2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Fidesz: távozzon az egészségügyi miniszter
Lemondásra szólította fel az egészségügyi minisztert a Fidesz. Pesti Imre, a párt szakpolitikusa vasárnapi sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta, hogy a tervezett új finanszírozási rendszerrel a kormány összesen 60-70 milliárd forintnyi forrást akar kivonni az egészségügyből. A fideszes politikus szerint Székely Tamás egészségügyi miniszter megszegte orvosi és parlamenti esküjét, valamint az Országgyűlés egészségügyi bizottságában tett vállalását, miszerint újabb nagyobb forráskivonáshoz már nem járul hozzá. Pesti Imre kijelentette, az egészségügyi tárcavezető és a kormány az alkotmányt is megszegte, amely rögzíti, hogy az embereknek joguk van a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez.
2009.06.14. 11:30
 
 
Több mint fél évszázada nem volt ilyen árváltozás Franciaországban
Nincs deflációs veszély az országban - állítja a francia közgazdászok egy csoportja a legutóbbi árindex-adatot kommentálva, mely adat szerint - 1957 óta első ízben - a fogyasztói árszint az egy évvel korábbihoz képest csökkent, nevezetesen 0,3 százalékkal májusban Franciaországban. Arra hivatkoznak, hogy az úgynevezett maginfláció, amely nem számol az energia- és élelmiszerárak változásával - 0,1 százalékkal nőtt az említett időszakban, miként történt a megelőző két hónapban is. A francia gazdasági miniszter szerint az energiahordózók nagy éves szintű árcsökkenése miatt alakult ki a dezinfláció.
2009.06.14. 10:32
 
 
Lendvai: remélhetőleg nem lesz házasság a Fidesz és a Jobbik "flörtjéből"
Bár az MSZP nagyon sok mindent megvalósított a modernizációért, az emberek úgy érezték, ezt "kioktató módon, a felvilágosult uralkodók gesztusait elirigyelve" tette - mondta Lendvai Ildikó a Vasárnapi Híreknek adott interjújában. A szocialista pártelnök arról is beszélt: reméli, hogy a Fidesz és a Jobbik "flörtjéből" nem lesz házasság. Lendvai Ildikó szerint az európai parlamenti választás kudarca után természetes az elemzés, a hibakeresés, és a javítás igénye. Ez azonban - mint mondta - nem a választás éjszakáján merült fel, "csak beleverte az orrukat valamibe, amit már tudtak".
2009.06.14. 10:00
 
 
Soros György bízik a kínai gazdaságban
Soros György, a magyar származású milliárdos a kínai Shanghaidaily.com internetes újságnak azt nyilatkozta a hét végén, hogy bízik a kínai gazdaságban és hisz abban, hogy az ázsiai ország gyorsan túljut a gazdaságnövekedés megtorpanásának szakaszán. Soros nagyon érdekeltnek nevezte magát a kínai befektetésekben és "keresi a lehetőségeket". A Soros Fund Management befektetési csoport vezetője az egyik nagy kínai befektetői csoport, a hainani HNA vezetőjével találkozott. A kínai sajtójelentés szerint Soros 50 millió dollárt fektetett a hainani befektetői csoport légitársaságába, a Hainan Airlines-ba.
2009.06.14. 09:40
 
Madárterror San Franciscóban
Ezt még Alfred Hitchcock is megirigyelné: madár tartja félelemben a San Francisco belvárosában sétálókat, az állat elsősorban a kopasz férfiakra utazik. "Rászállt a fejemre, és csőrével kétszer is belecsípett a fejembe" - számolt be feldúltan a váratlan égi támadásról a madár egyik áldozata. A nyugati parti nagyváros pénzügyi negyedében szokásos útvonalán haladó üzletember csak egy annak a fekete madárnak a számos áldozata közül, amely napok óta gyalogosokat terrorizál. A nőstény példány magányos elkövetőként három méteres magasságból, egy eresz alól indítja meg támadásait. Az eresz azzal a fával szemközt található, amelynek lombjai között a madár fiókáit nevelgeti. Aki túl közel sétál a fához, megkapja a magáét.
2009.06.14. 09:23
 
Profi boksz: Cotto megőrizte világbajnoki övét
Továbbra is a Puerto Ricó-i Miguel Cotto a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka, miután a magyar idő szerint vasárnap hajnali címmérkőzésen megosztott pontozással nyert kihívója, a ghánai Joshua Clottey ellen. A Madison Square Gardenben rendezett összecsapás végén két pontozó látta jobbnak - 116-111-re, illetve 115-112-re - Cottót, egy pedig az IBF, a Nemzetközi Bokszföderáció volt világbajnokát, Clotteyt (114-113). A Puerto Ricó-iak kiválósága, aki amúgy az első menetben padlóra küldte riválisát, 35. profi fellépésén 34. győzelmét aratta, és továbbra is egyetlen vesztes meccse van, míg Clottey 35 győzelem mellett 3. vereségét szenvedte el.
2009.06.14. 09:20
 
 
Némi optimizmussal értékelték a világgazdaságot a G8 pénzügyminiszterei
Többségében a nemzetközi pénzügyek rendbetételének, a fiskális szigorításnak a kérdését tették az első helyre a hét végén a nyolc legjelentősebb gazdasági hatalom (G8) pénzügyminiszterei az olaszországi Leccében folytatott tanácskozásukon. Nyilatkozataikban ugyancsak kiemelt helyen húzták alá a gazdaság fellendítésének ösztönzését. Állásfoglalásaikból kitűnt, hogy a pénzügyi rendszer működésében még látnak esetleges veszélyeket, ugyanakkor óvatos optimizmussal úgy ítélték meg, hogy a gazdaság lassú kijutásának a második világháború utáni időszak legsúlyosabb recessziójából már vannak apró biztató jelei.
2009.06.14. 09:15
 
 
Kevesen adnak vért világszerte
A világ egy százaléka ad vért a világon, ami 81 millió véradást jelent évente - adta hírül a Véradó Szervezetek Nemzetközi Szövetsége. Június 14., a Véradók nemzetközi napja alkalmából a szervezet arra panaszkodott, hogy a Föld lakosságának csak 1 százaléka ad vért annak ellenére, hogy mindannyian szorulhatunk vérre életünkben. "Szükségünk van a véradókhoz hasonlóan jó emberekre, akik saját magukból adnak egy részt mások javára" - mondta a szervezet egyik munkatársa. Vasárnap elismeréssel adózunk a véradók előtt, "akik életek millióit mentik meg, és enyhítik a rákos, a maláriás és a vér- vagy más betegséggel élők szenvedéseit.
2009.06.14. 09:00
 
 
Társadalmi egyeztetésen a dunai közlekedés fejlesztése pályázat
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) társadalmi egyeztetésre bocsátotta a dunai közlekedés fejlesztésére kiírandó pályázatot a Közép-Magyarországi Operatív Programban (KMOP). Az észrevételeket június 18-ig lehet megtenni az ügynökség honlapján - olvasható az NFÜ honlapján. A társadalmi egyeztetésre bocsátott kiírás szerint a dunai közlekedés fejlesztésére 2009-2010-ben 1,003 milliárd forint keret áll rendelkezésre, és ebből várható 2-3 pályázatot lehet majd támogatni. Az igényelhető támogatás 15 millió forint és 500 millió forint között lehet.
2009.06.14. 08:30
 
 
Ázsia hamarabb ad választ a recesszióra mint Európa
Az ázsiai-csendes-óceáni vállalkozások új nemzetközi piacok megjelenésére számítanak, és ennek megfelelően alakítják tevékenységüket a globális recesszió alatt, míg sok európai vállalkozás határozatlan, hogy milyen választ adjon a válságra - állapította meg a KPMG új tanulmánya, amely 850 felső szintű döntéshozó megkérdezésével készült. "Az európai országokban sok vállalat még keresi a stratégiát a recesszióban való helytálláshoz" - mondta László Csaba, a KPMG adópartnere, volt pénzügyminiszter a nemzetközi könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég közleménye szerint.
2009.06.14. 08:26
 
Befektetőket vár Dévaványa
Két ipartelep művelési ágú ingatlant is értékesíteni kíván Dévaványa önkormányzat annak érdekében, hogy új vállalkozások települjenek be a Békés megyei városban - közölte a polgármesteri hivatal az Önkormányzati Sajtószolgálat honlapján. A polgármester elmondta: az elmúlt évek alatt a kérdéses területet a rendezései terv módosításával ipari övezetté nyilvánították, és a telkek mellett a befektetők rendelkezésére álla a gáz, a villany, a víz, sőt megoldható a szennyvíz elvezetése is. A környéken már három vállalkozás is, közöttük villamos motorok, tartály és mezőgazdasági gépegységek előállításával foglalkozó üzem működik, összesen majdnem 200 alkalmazottal.
2009.06.14. 08:23
 
 
Újabb gazdaságfejlesztési pályázatok jelennek meg
Újabb gazdaságfejlesztési pályázatok jelennek meg az európai uniós fejlesztési források felhasználására kedden és szerdán a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban (GOP), illetve a Közép-Magyarország Operatív Programban (KMOP) - közölte a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. A közreműködő szervezet tájékoztatása szerint a logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztésére a GOP-ban 9,899 milliárd forint, a KMOP-ban 2,583 milliárd forint keret hirdetnek meg. A pályázatokat 2009. augusztus 31. és 2010. december 31. között lehet majd beadni.
2009.06.14. 08:19
 
 
Iránt továbbra is várják a G8 külügyminiszteri tanácskozására
Mahmúd Ahmadinezsád elnök választási győzelme nem kérdőjelezi meg Irán meghívását a hét fejlett ipari ország és Oroszország (G8) soron következő trieszti külügyminiszteri tanácskozására - közölte szombaton Franco Frattini. Az olasz külügyminiszter a RAI közszolgálati televíziónak nyilatkozva azt is hangsúlyozta, hogy Irán Pakisztán és Afganisztán számára fontos tárgyalópartner, még ha Olaszország a nemzetközi közösség irányvonalát követi is és nemet mond az iráni atombombára. A június 25. és 27. között trieszti tanácskozáson, amelyre mintegy húsz, G8-on kívüli országot is meghívtak, szó lesz Pakisztánról és Afganisztánról is. A tanácskozásra meghívott országok között van Kína, India, Törökország, Szaúd-Arábia és Egyiptom is.
2009.06.14. 08:06
 
 
Új vírus: az ötödik halálos áldozat Kanadában
Elhunyt egy férfi a kanadai Québec tartományban az új influenzában - közölték szombaton az egészségügyi hatóságok. A negyvenes éveiben járó férfi krónikus betegségben szenvedett, amely legyengítette az immunrendszerét. A hatóságok közelebbit nem árultak el a betegségéről. A kanadai hatóságok pénteken közölték, hogy 540 új megerősített esetet regisztráltak, így az észak-amerikai országban összesen 3515 embert fertőzött meg az A(H1N1) vírus. A járvány áprilisi kitörése óta Kanadában eddig összesen öten haltak meg a betegség miatt, ketten közülük Québec tartományban.
2009.06.14. 08:00
 
 
Labdarúgó NB II: a Pápa feljutott az élvonalba
A Gyirmót nyerte a labdarúgó NB II Nyugati csoportját, miután az utolsó fordulóban egy pontot szerzett Budaörsön. Mivel a csapat nem kapta meg a magyar szövetségtől az élvonalbeli licencet, így a másodikként záró Lombard Pápa került fel a Soproni Ligába. Az már korábban eldőlt, hogy a Keleti csoportból a Ferencváros jutott az élvonalba. A már feljutott FTC fölényes győzelmet aratott a vendég Vecsés ellen a labdarúgó NB II 30., utolsó fordulójában. A hazaiak csatára, Ferenczi István mesterhármast szerzett, így összesen 39 találattal zárta a szezont. Keleti csoport: Ferencváros-Vecsés 5-1 (1-0). A csoport végeredménye: 1. Ferencváros 78 pont, 2. DVSC-TEVA II 61, 3. Makó 56 pont. A Nyugati csoport végeedménye: Az élcsoport: 1. Gyirmót 67 pont, 2. Pápa 66, 3. Pécs 65 pont.
2009.06.13. 19:07
 
 
Az Air France-gép valószínűleg darabokra tört a levegőben
A pünkösdhétfőn szerencsétlenül járt Air France-gép halottain végzett első vizsgálatok azt a feltételezést erősítik, hogy a repülőgép robbanás nélkül hullott darabjaira - írta legújabb számában az O Estado de Sao Paolo című brazil lap. A boncolások azt mutatták ki, hogy az utasok nem szenvedtek égési sérüléseket, csonttöréseket viszont igen. A 16 megvizsgált áldozatnál a tüdőben nem találtak vizet, ami arra utal, hogy nem fulladtak meg az óceánban. A gép valószínűleg darabjaira hullott a levegőben, s ezt a feltételezést erősíti, hogy az áldozatokat részben egymástól 85 kilométerre találták meg. Ez szokatlan lenne, amennyiben a repülőgép egy darabban zuhant volna a vízbe.
2009.06.13. 19:02
 
 
Jó termés a nagykörűi cseresznyésekben
Egy héttel korábban kezdődött a nagy szemű cseresznyefajták szüretje a Jász-Nagykun-Szolnok megye cseresznyéskertjeként közismert Nagykörűben, a termésre az idén nem panaszkodnak a gazdák. Nagykörűn több mint százharminc éves hagyománya van a cseresznyetermesztésnek. A mintegy 120 hektáron elterülő helyi cseresznyés, valamint az összesen további 20-30 hektárnyi, rendkívül széttagolt – nagyjából félezer parcellából álló – magánterületek súlya a község gazdasági életében még mindig jelentős – mondta Fenyves Attila a Tisza-parti település kommunikációs felelőse, aki egy negyedhektáros területen maga is szedi már a cseresznyét.
2009.06.13. 18:42
 
 
Percenként egy gyorshajtót mértek be az M7-esen
Három óra alatt 180, vagyis percenként átlagosan egy gyorshajtót mértek be szombaton az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjának Fejér megyei szakaszán - közölte a rendőrség. Különböző időpontokban két traffipax működött a térségben, s bár kirívóan nagy sebességtúllépést nem mértek, több 170 kilométeres sebességgel, vagyis a megengedett mértéket 40 kilométerrel túllépő autót mértek be a berendezések - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2009.06.13. 18:39
 
 
Szegedi Csanád: a trianoni határok ledöntése a Jobbik célja
A trianoni határok ledöntését szeretné elérni a Jobbik Magyarországért mozgalom amellett, hogy az Európai Parlamentbe (EP) bejutott képviselőik legelőször a Benes-dekrétumok eltörlését követelik majd - mondta Szegedi Csanád, a Jobbik-pártlista harmadik helyéről az EP-be delegált képviselőként a fővárosban, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Trianonra emlékező rendezvényén. "Nem barátkozni, nem mutyizni, nem azért megyünk Brüsszelbe, hogy minket az Európai Parlamentben szeressenek, hanem hogy küldetésünket teljesítsük, és a trianoni határok ledöntését mindenek elé helyezzük" - jelentette ki a Jobbik alelnöke.
2009.06.13. 18:20
 
 
Akropolisz-rali: változatlanul Hirvonen az élen
A finn Mirko Hirvonen áll az élen a görögországi Akropolisz-rali szombati versenynapja után. A világbajnoki sorozat hetedik versenyéről többen kiestek: vb-címvédő, összetettben vezető francia Sébastien Loeb, valamint a spanyol Dani Sordo és a norvég Petter Solberg is. Vasárnap öt mért szakaszt bonyolítanak le. Állás a 2. nap után: 1. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (Ford Focus WRC), 2. Sébastien Ogier, Julien Ingrassia (Citroën C4 WRC), 3. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila ( Ford Focus WRC).
2009.06.13. 17:48
 
 
Katalán Nagydíj: Talmácsi 19. az időmérőn
Akárcsak a szabaedzéseken, úgy a MotoGP időmérőjén is a 19., azaz utolsó helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján. A magyar pilóta, aki péntek délelőtt írt alá új csapatához, a Scot Racing Teamhez, 800 kcm-es Hondáján javított időeredményén a szombat délelőtti szabadedzéshez képest, míg az élcsoportban végzettek lassultak. Eredmények, időmérők: MotoGP: 1. Jorge Lorenzo (spanyol, Yamaha) 1:41.974 p, 2. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) 1:42.987, 3. Casey Stoner (ausztrál, Ducati) 1:42.426, ...19. Talmácsi Gábor (Honda) 1:45.833.
2009.06.13. 15:31
 
 
Az európai államfők nem tekintik veszélynek a szélsőségesek előretörését
Az európai államfők nem tekintik különösebb veszélynek, hogy a szélsőséges pártok a korábbinál sikeresebben szerepeltek a múlt heti európai parlamenti választásokon - mondta el Sólyom László Nápolyban az Arraiolos-csoport államfőinek találkozója után. "Nem uralkodott szomorú hangulat; a Jobbik előretörése itt senkit nem izgatott, és a többi országbeli EP-választási eredmények - amelyek voltaképpen aggasztóak - szintén nem kerültek szóba" - mondta a köztársasági elnök a kétnapos tanácskozás befejezése után a magyar sajtó képviselőinek.
2009.06.13. 15:23
 
 
Londonban hivatalosan megünnepelték a királynő születésnapját
A hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 83 esztendős II. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját. Az égszínkék kosztümöt és hasonló kalapot viselő uralkodó - a lovas gárdisták vörös egyenruhájában és fekete medvebőr kucsmájában díszelgő férjével, a 88 éves Fülöp edinburghi herceggel az oldalán - idén is magyar lovak húzta hintóban hajtatott végig a Buckingham-palota és az Admiralitás között húzódó Mall sugárút vörös aszfaltján a Királyi Lovas Testőrség laktanyájához. A királynő a St James's Park melletti laktanya nyitott udvarán, a Horse Guards Parade-en fogadta 1100 katonája tisztelgését. A színpompás rendezvényt, a Trooping the Colourt mindig egy júniusi szombaton tartják, jóllehet a valós születésnap a jelenlegi uralkodó esetében április 21.
2009.06.13. 15:02
 
 
Az embereknek csak a fele tudja, hol is van a szíve
Az emberei test anatómiája a legtöbb ember számára továbbra is rejtély, egy kutatásban a megkérdezetteknek csak a fele tudta megmutatni, hol helyezkedik el a szíve. Annak ellenére, hogy az internet segítségével bármilyen információhoz sokkal könnyebb hozzáférni, az emberek nagy része nem tudja, főbb szervei hol találhatók a testében - olvasható a brit BMC Family Practice című orvosi folyóiratban megjelent tanulmányban. A vizsgált embereknek a harmada tudta megmutatni, hol a tüdeje, és a 772 megkérdezettnek átlagosan csak a fele válaszolt helyesen a feltett kérdésekre. Ez akkor is így volt, ha olyan szervet kellett "helyére tenniük", amellyel egyébként egészségügyi problémájuk volt.
2009.06.13. 15:00
 
 
F1: a Ferrari tovább harcol a FIA-val
A Ferrari továbbra sem fogadja el a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) szabálymódosításait, s újra azzal fenyegetőzik, hogy nem indul a jövő évi Forma-1-es sorozatban. "Vagy megoldjuk ezt a vitát vagy egy saját sorozatot indítunk" - jelentette ki Luca di Montezemolo, az olasz istálló elnöke Le Mans-ban, ahol a 24 órás futam díszvendégeként van jelen. "Nem veszünk részt a következő világbajnokságon, ha a szabályok így maradnak, s nem veszik figyelembe a Ferrari érdekeit" - nyilatkozott Montezemolo egy nappal azután, hogy nyilvánosságra hozták a jövő évi nevezési listát, amelyen mind a tíz idei csapat szerepel.
2009.06.13. 14:56
 
Baja Ferenc: induljon el az mszp2.0
Az MSZP innovációs és informatikai tagozata azt javasolja a július 4-i kongresszusnak, hogy fogadja el a párt megújításának "mszp2.0"-ás verzióját - mondta a tagozat elnöke a testület szombati ülése után. Baja Ferenc az új működési módról szólva azt mondta: az "mszp2.0" a párt egészének, a kommunikációjának és az intézményrendszerének a megújítását jelenti. Hozzátette: ehhez új alapszabályra, új eljárások bevezetésére van szükség; a pártvezetésnek pedig oda kell figyelnie tagjai véleményére. A 2.0-ás verzióról kiosztott háttéranyag szerint a megújulás technikai alapfeltétele a pártmunka teljes internetesítése.
2009.06.13. 14:05
 
 
David Villa is a Real Madridba tart
Spanyol sajtóértesülés szerint az FC Valencia és a Real Madrid megegyezett David Villa átigazolásáról, így a válogatott labdarúgó hamarosan a fővárosba költözhet. A Marca című lap úgy értesült, hogy a klubváltásért csaknem 40 millió eurót fizet majd a Real Madrid, de egyik egyesület sem siet a hivatalos bejelentéssel, néhány részletet illetően ugyanis még további egyeztetés szükséges. Amennyiben ténylegesen létrejön az üzlet, Villa, a tavalyi Európa-bajnokság gólkirálya a harmadik nagy igazolása lesz a Florentino Pérez elnökölte madridi klubnak. Kedden a brazil Kaká megszerzése vált ténnyé, csütörtökön pedig a Manchester United jelentette be, hogy elfogadta a Real rekordösszegű ajánlatát Cristiano Ronaldóért, s egyben engedélyezte a portugál támadónak, hogy tárgyaljon a spanyolokkal.
2009.06.13. 12:03
 
 
Újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének
Újraválasztották a Fidesz elnökének Orbán Viktort, valamint ismételten bizalmat szavaztak a Fidesz négy jelenlegi alelnökének is szombaton Budapesten, a párt XXIII. kongresszusán; a pártelnöknek és az alelnököknek sem volt kihívójuk. Orbán Viktor megválasztása után arról beszélt: nincs kiegyezés a Gyurcsány-Bajnai-korszakkal, amely megkezdte saját maga átmentését. A Fidesz elnöke 1216 érvényes szavazatból 1211 igen szavazatot kapott XII. kerületi Sportmax rendezvényközpontban tartott kongresszuson. Az alelnökökre szintén 1216 érvényes szavazat érkezett, ebből Varga Mihályra 1206-an, Kósa Lajosra 1197-en, Pokorni Zoltánra 1173-an, Pelczné Gáll Ildikóra 1139-en szavaztak igennel.
2009.06.13. 11:10
 
 
Észak-Korea urándúsításba kezd az ENSZ szankcióira válaszul
Észak-Korea bejelentette, hogy válaszul az ellene irányuló ENSZ-szankciók megszigorítására, urániumdúsításba kezd és katonai célokra fogja felhasználni a rendelkezésére álló összes plutóniumot. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa pénteken egyhangúlag megtiltotta a phenjani rezsim számára a fegyverek exportját és a legtöbb fegyver importját. Ezenkívül felhatalmazta a világszervezet tagországait, hogy vizsgálják át a kommunista országba irányuló vagy onnan induló gyanús szállítmányokat, s kobozzák el a tiltott termékeket. Egyúttal felkérték a nemzetközi pénzintézeteket, hogy ne adjanak új hiteleket Phenjannak.
2009.06.13. 09:03
 
 
Az amerikai gyerekeknek átlagosan 11 elektromos "kütyüjük" van
Mobiltelefonok, laptopok, játékkonzolok, tévék és digitális fényképezőgépek, amelyek révén egynémely amerikai gyerekszoba inkább elektromos szaküzletre hasonlít. Az ottani gyerekeknek átlagosan 11 elektromos "kütyüjük" van - derül ki egy frissen megjelent tanulmányból. Az NPD piackutatói a 4 és 14 év közötti gyerekek felszereltségét kutatták. Mint a szülők válaszából kiderült, a gyerkőcök hamarosan még több készülékkel gazdagodhatnak, a szülők egyharmada ugyanis idén is valamilyen elektromos eszközzel akarja meglepni a csemetéjét. A felmérés szerint minden negyedik gyereknek saját játékkonzola van. A kutatásból az is kiderült, hogy a lányok jobban szeretik a mobiltelefonokat és a laptopokat mint a fiúk.
2009.06.13. 08:48
 
Lezuhant repülőgép: már 50 holttestet találtak meg az Atlanti-óceánban
Újabb hat holttestet emeltek ki az Atlanti-óceánból abban a körzetben, ahol az Air France utasszállító repülőgépe valószínűleg lezuhant. Ezzel 50-re emelkedett a megtalált áldozatok száma - jelentette be egy brazil katonai szóvivő. A francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó járata pünkösdhétfőn tűnt el az óceán felett, fedélzetén 228 emberrel, köztük négy magyar állampolgárral és egy szlovákiai magyarral. A szóvivő közölte, hogy mindaddig folytatják a kutatást, amíg a legkisebb remény megvan arra, hogy találnak újabb áldozatokat vagy repülőgép-maradványokat. Június 19-e előtt semmiképp nem hagyják abba, utána kétnaponta felülvizsgálják, hogy folytatják-e - tette hozzá.
2009.06.13. 08:47
 
 
Meteorit karcolt meg egy fiút Németországban
Borsónyi meteorit karcolt meg egy 14 éves fiút Németországban és vágott 30 centi széles gödröt a gyerek mellett az aszfaltba. A fiú iskolába igyekezett Essen városában, amikor felfigyelt az égen egy tűzgolyóra, amely egyenesen felé tartott. A következő pillanatban éles fájdalom hasított karjába és hatalmas robbanás hallatszott, akár egy villámcsapás mennydörgése. A fiú karján 8 centi hosszú vágást ejtett az "égi átok", a gyerek füle a robbanástól még órákkal később is csengett. Más baja nem esett, igen nagy balszerencséje, ugyanakkor igen nagy szerencséje volt. A balszerencséje: 1 a 100 millióhoz az esélye annak, hogy valakit meteorit talál el.
2009.06.13. 08:44
 
 
Vége a nyálkereskedésnek Kínában
Gátat vetettek a nyálkereskedésnek Kínában. Eddig az interneten volt kapható 18 éves lányok szájnedve, amit "álomméznek" nevezett el az árusító, mivel állítása szerint, alvás közbeni gyűjtésből származott az árucikk. Az eladó a nők fényképeit is mellékelte a világhálón portékájához, amelyet "toniknak" - mondhatni pezsdítő italnak - minősített. Az internetes aukciós ház, a Taobao.com azonban hamarosan tucatnyi panaszt kapott, mire törölte a nyálat kínálatából. Az árusító egyetlen tégelynyit sem adott el, és azzal védekezik, hogy csupán tesztelni akarta a piaci igényt.
2009.06.13. 08:34
 
 
NHL: idegenbeli sikerrel a Pittsburgh nyerte a Stanley Kupát
A trónkövetelő Pittsburgh Penguins nyerte a Stanley Kupát az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), miután a döntő utolsó, hetedik mérkőzésén 2-1-re diadalmaskodott a címvédő Detroit Red Wings otthonában. A rájátszás legértékesebb játékosának a győztes együttes orosz csatárát, Jevgenyij Malkint választották. Stanley Kupa-döntő, 7. mérkőzés: Detroit Red Wings-Pittsburgh Penguins 1-2 (0-0, 0-2, 1-0). A párharcot 4-3-as összesítéssel a Pittsburgh nyerte.
2009.06.13. 08:29
 
 
Széles felügyeleti jogkör az amerikai kormánynak a dohánygyártás felett
Az amerikai kongresszus képviselőháza az ország történetében először széles felügyeleti jogkört adott a washingtoni kormánynak a dohányáruk gyártása és kereskedelme felett. Barack Obama elnök közölte, gyorsan alá fogja írni a törvényt. A képviselőház 307 igenlő vokssal, 97 ellenében szavazta meg a törvényt, amelyet a szenátus már az előző nap elfogadott. A dohányzásellenes szervezetek már több mint egy évtizede követelték a törvényhozástól, hogy helyezze a dohányáru forgalmazását az élelmiszer- és gyógyszerügyi hatóság (FDA) felügyelete alá. A törvény értelmében az FDA szigorúan korlátozhatja a dohányáruk gyártását és kereskedelmét, de be nem tilthatja ezen árukat vagy azt, hogy nikotint tartalmazzanak.
2009.06.13. 08:23
 
 
Nemzetközi Férfi- vagy Csóklopásnap
Nemzetközi Férfinappá nyilvánította két amerikai férfi június 15-ét, ám kiderült, hogy az már "foglalt", mivel a Csóklopás napja. A két kezdeményező 19 és 26 éves, fivérek, Indiana államban élnek. Hónapokon át kampányoltak férfinapjukért, és sikerült 260 ezer emberrel megígértetniük, hogy idén június 15-én csakis férfias dolgokat csinálnak: fociznak, vadásznak, Rocky-filmeket néznek. Aztán kiderült, hogy már korábbról csókcsenő nap a jövő hétfő, ám a két férfi nem hátrál: szerintük egy igazi férfi nem lop csókot.
2009.06.13. 08:20
 
 
Átalakulóban a Horvátországba készülő magyarok utazási szokásai
Növekedett a szállodai elhelyezés, de csökkent az apartmanok iránti érdeklődés a Horvátországba készülő magyar turisták részéről, akiknek a száma év elejétől öt százalékkal csökkent a tavalyi hasonló időszakhoz képest - mondta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője. Hagyományosan a tanév végével egy időben, ezen a szombaton indul el az Adriára tartó külföldi turisták első nagyobb csoportja, köztük nagyon sok magyar is. Az év első öt hónapjában a horvátországi külföldi turisták száma közel 10 százalékkal csökkent, a magyar utazóké azonban kisebb, mintegy öt százalékost csökkenést mutat - közölte Marin Skenderovic.
2009.06.13. 08:17
 
A Mars Hungary ismét a régió legjobb munkahelyei között
A Mars Magyarország ismét felkerült a legjobb munkahelyek listájára - tájékoztatta a vállalkozás pr-cége az MTI-t. A Legjobb Munkahely Felmérést globális humán erőforrás tanácsadással és kiszervezéssel foglalkozó Hewitt Associates készítette. A régió 11 országában végzett kutatás keretében közel 700 vállalat mintegy 160.000 munkavállalója és 4.000 felsővezetője mondta el véleményét. A kutatók azt vizsgálták, hogy miként ítélik meg a dolgozók munkakörnyezetüket, milyenek a karrier és fejlődési lehetőségek, meg vannak-e elégedve a fizetéssel és kompenzációval, milyennek ítélik meg munkahelyi kapcsolataikat.
2009.06.13. 08:16
 
 
Keresettek a magyar borok a hongkongi piacon
A tokaji édes-, a hazai vörösborok, valamint a magyar kulináris különlegességek keltették fel leginkább a Magyarországra látogató, az élelmiszer- és borpiacon tevékenykedő hongkongi cégek figyelmét, amelyek képviselői háromnapos programon vettek részt Magyarországon. A hongkongi cégeknek az ITD Hungary, a Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács és a Hongkongi Exportálók Szövetsége szervezte az üzletember-találkozót. Az ázsiai vendégek a Magyar Bormarketing Kht. kalauzolásával Magyarország legfontosabb bortermelő vidékeire is ellátogattak.
2009.06.13. 08:12
 
 
A pakisztáni hadsereg újabb támadást tervez iszlám szélsőségesek ellen
A pakisztáni hadsereg újabb jelentős támadást tervez az iszlám szélsőségesek ellen az ország északnyugati részén található Dél-Vazirisztán tartományban - közölték amerikai védelmi tisztségviselők Washingtonban. Elmondták, hogy befejezéséhez közeledik az az offenzíva, amelyet a pakisztáni hadsereg áprilisban kezdett el a Szvat-völgyben, és a támadások új szakasza indul a szélsőségesek elszigetelésére az országrész más pontjain. Főleg Dél-Vazirisztánban lehet komoly hadműveletre számítani, amelynek célja a pakisztáni tálibok hálózatának szétzúzása, mert a Beitullah Mehszúd irányította fanatikus harcosok hajtják végre a legtöbb öngyilkos merényletet az országban.
2009.06.13. 08:09
 
 
Ezer fölé emelkedett az új influenzavírussal fertőzött britek száma
Ezer fölé emelkedett az új influenzavírussal bizonyítottan fertőzött britek száma, miután egyetlen nap alatt 155 új esetet azonosítottak Angliában és Skóciában. A H1N1 megjelölésű influenzatörzs gyorsan terjed Nagy-Britanniában: május elején mindössze tíz, és a múlt hónap végén is még kétszáznál kevesebb fertőzöttet tartottak nyilván a brit egészségügyi hatóságok. A brit Egészségvédelmi Intézet (HPA) péntek esti bejelentése szerint aznap 72 új esetet regisztráltak Angliában. Nem sokkal később a skót egészségügyi minisztérium közölte, hogy a tartományban 83 fertőzést izoláltak a nap folyamán. Ezzel 1004-re emelkedett a kór eddig azonosított nagy-britanniai fertőzöttjeinek száma.
2009.06.13. 08:04
 
 
Ahmadinezsád megnyerte az iráni elnökválasztást
Irán szombaton hivatalosan bejelentette, hogy a pénteki elnökválasztást Mahmúd Ahmadinezsád nyerte. Kihívója vitatja ezt, és hívei Teheránban összecsaptak a rendfenntartó erőkkel. A hivatalban lévő elnök, Ahmadinezsád a szavazatok 62,6 százalékát szerezte meg, legfőbb riválisa, az egykori kormányfő, Mir Hoszein Muszavi 33,75 százalékot kapott. Muszavi a honlapján közleményben ítélte el a választási eredmény "manipulációját". Hívei Teheránban autógumikat égettek a belügyminisztérium épülete előtt, másutt egy kereskedelmi bankot gyújtottak fel, és több száz fiatal csapott össze a rendfenntartó erőkkel, sok rendőr gumibotjával próbálta feloszlatni a tömeget.
2009.06.13. 08:00
 
 
Július 4-én tartják az SZDSZ küldöttgyűlését
Július 4-én tartják az SZDSZ küldöttgyűlését, amelyen megválasztják a párt új elnökét és az ügyvivő testület új tagjait - jelentette be az országos tanács (ot) szombati ülését követő sajtótájékoztatón Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, az ot elnöke. A pártelnök kitért arra is, hogy az ot tagjai előtt bejelentette: lemond tisztségéről. Elmondta azt is, hogy a tisztújítást követően Gusztos Péter is távozik frakcióvezető-helyettesi posztjáról.
2009.06.13. 07:55
 
 
Orbán: nyitott, nagy jobboldali gyűjtőpártban gondolkodom
Orbán Viktor szerint a Fidesz nagy politikai közösséget próbál létrehozni, amely egymagában képes arra, hogy a parlamenti mandátumok többségét birtokolja, és így rossz kompromisszumok nélkül végre tudja hajtani a programját, amelyre a választók felhatalmazzák. A Fidesz elnöke erről a Hír Tv Péntek 8 elnevezésű műsorában beszélt. Orbán Viktor emlékeztetett arra, hogy a jobboldal eddig még sosem kapott ilyen lehetőséget. Úgy fogalmazott: most viszont már nagyon közel vannak e cél megvalósításához. A Fidesz elnöke hangsúlyozta: nyitott, nagy, jobboldali gyűjtőpártban gondolkodik, amely az emberekkel köt szerződést.
2009.06.12. 21:04
 
 
Az SZDSZ fővárosi választmánya Kunczét javasolja pártelnöknek
Az SZDSZ fővárosi választmánya kezdeményezi, hogy legkésőbb szeptember végéig bonyolítsák le a pártelnök és az ügyvivő testületi választást; elnöknek és frakcióvezetőnek egyaránt Kuncze Gábort javasolják - olvasható a választmány pénteken elfogadott állásfoglalásában. Mivel a pártot a közelmúltban elnöke mellett a parlamenti frakcióvezetője jelenítette meg leggyakrabban a nyilvánosság előtt, elengedhetetlen új frakcióvezető megválasztása is - írják. Az elvesztett európai parlamenti választások után az SZDSZ valamennyi testületének legfontosabb feladata a választók számára vonzóbb politikai irányvonal kialakítása és a párt egységének megerősítése - olvasható az állásfoglalásban.
2009.06.12. 20:43
 
 
Megszavazta az ENSZ BT az Észak-Korea elleni szankciók megszigorítását
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa egyhangúlag megszavazta az Észak-Koreát sújtó szankciók megszigorítását. Az újabb korlátozásokkal egyebek között megtiltják Phenjan számára a fegyverek exportját és a legtöbb fegyver importját. A BT felhatalmazza a világszervezet tagországait arra, hogy átvizsgálják a kommunista országba irányuló vagy onnan induló, gyanús tengeri, szárazföldi és légi szállítmányokat, és elkobozzák a tiltott árucikkeket. A nemzetközi pénzintézeteket felkérik, hogy ne adjanak új hiteleket Phenjannak. A büntető intézkedéseket azért hozták, mert Észak-Korea május 25-én tiltott atomrobbantást hajtott végre.
2009.06.12. 18:36
 
 
Több fizetőkaput állítanak üzembe a Zágráb előtti autópályán
Az eddigi áteresztőképesség az ötszörösére bővül a Zágráb előtti autópálya fizetőkapuinál, miután szombaton délután üzembe helyezik a teljesen felújított csomópontot - közölte a Zágráb és Fiume (Rijeka) közötti koncessziós autópálya üzemeltetője. Az Adria irányából a horvát főváros felé tartó forgalomban óránként több mint 11 ezer autó átengedésére lesz képes Luckonál az átalakított fizetőkapus rendszer, ahol mostantól különválasztják a készpénzzel és kártyával fizető autósokat. A készpénzzel fizetők továbbra is a korábbi helyszínen haladhatnak át 10 kapu közül választva, de ezen a ponton ezentúl kizárólag a motorosok és a személyautók hajthatnak keresztül.
2009.06.12. 17:52
 
 
Szijjártó: felháborító a szocialisták javaslata a leggazdagabbak felajánlásáról
A Fidesz szerint felháborító az a szocialista javaslat, mely szerint az MSZP egyszeri felajánlást vár Magyarország száz leggazdagabb emberétől, az országos és helyi politikusoktól, valamint a bankoktól és vállalkozásoktól a kríziskezelő alap feltöltésére. Szijjártó Péter pártja erről szóló álláspontját pénteken, Budapesten ismertette. Felháborító, amit a szocialisták művelnek a szociális területen. Elvették a 13. havi nyugdíjat, lerövidítették a gyest és a gyedet, befagyasztják a családi pótlékot, az áfa emelésével drágul minden, s ezt követően azt gondolják, hogy ha "körbeadnak egy befőttes üveget", majd megoldódik minden - mondta a Fidesz elnöki stábjának vezetője arra a kérdésre válaszolva, hogy mit szól a Fidesz Tóbiás József bejelentéséhez.
2009.06.12. 17:35
 
 
Fidesz: az MSZP semmit nem tett azért, hogy félreálljon
A Fidesz szerint az elmúlt öt napban az MSZP semmit nem tett annak érdekében, hogy félreálljon a változások útjából, nem tett semmit annak érdekében, hogy az embereknek az EP-választásokon kifejezett akarata érvényesüljön - közölte a párt elnöki stábjának vezetője. A politikus közölte: a népakarat elsöprő és világos volt, s ennek megfelelően a Fidesz világos követelésekkel állt elő az elnökségi ülést követően. Ezzel szemben az MSZP egyrészt azt gondolja, hogy egy semmitmondó válaszlevéllel mindent elrendezett. Ez nincsen így - szögezte le Szijjártó Péter -, az emberek akaratával szemben egy egyszerű levél mit sem ér.
2009.06.12. 17:29
 
 
Iránban meghosszabbították a szavazás idejét a nagy részvétel miatt
Iránban többszöri módosítás után végül helyi idő szerint éjfélig meghosszabbították a szavazóhelyiségek nyitva tartását, mert még este is sokan álltak sorba, hogy leadhassák a voksukat az elnökjelöltekre. A részvételi arány legalább hetven százalék lesz - nyilatkozta a választást felügyelő Őrök Tanácsának egyik tagja. Iránban több mint 46 millió állampolgár járulhat az urnákhoz. A belügyminisztérium szerint a beérkező jelentésekből arra lehet következtetni, hogy részvételi arány "példa nélküli lesz". (2005-ben 62,84 százalékos, 1997-ben közel 80 százalékos volt.) Eredmény a jelenlegi előrejelzések szerint legkorábban szombaton lesz.
2009.06.12. 17:22
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055[2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista