessége, hogy a gazdasági világválság ellenére az angol élvonal klubjai a tavalyinál 10 millióval többet, összesen 160 millió fontot fordítottak játékosvásárlásra. Az e tekintetben listavezető manchesteri együttes - amelynek az egyesült arab emírségekbeli Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk a tulajdonosa - több mint 50 millió fontot fizetett négy új szerzeményéért, Wayne Bridge-ért, Craig Bellamyért, Nigel de Jongért és Shay Givenért.
2009.02.03. 17:15
 
A Pentagon váltást kér Obama afgán politikájában
Az amerikai védelmi minisztérium váltást kér az afganisztáni politikában Barack Obama elnöktől - közölte egy titkos Pentagon-tanulmány alapján kedden a Politico hírmagazin. A Pentagon vezetése új Afganisztán-politikát szorgalmaz. A vezérkar szerint az Egyesült Államoknak a regionális biztonság szavatolására, valamint a tálib mozgalom és az al-Kaida terrorszervezet központjainak felszámolására kellene összpontosítania, ahelyett, hogy a tartós afganisztáni demokrácia és a virágzó gazdaság elérésére törekedne. Az afganisztáni amerikai politikai célok leszűkítésére vonatkozó javaslatokról a vezérkari főnökök egyesített bizottsága készített titkos jelentést az elnöknek.
2009.02.03. 16:55
 
 
A kardszárnyú delfineknél előny a késői anyaság
Az idősebb anyák jobb munkát végeznek a gyereknevelés terén, mint fiatalabb társaik - legalábbis a kardszárnyú delfineknél. A 30 évet felölelő kutatás alapján a tudósok kimutatták: az idősebb nőstényektől született borjak túlélési esélye a kritikusnak számító első évben 10 százalékkal magasabb a fiatal anyaállattól születettekénél. "Az idősebb állatok úgy tűnik jobb anyák, olyan utódokat hoznak a világra, melyeknek jobbak a túlélési esélyeik" - számolt be kollégáival Eric Ward, a seattle-i székhelyű Northwest Fisheries Science Center a Frontier in Zoology című tudományos folyóiratban. Ward és csapata az Egyesült Államok északnyugati és Kanada nyugati vizeiben élő kardszárnyúakat vizsgálta.
2009.02.03. 16:18
 
 
Gyurcsány: stabil forintot szeretnénk
A kormány azt szeretné, hogy a forint stabil legyen, ne mozogjon hektikusan, és a gyengülésre ható mozzanatok mellett legyen egyre több olyan tényező is, amely a forintot erősíti - fogalmazott a forint árfolyamára vonatkozó kérdésre válaszolva Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ megalakulását követő sajtótájékoztatóján kedden. A kormányfő kiemelte: a kormány folyamatosan konzultál a jegybankkal arról, hogy együttműködve miként tudják megerősíteni a forint iránti bizalmat. A kormány legfontosabb feladata, hogy átfogó, a magyar gazdaság alapjait megerősítő intézkedéseket hozzon - mondta Gyurcsány Ferenc.
2009.02.03. 15:59
 
 
Gyurcsány: négy munkanap után egy nap képzés lenne a cégeknél
A kormány átvállalná az ötödik nap munkabérét azoknál a cégeknél, ahol egyébként hetente csak négy napot dolgoznának. A miniszterelnök a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ (KVVK) megalakulása után bejelentette: erre uniós forrásokból 20 milliárd forintot különítenek el, és a javaslatot a jövő héten már tárgyalja a kabinet. A kormányfő tájékoztatása szerint a tervezett konstrukcióban az ötödik napon munka helyett képzés zajlana a cégeknél. Az ötödik nap bérét az állam legfeljebb a szokásos napi bér 80 százalékáig, maximum a minimálbér kétszereséig vállalná át a munkaadótól - tette hozzá Gyurcsány Ferenc.
2009.02.03. 15:53
 
 
Dávid Ibolya: vissza kell állítani a Belügyminisztériumot
Vissza kell állítani a Belügyminisztériumot, és meg kell erősíteni a rendőrséget, mert az egymás ellen vonuló gárdák helyett az államnak kell megvédenie állampolgárait - jelentette ki a Magyar Demokrata Fórum elnöke keddi, salgótarjáni sajtótájékoztatóján. Dávid Ibolya ezt arra reagálva mondta el, hogy a megyei napilap híradása szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Cigány Érdekvédelmi Szövetség cigány önvédelmi gárda létrehozását tervezi. AZ MDF elnöke bírálta a Kormányzati Válságmegelőző és Kezelő Központ létrehozását. Nem ötletbörzékre, nem tanácskozásokra van ma már szükség, hanem végrehajtható programokra, határozott, konkrét előterjesztésekkel és számításokkal - mondta.
2009.02.03. 15:41
 
 
Több rendőr lesz az utcán Borsodban és Miskolcon
Több rendőr lesz az utcán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és Miskolcon, a megyei rendőr-főkapitányság komplett cselekvési programot hirdetett meg a lakosság biztonságérzetének növelésére - mondta sajtótájékoztatón a megyei rendőrfőkapitány Miskolcon. Bár Borsod-Abaúj-Zemplén megye a rendőri munka területén, a számadatok tekintetében tavaly is az élmezőnyben zárt, a lakosság biztonságérzete növelése érdekében szükség van ezekre az intézkedésekre - mondta Vereckei Csaba. Hozzátette: meggyőződése, hogy a probléma "nem csak és kizárólag rendőrségi jellegű", és nem lehet "csak rendőri eszközzel (...) gumibottal és bilinccsel orvosságot találni" a kérdésre.
2009.02.03. 14:45
 
 
Az IMF megduplázza kormányzati hitelekre szánt alapját
A Nemzetközi Valutaalap (IMF)meg akarja kétszerezni, 500 milliárd dollárra, a kormányzati hitelezésre rendelkezésre álló alapját, hogy a globális válságból eredő kihívásokra reagálni tudjon, közölte az IMF a honlapján kedden. Az IMF-nek jelenleg 250 milliárd dollárja van kormányoknak nyújtandó kölcsönökre. Ehhez Japán ígért még pótlólagos 100 milliárd dollárt. A további 150 milliárd dollár megszerzésének lehetőségeit az igazgatótanács rövidesen áttekinti. Nem csak néhány gazdag ország megcsapolására gondolnak, ehelyett szó lehet a tagországok IMF-kvótájának növeléséről vagy kötvénykibocsátásról is.
2009.02.03. 14:27
 
A román elnök támogatja a Saguna-szobor felállítását Gyulán
A román köztársasági elnök támogatja, hogy felállítsák Gyulán Andrei Saguna román ortodox püspök szobrát - ezt maga Traian Basescu mondta kedden a város román tanítási nyelvű általános iskolájában és gimnáziumában. Az elnök utalt arra, hogy Aradon már áll a Szabadság-szobor, és Saguna püspök XIX. századi tevékenységét utóbb az UNESCO is elismerte. A Saguna-szobrot eredetileg tavaly ősszel tervezték felállítani a gyulai ortodox püspökség udvarán, ám az alapkőletétel elmaradt.
2009.02.03. 14:15
 
 
Fidesz: a forint gyengülése a kormányzati politika kudarca
A Fidesz szerint a kormányzati politika kudarcát jelzi, hogy az euró árfolyama átlépte a 300 forintos lélektani határt - mondta Navracsics Tibor, az ellenzéki párt frakcióvezetője, a párt keddi elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón Budapesten. A forint gyengülése a parlament rendkívüli ülése után kapott újabb lendületet, ez egyértelműen jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ismét méltatlan volt a piac bizalmára, hiszen semmi olyan nem hangzott el az ülésen, ami bizalmat ébresztett volna a befektetőkben, a gazdaság szereplőiben - mondta.
2009.02.03. 13:54
 
 
Nem sokat változott tavaly óta a pártelnökök vagyoni helyzete
Gyurcsány Ferenc (MSZP) évek óta egy pápai, kisebb méretű lakás valamint az Altus Zrt. tulajdonosa, vagyoni helyzete egy év alatt gyakorlatilag nem változott, hasonlóképpen Orbán Viktorhoz (Fidesz), aki pártbeli munkájáért viszont tavaly jóval kevesebb pénzt kapott, mint egy évvel korábban. Dávid Ibolya (MDF) egy III. kerületi lakás haszonélvezeti jogával gyarapodott, Semjén Zsolt (KDNP) és Fodor Gábor (SZDSZ) esetében nincs érdemi változás. A 2008. évi vagyonnyilatkozatokat kedden tették fel a parlament honlapjára.
2009.02.03. 13:45
 
Rendhagyó gálaestet ígérnek az Oscar-ceremónia szervezői
Álljanak ugrásra készen, mert idén számos rendhagyó mozzanata lesz a díjkiosztó ceremóniának - figyelmeztette az Oscar-jelöltek hagyományos ebédjén a megjelenteket Sid Ganis, az Amerikai Filmakadémia (AMPAS) elnöke. Ganis azt tanácsolta az egybegyűlteknek, hogy a szerencsés nyertesek köszönőbeszéde "legyen rövid, személyes és természetesen szívből jövő". A ceremóniát Laurence Mark és Bill Condon szervezi, akik számos ponton szakítottak a korábbi hagyományokkal. A showman szerepére az ausztrál Hugh Jackmant kérték fel és kigyomlálták az Oscar-gála szokásos bevezető monológját is, hogy több spontaneitás legyen a műsorban.
2009.02.03. 13:09
 
Az APEH idén is közel 6 ezer vagyonosodási vizsgálatra készül
Az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) 2007-2008-ban összesen 17.156 vagyonosodási vizsgálatot végzett és ennek alapján csaknem 74,5 milliárd forint adókülönbözetet tárt fel - jelentette be Szikora János elnök. Bár az idei adóellenőrzési irányelveket csak február 20-án teszi közzé az APEH, 2009-ben valószínűleg a tavalyival megegyező, közel 6 ezer vagyonvizsgálatot folytat majd - felelte az MTI kérdésére Szikora János. Az APEH elnöke elmondta: a már jogerőre emelkedett 13.920 ellenőrzés után megállapított jogerős nettó adókülönbözet összege 40,3 milliárd forint.
2009.02.03. 12:50
 
 
Újabb történelmi rekord, átlépte a 303 forintot az euró
Negatív árfolyam rekordot állított be a forint, kedden délután az euró árfolyama átlépte a 303 forintot a budapesti bankközi piacon. A viszonylag nyugodt kezdés után délelőtt látványos gyengülésbe kezdett a forint. Az árfolyam nagyon gyorsan megközelítette, és délben át is lépte a lélektanilag is fontos 300-as szintet. Több kisebb korrekciót követően a forint 303,50 forintig gyengült az euróval szemben. Délután négy órakor az eurót 301,40/70 forinton jegyezték, míg hétfőn délután 295,00/50 forint volt az árfolyama. A kereskedők szerint a forint a kedvezőtlen külső és belső tényezők együttes hatására gyengült, és az árfolyama szinkronban mozgott a szintén lélektani határokat áttörő zlotyi árfolyamával.
2009.02.03. 12:15
 
 
Orbán: a szocialisták nem használják ki reformra a válságot
A szocialista kormány elszalasztja a válság által a szerkezeti reformok elindítására kínált esélyt - mondta Orbán Viktor a Financial Timesnak. A londoni üzleti napilap keddi számában megjelent interjúban a Fidesz elnöke kijelentette: a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az EU által nyújtott 25 milliárd dolláros pénzügyi csomag nem a reformok támogatására, csak a magyar küladósság refinanszírozására szolgál. A csomag mozgásteret nyújthatott volna a reformokhoz is. Értékes időt veszítünk - mondta a magyar politikus a brit lapnak.
2009.02.03. 12:05
 
 
Új találkozóra hívta a szlovák emberi jogi bizottságot Balog Zoltán
A parlament emberi jogi bizottságának fideszes elnöke szerint a tárgyalásnak nincs alternatívája, ezért ismét megbeszélésre hívta a szlovák társbizottság tagjait egy számukra alkalmas helyszínen. Balog Zoltán kedden fordult levélben a szlovák parlament emberi jogi bizottságának elnökéhez és tagjaihoz. Az MTI-hez is eljuttatott dokumentumban a bizottság elnöke lehetséges tárgyalási helyszínként Mosonmagyaróvárt vagy Győrt javasolta, de mint írta, ha a szlovák fél úgy kívánja, ők is szívesen látogatnak Pozsonyba. Balog Zoltán levelében annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a két ország közötti kapcsolatok alapja csak az emberi jogok és a nemzeti kisebbségek jogainak tiszteletben tartása lehet.
2009.02.03. 12:00
 
 
11 pályázó a 2018-as és 12 a 2022-es labdarúgó-vb-re
Összesen 11 pályázat érkezett hivatalosan a 2018-as és 12 a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezésére a nemzetközi szövetség (FIFA) által kiszabott február 2-i határideig. A spanyolok a portugálokkal, míg a hollandok a belgákkal közösen kandidáltak, tízen pedig önállóan: Anglia, Ausztrália, Indonézia, Japán, Mexikó, Katar, Oroszország, a Koreai Köztársaság, az Egyesült Államok és Egyiptom. A FIFA listájával szemben az afrikai ország futballszövetsége (EFA) kedden cáfolta, hogy jelentkezett volna az esemény rendezésére. "Ennek nincs valóságalapja" - jelentette ki Samir Zaher, az EFA elnöke.
2009.02.03. 11:25
 
 
Szabadon szavazhatnak a szlovák tanügyi törvényről a Smer képviselői
Az Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD) szlovák kormánypárt képviselői saját meggyőződésük szerint, szabadon szavazhatnak a módosított tanügyi törvényről - döntött a legerősebb koalíciós párt képviselőcsoportja. "Ami ezt a törvényt illeti, a Smer az első szavazáskor támogatta. Nem tudom, hogy állnak majd hozzá az államfő által visszaküldött törvényhez. Ez teljes mértékben az ő kezükben van. Én minden véleményt tiszteletben fogok tartani" - jelentette ki Robert Fico kormányfő-pártelnök a képviselőcsoport ülése után. "Amennyiben a törvény nem megy át, más megoldásokat fogunk keresni. Ha átmegy és jóvá lesz hagyva, akkor reményeim szerint ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudunk összpontosítani" - fejtette ki.
2009.02.03. 11:15
 
 
Postabank-ügy: Princz Gábor ismét a bíróság előtt
Megkezdődött a Princz Gábor és három társa ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt indult büntetőper harmadfokú eljárása a Legfelsőbb Bíróságon kedden; a Postabank-ügyben az ügyész próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést indítványozott a vádlottakra, a védők felmentést kértek. A Fővárosi Ítélőtábla korábban 17 milliárdos vagyonvesztést állapított meg, az ügyész azonban kedden 27,5 milliárd forintos hűtlen kezelés megállapítását kérte. Ezt a bank befektetéseinek, illetve az ügyfeleknek fizetett kamatok különbségével indokolta. Az ügyben korábban az Állami Számvevőszék által folytatott vizsgálat is ilyen nagyságrendű különbséget állapított meg.
2009.02.03. 11:00
 
 
Orbán: a szocialisták nem használják ki reformra a válságot
A szocialista kormány elszalasztja a válság által a szerkezeti reformok elindítására kínált esélyt - mondta Orbán Viktor a Financial Timesnak. A londoni üzleti napilap keddi számában megjelent interjúban a Fidesz elnöke kijelentette: a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az EU által nyújtott 25 milliárd dolláros pénzügyi csomag nem a reformok támogatására, csak a magyar küladósság refinanszírozására szolgál. A csomag mozgásteret nyújthatott volna a reformokhoz is. Értékes időt veszítünk - mondta a magyar politikus a brit lapnak.
2009.02.03. 10:00
 
 
Videójáték készül Jason Bourne kalandjaiból
Videójáték készül Robert Ludlum népszerű Jason Bourne-regénysorozatából, amely korábban már nagy sikerrel mutatkozott be a filmvásznon is Matt Damon főszereplésével. A Ludlum-hagyaték szórakoztatóipari értékesítésével foglalkozó Ludlum Entertainmenttől a kaliforniai székhelyű Electronic Arts Inc. (EA) interaktív szórakoztató szoftvercég kapta meg az egész világra kiterjedő jogosítványt, hogy a szerző műveiből, köztük az amnéziás ügynökről szóló Bourne-sztorikból videójátékot készíthessen. Az első Bourne-játék az EA megbízásából a svédországi Starbreeze stúdióban készül.
2009.02.03. 09:34
 
Új hattyúfajt fedeztek fel a Dráván
Új hattyúfaj jelent meg a Dráván - írta kedden a Somogyi Hírlap. Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága tájékoztatta erről a megyei napilapot, közölve, hogy a szakemberek a Dráva folyó Babócsa melletti mellékágán láttak egy kishattyút. A különlegességét az adja, hogy a Magyarországon előforduló három hattyúfaj - bütyköshattyú, énekeshattyú, kishattyú - közül a kishattyú a legritkább, és a Dráva mentén most először figyelhették meg. A nálunk ritkaságszámba menő vízimadár valószínűleg egy kóbor példány, amely 21 bütyköshattyúval együtt tartózkodott a vízen - olvasható a Somogy megyei napilapban.
2009.02.03. 09:31
 
 
Tízmillió dollárért kelt el egy virtuális pénzt áruló honlap
Tízmillió dollárt (2,3 milliárd forint) fizettek a My MMO Shop nevű honlapért, ahol többek között a híres közösségi szerepjáték, a World of Warcraft (WoW) virtuális fizetőeszközét is vásárolni lehet. A játékot kiadó Blizzard Entertainment hiába is próbálkozik tűzzel-vassal kiirtani az efféle illegális "aranykereskedelmet", úgy látszik, az ezzel foglalkozó "kínai farmerek" invázióját megállítani szinte lehetetlen. A felvásárló cég neve is mutatja, hogy kifejezetten erre a tranzakcióra jött létre, ugyanis My MMO Inc.-nek hívják - az MMO angol rövidítés (massively multiplayer online game) a "csak online módon játszható több szereplős játék" kifejezést takarja.
2009.02.03. 08:17
 
Hillary Clinton eskütételekor közvetve a Lewinsky-botránnyal viccelődött
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter helyi idő szerint hétfőn Washingtonban letette a hivatali esküt; a ceremónián nagy derültséget keltett, amikor homályos utalást téve a Monica Lewinsky-botrányra köszönetet mondott férjének, a jelenlevő Bill Clinton exelnöknek a sokféle élményért az életben. "Annyira hálás vagyok neki, amiért életemben mindenféle élményben részem lehetett" - fogalmazott, és mondata közepén nyomatékos szünetet tartott. A válasz nevetés volt a diplomaták, politikusok részéről. Az eseményen Bill Clinton mellett Hillary anyja és lánya, Chelsea is jelen volt. A volt first lady komolyabb hangnemre váltva úgy fejezte be mondatát, hogy hálás férjének a gazdag élettapasztalatért.
2009.02.03. 08:00
 
 
Drágulhatnak az autók
A hazai autópiac szereplői szerint nagymértékben drágulhatnak az év derekára az autók; a kereskedők januárban mintegy 52 százalékos forgalom-visszaesést könyvelhettek el - ismerteti a keddi Világgazdaság. Utoljára tizenegy éve talált ilyen kevés autó gazdára, mint most, pedig a legtöbb autókereskedő 15-30 százalékos kedvezménnyel kínálja egyes modelljeit, hogy apassza készletét. Egyes piaci szereplők azonban néhány hónapon belül biztosra veszik az autóárak soha nem látott emelkedését.
2009.02.03. 07:37
 
 
Az önkormányzatok pénzügyei veszélyeztethetik a gazdaságpolitikai célokat
Magyarországon jelenleg az önkormányzati szektor pénzügyi folyamatai veszélyeztethetik a fő fiskális gazdaságpolitikai célokat - többek közt a maastrichti kritériumok teljesítését és a hosszú távú költségvetési stabilitás fenntartását -, ezért azonnali és rövid távú lépések szükségesek - állapítja meg a Állami Számvevőszék Kutató Intézetének legújabb tanulmánya, amelyet a keddi Napi Gazdaság ismertet. Az elemzés szerint a jelenlegi szabály- és intézményrendszer nem alkalmas a szektor kockázatainak kezelésére, a kormányzatnak a szükségesnél kevesebb eszköze van. Ráadásul a mostani rendszer a felelősen gazdálkodó testületeket bünteti, a "potyázókat" preferálja és nem ösztönöz felelős gazdálkodásra.
2009.02.03. 07:25
 
 
Ma alakul meg a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ
Ma alakul meg a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ (KVVK), amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vezet, tagjai pedig Kiss Péter kancelláriaminiszter, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter, Veres János pénzügyminiszter és Tukacs István, a gazdasági válságövezetek kezeléséért felelős kormánybiztos. Az MTI úgy tudja, az első ülésen a KVVK tagjai beszámolnak arról, hogy a területükön milyen intézkedések történtek a gazdasági válság kezdete óta, értékelik a helyzetet, és akár további intézkedéseket is javasolhatnak.
2009.02.03. 07:10
 
 
Hétfő estig 382 országgyűlési képviselő adta le vagyonnyilatkozatát
Hétfő estére 382 országgyűlési képviselő adta le saját, illetve hozzátartozói vagyonnyilatkozatát - közölte az Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságának szocialista elnöke. A képviselők és a tisztségviselők saját vagyonnyilatkozatai nyilvánosak: ezek keddtől tekinthetőek meg az Országgyűlés honlapján a képviselő, illetve a tisztségviselő neve alatt. Nem adott le vagyonnyilatkozatot Horn Gyula és Toller László. Tasnádi Péter elhalálozott, Bácskai Jánosnak pedig csak mandátuma országgyűlési igazolása után kell leadnia vagyonnyilatkozatát - adott magyarázatot Géczi József Alajos közleménye arra, miért 382 képviselő papírjaival számolhattak csupán.
2009.02.02. 20:26
 
 
Visszautasította a szlovák belügy vádjait a dunaszerdahelyi futballklub
A dunaszerdahelyi DAC futballklub, valamint a helyi szurkolók klubja, a Yellow Blue Supporters nyilatkozatban utasította vissza a szlovák belügyminisztérium vádját, miszerint a novemberi DAC-Slovan bajnoki mérkőzésen a dunaszerdahelyi klub és a szurkolók törvényt sértettek. A nyilatkozat szerint a szlovák hatóságok "semmilyen bizonyítékkal nem szolgáltak mind a mai napig, hogy miért rohantak be a rendőri egységek abba a szektorba, ahol a hazai és magyarországi szurkolók buzdították a DAC csapatát. Semmiféle video- vagy hangfelvételt nem hoztak nyilvánosságra, három hónap elteltével sem".
2009.02.02. 20:03
 
 
Obama tart attól, hogy a guantánamói foglyok Amerika ellen fordulhatnak
Barack Obama amerikai elnök hétfőn úgy nyilatkozott: tart attól, hogy a szabadságukat visszanyerő guantánamói foglyok közül többen esetleg Amerika ellen fordulnak. "Képesek vagyunk-e biztosítani, hogy nem próbálnak meg részt venni egy újabb támadásban?" - tette fel a kérdést az NBC televíziónak adott interjúban az elnök, és kijelentette: nem. Obama - aki első intézkedései között rendelte el a terroristagyanús személyeket vádemelés nélkül őrző fogolytábor egy éven belüli bezárását - ugyanakkor közölte: a Kuba szigetén levő amerikai haditengerészeti támaszponton működő létesítmény felszámolására az amerikai alapértékeknek és a jognak való megfelelés jegyében van szükség.
2009.02.02. 19:13
 
 
Árnyékot látott a mormota, marad a tél Amerikában
Meglátta árnyékát a világ leghíresebb mormotája hétfő reggel, ezzel eldőlt: még hat hétig marad a tél Észak-Amerikában. A Pennsylvania állambeli Punxsutawney leghíresebb lakosa, a Phil névre hallgató mormota pirkadatkor tűnt fel a mintegy 13 ezer fős tömeg előtt. A rituáléra szokás szerint Pittsburghtől 105 kilométerre észak-keletre fekvő, 6100 lelket számláló Punxsutawney városka Gobbler's Knob nevű dombocskáján került sor. A város nevét viselő mormotaklub egy rövid közleményben számolt be Phil előrejelzéséről, egyúttal kifejezték Phil gratulációját a Super Bowl győzelmet begyűjtő Pittsburgh Steelers csapatának, amely az Arizona Cardinalst győzte le a vasárnapi döntőben.
2009.02.02. 18:37
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: Szuper örül a lettek elleni kezdésnek
A kapus Szuper Levente szerint kedvező, hogy a magyar jégkorong-válogatott a sokkal esélyesebb hazai csapattal kezd csütörtökön a rigai olimpiai selejtezőben. "Bárhogyan szerepeltünk tavaly a szapporói divízió I-es vb-n, úgy érzem, a lettek lebecsülnek bennünket. Ha a torna végén játszanánk velük, és mondjuk győzelmekkel a hátunk mögött érkeznénk, akkor komolyabban vennék a meccset. Így aztán meglepetést okozhatunk" - mondta Szuper a káposztásmegyeri Jégcentrumban tartandó edzőtábor első napján. "Most már izgatottan várom a tornát, jó játék kellene, és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég."
2009.02.02. 18:18
 
 
Cipőt hajítottak a kínai miniszterelnök felé Cambridge-ben
Megpróbálták cipővel megdobni hétfőn a kínai miniszterelnököt, miközben előadást tartott a Cambridge-i Egyetemen - jelentették hírügynökségek a helyszínről. A lábbeli nem találta el Ven Csia-paót (Wen Jiabao), tőle egy méterre, a pódiumra esett. A kínai kormányfő a világgazdasági válságról tartott előadást, amikor hallgatóságának egyik tagja felállt, feléje hajította fél pár cipőjét és közben azt kiáltotta: "hogy lehet, hogy az egyetem hasra vágódik ez előtt a diktátor előtt?" A tiltakozót lefogták az egyetem biztonsági őrei és kivezették a teremből. Rendőrségi tájékoztatás szerint őrizetbe vették közrend elleni szabálysértés gyanújával.
2009.02.02. 18:08
 
 
Február végén lehet változás a Fidesz szóvivői posztján
Várhatóan február végén zárul le a szervezeti átalakítás a Fideszben, ekkortól válthatja valaki más a szóvivői poszton Szijjártó Pétert, aki vasárnaptól az elnöki stáb vezetője lett - tudta meg az MTI fideszes forrásból. A párton belüli szervezeti átalakítások következtében Orbán Viktor pártelnök felkérésére Szijjártó Péter szóvivő, a Fidesz kommunikációs igazgatója vette át az elnöki stáb vezetését február 1-jétől. A korábban elhatározott szervezeti átalakítás így már Szijjártó Péter felügyelete alatt zajlik, és február végére alakulhat ki a végleges struktúra. Az MTI úgy tudja, hogy addig Szijjártó Péter látja el mindhárom feladatot, a szóvivői posztot csak ezután veszi majd át valaki más.
2009.02.02. 18:07
 
 
Az Egyesült Államok adóhivatala szerint nem népszerű az adócsalás
Az amerikaiak körében nem népszerű az adócsalás - legalábbis ez derül ki az Egyesült Államok adóhivatalának (IRS) hétfőn közzétett felmérési eredményeiből. Az amerikaiaknak csaknem kilenctizede szerint egyáltalán nem elfogadható az adócsalás. A megkérdezetteknek a 89 százaléka érzi úgy, hogy semmilyen körülmények között nem lehet csalni az adókkal, és mindössze 9 százalékuknak nincsenek fenntartásai e tekintetben. A fennmaradó 2 százalék nem felelt a kérdésre. Megfigyelők utalnak rá, hogy a felmérés nem kedvez Barack Obama elnök új kormányának, hiszen korábban egy miniszterének, illetve miniszterjelöltjének is gondjai voltak az adófizetéssel.
2009.02.02. 17:55
 
A Real Madrid Szalait is nevezte a BL-be
A Real Madrid hivatalosan is nevezte a Bajnokok Ligájába Szalai Ádámot, a gárda magyar válogatott labdarúgóját. A hivatalos névsorról beszámolva a Marca című madridi sportnapilap internetes oldalán nagybetűs felcímben írja, hogy két újonc, a frissen igazolt francia Faubert és a center Szalai is felkerült a listára, a "létszámfeletti" holland Huntelaar viszont kiszorult a BL-keretből. Az újság kitért rá, hogy a fiatal - 1987. december 9-én született - magyar labdarúgó a Real Madrid tartalékcsapatától, a Castillától került fel a nagycsapathoz. Hozzáfűzte, hogy Szalai - aki a tavalyi szezonban érkezett a királyi klubhoz a német Stuttgart együttesétől, ahol korosztályos gárdákban játszott - tagja a magyarok 21 éven aluli nemzeti válogatottjának.
2009.02.02. 17:24
 
 
Minél több a sikeres bankrablás, annál többen próbálkoznak
Minél több a sikeres bankrablás, annál többen próbálkoznak pénzintézetek elleni bűncselekményekkel; nemcsak a rendőrség, hanem a bankok érdeke is, hogy a bankfiókokat biztonságosabbá tegyék - nyilatkozták szakértők hétfőn az MTI-nek az elmúlt hetekben megszaporodott bankrablásokkal kapcsolatban. Kó József szociológus, az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa elmondta: a sikeres rablások után mindig megnő a "kedv" hasonló bűncselekmények elkövetésére. Példaként említette, hogy a "Viszkis rabló" néven elhíresült Ambrus Attila rablássorozatakor is megugrott a bankrablások száma.
2009.02.02. 16:37
 
 
Bajnai: több pénz juthat a magyar gazdaságnak az uniótól
Magyarország számára az európai uniós források jelentik azt a gazdaságélénkítő eszközt, amellyel a gazdasági válság közepette munkahelyek százezreit, vállalkozások ezreit lehet talpon tartani - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter Brüsszelben, miután találkozott Danuta Hübner regionális fejlesztési európai biztossal. Közös sajtótájékoztatójukon Bajnai elmondta, hogy a megbeszélésen sikerült megállapodni, miként lehet még gyorsabban és egyszerűbben több pénzt fizetni a vállalkozásoknak. Ennek köszönhetően már a következő napokban új hitelkonstrukciók és pályázatok jelenhetnek meg.
2009.02.02. 16:22
 
 
Gyurcsány: aggasztó a forint nagyon gyors árfolyamesése
A kormányt kifejezetten aggasztja a forint nagyon gyors árfolyamesése, illetve az, hogy a vállalatok és a magánszemélyek nagyon nehezen jutnak banki hitelhez - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn, miután a pénzügyi helyzetről tárgyalt Simor András jegybankelnökkel, Veres János pénzügyminiszterrel és Szűcs Erika szociális- és foglalkoztatásügyi miniszterrel a jegybank épületében. A kormány azzal tud a legtöbbet segíteni a jelenlegi pénzügyi helyzetben, ha nem nézi tétlenül az eseményeket - mondta Gyurcsány Ferenc, nem részletezve azonban, hogy mit tehet a kormány.
2009.02.02. 15:49
 
Rubik Ernő új játéka február 5-én debütál
Február 5-én, csütörtökön mutatják be Rubik Ernő új találmányát, a Rubic's 360 nevű játékot. Brit és amerikai sajtóhírek szerint a bemutatót Németországban tartják a Nürnberg Toy Fair nemzetközi játék-szakkiállításon. A Rubik-termékek Magyarországon kívüli gyártási és terjesztési jogaival rendelkező londoni Seven Towns májusra tervezi a termék piaci bevezetését. David Hedley Jones, a cég alelnöke szerint a Rubik's 360 nem vetélytársa, hanem kiegészítője lesz a bűvös kockának, a Rubik-márka piaca így tovább bővül.
2009.02.02. 15:31
 
 
Zéró toleranciát hirdetett meg a borsodi rendőrség
Zéró toleranciát hirdetett meg a borsodi rendőrség annak érdekében, hogy a legkisebb jogsértés se maradjon büntetés nélkül. A nap folyamán találkozott Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, Juhász Gábor rendészeti államtitkár, Káli Sándor, Miskolc város polgármestere és Simon Gábor, Miskolc II. számú választókerület országgyűlési képviselője. "A hétköznapok biztonságának javításáról szóló megbeszélésen" számos intézkedésben megállapodtak. Megerősítik a kutyás szolgálatokat, egy csapaterős századot Miskolcra vezényelnek, a tárca vizsgálja a lehetőségét további csapaterők bevonásának, valamint partnerséget vállal további miskolci térfigyelő kamerák elhelyezésében.
2009.02.02. 15:14
 
 
Új intézkedésekkel nehezítené az adócsalást az Európai Bizottság
Újabb javaslatokat terjesztett elő hétfőn az adócsalás visszaszorítására az Európai Bizottság adópolitikai felelőse, Kovács László; ezek alapján megszűnhet az a kiskapu, amely a banktitok kihasználásával tette lehetővé a fizetés elkerülését. Ezentúl az adóhatóságok információkhoz juthatnának a más EU-tagországban adóköteles jövedelemre szert tevő uniós lakosokról olyan esetekben is, amelyekben eddig a tájékoztatást a banktitokra hivatkozva megtagadhatták. A másik javaslat szerint a tagállamok az eddiginél jóval könnyebben hajthatnak majd be adót egy másik tagországon keresztül.
2009.02.02. 15:00
 
 
Bajnai: egyszerűbben több pénz juthat a magyar gazdaságnak az uniótól
Magyarország számára az európai uniós források jelentik azt a gazdaságélénkítő eszközt, amellyel a gazdasági válság közepette munkahelyek százezreit, vállalkozások ezreit lehet talpon tartani - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter hétfőn, miután Brüsszelben találkozott Danuta Hübner regionális fejlesztési európai biztossal. Bajnai elmondta, hogy a megbeszélésen sikerült megállapodni arról, miként lehetséges még gyorsabban és egyszerűbben több pénzt fizetni a vállalkozásoknak.
2009.02.02. 14:57
 
 
Elrendelte a bíróság a Zalabaromfi felszámolását
Elrendelte a Zala Megyei Bíróság a Zalabaromfi Szárnyas Húsfeldolgozó Zrt. felszámolását - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a bíróság szóvivője. Beznicza Árpád közölte: a felszámolást elrendelő végzés január 29-én jogerőre emelkedett, a felszámolási eljárás elrendelésének tényét a Cégközlöny hétfői számában teszi közzé a bíróság. A felszámoló a kaposvári Ceres Gazdasági Tanácsadó és Felszámoló Kft. A szóvivő hozzátette: a jogszabályi előírások szerint a hitelezőknek 40 nap áll rendelkezésre arra, hogy hitelezői igényeiket - a bizonyítékaikkal együtt - a felszámolónál bejelentsék.
2009.02.02. 14:48
 
 
Az SZDSZ új társadalmi szerződést akar
A választási rendszer átalakítása kapcsán egy új társadalmi szerződés megkötését javasolja az SZDSZ - mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. A szabad demokraták elnöke kijelentette, hogy akár a szocialisták listás választáson alapuló, akár a Fidesz vegyes rendszerre tett javaslatát hajlandóak elfogadni, ugyanis számukra az a lényeg, hogy megállapodjanak a parlamenti képviselők számának csökkentéséről és a választási rendszer arányosabbá tételéről. Leszögezte, hogy ezek mellett szabályozni kell az összeférhetetlenség és a pártfinanszírozás kérdését is. Fodor Gábor szerint éppen ezért van szükség egy új társadalmi szerződés megkötésére.
2009.02.02. 14:15
 
 
Vége a lottóláznak Németországban
Vége a lottóláznak Németországban, hétfői értesülések szerint gazdára - jobban mondva gazdákra - talált a német lottó történetének harmadik legnagyobb nyereménye. A két szerencsés nyertes 35 millió eurón (csaknem 10 milliárd forint) kénytelen osztozni. Egyelőre csak annyi tudható róluk, hogy egyikük bajorországi, a másik pedig alsó-szászországi. Az elmúlt hetekben az országban senki nem ért el telitalálatot, azaz a 49 szám közül senkinek nem sikerült eltalálni azt a hat - és a főnyereményt jelentő plusz egy - számot, amelyet minden szerdán és szombaton húznak ki az ARD televízió stúdiójában az esti híradó előtt. A hat szám és a plusz "szuperszám" eltalálása jelenti a főnyeremény megütését, azaz a jackpotot.
2009.02.02. 14:15
 
 
SZDSZ: nem elég, hogy a miskolci főkapitány megrovást kapott
Az SZDSZ számára nem elegendő, hogy Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány megrovást kapott a kijelentései miatt - mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. Az SZDSZ elnöke szerint lehet, hogy a rendőrkapitány jól végzi a dolgát, de ebben az esetben az a kérdés, hogy felelős állami vezető képviselhet-e olyan álláspontot, amelyben egy népcsoportot kollektív bűnösként marasztal el. Hozzátette, hogy Magyarország nem az az ország, ahol ez előfordulhat. A szabad demokraták elnöke szerint a kormány bizonytalankodott Pásztor Albert ügyében, akit először felmentettek beosztásából, majd vasárnap visszahelyezték abba. A politikus leszögezte, hogy a kormánynak világosan állást kell foglalnia az ügyben.
2009.02.02. 13:56
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A Mol legutóbb egy hete emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin árát, a gázolajé akkor nem változott. A szerdai emeléssel a benzin átlagára 250 forint körülire nő, a gázolajé 255 forint lesz. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.02.02. 13:54
 
A szlovák parlamenti bizottság elnöke szerint barátságtalan volt a magyar fél
Megoldhatatlan helyzetbe hozta a szlovák parlament emberi jogi bizottságának küldöttségét a magyar fél azzal, hogy előzetes egyeztetés nélkül videofelvételt akart levetíteni a szlovák rendőrségnek a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkőzésen történt beavatkozásáról - mondta a TASR szlovák hírügynökségnek A. Nagy László, a szlovák parlamenti bizottság elnöke. A szlovák delegáció ezt elutasította, majd miután 45 percig várakoztatták a folyosón, elhagyta a magyar Országgyűlés épületét - írja a hírügynökség. A. Nagy László szerint a magyar fél részéről ez kellemetlen és kimondottan barátságtalan lépés volt. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy egy külföldi küldöttséget a folyosón megvárakoztassanak.
2009.02.02. 13:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170[2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista