2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Minden jegy elkelt a Depeche Mode-koncertre
Három hónappal a rendezvény előtt minden jegy elkelt a budapesti Depeche Mode-koncertre: június 23-án a Puskás Ferenc Stadionban telt ház előtt lép fel a popzene egyik legsikeresebb csapata. A brit együttesnek több évtizede komoly rajongótábora van Magyarországon, eddig szinte az összes fellépésük teltház előtt zajlott - tájékoztatta a szervező Live Nation Hungary Kft. hétfőn az MTI-t. A Depeche Mode, illetve frontembere, Dave Gahan az elmúlt években többször is koncertezett Budapesten, legutóbb 2006-ban. A Puskás Ferenc Stadionban 34 ezer ember láthatja a Depeche Mode kifejezetten stadionokra megtervezett előadását. Az előzenekar a Zagar lesz.
2009.04.06. 15:56
 
Franciaországban 300 kg elrejtett robbanóanyagot találtak
Mintegy háromszáz kilogramm robbanószert találtak véletlenül Grenoble francia város egyik garázsában; a rendőrség terrorelhárító részlege vizsgálja, hogy nem az ETA baszk szeparatista szervezet titkos rejtekhelyére bukkantak-e - jelentették be hétfőn a hatóságok. A 300-350 kilogrammos leletben egyebek között ammóniumnitrát és alumíniumpor van, amiből pokolgépet lehet előállítani - közölték, megjegyezve, hogy a baszk szeparatisták is ezeket használják a merényleteikhez. A robbanószert a belvárosi garázs tulajdonosa fedezte föl, akinél tavaly december óta nem jelentkezett a bérlő, ezért vasárnap megnézte, mi a helyzet - írta Dauphiné Libéré című helyi lap.
2009.04.06. 15:45
 
 
Az AC Milan már odaígérte Kakát a Real Madridnak
Bár hivatalosan még nem is elnökjelölt, már megegyezett az AC Milannal a világbajnok brazil futballista, Kaká esetleges átigazolásáról Florentino Pérez, a Real Madrid lehetséges következő vezetője. A Marca című sportnapilap az olasz csapathoz közel álló forrásokra hivatkozva hétfőn arról írt, hogy Pérez március 16-án tárgyalt Adriano Gallianival, az AC Milan ügyvezetőjével, és 60 millió euró körüli összegben megállapodott a brazil játékos átvételéről. A majdani végleges összeget állítólag négy év alatt fizetné ki a királyi klub. Az újság ugyanakkor megjegyezte, hogy a Chelsea és a Manchester City hasonló irányú érdeklődése bonyolíthatja a helyzetet.
2009.04.06. 15:30
 
 
300 ezer támogatója van a romániai magyar összefogás listájának
Közel 300 ezer támogató aláírással együtt nyújtották be hétfőn a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) vezetői a román központi választási irodának a magyar összefogás listáját, amely a júniusi európai parlamenti választásokon részt vevő jelöltek nevét tartalmazza. A Tőkés László EMNT-elnök által vezetett lista leadásakor Markó Béla RMDSZ-elnök elmondta: a jelöltek névsora tükrözi a romániai magyar közösségen belüli politikai sokszínűséget. Hangsúlyozta: az RMDSZ nevével jegyzett lista különlegessége az, hogy a jelöltek névsora a szövetség és az EMNT közötti megállapodás nyomán alakult ki.
2009.04.06. 15:00
 
 
Bajnai megkezdte az egyeztetéseket a miniszterekkel
Helyzetjelentést kér a héten minden minisztertől Bajnai Gordon, miután vasárnap az MSZP kongresszusa, később pedig az SZDSZ országos tanácsa is támogatta miniszterelnök-jelöltségét. Az MTI úgy tudja Bajnai Gordonhoz a miniszterek egyenként, államtitkárukkal együtt mennek egyeztetni. Hétfőn délelőtt az agrártárcától Gráf József és Gőgös Zoltán járt nála. Délután a környezetvédelmi minisztérium irányítóival és a tárca nélküli miniszterekkel egyeztet. Gráf József az MTI-nek megerősítette: Bajnai Gordonnal délelőtt áttekintették az agrárium helyzetét, a beruházásokat és a támogatási rendszert. Mint mondta: "teljes nézetazonosság" volt köztük.
2009.04.06. 14:48
 
 
Demonstráltak a Megyeri híd ki nem fizetett alvállalkozói
Újabb demonstrációt tartottak a Megyeri híd ki nem fizetett alvállalkozói kedden a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. székháza előtt, amelyen követeléseik kifizetését, valamint azt követelték, hogy a cégeknek tartozó Ganz Acél vezérigazgatója mondjon le tagságáról a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsban. A mintegy két tucatnyi demonstráló azt is kifogásolta, hogy Ganz Acél vezérigazgatója, Varga Gusztáv sorban küldi vissza a számláikat, és az azokban szereplő összegnek csak egy részét akarja kifizetni. A vezérigazgató viszont az MTI-nek azt mondta, hogy csak a számviteli szabályoknak meg nem felelő számlákat küldte vissza.
2009.04.06. 14:46
 
IMF: az amerikai ingatlanpiac jelzi majd a válság végét
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint a globális válság végét az amerikai ingatlanpiac jelzi majd. Az IMF vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn úgy véli: mivel a válság - akkor még a nem elsőrendű jelzálogadósságok válságaként - az amerikai ingatlanpiacról indult, így az élénkülés első jelei is ott lesznek majd láthatók. A francia Le Figarónak nyilatkozva kijelentette: amikor az amerikai ingatlanpiacon megáll az árak esése, az fontos jelzés lesz a válság folyamatát, illetve végét illetően. Strauss-Kahn szerint 2010 első felében lehet fellendüléssel számolni.
2009.04.06. 14:21
 
 
MSZP: a Fidesz pártpolitikai célok érdekében megzavarja a kórházi világot
Kökény Mihály szocialista egészségpolitikus sajnálatosnak tartja, hogy a Fidesz önző pártpolitikai célok érdekében megzavarja a kórházi világot, és így az egészségügybe befektetőket elfordulásra készteti. Az MSZP-s politikus - reagálva Pesti Imre (Fidesz) sajtótájékoztatójára - közölte: pártpolitikai nyilatkozatok után nem csoda, hogy a befektetők mögött álló finanszírozók is elbizonytalanodnak. Pesti Imre (Fidesz) újságíróknak hétfőn azt mondta, szocialista részről tisztességtelen volt kiállni a HospInvest Zrt. mellett, amely cég működését gazdasági és szakmai botrányok kísérték. Kökény Mihály közölte: "El a kezekkel a gyógyítástól", a kórházi gyógyítás belső világa nem lehet pártpolitikai küzdelmek tárgya.
2009.04.06. 14:09
 
 
19. alkalommal indul a Mount Everest meghódítására egy serpa
Az eddigi rekordot tartó serpa hétfőn új expedícióra indult, hogy 19. alkalommal is meghódítsa a világ legmagasabb hegycsúcsát. Appa - akit a legtöbb serpához hasonlóan egy néven ismernek - csapatával hétfőn repült a nepáli fővárosból, Katmanduból Luklába, ahonnan az alaptáborba mennek, és néhány napot akklimatizálódással töltve felkészülnek májusi csúcskísérletükre. "Az Everestre nem könnyű feljutni, ám miután oly sokszor megmásztam a csúcsot, jobban bízom magamban és tapasztaltabb vagyok. Nem lehet túl bonyolult, de mindig óvatosnak kell lennem" - nyilatkozta Appa.
2009.04.06. 13:37
 
 
Pehelysúlyú küzdelem: a rendőrség nyert a párnacsatában
Igen rövid párnacsata zajlott Detroitban egy belvárosi parkban, a rendőrség pár csapás után végett vetett a pehelysúlyú küzdelemnek. Az ok: a szervező nem kért előzetesen engedélyt a harchoz. A rendőrök egykettőre lefegyverezték a harcosokat, elkobozták párnáikat, bár később visszaadták a csatát szervező 32 éves férfinak, aki interneten toborozta a nem túl népes sereget. A mókára vágyók nem szívesen békéltek meg a csata elmaradásával.
2009.04.06. 12:43
 
 
MDF: Bajnai Gordont Orbán Viktornak köszönhetjük
A Magyar Demokrata Fórum szerint nem Bajnai Gordonnak hívnák Magyarország következő miniszterelnökét, ha a Fidesz együttműködött volna az MDF-fel, és kihasználja, hogy az Országgyűlésben az ellenzék van többségben - írta hétfőn közleményében Herényi Károly MDF-es politikus, független parlamenti képviselő. A Fidesz azonban semmilyen együttműködésre, tárgyalásra nem volt hajlandó, a közös ellenzéki megoldáskeresésnek még a lehetőségét is elutasította - írta a közleményben. Hozzátette: ha Orbán Viktornak lett volna elég bátorsága ahhoz, hogy támogassa az MDF konstruktív bizalmatlansági indítványát, akkor az ellenzék választhatott volna egy valódi szakértőt a válságkezeléshez.
2009.04.06. 12:38
 
 
Fidesz: tisztességtelen volt kiállni a HospInvest mellett
Szocialista részről tisztességtelen volt kiállni a HospInvest Zrt. mellett, amely cég működését gazdasági és szakmai botrányok kísérték - mondta Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten. A politikus annak kapcsán beszélt erről, hogy a több kórházat is üzemeltető HospInvest pénteken csődvédelmet kért, miután a CIB Bank a cégcsoport betegellátási tevékenységének ellenértékeként átutalt összeget teljes egészében az általa lejártnak nyilvánított hitel törlesztésére fordította. Mindenhol, ahol a HospInvest megjelent, romlott az egészségügyi ellátás színvonala, és szakmai, gazdasági botrányok kísérték a cégcsoport működését - mondta a fideszes politikus.
2009.04.06. 12:31
 
 
Lemondott mandátumáról egy szocialista képviselő
Lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról Szabados Ákos, Pesterzsébet szocialista polgármestere - értesült az MTI hétfőn délelőtt. Szabados Ákos az MTI-nek ezt megerősítette, de többet nem kívánt mondani. A politikus április 6-i hatállyal mondott le mandátumáról. Burány Sándor, az MSZP budapesti szervezetének elnöke az MTI kérdésére elmondta: kedden rendkívüli ülést tartanak, amelyen döntenek arról, hogy ki foglalhatja el Szabados Ákos parlamenti helyét. A politikus kitért arra is: Szabados Ákos az MSZP-ből nem lép ki, továbbra is párt céljait szem előtt tartva dolgozik, de nem a parlamentben.
2009.04.06. 11:03
 
 
Szigetvári Viktor lesz Bajnai Gordon kabinetfőnöke
Szigetvári Viktor megerősítette az MTI-nek azt a sajtóértesülést, amely szerint elfogadta Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt felkérését a kabinetfőnöki posztra. Szigetvári Viktor korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kommunikációs igazgatója volt helyettes államtitkárként, később Gál J. Zoltánnal és Szekeres Imrével együttműködve kampányigazgatóként irányította az MSZP 2006-os országgyűlési és önkormányzati kampányát. Szigetvári Viktor az MTI-nek úgy fogalmazott: nagy megtiszteltetés számára Bajnai Gordon felkérése a válságkezelő kormány miniszterelnöki kabinetfőnöki pozíciójára, amelyet az elmúlt napokban fogadott el, és azon lesz, hogy helyt álljon új feladatkörében.
2009.04.06. 09:10
 
Szávay huszonnegyedik a női tenisz-világranglistán
A Miamiban nyolcaddöntős Szávay Ágnes egy helyet javítva korábbi pozícióján a huszonnegyedik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 80. pozíciót foglalja el. A floridai tornán győztes fehérorosz Viktorija Azarenka a tizedikről a nyolcadik helyre lépett előre.
2009.04.06. 09:06
 
 
A GKI 4-5 százalékos gazdasági visszaesést vár az idén
Látványosan javul a külső egyensúly, ugyanakkor az idén 4-5 százalékkal esik vissza a gazdaság teljesítménye a GKI Gazdaságkutató Zrt. legújabb prognózisa szerint, amely az Erste Bank együttműködésével készült. A GKI március elején kiadott prognózisában még 3,5 százalékos GDP-csökkenéssel számolt 2009-re. A gazdaságkutató az MTI-hez eljuttatott előrejelzésében azt várja, hogy a reálkeresetek 2-3 százalékkal, a vásárolt fogyasztás 5 százalékkal csökken az idén. Az elemzés szerint jelenleg mintegy 400-450 milliárd forint bevételi kiesés prognosztizálható a költségvetési törvényhez képest.
2009.04.06. 09:04
 
Végzetes SMS-ek
Hat év börtönbüntetésre ítélt egy nőt az amerikai Redding város bírósága, amiért belerohant gépkocsik álló sorába, miközben telefonján SMS-üzeneteket küldött. A balesetben életét vesztette egy másik nő. A vádirat szerint a 49 éves asszony egymás után küldözgette az üzeneteket, miközben vezetett, sőt éppen gyorsított, ahelyett, hogy lassított volna egy építkezési munkák miatt álló kocsisorhoz érve 2007 augusztusában. A nyomozók kiderítették, hogy a vádlott több közüzemi számlát fizetett ki az SMS-üzenetek révén pillanatokkal azelőtt, hogy belerohant a gépkocsikba. Éppen egy üzenet írása közepén volt, amikor a baleset bekövetkezett, és a kárvallott autó lángra lobbant, megölve egy 46 éves nőt.
2009.04.06. 07:44
 
Áprilisban kell először bevallani és fizetni a cégautóadót
Közeleg az új cégautóadó első bevallási és befizetési határideje, április 20-a - hívja fel az érintettek figyelmét hétfői számában a Népszabadság. A február óta hatályos adót a céges tulajdonban lévő autók után mindenképpen fizetni kell, így az evás cégeknek is. A magánszemélyek közül pedig azoknak, akik költséget számolnak el, vagy autójuk után más teszi ezt. Zara László, az Adótanácsadók Egyesületének elnöke a lap érdeklődésére elmondta: szerinte nem valószínű, hogy külön ellenőrzéseket indítana majd az APEH a cégautóadó miatt.
2009.04.06. 07:34
 
FT: az IMF az euró bevezetését javasolja a még nem euróövezeti tagoknak
A még nem euróövezeti tag kelet-európai EU-országoknak meg kellene fontolniuk saját fizetőeszközeik feladását és az euró bevezetését, még azelőtt, hogy formálisan csatlakoznának az euróövezethez - áll a Nemzetközi Valutaalap (IMF) egy bizalmas jelentésében, amelyet a hétfői Financial Times idéz. A londoni gazdasági napilap által látott tanulmány szerint a valutauniónak a belépési feltételek enyhítésével lehetővé kellene tennie, hogy ezek az országok "kvázi tagokká" válhassanak anélkül, hogy képviseletet kapnának az euróövezeti jegybank igazgatótanácsában.
2009.04.06. 07:31
 
 
Újabb gyanúsítottak a Cozma-ügyben
Egy budapesti nő és egy férfi ellen indított büntetőeljárást a rendőrség a Cozma-üggyel összefüggésben - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t. Mindkét embert bűnpártolással gyanúsítják, a férfit 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, a nő szabadlábon védekezhet - mondta Váradi Piroska, aki az üggyel kapcsolatosan részletekre nem kívánt kitérni. Lapértesülések szerint a gyilkosság másnapján Ausztriában elfogott R. Sándor barátnője a bűnpártolással gyanúsított nő, aki azt a gépkocsit vezette, amellyel R. Sándor és bűntársa, N. Győző menekültek Olaszország irányába az osztrák A2-es autópályán. A Cozma-gyilkosságnak eddig öt gyanúsítottja van.
2009.04.06. 07:26
 
 
Rendkívüli ülést tartott az ENSZ BT az észak-koreai rakétáról
Határozat nélkül ért véget az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülése, amelyet az észak-koreai rakétaindítás ügyében tartottak helyi idő szerint vasárnap délután New Yorkban. Diplomaták a közel háromórás tanácskozás után elmondták, hogy a tagállamok megosztottak voltak a kérdésben. Egy névtelenséget kérő forrás szerint a nyugati államok az észak-koreai rakétaindítás határozott elítélését szorgalmazták, arra hivatkozva, hogy az megsértette az 1718-as BT-határozatot, amely megtiltotta Észak-Koreának ballisztikus rakéta felbocsátását. Észak-Korea azt állította, hogy vasárnap sikeresen Föld körüli pályára állította távközlési műholdját.
2009.04.06. 07:23
 
 
Kedden nyújtja be az MSZP a bizalmatlansági indítványt
Az MSZP kedden nyújtja be az Országgyűléshez a konstruktív bizalmatlansági indítványt - tudta meg szocialista forrásból az MTI hétfőn kora délután. Az MTI úgy tudja, a szocialisták már a múlt heti frakcióüléseken összegyűjtötték a szükséges 78 aláírást; a leköszönő miniszterelnöké nincs köztük. A határozati javaslat szövege lényegében egy mondatból áll, amely tartalmazza, hogy a szocialista frakció konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellen, utódjának pedig Bajnai Gordont nevezi meg - tudta meg az MTI. Konstruktív bizalmatlansági indítványt a képviselők egyötöde kezdeményezhet, amelyet az Országgyűlésnek a benyújtástól számított harmadik nap után, de nyolc napon belül tárgyalnia kell.
2009.04.06. 07:05
 
 
Legalább 100 halálos áldozata van az olaszországi földrengésnek, magyar áldozat nincs
Legalább száz halálos áldozata van a hétfői közép-olaszországi földrengésnek - közölték hétfőn a kora esti órákban a mentőbrigádok illetékesei. A Sky TG-24 olasz hírtelevízió idézte az illetékeseket, hozzátéve, hogy hivatalosan megerősített adatról van szó. Kevéssel korábban Silvio Berlusconi olasz kormányfő 1500 sérültről, az olasz polgárőrség pedig mintegy 50 ezer hajléktalanná vált emberről tett bejelentést. A délelőtti információk szerint a földrengésnek nincs magyar áldozata - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő az MTI-nek. Olaszország középső részét a Richter-skála szerint 6,3 erősségű földrengés rázta meg. Középpontja L'Aquila város közelében volt, Rómától 95 kilométerre keletre.
2009.04.06. 07:00
 
 
Szétszéledtek a tüntetők a Kossuth térről
Teljesen szétszéledtek vasárnap este fél tízre a Kossuth térről azok a tüntetők, akik mintegy másfél ezren vonultak át a Hősök teréről, az ottani civil demonstráció befejezését követően. Először a Magyar Gárda, a demonstrálókat felvezető másfélszáz tagja hagyta el a helyszínt, majd több száz tüntető indult utánuk. A Parlament elől szétszéledt embereket a Vártanúk terénél és a Szalai utca környékén is rohamrendőrök igazoltatták. A tüntetők egyébként megakadályozták a 2-es villamos egyik járatának közlekedését, volt aki megrugdosta a járművet, s a járat csak a rendőri felszólítás után tudta folytatni úját.
2009.04.05. 22:32
 
 
Zökkenőmentes betegellátást ígér a HospInvest Hevesben
A betegellátás zökkenőmentes fenntartásáról biztosította vasárnap a hatvani, a gyöngyösi és a Heves Megyei Önkormányzat vezetőit Kollányi Gábor, a HospInvest elnöke. A HospInvest Zrt. ugyanis, Kollányi Gábor ígérete szerint, előleget kap az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól a betegellátás, illetve a dolgozók járandóságának biztosítására - közölte Sós Tamás, a Hevesi megyegyűlés szocialista vezetője. Heves megyében egyébként a HospInvest üzemelteti valamennyi kórházat, a hatvani, a gyöngyösi és az egri mellett a parádfürdőit is. Ebben a helyzetben folytatott tárgyalásokat a cég elnöke az érintett önkormányzatok vezetőivel, azt követően, hogy csődvédelmet kért a társaság.
2009.04.05. 20:59
 
 
NBI: a Haladás pontot rabolt a Vasas otthonából
A Haladás 1-1-es döntetlent ért el a Vasas otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának zárómérkőzésén. Az angyalföldiek az egy ponttal is megőrizték a forduló előtti harmadik helyüket a tabellán. Soproni Liga, 20. forduló Vasas-Szombathelyi Haladás 1-1 (0-1), gólszerzők: Vukelja (71.), illetve Kenesei (41.). Illovszky Stadion, 1500 néző. Az első félidő gyenge színvonalat és kemény mezőnyjátékot hozott, a Vasas kihagyott büntetőjére a Szombathely Kenesei révén pazar szabadrúgásgóllal válaszolt. Paripovic a 40. percben megkapta második sárgáját, ezért mehetett az öltözőbe. A második játékrészben szinte csak a Vasas volt a pályán. Az angyalföldiek jobban játszottak, rászolgáltak a döntetlenre.
2009.04.05. 19:45
 
 
A Kossuth térre érkeztek a tüntetők
Mintegy másfélezer ember érkezett a Kossuth térre vasárnap kora este a Hősök terén délután tartott demonstrációról; a Parlamentet könnygázpalackkal és gázálarccal felszerelt rohamrendőrök védik, sorfalat alkotva. Az árpádsávos és nemzetiszínű zászlót lobogtató tömeget a Magyar Gárda mintegy kétszáz egyenruhása vezette. A menet elején egy gárdista egy megafonba mondva, folyamatosan arra szólította fel a rendőröket, hogy ne kövessenek el törvénysértést, mert választási rendezvény nem bejelentéskötelezett, s mindent dokumentálnak és megteszik a jogi lépéseket.
2009.04.05. 18:38
 
 
Michelle Obama beleszeretett Prágába
"Visszajövök" - ígérte Prága lakóinak Michelle Obama, miután vasárnap befejezte két órára nyúlt sétáját a cseh főváros zsidónegyedében. "Obama! Obama!" - skandálta cseh fiatalok és turisták tömege, amikor az amerikai first lady keresztül haladt a negyeden, s megcsodálta szinte minden zugát. Michelle Obama mosolyogva integetett vissza. A first lady férje oldalán érkezett szombat este a cseh fővárosba az Európai Unió 27 tagállama és az Egyesült Államok csúcstalálkozójára. Vasárnap reggel ő is meghallgatta férje nyilvános beszédét a nukleáris leszerelésről a prágai vár, a Hradzsin előtti téren, ahová 15-20 ezer ember gyűlt össze.
2009.04.05. 18:24
 
 
Az MSZP már összegyűjtötte a bizalmatlansági indítványhoz az aláírásokat
Már összegyűjtötte a szocialista frakció a konstruktív bizalmatlansági indítvány benyújtásához szükséges aláírásokat - értesült MSZP-s forrásokból vasárnap az MTI. Konstruktív bizalmatlansági indítványt a képviselők egyötöde kezdeményezhet, amelyet az Országgyűlésnek a benyújtástól számított harmadik nap után, de nyolc napon belül tárgyalnia kell. Az MTI úgy tudja, a szocialisták már a múlt heti frakcióüléseken összegyűjtötték a szükséges 78 aláírást; a leköszönő miniszterelnöké nincs közte.
2009.04.05. 17:59
 
 
Fidesz: zöld utat kapott a brutális megszorító csomag
A Fidesz szerint zöld utat kapott az MSZP minden eddiginél brutálisabb megszorító csomagja, s újra összeállni látszik az MSZP-SZDSZ koalíció. A legnagyobb ellenzéki párt Bajnai Gordon miniszterelnök-jelöltté választására ismét az előre hozott választások követelésével reagált. A Fidesz közleményében azt írta: komolytalan az a párt, amelyben két héten belül két pártelnököt is választanak, 90 százalék körüli eredménnyel. A párt véleménye szerint az MSZP továbbra is az emberek ellen politizál, akár Gyurcsány Ferenc, akár Bajnai Gordon, akár Lendvai Ildikó irányítja őket. A szocialisták vasárnapi kongresszusán a Fidesz szerint egyértelművé vált, hogy az MSZP programja a brutális megszorítások programja.
2009.04.05. 17:40
 
 
Obama felszólította az EU-t guantánamói foglyok befogadására
Barack Obama felszólította az Európai Unió tagállamait, hogy fogadják be a guantánamói támaszponton fogvatartott személyeket. Az amerikai elnök erről vasárnap Prágában az EU-USA csúcstalálkozón beszélt. Obama közvetlenül januári beiktatása után jelentette be, hogy Washington be fogja zárni a guantánamói támaszponton lévő börtönt. Beszédében Obama azt is elmondta, hogy hazája támogatja Törökország felvételét az Európai Unióba. "Ha az EU elutasítaná Törökország felvételét, az rossz jelzés lenne a muzulmán világ felé" - jegyezte meg a politikus.
2009.04.05. 17:20
 
 
Női kézilabda MK: sorozatban ötödször győztes a Győr
Sorozatban ötödször nyerte meg a Győr a női kézilabda Magyar Kupát, miután a hazai környezetben rendezett négyes döntő vasárnapi fináléjában 32-27-re diadalmaskodott a Debrecen felett. Duna Takarék Magyar Kupa, döntő: Győri Audi ETO KC - DVSC-Aquaticum 32-27 (14-14). Mivel ez a két csapat áll élen az NB I-ben, ezért - ha ez marad a sorrend - indulhatnak a BL-ben, míg a most bronzérmes Kiskunhalas - amennyiben vállalja - a KEK résztvevője lehet.
2009.04.05. 16:55
 
Újabb botrány a Lidlnél
A közelmúlt megfigyelési botránya után újabb hasonló és rendkívül kínos ügy robbant ki a Magyarországon is jól ismert német diszkontáruházi láncnál, a Lidlnél. A Der Spiegel című hetilap ezúttal arról számolt be, hogy a Lidl - törvénytelen módon - belső aktákat vezetett az alkalmazottak betegségeiről. Eszerint az áruház dolgozóinak betegállomány után egy formanyomtatványt kellett kitölteniük, s ezen a legpontosabban fel kellett tüntetni az adott betegség okát, illetve jellegét. Minderre egy szemeteskukából derült fény, a közelmúltban ugyanis egy bochumi szemetesben találtak rá ilyen jellegű, munkajogi szempontból mindenképp illegálisnak számító dokumentumokra.
2009.04.05. 16:27
 
 
Birkózó Eb: Deák Bárdos bronzérmes
Deák Bárdos Mihály bronzérmet szerzett a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában, a vilniusi birkózó Európa-bajnokság zárónapján. Az ötszörös világbajnoki ezüstérmes magyar nehézsúlyú a harmadik helyért rendezett mérkőzésen a fiatal orosz Alekszandr Anuncsinnal csapott össze; a viadal honlapja szerint nem kezdett jól, az első menetben nem tudott mit kezdeni riválisával, s 1-0-ra vesztett. A folytatásban az életben maradásért küzdő diósgyőri versenyző akarata érvényesült, s 2-0-ra hozta a szakaszt. A mérkőzésről, és az éremről döntő harmadik két percben a küzdelem dominált, s csupán egyetlen pont született, azt ugyanakkor Deák Bárdos Mihály kapta, így győzött és hosszú idő után újra világverseny dobogójára állhat fel.
2009.04.05. 16:15
 
Euroliga négyes döntő: Rátgéberék megvédték címüket
A Rátgéber László vezette Szpartak Moszkva sorozatban harmadszor nyerte meg a női kosárlabda Euroligát, miután a négyes döntő fináléjában 15 ponttal legyőzte a házigazda Salamancát. Eredmény, döntő: Szpartak Moszkva (orosz)-Salamanca (spanyol) 85-70 (22-21, 24-13, 20-20, 19-16). Pontszerzők: Taurasi 31/15, Bird 13/3, Jackson 13/6, Fowles 12, Karpunyina 9, Kuin 3/3, Oszipova 2, Scsegoljeva 1, Miller 1, illetve Willingham 25/3, Sanchez 16/3, Basko 12/3, Snow 10, Stampalija 4, De Mondt 3/3.
2009.04.05. 15:47
 
Jót tesz a munkának az internetes kikapcsolódás
Nemhogy nem megy a teljesítmény rovására, ellenkezőleg, még növeli is azt, ha munka közben az internetre tesz valaki egy kis kirándulást - erre az eredményre jutottak a melbourne-i egyetem kutatói egy 300 személy részvételével végzett vizsgálat alapján. A felfedezésnek megvan a maga logikája. Minden tanár tudja, hogy egy normális agynak szüksége van némi pihenésre két koncentrálás között, ha ez elmarad, gyorsan elfáradunk. "Egy rövid, könnyed kikapcsolódás, például egy kis szörfölés a világhálón, lehetővé teszi az agy pihentetését, és ez az egész napos koncentrációt növeli" - magyarázta el Brent Coker doktor, az egyetem marketing szakának tanára.
2009.04.05. 15:22
 
 
Kétmillió forint Tony Blair percdíja
A világ legdrágább szónoka Tony Blair volt brit kormányfő, aki egyik legutóbbi előadásáért percenként kétmillió forintnak megfelelő összeget kasszírozott. A The Sunday Times című vezető vasárnapi brit lap beszámolója szerint a miniszterelnöki tisztségéből csaknem két éve menesztett Blair a különböző rendezvényeken azóta elmondott beszédeivel már több mint 15 millió fontot (ötmilliárd forintot) keresett. Az újság megírja, hogy a brit politikus például a múlt hónap végén egy félórás előadásért - amelyet a manilai egyetemen tartott - 200 ezer eurót (182 ezer fontot) kapott. Ráadásul ugyanaznap volt még egy hasonló fellépése az egyik manilai luxusszállodában.
2009.04.05. 15:04
 
 
Több tízezer ember a Hősök terére szervezett civil demonstráción
Kiáltványt juttattak el az államfőnek a vasárnap délután a Hősök terére szervezett civil demonstráció résztvevői, akiknek létszáma mintegy huszonötezerre duzzadt. A kiáltványt motorosok vitték el a Sándor-palotához, akik visszatérésükkor annyit mondtak, hogy a köztársasági elnök megbízottja átvette a dokumentumot. A Civil Összefogás Fórum által meghirdetett tüntetésen még ezt megelőzően felolvasták az említett kiáltványt, amelyben az előre hozott választásokat, a közélet tisztaságának helyreállítását, a közbiztonság megteremtését, a nemzeti jelképek tiszteletben tartását, a családok és a gyermeknevelés kiemelt megbecsülését, a magyar föld és otthonok védelmét követelték.
2009.04.05. 15:00
 
Herényi Károly: egy év túl hosszú csak válságkezelésre
Herényi Károly (MDF) szerint egy esztendő túl hosszú csak válságkezelésre; a politikus az MDF nevében azt kérte Bajnai Gordontól, tegye lehetővé az őszi előre hozott választásokat. Az MDF már a napokban kérte Bajnai Gordontól: fontolja meg, hogy csak a legszükségesebb, legsürgetőbb válságkezelő lépéseket végezze el, majd ezt követően tegye lehetővé a bizalmi válságot feloldó őszi előre hozott választásokat - mondta Herényi Károly, aki a miniszterelnök-jelölt vasárnapi kijelentéseire reagált. Véleménye szerint a pénzügyi és gazdasági válság mellett olyan mély bizalmi válságban van Magyarország, és ezen belül a politikai elit, hogy a szükséges reformokat, ilyen légkörben nem lehet meghozni.
2009.04.05. 14:52
 
 
Kóka: ebben a ciklusban az SZDSZ-nek semmi sem sikerült
Ha visszatekintünk az elmúlt három évre, akkor azt kell mondanunk, hogy ebben a ciklusban az SZDSZ-nek gyakorlatilag semmi sem sikerült - írta Kóka János a párt országos tanácsához (ot) címzett levelében. A frakcióvezető azért fordult levélben az ot tagjaihoz, mert pénteken sportolás közben bokaszalag-szakadást szenvedett, ezért nem tud személyesen részt venni az ülésen, amelyen arról döntenek, hogy az országgyűlési képviselőcsoport támogassa-e Bajnai Gordon miniszterelnökké választását. A frakcióvezető számít az országos tanács tagjainak megerősítő szavazataira. Ezért elküldte az aláírt politikai nyilatkozatát, és azt kéri a képviselőktől, hogy az ot döntését követően mindenki írja alá a saját példányát.
2009.04.05. 13:55
 
 
Megválasztotta Bajnait és Lendvait az MSZP kongresszusa
Megválasztotta miniszterelnök-jelöltnek Bajnai Gordont, és pártelnöknek Lendvai Ildikó frakcióvezetőt az MSZP kongresszusa. A döntést Gyurcsány Ferenc posztjáról távozó kormányfő jelentette be. Gyurcsány azt is elmondta: bár sokan biztatták, nem alakít új pártot. Bajnai a bejelentés után megköszönte a küldöttöknek a lehetőséget, a felelősséget és a bizalmat, amelyre - mint fogalmazott - nagy szükség lesz. Lendvai a megválasztása után azt mondta: a remény programjáért kell dolgozniuk. A küldöttek 91 százaléka voksolt Lendvai pártelnökségére, és 93 százaléka Bajnai miniszterelnök-jelöltségére. Az MTI úgy értesült: a szocialista frakció már összegyűjtötte a konstruktív bizalmatlansági indítvány benyújtásához szükséges aláírásokat.
2009.04.05. 13:39
 
Torna Eb: Berki Krisztián aranyérmes lólengésben
Berki Krisztián megvédte Európa-bajnoki címét lólengésben a tornászok milánói kontinensviadalán. Berki a negyedik Eb-címét nyerte ebben a számban, és ezzel minden idők legeredményesebb magyar tornásza lett a kontinensbajnoki aranyak tekintetében. A címvédő, aki negyedik helyen lépett tovább a selejtezőből, nem volt könnyű helyzetben, ugyanis elsőként szólították: 6.7-ből indította gyakorlatát, amelyet kiválóan hajtott végre, mindössze a végén volt egy kisebb lábterpesztése. A gyakorlatért 15.600 pontot kapott.
2009.04.05. 13:31
 
 
Forma-1, Malajziai Nagydíj: Jenson Button győzött
A brit Jenson Button (Brawn GP) nyerte a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjat. A második helyen a német Nick Heidfeld (BMW-Sauber)végzett, míg a harmadik a szintén német Timo Glock (Toyota) lett. Az élről startoló Button az idei első futamot, az Ausztrál GP-t is megnyerte. Az 56 körös viadalt a szakadó eső miatt 24 körrel a zárás előtt félbeszakították, majd 50 perc elteltével lefújták, így a szabályok szerint az utolsó teljes kör végeredménye adta a befutót. A vb-címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a hetedik lett.
2009.04.05. 13:00
 
 
A kazettás lőszerek betiltását sürgette a pápa a virágvasárnapi misén
A kazettás lőszerek tilalmáról szóló konvenció minden ország általi aláírását sürgette a pápa virágvasárnapi miséjén a Vatikánban. XVI. Benedek felszólította mindazon országokat, amelyek még nem írták alá az egyezményt, hogy "késlekedés nélkül" tegyék ezt meg. Egyúttal sürgős lépést követelt az Európai Uniótól és az afrikai országoktól a menekültek csempészésének megállítására, mert - mint mondta - a világgazdasági válság a korábbinál is több embert ösztönöz életveszélyes utazásra valamely gazdagabb országba.
2009.04.05. 12:56
 
 
Forma-1, Malajziai Nagydíj: az eső miatt félbeszakították a versenyt
A szakadó eső miatt félbeszakították a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjat. Az 56 körös versenyből még 24 kör volt hátra, amikor a versenybíróság az esőszünet mellett döntött. A rendezők az időjárástól tették függővé, hogy végleg leállítják-e a viadalt, vagy esetleg lesz folytatás. Amennyiben nem folytatódik a Malajziai GP, a szabályok szerint az utolsó teljes kör végeredménye adja a befutót. Ebben az esetben Jenson Button (Brawn GP) a győztes.
2009.04.05. 12:07
 
 
Lendvai: nincs vége a magyar baloldalnak
Akárhogy dörzsölték a kezüket, akik erre vártak, nincs vége a magyar baloldalnak - jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője az MSZP rendkívüli kongresszusán, miután Hiller István, a párt jelölőbizottságának elnöke hivatalosan is közölte: Lendvai Ildikó az egyedüli jelölt a pártelnöki posztra. Az együttműködésről szóló feltételekkel vállaltam csak a pártelnökjelölést - mondta Lendvai. A pártelnökjelölt első feltétele az volt, hogy a következő tisztújításig három fős ügyvezetést működtessen a párt, amelynek tagja, rajta kívül, Kiss Péter alelnök és Szekeres Imre elnökhelyettes.
2009.04.05. 11:49
 
Profi boksz: Bradley 24. meccsén is nyert, s két vb-cím az övé
Az amerikai Timothy Bradley egyhangú pontozással legyőzte honfitársát, Kendall Holtot, ennek köszönhetően a profi boksz két világszervezeténél is övé a vb-öv kisváltósúlyban. A WBC (Boksz Világtanács) 25 éves világbajnoka egyfelől saját titulusát védte meg sikerével, másfelől elvette Holttól annak a WBO-nál (Boksz Világszervezet) őrzött címét. A hibátlan mérlegű Bradley, akire amúgy a montreali összecsapás első menetében számolni kellett, 24. profi mérkőzését nyerte meg, míg a 27 esztendős Holt 25 győztes meccse mellé harmadik vereségét gyűjtötte be.
2009.04.05. 11:35
 
 
Bajnai válságkezelést és keménységet ígért kongresszusi beszédében
Kivezetni Magyarországot a válságból, védeni a munkahelyeket, a családok otthonát, megerősíteni a magyar gazdaságot, egyben tartani az országot, ez a célom - közölte Bajnai Gordon kongresszusi beszédében. "Nem szónok akarok lenni, hanem eredményes válságkezelő" - mondta, hozzátéve, hogy "ezért az igazság legpőrébb, legkegyetlenebb megfogalmazását mondom: a magyar embereknek aközött kell választaniuk, hogy elveszítik az állásaikat, vagy átmenetileg lemondanak a jövedelmük néhány százalékáról". Bajnai Gordon szerint a válság idején az államnak, a politikának és a jómódúaknak nyilvánvaló áldozatot kell vállalnia.
2009.04.05. 11:14
 
A válság miatt eddig 132 útvonalat töröltek az európai légitársaságok
A globális válság miatt megszorításokra kényszerülő európai légitársaságok a német Welt am Sonntag értesülései szerint 132 útvonalat töröltek menetrendjükből az elmúlt egy évben. A lap a Jet Republic magán légitársaság egy tanulmányára hivatkozva közölte az adatot. E szerint a 15 legfontosabb európai társaság útvonaltörlései leginkább a német repülőtereket érintik: ezek több mint fele Németországgal kapcsolatos. Berlinben - részben a Tempelhof repülőtér bezárása miatt is - hetente 91 járattal, Münchenben 46 járattal, míg Brémában 22 járattal kevesebbet szolgálnak ki.
2009.04.05. 10:47
 
Csinaldmegaleckemet: megbukott a francia portál
A diákok leckéinek elkészítését ígérte, de végül az általános tiltakozás nyomán megbukott egy nagy csinnadrattával beindított új világhálós portál Franciaországban. A faismesdevoirs.com (csinaldmegaleckemet.com) honlap szervezője, Stéphane Boukris fizető szolgáltatást tervezett, a portált bevezető reklámkampányban azt ígérte, hogy néhány euró fejében bárkinek elkészítik a házi feladatát. Az ötletes internetező nem habozott azzal népszerűsíteni a kezdeményezést, hogy nyíltan kifejtette: a vállalkozás "sértő az iskolarendszer számára", de "mivel van erre kereslet, azt ki kell elégíteni".
2009.04.05. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115[2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista