2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Kaszinókoncessziós tendert írt ki a Pénzügyminisztérium
Játékkaszinó alapítására és működtetésére írt ki koncessziós pályázatot a Közép-Dunántúlon a Pénzügyminisztérium (PM). A kiírás szerint a koncesszió időtartama 20 év, a koncessziós díj legkisebb összege pedig évente legalább 900 millió forint. A kiírás I. kategóriába tartozó kaszinóra vonatkozik. Ennek ismérve, hogy legalább 1.500 játékautomatával rendelkezik, és legkevesebb 100 játékasztalon próbálhatják ki szerencséjüket a vendégek. Magyarországon jelenleg 5 játékkaszinó működik: kettő Budapesten, a többi Sopronban, Győrben valamint Kecskeméten. Utóbbi két létesítmény állami monopóliumban, a másik három koncesszióval működik.
2009.02.10. 11:42
 
 
Elmaradhat a motoros Magyar Nagydíj a Balatonringen
Tartja az előre meghatározott ütemet és nincs lemaradásban a sávolyi motorospálya építésének előkészületeit és lebonyolítását végző spanyol Grupo Milton cég - a cég elnöke mondta az MTI-nek. Kovács Bence János arra reagált így, hogy Gyenesei István sportot felügyelő miniszter kijelentette: vélhetően nem készül el a magyarországi Moto GP-pálya, így ott szeptember 20-án futamot sem lehet rendezni, miután a spanyol fél bizonytalan a feltételek megteremtésében. Meglep, amit a miniszter úr mondott. Minden időhatárt betartunk. Megfelelő az ütem, sőt, magunknak még extratempót is diktálunk - mondta Kovács. Hozzátette: a gyorsaságimotoros-vb jogtulajdonos Dorna és a magyar kormány között aláírt szerződés van, és egyik fél sem akar ebből kiszállni.
2009.02.10. 11:22
 
 
Hóviharok miatt ismét járatokat kellett törölni Nagy-Britanniában
Hóviharok és heves esőzések sújtották kedden Nagy-Britanniát, ahol már több mint egy hete tartanak az évtizedek óta nem tapasztalt, hullámokban érkező havazások. Az időjárás miatt ismét több légi járatot törölni kellett, köztük egy budapestit. Az újabb téli vihar ezúttal délnyugat felől, az Atlanti-óceánról érkezett. Az ország déli-délnyugati térségeiben árvízveszéllyel fenyegető mennyiségű, helyenként 60 milliméter eső hullott, Közép-Angliában és Wales keleti részein 10-20 centiméternyi friss hó esett. Mindezt 80 kilométeres széllökések kísérték. Máris több, alacsonyabban fekvő település került víz alá Anglia déli vidékein.
2009.02.10. 11:15
 
 
Kivárnak az ingatlanpiac szereplői
A befektetési célú ingatlanok piacán elvileg 20 százalékos az árcsökkenés, de szinte egyáltalán nincs eladó, és a vevők is kivárnak, hátha féláron is megvehetik a remélt épületet - hangzott el az Eston International keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. Új jelenség az irodapiacon, hogy akinek lejár a fix idejű szerződése, az A-kategóriás irodából B-kategóriásba költözik, aki viszont a hosszú bérleti idő miatt maradni kényszerül, albérletbe adja a saját területét - mondta az ingatlanberuházó cég szakembere.
2009.02.10. 10:51
 
 
Kiemelték a Lágymányosi hídnál Dunába esett helikopter roncsát
Egy ember meghalt, amikor a Dunába zuhant egy helikopter kedden Budapesten, az épülő csepeli szennyvíztisztítónál. A helikopter roncsát délelőtt kiemelték a vízből és megkezdődött a helyszínelés. A helikopterben hárman ültek, egyikük meghalt, a gépen utazó másik két férfi - a pilóta és egy fotós - nem sérült meg, saját felelősségükre kórházba sem mentek. A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője úgy tudja, a balesetben a csepeli szennyvíztisztító építtetését végző cég egyik vezetője vesztette életét. Molnár Péter elmondta: az elsődleges információk szerint a helikopterrel azért szálltak fel, hogy fotózzák az építési munkálatokat.
2009.02.10. 10:49
 
 
Már több mint kétszáz halottja van az ausztráliai erdőtüzeknek
Több mint kétszázra emelkedett az ausztráliai erdő- és bozóttüzek halálos áldozatainak száma, miután további ötven holttestet azonosítottak - jelentette be John Brumby, az ausztráliai Victoria állam miniszterelnöke helyi idő szerint kedden este. Az Ausztrália délkeleti részén napok óta pusztító tűzvész áldozatainak száma a hatóságok előző, ugyancsak keddi mérlege szerint még csak 181 volt. A halottkémek időközben azonosítottak további félszáz holttestet, amelyeket eddig még nem vettek fel a hivatalos veszteséglistára - mondta John Brumby. "A végső mérlegben igen jelentős, kétszáznál nagyobb szám szerepel majd" - mondta a természeti csapásban legnagyobb károkat szenvedett Victoria állam miniszterelnöke.
2009.02.10. 10:34
 
Kínába látogat február 20-án Hillary Clinton
Kínába látogat Hillary Clinton amerikai külügyminiszter február 20-22. között - jelentette be kedden Pekingben Csiang Jü kínai külügyi szóvivő. A látogatás során az amerikai és a kínai fél megvitatja a kétoldalú kapcsolatok fejlődésének kérdését, szó lesz továbbá a pénzügyi világválságról, illetve nemzetközi és térségbeli problémákról. Peking azt reméli, hogy az új amerikai külügyminiszter látogatása lehetőséget nyújt a kölcsönös bizalom elmélyítésére - közölte a szóvivő. Hillary Clinton ázsiai körútja végén keresi fel Kínát, előzőleg Japánban és Dél-Koreában folytat tárgyalásokat.
2009.02.10. 10:15
 
 
75 éves a miniszoknya tervezője
Nem sok közös vonás van a szuperszonikus Concorde repülőgépben és a miniszoknyában. Egy brit napilap azonban mindkettőt az ország védjegyei közé sorolta; az utóbbi, a tenyérnyi ruhadarab éppen február 11-én, tervezője 75. születésnapján vonul be a halhatatlan brit találmányok közé. Mary Quant a miniszoknyával nemcsak a divatot, hanem a hatvanas évek társadalmát is a fejére állította. Sikertörténete 1955-ben kezdődött, amikor London sikkesnek számító Chelsea negyedében megnyitotta Bazaar nevű butikját. Egyszer csak túl rövidre vágta az anyagot, majd piacra került az első miniszoknya-kollekció. Nem sokkal később már az egész világon tombolt a miniláz.
2009.02.10. 10:07
 
 
Az iráni elnök üdvözölte, hogy Obama tárgyalni akar Teheránnal
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök üdvözölte, hogy Barack Obama amerikai elnök "kölcsönös tiszteleten alapuló" tárgyalásokat akar folytatni Teheránnal. A teheráni vezető Obama hétfői washingtoni sajtótájékoztatójára reagált, amelyben az új amerikai elnök kijelentette, hogy nyitni akar Irán felé. Obama álláspontja éles váltást jelent elődje, George Bush politikájához képest, amelynek középpontjában Teherán elszigetelése állt. Ahmadinezsád az iráni iszlám forradalom 30. évfordulójával kapcsolatos teheráni ünnepségen mondott beszédében kommentálta Obama kezdeményezését.
2009.02.10. 10:07
 
 
Fejjel lefelé tévézik az alpesi sí-vb tinisztárja
Fejjel lefelé néz televíziót Lara Gut, a franciaországi Val d,Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokság tinisztárja. A 17 éves svájci tehetség családjában szokás így nézni a műsorokat: lábak fenn a kanapé háttámláján, a fej pedig lóg lefelé. A sportoktató szülők, Pauli és Gabriela hiszik úgy, hogy ez a módszer fejleszti az egyensúlyérzéket. A mostani vb-n lesiklásban és szuper-kombinációban is ezüstérmes Lara mellett az öcs, Ian is fejjel lefelé figyeli a tévét. "A két második hely nagyszerű, de azt is jelenti, hogy a jövőben még jobb lehetek" - mondta Gut.
2009.02.10. 10:00
 
 
Bajnai: a kormány gazdaságpolitikai fordulatra készül
A magyar kormány olyan gazdaságpolitikai fordulatra készül, amely ösztönözheti külföldi cégek Magyarországra települését, ezzel indítva be újra a gazdaság motorját - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter egy járműipari konferencia szünetében újságíróknak kedden Budapesten. Ennek elemeit várhatóan jövő héten jelentik be - tette hozzá. "Mindenképpen akkorát kell lépni, hogy ez érzékelhető könnyebbséget jelentsen a vállalkozásoknak és a munkavállalóknak is" - mondta Bajnai Gordon.
2009.02.10. 10:00
 
 
Az influenzavírus jobban terjed száraz levegőben
A szezonális influenza vírusa jobban terjed és túlélése is biztosabb, ha kicsi a levegő abszolut páratartalma - közölték amerikai kutatók. Az Oregoni Állami Egyetem szakemberei arra a régi tudományos kérdésre adtak választ tanulmányukban, hogy miért éppen a téli hidegben terjed az influenza. "Amikor a levegő abszolút páratartalma kicsi, mint a januári és februári járványos időszakokban, a vírus úgy tűnik tovább él és továbbadási aránya emelkedik" - írja Jeffrey Shaman atmoszférakutató és Melvin Kohn epidemiológus. Példaként hozzátették, hogy az ország bizonyos részein egy tipikus nyári napon akár négyszer több vízgőzt tartalmazhat a levegő, mint egy jellegzetes téli napon.
2009.02.10. 09:56
 
 
Marian Cozma megkapta a Veszprém tiszteletbeli polgára címet
A Veszprém város tiszteletbeli polgára címet adományozta Marian Cozmának, az MKB Veszprém vasárnap meggyilkolt kézilabdázójának a város közgyűlése keddi rendkívüli ülésén. A kitüntető címről szóló oklevelet az elhunyt román sportoló édesapja, Petre Cozma vette át Debreczenyi János polgármestertől. Petre Cozma fájdalomtól megtört hangon, sírással küszködve annyit mondott, hogy mélyen meghatotta a város együttérzése és gesztusa, a fia iránt megnyilvánuló tisztelet és szeretet. Hangsúlyozta, hogy a fia második otthonának tekintette Veszprémet.
2009.02.10. 09:12
 
 
Leégett egy 159 méter magas luxusszálloda Pekingben
Egy tűzoltó meghalt, további hat társa megsérült a Kínai Központi Televízió (CCTV) új pekingi székházához tartozó Mandarin Oriental Hotel oltása közben - közölte a pekingi tűzoltóság. A lángok helyi idő szerint hétfő este fél kilenckor lobbantak fel a CCTV ikertornyának északi végénél található szállodában, amelyet az olimpiai játékok idején használtak először. Az épület azóta áll üresen, a hivatalos megnyitót az év közepére tervezték. A 159 méter magas szállodában tomboló lángokat mintegy 600 tűzoltónak éjfél körül sikerült megfékeznie, a felsőbb emeleteket azonban csak a hajnali órákra sikerült eloltani. A lángokat a holdújévi ünnepsorozat zárónapján gyújtott tűzijáték okozta.
2009.02.10. 08:43
 
 
Drogkontroll nyálból
Nyálmintából néhány perc alatt meghatározza különböző kábítószerek jelenlétét a mérgezés gyanúja miatt kórházba szállított betegek szervezetében egy új német laboratóriumi műszer. A különböző mérgek vagy tiltott anyagok kimutatása az emberi szervezetből nemcsak az élsportban, hanem a szakintézetek mérgezési osztályain is súlyos gondot jelent. A gyakran eszméletlen személy nem tud tájékoztatást adni arról, hogy mit vett be vagy használt a rosszullét előtt. Ilyenkor csak a laboratóriumi meghatározás segíthet, de annak is vannak nehézségei.
2009.02.10. 07:50
 
Obama nyitni akar Irán felé a közvetlen diplomácia előkészítéséhez
Az Egyesült Államok nyitni akar Irán felé, hogy megteremthessék a kétoldalú közvetlen diplomácia feltételeit az elkövetkező hónapokban - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök Washingtonban. Mint rámutatott, a washingtoni diplomáciai közeledés lehetővé fogja tenni az amerikai Irán-politika megváltoztatását. Obama álláspontja éles váltást jelent elődje, George Bush politikájához képest, amelynek középpontjában Teherán elszigetelése állt. A három hete hivatalba lépett elnök elmondta: nemzetbiztonsági csapata már keresi azokat a területeket, ahol az Egyesült Államok közvetlenül kapcsolatba léphet Iránnal. Úgy fogalmazott, hogy lát lehetőséget a kölcsönös tiszteleten alapuló kétoldalú viszonyra.
2009.02.10. 07:38
 
 
A cégek többet várnak a pályakezdőktől
A felsőoktatás expanziójának köszönhetően a diploma önmagában ma már sehova nem jelent belépőt a pályakezdők munkaerőpiacán - derül ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdaság és Vállalkozáselemző Intézetének felméréséből, amelyet a Napi Gazdaság keddi száma ismertet. A versenyszféra a precizitást, az önálló munkavégzés készségét, az új készségek elsajátításának képességét, a nagy munkabírást és a számítógépes ismeretek fontosságát emeli ki mint a pályakezdő diplomásokkal szemben támasztott legfontosabb elvárásokat - írja a lap.
2009.02.10. 07:24
 
A Malév tulajdonosa lehet az orosz Vnyesekonombank a mai közgyűlésen
A Malév mai folytatólagos közgyűlésén a légitársaság tőkehelyzetének rendezéséről és személyi kérdésekről döntenek, így birtokon belülre kerülhet az orosz állami Vnyesekonombank (VEB). A tőkerendezés módja a 3,6 milliárd forint alaptőke leszállítása, majd az alaptőke felemelése, és a légitársaság alapszabályának ennek megfelelő módosítása lehet. A légitársaság rendkívüli közgyűlése január 27-én függesztette fel a munkáját, néhány nappal azt követően, hogy magyar-orosz gazdasági együttműködési kormányközi bizottság társelnöki találkozója után bejelentették: a Malév új közvetett tulajdonosa az Vnyesekonombank lesz, a magyar légitársaságot pedig az orosz Aeroflottal partnerségben üzemeltetik.
2009.02.10. 07:17
 
 
Megkezdődtek az izraeli parlamenti választások
Izraelben kedden reggel megkezdődtek a parlamenti választások. A több mint ötmillió szavazópolgár 33 lista közül választhat az egyfordulós voksoláson. Az izraeli közvélemény-kutatók a Benjámin Netanjahu vezette, jobboldali Likudot tartották esélyesnek tavaly november óta, miután Cipi Livni külügyminiszter, a centrista Kadima vezetője nem tudott új kormányt alakítani a korrupciós botrányba keveredett Ehud Olmert miniszterelnök lemondását követően. Ugyanakkor közvetlenül a választások előtt az előrejelzések szorosabb versenyt ígérnek, mivel csökkent a Likud és a Kadima közötti különbség.
2009.02.10. 07:01
 
Kütyükről mindenkinek - itt a Technet!
A Sanoma Budapest új online technikai magazinnal váltja fel korábbi, ma is népszerű, de immár kevéssé korszerű lapját, a PDAMániát. A Techneten a notebookok, okostelefonok, navigációs eszközök, PDA-k, szoftverek tesztjei mellett informatikai-technikai hírek, színes magazinanyagok találhatók.
2009.02.10. 01:10
 
 
Elejtett nagyvad a Modem kertjében
Meghökkentő látvány fogadja azokat, akik besétálnak a Modem belső kertjébe: a földbe szúrt nyársvasakon egy megnyúzott szarvas látható. Kovách Gergő: Csúnya szarvas című, kifejezetten a debreceni művészeti központba készült munkáját február 5-től március 8-ig láthatja a közönség.
2009.02.10. 00:22
 
Bácsi és Fodor remekelt
Az évnyitó Dega-kupán mérték össze tudásukat a magyar kötöttfogás legjobbjai. Csupán a súlyos sérülés után lábadozó Eb-bronzérmes Módos Péter (55 kg) és Európa-bajnok Lőrincz Tamás (66 kg) maradt távol.
2009.02.10. 00:20
 
Lakástűz a XIV. kerületben
Önkormányzati bérlakás gyulladt ki hétfőn este a főváros XIV. kerületében.
2009.02.10. 00:11
 
 
11. Műgyűjtők éjszakája
Hét új kiállítás harminchat művész alkotásaiból - a 11. alkalommal megrendezendő Műgyűjtők Éjszakája mint mindig, ezúttal is számos újdonságot kínál a képzőművészet kedvelőinek.
2009.02.09. 23:57
 
Felvették a meteorit becsapódását egy kis svéd faluban
Mozgásérzékelő kamerájával rögzítette egy meteorit becsapódását Roger Svensson egy kis svéd falu, Svensköp lakója. A felvételt egy országos napilap online verzióján már több százezren megtekintették, és a youtube-on is elérhető.
2009.02.09. 23:55
 
 
Bach - testben
A kísérletező, új utakat kereső Juhász Kata koreográfus évek óta dolgozik azon, hogy tőlünk időben elválasztott, klasszikusnak számító zeneszerzők műveit lehetőség szerint élő előadásban színpadi műveinek részévé téve kortársainkká avassa. Ravel és Debussy után most Bach műveihez nyúlt.
2009.02.09. 23:50
 
Tűz a Szent János Kórházban
Felhalmozott hulladék kapott lángra hétfőn kora este a fővárosi Szent János Kórház pincerendszerében.
2009.02.09. 23:44
 
Balkon-Est
A február 10-én a LABOR-ban útjára induló beszélgetéssorozat fel kívánja eleveníteni a folyóirat-bemutatók kiveszőfélben levő gyakorlatát.
2009.02.09. 23:42
 
Családi ház gyulladt ki Albertirsán
Tűz miatt egy öttagú család háza vált lakhatatlanná hétfőn délután a Pest megyei Albertirsán.
2009.02.09. 23:34
 
Meghalt Eluana Englaro, a 17 éve kómában lévő olasz nő
Meghalt Olaszországban Eluana Englaro, az a nő, aki már 17 éve kómában volt, s akinél hosszas jogi huzavonák után a múlt pénteken kezdték meg a mesterséges táplálás leállítását. Englaro halálát Maurizio Sacconi egészségügyi miniszter jelentette be a szenátorok előtt. A szenátus épp azért ült össze, hogy megvitassa a kormány törvénytervezetét a mesterséges táplálás leállításának megtiltásáról. A szenátorok egyperces néma tiszteletadással reagáltak a bejelentésre. Englaro 1992-es autóbalesete óta volt kómában. Miután az orvosok visszafordíthatatlannak ítélték állapotát, Eluana apja az olasz igazságügyi szervekhez fordult 1999-ben, hogy engedélyezzék lánya mesterséges életben tartásának megszüntetését.
2009.02.09. 21:06
 
 
Két magyar résztvevője lesz a női kosárlabda Euroliga All Star-gálának
A pécsi Vajda Anna és a címvédő Szpartak Moszkvát irányító Rátgéber László személyében két magyar résztvevője is lesz a női kosárlabda Euroliga All Star-gálájának, amelyet hagyományosan március 8-án rendeznek Párizsban. A MiZo Pécs 2010 honlapja szerint a válogatott bedobó az európai együttes kezdőötösében kap helyet, míg a szövetségi kapitány az "öreg kontinensen" kívülieket vezeti. Az európaiaknál csereként lép majd pályára Jelena Milovanovic, az MKB-Euroleasing Sopron szerb légiósa. A csapatok az európai szövetség (fibaeurope.com) honlapján rendezett szurkolói szavazás eredménye alapján álltak össze.
2009.02.09. 20:25
 
 
Obama: a gazdasági ösztönző csomag megfelelő méretű és irányú
A kongresszus által elfogadandó ösztönző csomag megfelelő méretű és irányú a munkahelyteremtéshez és a gazdaság előrelendítéséhez - mondta Barack Obama amerikai elnök a legmagasabb munkanélküliségi mutatóval rendelkező Indiana állambeli Elkhart városkában egy hétfői lakossági gyűlésen. Három héttel korábbi elnöki beiktatása óta Obama első ízben vett részt lakossági fórumon. Mint mondta, azért utazott a Közép-Nyugatra, hogy biztosítsa az embereket: keményen dolgozik a gazdasági válságból kivezető lépéseken.
2009.02.09. 20:00
 
 
Ötezer embernél még mindig nincs áram a Bakonyban
Húsz településen, ötezer fogyasztónál még mindig nincs áram Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Fejér megyében; a hétfő késő esti órákban várhatóan már náluk is lesz - tájékoztatta az E.ON energiaszolgáltató az MTI-t. Az E.ON munkatársai az utolsó húsz településen dolgoznak az áramszolgáltatás helyreállításán a Bakonyban - áll a közleményben. Az éjszaka a 100 kilométer/órás sebességű szélben fák dőltek a vezetékekre és okoztak vezetékszakadásokat, amelynek következtében mintegy 23 ezer fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás a Bakonyban. A megrongálódott elektromos hálózat javításán a társaság szakemberei folyamatosan dolgoznak.
2009.02.09. 19:40
 
 
Túlzott deficit miatti uniós eljárás várható hat tagállam ellen
Túlzott deficit miatti uniós eljárás megindítása várható legkevesebb hat EU-tagállam - Franciaország, Görögország, Írország, Lettország, Románia és Spanyolország - ellen a közeli jövőben, közölték hétfőn brüsszeli diplomáciai források. E hat tagállam mindegyike már tavaly is túllépte az Európai Bizottság adatai szerint a közös fizetőeszköz, az euró használatának feltételeként megszabott, úgynevezett maastrichti kritériumok egyikét, nevezetesen azt, hogy a költségvetési hiány nem lépheti túl a 3 százalékot. Brüsszel vélekedése szerint az említett hat államban idén a helyzet további romlására kell számítani. A legkirívóbb adatok Írországgal kapcsolatban érkeznek: ott ebben az évben 11 százalékos büdzséhiány várható.
2009.02.09. 19:30
 
 
Rekordév a svájci csokoládéiparban
A gazdasági válság ellenére rekordévet zárt tavaly a svájci csokoládéipar. Immár az egymást követő ötödik évben nőttek az eladások, 2008-ban 2 százalékkal 184 969 millió tonnára emelkedtek, meghaladván az ugyancsak rekordévnek számító 2007. évi értékesítést. Az ágazat bevétele 9,3 százalékkal 1,818 milliárd svájci frankra nőtt. A termelés 60,3 százalékát exportálták, 1,7 százalékkal többet, mint az előző évben. A legnagyobb piac tavaly is Németország volt. Az importot is beszámítva Svájcban 12,4 kilogramm volt tavaly az egy főre jutó csokoládéfogyasztás, 100 grammal több, mint 2007-ben.
2009.02.09. 18:00
 
Párizsi tenisztorna: Szávay az első fordulóban búcsúzott
A tavaly döntős Szávay Ágnes két szettben vereséget szenvedett a kínai Li Natól a 700 ezer dollár összdíjazású párizsi keménypályás női tenisztorna nyitófordulójában. Eredmény: 1. forduló (a 16 közé jutásért): Li Na (kínai)-Szávay 7:6 (8-6), 6:2. A legfrissebb világranglistán 30. Szávay hamar lépéshátrányba került, hiszen rögtön első adogatójátékát elveszítette, ám 1-3-nál sikerült visszajönnie a brékhátrányból, ráadásul 3-3 után egy kulcsfontosságúnak látszó játékot nyert meg, majd hozta saját szerváját. Kínai riválisa azonban előbb megtette ugyanezt, majd újra brékelte a magyart, így a szett végül a rövidítésben dőlt el, melyben Szávay hiába hárított négy szettlabdát, Li volt a jobb. A találkozó 1 óra 37 percig tartott.
2009.02.09. 17:55
 
Szili és Gyurcsány is megkapta a Szuverén Máltai Lovagrend Nagykeresztjét
A Szuverén Máltai Lovagrend Nagykeresztjét adományozta Szili Katalin házelnöknek és Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a rend Magyarországon tartózkodó uralkodó nagymestere, Fra Matthew Festing hétfőn az Országházban, miután mindkettőjükkel megbeszélést folytatott. Fra Matthew Festing a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak nyújtott következetes és kiemelt kormányzati támogatás elismeréseként adományozta a kormányfőnek a kitüntetést. A találkozón a Gyurcsány Ferenc köszönetet mondott a rend szociális-humanitárius tevékenységéért, amit a szervezet a rendszerváltás idején hazánkban és a régióban kifejtett.
2009.02.09. 17:45
 
 
Menesztették Scolarit, a Chelsea vezetőedzőjét
Menesztették posztjáról Luiz Felipe Scolarit, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea brazil vezetőedzőjét. A 60 éves trénernek azt követően kell felállnia a kispadról, hogy szombaton a gárda hazai környezetben csak gól nélküli döntetlent ért el Halmosi Péter csapata, a Hull City ellen. Scolari - aki 2002-ben világbajnoki címet nyert a brazil válogatottal - nyáron Avram Granttől vette át az együttes irányítását, de 25 fordulót követően csak a negyedik helyen áll a gárda hét ponttal lemaradva a listavezető Manchester Unitedtől. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventusszal találkozik az együttes. Átmenetileg Ray Wilkins másodedző irányítja a Chelsea edzéseit.
2009.02.09. 17:34
 
A marihuána növeli a hererák kockázatát
A gyakori marihuánafogyasztás jelentősen növeli a hererák egyik különösen agresszív változatának kialakulását - olvasható egy amerikai tanulmányban, amely szerint a szert használók 70 százalékkal veszélyeztetettebbek, sőt a tartós fogyasztóknál kétszeres a betegség kialakulásának veszélye. Az igen agresszív nem szeminoma típusú hererák az összes hererákos megbetegedés 40 százalékáért felelős, legtöbbször 20 és 35 éves kor között lép fel. Ezzel szemben a szeminóma típusú megbetegedés jellemzően a 30 és 50 éves kor közötti férfiakat támadja meg.
2009.02.09. 17:30
 
 
Gyurcsány: az elmúlt húsz év legátfogóbb adóreformja készül
Az elmúlt húsz év legátfogóbb adó- és járulékreformja készül - mondta újságírói kérdésre válaszolva Gyurcsány Ferenc Budapesten hétfőn. Nem 1-2 százalékos módosítgatás, hanem átfogó reform lesz, melynek nyomán alig marad olyan része az adórendszernek, amely ne módosulna. Változik a struktúra, a mértékek és a filozófia is - jegyezte meg a kormányfő. Az index.hu által hétfőn ismertetett adócsomag szerint - amelyre a pénzügyi tárca szóvivője úgy reagált, hogy a Pénzügyminisztérium több adóváltozatot készít a kormány számára, és döntés még nincs - hat százalékponttal csökken a munkáltatók által fizetendő járulék, de két és félszeresére, 5100 forintra emelkedik a tételes egészségügyi hozzájárulás (eho).
2009.02.09. 17:09
 
Az államháztartás januárban 37,8 milliárd forint többlettel zárt
Az államháztartás januárban - önkormányzatok nélkül - 37,8 milliárd forint többlettel zárt - közölte a Pénzügyminisztérium hétfőn. A januári szufficit a GDP 0,1 százalékának felel meg. A szaktárca az év első hónapjára - önkormányzatok nélkül - 39,6 milliárd forint többletet várt. Az államháztartáson belül, mind a három alrendszer bevételei meghaladták a kiadásokat. Tavaly decemberben 68,6 milliárd forint többlettel zárt az államháztartás, 2008 egészében 907,1 milliárd forint hiánnyal, ami a GDP 3,3 százalékával volt egyenlő. A múlt év első hónapjában az államháztartási mérleg 33,8 milliárd forint többletet mutatott.
2009.02.09. 17:06
 
Nemsokára mobiltelefonnal is lehet BKV-jegyet venni
Mobiltelefonnal lehet BKV-jegyet venni a tervek szerint nyártól - közölte Nyáry Krisztián, a városháza kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel. A mobiljegy technikai részleteiről még a fővárosi önkormányzatnak is döntenie kell. A közgyűlés tavaly decemberben fogadta el az sms-jellegű mobiltelefonos BKV-jegyvásárlási megoldást. Eszerint a 499 forintért mobiltelefonnal vásárolható jeggyel hétköznap 60 percet, hétvégén és éjszaka pedig 90 percet lehetne utazni - mondta. A fővárosi közgyűlés feltehetően márciusban, esetleg áprilisban dönthet a mobiljegy technikai paramétereiről, a BKV pedig a közbeszerzési eljárás lefolytatása után akár már nyáron életbe léptetheti a mobiljegyet - mondta Nyáry.
2009.02.09. 16:35
 
 
TÁRKI: Magyarországon stagnál a jövedelmi egyenlőtlenség
Magyarországon az átmenet korai éveiben, 1990 és 1995 között megemelkedtek a jövedelmi egyenlőtlenségek és a szegénység, azóta azonban lényegében változatlan szinten, valamivel az OECD-átlag alatt stabilizálódtak a mutatók - mondta Medgyesi Márton, a TÁRKI kutatója Budapesten sajtótájékoztatón, amelyen az OECD-nek a TÁRKI kutatóintézet közreműködésével készített, a jövedelmi egyenlőtlenségeket vizsgáló tanulmányának tartalmát ismertették. Medgyesi a 2008 végén megjelent tanulmány alapján kiemelte: míg Magyarországon stagnáltak az egyenlőtlenségek, az OECD-országok háromnegyedében az elmúlt 20 évben nőttek a jövedelmi különbségek.
2009.02.09. 16:30
 
 
Fidesz: adóátrendezés címén újabb adóemelést tervez a kormány
A Fidesz szerint adóátrendezés címén a kormány újabb adóemelésre készül - így értékelte a kormány adócsomagjáról megjelent sajtóhíreket Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője sajtótájékoztatóján. Gyurcsány Ferenc szóhasználata szerint az adócsökkentés valójában adóemelést jelent, így történik ez most is - fogalmazott a fideszes politikus. Mint mondta, a kiszivárgott hírekből az látszik, hogy számos területen az adóátrendezés gyakorlatilag nem adócsökkentést, hanem adóemelést jelent, hiszen a kormány jelentős mértékű áfaemelésre, valamint a jövedéki adó és a tételes eho növelésére készül, illetve bevezetné az ingatlanadót és megadóztatná a családi pótlékot.
2009.02.09. 16:30
 
Több mint 66 ezren választották eddig az egyszerűsített adóbevallást
Eddig több mint 66 ezren választották az adóbevallás egyszerűsített módját, a lehetőséggel február 16-ig élhetnek az adózók - közölte az APEH hétfőn. Az új lehetőség jóval népszerűbb, mint elődje, az adóhatósági adómegállapítás (ADAM) volt, amelyet évente csupán pár ezren választottak. Az egyszerűsített bevallást az idén vezette be az adóhatóság. Lényege, hogy az adózó egy nyilatkozattal megbízhatja az APEH-et, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján készítse el a személyre szóló szja-bevallás ajánlatot. Azoknak, aki élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, egy rövid, egyszerű kérdésekből álló nyilatkozatot kell kitölteniük és elküldeniük az adóhatóságnak február 16-ig.
2009.02.09. 16:20
 
 
A GVH az egyoldalú banki szerződésmódosítások szabályozását javasolja
A hatásosabb verseny érdekében szükség lenne az egyoldalú banki szerződésmódosítások szigorú újraszabályozására - veti fel a Gazdasági Versenyhivatal a bankváltással kapcsolatos ágazati vizsgálatának eredményei alapján. A versenyhatóság az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében kifejti: a vizsgálat rámutatott, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolatokban jelentősen megnő - a pénzügyi szolgáltatóknak kedvező - szerződéses aszimmetria esélye, ami káros a versenyre. A hivatal szerint a verseny fokozása érdekében az egyoldalú szerződésmódosítások szigorú újraszabályozására mellett szükség van a "végtörlesztési díjak" maximálására, továbbá összehasonlítható árinformációkra, és az állami támogatások hordozhatóságára.
2009.02.09. 16:00
 
 
Szili még nem döntött, elindul-e a pécsi polgármesteri posztért
Szili Katalin még nem döntött arról, hogy elindul-e a pécsi polgármesteri posztért. Az Országgyűlés szocialista elnöke erről annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy az Index hírportál azt állította: eldőlt, hogy ő a baranyai megyeszékhely polgármesterjelöltje. Szili az MTI-nek hangsúlyozta: hogy indul-e a polgármesteri posztért, az kizárólag a saját döntése lesz, senki nem befolyásolja benne. "Ebben nincs semmilyen alulról vagy felülről jövő pártutasítás" - szögezte le. A házelnök emlékeztetett arra, hogy a jelölési folyamat még el sem indult, a pécsi küldöttgyűlés pedig február 20-án lesz. Mint mondta, az MSZP-nek és esetleges jelöltjének addigra kell meghoznia a döntést. Szili közölte, saját döntését Pécsett, a nyilvánosság előtt jelenti majd be.
2009.02.09. 15:55
 
 
Egyre szorosabb a verseny az izraeli választásokon
Egy nappal az izraeli törvényhozási választások előtt egyre nehezebb megmondani, ki lesz a győztes - vélik az izraeli közvélemény-kutatók, akik eddig magabiztosabban jósolták a Benjámin Netanjahu vezette, jobboldali Likud párt sikerét. "A trend, amelyet az utóbbi néhány napban látunk, igen szoros versenyt jelez - mondta hétfőn Rafi Smith a Smith Kutatóközponttól. - Senki sem ugrott meg, és nehéz megmondani a végeredményt." A Likudot tartják esélyesnek tavaly november óta, miután Cipi Livni külügyminiszter, a centrista Kadima vezetője nem tudott új kormányt alakítani a korrupciós botrányba keveredett Ehud Olmert miniszterelnök lemondását követően.
2009.02.09. 15:22
 
 
Ötezer forintra csökken a lakáshitelek átütemezésének közjegyzői díja
Ötezer forintra csökken a lakáshitelek átütemezéséhez szükséges okiratok közjegyzői díja a jövő héttől, a szakmai kamarával történt megállapodás alapján - jelentette be a kormányfő. Amikor a napokban megállapodás született a bankszövetséggel a lakáshitelek átütemezésének lehetőségéről, akkor merült fel az a probléma, hogy az ehhez szükséges okirat közjegyzői díja akár 60-80 ezer forint is lehet, ami önmagában megnehezíti a hitelfelvevők számára az átütemezést - mondta Gyurcsány Ferenc a Magyar Közjegyzői Kamara elnökével, Tóth Ádámmal és Draskovics Tibor igazságügyi miniszterrel folytatott megbeszélés után újságíróknak.
2009.02.09. 15:20
 
 
Polgár Dénestől február 16-án vehetnek végső búcsút tisztelői
Polgár Dénestől, az MTI nemrég elhunyt Pulitzer-emlékdíjas újságírójától február 16-án a Farkasréti temetőben vehetnek búcsút hozzátartozói, barátai és tisztelői. Polgár Dénes életének 97. évében, január 13-án hunyt el; az újságírót az MTI saját halottjának tekinti. A gyászolók február 16-án 14.15-kor a Farkasréti temető ravatalozójánál, majd kolumbáriumánál vesznek végső búcsút az írott és elektronikus média nagy alakjától. Polgár Dénes munkáját egyebek között az MTI Örökös Tudósítója címmel, valamint Pulitzer-emlékdíjjal ismerték el, és volt az Aranytollas Újságírók Társaságának elnöke is.
2009.02.09. 13:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164[2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista