2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Labdarúgó NB I: 17 klub nevezését fogadta el az MLSZ
Tizenhét klub nevezését fogadta el a 2009/10-es élvonalbeli bajnokságra a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága. Az MLSZ honlapja szerint szerda délutáni ülésén a Debrecen, az Újpest, a Szombathelyi Haladás, a Zalaegerszeg, a Kecskemét, a Fehérvár, az MTK Budapest, a Győri ETO, a Kaposvár, a Vasas, a Paks, a Diósgyőr, a Budapest Honvéd és a Nyíregyháza mellett a jelenleg NB II-es csapatok közül a Ferencváros, a Pápa és a Pécs jelentkezését fogadta el a testület. A Gyirmót SE határidőn túl benyújtott nevezését a bizottság a késedelemre hivatkozva elutasította.
2009.06.10. 16:50
 
A vártnál jóval többe kerül a 4-es metróvonal járműtelepe
A Swietelsky Magyarország Kft. az eredetileg becsült 8,2 milliárd forint helyett 11,5 milliárdért vállalta a budapesti 4-es metróvonal járműtelepének a felépítését - az eredmény a Közbeszerzési Értesítő szerdai számában jelent meg. A BKV Zrt. által kiírt nyílt közbeszerzés több épületet foglal magába. A központi épület 5 ezer négyzetméteres, amely két csarnokból, továbbá műhelyből és raktárból áll. A központi épületből emelkedik ki egy 7 szintes, szintenként mintegy 900 négyzetméter alapterületű épülettömb, ez lesz az irodaház. Ebben lesz Budapest három (M2, M3 és M4) metróvonalának teljes integrált diszpécserközpontja is. A járműtároló 11.200, míg a pályafenntartási épület 1.500 négyzetméteres lesz.
2009.06.10. 16:28
 
 
Hamis násznépet kínál egy japán cég
Már álcsaládok, hamis barátok és kamukollégák is bérelhetők esküvőkre Japánban, hogy násznépesebb legyen az esemény. A szigetországi embereknek fontos, hogy házasságkötésükön minél többen legyenek, ez ad rangot. A bérbeadó cég 20 ezer jenért - 22 ezer forintért - biztosít egy "művendéget", aki további 5 ezerért elénekel egy dalt vagy táncol rá, még 10 ezerért pedig dicshimnuszt zeng a házasulóról. Akadt már olyan esküvő, amelyen a vőlegény összes családtagja, barátja, kollégája bérelt volt. A cég szerint előfordult már, hogy a házastárs sem tudta, hogy párja oldalán minden rokon, barát és kolléga hamis volt a ceremónia alatt.
2009.06.10. 16:15
 
 
Vona: a Jobbik nem ül magyarellenes pártokkal közös frakcióba az EP-ben
A Jobbik olyan frakcióban szeretne politizálni az Európai Parlamentben (EP), amely nemet mond a lisszaboni szerződésre és az abban foglaltakra, olyan képviselőcsoportba azonban semmiképpen nem szeretnének ülni, amelyben nyíltan magyarellenes pártok vannak - közölte Vona Gábor pártelnök sajtótájékoztatóján. A politikus megerősítette, hogy az EP-listájuk első három helyéről mandátumot szerzett képviselőt: Morvai Krisztinát, Balczó Zoltánt és Szegedi Csanádot delegálják az Európai Parlamentbe. Azzal összefüggésben, hogy az EP-ben melyik képviselőcsoportba ülnek, elmondta: a közeljövőben több tárgyalás is zajlik majd arról, sikerül-e frakciót alakítaniuk az EU-szkeptikusoknak, vagy ahogyan Vona Gábor fogalmazott, az "EU-realista" körnek.
2009.06.10. 15:55
 
 
Július 1-től megszűnik a jelenlegi lakástámogatás
Július 1-től felfüggeszti a kabinet a jelenlegi lakástámogatási rendszert - jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő a kabinet szerdai ülését követően. Hozzátette: erre a lépésre elsősorban a költségvetési kiadások csökkentése miatt van szükség, a jövőben a kormány csak a fiatalok első lakáshoz jutását támogatja majd. A tervezett változtatások indokaként Budai Bernadett hangsúlyozta, hogy a gazdasági világválság miatt a rendelkezésre álló forrásokat takarékosabban, a válság enyhítését közvetlenül szolgáló célokra kell fordítani. A célokról szólva a munkahelymegtartást és új munkahelyteremtést emelte ki.
2009.06.10. 15:50
 
 
Brown: minden képviselői költségtérítést közzé kell tenni az interneten
A parlamenti képviselők minden költségtérítését közzé kell tenni, és közzé is fogják tenni az interneten - jelentette ki a brit kormányfő szerdán a londoni parlamentben. Független vezetés alatt álló bizottságnak kell tüzetesen megvizsgálnia az elmúlt négy évben az ideiglenes lakóhelyre benyújtott képviselői igényeket - mondta Gordon Brown az azonnali kérdések óráján. Így garantálható, hogy megtörténjenek az esetleges visszafizetések, amely esetekben ez szükséges, illetve büntetést vonhat maga után, ha nem helyénvaló igényeket nyújtott be bármely képviselő - fogalmazott.
2009.06.10. 15:50
 
Az Air France katasztrófáját megúszó olasz asszony autóbalesetben halt meg
Az az olasz asszony, aki lekéste az Air France francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó 447-es járatát, amely az Atlanti-óceánba zuhant, néhány nappal később, kedden autóbalesetben vesztette életét. A német származású nyugdíjas olasz házaspár, Johanna és Kurt Ganthaler május 31-én csupán néhány perccel késte le a tragikus sorsú járatot. A csodával határos módon megmenekült házaspár néhány nappal később tért vissza Európába. Münchenbe érkeztek, ahonnan gépkocsival szándékoztak visszatérni lakóhelyükre, az olaszországi Meranóba. Kocsit béreltek, ám Kufstein mellett autójuk áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött egy teherautóval. Az asszony a baleset helyszínén vesztette életét, férjét súlyosan megsérült.
2009.06.10. 15:45
 
 
Nem emeli júliustól a nettó gázárat az E.ON
Július elsejétől nem emeli a nettó gázárat a német E.ON AG - erről állapodott meg kedden a kormánnyal a cég; a kormánynak továbbra is egyértelmű szándéka, hogy októbertől csökkenjen a gáz ára - mondta Oláh Lajos, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten kormányszóvivői tájékoztatón. Az E.ON és a magyar kormány megállapodása szerint a magyar kormány olyan jogszabályi környezet megteremtését vállalja, amelynek segítségével 2010. december 31-ig egy külön díjelemen keresztül az E.ON részére megtéríti a keletkezett, összesen 60 milliárd forint többletköltséget, amely a közüzemi gázpiacon az importár- és az árfolyamváltozás miatt keletkezett.
2009.06.10. 15:25
 
 
Lothar Matthaus lesz a Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője
Lothar Matthaus lesz az FC Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub honlapja szerint (vidi.hu) szerdán hosszas tárgyalások után megszületett a szóbeli megállapodás, hogy a német szakember három évig (kettő plusz egy) irányítja a székesfehérvári együttest. A világbajnok futballista és korábbi magyar szövetségi kapitány jelenleg Ázsiában nyaral, de igent mondott a klub ajánlatára. A 48 éves Matthaus várhatóan június 19-én érkezik Magyarországra.
2009.06.10. 15:20
 
 
Lendvai: az MSZP továbbra is támogatja a kormányt
Az MSZP továbbra is támogatja a kormányt, és a szocialisták szerint a Fidesz által sürgetett kormányváltáshoz az ellenzéki pártnak nincs többsége - jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Orbán Viktor azt kéri a parlamenti többségtől, hogy ne kormányozzon. Ne védje meg a munkahelyeket, ne csökkentse a munkát terhelő adókat, ne enyhítse a devizahitelesek terheit, ne nyissa meg a családok számára a szociális kríziskezelés forrásait. Ezt azonban az MSZP felelősséggel nem teheti - idézte a politikus a Fidesz elnökének írott válaszlevelét.
2009.06.10. 14:45
 
 
A Magyar Kórházszövetség szerint veszélyben van a betegellátás
A Magyar Kórházszövetség (MKSZ) szerint nem lehet elfogadható színvonalon működtetni a kórházakat a 2009-ben rendelkezésre álló pénzből - olvasható abban az állásfoglalásban, amelyet az MKSZ szerdai rendkívüli közgyűlése után adott ki. A közgyűlésen - amelyen több mint száz kórház képviseltette magát - elhangzott: miniszteri tájékoztató alapján a kórházak vezetői azzal szembesültek, hogy 2009-ben több mint tíz százalékkal kevesebb pénz jut az intézmények működtetésére. Emiatt a kórházakat elfogadható színvonalon működtetni nem lehet, a várhatóan bekövetkező intézményi csődökért sem a kórházvezetők, sem a betegellátásban résztvevők felelősséget nem vállalnak - szögezik le az állásfoglalásban.
2009.06.10. 14:31
 
Matraccal kidobott milliók
Ágymatraccal együtt dobott ki 220 millió forintnyi sékelt egy nő Izraelben, majd pedig hatalmas "szemetezésbe" kezdett: lázasan kutakodott szeméttelepeken a pénz után. A matrac az anyjáé volt - és a pénz is. A nő meglepte egy új ágybetéttel, a régit pedig kidobta, nem tudván, hogy abban rejtegeti anyja egész élete megtakarítását. Az anya valóban meglepődött, aztán lánya is, amikor megtudta, mit tett. Hiába rohant azonban az utcára, a matracot már elvitték a lomtalanítók. A nő három szeméttelepet kutatott át, ám hiába. A tel-avivi szeméttelepek készségesen segítették a nőt, látva kétségbeesését, ám a naponta érkező 2500 tonna hulladék túl nagy "falat". Mindenesetre megerősítették az őrséget az esetleges pénzvadászok ellen.
2009.06.10. 14:15
 
 
Kilencen haltak meg a pesavari merényletben
Kilencen haltak meg a pesavari Pearl Continental szállodában elkövetett keddi merénylet következtében, és 62 a sérültek száma - jelentette be egy helyi miniszter, lefelé módosítva a 18 áldozatról közölt korábbi mérleget. Iftihar Huszain tájékoztatási miniszter azzal magyarázta a korábbi téves adatközlést, hogy az első információk rendkívüli helyzetben érkeztek a hatóságokhoz, és nem volt mód azonnali ellenőrzésükre. Két külföldi is van a halálos áldozatok között, mind a kettő az ENSZ munkatársa. A világszervezet közölte, hogy Aleksandar Vorkapic 44 éves szerb számítástechnikus, az UNHCR munkatársa, valamint Perseveranda So, az UNICEF 52 éves, Fülöp-szigeteki dolgozója esett halálos áldozatául a merényletnek.
2009.06.10. 14:07
 
 
Detre Diána szörffel indul a Kékszalagon
Szörffel próbálja meg teljesíteni a 41. T-Mobile Kékszalag vitorlásverseny 150 kilométeres távját az olimpikon Detre Diána. A Magyar Vitorlás Szövetség szerdai tájékoztatása szerint a 25 esztendős szörfös versenyen kívül, de a mezőnnyel együtt rajtol majd el július 3-án. Hat éve Gádorfalvi Áronnak - a vitorlásokat megelőzve - már sikerült a bravúr, azaz a Balaton megkerülése, de Detre Dia lehet az első nő, aki szörfdeszkával teljesíti Európa leghosszabb tókerülő viadalát.
2009.06.10. 14:04
 
 
Nem törölt járatokat a Malév a sztrájk miatt
Egyetlen járatát sem törölte a Malév a pilóták szerdai két órás sztrájkja miatt, csupán két járat indul várhatóan késéssel a délután folyamán - mondta Hegedűs Ádám, a Malév megbízott kommunikációs osztályvezetője szerdán. Óvári Tamás, a Hunalpa elnöke az MTI-nek elmondta: a Malév állításával szemben a légitársaság pihenőnapos pilótákat nem hívott be, a sztrájk támogatottsága 100 százalékos, így csak a cég vezető beosztású pilótái vették fel a munkát a szerdai sztrájk során. Óvári Tamás szerint a Malév sztrájktörőként külső cégek pilótáit alkalmazza, ami jogszabályokba ütközik.
2009.06.10. 13:48
 
 
Erős UV-sugárzás várható csütörtökön
Erős, 7,6-os UV-B sugárzás várható az egész országban csütörtökön, ezért az Országos Meteorológiai Szolgálat visszavonásig riasztást adott ki - tudatta az MTI-vel az OMSZ szerdán. Az egész országban számítani kell 7,6-os értéket meghaladó UV-B értékekre. Csak az ország nagyon kicsi területén, az északkeleti és északnyugati szegletben várhatóak alacsonyabb értékek - közölték. Arra hívták fel a szabadban tartózkodók figyelmét, hogy fokozottan védekezzenek a napsugárzás okozta leégés ellen, mivel normál bőrtípusnál már akár negyedóra után is keletkezhet bőrpír. Javasolják, hogy 11 és 15 óra között kerüljük a napozást, és később is használjunk fényvédő krémet, viseljünk kalapot, UV-szűrős napszemüveget.
2009.06.10. 13:41
 
 
Általános vitára alkalmasnak találták az MTI 2008-as jelentését
Érdemi vita nélkül találta általános vitára alkalmasnak szerdai ülésén a Magyar Távirati Iroda (MTI) Zrt. tavalyi évi jelentést az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága. Szintén többséget kapott a hírügynökség tavalyi gazdálkodásának ellenőrzéséről szóló állami számvevőszéki jelentés általános vitára alkalmassága, valamint az a határozati javaslat, amely az MTI jelentésének elfogadását javasolja a parlament plénumának. Vas Éva, az MTI gazdasági alelnöke az ülésen arról beszélt: a társaság tavaly sorrendben negyedik alkalommal zárt eredményes évet; mérleg szerinti eredménye 6,5 millió forinttal volt a pozitív tartományban.
2009.06.10. 13:10
 
Svájc nem kér a Forma-1-ből
Svájcban nem lesznek Forma-1-es autóversenyek az alpesi ország parlamentjének döntése nyomán. A törvényhozás felsőháza szerdán szavazta le azt a javaslatot, amellyel feloldották volna az autóversenyekre vonatkozó tilalmat, amelyet még 1955-ben mondtak ki a svájci honatyák. Tették ezt annak a franciaországi - az autósport történetében mindmáig a legsúlyosabb - tömegkatasztrófa hatására, amely az ominózus esztendőben a 24 órás Le Mans-i viadalon következett be, több mint 80 ember halálát okozva. A szenátus most másodjára - egyszersmind véglegesen - mondott nemet a tilalom visszavonására, leszögezve, hogy Svájc előbbre valónak ítéli az utak, a közlekedés biztonságát, a környezet védelmét.
2009.06.10. 13:06
 
Európai Bizottság: kezdeményezések a jobb igazságügyi, rendészeti együttműködésre
Jobb igazságügyi és rendészeti együttműködést, összehangoltabb bevándorlási politikát szorgalmaz az Európai Bizottság. Az EU legfőbb végrehajtó testülete szerdán tette közzé Brüsszelben azokat a kezdeményezéseit, amelyek "a szabadság, a biztonság és az igazság Európájának" célkitűzéseit szem előtt tartva konkrét tevékenységi terv elfogadását indítványozzák az uniós tagállami kormányokat képviselő Európai Tanácsnak, valamint az Európai Parlamentnek. José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Jacques Barrot igazságügyi EU-biztos közös sajtótájékoztatón szólt a kezdeményezésekről.
2009.06.10. 13:03
 
 
A Wolfsburg nem adja el Dzekót az AC Milannak
Nem hajlandó megválni a német bajnok VfL Wolfsburg Edin Dzekotól, az együttes bosnyák labdarúgójától, akit az AC Milan szeretne megszerezni. Az olasz klub vezetői levélben jelezték a wolfsburgiaknak, hogy szeretnének tárgyalni a játékos jövőjéről, ám erre a német vezetők nem hajlandóak. "Nem érdekel minket az üzlet, nem eladó a futballista" - nyilatkozta Jürgen Marbach igazgató. A 23 éves támadó az elmúlt szezonban 26-szor volt eredményes a Bundesligában.
2009.06.10. 13:00
 
 
MSZP: nincs ok az előre hozott választásokra
Nem látjuk okát annak, hogy az MSZP támogassa az előre hozott választásokat - mondta Bárándy Gergely, az MSZP országos elnökségének tagja kérdésre válaszolva Budapesten sajtótájékoztatón. Az előre hozott választás kérdésével a parlamenti frakció már foglalkozott, az elnökségben erről nem esett szó - közölte a politikus azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz elnöksége levelet írt a szocialista elnökségnek. A levélben világossá teszik: az európai parlamenti (EP) választást úgy értelmezik, hogy az emberek megvonták a bizalmat a szocialista párttól, ilyenkor pedig egy demokráciában ki kell írni az új választást. Bárándy Gergely hangsúlyozta: a frakció egyhangúlag döntött amellett, hogy támogatja a Bajnai-kormányt.
2009.06.10. 12:30
 
Lapértesülés szerint Eto'o (Barcelona) és Ibrahimovic (Inter) klubot cserél
Spanyol sajtóértesülések szerint klubot cserél Zlatan Ibrahimovic, az Internazionale svéd labdarúgója, valamint Samuel Eto,o, az FC Barcelona kameruni támadója. Az El Mundo Deportivo úgy tudja, hogy a friss Bajnokok Ligája-győztes katalán alakulat az afrikai csatárcsillag mellett 10 millió eurót is fizet a milánóiaknak a Serie A 27 éves gólkirályáért. Ibrahimovic az olasz bajnokság végeztével többször is kijelentette, hogy olyan csapatban szeretne játszani, amely Bajnokok Ligáját nyerhet, erre természetesen az idén a BL mellett spanyol bajnokságot és Király Kupát nyert Barcelona alkalmas lehet.
2009.06.10. 12:12
 
 
Nyílt levélben fogalmazta meg követeléseit a Fidesz
Levelet küld az MSZP elnökségének a Fidesz elnöksége, amelyben világossá teszik: az európai parlamenti (EP) választást úgy értelmezik, hogy az emberek megvonták a bizalmat a szocialista párttól, ilyenkor pedig egy demokráciában ki kell írni az új választást - közölte Orbán Viktor budapesti sajtótájékoztatóján. Majd a szocialisták eldöntik, hogyan gondolkodnak az új országgyűlési választásról - fogalmazott a Fidesz elnöke. A levélben számos követelést is megfogalmaz az ellenzéki párt: a parlamenti választásokig függesszék fel a privatizációs eljárásokat, vonják vissza az ingatlanadó bevezetéséről, az új polgári törvénykönyvről (Ptk.) és a közigazgatás átszervezéséről szóló javaslatot.
2009.06.10. 11:30
 
 
Nem maradhat fenn a XII. kerületi turulszobor
Nem maradhat fenn a XII. kerületi turulszobor, a Fővárosi Bíróság ugyanis szerdán jogerősen elutasította a hegyvidéki önkormányzat keresetét. A XII. kerületi önkormányzat a korábbi Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal döntését támadta meg, amely hatályon kívül helyezte az Istenhegyi és a Böszörményi út sarkán 2005 októberében felállított turulszobor fennmaradási engedélyét. A Fővárosi Bíróság az indoklás során utalt arra, hogy korábban döntött a szobor lebontásáról, ez az ítélet jogerős és végrehajtható. Meglepőnek tartja a hegyvidéki önkormányzat a döntést - tudatta a XII. kerületi önkormányzat, amelynek célja továbbra is az, hogy az emlékmű fennmaradjon és ne bontsák le.
2009.06.10. 11:02
 
 
Ellenzi Barroso második mandátumát az európai szocialisták vezetője
Az európai szocialisták nem támogatják José Manuel Barroso újrajelölését az Európai Bizottság élére - erősítette meg szerdán Martin Schulz, a szocialisták parlamenti frakciójának vezetője. A német szociáldemokrata politikus a Financial Times Deutschland című lapnak adott nyilatkozatában hangsúlyozta: frakciójának semmiképp nem ajánlja a volt portugál miniszterelnök újbóli jelölését. Utalt arra, hogy a frakciótagokkal minderről már előzetes konzultációkat folytatott.
2009.06.10. 11:00
 
 
Valujev a WBA nehézsúlyú világbajnoka
A Boksz Világszövetség (WBA) Nyikolaj Valujevet nyilvánította a nehézsúly hivatalos világbajnokának azt követően, hogy a múlt hónap végén elmaradt az orosz óriás vb-címért kiírt meccse Ruszlan Csagajevvel az üzbég ökölvívó egészségi állapota miatt. A profiboksz.hu információja szerint a WBA ugyanakkor "felfüggesztett" bajnoki címmel illette Csagajevet azzal a kiegészítéssel, hogy az üzbég "státusza még további felülvizsgálatra szorul". A május 30-i, helsinki meccs előtt elvégzett vérvizsgálatkor Csagajev vérében hepatitis B vírust mutattak ki. Ezzel együtt a találkozóra sor kerülhetett volna, ha Valujev vállalja a fellépést, az orosz azonban nem volt hajlandó beoltatni magát.
2009.06.10. 10:44
 
 
Simor: az idén még mély recesszió lesz Magyarországon
Az idén még mély recesszió lesz Magyarországon, 2010 a stabilizálódás éve lesz, és ezt követően indulhat meg a növekedés - fejtette ki Simor András jegybankelnök az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén szerdán. Hozzátette: bár az MNB érzi a gazdasági szereplők kamatcsökkentési igényét, erre csak akkor van mód, ha a kockázati megítélés javul, stabilizálódik és nem veszélyezteti a pénzügyi rendszer biztonságát. Hangsúlyozta, hogy a banki hitelezési aktivitás növelésére a monetáris politikának nincs igazán befolyása, mivel a bankok nem a likviditáshiány miatt nem hiteleznek, hanem azért, mert saját forrásból próbálnak egyre inkább kihelyezni.
2009.06.10. 10:38
 
 
Obama beiktatása 43 millió dollárba került
Az Egyesült Államok első afroamerikai elnökének, Barack Obamának a beiktatása 43 millió dollárba (8,8 milliárd forint) került - közölte a főváros. A szövetségi kormány teljes egészében fedezte Washington D.C.-nek a január 20-i eseménnyel kapcsolatos kiadásait. Adrian M. Fenty polgármester elmondta, hogy ez volt a legnagyobb szabású rendezvény, amelynek az amerikai főváros valaha is otthont adott. A beiktatási ünnepség 2 millió embert vonzott Washingtonba. Január 16. és 21. között összesen 240, a beiktatással kapcsolatos eseményt rendeztek Washingtonban.
2009.06.10. 10:22
 
 
Idősebb Bush ejtőernyős ugrással ünnepli 85. születésnapját
Ismét ejtőernyős ugrással ünnepli születésnapját idősebb George Bush. Az Egyesült Államok korábbi elnöke pénteken tölti be 85. életévét. A politikusnak nem ez lesz az első ugrása, hetvenötödik és nyolcvanadik születésnapját is ejtőernyőzéssel ünnepelte. A mostani ugrást Maine államban tervezi kivitelezni, ahol a család nyári rezidenciája is található. Jim Appleby, Bush egyik munkatársa szerint a volt elnök tandemugrást hajt végre a hadsereg Golden Knights nevű ejtőernyős egységének egyik tagjával. A páros a kennebunkporti templom közelében landol majd.
2009.06.10. 10:19
 
Belebetegedhetünk állásunk elvesztésébe
Az állás elvesztése nem csak gazdasági gondok elé állítja az érintetteket, hanem beteggé is teheti őket: akiknek megszűnik a munkahelyük, valószínűbb, hogy magas vérnyomásuk, szívproblémájuk, szélütésük vagy cukorbetegségük lesz. "A mai gazdasági helyzetben mindenki elveszítheti az állását - fejtette ki Kate Strully, a New York állambeli Albany Egyetem szociológusa. - Tisztában kell lennünk azzal, hogy ez milyen hatást gyakorol az egészségre, és meg kell próbálnunk enyhíteni a károkat". Korábbi tanulmányok kimutatták, hogy a nem teljesen egészséges emberek hamarabb veszítik el állásukat, mint egészséges társaik.
2009.06.10. 10:03
 
 
Malév-sztrájk: a szakszervezet mindenről a tárgyalásokon akar egyeztetni
A Malév pilóták érdekképviselete minden követelésükről a sztrájktárgyalások keretében kíván tárgyalni a légitársasággal, ugyanakkor nem zárkóznak el attól, hogy konszenzus esetén a sztrájktárgyalásokon kívül egyezzenek meg a Malév által a sztrájktörvénybe ütközőnek tartott pontokról - közölte a Hunalpa szerdán. A Malév pilótái szerdán 11:40 és 13:40 óra között tartanak figyelmeztető sztrájkot. A Hunalpa egyebek között a Q400-as pilóták számára pótlék bevezetését, kiszámolható, tervezhető elbocsátási rendet, a kölcsönzött munkaerő megszüntetését követeli, ám a munkáltató csak az elsőt tartja sztrájkalapnak.
2009.06.10. 09:20
 
 
A kislány, aki allergiás a 21. századra
Beszűkült életmódra kényszerül egy brit kislány, aki allergiás századunkra. A Kent angol grófságbeli tengeri fürdőhelyen, Herne Bayben élő tízéves Molly Harrad nem viselhet olyan cipőt, zoknit vagy ruhát, mint mások. Az iskolában szigorúan ellenőrzött, speciálisan összeállított ételeket eszik. Kezén állandóan különleges pamutkesztyűt visel, bőre védelmére speciális oldatban fürdik, és különböző pirulákat szed extrém allergiájának visszaszorítására. Allergiás reakciót vált ki nála a tészta, a kenyér, a zab, a tej, a tojás, a paradicsom, a szója, a csokoládé és a dió. Az orvosok nem tudják, mi okozza súlyos állapotát, csak annyit mondtak a szüleinek, ha a gyermek száz évvel ezelőtt született volna, már biztosan nem élne.
2009.06.10. 08:22
 
 
Forma-1: Hamilton örülne már egy futamgyőzelemnek
Lewis Hamilton szerint nagyon fontos lenne, hogy nyerjen vagy legalább a dobogón végezzen a következő Forma-1-es futamon. "Még tíz verseny van hátra a világbajnokságból, szeretném egy kissé megszorongatni Jenson Buttont - nyilatkozta a Forma-1-es McLaren-Mercedes brit pilótája a Bildnek. - Ha sikerül elcsípni egy győzelmet vagy egy dobogós helyet, mindjárt másképp festene a helyzet." Hamilton hozzátette, hogy honfitársa rászolgált a sikerre, mert éveken át második kategóriás versenyautókkal küzdött a vb-n. Button az idén a hétből hat versenyt nyert meg az autósport elitkategóriájában, míg a címvédő a 11. a rangsorban. A vb következő viadalát, a brit GP-t június 21-én rendezik a silverstone-i pályán.
2009.06.10. 08:15
 
Leginkább a tűzoltókban bíznak a magyarok
A magyarok leginkább a tűzoltókban, a postásokban és a pedagógusokban bíznak, legkevésbé pedig az újságírókban és a politikusokban. A tavalyi évhez képest a legnagyobb bizalomvesztést a bankárok szenvedték el - mutatta ki a GfK legújabb kutatása. A megkérdezettek háromnegyede bízik a katonaságban illetve a piackutatókban, a rendőrökben és a környezetvédő szervezetek képviselőiben a kétharmaduk. A piackutatási szakma képviselőinek hazai megítélése kedvezőbb, mint nemzetközi szinten. A marketing szakembereké szintén, minden második magyar megkérdezett bízik bennük.
2009.06.10. 08:10
 
 
Ma 16 óráig tekinthetők meg az EP-választás szavazóköri jegyzőkönyvei
A helyi választási irodákban ma délután 16 óráig lehet megtekinteni a vasárnapi európai parlamenti (EP) választás szavazóköri jegyzőkönyveinek egyik példányát. A választási eljárásról szóló törvény szerint a szavazatok összeszámlálásáról és a szavazóköri eredmény megállapításáról jegyzőkönyvet kellett készíteni. A jegyzőkönyveket két példányban kellett kiállítani, és a választási bizottság jelen levő tagjainak azt alá kellett írniuk. A szavazatszámláló bizottságnak a jegyzőkönyveket, választási iratokat, nyomtatványokat és szavazólapokat - az urnával együtt - haladéktalanul a helyi választási irodához kellett szállítania, majd ezeket továbbvitték az Országos Választási Irodához.
2009.06.10. 07:59
 
 
Kosárlabdás kellett a delfinmentéshez
Kosárlabda-játékost kért delfinmentéshez egy vízi park Kínában, mert igen hosszú karú ember kellett a feladathoz. A delfin lenyelt egy gumimatracot, amely megakadt a gyomrában. Az állatorvosi eszközök közül azonban egy sem volt kellően hosszú a matrac kihúzkodásához, ezért kértek "segítő kezet" egy kosárlabdástól. A 213 centi magas megmentőnek több mint egy méter hosszú a karja, de így is csak második kísérletre sikerült felszínre húznia a matracot. A művelethez tízen fogták le a delfinlányt, amelynek még egy hét kell, hogy teljesen felépüljön - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.
2009.06.10. 07:54
 
Az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte a Chrysler eladását
Az amerikai legfelsőbb bíróság keddi határozatában engedélyezte a csődbe ment Chrysler autógyártó cég eladását az olasz Fiatnak, így minden akadály elhárult az ügylet elől, és ez győzelem a Chryslernek, illetve az amerikai kormánynak. A legfelsőbb bíróság hétfőn ideiglenesen leállíttatta az értékesítést, hogy válaszolni tudjon arra a beadványra, amelyet indianai nyugdíj-, és építési alapok, fogyasztóvédelmi szervezetek és magánszemélyek nyújtottak be, mert fellebbezni akartak az ügylet ellen. A fellebbezni szándékozók szerint az ügylet igazságtalanul előnyben részesíti a cég fedezet nélküli részvényeseit szemben a fedezetet felmutatókkal, például velük.
2009.06.10. 07:26
 
 
Lezuhant repülőgép: újabb tizenhárom holttestet találtak meg
Újabb tizenhárom holttestet találtak meg és emeltek ki kedden az Atlanti-óceánnak abban az övezetében, ahol az Air France repülőgépe lezuhant. Ezzel 41-re emelkedett a megtalált áldozatok száma - jelentette be egy brazil katonai szóvivő. Az Air France francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó 447-es számú járata május 31-én éjszaka tűnt el viharos időjárási körülmények között, fedélzetén 228 emberrel, köztük négy magyarországi és egy szlovákiai magyar utassal.
2009.06.10. 07:12
 
 
Az MSZP kongresszuson értékeli az elmúlt időszakot
Az MSZP országos elnöksége július 4-re kongresszust hívott össze - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden késő este megerősítve ezzel az MTI információit. Nyakó István elmondta, a megyei elnökök támogatták, hogy az alapszabály szerinti legmagasabb döntéshozó testület, a kongresszus legyen az, amely foglalkozik az elmúlt időszak történéseivel és meghatározza a következő időszak fő politikai irányvonalát. Az MTI információ szerint a kongresszuson nem kívánnak személyi kérdéseket felvetni, e helyett a párt politikai irányvonaláról akarnak majd dönteni.
2009.06.10. 07:05
 
 
Kétnapos metrósztrájk kezdődött Londonban
Kétnapos metrósztrájk kezdődött kedd este Londonban, miután a munkáltató és a szakszervezet között nem született megállapodás a bér- és szociális követelésekről. Ez az utóbbi két év legnagyobb közlekedési sztrájkja Nagy-Britanniában, és minden bizonnyal hatalmas felfordulást okoz az egyébként is folyamatos káosszal küszködő londoni tömegközlekedésben. A 12 fővonalból álló, 400 kilométeres londoni metróhálózat napi 3,5 millió - évente csaknem 1,3 milliárd - utast szállít. Mivel Londonban néhány déli külső városrészt leszámítva nincs villamos, a tömegközlekedés lebonyolítása a sztrájk ideje alatt teljes mértékben a buszhálózatra marad, a buszközlekedés azonban a folyamatos torlódások miatt igen lassú.
2009.06.09. 21:33
 
 
Bemutatták az iPhone új modelljét
Gyorsabb processzor, tartósabb elem, van benne egy iránytű, egy videokamera és az előzőnél jobb fotókamerája nagyobb felbontású képeket készít, illetve automatikus fókusszal is rendelkezik - ez jellemzi röviden az Apple új IPhone modelljét, amelyet hétfőn mutattak be San Franciscóban. A legújabb iPhone modell a 3G S, amely június 19-én kerül a boltokba, küllemében szakasztott olyan, mint elődje. Az új modellek mellé az Apple új operációs szoftvert is kiad június 17-én az iPhone-hoz, amelynek segítségével a szoftverfejlesztők az Xbox Live funkcióihoz hasonlóan extra tartalmakat árusíthatnak meglévő termékeikhez: elektromos könyveket, vagy új pályákat tölthetnek le a felhasználók egy iPhone játékhoz.
2009.06.09. 20:58
 
 
A spanyol válogatott átvette a vezetést az Aranycsapattól
Az Európa-bajnok spanyol válogatott 6-0-ra győzött kedden Bakuban Azerbajdzsán együttese ellen, ezzel sorozatban 32. találkozóján maradt veretlen, ami eddig még egyetlen európai válogatottnak sem sikerült. A spanyolok szombat óta az Aranycsapattal (1950-1954) holtversenyben vezették az európai listát. A 31 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatnál mostanáig jobbat csak a brazilok produkáltak 35-tel 1993 és 1996 között. A spanyol válogatott legutóbb 2007 februárjában kapott ki az angolok vendégeként, azóta viszont többek között veretlenül nyerte a 2008-as Európa-bajnokságot, világbajnoki selejtező-csoportját pedig a hat meccsen maximálisan megszerezhető 18 ponttal vezeti.
2009.06.09. 20:36
 
 
Felrobbantottak egy luxusszállodát Pesavarban
Több embert megölt és megsebesített kedd este egy robbanás egy pesavari szállodában, Pakisztán északnyugati határvidékén, nem messze attól az övezettől, ahol a hadsereg hadjáratot indított az iszlamista szélsőségesek ellen. A tartomány rendőrfőnöke által kiadott legfrissebb jelentés szerint 11 ember vesztette életét, és 46-an sebesültek meg. Az adatok nem véglegesek. A szemtanúk azt mondták, hogy egy csoport fegyveres támadta meg a Pearl Continental luxusszállót, s ezután nagy robbanás hallatszott. A sebesültek között külföldiek is vannak. A merénylet körülményei még nem világosak, de úgy tűnik, hogy egy szállítmányt hozó gépkocsiba rejtettek el egy pokolgépet. Egy rendőr szerint valószínűleg öngyilkos merénylet történt.
2009.06.09. 19:35
 
 
Új lakástámogatási rendszert vezet be októbertől a kormány
Új lakástámogatási rendszert vezet be a kormány október 1-jétől, a júliustól megszűnő szocpol helyett. Ennek részleteiről szerdán tárgyal a kabinet - értesült kormányzati forrásból az MTI. A Bajnai-kormány a jövő hónap elején megszünteti a lakástámogatások jelenlegi rendszerét, amely a következő három évben több mint 170 milliárd forint megtakarítást jelent a költségvetésnek. A válságkezelő kormány programjában szerepelt a lakástámogatások megszüntetése, amely része az EU-val és IMF-fel megkötött megállapodásnak is. Az MTI értesülései szerint az új, célzott kamattámogatást a 35 év alattiak igényelhetik majd új lakás építéséhez, vásárlásához vagy korszerűsítéséhez.
2009.06.09. 19:30
 
 
Új vírus: a WHO szerint igen közel a világjárvány
A világ "valóban nagyon közel van" az új típusú influenza világjárványához - közölte Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgató-helyettese. Fukuda telefonos sajtótájékoztatóján elmondta: igen közel van a 6. fokozat bevezetése. Hangsúlyozta ugyanakkor: a pandémia megállapítása sokkal többet jelent egyszerű bejelentésnél. Az ENSZ szakosított ügynöksége biztosítani akarja, hogy az államok képesek legyenek kezelni az új helyzetet és közvélemény reagálását. Jelenleg a hatfokozatú riasztási skála 5. fokozata van érvényben, ami azt jelenti, hogy az A(H1N1) vírus a világ legalább két régiójában önálló gócban fertőz. A legtöbb esetet eddig Észak-Amerikában regisztrálták.
2009.06.09. 19:19
 
 
Női kosár Eb: vereséggel fejezte be szereplését a magyar válogatott
A lengyelektől is kikapott - mégpedig 60-53-ra -, így három vereséggel fejezte be szereplését kedden a magyar válogatott a lettországi női kosárlabda Európa-bajnokságon. Eredmény, 3. forduló, B csoport: Lengyelország-Magyarország 60-53, legjobb dobók: Kobryn 11, Jeziorna 10, illetve Vajda 18, Fegyverneky 13, Honti 7, Bujdosó 6. Liepaja, 2500 néző. Rátgéber László együttese a sorsdöntő találkozó közben többször is továbbjutásra állt - azaz 10 ponttal vezetett -, ám a hajrá az ellenfélé volt, így már nem maradt remény a középdöntőre. A magyarok szerdán utaznak haza az Eb-ről.
2009.06.09. 18:44
 
 
Lezuhant repülőgép: újabb négy holttestet találtak meg
Újabb négy holttestet emeltek ki kedden az Atlanti-óceánnak abban az övezetében, ahol az Air France repülőgépe lezuhant. Ezzel 28-ra emelkedett a megtalált áldozatok száma. Az Air France francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó 447-es számú járata május 31-én éjszaka tűnt el viharos időjárási körülmények között, fedélzetén 228 emberrel, köztük négy magyarországi és egy szlovákiai magyar utassal. A holttesteket a Brazília partjaitól 360 kilométerre fekvő Fernando de Noronha szigetre szállítják előzetes azonosítás céljából, majd a part menti Recife városban viszik tovább, hogy a szakértők DNS-tesztek és fotók alapján kétséget kizáróan megállapítsák az áldozatok személyazonosságát.
2009.06.09. 18:34
 
Újpesti botrány: az MLSZ csütörtökön dönt
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön dönt a szankciókról a május 29-i Újpest FC-Fehérvár FC mérkőzés után történt rendbontással kapcsolatban. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a fegyelmi testület kedden meghallgatta az érintett klubok képviselőit, s felvette a jegyzőkönyvet. A találkozó lefújását követően a hazaiaktól Mario Bozic, míg a vendégektől Goran Vujovic összeverekedett, a játékvezető mindkettőjüket kiállította. Az újpesti közönség ezután a pályára rohant, majd a vendégszurkolókra támadtak, de a rendőrség visszaszorította a tömeget. Ezt követően a biztonsági emberek szinte "kiverték" a szektorból a fehérváriakat.
2009.06.09. 18:27
 
 
NBI: Mészöly Géza marad a Vasas edzője
A következő szezonban is Mészöly Géza irányítja a Soproni Ligában szereplő Vasas labdarúgócsapatát. Erről Markovits László ügyvezető, Vancsa Miklós ügyvezető igazgató, és Polgár Veres Árpád sportszakmai állapodott meg a szakemberrel kedden. "Az elmúlt hetekben több klub is megkeresett, és habár egy-két pillanatra elbizonytalanodtam a végső döntésemmel kapcsolatban, ma már mondhatom, hogy teljes meggyőződéssel és nagy örömmel hosszabbítottam a Vasassal" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a 42 éves szakember, aki 2006-ban vette át az angyalföldi gárda irányítását.
2009.06.09. 18:13
 
 
Házi baracklekvárral készül az Év Fagylaltja Dunaföldváron
Tóth Norbert dunaföldvári cukrász Sacher fagyija lett az Év Fagylaltja százhárom fagylalt közül. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tizenkettedik alkalommal hirdette meg a versenyt, a szabadon választott különlegességek között a szakmai és a társadalmi zsűri is a Sachert találta legjobbnak. 12 éve indították útjára a cukrászok versenyét azért, hogy lehetőséget teremtsenek a találkozásra, tapasztalatcserére - mondta el az MTI-nek Pataki János, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és a Cukrászok, Csokoládé és Fagylaltkészítők Világszövetsége elnöke. Hozzátette, ez remek lehetőség arra, hogy felhívják a figyelmet a kézműves fagylaltra. Idén 52 cukrász 103 fagylaltkülönlegessége versengett az Év Fagylaltja címért.
2009.06.09. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058[2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista