2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Slota: Orbán és Csáky nyilatkozatai neonácizmustól, neofasizmustól bűzlenek
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint Orbán Viktor és Csáky Pál nyilatkozatai, amelyek május 23-án Esztergomban hangzottak el, erősen bűzlenek a neonácizmustól, neofasizmustól, de legalábbis a nagymagyar sovinizmustól. Ján Slota erről az SNS elnökségének vasárnapi tanácskozása után beszélt Breznóban. A Fidesz elnöke Esztergomban egy, az MKP-vel közösen megtartott választási nagygyűlésen úgy fogalmazott: az európai parlamenti választáson eldől, hogy a Kárpát-medencei magyarságot hányan képviselhetik Brüsszelben. Ezt Pozsony Szlovákia elleni támadásnak minősítette.
2009.05.31. 18:34
 
Giro d'Italia: Mencsov a győztes
Gyenyisz Mencsov nyerte összetettben a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt, a százéves viadal történetében harmadik oroszként. Honfitársai közül előzőleg ez a bravúr Jevgenyij Berzinnek (1994) és Pavel Tonkovnak (1996) sikerült. Mencsov a verseny vasárnapi befejező szakaszán, a 14,4 km-es római egyéni időfutamon csak tizedikként ért célba, de ez bőven elegendő volt neki az összetettbeli elsőséghez két olasz, Danilo Di Luca és Franco Pellizotti előtt. A zárónapi gyengébb helyezés oka az volt, hogy az esős-csúszós úton az orosz kerekes elesett, ám szerencséjére nem lett baja, s visszapattanva a nyeregbe be tudta fejezni a versenyt. Az időfutamot a litván Ignatas Konovalovas nyerte.
2009.05.31. 18:32
 
 
Tenisz, Roland Garros: kikapott a címvédő Rafael Nadal
Óriási meglepetésre kiesett a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének vasárnapi nyolcaddöntőjében az utóbbi négy évben győztes Rafael Nadal. A spanyol világelsőt a rangsorban 25. svéd Robin Söderling győzte le 6:2, 6:7 (2-7), 6:4, 7:6 (7-2)-ra. A közönség végig ütemesen "Robin, Robin" kiáltásokkal bíztatta a "trónbitorlót", akinek 61 nyerő ütése volt, míg a mallorcai csupán 33 alkalommal bombázott védhetetlenül riválisa térfelére. Nadal, aki ezúttal sokat bizonytalankodott, és a megszokottnál jóval többet hibázott, 2005-ös debütálása óta lejátszott 31 meccsén veretlen volt a Roland Garroson.
2009.05.31. 18:16
 
 
Göncz Kinga: Hévíz fejlesztéséhez nagyban hozzájárultak az uniós források
Hévíz és környékének szépítéséhez, fejlesztéséhez nagy mértékben hozzájárultak az európai uniós támogatások - emelte ki Göncz Kinga, a kormánypárt EP-listavezetője a fürdőváros megtekintése után vasárnap Hévízen. Emlékeztetett: a belvárosi rekonstrukció, az elkerülő út kiépítése, valamint a Szent András Kórház közel ötmilliárd forint értékű felújítása is nagyrészt uniós forrásból valósult meg. A szocialista politikus méltatta Hévíz szerepét a hazai turizmusban, hiszen a zalai fürdővárost évente közel egymillióan keresik fel. A volt külügyminiszter kiemelte: az országnak szüksége van az uniós támogatásokra.
2009.05.31. 17:57
 
 
Németország fellélegzett az Opel megmentését célzó megállapodás után
Általános megkönnyebbülés fogadta Németországban vasárnap az Opel megmentését célzó, előző nap létrejött megállapodást. Noha sok még a nyitott kérdés, és természetesen vannak bírálók is, az anyavállalat, az amerikai General Motors súlyos pénzügyi válsága miatt csőd közeli helyzetbe jutott, nagy hagyományokkal rendelkező német autógyár alkalmazottai és üzemi tanácsának képviselői, valamint a német kormány vezetői egyaránt úgy értékelték: az egyezmény jó esélyt nyújt az Opel talpra állására. Hosszú tárgyalások után szombat hajnalra jött létre a megállapodás arról, hogy az Opel "megmentője" a kanadai- osztrák beszállítói, illetve alkatrészgyártó cég, a Magna International lesz.
2009.05.31. 17:30
 
 
Bőhm András szerint megálljt kell parancsolni a szélsőséges uszításnak
Meg kell próbálni megálljt parancsolni a szélsőséges uszításnak és az elharapódzó erőszaknak - mondta Bőhm András vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. A szabad demokrata politikus pártja holokauszt-tagadást büntethetővé tevő törvényjavaslata kapcsán úgy fogalmazott, hogy eddig a szabad demokraták szemben álltak a gyűlöletbeszéd szankcionálásával, a holokauszt azonban olyan speciális, a múltunkat képező történelmi esemény, amelynek hatásai máig érezhetőek. Hozzátette: véleményük szerint a tagadás büntetésére a mai jogi szabályozás elegendő lenne, de ezt a véleményt a bírák a gyakorlatban nem osztják, mert a legtöbb esetben az a válaszuk, hogy nem lehet üldözni a cselekményt, ha az nem egy konkrét személy ellen irányult.
2009.05.31. 15:39
 
 
Brown: meg kell tisztítani a közéletet, de nem idő előtti választással
Jogilag kötelező viselkedési normák meghonosítását helyezte kilátásba a parlamenti képviselők számára vasárnap a brit kormányfő a törvényhozók hatalmas belpolitikai botránnyá duzzadt költségtérítési ügyei nyomán. Gordon Brown ugyanakkor kizárta a konzervatív ellenzék által követelt idő előtti választások kiírását. Brown a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában azt mondta: "sokkolták" őt a képviselői költség-visszaigénylésekkel kapcsolatban feltárt visszaélések. Hozzátette: egyes esetek szerinte egyértelműen felvetik a csalás gyanúját.
2009.05.31. 14:56
 
 
Motorsport, Olasz Nagydíj: Tóth 15., Németh 16.
A 250 kcm-esek között induló Tóth Imre 15., míg Németh Balázs 16. lett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság mugellói Olasz Nagydíján. Németh Talmácsi Gábort váltotta a Balatonring Teamnél: a nyolcadlitereseknél 2007-ben világbajnok motoros hétfőn szakított végleg csapatával. Eredmények: 250 kcm: 1. Mattia Pasini (olasz, Aprilia) 2. Marco Simoncelli (olasz, Gilera) 0.117 mp hátrány 3. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 1.293 mp h. ...15. Tóth Imre (Aprilia) 1:30.397 p h. 16. Németh Balázs (Aprilia) 1 kör h. A vb-pontverseny állása 16-ból 5 futam után: 1. Bautista 83 pont, 2. Aojama Hirosi (japán, Honda) 76, 3. Simoncelli 61,...9. Talmácsi Gábor 28,...18. Tóth 11.
2009.05.31. 14:27
 
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay búcsúzott a nyolcaddöntőben
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes két szettben kikapott a 20. helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovától a francia nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében. A verseny honlapja szerint a világranglistán 31. magyar játékos 1 óra 36 perc alatt maradt alul a WTA-rangsorban 19. riválisával szemben. Eredmény, nyolcaddöntő: női egyes: Cibulkova (szlovák, 20.)-Szávay (29.) 6:2, 6:4. Szávay gyengén, sok hibával kezdett, így rögtön brékhátrányba került, majd a második adogatógémjét "semmire" bukta el. A magyar teniszező a játék során 44-szer, míg ellenfele csak 22-szer rontott.
2009.05.31. 13:00
 
 
A jegybankelnök tagadja, hogy off-shore cége lenne
A jegybankelnök tagadja, hogy off-shore cég lenne a tulajdonában. Simor András erről Orbán Viktor Fidesz-elnökhöz címzett levelében ír, amelyet a Magyar Nemzet on-line kiadásában közölt vasárnap. A levélre Szijjártó Péter úgy reagált: nem a Fidesz feladata annak eldöntése, hogy Simor András off-shore cége követett-e el törvénysértést, "eldöntik azt majd az arra illetékes hatóságok". Simor András közölte: sem tulajdonában, sem érdekeltségében nincs off-shore cég, mindössze egyetlen külföldi bejegyzésű társaság, a Trevisol Management Services Ltd. elnevezésű cég az övé, ez viszont az Európai Unió egyik tagállamában bejegyzett, a helyi adójogszabályok alapján adót fizető (on-shore) cég.
2009.05.31. 12:27
 
 
Merkel és Sarkozy minél nagyobb részvételt sürget az EP-választáson
Minél nagyobb részvételre szólította fel az európai polgárokat a küszöbön álló európai parlamenti választásokon a német kancellár és a francia elnök. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy úgy vélte, hogy az erős Európa nem nélkülözheti az állampolgárok közreműködését. A német és a francia vezető a Welt am Sonntag című vasárnapi lapban megjelent közös felhívásában annak a meggyőződésnek adott hangot, hogy az Európai Unió képes lesz úrrá lenni a jelenlegi válságon, s képes lesz arra, hogy vezető szerepet töltsön be a világban. Merkel és Sarkozy úgy vélekedett, hogy erős Európai Unióra van szükség, amely megvédi a tagállamokat, ugyanakkor tiszteletben tartja azok sokszínűségét, s odafigyel az emberekre.
2009.05.31. 12:13
 
 
Kemény Dénes kijelölte keretét a római vízilabda vb-re
Kemény Dénes szövetségi kapitány vasárnap kihirdette a július-augusztusi világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott keretét, amelyben a 13 pekingi olimpiai bajnok közül kilenc kapott helyet. A nemzeti együttes honlapja, a www.vlv.hu által közzétett 18 fős listáról hiányzik a tavalyi ötkarikás aranyéremmel a tarsolyában a válogatottságot lemondó, háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Molnár Tamás, az idei évet kihagyó Kásás Tamás, illetve az Athénban és Pekingben győztes csapatban szerepelt Varga Tamás. A válogatott az Unicum Kupát követő hét szerdáján Gyöngyösre megy, ahol barátságos meccset játszik az ausztrálokkal. Ők maradnak az Unicum Kupa után is, mert Magyarországon készülnek a vb-re.
2009.05.31. 12:07
 
A szavatartó Obama a Broadway-re vitte feleségét
Barack Obama amerikai elnök beváltotta egyik választási ígéretét: a 2008-as kampány idején megígérte feleségének, Michelle-nek, hogy ha vége lesz a választási hadjáratnak, elviszi a New York-i Broadway-re színházba. Most teljesült a First Lady kívánsága. Az amerikai elnöki pár szombaton este egy kis katonai különgépen utazott New Yorkba, majd helikopteren szállították őket Manhattanbe, ahol a Blue Hill étteremben költötték el vacsorájukat. Ezt követően a Belasco színház várta őket, ahol megtekintették August Wilson 2005-ben elhunyt Pulitzer-díjas afro-amerikai író Joe Turner jövés-menése (Joe Turner's Come and Gone) című darabját.
2009.05.31. 11:56
 
 
Magyar Hősök Emlékünnepe: megemlékezések országszerte
Ma országszerte megemlékezések, koszorúzások lesznek a Magyar Hősök Emlékünnepe alkalmából, amelyet 1925 óta május utolsó vasárnapján tartanak. Így tisztelegnek azok előtt a magyar katonák előtt, akik az Árpád-kortól kezdve az 1848-49-es szabadságharc, az első és a második világháború, valamint az 1956-os forradalom idején és egészen napjainkig megvédték és védik az országot a külső ellenségtől. Az Országgyűlés 2001-ben iktatta törvénybe a Magyar Hősök Emlékünnepét. 1925 és 1944 között nemzeti ünnep volt ez a nap, ám a II. világháború után politikai üzenete és eszmeisége miatt tilalommal sújtották.
2009.05.31. 11:54
 
 
Példátlan méretű polgári védelmi gyakorlat kezdődött Izraelben
Példátlan méretű polgári védelmi gyakorlat kezdődött vasárnap Izraelben. Egy katonai szóvivő közlése szerint az öt napra tervezett gyakorlat során szimulált rakétatámadások és merényletek segítségével gyakorolják a védelmet a Libanonból és a Gázai övezetből érkező támadások ellen, de felkészülnek esetleges szíriai és iráni légicsapásokra is. A mentőszolgálatok, a hadsereg, a rendőrség, a helyi hatóságok és a minisztériumok feladata lesz tesztelni a civil lakosság védekezését a hagyományos, valamint a bakteriológiai és vegyi fegyverekkel szemben.
2009.05.31. 11:20
 
Jön az intelligens autó
2015 és 2020 között valósággá válhat az a gépkocsi, amely maga szabályozza a forgalomban való részvételét, sőt parkolóhelyet is talál magának. A holland Helmond projektre az Európai Unió, a közlekedésbiztonságra szakosodott Safespot, a járművek és az infrastruktúrák rendszereit összehangoló CVIS mintegy 80 millió eurót fordít. Tudományos fantasztikumnak tűnhet a dolog, mégis van realitása, ugyanis több mint egy tucat társaság, gépkocsikat gyártó cég, kutató intézet és elektronikai vállalat is részt vesz benne - írta a La Repubblica című olasz napilap.
2009.05.31. 11:09
 
 
Egy hét múlva választja meg az ország a 22 EP-képviselőjét
Egy hét múlva dönthet arról Magyarország mintegy nyolc millió választópolgára, hogy ki képviselje a következő öt évben az Európai Parlamentben (EP). Magyarország 22 képviselőt küldhet a Brüsszelben és Strasbourgban ülésező 736 tagú testületbe. Az Európai Unió 27 tagállamában június 4-e és 7-e között tartják a választásokat. A 375 millió választójogosult között 36 millió első szavazót várnak az urnákhoz. Az Európai Unió minden tagállama maga dönthetett arról, milyen szabályok szerint és melyik napon választja meg saját EP-képviselőit. A magyarországi választáson tíz párt nyolc pártlistájára lehet szavazni; két-két párt közös listát állított.
2009.05.31. 09:26
 
 
Közel egymilliárd forintba kerül az esztergomi Bazilika környezetének megóvása
A Confector Mérnök Iroda Kft. nyerte az esztergomi Bazilika környezetében lévő pincerendszer megóvása során felmerülő építési beruházás kivitelezési munkáit, nettó 935 millió forintért - az eredmény a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. Az INCORONATA, a Mátyás-templom Kulturális Központja által kiírt nyílt közbeszerzés 2.803 négyzetméter területet érint, ezen belül a szigetelési munka nagysága 7.800 négyzetméter. Az értékelés során legnagyobb súllyal az ár esett a latba. A négy ajánlattevő közül a Confector Mérnök Iroda Kft. ára volt a legolcsóbb 934,8 millió forinttal.
2009.05.31. 09:23
 
 
Izrael nem hajlandó befagyasztani a ciszjordániai kolonizációt
Izrael nem hajlandó a ciszjordániai zsidó kolonizáció teljes befagyasztására, ahogyan azt Barack Obama amerikai elnök követeli - erről nyilatkozott vasárnap az izraeli katonai rádióban Jiszráél Kac szállítási miniszter. Kac, akit Benjámin Netanjahu kormányfőhöz közelállónak tartanak, leszögezte: "A jelenlegi izraeli kormány semmilyen körülmények között nem fogadja el, hogy Judea-Szamariai törvényes kolonizációt befagyasszák". A miniszter ezzel arra utalt, hogy folytatják annak a 120 településnek az építését, amelyek megkapták az izraeli hatóságok engedélyét. A Netanjahu-kormány ugyanakkor késznek mondta magát a szélsőséges telepesek által létrehozott mintegy száz vadkolónia felszámolására.
2009.05.31. 09:18
 
Május utolsó napja a dohányzásmentes világnap
Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) kezdeményezésére 1988 óta május utolsó napján tartják a nemdohányzó (dohányzásmentes) világnapot. Jelenleg mintegy 1,3 milliárd ember dohányzik, ám számuk 2025-re megháromszorozódhat, s az új dohányosok 80 százaléka a fejlődő országokban él majd. Évente ötmillió ember halála vezethető vissza a dohányzás ártalmaira, a cigaretta ugyanis több mint négyezer különböző, a szervezet számára káros vegyi anyagot tartalmaz. A dohányzás elleni küzdelem a WHO egyik legfontosabb feladata lett az utóbbi tíz évben.
2009.05.31. 09:13
 
 
Aung Szan Szú Kji-per: a junta szerint nem volt más választásuk
Aung Szan Szú Kji mianmari ellenzéki vezető "eltitkolta", hogy egy amerikai van nála, ezért a katonai kormányzatnak "nem volt más választása", mint az érvényben lévő törvények értelmében bírósági eljárást indítani ellene - jelentette ki vasárnap Szingapúrban Aje Mjint tábornok, mianmari védelmi miniszterhelyettes. Aung Szan Szú Kjit, akit 2003 óta tartanak házi őrizetben, az ellene folyó ranguni perben akár 5 évi börtönre is ítélhetik, és ebben az esetben kizárják a politikai életből a junta által 2010-re tervezett választások idejére.
2009.05.31. 09:07
 
 
Orbán: ha a jobboldal rest marad vagy többfelé szavaz, győz a baloldal
Ha a jobboldal rest marad, vagy ha többfelé szavaz, akkor annak a vége vereség lesz, csalódás, baloldali győzelem és a "Gyurcsány-Bajnai-korszak" folytatása - mondta Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjújában. A Fidesz elnöke szerint pártja számára tizenegy hely megszerzése "óriási eredmény" lenne, ami pedig azon felül van, az az emberektől, "meg a Jóistentől érkező ajándék". Arra a felvetésre, hogy a kutatások nagy Fidesz-győzelmet jeleznek, a pártelnök úgy reagált: a mostani mérések irreálisak, és nem szabad elhinni, amikor 60-70 százalékot mérnek a Fidesznek.
2009.05.31. 09:02
 
 
A válság zöldségrabjai
Költségcsökkentésből a rabokkal termelteti meg ennivalójuk egy részét egy megyei seriff az Egyesült Államokban. Ohio állam Sandusky megyéjében, a fremonti börtönben vezetődött be a gyakorlat. Először a palacsintát vonta meg a seriff az elítéltektől kényszerű takarékosságból, azután előállt az önálló kertészettel. A rabok hajlandóak a zöldségek és gyümölcsök termesztésére, már csak azért is, hogy étrendjük élvezetesebb legyen. A börtön költségvetését 75 ezer dollárral - 16,5 millió forinttal - csökkentették tavasszal.
2009.05.31. 08:51
 
Több helyszínen kínálnak izgalmas programokat a nemzetközi gyereknapon
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen immár 19. alkalommal tartja meg kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozatát a budapesti Városligetben. A Vajdahunyad várától a Királydombig elterülő részen a többi között koncertek, sport- és kézművesfoglalkozások várják a fiatalabb korosztályt. A programok helyszínei akadálymentesek, kerekesszékkel megközelíthetőek, a színpadon pedig jeltolmácsok segítik a siket és nagyothalló gyerekek bekapcsolódását az interaktív programokba. A Nemzetközi Gyermeknapot 1950 óta ünnepli a világ a Nemzetközi Demokratikus Nőszövetség 1949. novemberben elfogadott határozata alapján. Magyarországon hagyományosan május utolsó vasárnapján rendeznek gyermeknapi programokat.
2009.05.31. 08:47
 
Primera División: BL-t érő győzelmet aratott az Atlético
Az Atlético Madrid magabiztosan nyert az Almería ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában és ezzel a fővárosi együttes megszerezte a BL-selejtezőt érő negyedik helyet a tabellán. A bajnoki címét már korábban bebiztosító Barcelona, amely szerdán a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodott, döntetlent játszott a Deportivo otthonában, a Villarreal Mallorcán nyert, míg hazai pályán a Valencia. Utóbbi két együttes az Európa Ligában szerepelhet. Primera División, 38. forduló: Atlético Madrid-Almería 3-0, Mallorca-Villarreal 2-3, Deportivo La Coruna-Barcelona 1-1, Valencia-Athletic Bilbao 2-0.
2009.05.31. 08:26
 
 
Új vírus: Cipruson is megvan az első megerősített eset
Cipruson is megjelent az új influenza vírusa - közölte szombaton a szigetország egészségügyi minisztere. Vasárnap Vietnamban is feljegyezték az első ilyen megbetegedést, Chilében pedig közölték: huszonhat új megbetegedést észleltek, ezzel 250-re emelkedett az ottani fertőzöttek száma. A földközi-tengeri szigetországban egy 39 éves nő szervezetében mutatták ki a kórt. A beteg nemrég tért vissza Ciprusra az Egyesült Államokból. Londoni átszállással utazott haza New Yorkból; mindkét járat utasait igyekeznek ellenőrizni, hogy megfertőződhettek-e. A nőt, aki külföldi állampolgár, de ciprusi férjével a szigetországban él, a limasszoli kórházba szállították. Jó állapotban van.
2009.05.31. 08:00
 
Véget ért a labdarúgó NB I: feljutott az FTC
Szombaton véget ért a labdarúgó Soproni Liga 2008/09-es idénye, a záróforduló lényeges kérdésekről már nem döntött. A Debrecen már a múlt héten bebiztosította története negyedik bajnoki címét, a hajdúsági csapat készülhet a Bajnokok Ligája selejtezőjére, amelynek második körében kapcsolódik majd be a küzdelmekbe. Sorsolás június 22-én. Az UEFA Kupát felváltó Európa Liga kvalifikációjában három magyar csapat - a második Újpest és a harmadik Haladás, valamint a kupagyőztes Budapest Honvéd - indulhat. A REAC és a Siófok búcsúzott az élvonaltól, helyükre a következő szezonban a hároméves másodosztályú szereplés után visszatérő Ferencváros, illetve a Nyugati csoport egy csapata kerül.
2009.05.30. 21:29
 
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay vasárnap már a negyeddöntőért harcol
A 29. helyen kiemelt Szávay Ágnes vasárnap a legjobb nyolc közé jutásért mérkőzik a 20.-ként rangsorolt szlovák Dominika Cibulkovával a francia nyílt teniszbajnokságon. A két teniszező WTA-tornán eddig három alkalommal találkozott egymással és 2007-ben mindhárom meccset a magyar nyerte. "Lelkileg nagy előny, hogy eddig mindig legyőztem, de sokszor ez veszélyes lehet, mert ugyanazt a játékost mindig megverni nem egyszerű és ő is nagyon sokat fejlődött" - írta honlapján Szávay. "Bement a legjobb húsz közé, tehát biztos, hogy sokkal jobban teniszezik, mint amikor legutóbb mérkőztünk. Nem lesz könnyű, de próbálom az eddigi szintet tartani és akkor szerintem sikerülni fog."
2009.05.30. 20:50
 
Még nincs uniós döntés a neutronkutató helyszínéről
Nem született még döntés az Európai Unióban arról, hogy hol épüljön fel az Európai Neutronkutató Központ (ESS) - mondta el Egyed Géza, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) szakállamtitkára, a témáért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton. A kérdésről csütörtökön este kötetlen találkozón tárgyaltak az uniós tagállamok egy részének kutatási kérdésekért felelős miniszterei, és ezt követően a svéd sajtóban utalások jelentek meg arról, hogy a központ - amelyet Debrecen is szívesen befogadna - a svédországi Lundban kap majd helyet.
2009.05.30. 20:20
 
 
Rendkívüli parlamenti ülés lesz Pozsonyban Orbán kijelentései miatt
Valószínűleg rendkívüli ülésen foglalkozik majd a szlovák parlament Orbán Viktor kijelentéseivel, miután a vezető szlovák kormánypárt elegendő képviselői aláírást gyűjtött össze az ülés összehívásához - jelezték szombaton Pozsonyban. Az Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD) szóvivője közölte, hogy június elején nyújtják be a kormánykoalíciót alkotó pártok kezdeményezését a házelnöknek. A szlovák koalíció politikusait egyebek között a Fidesz elnökének az az egy héttel ezelőtt, Esztergomban elhangzott kijelentése háborította fel, hogy az európai parlamenti választáson eldől: a Kárpát-medencei magyarságot hányan képviselhetik Brüsszelben.
2009.05.30. 20:00
 
 
Külföldről is behajthatóak lesznek a közúti bírságok
Rövidesen külföldről is behajthatóak lesznek a közúti szabálysértésekért kiszabott bírságok, legalább is nyolc közép-európai ország esetében, amelyek magyar kezdeményezésre nekiláttak a probléma rendezésének - közölte szombaton Draskovics Tibor egy varsói tanácskozás eredményeit ismertetve. "Közös érdek, hogy olyan szabályokat alakítsunk ki, amelyek mindenhol ugyanolyan fegyelmet kényszerítenek a külföldi autósokra, mint a hazaiakra" - mondta az igazságügyi és rendészeti miniszter. Magyarország és Ausztria külön megállapodott, hogy egymást között felgyorsítják a probléma rendezését, mielőtt az úgynevezett Salzburgi Fórum többi tagjával is összehangolnák a jogszabályokat.
2009.05.30. 19:00
 
A Fehérvár nem hosszabbítja meg a vezetőedző szerződését
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár nem hosszabbítja meg a vezetőedző, Varga István szerződését. Az egyesület honlapja szombaton arról számolt be, hogy a tréner és stábja kontraktusa az Újpest FC elleni, pénteki mérkőzéssel lejárt. "Klubunk a szakember eredményeit - elsősorban a Ligakupa-győzelmet, a csapat átalakítását - elismerve úgy döntött, hogy miután nem teljesítette a tulajdonos és a menedzsment által közösen meghatározott célt, a csapat a bajnokságban nem érte el a negyedik helyet, nem hosszabbítja meg vezetőedzői szerződését. Varga Istvánnal együtt távozik az első csapat szakmai stábjából Sándor István pályaedző és Tamás Gyula kapusedző is." - áll az fcfehervar.hu-n.
2009.05.30. 18:29
 
 
FA Kupa-döntő: trófeával búcsúzott Hiddinktől a Chelsea
A Chelsea nyerte az angol labdarúgó FA Kupát, miután a Wembley Stadionban rendezett szombati döntőben 0-1-ről fordítva 2-1-re legyőzte az Evertont. A londoniak így diadallal búcsúztak Guus Hiddink vezetőedzőtől, aki távozik és a folytatásban "főállására", az orosz válogatottra összpontosít. A Chelsea ötödször hódította el a trófeát, korábban 1970-ben, 1997-ben, 2000-ben és 2007-ben nyerte meg a legrangosabb angol kupasorozatot. Eredmény: FA Kupa, döntő: Chelsea-Everton 2-1 (1-1) g: Drogba (21.), Lampard (72.), illetve Saha (1.).
2009.05.30. 18:10
 
 
Moszkva és Tokió komoly választ akar adni Észak-Koreának
Oroszország és Japán szerint komoly választ kell adni az észak-koreai atomkísérletre, amellyel kihívást intézett a nemzetközi biztonság ellen. Dmitrij Medvegyev orosz elnök és Aszo Taro japán kormányfő szombaton telefonbeszélgetést folytatott az éles nemzetközi elítélést kiváltó robbantásról, a féltucatnyi rakétaindításról, az észak-koreai nukleáris program felújításáról. Az eszmecseréről Moszkvában kiadott közlemény szerint a felek egyetértettek abban, hogy "a lehető legkomolyabb válaszra van szükség", mert a nemzetközi biztonsági rendszert kihívás érte. Megállapodtak abban, hogy egyeztetik erőfeszítéseiket az ENSZ BT új határozatának előkészítésekor.
2009.05.30. 18:00
 
Kard GP : Szilágyi bronzérmes Padovában
Szilágyi Áron bronzérmet szerzett a férfi kardozók padovai Grand Prix-versenyén. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a magyar vívó egy-egy dél-koreai, amerikai, kínai és orosz riválist legyőzve jutott el a legjobb négyig, ott azonban 15-9-re kikapott a német Nicolas Limbachtól. Utóbbi végül ezüstérmes lett, miután a döntőben vereséget szenvedett az olasz Luigi Tarantinótól. Szilágyin kívül még a román Rares Dumitrescu kapott bronzérmet. A további magyarok közül Decsi Tamás 10., Nemcsik Zsolt 19., Gáll Csaba 57., Iliász Nikolász 59., Lontay Balázs 74., Gémesi Csanád 78., Puy Sebestyén pedig 104. lett a 128 fős mezőnyben.
2009.05.30. 17:53
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj: Tóth 18., Németh 22. az időmérőn
A 250 kcm-esek között induló Tóth Imre a 18., míg Németh Balázs a 22. helyet szerezte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának szombati időmérő edzésén, Mugellóban. Németh Talmácsi Gábort váltotta Balatonring Teamnél: a nyolcadlitereseknél 2007-ben világbajnok motoros hétfőn szakított végleg csapatával. Eredmények, időmérők: MotoGP: 250 kcm: 1. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 1:52.804 p 2. Marco Simoncelli (olasz, Gilera) 0.014 mp h. 3. Hector Barbera (spanyol, Aprilia) 0.038 mp h. ...18. Tóth Imre (Aprilia) 3.397 mp h. ...22. Német Balázs (Aprilia) 6.328 mp h.
2009.05.30. 17:16
 
Labdarúgó NB I: Debrecen-Paks 2-0
A bajnoki címét már korábban bebiztosító Debrecen a Paks elleni hazai győzelemmel zárta a labdarúgó Soproni Liga 2008/09-es idényét. A 30. fordulóban: DVSC-TEVA - Paksi FC 2-0 (1-0), Debrecen, 9000 néző, gólszerzők: Poleksic (45., 11-esből), Rudolf (69., 11-esből). Nem hozott látványos játékot az első félidő, bár a vendégek voltak aktívabbak, mégis a debreceni csapatnak voltak nagyobb helyzetei. A játékrész végén a közönség kívánságára a kapus Poleksic értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. Valamivel magasabb színvonalú volt a játék a szünet után és a bajnok debreceniek második 11-esüket is értékesítve győzelemmel ajándékozták meg lelkes közönségüket.
2009.05.30. 17:04
 
 
G8: fokozottabb nemzetközi együttműködés kell a bűnözés ellen
A nyolc befolyásos ipari állam, a G8 csoport belügy- és igazságügyi miniszterei elismerték római tanácskozásukon, hogy fokozottabb nemzetközi együttműködésre van szükség a globalizálódó bűnözés ellen, ha meg akarják nyerni a harcot. A szombaton véget ért kétnapos értekezlet középpontjában a szervezett bűnözés, a terrorizmus és az illegális bevándorlás elleni küzdelem állt, de foglalkoztak a kalózkodás problémájával is, amely szintén jelentős következményekkel jár a gazdaságra nézve. A tanácskozáson az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország és Oroszország miniszterei vettek részt.
2009.05.30. 17:01
 
 
Egy héten belül dönt a WBA a Valujev-Csagajev-ügyről
A Boksz Világszövetség (WBA) egy héten belül hoz döntést arról, hogy mi legyen a következménye a szombatra tervezett, de végül elmaradt Nyikolaj Valujev-Ruszlan Csagajev nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésnek. Ezt a szervezet jelentette be szombat délután azt követően, hogy órákig egyeztetett a felekkel Helsinkiben. A rendező finn szövetség azért fújta le az összecsapást, mert Csagajevnek hepatitis B-t mutatott ki a vértesztje. Az üzbég öklöző hibájából immár harmadszor marad el a királykategória WBA-trónjának tulajdonosáról dönteni hivatott mérkőzés. Korábban sérülései tették lehetetlenné a címmeccs megrendezését.
2009.05.30. 16:58
 
 
Vasárnap játssza utolsó meccsét Luis Figo
Karrierje utolsó mérkőzését játssza vasárnap, az Atalanta ellen Luis Figo, az olasz bajnok Internazionale portugál labdarúgója. "A vasárnapi lesz az utolsó napom profi futballistaként" - nyilatkozott az olasz klub honlapján a 36 éves játékos. Figo négy bajnoki címet szerzett az Interrel 2005-ös érkezése óta, bár az utóbbi két szezonban - részben sérülései miatt - nem volt stabil kezdő. Korábban felröppentek olyan hírek, hogy a klasszis labdarúgó egy busásan fizető távol-keleti ajánlatot elfogadva még levezet egy-két évig, most azonban világossá tette: nincs tovább.
2009.05.30. 16:56
 
Angela Merkel a legnépszerűbb európai vezető
Angela Merkelt kedvelik leginkább az európai vezetők közül Franciaország nagy uniós szomszédjai, a britek, a németek, az olaszok és a spanyolok. A német kancellárt a francia elnök követi a népszerűségi listán - derül ki az Opinion Way közvélemény-kutató intézet felméréséből, amelyet szombaton ismertetett a Le Figaro című párizsi napilap. A megkérdezettek 65 százaléka van jó véleménnyel a német kancellárról, Nicolas Sarkozyről pedig 51 százalékuk. A francia elnököt Gordon Brown brit és José Luis Zapatero spanyol miniszterelnök követi 45-45 százalékkal. A rangsor végén Silvio Berlusconi olasz kormányfő helyezkedik el, akiről az európaiak 74 százaléka nincs jó véleménnyel.
2009.05.30. 16:27
 
 
Kovács: Magyarországon nem használták ki a kampány adta lehetőségeket
Magyarországon az európai parlamenti választási kampány gyengéje az, hogy nem használta ki azt a lehetőséget, hogy legalább ötévente egyszer az európai integrációról beszéljenek az emberek - mondta Kovács László, az Európai Bizottság adó- és vámügyi biztosa szombaton Budapesten újságíróknak. Az Európai Bizottság közös véleménye, hogy lehetőleg ne a belpolitikai szempontok domináljanak a kampányban, ne belpolitikai szempontok alapján döntsenek a választók, hiszen a választás az Európai Parlament (EP) összetételéről szól - fogalmazott a politikus a PES Activist Magyarország Egyesület Ki mit tud az Európai Unióról? elnevezésű versenyének döntője előtt.
2009.05.30. 16:10
 
 
Az Újpest a héten vizsgálódik a futballbalhé ügyében
Az Újpest FC a héten vizsgálatot kezdeményez a péntek esti, Újpest-FC Fehérvár NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően történtek miatt. Ezt Nemes Károly, a fővárosi futballklub sajtófőnöke mondta el szombaton az MTI érdeklődésére. A bajnoki ezüstérmes lila-fehérek hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedtek a Fehérvártól a labdarúgó Soproni Liga utolsó, 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, és a lefújást követően az újpesti Bozic és a fehérvári Vujovic összeverekedett, a játékvezető pedig mindkettőjüket kiállította. Az újpesti közönség ezután a pályára rohant, majd a vendégszurkolókra támadt, de a rendőrség pillanatok alatt visszaszorította a tömeget. Ezt követően a biztonsági emberek szinte "kiverték" a szektorból a fehérváriakat.
2009.05.30. 15:22
 
 
Csehországba látogat ősszel a pápa
Csehországba látogat szeptemberben XVI. Benedek - jelentették be szombaton a Vatikánvárosban, ahol Václav Klaus cseh államfő pápai kihallgatáson vett részt. A háromnapos látogatás szeptember 26-án kezdődik. Az egyházfő Prágán kívül felkeresi Brnót és Stara Boleslavot is, s 28-án részt vesz a Szent Vencel napi búcsún. Szent Vencel Csehország és Morvaország védőszentje. A meghívást a cseh elnök és a cseh püspöki kar nevében adták át XVI. Benedeknek. A út egyben állami látogatás is. XVI. Benedek elődje, II. János Pál háromszor is járt cseh földön: 1990-ben, 1995-ben és 1997-ben.
2009.05.30. 15:18
 
 
PM: rendben történik az állami vagyon kezelése és nyilvántartása
Rendben történik a 42 ezer milliárd forintnyi állami vagyon nyilvántartása és kezelése - közölte az MTI-vel Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium sajtófőnöke szombaton, reagálva a Budai Gyula által az MNV Zrt. ügyével kapcsolatos sajtótájékoztatón elhangzottakra. A vagyontörvény alapján a Kincstári Vagyonigazgatóság (KVI), valamint az ÁPV Zrt., továbbá a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) átalakulása alapvetően rendben lezajlott - közölte Pichler Ferenc. A sajtófőnök hozzátette: jelenleg már rendelkezik az új, egységes szervezet átfogó vagyonkataszterrel. Egységesítette a korábbi három szervezet eltérő alapon vezetett nyilvántartását, ám az átmenet időt vett igénybe.
2009.05.30. 15:00
 
 
A gazdasági válság elérte Amszterdam vörös lámpás negyedét is
A gazdasági világválság elérte Hollandiát, lecsapott annak gazdasági központjára, Amszterdamra, és más szektorok mellett a holland metropolisz közismert vörös lámpás negyedére is, ahol a forgalom egy év alatt 30-40 százalékkal csökkent. "A minőségi szolgáltatást sújtja a leginkább a válság. Az emberek a szupermarketet választják a vendéglő helyett, a szexiparban is hasonló a helyzet" - magyarázza Andre van Dorst, a holland szexipari szövetség (VEB) igazgatója . "Nagyon rosszul megy nekünk" - mondja Dave Doeve, a Casa Rosso szexshop eladója. "Alig jön valaki, s még aki beesik, az is csak apróságokat, óvszert vásárol, csupa olcsó mütyürt".
2009.05.30. 14:39
 
Új vírus: eddig nem találtak további betegeket Magyarországon
Folyamatosan vizsgálják és figyelemmel kísérik azon személyek állapotát, akik kapcsolatba léptek az új influenzavírussal fertőzött brazil férfival, eddig további fertőzöttről nem tudnak - nyilatkozta az országos tiszti főorvos szombaton az MTI-nek. Falus Ferenc kiemelte, elsősorban a gyerekek állapotát figyelik, az új influenzavírus kimutatására szolgáló vizsgálatok folyamatosak, azok egy része lezajlott, a többi jelenleg folyamatban van. A magyarországi járványügyi helyzeten ez az eset nem változtat, Magyarországon a veszély nem lett nagyobb, azonban továbbra is fenntartják az influenzafigyelő rendszert - tette hozzá.
2009.05.30. 14:00
 
 
Bokros: világszínvonalú oktatásra van szükség
Az MDF nem pusztán európai színvonalú, hanem világszínvonalú oktatást szeretne, s nem csupán Magyarországon, hanem Európa más országaiban is - mondta Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón. Az európai parlamenti választás a fiatalokról is szól, ők fogják igazán élvezni az európai uniós tagság áldásait - fogalmazott a képviselőjelölt az Erzsébet téri Gödör klub előtt. Hozzátette: szükség van arra, hogy Magyarország felzárkózzon az EU élvonalába, de az uniónak is meg kell erősítenie a maga versenyképességét, tudásorientáltságát.
2009.05.30. 13:00
 
 
A Központi Nyomozó Ügyészséghez fordul a Magosz igazgatója
A Központi Nyomozó Ügyészséghez fordul Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója, mivel nem kapott kielégítő választ arra a levélre, amelyben a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. gazdálkodási hiányosságaira hívta fel Oszkó Péter pénzügyminiszter figyelmét. Ezt a szövetségi igazgató szombaton Budapesten sajtótájékoztatón jelentette be. Budai Gyula hivatkozott arra a levélre, amelyben még a hónap elején kérte a pénzügyminisztert, hogy azonnali belső vizsgálatot rendeljen el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. ellenőrző bizottságának márciusi jelentése alapján, amelyben súlyos hiányosságokra hívta fel a figyelmet.
2009.05.30. 12:00
 
 
Gates: Afganisztánnak több nemzetközi segítségre van szüksége
Az amerikai védelmi miniszter szerint Afganisztánnak több nemzetközi segítségre van szüksége infrastruktúrája felépítéséhez, hadserege és rendőrsége bővítéséhez, illetve a közbiztonság megerősítéséhez az augusztusi választások előtt. "Tudomásom van arról, hogy egyesek Ázsiában arra a következtetésre jutottak: hazájukra nézve Afganisztán - részben földrajzi elhelyezkedése miatt - nem jelent stratégiai veszélyt. A kaotikus vagy kaotikussá váló országok azonban a nemzetközi közösséget is fenyegetik közbiztonsági, gazdasági vagy ideológiai szempontból" - jelentette ki Robert Gates szombaton a Szingapúrban rendezett regionális biztonsági értekezleten.
2009.05.30. 11:48
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067[2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista