2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Nagy Imréék újratemetésére emlékezett a parlament
Nagy Imre miniszterelnök és mártírtársai húsz évvel korábbi újratemetésére, illetve a szovjet katonák 18 évvel ezelőtti kivonulására emlékezett hétfőn a parlament. Szili Katalin beszédében azt emelte ki, hogy húsz évvel ezelőtt, június 16-án a nemzeti gyász és megemlékezés évfordulóján temették újra Nagy Imre miniszterelnök és mártírtársai földi maradványait. Szavai szerint az újratemetés az egyik szimbolikus lépés volt a nemzeti függetlenség és szabadság visszanyerése felé vezető úton, hogy aztán 1991. június 19-én, 18 évvel ezelőtt az utolsó szovjet katona is elhagyja Magyarországot.
2009.06.15. 12:54
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 4-4 fointtal forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A Mol egy hete 6-6 forinttal növelte az üzemanyagok árát. A mostani változással a gázolaj ára literenként átlagosan 267 forintra, a benziné pedig 290-re emelkedik. A kutaknál 25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést az elemzők piaci folyamatokkal magyarázzák. Ha a következő hetekben nem csökken drasztikusan a benzin tőzsdei ára, július elseje után az áfa és a jövedéki adó növekedése miatt biztosan 300 forint fölötti lesz a 95-ös kiskereskedelmi átlagára.
2009.06.15. 12:44
 
Elkészült Abramovics legújabb, legnagyobb jachtja
Roman Abramovics, a csukcsföldi árvából lett, Londonban élő orosz multimilliárdos legújabb jachtja hamarosan elkészül, és gazdája jövőre már meg is teheti rajta az első kirándulást: a csodahajó neve Eclipse - magyarul nap-, illetve holdfogyatkozás - és valóban árnyékba borít minden eddigi luxushajót. A Komszomolszkaja Pravda című moszkvai lap hétfői beszámolója szerint a hajó kerek félmilliárd dollárba került, közel 170 méter hosszú, vagyis 11 méterrel hosszabb a világ eddigi legnagyobb óriásjachtjánál, a dubaji uralkodó Arany csillagánál. Természetesen van rajta helikopter-leszállóhely, kettő is, fitneszterem és úszómedence.
2009.06.15. 12:36
 
 
Az MSZP-frakció támogatja Baka András főbíróvá választását
Az MSZP-frakció támogatja Baka András megválasztását a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökének - jelentette be Mesterházy Attila frakcióvezető hétfőn Budapesten a képviselőcsoport ülése után. A szavazás alól egy frakciótag sem kért felmentés, azaz a képviselőcsoport egyhangúlag fogja támogatni a Sólyom László köztársasági elnök által jelölt Baka Andrást - mondta a politikus. Az LB elnökéről hétfő délutáni ülésén, titkos szavazáson dönt az Országgyűlés, megválasztásához kétharmados többség kell.
2009.06.15. 12:30
 
Baka András nem alkudozik a főbírói posztról
Baka András főbírójelölt, az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságában zajlott meghallgatásán hétfőn határozottan leszögezte: nem alkudozik a posztról. Répássy Róbert, a bizottság fideszes alelnöke az ülésen elmondta, hogy több képviselőt is megkeresett egy legfelsőbb bírósági bíró, volt bírósági vezető azzal, hogy a szocialisták egy évvel ezelőtti elutasító álláspontjukat azért változtatták meg Baka Andrással kapcsolatban, mert helyettesének választ egy olyan személyt, aki már korábban is pályázott a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökhelyettesi posztjára. "Nem kívánok Legfelsőbb Bírósági elnök lenni akkor, ha bárki megmondja, ki legyen a helyettesem, és mit gondoljak bizonyos kérdésekben" - szögezte le Baka András.
2009.06.15. 12:18
 
Csökkent, de így is magas a munkanélküliség Észak-Magyarországon
Egy hónap alatt csaknem másfélezerrel csökkent a regisztrált munkanélküliek száma az észak-magyarországi régióban, ennek ellenére továbbra is jócskán százezer fölött van számuk, a nyílvántarott álláskeresők alapján számított munkanélküliségi ráta 21,1 százalékos - tette közzé a májusi adatokat honlapján a regionális munkaügyi központ. A Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék által alkotott észak-magyarországi régióban az év ötödik hónapjában 109.129 munkanélkülit tartott nyilván a munkaügyi központ, 1337-tel kevesebbet mint áprilisban, az elmúlt év májusához képest viszont majd' 20 ezerrel többet.
2009.06.15. 12:15
 
Beiktatták hivatalába a régi-új szlovák államfőt, Ivan Gasparovicot
Beiktatták hivatalába hétfőn Pozsonyban a régi-új szlovák államfőt, Ivan Gasparovicot. Szlovákia nem egészen húsz éves történetében ő az első köztársasági elnök, akit másodszor is megválasztottak. Az ünnepségen Gasparovic az ország politikai vezetőinek és ismert közéleti személyiségeinek jelenlétében az alkotmánybíróság elnöke, Ivetta Macejková kezébe tette le a hivatali esküt, ünnepélyesen elkötelezve magát a szlovák nemzet, a nemzeti és etnikai kisebbségek érdekeit szolgáló magatartásra és az alkotmány betartására.
2009.06.15. 12:08
 
PM: nincs napirenden sem a víz-, sem az erdővagyon privatizációja
Sem a víz-, sem az erdővagyon privatizációja nincs napirenden - erősítette meg a Pénzügyminisztérium Fónagy János indítványával összefüggésben, amelyet a fideszes képviselő a regionális vízművek tartós állami tulajdonban tartása érdekében fogalmazott meg, és amelyet a kormány is támogat. A tárca hétfői közleményében emlékeztet rá, hogy a kormány, a Pénzügyminisztérium már több alkalommal cáfolta az esetleges privatizációs előkészületekkel kapcsolatos híreket. A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács, amely a vagyontörvény szerint a legfőbb döntéshozó az állami vagyongazdálkodási ügyekben, sem a vízvagyon, az azt kezelő víziközművek, sem pedig az erdővagyon privatizációjáról, annak előkészítéséről előterjesztést nem tárgyalt.
2009.06.15. 12:04
 
 
A pénzügyminiszter több fuvarozói követelést is támogat
A pénzügyminiszter támogatja, hogy a fuvarozóknak meghatározott mértékig adómentes maradjon az üzemanyag-megtakarítás, valamint a költségtérítés, illetve azt is, hogy ne emelkedjen 2010-ben a légrugós járművek gépjárműadója, és nem utasítja el a kereskedelmi gázolajár bevezetését sem - derül ki a Pénzügyminisztérium közleményéből. Oszkó Péter az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) múlt pénteki ülését követően külön egyeztetett a közúti fuvarozók képviselőjével, Wáberer Györggyel, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnökével.
2009.06.15. 11:55
 
 
Mayweather megsérült, később bokszol Marquezzel
Bordasérülést szenvedett edzésen, így későbbre halasztódik az egyetemes profi boksz egyik legjobbjának számító Floyd Mayweather Jr. összecsapása a mexikói Juan Manuel Marquezzel. A sokszoros világbajnok amerikai ökölvívó maga tudatta a hírt, hogy a Las Vegasba tervezett, július 18-i meccs új időpontra csúszik át. A 32 éves Mayweather, aki korábbi mind a 39 mérkőzését megnyerte - 25-öt kiütéssel -, 2007. december 8-án bokszolt utoljára téttalálkozón, akkor KO-val verte a brit Ricky Hattont a Boksz Világtanács (WBC) váltósúlyú vb-címéért kiírt összecsapáson, majd visszavonult, s most, Marquez ellen szándékozott megint visszatérni.
2009.06.15. 11:21
 
 
A marihuána szívása is károsítja a DNS-molekulát
Több tanulmány igazolta már a marihuána ártalmait, hozzájárulhat például a pszichózis kialakulásához. A legutóbbi vizsgálatok azt mutatják, hogy a füves cigaretta károsítja az örökítőanyagot is, ami növeli a tüdőrák kockázatát. A brit Leicesteri Egyetem munkatársai az Amerikai Kémiai Társaság lapja, a Chemical Research in Toxicology című szakfolyóirat hétfőn megjelent számában közlik kutatásuk eredményeit . Számos vizsgálat igazolta már, hogy a dohányfüstben lévő toxikus anyagok károsítják a DNS-molekulát, ezáltal növelik a tüdőrák és más ráktípusok kockázatát. Mindeddig bizonytalanság volt azonban afelől, hogy a marihuánának lehet-e ugyanilyen hatása.
2009.06.15. 11:20
 
 
Mélygarázsok építését támogatja a Főpolgármesteri Kabinet
Az Állatkerti körút és a Felvonulási tér alatt is mélygarázsok létesülhetnek magántőke bevonásával, közpénzek felhasználása nélkül - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésének álláspontját Nyáry Krisztián. A Városháza kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a koncesszióval megvalósuló mélygarázs-építési elképzelések augusztus végéig kerülnek a fővárosi önkormányzat illetékes testületei elé. Az Állatkerti körúton 800, a Felvonulási téren 1450, a Március 15. téren és a Műegyetem rakparton 630-630, a Keleti pályaudvarnál pedig 480 férőhelyes mélygarázs létesülhetne.
2009.06.15. 11:10
 
 
Elkészült a H1N1 influenza elleni első védőoltás
A Novartis svájci gyógyszergyártó vállalat pénteken jelentette be, hogy előállították az új influenza vakcinájának első, kísérleti adagját a németországi Marburgban lévő üzemükben. A védőoltást még nem próbálták ki, ezért egyelőre nem alkalmazható embereken. A vakcinát nem hagyományosan, tojásban állították elő, hanem biotechnológiai úton, sejttenyészetben. A világ vakcinagyártásának ma még csak mintegy öt százaléka zajlik ezzel az eljárással, ám a jövőben minden bizonnyal emelkedik ez az arány. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértői szerint engedélyezett, forgalomba hozható vakcina csak szeptember után lesz.
2009.06.15. 10:14
 
 
Disznólábakat tettek a Duna-parti holokauszt emlékmű cipőibe
Disznólábakat tettek ismeretlenek a pesti alsó rakparton található holokauszt emlékmű több cipőjébe - jelentette az MTI munkatársa a helyszínről hétfő reggel. A Cipők a Duna-parton elnevezésű szoborkompozíciónál elhelyezett sertéslábakat a rendőrök összeszedték. A rendőrség az ügyben közösség elleni izgatás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A szoborkompozíció azoknak az áldozatoknak állít emléket, akiket nyilaskeresztes fegyveresek 1944-45-ben a Dunába lőttek.
2009.06.15. 09:33
 
 
Gusztos: belső kiegyezésre van szükség
Az SZDSZ-nek markáns politikai fordulatra, az új elnök erejét biztosító belső kiegyezésre és szervezeti megújulásra van szüksége - írta hétfői blogbejegyzésében Gusztos Péter; a frakcióvezető-helyettes egyúttal kijelentette, hogy nem vállalná az elnöki posztot. A szabadhaza.blog.hu oldalon megjelent írásában Gusztos Péter kijelenti, hogy az SZDSZ elvesztette a kapcsolatát a liberális szavazókkal. "Ez így nem mehet tovább, erre nincs szükségünk - ezt üzenték (...) az otthon maradó vagy más pártot választó korábbi SZDSZ-es szavazók, akik persze ettől még liberális választók maradtak. Épp csak képviselet nélkül" - írta a képviselő. Hozzáteszi: továbbra sincs másik liberális párt, ezért a Szabad Demokraták Szövetségéből kell és lehet új liberális pártot csinálni.
2009.06.15. 09:14
 
 
Rendkívül erős UV-sugárzás várható ma
Extrém értékű, 8,1-es erősségű UV-B sugárzás miatt riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A dél-dunántúli és dél-alföldi országrészben a legmagasabb UV-B sugárzás elérheti a 8,1-es értéket. Az ország északkeleti régiójában lesznek felhőátvonulások, de ahol hosszabb-rövidebb ideig kisüt a nap, az UV-B index ugyancsak meghaladhatja az extrém sugárzás határértékét. Normál bőrtípusnál már 15 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet - figyelmeztet az OMSZ, javasolva, hogy 11 és 15 óra között kerüljük a napozást, és a szabadban tartózkodóknak később is ajánlatos fényvédő krém használata.
2009.06.15. 08:22
 
 
Czink feljött az 54. helyre a női tenisz-világranglistán
A múlt heti, birminghami viadalon negyeddöntős Czink Melinda tovább javítva egyéni rekordját az 57. helyről a 54.-re ugrott előre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Szávay Ágnes maradt a 29.
2009.06.15. 08:11
 
 
Az iráni kormány betiltott minden Muszavi-párti tüntetést
Az iráni belügyminisztérium betiltott minden olyan tüntetést, amelyet az ellenzék elnökjelöltje, Mir Hoszein Muszavi mellett terveztek hétfőre. Mint a minisztérium sajtószolgálata közölte, nem adtak ki a hétfői napra engedélyt egyetlen felvonulásra vagy gyűlésre sem, minden ilyen megmozdulást betiltottak. A határozatot a teheráni hatóságok azután hozták, hogy Muszavi vasárnap engedélyért folyamodott egy hétfői békés tüntetés megtartására, amelyen hívei tiltakoztak volna az elnökválasztás eredménye ellen. Az ellenzék azzal vádolja a hatalmat, hogy meghamisította a pénteki voksolás eredményét, és így hozták ki győztesnek az eddigi elnököt, Mahmúd Ahmadinezsádot.
2009.06.15. 07:48
 
Megbukott a tanárbuktató diák
Nem léphet felsőbb osztályba az az amerikai középiskolás számítógépes zseni, aki kitiltotta iskolájának tanárait a komputeres naplóból. A 16 éves Matthew Beigheyt a rendőrség számítógépes adatlopással és jogosulatlan eszközhasználattal vádolja. A fiú egy általa írott program segítségével blokkolta egy időre az iskola belső hálózatán működő osztályozási rendszert. A rosszindulatú programot végül csak szakemberek tudták eltávolítani a gépekről.
2009.06.15. 07:34
 
NBA-döntő: tizenötödször bajnok a Lakers
A Los Angeles Lakers fennállásának 15. bajnoki címét szerezte meg, miután hétfőn legyőzte a házigazda Orlando Magicet, ezzel 4-1-re megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga(NBA) négy sikerig tartó döntőjét. Eredmény, 5. mérkőzés: Orlando Magic-Los Angeles Lakers 86-99 (28-26, 18-30, 15-20, 25-23).Legjobb dobók: Lewis 18, Türkoglu 12, Lee 12, Alston 12, Howard 11, illetve Bryant 30, Odom 17, Ariza 15, Gasol 14, Fisher 13. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc végeredménye: 4-1 a Lakers javára. A döntősorozat legjobbjává a Lakersszel immár negyedszer diadalmaskodó Kobe Bryantet választották.
2009.06.15. 07:27
 
 
Negyven százalékkal csökkent a diákmunka-kínálat
Bár az adatok szerint a korábbi évekkel összevetve 15-18 százalékkal több diák szeretne nyáron dolgozni, a munkahely-kínálat 35-40 százalékkal csökken - írja a Napi Gazdaság hétfői számában a legnagyobb magyarországi diákmunka-szervező cégek adatai alapján. A lap szerint az ország különböző részei között e tekintetben is jelentősek a különbségek: míg a fővárosban és környékén 15-20 százalékos csökkenést regisztráltak a szakemberek, az ország keleti felének egyes térségeiben egyáltalán nincs nyári munka. Vannak olyan cégek is, amelyek az idényjellegű feladatokkal diákok helyett korábban elküldött dolgozóikat bízzák meg.
2009.06.15. 07:02
 
Franciaországban is jelen van az új vírus
Egy dél-franciaországi középiskolában, Toulouse közelében hét diákot fertőzött meg az új típusú influenzavírus. "A helyzet sajátossága, hogy ezek az esetek nem kötődnek utazáshoz. A vírus jelen van Franciaországban" - mondta Haute-Garonne megye prefektusának hivatalvezetője. A hét középiskolást vasárnap még kórházban ápolták, de az állapotuk nem ad okot aggodalomra. Roselyne Bachelot egészségügyi miniszter közölte, hogy április vége óta 80 biztos A(H1N1) fertőzést regisztráltak Franciaországban, 68 esetben utazók, 12 esetben pedig "külföldről érkezőkkel nagyon szoros kapcsolatban állók" fertőződtek meg. A toulouse-i fertőzöttek az elsők, akiknek betegsége nem hozható összefüggésbe külföldi utazással.
2009.06.15. 06:52
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: drámai magyar vereség Horvátországban
Drámai, 26-25-ös vereséget szenvedett a jól játszó magyar férfi kézilabda-válogatott a vb-ezüstérmes horvátok otthonában vasárnap, az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Ez azt jelenti, hogy a kontinensviadalra csak akkor juthat ki a csapat, ha csütörtökön nyer a görögök ellen és egy hét múlva pontot szerez Szlovákiában. 4. csoport: Horvátország-Magyarország 26-25 (12-9). A magyarok 21 percig vezettek, ezt követően viszont az esélyesebb hazaiak ritmust váltottak, fordítottak. A második félidőben is jól játszottak a vendégek, volt esélyük a pontszerzésre, ám nem sikerült a bravúr.
2009.06.14. 21:34
 
Orbán: a kommunizmus bukásának évfordulóját beárnyékolja a globális válság
A kommunizmus bukásának idei huszadik évfordulóját beárnyékolja a globális pénzügyi és gazdasági válság - írta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a The Guardian című angol lapban. Azután, ami az elmúlt hat hónapban történt, a közép-európaiak nem tekinthetnek többé a régi uniós tagországokra úgy mint a nyugati civilizáció erkölcsi értékeinek letéteményeseire - szögezte le az ellenzéki politikus a gazdasági válságra utalva a baloldali újság internetes oldalán vasárnap délután megjelent cikkben. "A válságot nem balszerencse vagy valamiféle szakmai félreértés okozta, hanem jellembeli problémák, mindenekelőtt az Egyesült Államokban, majd azt követően Nyugat-Európában - írta.
2009.06.14. 21:05
 
Hétfőtől forgalomban az új kétszázforintos érme
Június 15-től, azaz hétfőtől kerül forgalomba az új, kétszázforintos érme, amely - a lakossági szavazás eredményeként - a Lánchidat ábrázolja - olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján. A kétszázas bankjeggyel még november közepéig lehet fizetni. Az új kétszázforintos érme két eltérő - kívül sárga, belül ezüstszínű - ötvözetből áll. A külső gyűrű a jelenlegi öt- és húszforintos érme sárga ötvözetével azonos, míg a belső rész egy ezüstszínű - réz-nikkel - ötvözetből készül. Az év végéig 71 millió példányt gyártanak belőle.
2009.06.14. 20:05
 
 
Női kézilabda vb-selejtező: a magyarok ott lesznek Kínában
Kijutott a decemberi kínai világbajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, miután a selejtező vasárnapi visszavágóján, Nyíregyházán is nyert, mégpedig fölényesen, 33-22-re. Vb-selejtező, visszavágó: Magyarország-Szlovákia 33-22 (18-11). A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott tovább, és vehet részt a decemberi kínai világbajnokságon. A hazai csapat már az első negyedórában eldöntötte a továbbjutás sorsát, és a gyorsan megszerzett tetemes előnyét nem engedte ki a kezéből.
2009.06.14. 19:43
 
 
Szoros barátság alakult ki Michelle Obama és a brit királynő között
Szoros baráti viszony alakult ki vasárnapi brit sajtóbeszámolók szerint Amerika Első Hölgye és Nagy-Britannia uralkodója között. A The Sunday Telegraph vasárnapi beszámolója szerint a 45 éves elnökné és a 83 éves királynő már több levelet is váltott, sőt telefonon is beszéltek. A beszámoló szerint a szoros barátság újabb jele volt, hogy amikor Michelle Obama és két kislánya, Malia és Sasha európai városnéző minikörútja során a múlt héten Londonba érkezett, II. Erzsébet királynő - igen ritka gesztussal - lehetővé tette, hogy külön vezetett túrát tegyenek a Buckingham-palotában, sőt az egyórás látogatás végén személyesen és "igen meleg barátsággal" üdvözölte is őket.
2009.06.14. 18:50
 
 
Az országgyűlési képviselőkhöz fordultak a fuvarozók
Nyílt levélben kéri két fuvarozószervezet az országgyűlési képviselőktől, hogy ne szavazzák meg azt a törvényjavaslatot, amelynek része a gépjárműadó és az üzemanyagot terhelő jövedéki adó mértékének emelése, valamint az üzemanyag-megtakarítás és a napidíj adómentességének megszüntetése. A Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége és a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete vasárnap az MTI-hez is eljutatott levelében azt kérte a képviselőktől, hogy a részletes vitában vegyék figyelembe javaslataikat.
2009.06.14. 18:44
 
 
Úszás: kettős magyar siker 400 m vegyesen Monacóban
Kétféle éremből jutott egy-egy a magyar úszóknak a Mare Nostrum elnevezésű körverseny monacói állomásán vasárnap: aranyat érdemelt ki Cseh László, és ezüstöt Kis Gergő. A pekingi olimpia háromszoros ezüstérmese, Cseh a monte-carlói viadal zárónapján - a torna honlapja szerint - 400 méter vegyesen győzött 4:13.69 perces jó idővel, éppen Kis előtt, aki 4:16.94-cel érkezett be honfitársa mögött. Jellemző, hogy még a szám döntőjének harmadik helyezettje is 4:21-en kívül teljesített, vagyis nagyon fölényesre sikeredett a kettős magyar siker.
2009.06.14. 18:41
 
 
Tereprali ob: Zapletal megelőzte Szalayt
A cseh Miroslav Zapletal győzött a tereprali ob harmadik futamán, a Baja Eurocarpaticán. A romániai Magyarlápos (Tirgu Lapus) térségében rendezett versenyen Zapletal mögött a pénteken és szombaton még éllovas Szalay Balázs lett a második, míg Palik László a harmadik. A harmadik versenynapon négy szelektív szakaszt bonyolítottak le. A viadalon, melynek 730 kilométeres össztávjából 301 kilométer volt a mért szakasz, 19 autós egység állt rajthoz. Eredmények: 1. Zapletal (Mitsubishi Strakar) 2. Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) 3. Palik László, Darázsi Gábor (Nissan Navara). A bajnokság következő futamára, a PROHUN 500-ra július 10-12. között Gyula környékén kerül sor.
2009.06.14. 17:15
 
 
Az amerikai alelnök kételkedik az iráni elnökválasztás eredményében
Joe Biden szerint kétséges az iráni elnökválasztás eredménye; az amerikai alelnök az NBC televízióban vasárnap azt mondta, nem biztos, hogy a választás szabad és tisztességes volt. Az alelnök meglepőnek nevezte azt a teheráni közlést, hogy Mahmúd Ahmadinezsád elnök a szavazatok több mint 60 százalékának megszerzésével nyert. Mint fogalmazott, nem biztos benne, hogy ez a szám pontosan tükrözi az iráni nép választását. Biden a Meet The Press című műsorban úgy fogalmazott, az Egyesült Államoknak és más országoknak még tanulmányozniuk kell az eredményt, hogy pontosabb ítéletet alkothassanak.
2009.06.14. 17:02
 
 
Egészségügyi tárca: nem kevesebbet, hanem többet fizetett ki az OEP
Tizennégy milliárd forinttal többet fizetett ki az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) 2009 első fél évében az egészségügyi intézményeknek, szolgáltatóknak, mint a tavalyi év hasonló időszakában - közölte az Egészségügyi Minisztérium vasárnap. A szaktárca arra reagált, hogy előzőleg lemondásra szólította fel az egészségügyi minisztert a Fidesz, Pesti Imre, a párt szakpolitikusa ezt azzal indokolta, hogy az új finanszírozási rendszerrel a kormány összesen 60-70 milliárd forintnyi forrást akar kivonni az egészségügyből. A szaktárca sajtóirodája közleményében azt írta, a 14 milliárd forintos többletkifizetésből az következik, hogy a probléma nem a rendelkezésre álló forrásokból adódik, hanem abból, hogy egyes intézmények indokolatlan mértékben "túlpörgették" a teljesítményüket.
2009.06.14. 16:45
 
 
Megbízhatósági autóverseny, Le Mans: 16 év után ismét Peugeot-diadal
Tizenhat év után tudott ismét nyerni a Peugeot csapat a Le Mans-i 24 órás megbízhatósági autóversenyen, vasárnap. A nagy hagyományokkal rendelkező, idén 77. alkalommal megrendezett viadalon a brit David Brabham, a spanyol Marc Gené és az osztrák Alexander Wurz alkotta trió 382 kör teljesítésével győzött. A második helyen szintén a Peugeot autója végzett, így az utóbbi öt évben győztes Audinak meg kellett elégednie a harmadik pozícióval.
2009.06.14. 16:41
 
 
A patológus szerint nincs David Carradine öngyilkosságára utaló bizonyíték
Több százan vettek részt a kung fu filmek sztárjának, David Carradine-nak a temetésén. A művész halálának okáról a második boncolást végző patológus kijelentette, nem talált öngyilkosságra utaló nyomot. Michael Baden a Reuters hírügynökségnek elmondta, a család a vizsgálat lezárultáig nem engedi az adatok részletes nyilvánosságra hozatalát, annyit azonban elmondhat, hogy a boncolás bizonyos eredményei azt mutatják, nem öngyilkosság történt. "Addig viszont nem kívánok részletekbe bocsátkozni, míg a Thaiföldről származó minden vizsgálati eredmény nincs a birtokunkban" - tette hozzá.
2009.06.14. 16:24
 
 
Extrém erős UV-sugárzás várható hétfőn
Újabb riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a hétfőre várható extrém értékű, 8,1-es erősségű UV-B sugárzás miatt. A dél-dunántúli és dél-alföldi országrészben a legmagasabb UV-B sugárzás elérheti a 8,1-es extrém értéket - olvasható a meteorológiai szolgálatnak közleményében. Az ország északkeleti régiójában lesznek felhőátvonulások, de ahol hosszabb- rövidebb ideig kisüt a nap, az UV-B index ugyancsak meghaladhatja az extrém sugárzás határértékét. Normál bőrtípusnál már 15 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet - figyelmeztetnek, javasolva, hogy 11 és 15:00 óra között kerüljük a napozást, és a szabadban tartózkodóknak később is ajánlatos fényvédő krém használata.
2009.06.14. 16:05
 
 
Tagad a Madeleine-ügyben gyanúba került pedofil
Tagadja bűnösségét a Madeleine-ügyben gyanúba került, pedofil bűncselekményekért már korábban elítélt brit férfi. A Sunday Mirror című vasárnapi brit bulvárlapnak most Hewlett részletes interjút adott, amelyben leszögezi: soha nem látta Madeleine McCannt, csak a tévében és a kiragasztott plakátokon. Járt ugyan Praia da Luzban, de legutóbb 2002-ben, vagyis öt évvel a gyermek eltűnése előtt. Hozzátette: hajlandó akár gépi hazugságtesztnek is alávetni magát. A Sunday Mirror szerint viszont Hewlett egyik ismerőse, Peter Verran, a brit hadsereg egykori katonája azt mondja: Hewlett maga ismerte be neki, hogy 2007 májusában, a kislány eltűnésének idején járt Praia da Luzban és környékén.
2009.06.14. 16:02
 
 
Az izraeliek többsége nem tart Irántól
Csak minden ötödik izraeli zsidó gondolja azt, hogy egy atomfegyverrel rendelkező Irán megpróbálja majd lerombolni Izraelt - derült ki egy vasárnap közzétett közvélemény-kutatásból. A többség azon az állásponton van, hogy nem lesz hatása mindennapi életükre, ha az Izrael esküdt ellenségének tartott iszlám köztársaság atomfegyverre tesz szert. A tel-avivi egyetem egyik kutatóintézetének megbízásából készült felmérés azt mutatja, hogy a közvélemény nem ért egyet a jelenlegi és az előző izraeli kormányok érvelésével, miszerint Iránt meg kell fosztani az atomfegyvergyártás eszközeitől, különben létében fogja fenyegetni a zsidó államot.
2009.06.14. 15:40
 
Sikeres volt a tudományok éjszakája Berlinben és Potsdamban
Sikeres volt "az év legokosabb éjszakája" Berlinben és Potsdamban. A német fővárosban és Brandenburg tartomány fővárosában ugyanis ezzel a mottóval rendezték vasárnapra virradóan immár kilencedik alkalommal a tudományok éjszakáját. Ebből az alkalomból 67 berlini és potsdami egyetem, főiskola, kutatóintézet, illetve múzeum nyitotta meg kapuit éjszakába nyúlóan a látogatók előtt. Vasárnapi értesülések szerint a két városban a hajnali órákig több mint 10 ezren éltek az "ingyen" látogatások mintegy 2000 különböző lehetőségével.
2009.06.14. 15:32
 
 
Nagy felfutásra számít a Volkswagen
Nagy felfutásra számít az idén a Volkswagen annak köszönhetően, hogy a német parlament jóváhagyta a roncsprémium alkalmazásának kiterjesztéséről szóló törvényt. A VW márka értékesítési igazgatója a WirtschaftsWoche beszámolója szerint arra számít, hogy az idén 3,5 millió autót fognak eladni, amire 1999 óta nem volt példa. A növekedést nemcsak a roncsprémium-rendszer meghosszabbításától várják a német autóipari csoportnál, szeretnék maguknak megszerezni az Egyesült Államokban a Chrysler és a General Motors márkakereskedőit is.
2009.06.14. 15:26
 
 
Morgan Freeman tagad majdnem minden vádat
Morgan Freeman amerikai filmszínész szerint nemcsak ő, hanem utasa, Demaris Meyer is felelős tavaly augusztusi autóbalesetükért, amelyben mindketten súlyosan megsérültek. A 48 éves Meyer februárban már kártérítésért perelte be a művészt, mivel szerinte Freeman gondatlanságot követett el a nő Nissan Maximájának volánjánál. A baleset egy Mississippi állambéli autópályán történt, a vezető elvesztette uralmát az autó felett, amely letért az útról és többször átfordult. Freeman a vádakat tagadja, ügyvédje útján pedig bejelentette, hogy a per során bizonyítani fogják Meyer részleges felelősségét is.
2009.06.14. 15:18
 
 
Akropolisz-rali: Hirvonen győzött
A finn Mirko Hirvonen diadalmaskodott a görögországi Akropolisz-ralin, a világbajnoki sorozat hetedik versenyén. A vasárnap véglegessé vált sikerben az is segítette a 28 éves pilótát, hogy az első két napon kiesett a vb-címvédő, s az összetettben vezető francia Sébastien Loeb, valamint a spanyol Dani Sordo és a norvég Petter Solberg is. Akropolisz-rali, a vb 7. futama, végeredmény: 1. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (Ford Focus) 2. Sébastien Ogier, Julien Ingrassia ( Citroen C4) 3. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila ( Ford Focus).
2009.06.14. 15:15
 
MotoGP, Katalán Nagydíj: Talmácsi Gábor 17. lett
Talmácsi Gábor a 17., vagyis az utolsó helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján, a MotoGP géposztály vasárnapi versenyén. A magyar pilóta, aki péntek délelőtt írt alá új csapatához, a Scot Racing Teamhez, 800 kcm-es Hondával életében először - s első közép-európai versenyzőként - rajtolhatott a királykategóriában GP-viadalon. Eredmények: MotoGP: 1. Rossi (Yamaha) 2. Lorenzo (Yamaha) 3. Stoner (Ducati) ...17. Talmácsi (Honda). Az állás a 6. futam után: 1. Rossi 106 pont, 2. Lorenzo 106 3. Stoner 106.
2009.06.14. 15:13
 
 
Szili: elemezni kell a hibákat
Szili Katalin szerint az MSZP-nek elemeznie kell az elmúlt húsz, illetve hét év politikai hibáit, mert csak ez teremthet alapot egy új politikai stratégia építéséhez, továbbá az erkölcsi és politikai hitelesség megteremtéséhez - a házelnök ezt a szocialista párt július 4-re összehívott kongresszusával kapcsolatban mondta az MTI-nek vasárnap. Hangsúlyozta: az MSZP csak értékek mentén nyithat új ablakot a világra, a társadalom felé, ehhez őszinteségre, szakmai megalapozottságra és kíméletlen bátorságra van szükség.
2009.06.14. 15:07
 
 
A britek háromnegyede előrehozott választást akar
A britek csaknem háromnegyede előrehozott választást akar, és jelentős többségük Gordon Brown miniszterelnök távozását is szeretné még a következő választások előtt - ez derül ki a múlt heti európai parlamenti választások óta közzétett első országos felmérésből. Az 1997 óta kormányzó Munkáspárt - a brit baloldal vezető ereje - történetének egyik legnagyobb vereségét szenvedte el a brit EP-választásokon: országosan 16 százalék alatti, a párton belül is katasztrofálisnak minősített szavazatarányt ért el, és ezzel a harmadik helyre szorult. A Labourt még a brit EU-tagság feladásáért kampányoló párt, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) is megelőzte.
2009.06.14. 14:05
 
 
Katalán Nagydíj: Németh Balázs a 18., Tóth Imre kiesett
Németh Balázs a 18. lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján, a 250 köbcentiméteres géposztály vasárnapi versenyén, míg az ugyanitt szintén Apriliával próbálkozó Tóth Imre két körrel a vége előtt kiesett. A viadal honlapja szerint a negyedliteresek között szereplő Németh 42:48.506 idővel, az elsőtől bő 39 másodperccel lemaradva ért célba, ami jó eredménynek könyvelhető el, hiszen a Balatonring Team pilótájának a mostani volt pályafutása második vb-futama. Nyert az Apriliával versenyző spanyol Hector Bautista (41:09.018 p) a japán Aojama Hirosi (Honda) és a spanyol Hector Barbera (Aprilia) előtt.
2009.06.14. 13:39
 
 
Az európai sajtó szerint Obamának keményebbnek kell mutatkoznia
Az iráni elnökválasztás eredménye egyelőre szertefoszlatta a Nyugat álmait, Barack Obama amerikai elnöknek most keményebb oldaláról is be kell mutatkoznia - írták vasárnapi európai újságok. A konzervatív The Sunday Times szerint "a Barack Obama által remélt, közös érdekeken és kölcsönös tiszteleten alapuló új viszonyt könnyebb lett volna megvalósítani egy pragmatikus, új iráni elnökkel. Obama hozzáállása valamelyest javított ugyan a politikai hangulaton, de még nagy utat kell megtenni, és az iráni elnökválasztás eredménye még inkább megnehezíti az amúgy is nehéz feladatot. Obamának most meg kell mutatnia, hogy a kesztyűs kéz erős akarattal párosul" - vélekedett a brit újság.
2009.06.14. 12:39
 
 
Netanjahu elfogadna egy demilitarizált palesztin államot
Először mutatott hajlandóságot egy korlátozott jogkörű - hadsereggel nem rendelkező - palesztin állam elfogadására vasárnap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök. A palesztin elnök első reagálásában máris bírálta, a békefolyamat megtorpedózásával vádolta Netanjahut. A jobboldali izraeli politikus a Tel-Aviv melletti Bar Ilan egyetemen mondott, nagy érdeklődéssel várt beszédében vázolta fel a közel-keleti béketeremtéssel kapcsolatos politikai szándékait. Netanjahu a béketárgyalások azonnali, feltételek nélküli újrakezdésére hívta fel a palesztinokat. Késznek mondta magát arra, hogy elfogadja a független palesztin állam létrejöttét az izraeli-palesztin konfliktus rendezése érdekében, de ehhez feltételeket szabott.
2009.06.14. 12:30
 
 
Elfogadta választási programját a német SPD
A szociális igazságosság jelszavával az alacsony keresetűek és a többgyermekes családok fokozottabb támogatását irányozza elő választási programjában a Német Szociáldemokrata Párt (SPD). A párt vasárnap Berlinben tartott rendkívüli kongresszusán a küldöttek egyhangúan fogadták el a 60 oldalas programot a szeptember végi országos parlamenti választásokra. Az SPD ebben egyebek között javasolja, hogy a vagyonosok, illetve a legmagasabb keresetűek fizessenek egyfajta szolidaritási illetéket. Indítványozta, hogy a személyi jövedelemadó legmagasabb kulcsát az eddigi 45 százalékról 47 százalékra emeljék.
2009.06.14. 12:26
 
 
A Porsche több mint negyede katari lesz?
Legalább a Porsche járműipari cég részvényének 25 százalékát akarja Katar megszerezni. Az arab emírség törekvéséről a hétfőn megjelenő Der Spiegel című lap számol be, értesültek a hírügynökségek. Katar az elmúlt pár hétben jutott el a döntésig, április végén még csupán tanulmányozta a részesedés vásárlásának lehetőségét. Német sajtóértesülések szerint a hét végén folytak a tárgyalások a katari belépésről, illetve hogyan tudnák az emírség jelentős részvényszerzést megakadályozni, tekintettel arra is, hogy a Volkswagen részvénytőke több mint fele a Porsche céget birtokló család, illetve a Volkswagen volt vezére, Ferdinand Piech kezében van.
2009.06.14. 12:18
 
Kígyó marta csirke
A kínai Kanton tartomány éttermei arról híresek, hogy mindenféle állatból készült étel szerepel az étlapjaikon. Legújabb ajánlatuk - a mérgeskígyó marta csirke - megdöbbenést és vitát váltott ki. A fogást sok étteremben kínálják ebben a tartományban, ahol az emberek egyáltalán nem esnek kétségbe, ha csúszómászókból, rovarokból és más szokatlan állatból készül az ebéd. Az étel elkészítésének szigorú rituáléja van, és gyakran a vendégek jelenlétében történik: a szakácsok egy mérgeskígyót tartanak egy eleven csirke, kakas vagy tyúk fejéhez, a kígyó pedig megmarja a szárnyast, amitől az néhány másodpercen belül kimúlik. Ezután megfőzik a szárnyast.
2009.06.14. 11:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054[2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista