2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Extra méretű ősi spermiumra találtak bizonyítékot
A méret igenis lényeges, ha szaporodásról van szó, legalábbis az ősi héjas állatok egy csoportja, a kagylósrákok (Ostracoda) esetében. Az apró állatkák modern változatai is extra nagy spermiummal rendelkeznek, ám mégsem akkorával, mint 100 millió éves őseik - közölték német tudósok. A kutatók nem magát a spermiumot vizsgálták, hanem egy megkővült héjmaradványt. Ennek alapján állapították meg, hogy az állat szaporító szerve testmérete egyharmadát tette ki, a hím spermiuma pedig legalább olyan hosszú volt, mint egész teste. A vizsgált nőnemű kagylósrák (Harbinia micropapillosa) éppen "szex" után pusztulhatott el, és a kutatók szerint telve volt spermiummal.
2009.06.19. 10:14
 
 
Január-áprilisban 2,2 százalékkal csökkentek a reálkeresetek
A reálkeresetek 2,2 százalékkal csökkentek január-áprilisban - 3,1 százalékos fogyasztóiár-index-növekedés mellett - az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az átlagkeresetek 2009 első négy hónapjában 1,1 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 0,8 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az alkalmazásban állók létszáma 2009 január-áprilisban átlagosan 2 millió 667 ezer volt.
2009.06.19. 09:07
 
 
Az izraeliek szerint az Obama-kormányzat palesztinpárti
Az izraeli zsidók fele úgy véli, hogy Barack Obama amerikai elnök kormánya palesztinpárti, és csak 6 százalék szerint Izrael-barát - derült ki egy pénteken közzétett közvélemény-kutatásból. A megkérdezettek 36 százaléka vélte úgy, hogy Obama semleges álláspontot foglal el az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban a The Jerusalem Post című napilapban megjelent felmérés szerint. Ez jelentős változást jelent az amerikai politika megítélésében, miután George Bush kormányát még az izraeli zsidók 88 százaléka tekintette Izrael-barátnak, de változott a helyzet egy hónappal ezelőtthöz képest is, amikor az Obama-adminisztrációt még csak 14 százalék látta palesztinbarátnak, és 31 százalék Izrael-pártinak.
2009.06.19. 08:59
 
 
Meghalt a világ legidősebb férfija
Meghalt a világ legidősebb férfijaként számon tartott 113 éves japán Tanabe Tomodzsi pénteken. A Jiji Press hírügynökség jelentése szerint Tanabe halálát szívelégtelenség okozta. Az idős férfi otthonában hunyt el a Japán déli részén fekvő Kjúsú szigeten. A japán rekordert a Guinness Rekordok Könyve 2007 óta tartotta számon a világ legidősebb férfijaként. 1895. szeptember 18-án született, és hosszú életének titka - saját bevallása szerint - az alkohol- és dohányzásmentes életvitel volt. Minden reggel fél hatkor már talpon volt, délutánonként pedig mindig megivott egy pohár tejet. Nyolc gyermeket nevelt fel, 25 unokája és 51 ükunokája született.
2009.06.19. 08:50
 
 
Szent-Iványi István: nagyon súlyos helyzetben van az SZDSZ
Átmenetileg inkább a civil világot választja Szent-Iványi István, az SZDSZ európai parlamenti listavezetője. A politikus erről a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában beszélt. Az SZDSZ országos tanácsának elnöke leszögezte, hogy nem indul a pártelnöki posztért, mint fogalmazott "most nem rá van szüksége a szabad demokratáknak". A volt EP-képviselő szerint olyan elnököt kell találnia a liberális pártnak, aki személyében szimbolizálja, hogy megújulásra van szükség. Kérdésre válaszolva elmondta, nem kíván indulni a posztért sem Kuncze Gábor, sem Fodor Gábor, sem Kóka János.
2009.06.19. 08:37
 
 
NHL: Ovecskin a legértékesebb játékos
Alekszandr Ovecskint, a Washington sztárját választották az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi idényének legértékesebb játékosává. Az orosz csatár két honfitársát, a detroiti Pavel Dacjukot és Pittsburgh-gel Stanley Kupa-győztes Jevgenyij Malkint előzte meg a szakírók szavazásán. Ovecskin tavaly is a legjobbnak bizonyult ebben a kategóriában. A mostani szezonban még a gólkirályi címet is besöpörte, valamint a hokistársak voksai alapján is ő lett a legjobb. Dacjuk a leghatékonyabb védekező csatár díját érdemelte ki, és sorozatban negyedszer lett a legsportszerűbb játékos.
2009.06.19. 08:35
 
Az amerikai kongresszus 106 milliárdos rendkívüli kiadást szavazott meg
Az amerikai kongresszus 106 milliárd dolláros rendkívüli kiadást szavazott meg a 2009-es költségvetésben az iraki és afganisztáni háború finanszírozására, a Nemzetközi Valutaalapban (IMF) hitelprogram nyitására és az új influenza elleni harcra. Az amerikai katonák iraki és afganisztáni kiadásainak 2009. szeptember 30-ig történő finanszírozásra 79,9 milliárd dollárt szánnak. Ötmilliárd dollárból az IMF-ben belül hitelkeretet nyitnak a recesszió által sújtott fejlődő országok számára. Az új típusú influenza elleni harcra a kongresszus 7,7 milliárd dollárt szavazott meg, 10,7 milliárd dollárból külföldi segélyezéseket finanszíroznak, 1 milliárd dollárt pedig "roncsprémiumra" szánnak.
2009.06.19. 07:35
 
 
Börtönben a "nyúllady"
Krónikus nyúlmániája miatt került börtönbe egy nő az Egyesült Államokban: két éve csaknem 250 példányt találtak otthonában és eltiltották öt évre az állattartástól, amit nem tartott be. A 47 éves nő Oregon államban él. 2006 októberében a rendőrség 250 nyulat kobozott el tőle, ebből százat döglötten. Utóbbiak fagyasztókban és hűtőszekrényekben voltak. A nő annyira nyúlrajongó, hogy 2007 januárjában betört oda, ahol nyulait elhelyezte a hatóság, és visszalopta a megmaradt 150 tapsifüles zömét. Pár nappal később a rendőrök elfogták: autójában nyolc eleven és két döglött nyúllal. Vagy 130-at a "nyúllady" egy lovas farmon helyezett el.
2009.06.19. 07:30
 
 
Schmitt Pál lehet a házelnök, ha a Fidesz kormányra kerül
Ha a Fidesz kormányra kerül, az Országgyűlés elnöke a dolgok jelenlegi állása szerint Schmitt Pál, a Fidesz EP-delegációjának vezetője lehet - írja a pénteki Népszabadság, egy, a Fidesz elnökéhez közeli forrásra hivatkozva. A lap emlékeztet: a Fidesz elnöke az EP-lista összeállításakor sem titkolta, hogy néhány fideszes EP-képviselőt "haza fog rendelni, ha arra szükség lesz". A hírek szerint kormányzati funkciót kaphat a kisebbségi/emberi jogi téren aktív Gál Kinga, és a pártelnök állítólag hazahívná Győri Enikőt is, valamint számítana Becsey Zsoltra valamilyen pénzügyi-ellenőrzési hivatal élén. Esélyes kormányzati tisztségre az agrárszakértő, Glattfelder Béla is. Szájer József viszont kitölti mandátumát Brüsszelben.
2009.06.19. 07:27
 
 
Forma-1: a FOTA párhuzamos bajnokság szervezését tervezi
A Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) csütörtök este Silverstone-ban bejelentette, hogy nem fogadja el a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) feltételeit a jövő évi szabálymódosításokkal kapcsolatban és párhuzamos bajnokság megszervezését tervezi. "Egyértelművé vált, hogy a csapatok nem tehetnek további kompromisszumokat a sportág alapvető értékeit illetően, nem hajlandóak módosítani a 2010-es bajnokságra való jelentkezés feltételeit" - közölte a FOTA. "A csapatoknak nincs más alternatívájuk, mint elkezdeni egy olyan új bajnokság előkészítését, amely a résztvevők és partnereik értékeit tükrözi" - áll a közleményben.
2009.06.19. 07:18
 
 
Napi Gazdaság: összedől a salgótarjáni üveggyártás
Az építőipart sújtó válság hatására összedőlni látszik a nagy múltú salgótarjáni üveggyártás: áprilisban az Ursa Salgótarjáni Üveggyapot Zrt. jelentette be, hogy bezárja gyárát, majd az R-Glass Hungary Kft. öblösüveggyára került bajba, május végén pedig elindult a több mint százéves múltra visszatekintő Salgó-Sík Salgótarjáni Síküveg-feldolgozó Kft. felszámolási eljárása - írja a Napi Gazdaság pénteki számában. A lap információi szerint a több mint száz dolgozót foglalkoztató Salgó-Sík vesztét döntően a rendelésállomány csökkenése és a szaporodó kinnlevőségek okozták. A felszámolásban a hitelezők július 6-ig jelenthetik be követeléseiket, amelyek összértéke megközelíti az egymilliárd forintot.
2009.06.19. 07:14
 
 
Az MDF megyei szervezeteinek többsége támogatja Dávid Ibolyát
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) megyei szervezeteinek többsége támogatja, hogy Dávid Ibolya maradjon továbbra is a párt elnöke, és bizalmat szavaznak a párt elnökségének is. Az MDF szombaton tartja országos gyűlését, amelyen Dávid Ibolya pártelnök mellett az MDF teljes, jelenleg nyolctagú elnöksége bizalmi szavazást kér a küldöttektől. Azok a megyei vezetők, akik támogatják a jelenlegi vezetést, úgy nyilatkoztak: Hock Zoltán, Katona Kálmán és Pettkó András gyakorlatilag "saját magát zárta ki" a pártból, mivel nem párt alapszabályának megfelelően cselekedtek. Volt, aki azt mondta: az lett volna a tisztességes, hogy listáról szerzett mandátumukat visszaadják, hogy a párt mást jelölhessen helyettük az Országgyűlésbe.
2009.06.19. 06:53
 
Lothar Matthaus megérkezett Magyarországra
Csütörtökön megérkezett Magyarországra Lothar Matthaus, aki várhatóan a Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz. Erről a székesfehérvári klub hivatalos honlapja számolt be. A korábbi magyar szövetségi kapitányt - aki játékosként 150-szer szerepelt a német válogatottban - Berzi Sándor, az FC Fehérvár ügyvezető igazgatója fogadta Ferihegyen. A klub vezetői múlt szerdán jelentették be, hogy a 48 éves szakember lesz az együttes új vezetőedzője, akivel szóbeli megállapodást kötöttek. Ezt követően a német sajtó több más ajánlatról is cikkezett és egyáltalán nem vette biztosra a tréner magyarországi szerepvállalását.
2009.06.18. 21:25
 
Walt Disney múzeum nyílik San Franciscóban
Önálló múzeumot kap Walt Disney; a világszerte közismert Miki egér és más híressé vált rajzfilmfigurák megalkotójának életét és munkásságát bemutató múzeum San Franciscóban kap helyet. Az októberben nyíló múzeumot három egykori börtönépületben mintegy 64 ezer négyzetméteren rendezik be, az intézményben galériák, színház és koncertterem is várja majd a látogatókat. A tárlat bemutatja Disney életét, sikereit és kudarcait - mondta el Richard Benefield, a múzeum alapítója és igazgatója, aki évente átlagosan 350 ezer látogatóra számít. Kiállítják egyebek mellett Disney fiatalkori rajzait és a világ legnevezetesebb egerének, Miki egér figurájának kezdeti vázlatait is.
2009.06.18. 21:00
 
 
Lengyel Zoltán országgyűlési képviselő autóbalesetet szenvedett
Súlyosabbnak bizonyult az autóbalesetet szenvedett Lengyel Zoltán sérülése, mint amilyennek elsőre látszott. A független országgyűlési képviselő csütörtökön nyilatkozott a történtekről a Fejér Megyei Hírlapnak. A napilap online kiadása szerint a kedden Sárbogárdon balesetet szenvedett Lengyel Zoltán vizsgálatakor az orvosok idegsérülést mutattak ki, aminek nem tudják az okát. Sérülése miatt a képviselő nyakmerevítőt visel és fájdalomcsillapítót szed. A honatya kedd este Sárbogárdon megállt egy gyalogátkelőhely előtt, hogy átengedje a gyalogosokat. A mögötte érkező jármű vezetője feltehetően későn észlelte ezt, már nem tudott megállni és kocsijával "megtolta" a képviselő autóját - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2009.06.18. 21:00
 
 
Ökölvívó EU-bajnokság: Káté döntős, Kalucza bronzérmes
Az amatőr bokszolók odensei Európai Uniós bajnokságának csütörtök esti programját követően eldőlt, hogy négy magyar versenyző lesz érdekelt a szombati döntőkben, miután Káté Gyula (64 kg) villámgyőzelmet aratott, Kalucza Norbert viszont vereséget szenvedett, s ezzel bronzérmet szerzett. A tavalyi Európa-bajnokságon második Káté - Kovács László szövetségi kapitány tájékoztatása szerint - a tőle megszokott ellenállhatatlan boksszal rukkolt elő, s már az első menetben többször földre küldte riválisát, s még az első szünet előtt döntő fölénnyel győzött. Az 51 kilós Kalucza angol ellenfelétől, pontozással 13-2-re kikapott. Káté mellett Bacskai Balázs (69 kg), Szellő Imre (81) és Bernáth István (+91 kg) is készülhet a pénteki szünnapot követő szombati fináléra.
2009.06.18. 20:45
 
 
Több száz tejtermelő demonstrált Brüsszelben
Több száz gazdálkodó tartott demonstrációt csütörtökön Brüsszelben az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozója közben. Az EU miniszteri tanácsának épülete előtt tiltakoztak a tej alacsony felvásárlási ára miatt. A gazdák többsége Franciaországból, Németországból, Luxemburgból és Hollandiából érkezett, többnyire traktorral. A gazdák azt követelik az EU-csúcs résztvevőitől, hogy foglalkozzanak végre érdemben a tej árának ügyével. Az osztrák termelők szakmai szervezetének vezetője szerint a "tehén nem gép, az istálló nem gyár, a teheneket nem lehet rövidített munkaidőre átprogramozni".
2009.06.18. 20:15
 
 
3 millió euróért kelt el Rodin egyik Gondolkodója
Több mint hárommillió euróért kelt el Auguste Rodin egyik Gondolkodója egy párizsi árverésen - számolt be a Douot aukciós ház csütörtökön. A bronzból készült 72,5 centiméteres változatért fizetett összeg a legmagasabb, amelyet valaha a Gondolkodó egyik változatáért fizettek. Rodin a 19. század végén, 20. század elején több példányban is elkészítette a híres alkotást. A világ egyik leghíresebb szobra egy sziklán ülő meztelen férfit ábrázol, aki könyökére támasztott kezébe hajtja a fejét. Rodin eredetileg a Pokol kapuja című monumentális alkotásába szánta a szobrot, amelyet Dante ihletett. A Gondolkodó az 1906-os franciaországi politikai válság kapcsán vált új szimbólummá, mint a szocializmus jelképe.
2009.06.18. 20:00
 
 
Kórházba került Habsburg Ottó
Németországi otthonában leesett egy lépcsőről, és emiatt kórházba került a 97. évében járó Habsburg Ottó. A bajorországi Pöckingben lévő házában érte baleset a neves Európa-politikust, az utolsó magyar király, egyben utolsó osztrák császár fiát, egykori magyar és osztrák trónörököst. Egy müncheni kórházba szállították be kezelésre. Markus Ferber, a német CSU európai parlamenti csoportjának elnöke közölte ezt csütörtök este az osztrák hírügynökséggel. Szavai szerint javul Habsburg Ottó állapota, s valószínű, hogy néhány nap múlva elhagyhatja a kórházat. Habsburg Ottó, a Páneurópai Unió örökös, tiszteletbeli elnöke húsz éven át (1979-1999) volt a bajor CSU képviselője az EU parlamentjében.
2009.06.18. 19:55
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: magyar győzelem a görögök ellen
A magyar férfi kézilabda-válogatott kötelező győzelmet aratott a vendég görög csapat felett a csütörtöki, békéscsabai selejtezőmérkőzésen, és ha vasárnap pontot szerez Szlovákiában, akkor kijut a januári, ausztriai Európa-bajnokságra. 4. csoport: Magyarország-Görögország 32-19 (16-8). A magyarok tulajdonképpen már az első negyedórában eldöntötték a két pont sorsát. Remek védekezésükkel és az abból induló gyors támadásokkal a vendégek nem tudtak mit kezdeni. A mezőny legeredményesebbje Iváncsik Gergő volt kilenc találattal.
2009.06.18. 19:35
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn Gréta nem jutott a főtáblára, két magyar a 128 között
Arn Grétának nem sikerült feljutnia a 128-as főtáblára az angol nyílt teniszbajnokságon, miután csütörtökön, a selejtező harmadik fordulójában kikapott. A wimbledoni viadal honlapja szerint a világranglistán 202. magyar játékos a nála három hellyel hátrébb rangsorolt spanyol Arantxa Parra Santonjával csapott össze, s hiába vezetett már 6:3, 5:2-re, végül három játszmában kikapott. A főtábla küzdelmei hétfőn rajtolnak, Szávay Ágnes és Czink Melinda alanyi jogon tagja a főmezőnynek. Eredmény, selejtező, 3. forduló: Parra Santonja (spanyol)-Arn Gréta 3:6, 7:6 (7-4), 6:3.
2009.06.18. 19:05
 
 
Németh Zsolt: a Fidesz újranyithatja a külképviseleteket
A Fidesz fenntartja magának a jogot, hogy kormányra kerülése esetén újra nyisson most bezárni tervezett külképviseleteket - jelentette ki Németh Zsolt (Fidesz), a parlament külügyi és határon túli magyarok bizottságának elnöke csütörtökön Bonyhádon, sajtótájékoztatón. Az ellenzéki politikus erről a Fidesz külügyi kabinetjének kihelyezett ülése után beszélt. Németh a szűklátókörűség szimbólumának nevezte a "külképviseleti rendszer megcsonkítását", amely súlyosan árt az ország érdekérvényesítő képességének. Mint mondta, a torontói, a Sao Paolo-i és a sydney-i főkonzulátus bezárása a nyugati magyar diaszpóra elleni döntés.
2009.06.18. 18:30
 
 
Konföderációs Kupa: brazil győzelem
A brazil labdarúgó-válogatott fölényesen, 3-0-ra nyert az amerikai csapat ellen a Dél-Afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupa csoportküzdelmeinek második fordulójában, s így fél lábbal már a legjobb négy között érezheti magát. A dél-amerikaiak góljait Felipe Melo, Robinho és Maicon szerezte. Az amerikaiak a második félidő nagy részében emberhátrányban futballoztak, miután Sacha Kljestant az 55. percben kialította a játékvezető. Eredmény: B csoport 2. forduló: Brazília-Egyesült Államok 3-0 (2-0). Gól: Felipe Melo (7.), Robinho (20.), Maicon (62.). Kiállítva: Kljestan (55., Egyesült Államok).
2009.06.18. 18:10
 
 
60 év után diplomát kap egy 83 éves ausztráliai magyar Pécsett
Hatvan év elteltével befejezte magyarországi jogi tanulmányait Marton László: a ma Ausztráliában élő 83 éves férfi csütörtökön sikeres európai jogi záróvizsgát tett a Pécsi Tudományegyetemen (PTE). "Nagy lelki felszabadulást érzek, hogy végre megvan, befejeztem" - mondta a frissdiplomás a sajtó képviselőinek, miután Horváth Zsuzsanna, a vizsgabizottság elnöke kihirdette, hogy a vizsgázó 4-es érdemjegyet kapott az Európai Parlamentről és az Európai Bíróságról szóló beszámolójára. A vizsgáztatók elismerésük jeléül két könyvvel ajándékozták meg őt.
2009.06.18. 18:05
 
Meghalt egy amerikai utasszállító gép pilótája repülés közben
Meghalt egy amerikai utasszállító gép pilótája repülés közben csütörtök reggel - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió. A Continental légitársaság repülőgépe Brüsszelből tartott a New Jersey állambeli Newarkba. A társaság közlése szerint a 61 éves pilóta természetes halállal halt meg. A 247 utast szállító Boeing 777-es gép irányítását átvette a tapasztalt első tiszt. A gép biztonságban folytatta a repülést; majd helyi idő szerint délben simán landolt a célállomáson, a newarki nemzetközi repülőtéren. A CBS tudósítása szerint a repülőgép reggel 9.45-kor szállt fel Belgiumból és a pilóta 3-4 órával később halt meg. Egy orvos a repülőgépen megerősítette a pilóta halálát, amelyet közlése szerint szívroham okozott.
2009.06.18. 18:00
 
Leszerel két észak-írországi protestáns félkatonai szervezet
Leszerelésre készül két észak-írországi protestáns félkatonai szervezet, amely a területen több mint három évtizede dúlt erőszak során mintegy ezer embert gyilkolt meg - írta csütörtökön a The Belfast Telegraph című újság. Az értesülés szerint az Ulsteri Önkéntes Erő (UVF) "komoly mértékű" leszerelést hajtott végre, és erre készül a nála nagyobb Ulsteri Védelmi Szövetség (UDA) is. A belfasti kormány nem kommentálta az értesült mondván, hogy az a független nemzetközi leszerelési bizottság hatáskörébe tartozik. Az észak-írországi rendőrség viszont lelkesen üdvözölte a lépést.
2009.06.18. 17:40
 
 
Éles harcot vár Orbán a szocialisták és a Jobbik között a második helyért
Éles harcot vár Orbán Viktor Magyarországon a szocialisták és a Jobbik között a második legnagyobb párt pozíciójáért vívott versenyben, szerinte ugyanis nem fog megállni a Jobbik erősödésének folyamata. A Fidesz elnöke az Európai Néppárt vezetőinek csütörtöki brüsszeli tanácskozása közben magyar újságíróknak elmondta: a megbeszélésen nem esett szó arról, hogy az európai parlamenti választásokon több országban teret nyertek szélsőséges pártok. Európában nem reagálnak hisztérikusan arra a tényre, hogy vannak olyan emberek, akik ilyen megoldásokat kínáló pártokra szavaznak - mondta.
2009.06.18. 17:18
 
 
Itthon is tiltakoznak a termelők a romló tejpiaci helyzet miatt
Másfél év alatt több, mint 40 százalékkal, literenként mintegy 55 forintra zuhant a tej belföldi felvásárlási ára - közölte Istvánfalvi Miklós, a Tej Terméktanács alelnöke csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Kiemelte: a jövő hétfőn, azaz június 22-én Budapesten is tiltakoznak a magyar tejtermelők a tarthatatlannak ítélt körülményeik ellen az Európai Unió budapesti missziója előtt, a Deák Ferenc utcában kora délután, 13-15 óra között. Istvánfalvi Miklós, aki egyben a demonstrációs bizottság vezetője is, aláhúzta: a tiltakozást azért tartják hétfőn, mivel ekkor tüntetnek az uniós gazdák Luxemburgban annak érdekében, hogy helyzetük javuljon. A luxemburgi demonstráción szintén ott lesznek a magyar gazdálkodók képviselői is - tette hozzá.
2009.06.18. 16:37
 
 
Fidesz: a "Gyurcsány-Bajnai-korszak" mindenhová befészkeli magát
A "Gyurcsány-Bajnai-korszak" már nem a következő választásokra készül, hanem arra, hogy mindenhová beépítse, befészkelje magát a túlélés érdekében - jelentette ki Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus szerint állítására legújabb példa az úgynevezett "kínai üzlet". A Heti Válasz arról számolt be, hogy a Belügyminisztérium egykori III/I-es csoportfőnöksége szigorúan titkos tisztjének vállalkozása lehet a 2010-es sanghaji világkiállítás magyar pavilonjának kivitelezője és üzemeltetője.
2009.06.18. 16:00
 
 
Fidesz: nincs új lakástámogatási rendszer
Azzal, hogy a kormány július 1-jétől valamennyi lakástámogatási rendszert megszünteti, saját alkalmatlanságának árát akarja az erről nem tehető emberekkel megfizettetni - jelentette ki Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője csütörtökön, kommentálva a kabinet döntését. Cser-Palkovics szerint tény, hogy megszűnik valamennyi lakástámogatási rendszer, a többi ezen felül üres ígéret. Hozzátette: ezzel a döntéssel a kormány ellehetetleníti az otthonteremtést, a lakást vásárolni szándékozó családok helyzetét, és tovább nehezíti az amúgy is rossz állapotban lévő gazdaságot. A helyettes szóvivő kiemelte, hogy a döntéssel az építőipar is tovább süllyed. Cser-Palkovicshangsúlyozta: nem lehet új lakástámogatási rendszerről beszélni.
2009.06.18. 16:00
 
Bajnai Gordon elfogadta Farkas István (PSZÁF) lemondását
Elfogadta Farkas István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) felügyeleti tanácsának elnöke lemondását Bajnai Gordon kormányfő - mondta az MTI kérdésére Budai Bernadett kormányszóvivő csütörtökön. Az index.hu. csütörtökön számolt be arról, hogy távozik posztjáról Farkas István. Budai Bernadett hozzátette: Farkas István lemondása csütörtökön délelőtt érkezett meg a miniszterelnökhöz, amelyet Bajnai Gordon július elsejei hatállyal fogadott el. A kormányfő megköszönte Farkas István eddigi munkáját, amit nagyra értékel, de a PSZÁF szervezetének átalakításához, valamint működésének megváltoztatásához új vezetőre van szükség - mondta a szóvivő.
2009.06.18. 15:50
 
 
Az NBH is együttműködött a rendőrséggel Budaházy ügyében
A Nemzetbiztonsági Hivatal kezdettől fogva szorosan együttműködött a Nemzeti Nyomozó Irodával abban az ügyben, amelynek eredményeként szerdán őrizetbe vették Budaházy Györgyöt - közölte a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodája az MTI-vel csütörtökön. Az iroda közleményében azt írta: Budaházy Györgyöt egyebek között azzal gyanúsítják, hogy egy több főből álló csoportot alakítva, országgyűlési képviselők elleni támadásokkal, ezeknek a képviselőknek a megfélemlítésével kívánt parlamenti döntéseket befolyásolni. Mint írták, "csoportja, a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg a gyanú szerint összefüggésbe hozható több közszereplő házánál elkövetett robbantással vagy gyújtogatással is."
2009.06.18. 15:50
 
 
Bajnai: Magyarország támogatja Barroso újabb megbízatását
A magyar kormány támogatja José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök megbízatásának megújítását - erősítette meg Bajnai Gordon csütörtökön Brüsszelben. "Európának az az érdeke, hogy stabilitás legyen, folytatólagosság legyen, és mivel válságkezelés van, gyorsan oldódjon meg az a törvényszerű bizonytalanság, amely egy ilyen választás után az irányításban bekövetkezik" - jelentette ki a kormányfő az EU-csúcs előtt tartott sajtótájékoztatóján. Barroso széles támogatást élvez sok ország részéről, jól látja el a feladatát, emellett szükség van arra, hogy valaki gyorsan továbbvigye a válságkezelést az unióban - tette hozzá Bajnai.
2009.06.18. 15:40
 
 
Cher támogatja nemet változtató lányát
Cher kiáll nemet változtató lánya mellett. A popdíva minden támogatást megadott lányának azon a nehéz úton, amely végén Chastity Bono úgy döntött, hogy férfivé operáltatja magát - derül ki az énekesnővel készített interjúból. Cher a People magazinnak nyilatkozott, első alkalommal azt követően, hogy homoszexualitását nyíltan vállaló lánya bejelentette, hogy nemátalakító műtétnek veti alá magát. "Tisztelem a bátorságot, amely a nyilvánosság fényében ehhez a döntéshez kell, és ha nem is értem a dolgot, minden támogatást megadok neki" - mondta a melegjogi aktivistaként is ismert Chastity bejelentéséről szólva az énekesnő, aki hozzátette, hogy gyermeke iránti szeretete nem változik a műtét miatt.
2009.06.18. 15:30
 
 
760 milliós adóbevételt hozhat a Balaton Sound és Volt fesztivál
A Balaton Sound 420 millió, a soproni Volt fesztivál pedig 340 millió forint adóbevételt generálhat az idén; a két nagy nyári fesztiválon a látogatók 40-50 ezer forint közötti összeget költenek fejenként. A KPMG ingatlan-, szabadidős és turizmusfejlesztési csoportja a két fesztivál gazdasági hatásairól, a fesztiválok jelentőségéről készített kutatását csütörtökön ismertették Budapesten. Az előrejelzések szerint a két fesztiválra összesen 160-170 ezren látogatnak el. A tavalyi fesztivál idején Sopron férőhelyeinek több mint 90 százaléka elkelt, a résztvevők pedig több mint 25 ezer vendégéjszakát töltöttek el a városban. A Zamárdiban fesztiválozók a kempingen kívül összesen mintegy 30 ezer vendégéjszakát töltöttek el a környéken.
2009.06.18. 15:29
 
 
A magyarok többsége nem tervez 5 napnál hosszabb nyaralást
A magyarok 71 százaléka nem tervez 5 napnál hosszabb üdülést a következő 12 hónapban, s a válaszadók 76 százaléka az elmúlt egy évben nem volt nyaralni - derült ki a GfK Hungária és a Szonda Ipsos Nemzeti Médiaanalízis felmérésének 2008. IV. negyedévi és 2009 I. negyedévi adataiból. Az utazók elsősorban belföldön pihennek, a legnépszerűbb külföldi úti cél továbbra is Horvátország. A megkérdezettek 13 százaléka belföldön töltött 5 napnál hosszabb időt üdülési céllal, Horvátországban saját bevallásuk szerint 3 százalék nyaralt, Görögországban, Olaszországban, Ausztriában 1-1 százalékuk pihent - olvasható a kutatás kommunikációjával megbízott cég MTI-hez eljuttatott közleményében.
2009.06.18. 15:20
 
 
XVI. Benedek elítéli a papok esküjükhöz való hűtlenségét
XVI. Benedek pápa körlevelet intézett csütörtökön a katolikus egyház papságához, és ebben elítéli azokat a lelkipásztorokat, akik hűtlenek voltak esküjükhöz. Arra kérte őket, hogy "őszintén és maradéktalanul ismerjék be" az egyház gyengeségét. A levél az egyházfő első nyilvános állásfoglalása az egyházban történt visszaélésekkel kapcsolatban azóta, hogy Írországban egy független bizottság májusban nyilvánosságra hozta jelentését az ír állami és egyházi nevelőintézeteiben az 1930-as és 1990-es évek között elkövetett törvénytelenségekről. A dokumentum szerint az ír egyház oktató-nevelő intézményeiben évtizedeken át rendszeresen vertek és szexuálisan zaklattak fiúkat és lányokat.
2009.06.18. 15:00
 
Bajnai Gordon elhatárolódott a Jobbiktól a Dow Jones-interjúban
Bajnai Gordon miniszterelnök elhatárolódott a Jobbiktól az amerikai Dow Jones gazdasági hírügynökségnek szerdán adott interjújában. Magyarországon a főáramba tartozó politikai pártoknak el kell határolódniuk a szélsőjobboldaltól, amely váratlanul helyeket szerzett az Európai Parlamentben a júniusi választásokon - mondta a kormányfő a hírügynökségnek, amelynek jelentése a Nasdaq elektronikus tőzsde honlapján olvasható. "A magyar kormány világosan és határozottan elutasítja a Jobbik nézeteit és üzeneteit" - szögezte le Bajnai Gordon az interjúban.
2009.06.18. 14:51
 
 
A megszűnő lakástámogatás 172 milliárdos megtakarítást hoz
Mintegy 172,5 milliárd forintos megtakarítást jelent a jelenlegi lakástámogatási rendszer megszüntetése, az új kamattámogatási rendszer költségvetési forrásigénye pedig 2009-2011 között, évente - nem kumulatívan számolva - nem haladja meg a 2,5-3 milliárd forintot - ismertette Szollár Domokos kormányszóvivő a csütörtöki tájékoztatón Budapesten. Az idén a támogatások július 1-jei felfüggesztésével számolva 25,6 milliárd forint, 2010-ben évi 68,6 milliárd forint, 2011-ben pedig évi 78,3 milliárd forint a költségvetési megtakarítás. Akik 2009. június 30-ig nyújtják be az igénylésüket, vagy már jelenleg is részesülnek valamilyen típusú lakástámogatásban, ők továbbra is megkapják a támogatást.
2009.06.18. 14:39
 
 
Átvették a megbízólevelet az EP-képviselők
Átvették csütörtökön megbízólevelüket a pártjuk országos listáján európai parlamenti (EP) mandátumot szerzett képviselők. A megbízóleveleket Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke és Harrach Péter, az Országgyűlés alelnöke adta át a 22 képviselőnek az Országház Delegációs termében. Az eseményen jelen volt Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda vezetője, valamint az OVB több tagjai is. A Fidesz-KDNP listájáról 14-en, az MSZP listájáról négyen, a Jobbik listájáról hárman, az MDF listájáról egy képviselő jutott az EP-be.
2009.06.18. 14:08
 
Tejtermelők tüntettek Brüsszelben az EU-csúcs előtt
Több száz traktorral a szervezők szerint mintegy kétezer tejtermelő gazda tüntetett csütörtökön Brüsszelben az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek aznapi találkozóját megelőzően, az unió segítségét követelve a tejágazat segítésére. Elsősorban német, francia, belga, holland és luxemburgi gazdák azt próbálták elérni, hogy Brüsszel járjon közben a megcsappant termelői tejárak növelése érdekében. A tüntetők arra figyelmeztettek, hogy az unió jó minőségű tejjel való ellátása is veszélybe kerülhet, ha a válságot nem sikerül megoldani. A helyszínen közzétett közleményükben a gazdák azt sürgették, hogy az EU emelje fel 5 százalékkal a tejtermelési kvótákat az idei és a következő termelői évre.
2009.06.18. 14:06
 
 
Új térdet kapott Jane Fonda
Titánból és kerámiából készült új térdizületet ültettek be Jane Fonda bal térdébe. "Viszlát, öreg térd!" - búcsúzott saját weboldalán az Oscar-díjas színésznő még az operáció előtt, az általa csak "erősnek és hűségesnek" nevezett térdétől, mely nem egyszer segítette őt "fel a meredek hegyoldalakon és a göröngyös vidékeken át". Még azt is elárulta, hogy egykori férje, Roger Vadim is imádta megcsókolni az említett testrészt. A lelkes blogger a Twitteren is megosztotta élményeit: "A gyógyszerek kezdenek hatni! Húúúú! Isten veled öreg térd!".
2009.06.18. 13:54
 
Németh Balázs súlyos balesetet szenvedett
Németh Balázs, a gyorsasági motoros-világbajnokságban szereplő Balatonring Team versenyzője nagyot bukott, s eltörte kézközépcsontját szerdán, a valenciai tesztelések során. A 250 kcm-es géposztályban szereplő magyar istálló tájékoztatása szerint a fiatal sportoló jól teljesített az edzésen, ám a tréning utolsó részében, a pálya négyes kanyarjában megcsúszott motorjának a hátulja, ő lerepült a gépről, s megütötte bal kezét. Némethet a pályáról egy valenciai kórházba szállították, ahol az ismert Enrique Gastaldi döntött úgy a leletek ismeretében, hogy meg kell operálni a 21 éves pilótát.
2009.06.18. 13:40
 
 
Woody Allen filmet forgatna Carla Brunival
Woody Allen arról álmodik, hogy filmet forgatna a "karizmatikus" francia first ladyvel, és úgy gondolja, hogy Carla Bruni "ragyogó" lenne a filmvásznon - nyilatkozta az amerikai rendező újságíróknak Párizsban, ahová legutóbbi, Whatever Works című filmjének bemutatója alkalmával látogatott. Arra a kérdésre, hogy melyik jelentős személyiséget választaná, ha lehetősége lenne választani az angol királynő, a dalai láma és Bruni-Sarkozy közül, Allen azt mondta: "Kétségkívül Brunit!". "Biztos vagyok abban, hogy csodálatos lenne. Kisugárzása és nyilvános fellépései alapján bármilyen szerepet ráosztanék" - tette hozzá.
2009.06.18. 13:33
 
 
Vizsgálatot indíthat a versenyhatóság áfa ügyben
Akár versenyhatósági eljárást is indíthat a Gazdasági Versenyhivatal, ha bebizonyosodik, hogy egyes kereskedelmi láncok a júliusi áfa-emelés miatt árcsökkentési felhívásokkal próbálnak meg nyomást gyakorolni beszállítóikra - közölte a GVH. A GVH közleménye szerint egyes láncok a felhívásaikban bizonyos termékeik "kilistázásával" fenyegetik azokat a beszállítókat, amelyeknél elmaradna az elvárt árengedményadás. A hivatal nem zárja ki, hogy egyes kereskedelmi láncok a kereskedelmi törvényben tiltott módon visszaélnek vevői erejükkel, azonban ennek valószínűsítéséhez, s a vizsgálati eljárás megindításához a tények pontosabb tisztázására van szüksége a hivatalnak.
2009.06.18. 13:28
 
Magyarország jövő héten hívja le az IMF hitel új részletét
Az IMF hitel következő részletét jövő héten hívja le Magyarország, ennek összege 1,04 milliárd SDR lesz, ami hozzávetőleg 1,3 milliárd euró, árfolyamtól függően - mondta Kovács Álmos, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón. Katona Tamás, államtitkár kérdésre közölte: az idei évre a PM folyó áron 25.906 milliárd forint GDP-vel számol.
2009.06.18. 13:07
 
 
Tovább folynak a tárgyalások a guantánamói foglyokról
Konkrét kérdésekről is tárgyalt a magyar és az amerikai fél a guantánamói foglyok befogadásával kapcsolatban - mondta az amerikai elnök guantánamói különmegbízottja budapesti tárgyalásai után. Daniel Fried arról is beszélt, hogy a megbeszélések tovább folynak annak érdekében, hogy a magyar kormányzat minden információt megkapjon a kérdésben és lehetőség lesz a befogadandókkal is találkozni. Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor születhet megállapodás. A költségeket az Egyesült Államok fedezi.
2009.06.18. 12:59
 
 
A németek korán fekszenek és korán kelnek
A németek kelnek a legkorábban Európában, de ők is fekszenek a leghamarabb. A németek kétharmada este tizenegykor már ágyban van, negyedük pedig már este tíz óra előtt lefekszik - olvasható az Allianz biztosító által készített felmérés eredményében. Így aztán azon sincs mit csodálkozni, hogy a lakosság egynegyede reggel hétkor kel, sőt 40 százalékuk már hat óra előtt talpon van. A felmérés szerint a németek felfedezték az ebéd utáni szieszta előnyeit is, a megkérdezettek 31 százaléka gyakorolja is, 19 százalékuk pedig csak azért nem él vele, mert nincs rá módja.
2009.06.18. 12:50
 
 
Távozik az MLSZ főtitkári posztjáról Elbert Gábor
Elbert Gábor közös megegyezéssel távozik a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) főtitkári posztjáról. "Kisteleki István elnökkel nem egyezett a véleményünk a főtitkár feladatköréről. Ő végrehajtó személyként gondolkodik a pozícióról, míg magam alkotói tevékenységnek látom" - magyarázta a válást Elbert Gábor az MTI-nek. Az időzítéssel kapcsolatban megjegyezte, azért most távozik, mert jelenleg nem zajlik a bajnokság, válogatott meccs sincsen, így nem okoz kárt a főtitkári pozíció megüresedése. Jövőjével kapcsolatban a korábbi sportszakállamtitkár annyit mondott, hogy egyelőre nem tudja, hol vállal szerepet, de nem a politikában.
2009.06.18. 12:44
 
 
A PM 276,1 milliárd forint hiányt vár júniusra
A Pénzügyminisztérium 276,1 milliárd forint államháztartási hiányt vár júniusra az önkormányzatok nélkül, ami a GDP 1,1 százaléka - mondta Katona Tamás, a tárca államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. Az első félévben az államháztartás önkormányzatok nélküli hiánya 844,8 milliárd forint lesz a tárca prognózisa szerint, a GDP 3,3 százaléka. Az államháztartás májusban - önkormányzatok nélkül - 35,4 milliárd forint többlettel zárt, a tárca 60,8 milliárd forintos szufficitet várt. Az első öt havi államháztartási hiány 568,7 milliárd forint volt, a GDP 2,2 százaléka, szemben a Pénzügyminisztérium 543,3 milliárd forintos várakozásával.
2009.06.18. 12:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050[2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista