2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Kötöttfogású GP: Fodor Zoltán Fodor győzött, Deák Bárdos ezüstérmes
A 84 kg-os Fodor Zoltán a döntőben is győzött, a 120 kg-os Deák Bárdos Mihály ugyanakkor kikapott, így második lett szombaton a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix versenyén. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a pekingi olimpián ezüstérmes Fodor a fináléban a grúz David Karcavával találkozott, s két menetben nyert. Az FTC sportolója és riválisa az első menetben a frissen bevezetett új szabályok szerinti másfél perces álló helyzet után 0-0-ra álltak, ezek után a magyar birkózó ment le térdelőhelyzetbe, melyet remekül kivédekezett, így vezetéshez jutott. A második két percben is a parter döntött, ám Fodornak sikerült megpörgetnie leküldött ellenfelét, ami GP-győzelmet ért a számára.
2009.02.28. 19:12
 
 
Habsburg Györgyöt javasolja az MDF elnöke a párt EP-listájának második helyére
Habsburg Györgyöt javasolta Dávid Ibolya, az MDF elnöke a párt EP-listájának második helyére szombaton. Dávid Ibolya ezt azután nyilatkozta az MTI-nek, hogy találkozott a párt megyei elnökeivel, akikkel ismertette az MDF EP-listáját. Habsburg György az MTI-vel írásban közölte: nagy megtiszteltetés számára az MDF felkérése. "Kész vagyok arra, hogy tudásomat, tapasztalatomat, nemzetközi kapcsolatrendszeremet Magyarország szolgálatába állítsam, mint - pártonkívüli - európai parlamenti képviselő. Amennyiben a párt választmánya többséggel megerősíti a felkérést, úgy kész vagyok elvállalni azt" - írta a Magyar Vöröskereszt elnöke, volt utazó nagykövet.
2009.02.28. 18:43
 
Bundesliga: Dárdai-góllal győzött a Hertha
Dárdai Pál gólt szerzett a Hertha BSC csapatában, amely a sereghajtó Borussia Mönchengladbach felett aratott hazai sikernek köszönhetően újra a tabella élére ugrott a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapja után. A találkozót végigjátszó magyar játékos az első félidő vége előtt talált be a rivális kapujába, s ez a gól végül a három pontot jelentette a berlini gárdának. Dortmundban ugyanakkor nem rezdültek a hálók: a korábbi éllovas Hoffenheim nem bírt a Hajnal Tamással felálló házigazda Borussiával. A meccset mindkét együttes tíz emberrel fejezte be, Hajnalt pedig a 79. percben lecserélték. A Bayer Leverkusen - a kapus Király Gáborral a kispadon - egygólos vereséget szenvedett a Hannover vendégeként.
2009.02.28. 17:50
 
EP-választás: Szent-Iványi István bízik az ismétlésben
Szent-Iványi István (SZDSZ) bízik abban, hogy pártja megismétli a 2004-es választási eredményt és az SZDSZ két képviselővel lesz jelen a következő Európai Parlamentben (EP); az SZDSZ jelenlegi EP-képviselője, a párt európai parlamenti listavezetője erről szombaton beszélt Debrecenben, sajtótájékoztatón. Minimális elvárás egy képviselő kijuttatása, vagyis az 5 százalékos küszöb elérése - mondta a szabad demokrata politikus, aki szerint a jelenlegi viszonylag alacsony, 30 százalékos választói érdeklődés növekedni fog júniusig. Az SZDSZ kampányában azokat az értékeket fogják hangsúlyozni, amelyek Európát sikeressé tették: a verseny, a vetélkedés és az együttműködés helyes aránya - közölte.
2009.02.28. 17:23
 
 
Március 12-én lesz a magyar-szlovák házelnöki találkozó Szlovákiában
A szlovák házelnök meghívására március 12-én a Párkány melletti Béla kastélyában kerül sor a magyar-szlovák házelnöki találkozóra - közölte szombaton az MTI-vel Párizsban Szili Katalin. Az Országgyűlés elnöke az Európai Unió nemzeti parlamenti elnökeinek kétnapos konferenciáján vett részt a francia fővárosban, ahol a márciusra tervezett kétoldalú megbeszélésről is egyeztetett Pavol Paska szlovák házelnökkel. A szlovákiai találkozón a házelnökök a két ország parlamentjei közötti bizottsági egyeztetések eredményeit és ajánlásait foglalják majd össze.
2009.02.28. 17:05
 
 
A HÖOK moratóriumot kérne a diákhitelek visszafizetésére
A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HöOK) kétéves moratóriumot szeretne elérni azoknál bankoknál, amelyek diákhitelezéssel foglalkoznak - mondta Miskolczi Norbert, a HÖOK elnöke miskolci sajtótájékoztatóján szombaton. A Diákhitel-központtal a HÖOK egy olyan megoldást keres, amely "mindenkinek jó lehet". Egy hitelfolyósító intézetnél ugyanis a likviditási nehézségek komoly problémát okozhatnak, márpedig tény, hogy a diákhitelt igénybe vett hallgatók végzésük után különösen nehéz helyzetbe kerültek. Számukra a hitel visszafizetése problematikus - mondta a HÖOK elnöke.
2009.02.28. 15:53
 
 
A szlovák kormány elutasítja a költségvetési hiány növelését
A szlovák kormány elutasítja azokat az elképzeléseket, hogy a jelenlegi gazdasági-pénzügyi válságot a költségvetési hiány növelésével kellene megoldani. "Amennyiben hiányozni fog még pénz az emberek érdekében megvalósítandó programokra, biztosításuk módját továbbra is a kormányzati kiadások csökkenésében látom" - jelentette ki Robert Fico kormányfő a közszolgálati Szlovák Rádió szombati vitaműsorában. A miniszterelnök úgy véli, hogy az egyes tárcáknál még jelentős pénzügyi tartalékok vannak, s a rendelkezésükre álló forrásokat hatékonyabban is ki lehetne használni.
2009.02.28. 15:12
 
 
Brown élesen bírálja a bankokat és értékalapú szabályozást ígér
A "morális értékeket szem elől tévesztő" eddigi banki működési gyakorlatnak globális ellenőrzési rendszerrel kell véget vetni - mondta rendkívül éles hangvételű szombati beszédében a brit miniszterelnök. Gordon Brown a kormányzó Munkáspárt tisztségviselőinek bristoli konferenciáján a világtörténelem eddigi legnagyobb bankrendszerbeli összeomlásának nevezte a globális pénzügyi szektorban végbement fejleményeket. Ebben a helyzetben most nem kevesebb a feladat, mint a pénzügyi rendszer tönkrement elemeinek újjáépítése, utána pedig olyan gazdasági környezet kialakítása, amelyben a bankok "nem saját magukat, hanem a lakosságot szolgálják" - fogalmazott a kormányfő.
2009.02.28. 14:57
 
 
A gyerekeket veszélyezteti a gazdasági válság Latin-Amerikában
A gazdasági válság miatt nőhet a gyermekmunka, amennyiben a kormányok nem hoznak intézkedéseket a leginkább kiszolgáltatott társadalmi réteg védelmében - mondták egy Peruban tartott gyermekvédelmi fórum résztvevői. A világot sújtó gazdasági válság nagy hatással van a gyermekmunkára, a legsúlyosabb a helyzet Kolumbiában, ahol belső feszültségek alakultak ki - jelentette ki Jorge Oroza, a svájci székhelyű Save the Children nevű szervezet szakértője. A közgazdász a Save the Children és a szegénység elleni harcot zászlajára tűző MCLCP, valamint a perui nőügyi és szociális miniszter, Carmen Vildoso szervezésében megrendezett fórumon vett részt.
2009.02.28. 14:38
 
 
Fidesz: Magyarország a balfékség mértéke lett külföldön
A világgazdasági válság kezelésében a balfékség mértékeként emlegetik Magyarországot több európai országban és az Egyesült Államokban is - mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke szombaton sajtótájékoztatón Budapesten. Az ellenzéki politikus szerint több külföldi országban elrettentő példaként hivatkoznak Magyarországra, és azt mondják, hogy így nem lehet válságot kezelni, mint itt. A Fidesz azt gondolta, hogy a kormány újabb intézkedéssora reményt fog táplálni a lakosság, a vállalkozások számára, azonban az összeállított "reménytelenség csomag" alkalmatlan a válság kezelésére - közölte Pelczné Gáll Ildikó.
2009.02.28. 14:20
 
 
Bokros Lajos jövő vasárnap dönt az MDF felkéréséről
Jövő vasárnap jelenti be Bokros Lajos, hogy elfogadja-e az MDF felkérését a párt európai parlamenti listájának vezetéséről - közölte az Index.hu szombaton. Bokros Lajos megtisztelőnek tartja az MDF felkérését. Az egykori pénzügyminiszter szombat délelőtt nyilatkozott erről Budapesten, mielőtt Dávid Ibolya MDF-elnök társaságában megérkezett az Antall József Alapítvány rendezvényére - írták. Bokros Lajos az alapítvány zárt rendezvényén ismerteti elképzeléseit. A volt miniszter jövő szombaton részt vesz az MDF Országos Választmányának ülésén, és ezután dönt arról, hogy vállalja-e a felkérést.
2009.02.28. 13:13
 
 
Összefogást sürget az EU-csúcs előtt a német kancellár
Összefogást és közös cselekvést sürgetett a recesszió elleni harcban a német kancellár. Az Európai Unió állam- és kormányfőinek vasárnapi rendkívüli csúcstalálkozója elé időzített nyilatkozatában a Angela Merkel hangsúlyozta annak szükségességét, hogy mielőbb egyetértés jöjjön létre az új pénzpiaci szabályokról. Emlékeztetett arra, hogy a jelenlegi gazdasági válság átfogó pénzügyi válság nyomán alakult ki, s utalt arra: az unió tagállamainak össze kell fogniuk annak érdekében, hogy mindez a jövőben ne ismétlődhessen meg. A kancellár szerint olyan globális pénzügyi rendszerre van szükség, amely minden területét és minden szereplőjét tekintve teljes mértékben átlátható és ellenőrizhető.
2009.02.28. 13:00
 
 
A Manchester City nem tárgyal se Klinsmann-nal, se Scolarival
A Manchester City labdarúgóklub cáfolta szombaton azt a sajtóértesülést, mely szerint a Bayern München kispadján ülő Jürgen Klinsmannt szeretné leszerződtetni a következő idényre. A dúsgazdag Manszúr bin Zajed an-Nahjan sejk tulajdonában lévő egyesület illetékesei közölték: megalapozatlanok a Daily Mail napilap értesülései, melyek szerint előtárgyalásokat folytatnak a bajorok mesterével. Hozzátették, hogy a három hete a Chelsea-től menesztett brazil Luiz Felipe Scolarit sem keresték meg. A tabella 10. helyén álló manchesteriek vezetőedzői posztját jelenleg Mark Hughes tölti be, akinek azonban a szezon végén állítólag mennie kell.
2009.02.28. 12:11
 
 
Ismét az EU-miniszterek asztalán a génmanipulált növények magyar tilalma
Szavaznak az Európai Unió tagországainak környezetvédelmi miniszterei hétfőn arról, hogy Magyarország fenntarthatja-e egy génjeiben módosított kukoricaféleség, az amerikai MON810 fajta termesztési és vetőmagimport-tilalmát. Az EU-ban két egyértelmű álláspontú - de időnként változó összetételű - csoport különül el a génmanipulált termékek (GMO) engedélyezésével kapcsolatban. Az egyik szerint lehetővé kell tenni, hogy a kártevőknek jobban ellenálló, bővebb terméshozamot ígérő GMO-k az unióban is hozzáférhetők legyenek. A másik szerint ilyet csak azt követően szabad engedélyezni, ha egyértelműen bebizonyosodott, hogy a termékek nem jelentenek kockázatot az emberi és állati egészségre, illetve a környezetre.
2009.02.28. 11:54
 
 
Göncz Kinga vezeti az MSZP európai parlamenti listáját
Göncz Kinga külügyminiszter vezeti az MSZP európai parlamenti listáját - jelentette be Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke, miniszterelnök szombaton Budapesten a választmány ülése után; a miniszter május 1-vel lemond posztjáról. A választmány és az országos elnökség által készített listát három nő vezeti: Göncz Kinga után Herczog Edit és Gurmai Zita szerepel azon. A választmány egyhangúlag hagyta jóvá a listavezető személyét. Göncz Kinga május 1-jével lemond posztjáról - közölte Gyurcsány Ferenc, megjegyezve, hogy április 20-án jelöl új külügyminisztert.
2009.02.28. 10:45
 
 
Unalmasnak találta a munkáját, ezért elbocsátották
Elbocsátottak egy tizenhat éves lányt az állásából, mert a Facebookon írt bejegyzésében unalmasnak minősítette a munkáját. A tizenhat éves brit Kimberley Swannt az irodájába hívatta a főnöke, és átnyújtott neki egy levelet, amelyben ez állt: "A Facebookon tett kijelentései szerint láthatóan elégedetlen a munkájával és a vállalattal, ezért jobb, ha azonnali hatállyal megszüntetjük alkalmazását a Marketing and Logistics cégnél" - írta a Daily Telegraph című napilap. A fiatal megdöbbenését fejezte ki az újságnak, mert a Facebook oldalán írt bejegyzésében meg sem említette a vállalat nevét.
2009.02.28. 10:10
 
 
AXN Filmfesztivál: a Superdigital a legjobb kisfilm
Kiosztották az AXN Filmfesztivál 2009 díjait, a Superdigital című kisfilmet ítélték a legjobbnak. A péntek esti díjátadón a Pálfi György és Török Ferenc alkotta zsűri úgy vélekedett, hogy többségében sötét, ugyanakkor magas színvonalú kisfilmek szerepeltek a mustrán. A Superdigital című kisfilm nyerte meg a tévécsatorna által rendezett rövidfilm-fesztivál fődíját. Madarász István alkotása kidolgozottságával és humorával fogta meg a zsűrit. "Elsősorban a film vizualitását találtuk kiemelkedőnek, úgy véltük, hogy ebben a munkában valósult meg legmagasabb szinten a forma és a gondolat találkozása" - mondta el Pálfi György a díjátadót követően a budapesti Merlinben.
2009.02.28. 10:00
 
 
Öt rakétát lőttek ki a Gázai övezetből Izrael felé
Öt rakétát lőttek ki izraeli területre a Gázai övezetből szombatra virradóra, a támadások nem okoztak sebesüléseket - közölte szombaton reggel az izraeli hadsereg szóvivője. Két rakéta az övezet határához közel fekvő Askelón városában csapódott be. Az egyik egy iskolaépületet talált el, amely azonban üres volt, így a támadás nem követelt áldozatot. A többi rakéta nem lakott területen robbant fel. Az újabb palesztin rakétatámadások ismét jelzik, mennyire törékeny a tűzszünet, amelyet Izrael és a Gázai övezetet irányító Hamász palesztin mozgalom kötött január 18-án. A fegyvernyugvást a több mint 1300 halálos áldozatot követelő háromhetes izraeli offenzíva után jelentették be a felek.
2009.02.28. 09:57
 
 
Acapulcói tenisztorna: Venus Williams villámgyőzelme
A korábban Arn Grétát és Szávay Ágnest is három szettben búcsúztató Venus Williams mindössze három játékot veszített az elődöntőben a cseh Barbora Zahlavova-Strycova ellen az acapulcói salakpályás tenisztornán. Eredmények: férfiak, elődöntő (összdíjazás: 1.226.500 dollár): Monfils (francia, 2.)-Acasuso (argentin, 5.) 6:3, 6:4 Almagro (spanyol, 4.)-Arguello (argentin) 6:4, 6:4; női egyes, elődöntő (220.000 dollár): V. Williams (amerikai, 1.) - Zahlavova-Strycova (cseh) 6:0, 6:3 Pennetta (olasz, 2.)-Benesova (cseh, 4.) 6:3, 6:3.
2009.02.28. 09:32
 
 
Raiffeisen: új megoldások hiteltörlesztési nehézségekre
Új megoldásokat, így a futamidő meghosszabbítását, valamint a törlesztőrészlet ideiglenes csökkentését ajánlja lakossági ügyfeleinek törlesztési nehézségek esetén a Raiffeisen Bank. A bank MTI-hez eljuttatott közleménye rámutat: a forint árfolyamának jelentős gyengülése, illetve a gazdasági válság miatt a deviza alapú hitelek havi törlesztőrészlete az előző kamatperiódushoz képest jelentősen megnövekedett az elmúlt néhány hónapban. A közlemény szerint a személyi kölcsönnel, illetve jelzáloghitellel rendelkezők a törlesztőrészlet jelentős - minimum 10 százalékos, illetve 5.000 forintos - növekedése esetén további feltételek támasztása nélkül meghosszabbíthatják a futamidőt.
2009.02.28. 09:28
 
 
Tíz-tizenötezer tálib fegyveres lehet Afganisztánban
Tíz-tizenötezerre tehető a tálib fegyveresek száma Afganisztánban az ország belügyminisztériuma szerint - mondta Mohammad Hanif Atmar afgán tárcavezető pénteken washingtoni látogatása során. Az afgán hatóságok ritkán nyilatkoznak a legszervezettebb afganisztáni felkelőcsoport létszámáról. A belügyminiszter néhány nappal korábban, népes tárgyalóküldöttséggel érkezett az Egyesült Államokba, pakisztáni illetékesekkel egyidejűleg. A két küldöttség tagjai az afganisztáni felkelés felszámolásáról folytattak tárgyalásokat egymással és amerikai kollégáikkal.
2009.02.28. 09:22
 
 
Serpenyővel verte vissza a betörő támadását
Kedvenc serpenyőjével verte vissza négy betörőt támadását egy 70 éves nő az Egyesült Államokban. A hölgy ráadásul egy bíró felesége. Éppen férjével beszélt telefonon, amikor négy tizenéves berontott a házba és azonnal kutatni kezdett táskájában, szekrényekben. Az asszony felkapta a serpenyőt és azzal esett neki a támadóknak, egyiküket jól fejbe is vágta. A suhancoknak végül még egy üveg whiskyvel is meg kellett dobniuk a serpenyőjét harcművészien forgató nénit, hogy "lerázzák". A bíró az egész küzdelmet hallotta telefonon, miközben autóba vágta magát és hazaszáguldott.
2009.02.28. 09:17
 
Pokorni szerint érdekeltté kell tenni a többséget a romaintegrációban
Érdekeltté kell tenni a többségi társadalmat a roma gyerekek iskolai integrációjában - mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz oktatási szakpolitikusa a szombati Magyar Nemzetnek nyilatkozva. A cigány gyerekek társadalmi integrációja fontos, de ha ez abban merül ki, hogy pénztelenül, eszköztelenül összezárják a különböző hátterű gyerekeket, akkor azzal éppen az előítéleteket mélyítik. A többségi társadalom nem fogja támogatni az integrációt, ha úgy érzi, hogy az a gyerekének kárt okoz - mondta Pokorni Zoltán. Hozzátette: már sok cigány értelmiségi is azt mondja, hogy a roma gyerekeknek is károkat okoz az együtt nevelés, hiszen hátrányaik miatt állandó sikertelenség éri őket a tanulásban.
2009.02.28. 09:14
 
Obama: nem lesz hosszú az amerikai jelenlét Afganisztánban
A csapaterősítés ellenére nem hosszú távra tervezi az amerikai hadsereg a jelenlétét Afganisztánban - jelentette ki Barack Obama pénteken egy televíziós interjúban. "Az egyik dolog, amit tudatni szeretnénk az afgánokkal, az, hogy semmilyen érdekünk sem fűződik ahhoz, hogy sokáig maradjunk ott" - jelentette ki az amerikai elnök a közszolgálati PBS csatornának. Az Egyesült Államoknak stratégiája formálásakor észben kell tartania - folytatta -, hogy Afganisztánban erős hagyománya van a megszállónak tekintett külföldi erők elutasításának.
2009.02.28. 09:08
 
 
Tarolt a Séraphine a francia César-díj kiosztóján
A francia Oscar-díjnak számító César-díj idei nagy győztese és egyben meglepetése is Martin Provost rendező hét szobrot elnyert Séraphine című filmje. Ezt az alkotást találta a legjobb filmnek a francia Filmakadémia, a címszerepet alakító Yolande Moreau pedig másodszor vehette át a legjobb női alakításért járó Césart. A film a XIX. és a XX. század fordulóján élt Séraphine de Senlis festőnő életét dolgozza fel. A párizsi Théatre de Chatelet színházban péntek este osztották ki - immár 34. alkalommal - a díjakat, amelyeket a francia filmes szakma 3500 képviselője húsz kategóriában ítélt oda az előző évben moziba került alkotásoknak.
2009.02.28. 09:06
 
 
Bokros: a kormány elzálogosítja Magyarország jövőjét
A kormány évek óta tartó munkájával elzálogosítja a magyar társadalom jövőjét - írta Bokros Lajos, a Horn-kormány pénzügyminisztere a szombati Népszabadságban. Amit a kormány évek óta művel, az a magyar társadalom jövőjének elzálogosítása. Az embertelen kísérlet tavaly ősz óta felgyorsult. Kísérlet folyik félmillió eladósodott háztartással, több tízezer kisvállalkozóval, a kivitel zömét megtermelő nemzetközi vállalatokkal, tízmillió választópolgárral - írta Bokros Lajos. A közgazdász szerint a kormány válságkezelő csomagja a jövő megalapozását szolgáló reformok közül egyet sem tartalmaz. A Reformszövetség programjában viszont vannak komoly reformelemek - tette hozzá.
2009.02.28. 09:00
 
 
A kisebbségi ombudsman szerint hidegháborúhoz hasonló a helyzet
A hidegháborúhoz hasonló állapot alakult ki Magyarországon a többségi társadalom és a roma kisebbség között, de még ennél is van lejjebb - mondta Kállai Ernő. A kisebbségi ombudsman a szombati Népszavának nyilatkozva arról is beszélt, hogy nemzeti csúcsot kellene tartani a problémák megoldására. Az ombudsman szerint elképzelhető, hogy az utóbbi hónapokban történt gyilkosságok nem is etnikai színezetűek, és csak attól váltak azzá, hogy nem lehet tudni, miért pont a cigányokat bántották, és miért pont így. Kállai Ernő szerint a roma közösségnek egyetlen esélye van a túlélésre, az, ha a gyerekeket mindenáron az iskolában tartják.
2009.02.28. 08:59
 
Elítéltek egy amerikai katonát egy iraki őrizetes meggyilkolásáért
Elítéltek gyilkosságért egy amerikai katonát, aki lelőtt egy őrizetbe vett irakit kihallgatás közben. Michael Behenna hadnagy azt állította, hogy az őrizetbe vett Ali Manszúr Mohammed el akarta tőle venni a fegyverét, ezért önvédelemből rálőtt, de nem akarta megölni. A katonai bíróság azonban helyi idő szerint péntek este meghozott ítéletében rámutatott, hogy az áldozat védtelen volt, a katonát nem fenyegette veszély a fegyvertelen civillel szemben. Behenna fenyegető fellépéséből és más tetteiből arra következtetett a bíróság, hogy a tiszt meg akarta ölni a férfit.
2009.02.28. 08:57
 
 
Gyurcsány: a Fidesz butít, az MSZP bátorít
Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz butít, míg a szocialisták bátorítanak. A miniszterelnök a Népszabadság szombati számának adott interjújában azt mondta, hogy az MSZP-nek két irányban kell egyszerre kompromisszumot teremtenie: egyrészt a szakmai, politikai többség eléréséhez nyitnia kell az MDF és az SZDSZ, illetve a Reformszövetség felé, például az állami kiadások további lefaragásával, másrészt kompromisszumot kell teremtenie a munkavállalókkal, a szakszervezetekkel. A miniszterelnök úgy fogalmazott: lehet, hogy a Fidesz azt hiszi, meg lehet nyerni a választásokat program nélkül, és majd utána jön a feketeleves, de ő a helyükben nem inna előre a medve bőrére.
2009.02.28. 08:45
 
Sólyom: a cigányság beilleszkedése az ország jövőjének egyik legfontosabb kérdése
A cigányság beilleszkedése az ország jövőjének egyik legfontosabb kérdése - közölte Sólyom László köztársasági elnök a Népszabadság szombati számának adott interjújában. Az államfő szerint a jelenlegi pénzügyi és gazdasági válság alapvető kérdése, hogy az ország felhasználja-e a válságot az önkritikus elemzésre. Ilyen önkritikus elemzésre a cigányság ügyében is szükség lenne, és azt is látni kell, hogy a cigányság és a többségi társadalom viszonya nemcsak Magyarországon, hanem Csehországtól a Balkánig a jövő stratégiai problémája. Sólyom László szerint tény, hogy a cigányok zöme a rendszerváltás vesztese lett.
2009.02.28. 07:59
 
 
Gyurcsány: közelíteni kell a Reformszövetség és a kormány javaslatait
Lehetséges és kell is közelíteni a Reformszövetség és a kormány javaslatait - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke pénteken az InfoRádió Aréna című műsorában. A Reformszövetség és a kormány elképzeléseinek kétharmada, háromnegyede lényegében megegyezik, a Reformszövetség csak a mértékekben mond többet - válaszolta a kormányfő arra a kérdésre, lesz-e többsége a kormányzati elképzeléseknek a parlamentben, miután az SZDSZ és az MDF is a szövetség javaslatait támogatja. Közölte, egyetértenek a Reformszövetséggel a nyugdíjkorhatár emelésében, az indexálás, azaz az éves nyugdíjemelés megváltoztatásának fő irányában, de a kormány a gazdasági növekedést is figyelembe venné.
2009.02.27. 20:57
 
 
Ukrajna kifizeti a februári orosz gázszámlát
A Naftogaz ukrán gázszolgáltató kifizeti azt a 400 millió dollárt, amivel a februári gázszállításokért tartozik az orosz Gazprom gázipari cégnek - jelentette be pénteken az ukrán vállalat sajtószóvivője. Valentyin Zemljanszkij az mondta, hogy a szükséges pénzforrás már rendelkezésre áll hrivnyában. Jelenleg folyik az ukrán nemzeti valuta átváltása devizára. A Naftogaznak március 7-ig kell rendeznie adósságát. Egy másik ukrán illetékes azt mondta ugyancsak pénteken, hogy az átutalásra a határidő előtt kerül sor. Csütörtökön a Kommerszant című orosz lap azt írta, hogy a Gazprom már március 8-án újra beszüntetheti az Ukrajnába irányuló földgázexportot.
2009.02.27. 20:22
 
 
Az áramkimaradások miatt egyeztetést indítványoznak az E.ON-nal Nagykanizsán
A sorozatos áramkimaradások miatt egyeztetést kezdeményezett az E.ON-nal Nagykanizsa egyik városrészének önkormányzati képviselője, aki jogi lépéseket is elképzelhetőnek tart a problémák miatt. Évtizedes gondja a palini és korpavári városrész lakóinak, hogy szeles időben gyakran tapasztalható rövid ideig tartó, de többször előforduló áramkimaradás. Az érintett körzetben élő 1500-1600 lakó közül már többen is felhívták az áramszolgáltató figyelmét a gondokra, de eddig nem történt változás, az elmúlt hetekben pedig ismét sorozatos áramkimaradások voltak - mondta Bicsák Miklós az MTI-nek.
2009.02.27. 19:19
 
 
Obama bejelentette az iraki csapatkivonást
Az Egyesült Államok 2010 augusztus végéig kivonja harcoló alakulatait Irakból - jelentette be Barack Obama elnök pénteken. Obama a Camp Lejeune észak-karolinai tengerészgyalogsági támaszponton, több ezer, Afganisztánba vezénylendő katona előtt jelentette be az intézkedést. Kifejtette, hogy jelentősebb csapatcsökkentésre az idei év végéig már nem kerül sor. A jövő nyár végéig kivonandó, nagyjából 100 ezer főnyi harcoló erő zöme decemberig még Irakban marad, hogy biztosítsa az általános választásokat. Irakban javult a biztonsági helyzet és csökkent az erőszak, súlyos csapásokat mértek az amerikai erők az al-Kaidára és az iraki biztonsági erők is alkalmasabbak lettek feladatuk ellátására - mondta.
2009.02.27. 18:29
 
 
Gyurcsány: fel kell gyorsítani az euró bevezetését
Gyorsítsuk fel az euróövezethez való csatlakozás lehetőségét - Magyarország egyebek mellett ezt kezdeményezi majd az Európai Tanács hétvégi ülésen. Azt javasolják, hogy ha valamelyik ország gyorsan tudja teljesíteni az euró bevezetéséhez szükséges feltételeket, akkor ne feltétlenül kelljen "előszobáztatni" két éven keresztül - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az uniós konzultációs ülés után pénteken a Parlamentben. Magyarország emellett az javasolja még, hogy a nemzeti kormányok által a gazdasági válság leküzdésében támogatott bankok kötelessége legyen más uniós országbeli leánybankjaik támogatása - mondta el a kormányfő.
2009.02.27. 17:48
 
 
Gyurcsány: tárgyalja meg a parlament a Reformszövetség javaslatait
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök támogatja, hogy a parlamentben tárgyalják meg a Reformszövetség javaslatait. A kormány megfontolja, hogy a saját válságkezelő csomagjában javasolt kiadáscsökkentéshez képest lehet-e még nagyobb a kiadáscsökkentés - mondta a kormányfő az uniós konzultációs ülés után tartott sajtótájékoztatóján pénteken. Emlékeztetett: a Reformszövetség a kiadáscsökkentés legnagyobb tételeként az állami kiadások csökkentését javasolja, a jelenlegi 1200 milliárdból 550 milliárdot vonna el innen. "Érdemes ezt okosan megbeszélni (...) ebben nyitott vagyok" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc, aki szerint a végösszeget még ki kell számolni.
2009.02.27. 17:27
 
 
A közép-európai térség megsegítésére tett javaslatokat Merkelnek Orbán Viktor
A közép-európai térség megsegítésére, illetve problémáinak megoldására tett javaslatokat Angela Merkel kancellárnak pénteken Berlinben Orbán Viktor. A Fidesz elnöke - aki a Konrad Adenauer Alapítvány meghívására tartózkodik a német fővárosban - a kancellár előtt hangsúlyozta: amennyiben ezek a javaslatok megkapják a szükséges támogatást Európában, akkor azok kisegíthetik a közép-európai országokat. Orbán Viktor magyar újságírókat tájékoztatva elmondta: első javaslatként indítványozta, hogy a Közép-Európában banktulajdonnal rendelkező anyabankok vállaljanak továbbra is felelősséget a leánybankok működtetéséért, s indítsák újra a közép-európai hitelezést.
2009.02.27. 17:00
 
 
Az SZDSZ és az MDF is benyújtotta határozati javaslatát a parlamentnek
Az SZDSZ és az MDF is benyújtotta a parlamentnek azt az országgyűlési határozati javaslatot, amely a Reformszövetség programjának megvalósítására kéri fel a kormányt; a javaslatok házszabálytól eltérő tárgyalásáról várhatóan hétfőn dönt a házbizottság. A két párt előterjesztései egyebek mellett azt tartalmazzák, hogy a munkáltatói járulék 2009-ben 5 százalékponttal, 2010-ben újabb 3 százalékponttal, 2011-ben további 2 százalékponttal mérséklődjön, az egészségügyi hozzájárulás mértéke 2010-től pedig 5000 forint legyen; az szja 18 százalékos sávjának felső határa 2009-ben 5 millió forint, 2011-től 15 millió forint legyen.
2009.02.27. 16:09
 
 
Pénzért engedné vécére az utasokat egy légitársaság
Vécéhasználati díj bevezetését tervezi járatain az egyik leghíresebb fapados légitársaság. Az írországi cég vezetése pénzbedobó automatákat szereltetne a mosdók ajtóira a repülőgépeken. "Már korábban is gondoltunk erre, és most újra fontolgatjuk" - nyilatkozta pénteken Michael O'Leary, a Ryanair főnöke, akit vélhetően a 2008. negyedik negyedévi jelentős veszteség ösztönzött találékonyságra, bár a társaság korábban is igen kreatívnak bizonyult a szolgáltatási díjtételek szaporításában. A repülőjegyen felül külön kell fizetni egyebek között a helyfoglalásért, vagy ha az utas egynél több csomagot vagy valamilyen sporteszközt - például egy teniszütőt vagy horgászbotot - szeretne magával vinni.
2009.02.27. 15:53
 
 
Andy Warhol ihlette művek a szegedi utcákon
A magyar kultúra és közélet híres embereit, valamint hazai fogyasztási cikkeket "warholizáltak" a szegedi street art művészei, akik az elkészült képekkel egy Tisza-parti trafóházat ragasztottak tele. Az utca kreatív képzőművészeit az ihlette meg, hogy Andy Warholnak, a pop-art legismertebb képviselőjének munkáiból május 8-ig kiállítás látható a szegedi Reök-palotában. A trafóházra felkerült többek között Törőcsik Mari, Puskás Öcsi, Farkas Bertalan, Antal Imre, Hofi Géza, Halász Judit, Latinovits Zoltán, Bujtor István, Koncz Zsuzsa és Esterházy Péter átszínezett arcképe.
2009.02.27. 15:34
 
 
Aláírásgyűjtés az előítélet-mentes Magyarországért
Együtt, közösen az előítélet-mentes Magyarországért címmel kezdeményezett pénteken aláírásgyűjtést roma és nem roma civil szervezetekkel együtt Teleki László (MSZP) romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, aki Gémesi Ferenc szakállamtitkárral közösen találkozót kért a történelmi egyházak képviselőitől. Ezt Teleki László pénteken, nagykanizsai sajtótájékoztatóján jelentette be. Jobb- és baloldali irányultságú dél-zalai roma szervezetek, valamint civil szervezetek írták alá azt az aláírásgyűjtési kezdeményezést, amelynek célja, hogy "üzenjenek az országnak a negatív hangokkal szemben" - közölte a szocialista párt roma politikusa.
2009.02.27. 15:34
 
 
Szili: Írország várhatóan októberben szavaz újra a lisszaboni szerződésről
Az ír Képviselőház elnökének tájékoztatása szerint várhatóan októberben lesz Írországban újabb népszavazás a lisszaboni szerződésről - mondta pénteken az MTI-nek Párizsban Szili Katalin. Az Országgyűlés elnöke az Európai Unió nemzeti parlamenti elnökeinek kétnapos konferenciáján vesz részt a francia fővárosban. Szili Katalin tájékoztatása szerint a zártkörű megbeszélésen John O'Donoghue, az ír Képviselőház elnöke arról is szólt, hogy a felmérések szerint jelenleg 51 százalék körüli hazájában az Európai Unió reformszerződésének a támogatottsága. "Ez kellő optimizmusra ad okot számunkra ahhoz, hogy valóban hatályba léphessen a Lisszaboni Szerződés" - tette hozzá Szili Katalin.
2009.02.27. 15:30
 
 
Országos sztrájkot is hirdethet a Vasutasok Szakszervezete
Az országos sztrájkot sem tartja elképzelhetetlennek a Vasutasok Szakszervezete, amennyiben nem vezetnek eredményre a MÁV Zrt.-vel, a záhonyi térségben tervezett létszámleépítésekkel kapcsolatos tárgyalások - közölte a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) pénteken. A MÁV Lokomotív Hotels Zrt.-nél, a MÁV Záhony-Port Zrt.-nél és a MÁV Raktár Kft.-nél bejelentett jelentős létszámcsökkentések miatt a szakszervezet felszólította a kormányt, hogy tegyen lépéseket a vasúti szektor versenyképességének megteremtése érdekében, mert ennek hiányában a MÁV Zrt. és a tulajdonában lévő vasúti tevékenységet végző gazdasági társaságok olyan hátrányt szenvedhetnek, amely azok leépüléséhez és munkahelyek ezreinek elvesztéséhez vezethet.
2009.02.27. 15:30
 
 
Gráf József: szükség van a helyi közösségek összefogására
A mezőgazdaság fejlesztése nem lehetséges a vidéki életminőség javítása nélkül, ez utóbbi cél eléréséhez pedig nélkülözhetetlen a helyi közösségek összefogása, azaz a Leader-szemlélet alkalmazása a vidékfejlesztésben - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter pénteken Budapesten, a kőbányai vásárközpontban, az I. Európai Leader Expo hivatalos megnyitóján. A miniszter kiemelte: a helyi közösségek ereje jól hasznosítható a régiós célok megvalósításában. Példaként említette a tanyabusz-programot, amelynek keretében több mint ezer pályázó nyert, és ebből már 400 járművet használnak is a helyi közösségek.
2009.02.27. 15:20
 
A Daimler jövőre több autó eladására számít
A Daimler jövőre már több autó eladására, és eredményeinek javulására számít. Egyelőre azonban még sok autó van raktáron, s a vezetőknek is javadalmazásuk jelentős csökkenésével kell számolniuk. A raktárkészletek tavaly 19 százalékkal nőttek, s a társaság vezetése szerint az idén még további értékesítési nehézségekkel kell megküzdeni, mielőtt az eladások ismét emelkedésnek indulnak - várakozásaik szerint 2010-ben -, feltéve, hogy az autópiac a várakozásoknak megfelelől megélénkül. A hatékonyság növelésének, illetve a költségek csökkentésének köszönhetően jövőre javulhat a csoport jövedelmezősége is.
2009.02.27. 15:08
 
 
Kajak-kenu: Fábiánné nem volt ott az edzőtáborról szóló tájékoztatón
Fábiánné Rozsnyói Katalin azt állítja, hogy senki nem hívta őt meg a hétvégén induló sevillai kajak-kenu edzőtáborral kapcsolatos csütörtöki szövetségi sajtótájékoztatóra - amelyen Storcz Botod szövetségi kapitány mellett több keretedző is ott volt -, pedig vasárnap ő is útra kel csoportjával Spanyolországba. Schmidt Gábor főtitkár szerint ugyanakkor meghívták a mesteredzőt. "Több okból sem voltam ott - mondta Fábiánné. - Mivel hétfőn a szövetség sajtófőnökével találkoztam, de nem szólt, s más úton sem kaptam meghívást, így abszolút illetéktelenként mit kerestem volna ott? De elárulom, ha hívnak, sem megyek el, mert oda csak az exkluzív edzőket hívták meg. Én pedig pillanatnyilag nem vagyok érdekes, vissza vagyok minősítve."
2009.02.27. 14:20
 
 
A BorsodChem kap állami segítséget, a Diósgyőri Acélművek nem
A BorsodChem kaphat állami segítséget a munkahelyek megőrzése érdekében, a Diósgyőri Acélművek azonban a vegyipari vállalatéhoz hasonló támogatásra nem számíthat. A kormányszóvivő azt mondta: a Kormányzati Válságmegelőző és Válságkezelő Központ foglalkozott a BorsodChem támogatásával. A BorsodChem számára nyújtott támogatáshoz kapcsolódó szerződéses kötelezettségek a vállalat és a kormány közötti megállapodás értelmében most átütemezésre kerülnek. A Magyar Fejlesztési Bank közreműködőként segíti a cég további fejlesztéseinek megvalósulását - ismertette Budai Bernadett. A megállapodás tette lehetővé, hogy a BorsodChem megváltoztassa korábbi, a csoportos létszámleépítésre vonatkozó döntését is, és ne kelljen sok száz embert elküldenie.
2009.02.27. 14:14
 
 
Hibák történtek a tatárszentgyörgyi vizsgálatnál
Szakmai és eljárási hibákat követtek el egyes, a tatárszentgyörgyi bűncselekmény kivizsgálásában közreműködő rendőrök, egészségügyi dolgozók, illetve tűzoltók - közölte a kormányszóvivő pénteken Budapesten. Budai Bernadett elmondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra utasította az érintett tárcavezetőket, hogy folytassanak le az általuk irányított szervek munkatársainak személyi felelősségére is kiterjedő vizsgálatot. Hozzátette: jövő péntekig kell a minisztereknek elvégezniük a vizsgálatot. A miniszterelnök egyben azt is kérte a tárcavezetőktől, hogy tegyenek javaslatot arra, milyen változtatások szükségesek ahhoz, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő - fogalmazott a kormányszóvivő.
2009.02.27. 13:02
 
 
Megalapozott a Mol teljesítménye
Nehéz év van mögöttünk, várhatóan az idei sem lesz jobb, ám köszönjük szépen, a Mol jól van, gazdasági teljesítménye megalapozott - mondta Mosonyi György, a Mol Nyrt. vezérigazgatója. Hozzátette, a helyzetet mutatja, hogy fél év alatt felére-harmadára esett például az olaj- és a késztermékek ára, így a készletek átértékelése jelentős veszteséget okozott. Tavaly az átértékelésből a Molnak 92 milliárd forint vesztesége volt, míg 2007-ben ugyanez 32 milliárd forint pluszt hozott.
2009.02.27. 13:01
 
 
Összefüggés van a romák elleni támadások között
Összefüggést mutatnak a romák elleni, halálos áldozatokat követelő támadások - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda egy budapesti sajtótájékoztatón. Az eddig adatok szerint bűncselekmény-sorozatról van szó, az elkövetői kör azonos lehet - mondta Petőfi Attila. A tájékoztatón a Pest megyei rendőrfőkapitány bejelentette, hogy fegyelmi indul azok ellen a rendőrök ellen, akik a tatárszentgyörgyi gyilkosságnál a helyszíni szemlét végezték. Ármos Sándor közlése szerint szakmai hibát vétettek a rendőrök, amikor nem terjesztették ki a helyszíni szemlét már a tatárszentgyörgyi ház környékére, így nem vették észre az épülettől néhány méterre levő töltényhüvelyeket. Fegyelmi indul azok ellen a rendőrök ellen is, akik a veszprémi Cozma-gyilkosságnál helyszíneltek.
2009.02.27. 12:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148[2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista