2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Békesi: nem kértek fel kormányfőnek
Békesi László szerint a jelenlegi helyzetben az MSZP-ből vagy a szocialisták szűk köréből jelölhetnek ki miniszterelnököt, úgy, hogy csak egy egészen keveset módosítanak a kormány programján - a Horn-kormány volt pénzügyminisztere a Nap-kelte vasárnapi adásában arról is beszélt, hogy őt nem kérték fel kormányfőnek. Békesi László "ügyes taktikai húzásnak" nevezte Gyurcsány Ferenc lépését, hogy új kormányt és új miniszterelnököt javasolt. Szerinte ezzel Gyurcsány egyrészt nem várta meg azt az elkerülhetetlennek látszó forgatókönyvet, hogy a gazdasági válság maga alá temeti az országot és a hatalmon lévő miniszterelnököt, másrészt pedig esélyt adott magának, hogy túlélje ezt a krízist.
2009.03.22. 10:15
 
NATO-főtitkár: a NATO-nak és Oroszországnak szüksége van egymásra
Nézeteltéréseik ellenére a NATO-nak és Oroszországnak szüksége van egymásra - fejtette ki véleményét a NATO főtitkára. Jaap de Hoop Scheffer hangoztatta, hogy az észak-atlanti szövetség és Oroszország kapcsolatai túl fontosak ahhoz, hogy elhanyagolják azokat. A főtitkár nyilatkozatát az Interfax moszkvai hírügynökség ismertette. Kifejtette: "nézeteltéréseink ellenére nem tekintünk Oroszországra úgy, mint valami gonoszra vagy rosszra. Oroszországnak is ezt kell tennie, vagyis nem úgy kell kezelnie a NATO-t, mint egy terjeszkedésre törekvő agresszív szervezetet. A NATO a tavaly augusztusi orosz-grúz háború után fagyasztotta be kapcsolatait Moszkvával, majd március elején döntött úgy, hogy felújítja vele a párbeszédet.
2009.03.22. 10:15
 
Egy-két százalékos visszaesést jósol 2009-re a Világbank elnöke
A világgazdaság teljesítményének egy és két százalék közötti visszaesését jósolja erre az évre a Világbank elnöke. Robert Zoellick, aki a hétvégén tartott, Brüsszeli Fórum nevű nemzetközi konferencián beszélt a globális gazdasági válság szerinte várható alakulásáról, pesszimistább képet festett, mint ami például a Nemzetközi Valutaalap (IMF) becsléseiből olvasható ki - ez utóbbiak ugyanis nem mennek túl az egy százalékos visszaesési prognózison. Zoellick szerint a GDP, illetve a külkereskedelem alakulásának olyan mérvű globális csökkenésére kell felkészülni, amire nem volt példa a második világháború, illetve pontosabban a nyolcvan évvel ezelőtt kezdődött gazdasági világválság óta.
2009.03.22. 10:00
 
Indian Wells-i tenisztorna: Nadal és Murray vívja a döntőt
A spanyol világelső Rafael Nadal és a viadalon negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray játssza a férfitorna egyesének döntőjét a 9 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán. Az első, 1 óra 50 percig tartó elődöntőben Nadal két szettben verte az amerikai Andy Roddickot, majd utánuk a skót ifjú - magyar idő szerint vasárnap hajnalban - három játszmában, 1 óra 48 perc alatt legyűrte a volt világelső, jelenleg másodikként rangsorolt svájci Roger Federert. Eredmények: Nadal (spanyol, 1.)-Roddick (amerikai, 7.) 6:4, 7:6 (7-4) Murray (brit, 4.)-Federer (svájci, 2.) 6:3, 4:6, 6:1. A finálé résztvevői eddig hétszer találkoztak profi pályafutásuk alatt, s a mérleg Nadalnak kedvez, hiszen a balkezes ibériai teniszező 5:2-re vezet.
2009.03.22. 09:35
 
 
Kaliforniában egy férfi lelőtt három rendőrt
Három rendőrtisztet megölt és két másikat megsebesített egy férfi az egyesült államokbeli Oaklandban szombaton, két különböző helyszínen történt lövöldözésben, amely egy közúti ellenőrzéssel kezdődött és tűzharccal végződött. A 26 éves Lovelle Mixont egy közúti ellenőrzés során állították meg, amelynek során kiderült, hogy fegyveres támadás miatt körözik. Nem sikerült őrizetbe venni, mert tüzet nyitott az őt ellenőrző két rendőrre, akik közül az egyik később belehalt sérüléseibe. A másik állapota válságos. A rendőrség később egy lakásban bukkant rá, ahová a különleges erők behatoltak. A szökevény azonban ekkor is tüzet nyitott és meglőtt három rendőrt. Ketten sérüléseikbe belehaltak. Mixont végül egy heves tűzpárbajban a kommandósok megölték.
2009.03.22. 09:30
 
 
Mesterházy: az MSZP egy évre keres kormányfőt
Az MSZP egy évre keres új miniszterelnököt - mondta Mesterházy Attila, a MSZP alelnöke a Nap-kelte vasárnapi műsorában. A személynek nagyon komoly köze van a programhoz, hiszen egy évre keresünk új miniszterelnököt - mondta a politikus, akit a szocialisták szombati kongresszusán választották a párt alelnökévé. Hozzátette: a személynek tudnia kell, hogy mit vállal és teljesen természetes, hogy bele is kíván szólni, milyen program mentén irányítja az országot a következő egy évben. Mesterházy azt mondta: hisz abban, hogy az SZDSZ-szel és adott esetben az MDF-fel is meg tudnak egyezni a válságot kezelő programban és a személyekben is.
2009.03.22. 09:25
 
 
Fodor: elkötelezett reformpolitikát támogat az SZDSZ
Elkötelezett reformpolitikát támogat az SZDSZ, de nem törekszik semmiféle koalícióra - jelentette ki Fodor Gábor, a párt elnöke a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában vasárnap reggel. Gyurcsány Ferenc felelős és helyes döntést hozott. "Szükség volt erre a lépésre, mert egy olyan súlyos bizalmi és hitelesség válság alakult ki Magyarországon jó ideje már, amin változtatni kellett" - mondta. A kormányfő az MSZP szombati kongresszusán jelentette be, hogy új miniszterelnök vezetésével alakuljon új kormány. Indoklásul elmondta, hogy a reformpolitikát folytatni kell, s ha ő a változások akadálya, akkor ezt az akadályt most megszünteti.
2009.03.22. 09:00
 
Vitalij Klicsko maradt a WBC nehézsúlyú bokszvilágbajnoka
Továbbra is a 37 éves Vitalij Klicsko a WBC (Boksz Világtanács) nehézsúlyú világbajnoka: az ukrán óriás a 9. menetben kiütéssel győzött a kubai Juan Carlos Gómez ellen a szombat éjszakai, stuttgarti összecsapáson, 13 ezer néző előtt. A technikai KO-t megelőzően is már számolni kellett a 35 éves kihívóra, aki amúgy bátran felvette a kesztyűt a vb-öv birtokosával szemben. Ám nem sokra ment a harcosságával, kísérletei nem hoztak eredményt. Csupán az első menetben látta őt jobbnak két pontozóbíró is a három közül, utána viszont - hosszabb karjának, nagyobb ütőerejének, s eleve jobb fizikai mutatóinak is köszönhetően - az idősebbik Klicsko fivér akarata érvényesült.
2009.03.22. 08:55
 
A Discovery űrhajósai befejezték második űrsétájukat
A Discovery amerikai űrrepülőgép két asztronautája közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban befejezte második külső szerelési munkáját a Nemzetközi Űrállomás (ISS) külső burkán. Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA jelentése szerint Steve Swanson és Joseph Acaba hat és fél órát tartózkodott a nyílt világűrben. Eközben előkészítettek két lemerült akkumulátor bevonását az ISS P6 jelzésű tartószerkezetéről. A két akkumulátort júniusban cserélik ki. Az űrszerelők elhelyeztek a Föld körül mintegy 350 kilométeres magasságban keringő űrbázishoz kapcsolt japán modulon egy GPS-antennát, amelyet majd a későbbiekben egy ugyancsak japán ellátó űrhajó navigálásában vesznek igénybe.
2009.03.22. 08:50
 
Gépkocsi-árverési cég alakult Budapesten
Gépkocsi-árveréssel foglalkozó cég alakult a Cél Motors vállaltcsoport tagjaként, az EU Licit Zrt. kezdetben főként a bedőlt hitelek miatt eladásra váró gépkocsik eladására szervez on-line is követhető, nyilvános árveréseket. Vadas Tamás, a Cél Motors cégvezető-tulajdonosa az Amerikában régóta alkalmazott árveréses értékesítési formában nagy lehetőséget lát, mivel a pénzügyi válság miatt tömeges igény van a bankok, illetve a gépkocsi-tulajdonosok részéről a fiatal autók eladására. A lízingszerződések bedőlése miatt Magyarországon éves szinten mintegy 40 ezer 1-3 év közötti gépkocsi kerül vissza a pénzintézetekhez, amelyek tulajdonosai abban érdekeltek, hogy minél jobb áron értékesítsék a járművet.
2009.03.22. 08:35
 
Gasparovic és Radicová jutott a szlovákiai államfőválasztás 2. fordulójába
Nincs új államfője Szlovákiának a szombati köztársasági elnökválasztás első fordulójának nem hivatalos eredménye alapján. Az április 4-ére kiírt 2. fordulóba Ivan Gasparovic, két koalíciós párt jelöltje, jelenlegi államfő, illetve Iveta Radicová, az ellenzék közös jelöltje jutott tovább. A szavazatok 98 százalékos feldolgozottsága alapján Gasparovic megkapta a leadott szavazatok 46,91%-át, míg Radicová 37,86%-ot szerzett. A további öt jelölt közül a legjobb eredményt - 5,39%-kal - Frantisek Miklosko érte el. Az első fordulóban az elnöki bársonyszék megszerzéséhez az összes bejegyzett választó szavazata több mint a felének a megszerzésére lett volna szüksége valamelyik jelöltnek. A voksoláson a bejegyzett választók 43, 57%-a vett részt.
2009.03.22. 08:25
 
A brit kormány a Second Life-ban ülésezik
A Second Life című, háromdimenziós grafikájú, online közösségi játék egyik virtuális épületében tartja - borsos pénzösszegért - a brit szociális és munkaügyi minisztérium üléseinek egy részét. A konzervatív párt tiltakozik, és azzal vádolja a kormányt, hogy egy "fantáziavilágban él" és az adófizetők pénzét pazarolja. A Second Life egy olyan internetes közösségi szerepjáték, amely abban különbözik riválisaitól, hogy nem egy fantasy, vagy sci-fi, hanem teljesen valós életbeli virtuális világot ábrázol. A felhasználók saját magukat egy játékbeli karakteren keresztül ábrázolhatják, házakat, autót és egyéb termékeket vásárolhatnak.
2009.03.22. 08:10
 
 
A 2010-es foci vb-re a jegyek csaknem fele már elkelt
A 64 mérkőzés közül 28-ra már valamennyi jegy elkelt a jövő évi dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra, de egyébként is jelentős az érdeklődés. Ezt Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára jelentette be, megemlítve, hogy már a február 20-a óta tartó első nemzetközi értékesítési szakaszban 800 ezer igénylés érkezett a FIFA-hoz az interneten. A legnagyobb érdeklődés az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából nyilvánult meg. Valcke közölte azt is, hogy a tíz leendő stadion többsége már idén nyárra elkészül. A világbajnokságra 2010 június 11. és július 11. között kerül sor.
2009.03.22. 08:05
 
Hivatalos vibrátorvásárlási indítvány egy ausztrál minisztertől
Hivatalosan terjesztett elő vibrátorvásárlási indítványt egy ausztrál állam miniszterasszonya számára Sydney városának egy tanácsosa. "Arra szeretném bátorítani, hogy Strathfield lakói helyett inkább magát csesztesse" - indokolta kezdeményezését Danny Lim. Új-Dél-Wales állam kereskedelmi miniszterasszonya nem élt a felkínált lehetőséggel, sőt. Annyira megdühödött, hogy hivatalosan panaszt tett a tanácsos ellen ugyanannál a testületnél, amelyhez a tanácsos beterjesztette indítványáét, de amelyet a bizottság elutasított - adta hírül a Daily Telegraph című ausztrál lap.
2009.03.22. 08:00
 
 
Két fiatal vesztette életét Luandában a pápával találkozni készülő tömegben
Két fiatal, egy fiú és egy lány, vesztette életét szombaton a luandai Coqueiros stadionnál, amelyben a pápa azt követően az angolai ifjúság képviselőivel találkozott. A LUSA portugál hírügynökség jelentése szerint az áldozatokat akkor taposhatták agyon, amikor megnyitották a sportlétesítmény kapuit a tömeg előtt négy és fél órával XVI. Benedek érkezése előtt. 18 ember megsebesült. Nyolcat közülük kórházba szállítottak, tízet pedig a helyszínen láttak el. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A stadionnál hatalmas tömeg gyűlt össze a rekkenő hőségben, és több tízezren rohamozták meg a stadiont a kapuk megnyitása után. A pápát és kíséretét csak este tájékoztatták a halálesetekről. A szentatya mélységes fájdalmának adott hangot.
2009.03.22. 08:00
 
 
Három párt adhatja az új miniszterelnököt
Rövid koalíciós tárgyalások után új koalíciós kormány születhet, az új miniszterelnököt pedig három párt, az MSZP, az SZDSZ és az MDF adhatja - mondta Baja Ferenc, az MSZP szocialista platformjának elnöke a párt kongresszusán a kapcsolat.hu portálnak nyilatkozva. A politikus szerint az új kormánynak Bokros Lajos is tagja lehet. "Az elkövetkező időszakban rövid koalíciós tárgyalások után új miniszterelnökkel új koalíciós kormány születik. Az új miniszterelnök az lehet, akit a három párt vezetői megválasztanak" - hangsúlyozta az államtitkári tisztséget is betöltő politikus. Baja Ferenc szerint minden körülmények között el kell kerülni, hogy előre hozott választások legyenek.
2009.03.21. 21:02
 
 
Jégkorong ob I: sorozatban hetedszer bajnok az Alba Volán
Sorozatban hetedszer lett magyar bajnok az Alba Volán jégkorongcsapata, miután a döntő szombati mérkőzésén 4-0-ra győzött a vendég Újpest ellen, így 4-1-re nyerte a párharcot. Döntő, 5. mérkőzés: Alba Volán-Újpest 4-0 (1-0, 1-0, 2-0), gól: Tokaji (13.), Guerriero (29.), Martz (53.), Kovács (60.). A párharcot 4-1-es összesítéssel az Alba Volán nyerte. A Volán a tizedik (1981, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009) bajnoki címét gyűjtötte be.
2009.03.21. 20:24
 
NBI: döntetlen Győrben
A Győr hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Kaposvárral a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. Eredmény: Győri ETO FC - Gabona Trans-Kaposvár 1-1 (1-0), gólszerzők: Bajzát (14.), illetve Zsolnai (76.). Győr, 2000 néző. A hazai együttes kezdte jobban a mérkőzést, s a 14. percben Bajzát lőtt 10 méterről a kapu közepébe megszerezve a Győrnek a vezetést. A gól után feljavult a vendégek játéka, s háromszor is eltalálták a kapufát, de egyszer sem tudtak túljárni Stevanovic eszén. A második félidőben főként a vendégek akarata érvényesült, ami helyzetekben is megmutatkozott. Zsolnai fejes góljának köszönhetően megérdemelten hoztak el egy pontot Győrből, így igazságos eredmény született.
2009.03.21. 20:14
 
NBI: MTK-siker Pakson
Az MTK egygólos győzelmet aratott szombaton Pakson a Soproni Liga 20. fordulójában. Paksi FC-MTK Budapest 0-1 (0-0), gólszerző: Kanta J. (89.). Paks, 1500 néző. Az első félidőben többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk alig forogtak veszélyben. A második 45 percben a Paks többet támadott, Végh bravúrjai mentették meg az MTK-t a góltól. A hajrában Kanta mégis a fővárosiaknak szerezte meg a győzelmet.
2009.03.21. 20:12
 
NBI: hat gól Nyíregyházán
Három gólt szerzett Nyíregyházán a Kecskemét, de így is csak döntetlent ért el a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. Nyíregyháza Spartacus FC-Kecskeméti TE-ERECO 3-3 (2-1), gólszerzők: Imedashvili (7.), Apostu (11.), Miskolczi (87.), illetve Montvai (22., 92.), Yannick (48.). Nyíregyháza, 1500 néző. Az első félidőben a hazai együttes volt aktívabb, veszélyes támadásokat vezetett, ezek közül azonban jó néhányat kihagyott, miközben a vendégek ellentámadásaiban is benne volt a gólszerzés lehetősége. A második játékrész elején fordulat következett, létszámhátrányba került a Nyíregyháza. A kecskemétiek átvették az irányítást, a gólhelyzeteiket azonban az egyenlítést követően jó darabig nem tudták értékesíteni. A hajrában aztán újabb gólváltás következett, ez pedig pontosztozkodással járt.
2009.03.21. 20:10
 
NBI: késői góllal kapott ki a Siófok
A Siófok hazai pályán az utolsó pillanatokban kapott góllal szenvedett minimális különbségű vereséget a Haladástól a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. Eredmény: BFC Siófok-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0),gólszerző: Vörös (92.). Siófok, 1000 néző. A Debrecen elleni kupabravúr után ezúttal visszafogottabb teljesítményt nyújtottak a 14 nap alatt ötödik mérkőzésüket játszó balatoniak, a vendégek ugyanis több ziccert elhibáztak, a 8. percben például Kenesei büntetőjét Milinte védte bravúrral. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék, ám végül a győzelemért valamivel többet tevő és szerencsésebb szombathelyiek egy, utolsó pillanatokban elvégzett szabadrúgás után szerzett góllal végül nyerni tudtak.
2009.03.21. 20:08
 
NBI: négy góllal nyert a Fehérvár a sereghajtó ellen
A Fehérvár hazai környezetben 4-0-ra nyert a sereghajtó REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. Eredmény: FC Fehérvár-REAC 4-0 (2-0), gólszerzők: Radovic (10.), Nagy D. (45.), Farkas B. (57., 11-esből), Kulcsár (91.) - Székesfehérvár, 1200 néző. Gyenge színvonalú mérkőzésen az első félidőben a Fehérvár szerzett vezetést, majd a szünet előtt egy kontratámadás végén növelte előnyét. A második félidőben abszolút fölényben játszott a Fehérvár, és annak ellenére tudott négy góllal nyerni, hogy helyzeteinek csak a töredékét értékesítette.
2009.03.21. 20:01
 
 
Vízilabda: a Szeged bejutott a LEN Kupa döntőjébe
Az idegenbeli 10-10-es döntetlen után a szombat esti visszavágón három góllal nyert a Szeged az orosz Kazany ellen, ezzel bejutott a férfi vízilabda LEN Kupa döntőjébe. Eredmény: LEN Kupa, elődöntő, visszavágó: Szeged-Beton VE - Szintyezs Kazany (orosz) 8-5 (3-2, 1-0, 3-2, 1-1), a magyar góldobók: Weszelowszky, Varga T. 3-3, Török, Milos Korolija 1-1. A LEN-Kupa döntőjébe a másik ágról a görög Panioniosz jutott be, miután szombaton a spanyol CN Barcelona csak egy góllal, 7-6-ra tudta legyőzni, így az első meccset hárommal nyerő görögök 17-15-ös összesítéssel bizonyultak jobbnak.
2009.03.21. 19:35
 
Premier League: Gera parádés gólt lőtt a Manchesternek
Gera Zoltán csapata, a Fulham hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a címvédő Manchester United együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. A magyar válogatott futballista a 82. percben csereként lépett pályára, öt perccel később pedig egy remekbe szabott góllal pecsételte meg a BL-győztes MU sorsát. Egy kontratámadás végén Johnson jobb oldali beadásánál Gera felpörgette a labdát, majd az ötös sarkáról hanyatt vetődve lőtt Edwin van der Sar kapujába. A magyar játékos látványos találata a londoni klub Premier Leage-történetének 200. gólja volt. Premier League, 30. forduló: Fulham-Manchester United 2-0, Blackburn Rovers-West Ham United 1-1, Stoke City-Middlesbrough 1-0, West Bromwich Albion-Bolton Wanderers 1-1.
2009.03.21. 18:16
 
 
Bundesliga: Dárdaiék kikaptak, egy pontra az üldözők
A Dárdai Pállal felálló listavezető Hertha BSC 2-0-ás vereséget szenvedett a VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Mivel a második helyen álló címvédő Bayern München hazai környezetben a Karlsruhét, a harmadik Wolfsburg pedig idegenben a Bielefeldet győzte le, a berliniek előnye egy pontra csökkent a tabella élén. Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund 1-0-ra nyert az UEFA Kupában negyeddöntős Werder Bremen ellen. Bundesliga, 25. forduló: VfB Stuttgart-Hertha BSC 2-0, Arminia Bielefeld-VfL Wolfsburg 0-3, Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt 1-1, Bayern München-Karlsruhe 1-0, Borussia Dortmund-Werder Bremen 1-0, Energie Cottbus-1. FC Köln 0-2, Hoffenheim-Hannover 2-2.
2009.03.21. 17:42
 
 
A külföldi hírügynökségek is foglalkoznak Gyurcsány bejelentésével
A nagy nemzetközi hírügynökségek is több anyagban foglalkoztak szombaton Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bejelentéseivel. Az AP amerikai hírügynökség szerint Gyurcsány a közlésével meglepte az országot. Az AP azt írja, elemzők szerint ez akár egy olyan húzás is lehet, amelynek célja, hogy megerősítse pozícióját a párton belül - miközben a szocialisták várhatóan rossz eredményt érnek majd el a júniusi európai parlamenti választásokon. A hírügynökség egyben úgy véli, hogy a bejelentés - amely nem a parlamentben, hanem egy pártkongresszuson hangzott el - csak a legújabb eset volt a miniszterelnök által használt, nem szokványos kommunikációs módszerek hosszú sorában.
2009.03.21. 17:28
 
 
NBI: döntetlen Zalaegerszegen
A Zalaegerszeg hazai környezetben 1-1-es döntetlen játszott a Honvéddal a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. Eredmény: ZTE FC-Budapest Honvéd 1-1 (0-0), gólszerzők: Hajdú (87.), illetve Hercegfalvi (75.). Zalaegerszeg, 2953 néző. A ZTE játszott fölényben az első 45 percben. A zalaiak kétszer vették célba Rabóczki kapuját. A Honvéd igyekezett földön tartani a labdát, de játékában nem volt benne a gól. A szünet után egy darabig a fővárosiak játszottak fölényben, ám egy idő után a ZTE fölényt harcolt ki. A fővárosiak első valamirevaló támadása viszont a csereként beálló Hercegfalvi révén gólt ért, a ZTE azonban nagy erőket mozgósított, és a mérkőzés hajrájában egyenlített.
2009.03.21. 17:03
 
Női kézilabda BL: győzelemmel csoportelső a Győr
Csoportelsőként lett elődöntős a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a középdöntő utolsó fordulójában, szombaton 30-28-ra legyőzte a vendég román Valceát. Női BL, középdöntő, 6., utolsó forduló:II. csoport: Győri Audi ETO KC-Oltchim Valcea (román) 30-28 (15-13). A BL elődöntő első mérkőzését április 8. és 12., a visszavágót pedig 15. és 19. között kell megrendezni úgy, hogy a csoportelsők kezdenek idegenben.
2009.03.21. 16:55
 
 
Beiktatták hivatalába az új madagaszkári elnököt
Ünnepélyesen beiktatták hivatalába szombaton az új madagaszkári elnököt, Andry Rajoelinát, akinek hatalomátvételét az Afrikai Unió, az Európai Unió és az Egyesült Államok is államcsínynek tartja. Rajoelinát a madagaszkári alkotmánybíróság elnöke iktatta be az államfői tisztségbe a főváros, Antananarivo legnagyobb stadionjában az eddigi ellenzéki vezér több mint 40 ezer hívének üdvrivalgása mellett. A ceremónián a külföldi országok nagykövetei nem vettek részt: a diplomáciai testület bojkottálni akarta a beiktatást, de az új kormány külügyminisztere szerint meg sem hívták a diplomáciai képviseletek vezetőit.
2009.03.21. 16:18
 
 
A Fidesz nem tárgyal új kormányról és új kormányfőről
A Fidesz nem kezd tárgyalást új kormányról és új kormányfőről, ám hétfőn kezdeményezi a parlament feloszlatását - közölte Navracsics Tibor szombaton azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc bejelentette: új kormány alakítását javasolja új kormányfő vezetésével. Ha hétfőn sikerült megegyezni az Országgyűlés feloszlatásáról, akkor az előrehozott választásokat június 7-én, az európai parlamenti választással egy időben meg lehet tartani - közölte a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz rendkívüli elnökségi ülését követő sajtótájékoztatón. Magyarország új irányáról az embereknek kell dönteniük, nem pedig az MSZP-nek - mondta Navracsics Tibor.
2009.03.21. 16:14
 
A média "cigányellenes megnyilvánulásai" ellen tüntettek Budapesten
Roma és nem roma civil szervezetek, jogvédők tüntettek az antirasszista világnap alkalmából Budapesten. Demonstrációjukkal az általuk cigányellenesnek ítélt megnyilvánulásokkal szemben tiltakoztak a médiában és közszereplők fellépésében. A megmozdulás szervezői petícióban követelték Majtényi Lászlótól, az Országos Rádió és Televízió Testület elnökétől, hogy indítson vizsgálatot "a rasszista megnyilvánulásoknak helyet és teret adó" televíziós műsorok miatt. A VIII. kerületi Mikszáth Kálmán téren, az ORTT székházának közelében tartott demonstráción megjelent Majtényi, aki a petíció átvétele előtt azt mondta: az általa vezetett testület tavaly gyűlöletbeszéd miatt többször is elmarasztaló határozatot hozott.
2009.03.21. 16:05
 
 
Gyurcsány Ferenc az MSZP elnöke
Az MSZP kongresszusa újraválasztotta Gyurcsány Ferencet pártelnökké szombaton Budapesten - tudta meg az MTI. A választáson 599 küldött szavazott, és az újraválasztott pártelnök 508 szavazatot kapott. Megválasztották a párt két elnökhelyettesét, három alelnökét és a választmány elnökét is a kongresszuson. Szekeres Imre újraválasztott elnökhelyettes a 623 leadott szavazatból 524 igen szavazatot kapott, azaz támogatottsága 85 százalékos. A posztra újonnan választott Lamperth Mónika a 604 leadott szavazatból 404-et kapott, támogatottsága így 68 százalékos. Hiller Istvánt nem választották újra alelnökké, ő az 562 szavazatból 344-et kapott, azaz támogatottsága 65 százalékos.
2009.03.21. 15:03
 
 
Az SZDSZ helyesnek tartja a miniszterelnök döntését
Az SZDSZ helyesnek tartja a miniszterelnök döntését, hogy egy új kormányfő személyéről, új kormányprogramról és új kormányról kezdődjenek tárgyalások - mondta az SZDSZ országos tanácsának ülése után Fodor Gábor. A pártelnök hozzátette, hogy azt a "politikai agóniát, amit az elmúlt hónapokban láttunk", folytatni nem lehet. Véleménye szerint ugyanis Gyurcsány Ferenc javaslatai nem mutatnak kiutat a válságból, amely társadalmi és gazdasági válság egyaránt. Ezért olyan személyt keresnek, aki mind a két válságot meg tudja oldani. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy több miniszterelnök-jelöltjük is van, de nem akart neveket mondani.
2009.03.21. 14:04
 
 
Húsvét után szavazhat a Parlament a bizalmatlansági indítványról
Támogatták a kongresszusi küldöttek Gyurcsány Ferenc bizalmatlansági indítvány benyújtásáról szóló kezdeményezését a kongresszus zárt ülésén - értesült szocialista forrásból az MTI. A távirati iroda úgy tudja: a miniszterelnök ismertette terveit a küldöttekkel, amelyről aztán szavaztak is. Eszerint a jövő héten megkezdődik a pártok közt az egyeztetés az új kormányfő személyéről, akiről április 5-én, a rendkívüli kongresszuson szavazhatnak a küldöttek. Ezt követően április 14-én, a húsvét utáni első parlamenti napon kerülhet az Országgyűlés elé a bizalmatlansági indítvány, amelyet maga a kormányfő jegyez majd - hangzott el a kongresszus zárt ülésén.
2009.03.21. 13:50
 
 
Asztalitenisz Pro Tour, Bréma: Tóth Krisztina kiesett
Tóth Krisztina a szombati nyolcaddöntőben kikapott, ezzel kiesett az asztaliteniszezők brémai Pro Tour-versenyén. A verseny utolsó magyar játékosát a szingapúri Jü Meng Jü győzte le úgy, hogy Tóth a harmadik szett végén sérülés miatt visszalépett. "Sajnos meghúzódott a bal lábam, ezért fel kellett adnom a mérkőzést. Még most is, órák elteltével is nagyon fáj - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Krisztina. - Egyelőre még nem tudom, mikor játszhatok ismét."Eredmény, nyolcaddöntő: Jü Meng Jü (szingapúri)-Tóth Krisztina 2-1-nél (-7, 10, 11) Tóth feladta.
2009.03.21. 13:49
 
Dávid Imre maradt a Magyar Evezős Szövetség elnöke
Újabb négy évre Dávid Imrét választotta meg elnökének a Magyar Evezős Szövetség, mely szombaton tartotta tisztújító közgyűlését. Ott Zsuzsa főtitkár tájékoztatása szerint a 62 éves sportvezető egyhangú szavazással kapott ismét bizalmat, s további négy évig töltheti be az elnöki posztot. A versenyzőként nyolcszoros magyar bajnok Dávid Imre 1991 óta irányítja a szövetséget.
2009.03.21. 13:45
 
 
Hétfőn egyeztetne az MDF az új miniszterelnökről
Egyeztetést kezdeményez hétfőre az MDF a parlament ellenzéki pártjaival - hangsúlyozta a párt elnöke. Az MDF a miniszterelnök beszédének meghallgatását követően egyeztetést kezdeményez a parlament ellenzéki pártjaival annak érdekében, hogy mielőbb közös megegyezés születhessen a közösen jelölt, a parlamenti többség bizalmát élvező miniszterelnök személyéről - írta Dávid Ibolya. "A Magyar Demokrata Fórum szerint most az ellenzéki többség kezében van az ország sorsa: a három ellenzéki párt közös megegyezésén múlik, hogy egy valóban alkalmas, válságkezelő miniszterelnök kerüljön Gyurcsány Ferenc helyére" - tette hozzá. Közben Bokros Lajos úgy nyilatkozott: felkérés esetén vállalná a kormány vezetését.
2009.03.21. 12:31
 
Afrika további evangelizációjára szólított fel a pápa Luandában
Az afrikai földrész további evangelizálására szólított fel XVI. Benedek pápa Angolában szombaton, ottani látogatásának második napján. A katolikus egyházfő püspökökkel, papokkal, és szerzetesekkel koncelebrációs szentmisét mutatott be az 1930-as években épült, nemrég restaurált, modern luandai Szent Pál-székesegyházban. Homíliájában egyebek között arról beszélt, hogy öt évszázaddal Angola evangelizációjának megkezdése után az országban továbbra is sokan rettegnek különféle gonosz szellemektől és ártó hatalmaktól, és arra szólította fel a katolikusokat, hogy tevékenykedjenek a boszorkányság követőinek a katolikus hitre térítése érdekében.
2009.03.21. 12:25
 
 
Jobban tanulnak a brit lányok a nem koedukált osztályokban
Jobban tanulnak a brit lányok ha nem koedukált osztályba, esetleg teljes egészében lányiskolába járnak - ezt állapította meg a szigetországban egy széles körű felmérés, amelyet 11 és 18 év közötti diáklányok körében végeztek. A 700 ezer, állami iskolába járó diáklány jegyeit elemezve a felmérést végző Good Schools Guide megállapította, hogy a kizárólag lányosztályokban tanulók jegyei tartósan jobbak, mint azokéi, akik vegyes osztályokba járnak. A tanulmány még azt is kimutatta, hogy azok a lányok, akik rossz osztályzatokkal kerülnek a felső tagozatra, jelentős fejlődést mutatnak, ha lányiskolákban folytatják tanulmányaikat, míg a koedukált iskolákba kerülők továbbra is gyenge eredményt érnek el.
2009.03.21. 12:20
 
A winnendeni áldozatokra emlékezett Németország
Az elmúlt heti winnendeni ámokfutó merénylet áldozataira emlékezett szombaton Németország. A központi gyászszertartást Horst Köhler államfő és Angela Merkel kancellár részvételével a baden-württembergi kisvárosban tartották. Pontosan 11 órakor a tartományban több ezer harang szólalt meg a 15 áldozat emlékére, s a gyász jeleként szerte az országban félárbocra eresztették a zászlókat. A gyászszertartásra a tartományból és az egész országból több tízezren érkeztek a Stuttgart melletti városba. A merényletet az elmúlt hét szerdáján követte el Winnenden Alberville nevű középiskolájában egy 17 éves volt diák, aki előbb 9 diákkal és 3 tanárral, majd menekülés közben további 3 személlyel, végül önmagával is végzett.
2009.03.21. 11:36
 
 
A kertészkedés meghosszabbítja az életet
Aki tartósan, évekig műveli kertjét, néhány évvel tovább él, mint aki lustálkodik helyette - mutatták ki a svédországi Uppsalai Egyetem kutatói, akik 35 éven át figyelték és elemezték, miként hat a kertészkedés az ember élettartamára. Ez jó hír Olaszországnak is, írja a La Repubblica című olasz napilap, mert ott a 25-34 év közöttieknél minden negyedik ember kertészkedik, a 65 éven felülieknél pedig csaknem 50 százaléka. A jelenség különösen elterjedt északon, Venetóban, Valle d'Aostában, Friuli Venezia Giuliában, ahol a lakosság több mint 50 százalékát érdekli a kertészkedés, míg délen csak 25 százalékát. Kertészkednek az olaszok a stressz ellen, hobbiból vagy spórolásból, hogy biztosítva legyen zöldségfélékből az ellátottságuk.
2009.03.21. 11:22
 
 
Irán legfőbb vezetője elutasította Obama kezdeményezését
Irán legfőbb vallási és politikai vezetője szombaton kijelentette, hogy nem lát változást az országával szembeni amerikai politikában, elutasítva Barack Obama amerikai elnök előző napi kezdeményezését. Ali Hamenei a Meshed szent városban tartott, televízió által is közvetített beszédében élesen bírálta az Egyesült Államok 1979 óta Iránnal szemben tanúsított magatartását, és kijelentette, hogy Washingtont az egész világon gyűlölik, és az amerikai kormánynak be kell szüntetnie a más országok belügyeibe való beavatkozást. Obama pénteki videoüzenetében új fejezet megnyitását sürgette a kétoldalú kapcsolatokban.
2009.03.21. 10:24
 
Gondoskodó ház feledékeny öregeknek
Idős, romló emlékezőtehetségű embereknek terveztek házat az angliai Bath egyetemének kutatói. Olyan házat, lakást kínálnak nekik, ahol biztonságosabban élhetnek akkor is, amikor egyedül maradnak. A ház tele van érzékelőkkel, amelyek figyelik lakója mozgását és sugallják, hogy mit kell tennie, vagy közbelépnek a bajok elkerülésére. Ha az illető felkel éjszaka, felgyullad a villany, majd egy üzenet arra biztatja, hogy feküdjön vissza az ágyába. Az üzenetet rokon vagy barát hangja közvetíti. Ellenőrzik az érzékelők a gáz- és vízcsapokat, és könnyebb a telefon használata is, amelyen számok helyett a hozzátartozók, barátok fotói vannak. Ha viszont teljes mentális zavart észlelnek, például a lakó éjszaka ki akar menni a házból, riasztják az orvost.
2009.03.21. 10:18
 
 
Gyurcsány új kormányt és kormányfőt javasolt
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bizalmatlansági indítványt kezdeményez maga ellen az Országgyűlésben. Az MTI úgy tudja, hogy a miniszterelnök azzal indokolta döntését, hogy így az MSZP a többi párttal egyeztetve találhat majd egy külső személyt a hatékony válságkezeléshez. Gyurcsány új kormányt és kormányfőt javasolt az MSZP tisztújító kongresszusán. Az MSZP elnöke azt is javasolta, hogy hétfőn tájékoztassák erről a parlamentet, kezdjék meg a tárgyalásokat az új kormányfő személyéről, és két hét múlva rendkívüli kongresszus jelöljön új miniszterelnököt. Ezután az MSZP kongresszusa újraválasztotta Gyurcsány Ferencet pártelnökké. A választáson 599 küldött szavazott, és az újraválasztott pártelnök 508 szavazatot kapott.
2009.03.21. 10:05
 
 
Kiszivárgott az MSZP kongresszusának titkos határozattervezete
Kiszivárgott az MSZP szombaton kezdődő kongresszusának határozattervezete, amely az elkövetkező időszak terveire vonatkozik. A Népszabadság és az InfoRádió honlapján is elolvasható szöveg szerint a tervezet legfontosabb elemei, hogy legyen szakértői a kormányzás, hogy Magyarországon legyen kisebb, 199 fős parlament, hogy legyen feleannyi önkormányzati képviselő, és hogy legyen mielőbb euró. A dokumentum szerint a magyar gazdaság versenyképességének alapja a termőföld és a víz. Az ismertetés jelzi, hogy az MSZP számára az egyik legfontosabb tényező a szélsőjobboldal elleni harc.
2009.03.21. 09:30
 
Találd meg ikercsillagodat egyetlen csókkal!
Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves "egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról." Helen Fisher antropológus, a Miért mi: a romantikus szerelem természete és kémiája című könyv szerzője úgy véli, hogy "egy csók valóságos információrobbanás, amelyet a felek kölcsönösen küldenek egymásnak". A tudós szerint amikor valaki csókolózik, valóban érzi a másikat, "tehát egy csók nem csupán csók, hanem annak a módja, hogy megtudjuk: kik vagyunk, mit akarunk egymástól és mit adhatunk egymásnak."
2009.03.21. 08:46
 
Evakuálás gyaloggaloppos "szent kézigránát" miatt
Tűzszerész osztagot riasztottak, házakból parancsoltak ki mindenkit egy "szent kézigránát" miatt, nevezetesen a Gyalog galopp című Monty Python-filmben szereplő gránát utánzata okán. A teljesen veszélytelen, 14 fontért - 5 ezer forintért - kapható, "középkori" gránátutánzatot - amellyel egy vérengző nyulat kellett "agyonrobbantani" a filmben - a londoni vízművek munkásai találták egy utcai tűzcsap eltávolításakor. Azonnal riadót fújtak, mire hamarosan lezárta a rendőrség a kelet-londoni utcát, kiürítette a környező épületeket, köztük egy népes kocsmát. A gránát amúgy egyáltalán nem hasonlít igazira: gömb alakú, tetején a biztosítópecek egy kereszt, benne piros ékkővel, és már csak ezekből is gyanús lehetett volna "komolysága".
2009.03.21. 08:45
 
Nicaraguában félmillió óvszert osztanak ki a turistáknak a nagyhét alatt
A nicaraguai egészségügyi minisztérium 500 ezer óvszert oszt ki a nagyhét alkalmából a tengerparti üdülőhelyeket elözönlő hazai és külföldi turistáknak az AIDS terjedésének megakadályozására. A turisták többsége fiatal, és ők vannak leginkább kitéve a fertőzés veszélyének - magyarázta a döntést Edgar Bermudez, a tárca anyagbeszerzési igazgatója. Az óvszerek többséget nagycsütörtökön és nagypénteken osztják ki, a hatóság szerint ugyanis ezeken a napokon fogyasztják a legtöbb alkoholt és létesítik a legtöbb szexuális kapcsolatot. Több üdülőhelyen ingyenes konzultációt és szűrést is tartanak az Európai Unió által támogatott nagyhéti AIDS-ellenes kampány során.
2009.03.21. 08:42
 
Hollandiában tartja magát a facipő
A facipő, amely a szélmalomhoz és a tulipánhoz hasonlóan Hollandia jelképe, nemcsak emléktárgy turisták részére: a hollandok munkában és otthon ma is viselik, főleg vidéken. Évente mintegy 350 ezer pár facipő készül évente Hollandiában - mondta el az 56 éves Paul Nijhuis, akié a Beltrumban működő, 120 alkalmazottat foglalkoztató legnagyobb hollandiai facipőgyár. Sok gyerek jár facipőben. A kinőtt lábbelik virágtartóként végzik, a házak homlokzatát díszítve. A facipő beszívja az izzadságot, védi a lábat télen a hidegtől, nyáron a melegtől. Egy 1997-ben készült tanulmány szerint a facipők megfelelnek a holland és európai uniós cipőbiztonsági szabványoknak is.
2009.03.21. 08:33
 
Nincs komolyabb hatással a gazdasági válság a FIFA-ra
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA) nem érintette a világgazdasági válság, így 184 millió dolláros (kb. 40 milliárd forint) haszonnal zárta a 2008-as évet - áll a szervezet jelentésében. A FIFA éves pénzügyi beszámolója szerint a szövetség tavalyi összbevétele elérte a 957 millió dollárt, amelynek 94 százaléka az elkövetkező világbajnokságok televíziós- és reklámjogainak értékesítéséből, valamint a szponzorációból állt össze. "Reméljük, hogy a partnereinkkel fennálló hosszútávú kapcsolatnak köszönhetően a gazdasági válság a továbbiakban is csak minimálisan hat a pénzügyi helyzetünkre" - mondta Josep Blatter, a FIFA elnöke.
2009.03.21. 08:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129[2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista