2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Egymillió mérföld balesetmentesen
1 millió mérföldet - 1,6 millió kilométert vezetett abszolút balesetmentesen egy buszsofőr Nagy-Britanniában, amiért most kitüntetést kapott. A 63 éves Peter Daninnek nemcsak aprócska koccanása nem volt a négy évtized alatt, de még karcolása sem - mármint a buszán. "Sokfelé és sokféle úton vezettem, de mindig ugyanolyan éberen. Tudom, hogy nincs sok hozzám hasonló sofőr" - idézte a swansea-i férfit a Daily Mirror című brit lap.
2009.05.28. 07:55
 
 
Diplomáciai válsággá fajulhat az Opel-válság
Diplomáciai válsággá fajulhat az Opel-válság Németország és az Egyesült Államok között. Csütörtök reggel ugyanis a német kormány két minisztere is élesen bírálta az amerikai kormányt, illetve az Opel anyavállalatát, a General Motorst amiatt, hogy a németországi gyár jövőjével kapcsolatos, hajnalig tartó válságtanácskozáson új pénzügyi követeléssel álltak elő, meghiúsítva ezzel a remélt megállapodást. A találkozón Merkel kancellár mellett az illetékes miniszterek, továbbá a németországi autógyáraknak otthont adó négy tartomány kormányfői vettek részt. Berlinben előzőleg arra számítottak, hogy az Opel sorsáról az éjszaka folyamán döntés születik.
2009.05.28. 07:55
 
 
Orbán: kizárt, hogy győztes választás után ne négy évig kormányozzunk
Orbán Viktor kizártnak tartja, hogy győztes választás után ne négy évig kormányozzanak. A Fidesz elnöke a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent interjúban arról is szólt, hogy a kormányváltás utáni vizsgálataik a titkosszolgálatok szerepére is kiterjednek majd. "Valóban van belső feszültség az alkotmányos rendszerben - ezt fel kell oldani, ha másként nem, az Alkotmánybíróság segítségével" - mondta Orbán arra a felvetésre, hogy ha még idén országgyűlési választások lennének, akkor az alkotmány szerint csak 2013 tavaszáig tartana a következő parlamenti ciklus. Ezzel összefüggésben a pártelnök azt közölte, kizárt, hogy győztes választás után ne négy évig kormányozzanak.
2009.05.28. 07:45
 
 
Veszélyesek a futballszurkoló sofőrök
Nagyobb eséllyel okoznak közlekedési balesetet azok az autósok, akik vezetés közben labdarúgó-mérkőzések közvetítéseit hallgatják rádión - derült ki egy brit kutatásból. A Leicester Egyetem tudósai által elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a gólok, tizenegyesek, kiállítások pillanataiban a volán mögött ülő szurkolók elveszítik koncentrációjukat és jóval szabálytalanabbul közlekednek. A becslések szerint két millió autósnak volt már balesete, miközben rádiós sportközvetítést hallgatott járművében. A kutatás azt is kimutatta, hogy a futballdrukkerek a mérkőzések közben hirtelen gyorsítanak és lassítanak, meggondolatlanul előznek, valamint a viselkedésük nagy mértékben eltér azoktól a sofőrökétől, akik nem követik figyelemmel az élő tudósításokat.
2009.05.28. 07:45
 
 
Szonda Ipsos: egymillió alá csökkent a szocialisták szavazóinak száma
Ismét lefelé mozdult az MSZP, s ebben a kormányzati ciklusban most van a legkevesebb támogatója, 11 százalékos támogatottsága azt jelenti, hogy szimpatizánsainak száma már kevesebb mint egymillió - írta a Népszabadság, a Szonda Ipsos legfrissebb felmérését ismertetve. A lap csütörtöki számában megjelent felmérési adatok szerint a Fidesz támogatottsága már 38 százalék, ami több mint hárommillió szimpatizánst takar. A két párt közötti nagy különbség azt eredményezi, hogy a Fidesz sokkal szélesebben és mélyebben beágyazódott a magyar társadalomba, mint az MSZP. Néhol, mint a falvakban, a fizikai munkások vagy az 50 év alattiak körében hat-hétszeres többlete van az ellenzéki pártnak.
2009.05.28. 07:40
 
 
Vádat emeltek Belenykaja ellen Franciaországban, de szabadon engedték
Gyermekrablás miatt vádat emeltek a francia hatóságok az orosz állampolgárságú Irina Belenykaja ellen, de bírói felügyelet mellett szabadlábra helyezték - közölte szerda este a dél-franciaországi Aix-en-Provence államügyésze. Olivier Rothé elmondta: Belenykaja ellen azért indult eljárás, mert az idén márciusban a dél-franciaországi Arles városában erőszakkal elrabolta volt francia férjétől, Jean-Michel Andrétól közös gyermeküket, a hároméves Elise-t. A nőnek felelnie kell a gyermek korábbi, 2007 novemberi elrablásáért is. Az államügyész, illetve a marseilles-i orosz konzul nyilatkozatából kiderült, hogy Belenykaja ötven kilométernél jobban nem közelítheti meg volt férje arles-i házát, de ettől eltekintve szabadon mozoghat Franciaországban.
2009.05.28. 07:30
 
Grúzia: Oroszország megzsarolta az ENSZ-főtitkárt
Éles kirohanást intézett Grúzia az ENSZ és Oroszország ellen, mondván hogy Moszkva megzsarolta a világszervezet főtitkárát, hogy az jelentős változtatást eszközöljön a kaukázusi országról készített legfrissebb jelentésében. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a világszervezet Biztonsági Tanácsának benyújtott legutóbbi jelentésében körvonalazta a Grúzia és két szakadár régiója, Abházia és Dél-Oszétia közötti törékeny béke fenntartására vonatkozó javaslatait. A korábbi gyakorlattól eltérően azonban a szövegben nem szerepelt, hogy Abházia Grúzia részét képezi. A két szakadár régió a tavaly augusztusi orosz-grúz villámháború után kiáltotta ki függetlenségét, amelyet Oroszország elismert.
2009.05.28. 07:30
 
 
Napi Gazdaság: Oszkó szerint nincs céldátum az euróra
A gazdasági visszaesés mértéke és annak üteme óvatossá teszi a kormányt az euróövezethez csatlakozás újabb céldátumának kitűzésével kapcsolatban - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Napi Gazdaságnak. A lap csütörtöki számában megjelent interjúban a pénzügyminiszter hangsúlyozta, hogy az euró bevezetése ennek ellenére továbbra is elsődleges cél, ám ehhez a gazdaság állapotán kell változtatni. Oszkó szerint a csatlakozás az euró előszobájának tekintett ERM-II árfolyamrendszerhez a hivatalos fórumokon az ősszel vetődhet fel, de ebben a kérdésben valószínűleg a következő kormány hozza meg a végső döntést.
2009.05.28. 07:20
 
Világgazdaság: eltűnhetnek a gyógyhatású készítmények
Félő, teljesen eltűnnek 2011-re a polcokról a gyógynövényalapú, gyógyhatású készítmények. Az Európai Unió ugyanis nem ismeri ezt a Magyarországon a nyolcvanas években bevezetett termékkategóriát - írta a Világgazdaság. A lap csütörtöki számában azt írta, hogy Magyarország 2011-ig kapott többször is módosított haladékot, hogy átvegye az uniós rendszerezést. A cikk szerint 2000-ben még nyolcszáz ilyen árut engedélyezett az Országos Gyógyszerészeti Intézet, ez a szám mostanra már 350-re apadt. A gyártók 2011 márciusáig átminősítik a terméket hagyományos növényi gyógyszerré, vagy "lesorolják" gyógynövényalapú kozmetikai készítménnyé, étrend-kiegészítővé, teáknál pedig élelmiszerré.
2009.05.28. 07:15
 
Sörös kartondobozt használt álarcnak egy rabló
Sörös kartondobozt használt álarcnak egy cigarettarabló az Egyesült Államokban. A férfi a nebraskai Lincoln városában hajnalban tért be egy boltba fején egy "rekesznyi" - 12 darab - dobozos sör kartondobozával. Egyik kezét bebugyolálta, hogy fegyvert sejtessen a ruha alatt, ám feltehetően nem volt nála semmilyen támadóeszköz. A férfi közel 50 dollár - 10 ezer forint - értékben zsákmányolt cigarettát. Álarcát a bolt mellett eldobta. Az üzlet biztonsági kamerája felvette a rablást.
2009.05.28. 07:05
 
 
Emelték a dél-koreai és az amerikai erők készültségi szintjét
A második legmagasabb szintre emelték a Dél-Koreában állomásozó amerikai erők és a dél-koreai hadsereg felderítési készültségi szintjét csütörtökön - jelentette be a szöuli nemzetvédelmi minisztérium. Az intézkedést azzal indokolta, hogy Észak-Korea előző nap közölte: többé nem tekinti magára nézve kötelezőnek az 1953-ban kötött fegyverszüneti megállapodást. A Jonhap dél-koreai hírügynökség szerint a felderítési készültség mostantól az ötfokozatú skála második legmagasabb szintjének felel meg, s először alkalmazzák azóta, hogy Észak-Korea 2006-ban végrehajtotta első kísérleti atomrobbantását. Az intézkedés az Észak-Koreával kapcsolatos felderítő tevékenység fokozását jelenti.
2009.05.28. 07:00
 
 
A Barcelona nyerte a Bajnokok Ligáját
Az FC Barcelona nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2008/09-es idényét, miután szerdán a római döntőben 67 ezer néző előtt 2-0-ra nyert a címvédő Manchester United ellen. Az első félidő 10. percében a kameruni Samuel Eto,o talált a kapuba, majd a 70. percben az argentin Lionel Messi egy gyönyörű fejessel döntötte el a találkozót. A Barcelona története során harmadik alkalommal hódította el a trófeát, ráadásul ebben az idényben ezzel triplázott, hiszen a spanyol bajnokságot és Király Kupát is megnyerte. Lionel Messi, a Manchester United elleni szerdai döntőben szerzett találatával kilencre növelte góljainak számát a Bajnokok Ligájában, ezzel ő lett a sorozat legeredményesebb játékosa.
2009.05.27. 22:37
 
 
Csütörtökre eldőlhet az Opel sorsa
Csütörtökre eldőlhet az Opel sorsa. A német kormány illetékes miniszterei ugyanis szerda este válságtanácskozásra ültek össze, hogy válasszanak az Opelért versenyző befektetők között. Az anyavállalat, a General Motors súlyos pénzügyi válsága miatt rendkívül nehéz helyzetbe került német autógyár átvételéért négy befektető verseng, az olasz Fiat, a kanadai-osztrák beszállítói és alkatrészgyártó cég, a Magna, az amerikai Riplewood Holdings (RHJI) pénzügyi befektetési társaság és egy potenciális kínai befektető, a Beijing Automotive Industry Corporation (BAIC), amely értesülések szerint a munkahelyek megőrzése szempontjából a legvonzóbb ajánlatot tette.
2009.05.27. 21:00
 
 
Tenisz, Roland Garros: magabiztos Nadal
A világelső Rafael Nadal simán nyert a francia nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján és bejutott a legjobb 32 közé. Eredmények: női egyes: 2. forduló (a 32 közé jutásért): Dulko (argentin)- Grönefeld (német) 7:6 (7-5), 0:6, 6:2; 1. forduló: Cornet (franci, 21.)-Ani (észt) 6:4, 7:5; páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Black, Huber (zimbabwei, amerikai, 1.)-Czink, Grandin (magyar, dél-afrikai) 6:3, 7:6 (7-2); férfi egyes: 2. forduló (a 32 közé jutásért): Nadal (spanyol, 1.)-Gabasvili (orosz) 6:1, 6:4, 6:2 Stepanek (cseh, 18.)-Montcourt (francia) 6:4, 4:6, 6:4, 6:4; 1. forduló: Clément (francia)-Turszunov (orosz, 21.) 6:3, 3:6, 6:4, 6:1 C. Rochus (belga)-Santoro (francia) 6:3, 6:1, 3:6, 6:4.
2009.05.27. 20:55
 
 
Dárdai a folytatásról tárgyal a Hertha vezetőivel
Dárdai Pál megkezdte a tárgyalásokat a Hertha BSC vezetőivel a folytatásról, illetve jelenlegi szerződésének meghosszabbításáról. Minderről a berliniek és a magyar válogatott kiváló középpályása tájékoztatta az MTI-t szerdán, utalva arra, hogy az eddigi megbeszélések kedvező légkörben zajlottak. A tárgyalásokat előreláthatólag csütörtökön fejezik be Dieter Hoeness menedzserrel - mondta el a játékos. Dárdai utalt arra, hogy több ajánlata is van, de legszívesebben a Herthánál maradna, s - mint hozzátette - 33 évesen már várost sem váltana szívesen.
2009.05.27. 18:51
 
 
Navracsics Tibor új választást vár őszre
Új országgyűlési képviselő-választást vár Navracsics Tibor az európai parlamenti választásokat követően; a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője erről szerdai sajtótájékoztatóján beszélt, Hajdúszoboszlón. A politikus szerint a jelenlegi kormányzás tartalmát illetően szomorú a mérleg: 7 év szocialista-szabad demokrata kormányzás 15 évet vetett vissza Magyarország fejlődésében. Az európai parlamenti választáson erről a kormányzati munkáról is véleményt mondanak az állampolgárok - tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője. Utalt arra is, hogy 2006 óta többször megfosztották az embereket attól, hogy demokratikus jogukkal élve dönthessenek a jövőjükről.
2009.05.27. 18:24
 
 
Giro d'Italia: Franco Pellizotti nyerte a hegyi szakaszt
Az olasz Franco Pellizotti nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny szerdai hegyi szakaszát. Az összetettben továbbra is az orosz Gyenyisz Mencsov vezet, ám közvetlen riválisa, az olasz Danilo Di Luca 26 mp-re közelítette meg. Eredmények: 17. szakasz, Chieti-Blockhaus, 83 km: 1. Franco Pellizotti (olasz, Liquigas) 2:21:06 ó 2. Stefano Garzelli (olasz, Acqua e Sapone) 42 mp hátrány 3. Danilo Di Luca (olasz, LPR) 43 mp h. 4. Gyenyisz Mencsov (orosz, Rabobank) 48 mp h. Az összetettben (rózsaszín trikó): 1. Mencsov 72:28:24 ó 2. Di Luca 26 mp hátrány 3. Pellizotti 2:00 p.h. Csütörtökön a Sulmona és Benevento közötti 182 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2009.05.27. 18:18
 
 
A rendőrség szerint kizárt a rasszista indíték az abádszalóki támadásban
Kizárta a rendőrség, hogy rasszista indítékból támadt volna egy 46 éves férfi szerda hajnalban az abádszalóki házaspárra; az ügyben eljárás nemcsak a támadó, hanem a sértettek ellen is indult az elkövetővel szembeni aránytalan fellépés miatt - tájékoztatta a bűnügyről a rendőrség az MTI-t. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az elkövető borotvával támadt az alvó 28 éves férfira és 27 éves feleségére, akikkel egy szobában tartózkodott kisgyermekük is. Az elkövetőnél fegyver nem volt, viszont magánál tartott egy forgótáras pisztoly-formájú öngyújtót.
2009.05.27. 17:30
 
 
Egyre kevesebb amerikai választ egészséges életmódot
Egyre kevesebb amerikai választ egészséges életmódot - derült ki a Dél-Karolinai Orvostudományi Egyetem friss elemzéséből. Bár közismertek a gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend előnyei, valamint az alkoholfogyasztás és a dohányzás hátrányai, az Egyesült Államokban ma kevesebben vannak azok, akik ezt szem előtt tartják, mint egy évtizede. A kutatók két átfogó felmérés eredményeit vetették össze, az egyiket 1988-1994-ben, a másikat 2001-2006-ban végezték. Kiderült, hogy a dohányzók aránya lényegében változatlan maradt: korábban a népesség 26,9, most 26,1 százaléka füstöl.
2009.05.27. 17:23
 
 
Tárki: 53 százalékkal vezet a Fidesz az MSZP előtt
Az áprilisi 42 százalék után májusban már 53 százalékkal vezet a Fidesz az MSZP előtt a biztos szavazó pártválasztók körében - közölte a Tárki választáskutatási programjának e havi eredményeit ismertetve szerdán az MTI-vel. A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz támogatottsága májusban 70 százalékra nőtt (márciusban még 62, áprilisban pedig 64 százalék volt ez az arány), míg a szocialista párté ugyanebben a hónapban 17 százalék volt (márciusban 23, áprilisban pedig 22 százalékon állt). Ugyanezen csoporton belül a Jobbik 4, az SZDSZ 3, az MDF pedig egyszázalékos táborral rendelkezik a kutatás szerint.
2009.05.27. 16:06
 
 
97 milliárd forint támogatás a hátrányos kistérségek felzárkóztatására
A leghátrányosabb helyzetű 33 kistérség leszakadásának megállítására 97 milliárd forintot különítettek el, e pénzekből az idén mindenhol el kell kezdeni a beruházásokat - közölte Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán Szentendrén egy szakmai konferencián. A miniszterelnök kifejtette, hogy az 1 millió lakost érintő, leszakadó kistérségek többsége Dél- és Észak-Alföld, Észak-Magyarország és Dél-Dunántúl területéhez tartozik, ezek a települések átlagban 15 százalékkal maradnak el fejlettségben az ország szencsésebb régióitól.
2009.05.27. 15:51
 
 
Cseh Lászlóék a csodadresszben úsznának a vb-n
Egy hónapon belül dől el, hogy használhatja-e Cseh László és a többi válogatott úszó a római világbajnokságon az Arena úgynevezett csodadresszét, amelyben már világcsúcs is született, de egyelőre a nemzetközi szövetség (FINA) nem engedélyezte viseletét. E bejelentés azon a szerdai sajtótájékoztatón hangzott el, amelyet a világcég képviselői tartottak a Magyar Úszó Szövetség vezetőivel és több sportolóval közösesen a Margitszigeten, a jövő évi Európa-bajnokság színhelyén. Az eseményen kiderült, hogy a háromszoros pekingi olimpiai ezüstérmes Cseh László csütörtök délelőtt már kipróbálta élesben is az X-Glide elnevezésű szuperdresszt és a tapasztalatai nagyon kedvezőek.
2009.05.27. 15:45
 
 
Nyers fókaszívet fogyasztott az eszkimókért Kanada főkormányzója
Az inuit eszkimók iránti szolidaritás jegyeként egy frissen megölt fóka szívét fogyasztotta el nyersen Michaelle Jean kanadai főkormányzó; a királynő hatalmának gyakorlója maga vágta ki az állat szervét, amelynek ízét a szusihoz hasonlította. A Kanada északi részén található Nunavut territórium Rankin Inlet nevű településére ellátogató főkormányzó több száz őslakos szeme láttára hajtotta végre a politikusok számára nem mindennapi műveletet. Michaelle Jean korábban védelmébe vette az inuit eszkimók hagyományokra épülő fókavadászatát. Az Európai Unió ugyanakkor importtilalmat hirdetett meg minden olyan árucikkel szemben, amelynek elkészítéséhez fókák húsát vagy bőrét használják fel. A tilalom 2010-ben lép hatályba.
2009.05.27. 15:26
 
 
Nézőpont Intézet: 13-14 fideszes, 5-6 MSZP-s mandátum várható
A biztos szavazó pártválasztók 66 százaléka a Fideszre, 14 százaléka az MSZP-re szavazna egy most vasárnapi választáson a Nézőpont Intézet májusi felmérése szerint. A részvételi hajlandóságot és egyéb tényezőket is figyelembe véve az európai parlamenti (EP) választáson a mandátumok többségét, 13-14 mandátumot - a felmérés alapján - a Fidesz szerezné meg, az MSZP 5-6 helyet szerezhet, a Jobbik, az SZDSZ és az MDF pedig a bejutás körül egyensúlyoznak. Utóbbiak esetében különösen nagy jelentősége lesz a részvételi aránynak, azonban az intézet szerint az utóbb említett három párt közül leginkább a Jobbiknak van esélye a bejutásra.
2009.05.27. 15:16
 
Júliusban megkezdődik a Margit híd felújítása
Júliusban megkezdődik a Margit híd felújítása, ám az autósoknak várhatóan csak augusztustól kell forgalomkorlátozásokra számítaniuk - közölte Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester szerdán a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. A 133 éves híd szerkezeti és műemléki rekonstrukcióját a fővárosi önkormányzat részben európai uniós forrásokból finanszírozza. A beruházás teljes költsége a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatása szerint 13 milliárd forint, ebből az uniós forrás 6 milliárd forint. A főváros közölte, hogy további 1,85 milliárd forint a tartalékkeret. A főpolgármester jelezte: akár még ennél is nagyobb lehet az összeg. Utalt arra, hogy a közbeszerzési pályázatok még nem zárultak le.
2009.05.27. 14:55
 
Az európai bankfelügyeleti rendszer reformját tervezi az Európai Bizottság
Európai uniós szintű pénzügyi kockázatelemző testület létrehozását javasolta szerdán az Európai Bizottság, és szükségesnek mondta egy új páneurópai bankfelügyeleti hatóság felállítását is. Az Európai Unió "kormánya" a nemzetközi pénzügyi válság tapasztalatai nyomán alakította ki tervét, amelynek célja, hogy a befektetőknek jobb védelmet biztosító reformokat vezessenek be az uniós felügyeleti rendszerben. Július közepéig Brüsszel reakciókat vár a tervre az érdekeltektől, és várhatóan ősszel hivatalos jogszabályjavaslatokat is előterjeszt a témában. A végső jóváhagyás az uniós tagországok lés a jövő héten megválasztandó új Európai Parlament feladata lesz.
2009.05.27. 14:55
 
Továbbra sincs új influenzavírussal fertőzött beteg Magyarországon
Továbbra sincs Magyarországon új influenzavírussal fertőzött beteg, az ország felkészülése körültekintő, a kormány a szükséges intézkedéseket megtette és megteszi - közölte Kökény Mihály (MSZP), az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke, miután a grémium zárt ülésen meghallgatta Székely Tamás egészségügyi minisztert a vírus járványszerű terjedésére történő felkészülésről. Kökény beszámolója szerint Európában még nem halt bele senki ebbe a betegségbe, az unió országaiban összesen 414 fertőzés fordult elő.
2009.05.27. 14:15
 
 
Egyszerűbb lesz egyéni vállalkozóvá válni
Lényegesen egyszerűbb lesz egyéni vállalkozóvá válni év végétől; az igény elektronikus beküldése után akár 2-5 perccel később már megkezdheti tevékenységét az egyéni vállalkozó - ismertette Draskovics Tibor igazságügyi miniszter szerdán a kormányszóvivői tájékoztatón. Kifejtette: eddig az egyéni vállalkozóknak tevékenységük engedélyezéséhez a lakóhely, székhely szerinti jegyzőtől kellett engedélyt kérni, ez alapján kapta meg a kérelmező a vállalkozói igazolványát. A december 28-án hatályba lépő jogszabállyal ezt a rendszert az ingyenes elektronikus bejelentés váltja fel.
2009.05.27. 14:05
 
 
Roland Garros: Szávay hengerelt a második fordulóban
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes bejutott a harmadik fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán villámgyőzelmet aratott az orosz Jelena Vesznyina felett. A párizsi Grand Slam-torna honlapja szerint a világranglistán 31. magyar játékos 1 óra 2 perc alatt jutott be a legjobb 32 közé. Az első szettben a sokat hibázó riválisnak esélye sem volt elvenni a Szávay adogatását, aki viszont hat lehetőségéből kétszer is élt az eséllyel, így 39 perc alatt besöpörte a játszmát. A folytatás még egyoldalúbban alakult, a világranglistán 49. orosz rögtön elvesztette a szerváját, majd bő negyedóra alatt az egész szettet is. A 20 éves magyar teniszező 18 nyerő ütést mutatott be, és mindössze 9-szer rontott.
2009.05.27. 13:54
 
 
Budaházyt akár lázadásért is elítélhetik a megismételt eljárásban
Megkezdődött a Budaházy György ellen állam elleni bűncselekmény vádjával indított büntetőper megismételt első fokú eljárása a Fővárosi Bíróságon (FB) szerdán; a bíróságnak a lázadás előkészületének lehetőségét is vizsgálnia kell. A Fővárosi Ítélőtábla korábbi másodfokú, új eljárásra utasító végzésében - melyet szerdán ismertetett az FB - kimondta: az első fokú bíróságnak vizsgálnia kell az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete mellett a lázadás előkészületének lehetőségét is, bár ez utóbbi nem szerepel a vádban. Budaházyt a tévészékház 2006. szeptemberi ostroma és a fővárosi zavargások után 2007 tavaszáig az interneten közzétett tizenhárom írása miatt vádolta meg az ügyészség.
2009.05.27. 13:35
 
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay könnyedén nyert a 2. fordulóban
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes bejutott a harmadik fordulóba a francia nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán villámgyőzelmet aratott az orosz Jelena Vesznyina felett. A párizsi Grand Slam-torna honlapja szerint a világranglistán 31. magyar játékos 1 óra 2 perc alatt jutott be a legjobb 32 közé. Szávay a harmadik fordulóban a harmadik helyen kiemelt amerikai Venus Williamsszel vagy a cseh Lucie Safarovával találkozik. Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért): női egyes: Szávay (29.)-Vesznyina (orosz) 6:2, 6:0.
2009.05.27. 13:30
 
 
Az S and P negatívra rontotta a Mol cégadósi besorolásának kilátását
Stabilról leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta a Mol olajipari csoport spekulatív szerdán a Standard and Poor's, az egész európai finomítóipar kilátásainak "jelentős" romlására hivatkozva. Az S and P londoni bejelentése szerint a kilátásmódosítással együtt megerősítette a magyar olajcég "BB plusz" szintű hosszú futamú vállalati adósi osztályzatát. A hitelminősítő a kilátás rontásának indokai között említette, hogy az általa vártnál nagyobb mértékben gyengültek a Mol adósi mutatói az idei első negyedévben a finomító üzletág eredményének erőteljes csökkenése nyomán, a devizaadósságra pedig jelentős hatást gyakorolt a forint korábbi árfolyamgyengülése.
2009.05.27. 13:20
 
 
Keddtől a Margitszigeten készül a vb-re a női vízilabda-válogatott
A női vízilabda-válogatott kedden megkezdi felkészülését a nyári, római világbajnokságra, jelöltjeinek az első edzést aznap délelőtt vezényli Petrovics Mátyás szövetségi kapitány a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda 50-es medencéjében. Török László sajtófőnök szerdán elmondta, hogy a szakvezető 21 játékost hívott meg az edzőtáborozásra, köztük hat idegenlégióst. Érdekesség, hogy a friss bajnok Dunaújvárosból hárman vannak a vb-keretben, míg a rájátszásos döntőben címétől megfosztott Honvédot nyolcan képviselik.
2009.05.27. 12:55
 
 
Elindult a Nemzetközi Űrállomásra a következő expedíció
Roman Romanyenko orosz, Frank De Winne belga és Robert Thirsk kanadai űrhajósokkal a fedélzetén elindult a Nemzetközi Űrállomásra a Szojuz TMA-15 űrhajó a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről szerdán 12.34 órakor. A Nemzetközi Űrállomás történetében most első ízben a három érkező űrhajós nem váltja az ott lévőket, hanem velük együtt dolgozik tovább, így ez lesz az első hosszabb időtartamú, hatfős expedíció. Az űrhajó a tervek szerint pénteken, közép-európai idő szerint 14.36-kor "köt ki". A hat űrhajós a fél év alatt több mint félszáz kísérletet végez majd, tagjai kétszer kilépnek az űrbe, három Progressz teherűrhajót és két amerikai űrkompot, és - első ízben - egy japán teherűrhajót fogadnak majd.
2009.05.27. 12:45
 
 
Balogh Gábor öttusázó befejezte profi pályafutását
Bár már a pekingi olimpián, balul sikerült versenye után úgy nyilatkozott, hogy számára véget ért a profi versenyzés, ténylegesen szerdán búcsúzott el sportágától Balogh Gábor olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok öttusázó. "Pályafutásom véget ért, döntésem nem visszavonható" - mondta azon a budapesti összejövetelen, melyen támogatóitól edzőitől, sporttársaitól, illetve a sajtó munkatársaitól búcsúzott 23 év öttusázással eltöltött év lezárásaként. Hozzátette: az utóbbi években a sportban már nem érzett elég erős motivációt. - "Tovább kellett lépnem, és tovább is léptem."
2009.05.27. 12:29
 
Londoni felmérés szerint menekülnek a Cityből a pénzügyesek
A londoni City pénzügyes szakértőinek csaknem a harmada annyira tart a jövőtől, hogy már távozását tervezi, áll egy pénzügyi munkapiaci tanácsadó cég szerdán ismertetett felmérésében. Az eFinancialCareers négyszáznál több citybeli szakember megkérdezésére alapuló vizsgálata - amelyet a Financial Times ismertet - feltárta, hogy közelít a 30 százalékhoz a távozni kívánók aránya a londoni pénzügyi központ munkatársai körében. Sokan már lépéseket is tettek, például elküldték szakmai önéletrajzukat külföldi cégeknek. A legkeresettebb célpontok között van Zürich és New York, majd Szingapúr, Genf és Hongkong következik.
2009.05.27. 12:03
 
 
Alkotmányos az objektív felelősségről szóló törvény
Két rendelkezés kivételével alkotmányosnak találta a közúti gépjárművet üzemben tartók "objektív felelősségét" szabályozó törvényt az Alkotmánybíróság (Ab) - közölte az Ab sajtófőnöke az MTI-vel. Az Ab szerint mások életének védelme és a közúti közlekedés rendjének megóvása alkotmányosan indokolja azt, hogy a kiemelt jogsértésekért az üzemben tartót teszik felelőssé - ismertette a kedden elfogadott határozat lényegét Sereg András. Alkotmányellenes ugyanakkor az, hogy a törvény értelmében akkor is az üzemben tartó köteles bírságot fizetni, ha ismert, ki használta a gépjárművet, de a bírságot tőle behaj­tani nem lehet. A döntés szerint ellentétes a jogbiztonság követelményével, hogy a magát kimentő üzemben tartó felelősség nélkül köteles helytállni.
2009.05.27. 11:57
 
A lakosság hitelfelvétel helyett takarékoskodást tervez
A lakosság a jelenlegi gazdasági helyzetben a megtakarításokat, befektetéseket preferálja a hitelfelvétellel szemben a GfK Hungária Piackutató Intézet legfrissebb jelentése szerint, erre a mérés kezdete, 1995 óta nem volt példa. A lakosság pénzügyi termékhasználati szokásait a gazdasági válság nem változtatta meg jelentősen. Bacher János, a GfK Hungária igazgatója úgy vélekedett: az, hogy többen akarnak takarékoskodni, mint hitelt felvenni, kedvező a lakosság pénzügyi stabilitásának szempontjából, a fogyasztás és a gazdasági növekedés szempontjából azonban kedvezőtlen fejlemény.
2009.05.27. 11:46
 
 
BL-döntő: a győztes csapat 110 millió euróval gazdagodhat
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai döntőjének győztese legalább 110 millió eurót kasszírozhat sikerével - legalábbis ez derül ki a MasterCard által készített tanulmányból. Az összeget az európai szövetség (UEFA) juttatásai, a BL-támogatók reklámpénzei, jegyeladások, szponzori szerződések és ajándéktárgyak értékesítése teszik ki. Az elemzés szerint a vesztes 65 millióval vigasztalódhat, de a gazdasági világválságot figyelembe véve talán a legérdekesebb adat, hogy az európai gazdaságban 310 millió eurós pénzmozgást idéz elő az év mérkőzéseként aposztrofált Manchester United-Barcelona meccs.
2009.05.27. 11:40
 
 
A kikiáltási ár duplájáért kelt el a ritka Audrey Hepburn-bélyeg
A kikiáltási ár több mint kétszereséért, 67 ezer eurós áron (18,8 millió forint) kelt el az a ritka Audrey Hepburn-bélyeg, amely évekkel ezelőtt a filmcsillag fiának tiltakozása miatt nem kerülhetett postai forgalomba nagyobb mennyiségben. Az Álom luxuskivitelben című filmet idéző, dohányzó színésznőt ábrázoló bélyegből 14 millió példányt nyomtak volna, Sean Hepburn Ferrer azonban a cigaretta miatt az utolsó pillanatban nemet mondott a bélyegek forgalomba hozatalára, így azokat meg kellett semmisíteni. A család szerint nem volt méltó cigarettával ábrázolni a színésznőt, aki rákbetegségben hunyt el.
2009.05.27. 11:29
 
 
Fidesz: a kormány minden ingatlant meg akar adóztatni
A Fidesz úgy látja, a kormány szándéka az, hogy ne érje be a 30 millió forint feletti ingatlanok megadóztatásával, hanem minden ingatlanra adót vessen ki - közölte Szijjártó Péter. "Sajnos előre lehetett sejteni a szocialistákat ismerve, hogy minden ingatlant meg akarnak adóztatni. Ez a napnál világosabb" - fogalmazott a Fidesz elnöki kabinetfőnöke. Emlékeztetett a tandíj és a vizitdíj esetére, amikor először tagadták, hogy e terheket be kívánják vezetni, aztán mégis bevezették. Szijjártó Péter közölte: a kormányzati körökből előkerültek olyan sajtóhírek, hogy az a szocialisták szándéka, hogy minden ingatlant megadóztassanak.
2009.05.27. 11:14
 
 
14 évet kaptak az osztálytársukat meggyilkoló kaposvári diákok
Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla annak a két gimnazistának a büntetését, akiket első fokon 14 év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, amiért tavaly megölték osztálytársukat Kaposváron. A táblabíróság Krémer László vezette tanácsa megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Somogy Megyei Bíróság korábbi határozatát és a ma 17 éves fiatalokat előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben mondta ki bűnösnek. A két, akkor 10. osztályos fiú 2008. május 21-én egy tóhoz csalta osztálytársát Kaposváron. Ott kővel, fával és egy vésővel brutálisan bántalmazták, arcára mellmagasságból betondarabokat ejtettek, majd az eszméletét vesztett áldozatukat a tóba dobták.
2009.05.27. 11:12
 
 
Abádszalóki támadás: hazaengedték a kórházból a megsebesített férfit
Hazaengedték a kórházból azt a férfit, akit szerda hajnalban az otthonában sebesítettek meg a feleségével együtt Abádszalókon. Az ügy vizsgálata jelenleg is tart, a környéket lezárta a rendőrség. A megsebesített házigazda, P. Csaba a helyszínen az MTI-nek elmondta: támadójuk surranót, terepszínű nadrágot és "izompólót" viselt, az oldalán pisztolytáska lógott. Az abban lévő fegyvert nem használta, ám az a csetepaté közben kiesett a lakásban. Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) konfliktuskezelő bizottságának külsős tagja előre megfontolt szándékú, rasszista indítékú gyilkossági kísérletnek nevezte az abádszalóki roma család megtámadását.
2009.05.27. 10:25
 
 
Bajnai-interjú a Der Standardban
Egész oldalas interjút közölt szerdai számában Bajnai Gordon miniszterelnökkel a Der Standard című osztrák napilap. A kormányfő eltökélt abban, hogy keresztülviszi szigorú takarékossági programját, és abban is, hogy megakadályozza a jobboldali szélsőségesek erősödését - emelte ki bevezetőjében a liberális újság. Magyarországnak nemcsak a globális gazdasági válsággal, de jelentős, belső okokból fakadó problémákkal is szembe kell néznie - mondta Bajnai arra a felvetésre, hogy Magyarország csak a Nemzetközi Valutaalap (IMF) segítségével tudja visszafizetni külső adósságát.
2009.05.27. 10:10
 
MNB: a folyó fizetési mérleg hiánya 2009-ben 3,6 milliárd euró lesz
A bruttó hazai termék (GDP) az idén 6,7 százalékkal, jövőre további 0,9 százalékkal esik vissza, az infláció 2009-ben 4,5 százalék, jövőre 4,3, 2011-ben 1,9 százalék lesz, a folyó fizetési mérleg hiánya jelentősen csökken: 2009-ben 3,6 milliárd, jövőre 3,5 milliárd euróra a tavalyi 8,9 milliárdról - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán megjelent inflációs jelentésében. A februárban kiadott előrejelzésben az MNB 2009-re a GDP 3,5 százalékos visszaesését jelezte, 2010-re további 0,5 százalékos csökkenést várt. A friss jelentés először ad GDP prognózist 2011-re, az MNB 3,4 százalékos növekedést vár. A korábbi inflációs prognózis 2009-re 3,7 százalék, 2010-re 2,8 százalék volt, 2011-re most adott előrejelzést a jegybank, 1,9 százalékot.
2009.05.27. 10:05
 
 
A becsült népességszám 10 millió 23 ezer
Az előzetes adatok szerint 1,6 százalékkal kevesebb gyermek született és 2,7 százalékkal többen hunytak el 2009 első három hónapjában, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A KSH adatai szerint az első negyedévben 23.648 gyermek született, a halálozások száma pedig 35.440 volt. A természetes fogyás 11.792 fő, 1306-tal több az egy évvel korábbinál. A nemzetközi vándorlás figyelembevételével becsült népességszám az időszak végén 10 millió 23 ezer volt. Januárban és februárban csökkent, márciusban viszont kis mértékben emelkedett a születésszám. Összességében 380-nal (1,6 százalékkal) kevesebb gyermek jött világra, mint az elmúlt esztendő azonos időszakában.
2009.05.27. 09:46
 
 
Csaknem 170 áldozata van az Indiát és Bangladest sújtó ciklonnak
Legkevesebb 168 halálos áldozata van az India keleti részét és Bangladest sújtó ciklonnak - közölték a helyi hatóságok. Az előző napi jelentések még összesen 40 halottról szóltak. Az áldozatok száma várhatóan mindkét ázsiai országban növekedni fog, mert a viharos forgószelet kísérő heves esőzések földcsuszamlásokat okoztak, és a mentőegységek csak most jutottak el az eddig megközelíthetetlen vidékekre. Az Aila ciklon több ezer házat döntött romba és emberek tízezrei rekedtek az elárasztott falvakban. A vihar kedden már csillapodni kezdett.
2009.05.27. 09:35
 
 
NBA: az Orlando Magic-et már csak egy győzelem választja el a nagydöntőtől
Az Orlando Magic hazai pályán hosszabbításban legyőzte az alapszakaszgyőztes Cleveland Cavalierst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti fináléjának negyedik összecsapásán, így már csak egyetlen siker választja el a nagydöntőbe jutástól. Keleti-főcsoport, döntő, 4. mérkőzés: Orlando Magic-Cleveland Cavaliers 116-114 - hosszabbítás után. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-1 a Magic javára.
2009.05.27. 09:15
 
 
Irina Belenykaját kiadták Franciaországnak
Kiadták a francia igazságszolgáltatásnak és már meg is érkezett Párizsba Irina Belenykaja orosz állampolgár, akit gyereke franciaországi elrablásával gyanúsítanak. Francia igazságügyi források szerint egy bíró már a Roissy repülőtéren átadja neki a nemzetközi elfogatóparancsot. Korábban Fridman Róbert, az asszony magyar ügyvédje elmondta, hogy Belenykaját hajnali 4 óra körül vitték el a börtönből, ahol fogva tartották, amióta húsvétkor a francia körözés alapján a magyar-ukrán határon elfogták kislányával együtt. A gyereket a magyar hatóságok azonnal átadták az apának, a szülők szétválása után ugyanis a francia bíróság ideiglenesen nála helyezte el a kis Élise-t.
2009.05.27. 09:00
 
 
Felére csökkent a brit milliomosok száma a válság miatt
Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma a súlyos recessziót kísérő érték- és ingatlanpiaci árfolyamveszteségek miatt - áll az egyik vezető londoni gazdaságelemző cég szerdai becslésében. A Centre for Economics and Business Research (CEBR) felidézte: a 2006 augusztusában erről kiadott előző előrejelzésében még úgy számolt, hogy akkor már 376 ezer milliomos élt Nagy-Britanniában a 2003-ra becsült 230 ezer helyett, és számuk 2010-re 760 ezerre növekszik tovább. A CEBR szerdán megjelent új becslése szerint azonban a brit milliomosok tábora mára 242 ezerre olvadt a 2007-re becsült 489 ezres csúcspontról.
2009.05.27. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070[2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista