2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Leminősítette Nagy-Britanniát a Moody's
Stabilról leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Nagy-Britannia - az euróövezeten kívüli legnagyobb EU-gazdaság - szuverén adóskockázati besorolásának kilátását csütörtökön a Standard & Poor's, arra a várakozására hivatkozva, hogy a brit nettó államadósság megközelítheti a hazai össztermék (GDP) 100 százalékát. Nagy-Britanniát az összes nagy hitelminősítőnél a lehető legjobb, "AAA" (Moody's: "Aaa") besorolással tartja nyilván, és ezt az osztályzatot csütörtökön az S&P is megerősítette. A hitelminősítő közölte: számításai szerint csak a kormányzati bankmentő programok bruttó államháztartási költségei a 2009-re becsült GDP-érték 7-10 százalékát teszik ki.
2009.05.21. 11:13
 
 
Az MDF ötpárti egyeztetést kezdeményez Családi Csomagjáról
Az MDF ötpárti egyeztetést kezdeményez "Családi Csomagjáról", melyben többek közt az ajándékozási illeték részletes eltörlése is szerepel - mondta Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti (EP-) listavezetője. Az MDF által kidolgozott csomag az ajándékozási illeték részleges eltörlését, a részmunkaidős foglalkoztatásban a jogi hátrányok megszüntetését, a bérlakás program bevezetését, valamint a családi pótlék egész napos iskolára való átcsoportosítását tartalmazza - sorolta a listavezető. Bokros Lajos kiemelte: az MDF az egyetlen párt, mely reformprogrammal is rendelkezik.
2009.05.21. 10:54
 
 
A parlament június 29-én fejezi be munkáját
Várhatóan június 29-e lesz az Országgyűlés nyári rendkívüli ülésszakának utolsó napja, ekkor ül össze a nyári szünet előtt utoljára a parlament - közölte Szili Katalin az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után. A házelnök beszámolt arról, hogy hétfőn két jegyzőt választ titkosan a parlament. Ezzel a volt MDF-frakció utolsó parlamenti tisztségviselőinek helyére választanak tagokat. A frakciók a múlt héten állapodtak meg arról, hogy módosítják a 2006-os politikai megállapodást: ez alapján az MSZP kapja az országgyűlési jegyzői posztot.
2009.05.21. 10:51
 
 
A brit gyerekek háromnegyede nem tudja, hogyan kell tojást főzni
Az angol fiatalok jelentős részének erőt próbáló kihívást jelentene a tojásfőzés, ugyanis míg egynegyedük legkevesebb 10 percre hagyná a tojást a forró vízben rotyogni, addig 12 százalékuknak még csak elképzelése sincsen a helyes elkészítési módról - derült ki egy tanulmányból. A brit "konyhatitkokat" feszegető kutatás felfedte azt is, hogy a fiatalok fele szinte soha vagy csak nagyon ritkán segédkezik az ételek elkészítésében, habár a szülők közel egyharmada igényelné jelenlétüket a konyhában. Szakértők véleménye szerint fontos lenne a gyermekek arra való buzdítása, hogy vegyenek részt a különböző konyhai feladatokban, ugyanis ezáltal matematikai tudásuk is fejlődhetne - olvasható a Telegraph.co.uk honlapján.
2009.05.21. 10:41
 
 
Hamutartó-tartási kötelezettség fenyegeti a tajvani dohányosokat
Miután száműzték a dohányosokat a középületekből, Tajvanon nemsokára arra is kötelezhetik őket, hogy tartsanak maguknál hamutartót és vegyék elő, mielőtt kinn a szabadban, közterületen rágyújtanának. A tervezett szigorítás oka, hogy a közintézményekre vonatkozó dohányzási tilalom januári életbe lépése óta mértéktelenül nőtt az elhajított cigarettacsikkek száma. Az új rendtartáson a tajpeji kormány Környezetvédelmi Hivatala (EPA) dolgozik. A tervek szerint a közterületen rágyújtókat köteleznék arra, hogy cigarettázás közben hamutartót tartsanak a kezükben. Addig is, amíg az új szabály életbe lép - várhatóan majd csak a jövő év végén - a köztisztasági hivatalt kötelezik arra, hogy szereljen fel hamutartót a nyilvános szemétgyűjtőkre.
2009.05.21. 09:24
 
 
2006-ban több mint négymilliárdot költöttek az állami vezetők védelmére
Több mint négymilliárd forintot költött el 2006-ban az állami vezetők védelmére a Köztársasági Őrezred, amely a Szabadság Körnek küldött levelében elismeri, hogy állami rendezvényeken együttműködött az In-Kal Security-vel, viszont a Kossuth téri kordonokra nem adott ki pénzt - közölte Gulyás Gergely, a Szabadság Kör szóvivője. Az őrezred a bíróság felszólítására küldött tájékoztatást a Szabadság Körnek, a szervezet ugyanis tavaly decemberben beperelte Draskovics Tibor igazságügyi minisztert és Bencze József országos rendőrfőkapitányt, amiért nem válaszoltak kérdéseikre a törvényben foglalt határidőn belül.
2009.05.21. 09:16
 
 
Bencze: a rendőrségnek pártpolitikai befolyástól mentesnek kell lennie
Átléphette az alkotmányosság határát az, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) megállapodást kötött a Jobbikkal - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány csütörtökön reggel a Magyar Televízióban. A főkapitány hozzátette: az alkotmány nagyon markánsan kimondja, hogy a rendőrségnek pártpolitikai befolyástól mentesnek kell lennie. A főkapitány szerint "nem lehet eltűrni" az ilyen szerződéseket, hiszen habár a szakszervezetek és a pártok között "nem ördögtől való" az ilyen megállapodás, de nem akkor, ha a szervezet többségében hivatásos rendőröket tömörít.
2009.05.21. 08:49
 
Az énekes gezerigó a tömegből is felismer egy emberi arcot
Ha az énekes gezerigó fenyegetve érzi fészkét, másodpercek alatt megjegyzi a támadó arcát - fedezték fel amerikai kutatók. Megfigyelték, hogy a madarak agresszívabban reagálnak olyan egyénekre, akik már egyszer megközelítették fészküket. A kutatókat elsősorban az lepte meg, hogy a madarak milyen gyorsan megtanulták megkülönböztetni az egyes embereket. Két nap után, amikor 30-30 másodpercre látták a betolakodó arcát, már felismerték.
2009.05.21. 07:54
 
 
Összefüggés lehet a meditáció és az agytérfogat között
A meditáció és az érzelmekért felelős agyterületek nagysága között összefüggés van - derül ki egy amerikai tanulmányból. "Aki gyakran meditál, kiválóan kezeli pozitív érzelmeit, érzelmileg stabil marad, és különösen jól tud összpontosítani" - mondta a kutatás vezetője, Eileen Luders. A Kaliforniai Egyetem kutatói az agy elváltozásaival magyarázzák a jelenséget. A kutatás eredménye szerint azoknak az embereknek, akik gyakran meditálnak, jóval nagyobb kiterjedésűek a következő agyterületei: hippokampusz, orbitofrontális kortex, jobb oldali talamusz. Ezek az agyterületek mind érzelmi folyamatok és a személyiség irányításáért felelősek.
2009.05.21. 07:41
 
Pokolgépes támadásra készült négy férfi egy New York-i zsinagóga ellen
New Yorkban letartóztattak négy férfit azzal a gyanúval, hogy pokolgépes támadásra készültek a város egyik zsinagógájánál, illetve rakétatámadásokat akartak végrehajtani katonai repülőgépek ellen. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) egy éven át nyomozott az ügyben. A szóban forgó személyeket helyi idő szerint szerdán tartóztatták le - tájékoztatott közös közleményében egy New York-i kerületi helyettes államügyész, az FBI és a rendőrség. A letartóztatott férfiakat azzal vádolják, hogy pokolgépes támadásokat akartak végrehajtani a bronxi Riverdale városrész egyik zsinagógájánál. Riverdale-ben népes zsidó közösség él.
2009.05.21. 07:36
 
 
Júliusban csökkenhetne a gázár
Júliustól az áfaemelés ellenére bizonyosan nem nő a gáz ára, októberben pedig akár húsz százalékkal is csökkenhet a tarifa - olvasható a Népszabadságban. A napilap szerint a kormány megegyezési hajlandóságán múlik, hogy csökken-e a gáz ára: ha megállapodik az E.ON-nal, akkor csak az áfaemelést kompenzálnák, ha viszont nem, akkor ténylegesen mérséklődhet az ár. A cikk emlékeztetet arra: a kormány még az előző ciklus során titokban abban egyezett meg az E.ON-cég Mol-irányítású elődjével, hogy kisebb mértékben emeli a gáz árát, és a cégnél így keletkezett kiesést később, a kelleténél magasabb gázáremeléssel pótolja.
2009.05.21. 07:31
 
Unalmában elszökött az esküdt
Annyira unta a tárgyalást, hogy ebédszünet után elszökött a bíróságról egy esküdt az Egyesült Államokban. Most ismét visszakerül a bíróságra, de már vádlottként. A 25 éves férfit eltűnte után persze kerestetni kezdte a bíró, és rendőrök rá is találtak otthonának közelében. Magyarázatul azt hozta fel, hogy "rendkívül unta" az egészet, egyszerűen már nem bírta tovább. Feltehetően saját ügyének tárgyalásán kevésbé fog unatkozni. A férfi akár fél év börtönt is kaphat állampolgári kötelességének elmulasztása okán, bár ha fejet hajt és folytatja esküdti feladatának ellátását, megúszhatja egy figyelmeztetéssel. Lelkesedése alapján azonban lehet, hogy inkább rács mögé vonul.
2009.05.21. 07:23
 
UEFA Kupa-döntő: a Sahtar az utolsó győztes
A Sahtar Donyeck nyerte a labdarúgó UEFA Kupa utolsó kiírását, ugyanis szerdán az isztambuli döntőben hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Werder Brement. Ukrán színekben ez az első nemzetközi kupadiadal, ugyanis a Dinamo Kijev még szovjet csapatként nyert KEK-et kétszer. A Sahtar győztes gólját Jadson szerezte a 97. percben. A következő idényben az Európa Liga váltja fel az UEFA Kupát. UEFA Kupa, döntő: Sahtar Donyeck (ukrán)-Werder Bremen (német) 2-1 (1-1, 1-1, 2-1), gólszerzők: Luiz Adriano (25.), Jadson (97.), illetve Naldo (35.). Isztambul, 50 ezer néző.
2009.05.21. 07:03
 
 
Ma tárgyalja a kormány a vagyonadót
Ma tárgyalja a kormány a vagyonadót, amelyet várhatóan önálló törvénybe foglalnak. Az MTI úgy tudja: a vagyonadó nemcsak magánszemélyekre, hanem cégekre, szervezetekre is vonatkozik majd. A vagyonadó ingatlanokra vonatkozó szabályai szerint 30 és 50 millió forint között az ingatlan értékének 0,35 százaléka lenne az adó, e felett pedig 0,5 százalékos adókulcsot vezetnének be 2010-ben. A törvényjavaslat szerint nemcsak az ingatlanok után, hanem a nagy értékű gépkocsik, vízi- és légiközlekedési eszközök után is kellene vagyonadót fizetni, de más-más szabályok alapján.
2009.05.21. 07:00
 
Kitartanak a nagybankok magyar fiókjaik támogatása mellett
Megerősítette a Magyarországon jelen lévő hat legnagyobb külföldi bank szerdán azt a vállalását, hogy megteszik a szükséges lépéseket az ottani leányvállalataik támogatására. Ezt az Európai Bizottság jelentette be a bankok képviselőinek brüsszeli találkozója után. Hozzátette, hogy a megállapodást az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is üdvözli. A Bayerische Landesbank, az Erste Group Bank AG, az Intesa SanPaolo, a KBC Group, a Raiffeisen International Bank Holding és a UniCredit Bank Austria AG közös nyilatkozatban szögezték le, hogy továbbra is kiemelt figyelmet szentelnek magyarországi leánybankjaiknak, és körültekintő tőkehozzáférést is biztosítanak számukra.
2009.05.20. 21:00
 
Britney Spears egyik volt testőre feljelentette az énekesnőt
Britney Spears amerikai énekesnőt testi-lelki sérülések okozásáért feljelentette egy volt testőre. Kerry Vine, a volt testőr szerint a popsztár miatt sérüléseket szenvedett el szolgálata közben, ezért mind az énekesnőt, mind a céget, amelynek dolgozott, feljelentette egy Los Angeles-i bíróságon. Munkáltatóját azért perelte be, mert olyan munkahelyet biztosított számára, amely veszélynek tette ki őt. A testőr szerint az érzelmi és fizikai sérülések abból eredtek, hogy Spears mérgező légkört teremtett maga körül, és szándékosan sértően viselkedett vele - olvasható az E! online internetes oldalon. A feljelentő azt állította, hogy a 27 éves énekesnő még csak együttérzést sem mutatott az okozott sérülések láttán. A férfi ismeretlen anyagi jóvátételre perli a popcsillagot.
2009.05.20. 21:00
 
Autóba rejtett pokolgép robbant Bagdadban: 35 halott
Egy parkoló autóban elrejtett pokolgép robbant szerda este Bagdadban, legkevesebb 35 ember meghalt, további 72 megsebesült. A merénylet az iraki főváros egyik északnyugati, síiták lakta negyedében történt, egy étterem közelében. Az áldozatok valamennyien civilek. Bagdadban legutóbb három hete, április 29-én követtek el jelentős, 51 halálos áldozatot követelő robbantásos merényletet. A főváros legnagyobb síita negyedében, Szadrvárosban néhány perces időkülönbséggel repült levegőbe két, robbanóanyaggal tömött autó népszerű piacok közelében. A biztonsági helyzet tavaly fokozatosan javult Irakban, de az erőszak idén februárban újult erővel lángolt fel Bagdadban, illetve Ninive és Dijála tartományokban.
2009.05.20. 20:50
 
 
Orbán: a magyar nemzet európai súlya a tét az EP-választásokon
A magyar nemzet jövőbeni európai súlya a tét az európai parlamenti választásokon - mondta szerdán Kézdivásárhelyen Orbán Viktor. A Fidesz elnöke azért érkezett Erdélybe, hogy elkísérje Tőkés Lászlót, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnökét választási kampányára. Ez a kampány immár a magyar összefogás jegyében zajlik, amennyiben a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és az EMNT közös jelölteket indít a június 7-én esedékes megméretésen. Ezt a listát Tőkés vezeti, a második és a harmadik helyen az RMDSZ-es Winkler Gyula és Sógor Csaba áll.
2009.05.20. 20:45
 
Timosenko eltávolítaná az ukrán kormányból az államfő két szövetségesét
Újabb támadást intézett Julija Timosenko ukrán kormányfő szerdán egykori szövetségese, Viktor Juscsenko államfő ellen: szeretné eltávolítani a kormányból két, az elnök híveként ismert miniszterét. Timosenko a sajtó nyilvánossága előtt tartott kijevi kormányülésen bejelentette, hogy szeretné leváltatni Jurij Jehanurov védelmi minisztert, mert egy vizsgálat bizonyítékot tárt fel a tárcán belüli korrupcióra vonatkozóan. Timosenko hívei pedig a parlamentben Ivan Vaszjunik miniszterelnök-helyettes leváltását célzó indítványt terjesztettek elő. Juscsenko közleményben máris elutasította Timosenko vádjait és Jehanurov leváltását.
2009.05.20. 20:25
 
 
Női vízilabda ob I: a Dunaújváros lett a bajnok
A Dunaújváros nyerte a női vízilabda-bajnokságot, miután a rájátszásos döntő szerdai, ötödik összecsapásán, hazai medencében 7-6-ra legyőzte a címvédő Honvédot. Eredmény, döntő, 5. mérkőzés: Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH - Domino Honvéd 7-6 (1-0, 2-1, 2-3, 2-2). A Vodafone ob I döntő sorozatában az alapszakaszgyőztes Dunaújváros 2-0-ra meglépett, majd a Honvéd egyenlített, de a végén a vidéki csapat örülhetett, amely diadalával háromévi Honvéd-uralomnak vetve véget hatodszor végzett az élen.
2009.05.20. 20:25
 
 
Magyar Kupa-döntő: a Honvéd egygólos előnyt szerzett Győrben
A Budapest Honvéd egygólos előnyt szerzett Győrben a labdarúgó Magyar Kupa-döntő szerdai első mérkőzésén. A fővárosi gárda Abraham találatával győzött; sikere azért is meglepetés, mert a bajnokságban sorozatban hat mérkőzésen kapott ki. A Honvéd, amely egymás után harmadszor játszik döntőt, hetedszer, a Győr pedig ötödször hódíthatja el a trófeát. A visszavágót egy hét múlva rendezik Kispesten. Magyar Kupa-döntő, első mérkőzés: Győri ETO FC-Budapest Honvéd 0-1 (0-0). Győr, 11 ezer néző. Gólszerző: Abraham (70.).
2009.05.20. 20:12
 
 
Döntött a fővárosi MSZP az új képviselőről és az országgyűlési listáról
Bihary Gábor lesz a mandátumáról múlt pénteken lemondott Kivágó Iván Györgyné utóda a Fővárosi Közgyűlésben - tudta meg MSZP-politikusoktól az MTI, a párt budapesti tanácsának szerda esti döntését követően. A szocialisták véglegesítették a jövő évi országgyűlési választás fővárosi listáját, amely a korábban nyilvánosságra kerültekhez képest csak minimálisan változott. Az első 14 helyen nem történt változás, a 15. helyre jelzett Budai Bernadett helyére Komássy Ákos került. Budai 19. lett, míg Havas Szófia a 19. helyről kettőt előrelépett. A listát a párttanács 41 jelenlévő tagja közül 26-an szavazták meg, hatan nemmel voksoltak, kilencen pedig érvénytelen szavazatot adtak le: nem jelölték meg azt, hogy igennel vagy nemmel voksolnak.
2009.05.20. 19:50
 
 
Férfi kézilabda NB I: egy győzelemre a bronzéremtől a Dunaferr
A Dunaferr idegenben is nyert a PLER ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga rájátszásában, így már csak egy győzelemre van a bronzérem megszerzésétől. Eredmény: a 3. helyért, 2. mérkőzés: PLER-Dunaferr 24-28 (13-12). Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a Dunaferrnek. A harmadik összecsapást szombaton rendezik, Dunaújvárosban.
2009.05.20. 19:35
 
Tabletta a korai magömlés ellen
A korai magömlést megakadályozó tabletta kerül forgalomba júniustól Németországban. A készítményt hatezer férfin és párján tesztelték - jelentette be szerdán a Janssen Cilag gyógyszergyár. A gyártó szerint a férfiak 20 százaléka szenved olyan működési zavarban, amely gyorsabb erekciót és hirtelen - a közösülés első percében vagy akár már a szexuális aktus megkezdése előtt bekövetkező - ejakulációt eredményezhet. A szer legfontosabb hatóanyagát, a dapoxetint eredetileg a depresszió ellen fejlesztették ki. Az első próbák során derült ki, hogy a depresszió ellen nem elég hatékony, viszont hozzájárult az erekció időtartamának növeléséhez, és megakadályozta a korai magömlést.
2009.05.20. 19:30
 
 
Fidesz: a szocialisták adócsökkentéséből mindig adóemelés lesz
A Fidesz szerint bár a kormány adócsökkentésről beszél, a valóságban ez adóemelést jelent; ezt annak kapcsán mondta a párt helyettes szóvivője, hogy a kormány a 2010-es adócsomagot szerdán, a vagyonadó koncepcióját, és annak pontos számait külön előterjesztésként csütörtökön tárgyalja. Cser-Palkovics András szerdán sajtótájékoztatón közölte: az adócsomag két részből, egy teljesen világos részből és egy teljesen zavaros részből áll. A teljesen világos rész adóemelésekről szól, így a jövedéki adó, az eva, az áfa emeléséről és egy új adónem, az ingatlanadó bevezetéséről.
2009.05.20. 17:42
 
 
Meghalt egy magyar hegymászó a Himaláján
Meghalt a Himaláján egy magyar hegymászó, az erdélyi születésű orvost Nepálban, a hegyen temették el - közölte Vincze Szabolcs, az expedíció kapcsolattartója és sajtófőnöke a boon.hu hírportállal szerdán. A Borsod Online és a hvg.hu hírportálok értesülései szerint a fiatal miskolci traumatológus egyike volt annak a három magyarnak, aki kedden, helyi idő szerint hajnalban indult a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsának, a 8156 méter magas Manaslu megmászásának. A meteorológiai jelentések alkalmas időjárást jeleztek, a három hegymászó: Erőss Zsolt, Barna Dániel és Szabó Levente a 7100 méteren álló csúcstámadó táborból vágott neki az útnak.
2009.05.20. 17:40
 
 
Önálló törvény lesz a vagyonadóról, amely a cégekre is vonatkozik
Önálló törvénybe foglalják a jövő évtől bevezetendő vagyonadót, amely nemcsak magánszemélyekre, hanem szervezetekre is vonatkozik majd - értesült az MTI több forrásból szerdán. A kormány csütörtökön tárgyalja a vagyonadó részleteit, amelyről Bajnai Gordon miniszterelnök és Oszkó Péter korábban annyit mondott: a 30 millió forintnál értékesebb ingatlanokra, a nagyértékű autókra, vízi- és légiközlekedési eszközökre is kiterjed majd. Az MTI információi szerint a vagyonadó ingatlanokra vonatkozó szabályai szerint 30 és 50 millió forint között az ingatlan értékének 0,35%-a lenne az adó, e felett pedig 0,5 százalékos adókulcsot vezetnének be 2010-ben.
2009.05.20. 17:27
 
 
Fodor: az SZDSZ a harmadik erő pozíciójához kér támogatást
A Szabad Demokraták Szövetsége a harmadik erő pozíciójának elnyeréséhez kér támogatást a választóktól az európai parlamenti (EP) választásokon - hangoztatta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke Szombathelyen. Kétségtelen, hogy a júniusi EP-választásnak belpolitikai vonzata is van, az SZDSZ azonban ezen a héten tudatosan az Európai Parlamentben képviselni kívánt kérdésekről kíván szólni - hangsúlyozta Fodor Gábor egy kampányrendezvényen, amelyen Szent-Iványi Istvánnal, a párt EP-listájának vezetőjével és Johannes Lebech liberális dán európai parlamenti képviselővel közösen vett részt. A pártelnök szerint a szabad demokratákon kívül csak a Fidesznek van európai programja. "Sajnálatos, hogy a többi párt nem tett le ilyet" - mondta.
2009.05.20. 16:30
 
 
Táncolt az Erzsébet tér a 19. Kihívás Napján
A budapesti Erzsébet téren rendezett "Táncol az ország" elnevezésű program volt a központi esemény a 19. Kihívás napján, szerdán. A rendezvényen Südi Iringó táncoltatta meg az érdeklődőket, akik azt megelőzően Szentgyörgyi Rómeó aerobik-világbajnokkal melegíthettek be. A program változatos volt, hiszen a mambótól a countryn át rengeteg tánctípus szerepelt benne. Az Erzsébet térre ellátogatott több, az idei Világjátékokon induló sportoló is, így többek között a Belgrádban a sárkányhajócsapatban érdekelt, többszörös maratoni világbajnok kenus, Csabai Edvin is.
2009.05.20. 15:27
 
 
F1: elutasította a bíróság a Ferrari kérelmét
Elutasította a párizsi bíróság a Ferrari Forma-1-es csapatának kérelmét, amellyel az olasz istálló azt kívánta elérni, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által 2010-re tervezett szabályváltoztatásokat ne vezessék be. A Ferrari keddi meghallgatását követően a bíróság szerdán hozta meg a határozatot, amelyről közleményben értesítette az érintetteket. "A szabályváltozások nem veszélyeztetik a sportág életben maradását, és nem tartalmaznak olyan intézkedéseket, amelyeket törvénytelenségük miatt meg kellene akadályozni" - olvasható a hivatalos indoklásban.
2009.05.20. 14:41
 
 
Alkotmányellenes a fővárosi távhőről leválás korlátozása
Alkotmányellenes a fővárosi távhőszolgáltatásról leválás korlátozása, ezért az erről szóló önkormányzati rendeletet megsemmisítette az Alkotmánybíróság - tudatta a testület az MTI-vel szerdán. Az alkotmánybírósági eljárást kezdeményező közigazgatási hivatal szerint a távhő-szolgáltatási törvény nem ad lehetőséget a helyi önkormányzat képviselő-testületének arra, hogy előírja, milyen fűtési rendszerrel váltható fel a távhőszolgáltatás. Az Ab megalapozottnak találta az indítványt, és arra hívta fel a figyelmet, hogy a távhőszolgáltatás - különösen a lakossági felhasználók tekintetében - természetes monopolhelyzetet élvező szolgáltatás, ezért annak szabályozásában kitüntetett szerepe van a fogyasztók védelmének.
2009.05.20. 14:39
 
New Orleans rendezheti a 2013-as Super Bowlt
2013-ban New Orleans rendezheti meg a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjét, azaz a Super Bowlt. A Louisiana Superdome legutóbb 2002-ben adhatott otthont a világ egyik legnézettebb sporteseményének, a szavazáson Miamit és Arizonát előzte meg. "Hatalmas teljesítmény ez a várostól, nagy elismerés, hogy mi rendezhetjük a Super Bowlt" - mondta Tom Benson, a New Orleans Saints tulajdonosa. Az együttes otthonát 2005 augusztusában a Katrina hurrikán megrongálta, a csapat ezt követően nem is játszhatott hazai pályán. A létesítményt később felújították.
2009.05.20. 13:46
 
 
A magyar pályázók szexuális élete után is kutatott a Deutsche Telekom
A beosztottak telefonbeszélgetéseinek lehallgatása, majd a vezető beosztású személyek, illetve a velük kapcsolatban álló újságírók megfigyelése, s legutóbb az alkalmazottak, illetve hozzátartozóik bankszámláinak illetéktelen kifürkészése után most újabb, közvetve Magyarországot is érintő botrány robbant ki a Deutsche Telekom háza táján. A Handelsblatt szerdai információi szerint ugyanis Németország és egyben Európa egyik legnagyobb távközlési cége állítólag a potenciális alkalmazottak magánéletét is megfigyeltette, különös tekintettel a pályázók szexuális életére. A különös "gyakorlat" a hírek szerint - Horvátország, Macedónia és Szlovénia mellett - Magyarországra is kiterjedt.
2009.05.20. 13:37
 
Tudományos cáfolat az Angyalok és démonok antianyag-merényletére
Az antianyag létezik, de milliárd évekbe telne annyit előállítani belőle, amennyit az Angyalok és démonok című thrillerben bombamerényletre akarnak felhasználni - erősítették meg kedden tekintélyes részecskefizikusok. A Dan Brown-regényből készült hollywoodi filmben a Vatikánt akarják felrobbantani a genfi székhelyű Nukleáris Kutatási Központ (CERN) részecskefizikai laboratóriumából lopott antianyaggal. "Az antianyagatomok léteznek, de nagyon nehéz előállítani őket" - jelentette ki a CERN igazgatója. Az antianyagot, bármekkora is a kísértés, alternatív energiaforrásként sem lehet felhasználni, mert előállítása és tárolása több energiát emésztene fel, mint amennyit nyernének belőle.
2009.05.20. 13:28
 
 
Súlyos büntetéseket kért az ügyész az olaszliszkai vádlottakra
Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyész az olaszliszkai emberölés büntetőperének szerdai tárgyalásán a másodrendű vádlottra, az elsodort kislány apjára. Miskolci László az első-, a harmad-, az ötöd-, a hatod- és a hetedrendű vádlottakra határozott tartamú fegyházbüntetés kiszabását kérte, hozzátéve, hogy a törvényi maximum kiszabását javasolja. A negyed- és a nyolcadrendű vádlottaknál fiatalkorúak börtönében töltendő szabadságvesztést indítványozott.
2009.05.20. 12:28
 
 
A kormány bankgaranciával segíti az élelmiszeripari cégeket
A kormány 30 milliárd forintos bankgarancia programmal kívánja segíteni a válság miatt nehéz helyzetbe került élelmiszeripari vállalkozásokat - mondta a kormányszóvivő szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Budai Bernadett kifejtette: a június 1-én életbe lépő - 90 százalékos állami kezességgel megerősített - intézkedés a kereskedelmi bankokat kívánja ösztönözni arra, hogy hitelezésükkel segítsék az élelmiszerfeldolgozó cégek működőképességét. A pénzintézetek ezzel hozzájárulhatnak a társaságok versenyképességének növeléséhez, illetve munkahelyeik megtartásához - fűzte hozzá.
2009.05.20. 12:10
 
 
Több világcsúcs is veszélybe került az úszódressztilalommal
Több úszóvilágrekord hitelesítése is kérdésessé vált azt követően, hogy a nemzetközi szövetség (FINA) kedden a megvizsgált 348 dresszből 10-et szabálytalannak nyilvánított. A túlzott vastagságuk és az ez által megnövelt felhajtóerő miatt betiltott modellek közé került az Arena X-Glide, a Jaked 01 és a Descente is, amelyekkel a francia Alain Bernard és Frederick Bousquet, továbbá az orosz Julija Jefimova áprilisban, a spanyol Rafael Munoz és a japán Irie Rjószuke pedig májusban világcsúcsokat állított fel. Ugyanakkor zöld utat kapott az a Speedo az LZR Racerje, amelyben tavaly 108 világrekord született, s amelynek megjelenése nyomán valóságos technológiai csúcsvetélkedés kezdődött a különböző dresszgyártó cégek között.
2009.05.20. 12:00
 
 
Világbajnoki repülőnap szombaton Dunakeszin
Szombaton "világbajnoki" repülőnapot tartanak Dunakeszi repülőterén, ahol a levegő hazai "uraival", illetve számos más sportág kiválóságaival találkozhatnak az érdeklődők. "1981-ben 15 évesen kezdtem ezen a repülőtéren, a szívem csücske a vitorlázó-repülés, úgy érzem, ez a csúcs" - mondta az esemény szerdai sajtótájékoztatóján a házigazda Gulyás György vitorlázó-műrepülő világbajnok. Az eseményen Gulyás György, Besenyei Péter, Tóth Ferenc, Szilágyi János, Bártfai Krisztián és Domokos András vendégei olyan sportolók lesznek, mint Kovács Katalin, Cseh László, Kammerer Zoltán, Erdei Zsolt, Kovács István, Balzsay Károly, Gyulai Zsolt és Kovács Nikolett.
2009.05.20. 11:52
 
 
Átvilágíttatná a pécsi önkormányzatot Páva Zsolt
A pécsi önkormányzat és cégei átvilágítását kezdeményezi a közgyűlésben Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely fideszes polgármestere, aki ezt a működés hatékonyságának növelésével indokolta. "A teendőket négy részre osztottam, mindegyiket egy-egy referenciákkal rendelkező, a piacon tevékenykedő, profi társaság végzi el. Feladatuk az önkormányzat külső cégekkel kötött szerződéseinek, a városi gazdasági, pénzügyi helyzetének, oktatásának, valamint a vagyonkezelő Pécs Holding és az oda nem tartozó városi érdekeltségű vállalatok vizsgálata" - mondta el a politikus.
2009.05.20. 11:52
 
 
Oszkó: 20 éve nem volt példa ilyen arányú adócsökkentésre
A kormány olyan arányú adócsökkentésre szeretne javaslatot tenni, amelyre 20 éve nem volt példa Magyarországon - közölte Oszkó Péter pénzügyminiszter a szerdai kormányülés előtt. Kiemelte: a kabinet az ülésen a jövedelemadó csökkentésről tárgyal. "A cél az, hogy akik a munkájukból élnek, több jövedelemhez jussanak, legyen jobb esélyük jobb életminőségre, és akár félre is tehessenek belőle" - fogalmazott Oszkó Péter. Hangsúlyozta: a kormány tervei szerint az átlag jövedelemmel rendelkezők másfél havi plusz nettó jövedelemhez juthatnak jövőre.
2009.05.20. 11:40
 
Bill Clinton elárverezi szaxofonját az AIDS-betegekért
Elárverezi szaxofonját Bill Clinton, a korábbi amerikai elnök egy Cannes közelében csütörtökön este megrendezésre kerülő AIDS-gálán válik meg kedvelt hangszerétől. A 62 éves Clinton - akit az ENSZ főtitkára a minap nevezett ki különleges haiti megbízottjának - a legtöbbet kínáló licitálónak alá is írja a szaxofont - mondta az AmFar nevű AIDS-segélyszervezet egyik szóvivője. A Cap Eden Roc luxusszállóban sorra kerülő eseményre Bill Clinton mellett Sharon Stone színésznőt, Annie Lennox énekesnőt és Harvey Weinstein producert, valamint Donatella Versace divattervezőt is várják.
2009.05.20. 11:32
 
 
A PM 60,7 milliárd forint többletet vár májusra
A Pénzügyminisztérium 60,7 milliárd forint államháztartási többletet vár - az önkormányzatok nélkül - májusra - mondta Katona Tamás, a tárca államtitkára. A PM csökkentette a féléves pénzforgalmi hiány prognózisát, 892,7 milliárd forint helyett 844,3 milliárdot várnak, azaz GDP arányosan 3,4 százalék helyett 3,3 százalékot. Az éves prognózist azonban - önkormányzatok nélkül - 736,991 milliárd forintról, a GDP 2,8 százalékáról 993,9 milliárd forintra, a GDP 3,8 százalékára emelte. Az államháztartás - önkormányzatok nélkül - 38,1 milliárd forint hiánnyal zárt áprilisban, az első négy havi deficit 604,1 milliárd forint volt, a GDP 2,3 százaléka.
2009.05.20. 11:32
 
King Kong 3D-ben tér vissza
King Kong visszatér, és félelmetesebb, lesz, mint valaha, mert három dimenzióban riogatja majd a Universal filmstúdió túráján részt vevő látogatókat. A stúdió kedden jelentette be, hogy a tavalyi tűzvészben megsemmisült King Kong-robot helyét 2010-re egy 3D-s változat foglalja el, amelyet speciális szemüveggel láthatnak majd a stúdiótúrán résztvevő nézők. A közlemény szerint a Peter Jackson-féle óriásmajom lesz a látványosság. A látogatók a virtuális élmény során beléphetnek a Koponya-szigetre, ahol óriási denevérek támadnak rájuk, és tanúi lehetnek King Kong és egy dinoszaurusz küzdelmének.
2009.05.20. 11:25
 
 
Mezőgazdasági idénymunkásokkal növelné a foglalkoztatást a kormány
A kormány a mezőgazdasági idénymunka támogatásával kívánja bővíteni a foglalkoztatottak körét - mondta a szociális és munkaügyi államtitkár kormányszóvivői tájékoztatón. Simon Gábor kifejtette: az Út a munkához nevű program részét képező elképzelés elsősorban a rendelkezésre állási támogatásban részesülőknek, másodsorban pedig a nyilvántartott álláskeresőknek kíván munkalehetőséget biztosítani. Az alkalmi munkavállalói könyvvel történő foglalkoztatás ezzel egy időben a mezőgazdasági vállalkozók nyári munkaerő-szükségleteinek kielégítésére is alkalmas - húzta alá az államtitkár.
2009.05.20. 10:54
 
 
Egy felmérés szerint megrendült a gazdasági vezetőkbe vetett bizalom
Aggasztó tendenciák mutatkoznak az üzleti etika terén Európában és Magyarországon egyarán; megrendült a bizalom a gazdasági vezetőkben, sokan az üzleti etika fogalmának létjogosultságát is kétségbe vonják - mondta a magyarországi Ernst and Young vezérigazgatója egy, a társaság által végzett idei felmérés eredményeire hivatkozva szerdán Budapesten. A felmérésben Európa 22 országában mintegy 2.200 nagyvállalati, zömében tőzsdei cég dolgozója vett részt. Magyarországon a megkérdezett 105 nagyvállalati alkalmazott kevesebb mint 40 százaléka vélte úgy, hogy vállalata mentes a visszaélésektől, kétharmaduk pedig a vállalati visszaélések növekedésével számol a következő években.
2009.05.20. 10:39
 
Napokon belül ismerteti európai parlamenti vállalásait az MSZP
Az MSZP korábban nyilvánosságra hozott európai parlamenti (EP) választási programja mellett konkrét feladatokat ad EP-jelöltjeinek; a napokon belül megjelenő vállalásokban az uniós szakpolitikák képviseletét bízza a jelöltjeire, ellentétben a Fidesszel, amely félrevezető módon kizárólag a belpolitikai megosztottságot építi és erősíti a kampányában - mondta Göncz Kinga, az MSZP listavezetője az MTI-nek adott interjújában. A politikus szerint a választás tétje az is, hogy sikerül-e a gyűlöletkeltő, Európa-ellenes Jobbiknak legitimálnia magát. Göncz Kinga elmondta, célja a magyar érdekek világos képviselete, és az, hogy itthon minél több információval rendelkezzenek az Európai Unióról az állampolgárok.
2009.05.20. 10:03
 
 
Új vírus: csaknem tízezer beteg világszerte
Negyven országban 9830 új típusú influenzás megbetegedést regisztráltak, és 83-an vesztették életüket a járvány következtében az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az egyes országok által közölt adatok szerint. A betegség továbbra is riasztó ütemben terjed, már negyedik egymást követő nap fordult elő, hogy 24 óra alatt ezerrel nőtt a fertőzöttek száma. A legtöbb beteget Mexikóban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Japánban tartják nyilván. Az új fertőzések többségét Japánból jelentették, ahol már több mint 200 ember kapta el az A típusú H1N1 vírust - derült ki a WHO kedd esti mérlegéből. A 83 haláleset közül Mexikóban 74, az Egyesült Államokban 7, egy-egy pedig Kanadában és Costa Ricában történt.
2009.05.20. 09:35
 
15 százalékkal csökkent a közlekedési balesetek száma
Az év első negyedévében 15 százalékkal kevesebb közúti közlekedési baleset történt, mint a tavaly az első három hónapban; a halálos balesetek száma a 13 százalékkal, a súlyos sérülésekkel járóké 18 százalékkal csökkent. Összesen 170-en haltak meg közúti balesetben, 19-cel kevesebben, mint egy évvel korábban - közölte a KSH. 3.300 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, ennek kétharmada lakott területen belül. A legnagyobb mértékben a lakott területen belül történt balesetek száma csökkent, 2008 első negyedévéhez képest 18 százalékkal, míg a lakott területen kívül okozott baleseteké 9 százalékkal volt kevesebb.
2009.05.20. 09:19
 
 
Több mint ötezer uniós polgár szavaz Magyarországon
Ma befejezi az Országos Választási Iroda (OVI) az egyeztetést az unió társszerveivel azokról a választópolgárokról, akik a június 7-ei európai parlamenti (EP) választáson nem az anyaországuk pártlistáira szavaznak. Az uniós polgárok ez után már nem kérhetik, hogy más országban szavazhassanak, mint ahol a névjegyzékben szerepelnek. A magyarországi EP-választás sajátossága, hogy azon nemcsak a magyar állampolgárok, hanem az itt lakóhelyet létesített uniós polgárok is szavazhatnak, ha ezt előre kérik. Az április 30-ai határidőig 5.601 Magyarországon lakóhellyel rendelkező, nem magyar európai uniós polgár kérte, hogy itt szavazhasson az EP-választáson.
2009.05.20. 07:34
 
 
Ma tárgyalja a kormány az adótörvényeket
Ma tárgyalja a kormány első olvasatban a 2010-es adóváltoztatásokat, amelyeket a tervek szerint soron kívüli kormányülésen fogadnak el csütörtökön. A jövő évi adótörvények változása tartalmazza többek között a vagyonadó bevezetését a 30 millió forintnál nagyobb értékű ingatlanokra, a jövedéki adó emelését, a most adómentes juttatások - köztük az üdülési csekk, és az étkezési jegyek - megadóztatását, az szja-kedvezmények szűkítését, valamint a rehabilitációs járulék háromszorosára emelését. Az adócsomag tehercsökkentő elemei közt szerepel a teljes munkabérre kiterjesztett járulékcsökkentés, az úgynevezett szuperbruttósítás, az szja alsó sávhatárának ötmillió forintra emelése és az egészségügyi hozzájárulás (eho) megszüntetése.
2009.05.20. 07:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076[2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista