2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Kínzó létszámhiány az egészségügyben
Míg korábban a finanszírozhatóság tűnt az egészségügy hosszú távú meghatározó kérdésének, mostanra a létszámhiány okozhat ugyanekkora vagy még nagyobb problémát - írta keddi számában a Napi Gazdaság az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke által rendelt tájékoztatóban megállapításaira hivatkozva. A munkaerőgondokat a demográfiai változások, a technológiai fejlődés, az igényekre nehézkesen reagáló lassú képzés, valamint a globális hiány miatti elszívó hatás okozza - tartalmazza a napilap cikke.
2009.03.31. 07:46
 
 
EP-választás: a választási gyűléseket nem kell bejelenteni
A választási gyűléseket nem kell bejelenteni a rendőrségnek, de a rend fenntartásáról a szervezőnek gondoskodnia kell - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A rendőrség közleményében emlékeztetett rá: a választási eljárásról szóló törvény hatálya alá tartozó gyűlések nyilvánosak, nem tartoznak a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá, ezért előzetes bejelentés nélkül is megtarthatóak. Sólyom László köztársasági elnök június 7-ére írta ki az Európai Parlament magyar tagjainak megválasztását. A választási kampány - amely alatt választási gyűlést lehet tartani - a választás kitűzésétől a szavazást megelőző nap - azaz június 6-án - 0 óráig tart.
2009.03.31. 07:39
 
Újrafestik az Eiffel-tornyot
Új festést kap a világ leglátogatottabb fizetős építészeti nevezetessége, a 120 éves párizsi Eiffel-torony: keddi születésnapján kezdődik a több mint egy évig tartó munka. Ez lesz a "az öreg hölgy" 19. "sminkje", ugyanis 1889. március 31-i felavatása óta már 17-szer kapott új védőréteget. A torony megőrizte népszerűségét, sőt tavaly 6 millió 930 ezer látogatóval új rekordot döntött. Az acélszerkezetet több festékréteg védi a rozsdásodástól, a szín többször is változott, kezdetben barnásvörös volt, majd okkersárga, ma bronzszínű, és felfelé világosodik.
2009.03.31. 07:36
 
Gyurcsány politikai jövőjét elemzik a lapok
Gyurcsány Ferenc távozó miniszterelnök politikai jövőjét elemzik a keddi napilapok; a Népszabadság szerint nehezen képzelhető el, hogy a kormányfő visszalép a pártelnöki lemondástól, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap szerint azonban harcol a posztért. A Népszabadság elemzése szerint a szocialisták hétfői frakcióülésén felvetődött, hogy Gyurcsány Ferenc csak a vasárnapi kongresszuson adja vissza pártelnöki mandátumát, addig pedig "gondolja végig, hogy ez helyes lépés-e".
2009.03.31. 07:15
 
 
Miami tenisztorna: Szávaynak nem sikerült a bravúr
Szávay Ágnes két játszmában vereséget szenvedett hétfőn a fehérorosz Viktorija Azarenkától a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. A viadal honlapja szerint az összecsapás 1 óra 10 percig tartott. Eredmény, női egyes, nyolcaddöntő: V. Azarenka (fehérorosz, 11.)-SZÁVAY ÁGNES (25.) 6:2, 6:4. A magyar játékos két hete az Indian Wells-i tornán szintén a nyolcaddöntőig jutott, ahol a lengyel Agnieszka Radwanskától kapott ki.
2009.03.30. 19:53
 
Koeman: ugyanúgy kell összpontosítani, mint Tiranában
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya teljesen más típusú mérkőzésre számít szerdán, a Málta elleni világbajnoki selejtezőn, mint amilyen a szombaton, Albániában 1-0-ra megnyert meccs volt. "Nagyon fontos győzelem volt a tiranai, ennek megfelelően rendkívül bizakodó a hangulat a csapaton belül, de a lebecsülés legkisebb jele sem mutatkozhat, ugyanis a Málta elleni összecsapás ugyanolyan fontos lesz, mint az előző volt" - jelentette ki a holland szakvezető a Puskás Ferenc Stadionban tartott sajtótájékoztatóján. Koeman szerint habár a Málta elleni találkozó képe minden bizonnyal más lesz, mint a szombatié volt, a magyar csapatnak ugyanazzal a motivációval kell pályára lépnie.
2009.03.30. 19:11
 
Elvi hozzájárulást adott a Ház egy új atomerőművi blokk létesítéséhez
A képviselők elfogadták azt az országgyűlési határozati javaslatot, amely hozzájárulást ad új atomerőművi blokk vagy blokkok telepítésének előkészítéséhez a paksi atomerőmű telephelyén. Az Országgyűlés 330 igen, 6 nem és 10 tartózkodás mellett fogadta el a határozati javaslatot. Az indokolás szerint a beruházás előkészítéséhez minimum öt év, a megvalósításához a műszaki tervezést követően minimum hat év, az új erőműegység létesítéséhez összesen tehát legalább 11 év szükséges. Mint írták, a magyar társadalom pozitívan ítéli meg az atomerőművet, a magyar lakosság mintegy háromnegyede, 73 százaléka egyetért azzal, hogy Magyarországon atomerőmű működik.
2009.03.30. 19:00
 
 
Az MSZP megyei elnökei a kongresszusról egyeztetnek kedden
Kedd reggelre halasztották az MSZP megyei elnökeinek eredetileg hétfő estére tervezett egyeztetését, amelyen várhatóan részt vesz a párt és a frakció vezetése is. Az MTI információi szerint nem változott a menetrend, a konstruktív bizalmatlansági indítványt jövő hét elején benyújtják a szocialisták. Az MSZP április 5-i kongresszusának, amely dönt a miniszterelnök-jelöltről és a pártelnökről, nincs még pontos napirendje, a kongresszust előkészítő bizottságot Lamperth Mónika elnökhelyettes, az ügyrendi bizottságot Mesterházy Attila vezeti. A megyei elnökök szombat óta kerültek az érdeklődés középpontjába, miután olyan hírek terjedtek el, hogy ők mondatták le Gyurcsány Ferencet pártelnöki posztjáról is.
2009.03.30. 18:00
 
 
Az EKB elnöke nem ajánlja az "euró túl korai bevezetését"
Az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, Jean-Claude Trichet hétfőn minden érintettet eltanácsolt az euróövezet "túl korai, elhamarkodott" bővítésétől. Az euró bevezetése nem helyettesítheti a hazai (gazdaság)politikai kiigazítás szükségességét. Gondolni kell arra, hogy az euró idő előtti bevezetése megnehezítheti az illető ország számára az eljövendő nehézségek kezelését. Fenntartható konvergencia nélkül az EKB pénzügypolitikája nem lesz megfelelő az érintett ország számára. Ebben az esetben a kérdéses ország a teljesítmény és az infláció szélsőséges bizonytalanságának kockázatával kerülhet szembe, mivel hiányoznának a gazdasági stabilizáció fontos hazai eszközei - mondta Trichet az Európai Parlament gazdasági és pénzügyi bizottságának meghallgatásán.
2009.03.30. 17:40
 
Nem ragadó biorágógumit dobtak piacra Nagy-Britanniában
A világ első, nem ragadó, biológiailag lebomló rágógumiját dobták piacra hétfőn Nagy-Britanniában. Ez a környezetbarát rágógumi, amely nem ragad rá például sem az úttestre, sem a ruhákra, az eldobás után hat héttel porrá bomlik. Alapanyaga a szapotilfa tejszerű nedve. A Mexikó déli részén élő őshonos örökzöldből származó chicle nevű anyagot már a maják is fogtisztítási céllal rágták. Az új termék ígéretes azért is, mert véget vethet annak a költséges munkának, amely az elhasznált rágógumi utcáról és más felületről való eltávolítását jelenti.
2009.03.30. 17:30
 
Peresz előrelépést vár az izraeli-palesztin konfliktus rendezésében
Az izraeli államfő bízik abban, hogy országa új kormánya belátható időn belül meg tud egyezni a palesztinokkal. "Még az idén jelentős előrelépést várok az izraeli-palesztin konfliktus rendezésében és a szomszédokkal való kapcsolatokban" - nyilatkozta Simon Peresz hétfőn Prágában azt követően, hogy tárgyalásokat folytatott Václav Klaus cseh köztársasági elnökkel. Peresz leszögezte: az új izraeli kormány be fogja tartani elődje kötelezettségvállalásait, és továbbra is a békés rendezésen munkálkodik. Az államfő kedden nevezi ki az új izraeli kormányt, ezért egy nappal lerövidíti eredetileg háromnaposra tervezett csehországi látogatását.
2009.03.30. 17:06
 
 
A Budapest Honvéd visszafizeti a Ligakupa-elődöntős jegyek árát
A Budapest Honvéd visszafizeti a Ligakupa-elődöntőre váltott belépők árát a szurkolóknak, mivel a klub közleménye szerint a csapat "elfogadhatatlan teljesítményt nyújtott" a PMFC elleni, vasárnapi találkozón. "Csapatunk szégyenletes, de megérdemelt vereséget szenvedett a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. Ezért helytelen lenne pénzt elfogadni azoktól, akik rossz időben és minden nehézség ellenére kitartanak a kispesti csapat mellett" - olvasható a klub honlapján. Azoknak a szurkolóknak, akik péntek 18 óráig a mérkőzésre vásárolt jeggyel megjelennek a Budapest Honvéd könyvelésénél, a szelvény ellenében a vezetőség a teljes jegyárat megtéríti. A kispesti együttes az elődöntő első felvonásán 1-0-ás vereséget szenvedett a másodosztályú Pécstől.
2009.03.30. 17:06
 
 
Leverték Pakisztánban a rendőriskola elleni támadást
A pakisztáni kommandósok leverték Lahorban az ottani rendőrakadémia ellen indított hétfői fegyveres támadást, amely során tucatnyi kadét és terrorista vesztette életét. Az akció befejeződött, négy terrorista meghalt, hármat letartóztattak - jelentette be a belügyminisztérium. A hivatalos közlések szerint a hallgatók közül nyolcan estek el, 89-en megsebesültek. Az álarcos merénylők majdnem kilenc órán át tomboltak az intézményben, majd a rendőrség végső rohamakor hárman közülük felrobbantották magukat. Tíz túszuk kiszabadult. A belügyminisztérium "az országot destabilizáló" iszlám szélsőségeseket tette felelőssé a rajtaütésért, de konkrét neveket nem említettek.
2009.03.30. 17:00
 
 
Magyarországon 67 település csatlakozott a Föld órájához
Magyarországon 67 település kapcsolta le a fényeit szombat este a Természetvédelmi Világalap (WWF) Föld órája akciójában; világszerte 88 ország és közel négyezer város csatlakozott a kezdeményezéshez. A résztvevők számában mérték a sikert, nem kilowattórában. Az a fontos, hogy nagy volt az érdeklődés, a tavalyi négy nagyvároshoz képest idén 67 település vett részt az akcióban. Száznál több vállalat csatlakozott, aznap 50.000 látogatója volt a honlapnak, s az akciót megelőző héten 70.000 Föld órája elektronikus képeslapot küldtek el - mondta el a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója.
2009.03.30. 16:57
 
 
Gyengült a forint a bankközin
Esett a forint árfolyama hétfőn, miután az S&P hitelminősítő csökkentette Magyarország hosszú lejáratú szuverén adósságának osztályzatát. Az eurót 311,51 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben hétfőn délután négy órakor, szemben a péntek délutáni 303,20 forinttal. Hajnalban 306 és 307,50 forint között alakult az euró, majd kora reggel 308 és 309 forint között születtek a kötések, később kissé javult a forint pozíciója. A forint hirtelen gyengülésére délután azt követően került sor, hogy a Standard & Poor's hitelminősítő "BBB mínusz"-ra csökkentette Magyarország hosszú lejáratú szuverén adósságának osztályzatát "BBB"-ről.
2009.03.30. 16:50
 
Több mint 10 százalékot esett az OTP részvények ára
Több mint 10 százalékkal, 1.872 forintra csökkent az OTP részvények ára hétfőn nem sokkal a zárás előtt, a papírok tőzsdei kereskedését néhány percre szüneteltették.
2009.03.30. 16:32
 
 
Az MSZP-s Schiffer Puch helyett szavazott a parlamentben
A Fidesz szerint az MSZP-s Schiffer János a szintén szocialista Puch László helyett szavazott hétfőn az Országgyűlésben, ezért lemondásra szólították fel. Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, hogy 14.21 perckor, az általa elmondott interpellációt követő szavazáson nyomta meg a gombot Schiffer János Puch László helyett. Répássy Róbert szerint a parlamenti ülésről készült felvételen egyértelműen látszik az eset. A fideszes politikus hangsúlyozta: a parlamenti szokások és a parlamenti etika íratlan szabályai szerint a más helyett szavazó képviselőnek azonnal távoznia kell, ahogyan erre korábban is volt példa.
2009.03.30. 16:25
 
Az Obama-kormány nyomására távozik a General Motors vezérigazgatója
Rick Wagoner vezérigazgató az Obama-kormány nyomására távozik a legnagyobb amerikai autógyár, a General Motors éléről, ez az első számú hír a vezető hétfői amerikai lapok címoldalán. A GM első emberének lemondatása meglepte Detroitot és Washingtont egyaránt. A lépés arról tanúskodik, az Obama-adminisztráció kész arra, hogy kézi vezérléssel irányítsa a szövetségi segélyben részesülő cégeket. Ilyen mértékű kormányzati beavatkozásra az üzleti életbe nem volt példa az 1930-as évekbeli "nagy depresszió" óta, írta a The New York Times.
2009.03.30. 16:20
 
 
Az S and P "BBB mínusz"-ra vette vissza magyar osztályzatot
A befektetésre ajánlott sáv alsó szélére csökkentette hétfőn Magyarország hosszú futamú szuverén forint- és devizaadósi besorolását az amerikai Standard and Poor's nemzetközi hitelminősítő, arra a véleményére hivatkozva, hogy romlanak a fő költségvetési és gazdasági mutatók, és az IMFés az EU pénzügyi védőprogramja is "véges". A nemzetközi hitelminősítő londoni bejelentése szerint az eddigi "BBB"-ről "BBB mínusz"-ra romlik a hosszú lejáratú állami kötelezettségek besorolása, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátás érvényes. Hasonló mértékben gyengítette a cég a Budapestre külön érvényes hosszú futamú besorolást is.
2009.03.30. 16:04
 
 
Terrorgyanús személyek őrizetben a londoni G20-csúcs előtt
Őrizetbe vettek öt személyt Anglia délnyugati részén, a londoni G20-csúcstalálkozó előtti terrorellenes rendőrségi fellépés keretében - közölte a rendőrség. A brit fővárosban csütörtökön találkoznak a húsz legnagyobb fejlett és fejlődő gazdaság (G20) vezetői. A három férfit és két nőt a Devon grófságbeli Plymouth városában és annak környékén fogták el az utóbbi három nap során. Mindnyájan fiatalok, életkoruk 16 és 25 év között van. Brit sajtóértesülések szerint valószínűleg azt tervezték, hogy zavargásokat provokálnak a G20-ak elleni tüntetéseken.
2009.03.30. 16:00
 
 
A magyarok egyharmada fogyni szeretne
A magyar felnőttek közel fele elégedett testsúlyával, valamivel több mint harmaduk szeretne fogyni, tizedüket nem érdekli a testsúlya - derült ki egy TÁRKI-kutatásból. A női és férfi testtömegideált vizsgáló képek közül a legtöbben az átlagos vagy annál kicsit soványabb testet ábrázoló alakot tekintették kedvencüknek - állapította meg az ISSP (Interntaional Social Survey Programme) megbízásából a TÁRKI által végzett Sport Modul 2007 kutatás. A magyar felnőttek közel fele (45 százalék) elégedett a testsúlyával, valamivel több mint harmaduk (37 százalék) szeretne fogyni, tizedüket (11 százalék) nem érdekli a testsúlya, a többiek (7 százalék) pedig leginkább híznának.
2009.03.30. 16:00
 
Paczolay: Luxembourgban szűrhetnék előzetesen az EB elé kerülő ügyeket
Az Európai Bíróságon lehetne hatékonyabban szűrni azokat az ügyeket, amelyekben a nemzeti bíróságok kérdéssel fordulnak a luxembourgi székhelyű testülethez - vélekedett Paczolay Péter, a magyar Alkotmánybíróság elnöke hétfőn, egy luxembourgi szakmai tanácskozáson. A szimpóziumot az Európai Bíróság szervezte az EU-tagállamok alkotmánybírósági és legfelsőbb bírósági elnökeinek részvételével tartották arról, miként lehetne javítani az Európai Bíróságnál indított, úgynevezett előzetes döntéshozatali eljárások hatékonyságát.
2009.03.30. 15:40
 
 
A Fidesz nem tárgyal a formálódó "illegitim kormánnyal"
A Fidesz nem tárgyal a most formálódó "illegitim kormánnyal és a mögötte álló MSZP-SZDSZ új koalícióval" - ismertette a legnagyobb ellenzéki párt elnökségének döntését a párt frakcióvezetője. Navracsics Tibor sajtótájékoztatóján felolvasta a Fidesz elnökségének állásfoglalását, amely szerint továbbra is kitartanak az új választások követelése mellett, mert csak ez hozhat megnyugvást, biztonságot és reményt Magyarország számára. A Fidesz szerint Bajnai Gordon kinevezésével csak annyi történik, hogy az egyik üzletembert egy másik üzletember követi a miniszterelnöki székben, Magyarország továbbra is ugyanannak az üzleti a csoportnak a foglya marad - tette hozzá.
2009.03.30. 15:37
 
 
Felmentést kért Tasnádi ügyvédje a legsúlyosabb vádak alól
Felmentést kért a legsúlyosabb vádak alól Tasnádi Péter ügyvédje a vállalkozó hétfőn folytatódott büntetőperében; az ügyvéd tagadta a Tasnádi ellen felmerült maffiavádat is. Az ügyészség Tasnádit 16 bűncselekménnyel, köztük felbujtóként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértéssel és emberölés előkészületével vádolja. Az összesen 14 vádlott ellen indult per a védőbeszédekkel folytatódott hétfőn a Fővárosi Bíróságon. Tuza Péter ügyvéd hangsúlyozta, fenntartással kell kezelni a védencére, Tasnádi Péterre terhelő vallomásokat tevő, korábban a vállalkozónak dolgozó Agárdi Gábor állításait, akivel az ügyészség vádalkut kötött.
2009.03.30. 15:25
 
 
Kezdődik az M9-es gyorsforgalmi út tervezése
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést hirdet az M9 gyorsforgalmi út Szekszárd-Bonyhád, Bonyhád-Dombóvár, továbbá Dombóvár-Kaposvár, összesen 70 kilométer hosszú szakaszai tanulmánytervének elkészítésére, a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A munka magában foglalja a tanulmányterv mellett az előzetes (környezetvédelmi) vizsgálati dokumentációt, valamint a nyomvonal miniszteri rendeletben történő kihirdetéséhez szükséges dokumentációk elkészítését, illetve az előzetes környezetvédelmi határozat megszerzését.
2009.03.30. 15:15
 
 
MSZP-frakció: felmerült, hogy Gyurcsány maradjon pártelnök
Az MSZP hétfői frakcióülésén voltak olyan vélemények, hogy Gyurcsány Ferencnek meg kellene fontolnia, valóban távozik-e az MSZP elnöki posztjáról - tudta meg szocialista politikusoktól az MTI a képviselőcsoport zárt ülése után. Ujhelyi István, az MSZP alelnöke arra az újságírói kérdésre, mely szerint nem olyan biztos Gyurcsány Ferenc pártelnök távozása, és ez a frakcióülésen is felmerült, azt mondta: sok mindenre választ fog adni a következő néhány nap. Hozzátette: most már a frakcióban és a pártvezetésben is Bajnai Gordon programjáról tárgyalnak. Az MTI információi szerint Gyurcsány a frakcióülésen azt mondta, többek között azért mondott le az MSZP elnöki posztjáról, mert úgy érezte, hogy szervezkednek ellen.
2009.03.30. 14:40
 
 
Magyar-máltai vb-selejtező: nem a sárga lapos Babos véd szerdán
Hétfőn véglegessé vált, hogy két sárga lapja miatt biztosan nem Babos Gábor védi majd a magyar labdarúgó-válogatott kapuját a szerdai, Málta elleni világbajnoki selejtezőn. A holland NEC Nijmegen portását a szombati, tiranai találkozó utolsó pillanataiban figyelmeztette a játékvezető, de mivel ez a nemzetközi szövetség (FIFA) nemhivatalos, internetes tudósításában nem szerepelt, felmerült némi remény. A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint azonban hétfőn megérkezett a FIFA hivatalos értesítése a sárga lapról, így az Albániában remekül teljesítő Babos - akinek így már két figyelmeztetése van - szerdán automatikus eltiltását tölti.
2009.03.30. 14:39
 
Emeli a béreket a Budapest Airport
Három plusz két százalékkal emeli a béreket - feltételekkel - a ferihegyi reptér üzemeltetője az idén; mivel a szakszervezetekkel megállapodás nem születetett, ezért a Budapest Airport egyoldalúan döntött a bérfejlesztésről - mondta Szollár Domokos, a BA szóvivője az MTI-nek hétfőn. Ismertette: a BA március 1-ig visszamenőlegesen, azonnali hatállyal 3 százalékkal emeli a béreket, addig amíg semmilyen, a repülőtér működését, illetve üzleti eredményét súlyosan érintő rendkívüli külső, "vagy belső esemény" nem történik 2009-ben. Ellenkező esetben a BA fenntartja magának a jogot, hogy felülvizsgálja a bérfejlesztést.
2009.03.30. 14:35
 
Sörényes farkas érkezett a Szegedi Vadasparkba
Egy fiatal nőstény sörényes farkas érkezett a Szegedi Vadasparkba; a veszélyeztetett faj egyedeiből csupán százötven él európai állatkertben, s a ragadozó Magyarországon csak Szegeden látható. A Karaba névre keresztelt fiatal egyed az olaszországi Agrate állatkertjében született, s márciusban vette birtokba felújított kifutóját - közölte hétfőn az MTI-vel Veprik Róbert igazgató, aki hozzátette: mivel a nőstényt kézben, cumisüveggel nevelték föl, nagyon barátságos gondozóival. A kutyaféle ragadozó az európai fajmegmentési program keretében érkezett Szegedre, a következő feladat párt hozni mellé, hogy szaporítani lehessen a veszélyeztetett faj.
2009.03.30. 14:30
 
Költségvetési bizottság: az állam 2009 végéig emelhet tőkét a hitelintézetekben
Az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága hétfőn egy tartózkodás mellett támogatta azt a törvénymódosító indítványt, amelynek értelmében a magyar állam ez év december 31-ig emelhet tőkét a tőkeemelésre igényt tartó hazai hitelintézetekben. A Szabó Lajos (MSZP) által jegyzett módosító indítvány a 2008. évi költségvetési törvényt módosítaná olyan értelemben, hogy a tőkeemelésre rendelkezésre álló időt az eredetileg megszabott ez év március 31-ről kiterjeszti 2009. december 31-ig. Az állam összességében 300 milliárd forintot fordíthat a hitelintézetekben történő esetleges tőkeemelésre.
2009.03.30. 14:20
 
Harrach: politikailag és morálisan illegitim a kormányfőjelölés
A kormányfőjelölés módja jogilag ugyan nem, de politikailag és morálisan illegitim - jelentette ki Harrach Péter, az KDNP képviselője napirend előtti felszólalásában hétfőn a Parlamentben. Bajnai Gordon kormányfőjelölt kiszivárgott programelemeiről szólva Harrach Péter azt mondta: úgy próbálják kezelni a jelent, hogy súlyos károkat okoznak a jövőnek. Felhívta a figyelmet arra: kérdéses, hogy a családtámogatási rendszer megnyirbálása milyen hatással lesz az amúgy is rossz demográfiai helyzetre. Kifogásolta azt is, hogy Bajnai Gordon annak a Gyurcsány-kormánynak az "emblematikus figurája" volt, amely neoliberális gazdaságpolitikájával ide juttatta az országot.
2009.03.30. 14:10
 
Londoni elemzők: átrendezi az OMV mutatóit a Mol-részesedés eladása
Londoni befektetési elemzők szerint alaposan átrendezi az osztrák OMV olajcég vállalatgazdasági alapmutatóit a Mol-részesedés hétfőn bejelentett eladása. A kelet-európai piacra szakosodott Wood & Co. befektetési és tanácsadó csoport londoni elemzői mind az OMV-re, mind a Molra nézve "pozitív" piaci besorolással látták el a fejleményt. A ház szerint a Mol árfolyamát megdobja, hogy a magyar olajpapír "ismét játékban van", az pedig, hogy egy orosz cég jelent meg a magyar vállalat részvényesi struktúrájában, szektorszintű konszolidáció előmozdítója lehet.
2009.03.30. 13:50
 
 
Lendvai: 600 milliárd forintos kiadáscsökkentés Bajnai programjában
Hatszázmilliárd forintos kiadáscsökkentés is szerepel Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt programjában - derült ki Lendvai Ildikónak, az MSZP parlamenti frakcióvezetőjének szavaiból hétfőn, a képviselőcsoport ülése után. Lendvai Ildikó azt mondta, a program részleteit ismerik, arról vasárnap két és fél órás beszélgetést folytattak. Arra a kérdésre, meg tudja-e erősíteni, hogy a programban 600 milliárd forintos kiadáscsökkentés is szerepel, Lendvai Ildikó közölte, a kormányfőjelöltnek kell elmondani a programját, "de ha tételesen kérdezi, akkor ez az elem szerepelt a tegnapi megbeszélésen, ennek tudatában történt a szavazás".
2009.03.30. 13:46
 
 
SZDSZ: a Fidesz is álljon a szakértői kormány mögé
Az SZDSZ elnöke azt kérte hétfőn a Parlamentben a Fidesztől, hogy támogassa a szakértői kormányt, álljon mögé, mert ez ma Magyarország érdeke. Fodor Gábor napirend előtti felszólalásában azt mondta, épp ideje volt lezárni ezt az időszakot. "Nehéz és komoly dilemma volt" - mondta a döntéshozatal folyamatára utalva. Mindenki, aki különböző álláspontot képviselt az SZDSZ-en belül, az becsülettel tette - jelentette ki utalva arra, hogy Bajnai kormányfői jelölését az SZDSZ ügyvivői testületén belül többen nem támogatták. A liberális politikus több olyan érvet sorolt fel, amely miatt végül úgy döntöttek, meg kell adni az esélyt, hogy minél előbb cselekvőképes kormánya legyen az országnak.
2009.03.30. 13:43
 
Heveny szívelégtelenség okozta Ocskay Gábor halálát
Heveny szívelégtelenség okozta ifj. Ocskay Gábor múlt keddi halálát - jelentette be hétfőn az elhunyt jégkorongozó édesapja, id. Ocskay Gábor. A gyászoló édesapa, aki egyben az Alba Volán szakosztály-igazgatója, a boncolást végző szakembertől azt az egy mondatot kapta írásban, hogy heveny szívelégtelenség miatt állt be a halál. Megjegyezte: az orvosok arról is tájékoztatták, ilyen tragédiák bárkivel megtörténhetnek, nem csak élsportolókkal. "Heveny szívelégtelenség esetén három-négy percen belül kell érkeznie a segítségnek, különben bekövetkezik a halál. Függetlenül az életviteltől, kortól" - tette hozzá id. Ocskay. Elmondta: a jövőben rendszeresen szerveznek majd Ocskay Gábor emléktornát.
2009.03.30. 13:34
 
 
Fidesz: Bajnai aktívan részt vett az elmúlt évek semmittevésében
A Fidesz szerint Bajnai Gordon személyében egy olyan miniszterelnök-jelöltet talált az MSZP és az SZDSZ, aki aktívan részt vett az elmúlt három év kormányzati semmittevésében - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben. A szocialisták és szabad demokraták olyan miniszterelnök-jelöltet találtak, aki aktívan szerepet vállalt abban, hogy Magyarország oda jutott, ahol most tart - mondta a politikus. Hangsúlyozta: az MSZP-nek és az SZDSZ is csak az a célja, hogy ne legyenek választások Magyarországon.
2009.03.30. 13:30
 
 
Heveny szívelégtelenség okozta Ocskay Gábor halálát
Heveny szívelégtelenség okozta ifj. Ocskay Gábor múlt keddi halálát - jelentette be hétfőn az elhunyt jégkorongozó édesapja, id. Ocskay Gábor. A gyászoló édesapa, aki egyben az Alba Volán szakosztály-igazgatója, a boncolást végző szakembertől azt az egy mondatot kapta írásban, hogy heveny szívelégtelenség miatt állt be a halál. Megjegyezte: az orvosok arról is tájékoztatták, ilyen tragédiák bárkivel megtörténhetnek, nem csak élsportolókkal. "Heveny szívelégtelenség esetén három-négy percen belül kell érkeznie a segítségnek, különben bekövetkezik a halál. Függetlenül az életviteltől, kortól" - tette hozzá id. Ocskay. Elmondta: a jövőben rendszeresen szerveznek majd Ocskay Gábor emléktornát.
2009.03.30. 13:10
 
Profi boksz: Erdei-Garay címegyesítő-mérkőzésről tárgyalnak
Sajtóértesülések szerint Erdei Zsolt és az argentin Hugo Hernan Garay félnehézsúlyú világbajnoki címegyesítő ökölvívó-mérkőzéséről tárgyalnak az érintettek. Amint a monokli.com hírportál jelzi: a LaGaceta.com lap argentin kiadása nem közölt további részleteket. Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka 2004-ben és 2005-ben szoros pontozással legyőzte már Garayt, aki azóta a Boksz Világszövetség (WBA) trónjára került. A 32 győzelemmel és 3 vereséggel álló Garay mérkőzéseit ugyanúgy az Universum Box-Promotion szervezi, mint a 30 mérkőzés után is százszázalékos Erdei fellépéseit. Van rá esély, hogy a gálára augusztus 22-én Magyarországon kerüljön sor.
2009.03.30. 12:55
 
 
Gusztos: az SZDSZ nem delegál minisztereket az új kormányba
Az SZDSZ nem készül koalícióra, ezért sem minisztereket, sem államtitkárokat nem delegál az új kormányba - mondta Gusztos Péter, frakcióvezető-helyettes az SZDSZ frakcióülése után hétfőn a parlamentben. Az SZDSZ ügyvivői testülete hétfőn hajnalban döntött úgy, hogy támogatja Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kormányfői jelölését. Az MTI értesülése szerint a frakcióból Gusztos Péter, Velkey Gábor, Béki Gabriella és Gulyás József nem támogatta Bajnai jelölését. Gusztos Péter a frakcióülés után annyit mondott: hétfőn hajnalban a párt ügyvivő testülete meghozta a fontos politikai döntéseket, ezért az SZDSZ-frakció hétfőn délelőtt a parlamenti rutinra készült fel.
2009.03.30. 12:50
 
Elemzők: nem mozgatja meg a piacokat Bajnai kormányfői jelölése
A piacokra Bajnai Gordon kormányfői jelölése ellenére is semleges hatással van a belpolitikai helyzet változása - vélekedtek az MTI által hétfőn megkérdezett elemzők. A hétfői lapokban, illetve internetes portálokon elkezdődtek a találgatások Bajnai Gordon programjáról, miután hétfőn hajnalban nyilvánvalóvá vált, hogy az SZDSZ támogatja Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kormányfői jelölését. A sajtóban többnyire ötszáz milliárd forint körülire becsülik a Bajnai-program másfél évre tervezett megszorításait. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője szerint a 2006-os Gyurcsány-csomag kiegészítése Bajnai Gordon kormányfő-jelölt valószínűsített programja.
2009.03.30. 12:40
 
Mélyponton az euróövezeti gazdasági hangulat
Márciusban rekord alacsony szintre esett az euróövezet gazdasági hangulata, csakúgy mint az inflációs várakozások. A mutató erősíti az Európai Központi Bank (EKB) csütörtöki kamatdöntéséval kapcsolatos kamatcsökkentési várakozásokat. Az euróövezeti 16 országában a gazdasági hangulat Európai Bizottság által kezelt mutatója 64,6 pontra esett a februári 65,3 pontról. Az elemzők 65,5 pontot vártak. A mutató 1990-ben kezdődött nyilvántartása óta ez a legalacsonyabb érték. A mutatót alkotó részindexek - az ipari termelés, a szolgáltatási mutató és a fogyasztói hangulat - mindegyike gyengébb volt a várakozásoknál, és a februári értéknél. Az inflációs várakozások ugyanakkor tovább csökkentek februárhoz képest, és szintén az eddigi mélypontra estek.
2009.03.30. 12:35
 
MDF: Bajnai ismertesse programját
Az MDF azt kéri Bajnai Gordontól, hogy ismertesse programját - közölte Dávid Ibolya pártelnök hétfőn. Az MDF elnöke szerint pártja továbbra is az előre hozott választásokban látja a nemzet jövőjét, de tudomásul veszik, hogy ehelyett más közjogi utat választottak a kormánypártok, vagyis Magyarországnak új miniszterelnöke lesz. Az elmúlt hetek "kutyakomédiába illő eseményei" mellett láthattuk, hogy egyvalaki már készült a szerepére: Bajnai Gordon, aki vasárnap az MSZP-hez és az SZDSZ-hez is kész programmal állított be - írta közleményében Dávid Ibolya.
2009.03.30. 12:30
 
 
A HLSZ szerint Kanta volt a legjobb labdarúgó a tavalyi szezonban
A mezőnyjátékosok között Kanta József, a kapusoknál Végh Zoltán lett a 2007/2008-as szezon legjobbja a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán. A díjátadóval egybekötött, hétfői HLSZ-közgyűlésen elhangzott, hogy a címvédő MTK mindkét futballistája meggyőző fölénnyel nyert. Az edzők között a bajnok fővárosiakat irányító Garami József végzett az élen, míg a legjobb játékvezető Arany Tamás lett. A kék-fehérek tulajdonképpen szinte minden díjat besöpörtek, hiszen Kanta, Végh és Garami mellet Pintér Ádám kapta a legjobb 21 éven aluli játékosnak járó elismerést, Mladen Lambulic pedig a legjobb Magyarországon játszó külföldi labdarúgóét.
2009.03.30. 12:25
 
Hat forinttal emelkedik az üzemanyagok ára szerdán
Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete emelte bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj árát. A mostani emeléssel a benzin átlagára 264 forintra, a gázolajé pedig 259 forintra nő. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést piaci folyamatokkal magyarázzák az elemzők.
2009.03.30. 12:20
 
 
Madonna egy négyéves kislány örökbefogadásáért folyamodott
Megjelent Madonna hétfőn egy malawi bíróság előtt, hogy egy négyéves kislány örökbefogadásáért folyamodjon; a testület péntekre ígér döntést az ügyben. Az amerikai popsztár 2006-ban vett magához egy malawi félárva kisfiút, David Bandát, akit tavaly sikerült adoptálnia. A hároméves kisfiú mellé malawi barátai tanácsára keresett most ugyanabban az árvaházban egy testvért - állította a helyi lapokban közzétett minapi nyilatkozatában. David örökbeadását erősen ellenezték malawi civil szervezetek, azt állítva, hogy a kormány kivételt tett a sztárénekessel, amikor a törvények ellenére engedélyezte egy külföldinek egy malawi gyermek adoptálását. A civilek most ismét tiltakozásra készülnek.
2009.03.30. 12:15
 
Draskovics Tibor elrendelte Bajnai Gordon személyi védelmét
Elrendelte Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt személyi védelmét hétfőn Draskovics Tibor rendészetért felelős miniszter - közölte az MTI érdeklődésére a Köztársasági Őrezred szóvivője. Gálik Viktória emlékeztetett arra: a védett személyek és kijelölt létesítmények védelméről szóló, 1996-os kormányrendelet értelmében két kormányülés között, a kormány döntéséig a rendészetért felelős miniszter írásos utasításban intézkedik az ideiglenes védelem biztosításáról. A védelem kiterjed a védett személy életének, testi épségének megóvására, lakóhelyének állandó rendőri ellenőrzésére és programjainak biztosítására - tette hozzá.
2009.03.30. 12:10
 
 
Megnyílt Dohában az arab csúcs
Dohában, Katar fővárosában hétfőn megnyílt a 21. arab csúcs; a tanácskozást a tavalyi csúcsot rendező Szíria elnöke, Bassár el-Aszad nyitott meg. Aszad megnyitójában kijelentette, hogy az arab országoknak Izrael nem partnere a békefolyamatban. A szíriai elnök úgy vélekedett, hogy "a jobboldali, szélsőséges kormány hatalomra jutása Izraelben nem változtat semmin, mert valamennyi oldal, a jobb, a bal és a centrum azt a valóságot tükrözik, hogy az izraeli társadalom nem kész a békére." Aszad a 2002-ben meghirdetett, majd 2007-ben megújított szaúdi ihletésű béketervre utalt, amely az arab országok és Izrael kapcsolatainak normalizálását irányozza elő, cserébe Izraelnek az 1967-ben megszállt arab területekről való kivonulásáért.
2009.03.30. 11:40
 
Évi kétmilliárd dollár kellene a NATO-nak Afganisztánra
Évi kétmilliárd dollárra lenne szüksége a NATO-nak, főként a szövetségen kívüli forrásokból az afganisztáni feladatok ellátására - jelentette ki a főtitkár a Financial Times című brit politikai-pénzügyi napilap hétfői számának adott interjúban. A Hágában kedden rendezendő Afganisztán-konferencia és a hét végi állam- és kormányfői NATO-találkozó előtt nyilatkozva Jaap de Hoop Scheffer leszögezte: a tagországok, köztük mindenekelőtt az Egyesült Államok meg tudják oldani az erők növelését és kiképzésüket. A csapatok fenntartásához viszont a következő öt évben külső felek jelentős anyagi támogatására lenne szükség.
2009.03.30. 11:30
 
 
500 milliárd forintra becsülik a Bajnai-program várható megszorításait
Többnyire 500 milliárd forint körülire becsülik a Bajnai-program másfél évre tervezett megszorításait a hétfői lapok, illetve internetes portálok, de van ezermilliárdos számítás is a kiadáscsökkentésre. A kormányfői posztra jelölt gazdasági miniszter a Népszava információja szerint az MSZP-frakció vasárnap esti ülésén programjáról elmondta: idén 150 milliárd forintos megtakarítási csomagra lesz szükség, amit jövőre 300-350 milliárd forintos további kiadáscsökkentésnek kell követnie és a jövőre nyugdíjba vonulók számára már nem jár a 13. havi nyugdíj.
2009.03.30. 11:30
 
 
Környezetvédelmi bizottság: előkészíthető a paksi atomerőmű bővítése
Az Országgyűlés környezetvédelmi bizottsága hétfőn nagy többséggel támogatta a kormány paksi atomerőmű bővítésének előkészítésére vonatkozó javaslatát.A testület 17 jelenlévő tagja közül 15 szavazott igennel, Katona Kálmán független képviselő elutasította a javaslatot, a szintén független Császár Antal pedig tartózkodott a voksolástól. A magyarországi atőmerőművi kapacitás bővítésére az energiaellátás biztonsága, a villamosenergia árának kiszámíthatósága miatt, valamint környezetvédelmi és foglalkoztatáspolitikai célokból van szükség - mondta Zarándy Tamás, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) főosztályvezetője a bizottság előtti tájékoztatójában.
2009.03.30. 11:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121[2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista