2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Schmitt Pál: az EP-választás bebizonyítja, hogy megvan az új többség
Schmitt Pál szerint június 7-én az európai parlamenti választás bebizonyítja, hogy megvan az új többség Magyarországon; a Fidesz-KDNP EP-listavezetője erről csütörtökön Bonyhádon sajtótájékoztatón beszélt. A politikus kijelentette: magas részvételre számít. Minél többen mennek el szavazni, annál kisebb az esélye a kis pártoknak, és emiatt elképzelhető, hogy kétpólusú lesz a végeredmény - mondta. "A szocialisták azt mondják, hogy egész Európát nem érdekli a választás, nem lesz magasabb a részvételi arány 26-28 százaléknál; ez nem igaz" - hangoztatta. Schmitt Pál szerint június 7. az országgyűlési választás "előszobája, első fordulója" lesz.
2009.04.23. 15:06
 
 
Tiszalöki gyilkosság: Teleki tájékoztatást kért az országos főkapitánytól
Tájékoztatást kért az országos rendőrfőkapitánytól és a rendészeti államtitkártól a tiszalöki gyilkosság ügyében Teleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. A szocialista országgyűlési képviselő az MTI-nek csütörtök délután azt mondta: mindegy, hogy milyen származású volt az áldozat, ugyanis mélységesen megdöbbentőnek és elítélendőnek tartja a tiszalöki "orvtámadást, embertelen gyilkosságot", és a lehető legrövidebb időn belül el kell fogni az elkövetőt vagy elkövetőket. Teleki László úgy fogalmazott: "méltatlan egy emberhez, ha lesben állva, galád módon oltják ki életét".
2009.04.23. 14:40
 
 
Elkészült a Bajnai-kormány első törvényjavaslata
A Bajnai-kormány benyújtotta az első törvényjavaslatát, amellyel a kormány azt kívánja demonstrálni, hogy a takarékosságot saját magán kezdi. Molnár Csaba kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón elmondta: a kabinet azt kezdeményezi, hogy hétfőn házszabálytól való eléréssel, sürgősséggel tárgyalják és fogadják el a előterjesztést. A törvényjavaslat indoklásából kiderül: a kormány célja, hogy csökkenjenek az állami vezetők juttatásai. A javaslat megteremti annak lehetőségét, hogy a miniszterelnök az egyes miniszterek illetményét legfeljebb 15 százalékkal csökkentse.
2009.04.23. 14:30
 
 
Az állam kártalanítja az áfa-arányosítás veszteseit
A kormány kártalanítja az áfa-arányosítás korábbi, közösségi joggal ellentétes gyakorlata miatt veszteséget szenvedőket, ennek mértékéről és formájáról azonban csak később döntenek - derül ki a Pénzügyminisztérium közleményéből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek. A luxembourgi székhelyű Európai Bíróság csütörtökön közzétett ítélete megállapítja, hogy a magyar áfatörvény 2006. január 1-je előtt hatályos rendelkezései ellentétben álltak az európai közösségi joggal, mert az adóalapot nem képező államháztartási támogatásban részesülő adóalany - az egyes termékbeszerzéseihez kapott támogatás esetén - a beszerzésekhez kapcsolódó kiadásoknak kizárólag a támogatással nem érintett része tekintetében érvényesíthette áfalevonási jogát.
2009.04.23. 14:13
 
 
A FIAT átveszi az Opelt
A FIAT átveszi az Opelt - közölte az Opel összüzemi tanácsának vezetője csütörtökön, megerősítve a Spiegel Online értesüléseit. Az erről szóló szándéknyilatkozatot a magazin információi szerint akár már csütörtökön aláírhatják. Az Opel európai munkavállalói képviseletei a FIAT beszállása ellen vannak, mivel elbocsátásoktól tartanak. A bejelentés váratlan volt, hiszen hétfőn még arról szóltak a hírek, hogy összesen hat társaság érdeklődik a túlélésért küzdő Opelért, a csőd szélén álló amerikai General Motors (GM) leányvállalatáért, és a hatból csupán két érdeklődő érkezett a járműiparból, de egyik sem a FIAT.
2009.04.23. 13:37
 
Nagy siker a tasmániai wombatürülékből készülő papír
Egy ausztrál iparváros wombatürülék segítségével próbálja túlélni a gazdasági válságot. A Tasmánia északkeleti részén fekvő Burnie munkahelyek sokaságát veszítette el a közelmúltban, egy újszerű eljárásnak köszönhetően azonban virágzásnak indult egy sajátos helyi iparág - nevezetesen kézzel merített papírt állítanak elő egy eddig mellőzött anyagból, a wombatürülékből. A wombat egy kedves kinézetű bundás erszényes, amely csak Ausztráliában honos. Mókás mozgása és játékos kinézete miatt az ország egyik legszeretetreméltóbb őshonos állata.
2009.04.23. 13:28
 
 
Veres János kormánybiztos lesz
Veres János volt pénzügyminiszter kormánybiztosként a keleti gazdasági kapcsolatokért felel, ezért a tevékenységéért nem kap javadalmazást - mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. A miniszter annak kapcsán beszélt erről, hogy a Bajnai-kabinetben azok a kormánybiztosok, akik tagjai valamelyik országgyűlési frakciónak, társadalmi megbízatásban fogják elvégezni a munkájukat. Veres Jánost hétfőn választották meg az MSZP frakcióvezető-helyettesének.
2009.04.23. 13:00
 
EP-választás: eltérőek a pártok kampányköltségei
Az MSZP és az MDF csak az európai parlamenti választások kampányának lezárultával közli, hogy mennyit költött, a Fidesz legfeljebb 100 millió forintot, míg az SZDSZ körülbelül 100 millió forintot szán a kampányra, a KDNP-nek nem lesz önálló választási kasszája, mivel jelöltjei a Fidesz EP-listáján szerepelnek, s a kampány is közös lesz - közölték a parlamenti pártok az MTI-vel. A hivatalos kampány Magyarországon március 26-án vette kezdetét, amikor Sólyom László június 7-ére írta ki a magyarországi európai parlamenti választásokat. Tóth Zoltán választási szakértő korábban elmondta: az Országgyűlés nem szabályozta, hogy az EP-választáson induló pártok mennyit költhetnek a kampányukra.
2009.04.23. 12:27
 
 
Vízilabda: a Szeged valójában 17-13-ra nyert
A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) honlapján még csütörtök délelőtt is 18-13-as végeredmény szerepelt a szerda esti LEN Kupa-döntő visszavágójának hivatalos jegyzőkönyvében, holott a valóságban - a 9-7-es alapmeccset, majd a hosszabbításos 12-10-et, végül pedig az 5-3-as büntetőpárbajt követően - 17-13-ra nyert a Szeged a görög Panioniosz ellen. Vagyis egy magyar gól pluszban került be a dokumentumba, ennél fogva az MTI meccstudósításába is. A férfi vízilabda LEN Kupa-döntő visszavágójának helyes eredménysora: Szeged-Beton VE - Panioniosz (görög) 17-13 (2-3, 3-1, 4-1, 0-2 - 0-2, 3-1 - büntetőkkel 5-3).
2009.04.23. 12:09
 
 
Negyedmilliárd dollárt ajánlottak fel a Szomália-donorkonferencián
Több mint negyedmilliárd dollárnyi (mintegy 200 millió eurónyi) felajánlás gyűlt össze a Szomália környéki biztonság növelésének anyagi támogatására összehívott brüsszeli nemzetközi konferencián - jelentette be csütörtökön Louis Michel, az Európai Bizottság fejlődő országokért felelős tagja. Mint fogalmazott, a felajánlások meghaladják az előzetesen remélt összeget. A támogatás a szervezők reményei szerint elegendő lehet az azonnali célok eléréséhez, azaz a biztonsági erők megfelelő szintű kiépítéséhez, a közrend viszonylagos helyreállításához és az Afrikai Unió rendfenntartói munkájának finanszírozásához.
2009.04.23. 12:05
 
 
Molnár Csaba: a kancellária fő feladata a válságkezelés koordinációja
A Miniszterelnöki Hivatal fő feladata a Bajnai-kormány alatt szinte kizárólag a válságkezelés központi koordinációja - mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A politikus közölte, a kormányzatban kevesebb politikai vezető lesz, akik kevesebbet fognak keresni. Hozzátette: a válságkezelő kormányban a korábbi 23 helyett 21 államtitkár lesz, a MeH-ben hét helyett hat államtitkár dolgozik. Molnár Csaba beszámolt arról, hogy a kormánykabinet a jövőben válságkezelő kabinetté válik, minden keddi ülésen a válságkezelő döntések előkészítésével, a végrehajtás ellenőrzésével külön napirend keretében foglalkoznak.
2009.04.23. 12:00
 
 
Aranyba harapva fényképezkednek a Madárfészek turistái
Új szolgáltatásként "aranyéremmel" is fényképezkedhetnek a látogatók a tavalyi nyári ötkarikás játékoknak otthont adott pekingi Olimpiai Stadionban. A 91 ezer férőhelyes Madárfészekben - amely körül néhány éven belül bevásárló- és szórakoztató központ épül - az ezrével érkező hazai turisták fejenként (átszámítva) 3900 forintért piros-sárga kínai olimpiai egyenruhát kapnak, felállhatnak a dobogóra virágcsokorral a kezükben, és még fotó is készül róluk, amint "ráharapnak" egy aranyszínű medálra.
2009.04.23. 11:42
 
 
A kevesebb több - A minimalista irányzat a lakberendezésben
A lakberendezésben az egyszerű, letisztult formáknak világszerte egyre több a híve. Az irányzat magyarázata részben globalizálódó világunkban keresendő. Az emberekre nehezedő, egyre nehezebben követhető információs áradatra, az örökké változó, harsány külvilágra a legtermészetesebb reakció a tisztaságra és nyugalomra való törekvés. Amikor az uniformizált élet már elviselhetetlenné válik, sokan szinte menekülnek otthonuk nyugalmat és csendet jelentő négy fala közé. Akadnak, akiknek a kikapcsolódást a megszokottól eltérő, távoli országok kultúráját idéző, egzotikus üzenetű lakások jelentik, míg mások a már-már üresnek ható, visszafogott terekben érzik jól magukat.
2009.04.23. 11:21
 
Felzúdulás a csont és bőr ausztrál "szépség" miatt
A fürdőruhás bemutatkozás sokkolta a szakértőket: a Miss Universe egyik ausztrál versenyzője olyan kórosan sovány volt, hogy minden csontja kilátszott. Az orvosok és dietetikusok egy emberként hördültek fel a látványtól. A 19 éves sydneyi modell, Stephanie Naumoski több mint hétezer jelentkező közül került a Miss Universe ausztrál fordulójának 32 versenyzője közé. A kiválasztottak épp az "egészséges, arányos testfelépítést" propagálták volna a fináléban, ám a 180 cm magas 49 kilós Naumoski bikinis megjelenése olyan megdöbbenést váltott ki, hogy csütörtökre parázs vita kerekedett belőle az ausztrál sajtóban.
2009.04.23. 11:10
 
 
Bajnai: lényegi kérdésekről tárgyaltunk az MDF-fel
Lényegi, tartalmi kérdésekről beszélt a miniszterelnök az MDF vezetőivel. Bajnai Gordon közölte: az MDF által képviselt irányok sokszor egybeesnek azzal az iránnyal, amelyre a kormány szeretné az ország szekerét vinni. A kormányfő üdítő kivételnek nevezte az MDF vezetőivel folytatott megbeszélést. Hozzátette: egy felelős ellenzéki párttal arról beszélgetett, hogy mit kell tennie az ország érdekében annak, aki éppen a hatalmat gyakorolja. Dávid Ibolya, az MDF elnöke, akit a találkozóra elkísért Herényi Károly volt frakcióvezető és Makay Zsolt, a párt országos választmányának elnöke is, újságíróknak azt mondta: beszéltek a párt és kampányfinanszírozás tarthatatlanságáról, valamint új munkahelyek létesítéséről.
2009.04.23. 10:56
 
 
Hat havi csúcson a szolgáltatási szektor és a feldolgozó ipar az eurövezetben
Hat hónap óta legjobb teljesítményét nyújtotta az euróövezet tagországainak szolgáltatási szektora és feldolgozó ipara áprilisban. A Markit piackutató intézet csütörtökön ismertetett adataiból az olvasható ki, hogy a recesszió talán már nem fog tovább mélyülni. A Markit által kezelt beszerzői menedzser index 43,1 pontra emelkedett áprilisban a márciusi 40,9 pontról, meghaladván az elemzők 41,0 pontos várakozását. A mutató - ami tavaly október óta a legmagasabb - ugyan még mindig visszaesést jelez, mivel az index az 50 pontos küszöb alatt van, de a tendencia arra utal, hogy a recesszió kissé szelídülni látszik.
2009.04.23. 10:46
 
 
Mosonyi György: a Mol erős és stabil vállalat
A Mol Nyrt.-nek erős, stabil a pénzügyi háttere, s célja az, hogy még erősebbé váljon pozíciója azért, hogy ha vége lesz a recessziónak, ki tudja használni a fellendülés idején a piaci lehetőségeket - mondta Mosonyi György, a társaság vezérigazgatója csütörtökön a cég éves rendes közgyűlésén. Hozzátette, a társaságnak 1,5 milliárd euró lehívatlan hitelkerete van, s felkészült a szűk esztendőkre. Kifejtette, 2010-ben és 2011-ben még inkább stagnálást vagy nagyon enyhe növekedést várnak, 40-80, de inkább 80 dollár közeli hordónkénti kőolaj árral. Nem fizet osztalékot a Mol Nyrt. a 2008. évre, a nyereséget az eredménytartalékba helyezi - döntött társaság közgyűlése.
2009.04.23. 10:29
 
 
Szonda Ipsos: a többség javulást vár Bajnai csomagjától
A megkérdezettek 34 százaléka úgy véli, javulni fog az ország helyzete a Bajnai-csomag nyomán, míg 22 százalékuk szerint tovább romlik - derült ki a Szonda Ipsos felméréséből, amelynek eredményéről csütörtökön tájékoztatták az MTI-t. A csomagtól kedvező hatásokat remélő 42 százalék jóval meghaladja a kormánypárti szavazók jelenlegi arányát, ugyanis a pártállásukban bizonytalanok közel fele és a Fidesz-tábor háromtizede is osztja ezt a véleményt, összességében azonban hatnak a szavazókra a pártpolitikusok érvei - olvasható a közvélemény-kutató által ezer ember megkérdezésével készített országosan reprezentatív felmérésben.
2009.04.23. 10:00
 
A forint némi erősödéssel kezdett, ingadozó árfolyam várható
Erősödött a forint, az eurót 295,95 forinton jegyezték délelőtt kilenc órakor a bankközi kereskedelemben, szemben az előző nap délutáni 296,78 forinttal. A kereskedők elmondása szerint a piacon rendkívül alacsony a forgalom, ami nagy volatilitást okoz az árfolyamokban. Ez jellemző nemcsak a forintra, hanem a térségbeli devizákra, és az euró/dollár árfolyam mozgására is. Ennek oka, hogy a nemzetközi piac híján van tájékozódási pontként szolgáló makrogazdasági mutatóknak. A forint esetében a hét hátralévő részében 292 és 300 forint közötti eurót várnak, de - mint hangsúlyozták - egyik értékből sem lehet "messzemenő következtetéseket levonni", mivel nincs kialakult irányzat, alacsony a forgalom és magas a volatilitás.
2009.04.23. 09:45
 
 
Kártérítési pert indít az Irakban lelőtt magyar férfi családja
Másfél millió dolláros - mintegy 350 millió forintos - kártérítési pert indít az Irakban lelőtt zalai férfi családja - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t az elhunyt egyik testvére. Bogdán Margit elmondta: képviseletükkel Bárándy Györgyöt bízták meg, akivel telefonon beszéltek, személyes találkozóra még nem került sor. A családban egyelőre azt is tisztázni szeretnék, hogy ki tarthat igényt a kártérítésre, csak a hatéves gyermeke, vagy édesanyja és testvérei is számíthatnak-e jóvátételre. Hozzátette: továbbra sem kaptak hivatalos magyarázatot Bogdán Tibor halálára, korábbi munkáltatója, a TOIFOR képviselője szerdán szintén nem tudott újabb információt közölni.
2009.04.23. 09:17
 
 
Bajnai Gordonnak is fájnak az intézkedések
Bajnai Gordon számára a válságkezelő csomag egyes elemei érzelmileg, míg mások szakmailag fájdalmasak, de szavai szerint ezeket is muszáj meglépni ahhoz, hogy tartani lehessen a 3 százalékos költségvetési hiányt, visszatérjen Magyarország iránt a külföldi befektetők bizalma, és újra stabil legyen a forint árfolyama. A kormányfő erről az MR1-Kossuth rádió reggeli műsorában beszélt csütörtökön. Úgy fogalmazott: vannak olyan intézkedések, amelyek neki érzelmileg fájdalmasak, mert a nem tehetős emberek, csoportok számára jelentenek megszorítást.
2009.04.23. 08:21
 
Agyonlőttek egy roma férfit Tiszalökön, lesben állhatott az elkövető
Agyonlőttek egy roma származású férfit szerda éjjel Tiszalökön. A rendőrség hivatalosan nem erősítette meg az MTI értesülését, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője csak annyit közölt, a rendőrség vizsgálja, hogy a mostani eset beleillik-e a korábbi, hasonló bűncselekmények miatt folytatott nyomozásba. Tiszalök polgármesterétől az MTI megtudta: a település külterületén, Tiszalök-Újtelepen történt a bűncselekmény, ahol többnyire romák élnek. Az áldozat is roma volt. Olyan ember, akinek munkahelye volt és rendszeresen dolgozott, a házban a feleségével élt - mondta a település vezetője. Délelőtt a helyszínelés még tartott a háznál, míg a telep lakói közül mintegy százan az elzárt terület mellett tárgyalták a történteket.
2009.04.23. 07:41
 
 
Bahreini Nagydíj: Schumacher szerint Vettel esélyes a vb-címre
A hétszeres Forma-1-es világbajnok német Michael Schumacher úgy véli, a múlt heti esős Kínai Nagydíjon magabiztosan diadalmaskodó Red Bullos Sebastian Vettelnek nagy esélye van a világbajnoki cím megszerzésére. "Ha reálisan nézzük a helyzetet, valóban küzdhet a végső győzelemért" - mondta Schumacher. - "Öröm látni, ahogyan meghódítja a Forma-1 világát." Vettel első sikerét még tavaly aratta a Toro Rosso versenyzőjeként, a szintén esős Olasz Nagydíjon, Monzában.
2009.04.23. 07:39
 
 
Tengeribeteg halak
Halak is lehetnek tengeribetegek - ezt állítja egy német tudós. Reinhold Hilbig stuttgarti zoológus a súlytalanság hatását tanulmányozta vízben. Repülőgépre vitt egy akváriumban 49 halat, a gép azután zuhanórepülésbe váltott a súlytalansághoz hasonló helyzetet produkálva. A halak közül 8 elkezdett forgolódni maga körül. "Teljesen elvesztették egyensúly- és irányérzéküket, tengeribeteg emberekhez hasonlóan viselkedtek. Úgy tűnt, hogy még hányingerük is van" - idézte a kutatót a Daily Telegraph című brit lap.
2009.04.23. 07:36
 
 
Nyárra legtöbb üzemét bezárja a General Motors
A legnagyobb amerikai autógyár, a General Motors bezárja nyárra legtöbb üzemét az Egyesült Államokban - jelentette az MSNBC szerdán. A bezárási tervekről tájékozott vállalati tisztviselők szerint a GM-üzemeket 9 hétig terjedő időtartamra állítják le a gyenge értékesítés és az egyre halmozódó eladatlan járműkészlet miatt. A tisztviselők névtelenséget kértek, mivel a GM dolgozóit még nem értesítették a döntésről. A leállítás pontos időpontját egyelőre nem tudni. Chris Lee, a GM szóvivője nem kommentálta a hírt, csak annyit mondott, hogy a vállalat vezetése előzetesen értesíteni fogja dolgozóit, mielőtt bármilyen termeléscsökkentést nyilvánosságra hoz.
2009.04.23. 07:25
 
 
Stabil maradhat a forint csütörtökön
A forint a koronával egyetemben lényegében stabil maradhat csütörtökön, de elképzelhető enyhe gyengülés is regionális hatásokra - idézi az elemzőket a DowJones. A hírügynökség megjegyzi, hogy Magyarországon a figyelem Bajnai Gordon kormányfőnek az MDF vezetőivel való találkozójára, illetve Simor András bankvezetőnek a német kereskedelmi kamara előtti beszéde felé fordul. Érdeklődést kelt a Mol közgyűlése, amely 21,2 százalékában a negyedik legnagyobb orosz olajipari vállalat tulajdonába került, illetve az, hogy milyen lesz a helyi valutában múlt év október óta első ízben kibocsátott államkötvény fogadtatása. A londoni bankközi piacon a forint reggel, 297,06-36/eurón, 0,10 százalékkal erősebb volt a szerdai későinél.
2009.04.23. 07:21
 
 
Csányi: jelentős lépéseket tett a kormány a forint megerősítésére
A kormány jelentős, előremutató lépéseket tett a forint megerősítésére - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a közszolgálati televízió az Este című műsorában szerdán. Az OTP első embere szerint fiskális módon, alapvetően helyesen közelíti meg a Bajnai-kormány a válságot, de például az élelmiszerek áfájánál ő nagyobb csökkentést lát szükségesnek, és hiányolta a kilábaláshoz szükséges intézkedéseket, a nagy elosztó rendszerek reformját szolgáló lépéseket. Csányi ismételten megerősítette, hogy nem kíván politikai szerepet vállalni. Most sem keresték meg a Bajnai-kormányban való szerepvállalása érdekében - mondta.
2009.04.23. 07:13
 
Budapest hajlandó együttműködni a bolíviai hatóságokkal
Józsa Mátyás, Magyarország Buenos Aires-i nagykövete szerdán felajánlotta Budapest együttműködését a bolíviai hatóságnak a Santa Cruz-i események kivizsgálásával kapcsolatban, amennyiben La Paz hivatalosan felkéri erre. A magyar külképviselet vezetője az MTI megkeresésére elmondta: szerdán Juan Ramón Quintanával, a bolíviai elnöki hivatal kabinetfőnökével tárgyalt. Józsa Mátyás emlékeztette a kabinetfőnököt arra, hogy Magyarország még nem kapott hivatalos értesítést az eseményekről. Juan Ramón Quintana közölte: Bolívia hamarosan megteszi ezt.
2009.04.23. 07:10
 
 
Az AC Milan 5-2-re győzött a Ligaválogatott ellen
Az AC Milan 5-2-re győzött a magyar labdarúgó ligaválogatott ellen a Puskás Ferenc Stadionban, szerdán. A 18 ezer néző előtt megrendezett találkozón a magyarok szereztek vezetést Rajczi Péter góljával, majd az igencsak kényelmesen futballozó olasz gárda az aranylabdás Kaká révén egyenlített a szünet előtt. A második félidő kezdetén egy másik korábbi aranylabdás, az ukrán Andrij Sevcsenko révén jutottak előnyhöz a vendégek, de a csereként beállt Tököli Attila ismét egyenlített. Sevcsenko újabb góljára már nem érkezett válasz, sőt a három csapattal összesen négyszer Bajnokok Ligája-győztes Clarence Seedorf, továbbá Tabare Viudez fölényessé tették a Milan-sikert.
2009.04.22. 21:35
 
 
Jégkorong-vb, felkészülési meccs: négygólos magyar vereség a világbajnoktól
A magyar jégkorong-válogatott 5-1-es vereséget szenvedett a címvédő orosz csapattól a pénteken kezdődő világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésen, szerdán, a svájci Sierre-ben. A kétszeres világbajnok oroszok (1993, 2008) keretében 14 olyan játékos kapott helyet, aki tagja volt a tavaly Kanadában aranyérmes együttesnek, ráadásul ketten, Oleg Tverdovszkij és Ilja Brizgalov Stanley Kupa-győztesnek is mondhatja magát. A találkozó egyetlen magyar találatát Benk András szerezte, ez volt 45 év után az első magyar gól az oroszok ellen.
2009.04.22. 21:35
 
 
Férfi vízilabda: a Szeged nyerte a LEN Kupát
A magyar klubcsapatok közül első vidéki együttesként LEN Kupa-győztes lett a Szeged férfi vízilabdacsapata: Kásás Zoltán legénysége a döntő szerdai visszavágóján hosszabbítás után büntetőkkel nyert a görög Panioniosz ellen. LEN Kupa, döntő, visszavágó: Szeged-Beton VE - Panioniosz (görög) 13-11 (2-3, 3-1, 4-1, 0-2 - 0-2, 4-2), büntetőkkel 5-2. Az első mérkőzést a Panioniosz 8-6-ra nyerte. A Szeged 13 esztendeje egyszer már eljutott a LEN Kupa döntőjébe, de akkor nem jött össze a bravúr. Most viszont már nem tékozolta el a gárda a nagy lehetőséget, s a vízilabdázás második számú kontinentális sorozatában bravúros teljesítménnyel, remek véghajrával sikerült diadalmaskodnia.
2009.04.22. 20:20
 
 
A Külügyminisztérium segít hazaszállítani a Bolíviában lelőtt Magyarosi holttestét
A magyar Külügyminisztérium segít hazaszállítani a csütörtökön Bolíviában lelőtt Magyarosi Árpád holttestét, miután a román fél hivatalosan is elfogadta a felkínált magyar segítséget - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő szerdán Budapesten az MTI-nek. "Megkaptuk a diplomáciai jegyzéket, amelyben a román fél felkér minket, hogy működjünk közre a holttest hazaszállításában, és ugyanezt kérte tőlünk Magyarosi Árpád édesanyja is" - mondta Szelestey Lajos. A szóvivő hozzátette: a Külügyminisztérium a Vöröskereszttel együttműködve szállítja haza a romániai magyar férfi holttestét. Egyelőre nem lehet tudni hogy mikorra érkezhet Magyarországra a holttest - mondta a szóvivő az MTI kérdésére.
2009.04.22. 20:00
 
 
Labdarúgó Magyar Kupa: a Győr is a döntőbe jutott
A Győri ETO lesz a Budapest Honvéd ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa fináléjában, mivel elődöntős párharca szerdai visszavágóján - az első mérkőzésen aratott 2-1-es győzelmét követően - 2-2-es döntetlent ért el az MTK Hungária vendégeként. Eredmény: MTK Budapest-Győri ETO 2-2 (1-1). Gól: Könyves (16.), Pintér (80.), illetve Böőr (38.), Stark (88., 11-esből). Továbbjutott: a Győr 4-3-as összesítéssel. A döntő két találkozóját május 20-án és 27-én rendezik.
2009.04.22. 19:05
 
 
Washingon kemény szankciókat helyez kilátásba Irán ellen
Az Egyesült Államok "nagyon kemény büntetőintézkedéseket" fog bevezetni Irán ellen, ha Washington jelenlegi, a tárgyalások lehetőségét kereső megközelítése kudarcot vall - közölte Hillary Clinton külügyminiszter szerdán a kongresszusban. Az Obama-kormány kettős nyomvonalon halad iráni stratégiájában - fejtette ki a képviselőház külügyi bizottságában azon kérdés kapcsán, mi történik, ha a Washington által szorgalmazott párbeszéddel nem sikerül megfékezni Teherán nukleáris törekvéseit. Mint elmondta, egy sor kérdésben közeledni kívánnak Iránhoz, ám "bénító erejű" szankciókkal készülnek arra az esetre, ha Irán elutasítaná a közeledést, vagy a folyamat sikertelen lenne.
2009.04.22. 18:45
 
Női kosárlabda NB I, döntő: egyenlített a Szeged
A Szeged nyerte meg az UNIQA női kosárlabda-bajnokság három sikerig tartó döntőjének második mérkőzését a vendég Sopron ellen, ezzel egyenlített a párharcban. Eredmény, döntő, 2. mérkőzés: Szeviép-Szeged - MKB-Euroleasing Sopron 66-63 (17-17, 11-14, 17-12, 21-20). Legjobb dobók: Fürész 25, Zserzserunova 11, Russai 9, illetve Holt 18, Horti 14, Honti 12, MacLeod 10. Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc állása: 1-1. A döntő harmadik mérkőzését pénteken rendezik Sopronban.
2009.04.22. 18:35
 
 
Audrey Tautou váltja Nicole Kidmant a Chanel arcaként
Audrey Tautou francia filmsztár lesz a Chanel Nr. 5 parfüm új arca, a színésznővel ötperces reklámfilmet is készítettek, amelyet májusban mutatnak be. A filmben Tautou egy titokzatos nőt alakít, akit egy jóképű idegen üldöz az Isztambulba tartó Orient expresszen. A történet Jean-Pierre Jeunet rendező munkája. A bemutatott parfüm minden idők legtöbbet eladott illata. A legendás divattervezőről játékfilm is készült Franciaországban, ugyancsak Audrey Tautou főszereplésével. A Coco Chanel előtt című, Anne Fontaine által rendezett alkotás azt mutatja be, miként vált Chanel alkalmi kabaréénekesből a női divat forradalmi megújítójává.
2009.04.22. 17:56
 
 
Lendvai: az MSZP a szociális biztonság érdekében vállalja a válságkezelést
Az MSZP a szociális biztonság megőrzésének baloldali elve alapján vállalja a válságkezelést - jelentette ki a párt elnöke szerdán Egerben, sajtótájékoztatón. Ugyan kényelmesebb volna "elvitetni a balhét" egy időközi választások nyomán létrejövő új kormánnyal, ám az átmenettel elvesző hónapok "halálra sebezhetnék" a gazdaságot - közölte Lendvai Ildikó. A kormány egyszerre szakértői és szocialista. Ugyan nem lebeg a pártok felett, de nem a pártnépszerűségi szempontok mentén fogja tenni, amit kell - tette hozzá a politikus. Lendvai hangsúlyozta, hogy a szocialista párt és a kormányzat legfőbb célja a munkahelyek védelme.
2009.04.22. 17:46
 
 
Rekordszámú résztvevő az országos szemétgyűjtési akción
Csaknem 6 ezer köbméternyi szemetet gyűjtött össze az a több mint 50 ezer önkéntes, aki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívására takarított az utak mentén szerdán, a Föld Napján. Így az eddigi öt hasonló akcióban annyi szemetet szállítottak biztonságos lerakókba a társaság járművei, amennyi 4 méter magasan fedne be egy futballpályát. Az önkéntesek az ország több mint 800 pontján gyűjtötték a szemetet. László Sándor vezérigazgató szerint a társaság szemétgyűjtési akciója az ország legtöbb önkéntest megmozgató környezetvédelmi eseménnyé nőtte ki magát.
2009.04.22. 17:23
 
EP-választás: az MSZP május 1-jén kezdi a kampányt
Május 1-jén kezdi meg az MSZP az európai parlamenti választási kampányt, amelynek főszereplője Göncz Kinga listavezető lesz - közölte Lamperth Mónika, a kampány politikai irányítója szerdán az MTI-vel. A politikus beszélt arról is, hogy a szocialisták takarékos, informatív, mozgósító kampányt folytatnak. A kampány több helyszínen, a fővárosi Városligetben és vidéki városokban kezdődik, a rendezvényeken ott lesznek a párt európai parlamenti képviselőjelöltjei - ismertette az MSZP elnökhelyettese. Hozzátette: Göncz Kinga listavezető a budapesti rendezvényen vesz részt május 1-jén. Közölte, hogy pártja a szükséges 20 ezer ajánlószelvényt már réges-régen összegyűjtötte.
2009.04.22. 16:54
 
 
A Fidesz szerint az MSZP-csomag munkahelyellenes
A Fidesz szerint a napokban nyilvánosságra került válságkezelő program "mélyen és súlyosan" munkahelyellenes megszorító csomag, amelynek megvalósításához a kormány semmiféle felhatalmazással nem rendelkezik. A csomag következtében körülbelül 200 ezer munkahely kerül veszélybe Magyarországon - mondta Szijjártó Péter szóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, majd hozzátette: a válság félrekezelése óta 130 ezren veszítették el állásukat, és most újabb 200 ezer, jelenleg még dolgozó ember állása kerül veszélybe.
2009.04.22. 16:46
 
 
Júliusban kezdődik a Margit híd felújítása
Júliusban kezdődik a Margit híd felújítása - tudta meg az MTI szerdán városházi forrásokból. Tájékoztatásuk szerint addig kiválasztják a kivitelezőjét és a független mérnökét a mintegy 12 milliárd forintos beruházásnak, amely felerészben EU-forrásból újulhat meg. Az uniós támogatási szerződéshez várhatóan a jövő héten járul hozzá a Fővárosi Közgyűlés. A közgyűlés már tavaly júniusban döntött a főváros 6 milliárd forintos önrészének biztosításáról. Ezért nem hátráltatja a beruházást az, hogy még mindig nincs költségvetése a fővárosi önkormányzatnak. A jövő év augusztusában tervezett ideiglenes forgalomba helyezésig a híd szerkezetét teljes körűen felújítják.
2009.04.22. 16:10
 
Leragasztatta a vádlott száját egy amerikai bíró
Szigetelőszalaggal leragasztatta a vádlott száját egy türelmét vesztett bíró egy tárgyaláson az Egyesült Államokban. Az eset Idaho államban történt. A vádlottat hiába intette többször is csendre a bíró, a férfi állandóan közbeszólt, ezért tettek lakat helyett ragasztószalagot a szájára. A vád ellene egyébként lopás volt, de elmeállapota is vizsgálatra érdemes. A 23 éves férfi feltételesen van szabadlábon, és ősszel még egy elmegyógyintézetben kezelték. Felügyelőtisztje szerint nem szedi gyógyszereit és alkoholos italt iszik, ami csak ront elmeállapotán, mindezek figyelembevételével köz- és önveszélyes. Ítélet még nincs ügyében.
2009.04.22. 15:56
 
Női kézilabda: május 9-én és 16-án játssza a BL-döntőt a Győr
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzését május 9-én Aalborgban, a visszavágót pedig május 16-án Veszprémben vívja a dán Viborg ellen. A győriek honlapja szerint mindkét mérkőzés 16:15 órakor kezdődik. A finálé érdekessége, hogy az európai szövetség szabályainak egyik csapat csarnoka sem felelt meg, ezért kell a Viborgnak Aalborgban, a Győrnek pedig Veszprémben megrendezni hazai találkozóját.
2009.04.22. 15:25
 
 
Varga István lesz a gazdasági miniszter
Varga István közgazdászt, gazdasági szakértőt jelöli a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium élére Bajnai Gordon kormányfő - közölte a kormányszóvivő a szerdai kormányülést követő tájékoztatón. Budai Bernadett elmondta, hogy Varga István 2008 év végéig a Shell magyarországi vállalatának vezetője volt, 2003-tól 2009-ig a Magyar Szénhidrogénkészletező Szövetség igazgatótanácsának tagja és a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke. Varga jelenleg a magyar Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület elnöke, tagja a magyarországi brit kamara vezető testületének, emellett az Autonomia alapítvány kuratóriumának tagja és a Transparency International mellett fejt ki tanácsadói tevékenységet - közölte a kormányszóvivő.
2009.04.22. 15:10
 
 
Herczog: az SZMM feladata a terhek igazságos elosztása
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) legfontosabb feladata, hogy megfelelő választ találjon a válság miatt kialakult társadalmi feszültségekre, s tevékenységével hozzájáruljon ahhoz, hogy a válság terhei a legméltányosabban, legigazságosabban oszoljanak meg a gazdasági és társadalmi szereplők között - mondta Herczog László szociális és munkaügyi miniszter a tárca vezetőinek bemutatkozó sajtótájékoztatóján. Herczog kifejtette: igazságos tehermegosztás alatt azt érti, hogy azokat, akiknek alapvető szükségleteik (lakhatás, étkezés, ruházkodás) kielégítése nem biztosított, nem szabad tovább terhelni. A következő időszakban a minisztérium figyelmét kiemelten ezekre a csoportokra kell koncentrálni - húzta alá.
2009.04.22. 15:00
 
 
Május végétől újra a forgalomé a Szabadság híd
Május végére befejeződik a Szabadság híd felújítása; tavaly decemberben már megindult a villamosközlekedés, Pünkösdkor pedig az autósok is birtokba vehetik a hidat, de pesti oldalán még korlátozások lesznek - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán az MTI-vel. Az átadás pontos időpontja még nem ismert, de az biztos, hogy az ünnepet követő első munkanapon (június 2.) már megindulhat a forgalom - mondta az MTI-nek a sajtóiroda egyik munkatársa. A híd a felújítás után gyorsabb és biztonságosabb közlekedést biztosít majd a Duna két oldalán élők számára.
2009.04.22. 15:00
 
 
Ligaválogatott-AC Milan: három aranylabdás a kezdőcsapatban
Az AC Milan mindhárom aranylabdása pályára lép a kezdőcsapatban a magyar ligaválogatott elleni, esti budapesti meccsen. A szervezők tájékoztatása szerint a brazil Kaká (2007-ben kapta meg a France Football elismerését) és honfitársa, Ronaldinho (2005), valamint az ukrán Andrij Sevcsenko (2004) is ott lesz a 19 órakor kezdődő találkozón a Puskás Ferenc Stadionban. Szintén kezdőember lesz a világ legnagyobb reklámértékkel bíró labdarúgója, az angol David Beckham. A tervezett kezdőcsapat: Kalac - Mattioni, Senderos, Thiago Silva, Jankulovski - Beckham, Ambrosini, Seedorf, Kaká - Ronaldinho, Sevcsenko.
2009.04.22. 14:51
 
 
Az Atradius hitelbiztosító szerint jövőre sem enyhül a válság Magyarországon
Bizonytalannak látja a magyarországi recesszió végét, és a forint további visszaeséséből eredő fizetésképtelenségi hullámra figyelmeztet a nemzetközi hitelbiztosító, az Atradius az országelemzésében. Az Atradius szerdai közleményében kifejti: a hitelbiztosító nem tartja reálisnak azokat a jóslatokat, amelyek jövőre fellendülést prognosztizálnak a magyar gazdaságban. A hitelbiztosító szerint az uniós piacok pangása miatt visszaeső export és a megszorító intézkedések nyomán csökkenő belföldi kereslet további recessziót generál 2009 során, és ez továbbgyűrűzhet jövőre is.
2009.04.22. 14:44
 
 
Nézőpont Intézet: a választók fele szerint Bajnai alkalmatlan a válságkezelésre
A magyar választók 50 százaléka alkalmatlannak tartja Bajnai Gordont a válságkezelésre, de a megkérdezettek 29 százaléka bízik a gazdasági miniszterből lett kormányfő rátermettségében - derül ki a Nézőpont Intézet áprilisi, a Heti Válasz számára készült felméréséből, amelynek eredményét az intézet szerdán juttatta el az MTI-nek. A felmérés szerint a szavazók többsége a mostani kormányváltást sem fogadja el. A megkérdezettek 59 százaléka új parlamentet szeretne, és csak 36 százalékuk tartja jó ötletnek, hogy a kabinet a ciklus végéig maradjon.
2009.04.22. 14:37
 
 
Tizenötezer önkéntes a KÖZÖD! hétvégi programjain
Országszerte tizenötezren tevékenykednek szombaton az Önkéntes Fiatalok Napján. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is népszerű önkéntes tevékenység a faluszépítés, játszótér-felújítás - közölték az MTI-vel a szervezők. A negyedik alkalommal megvalósuló kezdeményezéshez száznál több helyi csoport, iskola csatlakozott. A KÖZÖD! programjaiban idén sok projekt témája a tolerancia, a budapesti Karinthy Gimnázium diákjai fogyatékos fiatalokkal találkoznak, a ceglédi gimnazisták ruhaosztást szerveznek, Köröstarcsa fiataljai az idősek otthonába látogatnak.
2009.04.22. 14:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101[2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista