2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Benzinturizmus Szlovákiából
Virágkorát éli a benzinturizmus: egy szlovákiai autós ma 60 forintot nyer a benzin literjén, ha Magyarországon tankol - írta a Kisalföld hétfői száma. A lap szerint a szlovákiai pénztárcának drága az 1,019 eurós ólommentes benzin. Ez 302 forintot jelent, amennyiben az eurót 297 forinttal számolják át, míg Magyarországon jelenleg 254 forintba kerül ez az üzemanyag. Ebből következően 50 kilométeres távolságról, a határtérségből biztosan megéri Magyarországon tankolni a szlovákiai autósnak. Az egyéb árkülönbségek miatt is népszerűek lettek szlovákiai körökben a magyar áruk, így feltételezhető, hogy a szomszéd országból érkezők egy hétvégi nagybevásárlással kötik össze a tankolást - írta a lap.
2009.03.02. 08:46
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 27.
Az Acapulcóban negyeddöntős Szávay Ágnes egy helyet javítva korábbi pozícióján a 27. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 77.
2009.03.02. 08:36
 
 
Alkotmánymódosítást kezdeményez a kormány a szólásszabadság korlátozására
Alkotmánymódosítást kezdeményez a kormány a szólásszabadság korlátozására - erről Gyurcsány Ferenc beszélt a Hírszerző hírportálnak adott, hétfő reggel megjelent interjújában. A cigánysággal szembeni ellenérzések kapcsán a miniszterelnök azt mondta: ezek a konfliktusok rövid távon csak enyhíthetők, a helyzet rendezésére csak hosszú távon van lehetőség. A miniszterelnök közölte: alkotmánymódosítást kezdeményez a kormány, mert az Európa Tanács azt állapította meg Magyarországról, hogy túlzottan szabadjára engedte a véleménynyilvánítás szabadságát.
2009.03.02. 08:00
 
 
Gyengült a forint a térségbeli devizákkal együtt
Az uniós segélycsomag elmaradása visszavetette a térségbeli devizák árfolyamát, a forint is gyengült hétfőn reggel. Az eurót 306,00/25 forinton jegyezték hétfőn reggel kilenc órakor a bankközi kereskedelemben, 1,82 százalékkal gyengébb forint árfolyamon a péntek délutáni 301,00/20 forintnál. Az európai nyitás előtt az árfolyam 298 forint környékén ingadozott a nemzetközi kereskedelemben. A lengyel zloty két és fél, a cseh korona fél százalékos veszteséggel nyitott. A dollárt 242,90/243,20 forinton jegyezték, a péntek délutáni 238,00/30 forint után. Az euró/dollár 1,2590-nél állt reggel, péntekre az EKB 1,2644 dollárban állapította meg az euró referencia árfolyamát.
2009.03.02. 07:52
 
 
Világgazdaság: megéri átíratni a cégautókat
Tömegével szabadulnak meg a cégek a tulajdonukban lévő személygépkocsiktól, hogy kikerüljék a február 1-je óta fizetendő cégautóadót - írta a Világgazdaság hétfői számában. A lap számításai szerint az átírással járó költségek már fél év alatt megtérülnek, még akkor is, ha a cégautóadóból minden esetben le lehet vonni az ugyanazon gépkocsi után befizetett súlyadót. Elsősorban az evás vállalkozások adnak túl a céges járműveken, mivel nekik korábban egyáltalán nem kellett ilyen jellegű terhet fizetni. Mivel az evás cégek költséget sem számolnak el a járművek után, így nekik semmiképpen nem éri meg a vállalkozás tulajdonában tartani a személygépkocsikat - olvasható a Világgazdaságban.
2009.03.02. 07:32
 
Chikán szerint meg kellene csinálni a nagy társadalmi-gazdasági reformokat
Chikán Attila, a Reformszövetség reálgazdasági munkacsoportjának vezetője szerint ahhoz, hogy Magyarország előre tudjon lépni, meg kell csinálni a nagy társadalmi-gazdasági reformokat. Ezek végigviteléhez komoly politikai akarat kell - mondta az Orbán-kormány volt gazdasági minisztere a hétfői Napi Gazdaságban olvasható interjújában, amelyben azt is kifejtette: nem hiszi, hogy államcsőd fenyegetné az országot. Az a gond, hogy a magyar gazdaság már a globális krízis előtt válságban volt, és most ezek egymásra rakódó hatásain kell túljutnia az országnak. Ehhez - teszi hozzá - számos olyan dolognak kell történnie, ami nem vagy nem csak rajtunk múlik.
2009.03.02. 07:29
 
A lakáshiteleseknek nyújtott állami garanciáról dönt a Ház
A munkájukat elvesztők lakáscélú hitelére vonatkozó állami készfizető kezességről dönt ma az Országgyűlés. A Ház előtt lévő javaslat szerint készfizető kezességet kap két évig az államtól a havi törlesztés különbözetére az az álláskereső, aki 2008. szeptember 30. után vesztette el munkáját, és vállalja, hogy a lakáskölcsönéből legalább havi 10 ezer forintot törleszt. Ezt a lehetőséget az a 20 millió forintnál nem nagyobb eredeti hitelösszeggel rendelkező adós kaphatja meg, akinek a hitel fedezetéül lekötött lakáson kívül nincs másik lakása, és családjával ebben lakik. A devizahitelt a folyósításkor érvényes devizaárfolyamon kell forintra átszámítani, a 20 millió forintos korlát miatt.
2009.03.02. 07:20
 
 
Az MSZP-frakció jövő héten dönt a főbírójelöltről
Az MSZP-frakció jövő héten dönt arról, hogy támogatja-e Havasiné Orbán Máriát, a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjét - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes hétfőn Budapesten újságíróknak, miután a képviselőcsoport meghallgatta a jelöltet. Havasiné Orbán Mária a frakcióülés után úgy nyilatkozott: "úgy gondolom, hogy minden kérdésre őszintén, hitem szerint, bírói hitvallásom szerint válaszoltam". Hozzátette: az általa kifejtettekkel kapcsolatban semmilyen véleménynyilvánítás nem hangzott el, hiszen a frakció rögtön nem foglalhat állást, mert előbb még meg kell beszélniük az elhangzottakat.
2009.03.02. 07:05
 
 
Cselgáncs Vk: Madarász Tamás aranyérmes Varsóban
A 90 kg-os Madarász Tamás aranyérmet nyert vasárnap a férfi cselgáncs Világkupa varsói állomásán. A debreceni dzsúdós egy finn és egy szlovák rivális után az Európa-bajnok spanyol David Alarzát verte meg, majd az elődöntőben a kazah Timur Bolatnál bizonyult jobbnak vazaarival. A fináléban a litván Karolis Bauzát kapta ellenfélül, akit ugyancsak vazaarival legyőzve szerezte meg élete első Vk-diadalát. A többi varsói magyar közül Farkas Bálint (100) hetedik lett, míg az idei Hungária Kupán bronzérmes ifj. Nagysolymosi Sándor (81), valamint Krizsán Szabolcs (81), Csoknyai László (81), Ledényi Levente (90), továbbá az Európa-bajnok Hadfi Dániel (100) és Bor Barna (+100) helyezetlenül zárt.
2009.03.01. 20:30
 
 
Véget ért az Utazás kiállítás: négy nap, negyvenezer látogató
Több mint negyvenezren látogattak el a vasárnap véget ért, négy napos Utazás 2009 kiállításra - közölte Pákozdi József, a Hungexpo Zrt. sajtóreferense. A mintegy negyven ország kínálatát felvonultató kiállítás idején számos konferencia is zajlott, köztük az utazási irodákra vonatkozó szabályozásról rendezett fórum, és az on-line marketing lehetőségeiről szóló előadás. A kiállítással egy időben jelentkezett az Európai Unió egyik legsikeresebb vidékfejlesztési programjának rendezvénye, az I. Európai LEADER Expo. A bemutatón 16 ország 26 vidékfejlesztési közössége, Magyarországról pedig 7 régió 28 LEADER csoportja - több mint 200 kistermelő, kézművesek, a népi hagyományok őrzői mutatták be termékeiket, alkotásaikat.
2009.03.01. 18:58
 
 
Elsősorban eseti alapon segíti az unió a kelet-európai országokat
Támogatja az Európai Unió szükség esetén a kelet- és közép-európai térségben fekvő tagországait, de elsősorban eseti, országonkénti alapon, mert minden egyes tagállam helyzete különböző - így foglalta össze Mirek Topolánek cseh miniszterelnök, az EU soros elnöke és José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök vasárnapi brüsszeli sajtótájékoztatóján a kötetlen EU-csúcson kialakult véleményt. Az állam- és kormányfői találkozó más résztvevőinek nyilatkozatai ugyancsak azt tükrözték, hogy a térség országait nem hagyják magukra, de átfogó, nagyszabású program elindításának idejét egyelőre nem látják elérkezettnek.
2009.03.01. 18:04
 
 
EU-amerikai csúcstalálkozót tartanak április elején
Április 5-én Prágában találkoznak az Európai Unió tagállamainak vezetői Barack Obama amerikai elnökkel - jelentette be vasárnap Brüsszelben Mirek Topolánek cseh kormányfő. Az EU-tagországok állam- és kormányfőinek kötetlen megbeszélését követően nyilatkozva az ülésen elnöklő Topolánek elmondta: Obama elfogadta a csúcstalálkozóra vonatkozó uniós meghívást. Az amerikai elnök előző nap a NATO-tagországok vezetőinek strasbourgi találkozóján is részt vesz.
2009.03.01. 18:01
 
Gyurcsány: egységes elveket kell alkalmazni a támogatáskor
Elfogadták az EU-csúcson azt, hogy csak olyan állami segítséget lehet adni bármely szektor bármely szereplőjének, ami nem zárja ki a más EU-tagországokban levő leányvállalatokat a támogatásból - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Brüsszelben. Mint mondta, a csúcstalálkozón sikerült "elkerülni azt a veszélyt, hogy a nemzeti érdekképviseletből nemzeti vagy regionális önzés legyen". Az euró bevezetésének meggyorsításának lehetőségeit illetően Gyurcsány felhívta a figyelmet arra: Nicolas Sarkozy francia államfő szerint sem lehet csak a régi szabályokat alkalmazni az új helyzetben.
2009.03.01. 17:39
 
 
Chelsy megpróbálja visszacsábítani Harry herceget
Néhány héttel nem teljesen váratlan szakításuk után máris megpróbálja visszacsábítani egykori udvarlóját, Harry herceget - a brit trón harmadik számú várományosát - Chelsy Davy, akit vasárnapi brit lapértesülések szerint féltékennyé tett volt barátjának állítólagos érdeklődése más híres hölgyek iránt. A brit hadsereg hadnagyaként szolgáló, 24 éves Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - és a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség az év elején "közös megegyezéssel" vetett véget a meglehetősen viharos, öt éve kezdődött románcnak.
2009.03.01. 17:28
 
F1: Bemutatták a Force India új versenyautóját
Vasárnap Jerez de la Fronterában bemutatták a Forma-1-es Force India új versenyautóját. A Mercedes-Benz motorral felszerelt VJM02 jelzésű autó volánja mögött Giancarlo Fisichella, az istálló olasz pilótája foglalt helyet. "Remélem jövőre eredményesebbek leszünk" - fogalmazott a bemutató alkalmából Vijay Mallya, az indiai csapat tulajdonosa. Tavaly a Force India egyetlen pontot sem szerzett a vb-sorozaton. Az istálló másik pilótája a német Adrian Sutil lesz. A vb első versenyét március 29-én rendezik Melbourne-ben.
2009.03.01. 17:23
 
A tőröző Mazza Lorenzo nyolcadik Bonnban
Remek teljesítménnyel Mazza Lorenzo a nyolcadik helyen végzett a férfi tőrözők bonni Világkupa-versenyén. A magyar vívó - a viadal honlapja alapján - német, illetve két lengyel ellenfél legyőzésével jutott be a negyeddöntőbe, ahol egyetlen tussal, 15-14-re alulmaradt az orosz Renal Ganyejevvel szemben. Jól vívott Szerémi András is, ő tizenharmadikként zárt. Bíró Péter 52., Szabados Kristóf 86., Kulcsár Gergely 99., Steiner Dániel 108. lett a 128 fős, erős mezőnyben. Mazza és Szerémi teljesítménye már csak azért is kiemelendő, mert ebben a szakágban a magyarok jó pár éve ritkán jutnak el a legjobbak küzdelméig.
2009.03.01. 17:04
 
 
Olmert fájdalmas megtorlással fenyegette meg a Hamászt
Az izraeli miniszterelnök "fájdalmas, kíméletlen és rendíthetetlen megtorlással" fenyegette meg vasárnap a gázai szélsőségeseket, ha folytatják támadásaikat Izrael területe ellen. Ehud Olmert összehívta a kabinetet, hogy megvitassák, miként reagáljanak, miután bebizonyosodott, hogy a Gázai övezet ellen végrehajtott offenzíva nem érte el azt a célját, hogy megszűnjenek a rakétatámadások. Izraeli katonai források szerint a palesztinok több mint 110 rakétát lőttek ki Izraelre azóta, hogy január 18-án befejeződött a gázai hadjárat. Szombaton egy ilyen szerkezet Askelón egyik iskolájába csapódott be, és csak hétvégi szünet miatt nem okozott sérüléseket.
2009.03.01. 17:01
 
Kiépülhet a ritka betegségek ellátásának hálózata
Formálisan megkezdődött a ritka betegségek ellátását biztosító magyarországi hálózat kiépülése azzal, hogy együttműködési megállapodást kötött az Országos Szakfelügyelői Módszertani Központ (OSZMK) a Pécsi Tudományegyetem genetikai központjával a genetikai rendellenességek kutatására, a háttér feltérképezésére - jelentette be dr. Brunner Péter, az OMSZK főigazgatója a ritka betegségek világnapja alkalmából tartott rendezvénysorozaton. Mintegy 6-8 ezer olyan betegség van világszerte, amelyek egyenként nem túl sok embert betegítenek meg, azonban összességükben súlyos népegészségügyi gondot jelenthetnek. Az európai betegek száma meghaladja a 30 milliót, háromnegyedük gyerekkorú.
2009.03.01. 15:36
 
 
Teljes világszintű recesszió, 1946 óta először
A II. világháború vége óta példátlan módon a világgazdaság egésze recesszióban lesz az idén, áll az egyik vezető londoni gazdaságelemző ház előrejelzésében, amely szerint a kétezer milliárd dollárhoz közelítő értékű gazdaságélénkítő programok később jelentkező finanszírozási terhei miatt a távlati növekedési kilátások sem túl jók. A Centre for Economics and Business Research prognózisa szerint idén olyan országok és térségek lesznek recesszióban, amelyek együtt a világgazdasági össztermék kétharmadát adják, köztük az Egyesült Államok, az EU, Nagy-Britannia és Japán. Ennek következtében a CEBR számítása szerint a globális GDP-érték az idén reálértékben 0,4 százalékkal csökken.
2009.03.01. 15:28
 
 
Sunday Times: "gyűlölethadjárat a magyar cigányok ellen"
A tatárszentgyörgyi brutális kettős gyilkosság olyan félelmeket szít, hogy "jobboldali gyűlölethadjárat" folyik a magyar roma kisebbség ellen - írta terjedelmes beszámolójában a The Sunday Times.A vezető konzervatív vasárnapi brit lap bécsi keltezésű tudósítása hatalmas betűkkel szedett főcímében is azt írta, hogy a bűncselekmény áldozatául esett négyéves kisfiút "a magyar cigányok elleni gyűlöletháborúban gyilkolták meg". A lap az eset és a politikusi reakciók részletes ismertetése után azt írta, hogy eddig "ötvennél is több" támadás történt, és ezekben tíz roma vesztette életét.
2009.03.01. 15:04
 
 
Nemzetközi összefogást kér a Nintendo a kalózkodás ellen
A japán Nintendo cég nemzetközi összefogásra buzdítja a kormányokat annak érdekében, hogy megállítsák az egyre inkább elterjedő kalózkodást a videojátékokkal. A japán cég szerint leginkább Kína, Korea, Brazília, Mexikó, Spanyolország és Paraguay érintett a kalózkodás tekintetében, legalábbis ami a Nintendo-termékeket illeti. A Nintendo konkrét javaslatokkal is szolgál a kormányoknak arra nézve, hogy szerinte hogyan kellene megoldani a kalózkodás problémáját. A kínai kormánynak például azt javasolják, hogy már a vámnál állítsák meg az országból kifelé áramló kalózjátékokat és egyéb, szerzői jogokat sértő termékeket.
2009.03.01. 15:02
 
 
Tergat győzött a Tokió Maratonon
A kenyai Paul Tergat végzett az élen a vasárnapi Tokió Maratonon, és bár a legjobb tízbe hat japán is bekerült, a dobogóra egyikük sem tudott felállni. A japán fővárosban először maratonizó Tergat mögött a korábbi kétszeres győztes spanyol José Rios futott célba másodikként 14 másodperccel lemaradva az afrikai futótól, a harmadik pedig az eritreai Yared Asmeron lett. Eredmények: 1. Paul Tergat (kenyai) 2:10:22 óra, 2. José Rios (spanyol) 2:10:36, 3. Yared Asmeron (eritreai) 2:10:49.
2009.03.01. 14:54
 
Több mint ezer lázadó határőrt köröznek gyilkosságért Bangladesben
Több mint ezer zendülő bangladesi határőrt köröznek a négy nappal ezelőtt kitört lázadásban elkövetett gyilkosságokért - közölte az ázsiai ország rendőrsége. A határőrizeti feladattal ellátott félkatonai alakulatnak, a Bangladesi Lövészeknek mintegy kétezer tagja lázadt fel szerdán dakkai főhadiszállásukon, amely egybeépült egy katonai tiszti lakóteleppel. A lázadásban a legfrissebb adatok szerint megöltek 77 embert, főleg a hadsereg tisztjeit, és további 72 ember eltűnt. A zendülés azért tört ki, mert a határőrök szerint illetményük növekedése nem tart lépést a hadseregben szolgálókéval.
2009.03.01. 14:41
 
 
Juncker: nem lehet gyorsan megváltoztatni az eurócsatlakozási rendszert
Nem lehetséges "egyik napról a másikra" megváltoztatni az euróövezeti csatlakozás feltételeit - vélekedett Brüsszelben Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök, az euróövezeti pénzügyminiszterek csoportjának elnöke. Az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kötetlen találkozója előtt nyilatkozva úgy fogalmazott, a gyors változtatás "nem kivitelezhető". Juncker arról is beszélt, hogy a kelet-európai térségen belül jelentősen eltérő az egyes országok helyzete. Nem sokkal korábban tartott sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc miniszterelnök megerősítette, hogy Magyarország szeretné, ha a csatlakozás folyamatát - a kritériumok változatlanul hagyása mellett - uniós részről is gyorsítani lehetne.
2009.03.01. 13:50
 
 
Alpesi sí Vk: Vonn "szuperszáguldása" győzelmet ért
A lesiklást már megnyert, az összetett Világkupában pedig toronymagasan vezető amerikai Lindsey Vonn győzött a női szuper-óriásműlesiklásban a Vk-sorozat bulgáriai állomásán, vasárnap. A szakág világbajnoka 1:14.49 perces teljesítménnyel érdemelte ki idénybeli hetedik Vk-futamelsőségét, és a huszadikat pályafutása egészét tekintve. A banskói viadalon a szuper-G-ben Világkupa-éllovas svájci Fabienne Suter érkezett be mögötte másodiknak, míg a harmadik helyet a szlovén Tina Maze szerezte meg.
2009.03.01. 13:22
 
 
Megtalálták Leonardo ifjúkori önarcképét?
Ötszáz évig kézírás homályosított el egy rajzvázlatot Leonardo da Vinci egyik jegyzetkönyvében. A szakértők szerint ez lehet a mester ifjúkori önarcképe. A rajzot Leonardónak a madarak repüléséről készített feljegyzéseit tartalmazó kódexben találta meg Piero Angela olasz tudományos szakíró: először egy magas színvonalú hasonmás kiadványban vette észre az orr vonalát a kódex tizedik oldalán. Ezt követően művészettörténészek, a RAI olasz tv-csatorna grafikusai, valamint a rendőrség és a csendőrség szakértőinek bevonásával sikerült "felszínre hozni" a szöveg alatt rejtőző rajzot. Giovanni Stillitano grafikus több hónapig tartó mikropixelezéssel fokozatosan eltüntette a szöveget és alatta ott volt egy fiatal, hosszú hajú, rövid szakállú és átható tekintetű férfi arcképe.
2009.03.01. 13:09
 
 
Moszkva előrefizetést követel a földgázért, ha Ukrajna késik
Dmitrij Medvegyev orosz elnök is figyelmeztetett: ha Ukrajna elmulasztja az esedékes fizetési időpontot, a Gazprom a továbbiakban csak előrefizetés fejében fog földgázt szállítani Ukrajnának. Az orosz államfő ugyanakkor újra javasolta, hogy Oroszország és az európai vásárlók közösen pénzzel segítsék Kijevet a szállítások biztonsága érdekében. Medvegyev elmondta: Oroszország a január 19-én aláírt szerződés alapján jelenleg piaci áron szállít gázt a szomszédos államnak, és az ukrán partnernek megfelelő időben kell fizetnie. Legközelebb március 7-én esedékes mintegy 400 millió dollár.
2009.03.01. 12:16
 
 
Előzetesben a pécsi kézigránátos gyilkosság gyanúsítottjai
Előzetes letartóztatásba helyezte harminc napra a két halálos áldozatot követelő tavaly novemberi pécsi kézigránátos gyilkosság gyanúsítottjait a Pécsi Városi Bíróság. Az indoklás szerint B. Jenő 45 éves kővágószőlősi roma kisebbségi képviselő, valamint B. János 43 éves volt rendőr alaposan gyanúsítható a több emberen elkövetett emberöléssel. A bűncselekményt tagadják, fennáll a szökésük, elrejtőzésük, a tanúk befolyásolásának, a bizonyítékok eltüntetésének veszélye. A bíróság előtt megjelent a két feltételezett gyilkos több hozzátartozója is, akik a sajtó munkatársainak azt mondták: szerintük "kreált ügyről van szó", elképzelhetetlennek tartják, hogy szeretteik lennének a kézigránátos támadók.
2009.03.01. 12:11
 
 
Blair a közel-keleti kvartett megbízottjaként először a Gázai övezetben
Látogatást kezdett a Gázai övezetben Tony Blair, ez az első útja a Hamász által uralt palesztin területen azóta, hogy 2007-ben kinevezték a közel-keleti kvartett különmegbízottjának. A brit exkormányfő látogatása első programpontjaként az övezet északi részén lévő Bét-Hanúnban egy ENSZ-igazgatás alatt működő iskolát keresett fel. Elmondta, hogy saját maga akarja meghallgatni azokat az embereket, akiknek az életét a legutóbbi konfliktus oly súlyosan érintett. Blair ezzel a Hamász rakétatámadásaira visszavágó izraeli offenzívára utalt.
2009.03.01. 12:07
 
 
MSZP: Orbán parlamentfóbiás, vagy nincs programja
A szocialista párt szerint itt lenne az ideje, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke fenyegetőzések és egymással ellentétes kiszivárogtatások helyett álljon a nyilvánosság elé, és ossza meg a közvéleménnyel pártja programját. Vadai Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: megszokták, hogy az ellenzéki politikus 2002 óta némán ül a parlamentben, amikor - nem túl gyakran - ott van, azonban nem értik, ez azért van-e, mert nincs programja és gondolata, vagy mert alábecsüli a törvényhozást, vagy parlamentfóbiában szenved.
2009.03.01. 11:46
 
 
Gyurcsány: négy feladatot szolgálna a 180 milliárd eurós program
Négyféle teendőt foglal magában az a Közép-Európának szóló, 180 milliárd euró értékű stabilizációs és integrációs program, amelyet Magyarország kezdeményezett a gazdasági válság leküzdésére, jelentette be brüsszeli sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Kifejtette: a program célja pénzt biztosítani az országoknak, megerősíteni a bankokat tőkével, átalakítani magánszemélyek és vállalatok rövid lejáratú hiteleit hosszabb távú hitelekké, valamint közvetlenül segíteni a reálgazdaságot új hitelekkel, támogatásokkal, beruházásokkal.
2009.03.01. 11:30
 
 
EU-csúcs: az egységes piac legyen a fellendülés motorja
Az unió egységes piacában rejlő előnyöket maximálisan ki kell használni az európai gazdaság fellendítése, a növekedés és a munkahelyteremtés érdekében, olvasható abban a tervezetben, amely az EU állam- és kormányfői előtt fekszik, vasárnapi brüsszeli találkozójuk vitaalapjaként. A rendkívüli EU-csúcs résztvevői munkaebéden tárgyalnak a gazdasági válságból való kilábalás lehetséges módjairól. Az állásfoglalás tervezete szerint a bedugult hitelezési csatornák helyreállítása kulcsfontosságú abból a szempontból, hogy a tagállamok által kidolgozott ösztönző csomagok elérik-e a kívánt hatást, a növekedés újraindítását és a munkahelyteremtést.
2009.03.01. 10:56
 
 
Fütyülő orangután
Megtanult magától fütyülni egy orangután az Egyesült Államokban - lány létére. A majom a washingtoni állatkert lakója, és senki nem okította a tudományra. Gondozói majd hanyatt estek meglepetésükben, amikor meghallották az orangutánlányt fütyülni. Szinte biztos, hogy Bonnie - ez a neve - az első "füttyautodidakta" orangután a világon. "Lehet tanítani majmokat fütyülni, de Bonnie-t senki sem okította, éppen ez a hitetetlen az egészben. Még a beszéd kialakulására is némi magyarázatot adhat" - idézte a Daily Telegraph című brit lap Erin Stromberget, az orangután gondozóját.
2009.03.01. 09:43
 
A Választások Napja Oroszországban
Oroszországban vasárnap, a Választások Napján 3198 választást tartanak: a regionális parlamentek és a városi önkormányzatok mintegy 20 ezer képviselői helyéért több mint 40 ezer jelölt indult, s rájuk összesen csaknem 21 millió szavazó adhatja le voksát. A választások tétje viszonylag csekély, már csak azért is, mert az induló pártok gyakorlatilag nem versengenek a szavazatokért, nem tesznek javaslatokat a válság következményeinek enyhítésére, és úgyszólván nem is érintkeznek a választókkal. Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó elnöke a minap azt mondta: "Egyetlen ténylegesen működő párt sincs, de az Egységes Oroszország Párt a Szovjetunió Kommunista Pártjának legrosszabb változata".
2009.03.01. 09:04
 
 
A Microsoft mozgásérzékelő technológiát vásárolt
Új játékirányító technológiát akar kidolgozni a Microsoft, erre utal, hogy redmondi cégóriás megvásárolta a mozgásérzékelő technológiával foglalkozó 3DV Systems-t. A Microsoft valójában azt az óriási sikert szeretné meglovagolni, amelyet a Nintendo japán cég ért el ugyanezzel a technológiával saját "Wii" nevű konzolgépén, amely mozgásérzékelésével vált döbbenetesen népszerűvé. A Nintendo Wii eladásai messze lehagyták a rivális Xbox 360 és PlayStation 3 eredményeit - mindezt annak ellenére, hogy a konzol által nyújtott grafikus képességek primitívebbek, mint a riválisoknál.
2009.03.01. 09:00
 
 
Az ASEAN a nemzetközi pénzügyi rendszer átalakítását szorgalmazta
A nemzetközi pénzügyi rendszer "merész átalakítását" szorgalmazta a gazdasági-pénzügyi világválság leküzdése érdekében a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) vasárnap véget ért thaiföldi csúcstalálkozóján. A tagállamok állam- és kormányfői a tanácskozás után kiadott nyilatkozatukban szükségesnek vélték, hogy a fejlett és a fejlődő országok tegyenek összehangolt lépéseket a pénzügyi stabilitás és a pénzpiacok normális működésének helyreállítása érdekében. Egyúttal elutasították a protekcionista gazdaságpolitikát mint a válság megoldásának eszközét. A dokumentumban konkrét válságkezelő lépéseket nem jelöltek meg.
2009.03.01. 08:54
 
A hídépítők "jutalma" három év börtön lehet
Börtönbüntetés is lehet azoknak a lelkes román falusiaknak a "jutalma", akik maguk építették újjá a tavalyi árvízben odalett hídjukat, nem győzvén kivárni a hatóságok intézkedését. A rendőrség most próbálja kideríteni: kik dolgoztak a február 6-án, mindössze egyetlen nap alatt megépült hídon. Ugyanis engedély híján akár három évnyi szabadságvesztéssel vagy ötmillió forintnyi pénzbüntetéssel fizethetnek szorgalmukért. Marginea falut hét hónapja szakította ketté az árvíz, és azóta a helybeliek csak nagy nehézségek árán tudtak átjutni a település egyik részéből a másikba. A polgármester közölte, ahogy a hatóságok végre időt találnak egy új híd építésére, természetesen azonnal lebontják az építményt.
2009.03.01. 08:52
 
 
Venus Williams nyerte az acapulcói tenisztornát
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams nyerte meg az acapulcói salakpályás tenisztorna női egyes döntőjét, amelyben valósággal lesöpörte a pályáról a második helyen kiemelt olasz Flavia Penettát. Az amerikai versenyző a helyi idő szerint szombaton játszott mérkőzésen valamivel több mint egy óra alatt, két szettben diadalmaskodott ellenfele felett. Venus Williams ezzel pályafutása 41. tornagyőzelmét aratta női egyesben. Eredmények: női egyes, döntő (220.000 dollár): V. Williams (amerikai, 1.) - Penetta (olasz, 2.) 6:1, 6:2.
2009.03.01. 08:48
 
 
Valujev hóvirággal az adósok ellen
Hóvirágcsokorral a kezében kezdett reklámkampányt Nyikolaj Valujev, az oroszok nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka. A 213 centis bokszoló azért vette roppant öklébe a tavasz hírnökeit, hogy emlékeztesse fizetési kötelezettségükre azokat, akik még nem rendezték víz- vagy fűtésszámlájukat. Az akciót szervező társaság hamarosan az egész országban kihelyezi a téli szezon végére, egyben a türelmi idő lejártára figyelmeztető plakátokat.
2009.03.01. 08:47
 
 
Halból kihalászott telefon
Halból halászott ki telefont egy halász Nagy-Britanniában. A készüléket egy üzletember veszítette el a tengerparton, kiesett zsebéből miközben kutyájával játszadozott. Az apály azután besodorta a mélyebb vízbe, egy jókora tokhal pedig bekapta. Egy hét múlva - éppen amikor új telefont ment venni a férfi a barátnőjével - megszólalt a hölgy mobiltelefonja. Nem a hal hívta, hanem a halász, aki kifogta a 12 kilós példányt, benne a telefonnal. A megtaláló nem dobta el a belezéskor felbukkant készüléket, hanem megszárította, majd kipróbálta. Csodálkozott, hogy működött. A nő is csodálkozott a telefonboltban, hogy barátja régi telefonszámát írta ki készüléke.
2009.03.01. 08:44
 
 
Törvény születik a lakáshiteleseknek nyújtott állami garanciáról
A munkájukat elvesztők lakáscélú hitelére vonatkozó állami készfizető kezességről dönt hétfőn, jövő heti kétnapos ülésének első napján az Országgyűlés. A képviselők szavaznak a lakáscélú kölcsönökre vonatkozó törvényjavaslatról, miszerint készfizető kezességet kap két évig az államtól a havi törlesztés különbözetére az az álláskereső, aki 2008. szeptember 30. után vesztette el munkáját, és vállalja, hogy a lakáskölcsönéből legalább havi 10 ezer forintot törleszt. Ezt a lehetőséget az a 20 millió forintnál nem nagyobb eredeti hitelösszeggel rendelkező adós kaphatja meg, akinek a hitel fedezetéül lekötött lakáson kívül nincs másik lakása, és családjával ebben lakik.
2009.03.01. 08:27
 
 
Kevesebb autó fogy, és elsősorban készpénzért
A magyarországi autóeladások főként a keleti országrészben csökkentek az év elején, a kereskedők elsősorban a meglévő készleteiket árusítják ki, és mindenhol tapasztalják a hitelek visszaszorulását az autófinanszírozásban - derül ki az MTI által készített megyei körképből. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az autókereskedések átlag 40-60 százalékos forgalomkiesést regisztráltak januárban. A régió egyik legnagyobb, Suzukival, Forddal és Mercedesszel foglalkozó szalonjának a forgalma nagyjából a felére esett vissza. Ifj. Nyitrai Gábor, a Carmo Kft. ügyvezető-igazgatója elmondta: a visszaesés miatt nyolc százalékos létszámleépítést hajtott végre a cég, amelynél így jelenleg kilencvenöten dolgoznak.
2009.03.01. 08:21
 
 
Idén is lesz árengedmény a Lakásvásáron
A jövő pénteken nyíló és vasárnap estig megtekinthető Lakásvásár több kiállítója idén is árengedményt ad a helyben megkötött szerződésekre, újdonság, hogy jelen lesz a vásáron az adóhivatal - közölte a Lakásvásár Média Csoport. A Lakásvásár Média Csoport közlése szerint az idei tavaszi vásáron 130 ingatlanfejlesztő, illetve ingatlanforgalmazó cég lesz jelen, de standot bérelt valamennyi lakáshitelezéssel foglalkozó bank, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a minőség tanúsításában érintett ÉMI Kht. is. Az APEH a közérdeklődésre számot tartó adózási kérdésekben áll a közönség rendelkezésére. A kínálat nemcsak az új, hanem a használt lakásokat is felöleli, és Budapest mellett a tágabb agglomeráció lakásait is kínálják a vásáron.
2009.03.01. 08:19
 
Technológia-fejlesztésre idén 70 milliárd forint uniós forrásból
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) Gazdasági Operatív Programjában (GOP) és a Közép-Magyarország Operatív Programban 70 milliárd forint támogatás áll rendelkezésre a vállalati technológia fejlesztésére - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. Ormosy Gábor, a MAG Zrt. vezérigazgatója elmondta: azért lehetett a 2008. évi 43-45 milliárd forint keretet ilyen jelentősen megnövelni, mert a gazdasági válságra való tekintettel a kormány előbbre hozta a források felhasználását, illetve más operatív programokból jelentősebb összegeket csoportosított át gazdaságfejlesztésre.
2009.03.01. 08:14
 
 
Obama a kansasi kormányzót jelöli egészségügyi miniszternek
Kathleen Sebelius kansasi kormányzót jelöli Barack Obama amerikai elnök egészségügyi miniszternek - közölte egy fehér házi tisztségviselő. A Washingtonban nyilatkozó tisztségviselő elmondta: Obama aznap este kérte fel a kormányzót a tisztségre, amit Sebelius elfogadott. Az elnök hétfőn tesz hivatalos bejelentést a 60 éves demokrata párti kormányzó miniszteri jelöléséről, amelyet a demokrata többségű szenátusnak kell jóváhagynia. Obamát kínosan érintette, hogy előző egészségügyminiszter-jelöltje, Tom Daschle februárban visszalépett, miután kiderült róla, hogy korábban nem fizetett be 120 ezer dollár adót.
2009.03.01. 08:09
 
 
Mégsem gyújtogás okozta az újabb tüzet Tatárszentgyörgyön
Minden valószínűség szerint nincs összefüggés a közelmúltbeli és a szombat este történt tűzeset között a tatárszentgyörgyi cigánysoron. Utóbbit a vizsgálatok eddigi állása alapján nem szándékos gyújtogatás okozta - közölték azon a sajtótájékoztatón, melyet vasárnapra virradóra tartottak a helyszínen. Zoltán Ferenc Pest megyei katasztrófavédelmi igazgató elmondta, hogy az épületben minden kétséget kizárólag beazonosították a tűzfészket. Ez alapján kijelenthető, hogy a lángok a konyhában csaptak fel, ahol egy elektromos fűtőberendezés is működött. A vizsgálat során a szakemberek semmiféle égést gyorsító anyagot nem találtak. Így nagy biztonsággal kizárható az idegenkezűség lehetősége.
2009.03.01. 07:56
 
 
Vízilabda Euroliga: ismét nem tudta legyőzni az Eger a Marseille-t
Nagy meglepetésre nem tudta megszerezni első csoportgyőzelmét az Eger a férfi vízilabda Euroliga D jelű négyesének ötödik fordulójában: szombaton a Marseille-jel csakúgy 9-9-et játszott hazai közönség előtt, mint korábban a franciaországi szereplése alkalmával. Euroliga D-csoport, 5. forduló ZF-Eger - CN Marseille (francia) 9-9 (4-1, 1-3, 0-2, 4-3), góldobók: Bárány, Biros, Kiss Cs. 2-2, Hegedűs, Hárai, Feltham 1-1, illetve Bodegas, Audon 3-3, Tromler, Crousillat, Basic 1-1.
2009.02.28. 19:46
 
 
Nem lesz nagykoalíció Izraelben
Izrael kijelölt miniszterelnöke értésre adta: nem hajlandó további erőfeszítést tenni azért, hogy bevonja majdani kormányába a legtöbb parlamenti mandátummal bíró centrista Kadima pártot, de nem zárkózik el a tárgyalások újrafelvételétől. A jobboldali Likud szóvivője szerint a kormányalakítással megbízott Benjámin Netanjahu azután jutott erre az elhatározásra, hogy nem hozott eredményt a Kadima elnökével, Cipi Livnivel folytatott második eszmecseréje sem - közölte szombaton este a párt szóvivője. A fejlemény tovább növeli annak a valószínűségét, hogy a Likud azokkal a szélsőjobboldali pártokkal próbál majd koalícióra lépni, amelyek ellenzik, hogy Izrael megszállt területekről mondjon le a palesztinokkal folytatott béketárgyalásokon.
2009.02.28. 19:40
 
 
Újabb ház gyulladt ki Tatárszentgyörgyön
Meg nem erősített hírek szerint Molotov-koktélt dobhattak arra a családi házra, amely szombat este gyulladt ki Tatárszentgyörgyön, nem mesze a hétfői tragédia helyszínétől; a hatóságok még a vizsgálat elején tartanak, ezért érdemi információkat egyelőre nem közölnek. Raffael Gyula, a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF) Pest megyei elnöke azt mondta, ismeretlenek Molotov-koktélt dobtak a házra, majd egy szürke terepjáróval elmenekültek. A támadást a virrasztásra érkező rokonok észlelték. Látták, ahogy kigyulladt a ház, majd két ember az erdő irányába menekült - mondta az MCF megyei elnöke.
2009.02.28. 19:25
 
 
Mugabe Zimbabwe elhagyására szólította fel az utolsó fehér farmereket is
A földelkobzások folytatását ígérte szombaton Robert Mugabe zimbabwei elnök, egyúttal távozásra szólította fel a dél-afrikai ország utolsó fehér farmereit is. "A földosztás folytatódni fog, nem áll le. A még itt maradt fehér farmereknek gyorsan el kell hagyniuk birtokaikat, mivel ott nincs számukra hely" - mondta támogatóihoz szólva a 85. születésnapját ünneplő diktátor. Mugabe születésnapi partiját a sajtó szerint 250 ezer dolláros költséggel rendezték meg a fővárostól száz kilométere északnyugatra fekvő szülővárosában, Chinhoyiban, miközben az új egységkormány nem tudja előteremteni a gazdaság megmentéséhez szükséges pénzügyi segítséget, s az országot száguldó infláció, éhínség és tömeges kolerajárvány sújtja.
2009.02.28. 19:13
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147[2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista