2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Arab sejk veszi meg Sarkozy feleségének családi kastélyát
Egy arab sejk veszi meg a francia államfő olasz feleségének családi kastélyát: Carla Bruni famíliája 9 millió eurós (2,7 milliárd forint) bevételre számíthat az üzletből, a bevétel harmada illeti meg Nicolas Sarkozy elnök feleségét - jelentette a La Stampa című torinói napilap. "Igen, végre találtunk egy vevőt. Az az igazság, hogy a Castagneto Po kastély régóta üresen állt, végeztünk vele, senki sem járt már oda" - magyarázta el a lapnak Marisa Bruni-Tedeschi, Carla édesanyja. A kastélyról az első feljegyzés 1019-ből való. Az évszázadok során többször lerombolták és újjáépítették. Az 1500 négyzetméteres kastély egy ősparkban áll, 40 szobája van.
2009.02.04. 17:20
 
Obama nyolc elnöki rendeletet írt alá 11 nap alatt
Nyolc elnöki rendeletet írt alá Barack Obama amerikai elnök a hivatalba lépése utáni tizenegy nap alatt, s ezzel a legaktívabb elnöknek számít - írta a The Washington Times. Obama - akinek az elnökségét óriási várakozás övezi - igyekszik bizonyítani, hogy minél előbb valóra váltja kampányígéreteit. Az elnöki rendeletekkel az amerikai végrehajtó hatalom feje a kongresszus megkerülésével cselekedhet. Elődei is így kezdték elnökségüket, csak nem ilyen tempóban. Obama után a leggyorsabb elnök John Kennedy volt, aki nyolcadik rendeletét február 21-én, elnöksége 32. napján írta alá, vagyis csaknem háromszor annyi időre volt szüksége, mint Obamának.
2009.02.04. 17:11
 
 
Visszavonták a roma gárda megalakítására tett javaslatot
Visszavonja a cigány önvédelmi gárda megalakítására tett javaslatát, a Győr-Moson-Sopron Megyei Cigányok Érdekvédelmi Szövetésének elnöke, egyben lemond képviselői mandátumáról is. "Az általam kezdeményezett cigány önvédelmi gárda megalakítására tett javaslatomat visszavonom, az Ivánban történtek okán" - írta közleményében Pádár László, hozzátéve: ugyanakkor fenntartja azon álláspontját, hogy szükség van egy erős érdekvédelmi szervezetre, "amely akár demonstrációkkal is megtudja az erejét mutatni". A cigány önvédelmi gárda megalakításáról Pádár először a Kisalföld című újság keddi számában beszélt, rámutatva, hogy szükség van a nyugat-dunántúli romák hatékonyabb érdekképviseletére.
2009.02.04. 16:40
 
 
A Zöldkommandó 200 millió forint bírságot szabott ki tavaly
A környezetvédelmi hatóságok mintegy 200 millió forintos bírságot szabtak ki az illegális színesfém-hulladék kereskedőkre 2008-ban, a "Zöldkommandó" elnevezésű akciósorozatban - mondta a környezetvédelmi és vízügyi miniszter. Szabó Imre hangsúlyozta: a szaktárca a "nulla tolerancia elvét alkalmazza a zöldbűnözéssel szemben", mivel megengedhetetlennek tartja a társadalomnak sokszorosan ártó környezetvédelmi károkozás minden fajtáját.Hozzátette: a hatósági ellenőrzések célja nem a minél nagyobb bírság kiszabása, hanem a természettudatos, jogkövető magatartásra ösztönzés.
2009.02.04. 16:34
 
 
Pozsonyban akar tárgyalni a magyarokkal a szlovák emberi jogi bizottság
Nem Magyarországon, hanem Pozsonyban szeretne találkozni a magyar partnerbizottsággal a szlovák parlament emberi jogi bizottsága - közölte A. Nagy László, a testület elnöke Pozsonyban. A szlovák parlamenti bizottság tagjai úgy döntöttek, hogy magyar partnereiket meghívják Pozsonyba. A találkozó időpontjáról még nem született döntés. A két bizottság találkozója hétfőn Budapesten meghiúsult, miután Balog Zoltán, a magyar partnerbizottság elnöke előzetes egyeztetés nélkül videofelvételt akart bemutatni a novemberi dunaszerdahelyi labdarúgó-mérkőzésen történt szlovák rendőri beavatkozásról. A szlovák küldöttség ezt nem fogadta el, s elhagyta a tervezett ülés helyszínét.
2009.02.04. 16:00
 
 
Az amerikai autóeladások 27 éves mélypontra süllyedtek
Az amerikai autóeladások 27 éves havi mélypontot értek el januárban, a forgalom 37 százalékkal esett vissza az egy évvel korábbihoz képest - írta a USA Today szerdán. Ezzel az Egyesült Államok első ízben megszűnt a világ legnagyobb autópiaca lenni: több autó talált gazdára az év első hónapjában Kínában. A megcsappant fogyasztói bizalom és a korlátozott hitellehetőségek továbbra is lenyomják az értékesítéseket, keveseknek van megtakarított pénzük új kocsi vásárlására. Januárban 657 ezer személy- és teherautót adtak el, szemben az egy évvel korábbi 1,04 millióval. A Chrysler hazai eladásai kevesebb mint felére csökkentek, a General Motors 49, a Ford 40 százalékos forgalomcsökkenést könyvelt el.
2009.02.04. 15:45
 
Ötpárti tárgyalást szeretne a választási reformról az SZDSZ
Még a tavaszi ülésszak megkezdése előtt ötpárti tárgyalást javasol a választási reform, az országgyűlés létszámának csökkentése ügyében az SZDSZ. Gulyás József, a párt ügyvivője szerdán azt mondta, az ügyben alternatívaként felajánlják saját korábbi javaslatcsomagjukat. Az SZDSZ legutóbb 2005 tavaszán kezdeményezett ötpárti egyeztetést az ügyben. Akkor a liberálisok egy 250 fős parlament létrehozására tettek javaslatot. Az általuk kidolgozott elképzelések szerint a választás rendszerét "nem forgatnák fel fenekestől", mert a továbbiakban is lehetne listára, illetve egyéni képviselőkre szavazni.
2009.02.04. 15:21
 
Dávid Ibolya: az MDF szavazóbázisát a középosztály alkotja
A Magyar Demokrata Fórum szavazóbázisát a városi, értelmiségi, vállalkozó szellemű emberek sokasága adja, ők alkotják ma a középosztályt - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke az MTI-nek adott interjújában. Hozzátette: ez az a kör, amely a vállán viszi az ország terhét adózásával és járulék-befizetéseivel, azzal, hogy a kötelezettségeit jobban számon tartja, mint a jogait. Ez az a kör, amely választópolgárként nyitott és befogadó az MDF tevékenységére és konzervatív politikájára - emelte ki. Mint mondta, a két nagy párt, nagyságából adódóan, kénytelen olyan politikát folytatni, amely inkább a költségvetés elosztásában érdekelt társadalmi réteg felé szóló politika.
2009.02.04. 14:41
 
 
Két év felfüggesztett börtönre ítélték Szabadi Bélát hűtlen kezelésért
Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Szabadi Béla volt politikai államtitkárt hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt szerdán jogerősen a Legfelsőbb Bíróság (LB). A Fővárosi Ítélőtábla tavaly áprilisban hivatali visszaélés miatt nem jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Szabadi Bélát. A másodfokú döntés ellen a vád és a védelem egyaránt fellebbezett, így került az ügy harmadfokon a Legfelsőbb Bíróságra. Az egykori kisgazda politikus az Orbán-kormány idején, Torgyán József minisztersége alatt a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium politikai államtitkára volt, nyolc éve indult ellene büntetőeljárás.
2009.02.04. 14:25
 
 
Dávid Ibolya: az MDF mindig nyitott a kisebb parlament létrehozásában
Az MDF mindig nyitott a kisebb parlament létrehozásában, emellett az MDF egyedül képviseli évek óta a tisztán listás választási rendszer szükségességét - mondta Dávid Ibolya az MTI-nek adott interjúban. A tisztán listás választási rendszer - amely egy választókörzetnek tekinti Magyarországot - lényege, hogy egyszerű, átlátható, olcsó, kevés szavazat vész el, és minden szavazat egyenértékű - fogalmazott a pártelnök. Mint mondta, Gyurcsány Ferenc vasárnapi javaslatát a 199 fős parlamentről tárgyalási alapnak tartja az MDF, és fordulatként értékeli, hogy a miniszterelnök a frakciójával szemben más szakmai álláspontot képvisel.
2009.02.04. 14:18
 
 
F1: Mark Webber a szezonrajtra felépül sérüléséből
Mark Webber, a Red Bull Racing pilótája biztos benne, hogy a Forma-1-es világbajnokság márciusi rajtjára teljesen felépül novemberi balesetéből, és nem kell kihagynia egyetlen viadalt sem. Az ausztrál versenyző csapata honlapján megjelent szerdai nyilatkozatából kiderül, hogy a rehabilitáció utolsó szakaszában jár, és már három hete speciális hűtőkamrában kezelik, az eddigi eredményekkel pedig nagyon elégedett. A 32 esztendős pilótát november közepén gázolta el egy autó kerékpározás közben saját, ötnapos jótékonysági versenyén (Mark Webber Pure Tasmanian Challenge) a Tasmánia szigetén fekvő Port Arthur mellett.
2009.02.04. 14:10
 
Német és osztrák győzelem az Európa Bajnokságon - Elektromos Modellautók
A hétvégén rendezték az olaszországi Torinóban az 1:10-es és 1:12-es méretarányú elektromos modellautók első fedett pályás Európa Bajnokságát. Az Európa-bajnoki címekért összesen 130-an küzdöttek, köztük két magyar versenyző, a tavalyi magyar bajnok Rajki Bálint és Mikó Péter.
2009.02.04. 13:40
 
 
Rontott az idei GDP előrejelzésén az Ecostat
Rontott az idei GDP előrejelzésén az Ecostat kutatóintézet, a gazdaság korábban várt 1,3-1,5 százalékos visszaesését 2,4 százalékra növelte. A kutatóintézet az MTI-nek kedden eljuttatott legfrissebb előrejelzésében arra számít, hogy az idén a lakossági fogyasztás is jobban visszaesik a korábban prognosztizáltnál: 2 százalék helyett 2,9 százalék lesz. A közösségi fogyasztásnál azonban változatlanul 1,8 százalékos mérséklődésre számítanak. A beruházások az idén 3,2 százalékkal csökkennek a tavalyihoz képest, az áruk és szolgáltatások kivitele 4,5 százalékkal, míg behozatala 5,9 százalékkal eshet vissza.
2009.02.04. 13:38
 
 
A kormány garanciavállalással segíti a lakáshiteleseket
Az állam átmeneti időre garanciavállalással segíti azokat, akik lakáshitelt vettek fel, majd a válság miatt, önhibájukon kívül, elvesztették munkahelyüket - jelentette be Daróczi Dávid a kormányülést követő sajtótájékoztatón. A kormányszóvivő elmondta: az állam - maximum 2 évig - kész garanciát vállalni a csökkentett összegű hitelrészre azoknak az esetében, akik fizetési könnyítést kérnek a bankoktól. A kabinet egyeztetést kezd a bankok képviselőivel erről a javaslatról, hogy a jövő héten megszülethessenek a szükséges döntések.
2009.02.04. 13:35
 
Havadtői Sámuel: Hommage á André Kertész
A kortárs művészet élvonalába tartozó magyar festőművész, Havadtői Sámuel (Sam Havadtoy) 2009. február 12-én, a Műgyűjtők Éjszakáján nyíló, Hommage á André Kertész című új sorozatával most először fotóművészként mutatkozik be. Az Erdész and Makláry Fine Arts Galériában megtekinthető kiállításon a közönség két, „egymással beszélgető” fényképsorozatot tekinthet meg. Kertész 1933-ban készített Torzulások (Distortions) című, női aktokat mutató sorozatával szemben Havadtői férfi aktokat torzító képei kerülnek.
2009.02.04. 13:31
 
A Fitch leminősítette Oroszországot
Rontotta Oroszország szuverén devizaadósi besorolását szerdán a Fitch Ratings, a nyersanyagár-zuhanás kihatásaira és az adósság-refinanszírozási kockázatokra hivatkozva. A legnagyobb európai hitelminősítő londoni bejelentése szerint a hosszú futamú orosz devizaadósság osztályzata az eddigi "BBB plusz"-ról egy fokozattal "BBB"-re süllyed, a rövid lejáratú küladósságé "F2"-ről "F3"-ra gyengül. Az új hosszú futamú besorolás kilátása is további leminősítés lehetőségére utaló negatív.
2009.02.04. 13:25
 
 
Warhol, Marilyn és Mao szombattól várja a nézőket
Megérkeztek Andy Warhol alkotásai a szegedi REÖK-be: a látogatóknak már csak pár napot kell várniuk arra, hogy megcsodálják a pop-art – és minden bizonnyal a huszadik század – legismertebb képeit. A bécsi gyűjteményekből érkezett művek biztosítási értéke közel 250 millió forint. A több mint hetven lenyűgöző Warhol alkotást, köztük tizenöt nagyméretű Marilyn Monroe-portrét február 7-től lehet megtekinteni.
2009.02.04. 13:24
 
Virágének - válogatás a magyar reneszánsz költészet gyöngyszemeiből
Különleges koncertajánlattal várja látogatóit a budavári Pincemúzeum.
2009.02.04. 13:21
 
Nadal Federernek adná az Asztúria Hercege-díjat
A világelső Rafael Nadal azt szeretné, ha az ausztrál nyílt teniszbajnokság vasárnapi döntőjében általa legyőzött Roger Federer kapná idén az Asztúria Hercege-díjat sport kategóriában. A mallorcai játékos, aki tavaly vette át a kitüntetést, hazatérve fogalmazott úgy, hogy svájci riválisa "erős jelölt, és megérdemli" a legmagasabb spanyol sportdíjat. "Federer teniszezőként és emberként egyaránt kivételes" - indokolta álláspontját Nadal. Az Asztúria Hercege-díjat kezelő alapítvány minden évben nyolc kategóriában hirdet győztest, az elismeréssel együtt 50 ezer euró jár. A kitüntetetteket hagyományosan Oviedóban hirdetik ki ősszel.
2009.02.04. 13:15
 
A Genworth Financial aláírta az első magyarországi megállapodását a Banco Primus-szal
A Genworth Financial vezető, nemzetközi pénzügyi biztosító társaság tovább terjeszkedik a közép- és kelet-európai piacokon a Banco Primus-szal kötött megállapodás eredményeképpen. Az új üzletnek köszönhetően a Genworth Financial immáron a magyar piacon is megjelent.
2009.02.04. 13:11
 
 
Armani-bojkottot akarnak állatvédők az Oscar-gálán
Az Armani ruhák bojkottjára szólítottak fel az Oscar-díj átadásának estéjére állatvédők. A PETA képviselői Pinokkióként ábrázolták a divatcézárt, amiért az ígéretei ellenére nem mondott le a prémek használatáról. A híres állatvédő szervezet - a Variety című magazin keddi számában megjelent felhívása szerint - nem akar Armani-ruhákat viselő hírességeket látni a február 22-i gálán, és arra szólította fel a hollywoodi gazdagokat és szépeket, hogy más tervezők ruháit öltsék magukra - mindaddig, míg Giorgio Armani eleget nem tesz korábbi ígéretének, miszerint lemond az állati szőrmék használatáról.
2009.02.04. 12:35
 
 
Börtönbe kerülhet Phelps a pipázás miatt
A különböző sportszervezetek csupán szóban marasztalták el Michael Phelpset, mégis komoly következményei lehetnek a Pekingben nyolc aranyérmet nyert amerikai úszó marihuánafogyasztásának, ugyanis Richland megye seriffje jelezte, hogy büntető eljárást kezdeményez a sportoló ellen. "Ez az ügy sem különbözik a többi hasonlótól. Sőt, van egy fotónk, ami megkönnyíti a nyomozást" - mondta Leon Lott. A pekingi játékok sztárjáról a News of the World című brit lap közölt egy képet a hétvégén, melyen marihuánaszívásra alkalmas pipát tartott a szájához. A lap ugyan nem állította, hogy kábítószert szívott, ám jelezte: az eszközt általában arra használják. Phelps elismerte, hogy a fotó valódi.
2009.02.04. 12:10
 
 
Magyarországon tárgyal az IMF és az EU a hitelfelhasználásról
Megérkezett Budapestre a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió delegációja a Magyarországnak nyújtott hitelkeret felhasználásának első, rendes felülvizsgálatára - mondta a Pénzügyminisztérium sajtófőnöke. Pichler Ferenc elmondta, hogy a delegációk február közepéig maradnak, ez idő alatt tárgyalnak a kormányzat, a Pénzügyminisztérium és a jegybank illetékeseivel. A találkozók eredményéről a látogatás végén sajtótájékoztató keretében számolnak be - tette hozzá a sajtófőnök. A Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió együttműködésében mintegy 20 milliárd euró összegű hitelkerethez jutott Magyarország. Ebből eddig 6,9 milliárd eurót hívtak le.
2009.02.04. 12:05
 
 
Postabank-ügy: Princz Gábor felmentést kért
Felmentést kért a Legfelsőbb Bíróságon Princz Gábor, a Postabank volt elnök-vezérigazgatója az ellene és három társa ellen zajló, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt indult bűntetőperben szerdán. A Postabank-ügy elsőrendű vádlottja a pénzintézet működésével kapcsolatban azt mondta, nem olyan volt, mint egy könnyen mozgó motorcsónak, hanem mint egy óriási tankhajó, ahol nem lehetett egyik pillanatról a másikra módosítani az üzletpolitikán. Hangsúlyozta, ez egy óriás felelősség volt, többéves konstrukciókról volt szó, és minden, ami pénzügyi, gazdasági vonatkozású változtatás volt, az a kormányzat, a tulajdonos egyetértésével történt.
2009.02.04. 11:52
 
 
37 éves mélypontra süllyedtek az autóeladások Japánban
Japánban 37 éves mélypontra süllyedtek az autóeladások januárban, s csökkent a kereslet külföldön is a japán autók iránt. Emiatt a gyártók egyre rosszabb pénzügyi helyzetbe kerülnek, maga a világelső Toyota is veszteségessé válhat - első ízben működése óta. A Toyota várhatóan 150 milliárd jenes (1,69 milliárd dollár) működési veszteséget könyvel majd el a márciussal záruló pénzügyi évben. A konszern pénteken teszi közzé a múlt év utolsó negyedére vonatkozó adatokat. Az első számú gyártó januárban 34,4 százalékkal kevesebb, 117 ezer autót értékesített az amerikai piacon - jelentették be kedden.
2009.02.04. 11:33
 
 
Beperelte Britney Spearst és szüleit a sztár önjelölt menedzsere
Többek között testi sértés, rágalmazás és szerződésszegés miatt indított pert Britney Spears egykori önjelölt menedzsere, Sam Lufti a sztár és szülei ellen egy Los Angeles-i bíróságon. A kedden benyújtott keresetben Lufti azt állítja, hogy Jamie Spears, Britney apja behúzott neki egyet 2008 januárjában, Lynne Spears pedig hitelrontóan írt róla Through The Storm című tavaly megjelent visszaemlékezésében, amelyben azzal vádolta, hogy túlgyógyszerezte a lányát. Lufti ismeretlen összegű kártérítésre tart igényt az elszenvedett sérelmekért.
2009.02.04. 11:29
 
 
Az idén több lakás eladása várható Budapesten, mint tavaly
Az évi száz lakásnál többet építő fejlesztők száma tavaly 27-ről 15-re csökkent, az eladott lakások száma pedig 5.300-ról 2.500-ra esett vissza a fővárosban, ahol az idén 3.500-4.000 lakás értékesítése várható - mondta Futó Péter, a Futureal csoport elnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. A Cordia, a Futureal lakásépítő leánycége 293 eladott lakással lett az első a fővárosban tavaly, egy évvel korábban még 450 lakást adtak el. Az idén 470 lakás átadását tervezik a józsefvárosi Corvin Sétányon - mondta Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.
2009.02.04. 11:25
 
 
Munkanélküli férfi nyerte a német lottó főnyereményét
Igencsak kapóra jött a 10 milliárd forintnyi lottónyeremény a kettő közül az egyik nyertesnek Németországban, mivel éppen elveszítette a munkahelyét. Persze a másik sem bánkódik. Mindegyikük 17,5 millió eurót nyert, a német lottó történetének harmadik legnagyobb nyereménye 35 millió euró volt. Ami a hirtelen állástalanná és dúsgazdaggá lett alsó-százsországi férfit illeti: 40 éves, és a gazdasági válság söpörte el volt munkaadóját. Mint mondta, teljesen megdöbbentette, hogy ilyen gyorsan érte egymást követőn ekkora bal- és "jobbszerencse". Nyertestársáról csak annyit tudni, hogy bajorországi. Mivel a válság elég széleskörű, nem kizárt, hogy ő is munkanélküli, persze az sem, hogy ő meg épp munkát talált.
2009.02.04. 11:20
 
 
Az európai egység erősítését sürgeti Merkel és Sarkozy
Az európai egység erősítésére és az Egyesült Államokkal való együttműködés fokozására szólított fel szerdán közzétett közös felhívásában a német kancellár és a francia államfő. Merkel és Sarkozy egyidejűleg bejelentette, hogy a német-francia közös hadosztály egy német zászlóalja a jövőben Franciaországban állomásozhat majd. A hét végén Münchenben tartandó, immár hagyományos nemzetközi biztonságpolitikai konferencia elé időzített állásfoglalásban Angela Merkel és Nicolas Sarkozy a diplomáciában szinte szokatlannak számító határozottsággal sürgette az Európai Uniót nagyobb összefogásra a kül- és a biztonságpolitika terén.
2009.02.04. 10:39
 
 
Ajándék órák a pontatlan ENSZ BT számára
Pontatlanul működik az ENSZ Biztonsági Tanácsa, márpedig a háborúról és békéről döntő testület soros elnökségét betöltő Japán szerint jobban kell ügyelni a házirendre. Éppen ezért a tanács minden tagállamát meglepték egy órával. A precizitásáról híres szigetország ENSZ nagykövete, Takaszu Jukio a grémium keddi ülése után elmondta: az akció révén nem a japán termékeket kívánják népszerűsíteni, pusztán "a hatékonyságról és a pontosságról" van szó. A testületben helyet foglaló 15 tagállam képviselői notórius késők, az ülések New Yorkban rendszeresen 30-45 perces csúszással kezdődnek.
2009.02.04. 10:22
 
 
MSZP: több természetbeni és kevesebb pénzbeli juttatást
Több szolgáltatásra, a jelenleginél több természetbeni és kevesebb pénzbeli juttatatásra van szükség - ismertette Török Zsolt az MSZP-nek a szociális rendszer átalakításával kapcsolatos álláspontját. A szocialista képviselő szerdán az MTI-nek azt mondta, hogy ezzel a lépéssel a lakhatáshoz, a melegedéshez és az étkezéshez való jogot akarják biztosítani a rászorultaknak. Példaként megemlítette, hogy a lakhatáshoz való jog biztosítása nem feltétlenül a hajléktalanszállások számának növelését jelenti, hanem inkább a lakhatási támogatások rendszerének átalakítását. Hozzátette: bizonyos esetekben a fűtés- vagy villanyszámlák kifizetésének átvállalása is komoly segítséget jelenthet.
2009.02.04. 10:16
 
 
A mobil-előfizetők száma tavaly nőtt legjobban az elmúlt öt évben
Tavaly decemberben 12,224 millióra nőtt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így év végén száz főre 121,8 előfizetés jutott, az év egészében 1,194 millióval gyarapodott az ügyfelek száma, ami a legnagyobb növekedés az elmúlt öt évben - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán. A hatóság közleménye szerint decemberben hagyományosan megugrik az előfizetések száma. Tavaly az utolsó hónapban az ügyfélszám 275 ezerrel (2,3 százalékkal) emelkedett, elmaradva a 2007-es 2,99 százalékos (320 ezres) növekedéstől.
2009.02.04. 10:05
 
 
A Mitsubishi kiszáll a raliversenyekből
A Mitsubishi Motors szerdán bejelentette, hogy a gazdasági világválság miatt kiszáll a raliversenyekből, beleértve a Dakar-ralit is, amelyet mostanáig 12 alkalommal nyert meg. "A világgazdaság állapotának hirtelen romlása arra késztet bennünket, hogy szorosabban fogjuk a kiadásainkat" - közölte a japán cég. A Mitsubishi 26-szor vett részt a Dakar-ralin, 12 győzelméből hetet 2001 és 2007 között sorozatban ért el. A mostani már az ötödik ilyen jellegű bejelentés, amely japán autó-, illetve motorgyártóhoz kötődik: decemberben a Honda jelezte, hogy kiszáll a Forma-1-ből, majd a Suzuki és a Subaru hagyta ott a rali-világbajnokságot, januárban pedig a Kawasaki közölte, hogy nem vesz részt a gyorsaságimotoros-vb idei sorozatában.
2009.02.04. 09:57
 
 
Európaiakban is megtalálták a japánok "hosszú élet" génjét
Jó génnel bárki matuzsálemi kort érhet meg - erre utal német kutatók kedden megjelent tanulmánya, amely szerint európai emberekben is megtalálták a gént, melyet korábban a japánok hosszú élettartamával hoztak összefüggésbe. A németországi Kiel városának egyetemén 388, százéves kort meghaladó német genetikai állományát hasonlították össze 731 fiatalabb emberével, és megállapították, hogy az idősebb csoportban igen gyakran fordult elő a FOXO3A jelű gén egyik változata. A kutatás megerősíti egy 2008. szeptemberi amerikai tanulmány eredményét, mely 3741, kilencvenöt évnél idősebb japán férfi génjeit vizsgálva ugyanerre a megállapításra jutott.
2009.02.04. 09:32
 
 
A Hamász-kormányfő megölését helyezte kilátásba egy izraeli miniszter
Iszmáil Haníjének, a Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó Hamász kormányfőjének megölését helyezte kilátásba szerdán egy izraeli miniszter. Zeév Boim építés- és lakásügyi miniszter az izraeli katonai rádióban úgy nyilatkozott, hogy Izrael gázai hadműveletei következő lépésének "a terrorista Haníje likvidálásának" kell lennie. "Ez az egyetlen módszer, hogy véget vessünk az Izrael elleni rakétatámadásoknak" - közölte Boim. Az építés- és lakásügyi miniszter a hatalmon lévő Kadima párt tagja, de biztonságpolitikai kérdésekben nem hozhat döntést.
2009.02.04. 08:24
 
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol legutóbb egy hete emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin árát, a gázolajé akkor nem változott. A szerdai emeléssel a benzin átlagára 250 forint körülire nő, a gázolajé 255 forint lesz. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2009.02.04. 08:03
 
 
Obama a világgazdaságot is biztatni akarja gazdaságösztönző programjával
Barack Obama amerikai elnök fontosnak tartja, hogy az amerikai kormány gazdaságösztönző programjából a világgazdaság is biztatást merítsen. Ezért a programról szóló törvény szövegében meg fogják változtatni a "Buy American" (Vásárolj amerikait) jelszót. Egyetértek azzal, hogy nem küldhetünk protekcionista üzenetet. Majd meglátom, milyen nyelvezetet dolgozhatunk ki ebben az ügyben. Most, amikor a világkereskedelem hanyatlik, hiba lenne olyan üzenetet küldeni, hogy csak magunkkal törődünk, és nem aggódunk a világkereskedelemért is - mondta az elnök kedden későn a Fox televíziónak nyilatkozva.
2009.02.04. 08:00
 
 
Obama a Fehér Házban még nem gyújtott rá
Barack Obama kedden egy televíziós nyilatkozatban kijelentette: azóta, hogy január 20-án beköltözött a Fehér Házba, a mindenkori amerikai elnök rezidenciáján még nem gyújtott rá. A CNN riporterének arra kérdésére, hogy elnökké válása óta dohányzott-e már, Obama némileg kitérő választ adott, hiszen csak annyit mondott, hogy a Fehér Ház helyiségeiben nem dohányzott, bár olykor borzasztóan nehéz ellenállnia annak, hogy ne szívjon el egy cigarettát. Obama egyébként korábban is gondosan ügyelt arra, hogy a nyilvánosság előtt ne dohányozzon, de életrajzírói szerint nagyon nehezen megy neki a dohányzásról való leszokás.
2009.02.04. 08:00
 
 
Obama elismerte, hogy hibázott a Daschle-ügyben
"Elcsesztem" - mondta Barack Obama amerikai elnök a CNN hírtelevíziónak adott keddi interjújában arra utalva, hogy hibát követett el Tom Daschle egészségügy-miniszteri jelölése kapcsán. Obama és Daschle szenátor, miután utóbbiról kiderült, hogy korábban nem fizetett be 120 ezer dollár adót, közös nyilatkozatban közölte: a szenátus egykori demokrata párti többségi frakcióvezetője visszavonta jelölését. A több tévécsatornának is nyilatkozó elnök azt mondta, hogy vállalja a felelősséget azokért a hibákért, amelyeket Daschle adóproblémáinak kezelése kapcsán elkövettek.
2009.02.04. 07:50
 
 
Az autósokról egyeztet Kondorosi és Gyurcsány
Az autósokat felháborító anomáliákról tájékoztatja szerdán Kondorosi Ferenc, az Új rend és szabadság kormánybiztosa a miniszterelnököt- ismerteti a szerdai Népszabadság. A napilap cikke szerint a kormánybiztos a közlekedési kerekasztal keddi ülésén a gépjármű-felelősségbiztosítás rendőri ellenőrzésének jelenlegi gyakorlatát úgy minősítette, hogy ez a gyakorlat a jogállamiság követelményeitől messze áll. Február 1-jétől a biztosítók kérésére szigorúbban ellenőrzi a rendőrség a kötelező felelősségbiztosításokat: harmincezer forintos bírsággal sújtható az az autótulajdonos, aki egy közúti ellenőrzés során nem tudja igazolni, hogy van érvényes biztosítása.
2009.02.04. 07:15
 
 
Az Utolsó idők kapta a filmszemle fődíját
Az Utolsó idők, Mátyássy Áron filmje kapta a jubileumi 40. Magyar Filmszemle fődíját, az Arany Orsót, míg a legjobb rendezőnek járó elismerést Gárdos Péter vehette át Tréfa című alkotásáért a Budapest Kongresszusi Központban. A legjobb szórakoztató közönségfilm díjával Herendi Gábor Valami Amerika 2. című alkotását jutalmazták. A legjobb dokumentumfilmnek járó elismerést Somogyvári Gergő-Feszt Judit Csempelevél és Papp Gábor Zsigmond Kémek a porfészekben című alkotása kapta megosztva. A legjobb kisjátékfilmért járó díjat Ujj Mészáros Károly Alena utazása és Schwechje Mihály Hideg berek című munkájának ítélték szintén megosztva.
2009.02.03. 20:34
 
 
A Becsületrend lovagja lett Harry Potter szerzője
A francia Becsületrenddel tüntették ki a híres varázslóinasról, Harry Potterről szóló könyvek szerzőjét, J.K. Rowlingot kedden. Nicolas Sarkozy francia elnök az Elysée-palotában tartott ünnepségen a legmagasabb francia kitüntetés lovagi fokozatát adományozta a brit írónőnek. J.K. Rowlings 1997-ben a Harry Potter és a bölcsek köve című regényével, a hétrészesre duzzadt sorozat első könyvével lett világhírű. A könyvből több mint 400 millió példányt adtak el és 67 nyelvre - közöttük magyarra - fordították le.
2009.02.03. 20:08
 
Bajnai, Gráf és Veres a legvagyonosabb miniszter
A kormány tagjai közül továbbra is a vagyonos miniszterek közé sorolható Bajnai Gordon, Gráf József, Veres János, de tehetősnek tekinthető Draskovics Tibor, Szilvásy György, valamint Székely Tamás is. Minderről a kormányzati portálra kedden feltett vagyonnyilatkozatokban olvashatók részletek. Bajnai Gordon tulajdonosa egy XII. és egy XXII. kerületi háznak, Tihanyban pedig egy 1710 négyzetméteres üdülő fele része van a birtokában. Bajnainak 170 millió forintja van befektetési alapban és 24,5 milliós biztosítással rendelkezik.
2009.02.03. 19:50
 
 
Az IMF delegációja szerdától Budapesten tárgyal
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nyolc tagú delegációja James Morsink misszióvezetővel az élén szerdától Budapesten konzultál, a novemberben Magyarországnak nyújtott 12,5 milliárd euró összegű hitelkeret felhasználásának első, rendes felülvizsgálata alkalmából. A nemzetközi szervezet vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn január 13-án járt Budapesten, s a miniszterelnökkel, valamint a pénzügyminiszterrel és az MNB elnökével folytatott tárgyalás utáni tájékoztatón emlékeztetett arra, hogy az IMF-fel kötött megállapodás során a magyar kormány határozta meg a feltételeket, illetve a szükséges lépéseket, amelyek a valutaalap számára is elfogadhatóak voltak.
2009.02.03. 19:39
 
 
Újabb Obama-jelöltek vonták vissza jelölésüket adófizetési gondok miatt
Barack Obama amerikai elnök újabb jelöltjei vonták vissza jelölésüket adófizetési gondok miatt; Nancy Killefer a költségvetési reformokat felügyelte volna a szövetségi kormányban. A Fehér Ház szűkszavú közleménye szerint Killefer adóproblémák miatt nem vállalja a posztot. A jelölt Obamának címzett levelében úgy fogalmazott: a költségvetési reformot felügyelő tisztviselő feladatai sürgetőek, és nem szeretné, ha az ő adógondjai elterelnék a figyelmet ezekről a feladatokról, illetve el kellene halasztani azok végrehajtását. Killefer a harmadik olyan Obama-jelölt, akiről a jelölés előtt kiderült, hogy a múltban nem fizetett rendesen adót. Az egészségügyminiszter-jelölt Tom Daschle szintén visszalépett.
2009.02.03. 18:45
 
 
A kisebbségi nyelvű megnevezések állnak elől a szlovákiai tankönyvekben
Kétnyelvű - előbb a kisebbségi, aztán a szlovák nyelvű - földrajzi megnevezések szerepelnek majd a jövőben a szlovákiai kisebbségi tankönyvekben - döntött kedden délután a pozsonyi törvényhozás. A Magyar Koalíció Pártjának műhelyéből származó módosított oktatásügyi törvényt, amely ezt lehetővé teszi, nagy többséggel ismételten megszavazta a szlovák képviselőház. Az Ivan Gasparovic államfő által korábban megvétózott jogszabály sorsát az döntötte el, hogy a kormányzó Irány-Szociáldemokrácia több képviselője ezúttal is támogatta a törvényjavaslatot. A szavazáskor az ülésteremben lévő 138 képviselőből 106-an a törvényjavaslat mellett, míg 32-en ellene voltak.
2009.02.03. 18:37
 
 
Basescu: nincs nézeteltérés Románia és Magyarország között
A nemzeti kisebbségek kérdésében nincs nézeteltérés Románia és Magyarország között - jelentette ki Traian Basescu román államfő azt követően, hogy befejezte kétnapos magyarországi látogatását. A román államfő a bukaresti Henri Coanda repülőtéren elmondta: Románia és Magyarország vezetői arra a következtetésre jutottak, hogy mindkét ország megoldotta a nemzeti kisebbségek kérdését úgy, ahogy azt saját területén megfelelőnek tartotta a realitások figyelembe vételével. Rámutatott: a mindkét ország által alkalmazott szabványok korrektek, amelyek tiszteletben tartják a nemzeti kisebbségek jogait.
2009.02.03. 18:10
 
 
Elbocsátja 550 dolgozóját a BorsodChem
Elbocsátja 550 dolgozóját a BorsodChem Zrt., a társaság a tervet kedden közölte a dolgozókkal, az önkormányzattal és a munkaügyi központtal. Kazincbarcika szocialista polgármestere levélben fordult a miniszterelnökhöz és a kormányhoz támogatásért. Szitka Péter közölte: a társaság kedden tájékoztatta az önkormányzatot a csoportos létszámleépítésről, amely a terv szerint 550 embert érint, a foglalkoztatottaknak csaknem a húsz százalékát. A térség meghatározó munkáltatója, a vegyipar fellegváraként ismert BorsodChem Zrt. a gazdasági válság okozta nehézségek miatt döntött így.
2009.02.03. 18:08
 
 
Gyurcsány és Orbán is közzétette felesége vagyonnyilatkozatát
Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára tulajdonában egy II. kerületi ingatlan és egy gépkocsi van, Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak pedig - férjével közös társasházi lakásuk mellett - 104 hektár földje és egy 91 négyzetméteres lakása van. A pártvezetők feleségeinek vagyonnyilatkozatai keddtől olvashatók Gyurcsány és Orbán honlapjain. A képviselők jogállásáról szóló törvény szerint a parlamenti képviselő köteles saját nyilatkozatához csatolni a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, valamint gyermekének nyilatkozatát. Bár nincs jogszabályi kötelezettség a csatolt nyilatkozat nyilvánosságra hozatalára, a két politikus felesége már évek óta a nyilvánosság elé tárja vagyonnyilatkozatát.
2009.02.03. 17:45
 
Izrael légi csapásokat mért palesztin csempészalagutakra
Az izraeli légierő csapásokat mért kedden a Gázai övezet és Egyiptom határa alatt létesített palesztin csempészalagutakra. Izrael szerint fegyverek becsempészésére használja ezeket az alagutakat a Gázai övezetet uraló iszlamista palesztin Hamász mozgalom. Reggel egy rakéta hullott az Izrael déli részén fekvő Askelón város egyik lakóövezetére, de senki sem sérült meg. Ehud Olmert izraeli miniszterelnök kilátásba helyezte délelőtt a gyors választ a Gázai övezetből indított rakétatámadásra.
2009.02.03. 17:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169[2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista